Psorilan uutiset. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry. Kevään 2017 jäsentiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Psorilan uutiset. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry. Kevään 2017 jäsentiedote"

Transkriptio

1 Psorilan uutiset Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Kevään 2017 jäsentiedote Jäsentiedote on ruudulla tai kädessäsi. Luet yhdistyksemme tämän vuoden ensimmäistä jäsentiedotetta. Tiedote lähetetään kaikille jäsenillemme ja jaetaan myös sidosryhmille. Ensisijaisesti lähetämme jäsentiedotteen sähköpostilla. Näin toimimme nopeammin ja edullisemmin. Jos sait tämän tiedotteen paperilla, mutta sinulla on sähköposti käytössäsi, ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi Haluamme tavoittaa sinut jatkossakin, joten muistathan ilmoittaa meille muuttuneet yhteystietosi, myös sähköpostiosoitteesi! Ilmoita muutoksesta tai Psorilaan. Olemme mukana! Tapahtumista ilmoitamme omien fb-sivujen ja www-sivujemme kalenterin lisäksi myös Psoriasisliiton kalenterissa, psori.fi. Ilmoitamme tapahtumista TS:n Yhdistykset toimivat palstalla maanantaisin. TS:n palstalla tila on rajallinen, joten emme enää jatkossa ilmoita toistuvia tapahtumia, ainoastaan niihin tulleet muutokset.

2 2 Puheenjohtajan tervehdys Hyvää alkanutta vuotta ja kiitokset kuluneesta vuodesta, joka olikin välillä jopa hektinen ja kaiken kaikkiaan hyvin tapahtumarikas. Alkaneesta vuodesta on varmasti myöskin tulossa kiireinen ja kevätkauteen mahtuu paljon mukavia tapahtumia sekä yhdessä tekemistä, joista merkittävin on Pieni Ele keräyksen onnistunut toteuttaminen osaltamme. Nyt kaivataankin ideoita siitä, miten parhaiten hyödyntäisimme resurssimme jäsenistömme parhaaksi, esimerkiksi erilaisten aktiviteettien ja tapahtumien järjestäjänä. Ideat ja ajatuksethan on helppo toimittaa vaikka sähköpostilla yhdistykseen tai allekirjoittaneelle, ja jos tuntee omaavansa esimerkiksi jotain erityisosaamista sekä halua osallistua järjestelyihin, niin yhteydenotot ovat vähintäänkin tervetulleita. Tutustu myös Psoriasisliiton toimintalinjauksiin , joka toteutettu mukavasti myös piirroksena ja on liitettynä takasivulle. Pidentyvien päivien myötä kevättä kohti J! Timo Yhdistyksen hallitus 2016 Timo Ellä, puheenjohtaja puh Tuula Salmivaara, varapuheenjohtaja puh Tuire Helle, taloudenhoitaja puh Eero Mäki, atk- ja jäsenvastaava puh Erkki Narmala, (varajäsen) puh Sirkku Nuolemo, vertaistukivastaava (varajäsen) puh Päivi Rahkonen-Ellä, sihteeri puh Hannu Sjöman, liikuntavastaava puh Vuoden 2017 hallitus valitaan vuosikokouksessa Turun Seudun Psoriasisyhdistys on perustettu vuonna Jäsenmäärämme on noin 900. Nämä kunnat kuuluvat alueeseemme: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku. Jäsentiedote ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Jakelu: yhdistyksen jäsenet ja sidosryhmät, noin 1200 kpl. Päätoimittaja Timo Ellä Sivuntaitto Päivi Rahkonen-Ellä Painopaikka X-Copy Oy, Turku Toimipisteemme on Psorila Osoite: Eerikinkatu 30, 4. krs, Turku. Toimistossa ei ole päivystystä, mutta tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelin: Internet: Sähköposti: Facebook: facebook.com/turunpsori Y-tunnus: Tiliyhteys: Liedon säästöpankki IBAN FI , BIC ITELFIHH Psorilassa myynnissä/vuokrattavana o Yhdistyksen suru- ja onnitteluadressi 10 o Bio Bzz voide / 500 ml putkilo o Voit vuokrata UVB-valohoitokampaa Psorilasta hintaan 38 /kk. Muita valohoitolaitteita meillä ei enää ole vuokrattavissa. Valohoitolaitteen vuokraukseen tarvitaan ihotautilääkärin lähete. Poikkeuksena ovat mm. hankala pääsy ihotauti-lääkärille tai taloudelliset syyt, jolloin riittää myös yleislääkärin lähete. Lähetettä hankkiessasi, muista keskustella lääkärisi kanssa olemassa olevasta lääkityksestäsi, myös luontaistuotteista. Ne voivat aiheuttaa suurempaa valoherkkyyttä, mikä lisää palamisriskiä ja voi aiheuttaa aurinkoihottumaa.

3 Yleisömenestys Naantalissa lokakuussa Pieni ele Olemme mukana Pieni ele -keräyksessä. Lipasvahteja kaivataan! Ennakkoäänestys ja varsinainen vaalipäivä sunnuntaina Alkuvuonna kartoitamme lipaskerääjiä eri kuntiin. Soita meille tai vastaa Psorilan puheluun ja tule mukaan hyvään työhön. Jäsenmaksupalautusten ja vaalikeräystuoton lisäksi toimintamme tueksi olemme kahtena viime vuonna hakeneet ja saaneet Psoriasisliiton kautta Raha-automaattiyhdistyksen toiminta-avustusta. Näkyvimpänä tuloksena oli viime syksyn Maailman Psoriasispäivän tapahtuma, joka järjestettiin RAY:n avustamana ja kuuden alueemme psoriasisyhdistyksen voimin. Paikalla Naantalissa oli kaikkiin noin 130 kuulijaa. Ihotautien erikoislääkäri Taras Klimenko kertoi meille tuhdin annoksen iho- ja nivelpsorista teemalla Pintavikaa ja kenkkuja niveliä. Pieni ele täyttää 110 vuotta. Keräys on siis todellinen suomalaisen lähimmäisen-rakkauden instituutio vanhempi kuin Suomi itse. Kuntavaalien Pieni ele- keräys on hyväksytty osaksi Suomi 100 -ohjelmaa. Pieni ele keräys oli aiemmin nimeltään vaalikeräys. Se sai alkunsa vuonna 1907, jolloin ensimmäisten eduskuntavalaien yhteydessä kerättiin varoja tuberkuloosin vastustamiseen. Tänä päivänä Pieni ele perustuu 17 järjestön väliseen yhteistoimintaan. Järjestöjen paikallisyhdistykset toteuttavat keräyksen vapaaehtoisvoimin kunnissa ympäri Suomen. Vapaaehtoisia on mukana toistakymmentä tuhatta. Lipaskerääjät ovat keräyksen sielu. Keräystuotto jaetaan Pienessä eleessä mukana olevien 17 kotimaan vammais- ja terveysjärjestön kesken. Saatu tulo on tärkeä osa yhdistyksemme taloutta. Mitä lipaskerääjän tehtävään kuuluu? Hän on äänestyspaikalla Pieni ele keräyspisteellä sisätiloissa. Hän huolehtii pöydällä olevasta keräyslippaasta, joka on merkattu keräysluvalla. Lipaskerääjä hymyilee, tervehtii ja kiittää lahjoittajia ystävällisesti. Mukaan voi ottaa ystävän. Lipaskerääjän ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen. Oletko joskus miettinyt, että haluaisit tehdä jotain yhdistyksen avuksi, mutta et halua sitoutua mihinkään liian pitkäaikaiseen hommaan? Tässä sinulle on mahdollisuus vain muutama tunti ja autat yhdistystämme todella paljon! Soita tai pistä sähköpostia Psorilaan. Turun tuomiokirkon kierros syksyllä Toukokuussa jatkamme historiallisia kierroksia, kun ohjelmassa on opastettu kierros Turun vanhalla hautausmaalla. Turun kaupungin äänestyspaikat, joissa lipasvahtivuoromme: ennakkoäänestyksessä Skanssin yhteispalvelupiste Monitori ja varsinaisena vaalipäivänä Turun suomenkielinen työväenopisto, Puolalan koulun Kauppiaskadun yksikkö ja Runosmäen nuorisotalo.

4 Tammi-helmikuu Tammikuun alussa ovat aloittaneet jo vesijumppa ja taideryhmä. Vielä ehdit kuitenkin mukaan! Ke Soitellen SOTeen. Tästä ilmoitimme syksyn puolella sähköpostijakelulla ja saimmekin nopeasti ryhmän kasaan. Ennakoimme tulevaa psori-viikkoa picnic-risteilyn merkeissä, jossa paluumatkalla menemme UIT:n kanssa Soitellen SOTEen. Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä Happy Housessa. Ti klo Taideryhmä Happy Housessa Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Keilailua Kupittaan keilahallissa. Ke 1.2. klo Keskiviikkotapaaminen Psorilassa: AMWAY HOME biologisesti hajoavien pesuaineiden esittely. Ke 1.2. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To 2.2. klo Kädentaitoryhmä, Happy House Pe 3.2. Valon päivä. Psori-viikkoa vietetään koko viikko! Ti 7.2. klo Taideryhmä, Happy House Ke 8.2. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Ke klo Keskiviikkotapaaminen (huom.aika!) Näkemisen juhla-ilta ks. myös s.7. Silmäaseman myymälä-silmäsairaala Yliopistonkatu 27, Turku. (kuva Silmäaseman Fb-sivut) Ke 15.2.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House To klo Keilailua Kupittaan keilahallissa. Ti klo Taideryhmä, Happy House Ke 22.2.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Maaliskuu Ke 1.3. klo Keskiviikkotapaaminen Psorilassa. Vaalit lähestyvät. Pieni ele -keräyslistat ja paikat ovat valittavissa. Tule kahville valitsemaan se aika ja paikka, mikä sinulle sopii. Jokainen tunti on yhdistyksellemme tärkeä, kiitos siitä jo etukäteen! Ke 1.3. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To 2.3. klo Kädentaitoryhmä, Happy House Ti 7.3. klo Taideryhmä, Happy House Ke 8.3. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To 9.3. klo 18 Vuosikokous Psorilassa KUTSU SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS torstaina klo 18 Psorila, Eerikinkatu 30, 4. krs, TURKU Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Ma klo Keskustelu/vertaistukitapaaminen Psorilassa. Keskustelun teema ilmoitetaan myöhemmin. Ke klo Keskiviikkotapaaminen Psorilassa. Yliopiston Apteekista proviisori Janne Hautaniemi tulee kertomaan mitä kaikkea apteekin tarjonta nykyisin on. Lääkekorvausten muutoksista, käsikauppalääkkeistä ym. Hän vastaa mielellään kysymyksiin mitä meillä on apteekin palveluihin liittyvää. Ke 15.3.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House To klo Keilailua Kupittaan keilahallissa. Ti klo Taideryhmä, Happy House Ke 22.3.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Ke 29.3.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli. Ke Kuntavaalien 1. ennakkoäänestyspäivä. Olemme mukana lipaskeräyksessä. Ennakkoäänestys Ke 29.3 klo Keskiviikkotapaaminen Psorilassa. Sinivaloterapiavalaisin psorin hoitoon. Valaisin on uusi Suomen markkinoilla, edustajan mukaan sopii koti käyttöön ja auttaa psorin hoidossa. Elina Nummenpalo tulee esittelemään meille uutuuden ja tarjoaa kahvit. Tulkaa kokeilemaan ja tutustumaan. To klo Kädentaitoryhmä, Happy House Tällä sivulla tiivistettynä alkukevään ohjelma. Katso tarkempia tietoja sivuilta 6-7.

5 Huhtikuu Ti 4.4. klo Taideryhmä, Happy House Ke 5.4. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Su Varsinainen vaalipäivä. Pieni ele -keräyksen lipasvahdit paikoilleen! Kiitos jo etukäteen kaikille mukana oleville. Ke klo Keskiviikkotapaaminen: vierailu Lootuksen Sydämen Temppeliin Temppeli on Suomen vietnamilaisten buddhalaisten talkoovoimin rakentama uskomaton saavutus. Temppeli vähentää toisen ja kolmannen maahanmuuttajapolven syrjäytymistä ja auttaa säilyttämään oman kulttuuriidentiteetin. Moisiontie 225, Turku. Bussi n:o 23 Kauppatori T9 klo 11 (seuraava vasta klo 12) > Isovuorentie pysäkki Paluuvuoroja pysäkiltä 1379 puolen tunnin välein. 5 Huhti-touko-kesäkuu Ke 26.4.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House To klo 18 jäsenilta Psorilassa. Teemana perusvoiteet. Esittelyssä Dermalog-voiteet ja uutuustuote Flexitoljalkavoide. Ti 2.5. klo Taideryhmä, Happy House Ke 3.5. klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli La 6.5. klo 14 Ulkoilupäivä Loimaalla. Kokoonnumme Kertunmäen hiihtomajalle. Ohjelmassa Kupparin kota ja makkaran paistoa. Ks. tarkempaa tietoa sivulta 7. Ke klo Keskiviikkotapaaminen Psorilassa. Tänään ohjelmassa vapaata seurustelua J Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House To klo Keilailua Kupittaan keilahallissa. Ti klo Taideryhmä, Happy House Ti 16.5 klo hautausmaakävely Turun vanhalla hautausmaalla taide-kierroksena. Opastettu kierros. Ke 17.5.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House To klo Keilailua Kupittaan keilahallissa. Ti klo Taideryhmä, Happy House Ke 19.4.klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli Ke klo Keskiviikkotapaaminen. Vierailu Panimo ravintola Koulussa Eerikinkatu 18, Turku. Tutustumme talon historiaan ja oluen valmistukseen. Halukkaat voivat jäädä lounaalle 10 /henkilö. Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To klo Kädentaitoryhmä, Happy House Ke klo Vesijumppa ja uinti, Ruusukortteli To 1.6. klo 18 Keskiviikkotapaamisten perinteiset kevätkauden päättäjäiset Vaakahuoneella. Muistathan, että keskiviikkotapaamiset eivät ole koko kauden setti - voit tulla vaikka vain tähän tapaamiseen! Tarjolla rentoa vertaistukea ja paikalla myös hallituksen jäseniä. Tällä sivulla tiivistettynä loppukevään ohjelma. Katso tarkempia tietoja sivuilta 6-7.

6 6 Nämä tapahtumat toistuvat kauden aikana Yhdistyksen oma vesijumppa-ja uintivuoro Ruusukorttelissa Ruusukortteli, Puistokatu 11, Turku Joka keskiviikko klo vesijumppaa ja uintia. Vuoron aluksi puoli tuntia vesijumppaa klo alkaen. Ruusukorttelin kevätkauden maksu eli käynnit tammikuusta toukokuuhun on 35 euroa/hlö. Maksua varten viitenumeron saat paikan päältä. Tammikuu 4, 11, 18, 25 Helmikuu 1, 8, 15, 22, Maaliskuu 1, 8, 15, 22, 29 Huhtikuu 5, 12, 19, 26 Toukokuu 3, 10, 17, 24, 31 Ruusukorttelissa sisään tullaan Koulukadun puolen sisäpihalta, allastilat löytyvät siitä oikealta. Ulko-ovi sulkeutuu klo 19.30, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Altaaseen mahtuu parisen kymmentä polskijaa ja sen verran toisinaan onkin paikalla! Mutta ei niin paljon, etteikö uusiakin uimareita mahtuisi joukkoon. Tila on varattuna meille psoriaatikoille iltayhdeksään asti. Nämä tapahtumat toistuvat kauden aikana Päiväryhmä vaihtoi nimensä keskiviikkotapaamiseksi! Psorila, Eerikinkatu 30, Turku Pidämme keskiviikkotapaamisia (vanhan päiväryhmän tapaan) joka toinen keskiviikko, yleensä tapaamme päiväsaikaan, mutta toisinaan myös iltasella. Voit tulla tapaamiseen oman vointisi ja tilanteesi mukaan - vaikka vain yhden kerran. Katso tapaamisten kaikki teemat edellisiltä sivuilta ja ajankohtaiset tiedot näet aina netistä! Kevätkausi avataan 1.2. Psorilassa AMWAY HOME -esittelyllä. Keskiviikkotapaamisten yhteyshenkilöinä toimivat Tuula Salmivaara ja Tuire Helle. Kädentaito ja taideryhmät kokoontuvat Happy Housessa Happy House, Ursininkatu 11, Turku. Liikuntavastaavana toimii Hannu Sjöman Keilailua Kupittaalla Kupittaan keilahalli, Kupittaankuja1, Turku Tunnin vuoro viitenä torstaina Kupittaalla Tammikuu klo Helmikuu klo Maaliskuu klo Huhtikuu klo Toukokuu klo Maksu 7,50 /henk/kerta, ei sisällä kenkävuokraa (2 /pari). Maksetaan paikan päällä, mieluiten tasarahalla! Ilmoittaudu etukäteen liikuntavastaavalle, Hannu Sjöman, puh Keskustelu/vertaistukiryhmä Psorilassa maanantaina klo Psorila, Eerikinkatu 30, Turku Pidämme keväällä yhden keskusteluryhmän tapaamisen Psorilassa. Keskustelemme psorista, illan teema varmistuu myöhemmin. Muistathan, että psoriaatikkoa ymmärtää parhaiten toinen psoriaatikko! Ryhmän vetäjinä Marja Nevalainen ja Sirkku Nuolemo. Kädentaitoryhmän vetäjänä on yhdistyksestämme Marja. Ryhmä kokoontuu Happy Housessa joka toinen viikko. Kevätkausi alkaa torstaina Taideryhmä on Happy Housen alainen ryhmä, jossa mukana monta psoriaatikkoa. Kevään kausi alkoi tiistaina ja jatkuu kahden viikon välein. Keijo Kulmala toimii edelleen ohjaajana. Tämä ryhmä on ollut täynnä, kysele Marjalta tilannetta. Opimme toinen toisiltamme ja saamme parasta vertaistukea toisiltamme. Ryhmän vetäjänä toimii vertaisohjaaja Marja Nevalainen, p , mantu60@gmail.com. Vertaistukihenkilöt Iho- ja nivelpsori Leila Ali-Sippola, Mynämäki, puh , alisippolaleila@gmail.com Saara Haloila, Mynämäki, puh Ritva Johansson, Turku, puh , ritvaliisa.johansson@turkulainen.com Anneli Karppinen, Loimaa, puh , anneli.karppinen@loimaa.fi Reijo Leino, Turku, puh , rehoniin@sunpoint.net Kari Malinen, Turku, puh , kari.ek.malinen@gmail.com Sirkku Nuolemo, Turku puh , sirkku.nuolemo@utu.fi Minna Saarinen, Turku, puh , minnanen@luukku.com PPP-nettitukihenkilö Pirjo Karjalainen, pikekster@gmail.com

7 7 Nämä tapahtumat vain kerran keväällä Ke klo Näkemisen juhla-ilta Silmäasema, Yliopistonkatu 27, Turku Nämä tapahtumat vain kerran keväällä La 6.5. klo 14 Keväinen ulkoilupäivä Loimaalla Meidät on kutsuttu Näkemisen juhla-iltaan Silmäaseman myymälä-silmäsairaalaan. Illan ohjelmassa, mm: Silmäaseman historiaa ja tätä päivää: mitä sanontamme Sinä päätät miten haluat nähdä pitää sisällään. Käymme läpi kauden kehystrendit sekä linssi-valikoimat. Illan aikana saamme stailausvinkkejä esimerkiksi siitä. miten kehyksillä voi kruunata juhla-asun. Illassa on mukana sairaanhoitaja kertomassa silmäsairaalan palveluista ja leikkausvaihtoehdoista, sekä tekemässä maksuttomia silmänpaineen mittauksia. Illan aikana on pientä tarjoilua, ja arvonta. Ilta on yksityistilaisuus vain meille. Tervetuloa! To klo 18 jäsenilta Psorilassa: perusasiamme perusvoiteet Kuulemme asiaa meille kaikille niin tärkeistä perusvoiteista. Esittelyssä Dermalog-perusvoiteet ja uutuustuote Flexitol-jalkavoide. Esittelijänä Leena Toivari-Laine STADA:sta. Kokoonnumme Kertunmäen hiihtomajalle, Oripääntie 354, Loimaa. Pasi Markula kertoo meille kylästä, hiihtomajasta, kuntopoluista ym. Sieltä siirrymme Kupparin kodalle. Ulla Kaskiluodon tarinoiden lomassa paistamme makkaraa. Tervetuloa Loimaalle! Vietetään porukalla keväinen ulkoilupäivä. Lisätietoja Anneli Karppinen, puh Ti klo Taidetta ja taiteilijoita Opastettu kierros Turun vanhalla hautausmaalla Skanssin malmille v.1807 perustettu Turun vanha hautausmaa kuuluu Suomen arvokkaimpiin. Kahdensadan vuoden aikana sinne on haudattu tunnettuja ja vähemmän tunnettuja turkulaisia. Kierroksen teemme Taidetta ja taiteilijoita -kierroksena, jolloin keskitytään muistomerkkeihin ja eri alojen edesmenneisiin taiteilijoihin. Oppaanamme Turku Touringin opas Elina Maines. Kokoonnumme Uudenmaantien puolella kukkakioskin viereisellä parkkipaikalla hiukan ennen viittä. Pukeutuminen kelin mukaan, jalkaan hyvät kengät.

8 8 Lähettäjä Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Eerikinkatu 30, TURKU Psoriasisliiton toimintalinjaukset on tiivistetty yhteen kuvaan. Kuvan on piirtänyt Linda Saukko-Rauta. Jäsenetusi Vuoden 2017 jäsenmaksu on 22 euroa aikuisilta ja 10 euroa nuorisojäseniltä (15-30-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua. Psoriasisyhdistyksen jäsenenä saat vastauksia psoriasikseen liittyviin kysymyksiin, vertaistukea muilta psoriaatikoilta ja neuvoja parempaan arkeen. Psoriasisyhdistyksen jäsenyys tuo sinulle myös rahanarvoisia jäsenetuja. Jäsenmaksun maksettuasi saat Psoriasisliiton jäsenlehden, Ihonaika-lehden ja voit käyttää jäsenetuja. Katso valtakunnalliset jäsenedut Yhdistyksemme jäsenet saavat alennusta alla mainituista paikoista vuoden 2017 aikana osoitettuaan jäsenyytensä ennen kaupantekoa. Florea, kukka- ja lahjatavaraliike, 10 %:n alennus jäsenillemme Hämeenkatu 9, Turku. Puh. (02) Gold Ounce, Koruista 15 % alennusta Koskinen & Timonen Vanha-Hämeentie 74 A, Turku. Puh. (02) Hautaustoimisto A Perttala, Alennus 10 % arkusta ja uurnasta. Aninkaistenkatu 6, Turku. Puh Kaskenkatu 15, Turku. Puh Kirkkoväärtinkuja 1, Raisio. Puh Hautaustoimisto Saarinen, Alennus 10 % arkusta ja uurnasta. Linnankatu 9, Turku. Puh Mehiläinen, Valohoidoista jäsenille 10 % alennus. Aurakatu 9, Turku. Ajanvaraus (02) Terveystalo Pulssi, Valohoidoista jäsenille 5 % alennus. Humalistonkatu 9 11, Turku. Ajanvaraus TYA oppilaitokset Jalkahoitoa oppilastyönä opettajan valvonnassa. Jäsenkortilla 15 % alennus. Jäsenyydestä on mainittava aikaa varattaessa. Aikuiskoulutuskeskus Oy, Maariankatu 2. Puh. (02) , Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi osoitteessa: tai yhdistyksessämme.

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry KEVÄT Tervetuloa mukaan toimintaan!

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry KEVÄT Tervetuloa mukaan toimintaan! Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry KEVÄT 2019 Tervetuloa mukaan toimintaan! Tervetuloa Turun Seudun Psoriasisyhdistykseen! Turun Seudun Psoriasisyhdistys on psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen

Lisätiedot

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Tervetuloa mukaan toimintaan! Sisäsivuilla syksyn 2018 tapahtumat Tervetuloa Turun Seudun Psoriasisyhdistykseen! Turun Seudun Psoriasisyhdistys on psoriasista sairastaville

Lisätiedot

Psorilan uutiset Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2017 jäsentiedote

Psorilan uutiset Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2017 jäsentiedote Psorilan uutiset Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2017 jäsentiedote Maailman Psoriasispäivänä lääkäriluento Turun Ruusukorttelissa lauantaina 28.10.2017 Tämä on nyt viimeinen jäsentiedote, joka

Lisätiedot

Psorilan uutiset. Teemana nivel- ja ihopsoriasis. Maailman psoriasispäivää. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2016 jäsentiedote

Psorilan uutiset. Teemana nivel- ja ihopsoriasis. Maailman psoriasispäivää. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2016 jäsentiedote Psorilan uutiset Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Syksyn 2016 jäsentiedote Syksyn ohjelmassa luvassa Keilailu Keskustelukerho Kädentaitoryhmä Loimaa Lääkäriluento Opastus Turun tuomiokirkossa Pieni ele

Lisätiedot

Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa

Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa Yhdistyksen juhlavuosi liikuntaa koko vuosi Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa Joka keskiviikko klo 19-21 vesijumppaa ja uintia Ruusukorttelissa osoitteessa Puistokatu 11, Turku.

Lisätiedot

Tiedotteessa kevään ohjelmaa, mm. 28.1.2016 psori-ilta. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 1/2016

Tiedotteessa kevään ohjelmaa, mm. 28.1.2016 psori-ilta. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 1/2016 Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 1/2016 Tiedotteessa kevään ohjelmaa, mm. 28.1.2016 psori-ilta Ruusukorttelissa ja helmikuussa teatterimatka Tampereelle. Paljon muutakin luvassa, tervetuloa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Yleistä Turun Seudun Psoriasisyhdistys on psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen tarkoitettu yhdistys, joka toimii Turun alueella. Toiminta-alueeseemme kuuluvat

Lisätiedot

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Yleistä Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry on yksi Psoriasisliitto Psoriasisförbundet ry:n

Lisätiedot

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 2/2015 ja kutsu

Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 2/2015 ja kutsu Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry Jäsentiedote 2/2015 ja kutsu Toimipisteemme on Psorila. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry jäsentiedote 2/2015 - sivu 2 Löydät meidät Turusta osoitteesta: Eerikinkatu 30,

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia LOKAKUU 2017 Lounais-Suomen Diabetes ry Päivityspäivä ja pienoismessut Järjestäjä: Lounais-Suomen Diabetesyhdistys ry Aika: lauantai 11.11.2017

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018 Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a syksy 2018 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN On hyvä tietää, kuka olen. On tärkeää ja välttämätöntä on tunnistaa asioita itsestään ja omasta mielentilastaan ja tunteistaan.

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena:

JÄSENTIEDOTE. Muistutuksena: JÄSENTIEDOTE SISÄLTÖ 1/2019 Pieni ele -keräys Elämää epilepsian kanssa Kevätkokous Kesäretki Kaverikahvila Vertaistuki Liikuntatapahtumat Liikuntakerho Pipot ja käsineet Uusi palvelutoimistomme Yhteystiedot

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA LOUNAIS-SUOMESSA

PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA LOUNAIS-SUOMESSA PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA 2017 2018 LOUNAIS-SUOMESSA Lounais-Suomen aluehallintovirasto 26.5.2017 Kansikuva taiteilija Pekka Vuoren luvalla. Helsingin

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2015, maaliskuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 5.6.2015 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA LOUNAIS-SUOMESSA

PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA LOUNAIS-SUOMESSA PERUSKOULUJEN, LUKIOIDEN JA ERITYISKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJAT YM. LUKUVUONNA 2016 2017 LOUNAIS-SUOMESSA Lounais-Suomen aluehallintovirasto 1.6.2016 Kansikuva taiteilija Pekka Vuoren luvalla. Helsingin

Lisätiedot

Mahdolliset viemäröintialueet Kustannukset ja priorisointi

Mahdolliset viemäröintialueet Kustannukset ja priorisointi LTE 1 (1/62) Mahdolliset viemäröintialueet Kustannukset ja priorisointi mukaan (

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 3/14 5.5.2014 Toimistomme osoite Matarankatu 4, 3 krs huone 339 (Tourulassa JKL) Toimisto on lomalla kesä-heinäkuun ajan. Toimisto avoinna 4.8 alkaen maanantaisin klo 11.00 13.00, puh. 045-318

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2017, kesäkuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 4.08.2017 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2016, maaliskuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 18.05.2016 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus 12/2015

Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus 12/2015 Työttömät VARSINAIS-SUOMEN ELY-KESKUS Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus 12/2015 Julkaisuvapaa keskiviikkona 27.1.2016 klo 9.00 Nuorten miesten työttömyys vähenee Varsinais-Suomessa Varsinais-Suomen työ-

Lisätiedot

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ - On vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. - Suomen Hostelljärjestö ja verkoston yli 40

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2017, maaliskuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 20.06.2017 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

Turun väestökatsaus maaliskuu 2017

Turun väestökatsaus maaliskuu 2017 Turun väestökatsaus maaliskuu 2017 Tilastokeskuksen tietojärjestelmämuutosten vuoksi maaliskuun väestönmuutostiedot viivästyivät runsaalla kuukaudella. Huhtikuun tilastot valmistuvat 16.6., toukokuun 22.6.

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2014, joulukuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 21.1.2015 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa Keski-Pohjanmaa Kanta-Häme Pohjois-Savo Satakunta Koko maa Etelä-Savo. Varsinais-Suomi

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa Keski-Pohjanmaa Kanta-Häme Pohjois-Savo Satakunta Koko maa Etelä-Savo. Varsinais-Suomi TYÖTTÖMYYDEN KASVU NOPEUTUI KESÄN AIKANA Työttömyyden kasvu kiihtyi Varsinais-Suomessa kuluneen kesän aikana. Tämä näyttää johtuneen ainakin osin nuorten työllistymisvaikeuksista, sillä työttömien määrä

Lisätiedot

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014 SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ JA JÄSENJÄRJESTÖT 2014 SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ - on vuonna 1935 perustettu valtakunnallinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. - liittyi kansainväliseen hostelliliittoon, IYHF:ään,

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu:

Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Nuorten työttömyys ja nuorisotakuu: Varsinais-Suomi 2016, joulukuu Analyytikko Juha Pusila Varsinais-Suomen ELY-keskus 31.01.2017 Seurantaan liittyvää käsitteistöä Virta yli 3 kk työttömyyteen % = Kuukauden

Lisätiedot

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Uusimaa Kanta-Häme. Varsinais-Suomi

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Uusimaa Kanta-Häme. Varsinais-Suomi TYÖTTÖMYYDEN KASVU KIIHTYI TOUKOKUUSSA Varsinais-Suomen työttömyyden kasvu nousi toukokuussa selvästi viime kuukausia korkeammalle tasolle. Työttömyyden kasvun pieneneminen onkin ollut varsin hidasta.

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Poliklinikkakäynnit osastoittain, käyntityyppi/käyntityypin tarkenne

Poliklinikkakäynnit osastoittain, käyntityyppi/käyntityypin tarkenne 50230K TURUN YLIOPISTOLLINEN KESKUSSAIRAALA Poliklinikkakäynnit osastoittain, käyntityyppi/käyntityypin tarkenne 1-9 2 015 SU34L 01 PKLKÄYNTI 03 ETÄHOITO 04 MUU KÄYNTI 06 VARAUS Summa: Akaa Akaa Summa:

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Te lat / Jäsenillat

Te lat / Jäsenillat JÄSENKIRJE 4/2017 JÄSENTIEDOTE 4/ 19.10.2017 Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin klo 11.00 14.00 kahvitellen ja yhdistykseen tutustuen. Teemaillat / Jäsenillat Jäsenilta

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli HELMIKUU 2016 OHJELMA VESIVAHINGON VUOKSI OHJELMA JÄRJESTETÄÄN HELMIKUUN AJAN SENTRAALIN VIEREISESSÄ TILASSA, RYHMÄT KOKOONTUVAT

Lisätiedot

Turun väestökatsaus kesäkuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen

Turun väestökatsaus kesäkuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun väestökatsaus kesäkuu 2017 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun ja alueen väestönkehityksestä ensimmäisellä vuosipuoliskolla 2017 Turun ennakkoväkiluku

Lisätiedot

TIETOISKU VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTUS Lyhyt katsaus valtiovarainministeriön esitykseen

TIETOISKU VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTUS Lyhyt katsaus valtiovarainministeriön esitykseen VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTUS Lyhyt katsaus valtiovarainministeriön esitykseen Valtionosuusjärjestelmän tarkoituksena on taata kuntien vastuulla olevien julkisten palvelujen järjestäminen ja niiden

Lisätiedot

Päätös 1 (5)

Päätös 1 (5) Valvira Sosiaali-ja terveysalan lupa-ja valvontavirasto Päätös 1 (5) 9.1.2017 Jaakonkatu 3 B / 3. kerros 00100 Helsinki ASIA Yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamista koskeva luvan muuttaminen HAKIJA/PALVELUJEN

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017 JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017 Aika: ke 18.1.2017, 13.00 15.14 Paikka: Turun kaupungintalo, Kokoushuone Lindblom, Aurakatu 2 Jakelu: (x) Randell Aleksi, kaupunginjohtaja (pj.) Turku (x) Häkämies

Lisätiedot

Turun väestökatsaus. Helmikuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist

Turun väestökatsaus. Helmikuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väestökatsaus Helmikuu 2019 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun ennakkoväkiluku kasvoi tammi-helmikuussa 67 hengellä Elävänä syntyneet 250 Kuolleet 292 Syntyneiden

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivät. Virpi Tarkiainen

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivät. Virpi Tarkiainen Vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivät Virpi Tarkiainen Toimintalinjaukset vuoteen 2020 Vahvistaa epilepsiayhteisöä. Edistää arkiselviytymistä sekä hoidon ja tukipalveluiden saatavuutta. Kansantajuistaa

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Pohjanmaa. Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa. Kanta-Häme Varsinais-Suomi

Pohjanmaa. Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa. Kanta-Häme Varsinais-Suomi TYÖLLISYYSKEHITYS VAROVAISEN POSITIIVISTA Varsinais-Suomen työllisyystilanne on kuluvan syksyn aikana kehittynyt hiljalleen positiivisempaan suuntaan. Maakunnan työttömyysaste laski lokakuussa koko maan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

Turun väestökatsaus. Lokakuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist

Turun väestökatsaus. Lokakuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väestökatsaus Lokakuu 2018 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väkiluku kasvoi tammi-lokakuussa 2 068 hengellä Elävänä syntyneet 1 446 Kuolleet 1 554 Syntyneiden enemmyys

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS. Aika: to , Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS. Aika: to , Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS Aika: to 16.2.2017, 13.00 14.50 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku Jakelu: (x) Randell Aleksi, kaupunginjohtaja (pj.) Turku (-) Häkämies Kari, maakuntajohtaja V-S

Lisätiedot

LIETO - TURKU - RAISIO - NAANTALI

LIETO - TURKU - RAISIO - NAANTALI LIETO (Nuolemo) - Nuolemontie - Hyvättyläntie - Hämeentie - Hämeen valtatie - Hämeentie - Hämeenkatu - Kaskenkatu - Auransilta - Aurakatu - Linnankatu - KESKUSTA T2 4 1 1 1 1 1 1 LIETO - TURKU - RAISIO

Lisätiedot

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Uusi vuosi on alkanut yhdesssä uusien haasteiden

Lisätiedot

Tietoisku Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen

Tietoisku Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen Työttömyyden kasvun hidastuminen jatkuu Varsinais-Suomessa. Varsinais-Suomen työttömyysaste oli syyskuussa 2013 hieman maan keskiarvoa korkeampi. Työttömyysaste oli

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 2/2016 Toimistomme ei

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 71 vuotta 15.12.2011 www.rkl.fi 1(4) 29.08.2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Syksyn 2011 toiminta Kuukausikokoukset ja vuosikokous on keskiviikkoisin Scandic Hotels,

Lisätiedot

Turun väestökatsaus. Syyskuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist

Turun väestökatsaus. Syyskuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väestökatsaus Syyskuu 2018 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väkiluku kasvoi tammi-syyskuussa 1 830 hengellä Elävänä syntyneet 1 302 Kuolleet 1 406 Syntyneiden enemmyys

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

Tykslab näytteenotto. ajanvaraus

Tykslab näytteenotto.  ajanvaraus Tykslab näytteenotto Huomioithan, että joihinkin näytteenottopisteisiin tulee pääsääntöisesti varata aika (tiedot sisäsivuilla). Ajanvaraus: www.tykslab.fi» ajanvaraus tai puhelimitse numerosta 02 313

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 Hyvääsyksynalkuakaikillejäsenillemme! KävimmeelokuunlopussaretkelläPorvoossajaHangossa.Oliupeasääjamuutenkin reissuolionnistunut.kuvassaistunmustionlinnankartanonportaikolla.enollutkäynytsiellä

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta:

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Turun väestökatsaus. Joulukuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist

Turun väestökatsaus. Joulukuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun väestökatsaus Joulukuu 2018 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/kalervo Blomqvist Turun ennakkoväkiluku kasvoi 1 995 hengellä vuonna 2018 Elävänä syntyneet 1 710 Kuolleet 1 881 Syntyneiden

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

JÄRJESTÄJÄN OPAS. MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin

JÄRJESTÄJÄN OPAS. MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin JÄRJESTÄJÄN OPAS MURTUNUT MIELI Ideoita Tasaus-kampanjointiin TASAUS 2018 MURTUNUT MIELI Luonnonkatastrofi, konflikti tai sota voivat jättää syviä jälkiä ihmismieleen. Tasauksella tuetaan henkistä selviytymistä

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus 7/2013

Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus 7/2013 Työttömät VARSINAIS-SUOMEN ELY-KESKUS Varsinais-Suomen työllisyyskatsaus /2013 Julkaisuvapaa tiistaina 20.8. 2013 klo 9.00 Työttömyyden kasvaa yhä Varsinais-Suomessa Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistoissa

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

T MAANANTAI - PERJANTAI / MÅNDAG - FREDAG

T MAANANTAI - PERJANTAI / MÅNDAG - FREDAG LIETO (Nuolemo) - Nuolemontie - Hyvättyläntie - Hämeentie - Hämeen valtatie - Hämeentie - Hämeenkatu - Kaskenkatu - Auransilta - Aurakatu - Linnankatu - KESKUSTA T2 1 1 LIETO - TURKU - RAISIO - NAANTALI

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

Nyt on tärkeää, että näymme joukkoina vaalitapahtumissa, somea unohtamatta.

Nyt on tärkeää, että näymme joukkoina vaalitapahtumissa, somea unohtamatta. Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä. Tässä viestissä Puheenjohtajalta Vaalitapahtumia Paimiossa tapahtuu Vaalikadun avajaiset Turussa Turun SDP jalkautuu Vaalikarkelot Naispiirin perhetapahtuma

Lisätiedot

Kysely Varsinais-Suomen maakunnan verkkopalveluista. Jessica Ålgars-Åkerholm

Kysely Varsinais-Suomen maakunnan verkkopalveluista. Jessica Ålgars-Åkerholm Kysely Varsinais-Suomen maakunnan verkkopalveluista Jessica Ålgars-Åkerholm 9.8.2018 Toteutettiin Webropolilla. Suomeksi ja ruotsiksi, erillinen sote-aiheinen kysely Kysely oli avoinna 31.5. 4.7.2018.

Lisätiedot

Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry

Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA ry ETELÄ-POHJANMAA 2015 TAMMIKUUN NUMEROSSA 3 Yhdistyksen toimintakalenteri & STTK tiedottaa 4 Puheenjohtajan palsta 5-6 Hallituksen vaihtokokous 7 Alkavat koulutukset ammattikorkeakoulussa insinööreille

Lisätiedot

Tampereen Seudun Atopiayhdistys. Jäsenkirje syksy 2014

Tampereen Seudun Atopiayhdistys. Jäsenkirje syksy 2014 Tampereen Seudun Atopiayhdistys Jäsenkirje syksy 2014 Syyskokous / jäsentapaaminen Aika Torstai 30.10.2014 klo 18.00 Paikka Tampereen Pääkirjasto Metso 2. krs, kokoushuone Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle

Lisätiedot

Turun väestökatsaus heinäkuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen

Turun väestökatsaus heinäkuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun väestökatsaus heinäkuu 2017 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun ja alueen väestönkehityksestä tammi-heinäkuussa 2017 Turun ennakkoväkiluku oli heinäkuun

Lisätiedot

KUNNALLISVAALIT 2017

KUNNALLISVAALIT 2017 Halsuan kuntatiedote vko 12 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Halsuan kunta ottaa palvelukseensa 16 vuotta täyttäneitä

Lisätiedot

Turun väestökatsaus elokuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen

Turun väestökatsaus elokuu Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun väestökatsaus elokuu 2017 Konsernihallinto/Strategia ja kehittäminen/suunnittelija Kimmo Lemmetyinen Turun ja eräiden alueiden väestönkehityksestä tammi-elokuussa 2017 Turun ennakkoväkiluku oli elokuun

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon !

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon ! Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon 12. 13.2.2019! Hyvää huomenta hyvät kollegat! Eija Lönnroos Suomen Geriatrit ry:n puheenjohtaja Geriatrian professori Itä-Suomen yliopisto MUUTAMA KYSYMYS Oletko Suomen

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot