Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine Oy

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine Oy"

Transkriptio

1 Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine Oy 2009

2 Näin tilaat omat Lajasi! Tilaukset Jalkineet voit tilata vaivattomasti sähköpostitse tai ilmaisnumerostamme (ark. klo 8-16). Toimitus Varastotuotteet lähetämme 1-2 viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Erikoistuotteiden toimitusaika on 4-5 viikkoa. Lähetyskulut Toimitamme kolme kenkäparia ja sitä suuremmat tilaukset rahtivapaasti Suomessa. Maksu Yritystilaukset laskutamme 14 päivän maksuajalla. Yksityistilaukset toimitamme postiennakolla. Ei pientilauslisiä. Vaihto ja palautus Mikäli jalkineesi ovat väärän kokoiset, sinulla on mahdollisuus vaihtaa ne. Uudet, käyttämättömät jalkineet voit vaihtaa kahden viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Myöhemmin palautettuja tai käytettyjä kenkiä emme vaihda tai korvaa. Virhetakuu Mikäli jalkineissa on valmistus- tai materiaalivirhe, ota välittömästi yhteyttä valmistajaan. Korjaamme jalkineet tai vaihdamme ne vastaaviin uusiin. Takuukorvaus on osittainen riippuen jalkineiden käyttöiästä. Virheellisestä käytöstä tai huollosta aiheutuneita virheitä emme korvaa. Tilauksista jalkine jatkaa matkaansa eri puolille maailmaa Saan työskennellä yrityksessä, jonka tuotteisiin uskon. Meillä on Suomen laajin kevyiden ammattijalkineiden mallisto ja lämmin yhdessä tekemisen meininki. Päävastuualueeni on tilausten vastaanotto ja käsittely. Osallistun myös markkinointiin sekä hoidan yhteydenpitoa asiakkaisiimme ja myyntiedustajiimme eri puolilla maailmaa. On hienoa olla avuksi ihmisille ja tuottaa heille hyvää mieltä. Myyntisihteeri Marianne Luukkonen Maksuttomat palvelut eduksesi Ammattijalkineiden esittely Ammattitaitoinen jalkine-edustajamme järjestää veloituksetta kenkäesittelyn yrityksessänne teille sopivana ajankohtana. Näytelaukku Yrityksille ja yhteisöille lähetämme tarvittaessa näytelaukun veloituksetta postitse. Laukku sisältää näytekappaleet ennakkoon valitsemistanne malleista yleisimpinä kokoina. Opetusohjelma Jalkine-esittelyn yhteydessä edustajamme voi esittää henkilökunnallenne opetusvideon (12 min.) jalkojen hoidosta ja työjalkineiden valinnasta. Samalla saatte vastauksia kysymyksiinne ja lisätietoa siitä, mitä jokaisen tulisi tietää jalkojensa hyvinvoinnista. Koko mallisto: Laja-ammattijalkinemallisto on esitelty kokonaisuudessaan kotisivuillamme.

3 Jalkineiden turvasymbolit ja niiden selitykset Sertifioitu ESD-jalkine Purkaa kehosta staattisen varauksen turvallisesti jalkineen kautta puolijohtavaan lattiaan. Kiertojäykkyystuki Tekee jalkineen pohjasta tukevan. Ei sisällä metallia. Medigo-iskunvaimennuspohjallinen Ilmaa kierrättävä, miellyttävän pehmeä pohjallinen lisää kantapäälle ja päkiälle kohdistuvaa iskunvaimennusta. Antistaattinen jalkine (A) Vähentää varauksia ja rajoittaa virran kulkua kehossa sähköiskun sattuessa. Kitkapohja Pitävä pohja. Lajatex-kalvorakenne Vedenpitävä ja hengittävä kalvorakenne estää jalan kastumisen. Kantapäille kohdistuvan iskun vaimennus (E) Liukutestattu EN ISO standardin mukainen pohjan pitävyys. Kylmyyttä eristävä Tehokkaasti kylmyyttä eristävä jalkine. ABS-varvassuojus EN ISO standardin mukainen suojaava työjalkine kevyellä muovikärjellä. Iskunkesto noin 10J. Suojaluokka O. Ei magneettinen. Icego-liukuestemekanismi Patentoitu kantaan valettu kiinteä liukuestemekanismi. Vaihtopohjallinen Konepesun kestävä vaihtopohjallinen (+40 o C). AI Alumiinivarvassuojus EN ISO standardin mukainen turvajalkine kevyellä alumiinikärjellä. Iskun-/puristuksenkesto 200J/15kN. Suojaluokka S. TPU-kitkainsertti Pohjaan upotettu kiinteä kitkapala tehostaa pohjan pitävyyttä. Pesukenkä Konepesun kestävä (+40 o C). KOM Komposiittivarvassuojus EN ISO standardin mukainen suojajalkine kevyellä komposiittikärjellä. Iskun-/puristuksenkesto 100J/10kN. Suojaluokka P. Ei magneettinen. Kumikulutuspinta EN ISO standardin mukainen kuuman kestävä HRO-kulutuspinta. Tekstiilivuori Kosteutta sitova ja muotonsa pitävä tekstiilivuori pidentää jalkineen käyttöikää. FE Teräsvarvassuojus EN ISO standardin mukainen turvajalkine teräskärjellä. Iskun-/puristuksenkesto 200J/15kN. Suojaluokka S. Kuumaneristävä ulkopohja Standardoitu kuumaneristävyys (+350 o C). Vetoketju FE TEX Naulaanastumissuoja (Fe) EN ISO standardin mukainen metallinen naulaanastumissuoja. Naulaanastumissuoja (Tex) EN ISO standardin mukainen kevyt ja joustava tekstiilinen naulaanastumissuoja. Ei sisällä metallia. Öljynkestävä (FO) Jalkineen ulkopohja kestää öljyt, bensat ja yleisimmät kemikaalit. K = kukkakuvio / R = rei itys / V = viivakuvio / HRO = kuuman kestävä ulkopohja Suojaustasojen ominaisuudet Suojaavat työjalkineet OB+E+ A+FO Suojajalkineet O1 O2 P1 SB+E+ A+FO Turvajalkineet S1 S2 S3 S3+ HRO Perusvaatimukset X X X X X X X X X X Umpinainen kantaosa X X X X X X X X Varvassuojus 100J + 10kN X Varvassuojus 200J + 15kN X X X X X Antistaattinen X X X X X X X X X X Iskunvaimennus X X X X X X X X X X Öljynkestävä X X X X X X X X X X Vettä hylkivä päällinen X X X X X Naulaanastumissuoja X X X Kuvioitu ulkopohja X X Cool Insulation (CI) X X S4+CI Suojaustasot OB+E+A+FO Classigo S. 4 Medigo S R 6500K 6500V K 6505 Retro S Energo S Nicego S K R Jobigo S. 22 Citygo S. 26 Erikoisjalkineet S

4 Laja - Ja tunnet laadun. Laitosjalkine Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden panostaa henkilöstön työterveyteen, työturvallisuuteen ja työssä jaksamiseen. Kotimaiset Laja-ammattijalkineet ovat suomalaisia avainlipputuotteita. Ne on suunniteltu nykyaikaisen ja alati muuttuvan työympäristön vaatimuksiin käyttömukavuudesta ja ulkonäöstä tinkimättä. Ammattijalkine on henkilönsuojain. Sen tehtävänä on minimoida vartaloon kohdistuvaa rasitusta ja suojata työympäristön erilaisilta vaaroilta, kuten liukastumisilta, putoavilta esineiltä, sähköiskuilta ja staattisen sähkön purkauksilta. Esimerkiksi elintarvike-, kemian- ja elektroniikkateollisuudessa ammattijalkineet ovat myös osa tuottavuutta ja laatujärjestelmää. Laitosjalkine Oy on mukana lukuisissa eri projekteissa kehittämässä uusia ja entistä parempia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, materiaalintoimittajien, testauslaitosten ja suojainalan yhdistysten kanssa. Ammattijalkineiden aatelia vuodesta 1979 Laja-ammattijalkineet on suunniteltu ja valmistettu voimassaolevien kansainvälisten ammattijalkinestandardien mukaisesti. Jokainen tekninen ominaisuus ja yksityiskohta on kehitetty palvelemaan työelämän laatua. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva malli usealle erityyppiselle jalalle. Jalkineita on saatavilla myös erikoisominaisuuksilla, kuten staattista sähköä purkavina (ESD) sekä konepesun ja Deco-höyrypesun kestävinä. Erikoistilauksesta saat Laja-jalkineesi myös yksilöllisin muutoksin. Laja ESD luotettavuutta ja turvallisuutta Staattinen sähkö aiheuttaa ongelmia useissa eri työympäristöissä. Työtä tekevän henkilön keho varautuu helposti staattisella sähköllä, joka siirtyy kappaleesta toiseen koskemalla tai indusoitumalla. Varauksen hallitsematon purkautuminen vioittaa elektroniikkalaitteita ja -komponentteja tai voi jopa aiheuttaa palo- ja räjähdysvaaran. Yksi tärkeimmistä menetelmistä hallita kehosta purkautuvia staattisen sähkön varauksia on maadoittaa ihminen ESD-jalkineilla puolijohtavaan lattiaan. Laja ESD -jalkineiden erinomaiset johtavuusominaisuudet takaavat luotettavan ja turvallisen toiminnan alhaisissakin ilmankosteuksissa sekä erityyppisillä puolijohtavilla lattioilla. Menestyksen avaimina ovat pitkäjänteinen tuotekehitys, itse kehitetty tuoteresepti, tarkka materiaalinhallinta ja 100 % laaduntarkastus. Laja ESD -ammattijalkineet täyttävät voimassa olevat kansainväliset EPA- ja ATEX-alueiden ESD-standardit. Koko jalkinemallistomme löydät kotisivuiltamme O1 O2 P1 SB+E+ A+FO S K 8609/ K HRO 3802+HRO 3561/3561+P 5602

5 Kestävä päällinen Laadukas päällinen on hygieeninen ja kestää käytössä vuodesta toiseen. Helppohoitoinen, nihkeällä pyyhittävä PU-pinnoitettu nahka suojaa tehokkaasti kosteudelta ja lialta. Kevyt mikrokuitu on erittäin hengittävä materiaali ja sileäpintaisena konepestävä (40ºC). Nupukkipinta kestää käsinpesun. Pestävä vaihtopohjallinen Eri käyttötarkoituksiin suunnitellut irrotettavat ja pestävät vaihtopohjalliset sitovat kosteutta ja kestävät useita pesuja pitäen jalkineen hygieenisenä käyttökerrasta toiseen. Henkilökohtaiset variaatiot Monipuolisesta mallistosta löytyy useita sopivia malleja erilaisiin jalkoihin, työympäristöihin ja suojausvaatimuksiin. Toimitamme erikoistilauksesta useimpia mallejamme pidennetyillä tai lyhennetyillä remmeillä, eriparisina tai korotetulla pohjalla. Hengittävä tekstiilivuori Hengittävä ja kosteutta sitova kevyt tekstiilivuori ehkäisee jalkineen liiallista venymistä ja pidentää käyttöikää. STaNDARDOITU ESD-MERKINTÄ Turvalliset ja luotettavat ESD-jalkineet purkavat kehoon varautunutta staattista sähköä suojaten herkkiä laitteita ja komponentteja mm. elektroniikka- ja kemianteollisuudessa. Jalkineet vähentävät kaasu- ja pölyräjähdysten riskiä ja ovat ehdotonta huippuluokkaa myös työfysiologisilta ominaisuuksiltaan. Kevyt ja pitävä pohja Taipuisa ja kulutusta kestävä suoravalettu polyuretaanipohja vaimentaa iskuja, estää liukastumisia sekä sietää yleisimpiä öljyjä ja liuottimia. Sisään valettu kiertojäykkyystuki tekee jalkineesta tukevan. Laja-ammattijalkineissa on CE-merkintä ja ne täyttävät henkilönsuojaindirektiivin PPE 89/686/EEC sekä kansainvälisten ammattijalkinestandardien EN ja SFS-EN ISO mukaiset vaatimukset. Jalkineet on sertifioitu hyväksytyssä laitoksessa. Laja ESD -jalkineet on sertifioinut ulkopuolinen puolueeton testauslaitos ja ne täyttävät standardien IEC ja IEC mukaiset vaatimukset. S2 S3 S3+HRO S4+CI Muut ammattijalkineet HRO WRU (EN 15090: 2006)

6 Valio Oy, tuotevalmistaja Johanna Parviainen Laja Classigo -jalkineet soveltuvat erityisen hyvin koville ja liukkaille lattioille.

7 Laja Classigo Tullut jäädäkseen Laja Classigo on moderniin teknologiaan perustuva ammattijalkineiden klassikko, joka tarjoaa parasta ergonomiaa ja laadukkaita materiaaleja. Jalkineet soveltuvat erityisen hyvin koville ja liukkaille lattioille. Mallistosta löydät myös naisten turvakenkiä kevyellä alumiinikärjellä. Laja Classigo -mallisto muodostuu sandaaleista ja umpikärkisistä jalkineista, joissa käytetään markkinoiden keveimpiä materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja. Jalkineiden tunnusmerkki on tehokkaasti vaimentava paksu suoravalettu polyuretaanipohja, joka estää tukielimiin kohdistuvaa rasitusta ja auttaa jaksamaan pidempään. Malliston jalkineiden irrotettava pohjallinen on konepestävä. Lähes kaikki jalkineet on saatavissa myös ESD-ominaisuuksilla. Laja Classigo -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: AI Uusi jalkine syntyy mallimestarin työpöydällä Mallimestari vastaa uusien mallien suunnittelusta aina ideoinnista tuotantoon saattamiseen. Työssäni yhdistyy monipuolisesti vankka tekninen osaaminen, materiaalien tuntemus ja luova ajattelu. Näistä aineksista syntyy ammattijalkine, joka tuntuu, istuu ja näyttää hyvältä. Ja ennen kaikkea toimii siinä työympäristössä, johon se on suunniteltu. Palkitsevinta on ehdottomasti asiakkaalta saatu positiivinen palaute. Silloin tiedän varmasti onnistuneeni. Mallimestari Vappu Ivanoff Classigo 6500K Umpikärkinen jalkine. Käännettävä kantaremmi. Kukkakuvio. Vaihtopohjallinen (MU). Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 65006K 5

8 Classigo 6307 Sandaali. Kiinteässä kantaremmissä venyke ja säädettävä solkikiinnitys. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Classigo 6309 Sandaali ristikkäisremmeillä. Kantaremmissä venyke. Tarrakiinnitys. Koot: Mikrohaljas Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Classigo 6407 Sandaali. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: V PU-pinn. nahka Classigo 6500 Umpikärkinen jalkine. Käännettävä kantaremmi solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: R Hengittävä rei itys. PU-pinn. nahka Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: R 65006V 6

9 6504K PU-pinn. nahka Koot: Classigo 6504 Umpikärkinen jalkine. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Sileäpintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: K K Hengittävä rei itys. PU-pinn. nahka Classigo 6361 Turvajalkine. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Konepestävää mikrokuitua (40 o C). Vaihtopohjallinen Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Classigo 6362 Turvajalkine. Kiinteä kantaremmi venykkeellä ja rintavuudensäätö tarrakiinnityksellä. Pohjan muotoilu mahdollistaa yksilöllisten pohjallisten käytön. Vaihtopohjallinen Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Classigo 6660 Turvajalkine. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Konepestävää mikrokuitua (40 o C). Vaihtopohjallinen Koot: Sileäpintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

10 Seinäjoen Sairaala Virkistävät Laja Medigo -jalkineet soveltuvat ESD-ominaisuutensa ansiosta erinomaisesti mm. sairaaloihin, puhdastiloihin sekä elintarvike-, kemian- ja elektroniikkateollisuuteen..

11 Laja Medigo Virkistävä hyvän olon jalkine Jalat kertovat hyvinvoinnistamme. Laja Medigo -jalkine on oikea valinta sinulle, joka haluat minimoida tukielimiin ja jalkateriin kohdistuvan rasituksen ja ennaltaehkäistä rasitusvammoja. ESDominaisuutensa ansiosta jalkineet soveltuvat erinomaisesti mm. sairaaloihin, puhdastiloihin sekä elintarvike-, kemian- ja elektroniikkateollisuuteen. Anatomisesti muotoiltujen jalkineiden matala, kiilamainen suoravalettu ulkopohja on valmistettu pitävästä antistaattisesta polyuretaanista, joka estää tehokkaasti iskuja ja liukastumisia. Ulkopohjassa kantapään alla on Energo -iskunvaimennustyyny. Jalkineen kaukaloon upotetussa pehmeässä Medigo -pohjallisessa on kantapään alla ilmatyyny, joka parantaa iskun vaimennusta ja helpottaa aristavien kantapäiden oloa. Kannan osuessa lattiaan ilmatyyny puristaa ilmaa päkiässä sijaitseviin kanaviin. Askeleen rullatessa ilmaa virtaa takaisin kengän sisään lisäten jalkineen hengittävyyttä. Näin muodostuva tuplaiskunvaimennus antaa erittäin miellyttävän tunteen. Medigo -pohjallisen voi korvata myös henkilökohtaisella ortoosipohjallisella. Laja Medigo -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Päällinen antaa kengälle muodon Jalkine voi parhaillaan muodostua kymmenistä eri osista. Meillä neulomossa kaikki palat kerätään ja ommellaan yhteen tarkasti ohjeiden mukaan. Leikkausmerkit on oltava just eikä melkein, jotta kengästä tulee oikean kokoinen. On hieno tunne, kun näkee päällisen istuvan napakasti lestin päälle kiristettynä. Teemme tärkeää työtä, sillä päällinen on se osa, joka näkyy ensimmäisenä asiakkaalle. Tikkaaja Kirsti Kuivajärvi Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: Medigo 7507 Umpikärkinen jalkine. Käännettävä kantaremmi solkikiinnityksellä. Venykkeet lisäävät käyttömukavuutta. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

12 Medigo 7303 Sporttisandaali. Irrotettavan kantaremmin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Jalkine ilman metallikomponentteja. Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7304 Pistokas. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Jalkine ilman metallikomponentteja. Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7305 Sandaali. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Takaremmissä venyke. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7306 Venykesandaali. Sivussa hengittävä verkko (musta verkko molemmissa väreissä). Kiinteän kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

13 Medigo 7401 Sandaali. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: / mikrohaljas Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7402 Sandaali. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7405 Sandaali. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Malli 7404 ilman kantaremmiä. Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: R Päällisessä sisäsivulla rei itys. Medigo 7501 Umpikärkinen jalkine. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: R 11

14 Medigo 7512 Umpikärkinen jalkine. Kiinteän kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Malli 7513 ilman kantaremmiä. Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7504 Umpikärkinen jalkine. Kiinteän kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Malli 7505 ilman kantaremmiä. Koot: Nupukkipintainen mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Medigo 7508 Umpikärkinen sandaali venyvällä rintaremmillä, kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

15 Laja Retro Sydämellä suunniteltu Laatu ei koskaan mene muodista. Nostalginen Laja Retro -mallisto jatkaa sydäntenvalloitusta vuosikymmenestä toiseen. Laja Retro -mallistosta löydät vanhat tutut sandaaliklassikot, joiden suoravalettuun polyuretaanikiilapohjaan ei lika tartu edelleenkään. Soljilla tai tarralla kiinnitettävien jalkineiden päällinen on joko PU-pinnoitettua nahkaa tai mikrokuitua. Pestävä irtopohjallinen on venymätöntä tekstiiliä. Kaikki jalkineet on saatavissa myös ESD-ominaisuuksilla. Laja Retro -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: Retro 715 Sandaali. Retro-kiilapohja. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU). Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 7156 Retro 719 Pistokas. Retro-kiilapohja. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU). Jalkine ilman metallikomponentteja. Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 7196 Retro 746 Pistokas. Retro-kiilapohja. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU). Jalkine ilman metallikomponentteja. Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 7466 Retro 748 Sandaali ristikkäisremmeillä. Retro -kiilapohja. Kantaremmissä venyke. Tarrakiinnitys. Vaihtopohjallinen (MU). Jalkine ilman metallikomponentteja. Mikrohaljas Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

16 City-Hotelli Orivesi, kokki Leena Pekkanen Sertifioidusta Laja Energo -mallistosta löydät hyvin istuvat jalkineet monenlaisiin työympäristöihin.

17 Laja Energo Turvallista mukavuutta Hyvä olo lähtee jaloista. Monipuolisten suojausominaisuuksien ja materiaalien ansiosta Laja Energo -mallistosta löydät hyvin istuvat jalkineet monenlaisiin työympäristöihin. Laja Energo -jalkineet, myös sandaalit, ovat tyyppihyväksyttyjä henkilönsuojaimia. Laja Energo -sarjan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota jalkineen pitävyyteen ja käyttömukavuuteen. Matala, kiilamainen suoravalettu ulkopohja on antistaattista polyuretaania, jonka muotoilu ja materiaali ehkäisevät tehokkaasti liukastumisia. Anatomisesti muotoiltu lesti ja kantaosan iskunvaimennus pehmentävät erinomaisesti tukielimiin kohdistuvia iskuja. Jalkineissa on irrotettava ja konepestävä tuellinen tekstiilipohjallinen, jonka voi tarvittaessa vaihtaa uuteen. Kaikki jalkineet on saatavissa myös ESD-ominaisuuksilla. Laja Energo -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: FE Oikein valettu pohja kestää ja varmistaa istuvuuden Käytän polyuretaanikonetta jalkineen pohjan valamiseen. Sitä ennen päällinen asetellaan ja säädetään prikulleen oikealle kohdalleen, jotta jalkineesta tulee varmasti istuva. On hyvä, että perinteisistä työskentelytavoista pidetään kiinni. Nykyaikaisista koneista ja teknologiasta huolimatta tässä työssä on säilynyt käsillä tekemisen tuntu. Kyllä se eri tavalla motivoi, kun näkee oman työnsä ja tarkkuuden jäljen. PU-koneen käyttäjä Timo Riihitupa Energo 8504K Suojaava työjalkine. Pehmeäkärkisenä ja kahdella varvassuojusvaihtoehdolla. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). 8504K ei varvassuojusta. Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: (Turvajalkine 35-47) Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 8504K 85046K 8590K 85906K 8570K 85706K 15

18 Energo 8305 Sporttisandaali. Kantakapin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Erinomainen nilkan ja kantapään tuki. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Jalkine ilman metallikomponentteja. Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo 8307 Pistokas. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU). Jalkine ilman metallikomponentteja. Nupukkipintainen mikrokuitu Mikrohaljas Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo 8311 Sandaali. Irrotettavan kantaremmin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Remmit tekstiiliset. Vaihtopohjallinen (HA). Jalkine ilman metallikomponentteja. Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo 8406 Pistokas. Rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo 8407 Sandaali. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 84076

19 Energo 8504 Suojaava työjalkine. Pehmeäkärkisenä ja kahdella varvassuojusvaihtoehdolla. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA) ei varvassuojusta. Sileäpintainen mikrokuitu Koot: (Turvajalkine 35-47) Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE Energo 8505 Umpikärkinen jalkine. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo Hengittävä rei itys. Umpikärkinen jalkine. Käännettävän kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Energo R Hengittävä rei itys. Umpikärkinen jalkine. Käännettävän kantaremmin säätö solkikiinnityksellä. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: R Energo 8609 Suojaava työjalkine. Pehmeäkärkisenä ja kahdella varvassuojusvaihtoehdolla. Solkikiinnitys. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA) ei varvassuojusta. Koot: (Turvajalkine 35-47) Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE

20 Metso Minerals Oyj, koneistaja Raimo Tuominen Laja Nicego -mallistosta löydät kevyet ja hengittävät suoja- ja turvajalkineet sekä naisten että miesten lestillä.

21 Laja Nicego Mestari lestissään Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta myös jalkineissa. Ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön suunnatusta Laja Nicego -mallistosta löydät kevyet ja hengittävät suoja- ja turvajalkineet sekä naisille että miehille. Laja Nicego -turvakenkämallisto täyttää kansainvälisten työjalkinestandardien vaatimukset. Jalkineissa käytetään markkinoiden keveimpiä ja hengittävimpiä materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja. Tehokkaasti vaimentavan suoravaletun polyuretaanipohjan TPUkitkainsertti varmistaa jämäkän pidon myös liukkailla ja kaltevilla pinnoilla. Laja Nicego -malliston vetonaula on erityisesti naisille suunnitellut turvakengät, joiden kapeampi lesti istuu ja tukee hyvin jalkaa lisäten käyttömukavuutta. Tarvittavan suojaustason saavuttamiseksi voit valita jalkineesi joko teräs-, alumiini-, komposiitti- tai ABS-varvassuojalla. Lähes kaikki jalkineet on saatavissa ESD-ominaisuuksilla sekä erikoistilauksesta naulaanastumissuojalla. Useissa muovi- ja komposiittivarvassuojuksellisissa jalkineissa ei ole metallikomponentteja. Laja Nicego -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Viimeistelty ulkonäkö antaa hyvän ensivaikutelman Asiakas kiinnittää ensimmäisenä huomiota jalkineen ulkonäköön. Pursarina vastaan siitä, että pohjat sekä päällisen reunat on viimeistellyt ja siistit. Yleensä kengän lopullinen muoto hahmottuu vasta, kun ylimääräinen kangas ja pohjamateriaali on leikattu. Tarkkuutta ja sorminäppäryyttä tässä vaaditaan, mutta kun koneen terät ovat kunnossa, työ sujuu sukkelaan. Pursari Pirjo Nieminen Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: KOM FE FE Nicego 5674 Turvajalkine (Fe). Kantakapilla ja kolmella varvassuojusvaihtoehdolla. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). ABS- ja komposiittivarvassuojukselliset jalkineet ilman metallikomponentteja, saatavana vain mustana sileäpintaisena mikrokuituna. Sileäpintainen mikrokuitu Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: KOM FE Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

22 Nicego 5371 Turvajalkine (Fe). Teräksinen varvassuojus. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Sileäpintainen mikrokuitu Nupukkipintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE Nicego 5572 Turvasaapas (Fe). Teräksinen varvassuojus. Hygieeniset vedenpitävät viikatut ja alaspäin aukeavat saumat. Vedenpitävä Lajatex-kalvovuori teipatuilla saumoilla. Sileäpintainen mikrokuituinen jalkine konepestävä (40 ºC). Vaihdettava ja pestävä pohjallinen Sileäpintainen mikrokuitu Koot: FE Nicego 5676 Turvajalkine (Fe). Kantakappi ja kaksi varvassuojusvaihtoehtoa. Rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen ABS- ja komposiittivarvassuojukselliset jalkineet ilman metallikomponentteja, saatavana vain musta-harmaana PU-pinnoitettuna nahkana. Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE Nicego 5677 Turvajalkine (Fe). Kantakappi ja teräksinen varvassuojus. Rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE

23 Nicego 5571 Turvajalkine (Fe). Teräksinen varvassuojus. Venykkeet. Konepestävää mikrokuitua (40 o C). Vaihtopohjallinen (HA). Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE Nicego 5679 Turvajalkine (Fe). Teräksinen varvassuojus. Nauhakiinnitys. Vaihtopohjallinen (HA). Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Nicego 5678 FE Turvajalkine (Fe). Kahdella varvassuojusvaihtoehdolla. Rintavuuden säätö venykkeellä ja tarrakiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuitujalkine konepestävä (40 o C). Vaihtopohjallinen (HA). ABS-varvassuojuksellinen jalkine saatavana vain mustana sileäpintaisena mikrokuituna. Sileäpintainen mikrokuitu Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE Nicego 5670 Turvajalkine (Fe). Pehmeäkärkisenä ja teräksisellä varvassuojusvaihtoehdolla. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Malli 5600 ilman varvassuojusta. Haljas Koot: Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Nicego 5871 Turvajalkine (Fe). Nilkkurimalli. Pehmeäkärkisenä ja teräksisellä varvassuojusvaihtoehdolla. Nauhakiinnitys. Vaihtopohjallinen (MU) tai (HA). Malli 5601 ilman varvassuojusta. Koot: Haljas Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: FE FE

24 EP-Maansiirtokone Oy, Jari Pollari Laja Jobigo -jalkineet soveltuvat lestinsä ansiosta erityisen hyvin rintaville suomalaisille jaloille sekä pitävää pohjaa vaativille pinnoille niin kevyempiin sisätöihin kuin vaativimpiinkin olosuhteisiin.

25 Laja Jobigo Keveä ja turvallinen työtoveri Nastanpaikat valmiina päkiällä ja kantapäässä. Laja Jobigo -turvajalkine suojaa jalkojasi niin kevyemmissä sisätöissä kuin vaikeammissakin olosuhteissa. Jalkineissa käytetään markkinoiden keveimpiä ja hengittävimpiä materiaaleja sekä teknisiä ratkaisuja. Mallisto soveltuu lestinsä ansiosta erityisen hyvin rintaville suomalaisille jaloille sekä pitävää pohjaa vaativille pinnoille. Laja Jobigo -malliston monipuolinen jalkinevalikoima täyttää kansainvälisten työjalkinestandardien vaatimukset. Jalkineissa on alumiininen varvassuojaus ja useimmissa malleissa monikerrostekstiilinen naulaanastumissuoja. Muutamaan malliin on saatavissa myös teräksinen naulaanastumissuoja. Laja Jobigoissa on lisäksi hitsaukseen soveltuvia kuumankestäviä malleja. Jalkineiden tunnusmerkkinä on Lajan uusin innovaatio eli Innobite-pohja, joka multilevel-kuviointinsa ja materiaalinsa ansioista antaa erinomaisen pidon kaikenlaisille pinnoille. Pohjiin on mahdollista mm. kiinnittää nastat niille valmiiksi merkityille paikoille. Laja Jobigo -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Laja Innobite Mullistavaa tuotekehitystä. Laja Innobite -kitkapohjan ainutlaatuinen multilevel-kuviointi ja tartuntakynnet tekevät jalkineen pohjasta erityisen pitävän liukkailla pinnoilla. Pohjiin on mahdollista kiinnittää tarvittaessa nastat niille valmiiksi merkityille paikoille sekä valaa nitriilikuminen, kuumankestävä kulutuspinta. Laja Innobite -kitkapohja on saatavissa ensimmäisenä Laja Jobigo -mallistossa ja myöhemmin myös muissa Lajan turvakenkämallistoissa. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: AI TEX FE Jobigo 3561 Turvasandaali sisä- ja kesäkäyttöön. Alumiininen varvassuojus. Kantakappi ja rintavuudensäätö tarrakiinnityksellä. Sileäpintainen mikrokuituinen jalkine konepestävä (40 ºC). Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Nupukkinahka Suojausluokka S1+P Tilausnumero: 35610TMUNU Sileäpintainen mikrokuitu Suojausluokka S1 Tilausnumerot: 35610MUMI, 35616MUMI (ESD-malli) Sileäpintainen mikrokuitu Suojausluokka S1 Tilausnumerot: 35610VAMI, 35616VAMI (ESD-malli) AI AI AI TEX Koot:

26 Jobigo 3562 Turvajalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Alumiininen varvassuojus. Rintavuudensäätö tarrakiinnityksellä. Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Pohjan kulutuspinta kuuman kestävää kumia (HRO). Jalkine soveltuu myös hitsaustyöhön. Tekstiilinen naulaanastumissuoja. Nupukkinahka Suojaustaso S3+HRO Tilausnumero: 35620TPGMUHH AI TEX Koot: Jobigo 3866 Turvajalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Alumiininen varvassuojus. Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Pohjan kulutuspinta kuuman kestävää kumia (HRO). Jalkine soveltuu myös hitsaustyöhön. Nahka Suojausluokka S2+HRO Tilausnumero: 38660PGMU AI Nahka Suojausluokka S3+HRO Tilausnumero: 38660FPGMU AI FE Koot: Jobigo 3801 Suojaava työjalkine. Pehmeäkärkinen hellemaihari. Varsi erikoislujaa polyamidikangasta, joka on kestävä, kevyt ja hengittävä materiaali. Pohjan kulutuspinta kuuman kestävää kumia (HRO). Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Hellemaihari on rauhanturvaajien käytössä aavikoilla. Haljasnahka/tekstiili Suojausluokka O2+HRO Tilausnumero: 38010PGHIHA Koot:

27 Jobigo 3802 Suojaava työjalkine. Pehmeäkärkinen hellemaihari. Varsi erikoislujaa polyamidikangasta, joka on kestävä, kevyt ja hengittävä materiaali. Pohjan kulutuspinta kuuman kestävää kumia (HRO). Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Koot: Nappanahka/tekstiili Suojausluokka O2+HRO Tilausnumero: 38020PGMU Jobigo 3865 Turvamaihari vetoketjulla ulkokäyttöön. Jalkineessa on kalvovuori. Alumiininen varvassuojus, tekstiilinen naulaanastumissuoja. Pohjan kulutuspinta kuuman kestävää kumia (HRO). Suojaustaso S3+HRO Tilausnumero: 38650TPGMU AI TEX Koot: Uusi malli, tulossa maaliskuussa 2009 Jobigo 3867 Turvanilkkuri. Vetoketju sivussa. Nauhakiinnitys edessä. Alumiininen varvassuojus, tekstiilinen naulaanastumissuoja. Pestävä ja vaihdettava pohjallinen. Lämmin kalvovuori. Suojausluokka S3+SRC Tilausnumero: 38670TMU AI TEX Koot:

28 City-Hotelli Orivesi, tarjoilija Sarianne Kääriäinen Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta Laja Citygo -jalkineet sopivat niin arkeen kuin juhlaan laadusta ja käyttömukavuudesta tinkimättä.

29 Laja Citygo Ilo silmille ja jaloille Etsitkö jalkineita, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä? Laja Citygo -mallistossa käyttömukavuus ja sulavalinjainen salonkikelpoisuus kulkevat tukevasti käsi kädessä. Laja Citygo -mallistosta löydät parhaan valikoiman ajattomia ja monipuolisia jalkineita aina pehmeistä sandaaleista siisteihin nahkakenkiin. Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta Laja Citygo -jalkineet sopivat niin arkeen kuin juhlaan laadusta ja käyttömukavuudesta tinkimättä. Jalkineissa on pitävät pohjat ja ergonomiset lestit. ESD-ominaisuuden ansiosta jalkineita voi käyttää myös sitä vaativissa tiloissa. Laja Citygo -malliston kaikissa jalkineissa on seuraavat perusominaisuudet. Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet on esitelty tuotetiedoissa tilausnumeroineen. Malliston perusominaisuudet: Jalkinekohtaiset lisäominaisuudet: Lopputarkastuksessa vain priima hyväksytään Pakkaajana vastaan siitä, että tuote on priimakunnossa ja vastaa työmääräintä ennen kuin se jatkaa matkaansa varaston kautta asiakkaalle. Jokainen sauma ja tekninen yksityiskohta sekä ESD-johtavuus tarkistetaan huolellisesti. Tähän työvaiheeseen kiteytyy oikeastaan koko tuotantoporukan työpanos ja onnistuminen. Saan ikään kuin sanoa viimeisen sanan. Pakkaaja Sirpa Lähdeniemi Citygo 261 Naisten avokas. Matala korko. Suuaukossa venyke. Pitävä TPU-kitkapohja. Päällinen ja vuori pehmeää nahkaa. Sisäpohja mikrokuitua. Nahka Koot: 3-8 (puolinumeroilla) Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

30 Citygo 257 Naisten avokas. Puolikorkea korko. Pitävä TPU-kitkapohja. Päällinen ja vuori pehmeää nahkaa. Pintanahka Lisäominaisuudet Koot: ja tilausnumerot: 2576 Citygo 258 Naisten avokas. Matala korko. Venyvä suuaukko. Pohja liukumatonta TR-kumia. Päällinen ja sisäpohja pehmeää nahkaa. Nahka Koot: 3-8 (puolinumeroilla) Lisäominaisuudet: Citygo 262 Naisten avokas. Matala korko. Suuaukossa venyke. Pitävä TPU-kitkapohja. Päällinen ja sisäpohja pehmeää nahkaa. Nahkavuori. Nahka Lisäominaisuudet Koot: ja tilausnumerot: 2626 Citygo 285 Miesten kävelykenkä. Nauhakiinnitys. Pitävä TPU-kitkapohja. Päällinen ja vuori nahkaa. Sisäpohja mikrokuitua. Koot: Nahka Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: 2856 Citygo 287 Miesten kävelykenkä. Nauhakiinnitys. Liukumaton polyuretaanipohja. Päällinen pehmeää nahkaa. Irrotettava huopapohjallinen. Nahka Lisäominaisuudet Koot: ja tilausnumerot:

31 Citygo 289 Miesten kävelykenkä. Suuaukossa venykkeet. Liukumaton polyuretaanipohja. Päällinen pehmeää nahkaa. Irrotettava huopapohjallinen. Nahka Lisäominaisuudet Koot: ja tilausnumerot: 2896 Citygo 2302 Sandaali. Laaja lesti. Yläremmin pikalukitus ja rintavuuden säätö tarrakiinnityksellä. Jalkine ilman metallikomponentteja. Paksu vaihdettava iskunvaimennuspohjallinen Koot: Haljasnahka / mikrokuitu Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Citygo 2303 Sandaali. Laaja lesti. Kiinteän kantaremmin ja rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Jalkine ilman metallikomponentteja. Paksu vaihdettava iskunvaimennuspohjallinen Koot: Haljasnahka Lisäominaisuudet ja tilausnumerot: Citygo 2304 Pistokas. Laaja lesti. Rintavuuden säätö solkikiinnityksellä. Jalkine ilman metallikomponentteja. Paksu vaihdettava iskunvaimennuspohjallinen Koot: Haljasnahka Lisäominaisuudet ja tilausnumerot:

32 Laja Erikoisjalkineet Millaiset olosuhteet, sellaiset jalkineet Malliston perusominaisuudet: Bekina 2703 Kevyt ja hengittävä, vedenpitävä polyuretaanisaapas kosteisiin ja kylmiin tiloihin (-30 C). Anatomisesti muotoiltu ja liukastumisia estävä ulkopohja. Kestää rasvoja, öljyjä ja useimpia kemikaaleja. Laaja lesti ja leveä, lyhennettävä varsi. Testattu kylmäneristävyys (Cool insulation, CI) hidastaa lämpötilan alenemista jalkineessa. Teräksinen naulaanastumissuoja (Fe) mustassa saapaassa. Koot: Lisäominaisuudet: Polyuretaani Firego 4861 Palomiehen sammutusjalkine. Alumiinikärki, tekstiilinen naulaanastumissuoja, kokonaan kuumankestävä nitriilikumipohja. Päällinen palamattomaksi ja vettähylkiväksi käsiteltyä nahkaa. Vaihdettava ja pestävä pohjallinen. Täyttää standardin EN 15090: Koot: Nahka Lisäominaisuudet: AI TEX Firego 4863 Käyttökelpoinen erityisesti metallivalimoiden vaativiin olosuhteisiin. Hitsauskipinöitä kestävä päällinen, kuumankestävät langat ja metallivahvikkeet saumoissa. Alumiinikärki, tekstiilinen naulaanastumissuoja, kokonaan kuumankestävä nitriilikumipohja. Lajatex-kalvovuori. Soveltuu myös talvikäyttöön. Vaihdettava ja pestävä pohjallinen. Koot: Nahka Lisäominaisuudet: AI TEX Motogo 5602 Erikoisvahvikkeinen saapas moottoripyöräilyyn ja -kelkkailuun. Vetoketju ja tarrakiinnitys. Hyvin istuva, laaja lesti. Suoravalettu polyuretaanipohja kestää bensiiniä ja useimpia kemikaaleja. Sopii myös työkengäksi talvikäyttöön. Vedenpitävä Lajatex-kalvovuori. Koot: Lisäominaisuudet: 30

33 Laja-pohjalliset ja oheistarvikkeet Viimeistelty askelnautinto Vaihtopohjallisten käyttö pitää jalkineet siistinä ja raikkaina pidentäen niiden käyttöikää. Laja-ammattijalkineissa käytettyjä pohjallisia on tilattavissa myös erikseen. Irrotettava ja pestävä vaihtopohjallinen sitoo kosteutta ja kestää useita pesuja pitäen jalkineen hygieenisenä käyttökerrasta toiseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja aina peruspohjallisista virkistäviin Medicovi -vesipohjallisiin. Käyttömukavuuden viimeistelevät tekniset Laja-työsukat. Texon, sileä Sopii Classigo -, Energo - ja Nicego -jalkineisiin (myös ESD). Konepestävä (40 o C). Pidentää jalkineen käyttöikää Sandaaliin, harmaat kanttaukset Sandaaliin, mustat kanttaukset Umpikärkiseen, harmaat kanttaukset Umpikärkiseen, mustat kanttaukset Texon, tuella Sopii Classigo -, Energo - ja Nicego -jalkineisiin (myös ESD). Konepestävä (40 o C). Pidentää jalkineen käyttöikää Tuella sandaaliin, harmaat kanttaukset Tuella sandaaliin, mustat kanttaukset Tuella umpikärkiseen, harmaat kanttaukset Tuella umpikärkiseen, mustat kanttaukset Medigo -iskunvaimennuspohjallinen Miellyttävä polyuretaanipohjallinen, jossa iskuja ja rasitusta vaimentava kantatyyny. Pidentää jalkineen käyttöikää. Pintamateriaali mikrokuitua. Sopii Medigo -jalkineisiin (myös ESD). Pidentää jalkineen käyttöikää Mikrokuitu/PU, konepestävä (40 o C), harmaa Nahka/PU, erikoistilauksesta (ei ESD-jalkineisiin, ei pesunkestävä) Nestevirtauspohjalliset Vesitäytteinen hierova vesipohjallinen. Parantaa verenkiertoa %. Vähentää jalkaterän ja jalan turpoamista sekä kantapäälle, polviin, lantioon ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Helpottaa jalan kipupisteitä. Muotoiltava kärki. Konepestävä (40 o C) Medicovi-vesipohjallinen Basic, koot Medicovi-vesipohjallinen Worker, koot Medicovi-vesipohjallinen Front, koot Medicovi-vesipohjallinen Twin Heels, koot Flowgel-geelivirtauspohjallinen, koot Muut pohjalliset Massage-geelipohjallinen, kaksi kokoa (leikattavissa oikeaan kokoon) Huopapohjallinen, lievästi muotoiltu, konepestävä (40 o C), harmaa, koot Nahka/korkki, päkiäpohjallinen, koot Parkkinahkapohjallinen (soveltuu Texon-pohjallisten paikalle), mustat kanttaukset, koot Parkkinahkapohjallinen (soveltuu Texon-pohjallisten paikalle), harmaat kanttaukset, koot Texon Aloe -pohjallinen, koot Raikastava ja virkistävä Aloe Vera -uutetta sisältävä pohjallinen. Tehostaa iskunvaimennusta ja neutralisoi epämiellyttävää hajua. Sukat Ohuet ja miellyttävät nilkkasukat. Puuvillaa (75 %) ja polyamidia (25 %). Kiristämätön. Koot musta valkoinen 31

34 Edustajat HELSINKI puh KESKI-UUSIMAA, VANTAA puh LÄNSI-UUSIMAA, ESPOO puh KESKI-SUOMI puh HÄME, PÄIJÄT-HÄME puh KYMI, ETELÄ-KARJALA puh POHJOIS-SUOMI puh PIRKANMAA puh VARSINAIS-SUOMI puh SATAKUNTA puh POHJANMAA puh POHJOIS-SAVO, POHJOIS-KARJALA puh Laitosjalkine Oy Korpitie HIRSILÄ puh (03) fax (03) Tilaukset Ilmaisnumero

Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine Oy 2008

Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine Oy 2008 Edustajat HELSINKI puh 0400 652 698 KESKI-UUSIMAA puh 0500 236 297 LÄNSI-UUSIMAA puh 050 4026 628 KESKI-SUOMI puh 050 3516 544 HÄME, PÄIJÄT-HÄME puh 050 5879 526 Ammattijalkineiden aatelia Laitosjalkine

Lisätiedot

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY TURVAJALKINEET 2013-2014/1 KOM ABS Sertifioitu -jalkine Purkaa kehosta staattisen sähkön varauksen turvallisesti jalkineen kautta puolijohtavaan lattiaan. Kantapäälle

Lisätiedot

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY SUOJAAVAT TYÖJALKINEET 2011-2012/1 Fe PG Sertifioitu -jalkine Purkaa kehosta staattisen sähkön varauksen turvallisesti jalkineen kautta puolijohtavaan lattiaan.

Lisätiedot

Ammattijalkineiden aatelia

Ammattijalkineiden aatelia Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY SUOJAAVAT TYÖJALKINEET 2013-2014/1 Fe PG Sertifioitu -jalkine Purkaa kehosta staattisen sähkön varauksen turvallisesti jalkineen kautta puolijohtavaan lattiaan.

Lisätiedot

Piikkareissa ei pitkään jaksa

Piikkareissa ei pitkään jaksa Laja 2006/2 Piikkareissa ei pitkään jaksa Ainakaan sinun ammatissasi Laja Energo, ergonomiasta energiaa Kotimaisia LAJA PRO -työterveysjalkineita on valmistettu jo vuodesta 1979. Jokainen LAJA PRO -jalkineen

Lisätiedot

Piikkareissa ei pitkään jaksa

Piikkareissa ei pitkään jaksa Laja 2006/1 Piikkareissa ei pitkään jaksa Ainakaan sinun ammatissasi Laja Energo, ergonomiasta energiaa Kotimaisia LAJA PRO -työterveysjalkineita on valmistettu jo vuodesta 1979. Jokainen LAJA PRO -jalkineen

Lisätiedot

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY

Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY SUOJAAVAT TYÖJALKINEET 2014/1 Fe PG Sertifioitu -jalkine Purkaa kehosta staattisen sähkön varauksen turvallisesti jalkineen kautta puolijohtavaan lattiaan. Kantapäälle

Lisätiedot

Ammattijalkineiden aatelia

Ammattijalkineiden aatelia Ammattijalkineiden aatelia LAITOSJALKINE OY SUOJAAVAT TYÖJALKINEET S. 4 SAIRAALA- JA PUHDASTILAJALKINEET S. 13 TURVA- JA ERIKOISJALKINEET S. 17 AIDOSTI KOTIMAINEN. 2016 Laja - Ja tunnet laadun. Jalat ovat

Lisätiedot

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan:

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: Jalkineet Turvajalkineet Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: 1 luokka: nahkajalkineet ym. materiaalit Ei kokonaan vulkanoidut tai valetut jalkineet. 2 luokka: kumi- ja polymeerijalkineet

Lisätiedot

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen:

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen: TOE GUARD RUSH ART. TG80450 Toe Guard Rush on metallivapaa turvasandaali, joka on kevyt ja hengittävä. Ulkopohja on antistaattista ja öljynkestävää -muovia, kärjessä T-kulutussuoja. Irrotettava, antibakteerinen

Lisätiedot

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan:

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: Turvajalkineet Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: 1 luokka: nahkajalkineet ym. materiaalit Ei kokonaan vulkanoidut tai valetut jalkineet. 2 luokka: kumi- ja polymeerijalkineet Perusvaatimukset

Lisätiedot

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan:

Turvajalkineet. Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: Turvajalkineet Jalkineiden luokittelu valmistusmenetelmän mukaan: 1 luokka: nahkajalkineet ym. materiaalit Ei kokonaan vulkanoidut tai valetut jalkineet. 2 luokka: kumi- ja polymeerijalkineet Perusvaatimukset

Lisätiedot

ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. FI ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. www.arbesko.fi 1 KENGÄT, JOTKA VAIKUTTAVAT PÄÄSTÄ VARPAISIIN Onko kenkä valmistettu oikealla

Lisätiedot

Työ- ja terveysjalkineet

Työ- ja terveysjalkineet Oikea valinta jaloillesi Työ- ja terveysjalkineet -työjalkineet myy: Systeri Oy puh. 050 363 4065 info@self.fi www.self.fi W700-SARJA Valitse oikea jalkine oikeaan työhön Työjalkineelta vaaditaan paljon.

Lisätiedot

Henkilönsuojaus. ESD-työasut... s. 138. ESD-käsineet... s. 140. ESD-jalkineet... s. 141. Jalkinemaadoitus... s. 145. Suoja-asut... s.

Henkilönsuojaus. ESD-työasut... s. 138. ESD-käsineet... s. 140. ESD-jalkineet... s. 141. Jalkinemaadoitus... s. 145. Suoja-asut... s. ESD-työasut... s. 138 ESD-käsineet... s. 140 ESD-jalkineet... s. 141 Jalkinemaadoitus... s. 145 Suoja-asut... s. 146 Suojakäsineet... s. 149 Suojalasit... s. 154 Hengityssuojaimet... s. 155 137 Vastaava

Lisätiedot

ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. FI ARBESKO 2014 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. www.arbesko.fi 1 KENGÄT, JOTKA VAIKUTTAVAT PÄÄSTÄ VARPAISIIN Onko kenkä valmistettu oikealla

Lisätiedot

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Turvakenkä L.Brador 760 Nauhallinen tulevaisuuden turvakenkä aktiiviseen työskentelyyn, joka vaatii mukavuutta, vaimennusta

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2009

w w w. s i e v i. c o m 2009 2009 www.sievi.com Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE Epäsäännölliset kuviot ja erilaiset pintarakenteet mukauttavat kengänpohjan eri alustoihin. Korkea pohjan reunus suojaa kenkää. Epäsymmetrisen kannan

Lisätiedot

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ME VALMISTAMME OIKEAT KENGÄT KOKO KEHOA VARTEN Oikeanlaisten kenkien käyttäminen työssä voi

Lisätiedot

TUOTELUETTELO

TUOTELUETTELO 2015-16 TUOTELUETTELO Solid Gear tarjoaa ammattilaisille kenkiä, joissa yhdistyvät urheilullinen ulkoasu ja tekninen toiminnallisuus. Kun jokainen yksityiskohta ratkaisee, olemme tyytyväisiä vain täydellisyyteen.

Lisätiedot

www.sievi.com SieviAir

www.sievi.com SieviAir www.sievi.com SieviAir 2010 Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

Section Index. Jalkojensuojaimet. Sandaalit ja pistokkaat varvassuojalla

Section Index. Jalkojensuojaimet. Sandaalit ja pistokkaat varvassuojalla JALKINEET JALKOJENSUOJAIMET Sandaalit ja pistokkaat varvassuojalla Section Index Jalkojensuojaimet Irtopohjalliset... 52 Kumisaappaat varvas- ja naulaanastumissuojalla... 48 Lämmönkestävät turvakengät,

Lisätiedot

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ME VALMISTAMME OIKEAT KENGÄT KOKO KEHOA VARTEN Oikeanlaisten kenkien käyttäminen työssä voi

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Respecta Oy puh. 0207 649 748 myynti@respecta.fi 1623211-3 Pomar Orto jalkine, musta, K-laajuus 15012-110 Pomar Orto laajalestinen kävelykenkä nauhoilla. Pitävä TR-kumipohja,

Lisätiedot

Työ- ja turvajalkineet

Työ- ja turvajalkineet Työ- ja turvajalkineiden tuotekuvasto 2011 1... Sisällysluettelo 2... Ominaisuudet / symbolien selitykset 3... Ominaisuudet / valitse oikeat työjalkineet oikeisiin olosuhteisiin 5... Jalas-mallistot. Työ-

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2008

w w w. s i e v i. c o m 2008 2008 www.sievi.com Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

Kokeile kenkää kädellä

Kokeile kenkää kädellä Fi Kävellessäsi jalkoihisi kohdistuu kaksi kolme kertaa kehosi painoa suurempi kuormitus. Siksi on tärkeää valita kengät, jotka tukevat, vakauttavat ja keventävät jalkoja esimerkiksi hyvällä iskunvaimennuksella

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2008

w w w. s i e v i. c o m 2008 2008 www.sievi.com Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2009

w w w. s i e v i. c o m 2009 2009 www.sievi.com Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

työasut ja tarvikkeet

työasut ja tarvikkeet työasut ja tarvikkeet mittataulukko Valitse oikea koko BockMann-työvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat,

Lisätiedot

WILDSTEP RANCHER Basic

WILDSTEP RANCHER Basic Tuotekuvasto 2010 WILDSTEP RANCHER Basic WILDSTEP RANCHER Basic PVC kumisaapas Musta - musta PVC Polyesteri Leveä lesti. Iskunvaimennus kanta- päässä. Työsaapas, vapaa-aika 10 pr/ltk WILDSTEP HERCULES

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2011

w w w. s i e v i. c o m 2011 2011 www.sievi.com FI Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

Rosenbauer sammutusjalkineet

Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Jalkineiden ensisijainen tehtävä on suojata jalkaa lämmöltä, kosteudelta, kylmyydeltä, teräviltä esineiltä. Pohjan tulee olla joustava ja pitävä.

Lisätiedot

Turvakengät STEITZ SECURA GORE-TEX

Turvakengät STEITZ SECURA GORE-TEX DGUV 191 Turvakengät STEITZ SECURA GORE-TEX Turvakenkä, GORE-TEX -kalvo takaa erimonaisen hengittävyyden. Ylimääräinen kosteus ja lämpö johtuvat nopeasti pois. Höyryä läpäisevä vesitiivis nahka takaa parhaan

Lisätiedot

Toimittuamme alalla 170 vuotta olemme yhtä uteliaita kuin ennenkin

Toimittuamme alalla 170 vuotta olemme yhtä uteliaita kuin ennenkin SKYDDS- & YRKESSKOR, Verne- & arbeidssko, Job- & Sikkerhedssko, Turva- & työjalkineet, Safety & occupational footwear, Professionele & Veiligheidsschoenen, Sicherheits- & berufsschuhe, CHAUSSURES DE TRAVAIL

Lisätiedot

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET :

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET : 1 FIN SAFETY MODENA FIN SAFETY MODENA TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 OMINAISUUDET : - Kevlar naulasuoja - Komposiitti turvakärki - Öljynkesto - Antistaattinen pohja - Shock Absorber kantavaimennus - Vettähylkivä

Lisätiedot

ARBESKO TURVA- & TYÖJALKINEET 07/08

ARBESKO TURVA- & TYÖJALKINEET 07/08 FIN ARBESKO TURVA- & TYÖJALKINEET 07/08 VERNE- & ARBEIDSSKO, JOB- & SIKKERHEDSSKO, TURVA- & TYÖJALKINEET, SAFETY & OCCUPATIONAL FOOTWEAR, PROFESSIONELE & VEILIGHEIDSSCHOENEN, SICHERHEITS- & BERUFSSCHUHE,

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET. - Arbesko tuotteet Ahlsell ketjussa -

ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET. - Arbesko tuotteet Ahlsell ketjussa - ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET - Arbesko tuotteet Ahlsell ketjussa - AJATTELEMME EDELLEEN SINUN PARASTASI Innovaatioita, jotka jättävät jälkensä Me Arbeskolla kehitämme ja valmistamme työ- ja

Lisätiedot

Kun työskentelet kylmässä

Kun työskentelet kylmässä Hot S2 45-52290-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2 Hot XL S2HRO 47-52490-163-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO Aito lammasturkisvuori Hot XL S3HRO 47-52489-363-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Aito lammasturkisvuori

Lisätiedot

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET :

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET : FIN KENKÄTUKKU 1 FIN SAFETY MODENA FIN SAFETY MODENA TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 - Kevlar naulasuoja - Komposiitti turvakärki - Öljynkesto - Shock Absorber kantavaimennus - Vettähylkivä SUOJAUSLUOKKA S3

Lisätiedot

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH > G_RS > G_RW AQUATECH Musta 39 G2345-001/39 299,00 Musta 40 G2345-001/40 299,00 Musta 41 G2345-001/41 299,00 Musta 42 G2345-001/42 299,00 Musta 43 G2345-001/43 299,00 Musta 44 G2345-001/44 299,00 Musta

Lisätiedot

ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET

ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET ARBESKO 2016/2017 TURVA- JA TYÖJALKINEET AJATTELEMME EDELLEEN SINUN PARASTASI Innovaatioita, jotka jättävät jälkensä Me Arbeskolla kehitämme ja valmistamme työ- ja turvakenkämme keskittyen siihen millaista

Lisätiedot

EJENDALS SUOJAA KÄDET JA JALAT

EJENDALS SUOJAA KÄDET JA JALAT EJENDALS SUOJAA KÄDET JA JALAT » EJENDALS » EJENDALS EJENDALS» Ejendals valmistaa ja markkinoi tuotteita, jotka suojaavat sekä käsiä että jalkoja.» Pitkäaikaiset asiakassuhteet kehitetyt tuotteet ja ratkaisut,

Lisätiedot

TYÖASUT JA TARVIKKEET

TYÖASUT JA TARVIKKEET TYÖASUT JA TARVIKKEET MITTATAULUKKO Valitse oikea koko BockMann-työvaa eet on suunniteltu käy äjän mukavuu a ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat, taskut

Lisätiedot

Hyvän olon jalkineet työhön ja vapaa-aikaan

Hyvän olon jalkineet työhön ja vapaa-aikaan JALKINEKUVASTO 2015-2016 Hyvän olon jalkineet työhön ja vapaa-aikaan pele genuína lavável www.medipiste.fi G 92562 vihreä vaalean harmaa K 1018 K 2029 G 51312 G 22073 lila, fuxia, musta, musta K 1012 K

Lisätiedot

ejendals 2013 2/ 201

ejendals 2013 2/ 201 2012/2013 Työ- ja turvajalkineiden tuotekuvasto 2012/2013 oeten Protezione per Mani & Piedi Skyddar Händer & Fötter schutz für hände & Füße Protecting Hands & Feet Beskytter Hender & Føtter Suojaa Kädet

Lisätiedot

ERGOMAT RATKAISUT. Ergonomiset työpistematot sekä Durastripe -merkintäteippi. Part of SP Group A/S

ERGOMAT RATKAISUT. Ergonomiset työpistematot sekä Durastripe -merkintäteippi. Part of SP Group A/S ERGOMAT RATKAISUT Ergonomiset työpistematot sekä Durastripe -merkintäteippi Part of SP Group A/S ( ( Like walking on air Työskentely kovalla pinnalla seisten kuormittaa kehoa tarpeettomasti. Seistessäsi

Lisätiedot

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat Pohjalliset Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat pohjalliset Sisällys Sport GloboTec comfort, jalkapallopohjallinen 3 GloboTec comfort sports (run, play, walk, golf) 4 Komfort GloboTec comfort, Lange

Lisätiedot

GloboTec Comfort on laaja pohjallisvalikoima. Se käsittää yli 300 tuotetta tyytyväisten. Tässä pohjallisoppaassa esitellään mm.

GloboTec Comfort on laaja pohjallisvalikoima. Se käsittää yli 300 tuotetta tyytyväisten. Tässä pohjallisoppaassa esitellään mm. POHAJALLISOPAS SISÄLLYS Globotec Comfort, johdanto Sivu 2 Globotec Comfort, jalkapallopohjallinen Sivu 3 Globotec Comfort, Lange Sivu 4 Globotec Comfort, Trötta Fötter Sivu 5 Globotec Comfort, avokaspohjallinen

Lisätiedot

työasut ja tarvikkeet

työasut ja tarvikkeet työasut ja tarvikkeet mittataulukko Valitse oikea koko BockMann-työvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat,

Lisätiedot

Sievi on merkki ammattilaisuudesta

Sievi on merkki ammattilaisuudesta 2012 www.sievi.com FI Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

KENGÄT, SUKAT JA LEGGINGSIT Pidä huoli jaloistasi, ja voit hyvin itsekin.

KENGÄT, SUKAT JA LEGGINGSIT Pidä huoli jaloistasi, ja voit hyvin itsekin. KENGÄT, SUKAT JA LEGGINGSIT Pidä huoli jaloistasi, ja voit hyvin itsekin. 2220 SANDAALIT Joustavat sandaalit, jotka istuvat useiden säätömahdollisuuksien ansiosta tukevasti ja mukavasti. Koot: 35 46 (sininen

Lisätiedot

Työturvallisuus. Helsinki 0609

Työturvallisuus. Helsinki 0609 Helsinki 0609 Työturvallisuus Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu Kuulosuojaimet...8-1

Lisätiedot

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbandin pohjalliskonsepti Tech Insole sisältää 6 erilaista pohjallista, jotka täydentävät nykyistä valikoimaamme. Tech Insole antaa erinomaisen tuen ja iskunvaimennuksen riippumatta jalkaan

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

w w w. s i e v i. c o m 2011

w w w. s i e v i. c o m 2011 2011 www.sievi.com FI Sievi on merkki ammattilaisuudesta Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

Lämpöä tasaava Outlast TREK OUTLAST. ltajille...eränkävijöille...retkeilijöille...suunnistajille...golffaajille...vaeltajille...eränkävijöille...

Lämpöä tasaava Outlast TREK OUTLAST. ltajille...eränkävijöille...retkeilijöille...suunnistajille...golffaajille...vaeltajille...eränkävijöille... TREK OUTLAST Uuden sukupolven saapas aktiivimetsästäjille ja eräretkeilijöille. Outlast -kalvo varastoi ja luovuttaa kehon lämpöä tarpeen mukaan. Napakasti istuva vaelluskenkämäinen lesti tukee myös kaltevassa

Lisätiedot

Arktisiin olosuhteisiin! Talvimallisto

Arktisiin olosuhteisiin! Talvimallisto Arktisiin olosuhteisiin! Talvimallisto 2014 WILDSTEP WINTER TERMO LÄMPÖSAAPAS Wildstep Winter Termo Lämpösaapas Materiaali: EVA, Etyyli - vinyyli asetaatti Ominaisuudet: Jalkineessa on erittäin kevyt rakenne,

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat.

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. Mutkattoman mukavat koko pitkän päivän. Korkealaatuinen neulos takaa pehmeän pitävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Niinpä COMFORT on mutkaton tuote, joka sopii

Lisätiedot

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON 75 Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu Vahva, muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi/ PU. Koot: 290x147x30 mm 972294 Kumiset polvisuojat Muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi. 972290 290x147x16 mm

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

BREAK NEW GROUND S A F E T Y S H O E S 2 0 1 5

BREAK NEW GROUND S A F E T Y S H O E S 2 0 1 5 BREAK NEW GROUND SAFETYSHOES 2015 We come from a world of industry and action. A world where you can build anything. Where effort is everything, where hard work pays off. We believe in the infinite promise

Lisätiedot

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee Teolliset alat Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu teollisuudelle Tekstiilipalveluyritys Lindström tarjoaa ratkaisuja tilojen sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja suojautumiseen

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Sairaalajalkineet ja niiden puhdistettavuuden kehittäminen

Sairaalajalkineet ja niiden puhdistettavuuden kehittäminen Sairaalajalkineet ja niiden puhdistettavuuden kehittäminen High-tech sairaala Vulcano Oy Laitosjalkine Oy Solepex Oy Tiinaliisa Tani-Lahtinen Solepex Oy Tehdas valmistaa jalkineen irtopohjia Kankaanpäässä

Lisätiedot

ESD-suojatut työkalut

ESD-suojatut työkalut ESD-suojatut työkalut ESD-TYÖKALUT Staattisen sähkön purkautuminen on suuri vaara elektroniikkakomponenteille. Jopa aivan pieni, käyttäjälle huomaamaton, purkautuminen voi tuhota elektronisten komponenttien

Lisätiedot

Lasten Kuoma GT. Sininen. Musta. Punainen. Kärjessä lisävahvike PU-pinnoitettua haljasta. 1253 03 Koot 20-39. 1253 01 Koot 20-39. 1253 04 Koot 20-39

Lasten Kuoma GT. Sininen. Musta. Punainen. Kärjessä lisävahvike PU-pinnoitettua haljasta. 1253 03 Koot 20-39. 1253 01 Koot 20-39. 1253 04 Koot 20-39 TALVI 2011 Kuoma GT Kärjessä lisävahvike PU-pinnoitettua haljasta Sininen 1253 01 Koot 20-39 1253 03 Koot 20-39 Punainen 1253 04 Koot 20-39 saappaat ja nilkkurit on suunniteltu lasten jalkaan sopiviksi.

Lisätiedot

Turvajalkinestandardit

Turvajalkinestandardit 207 Turvajalkinestandardit EN ISO 20344:2011 EN ISO 20345:2011 EN ISO 20346:2014 EN ISO 20346/A1:2007 EN ISO 20347:2012 EN ISO 20349:2010 Testausmenetelmät (Safety Footwear): Perusvaatimukset Lisävaatimukset

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

" I! - -- - JSSA 1936

 I! - -- - JSSA 1936 ",..'. ~., " I! - -- - JSSA 1936 t: 2 Naisten varsikenkiä. Randikenkiä. Mustaa vuohikasta 21 cm. varrella. Pyöreäkärkinen, matalakorkoinen malli. Korkolappu kumia. Smk. 130:-. 2 Mustaa vuohikasta 23 cm.

Lisätiedot

Myymäläjalkineet ja -pohjalliset. Kevät/kesä 2014

Myymäläjalkineet ja -pohjalliset. Kevät/kesä 2014 Myymäläjalkineet ja -pohjalliset Kevät/kesä 2014 KEVÄT/KESÄ 2014 Myymäläjalkineet Naisten jalkineet Frida K KC14149 134 Vaalea beige 394 Beige 234 Musta Koot: 2 9 Tarrakiinnitys 125 00 Lisa J KC14120 394

Lisätiedot

Myymäläjalkineet ja -pohjalliset. Kevät / kesä 2015

Myymäläjalkineet ja -pohjalliset. Kevät / kesä 2015 Myymäläjalkineet ja -pohjalliset Kevät / kesä 2015 Nämä tuntuvat hyvältä! Rehbandin pohjalliskonsepti Tech Insole sisältää 6 erilaista pohjallista, jotka täydentävät nykyistä valikoimaamme. Tech Insole

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

Turvakengät ja turvasaappaat JALKA

Turvakengät ja turvasaappaat JALKA Turvakengät turvasaappaat JALKA 2 Turvakengät turvasaappaat 236 Turvakengät turvasaappaat JALKA 237 Turvakengät turvasaappaat UPower turvasandaali Oak S1P ESD Uutuus! Turvasandaali Texvuori. Rei itetty

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

SUOJALUOKKA S1. jalas 9500 exalter. jalas 9520 exalter EN ISO 20345:2011, S1 SRC HRO EN ISO 20345:2011, S1 SRC HRO

SUOJALUOKKA S1. jalas 9500 exalter. jalas 9520 exalter EN ISO 20345:2011, S1 SRC HRO EN ISO 20345:2011, S1 SRC HRO Turva- ja työjalkineet 2016 INDEX TURVAJALKINEET / SUOJALUOKKA S1...3 TURVAJALKINEET / SUOJALUOKKA S1P...7 TURVAJALKINEET / SUOJALUOKKA S2... 11 TURVAJALKINEET / SUOJALUOKKA S3... 14 TURKISVUORATUT TALVIMALLIT...26

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Honeywell Safety Products UUDET TUOTTEET JA RATKAISUT PAINOS 2 2015. Varusta heidät turvallisuuteen.

Honeywell Safety Products UUDET TUOTTEET JA RATKAISUT PAINOS 2 2015. Varusta heidät turvallisuuteen. Honeywell Safety Products UUDET TUOTTEET JA RATKAISUT PAINOS 2 2015 Varusta heidät turvallisuuteen. Honeywell Safety Products on yksi maailman johtavista henkilösuojaimien kokonaisratkaisujen toimittajista,

Lisätiedot

SUOJAIMET Suojalasit , , ,

SUOJAIMET Suojalasit , , , SUOJAIMET 0..6-3.03.7 Suojalasit Siniseksi sävytetty miellyttävää ja rentoa näkemistä varten Sopii pitkäkestoiseen käyttöön UV-suojalla sporttinen design erittäin naarmuuntumisenkestävä Suojaa hionta-,

Lisätiedot

Sorelin talvimallisto vie urbaaniin seikkailuun

Sorelin talvimallisto vie urbaaniin seikkailuun Kuvia toimitukselliseen käyttöön: www.sorelpressroom.com tai lotta.lappalainen@akvamariini.fi Sorelin talvimallisto vie urbaaniin seikkailuun Tyylistä ei tarvitse tinkiä myrskyssäkään Uusi Sorel-talvijalkinemallisto

Lisätiedot

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA IMPACT HARTIASUOJA 0007736. 0007963. 0007964. tiitanium/kirkas /kirkas punainen kirkas sininen 226 296 110 120 040 REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE hinta: 8,00 hinta: 18,50

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden tuulikaapin

Lisätiedot

kuvasto TACTICAL PERFORMANCE MATTERS

kuvasto TACTICAL PERFORMANCE MATTERS 2016 kuvasto TACTICAL PERFORMANCE MATTERS H.A.W.K. H igh Agility Weight Kinetics: suunniteltu hyödyntämään luonnollisia ruumiinpainon liikkeitä tehokkaasti ketteryyden, nopeuden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Lisätiedot

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville.

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville. tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse Lääkinnälliset kompressiotuotteet :n lääkinnälliset kompressiotuotteet ovat laadukkaita ja kompressioluokitukseltaan luotettavia.

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Craft Next Generation

Craft Next Generation TEAMWEAR Craft Next Generation Pelipaidat ja joukkueasut miehille, naisille ja lapsille, useassa eri värissä ja koossa. miehet XS-XXXL / naiset: XS-XXL / lapset: 122/128 158/164cm, sukat: 31/33 34/36 37/39

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

02.2014 ASUSTEET & JALKINEET. Hygi Tex Oy. Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex.

02.2014 ASUSTEET & JALKINEET. Hygi Tex Oy. Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex. 02.2014 ASUSTEET & JALKINEET Hygi Tex Oy Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex.fi Hygi Tex Oy Ab on yritys joka myy, markkinoi ja valmistaa tuotteita

Lisätiedot

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 UUTUUDET SYKSY 2013 MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 Punainen kontrastiväri kauluksessa sekä vetoketjun lenkissä. Etutaskut. Rintatasku vetoketjulla. Hihansuut ja helma joustavalla ribbineuloksella.

Lisätiedot

SIEVI ON MERKKI AMMATTILAISUUDESTA

SIEVI ON MERKKI AMMATTILAISUUDESTA 2014 sievi.com SIEVI ON MERKKI AMMATTILAISUUDESTA Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta,

Lisätiedot

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 TIRO 13 JSY TABELA 11 JSY SQUADRA I3 SHORTS WB MILANO SOCK ClimaCool takaa ainutlaatuisen ilmanvaihdon johtaen iholta pois sekä lämpöä että kosteutta. Brodeerattu Hihallinen

Lisätiedot