Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/07 Torstaina klo 18.30

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/07 Torstaina 31.5.2007 klo 18.30"

Transkriptio

1 Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/07 Torstaina klo Puheenjohtajana toimi Timo Roms ja sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Työjärjestyksen hyväksyminen Seurakunnan tilinpäätös vuodelta Seurakunnan vuosikertomus vuodelta Ostotarjous määräalasta ja omakotitalosta / Kanerva Ari ja Leena Seurakuntatyön suunnittelujärjestelmän kehittämishanke Valtuustoaloitteet Ilmoitusasiat Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen 34 Kokouksessa läsnä: Ali-Mattila Liisa Autelo Asko Ek Marja-Liisa Ek Raimo Hacklin Seija Hemminki Irma Jalava Paula Jokela Hanna Kaarto Rakel Kaipainen Tytti-Kaarina Kontia Irene Korpela Raija Kuosa Minna Kuusisto Annikki Laitinen Tiina Leväniemi Pirjo Mikkonen Tuula Morko Riitta Nieminen Pekka Norrgård Anja Oksa Eva Pohjonen Tapani Pulkkinen Rauno Roms Timo Salonen Pentti Selenius Leila Skyttä Pietari Säiläkivi Paavo Valtonen Vesa Viherkanto Kari Väre Katriina Yli-Rosti Mikko Poissa: valtuutettu Kallio Ulla valtuutettu Litja Tuovi valtuutettu Pelkonen Aamos Muut läsnä olevat: Valkeapää Pekka, vt. kirkkoherra Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Ali-Mattila Liisa ja Salonen Pentti

2 KV 24 asia n:o 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. Rakel Kaarto piti alkuhartauden. NIMENHUUTO: Suoritettiin nimenhuuto. Saapuvilla oli 32 valtuutettua. KV 25 asia n:o 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta (KJ 8:5,2). Esityslista liitteineen on toimitettava valtuutetuille vähintään kolme päivää ennen kokousta (KV:n työjärjestys 8,2 ). Kokouskutsu asialuetteloineen ja esityslista on lähetetty Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet kirkkovaltuuston jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4,1). Ehdotus: Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KV 26 asia n:o 3 KAHDEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAN VALINTA Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 4,1 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan kokouksen pöytäkirjan. Valtuusto voi erikseen päättää, että pöytäkirja tai sen osa tarkastetaan heti. Ehdotus: Valittaneen kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Liisa Ali-Mattila ja Pentti Salonen.

3 KV 27 asia n:o 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei valtuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on kirkkoneuvoston ehdotus (KV:n työjärjestys 9 ). Kirkkovaltuuston toiminnan sisäistä järjestelyä koskevien asioiden valmistelua johtaa valtuuston puheenjohtaja, jollei valtuusto toisin päätä (KV:n työjärjestys 1,1 ). Ehdotus: Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. KV 28 asia n:o 5 KN 42 SEURAKUNNAN TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2006 Kultakin varainhoitovuodelta on laadittava tilinpäätös. Talousjohtajan tulee johtosääntönsä 3 :n 12 kohdan mukaan laatia ehdotus tilinpäätökseksi sekä kertomukseksi edellisen vuoden taloudenhoidosta ja jättää ne kirkkoneuvostolle maaliskuun loppuun mennessä. Taloussäännön 33 :n mukaan tulee kirkkoneuvoston antaa hyväksymänsä tilinpäätös tilintarkastajille siten, että tilintarkastuskertomus voidaan laatia toukokuun loppuun mennessä. Tilinpäätöksestä ja vastuuvapaudesta tulee päättää kirkkovaltuustossa viimeistään kesäkuun loppuun mennessä (KJ 15:13,3). Kirkkojärjestyksen 15:9,2 :n mukaisesti tilikaudelta on laadittava tilinpäätös, johon kuuluvat tuloslaskelma, tase ja niiden liitetiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja KJ:n 9 luvun 6 :n momentissa tarkoitettu toimintakertomus. Tilinpäätöksen toimintakertomusosassa on esitetty eri työmuotojen asettamien tavoitteiden toteutumisen arviointia. Ehdotus tilinpäätökseksi varainhoitovuodelta 2006 on laadittu ja tilikauden tulos on sumu-poistojen jälkeen ,56. Poistoeron vähennys huomioiden tilikauden tulokseksi muodostuu ,25. Tästä tuloksesta peräti ,99 on kertaluonteisia satunnaisia tuottoja. Eläkerahastoon on esitetty tilinpäätöskirjauksena siirrettäväksi , jonka jälkeen tilikauden ylijäämä on ,25. Johdannossa on esitetty taulukkomuodossa vertailua vuoden 2005 ja 2006 tilinpäätösten välillä. Taulukkoon on poimittu muutamia keskeisiä vertailutietoja, joiden pohjalta saa yleiskatsauksen verrattaessa kahden tilikauden tilannetta tilinpäätöshetkellä. Taloudellinen asema on sinänsä vahventunut, mutta tilinpäätös on taloudellisesta näkökulmasta heikompi kuin vuonna Tämä on tosin jo etukäteen tuotu esille jo vuoden 2005 tilinpäätöskertomuksen yhteydessä ja myös talousarviossa vuodelle 2006 on ennakoitu taloudellisten huippuvuosien olevan takanapäin. Tilanne on siis ennakoitu jo etukäteen, joten taloudellinen tilanne on kehittynyt ennusteen mukaisesti. Liitteenä on tasekirja, josta käy tarkemmin selville mm. tunnuslukujen muodossa seurakunnan taloudellinen tilanne tilinpäätöshetkellä Tilinpäätöskertomus on myös esitetty tasekirjan yhteydessä. Tilintarkastajat suorittavat hallinnon ja talouden tarkastuksen.

4 Tiivistelmä vuoden 2005 ja 2006 tilinpäätösten vertailusta: VIHDIN SEURAKUNTA TP 2005 TP 2006 Muutos % Muutos t Jäsenmäärä ,2 % - Tuloveroprosentti 1,25 1,25 0,0 % - Toimintakulut, t ,4 % 322 Verotulot, t ,9 % 330 Vuosikate, t ,2 % Vuosikate -% poistoista ,2 % - Investointivaraus, t Tilikauden ylijäämä, t ,9 % 2 Lainat, t % - 23 Rahastosiirto (eläkerahasto) ,5 % Hautainhoitorahaston tilinpäätös sisältää oman erillisen tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen (taloussääntö 22 ). Hautainhoitorahaston tilinpäätös on seurakunnan tasekirjan liitetiedoissa ja se osoittaa ylijäämää 258,70. Hautainhoitorahaston pääoman vahvistuminen turvaa sopimushautojen hoitotason säilyttämisen sopimuksen mukaisella tasolla. Rahaston pääoma on saatu nostettua erittäin vahvalle tasolle. Talousjohtajan ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä talousjohtajan laatiman ehdotuksen seurakunnan tilinpäätökseksi vuodelta 2006 ja esittää kirkkovaltuustolle, että euroa siirretään eläkerahastoon, seurakunnan tilikauden ylijäämä ,25 ja hautainhoitorahaston tilikauden ylijäämä 258,70 siirretään seurakunnan ja hautainhoitorahaston omaan pääomaan aikaisempien tilikausien ylijäämien lisäykseksi. Lisäksi kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää samassa yhteydessä vastuuvapaudesta. KIRKKOVALTUUSTO Tilintarkastuskertomus luetaan kokouksessa ja kopio siitä liitetään pöytäkirjaan.

5 Kirkkovaltuusto päätti hyväksyä tilinpäätöksen vuodelta 2006 ja päätti, että euroa siirretään eläkerahastoon, seurakunnan tilikauden ylijäämä ,25 ja hautainhoitorahaston tilikauden ylijäämä 258,70 siirretään seurakunnan ja hautainhoitorahaston omaan pääomaan aikaisempien tilikausien ylijäämien lisäykseksi. Kirkkovaltuusto päätti myöntää vastuuvapauden seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilikaudelta KV 29 asia n:o 6 KN 49 SEURAKUNNAN VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2006 Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksessaan KJ 9: 6 :ssä tarkoitetun toimintakertomuksen ja esittää sen hyväksyttäväksi kirkkovaltuustolle tilinpäätöksen yhteydessä. Tämän lisäksi seurakunnassa voidaan laatia toimintaa koskeva laajempi vuosikertomus, jota voidaan jakaa seurakuntalaisille ja muille sidosryhmille informaationa vuoden 2006 toiminnasta. Vuosikertomuksen pohjana ovat seurakuntatyön eri johtokuntien laatimat kunkin työalan omat vuosikertomukset. Vuosikertomus on tiivistelmä näistä johtokuntien laatimista vuosikertomuksista. Tiivistelmän on laatinut seurakunnan tiedotussihteeri yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Ehdotus: Kirkkoneuvosto käsittelee Vihdin seurakunnan vuosikertomuksen vuodelta 2006 ja päättää antaa sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. KIRKKOVALTUUSTO KV 30 asia n:o 7 KN 65 KN 44 OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA JA OMAKOTITALOSTA / KANERVA ARI JA LEENA Kanerva Ari ja Leena ovat tehneet ostotarjouksen Vihdin kunnan Moksissa (Kantolantie 10) sijaitsevasta Vihdin seurakunnan omistamasta omakotitalosta ja sen pihapiiriin kuuluvista rakennuksista sekä noin m 2 erotettavasta määräalasta, jolla rakennukset sijaitsevat. Ostotarjous on euroa ja ostotarjouksessa on perusteltu näkemyksiä, joihin tarjous perustuu ja ostotarjouksen pohjaksi ovat ostotarjouksen tekijät laittaneet pyytämänsä kiinteistövälittäjän arvion. Kiinteistövälittäjän arviolle ei ole kirjallista dokumenttia.

6 Vihdin seurakunnalla ei ole mitään välitöntä tarvetta pitää omistuksessaan kyisestä omakotitaloa ja sillä sijaitsevia rakennuksia. Mitään velvoitetta virkasuhteen perusteella ei asumiseen ole asetettu vaan viranhaltijan on pääsääntöisesti asuttava riittävän lähellä virkapaikkaa, jotta tehtävät tulevat asianmukaisesti hoidetuksi. Seurakunnan tulee suorittaa oma arvionsa vähintään yhdellä laillistetulla kiinteistövälittäjällä, joka laatii virallisen arviokirjan. Arviokirjassa arvioidaan määräalan, omakotitalon ja rakennusten arvo. Lisäksi voidaan tarvittaessa pyytää useammankin laillistetun kiinteistövälittäjän arvio, jos näin katsotaan tarpeelliseksi. Tämän antaa tietysti varmempaa näkemystä arvioiden vertailtavuuden pohjalta, mutta paikkakunnalla yleisesti ja laaja-alaisesti toiminut välitystoimisto pystyy suorittamaan hyvinkin tarkan arvion. Arviointikirja on pyydetty tekemään Länsi-Uudenmaan Op Kiinteistökeskus Oy LKV Vihdin konttorin toimesta. Arviokirja on laadittu kahden kiinteistövälittäjän arvioiden, toisen välittäjän käynnin ja erillisten asiapapereiden pohjalta. Hinta-arvioksi on annettu % eli , arviointikirja liitteenä. Kiinteistön luovuttamispäätös on tehtävä kirkkovaltuustossa määräenemmistöllä ja se on alistettava kirkkohallituksen vahvistettavaksi (KL 14:4,1). Talousjohtajan ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää esittää ostajille Ari ja Leena Kanervalle, että Vihdin seurakunta myy kiinteistön euron hintaan. Mikäli ostajat ovat valmiita ostamaan kiinteistön, tullaan asia valmistelemaan erikseen kirkkovaltuustolle, joka päättää lopullisesti kaupasta ja asia alistetaan kirkkohallitukselle vahvistettavaksi. KIRKKONEUVOSTO Kanerva Ari ja Leena ovat lähettäneet kirjeen , jossa he ilmoittavat hyväksyvänsä Vihdin seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessa tekemän myyntitarjouksen, joka perustuu arviointikirjan asettamaan hintahaarukkaan. Tontin määräalaa on tarkasteltu siitä näkökulmasta, että se muodostaisi järkevän kokonaisuuden siten, että rakennusten tonttialue ei pirstoutuisi. Tontin koko on määritelty arviokirjassa n m 2 suuruiseksi, mutta tontin arvon suhteen ko. seudulla ei ole oleellista merkitystä, vaikka pinta-ala vaihtelee kohtuullisissa rajoissa. Tontin tarkemmassa mittauksessa tontin pinta-alaksi tulisi n m 2 ja osa siitä on hetteikköä, joten tontin varsinainen arvo määrittyisi siten edelleen arviokirjassa arvioidun m 2 :n mukaisesti. Jos tontin pinta-alaa halutaan pienentää, niin se vaatii erilliset rajapyykit, joiden mukaan on tarkemmin laskettu määräala ja saatu pinta-alaksi n m 2. Tällöin seurakunnalle jää tiealue ja reunakaistale tien toiselle puolelle. Ostajat eivät ole ymmärrettävistä syistä halukkaita ostamaan ylimääräistä aluetta, jolla ei ole heille tontin osana käyttöä. Seurakunnalla ei ole mitään välttämätöntä tarvetta liittää kauppaan ylimääräistä aluetta, koska se nivoutuu suurempaan seurakunnan omistamaan alueeseen. Myös tiealue jää tässä tapauksessa kokonaan seurakunnan omistukseen. Ostajat ovat asuneet talossa yhdenjaksoisesti vajaat kymmenen vuotta ja tämä otetaan huomioon kauppakirjaa laadittaessa sekä vastuukysymyksissä, koska ostajat ovat näin pystyneet erittäin hyvin perehtymään ostettavaan kiinteistöön ja sen rakennuksiin. Osuuksia yhteisiin vesi- tai maa-alueisiin ei määräalaan sisälly.

7 Koska kyseessä on kiinteän omaisuuden kauppa, niin päätös tulee saattaa kirkkovaltuuston päätettäväksi ja se on tehtävä määräenemmistöllä sekä alistettava kirkkohallituksen vahvistettavaksi (KL 14.4,1). Talousjohtajan ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Ari ja Leena Kanervalle myydään kiinteistöstä erikseen karttaliitteeseen merkitty noin m 2 :n määräala sillä sijaitsevine rakennuksineen euron hintaan. Mikäli kirkkoneuvosto hyväksyy kiinteistön myynnin ehdot ja esittää myyntiä kirkkovaltuustolle, niin kauppakirja valmistellaan päätöksen mukaisesti kirkkovaltuuston kokoukseen. KIRKKOVALTUUSTO KV 31 asia n:o 8 KN 68 SEURAKUNTATYÖN SUUNNITTELUJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMISHANKE Vihdin seurakunta on kirjannut ja hyväksynyt vuoden 2007 toimintasuunnitelman (yleinen seurakuntatyö) yhdeksi keskeiseksi tavoitteeksi uuden toimintastrategian luomisen yhteistyössä luottamushenkilöiden ja työntekijöiden kesken. Seurakunnan aiempi strateginen suunnittelutyö päättyi noin vuoteen 2000, jonka jälkeen strategiatyöryhmä ei ole erikseen kokoontunut. Tämän työskentelyn tuloksiin kannattaa tutustua nyt, kun uuden strategian luominen on käynnistymässä. Seurakuntatyön suunnittelussa puhutaan sekä operatiivisesta suunnittelusta että strategisesta suunnittelusta. Operatiivisella suunnittelulla tarkoitetaan 1+2 vuoden rytmissä tapahtuvaa suunnittelua, jossa ensimmäiselle vuodelle luodaan sitova toimintasuunnitelma ja talousarvio ja sitä seuraavalle kahdelle vuodelle talous- ja toimintasuunnitelma. Strateginen suunnittelu on taas pidemmälle ajanjaksolle (noin 10v.) suuntautuvaa linjanvetoa, joka määrittelee niitä puitteita, joissa operatiivinen suunnittelu toimii tietyllä ajanjaksolla. Strategiaa tehtäessä arvioidaan toimintaympäristön haasteita ja pyritään löytämään visio, jolla vastataan näihin haasteisiin aktiivisesti ja aloitteellisesti seurakunnan resurssit huomioiden. Vihdin seurakunnassa ollaan siis käynnistämässä strategista suunnittelua ja tämän tähden kirkkoherra, talousjohtaja ja kirkkovaltuuston pj. tapasivat hiippakuntasihteeri Mauri Vihkon, joka on ollut ohjaamassa toiminnan kokonaisstrategian luomista mm. Espoon seurakuntayhtymälle ja monille muille hiippakunnan seurakunnille. Mauri Vihko on sitä mieltä, että seurakunnan on syytä laatia ennen varsinaisen strategiatyöskentelyn alkua kullekin seurakunnan työalalle ns. perustoimintokuvaus. Perustoimintokuvaus sisältää työalan toiminta-ajatuksen, keskeiset toiminnot ja tunnusluvut, asiakkaat, ulkoiset ja sisäiset sidosryhmät, resurssien kuvauksen ja sisäisen toimintakulttuurin kuvauksen sekä kriteerit, joilla arvioidaan työn tuloksia. Kun perustoimintokuvaus on ensin laadittu, niin sen jälkeen työalat voivat toi-

8 mia jäntevästi operatiivisen suunnittelun puitteissa toteuttaen seurakunnan toimintastrategiaa. Hyvä perustoimintokuvaus merkitsee käytännön työssä mm. sitä, että toiminta- ja taloussuunnitelmassa vain viitataan siihen, että työalalla toimitaan perustoimintokuvauksen mukaisesti ja sen lisäksi on valittu 1-3 painopistettä tai kehittämishanketta ko. vuodeksi. Vihdin seurakunnan työaloilla on kullakin oma toiminta-ajatuksensa, mutta varsinaista perustoimintokuvausta ei ole työaloille laadittu. Edelleen Mauri Vihko esittää, että seurakuntatyön suunnittelujärjestelmää kehitettäisiin niin, että hankkeen takarajaksi laitettaisiin kesäkuu 2008 ja työskentely uusien perustoimintokuvausten ja strategian pohjalta alkaisi vuoden 2009 alusta. Vielä Mauri Vihko näkee tarpeelliseksi, että työskentelyä johtamaan valitaan ohjausryhmä, joka koostuu johtavista työntekijöistä ja luottamushenkilöistä. Ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi seuraavan sisältöisen seurakuntatyön suunnittelujärjestelmän kehittämishankkeen: 1) Seurakunnan työaloille luodaan ensin perustoimintokuvaukset syksyn/talven 2007 aikana. Työskentely käynnistyy tältä osin ja strategisen työskentelyn virittelynä jatkuen kesäkuuhun ) Seurakunnalle luodaan kokonaisstrategia, joka ulottuu vuoteen Uuden kokonaisstrategian pohjalta työskennellään vuoden 2009 alusta. 3) Suunnittelujärjestelmän kehittämishankkeelle asetetaan ohjausryhmä, johon kuuluvat: Pekka Valkeapää (pj.), Jarmo Kuosa, Timo Roms, Hanna Jokela, Paavo Säiläkivi, Aino Rossi, Pietari Skyttä ja Susanne Vuorinen (Heikki Nieminen v tammikuusta alkaen) (siht.). 4) Kehittämishankkeen konsultiksi kutsutaan hiippakuntasihteeri Mauri Vihko. 5) Kehittämishankkeeseen kutsutaan mukaan kaikki seurakunnan työntekijät, kirkkoneuvoston jäsenet, kirkkovaltuutetut, johtokunnat ja myöhemmin päätettävä joukko ulkoisten sidosryhmien edustajia. KIRKKOVALTUUSTO Ennen päätöksentekoa hiippakuntasihteeri Mauri Vihko esitteli strategian laatimisprosessia.

9 KV 32 asia n:o 9 VALTUUSTOALOITTEET Jos kirkkovaltuuston jäsen haluaa saattaa jonkin asian valtuuston käsiteltäväksi, on hänen tehtävä siitä kirjallinen esitys valtuuston puheenjohtajalle, jonka on viivytyksettä toimitettava se kirkkoneuvoston valmisteltavaksi (KJ 8:4). Aloitteen voi tehdä muulloinkin kuin kokouksessa. Aloitteita ei ollut. KV 33 asia n:o 10 ILMOITUSASIAT 1) Seurakunnan Proro hankkeen keskustelutilaisuus luottamushenkilöille Riuttarannassa klo Yhteistyövaltuuston kokoukset pidetään Lohjalla 13.9., , ja ) Kappalaisen vaalikokous pidetään Ehdotus: Ilmoitusasiat merkittäneen tietoon saatetuiksi. Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi. KV 34 asia n:o 11 VALITUSOSOITUS JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kirkkovaltuuston kokouksesta laadittavaan pöytäkirjaan liitetään virallinen valitusosoitus. Kirkkovaltuuston kokouksen pöytäkirjaan liitetään valitusosoitus. Kokouksen päätteeksi veisattiin virsi 571 säkeet 1-3. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 5/2010 Seurakuntatalossa torstaina 11.11.2010 klo 18.30-19.30

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 5/2010 Seurakuntatalossa torstaina 11.11.2010 klo 18.30-19.30 Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 5/2010 Seurakuntatalossa torstaina 11.11.2010 klo 18.30-19.30 Puheenjohtajana toimi Timo Roms, sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus 39 2. Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2010 Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkona klo

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2010 Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkona klo Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2010 Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkona 20.1.2010 klo 18.30-19.15. Puheenjohtajana toimi Timo Roms, sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus 1 2.

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 4/07 Seurakuntatalossa torstaina kello

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 4/07 Seurakuntatalossa torstaina kello Vihdin kirkkovaltuuston kokous 4/07 Seurakuntatalossa torstaina 1.11.2007 kello 18.30 20.20 Puheenjohtajana toimi Timo Roms ja sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus 45 2. Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Torstai 31.5.2012 klo 18.30. Kokouskahvit kello 18.00

Torstai 31.5.2012 klo 18.30. Kokouskahvit kello 18.00 Kirkkovaltuusto 2/12 Seurakuntatalo, Niuhalanraitti 6 b, 03400 Vihti Torstai 31.5.2012 klo 18.30 Kokouskahvit kello 18.00 1. Kokouksen avaus 12 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 5/09 Nummelan seurakuntakeskuksessa torstaina 19.11.2009 klo 18.30-19.30

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 5/09 Nummelan seurakuntakeskuksessa torstaina 19.11.2009 klo 18.30-19.30 Vihdin kirkkovaltuuston kokous 5/09 Nummelan seurakuntakeskuksessa torstaina 19.11.2009 klo 18.30-19.30 Puheenjohtajana toimi Timo Roms, sihteerinä Susanne Vuorinen. 1. Kokouksen avaus 44 2. Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/08 Seurakuntatalossa torstaina 13.3.2008 klo 18.30-19.00

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/08 Seurakuntatalossa torstaina 13.3.2008 klo 18.30-19.00 Vihdin kirkkovaltuuston kokous 2/08 Seurakuntatalossa torstaina 13.3.2008 klo 18.30-19.00 Puheenjohtajana toimi Timo Roms ja sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus 12 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

TUUSULAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/15 kirkkovaltuusto 26.5.2015

TUUSULAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/15 kirkkovaltuusto 26.5.2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 3/15 aika Tiistaina 26.5.2015, klo 18.30. Ryhmäkokoukset ja kahvitarjoilu klo 17.30 paikka Riihikallion palvelukeskus (monitoimisali), Pellavamäentie 5 1 jäsenet: poissa: Yli-Antola

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013 VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.15 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2011 Kirkonkylän seurakuntatalossa torstaina 27.1.2011 klo 18.30-20.15

Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2011 Kirkonkylän seurakuntatalossa torstaina 27.1.2011 klo 18.30-20.15 Vihdin seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 1/2011 Kirkonkylän seurakuntatalossa torstaina 27.1.2011 klo 18.30-20.15 Puheenjohtajana toimivat Ulla Kallio ja Timo Roms, sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa Kokousaika Torstai 2.5.2019 klo 18.00 19.41 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jari Leinonen, varajäsen Pirjo Leinonen Asko

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 05.06.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntakeskuksen seurakuntasalit 2-3, Keskuskatu 27, 76100 PIEK- SÄMÄKI OSALLISTUJAT Nykänen Riitta puheenjohtaja Kovanen Mirja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/ 10 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 3.4.2017 9 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 19.00 20.07 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18 Aika: klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/5. 2017

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 27.5.2015 klo 18.00-19.02 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 klo 18.00.-19.01. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KIRKKOVALTUUSTO 1.11.2016 KOKOUSAIKA 14.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali Mikäli ette pääse kokoukseen pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2016. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2016. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 01.06. 2015 klo 18.00 19.34 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (6) 22.05. n kokous Aika maanantai 22.05. kirkkoneuvoston alkoi klo 19.30. Paikka Seurakuntatalo nuorisotila, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 9.4.2014 19.00 20.00 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Raimo

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 8.12.2014-9.1.2015 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 8.12.2014-9.1.2015 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa Kirkkokuja 1 torstaina 4.12.2014 klo 17. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 3/07 Keskiviikko 12.9.2007 klo 18.30

Vihdin kirkkovaltuuston kokous 3/07 Keskiviikko 12.9.2007 klo 18.30 Vihdin kirkkovaltuuston kokous 3/07 Keskiviikko 12.9.2007 klo 18.30 Puheenjohtajana toimi Timo Roms ja sihteerinä Jarmo Kuosa. 1. Kokouksen avaus 35 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 Aika: klo 19.00-20.20 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Kirkkovaltuuston 8.6.2010 päätöksiä 6 VUODEN 2009 TALOUSARVION MÄÄRÄRAHOJEN YLITYSOIKEUS Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Vuoden 2009 talousarvion käyttötalousosassa oli budjetoitu toimintatuloihin

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22015 1(11) Aika: Ti 12.05.2015 klo 19.00 21.20 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena

Lisätiedot