Langaton kuulokemikrofoni

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Langaton kuulokemikrofoni"

Transkriptio

1 Langaton kuulokemikrofoni Käyttöopas CECHYA-0076

2 Langaton kuulokemikrofoni MIC MUTING -näppäin Tilan merkkivalo POWER-näppäin Näppäin VOL + Näppäin VOL - Puhelinnäppäin Mikrofoni Korvapidike Kaiutin RESET-näppäin USB-liitäntä Latausteline USB-liitäntä

3 Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää koskevat ohjeet. Turvallisuus Noudata kaikkia varoituksia, varotoimia ja ohjeita. TUKEHTUMISVAARA - Sisältää pieniä osia. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Käyttö ja käsittely Jos kuulokemikrofonin äänenvoimakkuus on säädetty liian korkeaksi, seurauksena voi olla pysyviä kuulovaurioita. Valitse turvallinen äänenvoimakkuuden taso. Ajan myötä liiankin korkea äänenvoimakkuus voi tuntua normaalilta, vaikka äänet vahingoittaisivat kuuloa. Jos korvasi alkavat soida tai et kuule muiden puhetta kunnolla, hakeudu kuulontutkimukseen. Mitä korkeammaksi säädät äänenvoimakkuuden, sitä suurempi on kuulovaurioiden riski. Näin suojelet kuuloasi: ˋˋ Rajoita aikaa, jolloin käytät kuulokemikrofonia korkealla äänenvoimakkuudella. ˋˋ Vältä äänenvoimakkuuden säätämistä korkealle, vaikka ympäristö olisi meluisa. ˋˋ Säädä äänenvoimakkuus matalammalle, jos et kuule ympärilläsi olevien ihmisten puhetta. Älä altista kuulokemikrofonia korkeille lämpötiloille, suurelle ilmankosteudelle tai suoralle auringonvalolle. Älä aseta raskaita esineitä kuulokemikrofonin päälle. Älä kastele kuulokemikrofonia tai anna sen likaantua. Älä heitä tai pudota kuulokemikrofonia äläkä altista sitä voimakkaille iskuille. Älä jätä kuulokemikrofonin päälle kumi- tai vinyyliesineitä pitkäksi aikaa. Puhdista kuulokemikrofoni pehmeällä, kuivalla liinalla. Älä käytä liuottimia tai muita kemikaaleja. Älä pyyhi kemiallisesti käsitellyillä puhdistusliinoilla. Älä pura kuulokemikrofonia tai työnnä siihen mitään, koska saatat vahingoittaa sen sisäisiä osia tai itseäsi. Noudata kylttejä ja ohjeita, joissa kehotetaan sulkemaan sähkö- tai radiolaitteet tietyillä alueilla, kuten huoltoasemilla, sairaaloissa, räjäytysalueilla, räjähdysalttiilla alueilla tai lentokoneissa. Tämän laitteen akku voi aiheuttaa tulipalon tai kemiallisen palovamman, jos sitä käsitellään virheellisesti. Älä pura, kuumenna yli 60 celsiusasteen lämpötilaan tai hävitä polttamalla. Rekisteröiminen eli yhdistäminen PS3 -järjestelmään Kun liität kuulokemikrofonin sen mukana toimitetulla USB-kaapelilla PS3 -järjestelmään, yhdistäminen tapahtuu automaattisesti. Kuulokemikrofonissa oleva tilan merkkivalo palaa sinipunaisena noin kahden sekunnin ajan, kun kuulokemikrofoni ja PS3 -järjestelmä on yhdistetty. Kun laitteet on yhdistetty, laitteen nimenä näkyy [langaton kuulokemikrofoni], kun valitset PS3 -järjestelmässä (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) [Bluetooth - laitteiden hallinta]. Huomautus PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän on oltava vähintään versio 3.50, jotta voit käyttää sen kanssa kuulokemikrofonia. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän version valitsemalla (Asetukset) (Järjestelmäasetukset) [Järjestelmätiedot].

4 Vinkkejä USB-kaapeli (toimitetaan laitteen mukana) Kuulokemikrofonin voi yhdistää toiseen laitteeseen myös silloin, kun se on kiinnitettynä sen mukana toimitettuun lataustelineeseen. USB-kaapeli (toimitetaan laitteen mukana) PS3 -järjestelmään Kun kuulokemikrofoni on liitetty PS3 -järjestelmään, [mikrofonin äänenvoimakkuuden] asetukseksi voi valita vain [3] tai [pois päältä] kohdassa (Lisälaiteasetukset) [Äänilaitteiden asetukset]. (Asetukset) Kuulokemikrofonin rekisteröiminen eli yhdistäminen muihin Bluetooth -laitteisiin Voit yhdistää kuulokemikrofonin jopa seitsemään Bluetooth -laitteeseen PS3 -järjestelmän lisäksi. Jos haluat lisätietoja Bluetooth -laitteen käyttämisestä, tutustu kyseisen laitteen mukana toimitettuihin ohjeisiin. Kuulokemikrofonin rekisteröiminen eli yhdistäminen Bluetooth -ominaisuudella varustettuun matkapuhelimeen Yhdistä kuulokemikrofoni Bluetooth -ominaisuudella varustettuun matkapuhelimeen seuraavasti: 1 Kytke matkapuhelimen virta. 2 Pidä kuulokemikrofonin POWER-näppäintä painettuna, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua vuorotellen punaisena ja sinisenä merkiksi siitä, että kuulokemikrofoni on yhdistämistilassa. 3 Käynnistä matkapuhelimen Bluetooth -yhteys. Jos haluat lisätietoja, tutustu matkapuhelimen mukana toimitettuihin ohjeisiin. Jos laite pyytää PIN-koodia tai tunnistekoodia, kirjoita [0000]. Kuulokemikrofoni näkyy Bluetooth -laitteessa [langattomana kuulokemikrofonina]. Jos sitä ei näy, yhdistä laitteet uudelleen aloittamalla 1. vaiheesta. Lisätietoja puheluihin vastaamisesta kuulokemikrofonilla on kohdassa Kuulokemikrofonin käyttäminen.

5 Vinkkejä Tuotteen yhdistämistä minkä tahansa Bluetooth -yhteensopivan laitteen kanssa ei taata. Jotta Bluetooth -laitteen voi yhdistää kuulokemikrofoniin, laitteen on tuettava samaa Bluetooth -profiilia kuin kuulokemikrofoni. Kuulokemikrofonia ei voi yhdistää USB-kaapelilla muuhun Bluetooth -laitteeseen kuin PS3 -järjestelmään. Bluetooth -yhteyksien ensisijaiset asetukset Kun kytket virran kuulokemikrofoniin, se etsii automaattisesti PS3 -järjestelmän, johon se on yhdistetty. Jos kytket kuulokemikrofoniin virran ja painat sen puhelinnäppäintä ennen kuin se on saanut yhteyden PS3 -järjestelmään, kuulokemikrofoni etsii Bluetooth -laitteen (muu kuin PS3 järjestelmä), johon kuulokemikrofoni on aiemmin yhdistetty. Vinkki Jos kuulokemikrofoni ei saa yhteyttä PS3 -järjestelmään, johon se on yhdistetty, paina POWER-näppäintä, jotta kuulokemikrofoni etsii PS3 -järjestelmän uudelleen. Kuulokemikrofonin lataaminen Kuulokemikrofonin voi ladata yhdistämällä sen tuettuun USB-laitteeseen joko USB- kaapelilla tai käyttämällä lataustelinettä. Lataamisen aikana tilan merkkivalo palaa punaisena. Akussa jäljellä olevan varauksen tarkistaminen Jos painat POWER-näppäintä kahdesti, kun kuulokemikrofoniin on kytketty virta, tilan merkkivalo vilkkuu punaisena. Näet akussa jäljellä olevan varauksen tilan merkkivalon vilkkumiskerroista. Merkkivalo (punainen) Vilkkuu kolme kertaa Vilkkuu kaksi kertaa Välähtää kerran nopeasti ja vilkkuu sitten kerran pitkään Vinkkejä Akun varaus Täysi Keskitaso Vähäinen (akku on ladattava) Kuulokemikrofoniin ei voi kytkeä virtaa, jos se on yhdistetty USB-kaapelia käyttäen. Kun kuulokemikrofoni on yhdistetty lataustelinettä käyttäen, kytke kuulokemikrofoniin virta pitämällä POWER-näppäintä painettuna noin sekunnin ajan. Jos akussa ei ole lainkaan varausta, lataaminen kestää noin kolme tuntia. Kuulokemikrofonista kuuluu käytön aikana piippaus, kun akun varaus on alhainen. Suorita lataus tilassa, jonka lämpötila on C. Muissa lämpötiloissa lataaminen ei ehkä ole yhtä tehokasta. Vaikka et aikoisi käyttää langatonta kuulokemikrofonia pitkään aikaan, sen akku kannattaa ladata täyteen vähintään kerran vuodessa, jotta akun käyttöikä ei turhaan heikkene.

6 Kuulokemikrofonin käyttäminen Toiminto Virran kytkeminen kuulokemikrofoniin Yhteys matkapuhelimeen, joka on yhdistetty kuulokemikrofoniin Virran katkaiseminen kuulokemikrofonista Mikrofonin kytkeminen päälle ja pois Toimenpiteet ja tila Pidä POWER-näppäintä painettuna yli sekunnin ajan. Kuulokemikrofonista kuuluu piippaus ja tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä. Kuulokemikrofoni etsii siihen yhdistetyn PS3 -järjestelmän. Kytke kuulokemikrofoniin virta ja paina sitten puhelinnäppäintä. Pidä POWER-näppäintä painettuna yli sekunnin ajan. Kuulokemikrofonista kuuluu piippaus, tilan merkkivalo vilkkuu ensin sinisenä noin kahden sekunnin ajan ja sammuu sitten. Paina MIC MUTING -näppäintä lyhyesti. Tilan merkkivalo vilkkuu sinipunaisena, kun mikrofoni ei ole käytössä. Äänenvoimakkuuden säätäminen Paina näppäintä VOL + tai näppäintä VOL -. Palauta kuulokemikrofoni alkutilaan Oletusasetusten palauttaminen Työnnä ohutkärkinen esine reikään, jossa RESETnäppäin sijaitsee, ja paina yli sekunnin ajan. Kuulokemikrofoni käynnistyy uudelleen. Käyttäjän asetukset ja yhdistämistiedot pysyvät käytössä. Kun kuulokemikrofonista on katkaistu virta, pidä puhelinnäppäin, MIC MUTING -näppäin ja POWERnäppäin painettuna yli viisi sekuntia. Tilan merkkivalo vilkkuu sinipunaisena. Valmistajan oletusasetukset (kuten äänenvoimakkuus) palautetaan kuulokemikrofoniin. Kaikki yhdistämistiedot poistetaan. Kun kuulokemikrofoni on yhdistetty matkapuhelimeen Puheluun vastaaminen Puhelun hylkääminen Puhelun päättäminen Puhelun siirto kuulokemikrofonista puhelimeen / Puhelun siirto puhelimesta kuulokemikrofoniin Matkapuhelimen tila Vastaanotto Puhelun aikana Toimenpide Paina puhelinnäppäintä lyhyesti. Pidä puhelinnäppäintä painettuna yli sekunnin ajan. Paina puhelinnäppäintä lyhyesti. Pidä puhelinnäppäintä painettuna yli sekunnin ajan.

7 Kun kuulokemikrofoni on yhdistetty matkapuhelimeen Numeron uudelleenvalinta Matkapuhelimen tila Lepotilassa Toimenpide Paina puhelinnäppäintä lyhyesti kaksi kertaa. Vinkkejä Irrota USB-kaapeli, kun käytät kuulokemikrofonia. Kuulokemikrofoniin ei voi kytkeä virtaa, jos siihen on liitetty USB-kaapeli. Kuulokemikrofoniin voi kytkeä virran, kun se on yhdistetty lataustelinettä käyttäen. Kuulokemikrofoni on yhdistettävä matkapuhelimeen, joka tukee Bluetooth -yhteyttä, jotta matkapuhelimen toimintoja voi käyttää. Kun kuulokemikrofoni on yhdistetty PS3 -järjestelmään, yhdistäminen ei peruunnu, vaikka kuulokemikrofonista tai PS3 -järjestelmästä katkaistaan virta. Tilan merkkivalo Merkkivalon väri Punainen ja sininen Sininen Punainen Sinipunainen Vilkkuminen Vilkkuu nopeasti vuorotellen Vilkkuu hitaasti vuorotellen Vilkkuu Vilkkuu nopeasti Vilkkuu yhden kerran toistuvasti ja hitaasti Vilkkuu kaksi kertaa peräkkäin toistuvasti ja hitaasti Vilkkuu kaksi kertaa peräkkäin toistuvasti Vilkkuu viisi kertaa peräkkäin toistuvasti Palaa tasaisena Vilkkuu Vilkkuu yhden kerran toistuvasti Vilkkuu kaksi kertaa peräkkäin toistuvasti * Kun latausteline on liitetty PS3 -järjestelmään USB-kaapelilla. Kuulokemikrofonin tila Yhdistämistilassa Sininen vilkkuu kerran ja punainen vilkkuu kerran: liitetty lataustelineen kautta (ei käytössä)* Sininen vilkkuu kahdesti ja punainen vilkkuu kerran: liitetty lataustelineen kautta (käytössä)* Yhdistetty Bluetooth -ominaisuutta tukevaan laitteeseen Odottaa yhteyttä Yhdistetty (kun ei käytössä) Yhdistetty (kun käytössä) Yhdistetty PS3 -järjestelmään Vastaanottaa puhelua Akku latautuu Yhdistäminen epäonnistui Yhdistäminen onnistui Mikrofoni kytketty pois päältä

8 Kuulokemikrofonin kiinnittäminen 1 Liitä korvapidike langattomaan kuulokemikrofoniin. Säätäminen oikeaa korvaa varten Säätäminen vasenta korvaa varten 2 Työnnä korvapidike varovasti auki. Pidä korvapidikettä auki samalla, kun liu utat sen korvan taakse. Kuulokemikrofonin toiminnot PS3 -järjestelmässä Tilan näyttö Kun painat mitä tahansa kuulokemikrofonin näppäintä, kun se on yhdistettynä PS3 järjestelmään, PS3 -järjestelmän XMB (XrossMediaBar) -valikon oikeaan yläkulmaan ilmestyy tietoa kuulokemikrofonista (kuten senhetkinen tila). (1) Kaiuttimen äänenvoimakkuuden taso (2) Ilmoittaa, onko mikrofonin mykistys päällä vai poissa (3) (4) Ilmoittaa, että korkeatasoinen (HQ) -moodi on päällä Ilmoittaa, paljonko kuulokemikrofonin akussa on varausta jäljellä Korkeatasoinen (HQ) -moodi Kuulokemikrofonin HQ-moodi mahdollistaa ääniviestinnän PS3 -järjestelmän kanssa langattomalla laajakaistayhteydellä HQ-moodi tarjoaa paremman suojan radiotaajuuksien häiriöiltä. HQ-moodi on oletusarvoisesti päällä, kun yhdistät kuulokemikrofonin ensimmäistä kertaa PS3 -järjestelmään. Voit kytkeä HQ-moodin pois päältä seuraavasti:

9 1 Valitse PS3 -järjestelmän XMB -valikosta (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) [Bluetooth -laitteiden hallinta]. 2 Valitse kuulokemikrofoni rekisteröityjen laitteiden listalta ja paina sitten -näppäintä. 3 Valitse asetusvalikosta [Tiedot]. 4 Valitse [korkeatasoisen (HQ) -moodin] tilaksi [pois päältä]. Kuulokemikrofonin käyttäminen lataustelineessä Aseta kuulokemikrofoni lataustelineeseen. Kytke virta PS3 -järjestelmään ja sitten kuulokemikrofoniin. Voit vaihtaa ääniulostuloon käytettävää laitetta kohdassa (Asetukset) (Ääniasetukset) [Audioulostulon asetukset]. Vinkkejä Korkeatasoinen (HQ) -moodi ja kuulokemikrofonin käyttäminen lataustelineessä ovat käytettävissä vain, kun kuulokemikrofoni on yhdistetty PS3 -järjestelmään. Kun kuulokemikrofoni on asetettu lataustelineeseen, voit käyttää kuulokemikrofonia, vaikka latausteline ei olisi liitettynä PS3 -järjestelmään. Kun kuulokemikrofoni on asetettu lataustelineeseen kuulokemikrofonin ollessa kytkettynä päälle, esiin tulee viesti, joka ilmoittaa, että langaton kuulokemikrofoni on irrotettu. Paina tällöin POWER-näppäintä lyhyesti, jotta kuulokemikrofoni saa yhteyden PS3 -järjestelmään. Ennen huoltopyyntöä Täältä näet lisäohjeita kuulokemikrofonin käytössä mahdollisesti esiintyviin ongelmiin. Jos et saa ongelmaa ratkaistua, siirry osoitteeseen eu.playstation.com Kuulokemikrofoniin ei voi kytkeä virtaa. C C Tarkista, että kuulokemikrofonin akku on ladattu. Kuulokemikrofoni ei reagoi. Kuulokemikrofoni vaikuttaa juuttuneen yhdistämistilaan (tilan merkkivalo vilkkuu punaisena ja sinisenä vuorotellen) ja siitä ei voi katkaista virtaa. C C Palauta kuulokemikrofoni alkutilaan työntämällä ohutkärkinen esine reikään, jossa on RESET-näppäin, ja painamalla yli sekunnin ajan. Äänet kuuluvat vaimeasti. Kuulokemikrofoni ei pysy korvalla. C C Varmista, että kuulokemikrofoni on kiinnitetty korvaan oikein. Katso ohjeita tämän käyttöoppaan kohdasta Kuulokemikrofonin kiinnittäminen. Äänet pätkivät HQ-moodissa. C C Kytke HQ-moodi pois päältä. Kaikki pelit eivät ehkä kykene täyteen äänentoistoon HQ-moodissa. Kuulokemikrofoni ei toimi matkapuhelimen kanssa. Matkapuhelin ei löydä kuulokemikrofonia. C C Varmista, että kuulokemikrofonin akku on ladattu. C C Tarkista, että matkapuhelin tukee samaa Bluetooth -profiilia kuin kuulokemikrofoni. C C Varmista, että kuulokemikrofoni on yhdistetty matkapuhelimeen. Katso ohjeita tämän käyttöoppaan kohdasta Kuulokemikrofonin rekisteröiminen eli yhdistäminen muihin Bluetooth -laitteisiin. PIN-koodia ei voi kirjoittaa yhdistettäessä kuulokemikrofonia matkapuhelimeen. C C Katkaise matkapuhelimesta ja kuulokemikrofonista virta ja kytke sitten molemmat takaisin päälle. Toista yhdistäminen. Kirjoita tarvittaessa PIN-koodiksi tai tunnistekoodiksi [0000].

10 Muiden puhe ei kuulu kuulokemikrofonista. C C Varmista, että kuulokemikrofoni on kytketty päälle. Puhe ei kuulu muille kuulokemikrofonista. C C Varmista, että kuulokemikrofoni on kiinnitetty korvaan oikein. Katso ohjeita tämän käyttöoppaan kohdasta Kuulokemikrofonin kiinnittäminen. C C Varmista, että mikrofoni on kytketty päälle. Jos mikrofonista on katkaistu virta, kytke se takaisin päälle painamalla MIC MUTING -näppäintä. C C [Mikrofonin äänenvoimakkuuden] asetus PS3 -järjestelmässä saattaa olla kytkettynä [pois päältä]. Tarkista asetus valitsemalla (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) [Audiolaitteiden asetukset]. (Settings) (Accessory Settings) [Audio Device Settings]. C C Bluetooth -yhteys saattaa olla poikki. Valitse (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) [Bluetooth -laitteiden hallinta] ja tarkista yhteyden tila valitsemalla asetusvalikosta [Langaton kuulokemikrofoni]. Laitteistotiedot Virtalähde Akun kapasiteetti DC 3.7 V: sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku 170 mah Käyttöympäristön lämpötila 5 35 C Mitat (l/k/s) (pois lukien ulottuvat osat ja korvapidike) Paino Viestintäjärjestelmä Langaton kuulokemikrofoni: noin 18,6 54,4 24,9 mm Teline: noin 49,0 57,4 49,0 mm Langaton kuulokemikrofoni: noin 14 g Teline: noin 10 g Bluetooth Specification -versio EDR (Enhanced Data Rate) Ulostulo Bluetooth Specification Power Class 2 Bluetooth -profiilit * 1 Enimmäiskuuluvuus Noin 10 m* 2 HSP (kuulokemikrofoni-profiili) / HFP (hands free -profiili) Puheaika Enintään 6 tuntia (HQ-moodi)* 3 Valmiusaika Noin 7,5 päivää (180 tuntia)* 3 Sisältö Langaton kuulokemikrofoni (1) / USB-kaapeli (1) / korvapidike (1) / latausteline (1) / käyttöopas (1) * 1 Bluetooth -standardiprofiilit ilmaisevat laitteiden välisen Bluetooth -viestinnän tarkoituksen. * 2 Todellinen kuuluvuus vaihtelee laitteiden välisten esteiden, laitteita (esimerkiksi mikroaaltouuneja) ympäröivien magneettikenttien, staattisen sähkön, vastaanottoherkkyyden, ilman laadun, käyttöjärjestelmien, ohjelmistosovellusten ja muiden vastaavien tekijöiden mukaan. * 3 Todellinen aika vaihtelee latauksen ja ulkoisen ympäristön mukaan. Rakennetta ja ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

11 TAKUU Tällä tuotteella on 12 kuukauden takuu ostopäivästä PS3 -järjestelmän ohjekirjassa annetun valmistustakuun mukaan. Lisätietoja valmistajan takuusta on PS3 -järjestelmän ohjekirjassa. Tämän tuotteen valmistaja on Weifang Goertek Electronics Co., Ltd., Dongfang North Road, Hi-Tech Industry Development District, Weifang, Shandong, Kiina. Sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) ja tuoteturvallisuuden valtuutettu edustaja Euroopassa on Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom. Tuotteen jakelusta Euroopassa vastaa Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom. Jos tämä merkki ilmenee sähkötuotteissamme, akuissamme tai pakkauksissamme, se tarkoittaa sitä, että kyseistä sähkölaitetta tai akkua ei saa hävittää tavallisen talousjätteen mukana missään Euroopan maassa. Varmista tuotteen ja akun oikea käytöstäpoistotapa hävittämällä se paikallisten lakien tai sähkötuotteita/akkuja koskevien hävitysvaatimusten mukaisesti. Näin autat säästämään luonnon resursseja ja parantamaan sähkölaitteiden jätekäsittelyyn ja hävitykseen liittyvää luonnonsuojelun tasoa. Tätä merkkiä saatetaan käyttää paristoissa ja akuissa yhdessä muiden kemiallisten merkkien kanssa. Elohopean (Hg) ja lyijyn (Pb) kemiallisia merkkejä käytetään, jos paristo tai akku sisältää yli 0,0005 prosenttia elohopeaa tai yli 0,004 prosenttia lyijyä. Tässä tuotteessa on kiinteä akku turvallisuuden, toimintatehon tai tietojen eheyden varmistamisen takia. Akun ei pitäisi edellyttää vaihtoa tuotteen käyttöiän aikana, ja se tulee poistattaa vain pätevällä huoltohenkilöllä. Jotta akku käsitellään oikeanlaisena jätteenä, hävitä tämä tuote sähköromuna. Ilmoitus yhdenmukaisuudesta radio- ja telepäätelaitteita koskevan R&TTE-direktiivin kanssa Sony Computer Entertainment Inc. vakuuttaa täten, että tämä tuote* on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja direktiivin sitä koskevien muiden ehtojen mukainen. Lisätietoja saa osoitteesta: * Katso mallinumero yläpuolelta. Seuraavat rajoitukset ovat voimassa Norjassa: Tämän radiolaitteiston käyttö ei ole sallittu maantieteellisellä alueella, joka on 20 kilometrin säteellä Ny Ålesundin keskustasta Huippuvuorilla.

12 and PlayStation are registered trademarks, and is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc. XMB and xross media bar are trademarks of Sony Corporation and Sony Computer Entertainment Inc. SONY and are registered trademarks of Sony Corporation. The Bluetooth word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Sony Computer Entertainment Inc. is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners. TA-2008/737 Approved N Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

Langattomat stereokuulokkeet 2.0

Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Turvaopas CECHYA-0083 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA PlayStation Move-rattiohjain Käyttöohje CECHYA-ZWA1 7019810 Osien nimet Etunäkymä vasen irrotuskytkin -näppäin -näppäin oikea suuntanäppäin yläsuuntanäppäin vasen suuntanäppäin alasuuntanäppäin yläpidike

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080

Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080 Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080 7018062 Varotoimet Lue tässä ohjekirjassa ja pakkauksessa olevat tiedot huolellisesti, ennen kuin käytät tuotetta. Lue myös PlayStation 3-järjestelmän

Lisätiedot

Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1

Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1 Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1 7018156 Varotoimet Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohje tulevaa käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmän ohjeet.

Lisätiedot

PlayStation Move-tarkkuusase

PlayStation Move-tarkkuusase FI PlayStation Move-tarkkuusase Käyttöohje CECHYA-ZRA1E 7017291 Osien nimet Näkymä sivulta SELECTnäppäin Yläsuojus Vapautusvipu näppäin näppäin Tulitustilan valitsin Säädettävä tukki Piipun ohjain Pumppulatauskahva

Lisätiedot

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas FI DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas CECH-ZDC1E Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää

Lisätiedot

PlayStation Move-navigointiohjain. Käyttöopas CECH-ZCS1E (1)

PlayStation Move-navigointiohjain. Käyttöopas CECH-ZCS1E (1) FI PlayStation Move-navigointiohjain Käyttöopas CECH-ZCS1E 4-196-653-21(1) Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös ohjeet,

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet 2.0. Käyttöopas CECHYA-0083

Langattomat stereokuulokkeet 2.0. Käyttöopas CECHYA-0083 Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Käyttöopas CECHYA-0083 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöopas CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1)

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöopas CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) FI PlayStation Move-liikeohjain Käyttöopas CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) Varotoimet Lue kaikki tuotteeseen liittyvät oppaan ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas

Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas CECH-ZHD1 7020228 Yhteensopiva laitteisto PlayStation 3-järjestelmä (CECH-400x-sarja) Varotoimet Lue tämä käyttöopas ja PlayStation 3-käyttöopas ennen

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet

Langattomat stereokuulokkeet Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0086 7020227 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Varotoimet Lue tässä ohjekirjassa ja

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin

DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin Käyttöohje CUH-ZWA1E 7028438 FI Ennen käyttöä Lue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Varotoimet

Lisätiedot

Langaton kuulokemikrofoni. Käyttöopas SCEH-00075 SCEH-00087. Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä.

Langaton kuulokemikrofoni. Käyttöopas SCEH-00075 SCEH-00087. Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä. Langaton kuulokemikrofoni Käyttöopas SCEH-00075 SCEH-00087 Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä. Sisällys 1. Varoitukset 1.1 Kierrätysohjeet eurooppalaisille asiakkaille 1.2

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Kun käytät näitä nappikuulokkeita, kiinnitä oman turvallisuutesi takia huomiota ympäristöön.

Lisätiedot

Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas

Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas CECH-ZCD1 7020229 Yhteensopiva laitteisto PlayStation 3-järjestelmä (CECH-400x-sarja) Varotoimet Lue tämä käyttöopas ja PlayStation 3-käyttöopas ennen tuotteen

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E

Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E 7028423 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa SBA3011/00. Käyttöopas

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  SBA3011/00. Käyttöopas Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome SBA3011/00 Käyttöopas 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioi varoitukset. Noudata kaikkia ohjeita. Älä

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251777/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-38W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2 Nokia Bluetooth-HF BH-102 1 2 3 4 45 46 7 8 10 119 9207247/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-107Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

PlayStation VR-tähtäinohjain. Käyttöohje CECHYA-ZRA

PlayStation VR-tähtäinohjain. Käyttöohje CECHYA-ZRA PlayStation VR-tähtäinohjain Käyttöohje CECHYA-ZRA2 7029584 Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

BLUETOOTH HEADSET. User Guide. Benutzerhandbuch Brugervejledning. Manual do Utilizador

BLUETOOTH HEADSET. User Guide. Benutzerhandbuch Brugervejledning. Manual do Utilizador Benutzerhandbuch Brugervejledning Guía del usuario Käyttöopas Guide de l'utilisateur Guida dell'utente Gebruikershandleiding Brukerhåndbok BLUETOOTH HEADSET User Guide Manual do Utilizador Руководство

Lisätiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot Tuotetiedot Hands free -laite Mikrofoni Lyhyt mikrofoni 1 12 V -liitin 2 Mikrofoniliitäntä 3 Linkkipainike 4 Toiminnon merkkivalo (sininen/punainen) 5 Soittopainike 6 Äänenvoimakkuuden lisääminen (+) Käyttö

Lisätiedot

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas HP:n UC-kaiutinpuhelin Käyttöopas Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jota Hewlett-Packard Company käyttää lisenssillä. Windows on Microsoftyritysryhmän

Lisätiedot

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet Käyttöopas Pakkauksen sisältö Käyttöopas Tuotteen yleiskatsaus Siivekeosa Latausliittimet Monitoimipainike -merkkivalo Mikrofoni Korvaosa Tuotetiedot Mallin nimi

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Langattomat kuulokkeet (kulta)

Langattomat kuulokkeet (kulta) Langattomat kuulokkeet (kulta) Käyttöohje CUHYA-0080 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Suomi 95 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje 9248116 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-25W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas Plantronics Explorer 10 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje 9203999 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA OYJ vakuuttaa, että tuote HS-91W on direktiivin 1999/5/EY olennaisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2 Nokia Bluetooth HF BH-606 2 1 4 5 3 7 6 8 9 10 11 12 9211749/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS NOKIA Oyj vakuuttaa, että tämä HS-128Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja direktiivin

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Luna Bluetooth Headset kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti.

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje painos

Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje painos Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje 9235346 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA CORPORATION ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-11W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-34W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Register your product and get support at SBT30. Käyttöopas

Register your product and get support at  SBT30. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Käyttöopas a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioi varoitukset. Noudata kaikkia

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 5 1 /1 Unimousen toiminnot Taaksepäin-painike Vieritysrulla/-painike

Lisätiedot

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy MI-4500X Wireless Optical Mouse Tuotetiedot A B K I F D G E L H C J Hiiri A: Vieritysrulla ja kolmospainike Akun virta vähissä -valo (vilkkuu) B: Kakkospainike C: Ykköspainike D: Selaimen edellinen-painike

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 Unimousen toiminnot 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 Vieritysrulla/-painike Taaksepäin-painike

Lisätiedot

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo JABRA EVOLVE 65 pikaohje Laitteen nappulat Magneettinen kouru mikrofonille Säädettävä pääpanta Äänisäätö ylös Varattuna -valo Monitoiminappula Äänisäätö alas Akun indikaattori Bluetooth indikaattori On/Off/Connect

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje 9207482 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että HS-106W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-3

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-3 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA HDW-3. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA HDW-3 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. User Guide

Plantronics Explorer 10. User Guide Plantronics Explorer 10 User Guide Contents Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6 Pariliitostilan aktivointi 6 Kahden

Lisätiedot

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2 Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 5 1 /1 Unimousen toiminnot Vieritysrulla/-painike Vasen painike

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni Gembird BTHS-001 Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni BTHS-001 Käyttöohje Ominaisuudet - Korkealaatuiset stereo kuulokkee t - Äänikom enno t - Viim eiseen numeroon soitto - Tulevaan puheluun vastaam inen

Lisätiedot

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Bluetooth-kaiutin BTL-62 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa,

Lisätiedot

PIKAOPAS (VER 1.0) TARKISTA OHJELMISTOPÄIVITYKSET OSOITTEESTA

PIKAOPAS (VER 1.0) TARKISTA OHJELMISTOPÄIVITYKSET OSOITTEESTA PIKAOPAS (VER 1.0) TARKISTA OHJELMISTOPÄIVITYKSET OSOITTEESTA WWW.INTERPHONE.COM LAITTEEN AKKUA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA Lataa laitteen akku täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa. Laitteen säilyttäminen

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje Käyttöohje 4 Pakkauksen sisältö 1. Contour Mouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. USB/Micro-USB-kaapeli 5. Käyttöohje 2 3 Yläosan toiminnot Oikea painike 5 5 Contour Mouse Keskipainike

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth BH-110 kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti. Tämän

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Suomi VTE-1016

Pika-aloitusopas. Suomi VTE-1016 Pika-aloitusopas Suomi VTE-1016 7025691 1 Aloitetaan! Yhdistä ohjaimesi PlayStation TV-järjestelmään Voit käyttää langatonta DUALSHOCK 3- tai DUALSHOCK 4-ohjainta PS TV -järjestelmässä. Kytke vain ohjaimen

Lisätiedot

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Suomi 114 www.logitech.com/support/type-s

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA LD-1W. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA LD-1W käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN Bluetooth -sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttöön Kondor Ltd.:llä on käyttölupa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki

Lisätiedot

Pikaohje Konftel 55Wx

Pikaohje Konftel 55Wx SUOMI Pikaohje Konftel 55Wx Konftel 55Wx on neuvotteluyksikkö, jonka voi kytkeä pöytäpuhelimeen, matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Se muuntaa viestintälaitteesi neuvottelupuhelimiksi varustettuna Konftelin

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-803 Käyttöohje painos / FI

Nokia Bluetooth-HF BH-803 Käyttöohje painos / FI Nokia Bluetooth-HF BH-803 Käyttöohje 9200804 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA OYJ vakuuttaa täten, että HS-89W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöohje CECH-ZCM1E

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöohje CECH-ZCM1E PlayStation Move-liikeohjain Käyttöohje CECH-ZCM1E 7028432 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

Laite saa virtansa sisäänrakennetusta, ladattavasta litiumpolymeeriakusta. Lataa laitteen akkua vähintään neljän

Laite saa virtansa sisäänrakennetusta, ladattavasta litiumpolymeeriakusta. Lataa laitteen akkua vähintään neljän M-276 BT/BTB Käyttöohje BLUETOOTH-STEREOKUULOKKEET Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat laitteen käytön. SÄÄTIMET JA LIITÄNNÄT 1. Virta PÄÄLLE/POIS; Play/ Pause; Puheluun vastaaminen/ Puhelun

Lisätiedot

Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa. SBA1610. Käyttöopas

Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa.  SBA1610. Käyttöopas Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome SBA1610 Käyttöopas a b c d 1 Tärkeää Turvallisuus Vakava varoitus Tuotteen päälle ei saa roiskua vettä tai muita nesteitä,

Lisätiedot

Getting started with Logitech Wireless Headset H600

Getting started with Logitech Wireless Headset H600 Getting started with Getting started with 2 Kuulokemikrofonin ominaisuudet 1. Melua suodattava mikrofoni 2. Joustava ja pyörivä varsimikrofoni 3. Säädettävä pantaosa 4. Latausportti 5. Tilan merkkivalo

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje

Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje 1.1. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth BH-112 -kuulokkeella voit hallita puheluja kädet vapaina jopa käyttäessäsi kahta laitetta samanaikaisesti.

Lisätiedot