Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/ (4) Jokiniemen asukastoimikunta HOAS 118/123/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/2012 1 (4) Jokiniemen asukastoimikunta HOAS 118/123/134 15.7.2012"

Transkriptio

1 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/ (4) HOAS 118/123/134 ASUKASTOIMIKUNNAN KOKOUS AIKA klo PAIKKA Akanapolku 2 H, kerhohuone LÄSNÄ Sakari Niiniskorpi, PJ Tom Ingberg, varasihteeri Atte Nieminen Szabolcs Péterfi Juho Jalava-Kanervio Aija Kanervio POISSA Aaro Järvinen Eija Mussalo Minna Taskinen 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin yksimielisesti Atte Nieminen ja Szabolcs Péterfi, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. 4 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi ilman muutoksia. 5 ILMOITUSASIAT 5.1 Ohratien grillikatos Grillikatoksen korjannut taho on nyt poistanut sieltä käyttökieltolaput ja katos on taas käytettävissä. Isännöitsijä on käynyt paikalla toteamassa korjausten laadun ja selvittää kuuluuko katos ja sen design Ohratien rakennusten suojelun piiriin. Nyt katokseen on kiinnitetty alapuolelle useasta osasta kootut tukipalkit, joiden kestävyys arveluttaa. Lisäksi ne rikkovat katoksen designin. Katos on nyt kallistettu eri tavoin kuin ennen. 5.2 Tähkäkujan pihan asfaltointi Tähkäkujan pihaa on asfaltoitu salaojakaivantojen jäljiltä Työ näyttää siltä kuin asfalttimassa olisi loppunut tekijöiltä kesken. Jälki kelpaa lähinnä ensipaikaksi, jäämme odottamaan varsinaista asfaltointia. Isännöitsijä on käynyt toteamassa työn jäljen ja on yhteydessä työn suorittajaan. 5.3 Satopolun varren viimeistelytyöt Satopolun kesken jääneistä viimeistelytöistä on laadittu kirjelmä Vantaan kaupungille. Tarkoituksena on lähettää se eteenpäin sekä asukastoimikunnan että HOASin nimissä. Kirjelmä on lähetetty HOASin arvioitavaksi ja tämänhetkinen versio löytyy pöytäkirjan liitteenä. 5.4 Vikailmoituksia tehty Asukastoimikunnan toimesta on tehty useita vikailmoituksia, mm. rikkoutunut ikkuna, pesukone ja lukko.

2 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/ (4) HOAS 118/123/ Ohratien pelialue Isännöitsijä on käynyt tutustumassa Ohratien tekonurmikentän puutteisiin. Asukastoimikunta on esittänyt puuttuvan tekonurmipalan hankkimista ja alunperinkin kehnojen muovisten koripallolevyjen uusimista vankemmiksi vanerilevyiksi. 6 TUPAKOINTI JA TUPAKANSAVU Rappukäytäviin ja rapun sekä ulkoilman kautta asuntoihin kantautuva tupakansavu on puhuttanut aiemmin. Silloin tilannetta päätettiin seurata ja käydä tarkempi keskustelu asiasta kesällä. 7 HARRASTUSTILAT Kokouksessa heräsi keskustelua, onko ikkunatupakointi sisätupakointia ja siten järjestysmääräysten sisätupakointikiellon piirissä. Toivotaan tätä asiaa käsiteltäväksi Asumisen yhteistyöelimessä. Keskusteltiin mahdollisuudesta järjestää muutama tupakkapaikka etäämmälle rapusta, sellaisissa sijainneissa jossa savu ei päädy asuntoihin. Mahdollisia sijainteja rappujen edustoilla voisi olla matontamppaustelineiden luona. Akanapolulla soveltuva paikka on lisäksi grillipaikan luona. Tähkäkujalla sisäpihalle ei voi rakentaa tupakkapaikkaa, koska se on lähes kokonaan lasten leikkialuetta jolla ei saa tupakoida. Kysytään HOASilta muutamaa Lappset Park-penkkiä betonijalalla, sekä tuhkakupiksi niin ikään painavalla betonijalalla varustettu tilava malli, esimerkiksi Novakari/Flaaming SI2200-tuhkakuppi 60 l. Kalusteiden tulisi olla painavia jottei niitä ilkivaltaisesti siirrellä, mutta kuitenkin irtonaisia jotta tupakkapaikan sijaintia voidaan tarvittaessa hienosäätää. Jos tupakkapaikkoja saadaan perustettua, asiasta tulee tiedottaa asukkaille esimerkiksi syksyn tiedotelehtisessä tai muutoin erikseen. Tämän jälkeen tupakoitsijoita voitaisiin kehottaa siirtymään rapun edustoilta tai sisätiloista tupakkapaikoille. 7.1 Kuntosali Soutulaitteen voiteluainetoimitusta Helsingin Urheiluvälinehuollolta odotetaan yhä. Toimitus näyttää olevan huomattavasti luvattua hitaampi. Käsipainot kaipaavat vielä turvamerkintää. Turvamerkintä on parasta tehdä kaivertamalla ja sitten vielä tussata kaiverrettu kohta. Näin merkinnästä tulee pysyvä. Päätettiin hankkia hopeinen sekä valkea maalitussi ja tavallinen musta tussi turvamerkintöjä varten. Tom on hakenut kromattua ketjua ja palohakoja säkin kiinnityksen korjaamiseksi. Sakari on käynyt kuntosalin avainlainalistoja läpi. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että 34 avainta on jäänyt palauttamatta pois muuttaneilta asukkailta. Listaa tarkennetaan yhä. Kuntosalivastaavat valmistelevat massasähköpostin sekä massatekstiviestin lähettämistä avainten karhuamiseksi. Kokouksessa luonnosteltiin myös uusi kuntosalitiedote, joka sisältää kuntosalimaksun tiedot. 7.2 Musiikkitila

3 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/ (4) HOAS 118/123/ Puutyötila Puutyötilan lähes kaikille seinille on nyt asennettu Sovella-kiskot. Seuraavana vaiheena päätettiin hankkia puutyötilaan lankakoreja, reikätaustalevyä sekä työkalukiinnikkeitä reikälevyille taloon.comista 1011,35 eurolla, seuraavasti: Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: Reikätausta 600 x 389 mm Sovella Määrä: 20 KPL Nettohinta: Yhteensä: Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: R-kannatinsarja osaa Sovella Määrä: 1 KPL Nettohinta: Yhteensä: Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: R-kannatin R mm 5 kpl/pussi Sovella Määrä: 1 PUSSI Nettohinta: 8.34 Yhteensä: 8.34 Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: Lankakori + kannattimet 600 x 350 mm Sovella Määrä: 2 KPL Nettohinta: Yhteensä: Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: Kannatin vahvistettu 550 mm Sovella Määrä: 21 KPL Nettohinta: 6.31 Yhteensä: Tuotekoodi: SOV Tuotenimi: Reikätausta 900 x 389 mm Sovella Määrä: 2 KPL Nettohinta: Yhteensä: Tekstiilityötila Asukastoimikunta on tutustunut Tom Ingbergin laatimaan remonttisuunnitelmaan. Asia jätettiin hautumaan, sillä suunnitelmassakin todettiin että tilan tuleva layout olisi hyvä hahmotella jo nyt, jotta suunnitelmaan saataisiin tarkennettua kiintokalusteiden paikat.

4 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Kokouspöytäkirja 12/ (4) HOAS 118/123/ Polkupyöräpaja 7.6 Taide- ja askartelutila 7.7 Pimiö 7.8 Kerhohuone 8 JUHLAT JA TAPAHTUMAT 8.1 Asukastoimikunnan virkistäytymispäivä Koska asukastoimikunnalle on tiedossa paljon talkootyötä polkupyöräpajan, puutyötilan ja kuntosalin osalta, päätettiin edellisessä kokouksessa palkkioksi menetetystä ajasta järjestää asukastoimikunnalle virkistäytymispäivä Linnanmäellä. Päivään kuuluu laiteranneke sekä ruoka/herkuttelu kohtuullisten kustannusten mukaan. Päätös koski myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä, joilta asukastoimintaan käytetty on pois. Päivämääräksi päätettiin TO ja kustannukset hyväksytään kuittien perusteella seuraavassa kokouksessa. Iltamiin ovat alustavasti ilmoittautuneet: Tom Ingberg perheineen Sakari Niiniskorpi perheineen Atte Nieminen Szabolcs Péterfi Aaro Järvinen. 9 HANKINNAT JA LAINATAVARAT Ei lainatavara- tai muita hankintoja. 10 MUUT ASIAT 10.1 Seuraava kokous Seuraava kokous pidetään klo Akanapolku 2 H-rapun kerhohuoneella. 11 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo. VAKUUDEKSI Sakari Niiniskorpi Puheenjohtaja Atte Nieminen Pöytäkirjan tarkastaja Tom Ingberg Varasihteeri Szabolcs Péterfi Pöytäkirjan tarkastaja LIITTEET Kokouskutsu Kirjelmä Vantaan kaupungille Satopolun viimeistelytöistä.

5 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö 1 (5) Satopolun kunnostuksen viimeistelytyöt Satopolku-niminen kevyen liikenteen väylä Vantaan Jokiniemessä kunnostettiin kaupungin toimesta kesällä 2007 tai Polun perustuksia, asfalttipinta ja reunakivetykset uusittiin. Uusimistyön jälkeen polun vierustan viimeistely- ja vihertyöt jäivät tekemättä. Arvelimme tämän johtuvan viereen rakentuvan Viljakujan ja Tuiterinkujan rakennustöistä, sillä muiden samaan aikaan suoritettujen katutöiden (esim. Oljenkorsi) viimeistelytyöt hoidettiin mallikkaasti. Satopolun viimeistelytyöt välillä Oljenkorsi Valkoisenlähteentie ovat yhä tekemättä molemmin puolin (Akanapolulle sekä Tuiterinkujalle). Edustamme tässä asiassa HOAS-kiinteistöä Akanapolku 2, jossa tehtiin vuonna 2006 pihan perusparannus. Tien piennar oli siis hyvässä kunnossa ennen katutöitä. Haluamme että katutöiden viimeistelyt saatettaisiin vihdoin loppuun. Elisa Oyj kaivoi Akanapolku 2:n kiinteistöön valokuidun, jonka seurauksena Elisan toimesta osa tien pientareesta tasoitettiin kuntoon uudella mullalla. Ohessa muutama kuva tienpientareen nykykunnosta Akanapolun kiinteistön puolelta. Jokiniemen asukastoimikunnan puolesta Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön puolesta

6 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö 2 (5) Asfaltoinnit Akanapolulle johtavat asfaltoidut reitit ovat yhä väliaikaisella soralla. Väliaikaiset sorat pitäisi poistaa ja tilalle laittaa asfalttiluiskat.

7 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö 3 (5) Laatoitetut polut Piharemontissamme vuonna 2006 pihalta kaduille johtavat laatoitukset tasattiin päättymään silloisiin kaupungin katukiviin saumattomasti korkeuden ja muodon puolesta. Osa laatoista leikattiin. Katutyön yhteydessä reunimmaisia laattoja jouduttiin luonnollisesti irrottamaan ja ne lojuvat edelleen nurmikolla. Laatoitusten päät voinee korjata myös asfaltilla, koska vanhat laatat eivät ehkä osu samaan tasoon uusien reunakivien kanssa. Kuvan betoniporsaat ovat kaupungin. Ne on aurattu talvella Viljakujan ja Satopolun risteyksestä.

8 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö 4 (5) Viheralueet Viheralueille kasattiin maa-ainesta pieniksi kasoiksi. Kasat ovat sittemmin nurmettuneet ja hieman tasoittuneet nurmikonleikkuussa, mutta tien reunukset pitäisi tasata tasaisiksi koivukujaan asti (noin 2 metrin matkalta) ja nurmettaa kuten ne oli tasattu piharemontissa vuonna 2006

9 Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö 5 (5)

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4)

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) KOLHON KYLÄYHDISTYS RY KOKOUSKUTSU Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) SYYSKOKOUS Aika 24.11. klo 18.00 19.30 Paikka Läsnä Kolhon koulu Kokoukseen otti osaa 19 henkilöä, joiden nimilista on pöytäkirjan

Lisätiedot

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Hallituksen kokous 6/2010

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Hallituksen kokous 6/2010 PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Aika ja paikka: 25.4.2010, Soihtu, Helsinki Paikalla: Anna Vuorjoki (pj), Jaakko Hammarsten, Kaisa Teperi, Iivari Savolainen (paikalla kohdat 1 22), Henna

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 24.7.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 24.7.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 Paikka Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Sahla Taru Isotalo Timo MUUT Marja Laaksonen, kirkkovaltuuston pj Tarja

Lisätiedot

KOLHON KYLÄYHDISTYS RY 16.8.2012/1.11.2013/Vastaukset /Erkki Viitanen 1(8)

KOLHON KYLÄYHDISTYS RY 16.8.2012/1.11.2013/Vastaukset /Erkki Viitanen 1(8) KOLHON KYLÄYHDISTYS RY Tuula Juurakko MUISTIO 16.8.2012/1.11.2013/Vastaukset /Erkki Viitanen 1(8) ALOITE-EHDOTUKSIA TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE Teknisen lautakunnan kommentit ja kyläyhdistyksen omat mielipiteet/ehdotukset

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 01/2015 AIKA Torstaina 12. maaliskuuta 2015 klo 15.30 17.10 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KONTIO-OLLILA

Lisätiedot

Linnea2-ohjausryhmän kokous

Linnea2-ohjausryhmän kokous Linnea2-ohjausryhmän kokous Aika: 3.11.2004 klo 13:10-15:20 Paikka: Helsinki, Unioninkatu 36, Helsingin yliopiston kirjasto, Ylikirjastonhoitajan huone Läsnä: Kai Ekholm Nanna Hakala (sihteeri) Annu Jauhiainen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43. (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43. (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 29.3.2007 klo 18.00 19.00 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

Mari Ahonen avasi kokouksen klo 9.20. Ahonen toimi kokouksen puheenjohtajana ja Terhi Svenns sihteerinä.

Mari Ahonen avasi kokouksen klo 9.20. Ahonen toimi kokouksen puheenjohtajana ja Terhi Svenns sihteerinä. MUISTIO Projekti Nurmijärven liikenneturvallisuussuunnitelma Asiakas Tiehallinto, Uudenmaan tiepiiri ja Nurmijärven kunta Muistio nro Ohjausryhmän kokous 4 Päivämäärä ja 19.08.2010, Uudenmaan ELY-keskus

Lisätiedot

As Oy Rommakko. Asukaskysely 2013

As Oy Rommakko. Asukaskysely 2013 As Oy Rommakko Taustaa As Oy Rommakossa1 suoritettiin asukaskysely 15.3. - 15..213. Kysely oli taloyhtiön ensimmäinen ja tarkoituksen oli kartoittaa talon asukkaiden ja taloyhtiössä vuokrahuoneistoja omistavien

Lisätiedot

Tervehdys asukastoimikunnalta

Tervehdys asukastoimikunnalta Asukastiedote 2010 Tervehdys asukastoimikunnalta Hei kaikki Palstatie 3 ja 4 asukkaat! Viime keväänä päätimme asukastoimikunnan kanssa tehdä asukaskyselyn, jotta tietäisimme mitä meiltä odotatte ja miten

Lisätiedot

Aika: 16.3.2008 Paikka: Turun Ylioppilaskyläsäätiön Vuokralaisyhdistyksen toimisto, Turku

Aika: 16.3.2008 Paikka: Turun Ylioppilaskyläsäätiön Vuokralaisyhdistyksen toimisto, Turku PÖYTÄKIRJA Suomen opiskelija-asukkaiden neuvottelukunnan kokous 1/2008 Aika: 16.3.2008 Paikka: Turun Ylioppilaskyläsäätiön Vuokralaisyhdistyksen toimisto, Turku Läsnä: Janne Aaltonen pj (TOAS), Sini Uoti

Lisätiedot

Linnea2-ohjausryhmän kokous

Linnea2-ohjausryhmän kokous Linnea2-ohjausryhmän kokous Aika: 10.3.2005 klo 10:05-13:15 Paikka: Helsinki, Unioninkatu 36, Helsingin yliopiston kirjasto, Ylikirjastonhoitajan huone Läsnä: Kai Ekholm (kohdat 1-14) Juha Hakala (esittelijä)

Lisätiedot

13.02.2014. Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava

13.02.2014. Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava Emile ry Pöytäkirja 13.02.2014 Emile ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika 13.02.2014 klo 17.36-19.12 Paikka Ylä-Ruthin kabinetti Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Linnea2-ohjausryhmän kokous

Linnea2-ohjausryhmän kokous Linnea2-ohjausryhmän kokous Aika: 5.6.2006 klo 9:10-11:30 Paikka: Helsinki, Unioninkatu 36, Helsingin yliopiston kirjasto, ylikirjastonhoitajan huone Läsnä: Kai Ekholm Helena Hämynen (päätöskohdissa puhelimen

Lisätiedot

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 Liedon nuorisovaltuusto Pöytäkirja -Liedon nuva 27.3.15 Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 LIEDON NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Aika: 27.1.2012 klo 19.00

Lisätiedot

Vähittäismarkkinoiden menettelytapojen kehitysryhmä 2/2011

Vähittäismarkkinoiden menettelytapojen kehitysryhmä 2/2011 SÄHKÖKAUPPA SÄHKÖVERKKO Markus Piispanen 9.5.2011 MUISTIO 1(7) Vähittäismarkkinoiden menettelytapojen kehitysryhmä Vähittäismarkkinoiden menettelytapojen kehitysryhmä 2/2011 Aika Keskiviikko 20.4.2011

Lisätiedot

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/2012. Ravintola Medicin Man, Uudenmaankatu 1, Hyvinkää

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/2012. Ravintola Medicin Man, Uudenmaankatu 1, Hyvinkää YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/2012 AIKA: Keskiviikko 28.11.2012 klo 17.30 PAIKKA: LÄSNÄ: Ravintola Medicin Man, Uudenmaankatu 1, Hyvinkää Heli Jutila Kirsi Järvinen, sihteeri Jani

Lisätiedot

JOY 1/2008. Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti

JOY 1/2008. Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti JOY 1/2008 Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti Sisällysluettelo Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti JOY 3 Puheenjohtajan palsta 4 Uudet johtokunnan jäsenet esittäytyvät 6 Vanhat autoilijat yllättyivät

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 Kunnanhallitus Aika 19.05.2014 klo 17:30-20:23 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 128-145 Otsikko Sivu 128 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Talvi 2009-2010. Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan.

Talvi 2009-2010. Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan. Rakentaja.fi Talvi 2009-2010 Pysy ajan hermolla: www.rakentaja.fi/taloyhtio opastaa remontoinnin toteutukseen ja taloyhtiön toimintojen hallintaan. Tilaa sivustolta veloituksetta Taloyhtiö-lehti kaikille

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ* PÖYTÄKIRJA 1 (20) VÄLIAIKAINEN YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 3/18.12.2008

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ* PÖYTÄKIRJA 1 (20) VÄLIAIKAINEN YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 3/18.12.2008 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ* PÖYTÄKIRJA 1 (20) SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2008 ======================== 26 s. 4 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS 27 s. 4 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 s. 5 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry d OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013-2015 070513 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 6, 20100 Turku, 2. krs. kokoustila Kaste Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (8) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 15/2013 Aika: 24.10.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja (saapui kohdassa 11.)

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2010 Kirkkoneuvosto 24.2.2010 16 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2010 Kirkkoneuvosto 24.2.2010 16 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2010 Kirkkoneuvosto 24.2.2010 16 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2010 KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä helmikuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA MUUT KUTSUTUT Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku

Lisätiedot

TYS ASUKASYHTEISTOIMINTAMALLI TURUN YLIOPPILASKYLÄSÄÄTIÖSSÄ

TYS ASUKASYHTEISTOIMINTAMALLI TURUN YLIOPPILASKYLÄSÄÄTIÖSSÄ TYS ASUKASYHTEISTOIMINTAMALLI TURUN YLIOPPILASKYLÄSÄÄTIÖSSÄ 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. ASUKASDEMOKRATIA... 1 ASUKASTOIMINNAN ORGANISAATIO... 4 2. ASUKASTOIMINTA KOHTEISSA... 5-9 3. ASUKASTOIMIKUNTIEN NEUVOTTELUKUNTA...

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNKI Kaupunginvaltuusto

KRISTIINANKAUPUNKI Kaupunginvaltuusto KRISTIINANKAUPUNKI Kaupunginvaltuusto Kokouksen: Ajankohta 18.4.2002 klo 19:00 Paikka Raatihuone Asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 4 18 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Yhdistyksen vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY Yhdistyksen vuosikokous Aika: 16.4.2009 klo 18.00 Paikka: Bouldertila, Turku Paikalla: Matti Joensuu, Emilia Venäläinen, Perttu Ollila, Kaisa Rajala, Juha Jonsson,

Lisätiedot