Jäsenkirje 1/2014. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös viime vuonna kilpailuissa menestyneitä koirakoita.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsenkirje 1/2014. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös viime vuonna kilpailuissa menestyneitä koirakoita."

Transkriptio

1 Jäsenkirje 1/2014 Forssan Pussikoirien vuosi lähti käyntiin vuosikokouksella 3.2. Vuosikokouksessa valittiin hallitukseen puheenjohtajaksi Johanna Kuusi ja hallituksen jäseniksi Ulla Viholainen (rahastonhoitaja, agilityvastaava), Annakaisa Pesonen (varapj), Eija Junttila (sihteeri, tokovastaava) ja Annamaria Poutala. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös viime vuonna kilpailuissa menestyneitä koirakoita. Pussikoirien vuoden koirapalkinnot: Tokokoira: bordercollie Uuno (UunoDG) & Minna Kujanpää Tokotulokas: mudi Ronda (Abrandos Adaz) & Aura Jäntti Agilitykoira: kromfohrländer Fyra (Fannimer Angelica) & Annariina Kulmala Agilitytulokas: dalmatiankoira Helmi (Leodalma s Culta Cimpale) & Annakaisa Pesonen Lisäksi kunniakirjalla ja lahjakortilla palkittiin: Etelä- Hämeen tokon piirinmestaruus: borcol UUNO (Uuno DG) ohj. Minna Kujanpää EE AVA: kromfohrländer FYRA (Fannimer Angelica) ohj. Annariina Kulmala FI AVA-H: : kromfohrländer FYRA (Fannimer Angelica) ohj. Annariina Kulmala Vuoden Nuori 2013: Ilona Nevalainen Onnittelut menestyneille! Jäsenmaksut 2014 Vuosikokouksessa päätettiin vuoden jäsenmaksuista. Aikuisjäsen 20 Alle 15 v. jäsen 10 Perhejäsen 10 Tämän jäsenkirjeen mukana on jokaiselle oma lasku, jonka eräpäivä on Jos olet alle 15 v. tai perhejäsen, voit muuttaa itse laskun summaa ja laittaa viestikohtaan tiedon (laskussa ei ole viitenumeroa, viestikenttään jäsenmaksu/oma nimi). Uudet jäsenet voivat lähettää halukkuutensa liittyä Pussikoiriin osoitteeseen: forssanpussikoirat@gmail.com

2 Koulutusrinki Koulutusrinkimuotoista kouluttamista jatketaan muutaman vuoden hyvien kokemusten perusteella! Forssan Pussikoirissa on paljon aktiivisia harrastajia. Jotta kaikille voidaan taata koulutusta, tarvitaan kouluttajia. Kouluttajista on aina pulaa ja Pukossa hyvien kokemusten johdosta koetamme helpottaa tätä jatkamalla edellisten kesien koulutusrinkimuotoista kurssien pyörittämistä agilityssä ja tokossa. Ringin tarkoitus on edelleen, että useamman kouluttajan ryhmä kouluttaa vuoroviikoin eli jos ryhmässä on esim. 4 kouluttajaa, niin oma vetovuoro tulee kohdalle vain noin kerran kuukaudessa. Rinki kokoontuu ennen kurssien alkua ja käy yhdessä läpi koulutettavat asiat. Näin jokainen saa koulutettavakseen asioita, jotka parhaiten osaa ja jokainen myös tietää, miten kurssi etenee ja mitä siellä on viime kerralla opiskeltu. Koko ringin tuki on koko ajan takana. Tällä on tarkoitus myös madaltaa kynnystä kouluttajana toimimiseen. Pitää muistaa, että jokaisella oman koiransa kanssa touhunneella on hyvinkin annettavaa uusille koirakoille. Kyselkää rohkeasti lisää ja tulkaa myös rohkeasti mukaan kouluttajarinkiin. Kouluttajarinkiin kuuluvat saavat kentän avaimen kesäksi veloituksetta käyttöönsä ja tämän lisäksi ne, jotka kouluttavat vähintään 5 kertaa kesäkauden aikana, saavat koulutusten päätyttyä 20 euron lahjakortin Mustiin ja Mirriin! Jos kouluttaa 10 kertaa, saa 40 euron lahjakortin jne. Kyselyt ja ilmoittautumiset voi laittaa osoitteella: agility fpuko.agi@gmail.com toko fpuko.toko@gmail.com Kentän avaimen vuokraaminen Jäsenet voivat myös entiseen tapaan vuokrata kentän avainta ensi kesänä. Maksu on 70 per avain, josta palautetaan syksyllä ulkokauden loputtua 50 avainta vastaan. Avaimen lunastaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä Pussikoirissa sekä edustus- ja talkoovelvoitetta. Talkoovelvoite täyttyy 2 pisteellä, joita kertyy seuraavasti: - agilitykisoissa työskentely (vähintään puoli päivää) 1 - tokokisoissa työskentely (iltakisoissa koko ilta, päiväkisoissa vähintään puoli päivää) 1 Lisäksi jos jäsen kisaa agilityssä, hänen tulee edustaa kisoissa Pussikoiria ja kisata Pukon lisenssillä. Muiden seurojen edustajat eivät saa avainta. Avaimen panttimaksua ei palauteta, mikäli syksyllä ulkokauden päättyessä talkoovelvoite ei täyty, pl. kouluttajat, joiden panttimaksu palautetaan jos koulutusvelvollisuus täyttyy. Kenttä on tarkoitettu vain avaimen lunastaneen jäsenen omaan treenikäyttöön.

3 Avaimia saa lunastaa Ullalta. Huom! Keskiviikot on varattu Loimaan Seudun Kennelkerho ry:n käyttöön! Tässä jäsenkirjeessä on myös tietoa tulevan kesän kursseista ja kilpailuista. Ensimmäiset kilpailut järjestään heti toukokuussa 3-luokan agilitykisat pidetään perinteisesti helatorstaina Pukon kentällä eli ! Tuomarina toimii Markku Kaukinen. Elokuussa on 1- ja 2-luokan kisat iltakisoina. Tokokokeita järjestetään seuraavasti: Tiistai-iltana , kaikki luokat, tuomarina Tiina Heino. Tiistai-iltana , VOI- ja EVL-luokat, tuomarina Juha Kurtti. Tiistai-iltana , ALO-ja AVO-luokat, tuomarina Ilkka Stén. Lauantaina , kaikki luokat, tuomarina Marita Packalén, koe on samalla Etelä-Hämeen tokocup-osakilpailu Sunnuntaina , kaikki luokat, tuomarina Harri Laisi. Lisäksi Suomen Beauceron ry järjestää kentällämme tokokokeen kaikille luokille Tuomarina Riitta Räsänen. Kokeeseen ilmoittautumiset Eijalle osoitteeseen Lisäksi Loimaan Seudun Kennelkerho ry järjestää kentällämme tokokokeen kaikille luokille Tuomarina Ilkka Stén. Kokeeseen ilmoittautumiset Eijalle osoitteeseen Elo-ja syyskuussa tulossa iltakisat! Ilmoittautumistiedot löytyvät myös Pukon sivuilta sekä Kennelliiton tapahtumakalenterista. Jäsenten työpanosta tarvitaan taas, jotta kilpailut saadaan vietyä läpi kunnialla. Kaikista työskentelyistä kirjataan talkoopisteitä. Agilitykisojen osalta voit olla yhteydessä Ullaan ja tokokisojen osalta Eijaan / fpuko.toko@gmail.com AGILITYKOULUTUKSET KESÄLLÄ 2014 Tiina Jaakkola tulee kentälle kouluttamaan Pukolaisia seuraavasti: torstai 8.5., 5.6., 3.7., 7.8. ja 4.9. Taija Salokannel tulee kentälle kouluttamaan Pukolaisia seuraavasti: torstaina 22.5., ja 11.9.

4 Anette Lindell tulee kentälle kouluttamaan Pukolaisia seuraavasti: torstaina ja Hinta 13 euroa / koulutus Koulutuksiin ilmoittaudutaan kaikille kerroille samalla kertaa. Eri kouluttajien koulutuksiin ilmoittaudutaan eri sähköposteilla (eli jos haluat kaikkien kolmen kouluttajan koulutuksiin, lähetät kolme sähköpostia). Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan siten, että ensisijaisesti paikat jaetaan siten, että halukkaat saavat yhdelle koiralle paikan. Jos paikkoja jää, on mahdollista osallistua toisen koiran kanssa. Halukkuudesta osallistua toisen koiran kanssa voi ilmoittaa ensimmäistä koiraa ilmoitettaessa, ilmoittautumisten vastaanottaja ilmoittaa sitten ilmoittautumisajan päätyttyä, että mahtuuko mukaan myös toisen koiran kanssa. Etusijalla ovat myös ne, jotka kisaavat Pukon lisenssillä. Sitovat ilmoittautumiset välisenä aikana forssanpussikoirat@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös aikaisin aika, jolloin haluisit tulla (ryhmät ovat klo 15-17, ja 19-21). Mielellään niin, että jokaisella kerralla mihin osallistuu, on aina samaan aikaan. Maksu suoritetaan kerralla koko kesästä mennessä, mutta mikäli osallistuu joka kertaan, niin voi maksaa myös kahdessa erässä. TOTTELEVAISUUSKOULUTUKSET 2014 Riitta Räsäsen koulutus Pukon kentällä klo Luento tokosta ylituomarin näkökulmasta klo Koirakkokohtaiset koulutukset klo Mukaan mahtuu 12 koirakkoa ja rajaton määrä kuunteluoppilaita. Hinta jäsenet 5 (ei-jäsenet 20 ), kuunteluoppilaat ilmaiseksi (ei-jäsenet 10 ) Sitova ilmoittautuminen mennessä osoitteella josekuu@gmail.com. Paluupostina saat vahvistuksen mahtumisesta mukaan sekä maksuohjeet Tokoa kaavoja rikkoen Pukon kentällä klo Kouluttajana Anu Rikkilä DogiTiimistä. Koulutus on tarkoitettu ohjaajille, jotka treenaavat tokoa pilke silmäkulmassa. Koulutukseen liittyy myös ennakkotehtäviä, jotka toimitetaan osallistujille noin 3 viikkoa ennen koulutusta. Mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja rajaton määrä kuunteluoppilaita. Hinta jäsenet 10 (ei-jäsenet 25 ), kuunteluoppilaat 5 (ei-jäsenet 10 ) Sitova ilmoittautuminen mennessä osoitteella josekuu@gmail.com. Paluupostina saat vahvistuksen mahtumisesta mukaan sekä maksuohjeet.

5 Match Show ja Möllitoko Pussikoirat järjestää Match Shown ja Möllitokon Pukon kentällä ja sen välittömässä läheisyydessä Match Show on epävirallinen koiranäyttely ja sinne ovat tervetulleita kaikki koirat vauvoista vanhuksiin, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Möllitokossa järjestetään alokasluokka. Osa tuotosta lahjoitetaan Lastensairaalan hyväksi! Lisätietoja Pukon nettisivuilta lähempänä ajankohtaa. Tämäkin tapahtuma kaipailee työntekijöitä, ilmoittautua voi sähköpostilla Ilmoittautumisten vastaanottamisen ja rahaliikenteen hoitamisen sujuvuuden johdosta tiedoksi seuraava käytäntö: Lähetä ilmoittautuminen siihen osoitteeseen, joka kunkin tapahtuman yhteydessä on mainittu. Muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta saat vahvistuksen siitä, että oletko mahtunut mukaan. Vahvistuksen jälkeen kurssimaksu/ koemaksu tulee suorittaa viikon sisällä Pussikoirien tilille. Maksamaton tapahtuma siirtyy ilman eri ilmoitusta jonossa paikkaa odottavalle, tämä myös tokokokeiden osalta. Esteen sattuessa rahoja ei palauteta, mutta paikan voi myydä eteenpäin, myös seuran ulkopuolisille. Mikäli myyt paikan eteenpäin, lähetä tieto siitä kyseisen tapahtuman ilmoittautumisten vastaanottajalle. Lisäksi paikat koulutuksiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kevättalkoot Kevättalkoot järjestetään perjantaina klo alkaen! Sään mukaan ota mukaan joko harava tai lumikola Puko tarjoaa pientä purtavaa ja järjestämme myös leikkimielisiä kisoja koirille, joten voit ottaa koirasi mukaan! Agilityesteistä Hallitus on päättänyt, että kesäksi 2014 kenttä jaetaan nauhalla kahtia. Agilitypuoli on edessä ja takana on tokopuoli. Näin agilityesteet voidaan säilyttää ulkona ja niitä ei tarvitse siivota pois tieltä muutoin kuin tokokokeiden ja tokokoulutusten aikaan. Esteet pitää kerätä pois silloin kun on tokokoe tai ulkopuolinen kouluttaja tulossa kouluttamaan! Agilityn kisaesteiden käytöstä on tullut jäsenistöltä toiveita ja hallitus on myös päättänyt, että agilityn kisaesteitä voidaan kesällä 2014 käyttää, mutta niitä ei säilytetä ulkona, vaan aina kontissa. Jos säilytyksen kanssa ilmenee ongelmia, käyttöä harkitaan uudelleen.

6 Agility- ja tokotuloksien ilmoittaminen vuoden aikana Agilityssä ja tokossa kilpailevia pyydetään ilmoittamaan kisojen jälkeen tulokset sähköpostilla Pussikoirien nettisivuille päivitetään jäsenten kisatuloksia jäsenten ilmoitusten perusteella (pl. omat kisat). Päivitettäviä tuloksia ovat nollat agilityssä ja tokossa vain 1- tulokset. Rallytokon osalta jälkeen saavutetut hyväksytyt tulokset (yli 70 p.). Kisaavien koirien kuvia puuttuu myös vielä, joten lähetä koirasi kuva samaan osoitteeseen. Kisaura alkuun Pukon tuella! Forssan Pussikoirat ry tukee jäseniään kisauran alussa maksamalla ensimmäisen agilitykilpailun tai tottelevaisuuskilpailun kilpailumaksun. Maksukuitti ensimmäisestä kilpailusta toimitetaan rahastonhoitaja Ulla Viholaiselle saman vuoden aikana. Muita tapahtumia tulossa. Seuraa kotisivuja ja Facebookia - lisätietoja lähempänä keväisin terveisin FPukon hallitus Yhteystiedot Forssan Pussikoirat ry Koulutuskenttä Pilvenmäki, Pilvenmäentie, Tilinumero: FI Agilityasiat: fpuko.agi@gmail.com Toko-asiat: fpuko.toko@gmail.com

Jäsenkirje 1/2012. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös viime vuonna kilpailuissa menestyneitä koirakoita.

Jäsenkirje 1/2012. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös viime vuonna kilpailuissa menestyneitä koirakoita. Jäsenkirje 1/2012 Forssan Pussikoirien vuosi lähti käyntiin vuosikokouksella 8.2. Vuosikokouksessa valittiin hallitukseen puheenjohtajaksi Johanna Kuusi ja hallituksen jäseniksi Ulla Viholainen (rahastonhoitaja,

Lisätiedot

Jäsenmaksuista on tullut lasku erikseen. Muistathan maksaa eräpäivään mennessä!

Jäsenmaksuista on tullut lasku erikseen. Muistathan maksaa eräpäivään mennessä! Agilityn Piirinmestaruuskisassa joukkuekilpailun 3. sijalle sijoittuneet Iina "Iina" & Mira Markkanen, Landzett Exoticebony Dis "Minka" & Mira Markkanen Pammukan Vilinä Nelly & Anu Seppänen sekä Rosmak

Lisätiedot

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Palkinnoista voi kilpailla ainoastaan Imatran Kennelkerho ry:n jäsenen omistama tai jäsenen luona asuva koira. Palkintojen saamisen edellytyksenä on,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Palkinnoista voi kilpailla ainoastaan Imatran Kennelkerho ry:n jäsenen omistama tai jäsenen luona asuva koira. Palkintojen saamisen edellytyksenä on,

Lisätiedot

Koulutuskausi: ja

Koulutuskausi: ja KOULUTUSTIEDOTE 1(5) Koulutuskausi: 3.10.2016 16.12.2016 ja 9.1.2017 21.4.2017 Koulutuspaikat JANKKin halli Janakkalassa ja Pekolan lava Hattulassa. Hinnat Koulutusmaksut maksetaan tilille FI12 4260 0010

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia kursseja. Yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji KOULUTUSTIEDOTE 1(6) Koulutuskausi 9.5.2016-2.9.2016 Koulutuspaikat Hinnat Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji Täsmäkoulutukset ja tekniikkatreenit ovat ilmaisia jos

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 25 /koirakko/laji

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 25 /koirakko/laji KOULUTUSTIEDOTE 1(5) Koulutuskausi 6.5.2013-1.9.2013 Koulutuspaikat Hinnat Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 25 /koirakko/laji Täsmäkoulutukset ja tekniikkatreenit ovat ilmaisia jos

Lisätiedot

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat IPO-, JÄLKI-, VIESTI-, HAKU-, JA ETSINTÄKOKEESSA KIERTOPALKINTO Taves palkitsee joka vuosi kyseisen vuoden parhaat koirat lajeittain. Lisäksi jaetaan

Lisätiedot

KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN

KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 14.2.2019 klo 18.00 alkaen Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2014 31.12.2014 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin 2-3.9.2017 Kilpailupaikka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä. Virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi

Lisätiedot

Koulutuskausi: Talvikausi Pekola ja Talvikausi Jankk ja

Koulutuskausi: Talvikausi Pekola ja Talvikausi Jankk ja ETELÄ-HÄMEEN KOIRAKERHON KOULUTUSTIEDOTE 1(5) Koulutuskausi: Talvikausi Pekola 9.10.2017-17.12.2017 ja 8.1.2018-22.4.2018 Talvikausi Jankk 9.10.2017-17.12.2017 ja 3.1.2018-22.4.2018 Koulutuspaikat JANKKin

Lisätiedot

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry - PALKINTOSÄÄNNÖT. Palkintosäännöt

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry - PALKINTOSÄÄNNÖT. Palkintosäännöt Palkintosäännöt Yleistä Säännöt koskevat Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry:n jäseniä ja heidän omistuksessaan, osaomistuksessaan tai hallinnassaan olevia koiria. Vuoden toko-, palvelus- ja agilitykoira-

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

Kiimingin Koiraharrastajat Ry 29.12.2008 info(@)kiiminginkoiraharrastajat.com

Kiimingin Koiraharrastajat Ry 29.12.2008 info(@)kiiminginkoiraharrastajat.com 1 Jäsentiedote 4/2008 Vuosi on taas lopuillaan ja siten on myös vuoden viimeisen jäsentiedotteen aika. Haluamme kehittää toimintaamme yhdessä KiiKon jäsenten kanssa ja tätä varten olemme koonneet kyselyn,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK) on yksi rotujärjestön Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n (GR) alueyhdistyksistä. PSK järjestää

Lisätiedot

6. Yhdistyksen hallitus voi tehdä muutoksia näihin sääntöihin.

6. Yhdistyksen hallitus voi tehdä muutoksia näihin sääntöihin. Salon Seudun Noutajat ry Kiertopalkintojen säännöt 9.1.2014 Valionarvomuisto Yhdistys jakaa vuosittain (vuosikokouksessa) kaikille menneenä vuonna valioarvon saavuttaneille koirille muistoesineen ja kunniakirjan

Lisätiedot

Tulokset lähetetään mennessä Piia Heinilälle ensisijaisesti (tai Teerentie 15, Lempäälä).

Tulokset lähetetään mennessä Piia Heinilälle ensisijaisesti (tai Teerentie 15, Lempäälä). Vuoden Koirat 2018 kilpailujen sa a nno t Yleistä Näyttelykoirakilpailussa koiran omistajan on oltava LeVeK ry:n jäsen. Muissa lajeissa koiran ohjaajan on oltava LeVeK ry:n jäsen ja edustanut LeVeK ry:tä.

Lisätiedot

AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT

AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT Yleiset säännöt 1 Palkinnot jaetaan vuosittain huomioiden kalenterivuoden tulokset. Palkinnon tulee olla esinepalkinto, johon on kaiverrettu palkinnon nimi, vuosiluku

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

VUODEN KÄÄPIÖPINSERI KILPAILUT (AGI, TOKO, RALLY-TOKO, MUUT)

VUODEN KÄÄPIÖPINSERI KILPAILUT (AGI, TOKO, RALLY-TOKO, MUUT) VUODEN KÄÄPIÖPINSERI KILPAILUT (AGI, TOKO, RALLY-TOKO, MUUT) Suomen Kääpiöpinserit ry:n hallitus on kokouksessaan 4/2015 hyväksynyt säännöt. Suomen Kääpiöpinserit ry:n yleiskokous on hyväksynyt säännöt

Lisätiedot

Yleinen toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Yleinen toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Yleinen toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Kentän, tarvikkeiden ja parakkien kuntoa pidetään yllä säännöllisesti siivoamalla. Keittiöparakkiin tehdään ohjeistus kokeiden ja kisojen kanttiininpidosta. Kevättalkoot

Lisätiedot

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji KOULUTUSTIEDOTE 1(7) Koulutuskausi 8.5.2017-3.9.2017 Koulutuspaikat Hinnat Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji Täsmäkoulutukset ja tekniikkatreenit ovat ilmaisia, jos

Lisätiedot

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku VUODEN NÄYTTELYKOIRA Pistelaskussa huomioidaan viiden (5) näyttelyn tulokset. Tulokset tulee olla kahdelta (2) eri tuomarilta ja pistelaskussa huomioidaan vain

Lisätiedot

VUODEN KÄÄPIÖPINSERI KILPAILUT (AGI, TOKO, RALLY-TOKO, MUUT) Suomen Kääpiöpinserit ry:n yleiskokous on hyväksynyt säännöt 15.10.2016. Säännöt astuvat voimaan 1.1.2017 alkaen. Kilpailuvuosi on se kalenterivuosi,

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT 1.1.2011 YLEISTÄ Osallistumisoikeus Vuoden Näyttely Border -kisaan on Borderterrierikerhon jäsenillä ja heidän omistamillaan koirilla. Tasapisteissä edelle menee

Lisätiedot

Vuoden Näyttelykoira-kilpailu

Vuoden Näyttelykoira-kilpailu Vuoden Näyttelykoira-kilpailu Säännöt voimassa??.2016 alkaen (edellinen päivitys 01.01.2010). Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailun kiertopalkinnoista kilpailevat kuitenkin ainoastaan Suomen Pyreneläiset

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 Kilpailupaikka https://www.google.fi/maps/place/pulttivahe+2,+26100+rauma/@61.1432599,21.547948, 17z/data=!4m5!3m4!1s0x46897dd0e705f28d:0x10b2ce85f72d5587!8m2!3d61.1440595!4d

Lisätiedot

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel Kukkian Haukut ry jakaa Agility kiertopalkinnon vuosittain ja kilpailuaika on kalenterivuosi. Kiertopalkinto on ikuisesti kiertävä. Ensimmäinen kilpailuvuosi

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

VUODEN KOIRA -KILPAILU

VUODEN KOIRA -KILPAILU VUODEN KOIRA -KILPAILU Tämä koskee kaikkia Vuoden Koira -kilpailuja: Vuoden Koira -kilpailuun voivat osallistua ne SBCAK ry:n jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksettu kyseisen vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

TERVETULOA Tampereen seudun Koirakerhon järjestämiin Agilitykilpailuihin!

TERVETULOA Tampereen seudun Koirakerhon järjestämiin Agilitykilpailuihin! TERVETULOA n järjestämiin Agilitykilpailuihin! Kisat järjestetään 3-4.2.2018 TamSK Koiraurheilukeskuksessa (Luhtaantie 58, 33560 Tampere). Tuomarina toimii Sami Topra. Muutamia ohjeita kisapaikalla: Parkkipaikkoja

Lisätiedot

f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à

f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à VUODEN SILKKI pokaali Lahjoittanut Raija Tuomola Pokaalin saa itselleen vuodeksi parhaiten kalenterivuotena Suomessa menestynyt silkkiterrieri. VUODEN JUNNU pokaali Lahjoittanut

Lisätiedot

Vuoden cairn -voimassa asti

Vuoden cairn -voimassa asti Vuoden cairn -voimassa 31.12.2018 asti Vuoden näyttely cairn -säännöt Vuoden agility cairn säännöt Vuoden toko cairn -säännöt Vuoden rally-toko cairn -säännöt Vuoden koiratanssi cairn -säännöt Tältä sivulta

Lisätiedot

TOKO-SM 2015 T O K O. Käsiohjelma

TOKO-SM 2015 T O K O. Käsiohjelma TOKO-SM 2015 T O K O Käsiohjelma Kilpailun ylituomarin tervehdys Jo toistamiseen olen saanut kunnian toimia täällä Pohjois-Hämeen kennelpiirissä järjestettävässä TOKO-SM -kilpailussa sekä ylituomarina

Lisätiedot

PALKINTOJEN MÄÄRITTELY:

PALKINTOJEN MÄÄRITTELY: PALKINTOJEN MÄÄRITTELY: * Palkinnot jaetaan vuosittain vuosikokouksessa * Kiertopalkinnot jaetaan jokaisessa lajissa vuoden parhaimmille koirille. Mikäli sama koirakko saa peräkkäin kolmena vuonna esim.

Lisätiedot

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI 2019 SÄÄNNÖT

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI 2019 SÄÄNNÖT PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI 2019 SÄÄNNÖT Kilpailuihin voivat osallistua Suomessa vakituisesti asuvien tai vain tilapäisesti ulkomailla oleskelevien, Pinserit ry:n jäsenten pinserit, jotka on rekisteröity

Lisätiedot

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset.

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset. Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Sisällys Vuoden näyttelykerry ja vuoden näyttelyvehnä -kilpailut... 2 Vuoden näyttelykerry- ja näyttelyvehnäveteraani -kilpailu... Vuoden näyttelykerry-

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

Vuoden Koirat 2016 kilpailujen sa a nno t

Vuoden Koirat 2016 kilpailujen sa a nno t Vuoden Koirat 2016 kilpailujen sa a nno t Yleistä Näyttelykoirakilpailussa koiran omistajan on oltava LeVeK ry:n jäsen. Muissa lajeissa koiran ohjaajan on oltava LeVeK ry:n jäsen. Vuoden Agilitytulokas

Lisätiedot

AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT

AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT AURAN NUUSKUT ry:n VUODEN KOIRA -PALKINNOT Yleiset säännöt 1 Palkinnot jaetaan vuosittain huomioiden kalenterivuoden tulokset. Palkinnon tulee olla esinepalkinto, johon on kaiverrettu palkinnon nimi, vuosiluku

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille karvanlaaduille), Vuoden Agilitykettuterrieri,

Lisätiedot

ROCKTAIL NEWS. sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla

ROCKTAIL NEWS. sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla 3/2015 1 ROCKTAIL NEWS RockTail News ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Mainosmyynti, artikkelit, ilmoitukset ja tiedustelut Anna-Riitta Forss, Vierutie 3 15560 Nastola 040-5956529 rocktail@netti.fi Lehden

Lisätiedot

Tervetuloa. kilpailemaan Valkeakoskelle Teboil Pirkanhovi

Tervetuloa. kilpailemaan Valkeakoskelle Teboil Pirkanhovi Tervetuloa kilpailemaan Valkeakoskelle 13.-14.5.2017 Kisat järjestetään Korkeakankaan hiihtokeskuksen hiekkakentällä osoite: Veikko Hakulisentie 110 Valkeakoski Valkeakoski- Pirkkala Lielahti Teboil Pirkanhovi

Lisätiedot

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT Kilpailuihin voi osallistua: - Suomessa vakituisesti asuva ja Pinserit ry:n jäsen. - Pinseri joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FIN, FI, ER tai EJ rekisteriin.

Lisätiedot

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry - PALKINTOSÄÄNNÖT

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry - PALKINTOSÄÄNNÖT Yleistä Säännöt koskevat Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat ry:n jäseniä ja heidän omistuksessaan, osaomistuksessaan tai hallinnassaan olevia koiria. Vuoden toko-, palvelus- ja agilitykoira- palkinnoissa

Lisätiedot

Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012. sekä. spinone-vizslat haasteotteluun 14.10.

Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012. sekä. spinone-vizslat haasteotteluun 14.10. Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012 sekä spinone-vizslat haasteotteluun 14.10.2012 Vizslamestaruuskoe 13.10.2012 Viime vuonna aloitetun perinteen mukaisesti

Lisätiedot

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 Hyväksytty Kennelliitossa 29.2.2019. Voimassa 4.4.2019 alkaen. Tokon Suomen mestaruuskilpailussa noudatetaan lisäksi SPKL:n SM-kilpailujen

Lisätiedot

Jäsenet tarvitsemme talkootyövoimaa kokeiden ja tapahtumien järjestämiseen ja onnistumiseen!

Jäsenet tarvitsemme talkootyövoimaa kokeiden ja tapahtumien järjestämiseen ja onnistumiseen! Jäsenet tarvitsemme talkootyövoimaa kokeiden ja tapahtumien järjestämiseen ja onnistumiseen! Tarjoa apuasi suoraan koevastaavalle tai lajin kurssitoimihenkilölle! Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry Jäsenlehti

Lisätiedot

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT Kilpailuihin voi osallistua: - Suomessa vakituisesti asuva ja Pinserit ry:n jäsen. - Pinseri joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FIN, FI, ER tai EJ rekisteriin.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

Luonnetestit 2018 Vuoden 2018 testi järjestetään syyskuussa eli Tuomarit ovat samat kuin vuonna 2017, eli Jorma Lankinen ja Sirpa Heilä.

Luonnetestit 2018 Vuoden 2018 testi järjestetään syyskuussa eli Tuomarit ovat samat kuin vuonna 2017, eli Jorma Lankinen ja Sirpa Heilä. TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Yleistä Vuosi 2018 on seuran 50. toimintavuosi. Yhdistys täyttää 50 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään juhlat syksyllä. Kauden avajaiset pyritään järjestämään keväällä. Jatketaan

Lisätiedot

RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT

RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 23.11.2013 Voimassa 1.5.2014 lähtien 1 RALLY-TOKON KILPAILUSÄÄNTÖ A. RALLY-TOKOKILPAILUN SÄÄNNÖT... 2 1. RALLY-TOKOKILPAILUJEN TARKOITUS...

Lisätiedot

1) Seura ilmoittautuu MR-jäsenseuraksi netissä Lempäälän Kisan (LeKi) nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

1) Seura ilmoittautuu MR-jäsenseuraksi netissä Lempäälän Kisan (LeKi) nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Maksurengasjärjestelmää 2016-2017 koskevat ohjeet seuroille Maksurengas (MR)- jäsenseuran 10 tärkeintä toimenpidettä 1) Seura ilmoittautuu MR-jäsenseuraksi netissä Lempäälän Kisan (LeKi) nettisivuilta

Lisätiedot

GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015

GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015 GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015 LOGON MUODOT Positiivi Negatiivi LOGO Tampereen Seudun Koirakerho ry:n logon muodostavat koiranpääkuvitus sekä kuvaa kiertävä teksti Tampereen

Lisätiedot

Vuoden Koirat 2015 kilpailu

Vuoden Koirat 2015 kilpailu Vuoden Koirat 2015 kilpailu Yleistä Näyttelykoirakilpailussa koiran omistajan on oltava LeVeK ry:n jäsen. Muissa lajeissa koiran ohjaajan on oltava LeVeK ry:n jäsen. Vuoden Agilitytulokas ja Agilitykoira

Lisätiedot

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE!

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! Kiitos ilmoittautumisestasi 29.-31.7.2016 Keminmaalla järjestettäviin agilitykilpailuihin ja

Lisätiedot

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia.

JÄSENKIRJE. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen. Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Meijerialan Ammattilaiset MVL Häme ry:n jäsen Vuosi 2018 on alkanut rapsakan talvisena ja meidän onkin aika vilkaista vuoden tapahtumia. Johtokunta kokoontuu säännöllisesti puheenjohtaja Teemu Tuomisen

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2016

TERVETULOA AGIPITSIIN 2016 TERVETULO GIPITSIIN 2016 Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 23.-31.7.2016 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LUNTIN J SUNNUNTIN JOK TSOLUOKN PRS OHJJN PITSISU PLKITN UPEIN PLKINNOIN. Kannattaa siis

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 11.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 11.00, 4krt. HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeetkurssi, Tiistaisin 09.05.2017 klo 11.00, 4krt. KURSSIN SISÄLTÖ: Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan

Lisätiedot

VUODEN KOIRA KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

VUODEN KOIRA KILPAILUJEN SÄÄNNÖT VUODEN KOIRA KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Tämä yleisohje koskee kaikkia Vuoden Koira -kilpailuja. Vuoden Koira -kilpailuun voivat osallistua ne SBCAK ry:n jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksettu vuoden 2017 helmikuun

Lisätiedot

ROCKTAIL NEWS. Ilmoitushinnat: Toistuvaisilmoitus 4 X ilmoitushinta koon mukaan 25% Rivi-ilmoitus (5 riviä)

ROCKTAIL NEWS. Ilmoitushinnat: Toistuvaisilmoitus 4 X ilmoitushinta koon mukaan 25% Rivi-ilmoitus (5 riviä) 3/2014 1 ROCKTAIL NEWS RockTail News ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Mainosmyynti, artikkelit, ilmoitukset ja tiedustelut Anna-Riitta Forss, Vierutie 3 15560 Nastola 040-5956529 rocktail@netti.fi Lehden

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Paikka: Isokatu 47, Oulun Kumppanuuskeskus 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Paula Ylipulli avasi kokouksen klo

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

Suomen Snautserikerho ry Vuoden Snautseri-kilpailujen säännöt

Suomen Snautserikerho ry Vuoden Snautseri-kilpailujen säännöt 1 VUODEN SNAUTSERI Vuoden Snautseri kilpailuun saa pisteitä seuraavien kilpailusijoitusten perusteella Vuoden Näyttely-Snautseri tai Vuoden Näyttely-Snautseri, Veteraani (koira voi saada pisteet ainoastaan

Lisätiedot

(yhdistys mukana toiminnassa)

(yhdistys mukana toiminnassa) Sivu 1 / 5 HUOMIOITAVIA PÄIVÄMÄÄRIÄ: (yhdistys mukana toiminnassa) 31.8. Ilmoittautuminen päättyy: Yhdistyksen 25V-juhla; päivään osallistuminen, openshow, manssitreffit 9.9. Yhdistyksen 25V-juhla ja manssitreffit

Lisätiedot

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel

AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel AGILITY KIERTOPALKINTO Lahjoittanut Šaahin kennel Kukkian Haukut r. jakaa Agility kiertopalkinnon vuosittain ja kilpailuaika on yhdistyksen kauden päättäjäisten välinen aika. Kiertopalkinto on ikuisesti

Lisätiedot

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT

PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT PINSERIT RY:n VUODEN PINSERI SÄÄNNÖT Kilpailuihin voi osallistua: - Suomessa vakituisesti asuva ja Pinserit ry:n jäsen. - Pinseri joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FIN, FI, ER tai EJ rekisteriin.

Lisätiedot

Päivitetty

Päivitetty Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen säännöt 1.1.2017 alkaen 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää Vuoden Koira -kilpailut yhdistyksen edustamille roduille (englanninsetteri,

Lisätiedot

JoVe ry koulutusinfo 5.5.

JoVe ry koulutusinfo 5.5. JoVe ry koulutusinfo 5.5. Asialista Kesän 2015 vepekoulutukset ja tapahtumat Yleistä vepekoulutuksista Nimenhuuto.com Koulutusryhmät Veneiden ym. hakuvuorojen jakaminen Kesän 2015 vepekoulutukset Harjoitukset

Lisätiedot

Koulutusta, kokeita ja kursseja järjestetään jäsenistön toiveiden mukaan.

Koulutusta, kokeita ja kursseja järjestetään jäsenistön toiveiden mukaan. Yleinen toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Kentän, tarvikkeiden ja parakkien kuntoa pidetään yllä säännöllisesti siivoamalla. Kevättalkoot järjestetään huhti-toukokuussa, ajankohta tiedotetaan alkuvuodesta.

Lisätiedot

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3 3.-4.9.2016 Tervetuloa Nokialle kesäkauden päättäviin agilitykisoihin. Muista ottaa mukaan kilpailukirja

Lisätiedot

mukaisessa kokojärjestyksessä. Pistelaskussa huomioidaan 1 arvostelu / tuomari.

mukaisessa kokojärjestyksessä. Pistelaskussa huomioidaan 1 arvostelu / tuomari. Vuoden cairn Vuoden näyttely cairn -säännöt Vuoden agility cairn säännöt Vuoden toko cairn -säännöt Vuoden rally-toko cairn -säännöt Vuoden koiratanssi cairn -säännöt Tältä sivulta löydät kaikkien vuoden

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Sisällys Vuoden Kerry ja Vuoden Vehnä -kilpailut... 2 Vuoden Kerry- ja Vehnäveteraani -kilpailu... Vuoden Kerry- ja Vehnäkasvattaja... Vuoden Agilitykoira...

Lisätiedot

Salpausselän koirankasvattajat ry

Salpausselän koirankasvattajat ry Salpausselän koirankasvattajat ry Tiedote 1/2014 HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014 Puheenjohtaja Arja Immonen p. 050 375 1308 Huvilatie 91, 16310 Virenoja sähköposti: kennelheikunkeikun@gmail.com Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Kiitämme hallituksen jättäneitä Virpi Luoma-Marttilaa, Pasi Erosta ja Juha Ruismäkeä pitkäaikaisesta yhdistystoiminnan eteen tehdystä työstä.

Kiitämme hallituksen jättäneitä Virpi Luoma-Marttilaa, Pasi Erosta ja Juha Ruismäkeä pitkäaikaisesta yhdistystoiminnan eteen tehdystä työstä. Hyvä pirkanmaalainen kanakoiraharrastaja, vuosikokous on jälleen pidetty, kiertopalkinnot jaettu ja uusi hallitus valittu. Uusi kausi uudella hallituspohjalla on pyöräytetty jo käyntiin, ja kevään tapahtumia

Lisätiedot

Rekikoirien käyttökoe Ikaalinen, Jyllin Harjupirtti 12.1.2008. Jämin Jäynä kilpailukoe Ikaalinen, Jyllin Harjupirtti 13.1.2008

Rekikoirien käyttökoe Ikaalinen, Jyllin Harjupirtti 12.1.2008. Jämin Jäynä kilpailukoe Ikaalinen, Jyllin Harjupirtti 13.1.2008 Rekikoirien käyttökoe Ikaalinen, Jyllin Harjupirtti 12.1.2008 Ylituomari: Koetoimitsija: Koemaksu: Osanottomäärä: Tiedustelut: Ilmoittautumiset: Eila Kuusinen Erkki Mäkelä 15:- / koira SHS:n tilille 471220-219755,

Lisätiedot

- Kenttä auki vapaata harjoittelua varten Tavesin jäsenille, su klo 10-12. Pakkasraja -15 C, seuraa myös lumitilannetta.

- Kenttä auki vapaata harjoittelua varten Tavesin jäsenille, su klo 10-12. Pakkasraja -15 C, seuraa myös lumitilannetta. Tampereen vetokoiraseura Taves ry. Koulutuskalenteri 2011 Tampereen vetokoiraseuran jäsenet ovat etusijalla kaikissa Tavesin järjestämissä koulutuksissa. Jos koulutuksessa on kaksi hintaa, halvempi on

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2016 kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla

sekä sekalaista muuta tavaraa. kysy koulutus-kentällä Jannelta tai puhelimitse p tai sähköpostilla 2/2015 1 ROCKTAIL NEWS RockTail News ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Mainosmyynti, artikkelit, ilmoitukset ja tiedustelut Anna-Riitta Forss, Vierutie 3 15560 Nastola 040-5956529 rocktail@netti.fi Lehden

Lisätiedot

LAPIN MÄYRÄKOIRAKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS 2015

LAPIN MÄYRÄKOIRAKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 LAPIN MÄYRÄKOIRAKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 YHDISTYS Vuosi 2015 oli Lapin Mäyräkoirakerho ry:n toinen varsinainen toimintavuosi. Yhdistyksen oma fb-ryhmä toimii os. www.facebook.com/groups/1412528368992232/.

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Yleistä Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain Vuoden Kettuterrieri-, Vuoden Metsästyskettuterrieri-, Vuoden Näyttelykettuterrieri- (erikseen

Lisätiedot

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto

SPL-KOUVOLA RY. Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto SPL-KOUVOLA RY Saksanpaimenkoiraliiton alaosasto JÄSENTIEDOTE 1/2014 YHTEYSTIEDOT: Johtokunta 2014 Puheenjohtaja Jenni Martikainen p. 040 756 9781 jenni_martikainen@luukku.com Jäsenet Ville Juntunen Jukka

Lisätiedot

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON!

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON! TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN AJOKOIRAYHDISTYS jäsenkirje 2 / 2015

LOUNAIS-SUOMEN AJOKOIRAYHDISTYS jäsenkirje 2 / 2015 SYKSY 2015 AJOKOKEET 14.-27.9.2015 Salo, yleinen. Järj. Kiikalan mets.yhd.ry. Yt. Pekka Oksanen. Ilmoittautuminen 14.8.-6.9.-15 Pekka Oksanen Pyysmäentie 1 25390 Kiikala p. 0452091808 e.mail;pekka.oksanen@kiikala@salonseutu.fi

Lisätiedot

TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN

TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN 16.-17.2.2019 Kiitos ilmoittautumisestasi Janakkalan agilitykilpailuihin. Tuomareinamme toimivat Reetta Pirttikoski ja Jessi Landen. 1. YHTEYSTIEDOT Kisaviikonlopun

Lisätiedot

Toimintaohjeet Hyväksytty vuosikokouksessa

Toimintaohjeet Hyväksytty vuosikokouksessa Toimintaohjeet Hyväksytty vuosikokouksessa 12.3.2017 Sisältö Treenaaminen Äetsän seudun koirakerho ry:ssä... 2 Äetsän seudun koirakerho ry:n treenihallin käyttö... 3 Ohjeet treeniavaimen haltijalle...

Lisätiedot

VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT

VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT Vuoden holskut palkitaan yhdistyksen kevätkokouksessa. Kilpailuun saavat osallistua Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsenet hollanninpaimenkoira-rotuisella koiralla. Vuoden käyttö-,

Lisätiedot

Kultaisetry. Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2012 kultaisille harrastajille!

Kultaisetry. Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2012 kultaisille harrastajille! Pääkaupunkiseudun Kultaisetry Jäsenlehti 4/2011 Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2012 kultaisille harrastajille! Tokotoimikunta esittää: Tähtäimessä ensimmäiset tokokisat - juttu sarja päättyy

Lisätiedot

Vuoden Beauceron -säännöt 2018

Vuoden Beauceron -säännöt 2018 2018 Yleisiä periaatteita Kilpailukausi on kalenterivuosi. Mukaan hyväksytään vain KoiraNetistä löytyvät tulokset pl. erikseen pisteytetyt arvokilpailut. Näyttelybeauceron-kategoriassa erikoisnäyttelyksi

Lisätiedot

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX Xxxxxxxxxxxx ry. on saanut järjestettäväkseen Etelä-Hämeen Kennelpiirin huippulaadukkaan tottelevaisuusseminaarin, joka on tarkoitettu kaikille tottelevaisuudesta kiinnostuneille

Lisätiedot