Tee työ tabletilla. Fujitsu suosittelee Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmää.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tee työ tabletilla. Fujitsu suosittelee Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmää."

Transkriptio

1 Tee työ tabletilla. Fujitsu suosittelee Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmää.

2 Liikuta tavaraa tabletilla. Fujitsu STYLISTIC Q584 Some apps sold separately; vary by market. Kuljettaja laskeutuu autostaan tabletti kädessään. Seuraavaan kuormaan poimittavat kollit listautuvat tabletin ruudulle yhdellä kosketuksella. Niitä on taas paljon. Vyöltään kuljettaja löytää viivakoodinlukijan, joka on Bluetooth-yhteydessä tablettiin. Kuljettajan ei siis tarvitse tutkia pakkausten tai kuormalavojen osoitetietoja, riittää että merkintöjä osoitetaan koodinlukijalla. Mikäli osoitettu kolli vastaa tilausjärjestelmän tietoja, rivi tabletin ruudulla maalautuu vihreäksi. Kosketus muuttaa rivin punaiseksi. Näin järjestelmälle on kerrottu, että kolli on kyydissä. Yksi kolli on trukin puhkaisema. Kuljettaja koskettaa kohtaa Huomautukset, valitsee toiminnoista Kameran, ja kuvaa kollin tarkasti. Mahdollinen myöhempi reklamaatiotai vakuutuskäsittely hyötyy dokumentoinnista. Tilausjärjestelmä on piirtänyt päivän ajoista reitin. Toiminnolla on kolme tarkoitusta. Ensinnäkin optimoitu reitti vähentää ajettavia kilometrejä. Toiseksi: näin kollit tiedetään kuormata oikeassa järjestyksessä purkua ajatellen. Ja kolmanneksi: 10-tuumainen Fujitsu STYLISTIC Q584 on parempi navigaattori kuin mikään navigaattori. Ensimmäinen purku tapahtuu sateisella varastokentällä. Kuljettaja irrottaa tabletista kynän ja ojentaa sen vastaanottajalle. Kuittaus tehdään suoraan tabletin ruudulle, jonka kastumisesta sateessa ei ole haittaa; laite on sertifioidusti (IPX5/7/8 sekä IP5X) veden- ja pölynkestävä. Ruudun kosketuksesta seuraa kaksi LTE-verkon välittämää käskyä. Tavaran vastaanottajan sähköpostiin ilmestyy ruudulla nähty lähetyskirja allekirjoituksen kera, sillä turha toimituspapereita on sateessa kastella. Ja kuljetusliikkeen komentokeskuksen ruudulla täplä, jonka vieressä lukee Seppo, siirtyy seuraavan ajojakson kohdalle.

3 FUJITSU STYLISTIC Q584 Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä 10,1 WQHD (2560x1600) kosketusnäyttö WLAN-, 3G/LTE- ja NFC-yhteydet muistikortinlukija telakoitava veden- ja pölynkestävä, IPX5/7/8- ja IP5X-sertifioinnit 640 g saatavissa myös SmartCard-toimikortinlukijalla ESIMERKKEJÄ LISÄTARVIKKEISTA telakka työpöydälle: 3xUSB, HDMI, LAN, laturiliitäntä tyylikäs nahkainen suojakuori Bump Case: pehmustettu suojakuori ankaraan käyttöön Slice Keyboard: ohut ja kevyt näppäimistö/tasohiiri Lisätiedot ja -kuvat fujitsu.fi/touch Tabletti listaa tilaukset, kuvaa käsittelyvauriot, osoittaa jakelureitin, sietää sateen, ottaa allekirjoitukset

4 Paranna ihmisiä tabletilla. Fujitsu STYLISTIC Q704 Some apps sold separately; vary by market. Pilakuvissa sairaalasänkyjen päädyissä roikkuu kortteja, joihin on piirretty potilaiden kuumekäyrät. Se on pilakuvissa se. Nyt lääkäri tulee paikalle Fujitsu STYLISTIC Q704:n kanssa. Osastolle saapuessaan lääkäri ojentaa tablettinsa hoitajan puhdistettavaksi sillä välin kun hän itse puhdistaa kätensä. Sairaalabakteereista on niin hemmetisti harmia, että myös tabletti on voitava puhdistaa alkoholiliuoksella. Saatuaan puhtaan koneen puhtaisiin käsiin lääkäri syöttää korttinsa tabletin toimikortinlukijaan. Ilman sitä taustajärjestelmiin ei ole pääsyä, tietoturvallisuus on tervey denhuollossa prioriteetissä yksi. Mutta nyt kun taustajärjestelmiin on pääsy jokaiselta osastolta ja jokaisen vuoteen laidalta, kaikki käy helpommin. Lääkäri voi selata potilastietoja aivan yhtä vaivattomasti kuin pöytänsä ääressä, sillä Fujitsu STYLISTIC Q704 vastaa täysin kannettavaa tietokonetta myös näytön koon (12,5 ) osalta. Ainoa ero on, että tabletilla tietoja voi selata sormin. Tabletin suuresta FullHD-näytöstä on hyötyä myös tarkistettaessa laboratorio- ja röntgentuloksia. Ja vaikkei harmaasävyjen erottelukyky täyttäisikään lääketieteellisen käytön standardeja, ne taatusti riittävät lausuntojen läpikäymiseen. Muistiinpanot on parasta kirjoittaa kynällä, joka kulkee tabletin mukana. Samoin kynää tarvitaan hoito-ohjeiden kirjaamisessa. Ohjeet avautuvat taustajärjestelmissä hoitohenkilöstön noudatettaviksi. Potilas X kotiutuu tänään ja hän tarvitsee tuleville päiville vähintäänkin kivunlievitystä. Lääkevalmisteiden annostelutiedot ovat vain kosketuksen päässä. Lääkemääräys on siltä seisomalta annettavissa sähköisesti potilaan lähimpään apteekkiin. Useissa tapauksissa potilas tarvitsee reseptin lisäksi tarkkoja ohjeita ja neuvoja itsehoitoaan varten. Potilaiden sairaalajaksojahan pyritään lyhentämään. Nämä ohjeet lääkäri sanelee tablettinsa avulla taustajärjestelmään. Hoitaja kirjoittaa ne tulostettaviksi ennen kuin invataksi saapuu.

5 FUJITSU STYLISTIC Q704 Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä 12,5 FullHD (1920x1080) kosketusnäyttö WLAN-, 3G/LTE- ja NFC-yhteydet SmartCard-toimikortinlukija muistikortinlukija telakoitava 980 g saatavana myös veden- ja pölynkestävänä ESIMERKKEJÄ LISÄTARVIKKEISTA telakka työpöydälle: 3x USB, HDMI, LAN, laturiliitäntä tyylikäs nahkainen suojakuori Slice Keyboard: ohut ja kevyt näppäimistö/tasohiiri KB Dock: lisäakulla varustettu näppäimistö/tasohiiri/ telakka, jossa 2xUSB-, LAN- ja VGA-liitännät. Lisätiedot ja -kuvat fujitsu.fi/touch Some apps sold separately; vary by market. Tabletti avaa tietojärjestelmät tietoturvallisesti, esittää potilastiedot ja lausunnot, tallentaa käsinkirjoitetut muistiinpanot, välittää lääkemääräykset, äänittää hoito-ohjeet

6 Myy lisää tabletilla. Fujitsu LIFEBOOK T904 Ultrabook Some apps sold separately; vary by market. Myyntipäällikkö myy. Hän avaa kannettavan tietokoneensa asiakkaan kahvihuoneessa ja kääntää sen näytön 180 astetta, asiakasta päin. Tykkiä ei tarvita, tuotteet tulevat edustavasti presentoiduiksi huipputarkalla (2560x1440) WQHDnäytöllä. Samalla näytöllä kuin millä tilaukset listataan. Tilaukset voidaan koota yhdessä kosketusnäyttöä selaten. Myöhemmin selvitettävät asiat voidaan merkitä reunahuomautuksin suoraan näytöllä. Kun tuotteet ja niiden määrät on valittu, yksi painallus kertoo, onko varastotilanteen suhteen ongelmia. Ja koska ei ole, tilausvahvistus lähtee automaattisesti toimistolta asiakkaan sähköpostiin. Sama painallus siirtää tuotteet myös toimitus- ja laskutusjärjestelmiin. Myyntipäällikön huomion ja ajan voi kohdistaa asiakkaan lasten koulumenestykseen sekä niihin uutuuksiin, jotka julkistetaan vasta kuukauden kuluttua. Myyntipäälliköllä on myös sellaisia asiakkaita, jotka ovat poistaneet itseltään hyllytyksen ja mallisto-optimoinnin työt tiettyjen tuotteitten osalta. Asiakkaiden kanssa on sovittu, että myyntipäällikkö tarkistaa edustamansa malliston tilanteen säännöllisesti. Hän tekee sen kääntämällä Fujitsu LIFEBOOK T904:n näytön nivelensä varassa toisin päin näppäimistön ylle. Nyt kyynärvarrella lepää tabletin tavoin käytettävä, kosketusnäyttöinen Ultrabook -tietokone, jonka ruutua painellen myyntipäällikkö kulkee hyllyjen välissä. Kun homma on hoidettu, näyttö toisin päin, kansi kiinni ja kadulle. Toimistolla Windows-käyttöjärjestelmän kone istuu telakkaan ja kytkeytyy yritysjärjestelmiin. Yli 13-tuumaisen näyttönsä ja suorituskykynsä ansiosta kone palvelee kuten pöytäkone. Malliston kehittämisestä myyntipäälliköllä on muutama uusi ajatus, jotka hän aikoo esitellä seuraavalla kerralla. Viimeistään esityksen laatimisessa näppäimilläkin on käyttöä.

7 FUJITSU LIFEBOOK T904 ULTRABOOK Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä 13,3 WQHD (2560x1440) kosketusnäyttö 3G/LTE-yhteydet SmartCard-toimikortinlukija muistikortinlukija telakoitava 1,5 kg ESIMERKKEJÄ LISÄTARVIKKEISTA telakka työpöydälle vaihtoakku laaja valikoima erilaisia kantolaukkuja Lisätiedot ja -kuvat fujitsu.fi/touch Tabletti näyttää esitykset, sallii ruutumerkinnät, tarkistaa varastotilanteen, lähettää tilaukset ja tilausvahvistukset, helpottaa kenttäkirjauksia Some apps sold separately; vary by market.

8 Tee skuuppi tabletilla. Fujitsu STYLISTIC Q702 Some apps sold separately; vary by market. Toimittaja seuraa twiittejä tabletillaan. Kahvila ei tarjoa wifiä, mutta onneksi vieraan kaupungin LTE-kenttä osoittautuu hyväksi. Twiittien rytmi ja sisältö viittaavat siihen, että kuulun räppärin fanit ovat kerääntymässä Pohjoistorille. Internet kertoo räppäristä yhtä ja toista, ei yksinomaan hyvää. Pohjoistorista se kertoo myös: 80-luvun liikehdintä teki paikasta symbolisesti merkittävän kapinoivalle nuorisolle. Pohjoistori missä se nyt olikaan, kuinka kaukana? Tabletti kertoo senkin. Toimittaja on paikalla jo, kun vasta muutama sata ihmistä on kerääntynyt juhlimaan illan keikkaa. Mutta väkeä kertyy nopeasti lisää torin viidestä kulmasta. Rekka ajaa torin laidalle ja avaa laitansa spontaaniksi esiintymislavaksi. Aivan sattumalta musta auto pysähtyy rekan taakse juuri toimittajan kohdalle. Auto ei kiinnitä paljon huomiota, mutta paksuniskaiset, kultakäätyiset miehet sen ympärillä sitäkin enemmän. Toimittaja on lukevinaan tablettiaan suunnatessaan kameran autoa kohti. Oven avautuessa räppäri suutelee vielä autoon jäävää arvokkaan näköistä naista. Toimittaja lähettää kuvan toimitukseen otsikolla kuka. Räppäri kiipeää rekan lavalle yllyttämään kannattajiaan marssimaan keikkapaikalle. Toimittaja kiinnittää mikrofonin tablettiinsa ja alkaa tentata paikallaolijoita. Johtaako räppäri bändiä vai joukkoliikettä? Kumpaakin, me ajetaan paheksuvat tädit aitaukseen ja pakotetaan ne kuunteleen! Toimittaja vetäytyy pari korttelia, akku alkaa hiipua. Hän kaivaa repustaan näppäimistön, jonka hahloon näyttö istuu. Fujitsu STYLISTIC Q702:n näppäinosassa on toinen akku, juttua alkaa syntyä. Samalla toimituksesta tulee viesti, tummennettujen ikkunoiden taakse autoon jäänyt nainen on tv-ohjelmista tuttu tapakouluttaja. Maan virallinen paheksuva täti. Juttu ilmestyisi puolessa tunnissa.

9 FUJITSU STYLISTIC Q702 Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä 11,6 HD (1366x768) kosketusnäyttö 3G/LTE-yhteydet SmartCard-toimikortinlukija muistikortinlukija 850 g (näyttöosa) erillinen näppäimistötelakka, jossa tasohiiri, lisäakku 2xUSB-, VGA- ja LAN-liitännät. ESIMERKKEJÄ LISÄTARVIKKEISTA tablettiosan alareunaan kiinnitettävä lisäakku, joka toimii myös kahvana Bump Case: pehmustettu suojakuori ankaraan käyttöön Lisätiedot ja -kuvat fujitsu.fi/touch Tabletti palvelee monipuolisena viestivälineenä, tarjoaa paikkatietoja, toimii kamerana ja sanelimena, mahdollistaa tehokkaan kirjoitustyöskentelyn

10 Edellisten aukeamien kertomukset olivat täysin kuvitteellisia. Eivätkä lainkaan sellaisia! Tapahtumien kulut olivat keksittyjä, mutta ne voisivat kuvata todellista, tavallista, tämänpäiväistä arkea. Tabletit monin eri ominaisuuksin ja varustein ovat olemassa. Kevyinä ja kosketeltavina ne on mahdollista ja mielekästä ottaa mukaan lukemattomiin sellaisiin askareisiin, joita ei tehdä toimistopöydän ääressä. On vain valittava ja laadittava ne sovellukset, jotka tuottavat kulloiseenkin työhön suurimman parannuksen hyödyntämällä tablettien mahdollisuuksia. Fujitsu on työn tuottavuuden kehittämisessä oiva kumppani, vaikka itse sanommekin. Muun muassa kahdesta syystä. Fujitsun tietotekniset laitteet ovat valtaosin yrityskäyttöön suunniteltuja ja sen laatuvaatimuksiin toteutettuja. Myös tabletit ovat kaikkea muuta kuin kauppakeskusten satutabletit, ja Windows-käyttöjärjestelmiin nojaavina ne liittyvät luontevasti osaksi yritysjärjestelmiä. Toiseksi, Fujitsu suunnittelee ja toteuttaa ohjelmistoja ja sovelluksia eräänä Suomen ansioituneimmista ICTpalvelutaloista. Yritykset ja julkishallinnon yksiköt, jotka ovat jo kehittäneet toimintojaan Fujitsun palvelujen avulla, muodostavat menestyvän joukon. Todennäköisesti olet kuluttajan tai kansalaisen ominaisuudessa käyttänyt jotakin palvelua tänäänkin. Haluaisitko kertoa meille oman, täysin kuvitteellisen kertomuksesi? Tee niin, ole hyvä. Tulemme toteamaan, että se on totta paljon nopeammin kuin rohkenet toivoa. puh

11 Fujitsu suosittelee Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmää.

12 puh

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2 TESTIT JA LAITE-ESITTELYT MobiiliMaailma ÄLYPUHELIMET H TABLETIT H SOVELLUKSET TE IT ST ST IT TE Samsung Galaxy Note 2 H Näppäimistöt tableteille Apple iphone 5 H Nokia Lumia 620 H VERTAILU: iphone 5 vastaan

Lisätiedot

KONEen Kati Hagros: Asioiden internet on jo täällä. nro 1 2015. 16 IoT luo uusia liiketoimintamalleja. 20 Millainen on 2100-luvun koulu?

KONEen Kati Hagros: Asioiden internet on jo täällä. nro 1 2015. 16 IoT luo uusia liiketoimintamalleja. 20 Millainen on 2100-luvun koulu? nro 1 2015 16 IoT luo uusia liiketoimintamalleja 20 Millainen on 2100-luvun koulu? 24 Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Pekka Horo ja avaimet uuteen tuottavuuteen KONEen Kati Hagros: Asioiden internet on

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Paikallinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net Kotisivujen abc Sisällysluettelo: Kotisivujen abc... s. 1 1. Perusteet... s. 2 2. Suunnittelu... s. 5 3. Koosto... s. 9 4. Julkaisu... s. 12 5. Ylläpito ja päivitys... s. 14 6. Markkinointi... s. 15 Kotisivut

Lisätiedot

Tarjouslaskenta (Sähkö)

Tarjouslaskenta (Sähkö) Tarjouslaskenta (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Tarjouslaskennan perusoletukset...3 1.1 Tarjouslaskennan perusoletukset. Laskennallinen tuntihinta...4 1.1.1

Lisätiedot

Ostotilaus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Ostotilaus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Ostotilaus Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostotilaus...3 1.1 Ostotilausoletukset...3 1.1 Ostotilauksen perusoletukset...4 1.2 Toimitusosoitteet oletuksina...4

Lisätiedot

Älykäs hoivatyön tietojärjestelmä tehostaa Jyväskylän kotihoitoa

Älykäs hoivatyön tietojärjestelmä tehostaa Jyväskylän kotihoitoa AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT WWW.FINN-ID.FI 2/2013 Finn-ID uutiset löydät myös selailtavana verkkoversiona! 10 Finn-ID ja AIVO löivät hynttyyt yhteen 14

Lisätiedot

Mölnlycke Health Care vaatii laatua itseltään ja kumppaneiltaan

Mölnlycke Health Care vaatii laatua itseltään ja kumppaneiltaan AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT WWW.FINN-ID.FI Finn-ID uutiset löydät myös selailtavana verkkoversiona! Mölnlycke Health Care vaatii laatua itseltään ja kumppaneiltaan

Lisätiedot

Hanke- ja tehtävähallinta helposti haltuun

Hanke- ja tehtävähallinta helposti haltuun Hanke- ja tehtävähallinta helposti haltuun Johdanto pienestä isoksi Gemilo auttaa työnteon johtamisessa ja uuden opettamisessa sekä oppimisessa. Kotimainen järjestelmä on kehitetty yritysten, yhteisöjen,

Lisätiedot

Tietoa kaikille. Selko-e Inclusion Europe. Helppolukuinen ja ymmärrettävä teksti eurooppalainen selkokielistandardi. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Tietoa kaikille. Selko-e Inclusion Europe. Helppolukuinen ja ymmärrettävä teksti eurooppalainen selkokielistandardi. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Tietoa kaikille Helppolukuinen ja ymmärrettävä teksti eurooppalainen selkokielistandardi Selko-e Inclusion Europe Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sisältö Standardi tarkoittaa ohjetta...3 Miksi nämä standardit

Lisätiedot

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Varasto Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Varasto-oletusten läpikäynti...3 1.1 Varastopaikat...4 2 Varastotapahtumien syöttö jo käytössä olevaan Ecomin ohjelmistoon...4

Lisätiedot

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 8 Mauste-Sallisen varastonhallintaratkaisu vähensi keräilyvirheitä

Lisätiedot

Tieto ja esitystekniikan pikaopas opettajille

Tieto ja esitystekniikan pikaopas opettajille 2011 kevät Tieto ja esitystekniikan pikaopas opettajille Tervetuloa Tämä opas on tarkoitettu Helsingin kaupungin opettajille, jotka kaipaavat opastusta atk laitteiden käyttöön luokissaan. Toivottavasti

Lisätiedot

4 Potilasturvallisuus on asennekysymys mikä on ihmishengen hinta?

4 Potilasturvallisuus on asennekysymys mikä on ihmishengen hinta? FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 4 Potilasturvallisuus on asennekysymys mikä on ihmishengen

Lisätiedot

Luku 1 Ennen kuin aloitat...

Luku 1 Ennen kuin aloitat... TomTom NAVIGATOR Luku 1 Ennen kuin aloitat... Ennen kuin aloitat... Asennus Valitse painikkeet Aktivointi Jos olet ostanut TomTom NAVIGATORin TomTom-muistikortilla, laita muistikortti laitteeseen. Jatka

Lisätiedot

Mendor Balance Personal Käyttöopas

Mendor Balance Personal Käyttöopas Mendor Balance Personal Käyttöopas Sähköpostituki: support.balance@mendor.com Puhelintuki: +358 45 145 1200 2015 Mendor Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään Mikä on Mendor Balance? Mendor Balance Personal on

Lisätiedot

Laskutus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Laskutus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Laskutus Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom Laskutus...3 1.1 Laskutusoletukset...3 1.2 Laskutuksen perusoletukset...4 1.21 Laskutusoletukset, minimikate%...4 1.22

Lisätiedot

RAPORTOINTI JA KAUSITOIMET

RAPORTOINTI JA KAUSITOIMET RAPORTOINTI JA KAUSITOIMET Raportointi ja kausitoimet Yleistä i YLEISTÄ... 5 RAPORTOINTI JA KAUSITOIMET YLEISESTI... 5 KAUSITOIMET... 6 KAUSITOIMET YLEISESTI... 6 ILTATOIMET... 6 YLEISTÄ... 6 PÄIVÄN KASSARAPORTTI...

Lisätiedot

1/2015. Tärkeintä on potilaan luotettava tunnistaminen 10 OYS - ELMA TULI TALOON

1/2015. Tärkeintä on potilaan luotettava tunnistaminen 10 OYS - ELMA TULI TALOON LÄPINÄKYVYYTTÄ, LUOTETTAVUUTTA JA TUOTTAVUUTTA TYÖNOHJAUKSEEN JA LOGISTIIKKAAN WWW.FINN-ID.FI 1/2015 6 Varova Oy - suomalainen vaihtoehto maailmanlaajuisessa logistiikkaketjussa 5 Tärkeintä on potilaan

Lisätiedot

Edelläkävijä siirtyi sähköiseen aikaan

Edelläkävijä siirtyi sähköiseen aikaan LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 4/2012 SIOMA OY: Adminet muutti tavan toimia TARJOUSLASKENNAN UUDET TUULET Adminetillä tarjoukset tarkemmin PIELAVEDEN SÄHKÖTALO OY: Adminetillä merkittävää ajansäästöä

Lisätiedot

Ostolaskut ja ostoreskontra

Ostolaskut ja ostoreskontra Ostolaskut ja ostoreskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostolaskut ja ostoreskontra...3 1.1 Ostoreskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Ostolasku ja Ostoreskontraoletukset...4

Lisätiedot

Kuljetus- ja rakennusalojen yrityksillä oli vuonna erityisen paljon maksuvaikeuksia, toimialoilla. Vuonna 2011 uusia maksuhäiriömerkintöjä

Kuljetus- ja rakennusalojen yrityksillä oli vuonna erityisen paljon maksuvaikeuksia, toimialoilla. Vuonna 2011 uusia maksuhäiriömerkintöjä 18.1.2012 vko 3 Puolueeton paikallislehti Sanna palaa äitiyslomalta 23.1. HENNA MYLLYLÄ SANNA KAUKONEN MAARIT RAUTIAINEN Kelosyötteellä kelit parhaimmillaan! ANTIIKKIMESSUT Avoinna ma-pe 9-17, muina aikoina

Lisätiedot

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 Living Collection Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Sisällys 6 26 2 Sisällys...2-3 Harkitsetko hissiä?...4-5 Hissi älykäs valinta...6-7 9 Hissi helppo valinta...6-7 Hissi tyylikäs valinta... 10-11

Lisätiedot

ÄÄRETTÖMÄN PALJON. LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013. Savon LVI-Talo Oy: Adminet auttoi. NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi

ÄÄRETTÖMÄN PALJON. LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013. Savon LVI-Talo Oy: Adminet auttoi. NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 2/2013 NewLiner Oy Konsernin toiminta läpinäkyväksi Kemin Vesipiste Oy Adminet kasvun tukena DigiControl Ky Ei tarvetta paperinpyörittelijälle MTO-Sähkö Oy Eroon jälkilaskennasta

Lisätiedot

INTERNET. Internetin palvelut. Sähköposti. Postituslistat. Internet ja käyttöjärjestelmät

INTERNET. Internetin palvelut. Sähköposti. Postituslistat. Internet ja käyttöjärjestelmät SISÄLLYS Sisällys... 2 Internet... 3 Internetin palvelut... 3 Sähköposti... 3 Postituslistat... 3 Internet ja käyttöjärjestelmät... 3 Internet ja TCP/IP-protokolla... 4 IP-osoite... 4 Yhteyden muodostaminen...

Lisätiedot

ESRI Finland. Logistiikka EXTRA. ESRIn analyysipalvelu. auttaa Transpointia valitsemaan terminaalien sijaintipaikan. s.

ESRI Finland. Logistiikka EXTRA. ESRIn analyysipalvelu. auttaa Transpointia valitsemaan terminaalien sijaintipaikan. s. EXTRA 2010 ESRI Finland Logistiikka EXTRA ESRIn analyysipalvelu auttaa Transpointia valitsemaan terminaalien sijaintipaikan s.4 DHL hyödyntää paikkatietoa liiketoiminnassaan Paikkatieto palvelemaan kuljetuksia

Lisätiedot

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto Sähköinen taloushallinto OHJELMISTO Sähköiset varaosaluettelot Sähköinen työinformaatio AutoFutur Pro Sähköiset hinnastot Yhteydet omiin jälleenmyyjiin Sähköiset tilausjärjestelmät AutoFutur Pro OHJELMISTO

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI! Aktiivinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

HP ipaq Trip Guide. For HP ipaq 614 Series Business Navigator ja HP ipaq 914 Series Business Messenger

HP ipaq Trip Guide. For HP ipaq 614 Series Business Navigator ja HP ipaq 914 Series Business Messenger HP ipaq Trip Guide For HP ipaq 614 Series Business Navigator ja HP ipaq 914 Series Business Messenger Huomautus tekijänoikeuksista Tuote ja tämän julkaisun tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Jesse Urholin OFFICE 365 KÄYTTÖÖNOTTO JA JÄRJESTELMÄNVALVONTA. Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Jesse Urholin OFFICE 365 KÄYTTÖÖNOTTO JA JÄRJESTELMÄNVALVONTA. Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Jesse Urholin OFFICE 365 KÄYTTÖÖNOTTO JA JÄRJESTELMÄNVALVONTA Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma 2013 OFFICE 365 KÄYTTÖÖNOTTO JA JÄRJESTELMÄNVALVONTA Urholin, Jesse Satakunnan ammattikorkeakoulu Liiketalouden

Lisätiedot