Juankosken koulun vuosikertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Juankosken koulun vuosikertomus"

Transkriptio

1 Juankosken koulun vuosikertomus

2 Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen (oikealla). Tytin vieressä kisassa niin ikään palkitut Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) Kannessa Tytti Hätisen (7d) pussukka nimeltään Gyoza Dekkai, jolla hän voitti ensimmäisen palkinnon Luovat kädet kilpailussa.

3

4

5 20.1. seiskojen valinnaisainevanhempainilta jakso alkaa Lupa välittää kampanjan puitteissa 9cd:n oppilaita Juankosken ja Kaavin palvelukeskuksilla lukiolaisten penkkarit ja potkiaiset wanhojenpäivät musiikin karnevaali liikuntapäivä Tahkolla talviloma NOUhätä-koulutusta 8.-luokkalaisille tukarien järjestämä mäenlaskuiltapäivä seiskoille 9D luokkaretkellä oppilaita Siilinjärvellä hiihdon maakuntaviestissä 8ab työharjoittelussa 5. jakso alkaa 8cd työharjoittelussa Nou hätä - aluekilpailu venäjän opiskelijoiden matka Pietariin tukarikoulutusta 9a-luokan Mimmi-lehmä esityksiä kaupungintalon auditoriossa lähiliikuntapaikan avajaiset 7.5. Who cares poliisiluento sahansoiton suomenmestari Krista Koivulan vierailu Tappomopo-liikennevalistustuokio Erasmus + -ryhmä Unkarissa kuvisnäyttely Kahvilapytingissä Agorassa musiikkiesityksiä tukioppilaitten retki Kuopioon tulevien seiskojen vanhempainilta ysit Kuopiossa 9abc luokkaretkellä seiskat Pisalla kevätkirkko kevätjuhla

6 KiVa-tiimin terveiset Yhteistyötä oppilaiden hyväksi Kiva Koulu- ohjelma on sisältynyt koulumme toimintaan tänä vuonna aivan kuten aiemmin muun muassa oppituntien sekä teemapäivien muodossa. KiVa-tiimi on selvittänyt kiusaamistapauksia koulussamme lukuvuoden aikana. Teemapäivänä syksyllä 2014 oppilaat esittivät kaksi kiusaamisaiheista näytelmää. Ohjelmaan kuuluvien oppituntien ja teemapäivien tavoitteena on herätellä ajatuksia kiusaamisesta, muuttaa asenteita kiusaamista vastustaviksi sekä parantaa yhdessä toimimisen taitoja ja kouluviihtyvyyttä sekä lisätä yhteisöllisyyttä. Olemme myös järjestäneet oppilaille kyselyjä luokittain. Näissä kyselyissä on pyritty selvittämään oppilailta suoraan mahdollisia kiusaamistapauksia. Lisäksi olemme osallistuneet KiVa -koulun kiusaamiskyselyyn netissä. Sen kyselyn pohjalta tehty koonti tulee koulullemme tiedoksi myöhemmin. Kiva Koulu -ohjelman yhteisiä tavoitteita kohden pyrkivät myös koulumme tukioppilaat. Mannerheimin lastensuojeluliitto sekä liiton paikallisyhdistys Juankoskella ovat olleet hyviä tukijoita tukioppilastoiminnallemme. Mannerheimin lastensuojeluliiton tuella olemme saaneet koulutusmateriaaleja tukioppilaskoulutusta varten sekä rahallista avustusta toiminnan järjestämiseksi. Kiva Koulu -ohjelman sekä tukioppilastoiminnan kautta järjestettävää toimintaa on pyritty suuntaamaan kaikille koulumme oppilaille. Mannerheimin lastensuojeluliiton lisäksi olemme saaneet tukea tukioppilastoimintaan seurakunnan nuorisotyöntekijöiltä sekä Kaavin nuorisotyöltä. Yhteistyö on ollut tarpeellista ja antoisaa. Kiitos siitä kuuluu kaikille mukana olleille! KiVa -tiimin puolesta Risto Tarkiainen

7 Juankosken koulun vanhempainyhdistys JYKEVÄ Lukuvuonna Jykevä aloitti toimintansa esittäytymällä Kodin ja koulun -päivänä koululla olleiden Harry-harrastusmessujen yhteydessä. Jykevän ja 8c-luokan yhteisessä kahviossa kävi mukavasti messuvieraita. Koulun teemana oli kuluneena vuonna terveet elämäntavat ja Jykevä organisoi syksyllä kahden viikon liikuntatempauksen. Haastoimme oppilaat liikkumaan vapaa-ajalla huoltajien kanssa ja eniten suoritusmerkintöjä kirjanneet palkittiin jäätelöllä. Itsenäisyyspäivän tanssiaisiin kutsuimme huoltajien lisäksi myös isovanhemmat Ylen Lupa välittää -teeman hengessä. Tanssin pyörteisiin pääsi oppilasbändin lisäksi Jykevän oman hanuristin tahdittamana. Talven mittaan Jykevää puhuttivat myös turvalliset oppilaskyyditykset. Puheenjohtajamme kävi useita keskusteluja asianomaisten tahojen kanssa koskien matkahuollon paikkaa Kaavilla. Vappuna järjestimme uuden lähiliikuntapaikan vihkimistilaisuuden yhdessä 8.-luokan tukioppilaiden kanssa. Paikalla olivat asiaan vaikuttaneet Jykevän edelliset puheenjohtajat Mikko Huhtala ja Andi Atkinson. Puheiden ja nauhanleikkaamisen jälkeen 9.-luokan tukioppilaat päihittivät opettajat lumisessa tanssikisassa. Kiitos vanhempien ja opettajien Jykevällä oli mahdollisuus pitää talvella viikon ajan kirpputorimyyntiä lahjoituksina saaduilla tavaroilla. Oppilaat äänestivät nyt toukokuussa keskuudestaan reiluimman tytön ja pojan jokaiselta luokka-asteelta ja myyntituloista saatu tuotto käytettiin näihin Reilu Kaveri stipendeihin. Jykevän puheenjohtajana toimi Juha Okulov (8c), sihteerinä ja opettajien edustajana Ulla Karttunen. Vanhempina mukana aktiivisimmin olivat Otto Poutiainen (7a), Sirpa Rytkönen (7c), Riitta Koponen (8b), Katja Sorsa (7b/8d) ja Sisko Kontkanen (9c). RENTOUTTAVAA JA AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!

8 Maaseutu kutsui 9.-luokkalaisia Juankosken koulun ysiluokkien Maaseutu kutsuu -tapahtuma alkoi syyskuun 4. päivän aamuna Sirviön Nauta Oy:n maatilaan tutustuen. Siellä saimme tutustua maatilan toimintaan ja karjanhoitoon. Tilan aamurutiini alkaa viideltä aamulla, jolloin sonnit ruokitaan ja ruokintapöydät puhdistetaan. Samalla tarkkaillaan eläinten hyvinvointia. Iltapäivällä rehut tasataan eläinten eteen. Eläinten hoidon lisäksi toimintaan kuuluu erilaisia hallinnollisia töitä sekä peltoviljelyä. Lihanautoja kasvatetaan tilalla teuraaksi, jolloin naudan teuraspainon tulisi nousta vähintään 365 kiloon. Eläimet tunnistetaan korvamerkeistä, ja niistä pidetään eläinrekisteriä. Eläinrekisterin ja merkkien puutteet johtavat viranomaisten tarkastuksiin. Eläimet teurastetaan Outokummussa. Osa luokista vieraili myös Käsityömatkailupalvelut Taitoloma Oy:llä Nilsiässä. Matkamme jatkui kohti Muuruveden maatalousoppilaitosta, jossa oli vierailemassa 800 oppilasta. Siellä pääsimme opastetulle kierrokselle, jossa esiteltiin oppilaitoksen koneita ja eläimiä. Muuruvedellä oli myös järjestetty oppilaille kilpailuja. Kierroksen jälkeen saimme kulkea vapaasti ja tutustua paikkaan itsenäisesti. Päivä päättyi linja-automatkaan kohti koulua. Vaikka me oppilaat olimmekin vähän väsyneitä, pidimme reissusta ja se oli hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen. Toivoisimme tällaisia päiviä enemmän! Maaseutu kutsuu -tapahtumissa nuoret pääsevät tutustumaan toiminnallisesti ja elämyksellisesti niin maatalousalaan, metsäalaan, puutarha-alaan kuin muihinkin maaseudun ammatteihin ja maaseutuyrittämiseen. Tapahtumia järjestävät Savon ammatti- ja aikuisopisto, Savoniaammattikorkeakoulu, Ylä-Savon ammattiopisto, ItäMaito Osuuskunta, Metsänhoitoyhdistykset sekä muut Maaseutuammattiin ry:n jäsenet ja kummiyritykset. Tapahtumaa tuki Olvi-säätiö. Teksti ja kuvat: Julia Burtsov ja Elisa Räsänen 9c.

9 Joulukuun aikaan Itsenäisyyspäivän juhlassa Leena Hakkarainen ja Raimo Vepsä kertoivat sota-ajan muistojaan. Ninja Miettinen (9c) ja Mikko Hyvärinen (9c) haastattelivat. Joululaulajaiset

10 Joulukuinen päivänavaus torilla Sählyturnaus

11 Oppilaskunnan toimintaa Oppilaskunnan hallituksen jäsenet: Puheenjohtaja: Kerkko Kuronen 9D Sihteeri: Elisa Räsänen 9C Rahaston hoitaja: Henri Tirkkonen 9D Muut jäsenet: Julia Burtsov 9C Iida Hurri 9B Janne Karhunen 9A Antti Mustonen 9D Aleksi Okulov 8C Johanna Hartikainen 8A Veera Vallius 7C olleen taksvärkkikeräyksen tuotto oli 2145, josta kolmannes eli 718,69 tuli oppilaskunnalle ja loput 1432 meni hyväntekeväisyyteen Sydänlapset Ry:lle. Oppilaskunnan hallitus järjesti myös Nenäpäivän kahvion Oppilaskunnan rahoilla järjestettiin yhdeksäsluokkalaisille Kuopio-päivä, jossa käytiin Kuopion museossa. Oppilaskunnanhallitus on kokoontunut useita kertoja kuluneen lukuvuoden aikana ja kertonut rehtorille oppilaiden mielipiteitä esimerkiksi välitunneista. Loppukeväästä oppilaskunnan hallitus kävi nauttimassa pitsat Ruukin Kievarissa. Kuvistunnilla tehtiin naamarit. Kuvassa 7c tuotoksiensa kanssa.

12 Vuotemme tukareina Tukioppilaat ovat näkyneet koulumme arjessa monella eri tavalla. Syksyllä tukarit osallistuivat seitsemäsluokkalaisten vanhempainiltaan esittelemällä koulua uusille oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Myös ensimmäisenä koulupäivänä kierrätimme seiskoja ympäri koulua erilaisten tehtävien parissa. Pidimme heille jalkapalloturnauksen loppusyksystä. Talvella järjestimme diskoja, veimme seiskat pulkkamäkeen ja pidimme joulukalenterin sekä jouluvisan. Keväällä järjestimme päivädiskon, pidimme aamunavauksia sekä osallistuimme MLL:n Kevätilokeräykseen. Kevään huipensi tukariretki Kuopioon. Hyvää kesää kaikille! =) Lukuvuoden tukarit: Kerkko Kuronen, Mia Vänttinen, Miida-Tuulia Kukila, Veera Kokkarinen, Hilja Sisso, Olga Tolvanen, Nuuti Keinänen, Mira Ukkonen, Annika Väänänen, Noora Heiskanen, Henrik Kuosmanen, Inka Hentunen ja Mikko Hyvärinen.

13 Tulitaide-tapahtuma tammikuussa

14 Lupa välittää 9C ja 9D osallistuivat Ylen Lupa välittää -kampanjaan. Elisa Räsänen, Julia Burtsov, Mari Turunen ja Ninja Miettinen kävivät haastattelemassa Kaavin palvelutalon asukkaita. Ensimmäiseksi haastattelimme 90-vuotiasta Iivaria (nimi muutettu). Iivari on kotoisin Sivakkavaaran kylästä. Hän oli ammatiltaan maanviljelijä. Pyysimme häntä kertomaan lapsuudestaan. - Minulla oli viisi siskoa, joista kolme on enää elossa. Leikkejä ei keritty leikkimään, kun oli paljon kotitöitä tehtävänä, mutta kyllä sitä joskus kerkesi hippaa leikkimään, mutta vapaa-aikaa harvoin oli. Kaikki kotona tekivät kotitöitä. Hoidettiin lypsykarjaa ja sikoja. Hevosien kanssa tehtiin peltotöitä. Arkena koulua käytiin Sivakkavaaran koululla ja sunnuntaisin käytiin kirkossa. Kouluun mentiin jalan tai hiihtäen. Koulussa oli silloin toisenlainen kuri kuin nykyään. Opettajia kunnioitettiin ja jälki-istuntoja tuli, minullekin joskus. Iivari on kokenut myös sota-ajan. Vuonna 1942 hän oli vasta 18-vuotias ja joutui rintamalle. - Tuntui siltä, ettei sieltä selviä koskaan pois, Iivari kertoo. Armeijaan mennessä tajusin, että nyt jouduttiin oikeaan kuriin. Kun vihdoin pääsin kotiin, tuntui olo niin hyvälle. Ruokakin oli parempaa kotona. Samoihin aikoihin isäni oli taistelemassa Viipurissa, itse olin Syvärillä. Toinen haastateltavamme oli 84-vuotias Iita (nimi muutettu). Iita on kotoisin Iisalmen läheltä Varpaisjärveltä. Hänellä ei ole ollut ammattia, koska hän meni aikaisin naimisiin metsäinsinöörin kanssa ja hänestä tuli kotiäiti. Iita tapasi miehensä tansseissa, jossa käytiin joskus. Heillä on viisi lasta ja lemmikkinä koiria ja kissoja. Lapsista kaikki ovat nyt ylioppilaita. - Kävin kansakoulun Varpaisjärvellä. Koulunkäynti oli mieluista ja olin kiitettävä oppilas. Lapsuudessani veistin nukkeja ja olin tavallaan hieman poikatyttö. Sota-aikana, kun olin 10-vuotias, äitini sairasti nivelreumaa eikä päässyt sängystäkään ylös, joten minun täytyi hoitaa veljiäni. Kotityönä oli myös karjanhoitoa. Ruoka oli silloin kortilla ja käytössä olivat ruokakupongit, koska kaupasta sai vain tietyn määrän ruokaa. Lapsuus oli työntekoa. Nykyään sellaista ei edes osata kuvitellakaan. Kiitämme, että saimme viettää päivän kanssanne!

15 Alueellista menestystä Juankosken koulun parhaan Nouhätä-joukkueen edustajat Johanna Huttunen, Vilma Niemilä sekä Pinja Tukiainen menestyivät hienosti Pohjois-Savon aluekilpailussa ja olivat neljänsiä. Kaiken kaikkiaan aluekilpailuun osallistui 14 joukkuetta. Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen. Tuomariston perustelut olivat seuraavanlaisia: Työssä ilmenee luovasti kehitelty idea. Työ on toimiva ja se on toteutettu vaikeasta materiaalista erinomaisesti. Työ on visuaalisesti hauska, mielikuvituksellinen ja sympaattinen. Työ saa katsoja hyvälle mielelle. Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) palkittiin niin ikään kyseisessä kilpailussa. Jukka Hallikainen (9c) nappasi Pohjois-Savon Metsävisan voiton ja pääsi loppukilpailuun Helsinkiin. Juankosken koululaiset maakuntaviestissä Koululaisten maakuntaviestit hiihdettiin Siilinjärvellä, Hamulan koululla Ensimmäistä kertaa kisaan saivat osallistua myös yläkoululaiset. Juankosken yläkoululta saatiin mukaan kuusihenkinen joukkue. Avausosuuden hiihti Antti-Jussi Räsänen (7 a), toisen osuuden Veera Niskanen (7 c) ja kolmannen Tuomas Tirkkonen (8d). Vilma Niemilä (8b) hiihti neljäntenä luovuttaen seuraavan viestiosuuden Nuuti Keinäselle (9c). Ankkurina hiihti Iida Hurri (9b). Jokaisella oli hiihdettävänään 1,5 kilometriä. Joukkue sijoittui kolmanneksi ajalla Yläkoululaisten sarjan voitti Siilinjärveltä Ahmon koulu, toiseksi sijoittui Maaninkajärven koulu ja neljänneksi tuli Vieremän kirkonkylän koulu. Kilpailu hiihdettiin samanaikaisesti alakoululaisten kanssa. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle runsaslukuisen ja kannustavan yleisön. Vilma Niemilä (8b)

16 Viestijoukkue vasemmalta oikealle: Antti-Jussi Räsänen, Veera Niskanen, Tuomas Tirkkonen, Vilma Niemilä, Nuuti Keinänen ja Iida Hurri. Kuvassa mukana myös liikunnanopettaja Katja Halonen. Korukurssin töitä: Anni Kauppinen (8a) ja Sini Asikainen (8a)

17 Musiikin karnevaali Juankoskella Ruukinkoululla järjestettiin Juankosken koulun ja lukion sekä musiikkiopiston yhteistyökonsertti laskiaistiistaina 17. helmikuuta. Esiintyjinä konsertissa oli musiikkiopistolla opiskelevia Juankosken koulun ja lukion oppilaita. Lisäksi konsertin lopussa esiintyivät koulun entiset oppilaat, nykyiset musiikin ammattilaiset, Annika Pehkonen, Johanna Räisänen ja Juho Kanervo. He pitivät myös aamupäivällä työpajoja oppilaille, joissa he kertoivat opinnoistaan musiikin parissa ja mikä innoitti heidät aloittamaan musiikin harrastamisen. Täällä Juankoskella lapsilla ja nuorilla on ollut mahdollisuus opiskella musiikkia Kuopion konservatorion sivutoimipisteessä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, kertoi Juankosken musiikkiopiston johtaja Tiina Pirinen puheessaan, Tällä hetkellä olemme 130 oppilaan musiikkiopistollamme osa Suomen suurinta ja monipuolisinta tanssi- ja musiikkioppilaitosta. Juankoskella tarjotaan tanssin opetuksen ja muskarin lisäksi musiikin perusopetusta sekä avoimen puolen opetusta. Pääaineeksi on mahdollista valita klassista laulua ja kitaraa, rumpuja ja lyömäsoittimia, vaskisoittimia, klarinettia, huilua ja nokkahuilua, viulua, alttoviulua tai selloa. Hilja Sisso ja Veera Kokkarinen 9a Johanna Räisänen, Annika Pehkonen ja Juho Kanervo esiintyivät musiikin karnevaalissa.

18 Mimmi-lehmä Juankosken 9A luokka esitti Maija Kukilan käsikirjoittaman sadun Mimmi-lehmän ja Variksen seikkailut saadakseen rahaa luokkaretkeä varten. Esitykset olivat 23. huhtikuuta 2015; neljä niistä oli Juankosken kaupungintalon auditoriossa ja yksi Hevoshaan toimintakeskuksella. Oppilaat harjoittelivat välituntisin ja Maija Kukilan hyppytunneilla. He saivat Mintun ja Possun puvut Juankosken kaupungilta, pukujen mahat Kuopion kaupunginteatterilta ja loput he tekivät itse. Miida ja Veera esittivät ensimmäisen sadun Pietarissa ja Unkarissa. Ensimmäinen satu alkoi siitä, kun Mimmi-lehmä alkaa tanssia balettia, jolloin Varis tulee ja sanoo, etteivät lehmät tanssi. Mimmi kaatuu ja Varis viisastelee hänelle. He alkavat puhua baletista ja Mimmi alkaa tanssia Mintun, Possun ja Kissan kanssa. Varis lähtee tympääntyneenä pois. Toinen satu alkoi siitä, kun Mimmi, Minttu, Possu ja Kissa katselevat vähän matkan päässä olevia kelkkailijoita. Mimmi haluaa myös mäkeen kelkkailemaan. He hakevat isännän tyttären kelkan ja Varis saapuu paikalle. Mimmi lähtee laskemaan ensimmäisenä ja hänen laskemisensa ei onnistu kehuttavasti. Kun Mimmi on ylhäällä, Varis sanoo näyttävänsä, miten oikeasti kelkkaillaan. Varis laskee monin eri tavoin, kuten yhdellä jalalla ja silmät kiinni, mutta lasku loppuu lyhyeen, kun hän osuu kantoon ja hän satutti pyrstönsä lumen lyödessä siihen. Lopulta kaikki laskevat yhdessä iloisesti nauraen. Esiintyjät menivät portaisiin tehdystä liukumäestä ja lähes koko yleisö lähti mukaan. teksti ja kuva: Tiia Oksman (9d) ja Annika Väänänen (9d) Hahmot vasemmalta oikealle: Kissa - Hanne Halonen, Possu - Jonna Jäntti, Minttu-lehmä - Milla Kumpulainen (tuuraa Mira Ukkosta), Mimmi Lehmä - Miida Kukila ja Varis - Veera Kokkarinen. Kuvassa evät näy: isännän tytär - Milla Kumpulainen (tuuraa Olga Tolvasta), äänitekniikassa Hilja Sisso, ohjaajana Maija Kukila.

19 Привет из России! - Terveisiä Venäjältä! Juankosken yläkoulun ja lukion venäjän kielen opiskelijat pääsivät toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa matkasta Venäjälle 18. päivä huhtikuuta. Matkaan lähti yhteensä 17 oppilasta ja kaksi opettajaa. Linja-auto starttasi lauantai-aamuna Juankoskelta kello yhdeksän ja jatkoi siitä Kaaville keräten sieltä loput oppilaat kyytiin. Sitten alkoikin matka rajalle. Ensimmäiseen päivään ei ohjelmaa paljoa linja-autossa istumisen lisäksi mahtunutkaan. Tullissa meni muutama tunti odotellessa, mutta Suomen kansalaisina emme antaneet sen latistaa tunnelmaa, vaan seurasimme senkin ajan jääkiekon Euro Hockey team -peliä (osuvasti Venäjää vastaan) Iltalehden sivujen kautta. Rajasta yli päästyämme jatkoimme matkaa Pietariin, jossa majoituimme hotelli Moskovaan. Illalla päätimme kokeilla venäjän kielen taitojamme ja lähteä hotellin viereiseen McDonaldsiin tilaamaan iltapalaa. Noh, eihän se mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta puolin ja toisin kangertelevalla englannilla ja käsiä huitomalla saimme kuitenkin tilaamamme eväät. Seuraavana aamuna meitä odotti maukas hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähdimme opastetulle kiertoajelulle tutustumaan Pietariin. Kaunis arkkitehtuuri, vanhat rakennukset ja komeat patsaat jättivät meihin jokaiseen varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Kiertoajelun jälkeen meitä odotti erittäin maukas ravintola-ateria paikallisessa ravintolassa. Syötyämme lähdimme jatkamaan Pietariin tutustumista, mutta tällä kertaa suuntasimme Eremitaasiin, Talvipalatsiin. Jo pelkkä rakennusten koko ja kaunis julkisivu saivat monet haukkomaan henkeään, mutta se ei ollut mitään verrattuna sisältä löytyviin taideteoksiin: erittäin kauniita patsaita, kuuluisia tauluja, historiallisia koriste-esineitä... Lista on loputon. Jos joskus päätät käydä Pietarissa, Eremitaasi on ehdottomasti yksi kohde, jossa kannattaa vierailla. Kaiken kruunasi suomenkielinen opas, joka kertoi meille paljon eri esineistä, Venäjän historiasta ja sen hallitsijoista. Kierros oli luonnollisestikin pitkä, mutta todellakin sen kaiken kävelyn arvoinen! Eremitaasista palattuamme menimme hotellille ja tällä kertaa menimme viereiseen Prismaan ostamaan iltapalaa. Se sentään sujui jo jotenkin, olihan siellä yllättävän paljon suomalaisia tuotteita. Maanantaiaamuna maittavan aamiaisen jälkeen lähdimme tutustumaan pietarilaiseen ystävyyskouluumme, koulu numero 23:een. Siellä tutustuimme toisiimme ja esitimme esityksiä puolin ja toisin. Tutustutimme heitä Suomeen Juicen Juankoski here I come- kappaleen tahtiin ja tulihan sitä yhdet letkajenkatkin yhdessä tanssittua. Kouluvierailun jälkeen lähdimme metrolla liikenteeseen etsimään ruokapaikkaa. Voisi melkein sanoa, että suorastaan eksyimme erääseen erittäin hyvää ruokaa tarjoavaan gruusialaiseen ravintolaan. Ähkyssä lähdimme ostoksille Galeriaan, yhteen Pietarin suurista ostoskeskuksista. Siellä vierähtikin useampi tunti, olihan liikkeitä kuitenkin useita kymmeniä. Illalla hotellilla ei tarvinnut paljoa unta odotella. Tiistaina aamupalan jälkeen luovutimme huoneet ja lähdimme kotimatkalle. Emme kuitenkaan menneet suoraan rajalle, vaan piipahdimme Viipurissa ostamassa viimeisiä tuliaisia kotiväelle. Mukaan tarttui maittavaa ruokaa, paljon makeisia, pientä hilpeyttä herättäneitä Putin-mukeja ja lähtipä mukaan jopa yksi Putinin kuvalla varustettu t-paitakin. Viipurissa asiointi onnistuikin paljon paremmin, koska kaikki kauppiaat osasivat yllättävän hyvää suomea. Siellä saimme tuhlattua viimeisiä ruplia, joita muuten tuli käytettyä aikamoinen nippu reissun aikana. Viipurista jatkoimme matkaa rajalle ja siitä edelleen Suomen puolelle. Loppumatkasta porukka alkoi olla jo aika väsynyttä, mutta sehän vain nosti tunnelmaa. Palasimme Kaaville noin kello 19 aikoihin. Siinähän se neljä päivää menikin. Laukut täynnä tuliaisia ja univelkaa vaikka muille jakaa, mutta reissu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Paluu koulun penkille tuntuikin aika tympeältä ja äkkiseltään oudolta, kun yhtäkkiä ymmärsitkin kaiken mitä muut sanovat. teksti: Mia Vänttinen (9c) ja Iida Vallius (A14)

20 Eremitaasin edustalla Venäjän valinnaisryhmän (8. lk) töitä:

21 Noora Heiskanen (9a) Lukudiplomin suorittivat Anniina Mustonen (8a), Milja Sisso (8c), Reetta Harjunen (9b), Iida Koponen (9b) ja Jutta Toivari (9d) Emma Koistinen (7c)

22 Oppilaat lukuvuonna A Hallikainen Hyvönen Korhonen Kuusharju Laatikainen Louhikallio Niemeläinen Niskanen Partanen Pehkonen Pitkänen Poutiainen Pyykönen Riekkinen Räsänen Räsänen Saire Tirkkonen Tolppanen Vitri Väätäinen 7B Suvi Jenna Suvi Jannica Veikka Leevi Terhi Veera Vilma Kaapo Tiia Jasmin Ella Johanna Antti-Jussi Elmeri Heidi Joona Oskari Arttu Mikko Ahonen Ahonen Hartikainen Karppi Kekäläinen Kiimalainen Kumpulainen Kärkkäinen Lysinen Miettinen Mustonen Niskanen Niskanen Parviainen Pitkänen Rissanen Sorsa Taattola Tanskanen Toivanen Turunen Eetu Joonas Helmi Arto Jonna Henna Jesse Kiia Saku Iida Niina Enni Katja Anna Juuso Jaana Sami Jere Hilma Arttu Ville-Matias

23 7C Antikainen Haapalainen Hakkarainen Hyttinen Julkunen Järveläinen Koistinen Lipponen Lipponen Miettinen Mustonen Niskanen Parviainen Piirainen Rytkönen Räsänen Simonen Toivanen Vallius Valtiala Vartiainen Vartiainen 7D Henri Nea Joonas Kimmo Tomi Suvi Emma Miika Saku Ninni Jarre Veera Venla Nelli Miro Piia Anniina Jere Veera Vinski Emmi Veeti 8A Asikainen Ehrukainen Hartikainen Järveläinen Karhunen Kauppinen Knuutinen Kosunen Mikkanen Mykkänen Pasanen Peltola Pursiainen Turunen Vartiainen Brilli Hartikainen Huusko Hätinen Höim Järveläinen Jäsberg Kankkunen Karttunen Kekäläinen Koponen Korhonen Leskinen Mustonen Mäkinen Pakarinen Pentikäinen Ruotsalainen Vartiainen Vinni Voutilainen Elina Johanna Henri Tytti Remo Tiina Niko Nuutti Saara Marion Roni Auli Roosa Vilhelmiina Matias Pinja Eetu Nina Sanna Jesse Janina 8B Sini Taina Johanna Suvi Teemu Anni Jasper Joni Niko Tatu Päivi Veikko Vertti Aleksi Henna Airaksinen Heiskanen Huttunen Hyvönen Markus Roosa Johanna Tiia Koistinen Mustonen Niemilä Nykänen Parviainen Parviainen Pirinen Pitkänen Rönkkö Tukiainen Ukkonen Joni Anniina Vilma Jenna Mikko Väinö Veeti Riku Anni Pinja Paula

24 8C Ahonen Hartikainen Kemppi Koistinen Koukkari Oksman Okulov Parviainen Pesonen Pirinen Pirinen Saukkonen Savolainen Simonen Sisso Uusitalo 8D Matias Juho Tuuli Toni Eeva-Kaarina Juho-Antti Aleksi Erkka Elli Reetta Sakari Ville Niki Emma Milja Akseli 9A Halonen Heiskanen Hyvönen Jäntti Karhunen Karppi Knuutinen Kokkarinen Kukila Kumpulainen Lipponen Muranen Mustonen Mönkkönen Niskanen Parviainen Sisso Tolvanen Ukkonen Ukkonen Viinikainen Korppi Laukkanen Martikainen Mikkanen Myllynen Riekkinen Sorsa Tirkkonen Toivanen Vartiainen Viczian Väänänen Väänänen Willman Emilia Joonas Nico Mimmi Ville Roope Santtu Tuomas Henna Jenna Medi Jesse Niko Mikael 9B Hanne Noora Toni Jonna Janne Timo Jasmin Veera Miida-Tuulia Milla Mitro Vilina Mikko Eija Veikka Roosa Hilja Olga Eetu Mira Tommi Ahonen Asikainen Harjunen Hartikainen Hentunen Hurri Jäsberg Keinänen Kinnunen Koponen Kuosmanen Leskinen Lipponen Lähtevänoja Miettinen Numminen Oksman Rajahalme Repo Riekkinen Turunen Vinni Emma Niina Reetta Essi Inka Iida Jesse Matti Anna Iida Henrik Mari Menna Justus Arttu Eetu Tomi Mimosa Toni Juuso Sami Jere

25 9C Burtsov Hallikainen Heimonen Heiskanen Hurme Hyvärinen Höim Julkunen Karjalainen Keinänen Kontkanen Lappalainen Leijoki Miettinen Pirinen Räsänen Räsänen Taattola Timonen Tirkkonen Tolppanen Turunen Vänttinen 9D Julia Jukka Fanny Aleksi Aleksi Mikko Rene Satu Venla Nuuti Konsta Maria Tuukka Ninja Aleksi Elisa Siiri Emma Roope Joosua Jaana Mari Mia Holländer Huusko Hyvärinen Hämäläinen Karppi Keinänen Keinänen Kohonen Kuronen Miettinen Mustonen Parviainen Riekkinen Saukkonen Tirkkonen Tirkkonen Toivari Turunen Vehviläinen Väänänen Väänänen Tiia Sanna Eveliina Eveliina Anni Juho Julia Ville Kerkko Tuukka Antti Tuomas Lotta Eetu Henri Maija Jutta Melissa Saara Annika Jenni

26 Sahansoittaja Krista Koivula Ruukinkoululla Saimme nauttia sahansoiton Suomen mestarin soitosta Krista Koivula soitti koulullamme sahaa, jota säesti pianolla Maija Kukila. Koulumme oppilaat ja opettajatkin pääsivät halutessaan kokeilemaan sahan soittamista. Sahansoitto oli erilaista kuin normaali musiikki. Se ei ollut vaikeaa, kun oppi soittamaan, kuvasi Enni Niskanen (7b) sahansoittoa. Kuva: Jenna Vartiainen (8d), teksti: Emilia Korppi (8d) ja Jenna Vartiainen

27 Henkilökunta Ala-Soini Heli, ruotsi ( alkaen) Falck Pekka, uskonto, psykologia, filosofia Flink Tarja, kotitalous, englanti Hakkarainen Santra, ruotsi, tukioppilaiden ohjaava opettaja Halonen Katja, liikunta, terveystieto Hiltunen Tarja, koulusihteeri Hopponen Ari, tekninen työ Hyttinen Kirsi, biologia, maantieto, maa- ja metsätalous Karhunen Leena, biologia, maantieto, terveystieto Karttunen Ulla, erityisopetus Kervinen Heikki, liikunta ( asti) Kohvakka Liisa, ranska, venäjä Koivula Elina, ekonomia, kuvataide Koivuranta Pasi, matematiikka, tietotekniikka Kosunen Eeva-Kaisa, matematiikka, tekstiilityö ( alkaen) Kujala Jaana, rehtori Kukila Maija, musiikki Kuoppasalmi Riikka, ekonomia, kuvataide ( alkaen) Leppänen Matti, matematiikka, kemia Martikainen Jari, kouluavustaja Törmän koulu Säyneinen Marttila Päivi, kotitalous, terveystieto Paavola Marja, englanti, saksa Pursiainen Satu, kouluavustaja Rahkonen Saija, koulukuraattori Savolainen Jarmo, englanti Sivonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus, ilmaisutaito Smolander Risto, kemia, apulaisrehtori Sorsa Tarja, Törmän koulu Säyneinen Suni Marko, ortodoksinen uskonto Tarkiainen Risto, erityisopettaja Tiilikainen Minna, tekstiilityö, matematiikka ( asti) Timonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus Timonen Janne, historia ja yhteiskuntaoppi, ekonomia Tirkkonen Arto, fysiikka, tietotekniikka Toivanen Perttu, liikunta ( alkaen) Toivanen Sanna, matematiikka ja fysiikka Toivari Jarmo, koulumestari Tuomela Raija, kouluterveydenhoitaja Vähärautio Elvi, ruotsi ( asti) Yletyinen Kirsti, historia ja yhteiskuntaoppi, uskonto, oppilaskunnan ohjaava opettaja

28 UUSI LUKUVUOSI JA UUSISTA OPPILAISTA ILMOITTAMINEN Uusi lukuvuosi alkaa klo 9.00 Ohjeet järjestäytymisestä tulevat ilmoitustaululle. Jos oppilas esim. perheen paikkakunnalta muuton vuoksi ei tule ensi syksynä tähän kouluun, hänen ja huoltajan on mahdollisimman pian ilmoitettava siitä koulun kansliaan joko kirjeitse tai puhelimitse. Samoin kouluun muilta paikkakunnilta tulevista uusista oppilaista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Yksityisoppilaaksi suorittamaan jotain peruskoulun ainetta, luokkaa tai koko yläasteen oppimäärää voi ilmoittautua kuukauden kuluessa lukukauden alkamisesta. Yksityisoppilailta ei peritä tenttimaksuja. Kanslia on avoinna klo 9-12 Yhteystietoja Juankosken koulu Juankoskentie Juankoski Rehtori Jaana Kujala Koulusihteeri Tarja Hiltunen Apulaisrehtori Risto Smolander Opinto-ohjaaja Satu Tuppurainen Kuraattori Saija Rahkonen Koulumestari Jarmo Toivari Kouluterveydenhoitaja Raija Tuomela Koulutoimisto virastotalolla: Marja-Leena Vinni koulukuljetukset

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi 19.2.2012: Tulokset NYL (2 x 3 x 1 km klo 11:00) 1 2 Puijon Hiihtoseura 21.10,6 +0,0 1. osuus: Elsa Airaksinen 3.28,5 1 3.28,5 1 2. osuus: Susanna Porela-Tiihonen

Lisätiedot

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto)

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä 11.7.2012 TULOKSET P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) 1. Petrus Räsänen SiilPo 2 2. Aapo Rissanen MaanMa 4 3. Kaapo Tuovinen MaanMa 7 4. Aapo Mykkänen Ylöjärvi 9 5.

Lisätiedot

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 9:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut..0 Kuopio etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 9 9 9 0 Markku Kontturi PK 9 89 85 0 Pauli Markkanen PS 9 90 8 0 4 Olli

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ Tytöt 10v 3-ottelu LOPPUTULOKSET 0 Sija Nimi Koulu 60m Korkeus Kuula Yhteensä 1 Marjo Heikura Jamali 10,38 189

Lisätiedot

Pöljän pitkät matkat tulokset

Pöljän pitkät matkat tulokset Pöljän pitkät matkat 23.3.2014 tulokset M8 (2,0km) 1. 2 11.00 Kaapo Korhonen 40163897 Siilinjärven Hiihtoseura 9:22 2. 4 11.00 Juho Huttunen 40115316 Sonkajärven Pahka 9:46 3. 3 11.00 Tuukka Ovaskainen

Lisätiedot

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA ESIKOULU TYTÖT 1. 1 00:06:49 00:01:00 Hämäläinen Aada Heinävaara 05:49 2. 4 00:08:45 00:02:30 Turunen Anna Heinävaara 06:15 3. 3 00:09:19 00:02:00 Kortelainen Nella Heinävaara 07:19 4. 2 00:13:00 00:01:30

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET Miehet 16 3x5 km 1. 15 Liperin Hiihtoseura 47.03,8 Os. 1 Jesse Piiroinen 40054607 1 14.29,5 Os. 2 Paavo Pakarinen 33239958 1 30.46,3 1 16.16,8 Os. 3 Veeti Pyykkö 33685874 1 47.03,8 1 16.17,4 Naiset 16

Lisätiedot

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt.

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt. Hevostaituri 10-12-vuotiaat (synt.2000-02) NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS 1. PUISTO JANNIKA LIPERI 2000 62 13 75 2. TURUNEN MARJAANA LIPERI 2000 57 13 70 3. MAJOINEN PETRA JOENSUU 2002

Lisätiedot

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 korkeus 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 160 2 Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 3 Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 kuula 4kg 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 11,91 2 Simo Näykki

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 4.9.13 T 8-40 M 1. ERÄ 1 Saga Kyhyräinen Punkasalmi 7,7 2 Noora Suomalainen Punkasalmi 8,5 3 Alina Jaatinen Punkasalmi 8,6 4 Emilia Kosonen Punkasalmi

Lisätiedot

OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET. P7 40 m. Tuuli: NWND. 1. Antoni Rose 7, Elias Karvonen 8, Arttu Heiskanen 8, Anttoni Auvinen 8,46

OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET. P7 40 m. Tuuli: NWND. 1. Antoni Rose 7, Elias Karvonen 8, Arttu Heiskanen 8, Anttoni Auvinen 8,46 OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET P7 40 m 1. Antoni Rose 7,98 2. Elias Karvonen 8,06 3. Arttu Heiskanen 8,30 4. Anttoni Auvinen 8,46 5. Matias Varis 8,84 P7 Pituus 1. Antoni Rose 2,70 2. Matias Makkonen

Lisätiedot

KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO

KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO 141,5 183,5 244 LAJI 100M TYTÖT 7.LK PISTEET Venla Pirinen Pla 15.9 3 Aida Venjärvi Pla 16.0 2 Tea

Lisätiedot

Autonrengas Naiset 5kg. Autonrengas Miehet 6kg

Autonrengas Naiset 5kg. Autonrengas Miehet 6kg Autonrengas Naiset 5kg pvm 1 Piia Aaltokoski LepU 15,35 24.8.2013 Iisalmi 2 Ulvi Jurikivi KU-58 14,78 24.8.2013 Iisalmi 3 Asta Kankaala LepU 14,19 5.8.2013 Leppävirta 4 Eila Huuskonen KiuJä 11,35 24.8.2013

Lisätiedot

KULTTURELLI , Iisalmen Kulttuurikeskus LAJIT, TUOMARISTO JA ESIINTYMISJÄRJESTYS

KULTTURELLI , Iisalmen Kulttuurikeskus LAJIT, TUOMARISTO JA ESIINTYMISJÄRJESTYS Ovella: Sonkajärven Ns 09.00 Päivi Ålander-Kaurala ja Taito Kainulainen 10.45 Päivi Ålander-Kaurala ja Taito Kainulainen LAULU Luokka 270 Sarja alle 10v. (2006 ja myöh. syntyneet) (15) Ira Kananen Pinja

Lisätiedot

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero Pojat 1.lk 1 km V Sija Nimi Seura Tulos Ero 1. Jarkko Kukkonen Simon koulu 6.21,8 2. Taneli Teppola Maksniemi 9.50,2 3.28,4 3. Eetu Anttila Simon koulu 9.51,9 3.30,1 4. Joel Alakärppä Simon koulu 9.55,7

Lisätiedot

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut Heinävesi, 5-kunnan kilpailut 8.9.2011 Seurojen väliset yhteispisteet Heinävesi 139 Savonranta 105 Punkaharju 222 Kerimäki 255 Enonkoski 151 P14 100m 1 Aleksi Sairanen Kerimäki 13.9 2 Jouni Laamanen Punkaharju

Lisätiedot

Korkeus. Tytöt 7. lk. 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi. Pojat 7. lk

Korkeus. Tytöt 7. lk. 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi. Pojat 7. lk Korkeus 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi 1. Kalle Liivo 160 Vi 2. Rasmus Tuutti 115 Vi 3. Juha Nupponen 115 Vi 4. Aapo Ruponen ei tulosta 1. Emilia

Lisätiedot

3.-6. luokkien uintikisat

3.-6. luokkien uintikisat Uintitulokset 1 (8) 3.-6. luokkien uintikisat 5.2.2015 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Katri Oksa Kätönlahden 20.54 2 Elisa Mattila Keskus 22.12 3 Veera Juntunen Nakertajan 22.71 4 Veera Kyllönen 23.60

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 1 TULOKSET Tytöt 1. lk 40 m 1. Pihla Peippo, Kivijärvi 7,78 2. Tuike Vento, Kivijärvi 8,21 3. Veera Hallikainen, Kivijärvi 8,31

Lisätiedot

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset Kilpailijat Koulu Aika Sijoitus N9 (500m) Jessica Halonen Anttola 4:20 1 Milka Kautonen Kirkonkylä 4:23 2 Assi Kovanen Kirkonkylä 4:25 3 Henna Kosonen

Lisätiedot

Hippokisat Varkaus Varkaus TULOKSET. Pojat m

Hippokisat Varkaus Varkaus TULOKSET. Pojat m Hippokisat Varkaus Varkaus 19.8.2014 TULOKSET Pojat 5-6 40 m 1. Konsta Husu 8,89 2. Jerry Keromaa 8,95 3. Joona Pekkarinen 9,05 4. Perttu Hynninen 9,08 5. Jonne Mehtonen 9,37 6. Justus Molari 9,42 7. Jesper

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu 40 m

Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu 40 m Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä 15.7.2015 TULOKSET P5 2-ottelu 40 m 1. Eemeli Kesti MaanMa 10,49 2. Niilo Kröger Maaninka 10,68 3. Tobias Malinen MaanMa 10,84 4. Nuutti Soininen SiilPo 11,06 5.

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot TULOKSET Lasten Hiihto Cup 2012 1 Osakilpailu: HIPPU Hiihdot Tytöt 4 Vuotta 50m 1 11 Tytti Härkönen 01:49.3 2 7 Oona Kokkonen 02:24.6 00:35.3 3 12 Oona Karppinen 02:27.4 00:38.1 4 4 Alisa Hankosalo 02:55.4

Lisätiedot

Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015

Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015 Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015 Automaatioasentajan ammattitutkinto Harmoinen Jukka Tapio, Iisalmi Heikkilä-Luiro Mirja Sisko, Iisalmi Honkanen Harri

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 29,96 30,84 30,30 30,58 30,84 1 SE Jukka Vesterinen 27,20 27,85 27,22 27,68 26,02

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

nro nimi lasten ikä lähtöpaikka

nro nimi lasten ikä lähtöpaikka 21.01.2010 klo 15.30 yhteyshenkilö Makkonen Yrjö puh.0400570255 BUSSI NRO1 nro nimi lasten ikä lähtöpaikka 49kpl LAPINLAHTI S-MARKET klo 8:50 bussivastaava 2 Kolehmainen Mika Peltosalmi 044-3020514 18

Lisätiedot

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika Miehet 10 vuotta 2 km V Viesti M10 1 Jämsänkosken Ilves Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10-1 2 km 101 Elmeri Konstari M10-2 2 km 201 Jonne Berg M10-3 2 km 1 Elias Ronkainen M10 2 Kaipolan Vire Kaipolan Vire

Lisätiedot

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS T U L O K S E T Miehet 15 vuotta 3 km V 1. Tommi Härkönen Paltamon Urheilijat 7.23,7 2. Antti Huusko Ristijärven Pyry 7.23,8 0.00,1-5. 30834424 Mikko Haverinen Kuhmo-Ski

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2012, OULU 11.-12.2. liikesarjat, naiset 1.dan liikesarjat, miehet 1.dan 1. Julia Pätsi, Taekwon-Do Akatemia 1. Samuli Rossi, Taekwon-Do Akatemia 2. Jutta Jakkila, Taekwon-Do

Lisätiedot

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 / 6 1.3.2016 11:54 Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat 01.03.2016 Luokat 0-1 tytöt 1 km Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Meeri Kontturi Pogostan koulu 06:29 2 Joanna Heikkinen Pogostan koulu

Lisätiedot

1. Petteri Monni JyvKU 10,7 2. Martti Haavisto JyvKU 12,1 3. Ville Hämäläinen LaukU 12,4 4. Benjami Hautanen KivijK 12,4 5. Taneli Monni JyvKU 12,7

1. Petteri Monni JyvKU 10,7 2. Martti Haavisto JyvKU 12,1 3. Ville Hämäläinen LaukU 12,4 4. Benjami Hautanen KivijK 12,4 5. Taneli Monni JyvKU 12,7 SUL:n K-S:n piiriin 17-19 pm kilpailut Viitasaari 7.8.2007 Viitasaaren Viesti/ Suolahden Urho sää: + 27 TULOKSET M17 100 m finaali -0,9 1. Petteri Monni JyvKU 10,92 2. Juho Kaihlajärvi JyvKU 11,33 3. Jooel

Lisätiedot

TEHO-SPORT HIIHDOT

TEHO-SPORT HIIHDOT TEHO-SPORT HIIHDOT 10.1.2016 T U L O K S E T Kilpailun sarjat: N20; N18; N35; M50; M55; M60; M20; M18; NYL; M40; MYL; M35 N20 Naiset 20 vuotta 4.8 km V Poisjääneet 7-77. 29003635 Mari Heiskanen Sonkajärven

Lisätiedot

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Tytöt 5.v 40m 1. Helmi Moisio 10.0 2. Nella Suuronen 10.0 3. Jenniina Pöyhönen 10.4 4. Kira Karjalainen 10.6 5. Anna Kuronen 11.1 6. Seela Säntti 11.3 7. Viivi Kytöjoki 11.6

Lisätiedot

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu KyVo YK-V VäVi LaihLu CUP Kilpailija Seura Vapaa Vapaa Perinteinen Perinteinen Yht: väliaikalähtö väliaikalähtö väliaikalähtö takaa-ajo 8.1.2012 15.1.2012 29.1.2012 4.3.2012 Tytöt 5, 2007 ja myöh. syntyneet

Lisätiedot

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET Pojat 2006-syntyneet 1 Joona Meriläinen 0:01:10 2 Veeti Nurminen 0:01:11 3 Miika Nissilä 0:01:22 4 Alvar Turunen 0:01:28 5 Olli Luomajoki 0:01:36 6 Eetu Forss

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 TYÖNTEKIJÄLISTA MAALISKUU LAUANTAI 02.03.2013 3 LK Anne Laine Jenni Sokura Satu Tolonen Anni Rämä Linda Laurikainen Sonja Meuronen

Lisätiedot

LASTEN OLYMPIALAISET HANKASALMEN ASEMAN URHEILUKENTÄLLÄ

LASTEN OLYMPIALAISET HANKASALMEN ASEMAN URHEILUKENTÄLLÄ LASTEN OLYMPIALAISET 14.7.2010 HANKASALMEN ASEMAN URHEILUKENTÄLLÄ Järjestäjänä LC Hankasalmi apunaan Hangan yleisurheilujaosto ja tukijana OL Keskimaa. Tulokset: Pojat 15 v. 100 m: 1. Sami Suuronen 13.4

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18,89 15.5.2013 Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17,15 24.5.2013 Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus 16,90 7.5.2013 Varkaus 4 Pirjo Venäläinen Varkaus 16,32

Lisätiedot

Koululaisten uintikisat 4.2.2016

Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Emilia Karppinen PB Lehtikankaan koulu 21.55 2 Veera Juntunen Nakertajan koulu 21.80 3 Anni Liuski Lohtajan koulu 22.12 4 Nella Valtanen

Lisätiedot

Kerimäen koulujen yu-kilpailut Tulokset

Kerimäen koulujen yu-kilpailut Tulokset Tytöt 8 vuotta 40m alkuerät Nimi: Koulu: Tulos: Alkuerän sijoitus: Maria Lehikoinen KK ala 7,5 1. Paula Hietalahti Louhi 7,7 2. Mette Huju Anttola 7,8 3. Tiia Käyhkö KK ala 7,9 4. Emma Puustinen Anttola

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi 2.-3.9.2016 Miehet pistebogey Hcp # Pelaaja Oppilaitos Slope Out In Tulos CBA +/- EGA 1 Koskinen Henry Turun ammatti-instituutti 32 14 21 35-0.5 Kyllä 2 Palsi

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015 M12 11:00:00 3 Eetu Vimpari 40145859 Kajaanin Hiihtäjät 11:00:00 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 11:00:00 5 Topias Törmäkanga 40114888 Sotkamon Jymy 11:00:00 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven

Lisätiedot

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot 7.1.2017 Juva MIEHET 10 V 2 KM V 1 1 Veikka Huuskonen Rantasalmen Urh 140654 08:11,6 2 2 Nuutti Seppänen Sulkavan Urh-41 345398 08:55,9 0:44,3 3 4 Johannes Kääriö Sulkavan

Lisätiedot

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut 17.8.2011 Tytöt 5v 40m Tojat 5v 40m sija nimi tulos sija nimi tulos 1. Anni Nieminen 9,6 1. Jahvetti Parviainen 9,1 2. Neea Tuomala 9,7 2. Antti Kujala 9,2 3.

Lisätiedot

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin 3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin Sija Nimi Koulu Aika Finaaliaika 1 Moona Ojaniemi Koivisto 9,84 9,86 2 Oona Kriikkula Kangas 10,37 10,34 3 Emma Latvala Tuiskula 10,47

Lisätiedot

Taekwondo Kouvola ry Poomse Kouvola 2009 kilpailun tulokset POOMSELIIGAN 4/ TULOKSET JUNIOR POJAT

Taekwondo Kouvola ry Poomse Kouvola 2009 kilpailun tulokset POOMSELIIGAN 4/ TULOKSET JUNIOR POJAT POOMSELIIGAN 4/5 2009 TULOKSET JUNIOR POJAT 1. Aki Haapio, Kokemäen Taekwondo 16,40 2. Jyri Haapio, Kokemäen Taekwondo 16,07 3. Olli Siltanen, Budokwai / TTT 15,73 JUNIOR TYTÖT 1. Tanja Pasanen, Budokwai

Lisätiedot

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA 27.6.2007 Käsiajanotto M17 Kuula 5 kg 1.Mika Pekkanen Karski 10,69 P15 200 m 1.Timo Pölkki KyyjKy 27,20 2.Jesse Lehto KyyjKy 30.80 P15 3-loikka 1.Timo Pölkki

Lisätiedot

5.-6.lk 60 m tytöt 8 nopeinta aikojen perusteella juossut finaalissa

5.-6.lk 60 m tytöt 8 nopeinta aikojen perusteella juossut finaalissa 5.-6.lk 60 m tytöt 8 nopeinta aikojen perusteella juossut finaalissa sija nimi koulu alkuerä finaali 1 Liisa Rinta-Tassi Säntti 9,59 9,31 2 Matilda Uusitalo Paulaharju 9,52 9,44 3 Aada Mäki Peura 9,76

Lisätiedot

KOULULAISTEN UINTIKILPAILUT Tulokset

KOULULAISTEN UINTIKILPAILUT Tulokset KOULULAISTEN UINTIKILPAILUT 16.12.2016 Pojat, Esikoulu Tulokset 1. Leevi Ala-Tainio Ikosen koulu 41,69 2. Konsta Numminen Ikosen koulu 1,09.69 3. Tytöt, Esikoulu 1. Joanna Kekäläinen Rannankylän koulu

Lisätiedot

Hese-kisa Keski-Suomi Hipposhalli

Hese-kisa Keski-Suomi Hipposhalli Hese-kisa Keski-Suomi 24.4.2013 Hipposhalli TULOKSET Sija Koulun nimi Sukkula Sij. Pituus Sij. Keihäs Sij. Kierrosviest Sij. Yht. Sij. 1 Putaanvirran koulu Pihtipudas 94,2 1 4069 1 247,16 1 6.52,8 1 4

Lisätiedot

KAINUUN TALVIKISAT 2010

KAINUUN TALVIKISAT 2010 KAINUUN TALVIKISAT 00 MYL tettu 0.0.0 klo.07.7 Sivu 8 Toni Närväinen Paavo Puurunen 707 7899 Liperin Hiihtoseura.9,., +,0 7 7 Heikki Palosaari Alexander Schwarz 8088 7 Vuokatti Ski Team Ka.9,9.,8 +0, +,

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

SM-sarjat. SM Juniori tytöt. SM Juniori pojat. SM 1. seniori naiset. SM 1. seniori miehet

SM-sarjat. SM Juniori tytöt. SM Juniori pojat. SM 1. seniori naiset. SM 1. seniori miehet POOMSE SM 2006 TULOKSET SM-sarjat SM Juniori tytöt 1 Roosa Närhi, Budokwai 76,9 2 Emmi Virtanen, Mukwan 73,4 3 Marianne Väyrynen, Lahti Hwang 72,7 4 Mirva Niiranen, Klaukkala 71,4 5 Riikka Helveranta,

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 7.9.16 T 8-40 M LOPPUKILPAILU KOULU AIKA 1 Elli Sarjanen Punkaharju 7,4 2 Aino Heiskanen Punkaharju 7,6 3 Vilma Ulvinen Punkaharju 7,8 4 Neea Punnonen

Lisätiedot

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet. pvm

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet. pvm Liitosaapas Naiset pvm 1 Tuija Salonen Speul 40,33 29.3.2013 Kuopio 2 Meri-Tuulia Kouhia LepU 34,40 29.3.2013 Kuopio 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 33,71 29.3.2013 Kuopio 4 Piia Aaltokoski LepU 31,93

Lisätiedot

Hirrensyöksy ranking 2015

Hirrensyöksy ranking 2015 Hirrensyöksy ranking 2015 Hirrensyöksy Naiset 15 kg 1 Piia Aaltokoski LepU 7,28 13.6.2015 Muuruvesi 2 Asta Kankaala LepU 6,66 2.8.2015 Leppävirta 3 Pirjo Saukkonen LepU 6,43 13.6.2015 Muuruvesi 4 Heidi

Lisätiedot

Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot, Siilinjärvi : Tulokset

Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot, Siilinjärvi : Tulokset Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot, Siilinjärvi 18.2.2012: Tulokset M10 (2 km) 1 4 Erno Ruuskanen Siilinjärven Hiihtoseura 7.47,3 +0,0 2 11 Tomi Lyytikäinen Siilinjärven Hiihtoseura 8.26,6 +39,3 3 7

Lisätiedot

Suur-Savon maakuntaviesti Mikkeli, tulokset

Suur-Savon maakuntaviesti Mikkeli, tulokset Suur-Savon maakuntaviesti 22.3.2009 Mikkeli, tulokset 1 Mikkeli I 2:21:34.5 1 Antti Lampinen 24:35.5 2 Esko Hänninen 14:22.1 3 Teemu Pöntinen 8:50.7 4 Netta Tuhkanen 9:30.1 5 Milla Harsia 8:09.7 6 Virpi

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25 Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18,89 15.5.2013 Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17,36 25.5.2013 Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25 25.5.2013 Raahe 4 Paula Kaivoselkä Varkaus 16,90 7.5.2013

Lisätiedot

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1. 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.OSUUS 1 48 JOUTSA-1 Räsänen Veli-Matti 22.56,8 2 6 SAARIJÄRVI-1 Vertanen Olli 22.59,1 3 3 JYVÄSKYLÄ-1 Mikkonen Tomi 23.04,8

Lisätiedot

Liitosaapas Halli Naiset. Liitosaapas Halli Miehet. pvm

Liitosaapas Halli Naiset. Liitosaapas Halli Miehet. pvm Liitosaapas Halli Naiset pvm 1 Tuija Salonen Speul 40,33 29.3.2013 Kuopio 2 Meri-Tuulia Kouhia LepU 34,40 29.3.2013 Kuopio 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 33,71 29.3.2013 Kuopio 4 Piia Aaltokoski LepU

Lisätiedot

Lapin AM , Rovaniemi, Ounasvaaran Hii Klo H21 8,19 km

Lapin AM , Rovaniemi, Ounasvaaran Hii Klo H21 8,19 km H21 8,19 km Lähti : 14 Keskeytti : 1 Hylätty : 0 1. 6 Juopperi Sami-Petteri PelPo 44.53 2. 11 Taulavuori Arttu AlatPi 48.04 +03.11 3. 2 Korpi Juho LänRa 48.38 +03.45 4. 3 Martikainen Juha KeuKi 49.38 +04.45

Lisätiedot

Laji 1, 50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika

Laji 1, 50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika Tekijä: WinGrodan 1.25.00, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 28 maaliskuu 2016 Aika: 09:31:52 Tulokset Täydellinen - Pisteiden ja väliaikojen kanssa Kilpailu: JoUS CUP III virallinen Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

tulokset.txt MIKV avoin aluekilpailu 1 Urheilupuisto 5/19/2014 TULOKSET M 100 m Tuuli: -1,2

tulokset.txt MIKV avoin aluekilpailu 1 Urheilupuisto 5/19/2014 TULOKSET M 100 m Tuuli: -1,2 MIKV avoin aluekilpailu 1 Urheilupuisto 5/19/2014 tulokset.txt TULOKSET M 100 m Tuuli: -1,2 1. Mikko Rummukainen 1992 RistU 11,75 2. Otto Takala JoutsPo 12,10 3. Mikko Henttonen 1989 KouvU 12,51 4. Manninen

Lisätiedot

Pöytyän kunta Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen vakanssien sijoittuminen yhtenäiskouluille

Pöytyän kunta Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen vakanssien sijoittuminen yhtenäiskouluille Pöytyän kunta ja lukiokoulutuksen vakanssien sijoittuminen ille Elisenvaaran Tehtävänimike Vakanssinumero Vakanssin tämänhetkinen hoitaja Rehtori 550 Mika Virtanen - luokanopettaja, apulaisrehtori 513

Lisätiedot

5- kylän kisat. Kerimäki, Punkaharju, Heinävesi, Savonranta ja Enonkoski. Savonlinna, Kerimäki Kerimäki

5- kylän kisat. Kerimäki, Punkaharju, Heinävesi, Savonranta ja Enonkoski. Savonlinna, Kerimäki Kerimäki 5- kylän kisat Kerimäki, Punkaharju, Heinävesi, Savonranta ja Enonkoski Savonlinna, Kerimäki 17.9.2015 1. Kerimäki 244 2. Heinävesi 226 2. Punkaharju 226 4. Savonranta 119 Sukkulaviesti 12*60m: 1. Heinävesi

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN ALAKOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT TULOKSET. 40 m. Tytöt 1. lk. Pituus. Pojat 1. lk

RAUTJÄRVEN ALAKOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT TULOKSET. 40 m. Tytöt 1. lk. Pituus. Pojat 1. lk RAUTJÄRVEN ALAKOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 15.9.2015 1 TULOKSET Tytöt 1. lk 40 m 1. Meeri Leiviskä, Kivijärvi 8,25 2. Ellen Rasimus, Kivijärvi 8,95 3. Sohvi Paajanen, Kivijärvi

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Vattenfall-ottelu Laukaa, keskusurheilukenttä TULOKSET

Vattenfall-ottelu Laukaa, keskusurheilukenttä TULOKSET Vattenfall-ottelu Laukaa, keskusurheilukenttä 11.6.2007 TULOKSET P11 60 m (VF) 1. Joel Kelly JKU 9,38 2. Toni Pölkki Kiva 9,86 3. Joonatan Tuukkanen Hanka 10,73 4. Nico Pyykkinen SaPu 12,07 P11 1000 m

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg 1 Ulvi Jurikivi KU-58 14,49 22.9.2012 Leppävirta 2 Piia Aaltokoski LepU 12,88 30.9.2012 Leppävirta 3 Asta Kankaala LepU 12,68 18.8.2012 Leppävirta 4 Anastasia

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 100 100 99 97 100 99 595 45x 2. Mikko Luoma KokMAS 93 94 93 93 97 94 564 18x 3. Markku Niemi AlavA 96 91 91 94 97 91 560 19x 4. Markku Haukkala HSA 93

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

25vu TYTÖT -06 ja nuoremmat

25vu TYTÖT -06 ja nuoremmat Etunimi Sukunimi Aika 1 Aino Sipiläinen Tönnö 2006 00:22,620 2 Jonna Partanen Myllylä 2006 00:23,970 3 Saara Hosiaisluoma Myllylä 2006 00:24,170 4 Nelli Mynttinen Pennalan 2006 00:25,770 5 Aino Savolainen

Lisätiedot

Sarjatulokset. Y-SMK SavoCup 2015

Sarjatulokset. Y-SMK SavoCup 2015 Sarjatulokset Y-SMK SavoCup 2015 Minimini Sijoitus Kilpailija yht.pist 1. 11 Veeti Kumpulainen 381 2. 22 Aapeli Honkanen 163 3. 10 Axl Turunen 116 4. 17 Saku Tuovinen 50 5. 1 Artturi Mikkonen 44 6. 4 Joosua

Lisätiedot

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV KH)

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV KH) KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV 29.10.2014 KH) MIEHET 100 M 10,54 JARI HAVERINEN KAJKI 1994 200 M 21,46 MATTI RUSANEN KUKI 1980 400 M 46,65 MATTI RUSANEN KUKI 1983 800 M 1.49,38 ESKO HUTTU

Lisätiedot

Ruutiaseiden Kultahippufinaali

Ruutiaseiden Kultahippufinaali 6.8.206 Siilinjärvi 50 m makuu 20 lk, sarja 0 T Sija Sarja Suku Etu Seura 2 Tulos Sisäkympit 0 T Poikela Oona SodA 97 94 9 5 2 0 T Ruusunen Elias AsAs 98 93 9 3 3 0 T Mäkinen Samu IMAS 92 98 90 6 4 0 T

Lisätiedot

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat FIS 37. Puolangan hiihdot 9.2. 2014 Honkavaarassa Lähtölistat Kilpailun sarjat: M08; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; N45; M45; M55; M65; N18; N20; N35; NYL; M18; M20; M35; MYL; Lähtöaika Nro Lisenssi

Lisätiedot

Inarin Kunnan yläluokkien väliset yleisurheilukilpailut

Inarin Kunnan yläluokkien väliset yleisurheilukilpailut Laji Sija Etunimi Sukunimi Tulos 800m P7lk. 1. Tuomas Leppäkangas 2.30,9 2. Taito Ranta 2.55,7 3. Ville Ikonen 2.58,3 4. Joel Angeli 3.02,6 5. Mikko Orassalo 3.06,0 6. Paulus Lopina 3.16,1 7. Konsta Björkstedt

Lisätiedot

YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016

YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016 YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016 MTK-POHJOIS-SAVON JOHTOKUNTA V. 2016 JUHA PARTANEN, pj. PIELAVESI 0500-189212 jm.partanen@gmail.com PERTTU SIRVIÖ, vpj. IISALMI 050-3236191 perttu.sirvio@gmail.com JARMO

Lisätiedot

Ylitornion koulujenväliset hiihdot

Ylitornion koulujenväliset hiihdot Ylitornion koulujenväliset hiihdot 14.3.2008 P 1 lk 1 km: 1) Pekka Lakkapää Kirk 2.49,7 2) Anton Sikorski Kirk 2.54,4 3) Rasmus Hyrkäs Kirk 4.06,1 4) Tino Koivisto Kirk 4.48,0 5) Erkki Oja Nuot 4.49,1

Lisätiedot

KYSTERI Leppävirta Nilakka Koillis-Savo Leppävirta Pielavesi Keitele Tervo Vesanto Juankoski Kaavi Rautavaara

KYSTERI Leppävirta Nilakka Koillis-Savo Leppävirta Pielavesi Keitele Tervo Vesanto Juankoski Kaavi Rautavaara KYSTERIN HANKINTAORGANISAATIO 1 Organisaatiomalli PALVELUALUE Merja Matilainen KYS/Kysteri Pl 1777 70211 Kuopio KYSTERI PALVELUYKSIKÖT Leppävirta Heli Markkanen vastuukäyttäjä Nilakka Martta Kolehmainen

Lisätiedot

Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016. Tytöt 2011 0,3 km. Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016. Tytöt 2011 0,3 km. Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016 Tytöt 2011 0,3 km Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Nektaria Lampropoulos 01:56 2 Jenny Kettunen 01:58 3 Satu Kontkanen 02:11 4 Bettiina Moilanen 02:30

Lisätiedot

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139.

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan 24.3.2013. Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. NU12 NU15 NU18 1. Issakainen Iida PKUK 656 g 2. Lintunen Riku PP 246 g 1. Väistö Jalmari

Lisätiedot

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Kainuun alueuiniit Kilpailun paikkakunta: Kajaani Järjestäjä: ry Kilpailun johtaja: Jukka Fomin Kilpailun

Lisätiedot

Opas 3. luokalle siirtyvälle

Opas 3. luokalle siirtyvälle Kuopion kaupunki, kasvun ja oppimisen palvelualue Opas 3. luokalle siirtyvälle Lukuvuosi 2014-2015 Valinnat 2. luokan kevätlukukaudella Oppilas valitsee 2. luokan kevätlukukauden alussa ensimmäisen vieraan

Lisätiedot

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14 Lieksan Kansalliset 14.1.2017 Naiset 8 v 1,0 km V 1 (2) Noora Hukka Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:16 05:16 2 (1) Aino Kolmonen Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:27 05:27 Miehet 8 v

Lisätiedot

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet:

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet: SM-lohipilkki 20.3.2016 Pirttilahdella Osallistujia oli 560 Pakkasta oli aamulla kymmenisen astetta, mutta päiväksi lämpeni -2 asteeseen Kaloja nousi yhteensä 175,796 kg Nuoret: 1 Hirvonen Niilo Outokumpu

Lisätiedot

Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT 3LKP 4LKT

Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT 3LKP 4LKT Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT : 1,0 km 1. Haikara Sanni Haikara 3.31,7 2. Järviluoma Tuuli

Lisätiedot

Sija Nimi Koulu Aika TP7

Sija Nimi Koulu Aika TP7 TP7 Sarja T7 800 m 1 Ruth Toivola Pikku-Tapis 3.44,7 2 Alisa Heijasto Tapainlinna 3.49,3 3 Elsa Summanen Puolimatkan koulu 3.55,2 4 Aino Tonteri Martin koulu 4.28,9 5 Hanna Maavuori Pikku Tapis 4.31,7

Lisätiedot

ALA-ASTEIDEN UINTIKILPAILUT Sivu :30. Rata Nimi Koulu Aika Sijoitus. Rata Nimi Koulu Aika Sijoitus

ALA-ASTEIDEN UINTIKILPAILUT Sivu :30. Rata Nimi Koulu Aika Sijoitus. Rata Nimi Koulu Aika Sijoitus ALA-ASTEIDEN UINTIKILPAILUT 7.2012 Sivu 1 8.201316:30 Laji 1 3 lk tytöt 25 vu 1. Sonja Liimatainen KKK 23.9 2. 2. Salla Suni Haikara 32.5 6. 3. Anna Pelo Ahde 24.1 3. 4. Pilvi Poikkimäki Haapala 26.0 Irene

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Tytöt 9 40m 6.97 Inka Hyttinen 2006 24.7. Varkaus 60m 9.4h Jaana Mähönen 1992 3.8. Siilinjärvi 100m 16.0h Sanna Nevalainen 1977 1.9. Lapinlahti 150m 25.7h Siiri Auvinen 2002

Lisätiedot