Juankosken koulun vuosikertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Juankosken koulun vuosikertomus"

Transkriptio

1 Juankosken koulun vuosikertomus

2 Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen (oikealla). Tytin vieressä kisassa niin ikään palkitut Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) Kannessa Tytti Hätisen (7d) pussukka nimeltään Gyoza Dekkai, jolla hän voitti ensimmäisen palkinnon Luovat kädet kilpailussa.

3

4

5 20.1. seiskojen valinnaisainevanhempainilta jakso alkaa Lupa välittää kampanjan puitteissa 9cd:n oppilaita Juankosken ja Kaavin palvelukeskuksilla lukiolaisten penkkarit ja potkiaiset wanhojenpäivät musiikin karnevaali liikuntapäivä Tahkolla talviloma NOUhätä-koulutusta 8.-luokkalaisille tukarien järjestämä mäenlaskuiltapäivä seiskoille 9D luokkaretkellä oppilaita Siilinjärvellä hiihdon maakuntaviestissä 8ab työharjoittelussa 5. jakso alkaa 8cd työharjoittelussa Nou hätä - aluekilpailu venäjän opiskelijoiden matka Pietariin tukarikoulutusta 9a-luokan Mimmi-lehmä esityksiä kaupungintalon auditoriossa lähiliikuntapaikan avajaiset 7.5. Who cares poliisiluento sahansoiton suomenmestari Krista Koivulan vierailu Tappomopo-liikennevalistustuokio Erasmus + -ryhmä Unkarissa kuvisnäyttely Kahvilapytingissä Agorassa musiikkiesityksiä tukioppilaitten retki Kuopioon tulevien seiskojen vanhempainilta ysit Kuopiossa 9abc luokkaretkellä seiskat Pisalla kevätkirkko kevätjuhla

6 KiVa-tiimin terveiset Yhteistyötä oppilaiden hyväksi Kiva Koulu- ohjelma on sisältynyt koulumme toimintaan tänä vuonna aivan kuten aiemmin muun muassa oppituntien sekä teemapäivien muodossa. KiVa-tiimi on selvittänyt kiusaamistapauksia koulussamme lukuvuoden aikana. Teemapäivänä syksyllä 2014 oppilaat esittivät kaksi kiusaamisaiheista näytelmää. Ohjelmaan kuuluvien oppituntien ja teemapäivien tavoitteena on herätellä ajatuksia kiusaamisesta, muuttaa asenteita kiusaamista vastustaviksi sekä parantaa yhdessä toimimisen taitoja ja kouluviihtyvyyttä sekä lisätä yhteisöllisyyttä. Olemme myös järjestäneet oppilaille kyselyjä luokittain. Näissä kyselyissä on pyritty selvittämään oppilailta suoraan mahdollisia kiusaamistapauksia. Lisäksi olemme osallistuneet KiVa -koulun kiusaamiskyselyyn netissä. Sen kyselyn pohjalta tehty koonti tulee koulullemme tiedoksi myöhemmin. Kiva Koulu -ohjelman yhteisiä tavoitteita kohden pyrkivät myös koulumme tukioppilaat. Mannerheimin lastensuojeluliitto sekä liiton paikallisyhdistys Juankoskella ovat olleet hyviä tukijoita tukioppilastoiminnallemme. Mannerheimin lastensuojeluliiton tuella olemme saaneet koulutusmateriaaleja tukioppilaskoulutusta varten sekä rahallista avustusta toiminnan järjestämiseksi. Kiva Koulu -ohjelman sekä tukioppilastoiminnan kautta järjestettävää toimintaa on pyritty suuntaamaan kaikille koulumme oppilaille. Mannerheimin lastensuojeluliiton lisäksi olemme saaneet tukea tukioppilastoimintaan seurakunnan nuorisotyöntekijöiltä sekä Kaavin nuorisotyöltä. Yhteistyö on ollut tarpeellista ja antoisaa. Kiitos siitä kuuluu kaikille mukana olleille! KiVa -tiimin puolesta Risto Tarkiainen

7 Juankosken koulun vanhempainyhdistys JYKEVÄ Lukuvuonna Jykevä aloitti toimintansa esittäytymällä Kodin ja koulun -päivänä koululla olleiden Harry-harrastusmessujen yhteydessä. Jykevän ja 8c-luokan yhteisessä kahviossa kävi mukavasti messuvieraita. Koulun teemana oli kuluneena vuonna terveet elämäntavat ja Jykevä organisoi syksyllä kahden viikon liikuntatempauksen. Haastoimme oppilaat liikkumaan vapaa-ajalla huoltajien kanssa ja eniten suoritusmerkintöjä kirjanneet palkittiin jäätelöllä. Itsenäisyyspäivän tanssiaisiin kutsuimme huoltajien lisäksi myös isovanhemmat Ylen Lupa välittää -teeman hengessä. Tanssin pyörteisiin pääsi oppilasbändin lisäksi Jykevän oman hanuristin tahdittamana. Talven mittaan Jykevää puhuttivat myös turvalliset oppilaskyyditykset. Puheenjohtajamme kävi useita keskusteluja asianomaisten tahojen kanssa koskien matkahuollon paikkaa Kaavilla. Vappuna järjestimme uuden lähiliikuntapaikan vihkimistilaisuuden yhdessä 8.-luokan tukioppilaiden kanssa. Paikalla olivat asiaan vaikuttaneet Jykevän edelliset puheenjohtajat Mikko Huhtala ja Andi Atkinson. Puheiden ja nauhanleikkaamisen jälkeen 9.-luokan tukioppilaat päihittivät opettajat lumisessa tanssikisassa. Kiitos vanhempien ja opettajien Jykevällä oli mahdollisuus pitää talvella viikon ajan kirpputorimyyntiä lahjoituksina saaduilla tavaroilla. Oppilaat äänestivät nyt toukokuussa keskuudestaan reiluimman tytön ja pojan jokaiselta luokka-asteelta ja myyntituloista saatu tuotto käytettiin näihin Reilu Kaveri stipendeihin. Jykevän puheenjohtajana toimi Juha Okulov (8c), sihteerinä ja opettajien edustajana Ulla Karttunen. Vanhempina mukana aktiivisimmin olivat Otto Poutiainen (7a), Sirpa Rytkönen (7c), Riitta Koponen (8b), Katja Sorsa (7b/8d) ja Sisko Kontkanen (9c). RENTOUTTAVAA JA AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!

8 Maaseutu kutsui 9.-luokkalaisia Juankosken koulun ysiluokkien Maaseutu kutsuu -tapahtuma alkoi syyskuun 4. päivän aamuna Sirviön Nauta Oy:n maatilaan tutustuen. Siellä saimme tutustua maatilan toimintaan ja karjanhoitoon. Tilan aamurutiini alkaa viideltä aamulla, jolloin sonnit ruokitaan ja ruokintapöydät puhdistetaan. Samalla tarkkaillaan eläinten hyvinvointia. Iltapäivällä rehut tasataan eläinten eteen. Eläinten hoidon lisäksi toimintaan kuuluu erilaisia hallinnollisia töitä sekä peltoviljelyä. Lihanautoja kasvatetaan tilalla teuraaksi, jolloin naudan teuraspainon tulisi nousta vähintään 365 kiloon. Eläimet tunnistetaan korvamerkeistä, ja niistä pidetään eläinrekisteriä. Eläinrekisterin ja merkkien puutteet johtavat viranomaisten tarkastuksiin. Eläimet teurastetaan Outokummussa. Osa luokista vieraili myös Käsityömatkailupalvelut Taitoloma Oy:llä Nilsiässä. Matkamme jatkui kohti Muuruveden maatalousoppilaitosta, jossa oli vierailemassa 800 oppilasta. Siellä pääsimme opastetulle kierrokselle, jossa esiteltiin oppilaitoksen koneita ja eläimiä. Muuruvedellä oli myös järjestetty oppilaille kilpailuja. Kierroksen jälkeen saimme kulkea vapaasti ja tutustua paikkaan itsenäisesti. Päivä päättyi linja-automatkaan kohti koulua. Vaikka me oppilaat olimmekin vähän väsyneitä, pidimme reissusta ja se oli hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen. Toivoisimme tällaisia päiviä enemmän! Maaseutu kutsuu -tapahtumissa nuoret pääsevät tutustumaan toiminnallisesti ja elämyksellisesti niin maatalousalaan, metsäalaan, puutarha-alaan kuin muihinkin maaseudun ammatteihin ja maaseutuyrittämiseen. Tapahtumia järjestävät Savon ammatti- ja aikuisopisto, Savoniaammattikorkeakoulu, Ylä-Savon ammattiopisto, ItäMaito Osuuskunta, Metsänhoitoyhdistykset sekä muut Maaseutuammattiin ry:n jäsenet ja kummiyritykset. Tapahtumaa tuki Olvi-säätiö. Teksti ja kuvat: Julia Burtsov ja Elisa Räsänen 9c.

9 Joulukuun aikaan Itsenäisyyspäivän juhlassa Leena Hakkarainen ja Raimo Vepsä kertoivat sota-ajan muistojaan. Ninja Miettinen (9c) ja Mikko Hyvärinen (9c) haastattelivat. Joululaulajaiset

10 Joulukuinen päivänavaus torilla Sählyturnaus

11 Oppilaskunnan toimintaa Oppilaskunnan hallituksen jäsenet: Puheenjohtaja: Kerkko Kuronen 9D Sihteeri: Elisa Räsänen 9C Rahaston hoitaja: Henri Tirkkonen 9D Muut jäsenet: Julia Burtsov 9C Iida Hurri 9B Janne Karhunen 9A Antti Mustonen 9D Aleksi Okulov 8C Johanna Hartikainen 8A Veera Vallius 7C olleen taksvärkkikeräyksen tuotto oli 2145, josta kolmannes eli 718,69 tuli oppilaskunnalle ja loput 1432 meni hyväntekeväisyyteen Sydänlapset Ry:lle. Oppilaskunnan hallitus järjesti myös Nenäpäivän kahvion Oppilaskunnan rahoilla järjestettiin yhdeksäsluokkalaisille Kuopio-päivä, jossa käytiin Kuopion museossa. Oppilaskunnanhallitus on kokoontunut useita kertoja kuluneen lukuvuoden aikana ja kertonut rehtorille oppilaiden mielipiteitä esimerkiksi välitunneista. Loppukeväästä oppilaskunnan hallitus kävi nauttimassa pitsat Ruukin Kievarissa. Kuvistunnilla tehtiin naamarit. Kuvassa 7c tuotoksiensa kanssa.

12 Vuotemme tukareina Tukioppilaat ovat näkyneet koulumme arjessa monella eri tavalla. Syksyllä tukarit osallistuivat seitsemäsluokkalaisten vanhempainiltaan esittelemällä koulua uusille oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Myös ensimmäisenä koulupäivänä kierrätimme seiskoja ympäri koulua erilaisten tehtävien parissa. Pidimme heille jalkapalloturnauksen loppusyksystä. Talvella järjestimme diskoja, veimme seiskat pulkkamäkeen ja pidimme joulukalenterin sekä jouluvisan. Keväällä järjestimme päivädiskon, pidimme aamunavauksia sekä osallistuimme MLL:n Kevätilokeräykseen. Kevään huipensi tukariretki Kuopioon. Hyvää kesää kaikille! =) Lukuvuoden tukarit: Kerkko Kuronen, Mia Vänttinen, Miida-Tuulia Kukila, Veera Kokkarinen, Hilja Sisso, Olga Tolvanen, Nuuti Keinänen, Mira Ukkonen, Annika Väänänen, Noora Heiskanen, Henrik Kuosmanen, Inka Hentunen ja Mikko Hyvärinen.

13 Tulitaide-tapahtuma tammikuussa

14 Lupa välittää 9C ja 9D osallistuivat Ylen Lupa välittää -kampanjaan. Elisa Räsänen, Julia Burtsov, Mari Turunen ja Ninja Miettinen kävivät haastattelemassa Kaavin palvelutalon asukkaita. Ensimmäiseksi haastattelimme 90-vuotiasta Iivaria (nimi muutettu). Iivari on kotoisin Sivakkavaaran kylästä. Hän oli ammatiltaan maanviljelijä. Pyysimme häntä kertomaan lapsuudestaan. - Minulla oli viisi siskoa, joista kolme on enää elossa. Leikkejä ei keritty leikkimään, kun oli paljon kotitöitä tehtävänä, mutta kyllä sitä joskus kerkesi hippaa leikkimään, mutta vapaa-aikaa harvoin oli. Kaikki kotona tekivät kotitöitä. Hoidettiin lypsykarjaa ja sikoja. Hevosien kanssa tehtiin peltotöitä. Arkena koulua käytiin Sivakkavaaran koululla ja sunnuntaisin käytiin kirkossa. Kouluun mentiin jalan tai hiihtäen. Koulussa oli silloin toisenlainen kuri kuin nykyään. Opettajia kunnioitettiin ja jälki-istuntoja tuli, minullekin joskus. Iivari on kokenut myös sota-ajan. Vuonna 1942 hän oli vasta 18-vuotias ja joutui rintamalle. - Tuntui siltä, ettei sieltä selviä koskaan pois, Iivari kertoo. Armeijaan mennessä tajusin, että nyt jouduttiin oikeaan kuriin. Kun vihdoin pääsin kotiin, tuntui olo niin hyvälle. Ruokakin oli parempaa kotona. Samoihin aikoihin isäni oli taistelemassa Viipurissa, itse olin Syvärillä. Toinen haastateltavamme oli 84-vuotias Iita (nimi muutettu). Iita on kotoisin Iisalmen läheltä Varpaisjärveltä. Hänellä ei ole ollut ammattia, koska hän meni aikaisin naimisiin metsäinsinöörin kanssa ja hänestä tuli kotiäiti. Iita tapasi miehensä tansseissa, jossa käytiin joskus. Heillä on viisi lasta ja lemmikkinä koiria ja kissoja. Lapsista kaikki ovat nyt ylioppilaita. - Kävin kansakoulun Varpaisjärvellä. Koulunkäynti oli mieluista ja olin kiitettävä oppilas. Lapsuudessani veistin nukkeja ja olin tavallaan hieman poikatyttö. Sota-aikana, kun olin 10-vuotias, äitini sairasti nivelreumaa eikä päässyt sängystäkään ylös, joten minun täytyi hoitaa veljiäni. Kotityönä oli myös karjanhoitoa. Ruoka oli silloin kortilla ja käytössä olivat ruokakupongit, koska kaupasta sai vain tietyn määrän ruokaa. Lapsuus oli työntekoa. Nykyään sellaista ei edes osata kuvitellakaan. Kiitämme, että saimme viettää päivän kanssanne!

15 Alueellista menestystä Juankosken koulun parhaan Nouhätä-joukkueen edustajat Johanna Huttunen, Vilma Niemilä sekä Pinja Tukiainen menestyivät hienosti Pohjois-Savon aluekilpailussa ja olivat neljänsiä. Kaiken kaikkiaan aluekilpailuun osallistui 14 joukkuetta. Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen. Tuomariston perustelut olivat seuraavanlaisia: Työssä ilmenee luovasti kehitelty idea. Työ on toimiva ja se on toteutettu vaikeasta materiaalista erinomaisesti. Työ on visuaalisesti hauska, mielikuvituksellinen ja sympaattinen. Työ saa katsoja hyvälle mielelle. Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) palkittiin niin ikään kyseisessä kilpailussa. Jukka Hallikainen (9c) nappasi Pohjois-Savon Metsävisan voiton ja pääsi loppukilpailuun Helsinkiin. Juankosken koululaiset maakuntaviestissä Koululaisten maakuntaviestit hiihdettiin Siilinjärvellä, Hamulan koululla Ensimmäistä kertaa kisaan saivat osallistua myös yläkoululaiset. Juankosken yläkoululta saatiin mukaan kuusihenkinen joukkue. Avausosuuden hiihti Antti-Jussi Räsänen (7 a), toisen osuuden Veera Niskanen (7 c) ja kolmannen Tuomas Tirkkonen (8d). Vilma Niemilä (8b) hiihti neljäntenä luovuttaen seuraavan viestiosuuden Nuuti Keinäselle (9c). Ankkurina hiihti Iida Hurri (9b). Jokaisella oli hiihdettävänään 1,5 kilometriä. Joukkue sijoittui kolmanneksi ajalla Yläkoululaisten sarjan voitti Siilinjärveltä Ahmon koulu, toiseksi sijoittui Maaninkajärven koulu ja neljänneksi tuli Vieremän kirkonkylän koulu. Kilpailu hiihdettiin samanaikaisesti alakoululaisten kanssa. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle runsaslukuisen ja kannustavan yleisön. Vilma Niemilä (8b)

16 Viestijoukkue vasemmalta oikealle: Antti-Jussi Räsänen, Veera Niskanen, Tuomas Tirkkonen, Vilma Niemilä, Nuuti Keinänen ja Iida Hurri. Kuvassa mukana myös liikunnanopettaja Katja Halonen. Korukurssin töitä: Anni Kauppinen (8a) ja Sini Asikainen (8a)

17 Musiikin karnevaali Juankoskella Ruukinkoululla järjestettiin Juankosken koulun ja lukion sekä musiikkiopiston yhteistyökonsertti laskiaistiistaina 17. helmikuuta. Esiintyjinä konsertissa oli musiikkiopistolla opiskelevia Juankosken koulun ja lukion oppilaita. Lisäksi konsertin lopussa esiintyivät koulun entiset oppilaat, nykyiset musiikin ammattilaiset, Annika Pehkonen, Johanna Räisänen ja Juho Kanervo. He pitivät myös aamupäivällä työpajoja oppilaille, joissa he kertoivat opinnoistaan musiikin parissa ja mikä innoitti heidät aloittamaan musiikin harrastamisen. Täällä Juankoskella lapsilla ja nuorilla on ollut mahdollisuus opiskella musiikkia Kuopion konservatorion sivutoimipisteessä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, kertoi Juankosken musiikkiopiston johtaja Tiina Pirinen puheessaan, Tällä hetkellä olemme 130 oppilaan musiikkiopistollamme osa Suomen suurinta ja monipuolisinta tanssi- ja musiikkioppilaitosta. Juankoskella tarjotaan tanssin opetuksen ja muskarin lisäksi musiikin perusopetusta sekä avoimen puolen opetusta. Pääaineeksi on mahdollista valita klassista laulua ja kitaraa, rumpuja ja lyömäsoittimia, vaskisoittimia, klarinettia, huilua ja nokkahuilua, viulua, alttoviulua tai selloa. Hilja Sisso ja Veera Kokkarinen 9a Johanna Räisänen, Annika Pehkonen ja Juho Kanervo esiintyivät musiikin karnevaalissa.

18 Mimmi-lehmä Juankosken 9A luokka esitti Maija Kukilan käsikirjoittaman sadun Mimmi-lehmän ja Variksen seikkailut saadakseen rahaa luokkaretkeä varten. Esitykset olivat 23. huhtikuuta 2015; neljä niistä oli Juankosken kaupungintalon auditoriossa ja yksi Hevoshaan toimintakeskuksella. Oppilaat harjoittelivat välituntisin ja Maija Kukilan hyppytunneilla. He saivat Mintun ja Possun puvut Juankosken kaupungilta, pukujen mahat Kuopion kaupunginteatterilta ja loput he tekivät itse. Miida ja Veera esittivät ensimmäisen sadun Pietarissa ja Unkarissa. Ensimmäinen satu alkoi siitä, kun Mimmi-lehmä alkaa tanssia balettia, jolloin Varis tulee ja sanoo, etteivät lehmät tanssi. Mimmi kaatuu ja Varis viisastelee hänelle. He alkavat puhua baletista ja Mimmi alkaa tanssia Mintun, Possun ja Kissan kanssa. Varis lähtee tympääntyneenä pois. Toinen satu alkoi siitä, kun Mimmi, Minttu, Possu ja Kissa katselevat vähän matkan päässä olevia kelkkailijoita. Mimmi haluaa myös mäkeen kelkkailemaan. He hakevat isännän tyttären kelkan ja Varis saapuu paikalle. Mimmi lähtee laskemaan ensimmäisenä ja hänen laskemisensa ei onnistu kehuttavasti. Kun Mimmi on ylhäällä, Varis sanoo näyttävänsä, miten oikeasti kelkkaillaan. Varis laskee monin eri tavoin, kuten yhdellä jalalla ja silmät kiinni, mutta lasku loppuu lyhyeen, kun hän osuu kantoon ja hän satutti pyrstönsä lumen lyödessä siihen. Lopulta kaikki laskevat yhdessä iloisesti nauraen. Esiintyjät menivät portaisiin tehdystä liukumäestä ja lähes koko yleisö lähti mukaan. teksti ja kuva: Tiia Oksman (9d) ja Annika Väänänen (9d) Hahmot vasemmalta oikealle: Kissa - Hanne Halonen, Possu - Jonna Jäntti, Minttu-lehmä - Milla Kumpulainen (tuuraa Mira Ukkosta), Mimmi Lehmä - Miida Kukila ja Varis - Veera Kokkarinen. Kuvassa evät näy: isännän tytär - Milla Kumpulainen (tuuraa Olga Tolvasta), äänitekniikassa Hilja Sisso, ohjaajana Maija Kukila.

19 Привет из России! - Terveisiä Venäjältä! Juankosken yläkoulun ja lukion venäjän kielen opiskelijat pääsivät toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa matkasta Venäjälle 18. päivä huhtikuuta. Matkaan lähti yhteensä 17 oppilasta ja kaksi opettajaa. Linja-auto starttasi lauantai-aamuna Juankoskelta kello yhdeksän ja jatkoi siitä Kaaville keräten sieltä loput oppilaat kyytiin. Sitten alkoikin matka rajalle. Ensimmäiseen päivään ei ohjelmaa paljoa linja-autossa istumisen lisäksi mahtunutkaan. Tullissa meni muutama tunti odotellessa, mutta Suomen kansalaisina emme antaneet sen latistaa tunnelmaa, vaan seurasimme senkin ajan jääkiekon Euro Hockey team -peliä (osuvasti Venäjää vastaan) Iltalehden sivujen kautta. Rajasta yli päästyämme jatkoimme matkaa Pietariin, jossa majoituimme hotelli Moskovaan. Illalla päätimme kokeilla venäjän kielen taitojamme ja lähteä hotellin viereiseen McDonaldsiin tilaamaan iltapalaa. Noh, eihän se mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta puolin ja toisin kangertelevalla englannilla ja käsiä huitomalla saimme kuitenkin tilaamamme eväät. Seuraavana aamuna meitä odotti maukas hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähdimme opastetulle kiertoajelulle tutustumaan Pietariin. Kaunis arkkitehtuuri, vanhat rakennukset ja komeat patsaat jättivät meihin jokaiseen varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Kiertoajelun jälkeen meitä odotti erittäin maukas ravintola-ateria paikallisessa ravintolassa. Syötyämme lähdimme jatkamaan Pietariin tutustumista, mutta tällä kertaa suuntasimme Eremitaasiin, Talvipalatsiin. Jo pelkkä rakennusten koko ja kaunis julkisivu saivat monet haukkomaan henkeään, mutta se ei ollut mitään verrattuna sisältä löytyviin taideteoksiin: erittäin kauniita patsaita, kuuluisia tauluja, historiallisia koriste-esineitä... Lista on loputon. Jos joskus päätät käydä Pietarissa, Eremitaasi on ehdottomasti yksi kohde, jossa kannattaa vierailla. Kaiken kruunasi suomenkielinen opas, joka kertoi meille paljon eri esineistä, Venäjän historiasta ja sen hallitsijoista. Kierros oli luonnollisestikin pitkä, mutta todellakin sen kaiken kävelyn arvoinen! Eremitaasista palattuamme menimme hotellille ja tällä kertaa menimme viereiseen Prismaan ostamaan iltapalaa. Se sentään sujui jo jotenkin, olihan siellä yllättävän paljon suomalaisia tuotteita. Maanantaiaamuna maittavan aamiaisen jälkeen lähdimme tutustumaan pietarilaiseen ystävyyskouluumme, koulu numero 23:een. Siellä tutustuimme toisiimme ja esitimme esityksiä puolin ja toisin. Tutustutimme heitä Suomeen Juicen Juankoski here I come- kappaleen tahtiin ja tulihan sitä yhdet letkajenkatkin yhdessä tanssittua. Kouluvierailun jälkeen lähdimme metrolla liikenteeseen etsimään ruokapaikkaa. Voisi melkein sanoa, että suorastaan eksyimme erääseen erittäin hyvää ruokaa tarjoavaan gruusialaiseen ravintolaan. Ähkyssä lähdimme ostoksille Galeriaan, yhteen Pietarin suurista ostoskeskuksista. Siellä vierähtikin useampi tunti, olihan liikkeitä kuitenkin useita kymmeniä. Illalla hotellilla ei tarvinnut paljoa unta odotella. Tiistaina aamupalan jälkeen luovutimme huoneet ja lähdimme kotimatkalle. Emme kuitenkaan menneet suoraan rajalle, vaan piipahdimme Viipurissa ostamassa viimeisiä tuliaisia kotiväelle. Mukaan tarttui maittavaa ruokaa, paljon makeisia, pientä hilpeyttä herättäneitä Putin-mukeja ja lähtipä mukaan jopa yksi Putinin kuvalla varustettu t-paitakin. Viipurissa asiointi onnistuikin paljon paremmin, koska kaikki kauppiaat osasivat yllättävän hyvää suomea. Siellä saimme tuhlattua viimeisiä ruplia, joita muuten tuli käytettyä aikamoinen nippu reissun aikana. Viipurista jatkoimme matkaa rajalle ja siitä edelleen Suomen puolelle. Loppumatkasta porukka alkoi olla jo aika väsynyttä, mutta sehän vain nosti tunnelmaa. Palasimme Kaaville noin kello 19 aikoihin. Siinähän se neljä päivää menikin. Laukut täynnä tuliaisia ja univelkaa vaikka muille jakaa, mutta reissu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Paluu koulun penkille tuntuikin aika tympeältä ja äkkiseltään oudolta, kun yhtäkkiä ymmärsitkin kaiken mitä muut sanovat. teksti: Mia Vänttinen (9c) ja Iida Vallius (A14)

20 Eremitaasin edustalla Venäjän valinnaisryhmän (8. lk) töitä:

21 Noora Heiskanen (9a) Lukudiplomin suorittivat Anniina Mustonen (8a), Milja Sisso (8c), Reetta Harjunen (9b), Iida Koponen (9b) ja Jutta Toivari (9d) Emma Koistinen (7c)

22 Oppilaat lukuvuonna A Hallikainen Hyvönen Korhonen Kuusharju Laatikainen Louhikallio Niemeläinen Niskanen Partanen Pehkonen Pitkänen Poutiainen Pyykönen Riekkinen Räsänen Räsänen Saire Tirkkonen Tolppanen Vitri Väätäinen 7B Suvi Jenna Suvi Jannica Veikka Leevi Terhi Veera Vilma Kaapo Tiia Jasmin Ella Johanna Antti-Jussi Elmeri Heidi Joona Oskari Arttu Mikko Ahonen Ahonen Hartikainen Karppi Kekäläinen Kiimalainen Kumpulainen Kärkkäinen Lysinen Miettinen Mustonen Niskanen Niskanen Parviainen Pitkänen Rissanen Sorsa Taattola Tanskanen Toivanen Turunen Eetu Joonas Helmi Arto Jonna Henna Jesse Kiia Saku Iida Niina Enni Katja Anna Juuso Jaana Sami Jere Hilma Arttu Ville-Matias

23 7C Antikainen Haapalainen Hakkarainen Hyttinen Julkunen Järveläinen Koistinen Lipponen Lipponen Miettinen Mustonen Niskanen Parviainen Piirainen Rytkönen Räsänen Simonen Toivanen Vallius Valtiala Vartiainen Vartiainen 7D Henri Nea Joonas Kimmo Tomi Suvi Emma Miika Saku Ninni Jarre Veera Venla Nelli Miro Piia Anniina Jere Veera Vinski Emmi Veeti 8A Asikainen Ehrukainen Hartikainen Järveläinen Karhunen Kauppinen Knuutinen Kosunen Mikkanen Mykkänen Pasanen Peltola Pursiainen Turunen Vartiainen Brilli Hartikainen Huusko Hätinen Höim Järveläinen Jäsberg Kankkunen Karttunen Kekäläinen Koponen Korhonen Leskinen Mustonen Mäkinen Pakarinen Pentikäinen Ruotsalainen Vartiainen Vinni Voutilainen Elina Johanna Henri Tytti Remo Tiina Niko Nuutti Saara Marion Roni Auli Roosa Vilhelmiina Matias Pinja Eetu Nina Sanna Jesse Janina 8B Sini Taina Johanna Suvi Teemu Anni Jasper Joni Niko Tatu Päivi Veikko Vertti Aleksi Henna Airaksinen Heiskanen Huttunen Hyvönen Markus Roosa Johanna Tiia Koistinen Mustonen Niemilä Nykänen Parviainen Parviainen Pirinen Pitkänen Rönkkö Tukiainen Ukkonen Joni Anniina Vilma Jenna Mikko Väinö Veeti Riku Anni Pinja Paula

24 8C Ahonen Hartikainen Kemppi Koistinen Koukkari Oksman Okulov Parviainen Pesonen Pirinen Pirinen Saukkonen Savolainen Simonen Sisso Uusitalo 8D Matias Juho Tuuli Toni Eeva-Kaarina Juho-Antti Aleksi Erkka Elli Reetta Sakari Ville Niki Emma Milja Akseli 9A Halonen Heiskanen Hyvönen Jäntti Karhunen Karppi Knuutinen Kokkarinen Kukila Kumpulainen Lipponen Muranen Mustonen Mönkkönen Niskanen Parviainen Sisso Tolvanen Ukkonen Ukkonen Viinikainen Korppi Laukkanen Martikainen Mikkanen Myllynen Riekkinen Sorsa Tirkkonen Toivanen Vartiainen Viczian Väänänen Väänänen Willman Emilia Joonas Nico Mimmi Ville Roope Santtu Tuomas Henna Jenna Medi Jesse Niko Mikael 9B Hanne Noora Toni Jonna Janne Timo Jasmin Veera Miida-Tuulia Milla Mitro Vilina Mikko Eija Veikka Roosa Hilja Olga Eetu Mira Tommi Ahonen Asikainen Harjunen Hartikainen Hentunen Hurri Jäsberg Keinänen Kinnunen Koponen Kuosmanen Leskinen Lipponen Lähtevänoja Miettinen Numminen Oksman Rajahalme Repo Riekkinen Turunen Vinni Emma Niina Reetta Essi Inka Iida Jesse Matti Anna Iida Henrik Mari Menna Justus Arttu Eetu Tomi Mimosa Toni Juuso Sami Jere

25 9C Burtsov Hallikainen Heimonen Heiskanen Hurme Hyvärinen Höim Julkunen Karjalainen Keinänen Kontkanen Lappalainen Leijoki Miettinen Pirinen Räsänen Räsänen Taattola Timonen Tirkkonen Tolppanen Turunen Vänttinen 9D Julia Jukka Fanny Aleksi Aleksi Mikko Rene Satu Venla Nuuti Konsta Maria Tuukka Ninja Aleksi Elisa Siiri Emma Roope Joosua Jaana Mari Mia Holländer Huusko Hyvärinen Hämäläinen Karppi Keinänen Keinänen Kohonen Kuronen Miettinen Mustonen Parviainen Riekkinen Saukkonen Tirkkonen Tirkkonen Toivari Turunen Vehviläinen Väänänen Väänänen Tiia Sanna Eveliina Eveliina Anni Juho Julia Ville Kerkko Tuukka Antti Tuomas Lotta Eetu Henri Maija Jutta Melissa Saara Annika Jenni

26 Sahansoittaja Krista Koivula Ruukinkoululla Saimme nauttia sahansoiton Suomen mestarin soitosta Krista Koivula soitti koulullamme sahaa, jota säesti pianolla Maija Kukila. Koulumme oppilaat ja opettajatkin pääsivät halutessaan kokeilemaan sahan soittamista. Sahansoitto oli erilaista kuin normaali musiikki. Se ei ollut vaikeaa, kun oppi soittamaan, kuvasi Enni Niskanen (7b) sahansoittoa. Kuva: Jenna Vartiainen (8d), teksti: Emilia Korppi (8d) ja Jenna Vartiainen

27 Henkilökunta Ala-Soini Heli, ruotsi ( alkaen) Falck Pekka, uskonto, psykologia, filosofia Flink Tarja, kotitalous, englanti Hakkarainen Santra, ruotsi, tukioppilaiden ohjaava opettaja Halonen Katja, liikunta, terveystieto Hiltunen Tarja, koulusihteeri Hopponen Ari, tekninen työ Hyttinen Kirsi, biologia, maantieto, maa- ja metsätalous Karhunen Leena, biologia, maantieto, terveystieto Karttunen Ulla, erityisopetus Kervinen Heikki, liikunta ( asti) Kohvakka Liisa, ranska, venäjä Koivula Elina, ekonomia, kuvataide Koivuranta Pasi, matematiikka, tietotekniikka Kosunen Eeva-Kaisa, matematiikka, tekstiilityö ( alkaen) Kujala Jaana, rehtori Kukila Maija, musiikki Kuoppasalmi Riikka, ekonomia, kuvataide ( alkaen) Leppänen Matti, matematiikka, kemia Martikainen Jari, kouluavustaja Törmän koulu Säyneinen Marttila Päivi, kotitalous, terveystieto Paavola Marja, englanti, saksa Pursiainen Satu, kouluavustaja Rahkonen Saija, koulukuraattori Savolainen Jarmo, englanti Sivonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus, ilmaisutaito Smolander Risto, kemia, apulaisrehtori Sorsa Tarja, Törmän koulu Säyneinen Suni Marko, ortodoksinen uskonto Tarkiainen Risto, erityisopettaja Tiilikainen Minna, tekstiilityö, matematiikka ( asti) Timonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus Timonen Janne, historia ja yhteiskuntaoppi, ekonomia Tirkkonen Arto, fysiikka, tietotekniikka Toivanen Perttu, liikunta ( alkaen) Toivanen Sanna, matematiikka ja fysiikka Toivari Jarmo, koulumestari Tuomela Raija, kouluterveydenhoitaja Vähärautio Elvi, ruotsi ( asti) Yletyinen Kirsti, historia ja yhteiskuntaoppi, uskonto, oppilaskunnan ohjaava opettaja

28 UUSI LUKUVUOSI JA UUSISTA OPPILAISTA ILMOITTAMINEN Uusi lukuvuosi alkaa klo 9.00 Ohjeet järjestäytymisestä tulevat ilmoitustaululle. Jos oppilas esim. perheen paikkakunnalta muuton vuoksi ei tule ensi syksynä tähän kouluun, hänen ja huoltajan on mahdollisimman pian ilmoitettava siitä koulun kansliaan joko kirjeitse tai puhelimitse. Samoin kouluun muilta paikkakunnilta tulevista uusista oppilaista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Yksityisoppilaaksi suorittamaan jotain peruskoulun ainetta, luokkaa tai koko yläasteen oppimäärää voi ilmoittautua kuukauden kuluessa lukukauden alkamisesta. Yksityisoppilailta ei peritä tenttimaksuja. Kanslia on avoinna klo 9-12 Yhteystietoja Juankosken koulu Juankoskentie Juankoski Rehtori Jaana Kujala Koulusihteeri Tarja Hiltunen Apulaisrehtori Risto Smolander Opinto-ohjaaja Satu Tuppurainen Kuraattori Saija Rahkonen Koulumestari Jarmo Toivari Kouluterveydenhoitaja Raija Tuomela Koulutoimisto virastotalolla: Marja-Leena Vinni koulukuljetukset

Hiihtotyyli Vapaa Lopputulokset 14.2.2015

Hiihtotyyli Vapaa Lopputulokset 14.2.2015 81 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH MIEHET 8 V 1 KM 1 Tuukka Ovaskainen 2007 M08 Sonkajärven Pahka 40199421 11:01:30 4:34:00 2 Juho Huttunen 2007 M08 Sonkajärven

Lisätiedot

681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH 14.2.2015

681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH 14.2.2015 681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH Iisvesi, Onkilampi, Ampumaradantie 149, 77600 Suonenjoki 14.2.2015 163 hiihtäjää Ilmoittautunut Hiihtotyyli Vapaa MIEHET

Lisätiedot

LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015

LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015 LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015 KANGASVARREN KOULU Rehtori Timo Piesanen Opettajat Luokat Maija Parkkari-Räty Maaret Liikkanen Kaisa Jääskeläinen Tarja Käyhty Simo Jääskeläinen Timo

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ Tytöt 10v 3-ottelu LOPPUTULOKSET 0 Sija Nimi Koulu 60m Korkeus Kuula Yhteensä 1 Marjo Heikura Jamali 10,38 189

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

Bussiin nousulista ==============

Bussiin nousulista ============== 1/6 Bussiin nousulista ============== Grp. Metallin ao. 148 r.y. Päivitetty lista 28.1.2009 Virkistysviikonloppumatka Kuusamoon 31.1. - 1.2.2009 (la-su/2 pv) "Holiday Club Kuusamon tropiikki" Bussi nro

Lisätiedot

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis.

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis. Miehet 12 vuotta 3 km V 11.01.30 4 29769352 Arttu Pajunen Kangasniemen Kalske 11.01.30 16 xxx Aaro Puttonen Ristiinan Urheilijat 11.01.30 32 24202842 Sami Roos Mikkelin Hiihtäjät 11.01.30 33 30134124 Juho

Lisätiedot

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8.

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8. Keuruun Hiihdot 8.3.2015 Tuloksia Naiset 10 vuotta 2 km V 1) Lotta Salonen KaipVire 7.26,4, 2) Heta Virkajärvi KaipVire 7.46,7, 3) Inka Lakanen PerhKiri 7.51,4, 4) Melia Palsinajärvi KaipVire 7.59,7, 5)

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 1 TULOKSET Tytöt 1. lk 40 m 1. Pihla Peippo, Kivijärvi 7,78 2. Tuike Vento, Kivijärvi 8,21 3. Veera Hallikainen, Kivijärvi 8,31

Lisätiedot

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta Taitajat Sijoitus Nimi Seura Pisteet Erikoismaininta 1. Sanni Koskinen 40,66 2. Vilma Kangasaho 36,00 3. Pinja Salmi 34,00 4. Kristiina Venäläinen KuLS 33,32 5. Veera Häkkinen KuLS 32,67 6. Sanna-Mari

Lisätiedot

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset Kilpailijat Koulu Aika Sijoitus N9 (500m) Jessica Halonen Anttola 4:20 1 Milka Kautonen Kirkonkylä 4:23 2 Assi Kovanen Kirkonkylä 4:25 3 Henna Kosonen

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 42 27.05.2014. Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014

Sivistyslautakunta 42 27.05.2014. Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014 Sivistyslautakunta 42 27.05.2014 Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014 Sivla 42 Valmistelija: rehtori Markku Tani, puh. 040 836 5620, etunimi.sukunimi@savitaipale.fi OVTES/opettajien

Lisätiedot

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014 TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014 Lielahden koulu tänään Oppilaita on yhteensä 577-264 oppilasta vuosiluokilla 1-6 - 313 oppilasta vuosiluokilla 7-10 Luokkia - 7. luokkia

Lisätiedot

IV Pohjankyrö murtsikka-cup

IV Pohjankyrö murtsikka-cup 1 / 5 10.2.2009 17:22 IV Pohjankyrö murtsikka-cup Perinteinen, Isokyrö Ylipää 8.2.2009 T U L O K S E T N05; M05; N06; M06; N07; M07; N08; M08; N09; M09; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; Tytöt 5

Lisätiedot

Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012)

Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012) Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012) Hallinto-osasto Kaupunginjohtaja Petri Kangasperko 0400-678080 Hallintojohtaja Kaisu Matinniemi 040-5409813 Hallituksen puheenjohtaja Jouko Lösönen 050-5414928 Markkinointisihteeri

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015

Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015 Ylä-Savon ammattiopisto, Aikuiskoulutus, tutkinnon suorittaneita 1.1.2015-31.5.2015 Automaatioasentajan ammattitutkinto Harmoinen Jukka Tapio, Iisalmi Heikkilä-Luiro Mirja Sisko, Iisalmi Honkanen Harri

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 29,96 30,84 30,30 30,58 30,84 1 SE Jukka Vesterinen 27,20 27,85 27,22 27,68 26,02

Lisätiedot

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET Pojat 2006-syntyneet 1 Joona Meriläinen 0:01:10 2 Veeti Nurminen 0:01:11 3 Miika Nissilä 0:01:22 4 Alvar Turunen 0:01:28 5 Olli Luomajoki 0:01:36 6 Eetu Forss

Lisätiedot

nro nimi lasten ikä lähtöpaikka

nro nimi lasten ikä lähtöpaikka 21.01.2010 klo 15.30 yhteyshenkilö Makkonen Yrjö puh.0400570255 BUSSI NRO1 nro nimi lasten ikä lähtöpaikka 49kpl LAPINLAHTI S-MARKET klo 8:50 bussivastaava 2 Kolehmainen Mika Peltosalmi 044-3020514 18

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU # Nimi Kerho Tulos 1 Tero Toivanen KUORES 1 184 2 Jari Pihlainen IISRES 1 182

Lisätiedot

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 14.1.2013

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 14.1.2013 TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu Lielahden koulu Oppilaita on yhteensä 607 - yläkoulussa 324 - alakoulussa 283 Luokkia - 7. luokkia 5 kpl, 106 oppilasta - 8. luokkia 5 kpl, 106 oppilasta

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 8.9.15

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 8.9.15 PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 8.9.15 T 8-40 M LOPPUKILPAILU 1 Emilia Hamza Punkaharju 7,0 2 Iida Saariniva Punkaharju 7,0 3 Wilma Asikainen Kulennoinen 7,3 4 Ronja Koikkalainen

Lisätiedot

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika Miehet 10 vuotta 2 km V Viesti M10 1 Jämsänkosken Ilves Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10-1 2 km 101 Elmeri Konstari M10-2 2 km 201 Jonne Berg M10-3 2 km 1 Elias Ronkainen M10 2 Kaipolan Vire Kaipolan Vire

Lisätiedot

Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083

Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083 Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083 Kosonen Juha luokanopettaja virka Luokanopettaja 142084

Lisätiedot

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Nieminen Santeri Saari Elias 82 50 32 Haapala Onni Honkanen Miikka Schuvalow Oskari 80 42 38 Leino Julius Leminen Jiro Ojala Touko 86 38 48 Roos Matias

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 25.-26.4.2015 JOUKKUEKILPAILU

POHJOIS-SAVON RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 25.-26.4.2015 JOUKKUEKILPAILU POHJOIS-SAVON RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 25.-26.4.2015 JOUKKUEKILPAILU 10 LAUKAUKSEN KILPASARJA 12 LAUKAUKSEN KILPASARJA (KÄÄNTYVÄT TAULUT) 1. Arvo Nimi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TULOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Lisätiedot

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Tytöt 5.v 40m 1. Helmi Moisio 10.0 2. Nella Suuronen 10.0 3. Jenniina Pöyhönen 10.4 4. Kira Karjalainen 10.6 5. Anna Kuronen 11.1 6. Seela Säntti 11.3 7. Viivi Kytöjoki 11.6

Lisätiedot

Koululaisten uintikisat 4.2.2016

Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Emilia Karppinen PB Lehtikankaan koulu 21.55 2 Veera Juntunen Nakertajan koulu 21.80 3 Anni Liuski Lohtajan koulu 22.12 4 Nella Valtanen

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2012, OULU 11.-12.2. liikesarjat, naiset 1.dan liikesarjat, miehet 1.dan 1. Julia Pätsi, Taekwon-Do Akatemia 1. Samuli Rossi, Taekwon-Do Akatemia 2. Jutta Jakkila, Taekwon-Do

Lisätiedot

Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ Kuopio / Kuopio

Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ Kuopio / Kuopio Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ / Aloite lähetetty kuntaan / Initiativet skickats till kommun 10.11.2014 20:46:11 Aloitteen otsikko / Initiativets titel n kouluverkostoselvitys on tehtävä huolellisesti

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS SIJA M12 3km TULOS 1. 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 0:09:13 2. 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven Pyry 0:09:15 3. 8 Tuukka Tolkkinen 40231813 Sotkamon Jymy 0:09:17 4. 5 Topias Törmäkanga

Lisätiedot

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 TYÖNTEKIJÄLISTA MAALISKUU LAUANTAI 02.03.2013 3 LK Anne Laine Jenni Sokura Satu Tolonen Anni Rämä Linda Laurikainen Sonja Meuronen

Lisätiedot

Opettaja: Eija Vuorinen keskiviikko 22.2. klo 8.00-10.50 luokka: 104

Opettaja: Eija Vuorinen keskiviikko 22.2. klo 8.00-10.50 luokka: 104 NOKIAN LUKIO/KERTAUSTILAISUUDET kevät 2012 Äidinkieli: Opettaja: Eija Vuorinen keskiviikko 22.2. klo 8.00-10.50 luokka: 104 Haakana Marianne Kaikkonen Johanna Kalliokoski Tytti Koskinen Suvi Lahdenpohja

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015 M12 11:00:00 3 Eetu Vimpari 40145859 Kajaanin Hiihtäjät 11:00:00 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 11:00:00 5 Topias Törmäkanga 40114888 Sotkamon Jymy 11:00:00 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven

Lisätiedot

1. Virve Kolehmainen Rautalammin Urh. 6.07,3

1. Virve Kolehmainen Rautalammin Urh. 6.07,3 RAUTALAMMIN HIIHDOT 8.1.2005 (V/ranking) Rautalammin Urh. LOPPUTULOKSET N6 1 km lähteneitä 1 kesk. 0 hyl. 0 1. Virve Kolehmainen Rautalammin Urh. 6.07,3 N8 1 km lähteneitä 3 kesk. 0 hyl. 0 1. Saara Winter

Lisätiedot

6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA HEITTOKERRAT

6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA HEITTOKERRAT 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 30,68 29,96 28,45 29,78 29,20 30,68 1 SE Jukka Vesterinen Sorsakoski 23,54 25,47

Lisätiedot

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin 3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin Sija Nimi Koulu Aika Finaaliaika 1 Moona Ojaniemi Koivisto 9,84 9,86 2 Oona Kriikkula Kangas 10,37 10,34 3 Emma Latvala Tuiskula 10,47

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

Puhelinnumerot. (e-mail: etunimi.sukunimi@forssa.fi)

Puhelinnumerot. (e-mail: etunimi.sukunimi@forssa.fi) Forssan yhteislyseo Lyseokatu 2, 30100 Forssa forssan-yhteislyseo.onedu.fi valinnat ja suoritukset: wilma.forssa.fi e-mail: yhteislyseo@forssa.fi viranomaissähköposti: kirjaamo@forssa.fi Puhelinnumerot

Lisätiedot

KOULULAISTEN UINTIKISAT 7.5.2015 klo 9.45 ESKARIT VAPAA 10 m POJAT

KOULULAISTEN UINTIKISAT 7.5.2015 klo 9.45 ESKARIT VAPAA 10 m POJAT KOULULAISTEN UINTIKISAT 7.5.2015 klo 9.45 ESKARIT VAPAA 10 m POJAT ESKARIT VAPAA 10 m Tytöt NIMI AIKA KOULU 1. Jeri Koivisto 16,1 Lakari NIMI AIKA KOULU 2. Elias Ylilehto 14,9 Lakari 1. Sara Leino 11,7

Lisätiedot

Marika Heinilä 2002 Kirkonkylän koulu 00:18,2. Miia Karmaa 2002 Erstan koulu 00:21,1. Nina Etola 2002 Erstan koulu 00:22,2

Marika Heinilä 2002 Kirkonkylän koulu 00:18,2. Miia Karmaa 2002 Erstan koulu 00:21,1. Nina Etola 2002 Erstan koulu 00:22,2 3-4 lk tytöt 25 vu 2002-SYNT Marika Heinilä 2002 Kirkonkylän koulu 00:18,2 Miia Karmaa 2002 Erstan koulu 00:21,1 Nina Etola 2002 Erstan koulu 00:22,2 Jonna Roponen 2002 Kirkonkylän koulu 00:24,8 Camilla

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Lentopallojaosto

Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Lentopallojaosto Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Aika 1.8.2010 klo 19:00 Paikka Virin toimisto Paikalla Terho Happonen pj Eila Asikainen Virpi Kauhanen (poissa) Riitta Eskelinen Antero Asikainen Pia Salolahti

Lisätiedot

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1. 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.OSUUS 1 48 JOUTSA-1 Räsänen Veli-Matti 22.56,8 2 6 SAARIJÄRVI-1 Vertanen Olli 22.59,1 3 3 JYVÄSKYLÄ-1 Mikkonen Tomi 23.04,8

Lisätiedot

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97)

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97) Tytöt C15 (-97) Nimi Seura Kuljetus-Keskitys Pusku Syöttö Pujot- Kuljetus-Laukaus Pituuspotku Loppu- SPL aika väh. telu aika väh. o/m v/m aika MERKKI 1. Putkonen Melina JyPK 35,9-9 26,9-4 40,7 28,7 29,4-13

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan 67. MKV

Pohjois-Karjalan 67. MKV Pohjois-Karjalan 67. MKV T U L O K S E T Kiteen Urheilijat MKV; MKVA-1; MKVA-2; MKVA-3; MKVA-4; MKVA-5; MKVA-6; MKVA-7; MKV; MKVB-1; MKVB-2; MKVB-3; MKVB-4; MKVB-5; MKVB-6; MKVB-7; MKV A P-K MKV A-sarja

Lisätiedot

YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016

YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016 YHTEYSTIETO- JA PUHELINMUISTIO 2016 MTK-POHJOIS-SAVON JOHTOKUNTA V. 2016 JUHA PARTANEN, pj. PIELAVESI 0500-189212 jm.partanen@gmail.com PERTTU SIRVIÖ, vpj. IISALMI 050-3236191 perttu.sirvio@gmail.com JARMO

Lisätiedot

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg 1 Ulvi Jurikivi KU-58 14,49 22.9.2012 Leppävirta 2 Piia Aaltokoski LepU 12,88 30.9.2012 Leppävirta 3 Asta Kankaala LepU 12,68 18.8.2012 Leppävirta 4 Anastasia

Lisätiedot

Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016. Tytöt 2011 0,3 km. Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016. Tytöt 2011 0,3 km. Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 Tulokset Leijona-hiihdot (perinteinen) 03.03.2016 Tytöt 2011 0,3 km Lähti: 14 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Nektaria Lampropoulos 01:56 2 Jenny Kettunen 01:58 3 Satu Kontkanen 02:11 4 Bettiina Moilanen 02:30

Lisätiedot

Huom. Tasapisteissä kierrosviestin sija ratkaisi keskinäisen paremmuuden

Huom. Tasapisteissä kierrosviestin sija ratkaisi keskinäisen paremmuuden Sija Koulun nimi Sukkula Sij. Pituus Sij. Keihäs Sij. Kierrosviesti Sij. Yht. Sij. 1 Putaanvirran koulu Pihtipudas 96,80 3 4078 2 253,30 1 6.48,9 2 8 2 Tikan koulu 6 C Jyväskylä 96,30 2 4161 1 163,25 5

Lisätiedot

Siilin Hiihdot 2.2.2014, Puijo, Kuopio Tulosluettelo

Siilin Hiihdot 2.2.2014, Puijo, Kuopio Tulosluettelo N8 (1,0) Siilin Hiihdot 2.2.2014, Puijo, Kuopio Tulosluettelo 1 6 Inka Toikkanen 40278671 Rautalammin Urheilijat 4.53,8 2 3 Alisa Kärnä 40286251 Sonkajärven Pahka 5.17,9 3 8 Hilla Happonen 40222944 Puijon

Lisätiedot

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4)

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) Straumann Games 2015 Tähtikisat Kajaanihalli Lauantaina 7.2.2015 Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) MK-V Miesten kaksinpeli Valio-sarja Miikka Väisänen, SaSu, - Perttu Kalmakoski, JySS,

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

Sarjatulokset. Y-SMK SavoCup 2015

Sarjatulokset. Y-SMK SavoCup 2015 Sarjatulokset Y-SMK SavoCup 2015 Minimini Sijoitus Kilpailija yht.pist 1. 11 Veeti Kumpulainen 381 2. 22 Aapeli Honkanen 163 3. 10 Axl Turunen 116 4. 17 Saku Tuovinen 50 5. 1 Artturi Mikkonen 44 6. 4 Joosua

Lisätiedot

Aiempien vuosien yu-kilpailuja 1993 1999 2 0 00 2001 2004 2005 2006 20 0 7

Aiempien vuosien yu-kilpailuja 1993 1999 2 0 00 2001 2004 2005 2006 20 0 7 Katso tulokset Yleisurheilukilpailujen alkusivu Palkinnot 29.9.2000 Aiempien vuosien yu-kilpailuja 1993 1999 2 0 00 2001 2004 2005 2006 20 0 7 2008 Tulokset 0 lk pojat 60 m 1. Rintanen Joonas 12,96 Haapamäki

Lisätiedot

Kansalliset Pahkan hiihdot, Savo Ski Tour III-osakilpailu, Sonkajärvi

Kansalliset Pahkan hiihdot, Savo Ski Tour III-osakilpailu, Sonkajärvi Kansalliset Pahkan hiihdot, Savo Ski Tour III-osakilpailu, Sonkajärvi N1 Sivu 1 1 16 Mira Haapalainen 2732 10.22, 0,0 2 Roosa Räsänen 222601 10.23,3 +0, 3 12 Lotta Kirvesmies 277 Hollolan Urheilijat -6

Lisätiedot

22.6.2010. Puhdistuspalvelut Palveluesimies Maija Kröger 040-3110732

22.6.2010. Puhdistuspalvelut Palveluesimies Maija Kröger 040-3110732 22.6.2010 Hallinto-osasto Kaupunginjohtaja Petri Kangasperko 0400-678080 Hallintojohtaja Kaisu Matinniemi 040-5409813 Hallituksen puheenjohtaja Jouko Lösönen 050-5414928 Markkinointisihteeri Eila Puustinen

Lisätiedot

7.1.2011. Puhdistuspalvelut Palveluesimies Maija Kröger 040-3110732

7.1.2011. Puhdistuspalvelut Palveluesimies Maija Kröger 040-3110732 7.1.2011 Hallinto-osasto Kaupunginjohtaja Petri Kangasperko 0400-678080 Hallintojohtaja Kaisu Matinniemi 040-5409813 Hallituksen puheenjohtaja Jouko Lösönen 050-5414928 Markkinointisihteeri Eila Puustinen

Lisätiedot

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY väylällä pelattujen erikoisrastien pisteiden määrä (max 51 pistettä). EASY Gerkman Elmo Honkoliini Riku 45 Palo Tomi Järvinen Teemu Kyllönen Lenni 49 3) Lahtinen Jenna Leminen Fia 67 Nurkkala Olivia Jenna

Lisätiedot

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti. Lähtölista. numero 8.1.2015 13:33:52 1

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti. Lähtölista. numero 8.1.2015 13:33:52 1 LHS - XCX piirikunnalliset Lahti 8.1.2015 klo 18:30 Lähtölista Lähtö- Lähtöaika Nimi Seura 1 18:30:30,0 -- 2 18:31:00,0 -- 3 18:31:30,0 -- 4 18:32:00,0 Ampuja Hilma 5 18:32:30,0 Kallinen Lahja 6 18:33:00,0

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Kurikan koululaishiihdot 3.2.2015 Mietaalla

Kurikan koululaishiihdot 3.2.2015 Mietaalla Kurikan koululaishiihdot 3.2.2015 Mietaalla Tulokset 2.lk tytöt 1 km 1 4 Sanni Rajala Tuiskula 2.lk t 0:02:00 0:05:50 0:03:50 2 3 Ella Huuskonen Mieto 2.lk t 0:01:30 0:05:46 0:04:16 3 12 Sonja Hietamäki

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Pohjois-Savon Maakuntaviesti 15.2.2015, Lapinlahti: Lähtöluettelo

Pohjois-Savon Maakuntaviesti 15.2.2015, Lapinlahti: Lähtöluettelo Pohjois-Savon Maakuntaviesti 15.2.2015, Lapinlahti: Lähtöluettelo M12 (10:00) (2P+2P+2V+2V) 31 Siilinjärven Hiihtoseura 1 Elias Nurmi 2 Pietari Porthan 3 Eemi Naumanen 4 Veikka Antikainen 32 Iisalmen Visa

Lisätiedot

Sija Nimi Koulu Aika TP7

Sija Nimi Koulu Aika TP7 TP7 Sarja T7 800 m 1 Ruth Toivola Pikku-Tapis 3.44,7 2 Alisa Heijasto Tapainlinna 3.49,3 3 Elsa Summanen Puolimatkan koulu 3.55,2 4 Aino Tonteri Martin koulu 4.28,9 5 Hanna Maavuori Pikku Tapis 4.31,7

Lisätiedot

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat FIS 37. Puolangan hiihdot 9.2. 2014 Honkavaarassa Lähtölistat Kilpailun sarjat: M08; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; N45; M45; M55; M65; N18; N20; N35; NYL; M18; M20; M35; MYL; Lähtöaika Nro Lisenssi

Lisätiedot

Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT 3LKP 4LKT

Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT 3LKP 4LKT Nivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) PyssymäkiNivalan ala-asteiden hiihtomestaruuskisat 29.2.2012 ( V ) Pyssymäki 3LKT : 1,0 km 1. Haikara Sanni Haikara 3.31,7 2. Järviluoma Tuuli

Lisätiedot

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet:

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet: SM-lohipilkki 20.3.2016 Pirttilahdella Osallistujia oli 560 Pakkasta oli aamulla kymmenisen astetta, mutta päiväksi lämpeni -2 asteeseen Kaloja nousi yhteensä 175,796 kg Nuoret: 1 Hirvonen Niilo Outokumpu

Lisätiedot

Pykälä ry:n Ulkoasiainvaliokunnan kokous Pöytäkirja 9/12. Paikka: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B

Pykälä ry:n Ulkoasiainvaliokunnan kokous Pöytäkirja 9/12. Paikka: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B Pykälä ry:n Ulkoasiainvaliokunnan kokous Pöytäkirja 9/12 Aika: Tiistai 20.11.2012 klo 18:00 Paikka: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B LÄSNÄ Riku Saarinen Laura Salokangas Kitta Kangas Julia

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2015 Loppupisteet

Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2015 Loppupisteet Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2015 Loppupisteet H18 1 Ovaska Janne LuuRa 34 Poissa Poissa 12 12 10 2 Tonder Aapo SKVuoksi 18 Poissa Poissa Poissa 10 8 H16 1 Husu Miika SKVuoksi 36 #8 8 10 10 8 2 Klemola

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Tytöt 9 40m 6.97 Inka Hyttinen 2006 24.7. Varkaus 60m 9.4h Jaana Mähönen 1992 3.8. Siilinjärvi 100m 16.0h Sanna Nevalainen 1977 1.9. Lapinlahti 150m 25.7h Siiri Auvinen 2002

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti 8.1.2015 klo 18:30 LOPPUTULOKSET

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti 8.1.2015 klo 18:30 LOPPUTULOKSET N0 0,km Hilma Ampuja Lahden Hiihtoseura 00:0:, 00:00:00,0 Lahja Kallinen Lahden Hiihtoseura 00::, 00:0:, 8..0 0:: M0 0,km 0 Leo Rajaniemi Lahden Hiihtoseura 00:0:09, 00:00:00,0 Hermanni Latonummi Hollolan

Lisätiedot

kilpailujen pvm Vapaa-aikatoimi Lähtöaika n.11.00 Haapasen nrot

kilpailujen pvm Vapaa-aikatoimi Lähtöaika n.11.00 Haapasen nrot 1000m P 9lk Urheilupuisto Lähtöaika n.11.00 Haapasen nrot 101 Heikki Onnela Sodankylä 3:12.07 1 102 Hannu Haapamäki Kittilä 3:25.78 2 103 Aleksanteri Pulska Sodankylä 3:28.48 3 104 Jami Mikkola Savukoski

Lisätiedot

KOTIRATASOUTU TULOKSET, kevät 2013. 7 lk, tytöt

KOTIRATASOUTU TULOKSET, kevät 2013. 7 lk, tytöt 1 7 lk, tytöt 1 Inkeroisten yhteiskoulu 7 Essi Vuorela 02:01.04 2 Inkeroisten yhteiskoulu 7 Elsa Lehtomäki 02:02.10 3 Inkeroisten yhteiskoulu 7 Sara Mallat 02:03.20 4 Inkeroisten yhteiskoulu 7 Sanni Aho

Lisätiedot

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A)

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 (188) 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 15:25,20 2 16:02,35 0:00,00 3 16:21,51 0:19,16 4 16:21,62 0:19,27 5 17:55,03 1:52,68 6 16:37,86 0:35,51 7 16:36,13 0:33,78 8 16:44,08 0:41,73 2 (188) 20 Lehto Miro (A) 1

Lisätiedot

JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT

JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT Numero: 1 Joukkue: Konnekuljetus Team Paikkakunta: Konnevesi Johtaja I: Laura Huhta Kristian Oljakka Väritys: Musta Ari Huhtala Härmä 113573 L: Ismo Lampinen Punkalaidun 115335

Lisätiedot

3. Sanni Möller URHO 8,3 4. Sanni Mäkinen HUIMA 9,0 5. Pinja Kukkonen TIKKA 10,0

3. Sanni Möller URHO 8,3 4. Sanni Mäkinen HUIMA 9,0 5. Pinja Kukkonen TIKKA 10,0 Piirikunnalliset Tohinakisat 6.8.2009 Tikkakosken urheilukentällä Tulokset: Tytöt 5v (2004-2005) 40 m 1. Siiri Tossavainen 8,6 2. Venla Rissanen TIKKA 9,9 3. Lotta Voutilainen MUURY 10,2 4. Siiri Kuitunen

Lisätiedot

Lahden koulujen hiihtokilpailut 2014 Urheilukeskus Lahti 13.3.2014 klo 13:00 VÄLIAIKAPISTE:

Lahden koulujen hiihtokilpailut 2014 Urheilukeskus Lahti 13.3.2014 klo 13:00 VÄLIAIKAPISTE: Lahden koulujen hiihtokilpailut 04..04 klo :00 T7,,5 km 4 5 6 7 8 9 0 4 5 6 9 Ida Pulkkanen Lahden yhteiskoulu 00:08:4,9 00:00:00,0 7 Emma Pasanen Salpausselän peruskoulu 00:08:7, 00:00:,4 0 Kia Kemppainen

Lisätiedot

EA, Englanti, pitkä oppimäärä EA, Englanti, pitkä. Aalto, Fanni 01. Ahlberg, Valtteri 01. EA, Englanti, pitkä. Aho, Aleksi 05. EA, Englanti, pitkä

EA, Englanti, pitkä oppimäärä EA, Englanti, pitkä. Aalto, Fanni 01. Ahlberg, Valtteri 01. EA, Englanti, pitkä. Aho, Aleksi 05. EA, Englanti, pitkä Aalto, Fanni 01 Ahlberg, Valtteri 01 Aho, Aleksi 05 Ala-Heikkilä, Nea 05 Ala-Hukkala, Joona 01 Ankkuri, Ida-Maria 01 Annala, Joni 05 Ansalo, Heidi 01 Benahmed, Aisha 01 El-Bash, Cherine 05 Franssila, Saija

Lisätiedot

Tanelinrannan Hiihdot PK (V) 4.2.2016 Järj: Seinäjoen HIihtoseura

Tanelinrannan Hiihdot PK (V) 4.2.2016 Järj: Seinäjoen HIihtoseura Tanelinrannan Hiihdot PK (V) 4.2.216 Järj: Seinäjoen HIihtoseura 3.2.16 9.45.32 Sarja N8 (1, km) 1 18.1. 2 18.1.3 3 18.2. Viola Kurunmäki 4272356 4 18.2.3 Sanni Korpi 4343664 5 18.3. Anni Hietamäki 4359755

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014. P 6. LK 50 m

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014. P 6. LK 50 m KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014 P 6. LK 50 m 1 Aleksi Joensuu Keskusta 7,58 2 Nil Smolin Kyynärjärvi 7,76 3 Henri Hirvinen Keskusta 7,93 4 Samuli Kuusinen

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

Tornion yhteislyseon lukio Tiedote 2014 2015

Tornion yhteislyseon lukio Tiedote 2014 2015 Tornion yhteislyseon lukio Tiedote 2014 2015 TORNION YHTEISLYSEON LUKIO Tiedote. Yhteystietoja ja aikatauluja 2014 2015 YHTEYSTIETOJA 1 Koulun yhteystiedot Opettajat RYHMÄNOHJAUS 2 Ryhmänohjaajat Ryhmien

Lisätiedot

Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll

Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll Laji / luokka Nro Pari Seura RR Champ, 4 Rock'n'Roll Champion (ABC) 160 Jori HUOVINEN - Laura HELL Tanssiseura Marimba, Valkeakoski Rock'n'Roll Champion (ABC) 192 Asmo Juhana PASANEN - Elina Annika VELLONEN

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) 1 / 7 24.4.2015 22:29 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu JunnuDivari 6 Tulostuspäivämäärä 24 huhtikuu 2015 Kilpailun paikkakunta Kouvola Tulostusaika 22:20 Järjestäjä

Lisätiedot

Halpa-Hallin HIIHTOKISAT lapsille 15.1.2015 Järj: Seinäjoen Hiihtoseura

Halpa-Hallin HIIHTOKISAT lapsille 15.1.2015 Järj: Seinäjoen Hiihtoseura Halpa-Hallin HIIHTOKISAT lapsille 15.1.2015 Järj: Seinäjoen Hiihtoseura 14.01.15 17.16.26 Sarja T2010 (0,3 km) 1 18.31.00 2 18.31.15 3 18.31.30 Minnea Lemberg 4 18.31.45 Vanilja Luoma 5 18.32.00 Anni Eerikäinen

Lisätiedot

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus Tytöt C15 (-98) Pituuspotku Kuljetus-Keskitys Nimi Seura aika väh. Syöttö Pujottelu Pusku o/m v/m aika väh. aika merkki 1 Markkanen Iina JyPK 29,5-20 9,5 38,3 26,7-8 37 30-13,4 35,8-9 26,8 79,9 Hopea 2

Lisätiedot

Yrittäjyysluokan kuulumisia 9 luokalta, 2014 2015

Yrittäjyysluokan kuulumisia 9 luokalta, 2014 2015 Yrittäjyysluokan kuulumisia 9 luokalta, 2014 2015 Syksy aloitettiin mukavasti yöleirikoululla Ruunassa Raunin majalla. Yön vietto oli palkka yrittäjä Rauni Hietaselle keväällä tehdystä ikkunanpesusta Raunilla

Lisätiedot

Kolmannen luokan luokkalehti

Kolmannen luokan luokkalehti Kolmasluokkalainen 5 Pääkirjoitus 6 Sähkökatkos koulussa 8 Lumiluola 10 Erityisopettajan haastattelu 12 Rehtorin haastattelu 14 Maalivahti Miikka Kiprusoff 16 Kuviskerho 18 3. luokan sarjakuvia 3 Kolmasluokkalainen

Lisätiedot

HÄMEEN ALUEMESTARUUSKILPAILUT, IA

HÄMEEN ALUEMESTARUUSKILPAILUT, IA LAS TOIMINTAKESKUS, Vanhatie 22, Lahti 07. - 08.02.2015 10:23:52 10m Ilmakivääri 60 ls, sarja M 1. Teemu Lipponen NoSA 97 94 95 98 95 97 576 2. Niklas Mäkelä NoSA 96 98 98 95 93 95 575 3. Antti Raittinen

Lisätiedot

Asuntotoimi Isännöitsijä Jorma Matinniemi 0400-572647 Asuntosihteeri Eeva kauppinen 0400-573901 Kiinteistönhoitaja Markku Hiltunen 040-7452202

Asuntotoimi Isännöitsijä Jorma Matinniemi 0400-572647 Asuntosihteeri Eeva kauppinen 0400-573901 Kiinteistönhoitaja Markku Hiltunen 040-7452202 Hallinto-osasto Kaupunginjohtaja Petri Kangasperko 0400-678080 Hallintojohtaja Kaisu Matinniemi 040-5409813 Hallituksen puheenjohtaja Jouko Lösönen 050-5414928 Markkinointisihteeri Eila Puustinen 040-5959380

Lisätiedot