Juankosken koulun vuosikertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Juankosken koulun vuosikertomus"

Transkriptio

1 Juankosken koulun vuosikertomus

2 Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen (oikealla). Tytin vieressä kisassa niin ikään palkitut Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) Kannessa Tytti Hätisen (7d) pussukka nimeltään Gyoza Dekkai, jolla hän voitti ensimmäisen palkinnon Luovat kädet kilpailussa.

3

4

5 20.1. seiskojen valinnaisainevanhempainilta jakso alkaa Lupa välittää kampanjan puitteissa 9cd:n oppilaita Juankosken ja Kaavin palvelukeskuksilla lukiolaisten penkkarit ja potkiaiset wanhojenpäivät musiikin karnevaali liikuntapäivä Tahkolla talviloma NOUhätä-koulutusta 8.-luokkalaisille tukarien järjestämä mäenlaskuiltapäivä seiskoille 9D luokkaretkellä oppilaita Siilinjärvellä hiihdon maakuntaviestissä 8ab työharjoittelussa 5. jakso alkaa 8cd työharjoittelussa Nou hätä - aluekilpailu venäjän opiskelijoiden matka Pietariin tukarikoulutusta 9a-luokan Mimmi-lehmä esityksiä kaupungintalon auditoriossa lähiliikuntapaikan avajaiset 7.5. Who cares poliisiluento sahansoiton suomenmestari Krista Koivulan vierailu Tappomopo-liikennevalistustuokio Erasmus + -ryhmä Unkarissa kuvisnäyttely Kahvilapytingissä Agorassa musiikkiesityksiä tukioppilaitten retki Kuopioon tulevien seiskojen vanhempainilta ysit Kuopiossa 9abc luokkaretkellä seiskat Pisalla kevätkirkko kevätjuhla

6 KiVa-tiimin terveiset Yhteistyötä oppilaiden hyväksi Kiva Koulu- ohjelma on sisältynyt koulumme toimintaan tänä vuonna aivan kuten aiemmin muun muassa oppituntien sekä teemapäivien muodossa. KiVa-tiimi on selvittänyt kiusaamistapauksia koulussamme lukuvuoden aikana. Teemapäivänä syksyllä 2014 oppilaat esittivät kaksi kiusaamisaiheista näytelmää. Ohjelmaan kuuluvien oppituntien ja teemapäivien tavoitteena on herätellä ajatuksia kiusaamisesta, muuttaa asenteita kiusaamista vastustaviksi sekä parantaa yhdessä toimimisen taitoja ja kouluviihtyvyyttä sekä lisätä yhteisöllisyyttä. Olemme myös järjestäneet oppilaille kyselyjä luokittain. Näissä kyselyissä on pyritty selvittämään oppilailta suoraan mahdollisia kiusaamistapauksia. Lisäksi olemme osallistuneet KiVa -koulun kiusaamiskyselyyn netissä. Sen kyselyn pohjalta tehty koonti tulee koulullemme tiedoksi myöhemmin. Kiva Koulu -ohjelman yhteisiä tavoitteita kohden pyrkivät myös koulumme tukioppilaat. Mannerheimin lastensuojeluliitto sekä liiton paikallisyhdistys Juankoskella ovat olleet hyviä tukijoita tukioppilastoiminnallemme. Mannerheimin lastensuojeluliiton tuella olemme saaneet koulutusmateriaaleja tukioppilaskoulutusta varten sekä rahallista avustusta toiminnan järjestämiseksi. Kiva Koulu -ohjelman sekä tukioppilastoiminnan kautta järjestettävää toimintaa on pyritty suuntaamaan kaikille koulumme oppilaille. Mannerheimin lastensuojeluliiton lisäksi olemme saaneet tukea tukioppilastoimintaan seurakunnan nuorisotyöntekijöiltä sekä Kaavin nuorisotyöltä. Yhteistyö on ollut tarpeellista ja antoisaa. Kiitos siitä kuuluu kaikille mukana olleille! KiVa -tiimin puolesta Risto Tarkiainen

7 Juankosken koulun vanhempainyhdistys JYKEVÄ Lukuvuonna Jykevä aloitti toimintansa esittäytymällä Kodin ja koulun -päivänä koululla olleiden Harry-harrastusmessujen yhteydessä. Jykevän ja 8c-luokan yhteisessä kahviossa kävi mukavasti messuvieraita. Koulun teemana oli kuluneena vuonna terveet elämäntavat ja Jykevä organisoi syksyllä kahden viikon liikuntatempauksen. Haastoimme oppilaat liikkumaan vapaa-ajalla huoltajien kanssa ja eniten suoritusmerkintöjä kirjanneet palkittiin jäätelöllä. Itsenäisyyspäivän tanssiaisiin kutsuimme huoltajien lisäksi myös isovanhemmat Ylen Lupa välittää -teeman hengessä. Tanssin pyörteisiin pääsi oppilasbändin lisäksi Jykevän oman hanuristin tahdittamana. Talven mittaan Jykevää puhuttivat myös turvalliset oppilaskyyditykset. Puheenjohtajamme kävi useita keskusteluja asianomaisten tahojen kanssa koskien matkahuollon paikkaa Kaavilla. Vappuna järjestimme uuden lähiliikuntapaikan vihkimistilaisuuden yhdessä 8.-luokan tukioppilaiden kanssa. Paikalla olivat asiaan vaikuttaneet Jykevän edelliset puheenjohtajat Mikko Huhtala ja Andi Atkinson. Puheiden ja nauhanleikkaamisen jälkeen 9.-luokan tukioppilaat päihittivät opettajat lumisessa tanssikisassa. Kiitos vanhempien ja opettajien Jykevällä oli mahdollisuus pitää talvella viikon ajan kirpputorimyyntiä lahjoituksina saaduilla tavaroilla. Oppilaat äänestivät nyt toukokuussa keskuudestaan reiluimman tytön ja pojan jokaiselta luokka-asteelta ja myyntituloista saatu tuotto käytettiin näihin Reilu Kaveri stipendeihin. Jykevän puheenjohtajana toimi Juha Okulov (8c), sihteerinä ja opettajien edustajana Ulla Karttunen. Vanhempina mukana aktiivisimmin olivat Otto Poutiainen (7a), Sirpa Rytkönen (7c), Riitta Koponen (8b), Katja Sorsa (7b/8d) ja Sisko Kontkanen (9c). RENTOUTTAVAA JA AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!

8 Maaseutu kutsui 9.-luokkalaisia Juankosken koulun ysiluokkien Maaseutu kutsuu -tapahtuma alkoi syyskuun 4. päivän aamuna Sirviön Nauta Oy:n maatilaan tutustuen. Siellä saimme tutustua maatilan toimintaan ja karjanhoitoon. Tilan aamurutiini alkaa viideltä aamulla, jolloin sonnit ruokitaan ja ruokintapöydät puhdistetaan. Samalla tarkkaillaan eläinten hyvinvointia. Iltapäivällä rehut tasataan eläinten eteen. Eläinten hoidon lisäksi toimintaan kuuluu erilaisia hallinnollisia töitä sekä peltoviljelyä. Lihanautoja kasvatetaan tilalla teuraaksi, jolloin naudan teuraspainon tulisi nousta vähintään 365 kiloon. Eläimet tunnistetaan korvamerkeistä, ja niistä pidetään eläinrekisteriä. Eläinrekisterin ja merkkien puutteet johtavat viranomaisten tarkastuksiin. Eläimet teurastetaan Outokummussa. Osa luokista vieraili myös Käsityömatkailupalvelut Taitoloma Oy:llä Nilsiässä. Matkamme jatkui kohti Muuruveden maatalousoppilaitosta, jossa oli vierailemassa 800 oppilasta. Siellä pääsimme opastetulle kierrokselle, jossa esiteltiin oppilaitoksen koneita ja eläimiä. Muuruvedellä oli myös järjestetty oppilaille kilpailuja. Kierroksen jälkeen saimme kulkea vapaasti ja tutustua paikkaan itsenäisesti. Päivä päättyi linja-automatkaan kohti koulua. Vaikka me oppilaat olimmekin vähän väsyneitä, pidimme reissusta ja se oli hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen. Toivoisimme tällaisia päiviä enemmän! Maaseutu kutsuu -tapahtumissa nuoret pääsevät tutustumaan toiminnallisesti ja elämyksellisesti niin maatalousalaan, metsäalaan, puutarha-alaan kuin muihinkin maaseudun ammatteihin ja maaseutuyrittämiseen. Tapahtumia järjestävät Savon ammatti- ja aikuisopisto, Savoniaammattikorkeakoulu, Ylä-Savon ammattiopisto, ItäMaito Osuuskunta, Metsänhoitoyhdistykset sekä muut Maaseutuammattiin ry:n jäsenet ja kummiyritykset. Tapahtumaa tuki Olvi-säätiö. Teksti ja kuvat: Julia Burtsov ja Elisa Räsänen 9c.

9 Joulukuun aikaan Itsenäisyyspäivän juhlassa Leena Hakkarainen ja Raimo Vepsä kertoivat sota-ajan muistojaan. Ninja Miettinen (9c) ja Mikko Hyvärinen (9c) haastattelivat. Joululaulajaiset

10 Joulukuinen päivänavaus torilla Sählyturnaus

11 Oppilaskunnan toimintaa Oppilaskunnan hallituksen jäsenet: Puheenjohtaja: Kerkko Kuronen 9D Sihteeri: Elisa Räsänen 9C Rahaston hoitaja: Henri Tirkkonen 9D Muut jäsenet: Julia Burtsov 9C Iida Hurri 9B Janne Karhunen 9A Antti Mustonen 9D Aleksi Okulov 8C Johanna Hartikainen 8A Veera Vallius 7C olleen taksvärkkikeräyksen tuotto oli 2145, josta kolmannes eli 718,69 tuli oppilaskunnalle ja loput 1432 meni hyväntekeväisyyteen Sydänlapset Ry:lle. Oppilaskunnan hallitus järjesti myös Nenäpäivän kahvion Oppilaskunnan rahoilla järjestettiin yhdeksäsluokkalaisille Kuopio-päivä, jossa käytiin Kuopion museossa. Oppilaskunnanhallitus on kokoontunut useita kertoja kuluneen lukuvuoden aikana ja kertonut rehtorille oppilaiden mielipiteitä esimerkiksi välitunneista. Loppukeväästä oppilaskunnan hallitus kävi nauttimassa pitsat Ruukin Kievarissa. Kuvistunnilla tehtiin naamarit. Kuvassa 7c tuotoksiensa kanssa.

12 Vuotemme tukareina Tukioppilaat ovat näkyneet koulumme arjessa monella eri tavalla. Syksyllä tukarit osallistuivat seitsemäsluokkalaisten vanhempainiltaan esittelemällä koulua uusille oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Myös ensimmäisenä koulupäivänä kierrätimme seiskoja ympäri koulua erilaisten tehtävien parissa. Pidimme heille jalkapalloturnauksen loppusyksystä. Talvella järjestimme diskoja, veimme seiskat pulkkamäkeen ja pidimme joulukalenterin sekä jouluvisan. Keväällä järjestimme päivädiskon, pidimme aamunavauksia sekä osallistuimme MLL:n Kevätilokeräykseen. Kevään huipensi tukariretki Kuopioon. Hyvää kesää kaikille! =) Lukuvuoden tukarit: Kerkko Kuronen, Mia Vänttinen, Miida-Tuulia Kukila, Veera Kokkarinen, Hilja Sisso, Olga Tolvanen, Nuuti Keinänen, Mira Ukkonen, Annika Väänänen, Noora Heiskanen, Henrik Kuosmanen, Inka Hentunen ja Mikko Hyvärinen.

13 Tulitaide-tapahtuma tammikuussa

14 Lupa välittää 9C ja 9D osallistuivat Ylen Lupa välittää -kampanjaan. Elisa Räsänen, Julia Burtsov, Mari Turunen ja Ninja Miettinen kävivät haastattelemassa Kaavin palvelutalon asukkaita. Ensimmäiseksi haastattelimme 90-vuotiasta Iivaria (nimi muutettu). Iivari on kotoisin Sivakkavaaran kylästä. Hän oli ammatiltaan maanviljelijä. Pyysimme häntä kertomaan lapsuudestaan. - Minulla oli viisi siskoa, joista kolme on enää elossa. Leikkejä ei keritty leikkimään, kun oli paljon kotitöitä tehtävänä, mutta kyllä sitä joskus kerkesi hippaa leikkimään, mutta vapaa-aikaa harvoin oli. Kaikki kotona tekivät kotitöitä. Hoidettiin lypsykarjaa ja sikoja. Hevosien kanssa tehtiin peltotöitä. Arkena koulua käytiin Sivakkavaaran koululla ja sunnuntaisin käytiin kirkossa. Kouluun mentiin jalan tai hiihtäen. Koulussa oli silloin toisenlainen kuri kuin nykyään. Opettajia kunnioitettiin ja jälki-istuntoja tuli, minullekin joskus. Iivari on kokenut myös sota-ajan. Vuonna 1942 hän oli vasta 18-vuotias ja joutui rintamalle. - Tuntui siltä, ettei sieltä selviä koskaan pois, Iivari kertoo. Armeijaan mennessä tajusin, että nyt jouduttiin oikeaan kuriin. Kun vihdoin pääsin kotiin, tuntui olo niin hyvälle. Ruokakin oli parempaa kotona. Samoihin aikoihin isäni oli taistelemassa Viipurissa, itse olin Syvärillä. Toinen haastateltavamme oli 84-vuotias Iita (nimi muutettu). Iita on kotoisin Iisalmen läheltä Varpaisjärveltä. Hänellä ei ole ollut ammattia, koska hän meni aikaisin naimisiin metsäinsinöörin kanssa ja hänestä tuli kotiäiti. Iita tapasi miehensä tansseissa, jossa käytiin joskus. Heillä on viisi lasta ja lemmikkinä koiria ja kissoja. Lapsista kaikki ovat nyt ylioppilaita. - Kävin kansakoulun Varpaisjärvellä. Koulunkäynti oli mieluista ja olin kiitettävä oppilas. Lapsuudessani veistin nukkeja ja olin tavallaan hieman poikatyttö. Sota-aikana, kun olin 10-vuotias, äitini sairasti nivelreumaa eikä päässyt sängystäkään ylös, joten minun täytyi hoitaa veljiäni. Kotityönä oli myös karjanhoitoa. Ruoka oli silloin kortilla ja käytössä olivat ruokakupongit, koska kaupasta sai vain tietyn määrän ruokaa. Lapsuus oli työntekoa. Nykyään sellaista ei edes osata kuvitellakaan. Kiitämme, että saimme viettää päivän kanssanne!

15 Alueellista menestystä Juankosken koulun parhaan Nouhätä-joukkueen edustajat Johanna Huttunen, Vilma Niemilä sekä Pinja Tukiainen menestyivät hienosti Pohjois-Savon aluekilpailussa ja olivat neljänsiä. Kaiken kaikkiaan aluekilpailuun osallistui 14 joukkuetta. Pohjois-Karjalan Tekstiiliopettajat ry:n järjestämässä Luovat kädet kilpailussa yläkoululaisten sarjan voitti 7d-luokan oppilas Tytti Hätinen. Tuomariston perustelut olivat seuraavanlaisia: Työssä ilmenee luovasti kehitelty idea. Työ on toimiva ja se on toteutettu vaikeasta materiaalista erinomaisesti. Työ on visuaalisesti hauska, mielikuvituksellinen ja sympaattinen. Työ saa katsoja hyvälle mielelle. Anna Parviainen (7b) ja Johanna Huttunen (8b) palkittiin niin ikään kyseisessä kilpailussa. Jukka Hallikainen (9c) nappasi Pohjois-Savon Metsävisan voiton ja pääsi loppukilpailuun Helsinkiin. Juankosken koululaiset maakuntaviestissä Koululaisten maakuntaviestit hiihdettiin Siilinjärvellä, Hamulan koululla Ensimmäistä kertaa kisaan saivat osallistua myös yläkoululaiset. Juankosken yläkoululta saatiin mukaan kuusihenkinen joukkue. Avausosuuden hiihti Antti-Jussi Räsänen (7 a), toisen osuuden Veera Niskanen (7 c) ja kolmannen Tuomas Tirkkonen (8d). Vilma Niemilä (8b) hiihti neljäntenä luovuttaen seuraavan viestiosuuden Nuuti Keinäselle (9c). Ankkurina hiihti Iida Hurri (9b). Jokaisella oli hiihdettävänään 1,5 kilometriä. Joukkue sijoittui kolmanneksi ajalla Yläkoululaisten sarjan voitti Siilinjärveltä Ahmon koulu, toiseksi sijoittui Maaninkajärven koulu ja neljänneksi tuli Vieremän kirkonkylän koulu. Kilpailu hiihdettiin samanaikaisesti alakoululaisten kanssa. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle runsaslukuisen ja kannustavan yleisön. Vilma Niemilä (8b)

16 Viestijoukkue vasemmalta oikealle: Antti-Jussi Räsänen, Veera Niskanen, Tuomas Tirkkonen, Vilma Niemilä, Nuuti Keinänen ja Iida Hurri. Kuvassa mukana myös liikunnanopettaja Katja Halonen. Korukurssin töitä: Anni Kauppinen (8a) ja Sini Asikainen (8a)

17 Musiikin karnevaali Juankoskella Ruukinkoululla järjestettiin Juankosken koulun ja lukion sekä musiikkiopiston yhteistyökonsertti laskiaistiistaina 17. helmikuuta. Esiintyjinä konsertissa oli musiikkiopistolla opiskelevia Juankosken koulun ja lukion oppilaita. Lisäksi konsertin lopussa esiintyivät koulun entiset oppilaat, nykyiset musiikin ammattilaiset, Annika Pehkonen, Johanna Räisänen ja Juho Kanervo. He pitivät myös aamupäivällä työpajoja oppilaille, joissa he kertoivat opinnoistaan musiikin parissa ja mikä innoitti heidät aloittamaan musiikin harrastamisen. Täällä Juankoskella lapsilla ja nuorilla on ollut mahdollisuus opiskella musiikkia Kuopion konservatorion sivutoimipisteessä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, kertoi Juankosken musiikkiopiston johtaja Tiina Pirinen puheessaan, Tällä hetkellä olemme 130 oppilaan musiikkiopistollamme osa Suomen suurinta ja monipuolisinta tanssi- ja musiikkioppilaitosta. Juankoskella tarjotaan tanssin opetuksen ja muskarin lisäksi musiikin perusopetusta sekä avoimen puolen opetusta. Pääaineeksi on mahdollista valita klassista laulua ja kitaraa, rumpuja ja lyömäsoittimia, vaskisoittimia, klarinettia, huilua ja nokkahuilua, viulua, alttoviulua tai selloa. Hilja Sisso ja Veera Kokkarinen 9a Johanna Räisänen, Annika Pehkonen ja Juho Kanervo esiintyivät musiikin karnevaalissa.

18 Mimmi-lehmä Juankosken 9A luokka esitti Maija Kukilan käsikirjoittaman sadun Mimmi-lehmän ja Variksen seikkailut saadakseen rahaa luokkaretkeä varten. Esitykset olivat 23. huhtikuuta 2015; neljä niistä oli Juankosken kaupungintalon auditoriossa ja yksi Hevoshaan toimintakeskuksella. Oppilaat harjoittelivat välituntisin ja Maija Kukilan hyppytunneilla. He saivat Mintun ja Possun puvut Juankosken kaupungilta, pukujen mahat Kuopion kaupunginteatterilta ja loput he tekivät itse. Miida ja Veera esittivät ensimmäisen sadun Pietarissa ja Unkarissa. Ensimmäinen satu alkoi siitä, kun Mimmi-lehmä alkaa tanssia balettia, jolloin Varis tulee ja sanoo, etteivät lehmät tanssi. Mimmi kaatuu ja Varis viisastelee hänelle. He alkavat puhua baletista ja Mimmi alkaa tanssia Mintun, Possun ja Kissan kanssa. Varis lähtee tympääntyneenä pois. Toinen satu alkoi siitä, kun Mimmi, Minttu, Possu ja Kissa katselevat vähän matkan päässä olevia kelkkailijoita. Mimmi haluaa myös mäkeen kelkkailemaan. He hakevat isännän tyttären kelkan ja Varis saapuu paikalle. Mimmi lähtee laskemaan ensimmäisenä ja hänen laskemisensa ei onnistu kehuttavasti. Kun Mimmi on ylhäällä, Varis sanoo näyttävänsä, miten oikeasti kelkkaillaan. Varis laskee monin eri tavoin, kuten yhdellä jalalla ja silmät kiinni, mutta lasku loppuu lyhyeen, kun hän osuu kantoon ja hän satutti pyrstönsä lumen lyödessä siihen. Lopulta kaikki laskevat yhdessä iloisesti nauraen. Esiintyjät menivät portaisiin tehdystä liukumäestä ja lähes koko yleisö lähti mukaan. teksti ja kuva: Tiia Oksman (9d) ja Annika Väänänen (9d) Hahmot vasemmalta oikealle: Kissa - Hanne Halonen, Possu - Jonna Jäntti, Minttu-lehmä - Milla Kumpulainen (tuuraa Mira Ukkosta), Mimmi Lehmä - Miida Kukila ja Varis - Veera Kokkarinen. Kuvassa evät näy: isännän tytär - Milla Kumpulainen (tuuraa Olga Tolvasta), äänitekniikassa Hilja Sisso, ohjaajana Maija Kukila.

19 Привет из России! - Terveisiä Venäjältä! Juankosken yläkoulun ja lukion venäjän kielen opiskelijat pääsivät toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa matkasta Venäjälle 18. päivä huhtikuuta. Matkaan lähti yhteensä 17 oppilasta ja kaksi opettajaa. Linja-auto starttasi lauantai-aamuna Juankoskelta kello yhdeksän ja jatkoi siitä Kaaville keräten sieltä loput oppilaat kyytiin. Sitten alkoikin matka rajalle. Ensimmäiseen päivään ei ohjelmaa paljoa linja-autossa istumisen lisäksi mahtunutkaan. Tullissa meni muutama tunti odotellessa, mutta Suomen kansalaisina emme antaneet sen latistaa tunnelmaa, vaan seurasimme senkin ajan jääkiekon Euro Hockey team -peliä (osuvasti Venäjää vastaan) Iltalehden sivujen kautta. Rajasta yli päästyämme jatkoimme matkaa Pietariin, jossa majoituimme hotelli Moskovaan. Illalla päätimme kokeilla venäjän kielen taitojamme ja lähteä hotellin viereiseen McDonaldsiin tilaamaan iltapalaa. Noh, eihän se mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta puolin ja toisin kangertelevalla englannilla ja käsiä huitomalla saimme kuitenkin tilaamamme eväät. Seuraavana aamuna meitä odotti maukas hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähdimme opastetulle kiertoajelulle tutustumaan Pietariin. Kaunis arkkitehtuuri, vanhat rakennukset ja komeat patsaat jättivät meihin jokaiseen varmasti lähtemättömän vaikutuksen. Kiertoajelun jälkeen meitä odotti erittäin maukas ravintola-ateria paikallisessa ravintolassa. Syötyämme lähdimme jatkamaan Pietariin tutustumista, mutta tällä kertaa suuntasimme Eremitaasiin, Talvipalatsiin. Jo pelkkä rakennusten koko ja kaunis julkisivu saivat monet haukkomaan henkeään, mutta se ei ollut mitään verrattuna sisältä löytyviin taideteoksiin: erittäin kauniita patsaita, kuuluisia tauluja, historiallisia koriste-esineitä... Lista on loputon. Jos joskus päätät käydä Pietarissa, Eremitaasi on ehdottomasti yksi kohde, jossa kannattaa vierailla. Kaiken kruunasi suomenkielinen opas, joka kertoi meille paljon eri esineistä, Venäjän historiasta ja sen hallitsijoista. Kierros oli luonnollisestikin pitkä, mutta todellakin sen kaiken kävelyn arvoinen! Eremitaasista palattuamme menimme hotellille ja tällä kertaa menimme viereiseen Prismaan ostamaan iltapalaa. Se sentään sujui jo jotenkin, olihan siellä yllättävän paljon suomalaisia tuotteita. Maanantaiaamuna maittavan aamiaisen jälkeen lähdimme tutustumaan pietarilaiseen ystävyyskouluumme, koulu numero 23:een. Siellä tutustuimme toisiimme ja esitimme esityksiä puolin ja toisin. Tutustutimme heitä Suomeen Juicen Juankoski here I come- kappaleen tahtiin ja tulihan sitä yhdet letkajenkatkin yhdessä tanssittua. Kouluvierailun jälkeen lähdimme metrolla liikenteeseen etsimään ruokapaikkaa. Voisi melkein sanoa, että suorastaan eksyimme erääseen erittäin hyvää ruokaa tarjoavaan gruusialaiseen ravintolaan. Ähkyssä lähdimme ostoksille Galeriaan, yhteen Pietarin suurista ostoskeskuksista. Siellä vierähtikin useampi tunti, olihan liikkeitä kuitenkin useita kymmeniä. Illalla hotellilla ei tarvinnut paljoa unta odotella. Tiistaina aamupalan jälkeen luovutimme huoneet ja lähdimme kotimatkalle. Emme kuitenkaan menneet suoraan rajalle, vaan piipahdimme Viipurissa ostamassa viimeisiä tuliaisia kotiväelle. Mukaan tarttui maittavaa ruokaa, paljon makeisia, pientä hilpeyttä herättäneitä Putin-mukeja ja lähtipä mukaan jopa yksi Putinin kuvalla varustettu t-paitakin. Viipurissa asiointi onnistuikin paljon paremmin, koska kaikki kauppiaat osasivat yllättävän hyvää suomea. Siellä saimme tuhlattua viimeisiä ruplia, joita muuten tuli käytettyä aikamoinen nippu reissun aikana. Viipurista jatkoimme matkaa rajalle ja siitä edelleen Suomen puolelle. Loppumatkasta porukka alkoi olla jo aika väsynyttä, mutta sehän vain nosti tunnelmaa. Palasimme Kaaville noin kello 19 aikoihin. Siinähän se neljä päivää menikin. Laukut täynnä tuliaisia ja univelkaa vaikka muille jakaa, mutta reissu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Paluu koulun penkille tuntuikin aika tympeältä ja äkkiseltään oudolta, kun yhtäkkiä ymmärsitkin kaiken mitä muut sanovat. teksti: Mia Vänttinen (9c) ja Iida Vallius (A14)

20 Eremitaasin edustalla Venäjän valinnaisryhmän (8. lk) töitä:

21 Noora Heiskanen (9a) Lukudiplomin suorittivat Anniina Mustonen (8a), Milja Sisso (8c), Reetta Harjunen (9b), Iida Koponen (9b) ja Jutta Toivari (9d) Emma Koistinen (7c)

22 Oppilaat lukuvuonna A Hallikainen Hyvönen Korhonen Kuusharju Laatikainen Louhikallio Niemeläinen Niskanen Partanen Pehkonen Pitkänen Poutiainen Pyykönen Riekkinen Räsänen Räsänen Saire Tirkkonen Tolppanen Vitri Väätäinen 7B Suvi Jenna Suvi Jannica Veikka Leevi Terhi Veera Vilma Kaapo Tiia Jasmin Ella Johanna Antti-Jussi Elmeri Heidi Joona Oskari Arttu Mikko Ahonen Ahonen Hartikainen Karppi Kekäläinen Kiimalainen Kumpulainen Kärkkäinen Lysinen Miettinen Mustonen Niskanen Niskanen Parviainen Pitkänen Rissanen Sorsa Taattola Tanskanen Toivanen Turunen Eetu Joonas Helmi Arto Jonna Henna Jesse Kiia Saku Iida Niina Enni Katja Anna Juuso Jaana Sami Jere Hilma Arttu Ville-Matias

23 7C Antikainen Haapalainen Hakkarainen Hyttinen Julkunen Järveläinen Koistinen Lipponen Lipponen Miettinen Mustonen Niskanen Parviainen Piirainen Rytkönen Räsänen Simonen Toivanen Vallius Valtiala Vartiainen Vartiainen 7D Henri Nea Joonas Kimmo Tomi Suvi Emma Miika Saku Ninni Jarre Veera Venla Nelli Miro Piia Anniina Jere Veera Vinski Emmi Veeti 8A Asikainen Ehrukainen Hartikainen Järveläinen Karhunen Kauppinen Knuutinen Kosunen Mikkanen Mykkänen Pasanen Peltola Pursiainen Turunen Vartiainen Brilli Hartikainen Huusko Hätinen Höim Järveläinen Jäsberg Kankkunen Karttunen Kekäläinen Koponen Korhonen Leskinen Mustonen Mäkinen Pakarinen Pentikäinen Ruotsalainen Vartiainen Vinni Voutilainen Elina Johanna Henri Tytti Remo Tiina Niko Nuutti Saara Marion Roni Auli Roosa Vilhelmiina Matias Pinja Eetu Nina Sanna Jesse Janina 8B Sini Taina Johanna Suvi Teemu Anni Jasper Joni Niko Tatu Päivi Veikko Vertti Aleksi Henna Airaksinen Heiskanen Huttunen Hyvönen Markus Roosa Johanna Tiia Koistinen Mustonen Niemilä Nykänen Parviainen Parviainen Pirinen Pitkänen Rönkkö Tukiainen Ukkonen Joni Anniina Vilma Jenna Mikko Väinö Veeti Riku Anni Pinja Paula

24 8C Ahonen Hartikainen Kemppi Koistinen Koukkari Oksman Okulov Parviainen Pesonen Pirinen Pirinen Saukkonen Savolainen Simonen Sisso Uusitalo 8D Matias Juho Tuuli Toni Eeva-Kaarina Juho-Antti Aleksi Erkka Elli Reetta Sakari Ville Niki Emma Milja Akseli 9A Halonen Heiskanen Hyvönen Jäntti Karhunen Karppi Knuutinen Kokkarinen Kukila Kumpulainen Lipponen Muranen Mustonen Mönkkönen Niskanen Parviainen Sisso Tolvanen Ukkonen Ukkonen Viinikainen Korppi Laukkanen Martikainen Mikkanen Myllynen Riekkinen Sorsa Tirkkonen Toivanen Vartiainen Viczian Väänänen Väänänen Willman Emilia Joonas Nico Mimmi Ville Roope Santtu Tuomas Henna Jenna Medi Jesse Niko Mikael 9B Hanne Noora Toni Jonna Janne Timo Jasmin Veera Miida-Tuulia Milla Mitro Vilina Mikko Eija Veikka Roosa Hilja Olga Eetu Mira Tommi Ahonen Asikainen Harjunen Hartikainen Hentunen Hurri Jäsberg Keinänen Kinnunen Koponen Kuosmanen Leskinen Lipponen Lähtevänoja Miettinen Numminen Oksman Rajahalme Repo Riekkinen Turunen Vinni Emma Niina Reetta Essi Inka Iida Jesse Matti Anna Iida Henrik Mari Menna Justus Arttu Eetu Tomi Mimosa Toni Juuso Sami Jere

25 9C Burtsov Hallikainen Heimonen Heiskanen Hurme Hyvärinen Höim Julkunen Karjalainen Keinänen Kontkanen Lappalainen Leijoki Miettinen Pirinen Räsänen Räsänen Taattola Timonen Tirkkonen Tolppanen Turunen Vänttinen 9D Julia Jukka Fanny Aleksi Aleksi Mikko Rene Satu Venla Nuuti Konsta Maria Tuukka Ninja Aleksi Elisa Siiri Emma Roope Joosua Jaana Mari Mia Holländer Huusko Hyvärinen Hämäläinen Karppi Keinänen Keinänen Kohonen Kuronen Miettinen Mustonen Parviainen Riekkinen Saukkonen Tirkkonen Tirkkonen Toivari Turunen Vehviläinen Väänänen Väänänen Tiia Sanna Eveliina Eveliina Anni Juho Julia Ville Kerkko Tuukka Antti Tuomas Lotta Eetu Henri Maija Jutta Melissa Saara Annika Jenni

26 Sahansoittaja Krista Koivula Ruukinkoululla Saimme nauttia sahansoiton Suomen mestarin soitosta Krista Koivula soitti koulullamme sahaa, jota säesti pianolla Maija Kukila. Koulumme oppilaat ja opettajatkin pääsivät halutessaan kokeilemaan sahan soittamista. Sahansoitto oli erilaista kuin normaali musiikki. Se ei ollut vaikeaa, kun oppi soittamaan, kuvasi Enni Niskanen (7b) sahansoittoa. Kuva: Jenna Vartiainen (8d), teksti: Emilia Korppi (8d) ja Jenna Vartiainen

27 Henkilökunta Ala-Soini Heli, ruotsi ( alkaen) Falck Pekka, uskonto, psykologia, filosofia Flink Tarja, kotitalous, englanti Hakkarainen Santra, ruotsi, tukioppilaiden ohjaava opettaja Halonen Katja, liikunta, terveystieto Hiltunen Tarja, koulusihteeri Hopponen Ari, tekninen työ Hyttinen Kirsi, biologia, maantieto, maa- ja metsätalous Karhunen Leena, biologia, maantieto, terveystieto Karttunen Ulla, erityisopetus Kervinen Heikki, liikunta ( asti) Kohvakka Liisa, ranska, venäjä Koivula Elina, ekonomia, kuvataide Koivuranta Pasi, matematiikka, tietotekniikka Kosunen Eeva-Kaisa, matematiikka, tekstiilityö ( alkaen) Kujala Jaana, rehtori Kukila Maija, musiikki Kuoppasalmi Riikka, ekonomia, kuvataide ( alkaen) Leppänen Matti, matematiikka, kemia Martikainen Jari, kouluavustaja Törmän koulu Säyneinen Marttila Päivi, kotitalous, terveystieto Paavola Marja, englanti, saksa Pursiainen Satu, kouluavustaja Rahkonen Saija, koulukuraattori Savolainen Jarmo, englanti Sivonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus, ilmaisutaito Smolander Risto, kemia, apulaisrehtori Sorsa Tarja, Törmän koulu Säyneinen Suni Marko, ortodoksinen uskonto Tarkiainen Risto, erityisopettaja Tiilikainen Minna, tekstiilityö, matematiikka ( asti) Timonen Jaana, äidinkieli ja kirjallisuus Timonen Janne, historia ja yhteiskuntaoppi, ekonomia Tirkkonen Arto, fysiikka, tietotekniikka Toivanen Perttu, liikunta ( alkaen) Toivanen Sanna, matematiikka ja fysiikka Toivari Jarmo, koulumestari Tuomela Raija, kouluterveydenhoitaja Vähärautio Elvi, ruotsi ( asti) Yletyinen Kirsti, historia ja yhteiskuntaoppi, uskonto, oppilaskunnan ohjaava opettaja

28 UUSI LUKUVUOSI JA UUSISTA OPPILAISTA ILMOITTAMINEN Uusi lukuvuosi alkaa klo 9.00 Ohjeet järjestäytymisestä tulevat ilmoitustaululle. Jos oppilas esim. perheen paikkakunnalta muuton vuoksi ei tule ensi syksynä tähän kouluun, hänen ja huoltajan on mahdollisimman pian ilmoitettava siitä koulun kansliaan joko kirjeitse tai puhelimitse. Samoin kouluun muilta paikkakunnilta tulevista uusista oppilaista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Yksityisoppilaaksi suorittamaan jotain peruskoulun ainetta, luokkaa tai koko yläasteen oppimäärää voi ilmoittautua kuukauden kuluessa lukukauden alkamisesta. Yksityisoppilailta ei peritä tenttimaksuja. Kanslia on avoinna klo 9-12 Yhteystietoja Juankosken koulu Juankoskentie Juankoski Rehtori Jaana Kujala Koulusihteeri Tarja Hiltunen Apulaisrehtori Risto Smolander Opinto-ohjaaja Satu Tuppurainen Kuraattori Saija Rahkonen Koulumestari Jarmo Toivari Kouluterveydenhoitaja Raija Tuomela Koulutoimisto virastotalolla: Marja-Leena Vinni koulukuljetukset

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

Henkilöstö Tulostettu: Henkilöstö. Kopio: Seunala, Eija 1/7

Henkilöstö Tulostettu: Henkilöstö. Kopio: Seunala, Eija 1/7 Henkilöstö Kopio: Seunala, Eija 1/7 Sisällysluettelo Henkilöstö Hallinto Oppilashuolto Orimattilan yhteiskoulu Opettajat Opettajien yhteystiedot Henkilökunta Henkilökunnan yhteystiedot Kopio: Seunala,

Lisätiedot

M m. M17 Pituus. 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka 76 Juuso Nieminen Juankosken Kuohu.

M m. M17 Pituus. 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka 76 Juuso Nieminen Juankosken Kuohu. M17 200 m 15 Aleksi Husso Maaningan Mahti 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 33 Elmo Kekkonen Turun Urheiluliitto M17 Pituus 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty Kuopion Uimaseuran TOP 15-20 Päivitetty 31.1.2019 Miehet Naiset 50 vu 1. Martikainen, Juuso 24,42 2015 1. Karjalainen, Heidi 26,82 2009 2. Ööbik, Mikk 24,5 1991 2. Väätäinen, Sirpa 27,44 1984 3. Ihalainen,

Lisätiedot

Hiihtotyyli Vapaa Lopputulokset 14.2.2015

Hiihtotyyli Vapaa Lopputulokset 14.2.2015 81 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH MIEHET 8 V 1 KM 1 Tuukka Ovaskainen 2007 M08 Sonkajärven Pahka 40199421 11:01:30 4:34:00 2 Juho Huttunen 2007 M08 Sonkajärven

Lisätiedot

681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH 14.2.2015

681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH 14.2.2015 681 Pohjois-Savon Piirinmestaruushiihdot/Forte sport nuorisocupin 2. osakilpailu PSH Iisvesi, Onkilampi, Ampumaradantie 149, 77600 Suonenjoki 14.2.2015 163 hiihtäjää Ilmoittautunut Hiihtotyyli Vapaa MIEHET

Lisätiedot

Pöljän pitkät matkat tulokset

Pöljän pitkät matkat tulokset Pöljän pitkät matkat 23.3.2014 tulokset M8 (2,0km) 1. 2 11.00 Kaapo Korhonen 40163897 Siilinjärven Hiihtoseura 9:22 2. 4 11.00 Juho Huttunen 40115316 Sonkajärven Pahka 9:46 3. 3 11.00 Tuukka Ovaskainen

Lisätiedot

LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015

LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015 LUUMÄEN PERUSKOULUJEN JA LUKION HENKILÖSTÖ 2014 2015 KANGASVARREN KOULU Rehtori Timo Piesanen Opettajat Luokat Maija Parkkari-Räty Maaret Liikkanen Kaisa Jääskeläinen Tarja Käyhty Simo Jääskeläinen Timo

Lisätiedot

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto)

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä 11.7.2012 TULOKSET P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) 1. Petrus Räsänen SiilPo 2 2. Aapo Rissanen MaanMa 4 3. Kaapo Tuovinen MaanMa 7 4. Aapo Mykkänen Ylöjärvi 9 5.

Lisätiedot

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi 19.2.2012: Tulokset NYL (2 x 3 x 1 km klo 11:00) 1 2 Puijon Hiihtoseura 21.10,6 +0,0 1. osuus: Elsa Airaksinen 3.28,5 1 3.28,5 1 2. osuus: Susanna Porela-Tiihonen

Lisätiedot

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 9:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut..0 Kuopio etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 9 9 9 0 Markku Kontturi PK 9 89 85 0 Pauli Markkanen PS 9 90 8 0 4 Olli

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA ESIKOULU TYTÖT 1. 1 00:06:49 00:01:00 Hämäläinen Aada Heinävaara 05:49 2. 4 00:08:45 00:02:30 Turunen Anna Heinävaara 06:15 3. 3 00:09:19 00:02:00 Kortelainen Nella Heinävaara 07:19 4. 2 00:13:00 00:01:30

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ Tytöt 10v 3-ottelu LOPPUTULOKSET 0 Sija Nimi Koulu 60m Korkeus Kuula Yhteensä 1 Marjo Heikura Jamali 10,38 189

Lisätiedot

Sija Nimi Seura Ero. 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00, Maali 5.47,40(2.)

Sija Nimi Seura Ero. 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00, Maali 5.47,40(2.) Naiset 8 vuotta 1 km P 1. Taru Ovaskainen Sonkajärven Pahka 0.0 - Maali 5.47,01(1.) 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00,39 0.0 - Maali 5.47,40(2.) 3. Hilma Heiskanen Suonenjoen Vasama 0.13,22 0.0

Lisätiedot

Kuhin hiihdot ja nuorisocup osakilpailu L Ä H T Ö L I S T A Kuopion hiihtäjät :43

Kuhin hiihdot ja nuorisocup osakilpailu L Ä H T Ö L I S T A Kuopion hiihtäjät :43 Miehet 8 vuotta 1 km P 11.01.00 40471770 3 Antti Tanskanen Iisalmen Visa Naiset 8 vuotta 1 km P 11.02.30 40461523 6 Aurora Kirjavainen Puijon Hiihtoseura 11.03.00 40429198 7 Hilma Heiskanen Suonenjoen

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

Kuhin hiihdot ja nuorisocup osakilpailu T U L O K S E T Maaningan Mahti :59. Sija Nimi Seura Lähtönro Loppuaika Ero

Kuhin hiihdot ja nuorisocup osakilpailu T U L O K S E T Maaningan Mahti :59. Sija Nimi Seura Lähtönro Loppuaika Ero Miehet 8 vuotta 1 km P - 3. 40471770 Antti Tanskanen Iisalmen Visa Naiset 8 vuotta 1 km P 1. Hilma Heiskanen Suonenjoen Vasama 7 5.38,9 2. Taru Ovaskainen Sonkajärven Pahka 8 6.09,5 0.30,6 3. Lilja Pekonen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET Miehet 16 3x5 km 1. 15 Liperin Hiihtoseura 47.03,8 Os. 1 Jesse Piiroinen 40054607 1 14.29,5 Os. 2 Paavo Pakarinen 33239958 1 30.46,3 1 16.16,8 Os. 3 Veeti Pyykkö 33685874 1 47.03,8 1 16.17,4 Naiset 16

Lisätiedot

Puijon piirikunnalliset Pohjois-Savon Nuorisocup 1.osakilpailu 2017

Puijon piirikunnalliset Pohjois-Savon Nuorisocup 1.osakilpailu 2017 Puijon piirikunnalliset Pohjois-Savon Nuorisocup 1.osakilpailu 2017 M8 V 1km 3 11.01.00 VAKANTTI 4 11.01.30 VAKANTTI 5 11.02.00 40370065Iivanainen Tomi Suonenjoen Vasama 6 11.02.30 40345427Komu Juha Iisalmen

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja

Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat 27.6.2013 - käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja M 1000 m 1. Eino Hyttinen JuJä 3.04,1h 2. Heikki Halonen JuJä 3.05,9h 3. Ville Ovaskainen JuuU 3.06,4h

Lisätiedot

1. Eero Rissanen MaanMa 9,90 2. Arttu Pitkänen SiilPo 10,57 3. Veeti Heiskanen MaanMa 11,18 4. Kalle Rytkönen 22,45

1. Eero Rissanen MaanMa 9,90 2. Arttu Pitkänen SiilPo 10,57 3. Veeti Heiskanen MaanMa 11,18 4. Kalle Rytkönen 22,45 Huiluukisat 2014 Maaningan urheilukenttä 10.7.2014 TULOKSET P5 2-ottelu 40 m 1. Eero Rissanen MaanMa 9,90 2. Arttu Pitkänen SiilPo 10,57 3. Veeti Heiskanen MaanMa 11,18 4. Jimi Turunen KuopRei 11,41 5.

Lisätiedot

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt.

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt. Hevostaituri 10-12-vuotiaat (synt.2000-02) NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS 1. PUISTO JANNIKA LIPERI 2000 62 13 75 2. TURUNEN MARJAANA LIPERI 2000 57 13 70 3. MAJOINEN PETRA JOENSUU 2002

Lisätiedot

3-4lk. Tytöt 25m su. 5-6lk. Tytöt 25m su

3-4lk. Tytöt 25m su. 5-6lk. Tytöt 25m su 3-4lk. Tytöt 25m su 1 Iida Kemppainen Soidinsuo 00:20,53 2 Tiia Liuski Lohtaja 00:22,36 3 Heta Hirvonen Soidinsuo 00:22,80 4 Katri Kemppainen Nakertaja 00:24,82 5 Emmi Loisa Keskuskoulu 00:25,97 6 Saara

Lisätiedot

Sij Nimi Seura Loppuaika 1 Anni Kalilainen Pieksämäen Veikot 05:55.8

Sij Nimi Seura Loppuaika 1 Anni Kalilainen Pieksämäen Veikot 05:55.8 Sivu 1/6 Tulokset Iivo CUP 2019 02.02.2019 N8 1 km 1 Anni Kalilainen 40468222 Pieksämäen Veikot 05:55.8 2 Iina Anni Emilia Toikkanen 60300763 Rautalammin Urheilijat 06:31.7 3 Aino Myllylä 60298081 Kiuruveden

Lisätiedot

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 korkeus 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 160 2 Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 3 Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 kuula 4kg 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 11,91 2 Simo Näykki

Lisätiedot

Heinävesi, Wikärit

Heinävesi, Wikärit Heinävesi, Wikärit 1.9.2011 Seurojen väliset yhteispisteet LeppVi 281 VarkKV 212 HeinYU 143 P15 600m 1 Valtteri Saukkonen LeppVi 1.42,7 P15 Pituus 1 Riku Rundelin VarkKV 502-0.4 2 Henri Vierimaa LeppVi

Lisätiedot

OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET. P7 40 m. Tuuli: NWND. 1. Antoni Rose 7, Elias Karvonen 8, Arttu Heiskanen 8, Anttoni Auvinen 8,46

OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET. P7 40 m. Tuuli: NWND. 1. Antoni Rose 7, Elias Karvonen 8, Arttu Heiskanen 8, Anttoni Auvinen 8,46 OP-Hippokisat 13/08/2014 TULOKSET P7 40 m 1. Antoni Rose 7,98 2. Elias Karvonen 8,06 3. Arttu Heiskanen 8,30 4. Anttoni Auvinen 8,46 5. Matias Varis 8,84 P7 Pituus 1. Antoni Rose 2,70 2. Matias Makkonen

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS SM-JAKKARANHEITTOKISAT 1.7.2017 SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS Timo Nissinen Jämsänkoski 30,35 30,35 1 Jukka Vesterinen Leppävirta

Lisätiedot

Linkopallo 2018 Naiset

Linkopallo 2018 Naiset Linkopallo 2018 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 47,83 4.6.2018 Leppävirta 2 Heidi Korkalainen Savon Saapas 45,90 12.6.2018 Ylämylly 3 Asta Kankaala LepU 43,76 10.6.2018 Juankoski 4 Piia Aaltokoski Lepu 42,41

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Hippo-kisat Iisalmen Visa

Hippo-kisat Iisalmen Visa Hippo-kisat Iisalmen Visa 08.08.2018 P7 40m 1) Miko Kuosmanen 7,49 2) Okko Ronkainen 7,87 3) Aatos Väisänen 8,21 4) Markus Moilanen 8,28 5) Miko Riissanen 8,34 6) Niko Paavilainen 8,67 7) Vilho Valkama

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 4.9.13 T 8-40 M 1. ERÄ 1 Saga Kyhyräinen Punkasalmi 7,7 2 Noora Suomalainen Punkasalmi 8,5 3 Alina Jaatinen Punkasalmi 8,6 4 Emilia Kosonen Punkasalmi

Lisätiedot

KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO

KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO KIRJOLAN KOULU/YU 2014 Haasteyleisurheiluottelu Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti PISTEET YHT. PLA RJ RUO 141,5 183,5 244 LAJI 100M TYTÖT 7.LK PISTEET Venla Pirinen Pla 15.9 3 Aida Venjärvi Pla 16.0 2 Tea

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot SML ISM Kuopiossa 4.3.2017 ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot M 1 Jesse Hyttinen PK 95 93 188 2 Aki Nyyssönen SS 94 92 186 3 Olli Paananen PS 93 92 185 20

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Tomas Käyhkö Mainarit 824 (0) + 752 (0) 1576 (0) 2. Kari Hurri Ysisata 734 (0) + 723 (0) 1457 (0) 3. Tommi Oinonen St. Michel Bowlers752 (42) + 696 (42) 1448 (84) 4. Risto Sankilampi Ysisata

Lisätiedot

Y-SMK Motocross SavoCup 2016 Tulokset :25:30

Y-SMK Motocross SavoCup 2016 Tulokset :25:30 50 cc 1 18 Antti Jokelainen 355 1 2 11 Veeti Kumpulainen 342 1 3 4/7 Joosua Chevassus 299 1 4 0/2 Vili Toivanen 276 1 5 10 Axl Turunen 177 4 6 171 Saku Tuovinen 159 1 7 72 Arturi Mikkonen 146 3 8 87 Leo

Lisätiedot

sarake 1808 Hippo-kisat Sankariniemen urheilukenttä TULOKSET P m

sarake 1808 Hippo-kisat Sankariniemen urheilukenttä TULOKSET P m Hippo-kisat Sankariniemen urheilukenttä 18.8.2016 sarake 1808 TULOKSET P6-7 40 m 2009-2010 1. Reko Ronkainen 2009 7,59 2. Nikolas Goman 2009 7,85 3. Veeti Pesonen 2009 8,05 4. Eetu Nousiainen 2009 8,11

Lisätiedot

POS PLAS RACER st HEAT 2nd HEAT FINAL NUM SURNAME + NAME YEAR COM SOCIETY TIME TIME TIME

POS PLAS RACER st HEAT 2nd HEAT FINAL NUM SURNAME + NAME YEAR COM SOCIETY TIME TIME TIME Aluemestaruuskilpailut / Smile Ski Mustavaara SPECIAL SLALOM OFFICIAL RESULTS NAISET 9 1 1 AHONEN Mira 94 NilSki 38.01 37.65 1'15.66 2 3 SAVOLAINEN Miia 94 NilSki 39.75 39.38 1'19.13 3 4 SAVOLAINEN Minttu

Lisätiedot

Linkopallo 2019 Naiset

Linkopallo 2019 Naiset Linkopallo 2019 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 46,27 3.6.2019 Leppävirta 2 Asta Kankaala LepU 43,00 23.6.2019 Leppävirta 3 Kirsi Vuorma Polvijärvi 31,08 23.6.2019 Leppävirta 4 Reija Niemikari KorsKa 28,12

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

LAUANTAI P9

LAUANTAI P9 LAUANTAI 12.8.2017 P9 miniottelu (40m + 1000m) 161 Topias Juntunen Pyhäselän Urheilijat 113 Arttu Kettunen Polvijärven Urheilijat 114 Aleksis Kivelä Polvijärven Urheilijat 98 Tomi Koponen Outokummun Partio

Lisätiedot

TULOKSET SAVOCUP 2011 KUOPIO Jäsentenvälinen sarjacrossi cc

TULOKSET SAVOCUP 2011 KUOPIO Jäsentenvälinen sarjacrossi cc 5cc erä I erä II SIJA NIMI NRO PYÖRÄ 25 25 5 1. Miska Honkanen 33 KTM 22 22 44 2. Konsta Aalto 12 KTM 2 2 4 3. Topi Koponen 71 Husqwarna 18 18 36 4. Lenni Klementti 6 KTM 15 16 31 5. Kasperi Vainio 37

Lisätiedot

Pokary ry/liperin Taimi ry Pm maastot tulokset SIJOITUS NIMI

Pokary ry/liperin Taimi ry Pm maastot tulokset SIJOITUS NIMI TULOKSET P9 maastojuoksu 1km 1 Ahti Boren Nurmeksen Sepot 3,44 2 Antto Halonen Juuan Jänne 3,45 3 Oskari Pakarinen Pyhäselän Urheilijat 3,57 4 Joona Hyttinen Juuan Urheilijat 4,06 5 Miko Karttunen Juuan

Lisätiedot

Autonrengas 2018 Naiset 5 kg. Autonrengas 2018 Miehet 6 kg

Autonrengas 2018 Naiset 5 kg. Autonrengas 2018 Miehet 6 kg Autonrengas 2018 Naiset 5 kg 1 Asta Kankaala LepU 15,80 19.7.2018 Varkaus 2 Pirjo Saukkonen LepU 15,70 19.7.2018 Varkaus 3 Riia Toivanen JuKu 13,55 10.6.2018 Juankoski 4 Eila Huuskonen KiurU 11,76 30.3.2018

Lisätiedot

Peeässä tenavakisa

Peeässä tenavakisa Peeässä tenavakisa 25.10.2015 2007-2008 syntyneet Turbokeihäs Juoksu 40 m 1 636 Nella Päykkönen 8,14 6 9,30 1 7 2 648 Sara Viljala 7,72 1 7,00 9 10 3 630 Essi Turunen 8,30 8 7,60 4 12 4 634 Emilia Moilanen

Lisätiedot

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis.

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis. Miehet 12 vuotta 3 km V 11.01.30 4 29769352 Arttu Pajunen Kangasniemen Kalske 11.01.30 16 xxx Aaro Puttonen Ristiinan Urheilijat 11.01.30 32 24202842 Sami Roos Mikkelin Hiihtäjät 11.01.30 33 30134124 Juho

Lisätiedot

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut Heinävesi, 5-kunnan kilpailut 8.9.2011 Seurojen väliset yhteispisteet Heinävesi 139 Savonranta 105 Punkaharju 222 Kerimäki 255 Enonkoski 151 P14 100m 1 Aleksi Sairanen Kerimäki 13.9 2 Jouni Laamanen Punkaharju

Lisätiedot

Juuka, LETE-kisat käsiajanotto - joissakin juoksuissa ei eräjakoja

Juuka, LETE-kisat käsiajanotto - joissakin juoksuissa ei eräjakoja Juuka, LETE-kisat 13.6.2013 - käsiajanotto - joissakin juoksuissa ei eräjakoja M 100 m -0,1 1. Juhani Ryynänen JuuU 13,4h up Viki Vuokkonen JuuU 13,3h M 1000 m 1. Ville Ovaskainen JuuU 3.11,3h 2. Tomi

Lisätiedot

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8.

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8. Keuruun Hiihdot 8.3.2015 Tuloksia Naiset 10 vuotta 2 km V 1) Lotta Salonen KaipVire 7.26,4, 2) Heta Virkajärvi KaipVire 7.46,7, 3) Inka Lakanen PerhKiri 7.51,4, 4) Melia Palsinajärvi KaipVire 7.59,7, 5)

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 42 27.05.2014. Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014

Sivistyslautakunta 42 27.05.2014. Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014 Sivistyslautakunta 42 27.05.2014 Opettajien virat, niiden nimikkeet ja virkojen numerointi 493/01/2014 Sivla 42 Valmistelija: rehtori Markku Tani, puh. 040 836 5620, etunimi.sukunimi@savitaipale.fi OVTES/opettajien

Lisätiedot

Bussiin nousulista ==============

Bussiin nousulista ============== 1/6 Bussiin nousulista ============== Grp. Metallin ao. 148 r.y. Päivitetty lista 28.1.2009 Virkistysviikonloppumatka Kuusamoon 31.1. - 1.2.2009 (la-su/2 pv) "Holiday Club Kuusamon tropiikki" Bussi nro

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 3.9.14 T 8-40 M 1. ERÄ 1 Alina Jaatinen Punkasalmi 7,9 2 Wilma Asikainen Kulennoinen 8,0 3 Emilia Kosonen Punkasalmi 8,9 1 Helmi Karjalainen Kulennoinen

Lisätiedot

Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa

Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa 28.6.2011 Sulkavan Urheilijat -41 9254, Kerimäen Urheilijat 8914, Ristiinan Urheilijat 7427, Mikkelin Kilpa-Veikot 2509, Hirvensalmen Urheilijat 1442 M17 800 m 1. Maxim

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 2 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 3 Asta Kankaala LepU 23,33 10.6.2018 Juankoski 4 Piia Aaltokoski

Lisätiedot

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014 TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 13.1.2014 Lielahden koulu tänään Oppilaita on yhteensä 577-264 oppilasta vuosiluokilla 1-6 - 313 oppilasta vuosiluokilla 7-10 Luokkia - 7. luokkia

Lisätiedot

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero Pojat 1.lk 1 km V Sija Nimi Seura Tulos Ero 1. Jarkko Kukkonen Simon koulu 6.21,8 2. Taneli Teppola Maksniemi 9.50,2 3.28,4 3. Eetu Anttila Simon koulu 9.51,9 3.30,1 4. Joel Alakärppä Simon koulu 9.55,7

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti LÄHTÖLISTA

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti LÄHTÖLISTA Miehet 16 3x5 km 10:00:00 15 Liperin Hiihtoseura Os. 1 Jesse Piiroinen 40054607 81 Os. 2 Paavo Pakarinen 33239958 82 Os. 3 Veeti Pyykkö 33685874 83 Naiset 16 3x3 km 10:00:00 41 Liperin Hiihtoseura Os.

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

HYVINKÄÄ JS JOUKKUEEN NIMI: 1 JOUKKUEEN JOHTAJA: HARRI OVASKAINEN KG Kilpailija: JERE SALONEN 29,1 KG Varalla:

HYVINKÄÄ JS JOUKKUEEN NIMI: 1 JOUKKUEEN JOHTAJA: HARRI OVASKAINEN KG Kilpailija: JERE SALONEN 29,1 KG Varalla: JOUKKUEEN NIMI: 1 JOUKKUEEN JOHTAJA: HYVINKÄÄ JS HARRI OVASKAINEN - 30 KG Kilpailija: JERE SALONEN 29,1 KG - 32 KG Kilpailija: ANTTI KUMPULAINEN 31,2 KG - 34 KG Kilpailija: NIKO LÖFBERG 32,65 KG - 38 KG

Lisätiedot

Autonrengas 2018 Naiset 5 kg. Autonrengas 2018 Miehet 6 kg

Autonrengas 2018 Naiset 5 kg. Autonrengas 2018 Miehet 6 kg Autonrengas 2018 Naiset 5 kg 1 Asta Kankaala LepU 15,80 19.7.2018 Varkaus 2 Pirjo Saukkonen LepU 15,70 19.7.2018 Varkaus 3 Riia Toivanen JuKu 13,55 10.6.2018 Juankoski 4 Eila Huuskonen KiurU 11,76 30.3.2018

Lisätiedot

Autonrengas Naiset 5kg. Autonrengas Miehet 6kg

Autonrengas Naiset 5kg. Autonrengas Miehet 6kg Autonrengas Naiset 5kg pvm 1 Piia Aaltokoski LepU 15,35 24.8.2013 Iisalmi 2 Ulvi Jurikivi KU-58 14,78 24.8.2013 Iisalmi 3 Asta Kankaala LepU 14,19 5.8.2013 Leppävirta 4 Eila Huuskonen KiuJä 11,35 24.8.2013

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22,89 17.7.2010 Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22,36 17.7.2010 Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Leppävirta 22,28 17.7.2010 Kangaslampi 4 Matti Saukkonen

Lisätiedot

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset Kilpailijat Koulu Aika Sijoitus N9 (500m) Jessica Halonen Anttola 4:20 1 Milka Kautonen Kirkonkylä 4:23 2 Assi Kovanen Kirkonkylä 4:25 3 Henna Kosonen

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22,

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22, Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22,89 17.7.2010 2 Eemi Saukkonen LepU 22,36 17.7.2010 3 Seppo Julkunen LepU 22,28 17.7.2010 4 Matti Saukkonen LepU 22,26 17.7.2010 5 Ville Piisilä Vantaa 20,40

Lisätiedot

Voimakiekko Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Piia Aaltokoski LepU 24,16 29.8.2016 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,93 1.8.2016 Leppävirta 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 23,21 30.10.2016 Tervo 4 Asta Kankaala

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

KULTTURELLI , Iisalmen Kulttuurikeskus LAJIT, TUOMARISTO JA ESIINTYMISJÄRJESTYS

KULTTURELLI , Iisalmen Kulttuurikeskus LAJIT, TUOMARISTO JA ESIINTYMISJÄRJESTYS Ovella: Sonkajärven Ns 09.00 Päivi Ålander-Kaurala ja Taito Kainulainen 10.45 Päivi Ålander-Kaurala ja Taito Kainulainen LAULU Luokka 270 Sarja alle 10v. (2006 ja myöh. syntyneet) (15) Ira Kananen Pinja

Lisätiedot

Sarja P 1-2 lk. 40m ERÄ Nimi Aika Sijoitus

Sarja P 1-2 lk. 40m ERÄ Nimi Aika Sijoitus P 1-2 lk. 40m ERÄ Nimi Aika Sijoitus 3 Riku Mikkonen 7,53 1 3 Joni Pöyhönen 7,72 2 2 Niku-Petteri Turunen 7,80 3 4 Jarkko Hiltunen 8,05 4 4 Jesse Hyttinen 8,19 5 2 Sampo Laitio 8,29 6 2 Veeti Korhonen

Lisätiedot

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013

RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 RAUTJÄRVEN KOULULAISTEN (1-6 LK) YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT 13.9.2013 1 TULOKSET Tytöt 1. lk 40 m 1. Pihla Peippo, Kivijärvi 7,78 2. Tuike Vento, Kivijärvi 8,21 3. Veera Hallikainen, Kivijärvi 8,31

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta Taitajat Sijoitus Nimi Seura Pisteet Erikoismaininta 1. Sanni Koskinen 40,66 2. Vilma Kangasaho 36,00 3. Pinja Salmi 34,00 4. Kristiina Venäläinen KuLS 33,32 5. Veera Häkkinen KuLS 32,67 6. Sanna-Mari

Lisätiedot

HANKASALMEN ALAKOULUJEN VÄLISET YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT KE ASEMAN KENTÄLLÄ

HANKASALMEN ALAKOULUJEN VÄLISET YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT KE ASEMAN KENTÄLLÄ HANKASALMEN ALAKOULUJEN VÄLISET YLEISURHEILUMESTARUUSKILPAILUT KE 9.9.2015 ASEMAN KENTÄLLÄ TYTÖT 1-2.lk 40m 1. Emilia Tarvainen Nj 7.6 2. Vilja Salo Kv 7.7 3. Isla Smolander Nj 7.8 4. Ada Backman Kv 7.9

Lisätiedot

Hippokisat Varkaus Varkaus TULOKSET. Pojat m

Hippokisat Varkaus Varkaus TULOKSET. Pojat m Hippokisat Varkaus Varkaus 19.8.2014 TULOKSET Pojat 5-6 40 m 1. Konsta Husu 8,89 2. Jerry Keromaa 8,95 3. Joona Pekkarinen 9,05 4. Perttu Hynninen 9,08 5. Jonne Mehtonen 9,37 6. Justus Molari 9,42 7. Jesper

Lisätiedot

Korkeus. Tytöt 7. lk. 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi. Pojat 7. lk

Korkeus. Tytöt 7. lk. 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi. Pojat 7. lk Korkeus 1. Elsa Kuntsi 123 Vi (Virolahden yläkoulu) 2. Kiira Tulkki 115 Vi 3. Anna Tuominen 110 Vi 1. Kalle Liivo 160 Vi 2. Rasmus Tuutti 115 Vi 3. Juha Nupponen 115 Vi 4. Aapo Ruponen ei tulosta 1. Emilia

Lisätiedot

M17 110m aj 1. Miika Hölsä Sulkavan Urheilijat ,30 +0,54

M17 110m aj 1. Miika Hölsä Sulkavan Urheilijat ,30 +0,54 Vattenfall-piiriosakilpailu II 8.8.2013 Ristiina Ajat käsiaikoja Kerimäen Urheilijat 10815 Sulkavan Urheilijat -41 8591 Ristiinan Urheilijat 8545 Juvan Urheilijat 7854 Hirvensalmen Urheilijat 4871 M17

Lisätiedot

Tulokset. PANDAVIESTI KLL:n Pohjoisen Keski-Suomen alue klo 13:39:19. Kilp. numero. aika 03:12 03:29 03:45 03:46 03:55 04:04 04:34 04:39

Tulokset. PANDAVIESTI KLL:n Pohjoisen Keski-Suomen alue klo 13:39:19. Kilp. numero. aika 03:12 03:29 03:45 03:46 03:55 04:04 04:34 04:39 1 1 1, P/T 1.lk, vapaa tyyli, 1km 1. Vilho Stenman 201 Kyynämöisten & Höytiän koulu 03:12 1. Eerika Siekkinen 1 Putaanvirran koulu 1. Pihtipudas 03:29 1. Tatu Syrjä 21 Nurmelan koulu 1. Kinnula 03:45 1.

Lisätiedot

3.-6. luokkien uintikisat

3.-6. luokkien uintikisat Uintitulokset 1 (8) 3.-6. luokkien uintikisat 5.2.2015 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Katri Oksa Kätönlahden 20.54 2 Elisa Mattila Keskus 22.12 3 Veera Juntunen Nakertajan 22.71 4 Veera Kyllönen 23.60

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 6.9.17 T 8-40 M LOPPUKILPAILU KOULU AIKA 1 Ksenija Baranova Kulennoinen 7,3 2 Vilma Ulvinen Punkaharju 7,4 3 Nora Kurki Punkaharju 8,1 4 Atalia Kinnunen

Lisätiedot

Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu 40 m

Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu 40 m Huiluukisat 2016 Maaningan urheilukenttä 15.7.2015 TULOKSET P5 2-ottelu 40 m 1. Eemeli Kesti MaanMa 10,49 2. Niilo Kröger Maaninka 10,68 3. Tobias Malinen MaanMa 10,84 4. Nuutti Soininen SiilPo 11,06 5.

Lisätiedot

Aluetoimiston päällikkö on ylentänyt seuraavat reservin aliupseeristoon ja miehistöön kuuluvat

Aluetoimiston päällikkö on ylentänyt seuraavat reservin aliupseeristoon ja miehistöön kuuluvat 1(5) SOTILASMESTARI Auvinen Jussi Petri Partanen Vesa Tapio Iisalmi Ronkainen Matti Sakari Iisalmi Tiittanen Juha Antero VÄÄPELI Ahvanainen Juha Pekka Lapinlahti Kahelin Timo Markus Iisalmi Kainulainen

Lisätiedot

Linkopallo 2018 Naiset. Linkopallo 2018 Miehet

Linkopallo 2018 Naiset. Linkopallo 2018 Miehet Linkopallo 2018 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 41,30 16.5.2018 Ylämylly 2 Eija Isaksson Korska 27,23 8.5.2018 Vantaa 3 Seija Kurki Mikkeli 24,58 22.5.2018 Mikkeli 4 Merja Vainio Korska 22,40 8.5.2018 Vantaa

Lisätiedot

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa Suunnistuksen maakuntaviesti 9.8.2014 Paljakassa Puolangan Ryhti T U L O K S E T Kilpailun sarjat: NUA; NUA1; NUA2; NUA3; NUB; NUB1; NUB2; NUB3; MYL; MYL1; MYL2; MYL3; MYL4; MYL5; NYL; NYL1; NYL2; NYL3;

Lisätiedot

Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083

Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083 Vakanssi Nimi Nykyinen nimike Uusi nimike 142081 Hyttinen Jouni rehtori virka rehtori 142082 Kazera Maija luokanopettaja virka Luokanopettaja 142083 Kosonen Juha luokanopettaja virka Luokanopettaja 142084

Lisätiedot

Wikärit, Varkaus

Wikärit, Varkaus Wikärit, Varkaus 30.5.2018 Tulokset: Sij Nimi Seura Tulos Tuuli P9 40m yhdistetyt tulokset 1 Leevi Remonen VarkKV 6,94 2 Jyry Kauppinen LeppävVi 7,08 3 Eetu Kokko LeppävVi 7,38 4 Heikki Teittinen JoU 7,64

Lisätiedot

IV Pohjankyrö murtsikka-cup

IV Pohjankyrö murtsikka-cup 1 / 5 10.2.2009 17:22 IV Pohjankyrö murtsikka-cup Perinteinen, Isokyrö Ylipää 8.2.2009 T U L O K S E T N05; M05; N06; M06; N07; M07; N08; M08; N09; M09; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; Tytöt 5

Lisätiedot

sivu 1/5 KANGASALAN KOULUJEN UINTIKILPAILUT 2010 TULOSTAULUKKO

sivu 1/5 KANGASALAN KOULUJEN UINTIKILPAILUT 2010 TULOSTAULUKKO sivu 1/5 KANGASALAN KOULUJEN UINTIKILPAILUT 2010 TULOSTAULUKKO 3. luokka pojat 1. Otto Ollila Raikku 19,58 2. Nico Mankinen Ruutana 21,01 3. Ilmari Jokinen Kirkkoharju 21,03 4. Paulus Silventoinen Suorama

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU # Nimi Kerho Tulos 1 Tero Toivanen KUORES 1 184 2 Jari Pihlainen IISRES 1 182

Lisätiedot

ERÄLUETTELO RATA 1 KLO 10.00

ERÄLUETTELO RATA 1 KLO 10.00 SML:n Pohjois-Savon piirinmestaruuskilpailut ilmahirvessä ja luodikossa 30.3.2014 Suonenjoella. Kilpailupaikka sijaitsee osoitteessa Sammalselän koulu Opintie 1 77600 Suonenjoki. ERÄLUETTELO ILMAHIRVI

Lisätiedot

Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä. Yhteispisteet:

Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä. Yhteispisteet: Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä Yhteispisteet: 1. Niittylahti 6A 6 pist. 2. Niittylahti 6B 7 pist. 3. Niittylahti 5A 14 pist. 4. Hammaslahti 6A 14 pist. 5. Suhmura 6.lk 22 pist. 6. Jamali

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksu, avoin

Pm-hirvenjuoksu, avoin Pm-hirvenjuoksu, avoin Nilsiä, 06.07.2019 Yksilökilpailut Kävely alle 65 Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota pistein -2p/1m, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Pitkänen Tero 104

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 29,96 30,84 30,30 30,58 30,84 1 SE Jukka Vesterinen 27,20 27,85 27,22 27,68 26,02

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot TULOKSET Lasten Hiihto Cup 2012 1 Osakilpailu: HIPPU Hiihdot Tytöt 4 Vuotta 50m 1 11 Tytti Härkönen 01:49.3 2 7 Oona Kokkonen 02:24.6 00:35.3 3 12 Oona Karppinen 02:27.4 00:38.1 4 4 Alisa Hankosalo 02:55.4

Lisätiedot

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 14.1.2013

TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu 14.1.2013 TERVETULOA! 6. luokkien vanhempainilta Lielahden koulu Lielahden koulu Oppilaita on yhteensä 607 - yläkoulussa 324 - alakoulussa 283 Luokkia - 7. luokkia 5 kpl, 106 oppilasta - 8. luokkia 5 kpl, 106 oppilasta

Lisätiedot

Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet Raappanaviesti 4x100m. 1) Lieksan Lukio 52,32

Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet Raappanaviesti 4x100m. 1) Lieksan Lukio 52,32 Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet 2017 31.08.2017 Raappanaviesti 4x100m 1) Lieksan Lukio 52,32 1) Silja Kempas, 2) Annika Piiparinen, 3) Miika Kempas, 4) Samuli Pursiainen 2) Keskuskoulu

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012)

Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012) Juankosken kaupunki (päiv. 26.4.2012) Hallinto-osasto Kaupunginjohtaja Petri Kangasperko 0400-678080 Hallintojohtaja Kaisu Matinniemi 040-5409813 Hallituksen puheenjohtaja Jouko Lösönen 050-5414928 Markkinointisihteeri

Lisätiedot