JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2013 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2013 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai klo PAIKKA: Seurakuntasali, Kirkkotie 1 Liite Asia 304 KOKOUKSEN AVAUS LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN liite KOLEHTISUUNNITELMA TAMMI TOUKOKUU liite HINNASTOT 2014 TALOUSARVIOON liite TIEDOKSI liite LISÄMÄÄRÄRAHA SEURAKUNTATALON VESIKATTO- JA SALAOJATYÖHÖN SUURELLA SYDÄMELLÄ -PALVELUUN LIITTYMINEN JÄRVENPÄÄN TYÖNHAKIJOIDEN JÄ-TY RY:N KANNATUSMAKSU OIKAISUVAATIMUSOHJEET KOKOUKSEN PÄÄTÖS 416

2 KIRKKONEUVOSTO 18/2013 AIKA: Tiistai klo PAIKKA: Seurakuntasali, Kirkkotie 1 Jäsenet Muut osallistujat Heli Alaja Henry Berg Arne Graeffe Vesa Koivisto, puheenjohtaja Esko Lappalainen, saapui klo 17.32, 307 Pekka Luuk Brita Peltokoski (POISSA) Terttu Sihvola-Rauttu, saapui klo 17.58, 313 Liisa Tuovinen, varapuheenjohtaja Jukka Virkki Jarkko Åström Jouko Porkka, kirkkovalt. pj. Matti Auranen, kirkkovalt. vpj Kari J. Hietala, talousjohtaja, esittelijä, saapui klo 17.33, 307 Mikko Lundqvist, vt. hallintosihteeri Allekirjoitukset Vesa Koivisto Mikko Lundqvist puheenjohtaja sihteeri Pöytäkirjan Järvenpäässä / 2013 Järvenpäässä / 2013 tarkastus Jarkko Åström Heli Alaja

3 Pöytäkirjan nähtävänä Pöytäkirja pidetään julkisesti nähtävänä pitäminen viraston aukioloaikoina (ma ke klo , to klo 8 18 ja pe klo 8 13) kirkkoherranvirastossa, Kirkkotie 1 3. Todistaa Mikko Lundqvist vt. hallintosihteeri

4 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. 305 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. (KL 7:4). Esityslista on lähetetty kuriiripostina to Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kn 305 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 306 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan vuorojärjestelmän mukaisesti Jarkko Åström ja Heli Alaja. Kn 306 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 307 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Kn 307 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto KOLEHTISUUNNITELMA TAMMI TOUKOKUU 2014 Kirkkojärjestyksen (2:8) mukaan seurakunnassa tulee laatia suunnitelma vuoden aikana koottavista jumalanpalvelusten kolehdeista. Suunnitelman vahvistaa kirkkoneuvosto. Osan kolehdeista kirkkohallitus ja tuomiokapituli ovat määränneet ennakolta. Suunnitelma on ohjeellinen - jos esim. paikallinen juhla edellyttää muutosta, voidaan jonkin kolehdin kohdalla tehdä siirto seuraavalle jaksolle kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä. Jampan seurakuntakodissa kerättävään kolehtiin noudatetaan samaa suunnitelmaa. Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelman tammi toukokuuksi 2014 liitteen nro 296 mukaisena. Kn 296 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti Piispa Tapio Luoma on lähettänyt Järvenpään seurakunnalle seuraavan pyynnön: Espoon hiippakunnan 10-vuotisjuhlaviikon juhlamessun kolehtikohteen siirtämiseen liittyen tuomiokapituli on anonut kirkkohallitukselta muutosta määritellystä kolehtikohteesta. Kirkkohallituksen virastokollegio on päättänyt kirkkohallituksen yleiskirjeeseen 13/2013 viitaten esittää harkittavaksi, että Espoon hiippakunnan tuomiokapituli antaisi suosituksen hiippakunnan seurakunnille siirtää määrätty kolehtikohde johonkin painoarvoltaan vastaavaan seurakunnan päätettävissä olevaan sunnuntaihin. Näin juhlaviikon pyhä vapautuu hiippakunnan yhteistä kolehtia varten. Se kerätään hiippakunnan kaikissa kirkoissa Kirkon ulkomaanavun katastrofirahastolle. Pyydän ottamaan tämän muutoksen huomioon vuoden 2014 kolehtikohteita määritellessänne. Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelman tammi toukokuuksi 2014 liitteen nro 308 mukaisena. Kn 308 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto HINNASTOT 2014 TALOUSARVIOON Talousarvion laadintaohjeessa vuodelle 2014 oli tavoitteena maksujen ja hintojen korottaminen 5 %:lla. Maksutarkistusesitykset on tehty liitteenä nro 262 oleviin hinnastoihin. Viiden prosentin korotukset on muiden hinnastojen osalta toteutettu mutta Leiriniemen ulkopuolisten käyttäjien osalta hinnastoja ei ole korotettu, koska tavoitteena on leirikeskuksen käytön lisääminen. Kirkkoneuvoston aiemmin käsittelemän astiamaksun osuudesta tilavuokrissa on luovuttu ja lisätty ao. 30 tilavuokriin. Seurakunnan tilavuokrat ovat senkin korotuksen jälkeen hyvin edulliset paikkakunnan muihin juhlatiloihin verrattuna. Rovastikunnallisesti ns. puheenjohtajiston kokouksessa vuosi sitten on kirjattu pyrkimys yhdenmukaisiin hinnastoihin hautaustoimessa Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakunnissa. Samoin rovastikunnan puheenjohtajiston kokouksessa kirjattiin, että tehdään yhdenmukainen hinnasto. Käytännössä Keravan seurakunnalla oli valmistelut hinnat taloudelliselle jaostolle. Tuusulan seurakunnassa on esittelijän esityksenä samat hinnat kuin Järvenpään seurakunnan esityksessä. Tj:n esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteenä nro 262 olevista hinnastoista hautauspalvelumaksut, hautojen hoitomaksut, tilavuokrat ja leiriniemen hinnat vuodelle 2014 ja antaa ne talousarvion yhteydessä kirkkovaltuustolle tiedoksi. Lisäksi kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy hautapaikkamaksut esitetyn hautapaikkamaksuliitteen mukaisina. Kn 262 Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti Järvenpään seurakunnalta on tiedusteltu mahdollisuutta käyttää Elävän veden kappelia siunaamistilaisuuksiin ja vastaavat tiedustelut tulevat todennäköisesti tulevaisuudessa lisääntymään. Tältä osin liitteenä nro 309 oleva hautauspalvelumaksujen hinnasto on päivitetty. Tj:n esitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy hautauspalvelumaksut liitteet nro 309 mukaisina. Kn 309 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto TIEDOKSI 1. KIERTOKIRJEET A. Kirkkohallituksen yleiskirje 21/ /2013 Seurakuntien maksut kirkon keskusrahastolle Lisätietoja aiheesta löytyy osoitteesta: kohdasta Yleiskirjeet B. Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A16/2013 A16/2013 Suomen evankelisluterilaisen kirkon päivitetty rekrytointistrategia vuosille Lisätietoja aiheesta löytyy osoitteesta: kohdasta Palvelussuhde KiT:n yleiskirjeet ERONNEET JA LIITTYNEET Tilastot lähetettiin kirkkoneuvoston jäsenille kokousasiakirjojen yhteydessä, liite nro 310/2. Merkitään tiedoksi. Kn 310 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

8 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto LISÄMÄÄRÄRAHA SEURAKUNTATALON VESIKATTO- JA SALAOJATYÖHÖN Talousarviossa 2013 kirkkovaltuusto on sisällyttänyt investointisuunnitelmaa seurakuntatalon katon korjausinvestoinnin Arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien valmistumisen jälkeen kirkkovaltuusto on hyväksynyt lisämäärärahan hankkeeseen. Silloin todettiin mm. että seurakuntatalon katto on monimuotoinen ja hanke vaativa, kun kattokallistukset muutetaan nykyisestä. Kattoa joudutaan korottamaan ja kattoikkunat uusimaan. Seurakuntatalon ympäristön salaojat kuvataan ja sen jälkeen päätetään tehdäänkö erillinen sadevesiviemäröintijärjestelmän uusiminen (erillishinnalla). Urakkatarjousten saapumisen ja pidettyjen urakkaneuvottelujen jälkeen todettiin edelleen lisämäärärahatarve. Myös vesikattotyön sääsuojat olivat aluksi arvioitua kalliimmat. Kirkkovaltuusto päätti hyväksyä halvimman eli Rakennus AK Voutilaisen tarjouksen seurakuntatalon vesikaton uusimisesta. Samalla kirkkovaltuusto hyväksyi lisämäärärahan seurakuntatalon hankkeeseen. Myöhemmin tutkimuksissa on selvinnyt että sadevesiviemäröintijärjestelmä joudutaan pääosin uusimaan. Työn käyntiin lähtö viivästyi noin kuukauden. Kattotyön osalta aikataulu on pystytty kirimään kiinni mutta salaojatyöt ovat vasta alkutekijöissään, koska työtä ei ole voinut aloittaa sääsuojien estäessä maankaivutyötä. Maankaivutyö siirtyy osin ensi vuodelle ja näin myös urakkasopimuksen mukaisesti viimeinen maksuerä n siirtyy ensi vuodelle (maksetaan vasta kun työ on kokonaan tehty). Kiinteistöpäällikkö on tehnyt liitteenä nro 311 A olevan selvityksen vuodelle 2014 siirtyvistä kustannuksista, urakan kokonaiskustannuksista ja tähän mennessä toteutuneista kustannuksista. Kokonaiskustannuksiin vaikuttavista lisätöistä ei ole vielä varmuutta mutta kiinteistöpäällikkö esittää, että varmuuden vuoksi varattaisiin kustannusarvioon vielä lisää , jolloin koko hankkeen kustannusarvio olisi Vuodelle 2014 siirtyvät maksuerät ja mahdolliset lisätyöt ovat noin , mutta talousarvion investointiosassa vuodelle 2014 siirtyviin maksueriin on varattu vain Kirkkovaltuuston tulisi varata seurakuntatalon investointiosaan seurakuntatalon kattotyö ja sadevesiviemäröintijärjestelmän uusimiseen vielä lisämäärärahaa. Näiltä osin muutettu investointisuunnitelma on liitteenä nro 311 B.

9 Kirkkoneuvosto 18/ Tj:n esitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy 1) seurakuntatalon vesikaton korjauksen ja salaojien uusimisen kustannusarvioksi ) talousarvion 2014 investointiosaan investointimäärärahaa lisää seurakuntatalon kattotyö ja sadevesiviemäröintijärjestelmän uusimiseen siten jakautuen että lisämääräraha vesikattotyöhön on ja lisämäärärahaa sadevesiviemäröintiin. Kn 311 Päätös: Esitys (kohdat 1 2) hyväksyttiin yksimielisesti. Pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa tämän päätöksen osalta.

10 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto SUURELLA SYDÄMELLÄ -PALVELUUN LIITTYMINEN Kirkkovaltuusto päätti myöntää euron lisämäärärahaa aikuistyön kustannuspaikalle Suurella Sydämellä -palveluun liittymistä varten Tuusulan ja Keravan seurakuntien kanssa keväällä Palveluun liittymistoimia on valmisteltu Suurella sydämellä-verkkopalvelun tekniseksi toteuttajaksi kirkkoneuvoston kokouksessa valitun M&V Softwaren sekä Tuusulan ja Keravan seurakuntien kanssa. Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien edustajilla oli palaveri Suurella Sydämellä-verkkopalvelun koordinaattorin kanssa. Palaverissa tuli esille ehtona Suurella Sydämellä -verkkopalveluun liittymiselle vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden tietojen antaminen Tampereelle Suurella Sydämellä-verkkopalvelun koordinaattorille. Tietosuojan ja vapaaehtoisten rekrytoinnin kannalta tämä todettiin Järvenpään seurakunnan kannalta ongelmalliseksi vaatimukseksi. Vapaaehtoistyön verkkopalvelun käyttöönoton valmistelua on jatkettu M&V Softwaren kanssa itsenäisesti ilman Suurella Sydämellä-verkkopalvelua. Suurella Sydämellä-verkkopalveluun liittymisen ollessa epävarmaa on kirkkovaltuuston aiempi päätös syytä muuttaa siten, että se mahdollistaa vapaaehtoistyön verkkopalvelun käyttöönoton myös ilman liittymistä Suurella Sydämelläverkkopalveluun. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1) kirkkovaltuusto kumoaa aiemman päätöksensä ) kirkkovaltuusto myöntää euron lisämäärärahan aikuistyön kustannuspaikalle vapaaehtoistyön verkkopalvelun käynnistämistä varten. Kn 312 Päätös: Esitys (kohdat 1 2) hyväksyttiin yksimielisesti. Pöytäkirja tarkastettiin tämän päätöksen osalta kokouksessa.

11 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN TYÖNHAKIJOIDEN JÄ-TY RY:N KANNATUSMAKSU Järvenpään työnhakijat Jä-Ty ry. on pyytänyt Järvenpään seurakuntaa liittymään kannattajajäseneksi. Jä-Ty ry. on remontoinut toimitilaa työttömille Myllytie 2:ssa syksyn aikana. Taloudellista tukea yhdistys ei juurikaan ole saanut. Toimitilan remonttiin liittyneet kustannukset ovat syöneet suurimman osan yhdistyksen 4 jäsenmaksuista. Talousarviossa (menokohta , muu seurakuntatyö/muut avustukset) on varattu yhteisöille kirkkoneuvoston päätöksellä myönnettäviä avustuksia varten vuodelle Näistä on jaettu 3150 kirkkoneuvoston päätöksellä ja kirkkoherran ja talousjohtajan viranhaltijapäätöksillä. Kirkkolain 15 luvun 1 :n mukaan seurakunnan varoja ja tuloja saadaan käyttää ainoastaan seurakunnan tehtävien hoitamiseen. Seurakunta voi tukea järjestöjä, jotka toimivat yleensä seurakuntien palvelijoina ja järjestön palvelutoiminta vaikuttaa myös tukea myöntävässä seurakunnassa. Järvenpään seurakunta myöntää Järvenpään työnhakijat Jä-Ty ry:lle kertaluontoisen 500 kannatusmaksun. Kannatusmaksu maksetaan yhteisöille varattujen avustusten määrärahoista. Kn 313 Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Kirkkoneuvosto 18/ Kirkkoneuvosto OIKAISUVAATIMUSOHJEET Kn 314 Liitettiin pöytäkirjaan oikaisuvaatimusohjeet (KL 24 ja 25 luvut). 315 KOKOUKSEN PÄÄTÖS Kn 315 Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 14.5.2013 klo 18.30 20.51. PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 142 KOKOUKSEN AVAUS 191 143 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.3.2013 klo 17.45 17.51 PAIKKA: Loutin kerhotalo (alakerta), Harjutie 2 Liite Asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 116 88 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 20.11.2012 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 289 KOKOUKSEN AVAUS 464 290 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 18.11.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 224 KOKOUKSEN AVAUS... 317 225 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 26.2.2013 klo 18.30 21.32 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 60 KOKOUKSEN AVAUS 80 61 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 5.2.2013 klo 18.30 21.21 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 38 KOKOUKSEN AVAUS 50 39 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 23.4.2013 klo 18.30 20.04 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 123 KOKOUKSEN AVAUS 168 124 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 26.3.2013 klo 18.32 21.55 PAIKKA: Vanhankirkon alasali, Kirkkotie 2 Liite Asia 95 KOKOUKSEN AVAUS 124 96 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 4.11.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 201 KOKOUKSEN AVAUS... 283 202 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 4.6.2013 klo 18.19 20.15 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 169 KOKOUKSEN AVAUS 228 170 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2012 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2012 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Torstai 29.3.2012 klo 19.30-20.20 PAIKKA: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 Liite Asia sivu 105 Kokouksen avaus 162 106 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 6.11.2012 klo 18.30 21.18. PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 269 KOKOUKSEN AVAUS 432 270 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.11.2013 klo 18.33 22.45 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 272 KOKOUKSEN AVAUS 359 273 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.3.2015 klo 18.30 21.46 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 76 KOKOUKSEN AVAUS... 84 77 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 1.4.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 66 KOKOUKSEN AVAUS... 95 67 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 KIRKKOVALTUUSTON ILTAKOULU

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 KIRKKOVALTUUSTON ILTAKOULU JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 KIRKKOVALTUUSTON ILTAKOULU Aika Tiistai 19.3.2013 klo 18.30 20.46 Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen Paikka Loutin kerhotalo (alakerta), Harjutie 2 Liite Asia Sivu 14

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 22.1.2013 klo 18.30 21.05 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2010 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2010 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 /2010 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 7.12.2010 klo 18.30 PAIKKA: Laurilan srk-koti, Riihitie 2 Liite Asia sivu 242 KOKOUKSEN AVAUS 359 243 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 21.1.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 21.8.2012 klo 18.30 20.57 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 196 KOKOUKSEN AVAUS 316 197 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 28.4.2015 klo 18.46 21.54 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 HUOM! Kirkkoneuvosto on kutsuttu tutustumaan uusittuun kirpputoriin

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 10.2.2015 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 26 KOKOUKSEN AVAUS... 33 27 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 7.2.2012 klo 18.30-21.41 PAIKKA: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 Liite Asia sivu 42 Kokouksen avaus 76 43 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 25.2.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 25 KOKOUKSEN AVAUS 38 26 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2012 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2012 Kirkkoneuvosto. Liite Asia sivu JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.4.2012 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman Sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia sivu 125 KOKOUKSEN AVAUS 188 126 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ 2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 25.5.2010 klo 18.30-21.00 Paikka Seurakuntasali, Kirkkotie 1-3 Liite Asia Sivu 25 Kokouksen avaus 37 26 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla perjantaina 12. päivänä huhtikuuta klo 15.

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla perjantaina 12. päivänä huhtikuuta klo 15. Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla perjantaina 12. päivänä huhtikuuta klo 15. 32 Kokouksen avaus 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) KOKOUSAIKA Torstai klo 16.30 18.20 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Mähkön hautausmaa, Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Maija Ikonen Marja-Leena Ilvonen

Lisätiedot

KASVATUSJOHTOKUNTA 04.09.2012 2/12. Paikka: Kirkkopiha, Kasvatuksen neuvotteluhuone, Kirkkotie 3

KASVATUSJOHTOKUNTA 04.09.2012 2/12. Paikka: Kirkkopiha, Kasvatuksen neuvotteluhuone, Kirkkotie 3 KASVATUSJOHTOKUNTA 04.09.2012 2/12 Paikka: Kirkkopiha, Kasvatuksen neuvotteluhuone, Kirkkotie 3 Aika: Tiistai 04.09.2012 klo 17.30 18.47 liite sivu 1 2 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: 25.11.2013 klo 18.30 20.55 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila Keskuskatu 51 b Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen yllä mainittuna

Lisätiedot