Paikalla Osku Kaijalainen, Vesa Manninen, Henrik Liukku, Leo Kantola, Jarno Harju, Antti Rimpisalo, Ville Wahlberg, Jari-Pekka Mikander, Juha Eskola

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikalla Osku Kaijalainen, Vesa Manninen, Henrik Liukku, Leo Kantola, Jarno Harju, Antti Rimpisalo, Ville Wahlberg, Jari-Pekka Mikander, Juha Eskola"

Transkriptio

1 Bimmerparty 2013 suunnittelukokous Paikalla Osku Kaijalainen, Vesa Manninen, Henrik Liukku, Leo Kantola, Jarno Harju, Antti Rimpisalo, Ville Wahlberg, Jari-Pekka Mikander, Juha Eskola Budjetti Jarno hoitaa budjetin pitämisen ajan tasalla. Käytiin budjetti läpi, näyttää ihan hyvältä. On varaa ottaa monsterishow. Budjetti perinteiseen tapaan miinuksella, mutta laskettu taas kävijämäärää alhaiseksi (2000 kävijää) huonon sään varauksella. Järkkärit Järkkäreille painotusta, että on paljon ihmisiä ja täytyy pitää porukkaa aisoissa. Eli tarpeeksi tiukasti pitää puuttua jo alusta alkaen. Järkkärit voivat muistuttaa kävijöitä myös roskiksista. Eli aiempiin vuosiin verrattuna näkyvämpää esillä olemista, koska väkeä niin paljon enemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Pysäköintialueen ja liikenteen kommunikoinnin ohjaus järkkäreiden puolesta. Järkkäreitä tarvitaan myös pakoäänikisaan ja show & shineen pitämään yleisö tarpeeksi kaukana autoista ja varmistamaan esteetön sisään/pois ajaminen kilpailijoille. Järkkäreille muistutus, että telttailemaan saa tulla keskellä yötä, vaikka lipunmyynti ei olisi auki (to-pe ja pela yöt). Ennakko (mm. mainostus, yhteistyö, jne.) Sponssisoppareihin päivitys, että yhteistyökumppanin (asiakkaan) pitää ottaa vastuuvakuutus tavaroiden (trussit, autot, teltat yms.) aiheuttamien vahinkojen varalle (esim. tuulella rakennelmat liikkuvat/hajoavat ja rikkovat jotakin muuta) sekä tavallinen omaisuusvakuutus omille tavaroilleen (ilkivallan, varkauden tms. varalle). Ei omia PA-laitteita yhteistyökumppaneille, koska soitetaan kumminkin musiikkia lavalta. Julisteen kuva pitäisi päättää mahdollisimman pian. Osku hoitaa julisteen kommentointia sitä mukaa, kun tulee uusia versioita. Julisteet ja tarrat jakoon alueaktiivien kautta. Tarroja tehdään 500 (aiemmin 400) ja julisteita 270 (aiemmin 200), joista Ville varasi jo jakoon 30kpl. Pohdittiin mahdollisuutta BP-logotarran jakamiseen jollakin tavalla esim. jäsenkortin mukana, mutta tämä asia jäi hallituksen päätettäväksi. Hallitus selvittelee painoasiaa Juha Kukin kanssa. Rannekkeet / Lipunmyynti / Tuotemyynti Ei laiteta ennakkolippua myyntiin. Ei jäsenmaksulistaa lipunmyyntiin. Kommunikoidaan niin, että toukokuun loppuun mennessä pitää olla maksettu jäsenyys, että saa kortin ajoissa ohjeistetaan katsomaan jäsenpuolelta korttiohjeet. Hyväksytään se, että tänä vuonna voi tulla valitusta, koska voi tulla yllätyksenä uusi systeemi. Hyväksytään tänä vuonna 04/13 asti voimassa olevat ja sitä uudemmat kortit. Hallituksen mietittäväksi: Korttien ajastus lähetettäessä niin, että jäsenillä olisi aina voimassa oleva jäsenkortti. Aluevastaavat hoitavat infoa omilla alueillaan liittymisestä viimeistään toukokuussa. Lipunmyynti: ulkoistettu. Painatetaan 2000 käsiohjelmaa. Osku hoitaa ilmaislippulaislistan keräämisen ja lipunmyyjien hankinnan. Roskapussit annetaan kaikkien autojen mukaan. Lipunmyynti auki pe 15:00 - la 2:00, la Tuotemyynti. Maniver hoitaa. Niin tavarat kuin myyjien hankinnan.

2 Tilataan 7000 ranneketta. Teltat pitäisi korjata. Alue Alueen peruslayout sama kuin ennenkin. Vessat samoisssa paikoissa kuin ennenkin. Vessoja ja roskiksia lisää, varsinkin kisapaikalle vessoja. Naisten vessojen merkinnät (teipataan laput torstaina). Vesipisteen merkintä. Jaetaan roskiksia myös pe-la välisenä yönä. Pohdittiin panttia roskapusseista, mutta ei toimi. Pyritään parantamaan roskisten löytämistä merkitsemällä ne selvästi ja ohjeistamalla järkkäreitä puuttumaan tyhmään roskaamiseen roskisten vieressä. Sähköihin otetaan toinen aggregaatti, että sähköstä ei tule ongelma. Toinen lavaa varten ja toinen yhteistyökumppanialueelle (sis. grillin yms.). 2 kurottajalla nostetaan PA-laitteet ilmaan burnisalueella. Show & Shine ja pakoäänenpaine: ajetaan polttoainesäiliön luota ja lavan edestä poikittain. Haaste: aidataan ja putsataan ennen kilpailuja. Kasataan lavan eteen kisa-aidat jo torstaina (että on varmasti tarpeeksi ja oikeanlaisia aitoja) ja puretaan sitten lavan taakse varastoon. Monsterishow n mukana tuleva rekkakatsomo burnisalueen ja rannan väliin. Itse monsterishow telttaalueen ja kiitoradan väliin kiitotien välitien eteläpuolelle. Burnisalueelle jatkossakin lippusiima; matalia aitoja ei sinne saa fiksusti niin että pysyvät pystyssäkin. Sponssialueelle saa jättää autot omalla vastuulla (meillä ei valvontaa). Lisätään tästä maininta yhteistyösoppariin, että yhteistyökumppanin kannattaa hankkia tarvitut vakuutukset kamoilleen. Lauantaiaamuna tarvitaan harjakone harjaamaan alue niistä kohdin, joissa varttimailikisan kuskin ajavat (sekä P-alueen luona että telttakylässä). Kisa-alueelle ajamistiet pitää olla puhtaita klo 9 mennessä, telttaalueen klo 10 mennessä. Muu siivous: Pasi Petäjistö hoitamassa meille ulkopulista siivousporukkaa. Alueella ajaminen/p-alueet P-alueita pitäisi olla parannettu viime vuodesta. Jarno selvittää vielä keväällä, mitä alueella tehty. Ajoluvat: taas tehdään laput niille, jotka saa ajaa sponssialueelle ja järkkäriparkkiin. Ajosuunnat merkitään selvästi. Tehdään tarpeeksi isona. P-alueelle ei saa syntyä sumppuja, eli ajotiet pitää olla vapaat myös perällä. Sinne vaikka tarvittaessa 1 järkkäri, joka kertoo sisäänajossa olevalle kavereille radiolla, mihin autot ohjataan. 8-tien varteen liikenteenohjaus erityisesti ruuhka-aikoina. Esim. oikealle kääntyminen pakolla. Jarno tutkii mahdollisuuksia liikennejärjestelyihin viranomaispuolelta. Kyltit Tilataan lisää kylttejä : kielletty ajosuunta, yksisuuntainen, pysäköintikielto, ajoväylä älä pysäköi, leirintä, roskikset, kilpailuun ilmoittautuminen päättynyt, nuolikylttejä. Ohjelma ja aikataulu ja kilpailut Perjantai Portit auki klo 15 Nopeusajo klo 17, järjestäytyminen klo 16. (16:30 ajajakokous ei enää ilmoittautumisia lappu jonon perään). Esim. 70 autoa á 1min x 2 ajoa = 140min = 120 minuuttia, kun hiukan kiristetään aikataulua.

3 Korostetaan, että toinen kierros ei ole pakollinen, jolloin ainakin osa kisaajista voi jäädä pois. Vesku on vastuullinen järjestäjä tässä lajissa. Tullessa ajatetaan autot 4 riviin keiloilla joku ohjaamassa. Nopeusajo vain suoralla, koska mutkassa leveällä osalla on autoja odottamassa. 16:30 kerätään laput, autot numeroitu. Vesku pitää kokouksen ja kertoo muun tarvitun infon. Auton numerotieto pitää mennä myös tulosten kirjaajalle ennen auton lähtemistä liikkeelle (erityisesti 2. kierroksella voi puuttua autoja välistä tai voi olla väärä järjestys). Joku kirjaa tulokset molemmissa päissä (2 ihmistä per pää) ja radiolla kerrotaan juontajalle tulokset. Myös juontajan pitää nähdä lähtijän nro ja tiedot sekä numero; käytännössä juontajan pitää nähdä kaikki. Idea: juontaja myös mittauspäähän kertomaan tulokset. Viime vuonna mikrofoni ei kantanut tarpeeksi pitkälle, joten juontaja ei voinut olla optimaalisessa paikassa. Tänä vuonna mikrofonien testaus ennen lajin alkua ja pitää toimia! Nopeusajon loputtua kuulutetaan kisapaikalla sekä lavalta, missä monsterikisa on. MC otetaan Jounin kautta huutelemaan tapahtumista. Meillä pitää olla tieto kuka tuo huutelija on, että saadaan tarvittaessa kerrottua tiedotuksia. Ettei tarvitse käydä useita henkilöitä läpi ennen kuin löytyy joku joka suostuu tekemään jonkun kuulutuksen. Monsterishow 19:00-20:00. Kasataan tänä aikana lavan eteen aidat pakoäänikisaa varten. Monsterishow n jälkeen kuulutetaan lavalta pakoäänikisa alkavaksi. Pakoäänikisa 21:00-22:00. Osallitusjajono kiinni 21:30, riippuen hiukan osallistujamäärästä. Autojen ajattaminen jonoon jonkun toimesta. Käytetään lavan äänentoistoa; juonto ja mieluiten myös musiikkia. Pyydetään suunnitelma näihin raameihin perustuen järjestäjiltä (Juhis, Pretoriaani ja Vilikki). Kisan jälkeen aidat pois takaisin lavan taakse odottamaan lauantai-iltaa. Pakoäänikisaan vielä varmuudeksi merkintä selvänä olemisesta vastuuvapauslomakkeeseen. Jouni hoitaa tästä eteenpäin iltaohjelman. (Iltaohjelmaan ei sen tarkempaa aikataulua julkisesti esille kuin että ~22 alkaa). Tällä myös hoidetaan se, että DJ voi aloittaa suoraan pakoäänikisan jälkeen. 22:00 0:00 DJ 0:00 0:45 Raaka-aine 1:00 2:00 DJ Lipunmyynti kiinni klo 2:00. Lauantai Lipunmyynti alkaa klo 9. Kuulutus klo 10 varttimailin alkamisesta & musa soimaan se Jounin MC hoitaa tämän. Varttimaili 10:00 järjestäytyminen / ajajakokous. 10:30 lappu luukulle ja ajotie kiinni (myös portti kiinni) Ajaminen Sisäisesti varaudutaan ajamaan klo 14 asti. USA carsin järjestelmä ei riitä koko päivän tuloksiin? Voidaan kumminkin selvittää, onnistuisiko koko päivän tulosten ottaminen mukaan kisatuloksiksi. Todennäköisesti joudutaan jatkamaan vanhalla konseptilla. Toisaalta ei haluta pakottaa kuljettajia kisalähtöihin, vaan halutaan pitää vapaita ajoja. Ei drifteriä tänne, kun on kennot. JP klo 10 paikalle. Kennojen poisto välittömästi kisan jälkeen, jotta saadaan kasattua autoslalomrata.

4 Autoslalom järjestäytyminen klo 14:00 ilmoittautuminen & kuljettajakokous. 14:30 testiajot 14:45 Drifteri on nolla-auto. Loppuu viimeistään klo 16. Osku hoitaa radan, vesku kisaajat. Beemers juontaa. Aitojen kasaus lavan eteen la ennen klo 16! Show & Shine sekä äänenpainekisa. S&S porukka tekee kisalapun (arvosteluperusteet jne), me laitamme meidän ilmoittautumispohjaan ja hoidamme laput esille. 3 autoa kerraallan arvosteltavaksi. Juonto olisi pakollinen, taustamusa vapaaehtoinen. Bimmertytöt mukaan tähän? S&S vastuullisena toimii Jarkka Saarnio, joka hoitaa tuomariston (3 tuomaria) jne. Äänenpainekisan järkkääjä: Ville kysyy Janä Häärältä, Petri Rasinaho backuppina. Show & shinen jälkeen aitojen purku lavan edestä pois. 18:30 burniksen järjestäytyminen ja ajakokous, ilmo kiinni 18:45, Burnis Ajetaan 2 kierrosta. Liputetaan tarvittaessa ulos liian pitkään tms. polttavat, pelisilmä. Vesku pitää kuljettajakokouksen; katsokaa liputtajia, useampi liputtaja (yksi pääliputtaja, jota muut liputtajat seuraavat). Olkaa lippumiehet rohkeita esim. palojen sattuessa! Ei erikseen mitään joukkuekisoja, mutta saa mennä parina, jos Jarnolta kysyy lupaa. Jarno tekee ensisammutuksen sankoruiskulla. Palokunta tulee paikalle heti, kun tarvitaan apua. Ohjeistetaan palokuntaa siitä, että oikeasti pitää olla nopea palojen sattuessa. Henkka hoitaa numeroinnin, Juha Eskola avuksi. Äänentoiston toiminnan varmistus. Annetaan ajaa jäähdyttelykierros. Tuomaristosta alueaktiivit, 1 per alue. Jos kukaan alueaktiivi ei pääse paikalla, hoitavat itse siihen varamiehen :30 tanssiesitys. Burniksen tulosten laskeminen. 21:30 palkintojen jako (kutsutaan koko voittajaporukka lavan viereen etukäteen kuuluttamalla tai jopa puhelimitse). Osku ohjeistaa palkintolistan juontajille, kaikki mahdollinen pyritään laittamaan siihen kirjallisena. DJ 15-20min 22:30 Setä Tamu & Kuningas Pähkinä DJ ~30min Miss Bimmer DJ Lipunmyynti loppuu klo 24. Muu ohjelma Drifteri: nopeusajo, autoslalom, burnis. Kuljettajakokouksen/järjestäytymisen aikana. Kuljettajakokoukset kurviin drifteriajojen aikana. Pussijuoksukisa mihin väliin? Kilpailut yleistä Jokaiseen kilpailuun joku merkitsemään viimeinen osallistuja. Ei pillujuttuja juontoon. Juontajille muistutus asiallisista jutuista, ei riman alituksia.

5 Jokaiseen ohjelmaan valittiin vastuuhenkilö. Jokaisesta ohjelmasta oma topic, jossa kerrottu miten menee. Muuta esille tullutta Monsterishow n tarpeellisuus? Kiva katsella monsterishow ta bemaristien kesken. Laajentaa tapahtumaa. Ostetaan oikeasti kunnolliset radiopuhelimet (10kpl). Saadaan samalla käytettyä kerhon rahaa fiksusti.

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

TOIMINTAOHJE KAANAAN (TEISKON) LENTOKENTÄLLÄ LENNÄTTÄVÄLLE

TOIMINTAOHJE KAANAAN (TEISKON) LENTOKENTÄLLÄ LENNÄTTÄVÄLLE Tampereen RC Lentäjät ry. Toimintaohje (v1.4) 1(5) TOIMINTAOHJE KAANAAN (TEISKON) LENTOKENTÄLLÄ LENNÄTTÄVÄLLE 1. Saapuessasi lentokentälle tarkista onko lentokentällä toimintaa. Mikäli hallin ovet ovat

Lisätiedot

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo KEVÄTNÄYTÖS 2017 Narnian tarinat velho ja leijonat - kenraaliharjoitus ke 5.4 klo18-20 - koululais- ja päiväkotinäytös pe 7.4 klo. 10.00 - näytös1 su 9.4 klo. 12.00 - yleisönäytös su 9.4 klo. 15.00 - koululais-

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Kemora asfalttisprint

Kemora asfalttisprint Kemora asfalttisprint 18.4.2015 OHJAAJAINFO 1. LUOKAT Kilpailussa ajetaan kilpailukutsun mukaiset luokat. 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT Tuomariston puheenjohtaja Pentti Varis Imatra Tuomarit Ilari Kumpulainen Toholampi

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

Tikkurilan Judokat Ry. Kotikisojen järjestämisen opas

Tikkurilan Judokat Ry. Kotikisojen järjestämisen opas Kotikisojen järjestämisen opas 2 Kilpailun järjestämisen perusteet... 3 Kilpailukutsut... 3 Ottelupaikan järjestäminen... 3 Yksi vai kaksi ottelualuetta?... 3 Toimitsijapöydät... 3 Punnitus... 4 ATK-ohjelma

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja Henna Rinne 0400-900 551 Kilpailun sihteeri

Lisätiedot

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen 1 Vaatimuksia SFL / PDGA -jäsenyys Toimitsijakoe Official

Lisätiedot

KEIKALLA KYLÄTILASSA. Ohjeet talkoisiin

KEIKALLA KYLÄTILASSA. Ohjeet talkoisiin KEIKALLA KYLÄTILASSA Ohjeet talkoisiin Ilmari Mansikkamäki 2014 Salin järjestys Kuusi (vain joulukonsertit) Äänityslaitteet Naulakko Käsiohjelmien mynti Luiska Nuottiteline Kaiutin Lavat Sohva Arpajaispöytä

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

Moi! 8.7.2011 Perjantai

Moi! 8.7.2011 Perjantai 8.7.2011 Perjantai Moi! Se on kuulkaa viimeinen leiripäivä nyt! Tänään kurssit kokoontuvat viimeistä kertaa ja tavarat laitetaan kasaan. Muistakaa kiittää kouluttajia ja etenkin keittäjiä muita toimihenkilöitä

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

-TUOTE RALLISPRINT

-TUOTE RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE KILPAILUALUE JA TOIMISTO Kilpailupaikkana on Myllynummen alue Keravalla. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkoalueella ja on avoinna alla olevan aikataulun mukaisesti. Sisääntulo alueelle Sementtitehtaankadun

Lisätiedot

PIENEN YLEISÖTILAISUUDEN PELASTUSSUUNNITELMA [NIMI] NORMAALIOLOJEN JA POIKKEUSOLOJEN ONNETTOMUUKSIA SEKÄ UHKATILANTEITA VARTEN

PIENEN YLEISÖTILAISUUDEN PELASTUSSUUNNITELMA [NIMI] NORMAALIOLOJEN JA POIKKEUSOLOJEN ONNETTOMUUKSIA SEKÄ UHKATILANTEITA VARTEN 1 PIENEN YLEISÖTILAISUUDEN PELASTUSSUUNNITELMA [NIMI] NORMAALIOLOJEN JA POIKKEUSOLOJEN ONNETTOMUUKSIA SEKÄ UHKATILANTEITA VARTEN Suunnitteluvelvoite perustuu pelastuslakiin (2004 8 ja 9 ) ja pelastustoimesta

Lisätiedot

Kisajärjestäjän opas

Kisajärjestäjän opas Kisajärjestäjän opas Tämän oppaan on laatinut Eveliina Koivula yhdessä Girevoy Sport Liedon kanssa ja se perustuu Anne-Marie ja Juuso Sipilän Long Cycle 2011 SM-kisojen järjestelyjen yhteydessä tekemiin

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

Kun vesillelasku alkaa lähestyä

Kun vesillelasku alkaa lähestyä Kun vesillelasku alkaa lähestyä Nosturin tilaus Tilaa tai sovi vesillelasku kerhon ohjeiden mukaisella tavalla. Muista, että kerhossa on monta jäsentä ja venettä joten toimi yhteisesti sovitulla tavalla.

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi!

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Miksi omia kisoja järjestetään? Omat kisat ovat nuorimmille uimareille helppo aloitus kisailun maailmaan tuttu ympäristö, jolloin kisajännitys on vähän pienempi. Ulkopuolisten

Lisätiedot

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU Power Weekend 2016 SpeedParty SpeedConcept ry PL168 FI-80101 JOENSUU SpeedConcept ry SpeedConcept on suomalainen autokerho, joka on autoharrastajien yhdysside ja toimii lähinnä Suomen alueella kotipaikkanaan

Lisätiedot

Kilpailijatiedote HOX! KILPA-AUTON KÄYNNISTÄMINEN JA AJAMINEN VARIKOLLA ON KIELLETTY YÖLLÄ KLO !

Kilpailijatiedote HOX! KILPA-AUTON KÄYNNISTÄMINEN JA AJAMINEN VARIKOLLA ON KIELLETTY YÖLLÄ KLO ! Radio Sandels Future cup Lapinlahti 5.-6.8.2017 Lapinlahden AU Kilpailijatiedote KILPAILUTOIMISTO Sijaitsee Lapinlahden Monarilla; Monarintie, 73100 Lapinlahti. Avoinna: pe 4.8 klo 19.00 21.00, la 5.8

Lisätiedot

Ohjeet autosuunnistuksen AT-asemalle

Ohjeet autosuunnistuksen AT-asemalle Ohjeet autosuunnistuksen AT-asemalle Olet tässä kilpailussa aikatarkastus- eli AT-asema numero (ei välttämätön tieto). Ensimmäiset kilpailijat saapuvat asemallesi noin kello. asemapaikaltasi ennen purkuauton

Lisätiedot

1.Riihivuori RalliSprint

1.Riihivuori RalliSprint KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Trailerit: Kilpailun varikko on rinteiden päällä, Riihivuoren piha-alueella, parkkitasanteilla. Riihivuori sijaitsee Muuramen keskustan tuntumassa seuraa kilpailun ja Riihivuoren

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

MUSIIKKITAPAHTUMAT KIRJASTOSSA. Yhteistyö, kirjastosisällöt ja markkinointi: Case Metso LIVE

MUSIIKKITAPAHTUMAT KIRJASTOSSA. Yhteistyö, kirjastosisällöt ja markkinointi: Case Metso LIVE MUSIIKKITAPAHTUMAT KIRJASTOSSA Yhteistyö, kirjastosisällöt ja markkinointi: Case Metso LIVE TAPAHTUMIA KÄVIJÖITÄ 70 METSON MUSIIKKITAPAHTUMAT 2011-2018 4000 60 3500 50 40 30 20 3000 2500 2000 1500 1000

Lisätiedot

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat 21.4.2012 Pelaajainfo www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Kilpailun tiedot Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisa jatkaa 2011 pääsiäisenä aloitettua

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 1 / 17 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 2 / 17 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016... 1 Rykäsy... 3 Ilmoittautuminen... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Jokaisella kuljettajalla tulee olla kansallinen tai kansainvälinen lisenssi CIK-FIA-sääntöjen mukaisesti.

Jokaisella kuljettajalla tulee olla kansallinen tai kansainvälinen lisenssi CIK-FIA-sääntöjen mukaisesti. TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Ruuhimäki Circuit Osoite Mikroradantie 142 41400 Lievestuore, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 13.-14.7.2019 GPS-koordinaatit 62.234513,

Lisätiedot

Suunnistuksen kansallinen kilpailu, su, 22.5.2016. Keuruun Kisailijat ry / Suunnistusjaosto

Suunnistuksen kansallinen kilpailu, su, 22.5.2016. Keuruun Kisailijat ry / Suunnistusjaosto 1. TURVALLISUUSSUUNNITELMAN TARKOITUS Tämän turvallisuussuunnitelman tavoitteena on taata Keuruun Kisailijat ry:n järjestämän suunnistustapahtuman (ks. kohta 2) suunnistajien, katsojien sekä järjestelytehtävissä

Lisätiedot

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.!

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Sepän Heitto 2016 PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Tämä pelajaan opas sisältää tärkeimpiä tietoja kisaan liittyen. Mikäli jokin asia

Lisätiedot

OMAN VUORON ODOTTAMINEN. Materiaali 2018 Viitottu Rakkaus Kuvat MyCuteGraphics.com Diapohjat SlidesCarnival.

OMAN VUORON ODOTTAMINEN. Materiaali 2018 Viitottu Rakkaus   Kuvat MyCuteGraphics.com Diapohjat SlidesCarnival. OMAN VUORON ODOTTAMINEN Materiaali 2018 Viitottu Rakkaus www.viitotturakkaus.fi Kuvat MyCuteGraphics.com Diapohjat SlidesCarnival.com OMAN VUORON ODOTTAMINEN OMAN VUORON ODOTTAMINEN Oman vuoron odottaminen

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU

JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU KILPAILUN ARVO: KANSALLINEN JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILU KILPAILUN NIMI: KARDAANIKUNKKU 33 AIKA: 21. 22.7.2018 LUOKAT: NUORET, NAISET, SENIORIT, YLEINEN + KUTSUTUT

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

TUOMARISTO Valvoja Kari Saastamoinen Haapavesi Tuomari Esko Kähkönen Kitee Tuomari Juhani Lepo Savonlinna

TUOMARISTO Valvoja Kari Saastamoinen Haapavesi Tuomari Esko Kähkönen Kitee Tuomari Juhani Lepo Savonlinna EVK-Liiga Joensuu 18.-19.9.2010 KILPAILUTIEDOTE TUOMARISTO Valvoja Kari Saastamoinen Haapavesi Tuomari Esko Kähkönen Kitee Tuomari Juhani Lepo Savonlinna PÄÄTOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja Mika Väänänen

Lisätiedot

OMATALO SM RALLISPRINT

OMATALO SM RALLISPRINT OMATALO SM RALLISPRINT 19.01.2013 KILPAILIJAOHJE Kilpailun aikataulu klo Tapahtuma 7.00 Kilpailutoimisto avataan ja rataan tutustuminen alkaa 7.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa 8.00 Katsastus alkaa

Lisätiedot

Trafficars - Ruuhkaara

Trafficars - Ruuhkaara 760104 Trafficars - Ruuhkaara 2 5 pelaajaa Ikäsuositus 5+, 8+ Peliaika 10 15 minuuttia Pelipaketin sisältö 50 autokorttia 12 erikoiskorttia ohjevihko Pelissä: Opitaan liikkumaan lukualueella 0 50. Harjoitellaan

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet)

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) YAG-INFO KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) Bussi lähtee perjantaina monnarin parkkipaikalta klo 7.15. Ensimmäiset viestilajit alkavat jo Espoossa klo 12.00. Bussi ei jää mukaan tänä vuonna, koska majoitus

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I OHJELMA 6.9.2010 Kilpailun säännöt julkaistaan

Lisätiedot

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta.

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta. PELAAJAN OPAS Tervetuloa Tervetuloa Karkkilaan. Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet Kevätkisoihin osallistuville amatööreille, että Karkkila Open mestaruuskisaan saapuville kilpailijoille.

Lisätiedot

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 Järjestämme ratavenekilpailut Uudessakaupungissa Merefesti viikonloppuna 12.-13.6.2010. Ajettavat luokat ovat SJ15, T400, T400S, O250 ja OC Hydro Classic. Kilpailut

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034.1 MÄÄRITELMÄ 034.2 MOOTTORIPYÖRÄT, KILPAILULUOKAT JA NUMEROKILVET 034.2.1 Moottoripyörät ja kilpailuluokat 034.3 AJAJAT 034.3.1 Ajajan ikä 034.3.2 Kilpailuun

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita!

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita! -Sprint 4.10.2014 KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Kilpailun varikko on Laukaan Betoni Oy:n Kuusan elementtitehtaan piha-alueella. Laukaan KK:sta n. 6 km pohjoiseen (Suolahdentie Äijäläntie Ränssintie) seuraa

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

Semifinaalien käytännön järjestelyt. Sami Karjalainen

Semifinaalien käytännön järjestelyt. Sami Karjalainen Semifinaalien käytännön järjestelyt Sami Karjalainen Esittely Sami Karjalainen 36v, Kainuun ammattiopisto, Kajaani Sähkö- ja automaatioalan opettaja Insinööri ylempi amk, master of engineering Opettajana

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20 fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu Tehtävä: Lämmittely

Lisätiedot

4. Jarno Saarinen Minimoto GP - 2015

4. Jarno Saarinen Minimoto GP - 2015 4. Jarno Saarinen Minimoto GP - 2015 Tervetuloa Turkuun! (Lue Huolella) Yleiset asia Turun Moottorikerho ry:n järjestämä 4. Jarno Saarinen Minimoto GP ajetaan 28.6.2015 Turussa ja tarkemmin Turku Kartingin

Lisätiedot

PROMOOTIOPAIKAT. Modernit ja avarat sisätilat tekevät Sepästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja viihtyä.

PROMOOTIOPAIKAT. Modernit ja avarat sisätilat tekevät Sepästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja viihtyä. PROMOOTIOPAIKAT Modernit ja avarat sisätilat tekevät Sepästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja viihtyä. Viihtyvyyden lisäksi kauppakeskuksen suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon myös ekologisuus,

Lisätiedot

PELASTUSSUUNNITELMA HALIKKO -VIESTI 2013 19.10.2013

PELASTUSSUUNNITELMA HALIKKO -VIESTI 2013 19.10.2013 HALIKKO -VIESTI 2013 19.10.2013 1. YLEISÖTILAISUUDEN YLEISTIEDOT 1.1 Tilaisuuden nimi Halikko -viesti 1.2 Tilaisuuden järjestäjä (Yhteystietoineen) Angelniemen Ankkuri ry. Kilpailunjohtaja Jarmo Reiman

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

ilmoittautumiset MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus /MX/16 Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry Osoite / postitoimipaikka

ilmoittautumiset MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus /MX/16 Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry Osoite / postitoimipaikka ilmoittautumiset KILPAILUKUTSU / LISÄMÄÄRÄYS Kilpailun nimi MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus Motocross / Kansallinen Kilpailuluoka päivä I: MX65, MXC/C, MXC/B, MXC/A päivä II: MX125, MXB, MXD, MXH

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014 Hyvinkään rhy Radan valvontapalaveri 2014 Yleistä Viimeaikaiset aseiden väärinkäytöt esim kouluissa ovat luoneet kielteistä asennoitumista aseita ja myös ampumaratoja kohtaan. Yhteiskunnan kielteinen asenne,

Lisätiedot

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Keväällä tapahtuu paljon (touko-kesäkuu) Heinäkuussa hiljenee vaikka kv-kisoja ympäri maailmaa- nyt olisi tiedottamisen paikka Elokuussa jälleen tahti kiihtyy

Lisätiedot

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 ILMOITTAUTUMISPISTE ottavat vastaan kilpailukirjat ja laittavat ne oikeisiin laatikoihin tarkastavat kirjojen oikeellisuuden (esim. vanha kirja tulee

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18.

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18. 18. PEURUNKARALLI 25.1.2014 Moi, ja tervetuloa Laukaaseen. Tämän infon lopussa on kuuluttajatietolomake, sekä huollon yhteystiedot lomake. Tulosta ja täytä ne valmiiksi jo ennen kisapaikalle tuloa. Lisäksi

Lisätiedot

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009 . (tulostettava pdf-versio) sivu 1(5) Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Su 6.12. klo 16 Partiolaisten harjoitukset alkavat jo klo 15.15 Olethan silloin paikalla! Jyväskylän vapaaseurakunnassa (Puutarhakatu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 27. - 28.7.2019 KILPAILUOHJE Päivitetty 5.7.2019 KAUHAJOKI TEMPO 27.7.2019 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki KAUHAJOKI MAANTIE 28.7.2019 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Erotu joukosta. Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia. Arja Vartia

Erotu joukosta. Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia. Arja Vartia Erotu joukosta Miksi seurojen on oltava aktiivisia tiedottajia Arja Vartia Toimitusten resurssit Urheilutoimituksissa on yleensä viikonloppuisin vain muutama toimittaja Medioiden kustannuspaineet ovat

Lisätiedot

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan 1.1.2012

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan 1.1.2012 Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan..202 Tarkoitus on saada jokainen karavaanari kiinnostumaan ajotaitonsa kehittämisestä oman ajoneuvonsa käsittelyssä. On tärkeää, että mahdollisimman moni kokee

Lisätiedot

Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin!

Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin! Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin! Tilat: Yhdistyksen toimistohuoneiden lisäksi Kotolasta löytyy kaksi koulutustilaa; suurempi

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Varikolla on kilpa- ja huoltoautojen alla oltava nesteitä läpäisemätön alusta/imeytysmatto

KILPAILUKUTSU. Varikolla on kilpa- ja huoltoautojen alla oltava nesteitä läpäisemätön alusta/imeytysmatto KILPAILUKUTSU KILPAILUN NIMI KILPAILUN ARVO KILPAILU PAIKKA IX Harbor Cruisers Off Road Trial Seurojen/jäsenten välinen Raision Moottorirata-alue AIKA Lauantai 7.5.2016 ja sunnuntai 8.5.2016 AJETTAVAT

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km 0 (5) 0 1 (5) Sisältö 1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 2 2. YLEISKUVAUS JA REITTI... 2 3. ALUSTAVA AIKATAULU... 2 4. KILPAILUTIIMI... 3 5. KILPAILULUOKAT... 3 6. ILMOITTAUTUMINEN... 3 7. RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Lisätiedot

TRAILERIT Seuraa liikenteenohjaajien opastusta trailereiden parkkeeraamiseksi Kiparin alueella.

TRAILERIT Seuraa liikenteenohjaajien opastusta trailereiden parkkeeraamiseksi Kiparin alueella. XXV KIPARI-SPRINT 15.3.2015 klo 12.00 Rautavaara KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa kilpailemaan Kiparin kunkun tittelistä Rautavaaralle! KILPAILUPAIKKA Rautavaaran Kiparilla (Kiparintie 731), seuraa opastusta

Lisätiedot

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 30.-31.8.2018 Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa Lasten ja nuorten harrastemessut järjestetään 3. kertaa Lahdessa Tavoite järjestää joka 2. vuosi. Järjestetty 2014 ja 2016. Tuottajana Lahden kaupunki,

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Lisäinformaatio TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Lisäinformaatio TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Kotkan FK-rata Osoite Lentokentäntie 239 48720 Kotka, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 8.-9.6.2019 GPS-koordinaatit 60.5785054,

Lisätiedot

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD LUOKKA Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD Luokka Luokassa ajetaan luokka organisaattorin määrittelemällä rungolla ja kuplan korilla. Yhteyshenkilöt Sarjaorganisaattori

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 15. - 16.7.2017 KILPAILUOHJE Päivitetty 12.7.2017 KAUHAJOKI TEMPO 15.7.2017 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki HYYPÄNLAAKSO MAANTIE 16.7.2017 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! Mukavaa, että osallistut tähän aikuisten 25+ tanssifestivaaliin Vuokatissa. Tämän tietopaketin avulla löydät oikeat workshopit, kilpailut ja tapahtumapaikat.

Lisätiedot

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015 Jäsentiedote 2 JÄÄHDYS-JM Kilpailun johtaja antoi tehtäväksi kirjoittaa hänen ajatuksiaan, minun kirjoittamana, joten tässä niitä nyt sitten tulee. 9.5.2015 kaasuteltiin jälleen kerran Jäähdysradalla jokkis-kisa,

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

-Sprint Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita!

-Sprint Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita! KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Trailerit: Kilpailun varikko on Laukaan Betoni Oy:n Kuusan elementtitehtaan piha-alueella. Laukaan KK:sta n. 6 km pohjoiseen (Suolahdentie Äijäläntie Ränssintie) seuraa kilpailun

Lisätiedot

Turvallisuus ja pelastussuunnitelma yleisötapahtumissa

Turvallisuus ja pelastussuunnitelma yleisötapahtumissa TURVALLISUUSOHJEISTUS KÄPYLÄN PALLO RY 2015 Ohjeistuksen pohjana Pelastuslaki ( 2004 ) Tuoteturvallisuuslaki ( kuluttajapalvelut ) Tapahtumapalveluiden turvallisuuden edistäminen Kokoontumislaki ( lupa

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Tule tapaamaan 2 kuukauden ikäistä ponivarsaa tai ajamaan polkutraktorilla.

Tule tapaamaan 2 kuukauden ikäistä ponivarsaa tai ajamaan polkutraktorilla. TIEDOTE julkaistavissa he KOTIELÄINPIHA VALKEAKOSKEN ASUNTOMESSUALUEELLA Tervetuloa koeläinpihalle! Tule tapaaan 2 kuukauden ikäistä ponivarsaa tai ajaan polkutrakril. Hämeen amt-instuun Musan yksikkö

Lisätiedot

Kiitos ilmoittautumisestasi Westieiden Erikoisnäyttelyyn Espoon Marketanpuistossa 18.8.2012

Kiitos ilmoittautumisestasi Westieiden Erikoisnäyttelyyn Espoon Marketanpuistossa 18.8.2012 Kiitos ilmoittautumisestasi Westieiden Erikoisnäyttelyyn Muistathan ottaa mukaasi koiran rekisterikirjan, penikkatauti- ja rabies-rokotustodistukset. Numerolaput jaetaan näyttelypaikalla. Varaa koirallesi

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot