YKKÖS- NISSAN PRIMERA P11 VM Ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YKKÖS- NISSAN PRIMERA P11 VM. 1996-2002 Ei DSL/GTi VARAA HUOLTOAIKASI NUMEROSTA 020 506 5060"

Transkriptio

1 NISSAN PRIMERA P11 VM Ei DSL/GTi VARAA AIKASI NUMEROSTA Ykköshuolto on räätälöity huolto valituille Nissan-malleille. Sen etuna on edullisuus luotettavuudesta ja laadusta tinkimättä. Nyt alkaen vain 69. Sivu 2 Ykköshuollon teettäjänä saat edullisesti myös muita palvelu- ja huoltopaketteja. Voit valita tarpeelliset lisätyöt maksamatta toimenpiteistä, joita autosi ei tarvitse. Sivu 3 Auton turvallisuus kannattaa aina varmistaa. Jarruhuolto yhdistettynä 19 kohdan turvatarkastukseen ja säätöihin auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmakohdat ajoissa. Sivu 4 Nyt kampanjahintaan! Nissan QASHQAI alkaen , QASHQAI+2 alkaen Mahtava vakiovarustelu! Sivu 7 Sivu 6 ALKAEN 59 Nyt erikoishintaan! Defa Termini - lämmin auto ja jäättömät ikkunat. Rajoitettu erä! Tarjouslehden hinnat voimassa HELSINKI KONALA Ristipellontie 1-7 KONALA HELSINKI HERTTONIEMI Mekaanikonkatu 16 VANTAA TIKKURILA Aamuruskontie 6 Lidl ESPOO OLARI Haltilanniitty 4 Uudet autot Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot UUSI VAIHTOAUTOKESKUS Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot TAMPERE HATANPÄÄ Hatanpään valtatie 46 RAISIO HAUNINEN Haunistentie 15 HÄMEENLINNA KAURIALA Uhrikivenkatu 11 Automyynti avoinna Pk-seudulla arkisin klo 8-18, muut toimipisteet klo 9-18 (Raisio ma 9-20). Kaikki toimipisteet lauantaisin klo Uudet autot Vaihtoautot Uudet autot Vaihtoautot ENTISTÄ LAAJEMPI! Automyynti Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti.

2 NISSAN PRIMERA P11 VM Ei DSL/GTi Tarjoukset ovat voimassa Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. Täyssynteettinen moottoriöljy Öljynsuodattimen vaihto Jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden tarkastus ja mittaus Jarrunesteen määrän tarkastus Ovien ja kansien lukkojen sekä saranoiden voitelu ja tarkastus Öljy- ja jäähdytysnesteen vuotojen tarkastus Ohjaustehostimen öljymäärän ja vuotojen tarkastus Vaihteiston ja vetopyörästön öljymäärän tarkastus BENSIINI- MALLEILLE 69 Ovh 140 YKKÖS PLUS -PALVELUT YKKÖSHUOLLON TEETTÄJÄLLE (HINNAT SISÄLTÄVÄT OSAT JA TYÖN) PAKOKAASUPÄÄSTÖJEN MITTAUS SEKÄ OBD-JÄRJESTELMÄN TARKASTUS (EI DSL) Bensiinikäyttöisten autojen päästöistä mitataan häkä eli hiilimonoksidi (CO) ja hiilivety-yhdisteet (HC). Vähäpäästöisistä autoista mitataan lisäksi lambda-arvo eli ilmakerroin. Vuosimalleihin 2001 saakka. 15 Ovh 39 SUODATINPAKETTI Ilmansuodatin Raitisilmasuodatin Huopasuodatin (GA16DE) Polttoainesuodatin DIESEL 77 Ovh 133 Ilmansuodatin: Suodattaa moottorin käyttämästä ilmasta epäpuhtaudet pois. Ilmansuodatin menettää ajan myötä läpivirtauskykyään, jolloin moottorin tuottama teho laskee ja polttoaineen kulutus nousee. Raitisilmasuodatin: Poistaa matkustamotilaan tulevan ilman epäpuhtaudet. Tukkoinen suodatin hidastaa huurteen poistumista lasien sisäpinnoista ja saattaa aiheuttaa epämiellyttävää hajua auton sisätilaan. Jos ajat paljon ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä ja/tai kärsit hengitystieallergioista, suositellaan suodattimen vaihtoa keväisin ja syksyisin. Polttoainesuodatin: Epäpuhdas polttoaine palaa huonosti ja karstoittaa moottoria. Tukkeutunut suodatin aiheuttaa moottorin nykimistä ja tehottomuutta sekä kasvattaa polttoaineen kulutusta. 2.

3 SYTYTYSTULPPAPAKETTI Sytytystulppa karstoittuu ja nokeutuu käytössä, jolloin polttoaine-ilmaseos ei pala täydellisesti. Karstoittunut ja kärkiväliltään kasvanut tulppa aiheuttaa käynnistys- ja käyntihäiriöitä ja nykimistä sekä lisää polttoaineen kulutusta. Palamaton polttoaine vahingoittaa katalysaattoria. 36 Ovh 64 SR20DE-malliin 79 Ovh 121 VAIHTEISTOÖLJYPAKETTI MANUAALIVAIHTEISILLE AUTOILLE Pohjolan ankarissa oloissa vaihteistoöljyn pitää olla toimintavalmis kylmissäkin olosuhteissa. Oikeanlaatuinen, säännöllisesti vaihdettu vaihteistoöljy estää vaihteiston osien (esim. laakereiden) ennen aikaista kulumista ja varmistaa vaihteiden sujuvan kytkeytymisen. Vaihteistoöljy suositellaan vaihdettavaksi vähintään 2 vuoden välein. 69 Ovh 85 JÄÄHDYTYSNESTEEN VAIHTO Jäähdytysnesteessä olevien hapettumista ja ruostumista estävien lisäaineiden teho heikentyy ajan myötä, jolloin moottorin ruostuminen alkaa. Irtoava ruoste sekä epäpuhtaudet voivat aiheuttaa jäähdytysjärjestelmän tukkeutumisen, mikä voi johtaa moottorivaurioon. 42 JARRUNESTEEN VAIHTO Jarrunesteeseen tiivistyy vettä ajan myötä, mikä voi aiheuttaa jarrujen toiminnassa häiriötä erityisesti pakkasella. Huollossa tarkastamme myös jarrunesteen vesipitoisuuden. 46 ILMASTOINTILAITTEEN Järjestelmän kylmäaineen määrän tarkastus Mahdollisten ohivuotojen tarkastus Kennoston bakteerien ja homeitiöiden tuhoaminen R134A -kylmäaine ja kompressori öljy T A/C 129 VARAA AIKASI NUMEROSTA Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 3.

4 TURVATARKASTUS Tarjoukset ovat voimassa Voit teettää tarkastuksen Ykköshuollon yhteydessä tai erikseen. Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. SISÄLTÄÄ JARRUHUOLLON JA 19 KOHDAN TURVATARKASTUKSET JA SÄÄDÖT Levyjarrut vaativat vuosittaista huoltoa. Jarrusatuloiden liukutapit jumittuvat ajan myötä aiheuttaen jarrupalojen ja -levyjen ennenaikaisen kulumisen. Tämä saattaa olla turvallisuusriski. Turvatarkastuksessa tarkastamme myös muut auton turvalliseen ajettavuuteen vaikuttavat asiat, kuten ohjausakselien nivelet ja alustan pyöräntuenta nivelet, lisäksi varmistamme mm. käyttöhihnojen ja akun kunnon. JARRUT Jarrusatuloiden puhdistus, herkistys ja voitelu Levyjarrujen kitkapalojen kunnon tarkastus Rumpujarrujen kitkapalojen kunnon tarkastus Jarrunesteen vesipitoisuuden mittaus Jarrulevyjen kunnon tarkastus Käyttö- ja seisontajarrun kunnon testaus dynamometrillä NISSAN PRIMERA P11 VM Ei DSL/GTi 87 ALUSTA JA VOIMANSIIRTO Ohjausvaihteen sekä ohjausnivelten ja pyörien tuennan kunnon tarkastus Vetoakselien nivelten välyksen tarkastus Vetoakselien ja pallonivelten suojakumien tarkastus Kytkinpolkimen välyksen tarkastus ja säätö Jousituksen ja iskunvaimentimien kunnon tarkastus Pakoputkiston kunnon tarkastus Renkaiden kulutuspintojen ja ilmanpaineiden tarkastus sekä vanteiden kunnon tarkastus SÄHKÖOSAT JA HIHNAT Lisälaitteiden hihnojen sekä käyttöhihnojen tarkastus Latausjännitteen tarkastus Akun ulkopuolinen tarkastus ja napojen puhdistus sekä kuormitustesti Valojen tarkastus ja säätö sekä heijastimien kunnon tarkastus Äänimerkinantolaitteen toiminnan tarkastus TUULILASI JA PYYHKIMIEN SULAT Tuulilasin, pyyhkimensulkien sekä pesulaitteiden kunnon tarkastus + KATSASTUSPALVELU TURVATARKASTUKSEN TEETTÄJÄLLE (EI DSL) Jos haluat, voimme huolehtia myös autosi varsinaisesta katsastuksesta puolestasi. Palvelumme sisältää vuosikatsastusmaksun, katsastuskonttorilla käynnin sekä tarvittavat päästömittaukset. 146 VARAA AIKASI NUMEROSTA

5 ASENNUSTARJOUKSET Tarjoukset ovat voimassa Ykköshuollon yhteydessä tai erikseen. Pidätämme oikeudet kampanja- ja hintamuutoksiin. HINNAT SISÄLTÄVÄT OSAT JA TYÖN JARRUPALASARJA ETEEN TAI TAAKSE 89 JARRULEVYT, 2 kpl, ETEEN TAI TAAKSE 139 RAIDETANGON PÄÄ, ULOMPI Ei sis. mahd. alustan säätöjä/ mittauksia. 87 VETOAKSELIN ULOIN Tarjous ei sis. vaihteistoöljyä 99 SUOJAKUMI 1.6/2.0 ->1/ NIVEL TAKAJARRU- KENKÄSARJA 129 ISKUNVAIMENNIN PARI Hinnat eivät sisällä mahdollisesti tarvittavia suojakumeja tai säätöpultteja. 269 ETEEN 216 TAAKSE KYTKINSARJA Sis. kytkinlevy, paineasetelma ja -laakeri. Tarjous ei sisällä vaihteistoöljyä 1.6-MALLIT MALLIT 493 JÄÄHDYTIN GA16DE/SR20DE manuaalivaihteiset autot (Ei sis. nesteitä) 290 TAKAÄÄNENVAIMENNIN Tarjous ei sisällä tiivisteitä eikä kannatinkumeja 115 TUULILASIN SULKA- PARI 25 TAKALASIN SULKA 14 VAURIOKORJAAMO KATTAVAT PALVELUT - 7 PÄIVÄÄ / 24 TUNTIA Pelti- ja maalaustyöt Muovinkorjaukset Lasinvaihdot Pyörien asentokulmien mittaukset ja säädöt SMART-pienkorjaukset KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN TYÖT - KAIKKI AUTOMERKIT Vahingon sattuessa soita heti Autokeskuksen kolarikorjaamopalveluun tai toimita vaurioitunut auto lähimpään Autokeskuksen toimipisteeseen. Hoidamme vahinkoon liittyvät asiat puolestasi. Tarvittaessa hinausauton järjestäminen kolaripaikalle Opastus vahinkoilmoituksen täyttämisessä Yhteydenotto omaan ja vastapuolen vakuutusyhtiöön Vahinkotarkastus ja korjausluvan hankkiminen Varsinainen kolarikorjaus ja mahdollinen katsastus Sijaisauton järjestäminen tarvittaessa YkkösBonusta asiakkaan itse maksamista korjauksista ja omavastuusta VARAA AIKASI 24H NUMEROSTA Lyhennä autosi korjausaikaa! Nyt voit lähettää autosi vauriokuvat meille etukäteen myös internetin kautta - saat autosi nopeammin kuntoon: Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 5.

6 185/65 R /65 R /55 R /55 R NASTOITETTU TALVIRENGAS HINTAAN 4 kpl renkaita asennettuina kierrätysmaksuineen. OHJAUSKULMIEN TARKASTUS JA AURAUKSEN SÄÄTÖ Virheelliset ohjauskulmat vaarantavat ajoturvallisuuden ja aiheuttavat: Renkaiden nopeaa ja epätasaista kulumista Autosi hallittavuuden heikkenemistä Kulumista ohjauksen osissa SOITA JA VARAA ASENNUSAIKA Arkisin >> Infokenttä TILAA RENKAAT JA ASENNUS - Valitse autosi rengaskoko sekä sinulle sopivin asennusaika. NOKIAN RENGASINNOVAATIOT: TURVALLISUUTTA JA PITOA Infokenttään voi merkitä oikean ilmanpaineen ja muistutuksen renkaan paikasta auton alla. >> Orientoitu nastoitus Uusi nastan orientaatio (Eco Stud System 4) tehdasnastoituksessa. Nelikulmainen kovametallitapin terävä pää on aina ajosuuntaan, mikä takaa erinomaisen jääpidon. >> Nastan sisäänajo-indikaattori Nastoja ympäröi sisäänajoindikaattori, joka häviää kun upouudet renkaat on ajettu sisään. Ensimmäiset 500 kilometriä kannattaa ajaa hillitysti: välttää rajuja kiihdytyksiä, äkkijarrutuksia ja kulmikkaita ohjausliikkeitä. >> Talvikulumisvaroitin Renkaan keskialueen lumikidemerkit kertovat, että rengas on turvallinen talvikäytössä. Kun lumikidemerkki kuluu pois, on aika vaihtaa uudet talvirenkaat. Kulumisvaroitin (DSI) ilmaisee urasyvyyden. Kulutuspinnan numerorivistöstä voi tarkistaa jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Numerot häviävät yksitellen sitä mukaa, kun rengas kuluu. MYÖS MUUT RENGASMERKIT Katso LÄMMIN AUTO JA JÄÄTTÖMÄT IKKUNAT DEFA TERMINI Mahtuu pieneen tilaan, kooltaan 67% pienempi kuin perinteinen lämmitin Innovatiivisen muotoilun ansiosta sopii jokaiseen autoon Tehokas lämmittäjä Suojattu katkaisin ja 0-asento Asennusjalka Takuu 5 vuotta TURVALLISTA NÄKYVYYTTÄ TUULILASI ASENNETTUNA SIJAISAUTOINEEN Sijaisauto lasinvaihdon ajaksi veloituksetta, sisältää 100 km ajon sekä polttoaineen 1-sävylasi Mahd. uusittavat listat lisähintaan Alkuperäislaatua Sijaisautopalvelu ETU YKKÖSBONUS-KORTILLA W /1850 W /2100 W Alkaen 292 Lasin vaihtaneille kiveniskemän korjaus veloituksetta 6 kk ajan. 1 kpl, max.halk. 15 mm. Koskee kiveniskemää, jossa vaurioitunut alue on halkaisijaltaan alle 15 mm. Mahdolliset lasissa olevat halkeamat eivät sisälly lasiturvaan. EXIDE EXCELL-AKKU 12V 62Ah, ei diesel-malleihin Akun vaihtotyö sisältää: Max. halkaisija 15 mm. Tarjous asennettuna ykköshuollon yhteydessä. Akkukenkien puhdistus Napojen voitelu Akkukaapeleiden kunnon tarkistus Vanhan akun kierrätys ympäristöystävällisesti TUULILASIPALVELU KONALASSA, RAISIOSSA, TAMPEREELLA JA HÄMEENLINNASSA Varaa aikasi numerosta TUULILASIN KIVEN- ISKEMÄN KORJAUS TURVAURAT TUULILASIIN Alkaen (kpl) Seuraavat (kpl) Alkaen SMART PIENKORJAUKSET Epämiellyttävät kolhut ja painaumat, esim. parkkipaikkakolhut voidaan nyt korjata kätevästi ja edullisesti pienkorjausmenetelmällämme. Lisätietoja netistä tai soittamalla numeroon PAINAUMAT JA KUHMUT Oikaisu ilman maalausta! Alkaen 65 6.

7 SAMAT OMINAISUUDET KUIN PERINTEISISSÄ HATCHBACK -MALLEISSA KAUPAN PÄÄLLE VIELÄ PIENI KULUTUS, PAREMPI TURVALLISUUS JA NÄKYVYYS MAANTIE KULUTUS ALKAEN 4,8 l /100 km Ilmastointi (saatavissa myös 2-vyöhykkeinen automaatti) Integroitu radio/cd-audiojärjestelmä Bluetooth ja ipod/aux-liitäntä Ajotietokone polttoaineenkulutuksen seurannalla ESP-ajonvakautusjärjestelmä Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana ISOFIX-lastenistuinkiinnittimet takana Etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot Lämmitettävät sähkösäätöiset ovipeilit Uusi NISSAN Qashqai UUDEN AJAN PERHEauto NYT ALK (Autoveroton hinta ,04 + autovero 4 591,96 ) NISSAN CONNECT TÄYDELLINEN HALLINTA OMISSA KÄSISSÄ. M P 3 Kosketusnäytöllä ohjattava satelliittinavigointi-, audio- ja Bluetooth -järjestelmä Yksinkertainen käyttöliittymä 2D/3D-karttanäyttö, jossa automaattinen mittakaavan muuntelu ja ääniopasteet Handsfree-järjestelmä puhelimelle ja musiikille Liitännät ipodille ja MP3-soittimelle sekä USB-laitteille Saatavana MICRA-, NOTE-, QASHQAI- ja QASHQAI+2 -mallistoon QASHQAI EU-yhd. kulutus 5,2 8,4 l / 100 km, CO2-päästöt g/km. Ilmoituksen auto erikoisvarustein. Autojen hintaan lisätään 590 toimituskulut. ETUVAIHDOKKI Edullinen rahoitus Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, aina kilpailukykyinen rahoitustarjous. VARUSTEKASSI Kaupan päälle. Sisältää 11 hyödyllistä autoilijan turva- ja käyttövarustetta. Yli 40 kohdan kuntotarkastus Tehty kaikkiin vaihtoautoihimme. TUTUSTU MAHTAVAAN VAIHTOAUTO- VALIKOIMAAMME NETISSÄ TAI LIIKKEISSÄ Tarkastettu mittarilukema Tarkastettu auton katsastus- ja huoltohistoriasta. Vaihto-oikeus 7 vrk/1000 km Vaihto-oikeus vähintään saman hintaluokan autoon. YkkösBonusta jopa 5,5% Autosta muuntotaulukon mukaan, huolloista, varaosista ja varusteista koko ostosummasta. TALOUDELLISEN AJON KURSSI KAUPAN PÄÄLLE AUTON OSTAJILLE EcoDriving-kurssi auttaa Sinua ajamaan taloudellisemmin. Joka kymmenes tankki ilmaiseksi. Lisätietoja -. Edellyttää ajotietokonetta. Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti. 7.

8 Osoitelähde: Ajoneuvoliikennerekisteri, Ajoneuvohallintakeskus AKE, PL 120, HELSINKI PRIMERAP11 SAMAT OMINAISUUDET KUIN PERINTEISISSÄ FARMARI -MALLEISSA KAUPAN PÄÄLLE VIELÄ PIENI KULUTUS, PAREMPI TURVALLISUUS JA NÄKYVYYS MAANTIE KULUTUS ALKAEN 5,0 l /100 km 7 istuimella ja mahtavalla vakiovarustelulla, mm. tummennettu lasikatto sähköisellä aurinkosuojalla, ilmastointi, hopeanväriset kattokaiteet, 17 kevytmetallivanteet, ESP-ajonvakautusjärjestelmä, sähköikkunat edessä ja takana, 40/20/40-suhteessa taittuva keskimmäinen istuinrivi ja 50/50-suhteessa taittuva kolmas istuinrivi, integroitu audiojärjestelmä CD-soittimella ja mp3-liitännällä sekä Bluetooth Handsfree -toiminnolla. Tavaratilaa jopa litraa. Saatavana myös 2.0 bensiini- ja dieselmallit, CVT-automaattivaihteisto ja ALL-MODE 4x4-neliveto. Uusi NISSAN Qashqai+2 UUDEN AJAN PERHEFARMARI NYT ALK (Autoveroton hinta autovero ) HARKITSETKO UUTTA FARMARIA? HARKITSE VIELÄ. 6 Nissan QASHQAI Visia 5 MT 2WD Citroen C5 1.8i 16v Ambiance Tourer Ford Mondeo hv Trend M5 Wagon Toyota Avensis 1.6 Valvematic Linea Terra Wagon VW Passat Variant Trendline 1.4 TSI 90 kw (122 hv) BlueMotion Technology Volvo V man Skoda Octavia 1.4 TSI Classic Combi Hinta , , , , , , ,50 Moottori 1,6 l bensiini 1,8 l bensiini 1,6 l bensiini 1,6 l bensiini 1,4 l bensiini 1,6 l bensiini 1,4 l bensiini Päästöt g/km ESP vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio Ilmastointi vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio Vanteet kevytmetalli teräs teräs teräs teräs teräs teräs Kattoikkuna vakio - 400, Kattokaiteet vakio vakio 170,00 vakio vakio penkkirivi vakio Tavaratila VDA 550 l 505 l 550 l 543 l 513 l 417 l 605 l Bluetooth vakio 480,54 397,55 475,00 272,00 499,00 348,00 Lähde: automerkkien internetsivut QASHQAI+2 EU-yhd. kulutus 6,7 8,6 l / 100 km, CO2-päästöt g/km. Ilmoituksen auto erikoisvarustein. Autojen hintaan lisätään 590 toimituskulut. 8. Autoista Ykkösbonusta muuntotaulukon mukaan, varusteista ja huolloista täysimääräisesti.

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut

Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008. Huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut / Newsletter Autokeskus Oy:n asiakaslehti Kesäkuu 2008 Nyt - ja -huoltopalvelut Autokeskus Oy Konalasta / Service Ristipellontie 1 B 00390 HELSINKI Avoinna ma-pe 7-18 Call Center-palvelukeskus: 020 506

Lisätiedot

Uutislehti kesä 2013. Lamminkatu 7 Puh. 040 4507001. Tervetuloa meille! Lamminkatu 39 Puh. 040 4507011

Uutislehti kesä 2013. Lamminkatu 7 Puh. 040 4507001. Tervetuloa meille! Lamminkatu 39 Puh. 040 4507011 Uutislehti kesä 2013 Lamminkatu 7 Puh. 040 4507001 Tervetuloa meille! Lamminkatu 39 Puh. 040 4507011 22 Loimaan Laatuauto Oy on täyden palvelun autotalo. Toimintamme alkoi 1986. Meiltä saat uudet Nissan,

Lisätiedot

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous.

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous. Opel-Tarjouksia Tarjouksia ja vihjeitä sinulle ja Opelillesi. Syksy/talvi 2010. Vuosimallit 1994 2005. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous. Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen

Lisätiedot

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 06 TALVI 07 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

Autot&liikenne Miellyttävä matka-auto

Autot&liikenne Miellyttävä matka-auto PERJANTAINA 27.3.2015, SIVU 25 Opel: Uusi Corsa antaa pikkusievää tyylikkyyttä kohtuullisin hinnoin. Sivu 29 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265 Sähköposti: liikenteessa@ keskisuomalainen.fi Osoite:

Lisätiedot

Operaatio Pajunkissa pääsiäispyhien turvana. tiepalvelumiehiä eniten pääsiäisliikenteessä. SUOMEN TIESTÖ ON

Operaatio Pajunkissa pääsiäispyhien turvana. tiepalvelumiehiä eniten pääsiäisliikenteessä. SUOMEN TIESTÖ ON Autoviesti Keskiviikko 1.4.2015 Operaatio Pajunkissa pääsiäispyhien turvana tamalla Autoliiton palvelukeskuksen numeroon 0200 8080. Palvelukeskus selvittää, millaista apua tarvitaan ja tilanteen mukaan

Lisätiedot

Autoviesti. Mopokortti 15 vuotta

Autoviesti. Mopokortti 15 vuotta Autoviesti Keskiviikko 1.7.2015 Mopokortti 15 vuotta Opetuksen ja käsittelykokeen tultua pakolliseksi on sekä kuolemaan johtaneet onnettomuudet että loukkaantumiset olleet koko ajan laskussa. Alueviesti

Lisätiedot

30-vuotias: Pentti Miettisen Datsun on kulkenut jo puoli miljoonaa kilometriä Sivu 17

30-vuotias: Pentti Miettisen Datsun on kulkenut jo puoli miljoonaa kilometriä Sivu 17 TIISTAINA 16.10.2012, SIVU 15 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti: s2@savonsanomat.fi 30-vuotias: Pentti Miettisen Datsun on kulkenut

Lisätiedot

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90 Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! KESÄKUNTO- TARKASTUS 29,90 14 KOHDAN KUNTOTARKASTUS 29,90 TÖYSSYJÄ EDESSÄ. Mitä pienempi tie, sitä enemmän omaa rauhaa. 1 JARRUT Toiminnan tarkastus, jarrupalojen

Lisätiedot

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10

PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10 D R I V E R S W O R L D PALVELUT JA VARAOSAT SYKSY 09 TALVI 10 Julkaisija: Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz -henkilöautot Jälkimarkkinointi Päätoimittaja: Markku Isoksela, Veho Group Oy Ab Toimituspäällikkö:

Lisätiedot

tänään 10-15, huomenna 11-15

tänään 10-15, huomenna 11-15 NÄYTTELYEXTRA SUURI VIIKONLOPPUNÄYTTELY tänään 10-15, huomenna 11-15 Volvo v40 rahoitustarjous KORKO VAIN 1,9% Rahoitusesimerkki: auton hinta 26987,82, toimituskulut 600, käteisosuus 5344,50, rahoitettava

Lisätiedot

Vespan lumoissa: Jorma Mitron käsissä italialaiset skootterit saavat vanhan loistonsa. Sivu 18 MERCEDES-BENZ. SLK 200 BE A Moottori: 1796 cm3

Vespan lumoissa: Jorma Mitron käsissä italialaiset skootterit saavat vanhan loistonsa. Sivu 18 MERCEDES-BENZ. SLK 200 BE A Moottori: 1796 cm3 PERJANTAINA 5.6.2015, SIVU 15 Vespan lumoissa: Jorma Mitron käsissä italialaiset skootterit saavat vanhan loistonsa. Sivu 18 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265 Sähköposti: liikenteessa@ keskisuomalainen.fi

Lisätiedot

TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Hinta 26.990. Meiltä uusiin Ford, Škoda ja Nissan autoihin kaikki kampanjatarjoukset.

TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Hinta 26.990. Meiltä uusiin Ford, Škoda ja Nissan autoihin kaikki kampanjatarjoukset. TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Focus 1,6 105 hv Trend M5 Nissan Qashqai 2,0dCi 5-ovinen DPF Acenta 4WD 6A/T MY11 31 tkm Uutislehti kesä 2015 70 tkm -11-11 Škoda Octavia 1,2 TSI Elegance 2 tkm -13 Uutiset LMC

Lisätiedot

TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Hinta 26.990. Meiltä uusiin Ford, Škoda ja Nissan autoihin kaikki kampanjatarjoukset.

TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Hinta 26.990. Meiltä uusiin Ford, Škoda ja Nissan autoihin kaikki kampanjatarjoukset. TEE HYVÄ KAUPPA LOIMAALLA! Ford Focus 1,6 105 hv Trend M5 Nissan Qashqai 2,0dCi 5-ovinen DPF Acenta 4WD 6A/T MY11 31 tkm Uutislehti kesä 2014 70 tkm -11-11 Škoda Octavia 1,2 TSI Elegance 2 tkm -13 Uutiset

Lisätiedot

Koeajo: Mercedes-Benzin A-sarjassa on pieni renault n dieselmoottori Sivu 19

Koeajo: Mercedes-Benzin A-sarjassa on pieni renault n dieselmoottori Sivu 19 TIISTAINA 2.10.2012, SIVU 15 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti: s2@savonsanomat.fi Koeajo: Mercedes-Benzin A-sarjassa on pieni

Lisätiedot

Koeajo: Uusi Volvo V40 suojaa turvatyynyllä myös jalankulkijoita Sivu 11. Lomamökki renkailla

Koeajo: Uusi Volvo V40 suojaa turvatyynyllä myös jalankulkijoita Sivu 11. Lomamökki renkailla TIISTAINA 7.8.2012, SIVU 9 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti: s2@savonsanomat.fi Koeajo: Uusi Volvo V40 suojaa turvatyynyllä myös

Lisätiedot

LUKSUSMAASTURI mökkitiellä jos kuski näin tahtoo. Nelivetoisen Q7:n saa kahdella bensiinimoottoriversiolla, jotka molemmat ovat 3-litraisia.

LUKSUSMAASTURI mökkitiellä jos kuski näin tahtoo. Nelivetoisen Q7:n saa kahdella bensiinimoottoriversiolla, jotka molemmat ovat 3-litraisia. PERJANTAINA 28.10.2011 Autot & liikenne 35 Avokeula-Yamarin Moneen menoon sopiva Yamarin Cross 53 BR pärjää koleassa syystuulessakin. SIVU 36 Tuottajat: Timo Nieminen (014) 622 265, Martti Ratia 622 240

Lisätiedot

Esillä oli pitkä liuta ihan valmiita tuotantomalleja, kun taas sähköautot jäivät taka-alalle. Kattaus kaikille. kiinnostavia malleja ovat kuitenkin

Esillä oli pitkä liuta ihan valmiita tuotantomalleja, kun taas sähköautot jäivät taka-alalle. Kattaus kaikille. kiinnostavia malleja ovat kuitenkin TIISTAINA 20.3.2012, SIVU 15 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: (017) 303111 Sähköposti: s2@savonsanomat.fi Autot&liikenne Volvo V40:ssa on jalankulkijoita

Lisätiedot

Autot&liikenne Kaiken takana

Autot&liikenne Kaiken takana PERJANTAINA 28.9.2012, SIVU 29 Täyttä höyryä: Aasiassa kehitetyt autonpesumenetelmät tulivat Jyväskylään. Sivu 30 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265, toimittaja: Mari Hokkanen p. 014 622 240 Sähköposti:

Lisätiedot

RC-autot: 25 euron hintaisia rengassarjoja pitää vaihtaa tiuhaan Sivu 17

RC-autot: 25 euron hintaisia rengassarjoja pitää vaihtaa tiuhaan Sivu 17 TIISTAINA 13.11.2012, SIVU 15 RC-autot: 25 euron hintaisia rengassarjoja pitää vaihtaa tiuhaan Sivu 17 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti:

Lisätiedot

Vuoden auto: Finaalissa on yhdeksän autoa. Tai oikeastaan kahdeksan ja puoli. Toyota GT86 on yksi niistä. Sivu 29

Vuoden auto: Finaalissa on yhdeksän autoa. Tai oikeastaan kahdeksan ja puoli. Toyota GT86 on yksi niistä. Sivu 29 PERJANTAINA 22.2.2013, SIV 27 Vuoden auto: Finaalissa on yhdeksän autoa. Tai oikeastaan kahdeksan ja puoli. Toyota GT86 on yksi niistä. Sivu 29 Tuottaja: p. 014 622 265, toimittaja: Piia Kuusisto p. 014

Lisätiedot

Toinen koti: Jyväskylän Moottoriklubi on kuin kakkosperhe, sanoo motoristi Kristiina Halttunen. Sivu 20. Uusimmissa autoissa on kieltomerkki

Toinen koti: Jyväskylän Moottoriklubi on kuin kakkosperhe, sanoo motoristi Kristiina Halttunen. Sivu 20. Uusimmissa autoissa on kieltomerkki PERJANTAINA 10.4.2015, SIVU 19 Toinen koti: Jyväskylän Moottoriklubi on kuin kakkosperhe, sanoo motoristi Kristiina Halttunen. Sivu 20 Tuottaja: Timo Nieminen p. 014 622 265 Sähköposti: liikenteessa@ keskisuomalainen.fi

Lisätiedot

TERVETULOA. Onnittelut koska valintasi oli Honda ATV.

TERVETULOA. Onnittelut koska valintasi oli Honda ATV. TERVETULOA Onnittelut koska valintasi oli Honda ATV. Sinun Hondasi on suunniteltu maastoajoon ja ainoastaan yhdelle henkilölle. Kohdataksesi turvallisesti ajon tarjoamat haasteet ja voidaksesi nauttia

Lisätiedot

Ykköset! 41.980,- Itineo TD 610 Fiat 2,3 130

Ykköset! 41.980,- Itineo TD 610 Fiat 2,3 130 no: 23 Torstai 4.6.2015 74.690,- HYMER TRAMP 614 CL Fiat 2,3 150-15 Sis. Alv., Nahka / Kangasverh, Tobago, Hymer T-CL Komfort Line pak: 160L Jumbo jääk, ilmast. 28.900,- DETHLEFFS I5880 Esprit Fiat 2,8

Lisätiedot

Koeajo: Pistokehybridi Opel Ampera pärjää myös moottoritiellä pelkällä sähköllä Sivu 19

Koeajo: Pistokehybridi Opel Ampera pärjää myös moottoritiellä pelkällä sähköllä Sivu 19 TIISTAINA 4.9.2012, SIVU 15 Tuottajat: Outi Poikonen, Kristiina Poutiainen Toimittaja: Teppo Komulainen Puhelin: 017 303 111 Sähköposti: s2@savonsanomat.fi Koeajo: Pistokehybridi Opel Ampera pärjää myös

Lisätiedot

Mitsubishi: Pistokkeesta ladattava hybridimaasturi pääsi vihdoin tuotantoon. Ja kauppa käy. Sivu 28

Mitsubishi: Pistokkeesta ladattava hybridimaasturi pääsi vihdoin tuotantoon. Ja kauppa käy. Sivu 28 Mitsubishi: Pistokkeesta ladattava hybridimaasturi pääsi vihdoin tuotantoon. Ja kauppa käy. Sivu 28 PERJANTAINA 13.9.2013, SIVU 25 Tuottaja: p. 014 622 265, toimittaja: Piia Kuusisto p. 014 622 240 Sähköposti:

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

ESIPUHE KÄYTÄ VAIN ALKUPERÄISVARAOSIA!

ESIPUHE KÄYTÄ VAIN ALKUPERÄISVARAOSIA! Sivu 1 (36) ESIPUHE Aluksi haluamme kiittää päätöksestänne hankkia CPI ajoneuvo. Ennen ajoneuvonne käyttöönottoa pyydämme teitä tutustumaan tähän omistajan käsikirjaan hyvin huolellisesti. Se sisältää

Lisätiedot

Uudella autolla uuteen asuntoon... nro 9/2015

Uudella autolla uuteen asuntoon... nro 9/2015 SALON Kokemus auttaa eteenpäin... Salon Moottorihuolto puh. (02) 727 7100 Kuntotarkastus turvaa talonoston, Autotohtori autokaupat. Puolueeton arvio auton kunnosta. www.autotohtori.fi TURVALLISET ASUNNOT

Lisätiedot

Volkswagen. UUSi tilava Golf Sportsvan. Kesän huippuedut lämmittävät mieltä. alk. 276,29 /kk. hiottua Ajovarmuutta. Rahoitus ja huolenpitosopimus

Volkswagen. UUSi tilava Golf Sportsvan. Kesän huippuedut lämmittävät mieltä. alk. 276,29 /kk. hiottua Ajovarmuutta. Rahoitus ja huolenpitosopimus Volkswagen Kesän huippuedut lämmittävät mieltä. Uusi Polo. hiottua Ajovarmuutta. Rahoitus ja huolenpitosopimus alk. 276,29 /kk Golf-mallisto kasvaa. UUSi tilava Golf Sportsvan. NYT alk. 26.903 GOLF-MALLISTO

Lisätiedot