Torstai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Torstai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, valtuustosali Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari ja II varapuheenjohtaja Viljo Tikkanen sekä valtuutetut Raimo Hätinen, Pekka Immonen, Taisto Kröger, Jaakko Kuosmanen, Antti Kuronen, Tauno Lempinen, Pekka Martikainen, Annukka Mustonen, Juhani Mustonen, Kari Pitkänen, Ritva Puurunen, Irma Riekkinen, Maija-Leena Räsänen, Matti Räsänen, Tiina Räsänen, Olli-Matti Tirkkonen, Jarkko Toivanen ja Venla Tuomainen sekä varavaltuutettu Marita Hirviheimo ja asiantuntijana :ssä 19 Pekka Laukkarinen (poistui klo 18.25). MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kunnanjohtaja Jouni Perälä, pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen sekä taloussihteeri Helena Pitkänen, sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila, sivistystoimenjohtaja Eevariitta Jäntti ja tekninen johtaja Teuvo Nissinen sekä kunnanhallituksen jäsen Alma Miettinen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Irma Riekkinen ja Matti Räsänen PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Terttu Kolari Kähkönen Martti Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Matti Räsä- Irma Riekkinen nen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Anneli Ham-

2 mar

3 Kunnanhallitus MAAKUNNALLISEN VERKKOYHTIÖN PERUSTAMINEN Kh 62 Kv 19 Valtioneuvosto on joulukuussa 2008 tehnyt periaatepäätöksen, jonka mukaisesti lähes kaikki (yli 99 % väestöstä) vakinaiset asunnot sekä yritysten ja julkishallinnon vakinaiset toimipaikat ovat enintään 2 km:n etäisyydellä 100Mbit/s yhteyden mahdollistavasta valokuitu- tai kaapeliverkosta vuoteen 2015 mennessä. Teleyritykset rakentavat verkkoa markkinaehtoisesti niin, että väestöpeitto kasvaa 95 %:iin. Väestöpeiton nostamiseksi 95 % > yli 99 % käytetään myös julkista rahoitusta (= haja-asutusalueiden laajakaistahanke). Teleyritykset maksavat näistä haja-asutusalueiden laajakaistahankkeen kustannuksista vähintään kolmanneksen. Julkinen tuki jakautuu valtion, kuntien ja EU:n kesken. Kaikkiaan laajakaistahankkeisiin osoitetaan julkista tukea viiden vuoden aikana 91 miljoonaa euroa. Tästä 66 miljoonaa on valtion tukea ja 25 miljoonaa tulee EU:n maaseudun kehittämisvaroista. Liikenne- ja viestintäministeriö sekä maa- ja metsätalous-ministeriö ovat jakaneet kunnat kolmeen eri luokkaan, joiden mukaan kuntien maksuosuus (8/22/33 %) tukea saavissa hankkeissa määräytyy. Maksuosuudet perustuvat kuntien taloudelliseen kantokykyyn, väestötiheyteen sekä laajakaista-hankkeiden laajuuteen ja kustannuksiin. Pohjois-Savon kunnissa on tehty Laajakaista Kaikille -hankkeen tarveselvitys yhteistyössä Pohjois-Savon liiton kanssa( ). Tämä selvitys kattoi tarpeiden kartoituksen ja alustavan hankeohjelman laadinnan. Tarveselvitysvaiheen lopputuloksena syntyi koko maakunnan kattava laajakaistarakentamisen hankeohjelma. Nopeiden laajakaistayhteyksien ja monipuolisten viestintä-palvelujen turvaaminen haja-asutusalueille edellyttää ns. Open Access -verkon ja toimintamallin toteuttamista Pohjois-Savossa. Mallilla tarkoitetaan tietoverkon omistamisen ja varsinaisten palvelujen tuottamisen eriyttämistä. Open Access -toimintamallin toteuttaminen edellyttää kunnilta laajaa ja syvällistä yhteistyötä. Ylä-Savon Kehitys Oy yhteistyössä Koillis-Savon Kehitys Oy:n ja Sisä-Savon Seutuyhtymän kanssa ovat saaneet Pohjois-Savon liitolta kehittämisrahoitusta Veikko - tietoverkkoyhteistyö selvitys-hankkeeseen.

4 Kunnanhallitus Kh 62 jatkuu Veikko - tietoverkkoyhteistyö selvityshankkeen tavoitteena on tiivistää kuntien välistä yhteistyötä sekä tuottaa materiaalia kuntien päätöksenteon tueksi tietoverkkoyhteistyön aikaansaamisessa ja yhteisen verkkoyhtiön perustamisessa. Hankkeen tavoitteet jakaantuvat seuraavasti: - Open Access -toimintamallin luominen Pohjois-Savoon - Open Access -liiketoimintamallin ja taloudellisten toimintaedellytysten arviointi - Verkkoyhtiön perustamistoimet ja toimintastrategia Selvityshankkeen käytännön työ on tehty tiiviissä yhteistyössä hankkeen hallitusryhmän, projektipäällikön sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden (teleliiketoiminta ja juridiikka) toimesta. Verkkoyhtiön liiketoimintasuunnitelma ja -strategia on esitelty Liikenne- ja viestintäministeriössä 2.6. ja hankkeelle on saatu viestintäministeri Suvi Lindènin ja ministeriön voimakas tuki. Veikko- hankkeen työn tuloksena on rakennettu kuntien omistukseen tulevan tietoverkkoyhtiön liiketoimintamalli ja -suunnitelma (liite 1) sitä selostetaan kokouksessa. Nämä suunnitelmat on esitelty kuntajohdon seminaarissa Kuopiossa 8.6 Pohjois-Savon kuntien ja kaupunkien johdolle. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös verkkoyhtiön taloudelliset laskelmat ja keskeiset, yhtiön perustamiseen liittyvät asiakirjat (yhtiöjärjestys, perustamis-sopimus, osakassopimus ja hallituksen työjärjestys), (liitteet 2, 3, 4 ja 5). Laajakaistarakentamishankkeita kilpailutetaan yritystukien hakumenettelyn avulla. Vuosittain julkaistaan syksyllä hakuilmoitukset rakentamiskohteista, joihin laajakaista-rakentamisen tukia on saatavissa. Maakuntaliitot valitsevat alueensa hankkeiden toteutusehdotuksista kokonaisedullisimman hakemaan ensin kunnan/kuntien takaussitoumukset ja sen jälkeen päätöksen valtion/eu:n tuesta. Jotta kuntien omistukseen tuleva verkkoyhtiö pystyy osallistumaan täysipainoisesti syksyn 2010 aikana käynnistyvään hakumenettelyyn, on yhtiön perustamiseen liittyvät päätökset tehtävä omistajatahojen puolelta kuluvan kesän aikana, mennessä. Yhtiön toiminimi on Savon Kuitu Oy.

5 Kunnanhallitus Kh 62 jatkuu Perustettavan Savon Kuitu Oy:n tehtävänä on: - rakennuttaa / järjestää käyttöönsä 6-7 vuoden aikana n km:n valokuiturunkoverkko sekä 4000 km:n kyläverkko - vastata valokuituverkon fyysisestä toimivuudesta, yhteistyökumppanien valinnasta ja hallinnoinnista, verkkoyhteyksien markkinoinnista ja tiedottamisesta sekä suhteista kaupallisiin operaattoreihin ja muihin palveluntarjoajiin - päivittää strategiaansa muuttuvan toimintaympäristön impulssien mukaan ja hakee aktiivisesti uusia ansaintamahdollisuuksia runkoverkon mahdollistamilla liiketoiminta-alueilla Yhtiön osakepääoma on euroa. Osakepääoman ja omistusosuuksien jakauma yhtiöstä omistajakuntien kesken on tehty maakunnallisen laajakaistahankeohjelman pohjalta siten, että kunnan omistus- ja osakepääomaosuus määräytyy kunkin kunnan alueelle suunnitellun tukikelpoisen runkoverkon pohjalta kunnan oman maksuosuusprosentin (8/22/33 %) mukaisesti (liite 6). Perustamisvaiheessa tavoiteltava minimi osakepääoma on euroa ja tämän toteutuessa yhtiö perustetaan niin, että varsinainen liiketoiminta käynnistyy syyskuussa Osakkeiden merkintähinta on maksettava yhtiön lukuun avattavalle pankkitilille viimeistään Samassa yhteydessä omistajakunnat sitoutuvat yhtiölle myönnettävään pääomalainaan jonka suuruus on riippuen perustamisvaiheen osakepääomasitoumuksista. Käynnistysvaiheen pääomalaina vastaa kuntien maksuosuuksia vuoden 2010 hankealueiden osalta ja tulee maksuun mennessä. Pääomalainan jakauma kunnittain vuodelle 2010 sekä vuosille on kuvattu liitteessä 6. Verkkoyhtiön rahoitus- ja investointimallissa kuntien oma maksuosuus (= investointituki operaattorille) laajakaista-hankkeista on pääomalainaa verkkoyhtiölle. Kuntakohtainen enimmäissitoumus verkkoyhtiölle myönnettävästä pääoma-lainasta vuosina on tällöin vastaava kuin kunnan oma maksuosuus tukikelpoisista kustannuksista laajakaistahankkeissa.

6 Kunnanhallitus Kh 62 jatkuu Lisäksi omistajakunnat antavat valtuutuksen verkkoyhtiölle tehdä liiketoimintastrategiansa mukaisesti 2 3 vuoden hankeohjelman, johon haetaan valtion / EU:n tukea vuosikohtaisesti ja kunta- tai hankealuekohtaisesti. Verkkoyhtiön yritysvaikutusten arviointi on kuvattu liitteessä (liite 7). Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että 1. Tuusniemen kunta yhdessä Pohjois-Savon muiden kuntien kanssa perustaa tietoverkkoyhtiö Savon Kuitu Oy:n 2. Tuusniemen kunta hyväksyy yhtiön perustamis-sopimuksen, yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen 3. Tuusniemen kunta merkitsee yhtiön omistusosuuden mukaan määräytyvän osakepääoman, euroa mennessä 4. Tuusniemen kunta hyväksyy yhtiölle osakepääoman ja omistusosuuden mukaisesti myönnettävän pääomalainasitoumuksen, euroa 5. Tuusniemen kunta valtuuttaa yhtiön tekemään 2-3 vuoden hankeohjelman laajakaistahankkeiden valtion/eu-tukien hakemiseksi 6. Tuusniemen kunta valtuuttaa Jouni Perälän tai määräämänsä yksin allekirjoittamaan yhtiön perustamiseen liittyvät asiakirjat. Osakepääoman merkitsemiseen ja pääomalainaan varataan kuluvan vuoden talousarvioon tarvittava määräraha, siirto laajakaistamäärärahoista. Kv 19 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen. Merkitään, että asiantuntijana paikalla oli asiaa selostamassa kunnanvaltuustolle Pekka Laukkarinen.

7 Kunnanhallitus ALUEELLISEN JÄTELAUTAKUNNAN PERUSTAMINEN JA YHTEISTYÖSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN Kh 73 Jätekukon osakaskunnat ovat käyneet neuvotteluja yhteisen jätelautakunnan perustamisesta. Neuvottelut on käyty laaditun selvitystyön sekä kuntien lausuntojen pohjalta. Käydyssä neuvottelussa on päädytty esittämään yhteisen alueellisen lautakunnan perustamista Jätekukon osakaskuntiin. Neuvottelukokous esittää Jätekukon osakaskunnille yhteistyösopimuksen hyväksymistä. Sopimuksella sovittaisiin kunnille kuuluvien lakisääteisten jätehuollon järjestämisen viranomaistehtävien ja niihin liittyvien kehittämis- ja seurantatehtävien hoitamisen kuntien yhteistyönä alueellisessa jätelautakunnassa. Sopimuksessa alueellisesta jätelautakunnasta on määritelty lautakunnalle siirtyvät tehtävät, lautakunnan isäntäkunta ja kokoonpano sekä muut yhteistyöhön läheisesti liittyvät asiat. Esitetyn yhteistyösopimuksen ja johtosäännön mukaan lautakunnassa tulisi olemaan 11 jäsentä, joista Kuopiosta tulisi 4 jäsentä. Koillis-Savo saisi yhden jäsenen. Lautakunnan isäntäkuntana toimisi yhteistyösopimuksen mukaan Kuopio. Liitteenä on esitys sopimukseksi jätelautakunnasta ja esitys alueellisen jätelautakunnan johtosäännöksi sekä yhteenveto asiasta. Johtosäännön hyväksyy isäntäkunta eli Kuopio ja yhteistyösopimuksen kaikki kunnat. Johtosääntöluonnos on hyväksyttävissä kuntien neuvottelukokouksen esittämässä muodossa. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy liitteenä olevan yhteistyösopimuksen ja johtosääntöluonnoksen. Kv 20 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen.

8 Kunnanhallitus TEKNISEN TOIMEN PÄÄVASTUUALUEEN JOHTOSÄÄNNÖN TARKENTAMINEN Kh 74 Yhdyskuntatekniikan insinööri Paula Matilainen on siirtynyt kunnan rakennustarkastajaksi ja tekniseen toimeen on otettu uutena työntekijänä Markku Miettinen rakennusmestarin toimeen. Edellä mainittujen henkilöiden sekä teknisen johtajan työnjakoa on näistä järjestelyistä johtuen muutettu ja samalla nämä muutokset on merkittävä myös teknisen toimen päävastuualueen johtosääntöön. Esityslistan liitteenä on tarkennettu johtosääntö, jossa rakennustarkastajan ja yhdyskuntatekniikan insinöörillä aiemmin olleet viranomaistehtävät on yhdistetty uuteen rakennustarkastajan tehtävänkuvaan. Samalla isännöintitehtäviä on siirretty rakennusmestarille. Teknisen toimen ao. viranhaltijat ovat valmistelleet liitteenä olevat muutokset ja osaltaan hyväksyvät ne. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy teknisen toimen päävastuualueen tarkennetun johtosäännön liitteen mukaisena. Uusi johtosääntö astuu voimaan Kv 21 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen.

9 Kunnanhallitus RÖHMÄNNIEMEN TONTTIEN HINNOITTELU Kh 75 Kunnanvaltuusto hyväksyi Pahkasalon osayleiskaavan. Yleiskaava sisältää useita matkailu- ja loma-asuntokäyttöön rakennettavaksi tarkoitettuja alueita, joilla yksityiskohtaista maankäyttöä ohjataan asemakaavalla yleiskaavan mukaisesti. Yksi tällaisista alueista on Röhmänniemi, jolle kunnanvaltuusto hyväksyi asemakaavan kokouksessaan Asemakaava-alueen itäiselle osalle aloitetaan syksyllä 2010 kunnallistekniikan rakentaminen. Jotta tämän alueen, jolle valmistuu kunnallistekniikka, myynti saadaan käyntiin jo tulevana syksynä, on kyseiset tontit hinnoiteltava. Kunnanhallituksen valitsema työryhmä on käynyt Pahkasalossa ja tutustunut Röhmänniemen tontteihin. Muistio työryhmän työskentelystä on liitteenä. Kunnanhallitukselle ja kunnanvaltuustolle esitetään, että tässä vaiheessa laitetaan myyntiin ainoastaan ne tontit, joille valmistuu kunnallistekniikka. Samalla näiden tonttien myynti delegoitaisiin kunnanhallitukselle. Ehdotus tonttihinnoitteluksi sekä kauppakirjamalliksi on liitteenä. Kauppakirjamalli on samanlainen kuin muidenkin tonttien osalta eli tontit myydään rakentamisvelvoitteella. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy liitteessä mainittujen Röhmänniemen asemakaavan tonttien myymisen esitetyillä hinnoilla ja että valtuusto delogoi näiden tonttien myymisen kunnanhallitukselle liitteessä mainittujen kauppaehtojen mukaisesti. Tonttien hinnat ovat voimassa v ja hintoja esitetään nostettavaksi lukien vuosittain 3 %. Kv 22 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen.

10 Kunnanhallitus PERUSTERVEYDENHUOLLON MÄÄRÄRAHAESITYS KUOPION KAUPUNGILLE Kh 80 Tuusniemen kunnan ja Kuopion kaupungin välisen perusterveydenhuoltoa koskevan sopimuksen mukaan Tuusniemen kunnan tulee tehdä esitys kunnalle tuotettavien palvelujen määrärahoista Kuopion sosiaali- ja terveyslautakunnalle. Edelleen todetaan sopimuksessa, että talousarvion valmistelua koskevat päätökset Tuusniemen kunnan palvelujen osalta tehdään lautakunnissa, kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa Tuusniemen kunnan esitysten mukaisesti ja annetaan tiedoksi Tuusniemen kunnalle. Esityslistan liitteenä on ehdotus, joka toimitetaan Kuopion kaupungille. On huomioitava, että liitteen budjettiesitykseen merkittyjen määrärahojen lisäksi on sellaisia kunnan suoraan kustannettavia määrärahoja, jotka eivät sisälly Kuopiolle esitettäviin määrärahoihin. Näitä ovat mm. ruokahuolto, kiinteistöhuolto, eläkemaksut ja lisäksi ympäristöterveydenhuolto. Vuoden 2010 toteutuma tulee olemaan n. 2,6 milj. euroa. Korotusta vuodelle 2011 tulee esityksen mukaan siis noin 5 %. Palkat vuodelle 2011 on arvioitu 2,5 %:n korotuksen mukaan. Eläkkeelle siirtymiset ja tiedossa olevat sijaisuudet on myös huomioitu. Henkilöstösivukulut on laskettu Kuopion kaupungin talousarviolaadintaohjeiden mukaisesti. Suunnitteluvuosia Kuopiossa on Tuusniemen käytännöstä poiketen kolme. Ehdotetulla määrärahalla Tuusniemellä jatkuu nykyinen perusterveydenhuollon palvelutaso. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että vuoden 2011 perusterveydenhuollon määrärahojen osalta tehdään Kuopion kaupungille liitteen mukainen ehdotus. Kv 23 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen.

11 Kunnanhallitus ELINKEINO-OHJELMAN HYVÄKSYMINEN Kh 82 Tuusniemen kunnan elinkeino-ohjelma on päivitetty työryhmän toimesta. Työryhmässä on ollut sekä kunnan että Tuusniemen Yrittäjien edustus seuraavasti: puheenjohtaja Taisto Kröger, varapuheenjohtaja Terttu Kolari, jäsenet Jouni Perälä, Laura Reinikainen ja Tuusniemen Yrittäjien edustajana Tuomas Flander, Asta Tirkkonen-Hersio ja Auvo Hirvonen. Elinkeino-ohjelmassa on otettu huomioon Tuusniemen kunnan maaliskuussa 2010 päivitetty kuntastrategia ja Koillis-Savon elinkeino- ja osaamisstrategia sekä muut kehitysyhtiön laatimat elinkeino-ohjelmaan liittyvät asiakirjat. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Tuusniemen kunnan elinkeino-ohjelman liitteen mukaisena. Kv 24 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä kunnanhallituksen esityksen.

12 Kunnanhallitus SEIJA SAHRION EROANOMUS KULTTUURI- JA VAPAA-AJAN LAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Kh 86 Seija Sahrio pyytää eroa kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenyydestä paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi. Seija Sahrion henkilökohtaisena varajäsenenä on toiminut Maire Koistinen. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää Seija Sahriolle eron kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenyydestä. Samalla kunnanvaltuustolle esitetään, että se valitsee uuden jäsenen kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kv 25 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Seija Sahriolle eron kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenyydestä. Uudeksi jäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi päätettiin valita yksimielisesti Maire Koistinen. Uudeksi varajäseneksi Maire Koistisen tilalle valittiin yksimielisesti Pirjo Järvinen.

13 Kunnanhallitus KARI SAHRION EROANOMUS KOULUKESKUKSEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN JÄSENYYDESTÄ Kh 87 Kari Sahrio anoo eroa koulukeskuksen peruskoulun johtokunnan jäsenyydestä paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi. Kari Sahrion henkilökohtaisena varajäsenenä on toiminut Tuija Mustonen. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää Kari Sahriolle eron koulukeskuksen peruskoulun johtokunnan jäsenyydestä. Samalla kunnanvaltuustolle esitetään, että se valitsee uuden jäsenen koulukeskuksen peruskoulun johtokuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kv 26 Päätös: Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti myöntää Kari Sahriolle eron koulukeskuksen peruskoulun johtokunnan jäsenyydestä. Uudeksi jäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi päätettiin yksimielisesti valita Tuomas Flander.

14 ILMOITUSASIAT Kv Pohjois-Savon kuntien väestönmuutosten ennakkotiedot tammi-kesäkuu Tuusniemi: elävänä syntyneet 8, kuolleet 18, kuntien välinen nettomuutto +16, kokonaismuutos tammi-kesäkuu Ennakkoväkiluku Pohjois-Savon ELY-keskuksen kesäkuun 2010 työllisyyskatsaus. Tuusniemen työttömyysaste 11,5 %. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Päätös: Kunnanvaltuusto merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

15 MUUT ASIAT Kv 28 Valtuutettu Kari Pitkänen jätti kaksi valtuustoaloitetta, jotka koskevat lossi/lauttayhteyden rakentamista Pahkasalon saareen ja toiseksi Kiertotien muuttamista pihakaduksi. Valtuustoaloitteet ovat pöytäkirjan liitteenä. Lopuksi valtuutettuja informoitiin koulujen alkamisesta ja yläkoulun uudesta tilanteesta kaavilaisten oppilaiden aloitettua koulunkäynnin.

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00 Kunnanvirasto, valtuustosali 27 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 28 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30

Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 19.12.2011 klo 13.00 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50. Martti Kähkönen

Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50. Martti Kähkönen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 09/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 9.00 16.11 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20

Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 05/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai 29.03.2010 klo 14.30 19.30

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 05/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai 29.03.2010 klo 14.30 19.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 05/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.03.2010 klo 14.30 19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Laajakaista kaikille. Juha Parantainen Liikenne- ja viestintäministeriö WWW.LVM.FI 11.5.2009 1

Laajakaista kaikille. Juha Parantainen Liikenne- ja viestintäministeriö WWW.LVM.FI 11.5.2009 1 Laajakaista kaikille Juha Parantainen Liikenne- ja viestintäministeriö 1 Haja-asutusalueiden 200 milj. laajakaistahankkeen työllistävyys Vaikutukset työllisyyteen Nopeat laajakaistayhteydet kaikkien ulottuvilla

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 17.08.2010 klo 17.00 21.40

Tiistai 17.08.2010 klo 17.00 21.40 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Tiistai 17.08.2010 klo 17.00 21.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 7/2017 1 (8) MKOKOUSAIKA 9.10.2017 Klo 17:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (1) 250 Asianro 5922/00.01.01/2016 Ylimääräinen asia / Savo-Pielisen jätelautakunnan johtosäännön muuttaminen historia (asianumerolta 2388/2016) Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja

Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20. Hirvola, Luostaritie 3457, 71280 Kosula. Tauno Räsänen, puheenjohtaja Maija-Leena Räsänen, varapuheenjohtaja Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 02.08.2010 klo 10.00 12.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Pohjois-Savo. Pohjois-Savo on väestömäärältään Suomen kuudenneksi suurin maakunta; asukasluku on noin

Pohjois-Savo. Pohjois-Savo on väestömäärältään Suomen kuudenneksi suurin maakunta; asukasluku on noin Pohjois-Savo Pohjois-Savo on väestömäärältään Suomen kuudenneksi suurin maakunta; asukasluku on noin 248 000 Maakunnan 21 kunnasta seitsemän on kaupunkia Pohjois-Savossa on väljä ja luonnonläheinen asuinympäristö,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 21.6.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 27.6.2016 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Harjula, Harjukuja 5, Jämijärvi 154

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24

Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Tiistai 05.02.2013 klo 9.00 13.24 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 18/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 10.12.2012 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.8.2011 klo 17.00 19.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 16.1.2014 klo 17-19 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 24.11.2008 klo 17.30-19.02 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9/2012 1 Kokousaika To 29.11.2012 klo 15.00-16.39. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot