Käyttäjän ohjekirja. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttäjän ohjekirja. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten."

Transkriptio

1 Käyttäjän ohjekirja Kysyttävää? Jos sinulla on kysymyksiä tai jos laitteesta puuttuu osia, ota yhteyttä meihin: UK ICON health & Fitness Ltd c/o HI Group PLC Express way Castleford WF10 5QJ United Kingdom Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten.

2 Sisällysluettelo Varoitustarran asettaminen... 2 Tärkeitä turvatoimenpiteitä... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. Huomioitavaa ennen käyttöönottoa... 4 Osien tunnistaminen... 5 KOKOAMINEN... 6 KUINKA KÄYTTÄÄ KUNTOPYÖRÄÄ Huolto ja ongelmanratkaisu Ohjeita harjoitteluun Osalista Osien erittely Puuttuvien osien tilaus...takakansi Kierrätysinformaatio...Takakansi Varoitustarran asettaminen

3 Tärkeitä turvatoimenpiteitä On tärkeää lukea varoitukset ja turva- ja käyttöohjeet ennen juoksumaton käyttöä pienentääksesi onnettomuusriskiä. ICON ei vastaa tuotteen käytöstä johtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. 1. Ennen harjoittelun aloittamista, tarkista terveydentilasi lääkäriltä. Tämä varoitus on erityisen tärkeä, jos olet yli 35-vuotias tai sinulla on terveysongelmia. 2. Laitteen omistaja on vastuussa siitä, että laitetta käyttävät henkilöt ovat saaneet tarvittavan tiedon ja ohjeistuksen laitteen käytöstä. 3. Käytä kuntopyörää vain sen käyttötarkoitukseen. 4. Aseta kuntopyörä tasaiselle alustalle. Varaa vapaata tilaa laitteen ympärille 0,6 m. Laitteen alle kannattaa laittaa matto estääksesi lattiaa vahingoittumasta. 5. Käytä laitetta vain sisätiloissa ja vältä pölyisiä ja kosteita tiloja. Älä käytä laitetta autotallissa tai katetulla sisäpihalla tai veden läheisyydessä. 6. Pidä alle 12-vuotiaat lapset ja lemmikkieläimet poissa laitteen luota. 7. Laitetta eivät voi käyttää yli 159 kg painavat henkilöt. 8. Käytä tarkoituksenmukaisia harjoitteluvaatteita laitteen käytön aikana. Urheiluvaatteiden käyttöä suositellaan sekä miehille että naisille. Älä käytä löysiä vaatteita käyttäessäsi laitetta mahdollisen tarrautumisvaaran takia. Käytä aina urheiluun tarkoitettuja jalkineita suojataksesi jalkojasi. 9. Sykemittari ei ole lääketieteellinen laite. Monet tekijät, kuten liikkeesi, voivat vaikuttaa sykelukemaan. Sykemittari on vain apuväline 10. Tarkasta ja kiristä kaikki osat laitteesta säännöllisesti. 11. Tämä tuote on tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön. Älä käytä tätä tuotetta kaupallisessa, vuokra- tai opetustarkoituksessa. 12. Yliharjoittelu saattaa aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman. Jos tunnet olosi heikoksi, pyörryt tai sinua sattuu, lopeta harjoittelu välittömästi ja rauhoitu. 13. Pidä selkäsi aina suorassa harjoitellessasi. SÄÄSTÄ NÄMÄ OHJEET

4 Huomioitavaa ennen käyttöönottoa Onnittelut, että valitsit mullistavan tuotteemme PROFORM LE TOUR DE FRANCE -kuntopyörän, joka on täysin erilainen kuin mikään muu pyörä. Se automaattisesti simuloi oikeaa tieympäristöä, älykästä tuulenvastusta ja muut toiminnot on suunniteltu siten, että saat nauttia ulkopyöräilyn tunteesta sisällä. Lue tämä ohje tarkasti ennen kuin käytät kuntopyörää. Jos sinulla on kysyttävää luettuasi tämän, ole hyvä ja katso etusivu. Ota tuotteen mallin sarjanumero ylös ennen kuin otat yhteyttä. Ohjekirjan etusivulla on ilmoitettu sarjanumerotarran sijainti. Ennen kuin luet eteenpäin, tutustu alla olevaan kuvaan ja laitteen osiin.

5 Osien tunnistaminen Helpottaaksesi kokoamisessa tarvittavia osien tunnistamista, tutustu alla oleviin pienosien kuviin. Kuvien alla olevat numerot ovat samat kuin myöhemmin tulevassa osalistassa ohjeen loppupuolella. Avainnumeroa seuraava numero kertoo kokoamiseen tarvittavien osien määrän. Huom. Jos osa ei ole osapussissa, katso onko se esiasennettu.

6 Kokoaminen Laitteen kokoamiseen tarvitaan kaksi henkilöä. Aseta laite tasaiselle alustalle ja poista kaikki pakkausmateriaalit. Älä tuhoa pakkausmateriaaleja ennen kuin olet koonnut laitteen. Laitteen kokoamiseen tarvitset ristipääruuvimeisselin ja säädettävän jakoavaimen. Älä käytä sähkötyökaluja, jotta laitteen osat eivät vaurioidu. 1. Asenna etutuki (22) kuten kuvassa. Kun toinen henkilö kannattelee pohjaa (1) kiinnitä tuki (22) pohjaan 3/8 x 2 ¼ ruuvilla (74).

7 2. Kun toinen henkilö nostaa pohjan reunaa (1) kiinnitä tasapainottaja (23) pohjaan kahdella 3/8 x 2 ¼ ruuvilla (74). 3. Kiinnitä penkin tolppa (3) kuten kuvassa. Löysää nuppia (47) ja vedä se ulos. Kiinnitä sitten tolppa (3) kehykseen (2). Liikuta penkin tolppaa (3) ylös ja alas haluttuun asentoon, vapauta nuppi (47) säätöreikään tolpassa ja kiristä nuppi. Varmista että nuppi on varmasti kiinni säätöreiässä.

8 4. Kiinnitä penkinalus (4) kuten kuvassa. Löysää penkin nuppia (29) ja vedä sitä ulospäin. Liu uta sitten penkinalus (4) penkin tolppaan (3). Liu uta penkinalus (4) haluttuun asentoon, vapauta nuppi (29) yhteen säätöreikään ja kiristä nuppi. Varmista että nuppi on kunnolla kiinni säätöreiässä. Kiinnitä sitten 8 x ¼ ruuvi (92) penkinalusen (4) alapuolelle. 5. Liu uta penkki (5) kiinni penkinaluseen (4). Varmista että penkki on suorassa. Kiristä sitten kaksi pulttia (A) penkin alla.

9 6. Kiinnitä ohjaustangon tolppa (6) kuten kuvassa. Kun toinen henkilö kannattelee ohjaustangon tolppaa (6) kehyksen (2) lähellä, kiinnitä johdot toisiinsa (69). Vedä sitten johto kädensijan tolpan läpi. Huomio: Vältä jännittämästä johtoja (69). Löysää nuppia (47) ja vedä sitä ulospäin. Kiinnitä sitten ohjaustangon tolppa (6) kehykseen (2). Liikuta tolppaa (6) ylös ja alas haluttuun asentoon ja vapauta nuppi (47) säätöreikään tolpassa, ja kiristä se. Varmista että nuppi on kunnolla kiinni. 7. Laita ohjaustanko (7) kuten kuvassa. Kun toinen henkilö kannattelee ohjaustankoa (7) lähellä tolppaa (6) kiinnitä johto (68) alempaan johtoon (69). Kiinnitä sitten johdot tolppaan. Huomio: Vältä jännittämästä johtoja. Kiinnitä ohjaustanko (7) tolppaan (6) 5/16 x ¾ ruuvilla (91) ja 5/16 x 2 ¼ ruuvilla (105).

10 8. Laita ohjaustangon suoja (67) kuten kuvassa. Yhdistä vastaanottajajohto (B) jatkojohtoon (102). Varovasti kiinnitä se ohjaustankoon (7). Huomio: Vältä jännittämästä johtoja. Aseta 8 x 5/8 ruuvi (94) etupuolella olevaan reikään. Kiinnitä suoja (67) ohjaustankoon ja kiristä ruuvi. Seuraavaksi, aseta 8 x 5/8 ruuvi (94) sivussa olevaan reikään ohjaustangossa (7) ja kiristä sitten ruuvi suojaan (67). 9. Katso viereinen kuva. Irrota kaksi esiasennettua ruuvia (C) konsolin (9) takaa ja irrota konsolin takaosa. Älä hävitä ruuveja. Kiinnitä konsoli (9) ohjaustankoon (7) neljällä 8 x 5/8 ruuvilla (94).

11 10. Yhdistä vasen ja oikea johto (70,81) ohjaustankoon (7) vastaanottimiin joihin on merkattu R ja L konsolin (9) taakse. Yhdistä jatkojohto (102) vastaanottimeen joka on merkitty Pulse. Kiinnitä ylempi johto (68) jäljellä olevaan vastaanottimeen. 11. Kiinnitä konsolin (9) takaosa konsoliin kahdella ruuvilla (C) jotka irroitit aiemmin. Kiinnitä sitten tarjotin (8) konsolin(9) taakse neljällä 8 x 5/8 ruuvilla (94).

12 12. Kiinnitä vasen poljin (61) joka on merkitty L vasempaan varteen (63). Kiristä se lujasti vastapäivään. Kiinnitä oikea poljin (ei kuvassa) myötäpäivään oikeaan varteen (ei kuvassa). 13. Varmista että kaikki osat ovat kunnolla kiristetty ennenkuin aloitat pyörän käytön. Huomio: Asennuksen jälkeen joitakin osia saattaa jäädä yli. Laita matto pyörän alle suojataksesi lattiaa.

13 Kuinka käyttää kuntopyörää Tämän tuotteen pitää olla maadoitettu. Jos laite rikkoontuu, maadoitus vähentää sähköiskun riskiä. Tämän tuotteen virtajohto on suunniteltu maadoitettuun pistokkeeseen. Tärkeää: Jos virtajohto on vahingoittunut, korvaa se uudella, valmistajan suosittelemalla johdolla. VAARA! Väärin yhdistetty laite saattaa vaikuttaa nostavasti sähköiskun riskiä. Jos epäilet onko laite kunnolla maadoitettu, pyydä ammattilaista tarkistamaan se. Jos alkuperäiset osat eivät toimi kunnolla, anna ammattilaisen asentaa ne. 1.Kiinnitä virtajohto vastaanottimeen kuntopyörässä. 2. Kiinnitä virtajohto pistorasiaan joka on kunnolla asennettu ja maadoitettu kaikkien paikallisten ohjeistuksien mukaan.

14 KUINKA SÄÄTÄÄ PENKIN KORKEUS Penkin pitäisi olla oikealla korkeudella tehokkaaseen harjoitteluun. Polkiessasi polvessasi pitäisi olla pieni kulma, kun poljin on alimmassa asennossa. Säätääksesi penkkiä, löysää ensin säätönuppia muutama kierros. Seuraavaksi vedä nuppia ulospäin, liu uta penkkiä ylös- tai alaspäin haluttuun asentoon ja päästä sitten nuppi takaisin. Liikuta penkin vartta hieman ylös- tai alaspäin varmistaaksesi, että nuppi on kiinnittynyt johonkin säätörei istä. Tämän jälkeen kiristä nuppi. KUINKA SÄÄTÄÄ PENKIN HORISONTAALINEN SUUNTA Säätääksesi penkin suuntaa, käännä ensin säätövipua. Käännä sitten penkkiä haluttuun suuntaan, kunnes se on suorassa. Tämän jälkeen käännä säätövipu takaisin lukitusasentoon. KUINKA SÄÄTÄÄ KÄDENSIJAN KULMAA Säätääksesi kädensijojen kulmaa, löysää ensin vipua muutama kierros. Seuraavaksi vedä vipua ulospäin, väännä kädensijaa haluttuun kulmaan ja päästä vipu takaisin säätökoloon. Tarkista, että vipu on kohdallaan jossain säätökoloista. Kiristä tämän jälkeen vipu uudestaan. KUINKA KÄYTTÄÄPOLKIMIA Käyttääksesi polkimia (katso asennus sivu 4) aseta kenkäsi paikoilleen polkimeen ja vedä hihnojen päistä. Säätääksesi hihnoja pidä nappeja painettuina, säädä hihnat haluttuun asentoon ja päästä napit. KUINKA SÄÄTÄÄ KUNTOPYÖRÄ Jos kuntopyörä keinuu lattialla käytön aikana, käännä toista tai molempia säätönuppeja laitteen perällä kunnes keinuminen loppuu.

15 Konsolin käyttö Konsolin toiminnot on suunniteltu tekemään harjoittelustasi tehokkaampaa ja nautinnollisempaa. Konsoli tarjoaa uuden ifit Live teknologian jonka avulla konsolisi voi kommunikoida langattoman verkkosi kanssa.ifit Liven avulla voit ladata harjotuksia, luoda omia harjoitusohjelmia, tallettaa omat tuloksesi ja pääset käsiksi moniin muihin ominaisuuksiin. Katso lisäinformaatiota Konsoli tarjoaa kaksikymmentäneljä asennettua ohjelmaa. Jokainen ohjelma automaattisesti muuttaa vastusta vastatakseen valitun ohjelman profiiliin tai kartan maastoon, ja antaa sinun näin vaihtaa vaihteita pitääksesi polkemistahtisi. Konsoli myös tarjoaa ohjelman joka vaihtaa polkimien vastusta pitääksesi kulutuksesi lähellä tavoitetta. Kun käytät manuaalitilaa, voit vaihtaa vastusta pelkällä napin painalluksella. Kun harjoittelet, konsali näyttää koko ajan harjoittelupalautetta. Voit myös mitata sydämensykkeesi käyttämällä valinnaista monitoria. Voit jopa liittää MP3 tai CD soittimesi konsolin äänentoistojärjestelmään ja kuunnella lempi musiikkiasi kun liikut. Käynnistääksesi virran, katso sivu 16. Konsolin menu, katso sivu 17. Käyttääksesi manuaalitilaa, katso sivu 17. Käyttääksesi asennettua ohjelmaa, katso sivu 19. Käyttääksesi kulutusohjelmaa, katso sivu 20. Käyttääksesi ifit Live ohjelmaa, katso sivu 21. Asetukset, katso sivu 22. Huolotila, katso sivu 24. Äänentoisto, katso sivu 25. Konsoli voi näyttää matkan ja nopeuden joko maileissa tai kilometreissä. Tarkistaaksesi kumpi on valittuna, katso kohta 5 sivulta 23. Huomio: Jos näytössä on muovi, poista se.

16 Kuinkä käynnistää laite Tärkeää: Jos pyörä on ollut kylmässä, anna sen lämmetä huoneenlämmössä ennen virran kytkemistä. Muuten konsolin näyttö tai muut elektroniset osat saattavat vaurioitua. Kiinnitä virtajohto (sivu 13). Paina virtakytkintä joka on laitteen kehyksessä lähellä virtajohtoa. Näyttöön tulee valo, ja se on valmis käytettäväksi. Huomio: Kun käynnistät virran ensimmäisen kerran, vastustasot saattavat kalibroitua automaattisesti. Pyörä liikkuu ylös ja alaspäin, ja kun se pysähtyy, kalibroituminen on valmis. Tärkeää: Jos pyörä ei kalibroidu automaattisesti, katso kohta 7 sivulta 24 ja manuaalisesti kalibroi pyörä. Tärkeää: Konsoli tarjoaa näytön demo-tilan, joka on suunniteltu käytettäväksi jos pyörä on näytillä kaupassa. Jos demo-tila on päällä, konsolin valo ei sammu ja näyttö ei resetoidu kun lopetat harjoittelun. Sammuttaaksesi demo-tilan, katso kohta 6 sivulta 23. Kuinka käyttää konsolin järjestelmää Voit käyttää Home, vasen, oikea, ylös, vasen, alas ja Enter näppäimiä liikkuaksesi näytöllä, vaihtaaksesi asetuksia ja nähdäksesi informaatiota. Paino Home-nappia palataksesi päävalikkoon, lopettaaksesi harjoittelun tai palataksesi edelliseen valikkoon. Paina ylös ja alas näppäimiä korostaaksesi valinnan. Paina vasen näppäintä palataksesi edelliseen valikkoon. Paina oikeaa näppäintä valitaksesi korostetun valinnan. Paina Enter valitaksesi aktivoidaksesi asetuksen.

17 Kuinka alustaa konsoli Alusta konsoli ennen käyttöä 1. Yhdistä langattomaan verkkoon Katso kohdat 1 ja 2 sivulta 22. Paina sitten Home nappia palataksesi asetuksiin. 2. Kalibroi vastusjärjestelmä. Valitse valmiustila (kohdat 1 ja 2 sivulla 24). Katso kohta 7 sivulta 24 ja kalibroi laite. 3. Tarkista päivitykset Jos tarvetta, valitse valmiustila ja katso kohta 3 sivulta 24 ja tarkista päivitykset. 4. Luo ifit Live tili. Luodaksesi ifit Live tilin tai haluat lisätietoa, mene 5. Aloita harjoittelu Katso kuinka käyttää ifit Live harjoittelua sivulta 21. Kuinka käyttää manuaali-tilaa 1. Aloita polkeminen tai paina mitä tahansa nappia konsolissa käynnistääksesi sen. 2. Valitse päävalikko Joka kerta kun käynnistät virran, päävalikko on valittuna automaattisesti. Jos olet valinnut harjoittelun tai ifit Live valinnan, paina Home nappia palataksesi valikkoon. 3. Valitse manuaalitila. Paina Manuel nappia konsolissa. Päävalikosta voit myös valita ifit Liven ja sieltä manuaalisen harjoittelun. 4. Vaihda vastusta Kun poljet, vaihda vastusta painamalla Incline increase ja decrease näppäimiä. Huomio: Kun painat näppäintä, menee hetki ennenkuin pyörä saavuttaa valitun vastustason. Huomautus: Pyörä voi liikkua suuren asteikon vastustasoja kerralla. Pidä kädensijoista kiinni ja varaudu siihen että pyörä liikkuu kun vaihdat vastustasoja. 5. Vaihda kallistusta Pitääksesi tasaisen polkemistahdin, vaihda kallistusta painamalla Gears increase ja decrease näppäimiä konsolissa. Huomio: Kun olet painanut näppäintä, menee hetki ennen kuin puörä vaihtaa valittuun kallistukseen.

18 6.Seuraa edistystäsi näytöltä Näytöstä näet seuraavat harjoitteluinformaatiot. Paina Display näppäintä tai vasen, oikea, ylös tai alas näppäintä nähdäksesi halutun tiedon. Profile kun mäki- tai intervalliohjelma on valittuna, näet tästä ohjelman vastustasot. Calories tästä näet polttamasi kalorit. Distance tästä näet matkan, jonka olet polkenut. Huomio: Näyttö voi näyttää polkemismatkan maileissa tai kilometreissä, muuttaaksesi tätä katso sivu 19. Gear Tästä näet kallistuksen. Incline tästä näet vastustason. Map Kun maasto harjoittelu on valittu, tästä näet kartan ja merkin joka seuraa edistymistäsi. Pulse tästä näet sydämensykkeesi, kun käytät pulssimittaria. Resistance tästä näet polkimien vastustason muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun olet vaihtanut vastustasoa. RPM Tästä näet polkemisnopeutesi minuutissa Speed tästä näet polkemisnopeutesi. Target speed meter kun olet valinnut ohjelman, tämä vertaa polkemisnopeuttasi tavoitenopeuteen ja kehottaa sinua nostamaan tai laskemaan polkemistahtiasi. Time kun manuaaliohjelma on valittuna, näet tästä kuluneen ajan. Kun harjoitusohjelma on valittuna, näet kuinka paljon aikaa on jäljellä. Watts tästä näet energiankulutuksen watteina. Langaton symboli näytön yläreunassa näyttää yhteyden vahvuuden. Jos merkki on vihteä, konsoli on yhdistettynä langattomaan verkkoosi ja olet kirjautuneena ifit.comiin. Jos merkki on oranssi, olet yhdistettynä verkkoon. Jos symboli on harmaa, et ole yhdistettynä verkkoon. Vaihda musiikinvoimakkuutta konsolissa painamalla lisää ja vähennä nappeja. Lopettaaksesi harjoitteluohjelman, lopeta polkaminen. Aika alkaa kulua näytössä. Aloittaaksesi taas harjoittelun, aloita polkeminen uudelleen. Poistuaksesi harjoittelusta, paina Home näppäintä, valitse End Workout ja paina Enter näppäintä. 7. Pidä sykemittaria ja mittaa sykkeesi Voit käyttää sykemittaria mitataksesi sykkeesi. Lisätietoa sivulla 25. Kun sydämensykkeesi on paikannettu, se näkyy näytöllä. 8. Kun olet lopettanut harjoittelun, irrota virtajohto. Jos polkimet eivät liiku usean sekunnin aikana, konsoli pysähtyy. Jos polkimet eivät liiku usean minuutin aikana eikä mitään näppäimiä paineta, konsoli sammuu. Kun lopetat harjoittelun, paina virtakytkintä ja irrota virtajohto. Tärkeää: jos et tee tätä, elektroniset osat saattavat kulua.

19 Kuinka käyttää onboard-tilaa 1. Aloita polkeminen tai paina mitä tahansa näppäintä. 2. Valitse menu 3. Valitse onboard-harjoittelu Päävalikosta valitse Tour De France. Voit myös vain painaa Le Tour de France näppäintä konsolissa. Valise sitten haluttu harjoitusohjelma. Näyttö näyttää nimen, keston ja matkan. Näyttö näyttää myös arvioidun määrän kaloreita joita kulutat ohjelman aikana. 4. Aloita harjoittelu Aloita polkeminen tai paina Enter. Jokainen harjoittelu on jaettu segmentteihin. Yhteen segmenttiin on ohjelmoitu yksi vastustaso. Huomio: Sama vastustaso saattaa olla peräkkäisillä segmenteillä. Harjoittelun aikana profiili näyttää sinulle edistyksesi. Paina Display-nappia toistamiseen nähdäksesi profiilin. Värjätty viiva profiilin yllä näyttää sinulle missä kohtaa olet menossa. Värjätty profiili näyttää sinulle segmentin vastustason. Näyttö näyttää sinulle kartan ja merkki näyttää edistyksesi. Paina Display nappia toistamiseen nähdäksesi kartan. Ensimmäisen segmentin lopussa vastus muuttuu automaattisesti seuraavan segmentin vastukseen. Kun vastus muuttuu, polkimien vastus muuttuu automaattisesti. Pidä tasainen polkemistahti, vaihda kallistusta painamalla lisää ja vähennä näppäimiä. Huomaa: Kalorinkulutus on vain arvio mitä tulet kuluttamaan harjoittelun aikana. Oikea luku riippuu muunmoassa painostasi. Polkemisnopeutesi vaikuttaa siihen paljonko kaloreita kulutat. Harjoittelu jatkuu tällä tavoin kunnes viimeinen segmentti loppuu. Harjoittelun yhteenveto ilmestyy sitten näyttöön. Kun olet valmis, paina Enter. 5. Seuraa harjoitteluasi näytöstä Katso kohta 6 sivulta Pidä sykemittaria ja mittaa sydämensykkeesi. Katso kohta 7 sivulta Kun olet valmis, irroita johto. Katso kohta 8 sivulta 18.

20 Kuinka käyttää watts-harjoittelua 1. Aloita polkeminen tai paina mitä tahansa näppäintä. 2. Valitse menu 3. Valitse watts-harjoittelu Päävalikosta valitse watts workout. Voit myös vain painaa Le Tour de France näppäintä konsolissa. 4. Syötä tavoiteet Paina ylös ja alas näppäimiä. 5. Aloita harjoittelu Aloita polkeminen tai paina Enter. Tavoite ja realistinen kulutus näkyvät näytössä. Konsoli seuraa kulutustasi verraten sitä tavoitteeseen. Kun poljet, pidä kulutuksesi lähellä tavoitetta muuttamalla polkemisnopeuttasi. Huomaa: Harjoitellessasi poljinten vastus muuttuu automaattisesti. Älä käytä Gears nappeja harjoitellessasi, niillä ei ole mitään merkitystä. Kun nuoli on vihreällä alueella, kulutuksesi on lähellä tavoitettasi. Kun nuoli on punaisella alueella, et ole lähellä tavoitettasi. Jos olet liian kaukana tavoitteestasi, polkimien vastus automaattisesti nousee tai laskee tuodakseen sinua lähemmäs tavoitetta. Vaihtaaksesi tavoitetta harjoittelun aikana, paina ylös ja alas näppäimiä. Harjoittelu jatkuu tällä tavalla loputtomasti. Jos haluat pysäyttää harjoittelun, lopeta polkeminen. Aika pysähtyy näytössä. Kun haluat jatkaa harjoittelua, aloita polkeminen. Poistuaksesi, paina Enter. 6. Seuraa harjoitteluasi näytöstä Katso kohta 6 sivulta Pidä sykemittaria ja mittaa sydämensykkeesi. Katso kohta 7 sivulta Kun olet valmis, irroita johto. Katso kohta 8 sivulta 18.

21 Kuinka käyttää ifit-live harjoittelua Huomio: Käyttääksesi tätä, sinulla täytyy olla pääsy langattomaan verkkoon. ifit jäsenyys vaaditaan. 1. Aloita polkeminen tai paina mitä tahansa näppäintä. 2. Kirjaudu ifit tiliisi 3. Valitse menu 4. Valitse harjoitus Menusta valitse ifit Live, sitten Today s workout, Map, Train, World Tour tai Event training ladataksesi seuraavan harjoituksen. Valitse Compete kilpaillaksesi kilpailussa jonka olet jo aikaisemmin valinnut. Voit myös painaa ifit Live nappia konsolissa. Paina Map nappia, Train nappia, World tour nappia tai Event training nappia ladataksesi seuraavan harjoittelun. Valitse Compete kilpaillaksesi kilpailussa jonka olet jo aikaisemmin valinnut. Vaihtaaksesi käyttäjää, valitse Select user ja valitse haluttu käyttäjä. ifit live valikosta voit myös valita manuaalisen harjoittelun (katso sivu 17) tai Tour de France onboard harjoittelulle (katso sivu 19). Ennen kuin harjoittelut latautuvat, sinun täytyy lisätä ne aikatauluusi osoitteessa ifit.com Lisäinformaatiota varten mene osoitteeseen Kun valitset ifit live harjoittelun, näyttö näyttää sinulle nimen, keston ja matkan. Näet myös arvioidun kaloreiden kulutuksen ja kartan tai profiilin harjoittelusta. Jos valitset kilpailun, näyttö laskee alaspäin aloittaakseen kilpailun. Huomaa: Kalorinkulutus on vain arvio mitä tulet kuluttamaan harjoittelun aikana. Oikea luku riippuu muunmoassa painostasi. Polkemisnopeutesi vaikuttaa siihen paljonko kaloreita kulutat. 5. Aloita harjoittelu Katso kohta 4 sivulta 19 Joissakin harjoitteluissa oma ohjaajasi ohjaa sinut harjoittelun läpi. 6. Seuraa edistymistäsi Katso kohta 6 sivulta 18. Kilpailussa näet edistyksesi kilpailutilanteessa. 7. Pidä sykemittaria ja mittaa sydämensykkeesi. Katso kohta 7 sivulta Kun olet valmis, irroita johto. Katso kohta 8 sivulta 18.

22 Kuinka käyttää asetukset-tilaa Konsolissa on asetukset, joiden avulla voit yhdistää sen verkkoon ja kirjautua ifit Live tiliisi. Asetuksista voit myös valita mittayksiköt, vaihtaa demo-tilan päälle tai pois, lukita vastustason ja valita kallistuksen. Voit myös valita kielen. 1.Valitse asetukset Laita konsoli päälle. Valitse päävalikko ja valitse asetukset. 2. Yhdistä langattomaan verkkoon Asetuksista, valitse WiFi. Valitsesitten Standars Wifi, Advanced Wifi tai WPS asetukset. Huomio: Sinulla täytyy olla langaton verkko joka ei ole piilotettu. ifit live tukee salaamattomia sekä salattuja yhteyksiä. Jos valitset standar wifi asetuksen, lista langattomista verkoista ilmestyy ruutuun, valitse siitä haluamasi verkko. Huomaa: Lista saattaa ladata hetken. Sinun täytyy tietää verkkosi nimi ja salasana mikäli sinulla on sellainen. Näppäimistö avautuu näyttöön. Käyttämällä oikea, vasen, ylös ja alas sekä Enter näppäimiä näppäile salasanasi ja valitse Done. Huomaa: Jos valitset verkon jossa ei ole salasanaa,valitse vain Done. Jos sinulla on ongelmia yhdistämisessä, varmista että salasana on oikein. Huomio: Salasanat ovat tarkkoja isoista ja pienistä kirjaimista. Näyttö ilmoittaa sinulle kun konsoli on yhdistetty verkkoon. Paina enter sulkeaksesi asetukset tilan. Jos valitset Advanced wifi tilan, lista langattomista verkoista ilmestyy ruutuun, valitse siitä haluamasi verkko. Huomaa: Lista saattaa ladata hetken. Huomaa: Sinun täytyy tietää verkkosi nimim, salasana, IP osoite, yhdistysosoite, aliverkon peite ja ylinen DNS palvelin. Näppäimistö avautuu näyttöön. Käyttämällä oikea, vasen, ylös ja alas sekä Enter näppäimiä näppäile salasanasi ja valitse Done. Toista nämä toimenpiteet syöttääksesi IP osoitteesi, aliverkon peitteesi, yhdistysosoitteesi ja palvelimesi tunnuksen. Jos sinulla on ongelmia, tarkista oikeinkirjoitus.

23 3. Kirjaudu ifit Live tiliisi Valitse asetuksista ifit kirjautuminen. Näppäimistö ilmestyy kuvaruutuun. Voit liikkua siinä vasen, oikea, ylös, alas ja Enter näppäimillä. Kirjoita salasanasi ja valitse Done. Huomio: Voit vaihtaa käyttäjää ifit Live valikossa valitsemalla valitse käyttäjä ja valitse haluamasi käyttäjä. Luodaksesi tilin tai lisätietoa varten mene osoitteeseen 4. Valitse kieli Valitse asetuksista kansainvälinen. Valitse sitten kieli, ja nykyinen kieli on korostettuna. Valitse sitten haluamasi kieli. Huomio: Tämä toiminto ei välttämättä ole tarjolla. 5. Valitse mittayksikkö Valitse asetuksista kansainvälinen ja sitten yksiköt. Tämänhetkinen valinta näkyy korostettuna. Valitse U.S nähdäksesi tulokset maileissa tai valitse Metric nähdäksesi matkan kilometreissä. 6. Käännä Demo-tila päälle tai pois Konsoli tarjoaa Demo-tilan joka on suunniteltu käytettäväksi mikäli pyörä on esillä liikkeessä. Jos Demo-tila on päällä, konsoli ei mene pois päältä eikä näyttö resetoidu kun lopetat käytön. Voit laittaa demo-tilan päälle tai pois. Asetuksista valitse Demo Mode. Käytössä oleva tila on korostettuna. Laittaaksesi demo-tilan päälle valitse On. Laittaaksesi sen pois päältä valitse Off. 7. Käännä kallistuksen lukitus pois tai päälle Konsoli tarjoaa kallistuksen lukitusmahdollisuuden joka estää pyörää kallistumasta tai nousemasta Voit kääntää kallistuksen päälle tai pois. Valitse kallistuksen lukitus ja tämänhetkinen valinta näkyy lihavoituna. Laittaaksesi lukituksen päälle, valitse on. Laittaaksesi sen pois päältä, valitse off. Huomio: Jos käytät maasto-harjoittelua kun kallistuksen säätö on pois päältä, polkimien vastus muuttuu ohjelmoidun kallistuksen mukaan. 8. Poistu asetukset tilasta Paina Home-näppäintä poistuaksesi.

24 Kuinka käyttää huoltotilaa Konsoli tarjoaa huoltotilan joka antaa sinun päivittää konsolia, asentaa alkuperäisasetukset, näyttää teknisen informaation, suorittaa verkkotestin, kalibroi kallistuksen ja voimamittarin. 1. Valitse asetukset 2. Valitse huoltotila Huoltotila ilmestyy näyttöön. Seuraava informaatio ilmestyy näyttöön otsikkoina: Jos konsoli on yhdistettynä kuntopyörän ohjaimeen, ohjainvalo on vihreä. Jos se ei ole yhdistettynä, valo vilkkuu. Jos pyörä on yhdistettynä langattomaan verkkoon, verkon valo on vihreä. Jos se ei ole, valo on punainen. 3. Päivitä konsolin ohjelmisto Tarkista säännöllisesti ohjelmiston päivitykset. Huoltotilasta valitse laitteiston päivitykset. Paina Enter näppäintä ladataksesi viimeisimmät päivitykset. Tärkeää: Vältääksesi vahingoittamasta pyörää, älä sulje virtaa sillä välin kun ohjelmistoa päivitetään. Näytöstä näet päivityksen edistymisen. Kun päivitys on valmis, konsoli käynnistyy uudelleen. Jos se ei tee niin, paina virta katkaisinta off-asentoon ja odota muutamia senkunteja ennen kuin painat sen takaisin on-asentoon. Saattaa mennä muutama minuutti ennen kuin konsoli on valmis käyttöön. 4. Palauta tehdasasetukset Huoltotilasta valitse palauta tehdasasetukset. Paina sitten Enter. 5. Katso tekniset tiedot Huoltotilasta valitse tekniset tiedot. Näet käyttöajan tunteina, kokonaismatkan joka pyörällä on poljettu ja muuta tietoa. Kun olet valmis, paina Enter. 6. Suorita verkkotesti Huoltotilasta, valitse verkkotesti. Konsoli suorittaa testin ja tarkistaa yhteyden tilan konsolissa ja kuntopyörässä. Kun olet katsonut testin tulokset, paina Enter.

25 7. Kalibroi kallistus Huoltotilasta, valitse kalibroi kallistus. Paina sitten Enter nappia kalibroidaksesi kallistuksen kuntopyörässä. Pyörä liikkuu automaattisesti ylimpään mahdolliseen asentoon, laskeutuu alimpaan mahdolliseen asentoon ja palaa aloitusasentoon. Tämä kalibroi kallistusasetukset. Tärkeää: Pidä lemmikit, jalat ja muut pois pyörän lähettyviltä kun se kalibroituu. Hätätilanteessa, paina Enter näppäintä pysäyttääksesi kalibroinnin. Kun pyörä on valmis, paina Enter. 8. Kalibroi voimamittari Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä löydy pyörästäsi. Kalibroi voimamittari vain mikäli sinua on neuvottu tekemään niin. 9. Poistu huoltotilasta Paina Home-näppäintä. Kuinka käyttää äänentoistoa Soittaaksesi musiikkia tai kuunnellaksesi äänikirjoja konsolin äänijärjestelmän kautta, sinun täytyy liittää MP3- tai CD-soittimesi konsolin liitäntään. Varmista, että äänijohto on liitetty kunnolla. Paina sitten MP3- tai CD- soittimen PLAY-painiketta. Säädä äänenvoimakkuus soittimesta. Jos haluat käyttää kuulokkeita, kiinnitä ne konsoliin. Valinnainen sykemittari Halusitpa polttaa rasvaa tai kasvattaa hapenottokykyäsi, avain harjoitteluun on pitää asianmukainen syke harjoittelun ajan. Sykemittari auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi mittaamalla sykkeesi koko harjoittelusi ajan. Hankkiaksesi sykemittarin, katso tämän ohjekirjan etusivu.

26 Huolto ja ongelmanratkaisu Tarkista ja kiristä kaikki laitteen osat säännöllisesti. Korvaa kaikki kuluneet osat välittömästi. Käytä pehmeää kangasta ja pientä määrää laimeaa saippuaa puhdistaaksesi laitteen. Tärkeää: välttääksesi näytön vahingoittumista, pidä kaikki nesteet poissa sen läheisyydestä ja pidä näyttö poissa suorasta auringonvalosta. REED-KYTKIMEN SÄÄTÄMINEN Jos konsoli ei näytä oikeaa palautetta, Reed-kytkin täytyy säätää. Reed-kytkimen säätämiseksi sammuta virta ja poista virtajohto. Poista ylälevy (10) pyörästä. Kun löydät Ree-katkaisimen (35) löysää mutta älä irrota kaksi 8 x 19mm ruuvia (97). Seuraavaksi liu uta Reed-kytkin hieman lähemmäs tai kauemmas magneetista (55). Seuraavaksi kiristä uudelleen ruuvit. Kiinnitä virtajohto ja paina virtanappia. Pyöritä vipua (53) hetken. Toista kunnes konsoli näyttää oikein. Kun kytkin on säädetty, kiinnitä yläsuoja.

27 Hihnan säätö Jos polkimet lipsuvat kun poljet, pyörähihna täytyy säätää. Katso kokonaiskuva sivulta 31 tunnistaaksesi mainitut osat. Säätääksesi hihnan (66) käännä virta pois ja irrota virtajohto. Kun olet löytänyt säätökolon oikean kyljen (12) alta, säädä ruuvia (39) kunnes hihna on tiukka.

28 OHJEITA KUNTOILUUN VAROITUS: Ennen harjoittelun aloittamista, tarkista terveydentilasi lääkäriltä. Tämä varoitus on erityisen tärkeä, jos olet yli 35 vuotias tai sinulla on terveysongelmia. Pulssimittari ei ole lääkinnällinen laite. Monet tekijät voivat vaikuttaa sydämensykelukemiin. Pulssimittari on tarkoitettu vain harjoittelun apuvälineeksi sydämensykesuuntausten seuraamiseen yleisesti. Nämä ohjeet auttavat suunnittelemaan harjoitteluohjelmasi. Tarkempia tietoja harjoittelemisesta saat lääkäriltäsi tai voit etsiä tietoja arvostetuista alan kirjoista. Muista, että oikea ruokavalio ja riittävä lepo ovat keskeisiä tekijöitä tulosten saavuttamiseksi. HARJOITTELUN INTENSITEETTI Oikealla intensiteetillä harjoitteleminen on avainasemassa tulosten saavuttamiseksi, oli sitten tarkoituksesi polttaa rasvaa tai vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmääsi. Voit käyttää sydämensykettäsi ohjenuorana oikean intensiteettitason löytämiseksi. Alla oleva taulukko näyttää suositellut syketasot rasvanpolttamiseen ja aerobiseen harjoitteluun. Löytääksesi oikean intensiteettitason, katso ikäsi taulukon alapuolelta (iät on pyöristetty lähimpään kymmeneen vuoteen). Kolme numeroriviä yläpuolisessa taulukossa iän yläpuolella määrittävät harjoitteluvyöhykkeen. Alin numero on rasvanpolttosyke, keskimmäinen maksimaalinen syke rasvanpolttoon ja korkein aerobinen harjoittelusyke. Rasvanpoltto Tehokkaan rasvanpolton saavuttaaksesi sinun tarvitsee harjoitella matalalla intensiteettitasolla pysyvällä aikavälillä. Harjoittelun ensiminuuteilla kehosi käyttää hiilihydraattikaloreita energiaksi. Ensiminuuttien jälkeen kehosi alkaa kuluttaa rasvakaloreita. Jos tavoitteenasi on polttaa rasvaa, pidä harjoitteluvyöhykkeenä alinta rasvanpolttosykettä. Maksimaaliseen rasvanpolttoon harjoittele keskimmäisellä taulukon sykevyöhykkeellä. Aerobinen harjoittelu Jos haluat vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmääsi, sinun pitää harjoitella aerobisella sykevyöhykkeellä, joka vaatii paljon happea pitkäaikaisesti. Harjoittele taulukon ylimmällä sykevyöhykkeellä. Kuinka mitata sydämensykkeesi Mitataksesi sydämensykkeesi, kuntoile ainakin kaksi minuuttia. Lopeta sitten harjoittelu ja laita kaksi sormeasi ranteellesi kuten kuvassa näytetty. Ota kuuden sekunnin ajan sydämensyke ja kerro se kymmenellä. Jos esimerkiksi kuuden sekunnin sykkeesi on 14, on silloin sydämensykkeesi 140 lyöntiä minuutissa. OHJEET HARJOITTELUUN Lämmittely Aloita kevyellä harjoittelulla ja venyttelyllä 5 10 minuutin ajan. Lämmittely nostaa ruumiinlämpöäsi, sykettäsi ja verenkiertoasi, ja valmistelee sinut harjoitteluun. Harjoitteluvyöhyke Harjoittele minuuttia pitämällä sykkeesi lähellä harjoitteluvyöhykettäsi. (Älä pidä sykettäsi harjoitteluvyöhykkeellä 20 minuuttia pidempään parin ensimmäisen harjoitteluviikon aikana.) Hengitä säännöllisesti syvään harjoittelun aikana älä koskaan pidätä hengitystäsi. Viilentyminen Venyttele harjoittelun jälkeen 5 10 minuuttia. Venyttely auttaa lihaksiasi venymään ja ehkäisee harjoittelun jälkeisiä ongelmia. HARJOITTELUN TIHEYS Pitääksesi kuntoasi yllä tai parantaaksesi sitä, harjoittele ainakin kolme kertaa viikossa pitämällä vähintään päivä harjoittelujen välissä. Parin kuukauden jälkeen voit halutessasi harjoitella viidesti viikossa. Muista, että avain menestykseen on se, että harjoittelu on säännöllinen ja nautinnollinen osa jokapäiväistä elämääsi.

29 Osa lista

30

31 Kokonaiskuva

32 Varaosien tilaaminen Katso käyttöohjeen etusivu, jos haluat tilata osia. Kokoa tietosi seuraavista asioista ottaessasi yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua: Tuotteen malli- ja sarjanumero (katso etusivu) Tuotteen nimi (katso etusivu) Avainnumero ja kuvaus osista, jotka haluat tilata (Katso OSALISTA ja EXPLODED DRAWING kuva käyttöohjeen loppuosasta) Kierrätys Tuotetta ei saa viedä kunnalliselle kaatopaikalle. Luonnon säästämiseksi tuote pitää kierrättää käyttöiän jälkeen laissa määrätyllä tavalla. Vie tuote oikeutettuun kierrätyspisteeseen alueellasi. Kierrättämällä autat säästämään luonnonvaroja ja voimistat Euroopan luonnonsuojelustandardeja. Jos haluat lisätietoja kierrätyksestä, ota yhteyttä paikalliseen kaupungintaloon tai ostopaikkaan.

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten.

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten. KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten. 1 SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSTARRAN ASETTAMINEN... 2 TÄRKEITÄ TURVATOIMENPITEITÄ... 3 HUOMIOITAVAA

Lisätiedot

KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS Lukekaa kaikki varatoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS Lukekaa kaikki varatoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempää käyttöä varten. 1 KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä, ja ottakaa yhteyttä meihin: Puhelin: 08457089009 Irlannista: 053 92 36102 Internetsivut: www.iconsupport.eu Email: csuk@iconeurope.com

Lisätiedot

VAROITUS Lukekaa kaikki varotoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempään käyttöön

VAROITUS Lukekaa kaikki varotoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempään käyttöön Malli nro. Sarjanumero Kirjoita sarjanumero yläpuolelle viittaukseksi KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA Sarjanumeron sijainti (istuimen alla) KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä,

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU

KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU KÄYTTÖOHJE KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU 1 Sisällysluettelo TÄRKEITÄ TURVATOIMENPITEITÄ...3 HUOMIOITAVAA ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA...4 VAROITUSTARRAN SIJAINTI...4 KOKOAMINEN...5 CROSSTRAINERIN KÄYTTÖ...9

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Mallinro. NTEVEL75910.1 Eränro. HUOMAUTUS. Kirjoita eränumero yllä olevaan kenttään. Eränumero

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Mallinro. NTEVEL75910.1 Eränro. HUOMAUTUS. Kirjoita eränumero yllä olevaan kenttään. Eränumero Mallinro. NTEVEL75910.1 Eränro. KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA Kirjoita eränumero yllä olevaan kenttään. KYSYMYKSIÄ? Eränumero Jos sinulla on kysymyksiä tai jos huomaat puuttuvia osia, ota meihin yhteyttä: HUOMAUTUS

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Tärkeitä huomioita..3. Ennen kuin aloitat.4. Osien tunnistus 5. Kokoaminen..6. Säätö 13. Harjoitteluohjeita 15. Osalista..

Sisällysluettelo. Tärkeitä huomioita..3. Ennen kuin aloitat.4. Osien tunnistus 5. Kokoaminen..6. Säätö 13. Harjoitteluohjeita 15. Osalista.. Sisällysluettelo Varoitustarran sijainti 2 Tärkeitä huomioita..3 Ennen kuin aloitat.4 Osien tunnistus 5 Kokoaminen..6 Säätö 13 Harjoitteluohjeita 15 Osalista.. 17 Kokonaiskuva..... 18 Korvaavien osien

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten.

KÄYTTÖOPAS. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten. KÄYTTÖOPAS UK 08457089009 www.iconsupport.eu csup@iconeurope.com ICON health & Fitness Ltd c/o HI Group PLC Express way Castleford WF10 5QJ United Kingdom Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä.

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. VAROITUS Lukekaa kaikki varotoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. VAROITUS Lukekaa kaikki varotoimet ja ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Säilyttäkää ohjekirja myöhempää käyttöä varten. 1 Malli nro. PFEVEL96010.0 Sarjanumero Kirjoita sarjanumero yläpuolelle viittaukseksi. KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä, ja ottakaa yhteyttä

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

Käyttäjän ohjekirja. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos laitteesta puuttuu osia, ota yhteyttä meihin:

Käyttäjän ohjekirja. Jos sinulla on kysymyksiä tai jos laitteesta puuttuu osia, ota yhteyttä meihin: Käyttäjän ohjekirja Kysyttävää? Jos sinulla on kysymyksiä tai jos laitteesta puuttuu osia, ota yhteyttä meihin: UK 08457089009 www.iconsupport.eu csup@iconeurope.com ICON health & Fitness Ltd c/o HI Group

Lisätiedot

HOME TRAINER. Malli B780P

HOME TRAINER. Malli B780P HOME TRAINER Malli B780P Osalista Kuvio 1 Etujalan asennus 1. Kiinnitä etujalka (B) pääkehykseen (A) ruuvit (L1), prikat (L2) sekä (L6) ja mutterit (L3). Kuvio 2 Reunajalan asennus 1. Kiinnitä reunajalka

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Paketin mukana tulevien työkalujen lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta.

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta. KUNTOPYÖRÄ PEC-4850 TURVALLISUUSOHJEET TÄRKEÄÄ a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b. Tämä laite on suunniteltu vain yksityiskäyttöön ja sisätiloihin. c. Tarkista kuntopyörä ennen käyttöä varmistaaksesi,

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER Warning Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tai muun harjoitusohjelman aloittamista, varsinkin jos et ole aikaisemmin harjoitelllut säännöllisesti ja sinulla on ongelmia

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Kun asennat kuntolaitetta käytä alla

Lisätiedot

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JUOKSUMATTO (Malli MT 7000) TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ Ennen kuin kiinnität sähköjohdon seinään, tarkista että sähköjohto on yhteensopiva pistorasian kanssa ja jännite

Lisätiedot

Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS

Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS Mallin no. PETL84909.0 Sarja no. Kirjoita sarjanumero tyhjälle riville yläpuolelle viittaukseksi. Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä, ja ottakaa

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 F-14 O 1 RÄJÄHDYSKUVA F-16 O 1 PÄÄKOMPONENTIT F-16 O 2 KOKOAMISOHJEET VAIHE 1 1. Asenna etu- ja takatuki (H-1 ja D-5) neljällä pultilla (N). VAIHE 2 1.

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavainta, kumivasaraa sekä ristipääruuvimeisseliä. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5.

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5. SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Asennus 5 Käyttö 9 Huolto ja vianetsintä 16 Harjoitteluohjeita 17 Osaluettelo 18 Yleiskuva 19 Huolto 20 VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT

Lisätiedot

Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS

Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? VAROITUS Mallin no. NETL13711.0 Sarja no. Kirjoita sarjanumero tyhjälle riville yläpuolelle viittaukseksi. Ennen kuin aloitat KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä, ja ottakaa

Lisätiedot

Polkuharjoituslaite Käyttöohje

Polkuharjoituslaite Käyttöohje Polkuharjoituslaite Käyttöohje Sisältö Turvallisuudesta huomioitavaa 2 Hajotuskuva ja osaluettelo. 3 Harjoittelu.. 4 Turvallisuudesta huomioitavaa Lue kaikki ohjeet ennen kuin alat käyttää laitetta. Säilytä

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila Käyttöohjeet Näppäimet Kello tila Pelitila Kohdekuvakkeiden tiedot 1. Aloitus 1.1. Käynnistys / sammutus Paina ja pidä pohjassa -näppäintä käynnistääksesi / sulkeaksesi laitteen. 1.2. Lataaminen Lataa

Lisätiedot

Käyttäjän ohjekirja KYSYTTÄVÄÄ?

Käyttäjän ohjekirja KYSYTTÄVÄÄ? Käyttäjän ohjekirja Mallin nro. PETL59910.0 Sarja nro. Kirjoita sarjanumero tyhjälle riville viittaukseksi. KYSYTTÄVÄÄ? Jos Teillä on kysyttävää tai laitteesta puuttuu osia, olkaa hyvä, ja ottakaa yhteyttä

Lisätiedot

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 INFINITY 1.2X P- 1 P-

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi FirstStep FA20 Aktiivisuusmittari AKTIIVISUUSMITTARI Päivittäisellä liikkumisella on tutkitusti terveyttä

Lisätiedot

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10.

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10. SISÄLLYS Huolto ja vianetsintä 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4 Asennus 5 Käyttö 10 Toiminnot 11 Harjoitteluohjeita 16 Yleiskuva 18 Osaluettelo 19 Huolto 20 TÄRKEITÄ OHJEITA

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla.

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. 1. Esipuhe Onnittelemme sinua Speedohealer laitteen oston johdosta. HealTech Electronics Ltd. on omistautunut

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 KÄYTTÖOHJE TR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 903 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET ) Malli 903 on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten spinning-ryhmille. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC BUILT FOR HEALTH Vaihe 1: a. Kiinnitä etu ja takajalkatuet (I & J) laitteen runkoon käyttämällä aluslevyjä (N-4) ja ruuveja (N-3). Vaihe 2 a. Asenna vasen ja oikea poljin ( G-4

Lisätiedot

OPAS IOT OFFICE - PALVELUSI KÄYTTÄMISEEN

OPAS IOT OFFICE - PALVELUSI KÄYTTÄMISEEN OPAS IOT OFFICE - PALVELUSI KÄYTTÄMISEEN PÄHKINÄNKUORESSA NÄIN PALVELU TOIMII Telia Cloud Laitteet IoT Office Pilvipalvelu IoT Office Käyttöliittymä Laajenna Käynnistä laitteet Ota pilvipalvelu käyttöön

Lisätiedot

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 40 Pikaopas Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Näppäintoiminnot 2 1 Lämmittely Kohde Min Kesto lyöntiä /min Maks min 2 3 4 Lisävarusteet Rider 40:n toimitukseen

Lisätiedot

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 Allen Key-6mm*(1) NO:Q Carriage Bolt M8 NO:Q-1 Carriage Bolt M8 Screwdriver (1)14.24 NO:Q-2 Acorn Nut for M8 Bolt (8) Screwdriver (1)13.15 Box Spanner (1) NO:Q-10 Spring

Lisätiedot

Eye Pal Solo. Käyttöohje

Eye Pal Solo. Käyttöohje Eye Pal Solo Käyttöohje 1 Eye Pal Solon käyttöönotto Eye Pal Solon pakkauksessa tulee kolme osaa: 1. Peruslaite, joka toimii varsinaisena lukijana ja jonka etureunassa on laitteen ohjainpainikkeet. 2.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Benefit B520 Kuntopyörä 91102

Benefit B520 Kuntopyörä 91102 Benefit B520 Kuntopyörä 91102 1 B520 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

PRO-GO Total Gym F-42507

PRO-GO Total Gym F-42507 PRO-GO Total Gym F-42507 Turvallisuusohjeet 1. Ole varovainen harjoitellessasi ja lue käyttöohjeet ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Ennen harjoittelun aloittamista, keskustele terveydentilastasi lääkärin

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata.

Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata. 1 Tulostaulun käyttöohje 1. Yleistä Konsolin näytössä näkyy käytettäessä ohjaavia viestejä, joita kannattaa tämän ohjeen lisäksi seurata. Näytön alapuolella olevilla A, B, C jne. painikkeilla voi valita

Lisätiedot

4000 pro B käyttöohje

4000 pro B käyttöohje 4000 pro B käyttöohje Räjäytyskuva OSALUETTELO Osa Kuvaus Tiedot Kpl 01 Päärunko Punainen 1 02 Takavakauttaja n76*t1,5*450 1 03 Säädettävä päätytulppa Ø76 2 04 Etuvakauttaja n76*t1,5*400 1 05 Kuljetuspyörä

Lisätiedot

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje ELK-68 Käyttöohje Varotoimenpiteet Käytä tätä laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Lue ohje huolellisesti ennen käyttöä. Korjauksen saa suorittaa vain valtuutettu huolto. Sammuta virrat jos menet leimahdus

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Tervetuloa! Ohjattu asennus asentaa Logitech Harmony kaukoohjaimen ohjelmiston koneellesi jatkaaksesi paina NEXT. Valitse kieli ja paina ok. Ohessa on Logitech

Lisätiedot

Muistimoduulit. Käyttöopas

Muistimoduulit. Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key KÄYTTÖOPAS FI 1 SISÄLTÖ 1. mywellness key?... 3 2. Mikä on mywellness key... 3 3. Mitä ovat Move pisteet?... 4 4. Mitä kaikkea näytössä tulisi näkyä?... 5 5. Miten minun pitäisi käyttää mywellness key:tä?...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. VAROITUS Lue kaikki varotoimenpiteet ja ohjeet ennenkuin käytät laitetta. Säilytä tämä käyttöohje. Malli Nro. NETL18711.2 Sarjaro.

KÄYTTÖOPAS. VAROITUS Lue kaikki varotoimenpiteet ja ohjeet ennenkuin käytät laitetta. Säilytä tämä käyttöohje. Malli Nro. NETL18711.2 Sarjaro. Malli Nro. NETL18711.2 Sarjaro. Kirjoita sarjanumero yllä olevaan kohtaan. KÄYTTÖOPAS Sarjanumeron paikka VAROITUS Lue kaikki varotoimenpiteet ja ohjeet ennenkuin käytät laitetta. Säilytä tämä käyttöohje.

Lisätiedot

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

CASALL AB TRACK 98100

CASALL AB TRACK 98100 CASALL AB TRACK 9800 VAROITUSTARROJEN SIJAINTI Tässä kuvassa on esitetty varoitustarrojen paikat. Huomautus: Tarroja ei ehkä ole kuvattu oikeankokoisina. TÄRKEITÄ VAROITUS: Lue käyttöohjeen kaikki tärkeät

Lisätiedot

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU

SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU SIMO MOBILOG ONGELMIEN RATKAISU Yleisimmät ongelmat CGI (Mukana) sovellus Sovelluksen päivittäminen Lataaminen ja asennus Kielen vaihtaminen Ympäristön vaihtaminen (tuotanto-testi) Uudelleenasennus Pakotettu

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito...

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito... WCS-61 KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart Ennen kuin käytät laitetta, lue huolella kohta Turvallisuus, jotta osaat käyttää laitetta oikein. Säilytä käyttöohjeet. Voit tarvita niitä myöhemmin. Jos annat

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS Vaihe 1: Avaa tuolisi lukitus. 01 KEINUN LUKITUS Vaihe 2: Säädä tuoli kehosi mukaan. 02 KEINUN VASTUS 03 ISTUINSYVYYS 04 ISTUINKORKEUS Vaihe 3: Säädä tuoli työsi mukaan. 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 06 SELKÄNOJAN

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Casall EB200 Kuntopyörä 91001

Casall EB200 Kuntopyörä 91001 Casall EB200 Kuntopyörä 91001 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: EB200 NO:J-1 Aorra Nut for M8 Bolt(4)

Lisätiedot

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE 9004 CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KÄYTTOOHJEET ) Casall XTR700 -malli on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten Indoor Bike -ryhmille sekä kotikäyttöön. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN!

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN! Käyttöohje Onnittelumme Handy Heater - pistorasiaan kytkettävän tilalämmittimen ostosta. Tämä johdoton keraaminen tilalämmitin tarjoaa nopeasti ja helposti lämpöä melkein kaikkialle kodissasi. Kytke se

Lisätiedot

Verkkoasetusten ohjeet

Verkkoasetusten ohjeet Älyvaraajan ohjaus 1 Älyvaraajan liittäminen kodin internet-reitittimeen... 2 1.1 Älyvaraajan liittäminen internetiin Ethernet-kaapelilla... 2 1.2 Älyvaraajan liittäminen internetiin langattomasti WPS

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO: Tärkeitä turvatoimenpiteitä... 1 Huomioitavaa ennen käyttöönottoa... 4 Kokoaminen...5 Sykemittarin käyttö...

SISÄLLYSLUETTELO: Tärkeitä turvatoimenpiteitä... 1 Huomioitavaa ennen käyttöönottoa... 4 Kokoaminen...5 Sykemittarin käyttö... OMISTAJAN OHJEKIRJA SISÄLLYSLUETTELO: Tärkeitä turvatoimenpiteitä... 1 Huomioitavaa ennen käyttöönottoa... 4 Kokoaminen...5 Sykemittarin käyttö... 10 Toiminta ja säädöt... 11 Varastoasento ja kuljetus...

Lisätiedot

Telecrane F24 Käyttö-ohje

Telecrane F24 Käyttö-ohje 1 Telecrane F24 Käyttö-ohje Sisällysluettelo - F24 Takuu & turvallisuusohjeet 3 - Käyttöönotto / paristot / vastaanottimen virtalähde 4 - Tunnistuskoodin vaihto 6 - Vastaanottimen virtalähteen jännitteen

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

Suomen Polkupyörätukku Oy Horsmankuja 1 01300 VANTAA p. 09-351 1713 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA

Suomen Polkupyörätukku Oy Horsmankuja 1 01300 VANTAA p. 09-351 1713 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA Turvallisuusohjeet 1. Lue käyttöohje ja noudata sitä. 2. Laitteen omistajan tulee opastaa laiteen muille käyttäjille laitteen käyttöohjeet onnettomuuksien välttämiseksi. 3. Turvallinen etäisyys laitteesta,

Lisätiedot

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Pikaopas Rider Rider :ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 1 Näppäintoiminnot YLÖS (1) ALAS (3) Paina pitkään kytkeäksesi taustavalon Paina mittaritilassa lyhyesti vierittääksesi

Lisätiedot

Phantom / H3-3D Gimbal Kalibrointiohjeet. Aloitus:

Phantom / H3-3D Gimbal Kalibrointiohjeet. Aloitus: Phantom / H3-3D Gimbal Kalibrointiohjeet - Uuden kauko-ohjaimen yhdistäminen kopteriin - Kauko-ohjaimen kalibrointi - Gimbaalin kuvauskulman säätövivun X1 kalibrointi - Gimbaalin asetukset - IMU kalibrointi

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli EPSON R Aluksi -kameran poistaminen pakkauksesta Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. -kamera Mac-sovitinkaapeli ohjelmisto (tyyppi ja määrä vaihtelevat maakohtaisesti) kantohihna videokaapeli

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot