TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus"

Transkriptio

1 TERVETULOA HAVULLE! Partiolaisten ehdoton ykkösjuttu ovat tietenkin leirit. Erityisesti isojen leirien vauhdikasta ohjelmaa, uusia ystäviä ja upeita iltanuotioita muistellaan vielä pitkään. Ensi kesänä Pohjanmaan Partiolaisilla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä mukaan hankkimaan sykähdyttäviä partiokokemuksia piirin yhteiselle leirille Havulle. Piirileirejä järjestetään vain noin joka 4. vuosi, joten täältä ei kannata jäädä pois. Havu järjestetään maanantaista sunnuntaihin ja on tarkoitettu kaiken ikäisille partiolaisille. Leirille odotetaankin jopa osallistujaa. Leirin kesto riippuu partiolaisen iästä. Sudenpennut ovat leirillä keskiviikosta sunnuntaihin, kun muille partiolaisilla leiri alkaa jo maanantaina. Vanhemmat ikäkaudet samoajista ylöspäin voivat halutessaan osallistua rakennusleirille ennen virallisen leirin alkua ja jäädä fiilistelemään leirin päättymistä purkuleirille sunnuntaina 5.8. Leirialue Leirialueena toimii Taivalkosken luonnonkaunis Maijanlampi. Tänne armeijan leirialueelle jokainen lippukunta tulee yhdessä itse järjestämillä kyydeillä, tyypillisesti linja-autolla. Tunnelmallisen metsälammen ympärille, kangasmetsän keskelle rakennetaan leiriläisten voimin suuri leiri telttoineen, ruokailukatoksineen ja muine rakennelmineen. Majoittuminen tapahtuu teltoissa yhdessä oman lippukunnan kanssa. Leiri järjestäytyy niin, että yksi iso tai useampi pieni lippukunta muodostaa savun. Leirin savut taas jaetaan neljään alaleiriin. Havulla on myös alle 7-vuotiaille ja heidän huoltajilleen tarkoitettu perheleiri. Tyypillinen leiripäivä Aamiainen ja lipunosto Kello 10:00 Ohjelma Kello 12:30 Lounas Kello 14:30 Ohjelma Kello 17:00 Päivällinen Kello 19:00 Iltaohjelma, Kuten iltanuotio Kello 20:30 Iltapala Ilmoittautuminen ja leirimaksu Kello 22:00 Hiljaisuus Ilmoittautumisaika leirille on helmikuun ajan Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella paperisella lomakkeella, joka palautetaan täytettynä lippukunnan Havu-agentille. Leirin hinta on 135 euroa (ma su) ja 75 euroa (ke su). Lisätietoa vanhemmille ja tuleville leiriläisille löytyy leirin verkkosivuilta Hienot leiriportit, pitkät telttarivit, alaleirikeittiöistä leijaileva ruuan tuoksu, jännittävien ohjelmien meininki, kahvilan vilske, tuttujen ja uusien partioystävien nauru kaikkea tätä ja paljon muuta löydät ensikesänä Havulta!

2 ILMOITTAUDUN HAVULLE Lomake palautetaan lippukunnan Havu-yhteyshenkilölle mennessä. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. HENKILÖTIEDOT Ilmoittautumistunnus: (löytyy jäsenkortista) Sukunimi: Etunimi: Lippukunta: Katuosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Sähköposti: Jäsennumero: Syntymäaika: Puhelinnumero: Huoltaja: Huoltajan puh: Huoltajan tulee olla tavoitettavissa tästä numerosta leirin ajan. OLEN Seikkailija voi halutessaan osallistua leirille sudenpentuna, jolloin leirillä oloaika on keskiviikosta sunnuntaihin. Leiri maksaa koko ajalta 135 ja ke su ( ) 75. Sudenpentu 7-9-vuotias (leirillä ke su ), seikkailija vuotias, tarpoja vuotias, samoaja vuotias, vaeltaja vuotias, sisupartiolainen, aikuinen 1: koko leiri, aikuinen 2: ajalla Sudenpentu Seikkailija Tarpoja Samoaja Vaeltaja Sisupartiolainen Aikuinen 1 Aikuinen 2 OSALLISTUN PERHELEIRILLE Toinen vanhemmista toimii pestissä leirin ajan. Pestissä toimiva täyttää myös kohdan Pestiläiseksi ilmoittautuva täyttää. Lapset 3 7 v. leirimaksu 30 /koko leiri, 5 /vuorokausi. 0 2-vuotiaat lapset pääsevät leirille maksutta. Perheleiriläinen, hoitaa lapsia Perheleiriläinen, toimii pestissä Perheleiriläinen, lapsi 0 2 v. Perheleiriläinen, lapsi 3 7 v. Haen asuntovaunupaikkaa Perustelut: UIMATAITO Huono Kohtalainen Hyvä ERITYISRUOKAVALIOT Vähälaktoosinen Laktoositon Maidoton Gluteeniton Kasvisruoka Kasvis, syö kalaa Kasvis, syö kanaa Munaton Muu, mikä RUOKA-AINEALLERGIAT Kala Tomaatti Omena Pähkinä Sitrus Herne Lanttu Paprika Porkkana Sipuli Muu, mikä Erillinen selvitys liitteenä

3 TERVEYDENTILA Lääkeaineallergia, aiheuttaja: Muu allergia, aiheuttaja: Sairaus/vamma; Lääkitys/hoito: Erillinen selvitys liitteenä PESTILÄISEKSI ILMOITTAUTUVA TÄYTTÄÄ TEHTÄVÄ LEIRILLÄ Sudenpentujen, seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien ei tarvitse täyttää tätä kohtaa. Huom! Samoajat, jotka toimivat leirillä sampona toisen samoajan kanssa täyttävät tähän kohtaan Sampo. Savun pestit Savunjohtaja Vastaava akela Vastaava sampo Akela Sampo Tarpojaluotsi Samoajaluotsi Vaeltajaluotsi Alaleirin keittiö Leirin pestit Olen jo sopinut tehtävästäni. Tehtäväni leirillä: Kenen kanssa sovittu: En ole sopinut tehtävästäni. Ilmoita kolme valitsemaasi pestiä tärkeysjärjestyksessä, ensimmäiseksi mieluisin vaihtoehto. Pestit: leirisairaala, toimisto/tiedotus, ohjelma, turva, muonitus, tekniikka/huolto OSALLISTUN Huom! Vain pestiläinen täyttää. Rakennus- ja purkuleiri ovat maksuttomat. Leirin aikana yksi päivä maksaa 20. Rakennusleiri Purkuleiri 5.8. Muu aika, päivät: Ma Ti Ke To Pe La Su ALLEKIRJOITUKSET Lue tarkasti ilmoittautumislomakkeessa olevat ehdot. Allekirjoituksellasi sitoudut noudattamaan niitä. Allekirjoittamalla tämän lomakkeen hyväksyn myös, että leirillä minua tai lastani saatetaan kuvata tai haastatella leirilehteä tai muita medioita varten. Paikka ja aika: Ilmoittautujan allekirjoitus: Huoltajan allekirjoitus ja nimen selvennys:

4 ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE HENKILÖTIEDOT Jokainen leirille tulija täyttää henkilökohtaisen ilmoittautumislomakkeensa. Myös tekijät ja perheleiriin tulevat lapset täyttävät tietonsa omalle lomakkeelle. Jokainen alle 18-vuotias ilmoittaa lomakkeessa huoltajan nimen ja puhelinnumeron. Yli 18-vuotiaat ilmoittavat tässä kohdassa lähiomaisensa sekä tämän puhelinnumeron. Huoltajan tai lähiomaisen tulee olla tavoitettavissa ilmoitetusta numerosta leirin ajan. IKÄKAUSI Seikkailija voi halutessaan ilmoittautua sudenpentuleirille väliselle ajalle. Tällöin seikkailija osallistuu sudenpentuohjelmaan. Jokainen yli 22-vuotias täyttää kohdan aikuinen riippumatta siitä, missä tehtävässä toimii leirillä. PERHELEIRI Perheleirin tarkoitus on mahdollistaa alle 7-vuotiaiden lasten vanhempien osallistuminen leirille. Jokaiseen perheeseen tulee kuulua kaksi aikuista. Toisen perheen aikuisista tulee toimia leirillä pestissä ja toisen huolehtia lapsista perheleirissä. Leiriperheen ei tarvitse olla ns. luonnollinen perhe, vaan sen voi muodostaa esimerkiksi kahden ystäväperheen kesken. Leiriperheen huoltajat voivat halutessaan vaihtaa pestiläisen ja perheleiriläisen rooleja keskenään. Leiripesti pysyy tällöin samana. Asuntovaunupaikkoja on leirillä rajoitetusti. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt perustelut paikan saamiseksi huomioidaan paikkoja jaettaessa. Asuntovaunupaikkoja ei välttämättä voida taata kaikille. TEHTÄVÄ LEIRILLÄ Savun pestit: Savu päättää pesteistään sisäisesti. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan jossain savun pestissä, ota yhteys lippukuntasi Havu-yhteyshenkilöön eli agenttiin. Tarkempi kuvaus savun pesteistä löytyy leirin www-sivuilta. Samoajat osallistuvat leirille leiriläisinä, joten he eivät pääsääntöisesti täytä tätä kohtaa. Samoajan on kuitenkin mahdollista toimia sampona yhdessä toisen samoajan kanssa. Tällöin samoaja täyttää lomakkeeseen kohdan sampo. Leirin pestit: Mikäli et ole vielä sopinut pestistäsi, merkitse lomakkeeseen kiinnostuksesi tärkeysjärjestyksessä. Toiveesi toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. LEIRIAIKA Vain pestiläisillä on mahdollisuus osallistua leirille muuksi kuin ilmoitetuksi leiriajaksi. Ilmoita tähän kohtaan tarkat päivämäärät, jolloin olet leirillä. Yksi leiripäivä maksaa 20. Rakennus- ja purkuleiri ovat maksuttomia. Vaeltajille järjestetään rakennusleirin ohessa myös muuta ohjelmaa. ALLEKIRJOITUKSET Muista allekirjoittaa lomake. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan myös huoltajan allekirjoitus. Allekirjoituksellasi sitoudut käyttäytymään leirillä partiomaisesti sekä annat luvan video- ja valokuvaamiseen leirillä. VAKUUTUKSET Mikäli ilmoittautuja ei ole Suomen Partiolaisten jäsen, hänellä ei ole partiovakuutusta (tapaturma-, vastuuja matkavakuutusta) leirin aikana. Leirille lähtijä sitoutuu tällöin hankkimaan tarpeelliseksi katsomansa

5 vakuutukset itse. Leirimaksu on kaikille sama, riippumatta siitä onko leirille tulija Suomen Partiolaisten jäsen vai ei. Mikäli leirille lähtijä haluaa partiovakuutuksen, voi hän liittyä partioon ja maksaa jäsenmaksun. LEIRIMAKSU Leirimaksu on 135 (sudenpennut 75 ). Leirimaksu maksetaan kahdessa osassa lippukunnalle, ensimmäinen osa 75 (sudenpennut 45 ) mennessä ja toinen osa 60 (sudenpennut 30 ) mennessä. PERUMINEN Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian lippukuntasi Havu-agentille. Ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä ilmoittautumisen voi perua veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi Havulle. Jos peruutuksen syy on sinua tai lähiomaistasi kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun hakea lääkärintodistusta vastaan partiovakuutuksesta vakuutusyhtiön lomakkeella. Huomio! Pestiläiseksi ilmoittautuva voi perua ilmoittautumisensa mennessä veloituksetta.

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE HENKILÖTIEDOT LEIRIOHJELMA. ILMOITTAUTUMINEN RAKENNUS- JA PURKULEIREILLE (vain samoajat ja sitä vanhemmat)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE HENKILÖTIEDOT LEIRIOHJELMA. ILMOITTAUTUMINEN RAKENNUS- JA PURKULEIREILLE (vain samoajat ja sitä vanhemmat) ILMOITTAUTUMISLOMAKE Lomake palautetaan lippukunnan Piiru-yhteyshenkilölle 28.2.2014 mennessä. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia kä niitä luovuteta ulkopuolisille. HENKILÖTIEDOT Lriläisen etu- ja sukunimi:

Lisätiedot

KOSMOSPOSTI NRO 3 MARRASKUU 2014

KOSMOSPOSTI NRO 3 MARRASKUU 2014 KOSMOSPOSTI NRO 3 MARRASKUU 2014 2 Järvi-Suomen Partiolaiset ry Yliopistonkatu 26 A, 40100 Jyväskylä Leiritoimisto p. 050 363 6028 www.kosmos15.fi www.jarvisuomi.partio.fi Joensuun Partiotoimisto Koulukatu

Lisätiedot

Sisällysluettelo: Kilke-kontaktien tietopaketti 2

Sisällysluettelo: Kilke-kontaktien tietopaketti 2 Kilke-kontaktien tietopaketti 2 Kilke-kontaktien tietopaketti 2 Tämä viesti toimitetaan lippukunnassasi vain Sinulle, arvoisa Kilke-kontakti. Sinulla on tällä hetkellä yksi lippukuntasi tärkeimmistä pesteistä:

Lisätiedot

Saraste 2012 1. leirikirje

Saraste 2012 1. leirikirje Saraste 2012 1. leirikirje TERVETULOA SARASTEELLE! Kevätauringon paistaessa yhä lämpimämmin myös Saraste lähestyy kovaa vauhtia. Mahtavaa, että sinäkin olet päättänyt lähteä mukaan kesän kivoimmalle leirille.

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset

Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo kevät 2015 Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo kevät 2015 KIPPO - Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n koulutusten ja tapahtumien infolehti piirin jäsenille. Kippo ilmestyy 2 kertaa vuodessa. PÄÄTOIMITTAJA

Lisätiedot

Sarasteen ABC. Tärkeät päivämäärät. Sisällys. Maaliskuun 2012 tukeva Saraste-tietopaketti. ke 7.3. Viimeinen infopaketti Saraste-yhteyshenkilöille:

Sarasteen ABC. Tärkeät päivämäärät. Sisällys. Maaliskuun 2012 tukeva Saraste-tietopaketti. ke 7.3. Viimeinen infopaketti Saraste-yhteyshenkilöille: A B C Kuva: Matsku Salminen 1 Tärkeät päivämäärät ke 7.3. Viimeinen infopaketti Saraste-yhteyshenkilöille: Saraste ABC Maaliskuun 2012 tukeva Saraste-tietopaketti Sisällys Sarasteen ABC Tärkeät päivämäärät

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset

Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo syksy 2014 Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo syksy 2014 ESIMERKIKSI Success in training the boy depends largely on the Scoutmaster s own personal example. Robert Baden-Powell Vapaasti käännettynä otsikko

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset

Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo syksy 2015 Järvi-Suomen Partiolaiset Kippo syksy 2015 SUUNTANA KOSMOS leirinjohtajan mietteitä Mikä olisikaan parempaa kuin katsoa auringon laskua heinäkuisena iltana Saimaan rannalla? Ei mikään.

Lisätiedot

Tämä sivu on tulostettu Reila-09 partioleirin:n internet-sivuilta (www.reila09.fi) perjantaina 12.12.2008 klo 17:03

Tämä sivu on tulostettu Reila-09 partioleirin:n internet-sivuilta (www.reila09.fi) perjantaina 12.12.2008 klo 17:03 Tämä sivu on tulostettu Reila-09 partioleirin:n internet-sivuilta (www.reila09.fi) perjantaina 12.12.2008 klo 17:03 Etusivu > Lippukunnille > Infopaketit > Infopaketti nro 1 Infopaketti nro 1 Hei Navigaattori,

Lisätiedot

Tervetuloa Suurjuhlaan! Kouvolaan 6.-8.6.2014

Tervetuloa Suurjuhlaan! Kouvolaan 6.-8.6.2014 Tervetuloa Suurjuhlaan! Kouvolaan 6.-8.6.2014 Suurjuhla 2014 kokoaa Kouvolaan jopa 10 000 partiolaista juhlimaan yhdessä. Suomen Partiolaisten Suurjuhla järjestetään ensimmäistä kertaa kauniissa Kymenlaaksossa.

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA MERITUULEN TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 01.12.2014 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Merituulen omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän

Lisätiedot

Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa

Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ 2015 Ilmoittautuminen 11.3. 8.4.2015 Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa Sisällysluettelo Perheleirit...3 Päiväleirit...4 Kouluikäisten

Lisätiedot

Kepeli 2015. Toinen leirikirje

Kepeli 2015. Toinen leirikirje Kepeli toinen leirikirje Tervetuloa Kepelille! Vespan kesäleirille Kepelille on ilmoittautunut reilu 430 leiriläistä 9 eri lippukunnasta. Hienoa, että sinäkin lähdet leirille! Leirikirjeen sisältö: 1)

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 28.5.2012 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 23.8.2009 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi

Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi ilkon rippikoululaisten Luottamusharjoitus. 2 Tervetuloa rippikouluun 2011! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna

Lisätiedot

MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN RY OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE Esipuhe Pidät kädessäsi Meripartiolippukunta Niihaman Saukkojen ry omaa opasta partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän oppaaseen

Lisätiedot

Tampereen ev.lut. seurakuntien Nuorisotyö www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa

Tampereen ev.lut. seurakuntien Nuorisotyö www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa 2014 Ilmoittautuminen 12.3. 13.4.2014 Tampereen ev.lut. seurakuntien Nuorisotyö www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa Retket... 3 Perheleirit... 4 Kouluikäisten leirit kesäkuussa... 5 heinäkuussa... 8

Lisätiedot

Ilmoittautuminen 2. 23.9.2013. Rippikoulut 2014. Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi

Ilmoittautuminen 2. 23.9.2013. Rippikoulut 2014. Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi Ilmoittautuminen 2. 23.9.2013 Rippikoulut 2014 Tampereen ev.lut. seurakunnat www.tampereenrippikoulut.fi Sisällysluettelo: 3 Tervetuloa rippikouluun 2014 Kuka voi tulla rippikouluun? Millaiseen rippikouluun

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA LAHDEN SINISTEN

PARTIOLIPPUKUNTA LAHDEN SINISTEN PARTIOLIPPUKUNTA LAHDEN SINISTEN 1 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Lahden Sinisten omaa opasta partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän oppaaseen mielestämme tärkeitä asioita, jotka myös

Lisätiedot

Ilmoittautuminen 15.9. 6.10.2014. Rippikoulut TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ

Ilmoittautuminen 15.9. 6.10.2014. Rippikoulut TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ Ilmoittautuminen 15.9. 6.10.2014 Rippikoulut 2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ Sisällysluettelo: Tervetuloa rippikouluun 2015 3 Kuka voi tulla rippikouluun? Millaiseen rippikouluun Sinä haluat? Millaisia

Lisätiedot

KUVA: Mikko Jalo KEVÄT 2 To 015 im inta- esite

KUVA: Mikko Jalo KEVÄT 2 To 015 im inta- esite KUVA: Mikko Jalo KEVÄT 2015 Toimintaesite TERVETULOA TOIMINTAAN! Tähän esitteeseen on koottu kaikki Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestämät ohjelma- ja koulutustapahtumat yksiin kansiin. Löydät tästä

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset

Järvi-Suomen Partiolaiset syksy 2011 Järvi-Suomen Partiolaiset syksy 2011 Palaute on tärkeä! Muistanet, että Kippoa uudistettiin kentältä tulleen palautteen myötä. Palaute oli, että aiempi Kippo oli liian organisaatiota esittelevä

Lisätiedot

Kilke-viesti: Syyskuu 2009

Kilke-viesti: Syyskuu 2009 Kilke-viesti: Syyskuu 2009 Tämä on kuukausittainen tietopaketti Kilkkeestä kiinnostuneille. Kilkkeen kuukausiviesteihin on koottuna ajankohtaista asiaa Kilkkeestä. Kirje sisältää hiukan mennyttä ja jonkin

Lisätiedot

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 22.10.2009

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 22.10.2009 . (tulostettava pdf-versio) sivu 1(9) TIEDOTTEET LIPPUKUNTALAISTEN KOTEIHIN @ Lippukuntamme Jyväskylän Versot ry on siirtynyt syksystä 2008 lähettämään tiedotteet sähköisesti. Sama tiedote laitetaan näkyviin

Lisätiedot

OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE MERIPARTIOLIPPUKUNTA NIIHAMAN SAUKKOJEN OPAS PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE Esipuhe Pidät kädessäsi meripartiolippukunta Niihaman Saukkojen omaa opasta partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän oppaaseen

Lisätiedot

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI LEIRIKUTSU On aika ilmoittautua palokuntien järjestötoiminnan suurimpaan tapahtumaan lle Tulta päin 2012. Helsingin ja Uudenmaan pelastusliittojen

Lisätiedot

Rippikoulut TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ. Ilmoittautuminen 1. 22.9.2015

Rippikoulut TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ. Ilmoittautuminen 1. 22.9.2015 Rippikoulut 2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ Ilmoittautuminen 1. 22.9.2015 Tervetuloa rippikouluun 2016, Kuka voi tulla rippikouluun? Millaiseen rippikouluun Sinä haluat? 3 Millaisia rippikouluja?

Lisätiedot

Hei. lippukunnan. koulutusvastaava!

Hei. lippukunnan. koulutusvastaava! 1 Hei lippukunnan koulutusvastaava! 2 Tässä sinulle materiaalia, jotta pystyt innostamaan lippukuntalaisia kursseille ja tapahtumiin. Luethan tämän tarkasti läpi, jotta tiedät kenelle mitäkin kurssia voisit

Lisätiedot