PÄÄTÖS Nro 69/10/2 Dnro ISAVI/121/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÄÄTÖS Nro 69/10/2 Dnro ISAVI/121/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen"

Transkriptio

1 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 69/10/2 Dnro ISAVI/121/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Parkonniemen ja Lammassaaren välille Saimaan Luukkolanvirrassa ja töidenaloittamislupa, Puumala. HAKEMUS Hakija on aluehallintovirastoon toimittamassaan hakemuksessa pyytänyt lupaa asiakohdassa sanottuun rakentamiseen. Linjalle rakennetaan 1 kv:n kaapeli, jonka pituus vesistössä on noin 800 m. Alituspaikalla on yleinen kulkuväylä. Kaapeli lasketaan vesistön pohjaan ilman erillistä suojaa. Tarvittaessa kaapeli painotetaan siten, että se painuu tasaisesti pohjaan ja pysyy paikoillaan. Ranta-alueilla kaapeli upotetaan 1,5 metrin minimivesisyvyydestä alkaen pohjaan tehtyyn 70 cm syvään kaivantoon ja peitetään. Hakemukseen on liitetty kaapelin rantautumistilojen Parkonmäki RN:o 1:182, Liisanniemi RN:o 2:46 ja Mansikka-aho RN:o 2:69 omistajien kanssa tehdyt sopimukset rakentamisesta sekä rakentamispaikan vesialueen RN:o 876:1 omistajan Luukkolan osakaskunnan kanssa tehty sopimus rakentamisesta. Hakija on samalla pyytänyt oikeutta saada aloittaa rakennustyöt jo ennen lupapäätöksen lainvoimaiseksi tulemista. HAKEMUKSEN TIEDOKSIANTO Hakemus on vesilain 16 luvun 6, 7 ja 8 :n mukaisesti annettu tiedoksi kuuluttamalla ja erityistiedoksiantona asianosaisille. Muistutukset ja vaatimukset tuli toimittaa aluehallintovirastoon viimeistään

2 2 MUISTUTUKSET 1) Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on lausunut hakemuksesta seuraavaa: "Ympäristö- ja luonnonvarat (YL) vastuualueen tiedossa ei rakentamisen kohteena olevilla alueilla ole sellaisia luontoarvoja, joiden olemassaolo vaarantuisi rakentamisen seurauksena. Hanke ei sanottavasti loukkaa yleistä etua, joten YL vastuualueen käsityksen mukaan hankkeelle voidaan myöntää lupa. Hanke ei myöskään vaaranna valtioneuvoston hyväksymän Vuoksen vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelman (Vuoksen vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelma vuoteen 2015) eikä Etelä- Savon pintavesien toimenpideohjelman mukaista vesialueelle määriteltyä erinomaisen ekologisen tilan säilymisen tilatavoitetta. Mikäli hankkeelle myönnetään lupa, esitetään lupamääräyksiin sisällytettäväksi seuraavaa: ranta-alueilla ja muuallakin, missä veden syvyys on Saimaan alivedenkorkeudesta (Lauritsalan asteikko) N ,01 m mitattuna pienempi kuin 1,5 m, kaapeli upotetaan pohjaan tehtävään kaivantoon ja peitetään muualla vesialueella kaapeli lasketaan pohjaan siten, että se painuu pohjaan tasaisesti ja pysyy paikallaan eikä aiheuta vesistön käyttäjille vaaraa tai haittaa kaivutyöt ranta-alueilla on ranta- ja vesimaisemaan kohdistuvien vaikutusten minimoimiseksi tehtävä varovaisuutta noudattaen työn päätyttyä kaivualueet on huolellisesti viimeisteltävä ja maisemoitava ympäristöön sopiviksi työt on tehtävä siten ja sellaisena aikana, että vesialueelle, vesiliikenteelle ja vesistön muulle käytölle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa ja vahinkoa työn aloittamisen ajankohta sekä lupapäätöksen päivämäärä ja antaja on ennen työn aloittamista ilmoitettava kirjallisesti Etelä- Savon ELY- keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueelle työn valmistumisesta on kuudenkymmenen (60) päivän kuluessa ilmoitettava kirjallisesti Etelä-Savon ELY- keskuksen ympäristöja luonnonvarat vastuualueelle Ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueen käsityksen mukaan hankkeelle voidaan myöntää töidenaloittamislupa, koska hanke ei sanottavasti vaikuta vesioloihin ja koska töiden suorittamisen jälkeen olot voidaan olennaisilta osin palauttaa entisen veroisiksi siinä tapauksessa, että lupa evätään tai sen ehtoja muutetaan."

3 2) Liikenneviraston Järvi-Suomen väyläyksikkö on lausunut hakemuksesta seuraavaa: "Kaapelilinjaus alittaa syväväylän Saimaan kanavan suu - Puumala. Väylän kulkusyvyys on 4,2 m ja haraussyvyys ko. kohdalla on 5,2 m. Väylällä on rahti- ja matkustaja-alusliikennettä sekä vilkasta veneliikennettä. Kaapeli tulee laskea riittävästi painotettuna pohjaan niin, että se painuu pohjaan tasaisesti ja pysyy paikallaan potkurivirtojen vaikutuksessakin. Väylän kohdalla kaapeli painotuksineen on laskettava mahdollisimman kohtisuoraan väylän alitse ja varmistettava, että kaapeli sijoittuu väylän haraustason +69,90 NN alapuolelle. Väylän haraustaso lasketaan purjehduskauden alavertailutasosta NW nav +75,10 NN vähennettynä haraussyvyys 5,2 m. Suunnitelman mukaan vesisyvyyttä ko. kohdalla on reilut 20 m. Ranta-alueilla, missä vesisyvyys on pienempi kuin 1,5 m mitattuna purjehduskauden alavertailutasosta NW nav +75,10 NN, tulee kaapeli upottaa pohjaan tehtävään kaivantoon ja peittää tai suojata muutoin. Kaapelin asennustyöt eivät saa vaikeuttaa vesiliikennettä. Asennustyö tulee mahdollisuuksien mukaan tehdä purjehduskauden ulkopuolella. Mikäli asennustyö tehdään purjehduskauden aikana ja työ vaatii väylän sulkemista vesiliikenteeltä, tulee lupa väylän sulkemiseen käsitellä tämän kaapelin lupakäsittelyn yhteydessä. Asennustyön ajankohta on ilmoitettava ennakkoon Saimaan VTS-keskukseen sähköpostilla saimaa.vts(@)fta.fi. Kaapelin merkitsemisessä tulee noudattaa Merenkulkulaitoksen tiedotuslehdessä nro 6/ annettuja ohjeita ja määräyksiä. Tiedotuslehti löytyy Liikenneviraston internetsivuilta Asennustyön valmistumisesta on ilmoitettava em. tiedotuslehden mukaisesti. Valmistumisilmoitus liitteineen on toimitettava osoitteella Liikennevirasto, Meriosasto / Järvi-Suomen väyläyksikkö, Itäinen Kanavatie 2, LAPPEENRANTA. Lisäksi on ilmoitettava, mikäli kaapeli myöhemmin poistetaan käytöstä tai poistetaan vesistöstä." 3 ALUEHALLINTOVIRASTON RATKAISU Aluehallintovirasto myöntää Suur-Savon Sähkö Oy:lle luvan kaapelin rakentamiseen Parkonniemen ja Lammassaaren välille Saimaan Luukkolanvirrassa Puumalan kunnassa. Rakentamisesta ei ennalta arvioiden aiheudu korvattavia edunmenetyksiä. Ennalta arvaamattomien edunmenetysten varalle annetaan jäljempänä määräys. Luvansaajalle myönnetään oikeus ryhtyä jo ennen tämän päätöksen lainvoimaiseksi tulemista tässä päätöksessä tarkoitettuihin töihin ja toimenpiteisiin (töidenaloittamislupa).

4 4 MÄÄRÄYKSET 1. Kaapeli rakennetaan hakemuksen liitteenä olevan päivätyn linjakartan 1: osoittamaan paikkaan seuraavasti: Ranta-alueilla ja muuallakin, missä veden syvyys on pienempi kuin 1,5 m mitattuna alivedenkorkeudesta N ,01 m, tulee kaapeli upottaa pohjaan tehtävään 0,7 m syvään kaivantoon ja peittää. Väylän kohdalla kaapeli on laskettava mahdollisimman kohtisuoraan väylän alitse ja varmistettava, että kaapeli painotuksineen jää haraustason NN + 69,90 m alapuolelle. Muualla vesialueella kaapeli tulee laskea riittävästi painotettuna pohjaan siten, että se painuu pohjaan tasaisesti ja pysyy paikoillaan eikä aiheuta vesistön käyttäjille vaaraa tai haittaa. 2. Rakentamistyön aloittamisen ajankohta sekä lupapäätöksen päivämäärä ja antaja on hyvissä ajoin ilmoitettava Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle ja Puumalan kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle sekä Saimaan VTSkeskukseen sähköpostilla saimaa.vts@fta.fi. 3. Rakentamistyöt on tehtävä siten ja sellaisena ajankohtana, ettei muuta vesistön käyttöä tarpeettomasti vaikeuteta. 4. Töiden päätyttyä kaivualueet on viimeisteltävä ja maisemoitava ympäristöön sopiviksi. Vesistön pohja on tasattava pohjan nykyiseen tasoon. 5. Vesistökaapelin sijainti on merkittävä Merenkulkulaitoksen tiedotuslehdessä nro 6/ annettujen ohjeiden mukaisesti. 6. Kaapeli painoineen ja merkkitauluineen on pidettävä kunnossa. 7. Työt on tehtävä kahden vuoden kuluessa tämän päätöksen lainvoimaiseksi tulemisesta. 8. Töiden valmistumisesta on ilmoitettava kirjallisesti aluehallintovirastolle, Etelä- Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle, Puumalan kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle ja Liikenneviraston Meriosaston Järvi-Suomen väyläyksikölle kahden kuukauden kuluessa valmistumisesta lukien. Väyläyksikölle tehtävään ilmoitukseen tulee liittää kaapelin sijainnin KKJ-koordinaatein osoittava karttaote tai tiedosto autocad-muodossa. Mikäli kaapeli myöhemmin poistetaan käytöstä tai vesistöstä, on siitä ilmoitettava väyläyksikölle. 9. Mikäli tässä päätöksessä tarkoitetuista toimenpiteistä aiheutuu vahinkoa, haittaa tai muuta edunmenetystä, jota nyt ei ole edellytetty, voi edunmenetyksen kärsinyt tai yleisen edun sitä vaatiessa asianomainen viranomainen lupapäätöksen lainvoiman sitä estämättä saattaa asian vesilain 2 luvun 27 :n 2 momentissa säädetyssä ajassa aluehallintoviraston käsiteltäväksi siinä järjestyksessä kuin hakemusasioista on vesilaissa säädetty.

5 5 PERUSTELUT JA LAUSUNTOJEN HUOMIOON OTTAMINEN Rakentaminen on tarpeen alueen sähköhuollon järjestämistä varten. Hakija on sopinut kaapelin sijoittamisesta vesialueen ja kaapelin rantautumiskohtien maanomistajien kanssa. Rakentaminen ei sanottavasti loukkaa yleistä tai yksityistä etua. Rakentamisesta ei ennalta arvioiden aiheudu vesilain mukaan korvattavia edunmenetyksiä. Ennalta arvaamattomien edunmenetysten varalle on annettu määräys. Koska kysymys on hankkeesta, johon aluehallintovirasto on antanut luvan vesilain 2 luvun 6 :n 1 momentin nojalla ja joka ei sanottavasti vaikuta vesioloihin ja koska olot voidaan olennaisilta osin palauttaa entisen veroisiksi siinä tapauksessa, että lupa evätään tai sen ehtoja muutetaan, aluehallintovirasto oikeuttaa luvan saajan ryhtymään jo ennen tämän päätöksen lainvoimaiseksi tulemista tässä päätöksessä tarkoitettuihin töihin ja toimenpiteisiin. Vakuutta ei määrätä talletettavaksi, koska hankkeen koko, sijainti, paikalliset olosuhteet ja alueen omistajien antamat suostumukset huomioon ottaen ei ennalta arvioiden ole odotettavissa vahinkojen, haittojen ja kustannusten korvaamista, jotka päätöksen kumoaminen tai luvan ehtojen muuttaminen voisi aiheuttaa. Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ja Liikenneviraston Meriosaston Järvi-Suomen väyläyksikön lausunnoissa esitetyt vaatimukset on otettu huomioon lupamääräyksistä ilmenevin tavoin. LAINKOHDAT Vesilain 2 luvun 3, 6 :n 1 momentti ja 26 KÄSITTELYMAKSU Päätöksestä peritään käsittelymaksu 700 euroa. Vesilain 21 luvun 9 Valtioneuvoston asetus aluehallintoviraston maksuista (1145/2009).

6 6 MUUTOKSENHAKU Päätökseen haetaan muutosta Vaasan hallinto-oikeudelta valittamalla. Asian käsittelystä perittävästä maksusta valitetaan samassa järjestyksessä kuin pääasiasta. Valitusosoitus liitteenä. Ympäristöneuvos Esko Vaskinen Esittelijä Markku Juvonen Asian on ratkaissut ympäristöneuvos Esko Vaskinen. Asian on esitellyt esittelijä Markku Juvonen. MJ/LN Tiedustelut: asian esittelijä, puh

7 VALITUSOSOITUS LIITE Valitusviranomainen Itä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupavastuualueen päätökseen saa hakea valittamalla muutosta Vaasan hallinto-oikeudelta. Asian käsittelystä perittävästä maksusta valitetaan samassa järjestyksessä kuin pääasiasta. Valitusaika Määräaika valituksen tekemiseen on kolmekymmentä (30) päivää tämän päätöksen antopäivästä sitä määräaikaan lukematta. Valitusaika päättyy Valitusoikeus Päätöksestä voivat valittaa ne, joiden oikeutta tai etua asia saattaa koskea, sekä vaikutusalueella ympäristön-, terveyden- tai luonnonsuojelun tai asuinympäristön viihtyisyyden edistämiseksi toimivat rekisteröidyt yhdistykset tai säätiöt, asianomaiset kunnat, elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskukset, kuntien ympäristönsuojeluviranomaiset ja muut asiassa yleistä etua valvovat viranomaiset. Valituksen sisältö Valituksen liitteet Valituskirjelmässä, joka osoitetaan Vaasan hallinto-oikeudelle, on ilmoitettava - päätös, johon haetaan muutosta - valittajan nimi, kotikunta ja yrityksen tai yhteisön Y-tunnus - postiosoite ja puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite, joihin asiaa koskevat ilmoitukset valittajalle voidaan toimittaa (mikäli yhteystiedot muuttuvat, on niistä ilmoitettava Vaasan hallinto-oikeudelle, PL 204, Vaasa, sähköposti vaasa.hao@oikeus.fi) - miltä kohdin päätökseen haetaan muutosta - mitä muutoksia päätökseen vaaditaan tehtäväksi - perusteet, joilla muutosta vaaditaan - valittajan, laillisen edustajan tai asiamiehen allekirjoitus, ellei valituskirjelmää toimiteta sähköisesti (telekopiolla tai sähköpostilla) Valituskirjelmään on liitettävä - asiakirjat, joihin valittaja vetoaa vaatimuksensa tueksi, jollei niitä ole jo aikaisemmin toimitettu viranomaiselle - mahdollisen asiamiehen valtakirja tai toimitettaessa valitus sähköisesti selvitys asiamiehen toimivallasta Valituksen toimittaminen Itä-Suomen aluehallintovirastolle Oikeudenkäyntimaksu Valituskirjelmä liitteineen on toimitettava kaksin kappalein Itä-Suomen aluehallintoviraston Kuopion toimipaikan kirjaamoon. Valituskirjelmän on oltava perillä määräajan viimeisenä päivänä ennen virka-ajan päättymistä. Valituskirjelmä liitteineen voidaan myös lähettää postitse, telekopiona tai sähköpostilla. Sähköisesti (telekopiona tai sähköpostilla) toimitetun valituskirjelmän on oltava toimitettu niin, että se on käytettävissä vastaanottolaitteessa tai tietojärjestelmässä määräajan viimeisenä päivänä ennen virka-ajan päättymistä. Itä-Suomen aluehallintoviraston Kuopion toimipaikan kirjaamon yhteystiedot Käyntiosoite: Hallituskatu 12 14, KUOPIO Postiosoite: PL 1741, KUOPIO Puhelin: (vaihde) Telekopio: (017) Sähköposti: kirjaamo.ita@avi.fi Aukioloaika: klo Valittajalta peritään asian käsittelystä Vaasan hallinto-oikeudessa oikeudenkäyntimaksu 89 euroa. Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetussa laissa on erikseen säädetty eräistä tapauksista, joissa maksua ei peritä.

PÄÄTÖS Nro 16/2012/2 Dnro ISAVI/81/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 1.3.2012

PÄÄTÖS Nro 16/2012/2 Dnro ISAVI/81/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 1.3.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 16/2012/2 Dnro ISAVI/81/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 1.3.2012 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Saimaan Jaaninveden Varmavirtaan sekä töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 17/2012/2 Dnro ISAVI/86/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 17/2012/2 Dnro ISAVI/86/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 17/2012/2 Dnro ISAVI/86/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 1.3.2012 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Ala-Kuomiojärven poikki Kiiskilahden kohdalla ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 80/10/2 Dnro ISAVI/155/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 80/10/2 Dnro ISAVI/155/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 80/10/2 Dnro ISAVI/155/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 25.8.2010 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Voimakaapelin rakentaminen Saimaan Louhiveteen Iso Ristisaaren

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 73/2011/2 Dnro ISAVI/49/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 73/2011/2 Dnro ISAVI/49/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 73/2011/2 Dnro ISAVI/49/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 18.11.2011 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kaitajärveen sekä töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011

PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kallaveteen välille Säyneensalo

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 116/10/2 Dnro ISAVI/171/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 3.12.2010

PÄÄTÖS Nro 116/10/2 Dnro ISAVI/171/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 3.12.2010 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 116/10/2 Dnro ISAVI/171/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 3.12.2010 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Tihmas -nimiseen lampeen ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 33/2011/2 Dnro ISAVI/28/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 27.5.2011

PÄÄTÖS Nro 33/2011/2 Dnro ISAVI/28/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 27.5.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 33/2011/2 Dnro ISAVI/28/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 27.5.2011 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Saimaan Hampunsalmeen Liiansaaren

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 16/10/2 Dnro ISAVI/45/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.2.2010

PÄÄTÖS Nro 16/10/2 Dnro ISAVI/45/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.2.2010 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 16/10/2 Dnro ISAVI/45/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.2.2010 Itä-Suomen ympäristölupaviraston toimintaa jatkaa 1.1.2010 lukien Itä-Suomen aluehallintoviraston

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 7/2011/2 Dnro ISAVI/177/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 21.1.2011

PÄÄTÖS Nro 7/2011/2 Dnro ISAVI/177/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 21.1.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 7/2011/2 Dnro ISAVI/177/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 21.1.2011 HAKIJA Säviän vesiosuuskunta ASIA Vesi- ja viemärijohtojen rakentaminen Nilakan Kärväslahteen

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Pitkäniemestä Mustasaareen Päijänteen Luotikkaalla ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Pitkäniemestä Mustasaareen Päijänteen Luotikkaalla ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 57/06/1 Dnro ISY-2006-Y-36 Annettu julkipanon jälkeen 17.5.2006 HAKIJA Vattenfall Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Pitkäniemestä Mustasaareen Päijänteen Luotikkaalla ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 44/10/2 Dnro ISAVI/111/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 44/10/2 Dnro ISAVI/111/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 44/10/2 Dnro ISAVI/111/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 13.4.2010 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Puruveteen Herttuansaaren

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 79/10/2 Dnro ISAVI/153/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 79/10/2 Dnro ISAVI/153/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 79/10/2 Dnro ISAVI/153/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 23.8.2010 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Puulan Kaiskonselälle välille Uitonniemi

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 52/10/2 Dnro ISAVI/115/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 52/10/2 Dnro ISAVI/115/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 52/10/2 Dnro ISAVI/115/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 27.4.2010 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Vaajasalon Kihonniemestä Salmisaareen

Lisätiedot

Sähkökaapelin laskeminen Luonteriin välille Nuottaniemi - Käensaari ja töidenaloittamislupa,

Sähkökaapelin laskeminen Luonteriin välille Nuottaniemi - Käensaari ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 63/04/2 Dnro ISY-2004-Y-77 Annettu julkipanon jälkeen 30.6.2004 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Luonteriin välille Nuottaniemi - Käensaari ja töidenaloittamislupa, Juva

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 40/2011/2 Dnro ISAVI/21/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 40/2011/2 Dnro ISAVI/21/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 40/2011/2 Dnro ISAVI/21/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 8.7.2011 HAKIJA Säviäntaipaleen vesiosuuskunta ASIA Vesijohdon rakentaminen Nilakan Saukonlahteen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 72/2011/2 Dnro ISAVI/53/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 72/2011/2 Dnro ISAVI/53/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 72/2011/2 Dnro ISAVI/53/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 18.11.2011 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Toholahteen ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 34/2012/2 Dnro ISAVI/7/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 34/2012/2 Dnro ISAVI/7/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 34/2012/2 Dnro ISAVI/7/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 15.5.2012 HAKIJA Liperin kunta ASIA Paineviemärin asentaminen Kirkkolahteen, Liperi HAKEMUS Liperin kunta on aluehallintovirastoon

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 54/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-125

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 54/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-125 LÄNSI-SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 54/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-125 Annettu julkipanon jälkeen 27.5.2005 ASIA HAKIJA Vesijohdon rakentamista koskevan päätöksen nro 54/2004/4 osittainen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 52/2012/2 Dnro ISAVI/24/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 28.6.2012

PÄÄTÖS Nro 52/2012/2 Dnro ISAVI/24/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 28.6.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 52/2012/2 Dnro ISAVI/24/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 28.6.2012 HAKIJA Telia Sonera Finland Oyj ASIA Tietoliikennekaapelin asentaminen Saimaan Puruveteen yleisen väylän ali

Lisätiedot

Viemärin rakentaminen Lossisaareen Nilakan Vuonamonlahdella ja töidenaloittamislupa,

Viemärin rakentaminen Lossisaareen Nilakan Vuonamonlahdella ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 44/06/1 Dnro ISY-2006-Y-25 Annettu julkipanon jälkeen 7.4.2006 HAKIJA Hemmingin vesiosuuskunta ASIA Viemärin rakentaminen Lossisaareen Nilakan Vuonamonlahdella ja töidenaloittamislupa, Keitele.

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Kuutsalosta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka.

Kaapelin rakentaminen Kuutsalosta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka. PÄÄTÖS Nro 7/05/1 Dnro ISY-2004-Y-211 Annettu julkipanon jälkeen 17.1.2005 HAKIJA Kymenlaakson Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kuutsalosta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka. HAKEMUS Hakija

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 61/2012/2 Dnro ISAVI/16/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 61/2012/2 Dnro ISAVI/16/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 61/2012/2 Dnro ISAVI/16/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 17.8.2012 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Voimakaapelin laskeminen yleisen väylän ali Saimaan Enonvedellä Vartioniemen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 13/2011/2 Dnro ISAVI/192/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 13/2011/2 Dnro ISAVI/192/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 13/2011/2 Dnro ISAVI/192/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 28.3.2011 HAKIJA Polvijärven kunta ASIA Siirtoviemärin ja vesijohdon rakentaminen Kirkkojoen

Lisätiedot

Jatkoaika Mussalon sataman konttiterminaalin laajentamista koskevien töiden loppuunsaattamiseksi, Kotka

Jatkoaika Mussalon sataman konttiterminaalin laajentamista koskevien töiden loppuunsaattamiseksi, Kotka Etelä-Suomi Päätös Nro 223/2010/4 Dnro ESAVI/511/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 24.11.2010 ASIA HAKIJA Jatkoaika Mussalon sataman konttiterminaalin laajentamista koskevien töiden loppuunsaattamiseksi,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 84/2012/2 Dnro ISAVI/65/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 2.11.2012

PÄÄTÖS Nro 84/2012/2 Dnro ISAVI/65/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 2.11.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 84/2012/2 Dnro ISAVI/65/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 2.11.2012 HAKIJA ASIA Pohjois-Karjalan Sähkö Oy Vesistökaapelin rakentaminen Höytiäisellä välille Raassilanniemi Varissaari

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 36/2012/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 36/2012/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 36/2012/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 15.5.2012 HAKIJA DNA Oy ASIA Valokuituvesistökaapelin asentaminen Syvärin Karsikonselälle välillä Karsikkoniemi- Pietulanlahti,

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Mataraniemestä Konnisaareen Konnivedellä ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Mataraniemestä Konnisaareen Konnivedellä ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 130/08/1 Dnro ISY-2008-Y-134 Annettu julkipanon jälkeen 1.10.2008 HAKIJA Vattenfall Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Mataraniemestä Konnisaareen Konnivedellä ja töidenaloittamislupa, Heinola

Lisätiedot

Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen välille Pauninniemi Herasalo ja töidenaloittamislupa, Kangasniemi

Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen välille Pauninniemi Herasalo ja töidenaloittamislupa, Kangasniemi PÄÄTÖS Nro 1/09/2 Dnro ISY-2008-Y-246 Annettu julkipanon jälkeen 26.1.2009 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen välille Pauninniemi Herasalo ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 78/2012/2 Dnro ISAVI/68/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 78/2012/2 Dnro ISAVI/68/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 78/2012/2 Dnro ISAVI/68/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 17.10.2012 HAKIJA ASIA Savon Voima Verkko Oy Kaapelin asentaminen Remesjoen alitse Kiuruveden Remeskylässä, Kiuruvesi

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 2/2009/4 Dnro LSY 2008 Y 292 Annettu julkipanon jälkeen

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 2/2009/4 Dnro LSY 2008 Y 292 Annettu julkipanon jälkeen LÄNSI SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 2/2009/4 Dnro LSY 2008 Y 292 Annettu julkipanon jälkeen 15.1.2009 ASIA Länsi Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä nro 82/2006/4 vesijohdon

Lisätiedot

Rannan ruoppaus Kallaveden Kolmisopenlahdella kiinteistön edustalla,

Rannan ruoppaus Kallaveden Kolmisopenlahdella kiinteistön edustalla, Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 64/2012/2 Dnro ISAVI/22/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 10.9.2012 ASIA Rannan ruoppaus Kallaveden Kolmisopenlahdella kiinteistön 297-428-33-71 edustalla, Kuopio HAKIJA Kari Lappalainen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 68/2014/2 Dnro ISAVI/2623/04.09/2014

PÄÄTÖS Nro 68/2014/2 Dnro ISAVI/2623/04.09/2014 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 68/2014/2 Dnro ISAVI/2623/04.09/2014 Annettu julkipanon jälkeen 2.10.2014 ASIA 0,4 kv:n sähkökaapelin rakentaminen Kinnulanniemen ja Meltunsaaren välille, Ala- Luostan järveen, Rautavaara

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 4/10/2 Dnro ISAVI/33/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 8.2.2010

PÄÄTÖS Nro 4/10/2 Dnro ISAVI/33/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 8.2.2010 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 4/10/2 Dnro ISAVI/33/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 8.2.2010 Asia on ratkaistu Itä-Suomen ympäristölupaviraston istunnossa 17.12.2009. Itä-Suomen ympäristölupaviraston

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Hiidenvirran ali ja töidenaloittamislupa, Iitti.

Kaapelin rakentaminen Hiidenvirran ali ja töidenaloittamislupa, Iitti. PÄÄTÖS Nro 75/04/1 Dnro ISY-2004-Y-130 Annettu julkipanon jälkeen 16.7.2004 HAKIJA Iitin Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Hiidenvirran ali ja töidenaloittamislupa, Iitti. HAKEMUS Hakija on ympäristölupavirastoon

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 27/2012/2 Dnro ISAVI/92/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 20.4.2012

PÄÄTÖS Nro 27/2012/2 Dnro ISAVI/92/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 20.4.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 27/2012/2 Dnro ISAVI/92/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 20.4.2012 HAKIJA Pohjois-Karjalan rajavartiosto ASIA Sillan rakentaminen Koitereeseen laskevan Hiienjoen yli, Ilomantsi

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Kivijärven Saarensalmeen ja töidenaloittamislupa, Kinnula.

Kaapelin rakentaminen Kivijärven Saarensalmeen ja töidenaloittamislupa, Kinnula. PÄÄTÖS Nro 27/09/1 Dnro ISY-2009-Y-84 Annettu julkipanon jälkeen 4.5.2009 HAKIJA Vattenfall Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kivijärven Saarensalmeen ja töidenaloittamislupa, Kinnula. HAKEMUS Hakija

Lisätiedot

Vesijohdon rakentaminen Kirkonmaan vesiasemalta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka.

Vesijohdon rakentaminen Kirkonmaan vesiasemalta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka. PÄÄTÖS Nro 52/05/1 Dnro ISY-2005-Y-40 Annettu julkipanon jälkeen 27.5.2005 HAKIJA Kotkan Saaristomatkailut Oy ASIA Vesijohdon rakentaminen Kirkonmaan vesiasemalta Ollinkariin ja töidenaloittamislupa, Kotka.

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Vatianjärven Kapeenlahteen ja töidenaloittamislupa, Äänekoski.

Kaapelin rakentaminen Vatianjärven Kapeenlahteen ja töidenaloittamislupa, Äänekoski. PÄÄTÖS Nro 58/04/1 Dnro ISY-2004-Y-91 Annettu julkipanon jälkeen 16.6.2004 HAKIJA Vattenfall Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Vatianjärven Kapeenlahteen ja töidenaloittamislupa, Äänekoski. HAKEMUS

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 6.3.2012 HAKIJA Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ASIA Itä-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä

Lisätiedot

ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT

ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT 1 PÄÄTÖS Nro 57/12/2 Dnro PSAVI/136/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 28.8.2012 ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT Matti Kulju ja Marja-Liisa

Lisätiedot

Kahden 20 kv:n kaapelin ja varaputken asentaminen Miekkaveden Nokisenkosken ali ja valmistelu-lupa, Rautalampi

Kahden 20 kv:n kaapelin ja varaputken asentaminen Miekkaveden Nokisenkosken ali ja valmistelu-lupa, Rautalampi Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 15/2013/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2013 Annettu julkipanon jälkeen 28.2.2013 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kahden 20 kv:n kaapelin ja varaputken asentaminen Miekkaveden Nokisenkosken

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 78/10/2 Dnro ISAVI/141/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 78/10/2 Dnro ISAVI/141/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 78/10/2 Dnro ISAVI/141/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 12.8.2010 HAKIJA Perkaus Oy ASIA Uittosäännön kumoaminen Ulponniemen pudotuspaikan osalta, Kesälahti

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 72/10/2 Dnro ISAVI/132/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 72/10/2 Dnro ISAVI/132/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 72/10/2 Dnro ISAVI/132/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.7.2010 HAKIJA Pohjois-Karjalan Sähkö Oy ASIA Keskijänniteilmajohdon rakentaminen Humalasaaren

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Kilvensalmen ali Kilvensaloon Päijänteellä ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Kilvensalmen ali Kilvensaloon Päijänteellä ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 68/08/1 Dnro ISY-2008-Y-66 Annettu julkipanon jälkeen 9.4.2008 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kilvensalmen ali Kilvensaloon Päijänteellä ja töidenaloittamislupa, Korpilahti.

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 41/2011/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 8.8.2011

PÄÄTÖS Nro 41/2011/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 8.8.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 41/2011/2 Dnro ISAVI/10/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 8.8.2011 HAKIJA Lieksan kaupunki ASIA Kevyen liikenteen sillan rakentaminen Sokojoen yli, Lieksa

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 13/2008/2 Dnro LSY 2007 Y 379 Annettu julkipanon jälkeen

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 13/2008/2 Dnro LSY 2007 Y 379 Annettu julkipanon jälkeen LÄNSI SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 13/2008/2 Dnro LSY 2007 Y 379 Annettu julkipanon jälkeen 3.3.2008 ASIA LUVAN HAKIJA Alakosken ponttonisillan poistamista koskevan määräajan jatkaminen,

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Sääskiniemestä Aholansaareen Syvärillä ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Sääskiniemestä Aholansaareen Syvärillä ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 144/08/1 Dnro ISY-2008-Y-190 Annettu julkipanon jälkeen 31.10.2008 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Sääskiniemestä Aholansaareen Syvärillä ja töidenaloittamislupa, Nilsiä.

Lisätiedot

Hakija omistaa hanketta varten tarvittavan maa- ja vesialueen.

Hakija omistaa hanketta varten tarvittavan maa- ja vesialueen. PÄÄTÖS Nro 104/08/1 Dnro ISY-2008-Y-111 Annettu julkipanon jälkeen 4.7.2008 HAKIJA Jyväskylän kaupunki ASIA Toisen laiturin rakentaminen ja nykyisen pysyttäminen Pekonniemen venesatamassa Päijänteen Keljonlahdella

Lisätiedot

Päätös Nro 233/2011/4 Dnro ESAVI/170/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen

Päätös Nro 233/2011/4 Dnro ESAVI/170/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen Etelä-Suomi Päätös Nro 233/2011/4 Dnro ESAVI/170/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 4.11.2011 ASIA HAKIJA Kyynärjärven kunnostus- ja ruoppaustöitä koskevien Länsi-Suomen ympäristölupaviraston lupapäätöksen

Lisätiedot

LUPAPÄÄTÖS Nro 45/11/2 Dnro PSAVI/27/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA

LUPAPÄÄTÖS Nro 45/11/2 Dnro PSAVI/27/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA LUPAPÄÄTÖS Nro 45/11/2 Dnro PSAVI/27/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 6.7.2011 1 ASIA Viemäriputken rakentaminen Saarenputaan alitse sekä töidenaloittamislupa, Rovaniemi LUVAN HAKIJA Sanna Blanco

Lisätiedot

Hakemus on tullut vireille Ympäristönsuojelulaki 28 :n 1 momentti ja 58 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin 3 b)

Hakemus on tullut vireille Ympäristönsuojelulaki 28 :n 1 momentti ja 58 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin 3 b) Etelä-Suomi Päätös Nro 27/2010/1 Dnro ESAVI/516/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 6.7.2010 ASIA Ympäristönsuojelulain 58 :n mukainen hakemus Varissuon Lämpö Oy:n lämpökeskuksen ympäristöluvan (Lounais-Suomen

Lisätiedot

Länsi-Suomen ympäristölupaviraston päätökseen nro 57/2006/4 sisältyvän töiden suorittamista koskevan ajan muuttaminen, Kankaanpää

Länsi-Suomen ympäristölupaviraston päätökseen nro 57/2006/4 sisältyvän töiden suorittamista koskevan ajan muuttaminen, Kankaanpää Etelä-Suomi Päätös Nro 116/2011/4 Dnro ESAVI/62/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 29.6.2011 ASIA HAKIJA Länsi-Suomen ympäristölupaviraston päätökseen nro 57/2006/4 sisältyvän töiden suorittamista koskevan

Lisätiedot

Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen ja töidenaloittamislupa, Kangasniemi

Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen ja töidenaloittamislupa, Kangasniemi PÄÄTÖS Nro 27/06/2 Dnro ISY-2006-Y-41 Annettu julkipanon jälkeen 3.4.2006 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Puulaveden Rautamullansalmeen ja töidenaloittamislupa, Kangasniemi HAKEMUS

Lisätiedot

Päätös Nro 181/2011/4 Dnro ESAVI/51/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 2.9.2011

Päätös Nro 181/2011/4 Dnro ESAVI/51/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 2.9.2011 Etelä-Suomi Päätös Nro 181/2011/4 Dnro ESAVI/51/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 2.9.2011 ASIA HAKIJA Strömman kanavaan merialueelle asennettavia valokaapelien suojaputkia koskevan Etelä-Suomen aluehallintoviraston

Lisätiedot

Valokaapelin asentaminen Saimaaseen Pikisaaren ja Voisalmensaaren välille ja töidenaloittamislupa,

Valokaapelin asentaminen Saimaaseen Pikisaaren ja Voisalmensaaren välille ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 86/08/2 Dnro ISY-2008-Y-175 Annettu julkipanon jälkeen 5.9.2008 HAKIJA Elisa Oy ASIA Valokaapelin asentaminen Saimaaseen Pikisaaren ja Voisalmensaaren välille ja töidenaloittamislupa, Lappeenranta

Lisätiedot

Vesijohdon rakentaminen Hoikansalmen alituksen osalta Latosaareen, Kinnula.

Vesijohdon rakentaminen Hoikansalmen alituksen osalta Latosaareen, Kinnula. PÄÄTÖS Nro 116/08/1 Dnro ISY-2008-Y-133 Annettu julkipanon jälkeen 10.9.2008 HAKIJA Kinnulan kunta ASIA Vesijohdon rakentaminen Hoikansalmen alituksen osalta Latosaareen, Kinnula. HAKEMUS Hakija on ympäristölupavirastoon

Lisätiedot

Voimakaapelin sijoittaminen Puulaveden Heposelkään Hirsilahden ja Pyykönniemen välille sekä töidenaloittamislupa, Mikkeli.

Voimakaapelin sijoittaminen Puulaveden Heposelkään Hirsilahden ja Pyykönniemen välille sekä töidenaloittamislupa, Mikkeli. PÄÄTÖS Nro 58/06/2 Dnro ISY-2006-Y-99 Annettu julkipanon jälkeen 21.7.2006 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy PL 3 50101 MIKKELI ASIA Voimakaapelin sijoittaminen Puulaveden Heposelkään Hirsilahden ja Pyykönniemen

Lisätiedot

Asia on tullut vireille aluehallintovirastossa

Asia on tullut vireille aluehallintovirastossa Etelä-Suomi Päätös Nro 165/2013/1 Dnro ESAVI/98/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen 5.9.2013 ASIA Southwest Trade Oy:n jätelain 120 :n mukainen suunnitelma, joka koskee Hämeenlinnan kaupungissa sijaitsevan

Lisätiedot

Vesistökaapelin rakentaminen Saimaan Hipsunsalmeen Pitkäniemen ja Harjunniemen välille sekä töidenaloittamislupa, Mikkeli

Vesistökaapelin rakentaminen Saimaan Hipsunsalmeen Pitkäniemen ja Harjunniemen välille sekä töidenaloittamislupa, Mikkeli PÄÄTÖS Nro 92/05/2 Dnro ISY-2005-Y-166 Annettu julkipanon jälkeen 19.9.2005 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Vesistökaapelin rakentaminen Saimaan Hipsunsalmeen Pitkäniemen ja Harjunniemen välille sekä töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Jaaninveden Varmavirran poikki Korkeasaaren pohjoispuolella ja töidenaloittamislupa, Sulkava

Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Jaaninveden Varmavirran poikki Korkeasaaren pohjoispuolella ja töidenaloittamislupa, Sulkava PÄÄTÖS Nro 8/09/2 Dnro ISY-2008-Y-237 Annettu julkipanon jälkeen 21.1.2009 HAKIJA Suur-Savon Sähkö Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Jaaninveden Varmavirran poikki Korkeasaaren pohjoispuolella ja

Lisätiedot

Päätös Nro 216/2011/4 Dnro ESAVI/152/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen

Päätös Nro 216/2011/4 Dnro ESAVI/152/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen Etelä-Suomi Päätös Nro 216/2011/4 Dnro ESAVI/152/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 19.10.2011 ASIA HAKIJA Länsi-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä nro 76/2007/4 vesijohdon ja paineviemärin rakentamiselle

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 5/10/2 Dnro PSAVI/131/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA

PÄÄTÖS Nro 5/10/2 Dnro PSAVI/131/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA PÄÄTÖS Nro 5/10/2 Dnro PSAVI/131/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 4.2.2011 1 ASIA LUVAN HAKIJA Kosteikon ja laskeutusaltaan rakentamista Oivanginjärven valuma-alueelle koskevassa lupapäätöksessä nro

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 40/2014/2 Dnro ESAVI/5/04.09/2014. Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 40/2014/2 Dnro ESAVI/5/04.09/2014. Annettu julkipanon jälkeen Etelä-Suomi PÄÄTÖS Nro 40/2014/2 Dnro ESAVI/5/04.09/2014 Annettu julkipanon jälkeen 25.3.2014 ASIA Vesialueen rakentamista Karistoon Kymijärven rantaan koskevassa Itä- Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä

Lisätiedot

Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Kurenvirtaan sekä töidenaloittamislupa, Ruokolahti

Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Kurenvirtaan sekä töidenaloittamislupa, Ruokolahti PÄÄTÖS Nro 57/07/2 Dnro ISY-2007-Y-114 Annettu julkipanon jälkeen 28.5.2007 HAKIJA Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy ASIA Sähkökaapelin laskeminen Saimaan Kurenvirtaan sekä töidenaloittamislupa, Ruokolahti

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 ASIA HAKIJAT Laiturin rakentaminen kiinteistön Pohjoiskorvanniemi 140 407 3 153 edustalle Porovedellä, Iisalmi

Lisätiedot

Rakennetun kaapelin pysyttämistä Hiidensalmessa Pyhäjärvellä koskeva hakemusasia, Iitti.

Rakennetun kaapelin pysyttämistä Hiidensalmessa Pyhäjärvellä koskeva hakemusasia, Iitti. PÄÄTÖS Nro 75/06/1 Dnro ISY-2006-Y-38 Annettu julkipanon jälkeen 28.7.2006 HAKIJA Iitin Sähkö Oy ASIA Rakennetun kaapelin pysyttämistä Hiidensalmessa Pyhäjärvellä koskeva hakemusasia, Iitti. HAKEMUS Hakija

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Pajuniemestä Röngänsaareen Syvärin Ukonlahdella ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Pajuniemestä Röngänsaareen Syvärin Ukonlahdella ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 53/09/1 Dnro ISY-2009-Y-100 Annettu julkipanon jälkeen 17.6.2009 HAKIJA Savon Voima Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Pajuniemestä Röngänsaareen Syvärin Ukonlahdella ja töidenaloittamislupa, Nilsiä.

Lisätiedot

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 51/2014/1 Dnro PSAVI/92/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen Kuivajätteen välivarastointi, Oulu

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 51/2014/1 Dnro PSAVI/92/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen Kuivajätteen välivarastointi, Oulu 1 PÄÄTÖS Nro 51/2014/1 Dnro PSAVI/92/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen 26.5.2014 ASIA Kuivajätteen välivarastointi, Oulu HAKIJA Stora Enso Oyj PL 196 90101 Oulu 2 HAKEMUS Stora-Enso Oyj, Oulun tehtaat

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 34/2014/1 Dnro PSAVI/40/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 34/2014/1 Dnro PSAVI/40/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen 1 PÄÄTÖS Nro 34/2014/1 Dnro PSAVI/40/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen 24.4.2014 ASIA Eläinsuojan toimintaa koskeva ympäristölupa, Kärsämäki LUVAN HAKIJA Lehtorannan Liha Oy Luonuanojantie 50 86710

Lisätiedot

ASIA. LUVAN HAKIJAT Leo Hahtonen ja Eero Halonen / Leo Hahtonen Luodetie Kiviniemi

ASIA. LUVAN HAKIJAT Leo Hahtonen ja Eero Halonen / Leo Hahtonen Luodetie Kiviniemi 1 PÄÄTÖS Nro 7/2013/2 Dnro PSAVI/102/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 24.1.2013 ASIA Virpiniemen venesataman aallonmurtajan rakentaminen, Oulu LUVAN HAKIJAT Leo Hahtonen ja Eero Halonen / Leo Hahtonen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 47/2012/2 Dnro ISAVI/15/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 47/2012/2 Dnro ISAVI/15/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 47/2012/2 Dnro ISAVI/15/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 15.6.2012 HAKIJA Ilkka Talvinen ASIA Sähkökaapelin sijoittaminen yleisen väylän poikki Pielisen Pienen ja Suuren Kanasaaren

Lisätiedot

LUPAPÄÄTÖS Nro 2/07/1 Dnro PSY-2006-Y-113 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA

LUPAPÄÄTÖS Nro 2/07/1 Dnro PSY-2006-Y-113 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA LUPAPÄÄTÖS Nro 2/07/1 Dnro PSY-2006-Y-113 Annettu julkipanon jälkeen 4.1.2007 1 ASIA LUVAN HAKIJA Ivalojoen Pajakosken alueen rantojen suojaamista koskevan lupapäätöksen nro 90/04/1 rakentamisajan jatkaminen,

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 129/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-185 Annettu julkipanon jälkeen Paineviemärin rakentaminen Lapuanjoen alitse, Kuortane.

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 129/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-185 Annettu julkipanon jälkeen Paineviemärin rakentaminen Lapuanjoen alitse, Kuortane. LÄNSI-SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 129/2005/4 Dnro LSY-2005-Y-185 Annettu julkipanon jälkeen 31.10.2005 ASIA LUVAN HAKIJA Paineviemärin rakentaminen Lapuanjoen alitse, Kuortane.

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 21/2011/2 Dnro ISAVI/182/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.4.2011

PÄÄTÖS Nro 21/2011/2 Dnro ISAVI/182/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.4.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 21/2011/2 Dnro ISAVI/182/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 11.4.2011 HAKIJAT Ilkka ja Kirsi Juvonen ynnä muut ASIA Vesijohdon rakentaminen Yöveden Pökkäänlahteen

Lisätiedot

Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Vehkalammesta Jääsjärven Vehkalahteen johtavan joen ali ja töidenaloittamislupa, Hartola.

Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Vehkalammesta Jääsjärven Vehkalahteen johtavan joen ali ja töidenaloittamislupa, Hartola. PÄÄTÖS Nro 31/08/1 Dnro ISY-2008-Y-37 Annettu julkipanon jälkeen 15.2.2008 HAKIJA Hartolan kunta ASIA Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Vehkalammesta Jääsjärven Vehkalahteen johtavan joen ali ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee Fenestra Oy:n Forssan tehtaan ympäristöluvan rauettamista, Forssa.

Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee Fenestra Oy:n Forssan tehtaan ympäristöluvan rauettamista, Forssa. Etelä-Suomi Päätös Nro 206/2012/1 Dnro ESAVI/173/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen 7.12.2012 ASIA Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee Fenestra Oy:n Forssan tehtaan ympäristöluvan rauettamista,

Lisätiedot

Kaapelin rakentaminen Ala-Keiteleen Pyyrinlahden Keitaansalmeen ja töidenaloittamislupa,

Kaapelin rakentaminen Ala-Keiteleen Pyyrinlahden Keitaansalmeen ja töidenaloittamislupa, PÄÄTÖS Nro 102/04/1 Dnro ISY-2004-Y-191 Annettu julkipanon jälkeen 5.11.2004 HAKIJA Vattenfall Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Ala-Keiteleen Pyyrinlahden Keitaansalmeen ja töidenaloittamislupa, Äänekoski.

Lisätiedot

Ympäristökeskus on katsonut, että hanke ei loukkaa yleistä etua ja puoltanut luvan myöntämistä, kun otetaan huomioon seuraavat seikat:

Ympäristökeskus on katsonut, että hanke ei loukkaa yleistä etua ja puoltanut luvan myöntämistä, kun otetaan huomioon seuraavat seikat: PÄÄTÖS Nro 11/05/1 Dnro ISY-2004-Y-186 Annettu julkipanon jälkeen 24.1.2005 HAKIJA Valkealan kunta ASIA Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Vuohijärven Kalsonlahteen ja töidenaloittamislupa, Valkeala.

Lisätiedot

Päätös Nro 145/2012/1 Dnro ESAVI/193/04.08/2012. Annettu julkipanon jälkeen 21.9.2012

Päätös Nro 145/2012/1 Dnro ESAVI/193/04.08/2012. Annettu julkipanon jälkeen 21.9.2012 Etelä-Suomi Päätös Nro 145/2012/1 Dnro ESAVI/193/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 21.9.2012 ASIA Ympäristönsuojelulain 57 :n mukainen hakemus, joka koskee Lassila & Tikanoja Oyj:n Savion jätehuoltoalueen

Lisätiedot

Vesialueen täyttäminen Jyväsjärvessä ja töidenaloittamislupahakemus, Jyväskylä.

Vesialueen täyttäminen Jyväsjärvessä ja töidenaloittamislupahakemus, Jyväskylä. PÄÄTÖS Nro 122/06/1 Dnro ISY-2006-Y-210 Annettu julkipanon jälkeen 29.11.2006 HAKIJA Kiinteistö Oy Jyväskylän Mattilanniemi ASIA Vesialueen täyttäminen Jyväsjärvessä ja töidenaloittamislupahakemus, Jyväskylä.

Lisätiedot

Päätös. Ympäristönsuojelulain 28 :n 1 momentti ja 2 momentin kohta 4 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin kohta 13 f

Päätös. Ympäristönsuojelulain 28 :n 1 momentti ja 2 momentin kohta 4 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin kohta 13 f Päätös Etelä-Suomi Nro 55/2013/1 Dnro ESAVI/78/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen 14.3.2013 ASIA Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus ongelmajätteiden vastaanottokeskuksen toimintaa koskevan ympäristölupapäätöksen

Lisätiedot

LUPAPÄÄTÖS Nro 38/10/2 Dnro PSAVI/64/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA

LUPAPÄÄTÖS Nro 38/10/2 Dnro PSAVI/64/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA LUPAPÄÄTÖS Nro 38/10/2 Dnro PSAVI/64/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 17.6.2010 1 ASIA LUVAN HAKIJA Vesipostin pohjavedenottamon kaukosuoja-aluemääräysten muuttaminen, Kalajoki Kalajoen kaupunki Kalajoentie

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 108/2006/3 Dnro LSY 2006 Y 115. Kaapelien asentaminen Ratinan Suvantoon, Tampere

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 108/2006/3 Dnro LSY 2006 Y 115. Kaapelien asentaminen Ratinan Suvantoon, Tampere LÄNSI SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 108/2006/3 Dnro LSY 2006 Y 115 Annettu julkipanon jälkeen 9.8.2006 ASIA LUVAN HAKIJA Kaapelien asentaminen Ratinan Suvantoon, Tampere Tampereen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 19/2012/2 Dnro ISAVI/82/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 19/2012/2 Dnro ISAVI/82/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 19/2012/2 Dnro ISAVI/82/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 7.3.2012 HAKIJA Voimatel Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Keiteleen Kivenkorvanselkään sekä töidenaloittamislupa, Vesanto

Lisätiedot

YIT Rakennus Oy perustettavan Asunto Oy Siilinjärven Kotiranta nimisen yhtiön lukuun

YIT Rakennus Oy perustettavan Asunto Oy Siilinjärven Kotiranta nimisen yhtiön lukuun PÄÄTÖS Nro 70/07/1 Dnro ISY-2007-Y-145 Annettu julkipanon jälkeen 27.6.2007 HAKIJA YIT Rakennus Oy perustettavan Asunto Oy Siilinjärven Kotiranta nimisen yhtiön lukuun ASIA Kahden venelaiturin rakentaminen

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 56/10/2 Dnro ISAVI/110/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 56/10/2 Dnro ISAVI/110/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 56/10/2 Dnro ISAVI/110/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 28.4.2010 HAKIJA Juankosken kaupunki ASIA Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Putaanvirtaan sekä

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJAT. Nro 42/2013/1 Dnro PSAVI/63/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen Eläinsuojan toimintaa koskeva ympäristölupa, Muhos

ASIA LUVAN HAKIJAT. Nro 42/2013/1 Dnro PSAVI/63/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen Eläinsuojan toimintaa koskeva ympäristölupa, Muhos 1 LUPAPÄÄTÖS PÄÄTÖS Nro 42/2013/1 Dnro PSAVI/63/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 16.5.2013 ASIA Eläinsuojan toimintaa koskeva ympäristölupa, Muhos LUVAN HAKIJAT Jari ja Anu Saranki Kivirinnantie 91

Lisätiedot

Kaapelin asentaminen Onkiveteen Linnansalmen eteläpuolella yleisen kulkuväylän ali, Lapinlahti.

Kaapelin asentaminen Onkiveteen Linnansalmen eteläpuolella yleisen kulkuväylän ali, Lapinlahti. Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 43/2013/2 Dnro ISAVI/23/04.09/2013 Annettu julkipanon jälkeen 20.6.2013 ASIA Kaapelin asentaminen Onkiveteen Linnansalmen eteläpuolella yleisen kulkuväylän ali, Lapinlahti. HAKIJA

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 93/10/2 Dnro ISAVI/149/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 93/10/2 Dnro ISAVI/149/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 93/10/2 Dnro ISAVI/149/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 17.9.2010 HAKIJA Heinäveden kunta ASIA Vesijohdon ja viemärin rakentaminen Jänisveden Sahalahteen

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen LÄNSI-SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen 17.4.2009 ASIA HAKIJA Kaitasuon turvetuotantoa koskeva ympäristölupa (korkeimman hallinto-oikeuden

Lisätiedot

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 26/2014/2 Dnro PSAVI/34/04.09/2014 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 26/2014/2 Dnro PSAVI/34/04.09/2014 Annettu julkipanon jälkeen 1 PÄÄTÖS Nro 26/2014/2 Dnro PSAVI/34/04.09/2014 Annettu julkipanon jälkeen 13.6.2014 ASIA HAKIJA Vesijohdon rakentaminen Ounasjoen alitse Alanivan kohdalla, Kittilä Tepaston Vesihuolto-osuuskunta 99150

Lisätiedot

Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012

Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011. Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012 Etelä-Suomi Päätös Nro 11/2012/2 Dnro ESAVI/80/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 20.1.2012 ASIA HAKIJA Vesijohto- ja viemäriverkoston rakentamista Pohjois-Kustavin saariston merialueelle koskevan Länsi-Suomen

Lisätiedot

Vesijohdon ja paineviemärin rakentamista Kilpisjärven alitse koskevan aluehallintoviraston päätöksen nro 27/10/2 mukaisen rakentamisajan jatkaminen,

Vesijohdon ja paineviemärin rakentamista Kilpisjärven alitse koskevan aluehallintoviraston päätöksen nro 27/10/2 mukaisen rakentamisajan jatkaminen, PÄÄTÖS Nro 85/2013/2 Dnro PSAVI/32/04.09/2013 Annettu julkipanon jälkeen 20.12.2013 ASIA Vesijohdon ja paineviemärin rakentamista Kilpisjärven alitse koskevan aluehallintoviraston päätöksen nro 27/10/2

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 105/08/2 Dnro Psy-2008-y-132 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA

PÄÄTÖS Nro 105/08/2 Dnro Psy-2008-y-132 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUVAN HAKIJA 1 PÄÄTÖS Nro 105/08/2 Dnro Psy-2008-y-132 Annettu julkipanon jälkeen 15.9.2008 ASIA LUVAN HAKIJA Tuhkan käyttö Pirinsuon luonnonravintolammikon munkkien ja kanavien sulattamiseen, Taivalkoski Pekka Vääräniemi

Lisätiedot

Itä-Suomen ympäristölupaviraston toimintaa jatkaa 1.1.2010 lukien Itä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupavastuualue.

Itä-Suomen ympäristölupaviraston toimintaa jatkaa 1.1.2010 lukien Itä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupavastuualue. Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 35/2011/1 Dnro ISAVI/14/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 8.3.2011 Itä-Suomen ympäristölupaviraston toimintaa jatkaa 1.1.2010 lukien Itä-Suomen aluehallintoviraston

Lisätiedot

Sähkö- ja elektroniikkaromun käsittelyä koskevan ympäristöluvan raukeaminen, Maaninka.

Sähkö- ja elektroniikkaromun käsittelyä koskevan ympäristöluvan raukeaminen, Maaninka. Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 110/2013/1 Dnro ISAVI/79/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen 11.12.2013 ASIA HAKIJA Sähkö- ja elektroniikkaromun käsittelyä koskevan ympäristöluvan raukeaminen, Maaninka. Pohjois-Savon

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 30/2013/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2012

PÄÄTÖS Nro 30/2013/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 30/2013/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 18.4.2013 ASIA HAKIJA 0,4 kv:n kaapelin asentaminen Iisveden Linnonsalmeen yleisen kulkuväylän ali ja valmistelulupa,

Lisätiedot

Vesijohdon rakentaminen Kyyveden Petäjäselälle välille Haapaniemi Kaijansaari ja töidenaloittamislupa, Mikkeli

Vesijohdon rakentaminen Kyyveden Petäjäselälle välille Haapaniemi Kaijansaari ja töidenaloittamislupa, Mikkeli PÄÄTÖS Nro 129/08/2 Dnro ISY-2008-Y-215 Annettu julkipanon jälkeen 10.12.2008 HAKIJA Vesiosuuskunta Majava ASIA Vesijohdon rakentaminen Kyyveden Petäjäselälle välille Haapaniemi Kaijansaari ja töidenaloittamislupa,

Lisätiedot

Päätös. Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee autopurkamon toimintaa, Heinola.

Päätös. Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee autopurkamon toimintaa, Heinola. Päätös Etelä-Suomi Nro 23/2013/1 Dnro ESAVI/41/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen 5.2.2013 ASIA Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee autopurkamon toimintaa, Heinola. LAITOS Heinolan Autopurkaamo

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJAT. PÄÄTÖS Nro 122/2013/1 Dnro PSAVI/22/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJAT. PÄÄTÖS Nro 122/2013/1 Dnro PSAVI/22/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen 1 PÄÄTÖS Nro 122/2013/1 Dnro PSAVI/22/04.08/2013 Annettu julkipanon jälkeen 11.12.2013 ASIA Eläinsuojan toimintaa koskeva ympäristölupa, Kalajoki LUVAN HAKIJAT Saari Mari ja Tomi Kokkolantie 1132 85180

Lisätiedot