MYYDÄÄN. Toimistokiinteistö omalla tontilla. Oulun keskustasta. Albertinkatu Oulu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MYYDÄÄN. Toimistokiinteistö omalla tontilla. Oulun keskustasta. Albertinkatu 8 90100 Oulu"

Transkriptio

1 MYYDÄÄN Toimistokiinteistö omalla tontilla Oulun keskustasta Albertinkatu Oulu Catella Property Oy Kirkkokatu 6, 5. krs, Oulu Puh _ Helsinki. Y-tunnus

2 Sisällysluettelo 1. PERUSTIETOJA KIINTEISTÖSTÄ KOHTEEN VUOKRASOPIMUS, VUOKRALAINEN JA VUOKRATUOTTO KOHTEEN HOITOKULUT KOHTEEN HINTA... 5 LIITTEET LIITE 1 VALOKUVIA KAUPAN KOHTEESTA... 6 LIITE 2 KIINTEISTÖ KARTALLA... 7 LIITE 3 KOHTEEN SIJAINTIKARTTA... 8 PYYDETTÄESSÄ ERIKSEEN TOIMITETTAVAT LIITTEET LIITE 4 KIINTEISTÖREKISTERIOTE, RASITUSTODISTUS JA LAINHUUTOTODISTUS LIITE 5 TONTTIKARTTA, ASEMAKAAVAOTE,- MERKINNÄT JA MÄÄRÄYKSET LIITE 6 VUOKRASOPIMUSKOPIOT LIITE 7 RAKENNUKSEN POHJAKUVAT YHTEYSTIEDOT Lisätiedot ja esittelyt: Pekka Laurila-Harju +358 (0) tai +358 (0) VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämän myyntiesitteen tiedot on hankittu Kiinteistön omistajalta sekä julkisista lähteistä. Catella tai Kiinteistönomistaja eivät kuitenkaan anna informaatiolle virheettömyystakuuta. Catella ja Kiinteistönomistaja varaavat mahdollisuuden käydä neuvotteluja useiden potentiaalisten ostajien kanssa samanaikaisesti. Catella ja Kiinteistönomistaja varaavat oikeuden muutoksiin missä tahansa kaupan ehdoissa riippumatta siitä, missä muodossa ne on esitetty tässä myyntiesitteessä. Kiinteistönomistajalla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset ja pyytää niihin tarkennuksia, eikä Kiinteistönomistajalla ole velvollisuutta hyväksyä yhtään tarjousta. Myyntipäätökseen tarvitaan myyjäyhtiön hallituksen tai kauppahinnan ylittäessä 5 M valtioneuvoston hyväksyvä päätös. Kaikki yhteydenotot, jotka koskevat kyseessä olevaa kohdetta tai tätä myyntiesitettä, pyydämme tekemään Catellaan Pekka Laurila-Harjulle. Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 2 (8)

3 1. Perustietoja kiinteistöstä Sijainti Kiinteistön sijainti Oulun ydinkeskustassa vain korttelin matkan päässä kävelykatualueesta on toimistokäyttöä ajatellen erinomainen. Kiinteistön vuokralaisen ja asiakkaiden pysäköintipaikat sijaitsevat omalla aidatulla pihalla. Kiinteistön lähikaduilla on lisäksi hyvin kadunvarsipysäköintipaikkoja. Kiinteistötiedot: Kiinteistötunnus Kaupunki Oulu (564) Kaupunginosa III Vanhatulli (3) Kortteli 12 Tontti 4 Tontin pinta-ala/hallinta m 2. Omistustontti. Kaava YH, Hallinto- ja virastorakennusten korttelialue, sr-1. Rakennusoikeus = kem 2 Autopaikat Kaava edellyttää 15 kpl tontille. Rakennusoikeutta on käyttämättä noin 798 kem 2. Sen toteuttaminen edellyttänee nykyisen piha-/talousrakennuksen (347 kem 2 ) purkamista tai muuttamista II-kerroksiseksi rakennukseksi, sillä rakennusoikeudesta 920 kem 2 (II) on merkitty osin nykyisen piharakennuksen paikalle/osin Albertinkadun puoleiselle osalla tonttia. Keskelle pihaa on merkitty 30 m 2 yksikerroksista rakennusoikeutta. Varsinainen toimistorakennus on suojeltu kaavamerkinnällä sr-1. Kaavamerkintä ohjeistaa myös muuta tontin lisärakentamista. Toimistorakennuksen nykyinen kerrosala on myyjän kiinteistötietojärjestelmän mukaan noin 885 kem 2 ja kaavassa sille on merkitty noin kem 2 rakennusoikeutta. Tonttikartta, asemakaavaote, - merkinnät ja määräykset toimitetaan pyydettäessä (Liite nro 5). Toimistorakennus Toimistorakennus on alun perin rakennettu 1828, mutta täydellisesti peruskorjattu rakennus- ja LVIStekniikaltaan. Peruskorjaus on valmistunut pääosin vuonna 2007 sekä osin lähinnä julkisivu- ja kattopinnoituksen osalta vuonna Rakennus on rakennettu luonnonkiviperustukselle, siinä on hirsirunko sekä puurakenteiset välipohjat ja yläpohja katon kannattimineen. Julkisivut ovat puuverhoillut ja vesikatteena on konesaumapeltikate. Rakennuksen laajuustiedot: Kerrosala 885 kem 2 Huoneistoala htm 2 Lämmin tilavuus m 3 Rakennus on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemärijärjestelmään sekä kaukolämpö- ja sähköverkostoihin. Rakennuksen lämmönlähteenä on kaukolämpö ja lämmönluovutus tapahtuu vesikiertoisilla radiaattoreilla. Rakennuksessa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto tuloilman viilennyksellä. Tilat ja kunto Rakennuksen tilat/pinnoitteet ovat pääosin vuodelta 2007, jolloin peruskorjaus on valmistunut. Joitakin pieniä tilamuutoksia ja pinnoituksia on tehty myös sen jälkeen. Tilat ovat siistikuntoiset ja sopivat hyvin toimistokäyttöön. Peruskorjauksessa on jätetty osin näkyviin alkuperäisiä rakenneratkaisuja ja pinnoitteita. Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 3 (8)

4 Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee pääosa toimistohuoneista (erikokoisia toimistohuoneita n. 25 kpl, pinta-alaltaan n. 9,3-22,2 hum 2 ) sekä neuvottelutila ja wc-tilat. Huonetilat ovat vanhaan tyyliin korkeita ja ensimmäisen kerroksen toimistohuoneissa sisäkorkeus on pääosin noin 3,4 metriä. Käytävillä on alaslaskukatot. Aulatilaan on jätetty koristeeksi mm. alkuperäinen kakluuniuuni. Toisessa kerroksessa (ullakkotyyppinen ulkoseiniltä matalahko tila) on muutamia toimistohuoneita (3 kpl) rakennuksen molemmissa päädyissä. Muutoin tilat ovat pääosin kahvitila-, neuvottelutila-, sosiaalitila- (pukuhuone- ja suihkutila sekä wc-tila miehille ja naisille) ja varastotilakäytössä. Toisessa kerroksessa on myös saunatila pesutiloineen sekä siihen liittyvä ns. vilpolatila. Ullakkokerroksessa on myös IV-konehuone, teknisiä tiloja sekä sähkökeskustiloja. Rakennuksen kellaritiloissa (kolme erillistä kellarikokonaisuutta) on arkistotiloja sekä teknisiä- ja varastotiloja. Kellaritiloissa on mm. lämmönjakohuonetila. Piharakennus/talousrakennus Piharakennus on alun perin rakennettu vuonna Piharakennusta on myös osin korjailtu 2000-luvulla. Rakennuksessa on varastotiloja sekä koulutus- ja näyttelytiloja wc-tiloineen, joita käytetään lähinnä kesäaikaan. Piharakennuksessa on suora sähkölämmitys ja lämmönluovuttajina on patterit. Rakennus on osin huonokuntoinen ja käyttäjillä on epäilyä mahdollisista kosteusvaurioista. Rakennuksen laajuustiedot: Kerrosala 347 kem 2 Huoneistoala 262 htm 2 Lämmin tilavuus m 3 2. Kohteen vuokrasopimus, vuokralainen ja vuokratuotto Toimistorakennus on vuokrattu alkaneella toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella Pohjois-Suomen työsuojelupiirille. Vuokrasopimuksen ensimmäinen irtisanomispäivä on molemmilla ja irtisanomisaika 12 kk. Vuokrat on sidottu elinkustannusindeksiin ja korotus/tarkistus on kerran vuodessa tammikuun alussa. Sopimuksesta puuttunut Talousrakennus on liitetty erillisellä liitteellä pääsopimukseen ja Talousrakennuksen sopimus on alkanut Sopimuksen osalta noudatetaan alkuperäisen sopimuksen ehtoja. Vuokrasopimuskopiot toimitetaan erikseen pyydettäessä. HUOM! Vuokrasopimuksen mukaan mikäli vuokralaisen organisaatiota muutetaan olennaisesti ja siten, että muutos vaikuttaa toimitilatarpeeseen ja toimitilojen sijoittumiseen, vuokralaisella on oikeus pakottavista syistä johtuen irtisanoa vuokrasopimus 12 kuukauden irtisanomisajalla. Vuokratuotto vuonna 2013 oli yhteensä 9.752,04 /kk (alv 0%), eli vuosituotto ,48 /v - Toimistorakennus n. 805 m ,15 /kk, eli 10,69 /m 2 /kk (alv 0%) - Talousrakennus n. 301 m ,89 /kk, eli 3,80 /m 2 /kk (alv 0%) Vuokratuotto alkaen on yhteensä 9.866,64 /kk (alv 0%), eli arv. vuosituotto ,73 /v Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 4 (8)

5 3. Kohteen hoitokulut Vuokralainen vastaa käyttösähköstä suoraan sähkön myyjälle ja verkkoyhtiölle (toimistorakennuksessa on kaukolämpö ja talousrakennuksessa sähkölämmitys). Vuokralainen vastaa tilojensa siivouksesta, ongelmajätteidensä keräyksestä, säilytyksestä ja hävittämisestä kulloinkin voimassa olevien jätehuoltomääräysten mukaisesti. Vuokrasopimuksen liitteenä olevassa vastuunjakotaulukossa on rajattu tarkasti vuokranantajan ja vuokralaisen väliset vastuurajat kiinteistön ylläpitoon ja uusimiseen liittyen. Vuokranantaja vastaa kohteen hallintokuluista sekä muista seuraavassa taulukossa luetelluista kuluista. Taulukossa on eritelty kiinteistön toteutuneet hoitokulut (n /v) vuosina 2011, 2012 ja Toimitilakulut Albertinkatu 8, Oulu (T / v) (T / v) (T / v) ( / m 2 /v) Yleiskulut (hallinto, yms) Käyttö ja huolto ,93 Ulkoalueiden hoito ,41 Siivous ,00 Lämmitys ,52 Vesi ja jätevesi ,00 Sähkö ,40 Jätehuolto ,10 Vahinkovakuutukset ,00 Kiinteistöverot ,31 Korjaukset ,75 Muut hoitokulut ,31 Yhteensä (alv 0%) ,35 Hoitokulu ( /htm2/kk) 2,90 16,15 4,35 Pinta-alana on käytetty vuokrasopimuksen mukaista huoneistoalaa 805 htm 2. Tarjoajan tulee itse arvioida ja määritellä oma näkemyksensä kiinteistön kulurakenteesta hallinto- ja korjauskuluineen. Kiinteistöstä ei ole tehty kuntoarviota eikä PTS-suunnitelmaa, vaan ostaja vastaa kustannuksellaan tarvitsemistaan Due Diligence kustannuksistaan em. selvitykset mukaan lukien. Ostaja vastaa kaupasta aiheutuvasta varainsiirtoverosta sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. 4. Kohteen hinta Kohdetta myydään tarjousten perusteella Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset sekä pyytää niihin tarkistuksia. Myyntipäätöksen tekee myyjäyhtiön hallitus. Kirjalliset ostotarjoukset keskiviikkoon klo mennessä osoitteeseen: Senaatti-kiinteistöt Kehityskiinteistöt / Jyrki Maikola PL 237 (Lintulahdenkatu 5 A) Helsinki Kuoreen merkintä Albertinkatu 8, Oulu Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 5 (8)

6 LIITE 1 Valokuvia kaupan kohteesta. Toimistorakennuksen sisäpihan puoleinen julkisivu. Piha-/talousrakennus. Kuva ensimmäisen kerroksen käytävältä. Ensimmäisen kerroksen neuvottelutila. Henkilöstön toisen kerroksen kahvitila. Ullakkokerroksen saunan vilpolatila. Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 6 (8)

7 LIITE 2 Kiinteistö kartalla Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 7 (8)

8 LIITE 3 OULUN KESKUSTA Kiinteistön sijainti Albertinkatu 8, Oulu Kiinteistö, Albertinkatu 8, Oulu Sivu 8 (8)

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN MATKAILUTALO

MYYDÄÄN MATKAILUTALO MYYDÄÄN MATKAILUTALO 26.10.2012 Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Matkailutalo -nimellä tunnettu toimisto

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Koskitalo-nimellä tunnettu

Lisätiedot

Maisterinkatu 9, Riihimäki. Mh. 1.100.000. Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.

Maisterinkatu 9, Riihimäki. Mh. 1.100.000. Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella. MYYDÄÄN Riihimäen keskustassa toimistokiinteistö ja rakennusoikeutta Maisterinkatu 9, Riihimäki Mh. 1.100.000 Osoite: Maisterinkatu 9, 11100 Riihimäki Myynnin tausta: Kiinteistön omistajan liiketoiminnot

Lisätiedot

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI 00180, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 14.393 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Albertinkatu 25, 00180 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitsevalla

Lisätiedot

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Jonasson Invest Oy niminen kiinteistösijoitusyhtiö,

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN ARVOKIINTEISTÖ KUOPION KESKUSTASSA TARJOUSTEN PERUSTEELLA PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Kuopiossa sijaitsevat Maanmittauslaitoksen virastorakennus ja saunarakennus

Lisätiedot

PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU

PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU TURUSSA n. 10,5 ha KIINTEISTÖKEHITYSKOHDE PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena kiinteistökokonaisuus Turun Pitkämäessä Osoite: Pitkämäenkatu 9, 20521 Turku Tontit 853-74-74-28,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI. RANTAMAKASIINI Merimasku 2014

NAANTALIN KAUPUNKI. RANTAMAKASIINI Merimasku 2014 NAANTALIN KAUPUNKI RANTAMAKASIINI Merimasku 2014 Merimaskun Rantamakasiini, tontti ja vierasvenesatama Rakennus Naantalin kaupunki myy tarjousten perusteella Merimaskun Kirkonsalmen rannassa sijaitsevan

Lisätiedot

EROTTAJANKATU 2 00130, HELSINKI

EROTTAJANKATU 2 00130, HELSINKI 00130, HELSINKI DÄÄN ARVOKIINTEISTÖ 10.277 m 2 Myynnin kohteena Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva arvokiinteistö Osoite: Erottajankatu 2, 00130 Helsinki Omistaja: Senaatti-kiinteistöt (Suomen valtio)

Lisätiedot

Tehtävät 1, 2 ja 3 olivat yhteisiä kaikille kiinteistöarvioinnin auktorisointikokeiden osa-alueille.

Tehtävät 1, 2 ja 3 olivat yhteisiä kaikille kiinteistöarvioinnin auktorisointikokeiden osa-alueille. KIINTEISTÖARVIOINNIN AUKTORISOINTIKOE 9.1.2006 OHJEELLISET MALLIVASTAUKSET YLEISTÄ Tehtävät 1, 2 ja 3 olivat yhteisiä kaikille kiinteistöarvioinnin auktorisointikokeiden osa-alueille. Asunto- toimitila-,

Lisätiedot

TURUN ENTINEN KESKUSVANKILA JA MAA-ALUEET

TURUN ENTINEN KESKUSVANKILA JA MAA-ALUEET TURUN ENTINEN KESKUSVANKILA JA MAA-ALUEET DÄÄN KIINTEISTÖKOKONAISUUS KEHITETTÄVÄKSI SUUNTAA ANTAVA HAVAINNEKUVA EI VASTAA NYKYTILANNETTA PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun Kakolanmäellä sijaitseva

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI HÖYTÄMÖSTÄ JAX-TALO Oy:n koko osakekanta Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi OSOITE SIJAINTI Höytämöntie

Lisätiedot

PAIKKARINKATU 2-4 08100 LOHJA ASEMAKAAVAMUUTOKSEN ERI VAIHTOEHTOJEN TALOUDELLISTEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI

PAIKKARINKATU 2-4 08100 LOHJA ASEMAKAAVAMUUTOKSEN ERI VAIHTOEHTOJEN TALOUDELLISTEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI PAIKKARINKATU 2-4 08100 LOHJA ASEMAKAAVAMUUTOKSEN ERI VAIHTOEHTOJEN TALOUDELLISTEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI 28.3.2014 Catella Property Oy, Helsinki, Y- tunnus 2214835-6 Catella Property Oy, Arviointipalvelu

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ LAIVANVARUSTAJANKATU 6, 00140 HELSINKI Tuloskiinteistöt Oy Erottajankatu 5 A 4 00130 Helsinki Puhelin 09-6841 620 Faksi 09-2783 239 etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi

Lisätiedot

Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TOIMITILOJEN MARKKINOINTI- JA VUOKRAUSPALVELU Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kilpailuttamisen

Lisätiedot

Kysymys 1 (maksimi 3 p) Kaikille yhteinen

Kysymys 1 (maksimi 3 p) Kaikille yhteinen AKA-KOKEEN KYSYMYKSET OSIO I Kysymys 1 (maksimi 3 p) Kaikille yhteinen Mitä Hyvää kiinteistöarviointitapaa koskevissa määräyksissä (KA ry) todetaan kiinteistönarvioijan suhteesta toimeksiantajaan? Mallivastaus:

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 8.7.2014, ver 1 Sivu 1 / 5 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET (Kaunismäen alue / vuokratontti) MYYJÄ Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. puhelin: 019-264 5000

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI

MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI MYYTÄVÄNÄ KEHITYSKIINTEISTÖ KAARTIN MANEESI KASARMIKATU 15, 00130 HELSINKI SISÄLLYSLUETTELO Sijainti 3 Perustietoa kohteesta 4 Kaavatilanteesta 5 Perustietoa rakennuksesta 6 Sotamuseo 7 1. Kerros 8 2.

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI Suovuoren kartano KIINTEISTÖN 529 22 20 1 MYYNTI 2012

NAANTALIN KAUPUNKI Suovuoren kartano KIINTEISTÖN 529 22 20 1 MYYNTI 2012 NAANTALIN KAUPUNKI Suovuoren kartano KIINTEISTÖN 529 22 20 1 MYYNTI 2012 NAANTALIN KAUPUNKI 1 SUOVUOREN KARTANON TALOUSKESKUS Suovuoren kaupunginosassa Myllärinmäessä Rakennukset sijaitsevat 8 389 m²:n

Lisätiedot

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3)

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) 1 Kauppakirja 1. Myyjä 2. Ostaja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) Perustettavan yhtiön lukuun, omistajinaan Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki

Lisätiedot

Toimitilan vuokrasopimus

Toimitilan vuokrasopimus Sopimusnumero: 31009 Sivu 1 (5) LUONNOS Toimitilan vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Nimi: SENAATTI-KIINTEISTÖT / Itä-Suomen alue Osoite: PL 1054 70101 KUOPIO HETU/Y-tunnus: 1503388-4 Yhteyshenkilö: Kerman

Lisätiedot

Tilakeskus:Mikko Lehtinen Johanna Aarnio

Tilakeskus:Mikko Lehtinen Johanna Aarnio Tilakeskus 12.10.2011 Tilakeskus:Mikko Lehtinen Johanna Aarnio SoTen virastotasoinen hallintopalvelujen toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Kristiinankatu 1. Hallinnon käytössä on 3 937 m2. Tilaliikelaitos

Lisätiedot

28.2.2014, ver 1 Sivu 1 / 9

28.2.2014, ver 1 Sivu 1 / 9 28.2.2014, ver 1 Sivu 1 / 9 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Kaunismäki tontti 1205-2) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (59) Kaupunkirakennelautakunta 05.02.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (59) Kaupunkirakennelautakunta 05.02.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (59) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 15:00-16:20 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRSOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRSOPIMUS LIITE 1 1 LIIKEHUONEISTON VUOKRSOPIMUS 1 Osapuolet Vuokranantaja Hyrynsalmen kunta, 0185075-2, Hyrynsalmi, Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI. Vuokralainen Winterhome Suomi Oy perustettavan yhtiön Oy Saunaworld

Lisätiedot