Karusellimanuaali. Ulla Kaasinen, harrastemanageri SPL Uudenmaan piiri

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Karusellimanuaali. Ulla Kaasinen, harrastemanageri SPL Uudenmaan piiri"

Transkriptio

1 Karusellimanuaali Ulla Kaasinen, harrastemanageri SPL Uudenmaan piiri

2 1 SISÄLLYSLUETTELO ENNAKKOJÄRJESTELYT 3 1)... Piirin tehtävät 3 2)... Turnausten anominen 3 3)... Kenttävaatimukset 3 4)... Lupien hakeminen ja ilmoitukset 3 5)... Tiedottaminen ja markkinointi ORGANISAATIO 4 1)... Turnausvastaava 4 2)... Kenttävastaava 4 3)... Pelinohjaajat ja pelinohjaajien tukihenkilö 4 4)... Tiedottaminen 4 5)... Tulospalvelu 4 6)...Kurinpito 5 7)... Kioskimyynti ja oheistoiminta 5 8)... Ensiapu ja turvallisuusvastaava TUPLATURVA-VAKUUTUS 5 1)... Tuplaturva-vakuutus ENNEN TURNAUSTA 5 1)... Aikataulut 5 2)... Tiedottaminen joukkueille 6 3)... Peruutukset 6 4)... Kenttäalueen valmistelu 6 5)... Näkyvyys ja opasteet 6 6)... Varaudu erilaisiin sääoloihin 6 7)... Säännöt 6 8)... Palkinnot ja diplomit 7 9)... Tarvikkeet 7 10)... Yhteystiedot TURNAUKSEN AIKANA 7 1)... Kisatoimisto 7 2)... Liikenne 7 3)... Kenttäalueen rajaaminen 7 4)...Ottelut ja tulospalvelu 7 5)... Kioski 8 6)... Palkintojenjako 8 7)... Siisteys 8 8)... Tupakointi 8 9)... Ongelmatapaukset 8 10)... Löytötavarat TURNAUKSEN JÄLKEEN 9 1)... Piirin tarvikkeiden palautus 9 2)... Laskutus 9 3)... Jälkiarviointi 9 LINKIT MUISTIN TUEKSI!... 10

3 2 YHTEENVETO Lasten Karuselliturnaukset järjestetään yhteistyössä Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin ja paikallisten seurojen kanssa. Karusellijärjestäjät tekevät arvokasta työtä lasten jalkapallon hyväksi. Järjestelyt tarjoavat mahdollisuuden kerätä rahaa seuralle ja joukkueelle. Lisäksi ne tarjoavat mainion mahdollisuuden yhteishengen kohottamiseen ja seuran tai joukkueen profiilin nostamiseen. Tapahtumien organisoinnista vastaa Uudenmaan piiri, käytännön turnausjärjestelyistä vastaa paikallinen seura ja/tai seuran joukkueet. Vuosittain Karuselleihin osallistuu yli joukkuetta jotka jaetaan järjestäjien kapasiteetista riippuen joukkueen turnauksiin. Tämä manuaali tarkoituksena on yhdenmukaistaa turnauskäytäntöjä ja helpottaa paikallisia turnausjärjestäjiä oman tapahtuman organisoinnissa. Manuaali sisältää tietoa turnausjärjestelyistä ja toimii samalla suuntaa-antavana mallina tapahtumien järjestämiseen. Manuaali toimii myös tehokkaana seurannan ja itsearvioinnin välineenä. Ennen kaikkea tarkoituksena on selkeyttää tapahtuman järjestelyitä. Ottelumanuaali on rakennettu toimimaan apuvälineenä ja muistilistana järjestäjälle. Oman turnauksen suunnittelu, tilojen varaaminen ja toimitsijoiden kartoitus on hyvä aloittaa ajoissa. Myös toimijoiden sitouttaminen ja palkitseminen on tärkeää. Ennakkovalmistelussa avoin tiedottaminen ja säännöllinen seuranta järjestävien tahojen välillä auttaa pitämään tekijät tehtävien tasalla.

4 3 1. ENNAKKOJÄRJESTELYT Turnausjärjestelyissä pätee sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Mikäli mukana on aiemmin turnausjärjestelyissä olleita henkilöitä, hyödynnä heidän osaamistaan. Tee valmistelut ajoissa, älä jätä asioita viime hetkeen! Ennen turnausta sovitaan aikataulut, turnauksen aikaiset tehtävät ja työnjako käydään läpi. Suljetun verkkoryhmän avulla (Facebook, Google +, WhatsApp tms.) kaikki järjestelyihin osallistuvat voivat seurata valmisteluiden etenemistä. 1) Piirin tehtävät Piirillä on päävastuu Karusellijärjestelyissä. Piiri kerää joukkueiden ilmoittautumiset, jakaa joukkueet turnauspaikkakunnille ja tekee otteluohjelmat sekä vastaa Karusellimateriaalien ja palkintojen hankinnasta. 2) Turnausten anominen Turnausten järjestelyt anotaan piiristä vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksessa ilmoitetaan ajankohta ja ikäluokka jota anotaan, vastuullisen järjestäjän yhteystiedot, kenttien koko, lukumäärä ja pelialusta. Jotta seuralle voi myöntää turnauksen, tulee kenttävaraus olla varmistettuna. 3) Kenttävaatimukset Turnauksessa pelialustana on tekonurmi tai nurmi: sosiaalitiloja ja vesipisteitä tulee olla riittävästi sekä osallistujille että yleisölle, kentät ovat pelikäytössä pääsääntöisesti 9:00 18:00, 8v8 pelikentän maksimikoko on 64*45, minimi 55*40, 5v5 pelikentän maksimikoko on 40*30, minimi 30*20, varmista maalien riittävyys, yhdellä pelikentällä pelataan päivässä max. 18 ottelua, 6 joukkueen lohko pelaa päivässä 9 ottelua, pelikentät merkitään joko kalkilla tai merkkikartiolla. 4) Lupien hakeminen ja ilmoitukset Tapahtuman järjestäminen saattaa edellyttää lupien hakemista ja ilmoitusten tekemistä, varmista ainakin että seuraavat asiat ovat kunnossa: ilmoitus yleisötilaisuudesta (poliisi), pelastussuunnitelma (poliisi ja pelastuslaitos). Jos tapahtumassa on pomppulinna, vaatii poliisi siitä ilmoituksen. Lisäksi kunnilla voi olla omia määräyksiä lupakäytännöissä. Lomakkeita löytyy mm. poliisin ja pelastuslaitoksen sivuilta. 5) Tiedottaminen ja markkinointi Piiri vastaa Karusellien markkinoinnista seuroille ja joukkueille. Järjestäjä informoi omaan turnaukseen osallistuvia toimitsijoita ja joukkueita. Tiedottaminen tehdään ensisijaisesti sähköpostilla ja nettisivujen kautta. Myös muita medioita voi hyvin käyttää, esim. Facebook, Instagram tai Twitter.

5 4 2. ORGANISAATIO Samalla henkilöllä voi olla useampia tehtäviä. Tapahtumassa on hyvä huomioida ainakin alla olevat tehtäväalueet. Tehtäviä kannattaa jakaa tasaisesti, näin kenenkään vastuualue ei kasva liian suureksi. 1) Turnausvastaava Turnausvastaava vastaa turnauksen kokonaisuudesta ja tiedottaa ajankohtaisista asioista sekä jakaa vastuualueita muille toimitsijoille. 2) Kenttävastaava Kenttävastaava seuraa joukkueiden ja yleisön toimintaa ja puuttuu mahdollisiin epäkohtiin mahdollisimman nopeasti. Kenttävastaavan tehtävät: - turnauksen aikataulusta huolehtiminen, otteluiden aloitus ja päätös, - varmistaa kenttien kunnon ja pelipallot, - varmistaa että joukkueet tulevat ajoissa pelikentän läheisyyteen, - tarkistaa ennen ottelun alkua joukkueiden peliasujen värit ja toimittaa tarvittaessa varaliivit vierasjoukkueelle, - valvo tuloskorttien toimittamisen tulospalveluun, - ohjaa yleisön katsojille varatuille alueelle, - huolehtii siitä että kaikki turnaukseen osallistuvat pelaajat, toimitsijat ja yleisö noudattavat reilun pelin henkeä ja kunnioittavat toisiaan. 3) Pelinohjaajat ja pelinohjaajien tukihenkilö Pelinohjaajille järjestetään pelinohjaajakoulutus jossa kerrataan yhteiset toimintatavat, säännöt ja tuloskorttien täyttö. Tarvittaessa ota yhteys piirin koulutuksen järjestämiseksi. Tukihenkilö seuraa ja tukee pelinohjaajien toimintaa kenttien välittömässä läheisyydessä. Pelinohjaajat ovat avainasemassa otteluissa. Pelinohjaajatoiminta herättää usein tunteita. Jämäkkä esiintyminen, tiukka pilliin viheltäminen, selkeät näytöt ja puheella opastaminen auttavat pelaajia (ja yleisöä) ymmärtämään pelinohjaajan tulkintoja. Pelinohjaajat jakavat otteluiden päätyttyä molempien joukkueiden Fair Play pelaajille vihreät kortit perusteluiden kera. 4) Tiedottaminen Päävastuu Karusellitiedottamisesta on piirillä. Turnausta varten järjestäjä voi perustaa seuran omille sivuille turnaussivuston jonne voidaan linkittää piirin sivuja. 5) Tulospalvelu Piirillä on turnauskäytössä TASO- tulospalvelujärjestelmä. Tulospalvelusta vastaavalla tulee olla turnauksen aikana käytössään tietokone ja verkkoyhteys. Yleisöpalvelusta huolehditaan joko tulostaulun tai monitorin avulla.

6 5 Tulospalvelun nopeuttamiseksi apuna voi käyttää juoksijoita jotka toimittavat otteluiden tuloskortit tulospalveluun. 6) Kurinpito Päätökset kurinpitotoimissa tekee aina turnauksen edustaja yhdessä piirin edustajan kanssa. Pelinohjaajan tulkinnoista ei voi valittaa. 7) Kioskimyynti ja oheistoiminta Myyntituotot ovat olennainen osa turnauksen taloutta joten mieti tarjonta ja täydennysmenettely tarkasti. Kioskin lisäksi kannattaa suunnitella myös muuta oheistoimintaa, esim. arpamyynti, taitoratoja, kisoja, leikkipaikka tms. Kaikki muu on myynnissä paitsi Karuselli-nimike. 8) Ensiapu ja turvallisuusvastaava Turvallisuusvastaavan tehtävänä on suunnitella ennakkoon onnettomuuksien ehkäisy ja lieventää niiden seurauksia. sekä tarvittaessa käynnistää pelastustoimet. Selvitä ennakkoon lähimmän ensiapuaseman yhteystiedot ja aukioloajat. Yleinen hätänumero on TUPLATURVA-VAKUUTUS 1) Tuplaturva-vakuutus Liikuntajärjestöillä on liikunnan toiminnanvastuun ja vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa vapaaehtoistyötä tekeville alle 80-vuotiaille sattuvia tapaturmia. Lisäksi vakuutus korvaa seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttaman henkilö- tai esinevahingon josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. 4. ENNEN TURNAUSTA Ennen turnausta tehdään toimintasuunnitelma ja jaetaan vastuualueet. Viimeisellä viikolla ennen turnausta käydään läpi tekemättömien tehtävien lista ja varmistetaan että kaikki tehtäviin nimetyt henkilöt ovat käytettävissä. 1) Aikataulut Karuselleissa noudatetaan aikataulurunkoa alla: - ilmoittautuminen kevään Karuselliin päättyy helmikuun lopussa ja syksyn Karuselleihin juhannuksena, - järjestäjäseurat vahvistettu ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, - paikkakuntajako noin viikko ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, - alustavat otteluohjelmat valmistuvat noin 2 viikkoa ennen turnausta.

7 6 2) Tiedottaminen joukkueille Piiri toimittaa järjestäjälle osallistuvien joukkueiden yhteystiedot. Järjestäjän tehtävänä on olla yhteydessä osallistuviin joukkueisiin ennakkoon: - pyydetään lopullisesti vahvistamaan osallistuminen, - ajo-ohjeet ja tietoa pysäköinnistä, - mahdolliset muutokset otteluohjemassa, - kenttäalusta ja käytettävissä olevat pukuhuoneet, lepo- ja sosiaalitilat, - miten toimitaan saavuttaessa turnauspaikalle, - kioski ja mahdollinen oheistoiminta, - joukkueiden omien suojakatoksien sijoituspaikat, - muuta turnaukseen vaikuttavaa tietoa, esim. paikkakunnan sääennuste. 3) Peruutukset Mikäli joukkue peruu osallistumisensa viime hetkellä, voi piiri lisätä mahdollisesti jonossa olevan joukkueen peruneen tilalle. Mikäli jonossa ei ole joukkuetta, voi järjestäjä tarjota lisäotteluita paikkakunnan muille joukkueille. 4) Kenttäalueen valmistelu Mikäli mahdollista, kenttäalue kannattaa valmistella mahdollisimman pitkälle jo turnausta edeltävänä päivänä. Tarkista maalien kunto, kenttärajojen merkinnät ja näkyvyysmateriaalit. 5) Näkyvyys ja opasteet Piirin vastuulla on Karusellibanderollit ja tarvittaessa pelinohjaajaliivit. Materiaali on noudettavissa piirin toimistosta Tavitie 1, Vantaa n. viikkoa ennen turnausta kello 9:00 16:00. Mikäli nouto tapahtuu muuhun aikaan, ota yhteys piiriin. Myös Karusellilogolla varustettuja ajo-opasteita kannattaa laittaa lähestymisteiden varsille. Karusellilogon käyttö turnausten yhteydessä on sallittua. Logon muuttaminen ei ole sallittua. Valmistele kenttäkartat, lämmittelyalueet ja kulkuopasteet. Maalit kannattaa merkitä säänkestävillä numerokylteillä. 6) Varaudu erilaisiin sääoloihin Varaudu sään varalta, aurinko ei aina paista tai se voi paistaa liikaa. Sateella nurmikentät voivat kärsiä kovassa käytössä ja kentän omistaja voi kieltää kenttien käytön. Selvitä onko lähellä mahdollinen varakenttä tai mieti miten toimitte jos ottelut joudutaan perumaan. Kioskin on hyvä olla aina katoksen alla. Varaa turnauksen toimihenkilöille ja pelinohjaajille erillinen lepotila. 7) Säännöt Turnauksessa noudatetaan SPL:n Kaikki Pelaa sääntöjä sekä Karuselleissa noudatettavia erillismääräyksiä. Pelimuoto E-ikäluokissa on 8v8 ja F-ikäluokissa 5v5. Peliaika kaikissa otteluissa on 1*25 minuuttia. Tulosta turnauksen säännöt ja laita niitä esille näkyviin paikkoihin.

8 7 Myös kenttä- ja sarjakohtainen otteluohjelma laitetaan esille. 8) Palkinnot ja diplomit Piiri hankkii turnausta varten osallistujamitalit, diplomit, vihreät kortit ja Fair Play palkinnot sekä pelinohjaajien liivit. Diplomit on hyvä kirjoittaa ennen turnausta. Tulostamista varten piiri lähettää järjestäjälle diplomien tulostuspohjan. 9) Tarvikkeet Järjestäjällä tulee olla riittävästi merkintäkartioita kenttien rajaamista varten. Lisäksi tarvitaan pumppu, pelipallot ja mahdollisesti pillit pelinohjaajille. Kulkua pelikentillä voi rajoittaa mellakka-aidoilla, opastekilvillä tai merkintänauhoilla. 10) Yhteystiedot Turnauksen toimitsijoiden yhteystiedot ja tehtävänimikkeet on syytä pitää ajan tasalla esim. järjestäjän omilla nettisivuilla. 5. TURNAUKSEN AIKANA Toimitsijoiden ja pelinohjaajien tulee olla paikalla hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua. Jos mahdollista, kannattaa esiintyä yhtenäisissä asuissa tai seuran omissa toimitsijaliiveissä. 1) Kisatoimisto Merkitse opastus kisatoimistoon selkeästi. Joukkueet ilmoittautuvat ennen pelien alkua kisatoimistoon jossa varmistetaan otteluohjelma, tarkistetaan/korjataan pelaajaluettelo, kerrotaan mahdolliset viime hetken muutokset ja muu turnaukseen liittyvä tieto. Kisatoimiston tarvikkeisiin kuuluu ainakin kyniä, tusseja, paperia, sakset ja teippiä. 2) Liikenne Mikäli alueelle on tulossa paljon väkeä, kannattaa miettiä liikenteenohjauksen tarvetta jotta alueelle saadaan mahtumaan mahdollisimman paljon autoja ja ihmiset voivat liikkua turvallisesti. 3) Kenttäalueen rajaaminen Kentältä kannattaa rajata joukkueiden käyttöön oma alue jonne yleisöllä ei ole pääsyä. Turvallisuuden vuoksi yleisön paikka ei ole pelikenttien välissä, ei myöskään joukkueiden vaihtopenkillä tai sen läheisyydessä. Alueen voi merkitä joko mellakka-aidoilla, mainoskilvillä, muovisilla rajausnauhoilla tai muilla opasteilla. 4) Ottelut ja tulospalvelu Aikataulua on helppo noudattaa jos ottelut alkavat ja päättyvät samaan aikaan yhteisellä merkkiäänellä, esim. megafonilla tai äänentoistolaitteilla.

9 8 Otteluiden päättyä tulokset kerätään kentiltä kootusti ja kirjataan TASO - järjestelmään viimeistään viisi minuuttia ottelun päättymisestä. 5) Kioski Varaa vähintään juotavaa, makeaa ja suolaista, muista myös yleisimmät allergiat. Varmista grillin ja kaasun saatavuus. Huolehdi turnauksen aikaisesta tarvikkeiden hankinnasta ja täydentämisestä. 6) Palkintojenjako Palkinnot jaetaan joukkueen otteluiden päättymisen jälkeen. Jako kannattaa järjestää kenttäalueen ulkopuolella jotta muut ottelut voivat jatkua häiriöttömästi. Kaikissa otteluissa pelinohjaaja jakaa molempien joukkueiden yhdelle pelaajalle vihreän kortin. Pelinohjaaja kertoo perustelun kortin saamiseen, esim. kunnioittaa toisia pelaajia, käyttäytyy reilusti, kannustaa muita pelaajia. Jokainen joukkue nimeää pelaajistaan turnauksen Fair Play pelaajan. Kaikille osallistujille jaetaan osallistujamitali ja diplomi. 7) Siisteys Turnauksen aikana huolehdi siisteydestä kentillä, pukukopeissa ja myös lähiympäristössä. Tee säännöllisiä tarkistuskierroksia, tarkista etenkin roska-astiat ja tyhjennä ne riittävän usein. Turnauksen päätyttyä siistitään turnauspaikat (kentät, pukukopit ja niiden ympäristö) asianmukaiseen kuntoon. Myös kenttä- ja muut opasteet poistetaan. 8) Tupakointi Karusellitapahtumat ovat päihteettömiä, tupakoitsijat ohjataan kenttäalueen ulkopuolelle. 9) Ongelmatapaukset Mikäli turnauksen aikana ilmenee erimielisyyksiä tai huonoa käytöstä osallistujien tai yleisön taholta, kannattaa kenttävastaavan noudattaa alla olevaa: - ole puolueeton, - pysy rauhallisena, älä ryhdy väittelyyn, - selvitä mitä on tapahtunut, - käsittele tapahtunut asianomaisten kesken ilman ulkopuolisia, - mikäli kyseessä on joukkueen rikkomus, toimi turnauksen ja Palloliiton sääntöjen mukaan, - mikäli kyseessä on sivullisen aiheuttama ongelma, pyri rauhoittamaan hänet ja kerro että kyseessä on lasten urheilutapahtuma jossa halutaan taata kaikille turvallinen ja iloinen tapahtuma, - raportoi tapahtuneesta piiriin. TASOn tekninen tuki, ongelmatapaukset, ota yhteys piiriin. 10) Löytötavarat Turnauksen aikana löytötavarat toimitetaan kisatoimistoon ja tapahtuman jälkeen pelipaikalle.

10 9 Löytötavaralain mukaan löytäjän on ilmoitettava löydöstä omistajalle tai toimitettava löytötavara löytötavaratoimistoon tai lähimmälle poliisiasemalle. 6. TURNAUKSEN JÄLKEEN Turnauksen jälkeen kannattaa käydä läpi hyvät ja huonot kokemukset ja miettiä miten järjestelyitä voidaan tulevissa tapahtumissa edelleen kehittää. 1) Piirin tarvikkeiden palautus Piirin toimittamat banderollit, palkinnot ja diplomit palautetaan viimeistään kahden viikon kuluttua turnauksesta piirin toimistoon, Tavitie 1, Vantaa. Tarvikkeet voi palauttaa arkisin kello 9:00 16:00. Mikäli palautus tapahtuu muuhun aikaan, ota yhteys piiriin. 2) Laskutus Karusellien pelinohjaajapalkkiot ja toisen päivän kenttävuokra laskutetaan piiriltä liitteenä olevalla laskupohjalla viimeistään kuukauden kuluttua turnauksesta. Lasku maksetaan kun piirin tarvikkeet on palautettu. 3) Jälkiarviointi Piiri lähettää palautekyselyn kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille ja turnausjärjestäjille. Myös turnauksen toimitsijoiden kokemukset kannattaa kerätä omaan palautteeseen. Kyselyn tulokset toimitetaan järjestäjille viimeistään kuukauden kuluttua turnauksesta. Kiitä ja palkitse toimitsijat hyvin sujuneen turnauksen jälkeen!

11 10 LIITTEET Diplomien tulostuspohja Flat marker merkintäkartiot 24 kpl Kaikki Pelaa säännöt Karusellin erillismääräykset Karusellilaskupohja piirille Karusellilogo.jpg Ilmoitus poliisille yleistöpahtumasta Tuloskortti, tyhjä TASO -ohje Tuplaturva -vakuutus MUISTIN TUEKSI! KUN ASTUT KENTTÄALUEELLE, HUOMAA TÄMÄ! Lapset pelaavat täällä. Tämä on vain jalkapalloa. Valmentajat ovat vapaaehtoisia. Pelinohjaajat ovat ihmisiä. Nämä eivät ole MM-kisat!

TUUSULAN PALLOSEURAN TURNAUKSEN JÄRJESTÄMISOHJEET

TUUSULAN PALLOSEURAN TURNAUKSEN JÄRJESTÄMISOHJEET TUUSULAN PALLOSEURAN TURNAUKSEN JÄRJESTÄMISOHJEET 1 SISÄLLYS 1 TUUSULAN PALLOSEURAN TURNAUSOHJEET... 3 2 TURNAUKSEN VALMISTELU... 3 2.1 Kenttävaraukset... 3 2.2 Turnauslupa... 3 2.3 Turnaussäännöt... 4

Lisätiedot

TURNAUSJÄRJESTÄJÄN MUISTILISTA

TURNAUSJÄRJESTÄJÄN MUISTILISTA TURNAUSJÄRJESTÄJÄN MUISTILISTA Turnauksen järjestäminen yhteistyötä parhaimmillaan. Joukkueen ja seuran vanhemmat tutustuvat samalla toisiinsa ja yhteishenki kasvaa. Yhdessä tekemällä onnistutaan parhaiten!

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 TURNAUSTIETOA TURNAUSTIETOA Peliaika ja säännöt:

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1 Sivu 1 P8 9.4.2017 Tervetuloa Pakila Cupiin! Pakila Cup P8 pelataan 9.4.2017 Heeros Areenalla, os. Pakilantie 86. Turnauksen järjestää Helsingin Palloseura. Jokaisella joukkueella on ohjelmassa 3 peliä.

Lisätiedot

HELMI GRILLI CUP

HELMI GRILLI CUP HELMI GRILLI CUP 28.-29.5.2016 TURNAUSINFO Tervetuloa vuoden 2016 Helmi Grilli Cupiin! Turnaus on nimetty päätukijamme, kontulalaisen ruokaravintola Helmi Grillin mukaan. Turnaus pelataan jälleen Kontulan

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P02 2.8.2014 Järjestäjä ja yhteystiedot... 2 Yleisiä sääntöjä... 2 Pelisäännöt... 2 Palkitsemiset... 3 Pukukopit... 3 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05 Hyundai-turnaus Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015 Karhula -05 Tiedotteet ja tulospalvelu: http://www.kotkannappulat.fi/joukkueet/karhula-05/hyundai-turnaus-kotka-2-5-2015/ Turnausinfo Hyundai-turnaus

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

Jalkapallon Maire-liiga

Jalkapallon Maire-liiga 2018 Jalkapallon Maire-liiga jari.kujala@kouvolanjalkapallo.fi Kouvolan jalkapallo 2.3.2018 Kortteliliigan (Maireliiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 26042016 KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS ( JA VÄHÄN MIKKELINKIN ;-)) KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 7.5.2016 PIEKSÄMÄELLÄ PÄIVÄN YLEINEN AIKATAULU 10.00-10.20 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana TURNAUSINFO Ajankohta 3. 4.9.2011 Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana Turnauksen kentät Kumpulanlaakson tekonurmi (kentät 1 ja 2) Kumpulanlaakson luonnonnurmi (kentät 3 ja 4)

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015-2016 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa FKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS Laaksolahdessa 6.4.2013 Turnaukseen osallistuu 6 seuraa yhteensä 10 peliryhmällä. Ottelut pelataan turnauksen otteluohjelman mukaisesti. Joukkueiden/peliryhmien

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali)

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali) Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali) PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

Nelosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen

Nelosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen Nelosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

Kentän pääsisäänkäynti sijaitsee kentän pohjoispäässä (jäähallin pääty), samoin turnaustoimisto.

Kentän pääsisäänkäynti sijaitsee kentän pohjoispäässä (jäähallin pääty), samoin turnaustoimisto. TURNAUSINFO MAHTAVA KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUS KIRKKONUMMELLA ON KÄSILLÄ! Tervetuloa Kirkkonummelle KyIF -08-joukkueen järjestämään Syysturnaukseen Lauantaina 15.10.2016! Turnauspaikkana toimivat Kirkkonummen

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry CUMULUS turnaus Hämeenlinnassa 25.-26.5.2013 Arvoisa turnausvieraamme. Kiitämme ilmoittautumisestanne turnaukseemme ja toivotamme teidät tervetulleiksi Hämeenlinnaan jalkapalloilemaan.

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen Kolmosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä.

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. INFOPAKETTI TURNAUSTOIMISTO Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. TURNAUSVASTAAVAT Turnausvastaava Jari Kanth 040

Lisätiedot

Turnausinfo. Peto Cup C

Turnausinfo. Peto Cup C 2016 Turnausinfo Peto Cup C14 2016 TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 Peto Cup C14 2016 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleisiä sääntöjä... 3 Pelisäännöt... 4 Palkitsemiset... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalin seuraseminaari 28.4.2012 Helsinki Turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen Suomen Palloliitto 1 Sisältö Turvallisuuden peruskäsitteitä Keskeinen lainsäädäntö

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019

SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019 SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019 Kenttäsuositus: 100m x 64m (minimi 95m x 55m) Vaihtopelaajien määrä: seitsemän (7) Vaihtojen määrä: viisi (5), normaalit yhdensuuntaiset vaihdot Peliaika:

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Turnausinfo. Peto Cup D13 2015

Turnausinfo. Peto Cup D13 2015 2015 Turnausinfo Peto Cup D13 2015 TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 PETO CUP 2015 8.8.2015 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleisiä sääntöjä... 3 Pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Ohjeita MP:n Jaliskouluun

Ohjeita MP:n Jaliskouluun Ohjeita MP:n Jaliskouluun 5.-9.6.2017 1. Päivittäinen toiminta-aika Jaliskoulun päivittäinen toiminta-aika on klo 10.00-13.00 2. Paikka Jaliskoulu järjestetään Mikkelin Raviradalla, Raviradantie 22 Ilmoittautuminen/

Lisätiedot

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta PELIASUT Kaikilla joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla samanlainen pelipaita. Pelihousut ja sukat on oltava kaikilla joukkueen pelaajilla samanväriset.

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen United -piirijoukkue kutsutaan

Lisätiedot

FC Raahe Viestintäsuunnitelma

FC Raahe Viestintäsuunnitelma FC Raahe Viestintäsuunnitelma FC Raahe Viestintäsuunnitelma 1 FC Raahen arvot ja tavoitteet 3 Sisäinen viestintä 3 Tavoitteet 3 Kanavat 3 Ulkoinen viestintä 4 Tavoitteet 5 Kanavat 5 Sosiaalisen median

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa

Lisätiedot

Ylialueellinen seurafoorumi.

Ylialueellinen seurafoorumi. Ylialueellinen seurafoorumi www.floorball.fi Sähköinen tulospalvelu turnausmuotoisissa sarjoissa Nykyinen tulospalvelujärjestelmä on ollut käytössä kaudesta 2013-14 lähtien Järjestelmä on Jääkiekkoliiton

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

Perinteiseen TAFT Vantaan SnowBowliin lauantaina klo 8-17

Perinteiseen TAFT Vantaan SnowBowliin lauantaina klo 8-17 Perinteiseen TAFT Vantaan SnowBowliin lauantaina 18.3.2017 klo 8-17 Turnaus pelataan Myyrmäkihallissa, RaappavuorenFe 10, Vantaa. Turnaukseen voivat osallistua U15, U13 ja U11 joukkueet. Turnausvastaava:

Lisätiedot

KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS

KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen(viimeistään kilpailua

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2011-2012 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

D1-05 A&AA Kevätturnaus

D1-05 A&AA Kevätturnaus D1-05 A&AA Kevätturnaus 6-7.4.2019 Kysyttäessä mietteitä ja ajatuksia joukkueesta, tulee ensimmäisenä mieleen sanonta: rakastaa niin lujasti, että muuttuu yhdeksi Omasta mielestäni se kiteyttää tämän joukkueen

Lisätiedot

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki Käpylän Pallo Pingviini Cup 16. - 18.8.2013 Helsinki Tervetuloa Pingviini Cupiin Kumpulaan! Pelit pelataan Kumpulan KäPa-keskuksessa www.kumpulanlaakso.fi Ken$äkar$a Pingviini Cup 2013 Kumpula Turnausinfo

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Hallisarjan uudistaminen

Hallisarjan uudistaminen Hallisarjan uudistaminen Parin viimeisen vuoden aikana ollessani sarjavastaavana olen havainnut useita ongelmia hallisarjan järjestämiseen liittyen. Järjestämisongelmien lisäksi joukkueiden ja pelaajien

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016

Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016 Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016 Turnauksen suojelijana toimii Hyvinkää Ringette Ry valmennuspäällikkö Sini Forsblom Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee Lohjanjärven

Lisätiedot

MIKKELI. F06 -turnaus. 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan

MIKKELI. F06 -turnaus. 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan 19.4.2015 MIKKELI F06 -turnaus 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan Päivitetty 12.4.2014. Muutokset mahdollisia. Ajankohta

Lisätiedot

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa NJS Milan: Joukkueen Säännöt 2011 Hyväksytty Vanhempainkokouksessa 25.03.2011 Lasten ja nuorten kokonaisliikunnan määrä Kuinka paljon lapset oikeasti liikkuvat? Kuinka moni meistä tietää kuinka paljon

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2018-2019 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2018-2019 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi!

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Miksi omia kisoja järjestetään? Omat kisat ovat nuorimmille uimareille helppo aloitus kisailun maailmaan tuttu ympäristö, jolloin kisajännitys on vähän pienempi. Ulkopuolisten

Lisätiedot

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa. KIMITO SPORTFÖRENINGILLÄ on ilo toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat, johtajat jakannattajat sydämellisesti tervetulleiksi Kemiöön ja NURMIKENTTÄCUPIIN 2014 joka samalla on osa Turun piirin 90-vuotis

Lisätiedot

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Kirjaudu ResultCodeen, valitse sarja jota pelaatte ja sarjataulukosta oma joukkueesi Valitse JOUKKUE valikon alta OTTELUT Valitse ottelu jonka tietoja haluat

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2010-2011 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

Futsalin sarjamanuaali

Futsalin sarjamanuaali Futsalin sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin futsalsarjaottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus YKKÖSPALKINTO -turnaus 9.4.2016 MIKKELI Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus Päivitetty 15.1.2016. Muutokset mahdollisia. Ajankohta ja paikka Sunnuntai 9.4.2016. Mikkelin jäähalli ja

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U15 SM 6. U12 Hokkiliiga 8. Ikämiesten SM Miesten SM-sarja Joukkueet valitaan sarjaan hakemusten

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17

SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17 Suomen Salibandyliitto Sivu 1/8 SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17 Miesten II divisioona Naisten I divisioona A-poikien SM-sarja A-tyttöjen SM-sarja B-tyttöjen

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT A. SEURANÄKÖKULMA Joukkueenjohtaja 1. toimii seuran edustajana joukkueeseen päin ja joukkueen edustajana seuraan päin tiedottaa seuran asiat joukkueen jäsenille tiedottaa joukkueen

Lisätiedot

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen Kolmosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

OHJEISTUS JOUKKUEENJOHTAJALLE

OHJEISTUS JOUKKUEENJOHTAJALLE Naarasleijonat NALE ry Ohjeistus joukkueenjohtajalle Sivu 1 / 5 OHJEISTUS JOUKKUEENJOHTAJALLE Joukkueenjohtaja toimii valmentajan/valmentajien tukena organisoiden joukkueen toimintaa. Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä 14-vuotiaiden nuorten, minien ja mikrojen

Lisätiedot

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta

Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta C-NUORTEN SM-KARSINNAN JA SM-SARJAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015-16 Nämä sarjamääräykset koskevat C-nuorten SM-karsintaa, SM-sarjaa ja SM-lopputurnausta Kilpailuyksikkö järjestää nuorten kilpakoripallosarjat,

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen piirijoukkue kutsutaan 12. 14.6.pidettävälle

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry CUMULUS-turnaus Hämeenlinnassa 24.-25.5.2008 Arvoisa turnausvieraamme. Kiitämme ilmoittautumisestanne turnaukseemme ja toivotamme teidät tervetulleiksi Hämeenlinnaan jalkapalloilemaan.

Lisätiedot

SÄHKÖPYÖRÄTUOLIJALKAPALLON SM-SARJAN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2016-

SÄHKÖPYÖRÄTUOLIJALKAPALLON SM-SARJAN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2016- SÄHKÖPYÖRÄTUOLIJALKAPALLON SM-SARJAN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2016- Järjestävä taho: Suomen Palloliitto Urheilukatu 5 00250 Helsinki Yhteyshenkilöt: Lasse Keski-Loppi 0407340086, lasse.keski-loppi@palloliitto.fi

Lisätiedot

FUTSALOLOSUHDEMÄÄRÄYKSET

FUTSALOLOSUHDEMÄÄRÄYKSET FUTSALIA KOSKEVAT OLOSUHDEMÄÄRÄYKSET Suomen Palloliiton virallisia lajeja ovat jalkapallo ja futsal. Futsalin kansallinen kilpailutoiminta on aloitettu vuonna 1997 ja lajilla on yli 28 000 pelaajaa. Futsalia

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015 JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

Hockeyliitto -Torneopal

Hockeyliitto -Torneopal Päivitetty 26.5.2017 Hockeyliitto -Torneopal Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen sarjataulukot, otteluohjelmat ja

Lisätiedot