KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO"

Transkriptio

1 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO NEUVOSTON KOKOUS Aika To klo Paikka Kauniaisten kirkko, yläseurakuntasali Läsnä Poissa Ala-Reinikka Tapani Helistekangas Laura Huoponen Kari (valittu puh.johtajaksi kohtaan 87) Kivinen Matti (varajäsen Matti Kauppilan tilalla) Mäkelä Seija Pesonen Anna Pirttimäki Raili Raulamo Jaakko Ronkainen Timo Tiri Mirja Valkonen Rauno Visuri Kare Mäkinen Mimosa puh.joht, poissa kohta 87 aikana Kyyrö Anna sihteeri Margit Peltovirta Matti Kauppila (varajäsen: Margit Peltovirran tilalla) 80 Kokouksen avaus Vs. kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. Kokouksen alussa seurakuntaneuvosto onnitteli 70 vuotta täyttänyttä Jaakko Raulamoa. 81 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu oli lähetty seurakuntaneuvoston jäsenille Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi, koska jäsenistä oli läsnä 13 /13. Lisäksi todettiin, että kuulutus pöytäkirjan nähtävillä olosta on kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Tarkastettu pöytäkirja on yleisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina Paitsi kohdat 87-89, joiden nähtävillä oloaika on

2 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Pöytäkirjan tarkastaminen Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Mäkelä ja Anna Pesonen. 83 Esityslista Asiat päätettiin käsitellä esityslistan mukaan. Liite Ilmoitusasiat Hiippakunnan hallintotiedotteet ja Lukkari-verkkosivut julkaistaan Seurakuntaneuvoston jäsenet voivat halutessaan käydä tutustumassa rakenteilla oleviin sivuihin osoitteessa ja antaa Mimosalle palautetta niistä. Espoon tuomiokapitulin päätös rovastikuntarakenteen uudistamisesta Valmistelutyöryhmän terveiset (Kari Huoponen) Päätös: Seurakuntaneuvosto merkitsi ilmoitusasiat tiedoksi. 85 Puheenjohtajan valinta kohdan 87 käsittelyä varten Kohdassa 87 käsitellään lausunnon antamista kirkkoherranviran ja sen tehtävien erityisistä tarpeista. Vs. kirkkoherra Mimosa Mäkinen katsoo mahdollisena hakijana olevansa esteellinen toimimaan asiassa puheenjohtajana. Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja Margit Peltovirta on estynyt saapumasta kokoukseen, joten kohdan 87 käsittelyn ajaksi valitaan puheenjohtaja. Khra: Sn valinnee keskuudestaan puheenjohtajan johtamaan kokouksen kohdan 87 käsittelyä. Päätös: Seurakuntaneuvosto valitsi tämän kokouksen kohdan 87 käsittelyn ajaksi puheenjohtajaksi Kari Huoposen.

3 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Ajankohtaiskatsaus kirkkoherratilanteesta ja papiston virkamääräyksistä Mauri Vihkolle on myönnetty virkavapaata kirkkoherran virasta asti. Mikäli Mauri Vihko jää koeaikansa jälkeen uuteen virkaansa, hän irtisanoutuu Kauniaisten suomalaisen seurakunnan kirkkoherran virasta. Tieto Mauri Vihkon ratkaisusta saadaan viimeistään kokouspäivänä , joten se käsitellään tämän kohdan yhteydessä suullisesti. Mikäli Vihko irtisanoutuu, tuomiokapituli nimeää todennäköisesti istunnossaan seurakuntaan vt. kirkkoherran, joka hoitaa kirkkoherran tehtävää siihen asti, kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. Seurakuntaneuvosto on antanut lausunnon vt. kirkkoherran tehtävästä ja siihen mahdollisesti liittyvästä sijaisjärjestelystä kokouksessaan Myös nämä mahdolliset virkamääräykset saadaan tiedoksi kokouspäivänä, joten nekin käsitellään tämän kohdan yhteydessä suullisesti. Khra: Sn päättänee merkitä tiedoksi tässä pykälässä esitellyt asiat. Päätös: Puheenjohtaja tiedotti seurakuntaneuvostolle liitteissä 2 ja 3 olevat seuraavat tuomiokapitulin päätökset: - Tuomiokapituli on merkinnyt tiedoksi kirkkoherra Maurin Vihkon irtisanoutumisen Kauniaisten suomalaisen seurakunnan kirkkoherran virasta alkaen toisen tehtävän johdosta. (Liite 2). - Mimosa Mäkinen on määrätty Kauniaisten suomalaisen seurakunnan vt. kirkkoherraksi alkaen siihen saakka kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. Anne Huoponen on määrätty Kauniaisten suomalaisen seurakunnan vs. seurakuntapastoriksi alkaen siihen saakka kunnes kirkkoherran virka vakinaisesti täytetään. (Liite 3). Tuomiokapitulin ilmoituksen mukaan em. tuomiokapitulin päätökset saavat lainvoiman klo jälkeen. Seurakuntaneuvosto merkitsi em. tuomiokapitulin päätökset tiedoksi.

4 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Lausunnon antaminen kirkkoherranviran ja sen tehtävien erityisistä tarpeista Vs. kirkkoherra Mimosa Mäkinen ei osallistu tämän pykälän käsittelyyn. Pykälän käsittelyä tulee johtamaan kohdassa 85 valittu puheenjohtaja Kari Huoponen. Seurakuntaneuvosto on antanut kokouksessaan seuraavan ennakoivan lausunnon tuomiokapitulille kirkkoherran viran ja sen tehtävien erityistarpeista: Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa kirkkoherran virassa tarvitaan erityisesti kokemusta, taitoa ja osaamista seuraavissa asioissa: Osaamista ja kokemusta strategisesta johtamisesta. Viestinnän osaamista ja digitaalisten viestintävälineiden hyvää hallintaa. Kokemusta papintyöstä kaupunkiseurakunnassa, jonka toiminta-alueelle leimallisia piirteitä ovat voimakas sisään- ja ulosmuutto, ns. irrallisen väestön merkittävä osuus väestöstä sekä kasvava ulkomaalaisväestö. (Termiä irrallinen käytetään tässä merkityksessä, joka sillä on seurakuntatyössä viime vuosina laajasti käytetyssä Jäsen 360 materiaalissa). Rakentavaa asennetta ja kykyä toimia yhteisössä, jossa suomenruotsalaisella väestöllä on merkittävä asema. Kyse ei tässä ole ruotsinkielen osaamisesta, vaan asenteesta ja yhteistyötaidoista. Seurakuntaneuvosto valitsi kokouksessaan keskuudestaan valmistelutyöryhmän, joka valmistelee seurakuntaneuvoston valtuuttamana mahdollista kirkkoherran välillistä vaalia. Luonteeltaan valmistelutyöryhmä on nimensä mukaisesti tässä vaiheessa vain valmisteleva taho. Ryhmän jäsenet ovat Kari Huoponen, Kari Pesonen, Mirja Tiri, Tapani Ala-Reinikka, Rauno Valkonen ja Timo Ronkainen. Seurakuntasihteeri Anna Kyyrö on lisäksi osallistunut kutsuttuna edustajana ryhmän kokoukseen, mutta ei ole osallistunut ryhmän sisäiseen päätöksentekoon. Valmistelutyöryhmä on kokenut tarpeelliseksi keskustella ja arvioida uudelleen keväällä annettua lausuntoa kirkkoherran viran ja sen tehtävien erityistarpeista. Ryhmä on kartoittanut työskentelyssään seurakuntalaisten, seurakuntaneuvoston ja henkilökunnan ajatuksia kirkkoherran viran erityistarpeista. Työskentelyn lopputuloksena valmisteluryhmä ehdottaa, että päätetty ennakoiva lausunto viran erityisistä tarpeista korvataan seuraavalla valmisteluryhmän ehdotuksella:

5 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa kirkkoherran virassa tarvitaan erityisesti kokemusta, taitoa ja osaamista seuraavissa asioissa: - Osaamista ja kokemusta strategisesta johtamisesta. Hallinnon tulee olla selkeää, avointa ja joustavaa. - Viestinnän osaamista ja digitaalisten viestintävälineiden hyvää hallintaa. - Kokemusta papintyöstä kaupunkiseurakunnassa, jonka toiminta-alueelle leimallisia piirteitä ovat voimakas sisään- ja ulosmuutto, löyhä suhde kirkkoon ja kasvava ulkomaalaisväestö. Tämä edellyttää halua ja kykyä verkostoitua Kauniaisten eri toimijoiden, kuten kaupungin, koulujen, Granin Lähiapu ry:n ja Suomen Raamattuopiston kanssa. - Halu tehdä muiden pappien kanssa perusseurakuntatyötä (liturgiat, saarnat, toimitukset) ja kiinnostus kohdata eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Pienessä seurakunnassa kirkkoherra joutuu tekemään myös tehtäviä, joihin isommissa seurakunnissa on erillisiä asiantuntijoita. - Rakentavaa asennetta ja kykyä toimia yhteisössä, jossa suomenruotsalaisella väestöllä on merkittävä asema. Kyse ei tässä ole ruotsin kielen osaamisesta, vaan asenteesta ja yhteistyötaidoista. Lisäksi kirkkoherran tulee aktiivisesti kyetä osallistumaan keskusteluun kunta/seurakuntaliitoksista ja ajaa pienen seurakuntamme ja sen jäsenten etuja. - Näyttöä hyvistä sosiaalisista taidoista innostavasta modernista henkilöjohtamisesta, joka antaa tilaa henkilökunnan ja luottamushenkilöiden asiantuntemukselle. Seurakuntaneuvoston valitsema puheenjohtaja: Sn käynee keskustelun valmisteluryhmän ehdotuksesta ja päättänee Kauniaisten suomalaisen seurakunnan kirkkoherran viran ja sen tehtävien erityisistä tarpeista koskevasta lausunnosta. Päätös: Seurakuntaneuvosto keskusteli asiasta. Seurakuntaneuvosto päätti antaa tuomiokapitulille seuraavan lausunnon kirkkoherran viran ja sen tehtävien erityistarpeista Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa. Lausunto astuu voimaan siinä tapauksessa, mikäli Kauniaisten suomalaisten seurakunnan kirkkoherran virka julistetaan haettavaksi. Tämä lausunto korvaa seurakuntaneuvoston päättämän ja antaman ennakoivan lausunnon. Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa kirkkoherran virassa tarvitaan erityisesti kokemusta, taitoa ja osaamista seuraavissa asioissa:

6 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Osaamista ja kokemusta strategisesta johtamisesta. Hallinnon tulee olla selkeää, avointa ja joustavaa. Viestinna n osaamista ja digitaalisten viestinta va lineiden hyva a hallintaa. Kokemusta papintyo sta seurakunnassa, jonka toiminta-alueelle leimallisia piirteita ovat voimakas sisa a n- ja ulosmuutto, lo yha suhde kirkkoon ja kasvava ulkomaalaisva esto. Tämä edellyttää halua ja kykyä verkostoitua Kauniaisten eri toimijoiden, kuten kaupungin, koulujen, Granin Lähiapu ry:n ja Suomen Raamattuopiston kanssa. Tehtävään kuuluu perusseurakuntatyö (liturgiat, saarnat, toimitukset) yhdessä muiden pappien kanssa ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaaminen. Pienessä seurakunnassa kirkkoherra joutuu tekemään myös tehtäviä, joihin isommissa seurakunnissa on erillisiä asiantuntijoita. Rakentavaa asennetta, halua ja kykya toimia yhteiso ssa, jossa suomenruotsalaisella va esto lla on merkitta va asema. Kyse ei ta ssa ole ruotsin kielen osaamisesta, vaan asenteesta ja yhteistyo taidoista. Lisäksi kirkkoherran tulee aktiivisesti kyetä osallistumaan keskusteluun kunta/seurakuntaliitoksista ja ajaa pienen seurakuntamme ja sen jäsenten etuja. Näyttöä hyvistä sosiaalisista taidoista ja innostavasta modernista henkilöjohtamisesta, joka antaa tilaa henkilökunnan ja luottamushenkilöiden asiantuntemukselle. Tämä pöytäkirjankohta tarkastettiin kokouksessa asian käsittelyn jälkeen ja se todettiin kokouksen kulun ja tehdyn päätöksen mukaiseksi. 88 Kirkkoherran välillisen vaalin rekrytointikoulutuksen aiheiden ja kysymyksien kartoittaminen kouluttajille Mikäli Mauri Vihko irtisanoutuu kirkkoherran virasta ja seurakunnassa on edessä alkuvuodesta kirkkoherran rekrytointi, Espoon hiippakunnan tuomiokapituli järjestää prosessiin liittyvän rekrytointikoulutuksen keskiviikkona klo 16:30 yläseurakuntasalissa. Koulutuksen tulevat pitämään hiippakuntadekaani Kai Peltonen ja lakimiesasessori Sari Anetjärvi ja sen tarkoitus on antaa erityisesti seurakuntaneuvostolle tarvittavaa tietoa ja tukea rekrytointiprosessin järjestämisestä ja päätöksenteosta.

7 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO kokous on seurakuntaneuvoston viimeinen yhteinen kokous ennen kyseistä koulutusta, joten kokouksessa on mahdollista pohtia ja kartoittaa prosessiin liittyviä asioita ja kysymyksiä, joita koulutuksessa toivotaan käsiteltävän. Kokouksessa esiin tulleet teemat ja kysymykset välitetään kouluttajille etukäteen, jotta koulutusta voidaan räätälöidä seurakuntaneuvoston kannalta keskeisiin teemoihin. Esityslistan mukana on kirkkoherran välillisen vaalin prosessikuvaus (Liite 4), jota voi hyödyntää koulutuksen teemoja pohdittaessa. Koko välillisen vaaliin hallintomenettely löytyy sähköisesti Sakastin verkkosivuilta (löytyy esimerkiksi Googlen kautta hakusanalla kirkkoherranvaalin hallintomenettely ) ja myös sitä voi hyödyntää pohdinnan taustamateriaalina. Khra: Sn käynee keskustelun asiasta ja päättäneen tuomiokapitulin kouluttajille välitettävistä kysymyksistä ja toiveista rekrytointikoulutusta varten. Päätös: Seurakuntaneuvosto keskusteli asiasta ja päätti lähettää liitteessä 5 olevat kysymykset tuomiokapitulille rekrytointikoulutuksen suunnittelua varten. Tämä asiakohta tarkastettiin kokouksessa asian käsittelyn jälkeen ja se todettiin kokouksen kulun ja tehdyn päätöksen mukaiseksi. 89 Kirkkoherran viran hakuilmoituksen laatiminen Mikäli Mauri Vihko irtisanoutuu kirkkoherran virasta, Kauniaisten suomalaisen seurakunnan kirkkoherran virka julistetaan haettavaksi todennäköisesti tuomiokapitulin istunnossa. Tuomiokapituli julkaisee viranhausta oman ilmoituksensa. Seurakuntaneuvoston on hyvä pohtia halutaanko virasta ilmoittaa seurakunnan omalla hakuilmoituksella ja millainen se mahdollisesti on. Koska seurakuntaneuvosto ei kokoonnu viralliseen kokoukseen tammikuussa ennen todennäköistä viran avaamista, hakuilmoituksen laatimisessa olisi luontevaa hyödyntää valmistelutyöryhmää. Seurakuntaneuvoston luvalla valmistelutyöryhmä voisi valmistella ilmoituksen yksityiskohtineen ja valita missä viestintäkanavissa sen tahtoo julkaista.

8 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Khra: Sn käynee keskustelun asiasta ja päättänee antaa valmistelutyöryhmälle oikeuden laatia hakuilmoituksen valitsemiinsa viestintäkanaviin, mikäli kirkkoherran virka julistetaan avoimeksi. Päätös: Seurakuntaneuvosto päätti hyväksyä esityksen. Tämä asiakohta tarkastettiin kokouksessa asian käsittelyn jälkeen ja se todettiin kokouksen kulun ja tehdyn päätöksen mukaiseksi. 90 Toimituskäytännöt Kauniaisten seurakuntayhtymässä alkaen Kauniaisten seurakuntayhtymässä on käyty tarkentavaa keskustelua kirkollisten toimitusten käytännöistä Kauniaisten kirkossa ja Sebastoksen kappelissa. Koska tiloja käyttää kaksi seurakuntaa, on pidetty tärkeänä sopia tilojen käyttöä koskevista periaatteista, jotka tukevat joustavaa, mutta riittävän yhdenmukaista käytäntöä. Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, ruotsalaisen seurakunnan kirkkoherra Ulrik Sandell on laatinut käytännöstä kirjallisen ohjeen (Liite 6), jota on käsitelty johtoryhmässä ja josta on käyty keskustelua papiston ja muun henkilöstön kanssa. Kirkkojärjestyksen 14 luvun 2 :n 1 momentin mukaan kirkon käyttämisestä kuitenkin päättävät kirkkoherra ja seurakuntaneuvosto yhdessä, joten siksi asia käsitellään myös seurakuntaneuvostossa. Ohjeiden periaatteelliset linjaukset ovat seuraavat: -Kirkossa ja kappelissa pidetään ev. lut. kirkon hyväksymiä toimituksia. Siviilitoimituksia, kuten tunnustuksettomia hautajaisia tai ns. nimiäisiä ei kirkossa tai kappelissa vietetä, eikä myöskään niihin liittyviä juhlahetkiä tai kahvitilaisuuksia varten voi varata seurakunnan tilaa. -Kauniaisten seurakuntien papit ja kanttorit hoitavat pääsääntöisesti kauniaislaisten ja niiden seurakuntalaisten toimitukset, joilla on selkeä kontakti Kauniaisiin. Muut toimitukset hoitavat niiden seurakuntien papit ja kanttorit, mihin kyseisten toimitusten seurakuntalaiset kuuluvat. -Kauniaislaisilla on etukäteisvarausoikeus kirkkoon ja kappeliin. Muiden seurakuntien jäsenet saavat varata tiloja toimituksia varten aikaisintaan 1-2 kuukautta ennen, mikäli tilaa löytyy. -Avioliittolain tuomat muutokset alkaen: Piispainkokouksen ja Kirkkohallituksen täysistunnon mukaan luterilaisella papilla ei ole

9 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO oikeutta vihkiä samaa sukupuolta olevaa paria avioliittoon tai siunata heidän avioliittoaan käsikirjan avioliiton siunaamisen kaavan mukaisesti. Kirkossa ja kappelissa on kuitenkin mahdollista järjestää rukoushetki samaa sukupuolta olevan parin kanssa piispainkokouksen ohjeen mukaisesti. Rukoushetken mahdollisuutta tarjotaan samaa sukupuolta oleville pareille, jotka tiedustelevat vihki- tai avioliiton siunaamisaikaa kirkosta tai kappelista. Ohjeita tarkennetaan sen mukaan, mitä kirkolliskokous asiasta linjaa. Vaikka tilojen käytöstä joudutaan tekemään periaatteellisia päätöksiä, on toiminnan kannalta keskeistä, että kaikki seurakuntalaiset kokevat olevansa tervetulleita viettämään elämänsä merkittäviä taitekohtia ja juhlia yhdessä seurakunnan kanssa. On tärkeää, että seurakunnassa kohdataan lämpimästi ja yhteyttä etsien myös ne ihmiset, joiden toiveisiin esimerkiksi siviilitoimituksista ei voida vastata. Khra: Sn päättänee hyväksyä Kauniaisten seurakuntayhtymän kirkollisten toimitusten käytäntöihin liittyvät linjaukset esityksen mukaisesti. Päätös: Seurakuntaneuvosto päätti hyväksyä esityksen. 91 Vs. kirkkoherran päätösluettelo 92 Seuraava kokous Khra: Sn merkinnee päätöspöytäkirjan tiedoksi. Päätös: Seurakuntaneuvosto merkitsi päätöspöytäkirjan ajalta tiedoksi. Seuraava kokous sovitaan rekrytointikoulutuksen yhteydessä Muut esille tulevat asiat Palaute Kauneimmat joululaulut tilaisuudesta Laura Helistekangas lähetti Mammaköörin jäsenten terveiset seurakunnalle hyvin järjestetystä ja hienosta Kauneimmat joululaulutilaisuudesta Ravintola Momsissa

10 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO Kokouksen päättäminen ja valitusosoitus. Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi valitusosoituksen. Pöytäkirjaan liitetään KL 24 luvun mukainen valitusosoitus. Oikaisuvaatimusohje liitteenä 7. Kauniaisten suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston puolesta Kauniaisissa Mimosa Mäkinen Kari Huoponen Anna Kyyrö puheenjohtaja puh.joht. kohdassa 87 sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Valittuina tarkastamaan edellä olevan pöytäkirjan olemme suorittamassamme tarkastuksessa todenneet sen kokouksen kulun mukaiseksi ja yhtäpitäväksi kokouksessa tehtyjen päätösten kanssa. Seija Mäkelä Anna Pesonen Kuulutus pöytäkirjan nähtävillä olosta on ollut kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa aukioloaikoina. Paitsi kohtien nähtävilläoloaika on Kauniaisissa Mimosa Mäkinen vt. kirkkoherra

11 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ NEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 NEUVOSTO 5.3.2018 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 5.3.2018 klo 18.00 19.30 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Helistekangas Laura Kauppila Matti Kivinen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 NEUVOSTO 3.11.2015 NEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 3.11.2015 klo 17.00 18.45 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa 53 Kokouksen avaus Ala-Reinikka

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 NEUVOSTO 14.1.2019 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 14.1.2019 klo 17.50 18.15 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Aro Ville varajäsen: Tapani Ala-Reinikan

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 5.5.2015

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 5.5.2015 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 NEUVOSTO 5.5.2015 NEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 5.5.2015 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä Kauniaisten kirkko, yläsali Ala-Reinikka Tapani Helistekangas Laura Huoponen

Lisätiedot

puh.joht. Kyyrö Anna sihteeri Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen.

puh.joht. Kyyrö Anna sihteeri Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. KAUNIAISTEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 22.5.2018 klo 17.00 17.45 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Ala-Reinikka Tapani Cross Nina Helistekangas

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 25.10. klo 17.00 18.40 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Ala-Reinikka Tapani Helistekangas Laura Huoponen Kari poissa kohta

Lisätiedot

Peltovirta Margit. 43 Kokouksen avaus. Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Peltovirta Margit. 43 Kokouksen avaus. Kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS KAUNIAISTEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA Aika Ti 14.8.2018 klo 17.00 klo 18.32 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Ala-Reinikka Tapani Helistekangas Laura Huoponen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 28.4.2016

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 28.4.2016 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 NEUVOSTON KOKOUS Aika To 28.4.2016 klo 17.00 18.15 Paikka Kauniaisten kirkko, yläseurakuntasali Läsnä Helistekangas Laura saapui klo 17.35, kohta 27 käsittelyn

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 NEUVOSTO 31.10.2018 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ke 31.10.2018 klo 17.00 klo 18.57 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Ala-Reinikka Tapani Helistekangas

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 18.3.2015

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 18.3.2015 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 NEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.3.2015 klo 17.00 19.00 Paikka Läsnä Kauniaisten kirkko, yläsali Ala-Reinikka Tapani Cross Nina Helistekangas Laura Kauppila

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 6.3.2017 klo 18.00 19.35 Paikka Kauniaisten kirkko, yläseurakuntasali Läsnä Poissa 1 Kokouksen avaus Helistekangas Laura Matti Kivinen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 23.5.2016

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 23.5.2016 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 NEUVOSTO 23.5.2016 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 23.5.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Ala-Reinikka Tapani Helistekangas Laura

Lisätiedot

Kauniaisten kirkko, alatakkahuone

Kauniaisten kirkko, alatakkahuone SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 6/2018 Aika Ti 11.12.2018 klo 17.00 klo 18.12 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Ala-Reinikka Tapani Cross Nina varajäsen: Rauno alkosen tilalla Helistekangas

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 NEUVOSTON KOKOUS Aika To 3.5.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran seurakuntasali Läsnä Helistekangas Laura Huoponen Kari Kauppila Matti

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen.

Vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Mimosa Mäkinen avasi kokouksen. KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 NEUVOSTO 24.4.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 24.4.2017 klo 17.00 17.57 Paikka Kauniaisten kirkko, yläseurakuntasali Läsnä Ala-Reinikka Tapani poistui klo 17.45,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 NEUVOSTO 17.8.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika To 17.8.2017 klo 18.30-19.55 Paikka Kauniaisten kirkko, yläseurakuntasali Läsnä Poissa Ala-Reinikka Tapani Helistekangas

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 16.30 18.12 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi

Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi Kirkkoherran välillisen vaalin prosessi Ohjeet Tampereen hiippakunnan seurakunnille Toimenpide Toimenpiteen toteuttaja Sisältö Ajankohta Virka vapautuu Kirkkoherran viranhaltija tai seurakunta - irtisanoutumisilmoitus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 14.1.2015 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki ESITYSLISTA 1 (8) ESITYSLISTA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 7. toukokuuta 2018 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2013 3.9.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 39 ILMOITUSASIAT 2 40 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 NEUVOSTO 4.3.2019 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ma 4.3.2019 klo 17.00 18.40 Paikka Kauniaisten kirkko, yläkerran takkahuone Läsnä Ala-Reinikka Tapani Aro Ville varajäsen:

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2016 Kokousaika Maanantai 14.11.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat Pöytäkirjan nähtävänä pito

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 143 Kirkkovaltuusto Aika: 28.2.2017 klo 18.00 18.35 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Fonsell Tarja vara Haho Eevi vara Hakamäki

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 16.6.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 22.6.2016-23.7.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.3.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 14.2.2017 klo 18.00 - _18.40 Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali ASIALISTA

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 08.01.2019 klo 18:00-20:25 Paikka Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, 00550 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Juha Valkeapää, puheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Lauantai klo Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Lauantai klo Paikka Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Lauantai 24.1.2015 klo 16.30 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Musiikki- ja rippikoulusali

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot