KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN"

Transkriptio

1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN /36 Kv 36 Kokouksen ajankohdasta on ilmoitettu sähköpostitse ja tekstiviestillä Kokouskutsut ja esityslista on postitettu (1. luokka) valtuutetuille ja samana päivänä kokouskutsu on pantu nähtäville julkisten kuulutusten ilmoitustaululle. Kokouksesta on lisäksi ilmoitettu Alueviesti nimisessä lehdessä Kuntalain 58 :n mukaan valtuusto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksi kolmasosaa valtuutetuista on läsnä. Todetaan kokouskutsu toimitetun säännösten mukaisesti, todetaan läsnäolijat sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. (Pj)

2 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA JA TARKASTUSAJANKOHDAN MÄÄRÄÄMINEN /37 Kv 37 Kuntalain 62 :n mukaan toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa. Kuntalain 63 :n mukaan pöytäkirja siihen liittyvine valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen yleisesti nähtävillä siten kuin siitä on ennakolta ilmoitettu. Valtuusto valitsee valtuuston työjärjestyksen 34 :n mukaisesti kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja määrää pöytäkirjan tarkastusajankohdan ja -paikan. Valtuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja päättää, että tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä keskiviikkona klo Lavian kunnanviraston keskustoimistossa. (Pj)

3 3 VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN :N 26 OSALTA Kunnanhallitus /38 Kh 149 Kuntalain 62 :n mukaan toimielimen kokouksesta on aina laadittava pöytäkirja. Pöytäkirjan pitämisestä ja sisällöstä vastaa toimielimen puheenjohtaja. Puheenjohtajan ja pöytäkirjanpitäjän ollessa eri mieltä kokouksen kulusta kokouksen pöytäkirja laaditaan puheenjohtajan näkemyksen mukaan. Jos pöytäkirjan tarkastajat eivät hyväksy laadittua pöytäkirjaa, se tarkastetaan toimielimen seuraavassa kokouksessa. Toinen pöytäkirjantarkastajista ei ole hyväksynyt valtuuston pöytäkirjan pykälää 26. Valtuuston pöytäkirjan osin tarkastettu pykälä 26 on esityslistan liitteenä. Liite 1 Valtuuston pöytäkirjan 26 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se tarkastaa valtuuston kokouksen pöytäkirjan pykälän 26. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kv 38 Liite 1 Valtuuston pöytäkirjan 26 päättää tarkastaa valtuuston kokouksen pöytäkirjan pykälän 26.

4 4 TILAPÄISEN VALIOKUNNAN PÄÄTÖSEHDOTUS VALTUUSTOLLE /39 Kv 10 asetti keskuudestaan kuntalain 22 :ssä tarkoitetun tilapäisen valiokunnan valmistelemaan kunnanhallituksen erottamista koskevaa asiaa sekä kunnanjohtajan irtisanomista tai siirtoa muihin tehtäviin koskevaa asiaa. Esityslistan oheismateriaalina on ko. päätös. Tilapäinen valiokunta on kokoontunut kaksi kertaa ( ja ). Esityslistan liitteenä 5 on tilapäisen lautakunnan päätös Liite 5 Tilapäisen valiokunnan päätösehdotus valtuustolle Kunnanhallitus on merkinnyt työvaliokunnan päätöksen tiedokseen Tilapäinen valiokunta päätyi antamaan valtuustolle seuraavanlaisen lausunnon eli päätösehdotuksen: Lavian kunnan tämän hetkisen tilanteen huomioon ottaen, kuntaliitosneuvottelut Kankaanpään kanssa ja erityinen kuntajakoselitys Porin kanssa sekä perusturvapalvelujen järjestämistavasta päättäminen, ei mielestämme ole kunnan ja kuntalaisten edun mukaista lähteä erottamaan henkilöitä. Vaan pyrkiä avoimempaan yhteistyöhön virkamiesten ja luottamushenkilöiden välillä. Valiokunta päättää lopettaa asian käsittelyn, eikä esitä Pekka Heinosen ja Ari Kuusirannan erottamista. Tällä päätöksellä valiokunta haluaa antaa selkeän viestin työrauhan saamiseksi. Käsittely: Asiasta käydyn keskustelun aikana Alpo Uusiniemi esitti Keskustan valtuustoryhmän ehdotuksena, että asia jätetään pöydälle. Keskustan valtuustoryhmän ehdotusta kannatti Sami Helkamäki. Puheenjohtaja totesi, että koska asiassa on tehty kannatettu pöydällepanoehdotus, asiasta on äänestettävä. Puheenjohtaja esitti äänestettäväksi siten, että ne, jotka kannattavat Keskustan valtuustoryhmän tekemää pöydällepanoehdotusta äänestävät JAA ja että ne, jotka kannattavat asian käsittelyn jatkamista äänestävät EI, ja jos EI voittaa valtuusto jatkaa asian käsittelyä. Äänestysesitys hyväksyttiin.

5 5 Nimenhuudolla suoritetussa äänestyksessä annettiin 11 JAA-ääntä (Sami Helkamäki, Tero Jokiranta, Taru Kankkonen, Ari Kuusiranta, Veikko Palosaari, Jari Rampa, Petri Reponen, Risto Suuriniemi, Jukka Tuomisto, Alpo Uusiniemi, Jorma Sälliluoma), ja 6 EI-ääntä (Janne Kangas, Vesa-Pekka Kuusela, Jarmo Uusitalo, Juha Vehkalahti, Reino Välimäki, Tiina Wirtanen). Puheenjohtaja totesi, että äänestyksen tuloksena 11 (JAA) 6 (EI) kunnanvaltuuston päätökseksi tuli Keskustan valtuustoryhmän tekemää pöydällepanoehdotus. Kv 39 Liite 2 Tilapäisen valiokunnan päätösehdotus valtuustolle Tilapäinen valiokunta päätyi antamaan valtuustolle seuraavanlaisen lausunnon eli päätösehdotuksen: Lavian kunnan tämän hetkisen tilanteen huomioon ottaen, kuntaliitosneuvottelut Kankaanpään kanssa ja erityinen kuntajakoselitys Porin kanssa sekä perusturvapalvelujen järjestämistavasta päättäminen, ei mielestämme ole kunnan ja kuntalaisten edun mukaista lähteä erottamaan henkilöitä. Vaan pyrkiä avoimempaan yhteistyöhön virkamiesten ja luottamushenkilöiden välillä. Valiokunta päättää lopettaa asian käsittelyn, eikä esitä Pekka Heinosen ja Ari Kuusirannan erottamista. Tällä päätöksellä valiokunta haluaa antaa selkeän viestin työrauhan saamiseksi.

6 6 INVESTOINTIMÄÄRÄRAHAN SIIRTO / SUOMELAN KOULUN KATON KORJAUSRA- KENTAMINEN Tekninen lautakunta Kunnanhallitus /40 Tekn. ltk 39 Vuoden 2014 talousarvioon oli varattu Suomelan koulun katon korjausrakentamiseen ,00 euroa. hyväksyi kokouksessaan määrärahansiirron siten, että investoinnista Siirtoviemäri siirretään Suomelan koulun katon korjausrakentamiseen lisää ,00 euroa. Tekninen toimisto on pyytänyt katon korjausrakentamiseen tarjoukset seuraavilta: Insinööritoimisto MarPau Oy LAVIA Rakennusliike Markku Vuorinen Oy KANKAANPÄÄ Rakennus ja saneeraus J. Kiviranta LAVIA Rakennus T. Lehtonen Oy SARVELA H.T.L. Rakenne Niinisalo NIINISALO Betonityö J. Kangas LAVIA Liitteet: Tarjouspyyntö ( liite 1 ) Urakkaohjelma ( liite 2 ) Tarjoukset ( liitteet 4,5, ja 6 ) Tarjousvertailu ( liite 7 ) - Tarjoukset avataan kokouksessa. Lautakunta päättää urakoitsijan valinnasta. - Lautakunta valitsee Suomelan koulun katon korjausrakentamisen rakennustoimikuntaan Risto Kukkulan, Reino Välimäen, Matti Peltolan ja kunnanrakennusmestari Jorma Järvensivun. - Lautakunta valtuuttaa rakennustoimikunnan valitsemaan työmaalle valvojan.

7 7 Lautakunta valitsi urakoitsijaksi Rakennus ja Saneeraus J. Kivirannan. Lautakunta pyytää kunnanhallitukselta ja edelleen valtuustolta euron määrärahan siirtoa hankkeelta Siirtoviemäri Suomelan koulun katon korjausrakentamiseen Muilta osin ehdotukset hyväksyttiin. Kh 151 Suomelan koulun korjausrakentamiseen on varattu nyt euroa. Urakoitsijaksi valitun yrityksen Rakennus ja Saneeraus J. Kivirannan tarjous oli noin euroa eli varattu investointimääräraha ei tule riittämään. Urakkahinnan päälle tulevat vielä esimerkiksi työmaan valvojan palkkiot. Tekninen lautakunta on edellä esittänyt euron määrärahan siirtoa teknisen toimen vuoden 2014 investoinneissa seuraavasti: Teknisen toimen investoinnit / 406 Siirtoviemäri: (TA 2014: ) - siirretään (jäljelle jää ) Teknisen toimen investoinnit / 3000 Suomelan koulun katon korjausrakentaminen. Ehdotetulla määrärahasiirrolla Suomelan koulun korjausrakentamiseen varattaisiin yhteensä euroa. Kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että teknisen toimen vuoden 2014 investoinneissa tehdään määrärahasiirto seuraavasti: - siirretään (jäljelle jää ) Teknisen toimen investoinnit / 3000 Suomelan koulun katon korjausrakentaminen. (Kj) Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kv 40 päättää, että teknisen toimen vuoden 2014 investoinneissa tehdään määrärahasiirto seuraavasti: - siirretään (jäljelle jää ) Teknisen toimen investoinnit / 3000 Suomelan koulun katon korjausrakentaminen.

8 8 PIKKUNIITUN TEOLLISUUSTONTTIEN HINNAN MÄÄRÄÄMINEN Elinkeino- ja yrittäjyyslautakunta Kunnanhallitus /41 Elinkeino- ja yrittäjyysltk. 10 Lavian kunta on hankkinut Pikkuniityn alueelta raakamaata teollisuustonttikäyttöön. Uusille teollisuustonteille ei ole määrätty hintaa. Nyt kunnalla myynnissä olevien teollisuustonttien hinta määräytyy markkaajalta ja se on 20 senttiä neliömetriltä. Liite 1 Kartta Lautakunta ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle Pikkuniityn alueen tonttien hinnaksi määrättäväksi 1 /neliömetri. Lautakuntaa tutustui asemakaavaan. Keskustelun aikana todettiin seuraavaa: - tontit pitää ilmoittaa yleiseen myyntiin nettisivujen ja lehti- ilmoitusten avulla - Satu Heiniluoma ehdotti koko muun lautakunnan kannattamana tonttien hinnan myyntihinnaksi 0,50 /neliömetriltä. Esittelijä veti oman ehdotuksensa pois ja tyytyy päätökseen. Kh 155 hyväksyi / 35 Pikkuniitun alueen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen. Kaava tulee lainvoimaiseksi valtuuston hyväksymispäätöksen jälkeen kuulutuksella, mikäli päätöksestä ei valiteta. Pikkuniitun kaava tullee lainvoimaiseksi Myyntiehdot on hyväksynyt tonttikaupoissa sovellettavat myyntiehdot viimeksi Myös teollisuustonttien osalta on ollut samat myyntiehdot kuin AO tonteissa.

9 9 Myyntiehdot ovat muun ohella olleet seuraavat: Ostaja sitoutuu aloittamaan rakennusluvan mukaisen uudisrakennuksen rakentamisen kolmen (3) vuoden kuluessa kaupantekohetkestä. Ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta edelleen kiinteistöä rakentamattomana, ellei myyjä anna tähän kirjallista suostumustaan. Mikäli ostaja ei ole määräajassa täyttänyt edellä mainittua rakentamisvelvollisuutta, ostaja myy tontin/ määräalan takaisin kunnalle samalla kauppahinnalla. Takaisinmyynnistä aiheutuneet lainhuudatus ja lohkomiskulut suorittaa takaisinmyynnissä takaisinmyyjä. Esityslistan liitteenä on hyväksytty kauppakirjamalli. Liite 3 Voimassaoleva kauppakirjamalli Kunnanhallitus päättä ehdottaa valtuustolle, että Pikkuniitun alueen tonttien hinnaksi määrättäväksi 0,50 /neliömetriltä. Tonttien myynnissä sovelletaan toistaiseksi valtuuston hyväksymiä myyntiehtoja ja kauppakirjamallia. Mikäli tontilla on puustoa, ostaja maksaa myyjälle tontilla tai määräalalla olevan puuston arvon erikseen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kv 41 Esityslistan liitteenä on hyväksytty kauppakirjamalli. Liite 3 Voimassaoleva kauppakirjamalli päättää Pikkuniitun alueen tonttien hinnaksi määrättäväksi 0,50 /neliömetriltä. Tonttien myynnissä sovelletaan toistaiseksi valtuuston hyväksymiä myyntiehtoja ja kauppakirjamallia. Mikäli tontilla on puustoa, ostaja maksaa myyjälle tontilla tai määräalalla olevan puuston arvon erikseen.

10 10 MAAN VAIHTAMINEN PIKKUNIITUN KAAVA-ALUEELLA / VAIHTOKIRJAN HYVÄKSYMINEN Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus /42 Tekn. ltk. 24 Kunta on kaavoittanut Pikkuniitun alueelle teollisuustontteja. Kunnan omistuksessa ei ole kaikkia kaavoitettuja maa-alueita. Lisäksi kunta omistaa kaava-alueen vierestä pienen alueen. Maa-alueiden vaihtaminen pitäisi tehdä siten, että kunta myisi Hilkka van Gemstille kiinteistöstä Ala-Antila määräalan 1398 m2 (A2) ja ostaisi Hilkka van Gemstiltä määräalan 4628 m2 (A1) kiinteistöstä Kesäkorpi Maa-alueiden hinta sovitaan erikseen, lohkomiskustannukset hoitaa Lavian kunta. Liitteet: Karttaote maa-alueista liite 4 Vahvistamaton asemakaava liite 5 Lautakunta esittää kunnanhallitukselle Pikkuniitun kaava-alueen vieressä olevan maa-alan (A2) myymistä kiinteistölle Kesäkorpi lisämaaksi ja kaavan sisällä olevan maa-alan (A1) ostamista edellä mainitulta kiinteistöltä mahdollisimman pian. Hyväksyttiin. Kh 114 Pykälä toimitetaan sähköpostitse maanantain aikana kunnanhallituksen jäsenille. Esityslistan liitteinä17 18 jaetaan edellä teknisen lautakunnan pykälässä mainitut liitteet 4: Karttaote maa-alueista ja 5: Vahvistamaton asemakaava. Liite 17 Liite 18 Karttaote maa-alueista Vahvistamaton asemakaava. Kunnanhallitus hyväksyy lautakunnan ehdotuksen siitä, että kunta myisi Pikkuniitun kaava-alueen vieressä olevan maa-alan (A2) kiinteistölle Kesäkorpi lisämaaksi ja ostaisi kaavan sisällä olevan maa-alan (A1) edellä mainitulta kiinteistöltä.

11 11 Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanrakennusmestarin, teknisen lautakunnan puheenjohtajan ja kunnanjohtajan neuvottelemaan asiasta ja valmistelemaan asian kunnanhallituksen päätettäväksi mahdollisimman pian. (vt. kj.) Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kh 156 Pykälä jaetaan kokouksessa, koska vaihtokirjan valmistelu on kesken. Pikkuniitun alueelle kaavoitetun teollisuusalueen eheyden ja toimivuuden kannalta on tärkeää, että Lavian kunta hankkii omistukseensa Hilkka van Gemstin omistaman maa-alueen. Van Gemstin kanssa on sovittu maanvaihtokaupasta, jossa hän luovuttaa kiinteistöstään Kesäkorpi määräalan, joka on kooltaan 4628 m2. Lavian kunta luovuttaa puolestaan van Gemstille omistamastaan kiinteistöstä M603 määräalan, joka on kooltaan 1398 m2 sekä toisen määräalan samasta kiinteistöstä, kooltaan 1600 m2. Jälkimäinen määräala toimii asemakaavan määrittämänä istutettavana alueena (viheralue), sisältäen koko van Gemstin kiinteistölle menevän tiealueen. Van Gemst asuu Ruotsissa ja voisi allekirjoittaa sopimuksen maanvaihtokaupasta kesäkuun 2014 aikana. Esityslistan liitteenä 5 on maanvaihtosopimuksen esisopimus. Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnanjohtajan allekirjoittamaan liitteenä 5 olevan maanvaihtoa koskevan esisopimuksen Hilkka van Gemstin kanssa ja esittää sen edelleen valtuuston hyväksyttäväksi. Mikäli valtuusto hyväksyy liitteen 5 mukaisen esisopimuksen, muuttuu allekirjoitettu esisopimus lopulliseksi maanvaihtokirjaksi. Tämä pykälä tarkastetaan välittömästi kokouksen jälkeen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

12 12 Kv 42 Esityslistan liitteenä 4 on maanvaihtosopimuksen esisopimus. Esityslistan oheismateriaalina jaetaan allekirjoitettu vaihtokirja. päättää hyväksyä liitteenä 4 olevan maanvaihtoa koskevan esisopimuksen Hilkka van Gemstin kanssa ja päättää, että allekirjoitettu esisopimus muuttuu lopulliseksi maanvaihtokirjaksi.

13 13 ANNA HARMAAJÄRVEN KUOLINPESÄN MYYMINEN Kunnanhallitus Kunnanhallitus /43 Kh 118 Valtiokonttorin päätöksen mukaisesti Lavian kunnalle luovutettiin Anna Harmaajärven kuolinpesän omaisuudesta kokonaan Lavian kunnan Riihon kylässä sijaitseva Mäki niminen kiinteistö RN:o 5:42 ( ), jonka pinta-ala noin 0,1 ha. Lisäksi kunnalle luovutettiin kiinteistöstä Lavia, Riiho, Jokela RN:o 5:32 ( ) se osuus, jota ei Valtiokonttorin päätöksen kohdassa 2 pysytetty valtion omistuksessa. Lavian kunnan osuus kiinteistöstä on noin 5,7 hehtaarin suuruinen määräala (tukikelvotonta maatalousmaata ja metsää) sekä kiinteistöllä sijaitseva purkukuntoinen pientalo. Jotta kuolinpesän omaisuus saataisiin käytettyä Valtiokonttorille ilmoitettuun tarkoitukseen eli syrjäytymisuhan alla olevien lasten- ja nuorten tukemiseen ja aktivoimiseen sosiaalisin ja kulttuurillisin keinoin, pitäisi kiinteistöt saatava realisoitua. Kunnansihteeri ja kunnanrakennusmestari ovat käyneet tutustumassa kiinteistöön. Metsänhoitoyhdistys Karhulta on pyydetty arvio metsämaanarvosta, joka esitellään kokouksessa. Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnansihteerin ja kunnanrakennusmestarin pyytämään 2-3 kiinteistönvälittäjältä tarjouksen kohteen myynnistä. Kunnanhallitus päätti, että Metsänhoitoyhdistys Karhulta voidaan pyytää konsulttiapua kauppaan liittyen. Kiinteistön myynti-ilmoituksen hoitaa kunnansihteeri. Kh 158 Kunnansihteeri on valmistellut kuolinpesän myynti-ilmoituksen liitteineen. Myynti-ilmoitus on laitettu kunnan ilmoitustaululle ja kotisuvuille sekä lähetetty se tiedoksi kohteesta jo aikaisemmin kiinnostuksensa ilmaisseille. Ilmoitus julkaistaan myös sanomalehdessä. Tarjousaika on Kirjalliset tarjoukset koko myyntikohteesta (ei osatarjouksia) on pyydetty toimittamaan klo mennessä. Myynti-ilmoituksessa on todettu, että myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset. Suunnitelmissa olisi, että kunnanhallitus päättää kohteen myynnistä pidettävässä kokouksessaan.

14 14 Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että se antaa kunnanhallitukselle oikeuden päättää Anna Harmaajärven kuolinpesän myynnistä saatujen tarjousten pohjalta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kv 43 päättää antaa kunnanhallitukselle oikeuden päättää Anna Harmaajärven kuolinpesän myynnistä saatujen tarjousten pohjalta.

15 15 LASTENTARHANOPETTAJAN VIRAN PERUSTAMINEN JA TÄYTTÖLUPA Sivistyslautakunta Kunnanhallitus /44 Sivla 67 Lavian päivähoidon kehittämissuunnitelma on hyväksytty sivistyslautakunnassa /42 ja kunnanhallituksessa /76. Kehittämissuunnitelmassa esitetään henkilöstön osalta varautumista tulevien eläköitymisten jälkeen tehtäviin henkilöstöratkaisuihin ja paikkojen täyttämiseen perhepäivähoidossa tai päiväkodissa. Perhepäivähoitaja Maritta Kivelän ilmoittaessa irtisanoutumisestaan eläkkeelle siirtymisen vuoksi tulee kysymys henkilöstörakenteesta päätettäväksi jo kevään 2014 aikana. Sivistystoimenjohtaja ja perhepäivähoidon ohjaaja/päiväkodin johtaja ovat keskustelleet päivähoidon tulevaisuudesta ja pohtineet esille noussutta henkilöstörekrytoinnin tarvetta. Perhepäivähoitaja Maritta Kivelän eläkkeelle siirtymisen lisäksi henkilöstösuunnittelussa on huomioitava myös yhden määräaikaisen perhepäivähoitajan työsuhteen päättyminen , minkä vuoksi lasten hoitopaikkojen järjestäminen tulee olla päätetty jo uuden päivähoidon toimintakauden alkuvaiheen osalta syksyllä Tässä yhteydessä voidaan varautua lisäksi eläköitymisiän v.2015 saavuttavan perhepäivähoitajan mahdollisiin ratkaisuihin lähivuosien aikana. Päätöksentekoon vaikuttaa myös elokuussa toimintansa aloittavien päiväkodin ja pikkuryhmiksen tilaratkaisut sekä kalustohankinnat tämän kevään valmistelun osalta. Henkilöstörekrytoinnissa on harkittavana joko perhepäivähoitajan tai päiväkodissa toimivan hoitajan toimen täyttäminen. Perhepäivähoidossa yhdeltä hoitajalta voidaan varata paikat enintään neljälle kokopäivähoidossa olevalle ja yhdelle osapäivähoidossa olevalle lapselle. Päiväkodissa hoito- ja kasvatustehtävässä olevalla henkilölle voidaan osoittaa seitsemän kokopäivähoidossa olevaa kolme vuotta täyttänyttä lasta. Lasten hoitopaikkaa tarvitsevien lasten lukumääräksi on viime vuosina vakiintunut lasta. Päivähoitoa ja päiväkotia koskevissa suunnitelmissa on lasten hoitopaikkojen sijoittamisesta päätetty kokopäivähoidossa olevien lasten osalta seuraavaa: päiväkoti 17 lasta (4 paikkaa jätetään varahoitojen järjestämistä ja tilapäistä hoitoa tarvitsevien lasten varalle), pikkuryhmis 8 lasta ja kolme perhepäivähoitajaa yhteensä 12 lasta, kaikki yhteensä 37 lasta. Näin ollen tulevien hoitopaikkojen tarve on 3-8 lasta. Tämä tarkoittaisi

16 perhepäivähoitajan palkkaamista tai yhden päiväkodissa työskentelevän hoitajan palkkaamista. LIITE 67.1: Päivähoidon henkilöstörekrytoinnissa tehtävien ratkaisujen palkkakustannusvaikutus Perhepäivähoitajan palkkaamista puoltaa asiakaskunnalle tarjottava kodinomainen päivähoitomuoto. Perhepäivähoitokoti tarjoaa luonnolliset puitteet lapsen kasvulle ja kehitykselle. Päiväkodin hoitohenkilön palkkaamista taas puoltaa kunnassa esillä ollut kiinnostus ryhmämuotoiseen päivähoitoon sekä tulevaisuuden osalta varautuminen myös tuleviin lasten hoitopaikkatarpeisiin. Lisäksi voidaan todeta valtakunnallisesti yleinen suuntaus perhepäivähoidon rajuun vähenemiseen, mikä johtunee sekä runsaasta perhepäivähoitajien eläköitymisen määrästä ja uusien koulutettujen perhepäivähoitajien vaikeasta saatavuudesta että osasyynä perhepäivähoidon työaikaasioiden johdosta esiintyvistä käytännön järjestelyiden haasteista. Sivistyslautakunnan ja kunnanhallituksen hyväksymässä päiväkodin perustamissuunnitelmassa on toimintansa aloittavan päiväkodin henkilöstöksi esitetty 1 lastentarhanopettaja/päiväkodin johtaja sekä 2 hoito- ja kasvatustehtävissä toimivaa henkilöä. Päiväkodissa tulee kuitenkin vähintään joka kolmannella hoito- ja kasvatustehtävissä toimivalla olla sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 4 :ssä säädetty ammatillinen kelpoisuus. Mikäli päädytään päiväkodin toiminnan laajentamiseen ja yhden uuden päiväkodissa toimivan hoitajan palkkaamiseen, tulee kuntaan näin ollen perustaa päiväkodissa työskentelevän lastentarhanopettajan virka. LIITE 67.2: Päivähoidon henkilöstön nykytilanne ja esitys tulevasta henkilöstörakenteesta Sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle päiväkodissa työskentelevän lastentarhanopettajan viran perustamista ja lupaa sen aukijulistamiseksi toistaiseksi täyttämistä varten alkaen. Kelpoisuusehdot ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen (L 272/2005 ja A 608/2005) mukaiset. Palkkaus ja työaika määräytyy KVTES:n mukaisesti. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

17 17 Hakuaika on Haastatteluryhmään valitaan sivistyslauta1kunnan puheenjohtaja, 1 sivistyslautakunnan jäsen, perhepäivähoidon ohjaaja/päiväkodin johtaja ja perhepäivähoitajien tiiminvetäjä. Esittelijä tarkensi kokouksessa ehdotustaan sen ensimmäisen kappaleen osalta seuraavasti: Sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle päiväkodissa työskentelevän lastentarhanopettajan viran perustamista ja lupaa sen aukijulistamiseksi toistaiseksi täyttämistä varten alkaen. Päätettiin ehdotuksen mukaan. Haastatteluryhmään valittiin sivistyslautakunnan edustajiksi Sari Venesmäki ja Sari Leppänen. Kh 154 Esityslistan liitteenä 1 jaetaan edellä olevassa sivistyslautakunnan pykälässä mainittu liite 67.1: Päivähoidon henkilöstörekrytoinnissa tehtävien ratkaisujen palkkakustannusvaikutus. Liite 2 Päivähoidon henkilöstörekrytoinnissa tehtävien ratkaisujen palkkakustannusvaikutus Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että se perustaa päiväkodissa työskentelevän lastentarhanopettajan vakituisen viran alkaen. Kelpoisuusehdot ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen (L 272/2005 ja A 608/2005) mukaiset. Palkkaus ja työaika määräytyy KVTES:n mukaisesti. Lisäksi kunnanhallitus päättää myöntää viran täyttöluvan lukien, mikäli valtuusto perustaa viran. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden tilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

18 18 Käsittely: Satu Heiniluoma esitti, että virkaa ei vielä perusteta, vaan sen tarpeellisuus arvioidaan syksyllä uudestaan. Puheenjohtaja totesi ehdotuksen rauenneen kannattamattomana. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kv 44 Esityslistan liitteenä 5 jaetaan edellä olevassa sivistyslautakunnan pykälässä mainittu liite 67.1: Päivähoidon henkilöstörekrytoinnissa tehtävien ratkaisujen palkkakustannusvaikutus. Liite 5 Päivähoidon henkilöstörekrytoinnissa tehtävien ratkaisujen palkkakustannusvaikutus Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että se perustaa päiväkodissa työskentelevän lastentarhanopettajan vakituisen viran alkaen. Kelpoisuusehdot ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen (L 272/2005 ja A 608/2005) mukaiset. Palkkaus ja työaika määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Perjantaina kello 16.30

Perjantaina kello 16.30 Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 9/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 20.04.2018 Kokoustiedot Aika Perjantaina 27.4.2018 kello 16.30 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena Sisäänkäynti harjun puoleisesta

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27.02.20 Kunnanhallitus 9 7.0.20 Kunnanvaltuusto.0.20 Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen 6/0.00.02/20 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2016 38 Kokousaika 10.10.2016 kello 18.00 18.40 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Kolari, Kari Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Perjantaina kello 16.30

Perjantaina kello 16.30 Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 9/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 20.04.2018 Kokoustiedot Aika Perjantaina 27.4.2018 kello 16.30 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena Sisäänkäynti harjun puoleisesta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KOKOUSKUTSU 8/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 13.11.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs. 10 Mikkelin kaupungin taidemuseokiinteistön ns. graniittitalon myyminen Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 09.03.2017, klo 16:30-17:18 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 uusto Aika 14.01.2019 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi Rakennus- ja 111 09.06.015 ympäristölautakunta Kunnanhallitus 346 0.11.015 Rakennusjärjestys 5 ja 6 uusiminen ja muuttaminen (kv) 605/00.01.01/01 Rakennus- ja ympäristölautakunta 09.06.015 111 Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh )

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh ) Tekninen lautakunta 78 09.08.2016 Kunnanhallitus 267 22.08.2016 Valtuusto 55 29.08.2016 Valtuusto 2 30.01.2017 MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE 494-403-155-46 429/6/63/631/2016 Teknltk 09.08.2016

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas Kirkkoneuvosto 15.2.2018 18 Kokousaika torstaina 15.2.2018 klo 17.30 17.40 Kokouspaikka virastotalon neuvotteluhuone Saapuvilla Lisäksi läsnä kokouksessa: Arja Aitto-oja kirkkovaltuuston pj. sihteerinä:

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 23.3.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2015 476 Kunnanhallitus 23.11.2015 AIKA 23.11.2015 klo 18:20 18.30 PAIKKA Yläaste, auditorio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 18 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kettulan päiväkoti Käsiteltävät asiat 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2019 1 Kokousaika 25.3.2019 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 8) Metsäjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 8) Metsäjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika 30.01.2019, klo 16:04-16:26 Paikka Lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT KOKOUSKUTSU 10/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 27.12.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KOKOUSKUTSU 6/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 24.7.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281 Ympäristölautakunta 36 23.04.2013 Ympäristölautakunta 89 24.09.2013 Kaupunginhallitus 370 02.10.2013 Ympäristölautakunta 79 23.09.2014 Kaupunginhallitus 308 01.10.2014 HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5 KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA 8/2014 Kokousaika 27.8.2014 klo 18.30 Kokouspaikka Kapellby skola, Lapinjärventie 45 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan Kunnanhallitus 49 24.02.2014 Kunnanvaltuusto 19 10.03.2014 Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen 19.12.2011 454 etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan 1710/10.00.01/2011

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 5.8.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä Kokousaika 26.1.215 klo 17. Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 224 225 226 227 228 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Kiinteistöveron määrääminen

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus 51 08.02.2016 Kaupunginhallitus 59 22.02.2016 Kaupunginvaltuusto 21 29.02.2016 Hyvinvointipalveluiden palvelualuejohtajan viran täyttäminen 483/02.022/2015 KH 08.02.2016 51 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot