Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 30.1.2012 2"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkoneuvosto 1 (23) KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18: (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, isosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Martti Viljanen, kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Mauri Uusitalo, Sampo Ylikoski MUUT SAAPUVILLA Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja OLLEET (ja läsnäolon Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri peruste Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri ALKUHARTAUS JA Veisattiin virrestä 310 säkeistöt 1 ja 8. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja, kirkkoherra Martti Viljanen piti alkuhartauden Joh.kirja 6 luku. 11 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. LAILLISUUS JA PÄÄ- Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston TÖSVALTAISUUS puheenjohtajistolle , mistä alkaen kokouskutsu on ollut khranviraston -nimenhuuto ilmoitustaululla. Todettiin kokouksesta poissaolevan Pasi Peltokorven. Hyväksyttiin poissaolo. -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 12 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTAJAT JA ÄÄNTEN Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Mauri Uusitalo ja Marita Tölli. Kokouksesta kirjoitettu tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä LASKIJAT SEKÄ PÖY khranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä TÄKIRJAN NÄHTÄVIL- klo 9-15, paitsi tiistaina klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan LÄOLO 13 yllämainituksi ajaksi khranviraston ilmoitustaululle. PÖYTÄKIRJAN ALLE- Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Martti Viljanen, khra Annikki Klemola, tp. Irja Visuri, toim.siht. PÖYTÄKIRJAN TAR- Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaiseksi. KASTUS Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Mauri Uusitalo Marita Tölli Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Paikka ja päivämäärä

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 14 A) Kopiokonehankinta, tämä pykälä päätettiin käsitellä pykälän 21 jälkeen B) Vuorotteluvapaa Erja Kangas C) Sivutoimilupa Anu Rautio

3 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvosto 15 Talouspäällikön osa-aikaisen työkyvyttömyyseläkkeen johdosta taloustoimiston työtehtäviä on järjestelty uudelleen. Talouspäällikkö on aiemmin toiminut kirkkoneuvoston sihteerinä ja omaan toimialaansa kuuluvien asioiden esittelijänä. Tässä uudessa tilanteessa voitaisiin kirkkoneuvoston sihteerin tehtävät antaa työtehtävänä toimistosihteeri Irja Visurille. Talouspäällikkö osallistuisi kirkkoneuvoston kokouksiin esitellessään toimialaansa koskevia asioita. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee valita kirkkoneuvoston sihteeriksi toimistosihteeri Irja Visurin.

4 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvosto 16 Talouspäällikön osa-aikaisen työkyvyttömyyseläkkeen johdosta taloustoimiston työtehtäviä on järjestelty uudelleen. Talouspäällikkö on valittu kirkkovaltuuston sihteeriksi vuosiksi Hän toimii myös omaan toimialaansa kuuluvien asioiden esittelijänä. Tässä uudessa tilanteessa voitaisiin kirkkovaltuuston sihteerin tehtävät antaa työtehtävänä toimistosihteeri Irja Visurille vuodeksi Talouspäällikkö osallistuisi kirkkovaltuuston kokouksiin esitellessään toimialaansa koskevia asioita. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsisi kirkkovaltuuston sihteeriksi toimistosihteeri Irja Visurin vuoden 2012 loppuun saakka.

5 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSET Kirkkoneuvosto 17 Kirkkoneuvosto tekee alustavan päätöksen keväällä 2012 pidettävien kirkkoneuvoston kokousten ajankohdista. Kirkkoherran Kirkkoneuvoston päättänee varata kirkkoneuvoston kokousten ajankohdiksi mm. - tiistai (seurakuntien yhteistyön kehittäminen) - maanantai (kasvatus) - maanantai (tilinpäätös) - maanantai (lähetystyö) - maanantai (keittiö) Kokoukset alkavat klo 18.00, (kahvitus klo 17.45), paitsi 7.2. klo 16 (kahvitus klo 15.30)

6 Kirkkoneuvosto HAUTAINHOITOMAKSUT Kirkkoneuvosto 18 Hoitohautojen sekä muusta seurakunnan kukkahoidosta on pyydetty tarjoukset hoitokausille Siljamaan Puutarhalta ja Veihtilahden puutarhalta. Määräaikaan klo mennessä tarjouksen jätti Siljamaan puutarha. Tarjous kasvukausille : - Sankarihaudat: vuonna 2012 on 18,15 /risti vuonna 2013 on 19,15 /risti - Hoitohaudat: vuonna 2012 on 54,75 /2 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2013 on 57,50 /2 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2012 on 61,85 /3 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2013 on 69,85 /3 pääkukkaa + reunakukat - Malmbergin ja vanhan kirkon muistomerkki 75,50 /kesä - Nimilaattarivistö ja muistomerkki, hautausmailla olevat muistomerkit, kukkapenkit, ruukut = kukkien hinta istutettuna + kastelu + hoito) - Kastelu: vuonna 2012 on 29,00 /hauta vuonna 2013 on 30,45 /hauta Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee, että hautainhoitopalvelut ostetaan Siljamaan puutarhalta ja vahvistaa vuosien aikana tehtävien haudanhoitosopimusten mukaisesti hoitomaksuiksi seuraavat: - 5 vuoden sopimus 370 (2 pääkukalla) - 5 vuoden sopimus 400 (3 pääkukalla) - 1 vuoden sopimus 70 (2 pääkukalla) - 1 vuoden sopimus 80 (3 pääkukalla) - Kastelumaksu 40 (omaiset istuttavat kukat itse)

7 Kirkkoneuvosto OSTOESITYS/MAA-ALUE Kirkkoneuvosto 19 Mauri ja Eila Kiviniemi ovat tehneet ostoesityksen Nivalan seurakunnan omistamasta metsäalasta Pappila , joka on pinta-alaltaan noin 0,17 ha. Määräala sijaitsee Sarjankyläntien ja Hellalantien risteyksessä. Hellalantie jakaa seurakunnan metsän siten, että tien eteläpuolelle jää pieni noin 0,17 ha:n suikale seurakunnan metsää. Seurakunta on antanut kulkuoikeuden Mauri ja Eila Kiviniemelle omistamaansa tontille 1980-luvun loppupuolella. Tontilla on omakotitalo. Metsänhoitoyhdistys Kalajokilaakso /Arto Taskinen on tehnyt metsäalasta arviolausunnon, jossa määräalan arvo on yhteensä 247 euroa. Mauri ja Eila Kiviniemi ovat tehneet metsäalasta 400 euron hintatarjouksen. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto esittänee kirkkovaltuustolle ja edelleen tuomiokapitulin kautta kirkkohallituksen vahvistettavaksi Nivalan kaupungissa Sarjankylän ja Hellalantien risteyksessä sijaitsevan noin 0,17 ha:n suuruisen metsämaan myymisen Mauri ja Eila Kiviniemelle. Määräala kuuluu kiinteistöön Pappila Kauppahinta on 400 euroa ja ostaja maksaa myös muut kaupan teosta aiheutuvat kulut.

8 Kirkkoneuvosto KAARINA ERKKILÄN KUOLINPESÄN MYYNTITARJOUS Kirkkoneuvosto 20 Kaarina Erkkilän kuolinpesä on tehnyt mukaisen myyntitarjouksen karttaliitteeseen merkitystä Nivalan kaupungin Nivalan kylässä sijaitsevasta noin ha:n 1,145 suuruisesta Kaarina Erkkilän kuolinpesän omistamasta pellosta Väinölä, kiinteistötunnus Hintapyyntö on euroa ( euroa/ha). Pelto rajoittuu seurakunnan uuteen hautausmaahan ja on tulevaisuudessa mahdollista saada yleiskaavassa hautausmaa-alueeksi. Alueella on voimassa tällä hetkellä vanha osayleiskaava, jonka mukaan pelto on A-aluetta (asuinrakennusten korttelialue). Kevään aikana on tulossa nähtäville uusi yleiskaava, jonka mukaan pelto olisi M-aluetta (maatalousvaltainen alue). Kaavaan voidaan kevään aikana tehdä varausmerkintä, jolloin alue olisi esim. EH-aluetta (hautausmaa-alue). Maa-alueen osto on sijoitus tulevaisuuteen. Harvoin tarjoutuu tilaisuutta ostaa hautausmaan välittömästä läheisyydestä lisäaluetta. Nivalan kaupungin maaseutujohtaja Hannu Töllin hinta-arvio kyseisestä maa-alueesta on euroa, jos käyttötarkoituksena on maatalousalue (pelto). Seurakuntien maankäyttöä valvoo kirkkohallitus. Maakaupoista maan myynti menee tuomiokapitulin kautta kirkkohallituksen käsiteltäväksi. Se tutkii kauppoja seurakunnan edun näkökulmasta. Kirkkohallitus vaatii tarkat arviot tontin hinnasta. Maan ostosta päättää pelkästään seurakunnan kirkkovaltuusto. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi Nivalan kaupungin Nivalan kylässä sijaitsevan noin 1,145 ha:n suuruisen Kaarina Erkkilän kuolinpesän omistaman pellon Väinölä ostamista myyntitarjouksen mukaisesti, että kauppahinta on euroa, että ostaja maksaa myös muut kaupan teosta aiheutuvat kulut ja että alueeseen, Väinölä kiinteistötunnus , haetaan luonnosvaiheessa olevaan yleiskaavaan merkinnäksi hautausmaa-alue.

9 Kirkkoneuvosto TUULIVOIMAPROJEKTI Kirkkoneuvosto 21 Erwin Birr / Infinergies Finland Oy Kempeleestä on tehnyt kyselyn Nivalan seurakunnan omistamista alueista tuulivoimalan rakentamiseksi. Tarkoituksena on selvittää, onko yrityksellä mahdollisuutta rakentaa yksi tai kaksi teholtaan 2-3 MW:n tuulimyllyä Vauhkapuhdon alueelle. Yritys haluaa tiedustella Nivalan seurakunnan kantaa tuulivoimalahankkeeseen. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee että Nivalan seurakunta on halukas jatkokeskusteluihin tuulivoimahankkeen suunnittelusta ja tuulivoiman rakentamisesta.

10 Kirkkoneuvosto KIRKOLLISKOKOUSVAALIEN MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALI Kirkkoneuvosto 22 Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaali toimitetaan maanantaina klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti) Kirkkoherran Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaa kirkolliskokousedustajien maallikkojäsenten vaalin klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti)

11 Kirkkoneuvosto HIIPPAKUNTAVALTUUSTON MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALI Kirkkoneuvosto 23 Hiippakuntavaltuuston maallikkoedustajien vaali toimitetaan maanantaina klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti). Kirkkoherran Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaa hiippakuntavaltuuston edustajien maallikkojäsenten vaalin klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti).

12 Kirkkoneuvosto DIAKONIANVIRANHALTIJA KATJA TUUNASEN ÄITIYSLOMA Kirkkoneuvosto 24 Diakonissa Katja Tuunanen anoo kirkkoneuvostolta äitiys- ja vanhempainvapaata (Työsopimuslaki 4 luku, KirVESTES 80 1 mom) Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee myöntää diakonissa Katja Tuunaselle äitiys- ja vanhempainvapaata

13 Kirkkoneuvosto DIAKONIANVIRANHALTIJAN ÄITIYSLOMASIJAISUUDEN JÄRJESTÄMINEN Kirkkoneuvosto 25 Diakonissa Katja Tuunasen jäädessä äitiys- ja vanhempainvapaalle , tulisi kirkkoneuvoston järjestää diakoniaviranhaltijan viransijaisuus Sijaisuuden alkamisajankohdan siirtyminen myöhäisemmäksi johtuu siitä, että Katja Tuunanen ottaa osan vuosilomastaan rahana. Tällä järjestelyllä seurakunnalle ei tule lisäkustannuksia. Diakonissan palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen, alkupalkka 2339,27. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee julistaa haettavaksi mennessä diakoniaviranhaltijan sijaisuuden , palkkaus vaativuusryhmän 503 mukainen. Ilmoitus julkaistaneen Kotimaa-lehdessä ja kirkon rekrytointisivustolla.

14 Kirkkoneuvosto SUOMEN LÄHETYSSEURAN SOPIMUS Kirkkoneuvosto 26 Lähetystyön johtokunta on ollut yhteydessä SLS:aan nimikkosopimuksen kohteen muuttamiseksi. Tällä hetkellä Nivalan seurakunta tukee Angolan kirkon koulutuskeskuksessa tehtävää työtä. Sopimuksen kannatustavoite on 4500 euroa / vuosi. Lähetystyön johtokunnan mielestä olisi kuitenkin mielekkäämpää tukea lähetystyössä työskenteleviä henkilöitä ja esittää, että nimikkoläheteiksi valittaisiin Tiina ja Olli Kukkonen. He ovat lähtöisin Oulaisista. Lisätietoja heidän työstään ja taustoistaan kokouksessa. Kannatustavoite säilyy ennallaan eli 4500 euroa/ vuosi. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee hyväksyä em. sopimusmuutoksen Suomen lähetysseuran kanssa.

15 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON KOKOUKSEN AIKA, PAIKKA JA ASIAT Kirkkoneuvosto 27 Kirkkovaltuuston kokous maanantaina klo seurakuntakodissa, Pienessä salissa (kahvitus klo 17.00) Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta sekä pöytäkirjan nähtävänä olo 4 Kirkkovaltuuston sihteerin valinta 5 Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaali 6 Hiippakuntavaltuuston maallikkoedustajien vaali 7 Kasvatustyönjohtokunnan puheenjohtajan valinta toimikauden loppuajaksi (vuoden 2014 saakka) 8 Ostoesitys/maa-alue 9 Kaarina Erkkilän kuolinpesän myyntitarjous 10 Ilmoitusasiat 11 Kokouksen päättäminen ja valitusosoitus

16 Kirkkoneuvosto KOPIOKONEHANKINTA Kirkkoneuvosto 28 A) Puhelimitse on pyydetty tarjous kopiokoneesta PPO:lta ja Päivärinnan sähköliikkeeltä. Tarjouksen on antanut PPO. PPO tarjoaa kahta eri laitetta: Konica Minolta Bizhub C452 ja Konica Minolta Bizhub C360. Laite on mahdollista hankkia leasing-rahoituksella. Vuositasolla kopiota Nivalan seurakunnassa otetaan noin kpl. Tulostusmäärän ollessa noin iso, myyjä suositteli C452 laitetta. Konica Minolta Bizhub C452 on mahdollista hankkia 60 kk:n leasingrahoituksella. Tarjous sisältää myös huoltosopimuksen. Huoltosopimuksen hinta alv/kuukausi. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee, että hankitaan 60 kk:n leasing-rahoituksella monitoimilaite Konica Minolta Bizhub C452 ja tehdään myyjän kanssa huoltosopimus. Tämän pykälän käsittelyn jälkeen talouspäällikkö Annikki Klemola poistui.

17 Kirkkoneuvosto VUOROTTELUVAPAA / ERJA KANGAS Kirkkoneuvosto 28 B LO Erja Kangas anoo kirkkoneuvostolta mahdollisuutta vuorotteluvapaaseen Vuorotteluvapaan tarkoituksena on edistää työntekijän työssä jaksamista ja tarjota samalla työttömälle työnhakijalle mahdollisuus saada määräaikaisen työn avulla työkokemusta. Työnantajalle se antaa vastaavasti mahdollisuuden saada uutta osaamista työyhteisöön. Työnantaja ja työntekijä sopivat yhteisesti työntekijän vuorotteluvapaasta. Työntekijä voi käyttää vapaan haluamallaan tavalla. Vuorotteluvapaan vähimmäiskesto on 90 ja enimmäiskesto 359 kalenteripäivää. Vuorotteluvapaan aikana työntekijän palvelussuhde on lepotilassa. Lain mukaan sijaiseksi tulisi palkata ensisijaisesti nuori tai äskettäin ammattiin valmistunut työtön tai pitkäaikaistyötön. Työtöntä ei tarvitse palkata samoihin tehtäviin, joista vuorottelija on lähtenyt. (asiaan liittyviä lakeja ovat mm. Vuorotteluvapaalaki; Työttömyysturvalaki; Laki julkisesta työvoimapalvelusta). Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee hyväksyä LO Erja Kankaan vuorotteluvapaata ( ) koskevan anomuksen. Eeva-Maria Räsänen poistui tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Pöytäkirjaotteen oikeaksi todistaa

18 Kirkkoneuvosto SIVUTOIMILUPA / ANU RAUTIO Kirkkoneuvosto 28 C Vs. Kanttori Anu Rautio anoo Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta KJ:n 6. luvun 5 mukaista sivutoimilupaa epäsäännöllisen konserttitoiminnan toteuttamiseen vuonna Konsertteja olisi noin neljä tai viisi vuodessa lähialueen seurakunnissa. Konserttivalmistelut ja konsertointi tapahtuisi omalla ajalla. Kirkkoneuvoston tulee antaa sivutoimilupa-asiasta lausunto tuomiokapitulille. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee puoltaa vs. kanttori Anu Raution sivutoimilupaa.

19 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto 29 YV-keräyksen lipaskeräys Diakoniatyön tilinumeron poistuminen lehti-ilmoituksesta Ahteen uusjakotoimitus/sampoylikoski Seurakunnan ilmoitukset Kalajokilaakso-lehdessä Yhdessä jäällä - tapahtuma Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuksi.

20 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 30 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Veisattiin virsi 558.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

5/2011 Kirkkoneuvosto 1 (25)

5/2011 Kirkkoneuvosto 1 (25) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2011 Kirkkoneuvosto 1 (25) KOKOUSAIKA Maanantaina 18.04.2011 klo 18.00-19.55 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.9.2012 klo 18.00-20.03 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantai 04.10.2010 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET Martti

Lisätiedot

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16)

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 01.03.2010 klo 18.00-21.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantaina 07.02.2011 klo 18.00-20.45 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) Taisto Ruuska, Jukka Kukkola, Mikko Kujala, Elsa Löytynoja, Kaisa Määttä, Maija Jokitalo, Esko Peräaho, Ann-Lis Takalo

11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) Taisto Ruuska, Jukka Kukkola, Mikko Kujala, Elsa Löytynoja, Kaisa Määttä, Maija Jokitalo, Esko Peräaho, Ann-Lis Takalo NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.08.2010 klo 18.00-20.05 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 Kirkkoneuvosto Nro 1/2014. 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 Kirkkoneuvosto Nro 1/2014. 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010 NRO 1/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 19.1.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.1.2010 Tiistai 18 21.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen Sanna Juhola

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 3-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 3-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 3-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 28.3.2012 klo 17.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 12.11.2013 klo 16.00 Kokouspaikka Kulmakiven yläsali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 136 Kokouksen avaus 137 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2013 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2013. Alavan seurakuntatalo, Keihäskatu 5, 70620 KUOPIO

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2013 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2013. Alavan seurakuntatalo, Keihäskatu 5, 70620 KUOPIO KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18 Paikka Alavan seurakuntatalo, Keihäskatu 5, 70620 KUOPIO Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja valtuutetut Kokouksen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 Kokousaika 10.4.2013 klo 18.00 20.35 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Tuomas Alaterä, sihteeri Raila Degerholm

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.3.2014 Keskiviikko klo 18 20.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2011. Kirkkovaltuusto 18.5.2011 Sivu 1. AIKA 18.5.2011 Keskiviikko klo 18.30 21.05

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2011. Kirkkovaltuusto 18.5.2011 Sivu 1. AIKA 18.5.2011 Keskiviikko klo 18.30 21.05 NRO 2/ 2011 Kirkkovaltuusto 18.5.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2011 Keskiviikko klo 18.30 21.05 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 169

Kirkkoneuvosto Sivu 169 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 169 Kokousaika 21.11.2012 klo 18.00-19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Jaskari, puheenjohtaja Kauko Nuutinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 13/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 13/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2009 NRO 13/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2009 Tiistaina 18 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 Kirkkoneuvosto Nro 5/2014. 14.5.2014 klo 18.30 19.56 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 Kirkkoneuvosto Nro 5/2014. 14.5.2014 klo 18.30 19.56 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 14.5.2014 klo 18.30 19.56 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015 Kokousaika Tiistai 18.8.2015 klo 17.30 19.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja Taisto Kokko

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Kirkkoneuvosto 07.09.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Kirkkoneuvosto 07.09.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 6/2014 1. Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 b

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 6/2014 1. Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 b KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 6/2014 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: 11.08.2014 klo 19.00 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 b Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen yllä mainittuna

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 16.12.2013 klo 16.30 18.00 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 5/2010 1 (35) 27.10.2010

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 5/2010 1 (35) 27.10.2010 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 5/2010 1 (35) KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 16.00-19.10 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Hannu Juntunen, pj Seppo Pulkkinen, vpj. 124-138 Martti Hara Marja-Leena

Lisätiedot

1 Auran seurakunta Kokous 1/2015 Kirkkoneuvosto 23.02.2015

1 Auran seurakunta Kokous 1/2015 Kirkkoneuvosto 23.02.2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai 23.02.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Torsti Äärelä.pj Leena Hafren. Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki Taina Mäkinen Seija Suominen Irmeli Virtanen Juho

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014 AIKA Keskiviikko 22.10.2014 klo 9 11.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot