SAMPO KARNEVAALIT Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille Nyt nautitaan sesongin herkuista

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAMPO KARNEVAALIT 12. 15.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille Nyt nautitaan sesongin herkuista"

Transkriptio

1 SAMPO KARNEVAALIT Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille Nyt nautitaan sesongin herkuista

2 Julkaisija: Citycon, kauppakeskus Sampokeskus. Citycon: Outi Koistinen sekä Sampokeskuksen kauppiaat. Toimitus, taitto ja reprotyöt: Orange Advertising. Tarjoukset voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää, ellei toisin mainita. Alennukset normaalihintaisista tuotteista. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.

3 Sampo KARNEVAALIT KARNEVAALIKAUSI ALKAA NYT! SAMPOKESKUKSEN Karnevaaleilla on luvassa hulvatonta hintahulinaa torstaista sunnuntaihin, ja talo on täynnä tarjouksia ja hilpeää hintahumua! Tempaudu sinäkin karnevaalitunnelmaan ja irrottele shoppailemalla sokkihinnoin nyt kannattaa poimia alelaareista päällepantavaa pimeneviin iltoihin, keräillä koristusta kotiin, hankkia huokeita välineitä harrastuksiin Tervetuloa karnevaalitunnelmaan! P.S. Jos et tiedä mistä aloittaa, kannattaa lukea stylisti Teri Niitin vinkit alennusmyynteihin seuraavalta sivulta! Syysterveisin! Elena Stenholm Kaupallinen johtaja Kauppakeskus Sampokeskus

4 Kuva: Mika Pollari / Elle Finland Stylisti Teri Niitti antaa parhaat vinkit alennusmyynteihin Teri Niitti, miksi ihmisen kannattaa käydä aleissa? Koska se on taloudellisesti järkevää. Jos haluamansa tuotteen saa halvemmalla, se kannattaa ostaa. Sitä paitsi alennusmyynnit ovat sosiaalisia ja hauskoja tilanteita, ja niissä hullaantuu. Miten alennusmyynneistä saa irti parhaan hyödyn? Suunnittele etukäteen mitä tarvitset ja haluat, mutta ole avoin tilanteille ja impulsseille. Aleista voi löytää jotain, mitä ei ole tiennyt tarvitsevansa mutta mitä ilman ei kuitenkaan voi elää. Suomessa helpoimmin menevät aleen erikoisuudet sekä hyvin pienet ja suuret koot. Mitä aleista kannattaa ostaa ja minkä ostamista välttää? Alesta kannattaa ostaa tuotteita, jotka pysyvät muodissa. Esimerkiksi tämän lehden muotijutun valkoinen paitapusero saatetaan myydä puoleen hintaan, vaikka sitä voi käyttää ikuisesti. Joka sesonki myydään myös klassikkotuotteita, ja niiden ostaminen on ikään kuin ilmaista rahaa. Lisäksi kalliimpien tuotteiden kohdalla alennusprosentti alkaa oikeasti tuntua lompakossa. Vaatetta tai tavaraa ei koskaan kannata ostaa vain siksi, että se on edullinen. Älä osta tuotetta, joka näyttää hyvältä jonkun toisen päällä. Ale-shoppaajankin paras ystävä on kokovartalopeili. Pitäisikö aleshoppailua peräti suunnitella etukäteen? Kyllä kannattaa. Ensinnäkin yritä selvittää, koska ale alkaa. Selvitä myös esimerkiksi kotisi koot ja mitat, jotta tiedät sisustusaleissa minkä levyinen sänkysi tai ikkunasi on. Näin voit tehdä päätöksen heti. Millainen on hyvä ale? Hyvä ale on sellainen, jossa on reipas vähintään 40 prosentin alennus. Tuotteiden pitää olla selkeästi esillä ja ne pitää löytää helposti. Jonottelusta sen sijaan syntyy oma tunnelmansa. Teksti: Sami Sykkö

5 Duetto By Malene Birger laukku Agrippa. Vieraile nettisivuillamme duetto.fi ja tykkää meistä facebookissa! Duetto By Malene Birger paita Kasinda. Vieraile nettisivuillamme duetto.fi ja tykkää meistä facebookissa! Duetto By Malene Birger printtitoppi Jelanie. 100 % silkkiä. Vieraile nettisivuillamme duetto.fi ja tykkää meistä facebookissa! 199 VILA Sesonkipoistoja. -40 % Cubus Perjantaina kaikki paidat -30 %. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. -30 % Cubus Torstaina kaikki vaatteet -30 %. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei koske alusvaateosastoa. -30 % Cubus Lauantaina ja sunnuntaina kaikki farkut -30 %. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. -30 %

6 Click Shoes Duffy maiharit. 49,90 (64,90) Glitter Kaulakorut. Tarjous voimassa perjantaina Ota 3, maksa 2 Click Shoes Blanco niittitennarit. 19,90 (49,90) Dressmann Neuleita. alk. 10 /kpl Laukkutalo Samsonite Aeris matkalaukut. Kolme eri kokoa, useita värejä. -20 % Glitter Hiustuotteet. Tarjous voimassa lauantaina Ota 3, maksa 2 Dressmann Kauluspaitoja. alk. 10 /kpl Click Shoes Spirit solkisaapikkaat. 44,90 (58,90)

7 JACK & JONES Sesonkipoistoja. -40 % VERO MODA Sesonkipoistoja. -40 % Sportia Rovaniemi Puma junioreiden huppari. 29,90 (50 ) ONLY Sesonkipoistoja. -40 % Rovaniemen Matkailuneuvonta Lasten Niko-paita. Sininen ja pinkki. 10 (14,50) Dressmann Housuja. alk. 10 /kpl Glitter Korvakorut. Tarjous voimassa torstaina Ota 3, maksa 2 Sportia Rovaniemi Puma junioreiden collegehousu. 29,90 (50 ) Rovaniemen Matkailuneuvonta Punainen Rovaniemi-pipo. 13 (17 )

8 Lahjapuoti Tiinuska Woodwick-tuoksukynttilä. Paloaika 100 tuntia. 29 Pentik Sienna tarjotin. Valkoinen, musta ja vaaleanruskea. 24 (35 ) Hemtex Osta 2 pussilakanasettiä, saat toisen puoleen hintaan. -50 % Lahjapuoti Tiinuska Johan-puu serviettiteline/talouspaperiteline/suodantinpussiteline. 12,90/16,50/8,90 Pentik Valokeramiikka. -20 % Pentik Dante paperinarutabletit. -20 % Lahjapuoti Tiinuska Pöytäkello. 37,50 Hemtex Kaikki huovat ja koristetyynyt. Ota 3, maksa 2

9 Telemies Matkapuhelinliike Sony Xperia V. Vesi- ja pölytiivis (IP57) 4G Android-älypuhelin. 1,5 Ghz tuplaydin prosessori, 13 Mpix kamera, 4,3 HD Reality näyttö. 359 Sportia Rovaniemi Wilson reflex aloittelijan golfsetti. 249 (399 ) Telemies Matkapuhelinliike Sony Xperia go. Vesi- ja pölytiivis (IP67) Android-älypuhelin. Mm. 5 Mpix kamera, 1 Ghz tuplaydinsuoritin, 4 GB sisäinen muisti, laajennettavissa 32 GB (micro SD), GPS, Facebook, Sports Tracker. 229 Rovaniemen Matkailuneuvonta Niko-pehmolelu. 12 (16 ) Telemies Matkapuhelinliike Tracker G500FI Black Magnum. Vuoden 2012 myydyin GPS-tutka koiran paikantamiseen nyt uudistuneena! 699

10 PALUU ARKEEN TEKSTI SAMI SYKKÖ KUVAT MERJA YEUNG TYYLI TERI NIITTI VALKOINEN PUSERO PUKEE TÖISSÄ JA JUHLISSA Jos aiot tehdä tänä syksynä vain yhden vaateostoksen, harkitse valkoista paitapuseroa. Se on kerrassaan verraton vaate, koska se saa kantajansa näyttämään huolitellulta ja raikkaalta. Voiko olla toimivampaa työasua kuin valkoinen pusero ja kynähame? Jos niihin yhdistää vielä näyttävän kaulakorun, asu sopii iltajuhliinkin. Valkoinen paitapusero on myös ympärivuotinen vaate, sillä se pukee kesällä ja talvella. Malleja on miljoona: peruspaitaa jalostetaan kauluksilla, taskuilla, manseteilla ja helman vaihtelevalla pituudella. Puhumattakaan erilaisista leikkauksista.

11 Jos se on tehty ohuesta kankaasta, siitä näkyy vihjaavasti läpi. Jos se on silkkiä, se on vastaansanomattoman ylellinen. Paksu valkoinen pellavainen tai puuvillainen paita taas on turvallinen ja tahraton, kuin nunnien vaate. Muotimaailmassa valkoinen paitapusero on ikisuosikki. Se esiintyy vuodesta toiseen muotilehtien jutuissa, mutta myös katutyylejä esittelevissä blogeissa. Alun perin paita oli tosin miesten vaate. Maailman vanhin säilynyt vaatekappale on pellavapaita, jota joku äijä käytti Egyptissä vuotta sitten. Paidalla on siis pikkuisen ikää, mutta mitä siitä. Klassikot pysyvät muodissa.

12 AAMUSTA ILTAAN SINISISSÄ FARMAREISSA Leikitäänpä arvausleikki: mitä yhteistä on tämän aukeaman kuvissa? Oikea vastaus löytyy herran jaloista. Siistit siniset farkut ovat välillä käyneet muodin terävimmällä huipulla, välillä ne ovat olleet hetken poissa parrasvaloista, mutta aina niille on ollut paikka miesten ja naisten vaatekaapissa. Kun siniset farkut yhdistää puvuntakkiin ja solmioon tai rusettiin, farkut sopivat miehelle vaikka edustusvaatteiksi. Kun ne pukee ruutupaidan kanssa, housut muuttuvatkin vapaa-ajan asuksi.

13 Mutta tärkeää on tämä: näissä monitoimihousuissa ei voi olla tahroja, tuhruja, reikiä, roiskeita, kulumia eikä kivipesua. Eikä liian kireitä lahkeita eikä kovin matalaa vyötäröä. Niiden on istuttava hyvin, sillä muuten ne näyttävät vaatteilta, joissa mennään ihan muualle kuin töihin. Farkut ovat sitä paitsi sangen seksikkäät housut. Ne viittaavat nuoruuteen ja sopivalla tavalla kapinallisuuteen. Ja vaikka mies olisi matkalla toimistoon, farkkujen mukana sinne kulkee ripaus karjapaimenta: olivathan farkut aluksi lehmipoikien pöksyt.

14 MIKÄ ON SYKSYN MAKEIN LEIVONNAINEN? Kisasivulle pääset myös tästä: Nyt etsitään kekseliäintä kakkumaakaria ja luovinta leipojaa! Syksyn suuri leivontakisa järjestetään osoitteessa facebook.com/sampokeskus Osallistu kilpailuun lähettämällä luomuksesi kuva sekä resepti Facebookin kautta. Pääpalkintona arvotaan upea Kitchen Aid Artisan -yleiskone (arvo 629 ) Kilpailun tuomareina toimii makeista herkuistaan tunnetun Dr.Sugar -blogin perustajakaksikko Jinna ja Jonna. He valitsevat kymmenestä eniten ääniä saaneesta reseptistä finalistit, joten muista äänestää. Dr.Sugar on amerikkalaisesta leivontakulttuurista inspiraationsa ammentava leivontablogi, jonka Jinna & Jonna perustivat pari vuotta sitten opiskellessaan leipuri-kondiittoreiksi. Tärkeintä blogissamme on se, että se näyttää meiltä, on inspiroiva sekä hauska. Herkkujen maukkauden rinnalla panostamme myös niiden ulkonäköön!

15 The Body Shop UUDET Colour Crush -huulipunat. 12 (15,50) Antell Antell-kahvilasta erikoiskahvit moneen makuun herkullista paikan päällä nautittuna, vietävän hyvää matkalla. 2,50 Antell Oletko jo maistanut maankuulua Antellin hyvettä? Murotaikinapohjainen leivos vaniljakreemillä, marengilla ja omena- tai raparperimarmeladilla. Antellin hyveleivos + vaniljakastike ja kahvi: 4 The Body Shop Suositut käsivoiteet pehmentävätat ja kosteuttavat käsiä. Manteli-, ruusu-, absintti- ja hamppukäsivoiteet nyt tarjoushintaan. 10 (14,90) The Body Shop Mehukkaan tuoksuinen mango- tai persikkasuihkugeeli ja vartalovoide yhteishintaan. 20 (25 ) Antell Antellin leipäbaarissa voit valita sekä leivän että täytteen useista eri vaihtoehdoista. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaasi matkan varrella. Antell-kahvilan leipäbaarin kaikki tuotteet: 4,50 Tules Hieronta & Rentoutus Pekka Isojärvi Hierontalahjakortit. 1 kerran lahjakortti 35, 3 kerran lahjakortti 95 tai 5 kerran lahjakortti 150. Soita ja varaa aika ! 35 /95 /150

16 /Sampokeskus Ilmainen wifi t e r v e t u loa! Ma pe 8 20, la 9 19 ja su Maakuntakatu 29, Rovaniemi Myymäläkohtaiset aukioloajat

TORI- KARNEVAALIT 2. 6.10. Nyt nautitaan sesongin herkuista

TORI- KARNEVAALIT 2. 6.10. Nyt nautitaan sesongin herkuista TORI- KESkuksen KARNEVAALIT 2. 6.10. Nyt nautitaan sesongin herkuista KARNEVAALIKAUSI ALKAA NYT! TORIKESKUKSEN Karnevaaleilla on luvassa hulvatonta hintahulinaa keskiviikosta sunnuntaihin, ja talo on täynnä

Lisätiedot

PALUU ARKEEN. Arki. Eläköön. & Rokkarin arki s. 4 5. s. 6 10. s. 11 12

PALUU ARKEEN. Arki. Eläköön. & Rokkarin arki s. 4 5. s. 6 10. s. 11 12 PALUU ARKEEN Arki alkaa. Eläköön arki! Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 Sami sykön VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. 6 10 MUKAVA JA Turvallinen koulutie alkaa jo kotoa s. 11 12 Kesä alkaa jäädä taakse

Lisätiedot

KATSO JOULUA UUSIN SILMIN LEHTI TÄYNNÄ JOULUISIA TARJOUKSIA OTA TALTEEN TAKASIVUN TARJOUSKUPONGIT!

KATSO JOULUA UUSIN SILMIN LEHTI TÄYNNÄ JOULUISIA TARJOUKSIA OTA TALTEEN TAKASIVUN TARJOUSKUPONGIT! KATSO JOULUA UUSIN SILMIN LEHTI TÄYNNÄ JOULUISIA TARJOUKSIA OTA TALTEEN TAKASIVUN TARJOUSKUPONGIT! NYT KATSOTAAN JOULUA UUSIN SILMIN! Perinteet luovat turvallisuutta mutta joskus myös paineita. Jouluna

Lisätiedot

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11 12

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11 12 T IKKU RI PALUU ARKEEN Eläköön arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 Sami sykön VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. 6 10 MUKAVA JA Turvallinen koulutie alkaa jo kotoa s. 11 12 Arkea ankea 2 Julkaisija:

Lisätiedot

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11 I SO K A R H U PALUU ARKEEN Eläköön arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 Sami sykön VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. 6 10 MUKAVA JA Turvallinen koulutie alkaa jo kotoa s. 11 Arkea ankea 2

Lisätiedot

One click is enough to make the world a be5er place.

One click is enough to make the world a be5er place. One click is enough to make the world a be5er place. KERRO - mikä on sinun uusin vaate? - mistä sinä olet ostanut / saanut sen? - millainen se on? - mitä materiaalia? - mistä väristä pidät? - millaisia

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3.

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI- PÄIVÄT ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Tervetuloa talviostoksille Espoontorille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos auringonpaisteella, mutta viihtyy

Lisätiedot

TIKKURIN PE LA 28. 2. :n lahjakort ja voita 100

TIKKURIN PE LA 28. 2. :n lahjakort ja voita 100 TIKKURIN S Y Y S S U T E L U U T 9.9. PE LA 28. 2 näyteikkuna ämään paras ti! Tule äänest :n lahjakort ja voita 100 74940_Tikkuri_Syystuuletus_suora_9_12_155x155_UUSI.indd 1 17.9.2012 11.57 NYT ON SYYS-

Lisätiedot

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11 12

arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 s. 6 10 alkaa jo kotoa s. 11 12 AR A BIA PALUU ARKEEN Eläköön arki! 7. 17.8. Olli Herman & Rokkarin arki s. 4 5 Sami sykön VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. 6 10 MUKAVA JA Turvallinen koulutie alkaa jo kotoa s. 11 12 Arkea ankea Julkaisija:

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Trion Kisakaupunki 18.2.-7.3.2015 Kisatarjouksia ympäri kauppakeskusta!

Trion Kisakaupunki 18.2.-7.3.2015 Kisatarjouksia ympäri kauppakeskusta! Trion Kisakaupunki 18.2.-7.3.2015 Kisatarjouksia ympäri kauppakeskusta! The Body Shop Suositut käsivoiteet Hamppu, Ruusu, Manteli ja Absintti 10 (norm.15,40 ) koko loppukuun ajan 28.2.15 asti Glitter Koko

Lisätiedot

NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE?

NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE? NO ONKOS TULLUT JOULU, NYT ESPOONTORILLE? Kyllä on! Lahjat, koristeet ja kattaukset, mitä ikinä jouluusi tarvitset! Tervetuloa jouluostoksille Espoontorille! EI ITKEÄ SAA, EI STRESSATA SAA, JOULU ON TULLUT

Lisätiedot

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan

Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan 2009-2013 Pukeutuminen eri vuodenaikojen mukaan Vuodenajat Pukeutuminen eri vuodenaikoina Paikat Rovaniemellä, joista voit hankkia vaatteita edullisesti. Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät Kesä Talvi

Lisätiedot

MYRRI KAANI. r i e h u u M Y Y r M A N N i S S A 4. 8.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille

MYRRI KAANI. r i e h u u M Y Y r M A N N i S S A 4. 8.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille MYRRI KAANI r i e h u u M Y Y r M A N N i S S A 4. 8.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille Julkaisija: Citycon, kauppakeskus Myyrmanni. Citycon: Outi Koistinen sekä Myyrmannin

Lisätiedot

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää!

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! POISTUVAT TUOTTEET Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! Päivitetty 4.4.2010 0 Poistotuotteet Pannat... 2 Hihnat... 3 Korut, rusetit ja muut lisukkeet... 3 Koiran asut... 5 Tilauslomake...

Lisätiedot

hinta tyrsky 2.-4.10.

hinta tyrsky 2.-4.10. Anna Hintan viedä Syksy tuo taas tullessaan Chydenian hurjan Hintan, jolloin hinnat ovat pohjassa ja talo pullollaan tarjouksia. Nyt kannattaa tykätä Chydeniasta myös Facebookissa. Arvomme joka päivä kaikkien

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI LÖYTÖJÄ. Muitta mutkitta

TALVI- PÄIVÄT TALVI LÖYTÖJÄ. Muitta mutkitta TALVI- PÄIVÄT Martinlaakson Ostarilla 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Muitta mutkitta Tervetuloa talviostoksille Martinlaakson ostarille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA!

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Nyt niitä taas saa: Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Tilaukset 29.11. mennessä kansioon E-P:n Valmennustallilla (satulahuoneessa) tai vastaavat tiedot (nimi, puh.nro, tuotenrot, tuote, koko,

Lisätiedot

Tyyliä kesään. Uudistunut pukeutumisen valikoima Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tyyliä kesään. Uudistunut pukeutumisen valikoima Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tyyliä kesään Uudistunut pukeutumisen valikoima 2017 Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. 1 2 Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 Hinnasto 2011 Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 21271; 21171 21231; 21131 21221; 21141 21211 29 Naisten hihaton toppi, säädettävät olkanauhat 21221

Lisätiedot

LAUSETREENEJÄ. Kysymykset:

LAUSETREENEJÄ. Kysymykset: LAUSETREENEJÄ Kysymykset: Mikä - kuka - millainen? (perusmuoto) Mitkä ketkä millaiset? (t-monikko) Minkä kenen millaisen? (genetiivi) Milloin? Millainen? Minkävärinen? Minkämaalainen? Miten? Kenellä? Keneltä?

Lisätiedot

ESPOONTORI PALUU ARKEEN ELÄKÖÖN ARKI! 21. 31.8. OLLI HERMAN & ROKKARIN ARKI s. 4 5. SAMI SYKÖN VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s.

ESPOONTORI PALUU ARKEEN ELÄKÖÖN ARKI! 21. 31.8. OLLI HERMAN & ROKKARIN ARKI s. 4 5. SAMI SYKÖN VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. ESPOONTORI PALUU ARKEEN ELÄKÖÖN ARKI! 21. 31.8. OLLI HERMAN & ROKKARIN ARKI s. 4 5 SAMI SYKÖN VINKIT TÖIHIN JA VAPAA-AIKAAN s. 6 10 MUKAVA JA TURVALLINEN KOULUTIE ALKAA JO KOTOA s. 11 12 ARKEA ANKEA 2

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

HALLOWEEN HILE. Kuvat: Curly ry KOSMETIIKKA MUOTI JA. Tänään kysymme mielipidettä. Tänään haastattelussa. nettijutuista! Katja Blomqvist!

HALLOWEEN HILE. Kuvat: Curly ry KOSMETIIKKA MUOTI JA. Tänään kysymme mielipidettä. Tänään haastattelussa. nettijutuista! Katja Blomqvist! MUOTI JA HALLOWEEN HILE KOSMETIIKKA Tänään haastattelussa Katja Blomqvist! Tänään kysymme mielipidettä nettijutuista! Kuvat: Curly ry Sisällysluettelo 1.Etusivu 2.Sisällysluettelo 3.Pääkirjoitus 4.Haastattelu

Lisätiedot

TRION KARNEVAALIT 4. 7.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille

TRION KARNEVAALIT 4. 7.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille TRION KARNEVAALIT 4. 7.9. Muotigurukin poikkeaa penkomaan: Teri Niitin vinkit aleostoksille Julkaisija: Citycon, kauppakeskus Myyrmanni. Citycon: Outi Koistinen sekä Trion kauppiaat. Toimitus, taitto ja

Lisätiedot

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 ekologinen ja eettinen vaatteiden ja asusteiden viidakko Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten ja naisten vaatteita & asusteita, jotka

Lisätiedot

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta Joulu on taas, joulu on taas MYLLYPURON OstarilLa! Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta VILINÄÄ, VILSKETTÄ, RÄTINÄÄ, RÄISKETTÄ Joulu alkaa Ostarilta!

Lisätiedot

Paritreenejä. Lausetyypit

Paritreenejä. Lausetyypit Paritreenejä Lausetyypit Keskustele parin kanssa, kysy parilta! Omasta mielestäni olen Minun perhe on Minun suku on Minun äiti on Minun isä on Minun koti on Minun lempiruoka on Minun suosikkilaulaja on

Lisätiedot

89,90 NEWS HELMIKUU 2016 TUPLANA. aclass-raha Luhta-takki. (129,90) Myös beige ja punainen. Etusi 40

89,90 NEWS HELMIKUU 2016 TUPLANA. aclass-raha Luhta-takki. (129,90) Myös beige ja punainen. Etusi 40 Kuukauden aclass-tarjoukset: www.aclassraha.fi aclass-kanta-asiakaskuvasto HELMIKUU 2016 NEWS Luhta-takki 89,90 (129,90) Myös beige ja punainen 40 2 aclass-raha TUPLANA 4. 14.2. jopa 20% aclass-raha TUPLANA

Lisätiedot

Suoran verhon ympäriompelu, vuoritettu (sivut, ylä- ja alakäänne, sis. 30 mm leveän poimutusnauhan), leveys 1-1,50 m 70

Suoran verhon ympäriompelu, vuoritettu (sivut, ylä- ja alakäänne, sis. 30 mm leveän poimutusnauhan), leveys 1-1,50 m 70 HINNASTO Hinnat koskevat yksittäiskappaleita, kysy erikseen pakettihintoja sekä sarjatuotannon hintoja. Hinnat sisältävät langat, mutta eivät muita materiaaleja, ellei toisin mainita. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

KEVÄTpäivät 13. 17.3. VALOA, UUTTA ILOA

KEVÄTpäivät 13. 17.3. VALOA, UUTTA ILOA KEVÄTpäivät 13. 17.3. UUTTA VALOA, UUTTA ILOA ISOKRISTIINAN KEVÄTpäivät 13. 17.3. Aamu aikaistuu, aurinko kirkastuu ja luonto venyttelee itseään hereille. Ihmiselläkin mieli kevenee. Olo piristyy ja mielikuvitus

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki NAISET - Toimiva puvusto Jakkupuku hameella ja housuilla. Tummat farkut, jotka istuvat hyvin. Kahdet yksiväriset pitkät

Lisätiedot

Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä

Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä Suomalainen työasuvalmistaja Image Wear on alansa markkinajohtaja. Yrityksen työasuja, jalkineita ja suojaimia käyttää laaja kirjo ammattilaisia

Lisätiedot

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella Pukeutumisvalmentaja Päivi Kokkonen Life & Beauty Training Silkbel www.silkbel.com Päivi Kokkonen PUKEUTUMISVALMENTAJA

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Rehtorin haastattelu s. 2

SISÄLLYSLUETTELO. Rehtorin haastattelu s. 2 SISÄLLYSLUETTELO Rehtorin haastattelu s. 2 Oma tyyli s. 3-7 Tulevien seiskojen vanhempainilta s. 8-10 Ysigaala s. 11-18 Sarjakuva, tehnyt Severi Hölsö s. 19 Lehdentekijät: Ella-Riikka Pukkinen Roosa-Maria

Lisätiedot

KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3.

KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3. KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3. - LÄHELLÄ ON HYVÄ - TERVETULOA ISOKARHUN Karnevaaleille! Täysin uudistunut Fanletti parturi-kampaamo siirtyi IsoKarhun 2. kerrokseen. Fanletti Kampaamo syntyi ammattiinsa

Lisätiedot

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO Lämmittely YP= YLLÄPITO YV = YKSITYIS- VIESTI AV = ALUS- TAVA VARAUS JONO = JONOSSA VAIN NOUTO = VOI VAIN HAKEA SPK = SISÄLTÄÄ POSTIKULUT MMM = MYYNNISSÄ MYÖS MUUALLA KÄYTETTY KÄYTTÄMÄTÖN VÄHÄN- KÄYTETTY

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

26.6.2012 klo 19:56:21

26.6.2012 klo 19:56:21 Ostetaan Sasakin nauha Hei! Haluaisin ostaa Sasakin nauhan. Värillä ei ole väliä, mutta pituus pitäisi olla 6m. Ota yhteyttä sähköpostiin! :) iidaelina2@gmail.com 26.6.2012 klo 19:56:21 rv-puku 26.6.2012

Lisätiedot

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto.

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto. TEE OIKEIN Kumpi on (suuri), Rovaniemi vai Ylitornio? Tämä talo on paljon (valoisa) kuin teidän vanha talo. Pusero on (halpa) kuin takki. Tämä tehtävä on vähän (helppo) kuin tuo. Minä olen (pitkä) kuin

Lisätiedot

Hanskat Pakollinen hankinta. Perushanska, jonka voi pestä, on ihan riittävä. Malleja ja kuoseja on kuitenkin useita.

Hanskat Pakollinen hankinta. Perushanska, jonka voi pestä, on ihan riittävä. Malleja ja kuoseja on kuitenkin useita. Rovaniemen miekkailijat varustesuosituksia Oulun miekkailutarvike toimii Suomessa unkarilaisen miekkailuvälinevalmistajan PBT:n edustajana. Olemme listanneet alle sellaisia varusteita, joita kannattaisi

Lisätiedot

Muistoissamme 50-luku

Muistoissamme 50-luku Muistoissamme 50-luku Kuva: Kirsi Alastalo 21. Pukeutuminen Sukulaisilta saadut vaatteet purettiin ja ommeltiin uusille käyttäjille. Vaatteita kierrätettiin lapselta toiselle. Kaikilla oli parsitut ja

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA)

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) ASUA + MISSÄ TYKÄTÄ + MISTÄ MENNÄ + MIHIN ANTAA + KENELLE SOITTAA + MITÄ OLLA + KENELLÄ KYSYÄ + KENELTÄ TAVATA + KENET MATKUSTAA + MILLÄ MISSÄ asua

Lisätiedot

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Itsenäiseen elämään 3 OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Sivu 1/12 Sisällys 1. OMA TYYLI... 3 2. MIKSI SINUN TARVITSEE TIETÄÄ KOKOSI?... 4 3. MISTÄ TIEDÄT OMAN KOKOSI?... 5 4. KOKONUMEROT

Lisätiedot

Puhelimen ostaminen Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä

Puhelimen ostaminen Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Asiakas Myyjä Puhelimen ostaminen Moi! Mä tarvisin uuden kännykän. Jaahas. Mitähän hintaluokkaa se saisi olla? No ei mikään ihan kauhean kallis, mutta siinä saisi olla hyvä akku, riittävästi muistia ja sellainen toimiva

Lisätiedot

TT Aquaterran varustekuvasto kaudelle 2018

TT Aquaterran varustekuvasto kaudelle 2018 TT Aquaterran varustekuvasto kaudelle 2018 Valikoima 2018: Tuote Hinta jäsenille Tri-suit team 2.0 hihaton yksiosainen asu, 1 takatasku 93 Tri-suit team 2.0 Sleeves hihallinen yksiosainen asu, 1 takatasku

Lisätiedot

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen ilot Koulun jälkeen rättipoikki, kotiin laahustin tien poikki. Ajattelin: voisin mennä nukkumaan, ihan vain hetkeksi torkkumaan. Sitten

Lisätiedot

Matkaraportti. Malta 4.1.-13.2.2013. Anniina Yli-Lahti Iida Toropainen

Matkaraportti. Malta 4.1.-13.2.2013. Anniina Yli-Lahti Iida Toropainen Matkaraportti Malta 4.1.-13.2.2013 Anniina Yli-Lahti Iida Toropainen Johdanto Anniina oli miettinyt jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien ulkomailla työssäoppimista ja viime hetkellä sai myös Iidan

Lisätiedot

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen Kiipulan ammattiopisto Liiketalous ja tietojenkäsittely Erja Saarinen 2 Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Hyvät internetsivut... 3 3. Kuvien koko... 4 4. Sivujen lataus... 4 5. Sivukartta... 5 6. Sisältö...

Lisätiedot

EMÄNNÄT/ISÄNNÄT & ASIAKKAAT 11/2014 LÖYDÄ TÄYDELLISIÄ LAHJOJA!

EMÄNNÄT/ISÄNNÄT & ASIAKKAAT 11/2014 LÖYDÄ TÄYDELLISIÄ LAHJOJA! EMÄNNÄT/ISÄNNÄT & ASIAKKAAT 11/2014 Esite täynnä lahjaideoita LÖYDÄ TÄYDELLISIÄ LAHJOJA! Tammikuun DESIGN-VIIKOILLA luvassa Emännille/Isännille ylimääräistä tuotehyvitystä ajalla 1.-15.1.2015 ja asiakkaille

Lisätiedot

HENKISTÄ TASAPAINOILUA

HENKISTÄ TASAPAINOILUA HENKISTÄ TASAPAINOILUA www.tasapainoa.fi TASAPAINOA! Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti. Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

OBH Nordica 3066 SUORISTUSRAUTA. Kokonainen GRILLATTU BROILERI

OBH Nordica 3066 SUORISTUSRAUTA. Kokonainen GRILLATTU BROILERI TS TSRPÄ R. 8..PÄ OVT JÄLLEEN PORIN PRISMOISS! Univisio UNINEN TYYNYSETTI KPL 0X60CM Yhteishintaan, myös valk. ja v.vihreä 8 OBH Nordica 3066 SUORISTUSRUT Brunberg SUUKOT kpl / rasia 6 g (9,60/kg) 6 Kokonainen

Lisätiedot

VETY-hanke. Vapaaehtoistyö yleishyödyllisessä yhteisössä. Vapaaehtoistoiminnan kulujen ja hyötyjen laskeminen. Jenni Sademies, 12.11.

VETY-hanke. Vapaaehtoistyö yleishyödyllisessä yhteisössä. Vapaaehtoistoiminnan kulujen ja hyötyjen laskeminen. Jenni Sademies, 12.11. VETY-hanke Vapaaehtoistyö yleishyödyllisessä yhteisössä Vapaaehtoistoiminnan kulujen ja hyötyjen laskeminen Jenni Sademies, 12.11.2013!"#$%&%!'('')*+,-.+/0%/1)-.*/02/11-.)..3%/*+)-.0..3%4%5336'7(786-.)7278%9-)::3+/.6).67.%;/%4%

Lisätiedot

One click is enough to make the world a better place.

One click is enough to make the world a better place. One click is enough to make the world a better place. MITÄ MUN TUKALLE VOI TEHDÄ.? Mä haluaisin hiustenleikkauksen. Mä haluan värin. Mä haluan kiharat. Mä haluan tasoituksen. Mä haluan kasvattaa mun hiuksia.

Lisätiedot

RANGERS SEURAMALLISTO 2014

RANGERS SEURAMALLISTO 2014 RANGERS SEURAMALLISTO 2014 KOTIPELIASU Joma Champion II valkoinen koot 2-4, 6-8, 10-12, xs-s, m 3xl Hinta 20 e sis. Rangers-logon Joma Tokio shortsi koot 6, 8, 10, 12, 14, s - xl Hinta 12 e Joma Zebra

Lisätiedot

Lataa Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta - Mirva Saukkola. Lataa

Lataa Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta - Mirva Saukkola. Lataa Lataa Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta - Mirva Saukkola Lataa Kirjailija: Mirva Saukkola ISBN: 9789510413449 Sivumäärä: 189 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 24.96 Mb Jokanaisen paras

Lisätiedot

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Oikeus (laki sanoo, että saa tehdä jotakin) Suomen uusi perustuslaki tuli voimaan 1.3.2000. Perustuslaki on tärkeä laki. Perustuslaki kertoo, mitä ihmiset saavat

Lisätiedot

KAAPPIIN. inspiraatiota +TRENDIKKÄÄT ASUSTEET! RAJOITETTU ERÄ. Niin kauan kuin tavaraa riittää.

KAAPPIIN. inspiraatiota +TRENDIKKÄÄT ASUSTEET! RAJOITETTU ERÄ. Niin kauan kuin tavaraa riittää. inspiraatiota SYKSYN KAUSIESITE 2013 Kampanjat 13-14/2013 Voimassa 5.9. 15.10.2013 täydennystä VAATE- KAAPPIIN +TRENDIKKÄÄT ASUSTEET! RAJOITETTU ERÄ Niin kauan kuin tavaraa riittää. SYKSY on ideoita täynnä

Lisätiedot

302DRE0 PAVIE L/S 302DRD0 PAVIE S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm

302DRE0 PAVIE L/S 302DRD0 PAVIE S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm PELAAJAT (PELIASU, hinnat sis. painatukset) Punainen kotipaita, valkoinen vieraspaita, valkoiset shortsit & mustat sukat. Paidan voi ottaa joko lyhyt- tai pitkähihaisena. Juniorit käyttävät valkoista harjoituspaitaa

Lisätiedot

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella

Sanomalehtiviikko. KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. 2.-luokkalaisille. Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella Sanomalehtiviikko KAUKOPUTKI LÖYTÄÄ UUTISET Tehtäväpaketti 1. -luokkalaisille Lähde uutisseikkailuun toimittaja Simo Siiven opastuksella MA Tänään katsomme ja kuuntelemme sanomalehteä. 1. Paljonko sanomalehti

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

WILHELMIINASSA TAPAHTUU

WILHELMIINASSA TAPAHTUU VANHUSTEN VIIKON teema: Ikäpolvet yhdessä. RAVINTOLASSA SADONKORJUUN MAKUJA! MAANANTAINA 2.10. Valio 10.30-15.00 JALAT LÄPIMIKSI! Myynnissä jokaiselle sopivia käsinkudottuja sukkia!. Venla, 1kerros. 13.30-15.00

Lisätiedot

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester TOPPALIIVI Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: % polyester Värit: Musta (hieman kiiltävä) Koko: S - XXL, 3XL (Vain

Lisätiedot

lehtipajaan! Opettajan aineisto

lehtipajaan! Opettajan aineisto Tervetuloa lehtipajaan! Opettajan aineisto Opettajalle Ennen kuin ryhdyt lehtipajaan lue myös oppilaan aineisto Lehtipaja on tarkoitettu tt 3.-6.-luokkalaisille l ill Voit käyttää aineistoa myös 1.-2.-luokkalaisille,

Lisätiedot

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Untuvatäkkitakki: 249,- Peilipalloleggingsit: 39,95. Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 199,-

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Untuvatäkkitakki: 249,- Peilipalloleggingsit: 39,95. Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 199,- LADIES N 1 Untuvatäkkitakki: Peilipalloleggingsit: 39,95 Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 249,- 1 LADIES N 2 Body integroiduilla liiveillä: 39,95 Ylisuuret farkut: 59,95 Karamellipaperin muotoinen käsilaukku:

Lisätiedot

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä.

Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. Ma Tänään rapistelemme ja mittailemme sanomalehteä. 3. Kuinka monta sivua tämän päivän lehdessä on? 2. Kumpaan suuntaan sanomalehti repeää paremmin, alhaalta ylös vai sivulta sivulle? Laita rasti oikean

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA

VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA VARSIN MERKILLINEN SYKSY SOKOKSELLA Trendit tulevat ja menevät, mutta tyyli on ikuinen. Tavaratalo täyttyy syksyn aikana upeista ja uusista merkeistä. Tarkkaile tilannetta ja tule paikalle. Katso kaikki

Lisätiedot

Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä!

Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä! Klubituotteita ja lehmätavaraa myynnissä rajoitetun ajan postimyynnistä! Postimyynti on auki 11.11.09 7.12.09 välisen ajan. Tuotteita ja kokoja on rajoitetut määrät, ja tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Lisätiedot

Tietokone työvälineenä

Tietokone työvälineenä Tietokone työvälineenä Aloitusluento 30.8.2013 Emilia Hjelm Yleistä kurssista Pakollinen Mahtava Työläs Palkitseva Kurssin laajuus 1 opintopiste ei vastaa kurssin todellista laajuutta. NYYH! Mutta TVT-ajokortista

Lisätiedot

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion Giovanni Capraro Donna Capraro Corporate Fashion 903 kaulus: 2- nappi /chicago kaulus laatu: 55/45% puuvilla/polyester koot: S - 3XL leikkaus: miesten modern fit color: - 10 valkoinen mustavalkoruutu tehoste

Lisätiedot

Dialogi 1 Luonto ja ympäristö

Dialogi 1 Luonto ja ympäristö Lämmittely Kuinka paljon Suomen pinta-alasta on metsää? Mikä suo on? Miksi ihmiset liikkuvat syksyllä paljon metsässä? Mikä on villieläimen ja kesyn eläimen ero? Millainen eläin karhu / susi on? Mitkä

Lisätiedot

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110 clique BURELL 027111 Sivusaumaton chambray kauluspaita jossa kaarrokkeet edessä ja takana. Rintatasku, jossa erillinen tila kynille. Selässä laskokset. Materiaali: 1 % puuvilla, chambray. Paino: 120 g/m

Lisätiedot

MISSÄ OLET TÖISSÄ? MINKÄLAINEN ON SINUN TAVALLINEN TYÖPÄIVÄ?

MISSÄ OLET TÖISSÄ? MINKÄLAINEN ON SINUN TAVALLINEN TYÖPÄIVÄ? 1 Kpl 3 MISSÄ OLET TÖISSÄ? MINKÄLAINEN ON SINUN TAVALLINEN TYÖPÄIVÄ? Rinaldo: Minun ammatti on kokki. Olen työssä ravintolassa... sen nimi on Omena. Minulla on vuorotyö. Omenassa teen usein iltavuoroa.

Lisätiedot

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan?

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan? Lämmittely Mistä taukohuoneessa jutellaan? Kuka olet ja mistä olet kotoisin? Kuinka kauan olet asunut Suomessa? Mitä kieliä osaat? Millainen koulutustausta sinulla on? Mitä harrastat? Mitä teet vapaa-aikana?

Lisätiedot

suurempi valoisampi halvempi helpompi pitempi kylmempi puheliaampi

suurempi valoisampi halvempi helpompi pitempi kylmempi puheliaampi TEE OIKEIN Kumpi on (suuri) suurempi, Rovaniemi vai Ylitornio? Tämä talo on paljon (valoisa) valoisampi kuin teidän vanha talo. Pusero on (halpa) halvempi kuin takki. Tämä tehtävä on vähän (helppo) helpompi

Lisätiedot

Citycon Media b ook. Erityistehokkaita mainosratkaisuja siellä, missä ihmiset shoppaavat!

Citycon Media b ook. Erityistehokkaita mainosratkaisuja siellä, missä ihmiset shoppaavat! Citycon Media b ook Erityistehokkaita mainosratkaisuja siellä, missä ihmiset shoppaavat! 1 Mainonnalta vaaditaan nykyisin aivan erityistä tehokkuutta. Ratkaisuja, jotka yllättävät, osuvat ja tavoittavat

Lisätiedot

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta!

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! 56 HUOLTOTYÖ DENIM Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! B A A. 4302 NAISTEN STRETCH CAPRIFARKUT Naisten Capri-pituiset viisitaskuiset farkut, joissa lahkeensuussa halkio ja kolme nappia. Lenkit.

Lisätiedot

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten Aika päivittää partiovaatetus kuntoon! Siispä tässä ohjeet virallisten partiopaitojen hankkimiseen kaikille ikäkausille. Lisäksi nyt on mahdollisuus tilata tyylikkäitä lippukunnan logolla varustettuja

Lisätiedot

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN PUHUMISEN HARJOITUSTESTI Tehtävä 1 KERTOMINEN Kerro, mitä teet, kun sinua jännittää. Sinulla on kaksi minuuttia aikaa miettiä, mitä sanot ja 1,5 minuuttia aikaa puhua. Aloita puhuminen, kun kuulet kehotuksen

Lisätiedot

Varustetilaus - Seuravarusteet - ColoSport

Varustetilaus - Seuravarusteet - ColoSport Varustetilaus - Seuravarusteet - ColoSport Joukkueet tilaavat seuravarusteet suoraan SportSolutions Finlandin kautta. Myös laskutus suunnataan suoraan joukkueelle. Tällöin joukkueen on itse huolehdittava

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Ilolan perhe

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Ilolan perhe Ilolan perhe 1 Pentti ja Liisa ovat Reinon, Jaanan ja Veeran isä ja äiti. Heidän lapsiaan ovat Reino, Jaana ja Veera. 'Pikku-Veera' on perheen nuorin. Hän on vielä vauva. Henry-vaari on perheen vanhin.

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI!

LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI! Ritva Falla LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI! - Ritva Falla Helposti yhdistettävillä ajattomilla asuilla löydät luontevasti sopivan asukokonaisuuden eri tilanteisiin. Panostus korkealaatuisiin materiaaleihin,

Lisätiedot

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16

22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 facebook.com/yamahacentervantaa Tykkää ja voita 200 lahjakortti! 22.5-23.5. Perjantaina 10-19 ja lauantaina 10-16 Soutuveneen ostajalle kaupanpäälle 100 lahjakortti! Veneet & perämoottorit Veneilyvarusteet

Lisätiedot

Saimaan sampanjabaari

Saimaan sampanjabaari e l l a m o l Kesä nnaan Savonli Saimaan sampanjabaari Sisällys Pääkirjoitus Minulle paras hetki Savonlinnan alkukesässä on se, kun keskustan lukuisat terassiravintolat avaavat pitkän talven jälkeen ovensa.

Lisätiedot

james harvest shirts carlisle + stanwood 29

james harvest shirts carlisle + stanwood 29 james harvest shirts carlisle + stanwood 29 TREMONT HILLSBORO j A m E s h A r v E s t s h I r t s MARION AVALON 30 Tremont 2133010 Twillpaita button down-kauluksella. Läpälliset rintataskut, sekä hihatasku.

Lisätiedot

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely Sanasto ja lämmittely 1. Teitkö kotitöitä, kun olit lapsi? 2. Saitko viikkorahaa? 3. Miksi siivoat? 4. Onko sulla kengät jalassa sisällä? 5. Tuuletatko kotona? 6. Mihin viet paperiroskat ja lehdet? 7.

Lisätiedot

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä!

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Nyt on jo kevät. Halusimme kertoa, kuinka kulunut talvi meillä sujui. Sää on ollut vaihteleva koko talven. Tällä hetkellä meidän pihalla on aika paljon lunta. Sää oli

Lisätiedot

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit 10/2015 LOKAKUU TULE MUKAAN PARTYLITELLE! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit OSTA 3, MAKSA 2! Nauti syksyn

Lisätiedot

JUHLAT ON MUOTIA! 9. 20.4.

JUHLAT ON MUOTIA! 9. 20.4. JUHLAT ON MUOTIA! 9. 20.4. SAIMI HOYER MUOTIMETROPOLIEN METSÄNHENKI s. 4 6 CAFE ANTELL PERINTEITÄ MODERNEILLA MAUSTEILLA s. 7 AIDOSTI ERILAINEN SAMPO APTEEKKI s. 10 KAUPPAKESKUS MOBIILISTI MUKANA Projektipäällikkö

Lisätiedot