QL-tarramerkintäopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "QL-tarramerkintäopas"

Transkriptio

1 QL-tarramerkintäopas

2 Sisällysluettelo. Kotitoimistot. Toimistot. Varastot ja postituskeskukset. Terveydenhuolto ja laboratoriot. Jälleenmyynti ja valmisruokateollisuus. Oppilaitokset. Lakiasiaintoimistot ja rahoituslaitokset. Vieraiden vastaanotto ja tapahtumien organisointi. DK-tarrarullaluettelo.

3 Kotitoimisto. Valittavanasi suuri valikoima muotoon leikattuja tarroja tai jatkuvaa tarranauhaa, jolle voit tulostaa juuri niin pitkän tarran kuin haluat. Tulostetut tarrat ovat selkeitä - tarratuloste on helppolukuisempi kuin käsinkirjoitettu Helppokäyttöinen ohjelmisto - voit käyttää tarralla kuvia, symboleja, tekstikehyksiä ja kaikkia True Type-fontteja Yhdenmukaisia tekstirivejä - esikatsele tarra tietokoneesi ruudulla ja valitse tulosta. Jokainen tarrasi tulostuu tasaisin tekstirivein. Ei enää hukkaan menneitä tarroja - vaihda kaikki erikokoiset laser- ja mustesuihkutarraarkkisi Brotherin jatkuvaan tarrarullaan CD/DVD-tarra (filmi) 58mm DK kpl/rulla Tee ammattilaistasoisia tarroja kotiin, toimistoon ja kotitoimistoon Brother QL-etikettitulostimella. Merkitse arkistokansiosi, asiakirjasi, CD-kotelosi sekä esim. kirjekuoret ja paketit, luomalla tarrat suoraan PC- tai Mac-tietokoneeltasi Word-, Excel- tai Outlook-ohjelmien avulla. Ilmaisen ja helppokäyttöisen tarraohjelman avulla luot tarroja, joihin voit lisätä grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja.

4 Toimisto. Valittavanasi suuri valikoima muotoon leikattuja tarroja tai jatkuvaa tarranauhaa, jolle voit tulostaa juuri niin pitkän tarran kuin haluat. Monipuolinen - voit käyttää eri levyisiä tarroja arkistokansioita, arkistokaappeja, hyllyjä ja työpöytiä varten Tarratuloste näyttää siistiltä - QL-etikettitulostimen avulla annat asiakkaillesi ammattimaisen kuvan yrityksestäsi Helppokäyttöinen ohjelmisto - voit käyttää tarralla kuvia, symboleja, tekstikehyksiä ja kaikkia True Type-fontteja Säästää aikaasi tulostaen jopa 68 tarraa minuutissa - tulostatpa sitten yhden tai useampia tarroja. Rullatarra 29mm x 30.48m DK22210 Luo ammattilaistasoisia tarroja toimistokäyttöön Brotherin QL-etikettitulostimilla. Mertkitse arkistokansiot, asiakirjat, CD-kotelot, kirjekuoret ja ihan mitä vain. Tulosta tarroja suoraan PC- tai Mac-tietokoneeltasi käyttäen Word-, Excel - tai Outlook-ohjelmia. Ilmaisen ja helppokäyttöisen tarraohjelman avulla luot tarroja, joihin voit lisätä grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja.

5 Varastot ja postituskeskukset. Ilmaisen ja helppokäyttöisen tarraohjelman avulla luot tarroja, joihin voit lisätä grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja. Monipuolinen - valittavanasi laaja valikoima rullatarroja, joiden leveys jopa 102 mm, joten ne soveltuvat erinomaisesti moniin eri merkintävaatimuksiin Tulostat nopeasti ANSI X3.182 standardin vaatimukset täyttäviä, viivakoodilla varustettuja osoitetarroja myös suuria määriä Tarramme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka varmistavat, että tarratekstit ja viivakoodit säilyvät luettavina kuljetuksen jälkeenkin Tietokantayhteys nouda tiedot Microsoft Excel-, Access- tai CSV-muotoisesta tiedostosta suurien tarratulostusmäärien automatisoimiseksi Lähetetarra 102mm x 152mm DK kpl/rulla Brotherin QL-etikettitulostimella luot korkealaatuisia lähetetarroja, merkitset varastohyllyt ja lisäät niiden sisältämiin tuotteisiin viivakoodit. Tulosta tarra Windows- tai Mac-tietokoneestasi ja leikkaa juuri halutun kokoiseksi jopa 3 metriä pitkäksi. Tai käytä valmiita muotoon leikattuja tarrojamme.

6 Terveydenhuolto ja laboratoriot. Valitse useista muotoon leikatuista ja jatkuvista tarranauhoista, tulosta ja leikkaa haluttuun pituuteen. Monipuolinen muotoon leikattuja ja jatkuvia tarranauhoja on saatavana useana eri tarraleveytenä soveltuen erinomaisesti mihin tahansa käyttötarkoitukseen - näytepullotarroista ajanvarauskortteihin. Suurten tietomäärien lukeminen onnistuu nopeasti, kun lisäät tarralle 2D-viivakoodin 300 dpi tarkkuudella Käsinkirjoitetut tarrat ovat usein vaikealukuisia tai kastuessaan jopa lukukelvottomia. Brotherin QL-etikettitulostimella luot selkeitä ja tarkkoja tarroja vain muutamassa sekunnissa. Tietokantayhteys nouda tiedot Microsoft Excel-, Access- tai CSV-muotoisesta tiedostosta suurten tarramäärien tulostuksen automatisoimiseksi Pieni osoitetarra 29mm x 62mm DK kpl/rulla Brotherin QL-etikettitulostimen avulla luot korkealaatuisia tarroja reseptejä, näytteitä, lääke-eriä ja laboratoriolaitteita varten terveydenhoitoalan ammattilaiset ja tutkijat luottavatkin Brotheriin. Ilmaisen ja helppokäyttöisen ohjelman avulla luot tarroja Windows- ja Mac-ympäristössä käyttäen grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja.

7 Jälleenmyynti ja valmisruokateollisuus. Valitse tarra laajasta muotoon leikattujen- ja rullatarrojen valikoimasta, tulosta ja leikkaa haluamasi pituinen tarra hyllyreunoihin, pakkauksiin, opasteisiin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Jokainen tulostettu tarra on ulkoasultaan ammattimainen, teksti on terävää, logot ja viivakoodit selkeitä, joten kassan skanneri toimii moitteettomasti Automaattinen päivämäärän ja ajan tulostus soveltuen valmisruokien parasta ennen ja käytettävä ennen päiväyksiin QL-650TD mukana toimitetaan valmiita tarrapohjia avuksi silloin, kun tarratulosteet tarvitaan nopeasti tietokoneella tai ilman Tietokantayhteys nouda tiedot Microsoft Excel-, Access- tai CSV-muotoisesta tiedostosta suurten tarramäärien tulostuksen automatisoimiseksi Valmistettu Parasta ennen Ciabatta 2 Rullatarra 62mm x 30.48m DK22205 Luo tyylikkäät tuote-etiketit, hintalaput, käyttöohjeet, varoituskyltit ja mainokset Brotherin QL-etikettitulostimella. Ilmaisella helppokäyttöisellä ohjelmalla luot tarroja Windows- ja Mac-ympäristössä käyttäen grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja

8 Oppilaitokset. Tulosta ammattilaistasoisia tarroja Windows- ja Mac-ympäristössä käyttäen grafiikkakuvia, logoja, viivakoodeja ja valokuvia. Joustava saatavana suuri valikoima tarravaihtoehtoja, kuten irrotettava tarra, muovi/filmitarra, tarra keltaisella tai läpinäkyvällä taustalla, soveltuen moniin eri merkintätarkoituksiin Kätevä - Tulosta tarroja tietokoneesi Word-, Excel- tai Outlook-ohjelmista käyttäen Add-in-ominaisuutta Säästät tulostuskustannuksissa - lämpötulostustekniikka ei tarvitse värijauhetta, mustetta tai värinauhaa Tulosta vierailijoiden nimikortit yksitellen tai suurissa sarjoissa suoraan tietokannasta ei-liimapintaiselle rullatarralle Rullatarra (filmi) 62mm x 15.24m DK22113 Brother QL-etikettitulostimella luot ammattilaistasoisia nimikortteja, kylttejä ja tunnisteita vaikkapa opiskelijoiden henkilötietokansioihin. Monipuolisella QL-etikettitulostimella tulostat muotoon leikatuille tarrapohjille tai jatkuvalle tarrarullalle, jolloin tarran suurin pituus voi olla jopa metri! QL-tarrat soveltuvat erinomaisesti asiakirjojen merkintään, kyltteihin ja opasteisiin sekä vierailijoiden ja henkilökunnan nimikortteihin.

9 Lakiasiaintoimistot ja rahoituslaitokset. Luo tarroja Windows- ja Mac-ympäristössä muotoon leikatuille tarrapohjille tai jatkuville tarrarullille käyttäen grafiikkakuvia, logoja ja viivakoodeja. Joustava saatavana suuri valikoima erilevyisiä tarrarullia, joilla teet juuri sinun arkistointijärjestelmääsi soveltuvan ja oikean mittaisen tarran Käytännöllinen PT-Editor-ohjelma mahdollistaa viivakoodien käytön asiakirjojen seurannassa sekä esim. oikeusjuttujen juoksevan numeroinnin Ammattilaisjälkeä vältyt turhautuneelta käsinkirjoitettujen tarrojen tulkinnalta luomalla selkeät ja helppolukuiset tarrat Brother QL-etikettitulostimella Brotherin paperitarrapohja on varustettu erikoispäällysteellä, joka suojaa tarraa kolhuilta ja naarmuilta, tehden niistä kestävämpiä kuin tavallisista paperisista tarroista invoices Monikäyttötarra 17mm x 54mm DK kpl/rulla Nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää löytää tiedot nopeasti. Brother QL-etikettitulostimella luot korkealaatuiset tarrat nopeasti ja merkitset helposti laki- ja rahoituspaperikansiosi siististi ja ammattimaisesti.

10 Vieraiden vastaanotto ja tapahtumien organisointi. Monipuolisella QL-etikettitulostimella tulostat muotoon leikatuille tarrapohjille tai jatkuvalle tarrarullalle, jolloin tarran suurin pituus voi olla jopa 3 metriä. Joustava QL-1060N sisältää verkkoliitännän, joten tulostimen käyttö on helppo jakaa ja tulostaa keskitetysti Voit tulostaa vierailijoille korkealaatuiset ja tarkat nimikortit edullisesti käyttäen ei-liimapintaista paperitarraa Kätevä - Tulosta tarroja tietokoneesi Word-, Excel- tai Outlook-ohjelmista käyttäen Add-in-ominaisuutta Muoviset DK-filmitarrapohjat soveltuvat erinomaisesti erilaisten kylttien materiaaliksi niiden lujuuden sekä himmeän kiiltävän pinnan ansiosta Rullatarra (ei liimapintainen) 54mm x 30.48m DKN55224 Brother QL-etikettitulostimella luot helposti ja nopeasti ammattilaistasoisia nimikortteja, pysäköintilupia ja kylttejä ja vieraasi saavat yrityksestäsi hyvän ensivaikutelman. Tulosta tarroja Windows- ja Mac-ympäristössä käyttäen grafiikkakuvia, logoja, viivakoodeja ja valokuvia.

11 DK-tarrarullaluettelo Muotoonleikatut DK-tarrarullat Materiaali Pohjaväri Koko Tuotekoodi Vakio-osoitetarra (400 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 29 x 90 mm DK Suuri osoitetarra (400 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 38 x 90 mm DK Pieni osoitetarra (800 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 29 x 62 mm DK Maksitarra (300 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 62 x 100 mm DK Viivakooditarra (600 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 102 x 51 mm DK-11240* Iso lähetetarra (200 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 102 x 152 mm DK-11241* Arkistokansiotarra (300 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 17 x 87 mm DK Monikäyttötarra (400 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 17 x 54 mm DK Neliötarra (1000/rulla) Paperi Valkoinen 23 x 23 mm DK CD/DVD-tarra (100 kpl/rulla) Filmi Valkoinen 58 mm DK Pyöreä tarra (1200 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 12 mm DK Pyöreä tarra (1000 kpl/rulla) Paperi Valkoinen 24 mm DK DK-rullatarranauhat m Rullatarra Paperi Valkoinen 12 mm DK Rullatarra Paperi Valkoinen 29 mm DK Rullatarra Paperi Valkoinen 38 mm DK Rullatarra Paperi Valkoinen 50 mm DK Rullatarra Paperi, Ei-liimapintainen Valkoinen 54 mm DK-N55224 Rullatarra Paperi Valkoinen 62 mm DK Rullatarra Paperi, Helposti irrotettava Valkoinen 62 mm DK Rullatarra Paperi, Helposti irrotettava Keltainen 62 mm DK Rullatarra Paperi Valkoinen 102 mm DK-22243* DK-rullatarranauhat m Rullatarra Filmi Valkoinen 29 mm DK Rullatarra Filmi Valkoinen 62 mm DK Rullatarra Filmi Keltainen 62 mm DK Rullatarra Filmi Kirkas 62 mm DK *QL-1050 / QL-1060N

12 Vasemmalta oikealle: QL-570, QL-580N, QL-650TD ja QL-1060N

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN * Perustuu vakiomallisiin osoitetarroihin. ** Uusimmat käyttöjärjestelmätukitiedot osoitteesta http://solutions.brother.com Muuta CD-ROM-asema asennusta varten Muuta CD-ROM-asema asennusta varten Grafiikkakortti

Lisätiedot

Muuta. Grafikkakortti. Käyttöliittymä(t) Vähimmäismuisti (RAM) Verkkoliitäntä (10/100 Base-TX, Ethernet) Verkkoliitäntä (10/100 Base-TX, Ethernet)

Muuta. Grafikkakortti. Käyttöliittymä(t) Vähimmäismuisti (RAM) Verkkoliitäntä (10/100 Base-TX, Ethernet) Verkkoliitäntä (10/100 Base-TX, Ethernet) QL-560 QL-570 QL-580N QL-1050 QL-1060N Virtalähde Sisäinen virtalähde 220 240 VAC Sisäinen virtalähde 220 240 VAC Sisäinen virtalähde 220 240 VAC Sisäinen virtalähde 220 240 VAC Sisäinen virtalähde 220

Lisätiedot

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN * Vakio-osoitetarrat (29 mm x 90 mm) Kiinteä verkkoliitäntä (10/100 Base-TX) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Tietokoneliitä USB 1.1 tai 2.0 protokolla USB 1.1 tai

Lisätiedot

Teknistä tietoa DK-tarroista.

Teknistä tietoa DK-tarroista. Teknistä tietoa DK-tarroista www.brother.fi Kuten kaikki lämpötulostustekniikkaa käyttävät tarrat, myös Brotherin tarrat, 2-värinen paperitarra ja filmitarra eivät ole tarkoitettuja pysyvään kestävään

Lisätiedot

TD-2020/TD-2120N/TD-2130N

TD-2020/TD-2120N/TD-2130N TD-2020/TD-2120N/TD-2130N Tarra/kuittitulostimet ammattikäyttöön TD2000 -sarjan tehokkaat tulostimet yhdistävät pöytätulostimien ja mobiilitulostimien edut. - Parantaa tuottavuutta - siirrettävyys kuten

Lisätiedot

QL-800 / QL-810W / QL-820NWB

QL-800 / QL-810W / QL-820NWB QL800 / QL810W / QL820NWB Etikettitulostimet ammattikäyttöön Tulosta 2värisenä ja korosta tärkeä tieto punaisella. Monipuoliset liitäntävaihtoehdot. Windows, Mac, ios ja Androidtuki. Nopea tulostus jopa

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

Tarrakirjoittimet toimisto- ja ammattikäyttöön

Tarrakirjoittimet toimisto- ja ammattikäyttöön Tarrakirjoittimet toimisto- ja ammattikäyttöön Sisältö Ammattimainen DYMO-merkintä tuo tehokkuutta toimistoosi. Nimeä ja merkitse asiakirjat, lokerot ja LabelManager 120P 4 Perustarrakirjoitin helppokäyttöisillä

Lisätiedot

Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin

Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin P-touch CUBE Plus tarratulostin brother.fi Ladattavalla akulla sekä USB- ja Bluetooth -liitännöillä Selkeät merkinnät nopeuttavat tärkeän tiedon löytymistä P-touch

Lisätiedot

Paranna tuottavuutta. Ammattikäyttöön suunnatut etikettitulostimet leveiden pakettikorttien tulostamiseen. QL-1100 QL-1110NWB.

Paranna tuottavuutta. Ammattikäyttöön suunnatut etikettitulostimet leveiden pakettikorttien tulostamiseen. QL-1100 QL-1110NWB. Paranna tuottavuutta Ammattikäyttöön suunnatut etikettitulostimet leveiden pakettikorttien tulostamiseen. QL-1100 QL-1110NWB www.brother.fi Leveitä postitustarroja tulostavat etikettitulostimet ammattikäyttöön

Lisätiedot

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit 1. Tulosta tarrat nopeasti ja vaivattomasti Bradyn BMP 21 tulostimella. Tulostin tunnistaa käyttämäsi tarratyypin, lisää tekstit ja tarvittaessa symbolit ja tee johdin- ja kaapelitarrat, rasiatarrat, paneelin

Lisätiedot

Nauti elämästäsi enemmän.

Nauti elämästäsi enemmän. Nauti elämästäsi enemmän. Järjestä ullakkosi, kellarisi ja kaikki siltä väliltä. Jokainen perheenjäsenesi löytää tavarat nopeammin ja hukkaa ne harvemmin, joten kulutat vähemmän aikaa niiden hakemiseen

Lisätiedot

Teknistä tietoa DK-tarroista

Teknistä tietoa DK-tarroista Teknistä tietoa DK-tarroista Kuten kaikki lämpötulostustekniikkaa käyttävät tarrat, myös Brotherin DK-tarrat on suunniteltu tilapäiseen merkintään. Seuraavat testit osoittavat, että Brotherin - ja -filmitarrat

Lisätiedot

249,- 59,- Ratkaisut, joiden avulla helpotat työtehtäviäsi. salkkupakkaus! Toimitukset marraskuun alusta lähtien. Osta laite saat MP3-soittimen

249,- 59,- Ratkaisut, joiden avulla helpotat työtehtäviäsi. salkkupakkaus! Toimitukset marraskuun alusta lähtien. Osta laite saat MP3-soittimen 249,- Ratkaisut, joiden avulla helpotat työtehtäviäsi DYMO tarjoaa merkintäratkaisuja jokaiseen tarpeeseen, ja on erikoistunut auttamaan sinua säästämään aikaasi. Käyttäjän tarpeet ohjaavat innovaatioita

Lisätiedot

QL800-mallisto. Etikettitulostimet ammattilaisille. * edellyttää DK rullatarraa. Musta/punainen* tulostus P-touch Editor Lite

QL800-mallisto. Etikettitulostimet ammattilaisille. * edellyttää DK rullatarraa. Musta/punainen* tulostus P-touch Editor Lite QL800-mallisto Etikettitulostimet ammattilaisille Musta/punainen* tulostus P-touch Editor Lite QL-800 QL-810W QL-820NWB USB Wi-Fi Kiinteä verkkoliitäntä Bluetooth Tulostaa itsenäisenä Lisävarusteena litiumioniakku

Lisätiedot

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta PÖYTÄTIETOKONEET Laadukkaita pitkän elinkaaren yrityskoneita. Fujitsu Esprimo P920 palvelinkone 990 Intel Core i5 neliydinsuoritin 3,2 GHz 8 Gt keskusmuistia Kiintolevyt 2 x 500 Gt SATA peilaava RAID Mitat

Lisätiedot

PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet.

PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet. PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet Nämä kompaktit tulostimet tarjoavat kestävän tulostusratkaisun kentälle myynti- ja huoltohenkilöstölle, kuljetusalalle, turvallisuusalalle sekä palo- ja pelastustoimen

Lisätiedot

TD-4000 / TD-4100N Etikettitulostimet ammattikäyttöön

TD-4000 / TD-4100N Etikettitulostimet ammattikäyttöön TD-4000 / TD-4100N TD-4000 / TD-4100N Etikettitulostimet ammattikäyttöön Tehokkaat ja nopeat etikettitulostimet, joissa viivakoodiohjelmisto, automaattinen tarraleikkuri ja verkkovalmius. Soveltuu jopa

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

PPG esittelee uuden PaintManager version 4.0

PPG esittelee uuden PaintManager version 4.0 PPG esittelee uuden PaintManager version 4.0 Tärkeimmät uudet toiminnot Liikennevalot värimittarin hauissa Värimittarilla haettujen kaavojen säätäminen Värimittarin hakujen merkittävä nopeutuminen Kiinto-

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Löydä oma LabelManager -tarratulostin ja keskity liiketoimintaan.

Löydä oma LabelManager -tarratulostin ja keskity liiketoimintaan. Löydä oma tarratulostin ja keskity liiketoimintaan. Käytitpä tarroja vähän tai paljon. Meiltä saat tarvitsemasi tarratulostimen. Löydä itsellesi sopiva tarratulostin ja huomaa, miten nopeasti ja helposti

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja Visma Business AddOn Tuotetarrat Käsikirja Oppaan päiväys: 30.8.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä

Lisätiedot

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE FOREVER Classic Siirtomateriaali vaaleille kankaille, hiirimatoille jne. Pesunkestävyys 40c lämpötilaan Siirtynyt taustakalvo lähes näkymätön Ei koveta kuvakohtaa kankaalla Ei sovellu mustavalkolasereille

Lisätiedot

Järjestä, merkitse, yksinkertaista Hyödynnä tarrojen rajattomat käyttömahdollisuudet

Järjestä, merkitse, yksinkertaista Hyödynnä tarrojen rajattomat käyttömahdollisuudet Järjestä, merkitse, yksinkertaista Hyödynnä tarrojen rajattomat käyttömahdollisuudet QL-etikettitulostimet Sisällysluettelo Tervetuloa Järjestä, merkitse, yksinkertaista 1 Miksi Brother P-touch? 2 Brother

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Ohjelmiston asennusopas Suomi LB9154001 Johdanto Ominaisuudet P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (vain Windows ) Tämän avulla on helppo luoda useita

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS H500 JOHDANTO TARRAN MUOKKAAMINEN TARRAN TULOSTAMINEN TIEDOSTOMUISTIN KÄYTTÄMINEN P-TOUCH-OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN NOLLAAMINEN JA YLLÄPITO

KÄYTTÖOPAS H500 JOHDANTO TARRAN MUOKKAAMINEN TARRAN TULOSTAMINEN TIEDOSTOMUISTIN KÄYTTÄMINEN P-TOUCH-OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN NOLLAAMINEN JA YLLÄPITO SUOMI KÄYTTÖOPAS H00 Lue ensin tuotteen mukana tuleva Pika-asennusopas P-touch-tarratulostimen turvallista käyttöä varten. Lue tämä käyttöopas ennen P-touch-tarratulostimen käytön aloittamista. Säilytä

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

Ammattilaisen tarratulostin USB- ja WiFi-liitännällä D800W

Ammattilaisen tarratulostin USB- ja WiFi-liitännällä D800W D800W Ammattilaisen tarratulostin USB- ja WiFi-liitännällä Suunnittele kestäviä tarroja grafiikkanäytöllä ja tulosta Windowsista, Macista, älypuhelimesta tai tabletista. Luo kestäviä jopa 36 mm leveitä

Lisätiedot

Vinkkejä opettajalle

Vinkkejä opettajalle BRIEFR Messaging Vinkkejä opettajalle BRIEFR viestittelysovelluksen käyttö onnistuu kaikilta Käyttö on ilmaista ja rajoittamatonta Aiempaa kokemusta pikaviestisovelluksista ei tarvita Voit käyttää BRIEFRiä

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen.

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Sivu 1/7 Värilaatuopas Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Laatu-valikko Tulostustila Väri Vain musta

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

CUBE. Tyylikäs tarratulostin Bluetooth-yhteydellä Luo ja tulosta tarrasi Apple- tai Androidälypuhelimellasi.

CUBE. Tyylikäs tarratulostin Bluetooth-yhteydellä Luo ja tulosta tarrasi Apple- tai Androidälypuhelimellasi. CUBE Tyylikäs tarratulostin Bluetooth-yhteydellä Luo ja tulosta tarrasi Apple- tai Androidälypuhelimellasi tai tabletillasi Voit luoda kotona tarvittavat merkinnät useina eri tarraväreinä ja -leveyksinä

Lisätiedot

PIKAOHJE DATAMAX EX2

PIKAOHJE DATAMAX EX2 PIKAOHJE DATAMAX EX2 Tulostusmateriaalin asettaminen Uuden rullan asettaminen paikoilleen 1. Vedä vihreät rullapidikkeet sivuille kunnes ne lukittuvat paikoilleen. 2. Aseta rulla paikoilleen. Tarvittaessa

Lisätiedot

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen Ryhmäkirjeen hyödyntäminen hannele.rajaniemi@jyu.fi konkkola@cc.jyu.fi Sisältö Joukkokirje-toiminnon (Wordin ja Excelin yhteiskäytön) periaatteet Excel tietolähteenä tutuksi (valmis harjoitustiedosto)

Lisätiedot

Sisällysluettelo T A R R A O P A S

Sisällysluettelo T A R R A O P A S isällysluettelo 1 Tarraeditori 3 1.1 Label-ikkunan osat.3 1.2 Label ikkunan toiminnot 4 1.3 Layout-ikkunan osat...5 1.4 Layout-ikkunan toiminnot..5 2 Tarrojen tekeminen 7 3 Tulostusasetukset...8 Esimerkki

Lisätiedot

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl...

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl... Merkittäviä tuotteita jo vuodesta 1994 KUITUKANGASKASSI Kevyt ja kestävä. Materiaali kierrätyskuitua. 25 värivaihtoehtoa varastotuotteena. Koko: 38 x 42 cm. Hinta 1-väripainettuna: 500 kpl... á 1,15 /kpl

Lisätiedot

DIGIPAINON HINNASTO. Voimassa 10/2017 -

DIGIPAINON HINNASTO. Voimassa 10/2017 - DIGIPAINON HINNASTO Voimassa 10/2017 - DIGIPAINOTUOTTEET Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24 % JULISTEET A3 JA A2 Koko: A3 digipainatus ja A2 offset Värit: Yksipuolinen (4/0) Materiaali: 150 gr gloss Määrä

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito.

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Tällä tulostimella voidaan tulostaa värillisiä asiakirjoja. Värituloste herättää huomiota, lisää arvostusta ja tulosteen tai tietojen arvoa. käyttö lisää lukijoiden määrää, sillä väritulosteet luetaan

Lisätiedot

Monisyöttölaitteen täyttäminen

Monisyöttölaitteen täyttäminen Monisyöttölaitteeseen voidaan lisätä monia eri paperikokoja ja -lajeja, kuten kalvoja ja kirjekuoria. Se on kätevä tulostettaessa yksi sivu kirjelomaketta, värillistä paperia tai muuta erikoispaperia.

Lisätiedot

HP Color LaserJet CP1210 Series -tulostin

HP Color LaserJet CP1210 Series -tulostin HP Color LaserJet CP1210 Series -tulostin Paperi- ja tulostusmateriaaliopas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen,

Lisätiedot

TD-2130NHC. Edistyksellinen potilasranneke- ja tarratulostusratkaisu TrustSense -tekniikalla. Turvallisen tulostuksen edelläkävijä terveydenhuoltoon

TD-2130NHC. Edistyksellinen potilasranneke- ja tarratulostusratkaisu TrustSense -tekniikalla. Turvallisen tulostuksen edelläkävijä terveydenhuoltoon TD-2130NHC Edistyksellinen potilasranneke- ja tarratulostusratkaisu TrustSense -tekniikalla Turvallisen tulostuksen edelläkävijä terveydenhuoltoon Kalibrointiin kuluva aika vähenee, joten hoitotyöhön jää

Lisätiedot

HP Color LaserJet CP1510 Series -tulostin Paperi- ja tulostusmateriaaliopas

HP Color LaserJet CP1510 Series -tulostin Paperi- ja tulostusmateriaaliopas HP Color LaserJet CP1510 Series -tulostin Paperi- ja tulostusmateriaaliopas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen,

Lisätiedot

Käyttöopas QL-700. Tarratulostin

Käyttöopas QL-700. Tarratulostin Käyttöopas Tarratulostin QL-700 Lue tämä opas niin, että ymmärrät sen sisällön, ennen kuin käytät laitetta. Pidä tätä opasta lähellä laitetta, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa. www.brother.com FIN

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Tekstinkäsittelyn jatkokurssi

Tekstinkäsittelyn jatkokurssi TAMPEREEN KAUPUNKI Kasvatus- ja opetustoimiala @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Tekstinkäsittelyn jatkokurssi Word Error! Not a valid link. Sisällys 1 Tekstin asettelu 1 1.1 Sarkaimet 1 1.2 Sivun

Lisätiedot

HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat

HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat HINNASTO Joulukortit ja joululahjatarrat Voimassa 11/2018 - ASIAKASPALVELU MYYNTI Materiaalit, aikataulut Samu Scheiman Email: Isommat asiakaspalvelu@datamate.fi määrät tai toivekoot: kysy tarjous Hinnat

Lisätiedot

Tarratulostin QL-800. Pika-asennusopas (suomi) Pika-asennusopas Tarratulostin QL-800

Tarratulostin QL-800. Pika-asennusopas (suomi) Pika-asennusopas Tarratulostin QL-800 Tarratulostin Pika-asennusopas Tarratulostin QL-800 QL-800 Pika-asennusopas (suomi) Tarratulostin QL-800 Painettu Kiinassa D00L82001 Pika-asennusopas (suomi) Kiitos QL-800-tarratulostimen ostamisesta!

Lisätiedot

Windows 10 -pikaohje. Ohjelmien käynnistäminen

Windows 10 -pikaohje. Ohjelmien käynnistäminen Windows 10 -pikaohje Ohjelmien käynnistäminen Tietokoneen sammutus ja uudelleenkäynnistys Uloskirjautuminen, lukitseminen ja käyttäjän vaihtaminen Kuvan näyttäminen projektorilta tai lisänäytöltä Oletustulostimen

Lisätiedot

Atlas varastonhallintaohjelma, tarratulostimen määrittely

Atlas varastonhallintaohjelma, tarratulostimen määrittely Atlas varastonhallintaohjelma, tarratulostimen määrittely 1 SISÄLLYSLUETTELO 2 Yleistä... 1 3 Tarratulostimen liittäminen PC-koneeseen ja siihen liittyvät määrittelyt... 2 4 Tulostimen värinauhan ja tarrarullan

Lisätiedot

P-touch 9700PC/9800PCN Edistyksellisiä tarratoimintoja sisältävät ammattilaisten tietokonetarrakirjoittimet.

P-touch 9700PC/9800PCN Edistyksellisiä tarratoimintoja sisältävät ammattilaisten tietokonetarrakirjoittimet. Järjestelmävaatimukset Käyttöjärjestelmät PT-9700PC Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 tai uudempi) PT-9800PCN Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 tai uudempi) Microsoft Windows XP Microsoft

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Avaa päävalikosta Asiakas kortisto luo Asiakasrekisteri kortti asiakkaalle. Kun luot asiakkaan klikkaa "lisää" valitse Kyllä ja "lisää uusi kortti/rivi?" Täytä asiakkaan tiedot,

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

!"#" $%&' & %"() *+++#!"#",-.#

!# $%&' & %() *+++#!#,-.# !"#" $%&' & %"() *#!"#",-.# /0'1!" $%&' & # 6() 7!"#" *#!"#" YLEISESTI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit. WIRELESS

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit.   WIRELESS Pienet ja tehokkaat kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit SKANNAA LANGATON WIRELESS www.brother.fi Kätevään asiakirjaskannaukseen Kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit tekevät päivittäisestä skannauksesta

Lisätiedot

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT...

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... 4 KIRJAUTUMINEN 1. Kirjoita Internet-selaimen osoiteriville

Lisätiedot

TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO

TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO JOUNI HUOTARI 2005-2010 OLAP-OHJETEKSTIT KOPIOITU MICROSOFTIN OHJATUN OLAP-KUUTION TEKO-OHJEESTA ESIMERKIN KUVAUS JA OLAP-MÄÄRITELMÄ

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

Pikaopas. Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun.

Pikaopas. Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun. Pikaopas Microsoft Word 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun. Pikatyökalurivi Nämä komennot ovat aina näkyvissä.

Lisätiedot

Ohjeita ja lisätietoja viestilapuistamme

Ohjeita ja lisätietoja viestilapuistamme Ohjeita ja lisätietoja viestilapuistamme Maahantuomamme viestilaput valmistetaan suomalaisesta paperista. Viestilappujen liima sekä painatuksissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää.

Lisätiedot

Tarratulostimet teollisuuskäyttöön PT-E100VP E300VP E550WVP

Tarratulostimet teollisuuskäyttöön PT-E100VP E300VP E550WVP Tarratulostimet teollisuuskäyttöön PT-E100VP E300VP E550WVP P-touch 7100VP Tarratulostimet teollisuuskäyttöön PT-E100VP E300VP E550WVP Merkintää tarvitaan P-touch E100VP Luomalla itse omat yksilölliset

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille

ICT-info opiskelijoille ICT-info opiskelijoille 2019 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

QL-580N QL-1060N. English LB9157001

QL-580N QL-1060N. English LB9157001 QL-580N QL-060N English LB95700 Johdanto Ominaisuudet P-touch Editor Tulostinohjain P-touch Address Book (vain Windows ) CD-levyjen varotoimenpiteet Älä naarmuta CD-levyä. Älä altista CD-levyä hyvin korkeille

Lisätiedot

Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon.

Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon. Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon www.provet.fi Finnish Net Solutions Oy www.fns.fi 1/6 Finnish Net Solutions Oy, 2/2012 Yleistä Tulostaminen PDF-tiedostoon Provet Petistä onnistuu ilmaisen

Lisätiedot

Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta. Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä

Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta. Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä OLAP-kuution teko Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä Tavoitteena on luoda OLAP-kuutio Northwind-tietokannan tilaustiedoista

Lisätiedot

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8)

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) 1 UUDEN KILPAILUTIEDOSTON AVAUS Avaa Wcondes ohjelma tuplaklikkaamalla wcondes.lnk ikonia. Ohjelma avaa automaattisesti viimeksi tallennetun kilpailutiedoston.

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Tallennus ja tiedostot

Tallennus ja tiedostot Tallennus ja tiedostot Tiedostot Lomakkeen välitallennus RTF-pohjat Tiedostot E-lomakkeella voidaan kerätä vastaajilta tiedostoja lomakkeen liitteenä. Liitetiedostoja koskevat asetukset löytyvät lomakkeen

Lisätiedot

TEKSTINKÄSITTELY Aloitusharjoitus

TEKSTINKÄSITTELY Aloitusharjoitus TEKSTINKÄSITTELY Aloitusharjoitus Kirjoita teksti, jossa kerrot lyhyesti, max. ½ sivua, mitä kaikkea olet tietokoneiden kanssa tähän mennessä puuhastellut. Mitä jo osaat ja mitä tarvitsisi vielä oppia?

Lisätiedot

PURPLE PEN OHJELMAN KÄYTTÖ Tiedoston avaaminen

PURPLE PEN OHJELMAN KÄYTTÖ Tiedoston avaaminen PURPLE PEN OHJELMAN KÄYTTÖ Tiedoston avaaminen 1. Avaa ohjelma Purple Pen työpöydän ikonia kaksois-klikkaamalla tai klikkaamalla ja painamalla Enter -näppäintä. 2. Valitse luo uusi tapahtuma, valitse ok.

Lisätiedot

Kun olet valmis tekemään tilauksen, rekisteröidy sovellukseen seuraavasti:

Kun olet valmis tekemään tilauksen, rekisteröidy sovellukseen seuraavasti: HENKILÖKORTTIEN SUUNNITTELUSOVELLUS SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJE Voit kokeilla korttien suunnittelemista valmiiden korttipohjien avulla ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityminen vaaditaan vasta, kun olet valmis

Lisätiedot

SATeippi hinnasto 2015

SATeippi hinnasto 2015 hinnasto 2015 Hintoihin lisätään alv 24% Hinnat voimassa toistaiseksi.pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.minimi tilaus 1m 1.01.2015 500 Avery Event Film Lyhytaikainen sisä-ja ulkokäyttöön soveltuva kalvo.

Lisätiedot

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa.

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa. Pikaopas Microsoft Outlook 2013 näyttää erilaiselta kuin aiemmat versiot.tämän oppaan avulla pääset alkuun nopeasti ja saat yleiskuvan uusista ominaisuuksista. Ulkoasun mukauttaminen Mukauta Outlook: Valitse

Lisätiedot

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä Helawrap-järjestelmä on kätevä ratkaisu kaapeleiden niputtamiseen ja suojaamiseen. Mainion profiilin ja asennustyökalun ansiosta myös pitkät kaapelipituudet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Kaapeleita

Lisätiedot

Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta.

Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta. Insert % Shift Pika-aloitus Varmista, että olet saanut kaikki varusteet, jotka on lueteltu kohdassa Kuva 1. (Pakkauksessa toimitetut tarrat voivat poiketa ilmoitetusta.) Takuukortti Pika-aloitusopas D1-tarrakasetti

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta Operatiiviset päivät 15.-17.11.2017 Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta 1. Luentosalin AV-tekniikka ja esityksen valmistelu Helsingin Messukeskuksen luentotilojen varustukseen kuuluu verkkoliittymä

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4 Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas Sisällys Ennen käyttöä......................................2 Varotoimet.........................................3 Tulostaminen.......................................4

Lisätiedot

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8 Käyttöopas DYMO Label TM v.8 Copyright 2009 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Muokattu 9/09. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida eikä lähettää missään muodossa tai millään

Lisätiedot

ATK yrittäjän työvälineenä

ATK yrittäjän työvälineenä ATK yrittäjän työvälineenä Word ja Excel Timo Laapotti / F4U - Foto For You f4u@f4u.fi http://f4u.fi/mlykl/ 13.5.2008 Ohjelmisto Tietokoneohjelma on joukko toimintaohjeita ja käskyjä, jotka tietokoneen

Lisätiedot

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Pikaopas M276 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Tulosteet tekevät vaikutuksen

Tulosteet tekevät vaikutuksen Tulosteet tekevät vaikutuksen Korkea laatu halpaan hintaan. Tarvikkeita tulostimiin, fakseihin ja kopiokoneisiin. www.pelikan-hardcopy.com Tulostintarvikkeet Olivatpa kyseessä patruunat mustesuihkutulostimiin,

Lisätiedot

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8 Käyttöopas DYMO Label TM v.8 Copyright Tavaramerkit 2012 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Muokattu 1/25/2013. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida eikä lähettää missään

Lisätiedot

CADS Planner -tulostusohje

CADS Planner -tulostusohje Sisältö Yleistä tulostuksesta... 3 Tulostinajurin asentaminen Windowsiin... 4 Paperiarkin lisääminen tulostinajurille... 5 Tulostimen lisääminen CADSiin... 7 PDF-tiedoston tulostaminen... 9 PLT-tiedoston

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Muita kuvankäsittelyohjelmia on mm. Paint Shop Pro, Photoshop Elements, Microsoft Office Picture Manager

Muita kuvankäsittelyohjelmia on mm. Paint Shop Pro, Photoshop Elements, Microsoft Office Picture Manager Missio: 1. Asentaminen 2. Valokuvien tarkastelu, tallennus/formaatit, koko, tarkkuus, korjaukset/suotimet, rajaus 3. Kuvan luonti/työkalut (grafiikka kuvat) 4. Tekstin/grafiikan lisääminen kuviin, kuvien/grafiikan

Lisätiedot

Aineisto-Ohje. Bussimedia

Aineisto-Ohje. Bussimedia Aineisto-Ohje Bussimedia Vinkkejä suunnitteluun Isompi on aina parempi ja vähemmän on enemmän. Käytä isoja selkeitä fontteja ja selkeitä kuvia. Mitä vähemmän tekstiä, sitä helpompi luettavuus. Määritä

Lisätiedot

YKSINKERTAISTAA VAIKEIMMATKIN TARROITUKSET.

YKSINKERTAISTAA VAIKEIMMATKIN TARROITUKSET. Teollisuuden tarroitusratkaisu YKSINKERTAISTAA VAIKEIMMATKIN TARROITUKSET. TARROITUS ON NYT YKSINKERTAISEMPAA KUIN KOSKAAN. DYMO XTL 300 ja XTL 500 -tarrakirjoittimet on testattu työmaaolosuhteissa, ja

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta

Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta 1 (5) Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta 1. Luentosalin AV-tekniikka ja esityksen valmistelu Messukeskuksen luentotilojen perusvarustukseen kuuluu langallinen nettiyhteys puhujapöntössä, kannettava

Lisätiedot

Historia. Posti SmartShip

Historia. Posti SmartShip Historia Posti SmartShip 2016-05-31 2 Sisältö 1 Lähetykset... 3 1.1 Etsi lähetyksiä... 3 1.2 Hakutuloksen esittelytapa... 5 1.3 Tulosta ja Tulosta PDF... 5 1.4 Vie... 5 1.5 Hakusuosikit... 5 3 1 Lähetykset

Lisätiedot