Esitys Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Haanpää ja Erkki Halonen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esitys Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Haanpää ja Erkki Halonen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä."

Transkriptio

1 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai klo Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti Ilo, Ulla Kalliola, Pentti Multisilta, Päivi poistui 11 jälkeen klo Nevanranta, Erkki Saine, Harri Santala, Osmo Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo Toivanen, Paula Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Willman, Jarkko sihteeri 1 Kokouksen avaus 2 Puheenjohtaja luki Pyhän Henrikin muistopäivän Vanhan testamentin tekstiä Jesajan kirjan 52. luvusta. Laulettiin loppiaisvirrestä 46. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Haanpää ja Erkki Halonen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä.

2 2 4 Kokouksen työjärjestys ja muut esille tulevat asiat Kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään jaettu esityslista. Mikäli halutaan käsiteltäväksi muita kuin esityksessä valmisteltuja asioita, jäsenten tulee tehdä niistä esitys kokouksen alussa ja kokous päättää, katsotaanko ne kiireellisiksi ja otetaanko ne käsiteltäväksi vai lähetetäänkö seuraavaan kokoukseen. Erkki Nevanranta esitti kokouksen alussa kahta asiaa: sähköinen esityslista ja puhelinsakko. Erkki Nevanrannan esittämät asiat päätettiin käsitellä kohta 17 jälkeen. 5 Edellisen kokouksen pöytäkirja Merkitään tiedoksi edellisen kokouksen pöytäkirja. 6 Varapuheenjohtajan valinta Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja tulee valita neuvoston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa (KJ 10:12). Seurakuntaneuvosto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Aulikki Harju esitti Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmea, Sirkka-Liisa Savinen esitti Päivi Multisiltaa ja Erkki Nevanranta esitti Harri Sainetta. Suljetussa lippuäänestyksessä äänet jakautuivat seuraavasti: Päivi Yli-Kauhaluoma- Nurmi 8 ääntä, Harri Saine 4 ääntä, Päivi Multisilta 2 ääntä ja yksi tyhjä. Seurakuntaneuvosto valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Päivi Yli- Kauhaluoma-Nurmen.

3 3 7 Sihteerin valinta Seurakuntaneuvosto valitsee sihteerin toimikaudekseen. Sihteeri voi olla myös viranhaltija (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 6). Seurakuntaneuvosto valitsee sihteerikseen kappalainen Jarkko Willmanin. 8 Seurakuntaneuvoston jäsenten esittäytyminen Seurakuntaneuvoston jäsenet kertovat itsestään ja toiveistaan seurakuntaneuvoston työskentelyssä. 9 Koulutusasiaa Harri Saine esittelee luottamushenkilökoulutuksen antia sekä luottamushenkilöiden tehtäviä. Seurakuntaneuvosto keskustelee esityksen pohjalta. 10 Diakonian viran vaali Seurakuntaneuvosto julisti kokouksessaan haettavaksi Porin Teljän seurakunnan diakonian määräaikaisen viran ajalle Viran pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) sekä piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto (tutkinnon vaadittavasta sisällöstä tarkemmin

4 4 Kirkon säädöskokoelma 101). Määräaikainen virka tullee sijoittumaan diakoniatiimiin niin, että viranhaltija osallistuu myös lapsi- ja perhetyön sekä vanutiimin (varhaisnuoriso- ja nuorisotyön tiimi) kokoontumisiin erikseen sovittavasti. Virkaan kuuluu myös osallistuminen nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli seitsemän, joista haastatteluun kutsuttiin Jaana Laitala, Satu Katila, Virpi Rönkkömäki, Selina Vastamaa ja yksi hakija, joka ei halua nimeään julkisuuteen. Seurakuntaneuvostolle on liitteenä kooste hakijoista sekä varsinaiset hakemukset. Seurakuntaneuvosto on suorittanut haastattelut Seurakuntaneuvosto toimittaa määräaikaisen diakonian viran vaalin. Seurakuntaneuvosto toimitti vaalin suljetuilla äänestyslipuilla. Vaalissa äänet jakaantuivat seuraavasti: Satu Katila sai 9 ääntä, Virpi Rönkkömäki 3 ääntä ja Selina Vastamaa 3 ääntä. Seurakuntaneuvosto on täten valinnut määräaikaiseen diakonian virkaan Satu Katilan. Varasijalle valittiin alkuperäisessä vaalissa kahden toiseksi eniten ääniä saaneiden välillä suljetulla lippuäänestyksellä. Äänet jakaantuivat seuraavasti: Selina Vastamaa sai 9 ääntä ja Virpi Rönkkömäki 6 ääntä eli varasijalle valittiin Selina Vastamaa. 11 Lapsivaikutusten arviointi Kirkolliskokous on tehnyt toukokuussa 2014 päätöksen lisätä kirkkojärjestykseen säännöksen lapsivaikutusten arvioinnista (LAVA). Tämä päätös on tullut voimaan Päätöksen mukaan kirkollisen viranomaisen, mm. seurakuntaneuvoston, on päätöksen valmistelussa arvioitava ja otettava huomioon sen vaikutukset lapsiin, joilla tarkoitetaan alle 18-vuotiasta. Tavoitteena on edistää lapsen edun toteutumista kirkollisessa päätöksenteossa ja toiminnassa, vahvistaa lasten mielipiteiden huomioimista ja lasten osallisuutta kirkon toiminnassa, lisätä lapsen ihmisoikeuksien tunnettuutta kirkossa ja edistää kirkon oman teologisen tehtävän ja strategisten tavoitteiden toteutumista.

5 5 1. Seurakuntaneuvosto merkitsee kirkkojärjestyksen muutoksen koskien lapsivaikutusten arviointia tiedoksi. 2. Valitsee luottamushenkilöistä lapsiasiainhenkilön täksi kaudeksi uudestaan Päivi Multisillan Tilankäyttöanomus Porin seudun nuorisoyhdistys, joka on nuorten itsensä ohjaamaa vapaaehtoista toimintaa, on toivonut voivansa (anomus liitteenä) käyttää Väinölän kirkon nuorisotilaa. Yhdistys on syksyn aikana kokoontunut Väinölän kirkolla erikseen sovitusti. Vanu-tiimi toimittaa kokoukseen lausuntonsa asiasta. Päätöksellä on vaikutuksia lasten ja nuorten mahdollisuuksiin toimia aktiivisesti ja ilmaista mielipiteensä. Mahdollisuuksien tarjoaminen lisää omaehtoisen vaikuttamisen ja osallistumisen mahdollisuuksia (LAVA). Seurakuntaneuvosto antaa Porin seudun nuorisoyhdistykselle luvan kokoontua Väinölän kirkolla maanantaisin ja tiistaisin klo 16-20, jolloin ei ole seurakunnan omaa toimintaa. 13 Maaret Peltosen irtisanoutuminen Lastenohjaaja Maaret Peltonen on lähettänyt seurakuntaneuvostolle irtisanoutumisen (liitteenä) lastenohjaajan tehtävästä alkaen eläkkeelle siirtymisen vuoksi.

6 6 Seurakuntaneuvosto 1. merkitsee tiedoksi Maaret Peltosen irtisanoutumisen alkaen 2. päättää toistaiseksi olla täyttämättä lastenohjaajan tointa 1. Päätöksen mukaan. 2.Päätöksen mukaan. 14 Anne-Marie Grundsténin oikaisuvaatimus Anne-Marie Grundstén on lähettänyt seurakuntaneuvostolle päivätyn oikaisuvaatimuksen (liitteenä) koskien päätöstä ( 172) kokouksessa , jolloin seurakuntaneuvosto päätti äänin 9-5 olla myöntämättä virkavapaata Anne-Marie Grundsténille. Tuolloin anottu virkavapaa oli palkatonta virkavapaata. Nyt toimitetussa oikaisuvaatimuksessa on tarkennettu anotusta ajasta olevan 37 päivää opintovapaata. Opintovapaa on viranhaltijan oikeus lain mukaan erikseen lasketusti. Loppuosa alkaen ei sisälly opintovapaaseen vaan olisi muuta seurakuntaneuvoston harkinnassa olevaa palkatonta virkavapaata. Seurakuntaneuvosto hyväksyy Anne-Marie Grundsténin oikaisuvaatimuksen ja myöntää hänelle palkatonta virkavapaata ajalle Piispantarkastuskertomus Seurakuntaneuvosto on keskustellut kokouksissaan 10.2., 22.9., , ja piispa Kaarlo Kallialan Porin Teljän seurakunnassa 17. ja 19. tammikuuta 2014 toimittaman piispantarkastuksen lausunnosta (liitteenä). Seurakunnan tulee vuoden kuluessa lausunnon saamisesta toimittaa tuomiokapitulille selvitys, mihin toimenpiteisiin seurakunnassa on tarkastuksesta annetun palautteen johdosta ryhdytty. Lausunto on saapunut seurakuntaan

7 7 Piispantarkastuskertomuksessa on kiinnitetty huomiota kysymyksiin kolmella osaalueella: Hallinto ja toimintarakenne, Henkilöstö ja toiminta sekä Talous ja kiinteistöt. Kokouksessaan seurakuntaneuvosto kiinnitti ensin huomiota hallinnon ja toimintarakenteen kysymyksiin. Piispantarkastuskertomuksen mukaan seurakunnassa on 'syytä harkita, onko seuraavalla vaalikaudella perusteltua asettaa johtokuntia vai tukisiko toimintaa paremmin hallinnollisesti kevyemmät toimintaryhmät' sekä 'seurattava tiimimallin mahdollisia ongelmakohtia pitäen silmällä erityisesti vastuuta toimintaympäristön ja työalan seurannasta ja arvioinnista, työn kehittämisestä ja erityisesti kehityskeskustelujen käymisestä ja asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta'. Seurakuntaneuvoston pohti kysymyksiä sekä pyysi seurakunnan eri tiimeiltä ja johtokunnilta lausunnon johtokuntarakenteesta luopumisesta ja toimintaryhmiin siirtymisestä. Kokouksessaan seurakuntaneuvosto kiinnitti huomiota toiseen osaalueeseen, johon piispantarkastuskertomuksessa kiinnitettiin huomiota, Henkilöstö ja toiminta. Piispantarkastuskertomuksessa pohditaan, tukisiko henkilöstökertomus henkilöstösuunnitelman toteuttamista sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja kehittämisen seuraamista. Lisäksi tarkastuskertomuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti diakonian ja kasvatuksen työntekijöiden jaksamiseen sekä kokemukseen yhdenvertaisesta kohtelusta. Tähän vastauksen suuntaa todettiin antavan kysymys viidennen diakonian viran avaamisesta. Kokouksessaan seurakuntaneuvosto päättikin avata viran määräaikaisena kahdelle vuodelle. Samoin piispantarkastuskertomuksessa pohditaan seurakuntien omien innovaatioiden (erityisesti Syke) paikan hahmottumista seurakuntatyön kokonaisuudessa. Työyhteisö on pohtinut Sykettä tiimien kokoontumisissa sekä yhteisissä kokouksissa. Pohdinnan tuloksena on syntynyt mm. Syke-messu. Seurakuntaneuvoston on syytä miettiä Sykkeen kantavuutta seurakuntatyön kokonaisuuden kannalta. Lisäksi kertomuksessa kehotetaan seuraamaan varhaisnuorisotyössä, nuorisotyössä, rippikoulutyössä ja jumalanpalveluselämässä tapahtuvia muutoksia. Yksittäiset työntekijät sekä tiimit ovat näin toimineet, mutta mallia on syytä tarkentaa. Seurakuntaneuvosto päätti ryhtyä laatimaan vuosittaisen henkilöstökertomuksen sekä keskusteli Sykkeestä ja kannusti yhteistä työntekijäkokousta yhä edelleen pohtimaan Sykkeen merkitystä seurakuntatyön kokonaisuuden kannalta. Seurakuntaneuvosto kehotti Vanu-tiimiä seuraamaan erikseen sopimallaan tavalla varhaisnuorisotyössä, nuorisotyössä ja rippikoulutyössä tapahtuvia muutoksia sekä seurakunnan kaikkia tiimejä jumalanpalveluselämässä tapahtuvia muutoksia Kokouksessaan seurakuntaneuvosto pohti johtokuntarakennetta ja toimintaryhmiin siirtymistä saatuaan tiimeiltä ja johtokunnilta lausunnot. Julistustyön

8 8 johtokunta sekä lähimmäistyön johtokunta olivat toimittaneet seurakuntaneuvostolle lausunnon johtokuntamallista luopumisesta. Samoin missiotiimi, musiikkitiimi, sihteeritiimi, vanu-tiimi, lapsi- ja perhetyön tiimi ja diakoniatiimi olivat toimittaneet pyydetyt lausunnot. Kaikissa lausunnoissa kannatettiin johtokuntamallista luopumista ja toimintaryhmiin siirtymistä. Perusteluina nousivat esille hyvät kokemukset tiimityöskentelystä sekä hallintorakenteen keventäminen. Esille otettiin lisäksi tiimien ja seurakuntaneuvoston välisen yhteyden säilyttäminen sekä innostuneille seurakuntalaisille mahdollisuuden luominen osallistumiseen myös suunnitteluun ja toteutukseen. Julistustyön johtokunta esitti lisäksi, että seurakuntaneuvosto valmistelisi uudesta hallintomallista esityksen. Lähetekeskustelussaan seurakuntaneuvosto pohti myös, miten talouden ja toiminnan suunnittelu toteutuu ilman johtokuntia sekä miten luottamushenkilöiden edustus säilyy riittävän laajana. Esillä oli myös kysymys, tulisiko toimintaryhmien sijoittua tiimien alaisuuteen. Johtokuntamallista luovuttaessa tulee edellä esitetyt näkökulmat ottaa huomioon. Seurakuntaneuvosto päätti luopua johtokunnista vuoden 2015 alusta, päätti siirtyä seurakunnan kuuden eri tiimin alaisuudessa toimiviin toimintaryhmiin, joihin kutsutaan laajasti tiimiin kuuluvien työmuotojen toiminnasta kiinnostuneita seurakuntalaisia sekä pyysi tiimejä pohtimaan sekä ensi vuoden alussa esittämään toimintaryhmiä sekä sitä, millä tavalla seurakuntalaisia kutsutaan toimintaryhmiin. Seurakuntaneuvosto päätti myös, että tiimit toimittavat seurakuntaneuvostolle työmuotojen kootut toiminta-, talous- ja henkilöstösuunnitelmat sekä toimintakertomukset sekä, että toimintaryhmät voivat tuoda näkökulmansa toiminta-, talous- ja henkilöstösuunnitelman sekä toimintakertomuksen laatimiseen. Seurakuntaneuvosto päätti tarkentaa uutta hallintomallia seuraavassa kokouksessa. Kokouksessaan seurakuntaneuvosto tarkensi uutta hallintomallia, joka oheisena toimitetaan myös kaaviona. Hallintomallissa tiimit huolehtivat työalan lyhytja pitkäkestoisesta suunnittelusta, pohtivat perustehtävää, toimivat yhteistyössä toisten tiimien kanssa, jakavat käytännöllisiä ja yleisiä linjauksia koskevia ideoita sekä laativat toimintakertomuksista ja toiminta-, talous- ja henkilöstösuunnitelmista koosteen seurakuntaneuvostolle. Tiimit kutsuvat yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa toimintaryhmiin seurakuntalaisia. Tiimistölle sen sijaan kuuluu tiimien välisen vuorovaikutuksen edistäminen, työalojen toimintojen koordinointi sekä tiimien toiminnan kehittäminen. Toimintaryhmät koostuvat eri työmuotojen toiminnasta kiinnostuneista seurakuntalaisista. Toimintaryhmien kautta seurakuntalaiset voivat tuoda aloitteita seurakuntaneuvostolle sekä toimintaehdotuksia tiimeille. Toimintaryhmistä kutsutaan jäseniä osallistumaan toiminta-, talous- ja henkilöstösuunnitelman sekä toimintakertomuksen laatimiseen tiimeissä.

9 9 Lisäksi seurakuntaneuvosto käsitteli kolmatta osa-aluetta, Talous ja kiinteistöt. Piispantarkastuskertomuksessa todetaan seurakunnan pyrkimyksen hahmottaa itse säästökohteensa olevan perusteltu. Seurakunnan on kertomuksen mukaan 'tarkasti ja ohjelmallisesti harkittava, mitkä toimitilat eri alueilla ja niiden mahdollistamat toiminnot ovat sellaisia, että niistä on syytä pitää kiinni hyvinkin tiukassa taloudellisessa tilanteessa'. Seurakuntaneuvoston hyväksymässä henkilöstösuunnitelmassa otettiin kantaa myös kiinteistöihin tiimien vastausten perusteella ja päätettiin luopua ainoastaan Harmaa-Kartanon vuokratilasta. Henkilöstösuunnitelmaa päivitettäessä on syytä edelleen kysyä tiimeiltä toiminnan kannalta välttämättömistä kiinteistöistä. Seurakuntaneuvosto päätti pohtia tehtävissä suunnitelmissa kiinteistöjen tarvetta yhteistyössä tiimien kanssa ottaen huomioon toiminnalliset näkökohdat. Seurakuntaneuvosto on käsitellyt, mihin toimenpiteisiin seurakunnassa on tarkastuksesta annetun palautteen johdosta ryhdytty, ja antaa edellä esitetyn selvityksenä tuomiokapitulille. 16 Kolehtisuunnitelma Seurakuntaneuvosto vahvistaa oheisen suunnitelman ajalle Yhteisvastuukeräykselle Kirkkopalveluiden kautta 8.2. Oman seurakunnan kummilapsitoiminnalle Suomen lähetysseuran kautta (vapaa pyhä) Sykkeen toimintaan (vapaa pyhä) Kristillisen sanoman levittämiseen radion, television ja internetin avulla eri maissa Medialähetys Sanansaattajien kautta, Väinölä samoin

10 10 17 Kevään kokousaikataulu Kevään kokousten ajankohdiksi päätettiin seuraavat päivät: 19.1., 9.2., 9.3., 13.4., ja Seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi kokousaikataulun. 18 Sähköinen esityslista Erkki Nevanranta laittoi kiertämään lehtiartikkelin, jossa kerrottiin Rauman kaupungin siirtyneen esityslistojen sähköiseen jakeluun, ja esitti seurakuntaneuvoston esityslistan lähettämistä seurakuntaneuvoston jäsenille sähköisesti. Puheenjohtaja totesi, että asiasta käytiin jonkin verran keskustelua jo joulukuun kokouksessa. Harri Saine kertoi asian olevan valmisteilla yhteisessä kirkkovaltuustossa tämän vuoden aikana. Raimo Soukki totesi käyttämässään puheenvuorossa, että sähköiseen esityslistaan siirtyminen vaatisi myös sellaista muutosta valmistelussa, että liitteet löytyvät suoraan kyseisen kohdan yhteydestä. Aulikki Harju näki sähköisen listan edut, mutta muistutti tekniikan välillä pettävän. Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi kertoi tuntevansa kaupungin päätöksenteon järjestelmän, mutta näki, että uudistus tulisi tehdä kokonaisvaltaisesti ja suunnitellusti yhtymän suunnalta. Harri Saine totesi yhtymän suurin haaste olevan budjettikirja ja tilinpäätökset, joiden numerot skannatessa muuttuvat niin pieneksi, että niitä ei voi enää lukea. Puheenjohtaja kysyi, ovatko kaikki seurakuntaneuvoston jäsenet valmiita tässä vaiheessa siirtymään sähköiseen esityslistaan. Kaikki eivät olleet kuitenkaan tähän valmiita. Puheenjohtaja esitti, että asia jätetään valmisteltavaksi yhdessä seurakuntayhtymän kanssa.

11 11 19 Puhelinsakko Erkki Nevanranta esitti, että jos jonkun puhelin soi kesken kokouksen, puhelimen omistaja joutuu maksamaan esim. viisi euroa diakoniatyölle. Puheenjohtaja totesi, ettei hän muista viime kaudella kenenkään puhelimen soineen kesken kokouksen. Seurakuntaneuvosto ei ota tässä vaiheessa käyttöön puhelinsakkoa. 20 Ilmoitusasiat 1) Kirkkoherran päätösluettelo Tiedoksi päätösluettelo nro 89-95/2014 ja 1-5/2015. Merkitään tiedoksi. 21 Valitusosoitus Annetaan valitusosoitus.

12 12 22 Kokouksen päätös Kokouksen puolesta Laulettiin virrestä 409 ja rukoiltiin iltasiunaus. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kaisa Huhtala puheenjohtaja Jarkko Willman sihteeri Pöytäkirjan tarkastajat Liisa Haanpää Erkki Halonen

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 18.4.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poissa

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2014 Aika ja paikka Maanantai 22.9.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2014 Aika ja paikka Maanantai 13.10.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo poissa Korkeaoja,

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 11/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 8.12.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo,

Lisätiedot

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika ja paikka: Tiistai 23.5.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 73 KOKOUKSEN AVAUS... 3 74 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 75 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Aika ja paikka: Tiistai 20.6.2017 klo 20.24 Teljän kirkko 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 85 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.9.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti Ilo,

Lisätiedot

Puheenjohtaja luki kynttilänpäivän evankeliumin Luukkaan mukaan. Laulettiin virsi 48. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11.

Puheenjohtaja luki kynttilänpäivän evankeliumin Luukkaan mukaan. Laulettiin virsi 48. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 2/2015 Aika ja paikka Maanantai 9.2.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poistui klo 19.26 pykälän

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Porin Teljän SN 9.11.2015 1 / 6 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Huhtala,

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 10.12.2018 klo 17.00 20.07 Teljän kirkko, Koivulasali, Ankkuri-sali KÄSITELLYT ASIAT: 109 KOKOUKSEN AVAUS... 3 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo Teljän kirkko

Maanantai klo Teljän kirkko PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 20.3.2017 klo 19.25 20.58 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 24 kokouksen avaus... 3 25 kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 26

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 11/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 21.10.2013 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo saapui

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.9.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 111 KOKOUKSEN AVAUS... 3 112 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 113

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 15.10.2018 klo 18.00 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Aika ja paikka: Maanantai 21.1.2019 klo 18.06 20.04 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 1 KOKOUKSEN AVAUS... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko Porin Teljän SN 7.12.2015 1 / 8 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen,

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Aika ja paikka: Maanantai 11.12.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 154 KOKOUKSEN AVAUS... 4 155 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 156 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Santala, Osmo Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo poissa Toivanen, Paula Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Willman, Jarkko sihteeri

Santala, Osmo Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo poissa Toivanen, Paula Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Willman, Jarkko sihteeri 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.11.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 11.5.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016. Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016. Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 16.5.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Aika ja paikka: Maanantai 24.4.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 39 Kokouksen avaus... 3 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 41 Kokouksen

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019. Maanantai klo Väinölän kirkko, nuorisotila

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019. Maanantai klo Väinölän kirkko, nuorisotila PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 15.4.2019 klo 18.06 19.37 Väinölän kirkko, nuorisotila Vanutiimi esittäytyy kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Aika ja paikka: Maanantai 13.11.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 135 Kokouksen avaus... 3 136 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 137 Kokouksen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Seurakuntaneuvosto Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2014 Aika ja paikka Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila Lamminen,

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Porin Teljän SN 15.2.2016 1 / 10 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 15.2.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen,

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.10.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki Harju, Aulikki

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika ja paikka: Maanantai 4.9.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 92 KOKOUKSEN AVAUS... 3 93 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 94 SIHTEERIN

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 9.3.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poissa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019. Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia.

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019. Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Aika ja paikka: Maanantai 9.9.2019 klo 18.00 Teljän kirkko Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. KÄSITELLYT ASIAT: 91 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS..3

123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS..3 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 2.10.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 121 KOKOUKSEN AVAUS...3 122 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 123 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa

Lisätiedot

Lauloimme virren 467 ja hiljennyimme äitienpäivän esirukoukseen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

Lauloimme virren 467 ja hiljennyimme äitienpäivän esirukoukseen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2014 Aika ja paikka Maanantai 12.5.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko Porin Teljän SN 21.3.2016 1 / 9 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 2/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 21.3.2016 klo 17.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa saapui

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 18.2.2019 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 23 KOKOUKSEN AVAUS... 3 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 25 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

61 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN JA MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

61 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN JA MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Aika ja paikka: Maanantai 22.5.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 59 KOKOUKSEN AVAUS 60 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 61 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN JA MUUT ESILLE TULEVAT

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 27.1.2015 klo 18:00-20.05 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Gustafsson Tarja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 18.3.2019 klo 18.00 Teljän kirkko Kasvatuksen kappalainen Noora Tapiainen esittelee ennen kokouksen alkua klo 18.00 katsomuskasvatuksen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 Aika ja paikka Läsnä: Reposaaren pappila 6.11.2018 klo 18.30-19.08 Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja, pois Mäkinen Anitta

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa. Nevanranta, Erkki varajäsen Willman, Jarkko sihteeri

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa. Nevanranta, Erkki varajäsen Willman, Jarkko sihteeri 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.4.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2019 Aika ja paikka tiistaina 22.1.2019 klo 18.00 20.06 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Hietanen Heimo, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: ti 28.2.2017 klo 18 19.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Heino Mirva

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.10.2016 16:30 7/2016 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, kirkon peruskorjauksen tarveselvitys... 2 2 Tapiolan seurakunta, lausunto

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2013 Aika 12.3.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00-20.25 Kokouspaikka Läsnä Verhonkatu 25 27 kokoustila Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Sanna Manelius- Kähkönen Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.04.2017 16:30 3/2017 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, lausunto Tapiolan seurakunnan seurakuntapastorin viran täyttämisestä...

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Ankkuri

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Ankkuri PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Aika ja paikka: Maanantai 17.9.2018 klo 18.02 19.28 Teljän kirkko, Ankkuri KÄSITELLYT ASIAT: 61 KOKOUKSEN AVAUS... 3 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 13.1.2015 klo 17.15 18.50 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 UUDEN SEURAKUNTANEUVOSTON ESITTÄYTYMINEN

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot