TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO"

Transkriptio

1 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

2 HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG & Mediq Suomi Oy, 04/2015 Kaikki tuoteluettelon tiedot ja kuvat perustuvat julkaisuhetkellä käytettävissä oleviin tuotetietoihin. Emme vastaa mahdollisista virheistä tai puutteista. HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG varaa oikeuden teknisiin ja rakenteellisiin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tämän julkaisun osittainenkin kopiointi ja jälkipainos sekä kaikenlainen kaupallinen käyttö on kielletty ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Noudatamme HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG:n yleisiä myynti- ja toimitusehtoja. Katso lisätietoja osoitteesta

3 2015 HEINE-UUTUUSTUOTTEET BETA 400 KUITUOPTINEN (F.O.) OTOSKOOPPI SIGMA 250 EPÄSUORA OFTALMOSKOOPPI NC 1 DERMATOSKOOPPI LED LOUPELIGHT / MICROLIGHT ML 4 LED HEADLIGHT DV 1 DIGITAALINEN VIDEOKAMERA

4 BETA 400 KUITUOPTINEN (F.O.) OTOSKOOPPI HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Paras suurennus tarkinta diagnoosia varten. BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi on kehittynyt, laadukas instrumentti, joka näyttää enemmän yksityiskohtia tutulla käsiteltävyydellä ja toiminnallisuudella. Suurempi suurennus kuin koskaan, 4.2 x, ja monikerrospinnoitettu tarkkuusoptiikka tuottavat terävän syvyysvaikutelman tehokasta diagnoosia varten. Yhdistettynä laajaan näkökenttään korvakäytävästä ja täryontelosta saadaan tarkka näkymä nopeasti. Ainutlaatuinen avausmekanismi (patentti haettu) toimii yhdellä kädellä ja nostaa optiikan ylös. Tämä helpottaa instrumenttien käyttöä laitteen läpi. 4.2x 4.2 x SUURENNUS Ylivertainen: Enemmän yksityiskohtia anatomisista rakenteista ja helppo vieraiden materiaalien havaitseminen. POIKKEUKSELLINEN SYVÄTERÄVYYS Tarkka kuva: Tuottaa terävän syvyysvaikutelman käytännöllisellä työskentelyetäisyydellä. KÄYTTÖ YHDELLÄ KÄDELLÄ Helppo peukalo-ohjaus: Optinen järjestelmä voidaan ääntää auki ja pois tieltä, jolloin instrumenttien käsittely ja puhdistus on helppoa. Katso lisätietoja sivulta 007.

5 SIGMA 250 EPÄSUORA OFTALMOSKOOPPI HEINE SIGMA 250 epäsuora oftalmoskooppi Tarkat diagnoosit helposti. Tavoitteena oli suunnitella instrumentti, joka tarjoaa tarkimman tutkimustuloksen poikkeuksellisella mukavuudella. 110 g paino ja HEINE-tarkkuusoptiikka yhdessä LED HQ -valon kanssa tuottaa terävän, korkearesoluutioisen kuvan. SIGMA 250 ylittää alkuperäiset tavoitteemme. Äärimmäinen joustavuus ja kompakti rakenne: Saatavana mpack-litiumioniakulla, joka antaa 23 tunnin yhtäjaksoisen toiminta-ajan täydellä teholla. Siirrettävä tai seinä-/pöytämallinen latauslaite. Integroitu punaisuudenpoistosuodatin ja kaksi kuvioaukkoa; koboltinsininen ja keltainen suodatin sekä valonhajotin ovat saatavana lisävarusteena. Kevyt S-FRAME silmälasikehys monipuolisine säätöineen tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden rasittamattomaan käyttöön pitkienkin jaksojen ajan. Lisävarusteena on saatavana myös clip-in korjauskehys silmälasilinsseille. LIGHT WEIGHT LIGHTWEIGHT-KEHYS Luja hiilikuiturakenne on kevyt ja erittäin tukeva. STEREOKUVA RIIPPUMATTA PUPILLIKOOSTA Erilliset säätimen optiikan konvergenssille ja parallaksikulmalle takaavat täysin valaistun stereokuvan pupillien kokoalueella 2 10 mm sekä perifeerisen näkymän parhaita mahdollisia tutkimustuloksia varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-tekniikka antaa homogeenisen, kirkkaan valon sekä aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. Katso lisätietoja sivulta 060.

6 NC 1 DERMATOSKOOPPI HEINE NC 1 dermatoskoopppi Kontaktiton tutkimus ylivertaisella laadulla. Uusi NC 1 dermatoskooppi on aidosti kaksi instrumenttia yhdessä. Se mahdollistaa tarkan, kontaktittoman tutkimuksen heti potilaan ensiseulonnassa, ilman tarpeetonta ihokosketusta ja desinfiointia. Jos ihomuutosta on tutkittava tarkemmin, voidaan lisätä kontaktilevy, joka muuttaa NC 1:n kontaktidermatoskoopiksi suuremmalla suurennuksella ja asteikolla. Korkearesoluutioinen akromaattinen optiikka tuottaa ylivertaisen terävyyden ja resoluution; LED HQ -valo tarjoaa aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. Vankka alumiinirunko yhdessä HEINE-laadun kanssa takaa pitkän käyttöiän. KONTAKTITON DERMATOSKOOPPI Kontaktiton seulonta tehokasta tutkimusta varten ja ammattimainen etäisyyspotilaasta. Laaja näkökenttä, erinomainen syväterävyys 6 x suurennuksella. POLARISOITU VALO Tarkka näkymä kide- ja suonirakenteista ilman heijastuksia. KONTAKTILEVY LISÄVARUSTEENA Magneettinen kontaktilevy 9 x suurennuksella tarjoaa laadukkaat kontaktikuvat tarkempaa diagnoosia varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo täysin homogeenista valaisua sekä aitoa ja luonnonmukaista värintoistoa varten. Katso lisätietoja sivulta 085.

7 LED LOUPELIGHT JA LED MICROLIGHT HEINE LED LoupeLight HR 2.5 x binokulaariluupilla Täydellinen yhdistelmä tarkimpaan mahdolliseen tutkimukseen. Lampun ja luupin yhdistelmä tarjoaa parhaan suorituskyvyn, koska korkeatasoinen valaisu auttaa saamaan kaiken irti luupin kuvanlaadusta. LED HQ -valo antaa homogeenisen valaisun, tarkan värintoiston näkökentän reunasta reunaan: LED LoupeLight on täydellinen lisä 2.5 x suurennukselle. Kaiken kaikkiaan täydellinen yhdistelmä laadukkaista komponenteista. HEINE LED MicroLight Ultrakevyt yleiskäyttöinen otsalamppu. Heille, jotka tarvitsevat kompaktia, kevyttä valaisuratkaisua ilman suurennusta, tarjoamme LED Micro- Lightin. Siinä on LED HQ -valo homogeenista valaisua varten luonnollisella värintoistolla kaikkiin tutkimustilanteisiin. Kaksi kiinnitysvaihtoehtoa mahdollistaa yksilöllisyyden ja helpon käsittelyn. Valaisu ilman kompromisseja, silti kevyt rakenne. SAMANKESKINEN VALAISU Laajalla alueella säädettävä katselukulma mahdollistaa täysin varjottoman kuvan ja samankeskisen valaisun vaikeasti nähtäville alueille. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo antaa täysin homogeenisen valaisun sekä aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. LIGHT WEIGHT KOMPAKTI JA KEVYT RAKENNE Ainutlaatuinen alumiinikotelo on kevyt ja suojaa optiikkaa pölyltä ja kosteudelta poikkeuksellisen pitkän käyttöiän takaamiseksi. Katso lisätietoja sivulta 113 ja sivulta 116.

8 ML 4 LED HEADLIGHT HEINE ML 4 LED HeadLight Kompakti, ergonominen rakenne ilman kompromisseja. Kompakti, ergonominen rakenne ilman kompromisseja. Uusi HEINE ML 4 LED Headlight yhdistää LED HQ -valon optimaaliseen käyttömukavuuteen. Se tarjoaa homogeenisen valaisun erityisen kirkkaalla valopisteellä, joka on tasainen reunasta reunaan vaativia kiireisen vastaanoton tehtäviä ja tarkinta diagnoosia varten kaikissa tutkimustilanteissa. Yksilölliset säätömahdollisuudet, kuten katselukulman säätö laajalla alueella sekä käytännölliset toiminnot, kuten johdoton akku, muodostavat täydellisesti sovitetun järjestelmän. MUKAVA JA LUOTETTAVA ISTUVUUS ML 4 LED HeadLight Professional L -pääpanta tarjoaa useita säätömahdollisuuksia mukavuutta ja vakautta parantamaan ihanteellinen pitkäkestoiseen työskentelyyn. MONIPUOLISET VIRTALÄHDEVAIHTOEH- DOT 100 % valinnanvapaus johdottoman mpack UNPLUGGED pääpanta-akun ja vyöllä kannettavan mpack-akun välillä. VALOPISTEEN KOKO Säädettävissä 30 mm - 80 mm (420 mm työs kentelyetäisyydellä) kaikkia tutkimustilanteita varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo täysin homogeenista valaisua sekä aitoa ja luonnonmukaista värintoistoa varten. Katso lisätietoja sivulta 118.

9 ML 4 LED HEADLIGHT DV 1 DIGITAALISELLA VIDEOKAMERALLA HEINE ML 4 LED HeadLight ja DV 1 Digitaalinen videokamera korkearesoluutioisia kuvia varten. Korkearesoluutioiset digitaaliset kuvat jokaisesta tutkimuksesta. Toteutamme tämän uudella HEINE DV 1 digitaalisella videokameralla ja sen jouhealla integroinnilla ML 4 LED -otsalampun samankeskiseen valaisuun. HEINE-tarkkuusoptiikka takaa, että pienimmätkin yksityiskohdat näkyvät kameran kuvassa. Kompaktin kokoinen kamera säädetään valaisukentän mukaisesti vain muutamassa sekunnissa. Kameran keveyden ansiosta ML 4 LED HeadLight tarjoaa käyttäjälle mukavan ja luotettavan istuvuuden myös yhdessä DV 1:n kanssa. HD LIGHT WEIGHT KORKEARESOLUUTIOISET DIGIKUVAT Kameran korkea resoluutio 1280 x 960 pikseliä sopii täydellisesti tutkimuskuvien tai tutki mustekniikoiden jakamiseen suuremmalle yleisölle. KEVYT Kompaktin kokoinen kamera integroituu niin hyvin, että sen kevyt paino on tuskin havaittavissa yhdessä ML 4 LED HeadLightin kanssa. OPTIMAALINEN INTEGROINTI Ihanteellinen konsepti täydellisesti sovitettua järjestelmää varten: ML 4 LED HeadLight, DV 1 digitaalinen videokamera ja lisävarusteena saatava HEINE-binokulaariluuppi. Katso lisätietoja sivulta 122.

10 LED HEINE-LAADULLA LED HQ LED HEINE-laadulla LED HQ LED-valaisun uusi standardi. LED HEINE-laadulla 5 hyötyä, jotka asettavat uudet standardit LED-valaisulle. Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus LED-tekniikan tutkimus- ja kehitystyöstä ja he ovat keskittyneet viiteen peruselementtiin uusien LED-tekniikoiden kehityksessä. Jokaisen HEINE LED-instrumentin on täytettävä näiden avaintekijöiden kaikki vaatimukset ollakseen HEINE-standardien arvoinen. VALONVOIMAKKUUS Valonvoimakkuuden mittayksikkö on luksi. Se mitataan instrumentin työskentelyetäisyydellä. Jokainen HEINE LED-instrumentti on suunniteltu tuottamaan optimaalinen valaisu, joka soveltuu ihanteellisesti käyttökohteeseen. Käyttökohteesta riippuen LED joko asetetaan optimikirkkaudelle tai sen valonvoimakkuutta voidaan säätää portaattomasti. HOMOGEENISUUS HEINE-LEDit on synkronoitu HEINE-tarkkuusoptiikan kanssa, mikä varmistaa valonsäteen ehdottoman tasaisen jakautumisen koko näkökentän alueelle, reunat mukaan lukien. Tuloksena on hyväkontrastinen, vääristymätön kuva ilman häiritseviä heijastuksia, varjoja tai valopisteitä. VÄRINTOISTO Värintoistoindeksi (CRI) ilmaisee, miten tarkasti värit toistuvat päivänvaloon verrattuna. Mitä lähempänä maksimiarvoa 100 ollaan, sitä tarkempi valaisujärjestelmä on, eli värit toistuvat luonnonmukaisina. Punainen on punaista. Sininen on sinistä. HEINE LED-instrumenttien CRI-indeksit ovat poikkeuksellisia, mikä varmistaa, että tutkija näkee värit sellaisina kuin ne ovat. Tämä varmistaa luotettavimman ja tarkimman diagnoosin. LÄMMÖN HALLINTA LEDit toimivat optimaalisella tasolla vain tietyillä lämpötila-alueilla. Käyttö määrätyn lämpötila-alueen ulkopuolella vaikuttaa kirkkauteen ja värilämpötilaan sekä heikentää käyttöikää ja toimintavarmuutta ajan mittaan. Instrumenttien suunnittelu ja erikoismateriaalit, kuten keraamit, lämpöä johtavat kalvot, lämpöä johtavat liitosmateriaalit ja alumiiniset jäähdytyslevyt varmistavat, että LEDit toimivat aina ihanteellisessa lämpötilassa, jolloin niiden toiminta on vakaata ja käyttöikä pitkä. KESTÄVYYS Laadukkaiden LEDien, jotka räätälöidään ja integroidaan asianmukaisesti käyttöympäristöön, käyttöikä on käytännössä rajaton. HEINE LED-instrumentit ovat käytännöllisesti katsoen huoltovapaita, LEDiä ei tarvitse koskaan vaihtaa. Lisäksi LEDien hyvä hyötysuhde ja pieni virrankulutus mahdollistavat pidemmät toiminta-ajat ja akkujen pidemmän käyttöiän.

11 TIETOJA MEISTÄ YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OFTALMOLOGISET INSTRUMENTIT LARYNGOSKOOPIT DERMATOSKOOPIT VERENPAINEMITTARIT JA STETOSKOOPIT PROKTOLOGISET INSTRUMENTIT TUTKIMUSVALOT LUUPIT JA OTSALAMPUT VALO- JA VIRTALÄHTEET KOTELOT JA LAUKUT

12 LAADULLA ON NIMI HEINE HEINE Optotechnik, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenin eteläpuolella, on kehittänyt ja valmistanut huippulaatuisia diagnostisia laitteita eri tarkoituksiin vuodesta 1946 lähtien. Terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialla maailmassa pitävät HEINEa kärkinimenä laitteiden innovatiivisuudessa, suorituskyvyssä, laadussa ja kestävyydessä. HEINE asettaa vaatimustason, johon kaikkia muita diagnostisten laitteiden valmistajia verrataan. Yhä perheyrityksenä toimiva HEINE on tällä hetkellä maailman suurin kädessä pidettävien diagnostisten laitteiden toimittaja. Suunnittelu ja valmistus Saksassa ja Sveitsissä sijaitsevissa nykyaikaisissa tuotantolaitoksissa työskentelevät suunnittelijat käyttävät asiantuntemustaan optiikassa, optisissa kuiduissa, erikoisseoksissa, kehittyneessä kestomuoviteknologiassa ja muilla tuotteisiin liittyvillä alueilla parantaakseen jatkuvasti HEINE-tuotteita viimeisimpiä tutkimustuloksia ja uudenaikaisimpia valmistusmenetelmiä hyödyntäen. Tavoitteemme on kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät diagnostista työtä. Myynti ja huolto Yli 5000 diagnostisten tuotteittemme jälleenmyyjää eri puolilla maailmaa varmistavat kaikkien HEINE-tuotteiden saatavuuden sekä laitteiden nopean ja asiantuntevan huollon lähellä asiakasta aina tarvittaessa. Mitä toimintaa harjoitatkin tai aiot ryhtyä harjoittamaan, HEINE-edustaja on aina lähellä tai helposti tavoitettavissa. Olemme aina käytettävissäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi kaikkiin diagnostisiin tarpeisiisi.

13 Tietoja meistä Tavaramerkki Monet HEINE-tuotteet on suojattu kansainvälisillä patenteilla ja mallisuojilla. Takuu AllSpec BETA DELTA EL 10 LED EN 100 FlexTip GAMMA HEINE HEINE alpha HEINE AllSpec HEINE BETA HEINE Logo HEINE OMEGA HEINE SIGMA HEINE XHL HEINE XHL Halogen i-view K 180 mini 3000 OMEGA ParaStop S-FRAME S-GUARD SANALON SIGMA UniSpec XHL BETA L kädensija BETA 200 retinoskooppi ParaStop DELTA 20 Plus EN 50 / mpack EN 50 UNPLUGGED F.O. laryngoskooppi GAMMA G i-view Modulaarinen F.O. laryngoskooppi LED laryngoskoopin kädensija LED LoupeLight mini NT mini 2Z akku mini 3000 paristokädensija mpack UNPLUGGED NT 300 OMEGA 500 SIGMA 150 XP-kädensijakuori HEINE antaa tuotteilleen tuotteiden laatua ja luotettavuutta vastaavan takuun. Kaikki tuotteemme täyttävät lääkintälaitedirektiivin 93/42/EY vaatimukset. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä. HEINE. Markkinoiden paras takuu. 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille: HEINE antaa kaikille tuotteilleen rakenne-, materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan 5 vuoden takuun. Kertakäyttöiset ja kulutusosat sekä akut eivät kuulu takuun piiriin. Lisätietoja saat verkkosivuiltamme Laryngoskoopin lastaimen kuituoptiikka: Classic+ ja Modular+ laryngoskooppien HEINE HiLite -kuituoptiikalle annetaan 5 vuoden toimivuustakuu, joka varmistaa ettei valon voimakkuus laske alle 1000 luksin 4000 autoklaavikäsittelyn jälkeen (laskentaperuste 134 C / 4 min). Takuu on voimassa edellyttäen, että lastaimet puhdistetaan, steriloidaan, desinfioidaan ja käsitellään autoklaavissa laryngoskoopin huolto-ohjeiden mukaisesti. HEINE GAMMA G -sarja: HEINE GAMMA G7 ja HEINE GAMMA XXL -verenpainemittareilla on rakenne-, materiaali- ja valmistusvirheitä koskeva pidennetty 10 vuoden takuu. HEINE-laatu BETA K mini Useimmat HEINEn diagnostiset erikoisinstrumentit (esimerkiksi KNK-instrumentit ja kädessä pidettävät oftalmoskoopit) on jaettu kolmeen ryhmään tai "sarjaan", joiden perusteella eri tuoteryhmät on helppo erottaa toisistaan. Malliston huippua edustava täysikokoinen "BETA"-sarja tarjoaa parasta laatua, suorituskykyä ja luotettavuutta. Nämä laitteet ja instrumentit tarjoavat korkealaatuisimmat materiaalit sekä kehittyneimmät toiminnalliset ominaisuudet ja viimeistelymenetelmät. "K"-sarja sisältää täysikokoiset HEINEn standardimalliset, markkinoiden yleisen laatutason selvästi ylittävät laitteet ammattilaisille. Ne on valmistettu rikkoutumattomasta polykarbonaatista ja viimeistelty huolella parhaan diagnostisen tarkkuuden varmistamiseksi. Kevyet ja helppokäyttöiset "mini"-sarjan laitteet ovat taskukokoisia, korkealaatuisesta polykarbonaatista valmistettuja kompakteja instrumentteja, joiden kädensijassa on virtakytkin. Sarja kattaa laitteet kaikkiin yleisimpiin diagnostisiin tarkoituksiin. Kansalliset säädökset saattavat estää joidenkin tuotteiden saatavuuden Suomessa.

14 [ 006 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT HEINE-otoskoopit UUSI BETA 400 kuituoptinen (F.O.) BETA 200 kuituoptinen (F.O.) K 180 kuituoptinen (F.O.) mini 3000 kuituoptinen (F.O.) mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) BETA 100 K 100 Kotelomateriaali Metalli Polykarbonaatti Linssi Lasi Akryyli 3 x suurentava 4,2 x suurentava Valaisu LED kuituoptinen XHL kuituoptinen XHL suora Instrumentin koko Professional Compact Virtalähteet Paristo 2,5 V Akku 2,5 V Akku 3,5 V Suppilot Monikäyttöiset suppilot Monikäyttöinen suppilo AllSpec-kertakäyttösuppilot * * UniSpec-kertakäyttösuppilo Suppiloadapteri Otoskoopin palje Liitäntä palkeelle ** ** mini 3000 Sivu * suppiloadapterilla ** Palkeen liitin saatavana lisävarusteena HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

15 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 007 ] Korkealaatuinen kuituoptinen (F.O.) valo kirkkaalla XHL ksenonhalo-geenipolttimolla. Yleislääketiede, KNK ja VET UUSI HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Kuituoptisten otoskooppien huippumalli 4,2 x suurennuksella Otoskoopin kokometallirunko ja naarmuuntumista torjuva lasioptiikka takaavat pitkän käyttöiän ja laadukkaat diagnoosit. 4,2 x suurentava linssi. Ainutlaatuinen (patentti haettu) rakenne mahdollistaa kiinteän optiikan kääntämisen pois tieltä, jolloin instrumenttien käsittely ja puhdistus on helppoa. Poikkeuksellisen hyvä syväterävyys. Tuottaa terävän syvyysvaikutelman käytännöllisellä työskentelyetäisyydellä. Laaja näkökenttä. Antaa tarvittavan yleiskuvan ja suuntakäsityksen tutkimusten aikana. Monikerrospinnoitettu tarkkuusoptiikka. Tarjoaa hyvän resoluution ja vääristymättömän kuvan. Kuituoptinen valaisu. Varmistaa korvakäytävän ja täryontelon tasaisen, kirkkaan valaisun ja esteettömän näkökentän. Integroitu liitäntä palkeelle. Mahdollistaa tärykalvon liikkuvuuden testauksen. BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V 4,2 x suurentava Poikkeuksellinen syväterävyys Käyttö yhdellä kädellä sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa XHL ksenon-halogeenivarapolttimo B B B B X X HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi perinteinen otoskooppi

16 [ 008 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE BETA 400 kuituoptiset (F.O.) KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 400 F.O. otoskooppisetit BETA paristokädensija 2,5 V B HEINE BETA 400 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, BETA 200 oftalmoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA 400 F.O. otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V Li-ion [ 01 ] BETA paristokädensija BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite [ 01 ] A A Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, DELTA 20 Plus dermatoskooppi 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita 2,5 ja 4 mm Ø (B ) varapolttimo (BETA 400 kuituoptiseen (F.O.) otoskooppiin) BETA 400 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V Li-ion [ 02 ] BETA paristokädensija BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite [ 02 ] A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

17 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 009 ] HEINE BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Käänteentekevää suorituskykyä ja laatua Yleislääketiede, KNK ja VET Vankka kokometallinen rakenne. Kuituvalolla varustettu laatuinstrumentti lääkärin vastaan otolle. Mattakromattu kokometallirunko. Kestävä ja helposti puhdistettava. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikkaa käyttävä kuituvalo. Tuottaa tasaisen kuvan korvakäytävästä ja täryontelosta ilman heijastuksia. Suuri, naarmuuntumaton 3 x suurentava linssi monikerrospinnoitettua optista lasia. Esteetön näkökenttä reunasta reunaan, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V Kuituoptinen (F.O) valo Kokometallirunko 3x suurentava Silikaattilasilinssi sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa XHL ksenon-halogeenivarapolttimo B B B B X X HEINE BETA 200 kuituoptiset (F.O.) KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 200 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

18 [ 010 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE BETA 200 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi, BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA 200 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

19 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 011 ] HEINE K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Vakiomallinen kuituoptinen otoskooppi Yleislääketiede, KNK ja VET Kevyt, iskunkestävästä polykarbonaatista valmistettu kuituoptinen (F.O.) otoskooppi. 3x suurentava, naarmuuntumaton akryylilinssi. Muuten teknisiltä ominaisuuksiltaan samanlainen kuin BETA 200 F.O. otoskooppi edellä. K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X Kuituoptinen (F.O) valo Polykarbonaattikuori HEINE K 180 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) suojapussi K 180 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B Sisältö: K 180 oftalmoskooppi, K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) kotelo K 180 diagnostiset yhdistelmäsetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

20 [ 012 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Kompakti taskukokoinen otoskooppi kuituoptisella (F.O.) valaisulla Moderni, taskuun sopiva otoskooppi. Käytännöllinen ja tehokas. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Ksenon-halogeenipolttimot antavat kirkkaan valon ja tarkan värintoiston. Virtakytkimen taattu kestoikä kytkentää. Distaalinen kuituoptinen (F.O.) valaisu: Heijastukseton kuva korvakäytävästä ja täryontelosta. 3x suurentava linssi, optimoitu pintakäsittely, terävä kuva minimaalisilla heijastuksilla. Kääntyvä lasilinssi. Paljeliitäntä tärykalvon liikkeen pneumaattiseen testaukseen, liitin tilattava erikseen. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite.* 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Palkittu muotoilu. Maksimilaatu minimikoossa. Moderni taskukoko Kuituoptinen (F.O.) valo Paljeliitäntä mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V mini 3000 paristokädensijalla, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (mini NT -latauslaite tilattava erikseen) D mini 3000 F.O. otoskooppipää ilman kädensijaa ja ilman varusteita D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo Palkeen liitin mini 3000 kuituoptisiin (F.O.) otoskooppeihin X D *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

21 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 013 ] HEINE mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Yleislääketiede, KNK ja VET Sisältö: mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sekä mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 paristokädensijoja paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, mini NT -latauslaite 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 ladattavia kädensijoja 2,5 V D * * tämä tilausnro saatavana vain mustana.

22 [ 014 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi LED-valaisu HEINE-laadulla (HQ) LED HQ Nykyaikainen otoskooppi huoltovapaalla LED-valolla. Kaksi kertaa perinteistä ksenonhalogeeni-instrumenttia kirkkaampi. Samat ominaisuudet kuin mini 3000 F.O. otoskoopissa, lisäksi: Huoltovapaa, LEDiä ei tarvitse koskaan vaihtaa. LEDin lämpötilan hallinta takaa tasaisen valaisun koko käyttöiän ajan. Suurteho-LED: kirkas ja täysin homogeeninen valaisu erinomaisella värintoistolla värilämpötila 4000 K, värintoistoindeksi > 95 ja punaisen värin värintoistoindeksi > 90. Kaksi kertaa perinteistä ksenon-halogeeni-instrumenttia kirkkaampi. Ainutlaatuinen varaustilan näyttö: Kun instrumentti kytketään päälle, sen valonvoimakkuus on maksimissaan. Tämän jälkeen valonvoimakkuus vähenee tasolle, joka vastaa senhetkistä varaustilaa, joten tiedät milloin paristot on vaihdettava. Ainutlaatuinen himmennystoiminto vähentää valonvoimakkuutta paristojen tyhjentyessä, jotta tiedät milloin ne on vaihdettava. Toiminta-aika jopa 10 tuntia. Paristot on vaihdettava harvemmin ja akut kestävät kauemmin. Huoltovapaa taskukokoinen instrumentti Kirkas LED-valo Toiminta-aika jopa 10 tuntia mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V mini 3000 paristokädensijalla, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (mini NT -latauslaite tilattava erikseen) D mini 3000 LED F.O. otoskooppipää ilman kädensijaa ja ilman varusteita D Palkeen liitin mini 3000 F.O. otoskooppeihin D *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

23 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT JA VARUSTEET [ 015 ] HEINE mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Yleislääketiede, KNK ja VET Sisältö: mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sekä mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 LED oftalmoskooppi, mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 paristokädensijoja paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 LED oftalmoskooppi, mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, mini NT -latauslaite 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 ladattavia kädensijoja 2,5 V D * * tämä tilausnro saatavana vain mustana HEINE AllSpec kertakäyttösuppilot Kertakäyttöiset suppilot. Hygieenisiä, ei tartuntavaaraa. Alkuperäinen HEINE-muotoilu. Varma kiinnitys otoskooppiin. Taattua laatua. Ei teräviä reunoja. Ø 2,5 mm Ø 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppilot (harmaa) BETA 400, BETA 200, K 180, mini 3000 F.O., mini 3000 otoskooppeihin [01] [ 02 ] 1000 kpl pakkaus, Ø 2,5 mm (lapsille) [ 03 ] B kpl pakkaus, Ø 4 mm (aikuisille) [ 03 ] B Rasia, jossa 10 annostelupakkausta à 250 suppiloa Ø 2,5mm (lapsille) [ 01 ] B Rasia, jossa 10 annostelupakkausta à 250 suppiloa Ø 4 mm (aikuisille) [ 01 ] B AllSpec-suppiloteline [ 02 ] B AllSpec-suppiloteline sis. suppilot Ø 2,5 mm ja 4 mm [ 02 ]. Kätevänkokoinen ja helppokäyttöinen. Uusi, puhdas suppilo jokaiselle potilaalle. [ 03 ] : Vain kertakäyttöön.

24 [ 016 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPPIEN VARUSTEET (KUITUOPTISET JA mini 3000) Monikäyttöiset suppilot Valmistettu erittäin kestävästä SANALON S -muovista, sileä pinta. Helppo puhdistaa. Kaikkia yleisiä germisidejä voidaan käyttää. Autoklaavattavissa 134 C asti. Ergonominen muotoilu. Helppo asettaa paikoilleen. Lukitusmekanismi. Varma kiinnitys otoskooppiin. Ø 2,4 mm Ø 3 mm Ø 4 mm Ø 5 mm Monikäyttöiset suppilot (musta) 1 kpl 50 kpl BETA 400, BETA 200, K 180, mini 3000 F.O., mini 3000 otoskooppeihin Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 2,4 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 3,0 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 4,0 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 5,0 mm B B setti = 4 kpl monikäyttöisiä SANALON S -suppiloita, Ø 2,4/3/4/5 mm B Pehmeät kertakäyttöiset kärkiosat Asetetaan AllSpec-suppilon päähän korvakäytävän suojaamiseksi. Pehmeät kertakäyttökärjet (musta) Ø 3 mm Ø 5 mm Pehmeä kertakäyttökärki Ø 3 mm 40 kpl / laatikko Pehmeä kertakäyttökärki Ø 5 mm 40 kpl / laatikko B B : Vain kertakäyttöön. Otoskoopin palje Pneumaattiseen tutkimukseen. Palje BETA 400, BETA 200 ja K 180 otoskooppeihin Palje mini 3000 F.O. otoskooppiin, liittimellä Palkeen liitin mini 3000 kuituoptiseen (F.O.) otoskooppiin B D D

25 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 017 ] Kirkas XHL ksenon-halogeeni suoravalaisu. Yleislääketiede, KNK ja VET HEINE BETA 100 diagnostinen otoskooppi Kokometallikuorinen diagnostinen otoskooppi Suoralla ksenon-halogeenivalolla varustettu kokometallinen otoskooppipää. Käytetään yhdessä monikäyttöisten tai UniSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Suppiloadapterilla (B ) varustettuna voidaan käyttää myös AllSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Kokometallirunko. Poikkeuksellisen lujarakenteinen ja kestävä. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Erittäin kirkas valkoinen valo. Suuri, naarmuuntumaton 3 x suurentava lasilinssi. Esteetön näkökenttä, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. BETA 100 diagnostinen otoskooppi 2,5 V 3,5 V Kokometallirunko Silikaattilasilinssi Helppo instrumentointi sekä 6 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa B B ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X Vaihdettava polttimon suojus. Vähentää heijastuksia. [01] B [ 01 ] HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

26 [ 018 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA HEINE BETA 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 100 diagnostinen otoskooppi 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 10 UniSpec-kertakäyttösuppiloita, Ø 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINE BETA diagnostinen setti Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi, BETA 100 diagnostinen otoskooppi, 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 10 UniSpec-kertakäyttösuppiloita, Ø 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

27 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 019 ] HEINE K 100 diagnostinen otoskooppi Polykarbonaattikuorinen diagnostinen otoskooppi Yleislääketiede, KNK ja VET Edullinen, suoralla ksenon-halogeenivalolla varustettu diagnostinen otoskooppi. Instrumenttipää on valettua iskunkestävää polykarbonaattia. Käytetään yhdessä monikäyttöisten tai UniSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Suppiloadapterilla (B ) varustettuna voidaan käyttää myös AllSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Polykarbonaattikuori. Iskunkestävä. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Erittäin kirkas valkoinen valo. Suurikokoinen, 3x suurentava akryylilinssi. Terävästi tarkentuva, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. K 100 diagnostinen otoskooppi 2,5 V 3,5 V Polykarbonaattikuori Helppo instrumentointi sekä 3 kpl Ø 3,5/4,5/5,5 mm monikäyttöisiä suppiloita, ilman kädensijaa B B ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X [ 01 ] Vaihdettava polttimon suojus [ 01 ] Vähentää heijastuksia. B HEINE K 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) varapolttimo suojapussi K 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

28 [ 020 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA HEINE K 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 3 monikäyttöistä suppiloa (B ) suojapussi K 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINE KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 3 monikäyttöistä suppiloa (B ) kielenpainin puulastaimille varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo KNK diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

29 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 021 ] HEINE mini 3000 otoskooppi Kompakti taskukokoinen otoskooppi suoralla valolla Yleislääketiede, KNK ja VET Moderni, taskuun sopiva otoskooppi. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Moderni taskukoko Automaattinen virrankatkaisu Vaihtoehtona ladattava kädensija Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. Parannettua XHL ksenon-halogeenitekniikkaa käyttävä valo, 100% kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Tuottaa kirkkaan, keskitetyn ja valkoisen valon. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. 3 x suurentava linssi, optimoitu pintakäsittely, terävä kuva minimaalisilla heijastuksilla. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT lataus laite*. mini 3000 otoskooppi mini 3000 paristokädensijalla ja 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen polttimolla, ilman kädensijaa ja ilman varusteita 2,5 V D D D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 diagnostiset setit Sisältö: mini 3000 otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita kotelo mini 3000 diagnostiset setit mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita kotelo mini 3000 diagnostiset setit 2,5 V 2 kpl mini 3000 paristokädensijaa paristoineen D HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

30 [ 022 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPPIEN VARUSTEET (DIAGNOSTISET) HEINE UniSpec kertakäyttöiset korvasuppilot Kertakäyttöisiä. Hygieenisiä ja turvallisia. Alkuperäinen HEINE-malli. Varma kiinnitys otoskooppiin. Taattua laatua. Ei teräviä reunoja. Uusi, puhdas suppilo jokaiselle potilaalle. Oikea koko näkyvissä ja heti saatavissa. Ø 2,5 mm Ø 4 mm UniSpec kertakäyttöiset korvasuppilot (harmaa) BETA 100 ja K 100 varten 1000 kpl pakkaus, Ø 2,5 mm (lapsille) 1000 kpl / laatikko B kpl pakkaus, Ø 4 mm (aikuisille) 1000 kpl / laatikko B UniSpec-suppiloteline B : Vain kertakäyttöön. Monikäyttöinen suppilo Valettu erittäin kestävästä SANALON S -materiaalista, sileä pinta. Helppo puhdistaa ja desinfioida tavanomaisilla liuoksilla. Autoklaavattavissa 134 C. Ergonominen muotoilu. Kivuton ja helppo paikalleen asetus. Metallinen turvalukitus, bajonettikiinnitys. Pitkäikäinen, luotettava kiinnitys otoskooppiin. Ø 2,2 mm Ø 2,8 mm Ø 3,5 mm Ø 4,5 mm Ø 5,5 mm Ø 10 mm Monikäyttöiset suppilot (musta) BETA 100 ja K 100 varten 1 setti = 5 kpl korva- ja 1 kpl nenäsuppiloita B kpl Ø 3,5/4,5/5,5 mm suppiloita B Korvasuppilo Ø 2,2 mm B Korvasuppilo Ø 2,8 mm B Korvasuppilo Ø 3,5 mm B Korvasuppilo Ø 4,5 mm B Korvasuppilo Ø 5,5 mm B Nenäsuppilo Ø 10 mm B Suppiloadapteri Kokometallirunko. Sovite AllSpec-kertakäyttösuppiloille (s. 15) diagnostisia (BETA 100, K 100) varten. Suppiloadapteri B Otoskoopin palje Pneumaattiseen tutkimukseen. Palje BETA 100 ja K 100 otoskooppeihin B

31 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT ERIKOISINSTRUMENTIT (KNK) [ 023 ] Kielilastaimen pidin Puisille kielilastaimille Yleislääketiede, KNK ja VET XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Polttimon valonjohdin. Estää häikäisyn. Kielilastaimen pidin 2,5 V 3,5 V puisille kielilastaimille, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X [ 01 ] Vaihdettava polttimon valonjohdin [01] B Kielilastaimen pidin Lastaimen poistimella HEINEn kertakäyttöisille kielilastaimille XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Polttimon valonjohdin. Estää häikäisyn. Lastaimen poistin. Lastaimen irrotus käsin koskematta. Vain HEINEn kertakäyttöisille lastaimille. Lujia ja hygieenisiä. Kielilastaimen pidin 2,5 V 3,5 V lastaimen poistimella, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X kpl pakkaus kertakäyttöisiä muovisia kielilastaimia B HEINE mini 3000 kielilastaimen pidin Lastaimen poistimella HEINEn kertakäyttöisille kielilastaimille Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Lastain vapautuu vain sormenpäällä painamalla. Lastaimen irrotus käsin koskematta. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Vain HEINEn kertakäyttöisille lastaimille. Lujia ja hygieenisiä. [ 01 ] mini 3000 kielilastaimen pidin Kielilastaimen pidinosa polttimolla, ilman kädensijaa [ 01 ] täydellisenä mini 3000 paristokädensijalla* sekä 5 kertakäyttölastainta, paristoineen [ 02 ] 2,5 V D D [ 02 ] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X kpl pakkaus kertakäyttöisiä muovisia kielilastaimia B * Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

32 [ 024 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT HEINE mini-c kynälamppu/valokynä Kompakti, pitkäikäinen diagnostinen kynälamppu Vankkarakenteinen, kestävä kynälamppu modernilla kromatulla päällä. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. mini-c kynälamppu sopii ainoastaan mini-c kädensijoihin. mini-c kädensija ei ole yhteensopiva mini 3000 instrumenttien kanssa. Kädensija on saatavana mustana tai sinisenä. [ 01 ] [ 02 ] [ 03 ] Kynälamppu valokärjellä otoplastiaa varten. Valokärkeä käytetään kuulolaitteiden istuvuuden varmistamiseen. Kompakti, soikea, tyylikäs lamppu. Sopii ergonomisesti käteen. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AAA. Mallisuojattu. mini-c kynälamppu/valokynä paristoineen (kuplapakkauksessa) [01] valokärjellä paristoineen (kuplapakkauksessa) [02] 2,5 V D D valokärki mini-c kynälamppuun, 6 kpl kuplapakkauksessa [03] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo D X HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. HEINE mini 3000 kynälamppu ja mini-c kynälamppu/valokynä ovat saatavana vain kromattuina. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina.

33 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT [ 025 ] HEINE miniheine 3000 kynälamppu Kompakti, pitkäikäinen diagnostinen kynälamppu Yleislääketiede, KNK ja VET Vankkarakenteiset, kestävät kynälamput modernilla kromatulla päällä. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Kädensija on saatavana mustana tai sinisenä. [ 01 ] [ 02 ] Pitkäikäinen kynälamppu Automaattinen virrankatkaisu Vaihtoehtona ladattava kädensija Kompakti, soikea, tyylikäs lamppu. Sopii ergonomisesti käteen. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. Parannettu XHL ksenon-halogeeni linssipolttimo, 100 % kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Kirkas, keskitetty valo. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite*. Valokärki otoplastiaa varten [ 02 ]. Valokärkeä käytetään kuulolaitteiden istuvuuden varmistamiseen. mini 3000 kynälamppu täydellisenä, sis. mini 3000 paristokädensija paristoineen [01] 2,5 V D mini 3000 kynälamppu ilman kädensijaa valokärki mini 3000 kynälamppuun, 6 kpl kuplapakkauksessa [02] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo D D X *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. HEINE mini 3000 kynälamppu ja mini-c kynälamppu/valokynä ovat saatavana vain kromattuina. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

34 [ 026 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT HEINE mini 3000 Combi-lamppu Kompakti, monikäyttöinen lamppu integroidulla kielilastaimen pitimellä Vankkarakenteinen, kestävä kynälamppu, kompakti nykyaikainen muotoilu. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Voidaan käyttää yleisvalaisimena ja valaisevana puisten kielilastaimien ja HEINE-kertakäyttölastaimien pitimenä. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. Parannettu XHL ksenon-halogeeni linssipolttimo, 100 % kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Kirkas, keskitetty valo. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite*. mini 3000 Combi-lamppu mini 3000 paristokädensijassa, sis. 5 kertakäyttölastainta ja paristot ilman kädensijaa 2,5 V D D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X kpl rasia kertakäyttöisiä kielilastaimia [01] B [ 01 ] *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 036 ] 02 KÄDESSÄ PIDETTÄVÄT OFTALMOSKOOPIT HEINE kädessä pidettävät oftalmoskoopit BETA 200 S BETA 200 / BETA 200 M2 Opt. 1 Opt.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 104 ] 08 BINOKULAARILUUPIT Saatavana on useita suurennuksia (2.3 x - 6 x), työskentelyetäisyyksiä, käyttötapoja (ainutlaatuinen S-FRAME,

Lisätiedot

Tutkimus- ja mittausvälineet

Tutkimus- ja mittausvälineet Tutkimus- ja mittausvälineet Tutkimus- ja mittausvälineet Luuppi otsapannalla (CH01002) Kirchner & Wilhelm Kawe-kaksoisluuppi Kawe kaksoisluupissa on 2,5 kertainen suurennus. Panta on maalattua terästä.

Lisätiedot

YHDISTELMÄSETIT. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita.

YHDISTELMÄSETIT. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita. 10 [ 174 ] 10 HEINE diagnostiset yhdistelmäsetit Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi,

Lisätiedot

3M Speedglas -hitsaussuojaimet. Tuoteluettelo 2013. Intohimona. hitsaus. The Power to Protect Your World SM

3M Speedglas -hitsaussuojaimet. Tuoteluettelo 2013. Intohimona. hitsaus. The Power to Protect Your World SM 3M Speedglas -hitsaussuojaimet Tuoteluettelo 2013 Intohimona hitsaus The Power to Protect Your World SM Luokkansa johtava hitsausmaski sivu 6 2 3M silmien-, kasvojen- ja päänsuojaimet hitsaustöihin Speedglas

Lisätiedot

KaVo ESTETICA E50. Elämän parhaat asiat ovat yksinkertaisia.

KaVo ESTETICA E50. Elämän parhaat asiat ovat yksinkertaisia. Elämän parhaat asiat ovat yksinkertaisia. 1 9 0 9 2 0 0 9 Tee elämästäsi helpompaa. Valinta on sinun. Yksinkertaisesti enemmän tulevaisuutta, enemmän mukavuutta, enemmän luotettavuutta. Periaatteessa yksinkertainen.

Lisätiedot

Viemäreiden videotarkastus

Viemäreiden videotarkastus Vianmääritys, tarkastus ja paikannus RIDGID tarjoaa vianmääritystuotteita, jotka asettavat standardin lujarakenteisuudelle ja kestävyydelle työn suorittamiseen tarvittavalla tekniikalla. Tuotteita ovat:

Lisätiedot

38 Matkailuajoneuvojen TVantennit. 39 Matkailuajoneuvojen tarvikkeet. 64 Kattoilmastointilaitteet matkailuauto ja -vaunukäyttöön.

38 Matkailuajoneuvojen TVantennit. 39 Matkailuajoneuvojen tarvikkeet. 64 Kattoilmastointilaitteet matkailuauto ja -vaunukäyttöön. Sisältö 4 Thule markiisit 6 Safariteltta 8 Polkupyörätelineet 10 Thule askelmat 12 Thule tikkaat 14 Tavarankuljetus 16 Turvallisuustuotteet 17 Thule kattoluukut 18 Kuljetuslaatikot 19 Vetokoukut 20 Lumiketjut

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

Älykäs valojärjestelmä

Älykäs valojärjestelmä AJAN TASALLA OLEVAA TIETOA autoalan innovaatioista tekee uudesta teknologiasta läpinäkyvää 2 tässä numerossa Auton valaistus: LEDja Xenon-teknologia 1 Julkaisu 02 Huhtikuu 2013 Älykäs valojärjestelmä Valo

Lisätiedot

Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015

Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015 Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015 DEDICATED TO HUMAN WORKSPACE Tietoa meistä Dedicated to human workspace 4 Työpisteidemme ergonomia 8 Sisusta väreillä 10 Työpöydät ja varusteluosat 12 Workshop

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot

Persoonallisuutesi jäljet

Persoonallisuutesi jäljet BMW Motorrad Moottoripyörien lisävarusteet 2008/2009 Ajamisen iloa Persoonallisuutesi jäljet SISÄLLYSLUETTELO High Performance -osat 12 Säilytystilat 20 Laukut ja sisäkassit 22 Takalaukut ja kassit 30

Lisätiedot

67 TARJOUSTA YLI 400 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. toukokuuta 2012 asti

67 TARJOUSTA YLI 400 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. toukokuuta 2012 asti Numero 1 Maaliskuu 2012 http://fi.vwr.com/hits 67 TARJOUSTA YLI 400 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. toukokuuta 2012 asti TÄSSÄ NUMEROSSA Tervetuloa vuoden 2012 ensimmäisen HITS-julkaisun pariin. Etsit

Lisätiedot

valaisimet Muista valonlähteistä kuvausvalaisimet

valaisimet Muista valonlähteistä kuvausvalaisimet Kuvausvalaisimet Muista valonlähteistä kuvausvalaisimet erottaa se seikka, että ne on suunniteltu käytettäviksi nimenomaan kameroiden kanssa tiettyjen suosittujen kohteiden kuvaamiseen. Kameran salama

Lisätiedot

MAJAKAT JA OPTISET VAROITUSJÄRJESTELMÄT

MAJAKAT JA OPTISET VAROITUSJÄRJESTELMÄT MAJAKAT JA OPTISET VAROITUSJÄRJESTELMÄT www.hella.com/municipal JOHDANTO www.hella.com/municipal 02 03 SISÄLTÖ JOHDANTO SIVU OPTISET VAROITUSJÄRJESTELMÄT SIVU HELLA-laatu on perinne 04 05 IP-kotelointiluokka

Lisätiedot

TYÖRATKAISUT UUTTA! 3. painos

TYÖRATKAISUT UUTTA! 3. painos TYÖRATKAISUT 2012 3. painos UUTTA! Suojakypärän ja LED-valaisimen yhdistävä Petzl Pixa -konsepti s.12 Petzl FAST -valjaspakkaukset s.17 Ensimmäinen ladattava LED-Maglite s.5 sisällysluettelo VALAISIMET

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät Tuoteluettelo Tehokkaimmat siivousjärjestelmät 1 2 Helping you make a difference Kädessäsi on Vileda Professionalin tuoteluettelo, josta löydät markkinoiden johtavat siivousvälineet mekaaniseen siivoukseen

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJYYS EI SYNNY ITSESTÄÄN. Led Lenserin matka pienehköstä valaisinmerkistä. valmistajista alallaan hakee vertaistaan.

EDELLÄKÄVIJYYS EI SYNNY ITSESTÄÄN. Led Lenserin matka pienehköstä valaisinmerkistä. valmistajista alallaan hakee vertaistaan. EDELLÄKÄVIJYYS EI SYNNY ITSESTÄÄN Led Lenserin matka pienehköstä valaisinmerkistä yhdeksi tunnetuimmista valmistajista alallaan hakee vertaistaan. Led Lenserin valmistaja on saksalainen Zweibrüder Optoelectronics.

Lisätiedot

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 älykäs ja houkutteleva 2 Nikonilla on kokemusta huippuluokan kameroiden ja objektiivien valmistamisesta, ja Nikon kehittää valokuvaustuotteitaan COOLPIXperheen

Lisätiedot

70 TARJOUSTA YLI 500 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. tammikuu 2012 asti

70 TARJOUSTA YLI 500 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. tammikuu 2012 asti Numero 4 Marraskuu 2011 http://fi.vwr.com/hits 70 TARJOUSTA YLI 500 LABORATORIOTUOTTEESTA Voimassa 31. tammikuu 2012 asti TÄSSÄ NUMEROSSA Talven HITS tarjoaa sinulle mahtavia uutuuksia sekä jo tuttuja

Lisätiedot

PERUSOPAS MAJAKAT. www.hella.com/municipal

PERUSOPAS MAJAKAT. www.hella.com/municipal PERUSOPAS MAJAKAT www.hella.com/municipal MAJAKKAOPAS Uusi majakkaoppaamme on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät suoraan tai epäsuoraan majakoiden parissa, hankkivat niitä tai haluavat vain tietää

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

Akut. EUROPART-tuoteosaamista. EUROPART Euroopan no 1 kuorma-autojen, perävaunujen, pakettiautojen ja linja-autojen varaosissa! www.europart.net.

Akut. EUROPART-tuoteosaamista. EUROPART Euroopan no 1 kuorma-autojen, perävaunujen, pakettiautojen ja linja-autojen varaosissa! www.europart.net. Akut EUROPART-tuoteosaamista Akut Testilaitteet Akkutesteri Laturit Startbooster Täydennystuotteet Tyypilliset vikalähteet EUROPART Euroopan no 1 kuorma-autojen, perävaunujen, pakettiautojen ja linja-autojen

Lisätiedot

Valokuvauksen todellinen luonne

Valokuvauksen todellinen luonne Valokuvauksen todellinen luonne Tavoite oli selvä. Halusimme kehittää monipuolisen ammattilaistyökalun, joka olisi erittäin helppo käsitellä ja jolla tulokset olisivat tehokkaasti hallittavissa. Myös strategia

Lisätiedot

Mittaustyökaluja todellisille ammattilaisille TARKKA. TUKEVA. LUOTETTAVA. OPTIMAALINEN KÄSITELTÄVYYS. 2015/2016

Mittaustyökaluja todellisille ammattilaisille TARKKA. TUKEVA. LUOTETTAVA. OPTIMAALINEN KÄSITELTÄVYYS. 2015/2016 Mittaustyökaluja todellisille ammattilaisille TARKKA. TUKEVA. LUOTETTAVA. OPTIMAALINEN KÄSITELTÄVYYS. 2015/2016 Kaikille, jotka tekevät työnsä tarkasti. Todelliset ammattilaiset mittaavat STABILAmittaustyökaluilla.

Lisätiedot

MUKAVUUTTA VESILLE UUTTA KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA VENEILYYN JA VAPAA-AIKAAN INSPIRED BY COMFORT. Kylmälaukut / Jääkaapit / Kylmäkoneikot

MUKAVUUTTA VESILLE UUTTA KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA VENEILYYN JA VAPAA-AIKAAN INSPIRED BY COMFORT. Kylmälaukut / Jääkaapit / Kylmäkoneikot INSPIRED BY COMFORT MUKAVUUTTA VESILLE 2013 UUTTA WAECO PerfectCharge & SinePower Akkulaturit ja Invertterit WAECO CoolFreeze CFX Kannettavat kompressorikylmälaukut Kylmälaukut / Jääkaapit / Kylmäkoneikot

Lisätiedot

TYÖHYVINVOINTIASI AJATELLEN

TYÖHYVINVOINTIASI AJATELLEN ERGONOMIATUOTTEITA TYÖHYVINVOINTIASI AJATELLEN Työhyvinvointiasi ajatellen Sairauspoissaoloista ja työkyvyttömyydestä aiheutuu menetettynä työpanoksena vuosittain ainakin 3,4 miljardin euron kustannukset

Lisätiedot

Uutuudet Philips Valaistus 2012 1

Uutuudet Philips Valaistus 2012 1 Uutuudet Philips Valaistus 2012 1 Lisätietoja: www.lighting.philips.fi Oikeus tietojen muutoksiin pidätetään Tämä esite on saatavana vain sähköisenä versiona. Graafinen tuotanto: Adnovate Näe, mitä valo

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA MAATALOUSKONEET TYÖKONEET METSÄKONEET TRUKIT

TUOTEVALIKOIMA MAATALOUSKONEET TYÖKONEET METSÄKONEET TRUKIT TUOTEVALIKOIMA MAATALOUSKONEET TYÖKONEET METSÄKONEET TRUKIT JOHDANTO SISÄLTÖ Johdanto 4 Enemmän muotoiluvapautta LEDeillä.................................................. 4 Ajoneuvosi tarpeisiin räätälöity

Lisätiedot