TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO"

Transkriptio

1 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

2 HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG & Mediq Suomi Oy, 04/2015 Kaikki tuoteluettelon tiedot ja kuvat perustuvat julkaisuhetkellä käytettävissä oleviin tuotetietoihin. Emme vastaa mahdollisista virheistä tai puutteista. HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG varaa oikeuden teknisiin ja rakenteellisiin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tämän julkaisun osittainenkin kopiointi ja jälkipainos sekä kaikenlainen kaupallinen käyttö on kielletty ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Noudatamme HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG:n yleisiä myynti- ja toimitusehtoja. Katso lisätietoja osoitteesta

3 2015 HEINE-UUTUUSTUOTTEET BETA 400 KUITUOPTINEN (F.O.) OTOSKOOPPI SIGMA 250 EPÄSUORA OFTALMOSKOOPPI NC 1 DERMATOSKOOPPI LED LOUPELIGHT / MICROLIGHT ML 4 LED HEADLIGHT DV 1 DIGITAALINEN VIDEOKAMERA

4 BETA 400 KUITUOPTINEN (F.O.) OTOSKOOPPI HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Paras suurennus tarkinta diagnoosia varten. BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi on kehittynyt, laadukas instrumentti, joka näyttää enemmän yksityiskohtia tutulla käsiteltävyydellä ja toiminnallisuudella. Suurempi suurennus kuin koskaan, 4.2 x, ja monikerrospinnoitettu tarkkuusoptiikka tuottavat terävän syvyysvaikutelman tehokasta diagnoosia varten. Yhdistettynä laajaan näkökenttään korvakäytävästä ja täryontelosta saadaan tarkka näkymä nopeasti. Ainutlaatuinen avausmekanismi (patentti haettu) toimii yhdellä kädellä ja nostaa optiikan ylös. Tämä helpottaa instrumenttien käyttöä laitteen läpi. 4.2x 4.2 x SUURENNUS Ylivertainen: Enemmän yksityiskohtia anatomisista rakenteista ja helppo vieraiden materiaalien havaitseminen. POIKKEUKSELLINEN SYVÄTERÄVYYS Tarkka kuva: Tuottaa terävän syvyysvaikutelman käytännöllisellä työskentelyetäisyydellä. KÄYTTÖ YHDELLÄ KÄDELLÄ Helppo peukalo-ohjaus: Optinen järjestelmä voidaan ääntää auki ja pois tieltä, jolloin instrumenttien käsittely ja puhdistus on helppoa. Katso lisätietoja sivulta 007.

5 SIGMA 250 EPÄSUORA OFTALMOSKOOPPI HEINE SIGMA 250 epäsuora oftalmoskooppi Tarkat diagnoosit helposti. Tavoitteena oli suunnitella instrumentti, joka tarjoaa tarkimman tutkimustuloksen poikkeuksellisella mukavuudella. 110 g paino ja HEINE-tarkkuusoptiikka yhdessä LED HQ -valon kanssa tuottaa terävän, korkearesoluutioisen kuvan. SIGMA 250 ylittää alkuperäiset tavoitteemme. Äärimmäinen joustavuus ja kompakti rakenne: Saatavana mpack-litiumioniakulla, joka antaa 23 tunnin yhtäjaksoisen toiminta-ajan täydellä teholla. Siirrettävä tai seinä-/pöytämallinen latauslaite. Integroitu punaisuudenpoistosuodatin ja kaksi kuvioaukkoa; koboltinsininen ja keltainen suodatin sekä valonhajotin ovat saatavana lisävarusteena. Kevyt S-FRAME silmälasikehys monipuolisine säätöineen tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden rasittamattomaan käyttöön pitkienkin jaksojen ajan. Lisävarusteena on saatavana myös clip-in korjauskehys silmälasilinsseille. LIGHT WEIGHT LIGHTWEIGHT-KEHYS Luja hiilikuiturakenne on kevyt ja erittäin tukeva. STEREOKUVA RIIPPUMATTA PUPILLIKOOSTA Erilliset säätimen optiikan konvergenssille ja parallaksikulmalle takaavat täysin valaistun stereokuvan pupillien kokoalueella 2 10 mm sekä perifeerisen näkymän parhaita mahdollisia tutkimustuloksia varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-tekniikka antaa homogeenisen, kirkkaan valon sekä aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. Katso lisätietoja sivulta 060.

6 NC 1 DERMATOSKOOPPI HEINE NC 1 dermatoskoopppi Kontaktiton tutkimus ylivertaisella laadulla. Uusi NC 1 dermatoskooppi on aidosti kaksi instrumenttia yhdessä. Se mahdollistaa tarkan, kontaktittoman tutkimuksen heti potilaan ensiseulonnassa, ilman tarpeetonta ihokosketusta ja desinfiointia. Jos ihomuutosta on tutkittava tarkemmin, voidaan lisätä kontaktilevy, joka muuttaa NC 1:n kontaktidermatoskoopiksi suuremmalla suurennuksella ja asteikolla. Korkearesoluutioinen akromaattinen optiikka tuottaa ylivertaisen terävyyden ja resoluution; LED HQ -valo tarjoaa aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. Vankka alumiinirunko yhdessä HEINE-laadun kanssa takaa pitkän käyttöiän. KONTAKTITON DERMATOSKOOPPI Kontaktiton seulonta tehokasta tutkimusta varten ja ammattimainen etäisyyspotilaasta. Laaja näkökenttä, erinomainen syväterävyys 6 x suurennuksella. POLARISOITU VALO Tarkka näkymä kide- ja suonirakenteista ilman heijastuksia. KONTAKTILEVY LISÄVARUSTEENA Magneettinen kontaktilevy 9 x suurennuksella tarjoaa laadukkaat kontaktikuvat tarkempaa diagnoosia varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo täysin homogeenista valaisua sekä aitoa ja luonnonmukaista värintoistoa varten. Katso lisätietoja sivulta 085.

7 LED LOUPELIGHT JA LED MICROLIGHT HEINE LED LoupeLight HR 2.5 x binokulaariluupilla Täydellinen yhdistelmä tarkimpaan mahdolliseen tutkimukseen. Lampun ja luupin yhdistelmä tarjoaa parhaan suorituskyvyn, koska korkeatasoinen valaisu auttaa saamaan kaiken irti luupin kuvanlaadusta. LED HQ -valo antaa homogeenisen valaisun, tarkan värintoiston näkökentän reunasta reunaan: LED LoupeLight on täydellinen lisä 2.5 x suurennukselle. Kaiken kaikkiaan täydellinen yhdistelmä laadukkaista komponenteista. HEINE LED MicroLight Ultrakevyt yleiskäyttöinen otsalamppu. Heille, jotka tarvitsevat kompaktia, kevyttä valaisuratkaisua ilman suurennusta, tarjoamme LED Micro- Lightin. Siinä on LED HQ -valo homogeenista valaisua varten luonnollisella värintoistolla kaikkiin tutkimustilanteisiin. Kaksi kiinnitysvaihtoehtoa mahdollistaa yksilöllisyyden ja helpon käsittelyn. Valaisu ilman kompromisseja, silti kevyt rakenne. SAMANKESKINEN VALAISU Laajalla alueella säädettävä katselukulma mahdollistaa täysin varjottoman kuvan ja samankeskisen valaisun vaikeasti nähtäville alueille. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo antaa täysin homogeenisen valaisun sekä aidon ja luonnonmukaisen värintoiston. LIGHT WEIGHT KOMPAKTI JA KEVYT RAKENNE Ainutlaatuinen alumiinikotelo on kevyt ja suojaa optiikkaa pölyltä ja kosteudelta poikkeuksellisen pitkän käyttöiän takaamiseksi. Katso lisätietoja sivulta 113 ja sivulta 116.

8 ML 4 LED HEADLIGHT HEINE ML 4 LED HeadLight Kompakti, ergonominen rakenne ilman kompromisseja. Kompakti, ergonominen rakenne ilman kompromisseja. Uusi HEINE ML 4 LED Headlight yhdistää LED HQ -valon optimaaliseen käyttömukavuuteen. Se tarjoaa homogeenisen valaisun erityisen kirkkaalla valopisteellä, joka on tasainen reunasta reunaan vaativia kiireisen vastaanoton tehtäviä ja tarkinta diagnoosia varten kaikissa tutkimustilanteissa. Yksilölliset säätömahdollisuudet, kuten katselukulman säätö laajalla alueella sekä käytännölliset toiminnot, kuten johdoton akku, muodostavat täydellisesti sovitetun järjestelmän. MUKAVA JA LUOTETTAVA ISTUVUUS ML 4 LED HeadLight Professional L -pääpanta tarjoaa useita säätömahdollisuuksia mukavuutta ja vakautta parantamaan ihanteellinen pitkäkestoiseen työskentelyyn. MONIPUOLISET VIRTALÄHDEVAIHTOEH- DOT 100 % valinnanvapaus johdottoman mpack UNPLUGGED pääpanta-akun ja vyöllä kannettavan mpack-akun välillä. VALOPISTEEN KOKO Säädettävissä 30 mm - 80 mm (420 mm työs kentelyetäisyydellä) kaikkia tutkimustilanteita varten. LED HEINE-LAADULLA Kehittynyt LED-valo täysin homogeenista valaisua sekä aitoa ja luonnonmukaista värintoistoa varten. Katso lisätietoja sivulta 118.

9 ML 4 LED HEADLIGHT DV 1 DIGITAALISELLA VIDEOKAMERALLA HEINE ML 4 LED HeadLight ja DV 1 Digitaalinen videokamera korkearesoluutioisia kuvia varten. Korkearesoluutioiset digitaaliset kuvat jokaisesta tutkimuksesta. Toteutamme tämän uudella HEINE DV 1 digitaalisella videokameralla ja sen jouhealla integroinnilla ML 4 LED -otsalampun samankeskiseen valaisuun. HEINE-tarkkuusoptiikka takaa, että pienimmätkin yksityiskohdat näkyvät kameran kuvassa. Kompaktin kokoinen kamera säädetään valaisukentän mukaisesti vain muutamassa sekunnissa. Kameran keveyden ansiosta ML 4 LED HeadLight tarjoaa käyttäjälle mukavan ja luotettavan istuvuuden myös yhdessä DV 1:n kanssa. HD LIGHT WEIGHT KORKEARESOLUUTIOISET DIGIKUVAT Kameran korkea resoluutio 1280 x 960 pikseliä sopii täydellisesti tutkimuskuvien tai tutki mustekniikoiden jakamiseen suuremmalle yleisölle. KEVYT Kompaktin kokoinen kamera integroituu niin hyvin, että sen kevyt paino on tuskin havaittavissa yhdessä ML 4 LED HeadLightin kanssa. OPTIMAALINEN INTEGROINTI Ihanteellinen konsepti täydellisesti sovitettua järjestelmää varten: ML 4 LED HeadLight, DV 1 digitaalinen videokamera ja lisävarusteena saatava HEINE-binokulaariluuppi. Katso lisätietoja sivulta 122.

10 LED HEINE-LAADULLA LED HQ LED HEINE-laadulla LED HQ LED-valaisun uusi standardi. LED HEINE-laadulla 5 hyötyä, jotka asettavat uudet standardit LED-valaisulle. Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus LED-tekniikan tutkimus- ja kehitystyöstä ja he ovat keskittyneet viiteen peruselementtiin uusien LED-tekniikoiden kehityksessä. Jokaisen HEINE LED-instrumentin on täytettävä näiden avaintekijöiden kaikki vaatimukset ollakseen HEINE-standardien arvoinen. VALONVOIMAKKUUS Valonvoimakkuuden mittayksikkö on luksi. Se mitataan instrumentin työskentelyetäisyydellä. Jokainen HEINE LED-instrumentti on suunniteltu tuottamaan optimaalinen valaisu, joka soveltuu ihanteellisesti käyttökohteeseen. Käyttökohteesta riippuen LED joko asetetaan optimikirkkaudelle tai sen valonvoimakkuutta voidaan säätää portaattomasti. HOMOGEENISUUS HEINE-LEDit on synkronoitu HEINE-tarkkuusoptiikan kanssa, mikä varmistaa valonsäteen ehdottoman tasaisen jakautumisen koko näkökentän alueelle, reunat mukaan lukien. Tuloksena on hyväkontrastinen, vääristymätön kuva ilman häiritseviä heijastuksia, varjoja tai valopisteitä. VÄRINTOISTO Värintoistoindeksi (CRI) ilmaisee, miten tarkasti värit toistuvat päivänvaloon verrattuna. Mitä lähempänä maksimiarvoa 100 ollaan, sitä tarkempi valaisujärjestelmä on, eli värit toistuvat luonnonmukaisina. Punainen on punaista. Sininen on sinistä. HEINE LED-instrumenttien CRI-indeksit ovat poikkeuksellisia, mikä varmistaa, että tutkija näkee värit sellaisina kuin ne ovat. Tämä varmistaa luotettavimman ja tarkimman diagnoosin. LÄMMÖN HALLINTA LEDit toimivat optimaalisella tasolla vain tietyillä lämpötila-alueilla. Käyttö määrätyn lämpötila-alueen ulkopuolella vaikuttaa kirkkauteen ja värilämpötilaan sekä heikentää käyttöikää ja toimintavarmuutta ajan mittaan. Instrumenttien suunnittelu ja erikoismateriaalit, kuten keraamit, lämpöä johtavat kalvot, lämpöä johtavat liitosmateriaalit ja alumiiniset jäähdytyslevyt varmistavat, että LEDit toimivat aina ihanteellisessa lämpötilassa, jolloin niiden toiminta on vakaata ja käyttöikä pitkä. KESTÄVYYS Laadukkaiden LEDien, jotka räätälöidään ja integroidaan asianmukaisesti käyttöympäristöön, käyttöikä on käytännössä rajaton. HEINE LED-instrumentit ovat käytännöllisesti katsoen huoltovapaita, LEDiä ei tarvitse koskaan vaihtaa. Lisäksi LEDien hyvä hyötysuhde ja pieni virrankulutus mahdollistavat pidemmät toiminta-ajat ja akkujen pidemmän käyttöiän.

11 TIETOJA MEISTÄ YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OFTALMOLOGISET INSTRUMENTIT LARYNGOSKOOPIT DERMATOSKOOPIT VERENPAINEMITTARIT JA STETOSKOOPIT PROKTOLOGISET INSTRUMENTIT TUTKIMUSVALOT LUUPIT JA OTSALAMPUT VALO- JA VIRTALÄHTEET KOTELOT JA LAUKUT

12 LAADULLA ON NIMI HEINE HEINE Optotechnik, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenin eteläpuolella, on kehittänyt ja valmistanut huippulaatuisia diagnostisia laitteita eri tarkoituksiin vuodesta 1946 lähtien. Terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialla maailmassa pitävät HEINEa kärkinimenä laitteiden innovatiivisuudessa, suorituskyvyssä, laadussa ja kestävyydessä. HEINE asettaa vaatimustason, johon kaikkia muita diagnostisten laitteiden valmistajia verrataan. Yhä perheyrityksenä toimiva HEINE on tällä hetkellä maailman suurin kädessä pidettävien diagnostisten laitteiden toimittaja. Suunnittelu ja valmistus Saksassa ja Sveitsissä sijaitsevissa nykyaikaisissa tuotantolaitoksissa työskentelevät suunnittelijat käyttävät asiantuntemustaan optiikassa, optisissa kuiduissa, erikoisseoksissa, kehittyneessä kestomuoviteknologiassa ja muilla tuotteisiin liittyvillä alueilla parantaakseen jatkuvasti HEINE-tuotteita viimeisimpiä tutkimustuloksia ja uudenaikaisimpia valmistusmenetelmiä hyödyntäen. Tavoitteemme on kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät diagnostista työtä. Myynti ja huolto Yli 5000 diagnostisten tuotteittemme jälleenmyyjää eri puolilla maailmaa varmistavat kaikkien HEINE-tuotteiden saatavuuden sekä laitteiden nopean ja asiantuntevan huollon lähellä asiakasta aina tarvittaessa. Mitä toimintaa harjoitatkin tai aiot ryhtyä harjoittamaan, HEINE-edustaja on aina lähellä tai helposti tavoitettavissa. Olemme aina käytettävissäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi kaikkiin diagnostisiin tarpeisiisi.

13 Tietoja meistä Tavaramerkki Monet HEINE-tuotteet on suojattu kansainvälisillä patenteilla ja mallisuojilla. Takuu AllSpec BETA DELTA EL 10 LED EN 100 FlexTip GAMMA HEINE HEINE alpha HEINE AllSpec HEINE BETA HEINE Logo HEINE OMEGA HEINE SIGMA HEINE XHL HEINE XHL Halogen i-view K 180 mini 3000 OMEGA ParaStop S-FRAME S-GUARD SANALON SIGMA UniSpec XHL BETA L kädensija BETA 200 retinoskooppi ParaStop DELTA 20 Plus EN 50 / mpack EN 50 UNPLUGGED F.O. laryngoskooppi GAMMA G i-view Modulaarinen F.O. laryngoskooppi LED laryngoskoopin kädensija LED LoupeLight mini NT mini 2Z akku mini 3000 paristokädensija mpack UNPLUGGED NT 300 OMEGA 500 SIGMA 150 XP-kädensijakuori HEINE antaa tuotteilleen tuotteiden laatua ja luotettavuutta vastaavan takuun. Kaikki tuotteemme täyttävät lääkintälaitedirektiivin 93/42/EY vaatimukset. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä. HEINE. Markkinoiden paras takuu. 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille: HEINE antaa kaikille tuotteilleen rakenne-, materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan 5 vuoden takuun. Kertakäyttöiset ja kulutusosat sekä akut eivät kuulu takuun piiriin. Lisätietoja saat verkkosivuiltamme Laryngoskoopin lastaimen kuituoptiikka: Classic+ ja Modular+ laryngoskooppien HEINE HiLite -kuituoptiikalle annetaan 5 vuoden toimivuustakuu, joka varmistaa ettei valon voimakkuus laske alle 1000 luksin 4000 autoklaavikäsittelyn jälkeen (laskentaperuste 134 C / 4 min). Takuu on voimassa edellyttäen, että lastaimet puhdistetaan, steriloidaan, desinfioidaan ja käsitellään autoklaavissa laryngoskoopin huolto-ohjeiden mukaisesti. HEINE GAMMA G -sarja: HEINE GAMMA G7 ja HEINE GAMMA XXL -verenpainemittareilla on rakenne-, materiaali- ja valmistusvirheitä koskeva pidennetty 10 vuoden takuu. HEINE-laatu BETA K mini Useimmat HEINEn diagnostiset erikoisinstrumentit (esimerkiksi KNK-instrumentit ja kädessä pidettävät oftalmoskoopit) on jaettu kolmeen ryhmään tai "sarjaan", joiden perusteella eri tuoteryhmät on helppo erottaa toisistaan. Malliston huippua edustava täysikokoinen "BETA"-sarja tarjoaa parasta laatua, suorituskykyä ja luotettavuutta. Nämä laitteet ja instrumentit tarjoavat korkealaatuisimmat materiaalit sekä kehittyneimmät toiminnalliset ominaisuudet ja viimeistelymenetelmät. "K"-sarja sisältää täysikokoiset HEINEn standardimalliset, markkinoiden yleisen laatutason selvästi ylittävät laitteet ammattilaisille. Ne on valmistettu rikkoutumattomasta polykarbonaatista ja viimeistelty huolella parhaan diagnostisen tarkkuuden varmistamiseksi. Kevyet ja helppokäyttöiset "mini"-sarjan laitteet ovat taskukokoisia, korkealaatuisesta polykarbonaatista valmistettuja kompakteja instrumentteja, joiden kädensijassa on virtakytkin. Sarja kattaa laitteet kaikkiin yleisimpiin diagnostisiin tarkoituksiin. Kansalliset säädökset saattavat estää joidenkin tuotteiden saatavuuden Suomessa.

14 [ 006 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT HEINE-otoskoopit UUSI BETA 400 kuituoptinen (F.O.) BETA 200 kuituoptinen (F.O.) K 180 kuituoptinen (F.O.) mini 3000 kuituoptinen (F.O.) mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) BETA 100 K 100 Kotelomateriaali Metalli Polykarbonaatti Linssi Lasi Akryyli 3 x suurentava 4,2 x suurentava Valaisu LED kuituoptinen XHL kuituoptinen XHL suora Instrumentin koko Professional Compact Virtalähteet Paristo 2,5 V Akku 2,5 V Akku 3,5 V Suppilot Monikäyttöiset suppilot Monikäyttöinen suppilo AllSpec-kertakäyttösuppilot * * UniSpec-kertakäyttösuppilo Suppiloadapteri Otoskoopin palje Liitäntä palkeelle ** ** mini 3000 Sivu * suppiloadapterilla ** Palkeen liitin saatavana lisävarusteena HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

15 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 007 ] Korkealaatuinen kuituoptinen (F.O.) valo kirkkaalla XHL ksenonhalo-geenipolttimolla. Yleislääketiede, KNK ja VET UUSI HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Kuituoptisten otoskooppien huippumalli 4,2 x suurennuksella Otoskoopin kokometallirunko ja naarmuuntumista torjuva lasioptiikka takaavat pitkän käyttöiän ja laadukkaat diagnoosit. 4,2 x suurentava linssi. Ainutlaatuinen (patentti haettu) rakenne mahdollistaa kiinteän optiikan kääntämisen pois tieltä, jolloin instrumenttien käsittely ja puhdistus on helppoa. Poikkeuksellisen hyvä syväterävyys. Tuottaa terävän syvyysvaikutelman käytännöllisellä työskentelyetäisyydellä. Laaja näkökenttä. Antaa tarvittavan yleiskuvan ja suuntakäsityksen tutkimusten aikana. Monikerrospinnoitettu tarkkuusoptiikka. Tarjoaa hyvän resoluution ja vääristymättömän kuvan. Kuituoptinen valaisu. Varmistaa korvakäytävän ja täryontelon tasaisen, kirkkaan valaisun ja esteettömän näkökentän. Integroitu liitäntä palkeelle. Mahdollistaa tärykalvon liikkuvuuden testauksen. BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V 4,2 x suurentava Poikkeuksellinen syväterävyys Käyttö yhdellä kädellä sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa XHL ksenon-halogeenivarapolttimo B B B B X X HEINE BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi perinteinen otoskooppi

16 [ 008 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE BETA 400 kuituoptiset (F.O.) KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 400 F.O. otoskooppisetit BETA paristokädensija 2,5 V B HEINE BETA 400 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, BETA 200 oftalmoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA 400 F.O. otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V Li-ion [ 01 ] BETA paristokädensija BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite [ 01 ] A A Sisältö: BETA 400 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, DELTA 20 Plus dermatoskooppi 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita 2,5 ja 4 mm Ø (B ) varapolttimo (BETA 400 kuituoptiseen (F.O.) otoskooppiin) BETA 400 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V Li-ion [ 02 ] BETA paristokädensija BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite [ 02 ] A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

17 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 009 ] HEINE BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Käänteentekevää suorituskykyä ja laatua Yleislääketiede, KNK ja VET Vankka kokometallinen rakenne. Kuituvalolla varustettu laatuinstrumentti lääkärin vastaan otolle. Mattakromattu kokometallirunko. Kestävä ja helposti puhdistettava. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikkaa käyttävä kuituvalo. Tuottaa tasaisen kuvan korvakäytävästä ja täryontelosta ilman heijastuksia. Suuri, naarmuuntumaton 3 x suurentava linssi monikerrospinnoitettua optista lasia. Esteetön näkökenttä reunasta reunaan, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V Kuituoptinen (F.O) valo Kokometallirunko 3x suurentava Silikaattilasilinssi sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa XHL ksenon-halogeenivarapolttimo B B B B X X HEINE BETA 200 kuituoptiset (F.O.) KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 200 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

18 [ 010 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE BETA 200 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi, BETA 200 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl AllSpec-kertakäyttösuppiloita Ø 2,5 ja 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA 200 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

19 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 011 ] HEINE K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Vakiomallinen kuituoptinen otoskooppi Yleislääketiede, KNK ja VET Kevyt, iskunkestävästä polykarbonaatista valmistettu kuituoptinen (F.O.) otoskooppi. 3x suurentava, naarmuuntumaton akryylilinssi. Muuten teknisiltä ominaisuuksiltaan samanlainen kuin BETA 200 F.O. otoskooppi edellä. K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V 3,5 V sekä 4 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa sama ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X Kuituoptinen (F.O) valo Polykarbonaattikuori HEINE K 180 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Sisältö: K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) suojapussi K 180 kuituoptiset (F.O.) otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B Sisältö: K 180 oftalmoskooppi, K 180 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) kotelo K 180 diagnostiset yhdistelmäsetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

20 [ 012 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi Kompakti taskukokoinen otoskooppi kuituoptisella (F.O.) valaisulla Moderni, taskuun sopiva otoskooppi. Käytännöllinen ja tehokas. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Ksenon-halogeenipolttimot antavat kirkkaan valon ja tarkan värintoiston. Virtakytkimen taattu kestoikä kytkentää. Distaalinen kuituoptinen (F.O.) valaisu: Heijastukseton kuva korvakäytävästä ja täryontelosta. 3x suurentava linssi, optimoitu pintakäsittely, terävä kuva minimaalisilla heijastuksilla. Kääntyvä lasilinssi. Paljeliitäntä tärykalvon liikkeen pneumaattiseen testaukseen, liitin tilattava erikseen. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite.* 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Palkittu muotoilu. Maksimilaatu minimikoossa. Moderni taskukoko Kuituoptinen (F.O.) valo Paljeliitäntä mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V mini 3000 paristokädensijalla, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (mini NT -latauslaite tilattava erikseen) D mini 3000 F.O. otoskooppipää ilman kädensijaa ja ilman varusteita D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo Palkeen liitin mini 3000 kuituoptisiin (F.O.) otoskooppeihin X D *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

21 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA [ 013 ] HEINE mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Yleislääketiede, KNK ja VET Sisältö: mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sekä mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 paristokädensijoja paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, mini NT -latauslaite 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) mini 3000 kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 ladattavia kädensijoja 2,5 V D * * tämä tilausnro saatavana vain mustana.

22 [ 014 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT KUITUOPTISELLA (F.O.) VALAISULLA HEINE mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi LED-valaisu HEINE-laadulla (HQ) LED HQ Nykyaikainen otoskooppi huoltovapaalla LED-valolla. Kaksi kertaa perinteistä ksenonhalogeeni-instrumenttia kirkkaampi. Samat ominaisuudet kuin mini 3000 F.O. otoskoopissa, lisäksi: Huoltovapaa, LEDiä ei tarvitse koskaan vaihtaa. LEDin lämpötilan hallinta takaa tasaisen valaisun koko käyttöiän ajan. Suurteho-LED: kirkas ja täysin homogeeninen valaisu erinomaisella värintoistolla värilämpötila 4000 K, värintoistoindeksi > 95 ja punaisen värin värintoistoindeksi > 90. Kaksi kertaa perinteistä ksenon-halogeeni-instrumenttia kirkkaampi. Ainutlaatuinen varaustilan näyttö: Kun instrumentti kytketään päälle, sen valonvoimakkuus on maksimissaan. Tämän jälkeen valonvoimakkuus vähenee tasolle, joka vastaa senhetkistä varaustilaa, joten tiedät milloin paristot on vaihdettava. Ainutlaatuinen himmennystoiminto vähentää valonvoimakkuutta paristojen tyhjentyessä, jotta tiedät milloin ne on vaihdettava. Toiminta-aika jopa 10 tuntia. Paristot on vaihdettava harvemmin ja akut kestävät kauemmin. Huoltovapaa taskukokoinen instrumentti Kirkas LED-valo Toiminta-aika jopa 10 tuntia mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 2,5 V mini 3000 paristokädensijalla, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen D mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (mini NT -latauslaite tilattava erikseen) D mini 3000 LED F.O. otoskooppipää ilman kädensijaa ja ilman varusteita D Palkeen liitin mini 3000 F.O. otoskooppeihin D *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

23 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT JA VARUSTEET [ 015 ] HEINE mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit Yleislääketiede, KNK ja VET Sisältö: mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sekä mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 LED oftalmoskooppi, mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) kotelo mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 paristokädensijoja paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 LED oftalmoskooppi, mini 3000 LED kuituoptinen (F.O.) otoskooppi, mini NT -latauslaite 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita (B ) mini 3000 LED kuituoptiset (F.O.) diagnostiset setit sis. 2 kpl mini 3000 ladattavia kädensijoja 2,5 V D * * tämä tilausnro saatavana vain mustana HEINE AllSpec kertakäyttösuppilot Kertakäyttöiset suppilot. Hygieenisiä, ei tartuntavaaraa. Alkuperäinen HEINE-muotoilu. Varma kiinnitys otoskooppiin. Taattua laatua. Ei teräviä reunoja. Ø 2,5 mm Ø 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppilot (harmaa) BETA 400, BETA 200, K 180, mini 3000 F.O., mini 3000 otoskooppeihin [01] [ 02 ] 1000 kpl pakkaus, Ø 2,5 mm (lapsille) [ 03 ] B kpl pakkaus, Ø 4 mm (aikuisille) [ 03 ] B Rasia, jossa 10 annostelupakkausta à 250 suppiloa Ø 2,5mm (lapsille) [ 01 ] B Rasia, jossa 10 annostelupakkausta à 250 suppiloa Ø 4 mm (aikuisille) [ 01 ] B AllSpec-suppiloteline [ 02 ] B AllSpec-suppiloteline sis. suppilot Ø 2,5 mm ja 4 mm [ 02 ]. Kätevänkokoinen ja helppokäyttöinen. Uusi, puhdas suppilo jokaiselle potilaalle. [ 03 ] : Vain kertakäyttöön.

24 [ 016 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPPIEN VARUSTEET (KUITUOPTISET JA mini 3000) Monikäyttöiset suppilot Valmistettu erittäin kestävästä SANALON S -muovista, sileä pinta. Helppo puhdistaa. Kaikkia yleisiä germisidejä voidaan käyttää. Autoklaavattavissa 134 C asti. Ergonominen muotoilu. Helppo asettaa paikoilleen. Lukitusmekanismi. Varma kiinnitys otoskooppiin. Ø 2,4 mm Ø 3 mm Ø 4 mm Ø 5 mm Monikäyttöiset suppilot (musta) 1 kpl 50 kpl BETA 400, BETA 200, K 180, mini 3000 F.O., mini 3000 otoskooppeihin Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 2,4 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 3,0 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 4,0 mm B B Monikäyttöinen suppilo, halkaisija 5,0 mm B B setti = 4 kpl monikäyttöisiä SANALON S -suppiloita, Ø 2,4/3/4/5 mm B Pehmeät kertakäyttöiset kärkiosat Asetetaan AllSpec-suppilon päähän korvakäytävän suojaamiseksi. Pehmeät kertakäyttökärjet (musta) Ø 3 mm Ø 5 mm Pehmeä kertakäyttökärki Ø 3 mm 40 kpl / laatikko Pehmeä kertakäyttökärki Ø 5 mm 40 kpl / laatikko B B : Vain kertakäyttöön. Otoskoopin palje Pneumaattiseen tutkimukseen. Palje BETA 400, BETA 200 ja K 180 otoskooppeihin Palje mini 3000 F.O. otoskooppiin, liittimellä Palkeen liitin mini 3000 kuituoptiseen (F.O.) otoskooppiin B D D

25 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 017 ] Kirkas XHL ksenon-halogeeni suoravalaisu. Yleislääketiede, KNK ja VET HEINE BETA 100 diagnostinen otoskooppi Kokometallikuorinen diagnostinen otoskooppi Suoralla ksenon-halogeenivalolla varustettu kokometallinen otoskooppipää. Käytetään yhdessä monikäyttöisten tai UniSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Suppiloadapterilla (B ) varustettuna voidaan käyttää myös AllSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Kokometallirunko. Poikkeuksellisen lujarakenteinen ja kestävä. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Erittäin kirkas valkoinen valo. Suuri, naarmuuntumaton 3 x suurentava lasilinssi. Esteetön näkökenttä, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. BETA 100 diagnostinen otoskooppi 2,5 V 3,5 V Kokometallirunko Silikaattilasilinssi Helppo instrumentointi sekä 6 monikäyttöistä suppiloa, ilman kädensijaa B B ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X Vaihdettava polttimon suojus. Vähentää heijastuksia. [01] B [ 01 ] HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

26 [ 018 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA HEINE BETA 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: BETA 100 diagnostinen otoskooppi 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 10 UniSpec-kertakäyttösuppiloita, Ø 4 mm (B ) varapolttimo kotelo BETA 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINE BETA diagnostinen setti Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi, BETA 100 diagnostinen otoskooppi, 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) 10 UniSpec-kertakäyttösuppiloita, Ø 4 mm (B ) varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo BETA diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite A A A A A A A : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa.

27 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 019 ] HEINE K 100 diagnostinen otoskooppi Polykarbonaattikuorinen diagnostinen otoskooppi Yleislääketiede, KNK ja VET Edullinen, suoralla ksenon-halogeenivalolla varustettu diagnostinen otoskooppi. Instrumenttipää on valettua iskunkestävää polykarbonaattia. Käytetään yhdessä monikäyttöisten tai UniSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Suppiloadapterilla (B ) varustettuna voidaan käyttää myös AllSpec-kertakäyttösuppiloiden kanssa. Polykarbonaattikuori. Iskunkestävä. Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Erittäin kirkas valkoinen valo. Suurikokoinen, 3x suurentava akryylilinssi. Terävästi tarkentuva, vääristymätön kuva. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Liitäntä palkeelle. Tärykalvon liikkeen luotettava testaus. K 100 diagnostinen otoskooppi 2,5 V 3,5 V Polykarbonaattikuori Helppo instrumentointi sekä 3 kpl Ø 3,5/4,5/5,5 mm monikäyttöisiä suppiloita, ilman kädensijaa B B ilman suppiloita, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X [ 01 ] Vaihdettava polttimon suojus [ 01 ] Vähentää heijastuksia. B HEINE K 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 1 setti (6 kpl) monikäyttöisiä suppiloita (B ) varapolttimo suojapussi K 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

28 [ 020 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA HEINE K 100 KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 3 monikäyttöistä suppiloa (B ) suojapussi K 100 otoskooppisetit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINE KNK diagnostiset setit Sisältö: K 100 diagnostinen otoskooppi 3 monikäyttöistä suppiloa (B ) kielenpainin puulastaimille varapoltin jokaiseen instrumenttipäähän kotelo KNK diagnostiset setit 2,5 V 3,5 V NiMH 3,5 V Li-ion BETA paristokädensija B BETA R ladattava kädensija pistorasialiitännällä B B BETA TR ladattava kädensija ja verkkomuuntaja B B BETA NT ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B BETA L ladattava kädensija ja NT 300 latauslaite B : Ladattavassa kädensijassa varaustilan näyttö pohjakorkissa. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

29 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPIT SUORALLA VALAISULLA [ 021 ] HEINE mini 3000 otoskooppi Kompakti taskukokoinen otoskooppi suoralla valolla Yleislääketiede, KNK ja VET Moderni, taskuun sopiva otoskooppi. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Moderni taskukoko Automaattinen virrankatkaisu Vaihtoehtona ladattava kädensija Instrumenttipää sisäpuolelta mattamusta. Poistaa heijastukset. Parannettua XHL ksenon-halogeenitekniikkaa käyttävä valo, 100% kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Tuottaa kirkkaan, keskitetyn ja valkoisen valon. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. 3 x suurentava linssi, optimoitu pintakäsittely, terävä kuva minimaalisilla heijastuksilla. Kääntyvä linssi. Ei voida asettaa virheellisesti potilaaseen. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT lataus laite*. mini 3000 otoskooppi mini 3000 paristokädensijalla ja 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen mini 3000 paristokädensijalla ja 5 kpl Ø 2,5 ja 4mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita, paristoineen polttimolla, ilman kädensijaa ja ilman varusteita 2,5 V D D D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 diagnostiset setit Sisältö: mini 3000 otoskooppi 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita kotelo mini 3000 diagnostiset setit mini 3000 paristokädensija paristoineen 2,5 V D Sisältö: mini 3000 oftalmoskooppi, mini 3000 otoskooppi, 1 setti (4 kpl) monikäyttöisiä suppiloita 5 kpl Ø 2,5 ja 4 mm AllSpec-kertakäyttösuppiloita kotelo mini 3000 diagnostiset setit 2,5 V 2 kpl mini 3000 paristokädensijaa paristoineen D HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

30 [ 022 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT OTOSKOOPPIEN VARUSTEET (DIAGNOSTISET) HEINE UniSpec kertakäyttöiset korvasuppilot Kertakäyttöisiä. Hygieenisiä ja turvallisia. Alkuperäinen HEINE-malli. Varma kiinnitys otoskooppiin. Taattua laatua. Ei teräviä reunoja. Uusi, puhdas suppilo jokaiselle potilaalle. Oikea koko näkyvissä ja heti saatavissa. Ø 2,5 mm Ø 4 mm UniSpec kertakäyttöiset korvasuppilot (harmaa) BETA 100 ja K 100 varten 1000 kpl pakkaus, Ø 2,5 mm (lapsille) 1000 kpl / laatikko B kpl pakkaus, Ø 4 mm (aikuisille) 1000 kpl / laatikko B UniSpec-suppiloteline B : Vain kertakäyttöön. Monikäyttöinen suppilo Valettu erittäin kestävästä SANALON S -materiaalista, sileä pinta. Helppo puhdistaa ja desinfioida tavanomaisilla liuoksilla. Autoklaavattavissa 134 C. Ergonominen muotoilu. Kivuton ja helppo paikalleen asetus. Metallinen turvalukitus, bajonettikiinnitys. Pitkäikäinen, luotettava kiinnitys otoskooppiin. Ø 2,2 mm Ø 2,8 mm Ø 3,5 mm Ø 4,5 mm Ø 5,5 mm Ø 10 mm Monikäyttöiset suppilot (musta) BETA 100 ja K 100 varten 1 setti = 5 kpl korva- ja 1 kpl nenäsuppiloita B kpl Ø 3,5/4,5/5,5 mm suppiloita B Korvasuppilo Ø 2,2 mm B Korvasuppilo Ø 2,8 mm B Korvasuppilo Ø 3,5 mm B Korvasuppilo Ø 4,5 mm B Korvasuppilo Ø 5,5 mm B Nenäsuppilo Ø 10 mm B Suppiloadapteri Kokometallirunko. Sovite AllSpec-kertakäyttösuppiloille (s. 15) diagnostisia (BETA 100, K 100) varten. Suppiloadapteri B Otoskoopin palje Pneumaattiseen tutkimukseen. Palje BETA 100 ja K 100 otoskooppeihin B

31 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT ERIKOISINSTRUMENTIT (KNK) [ 023 ] Kielilastaimen pidin Puisille kielilastaimille Yleislääketiede, KNK ja VET XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Polttimon valonjohdin. Estää häikäisyn. Kielilastaimen pidin 2,5 V 3,5 V puisille kielilastaimille, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X [ 01 ] Vaihdettava polttimon valonjohdin [01] B Kielilastaimen pidin Lastaimen poistimella HEINEn kertakäyttöisille kielilastaimille XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Polttimon valonjohdin. Estää häikäisyn. Lastaimen poistin. Lastaimen irrotus käsin koskematta. Vain HEINEn kertakäyttöisille lastaimille. Lujia ja hygieenisiä. Kielilastaimen pidin 2,5 V 3,5 V lastaimen poistimella, ilman kädensijaa B B XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X X kpl pakkaus kertakäyttöisiä muovisia kielilastaimia B HEINE mini 3000 kielilastaimen pidin Lastaimen poistimella HEINEn kertakäyttöisille kielilastaimille Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Lastain vapautuu vain sormenpäällä painamalla. Lastaimen irrotus käsin koskematta. XHL ksenon-halogeenitekniikka. Tarkka suuontelon ja nielun valaisu. Vain HEINEn kertakäyttöisille lastaimille. Lujia ja hygieenisiä. [ 01 ] mini 3000 kielilastaimen pidin Kielilastaimen pidinosa polttimolla, ilman kädensijaa [ 01 ] täydellisenä mini 3000 paristokädensijalla* sekä 5 kertakäyttölastainta, paristoineen [ 02 ] 2,5 V D D [ 02 ] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X kpl pakkaus kertakäyttöisiä muovisia kielilastaimia B * Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

32 [ 024 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT HEINE mini-c kynälamppu/valokynä Kompakti, pitkäikäinen diagnostinen kynälamppu Vankkarakenteinen, kestävä kynälamppu modernilla kromatulla päällä. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. mini-c kynälamppu sopii ainoastaan mini-c kädensijoihin. mini-c kädensija ei ole yhteensopiva mini 3000 instrumenttien kanssa. Kädensija on saatavana mustana tai sinisenä. [ 01 ] [ 02 ] [ 03 ] Kynälamppu valokärjellä otoplastiaa varten. Valokärkeä käytetään kuulolaitteiden istuvuuden varmistamiseen. Kompakti, soikea, tyylikäs lamppu. Sopii ergonomisesti käteen. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AAA. Mallisuojattu. mini-c kynälamppu/valokynä paristoineen (kuplapakkauksessa) [01] valokärjellä paristoineen (kuplapakkauksessa) [02] 2,5 V D D valokärki mini-c kynälamppuun, 6 kpl kuplapakkauksessa [03] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo D X HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. HEINE mini 3000 kynälamppu ja mini-c kynälamppu/valokynä ovat saatavana vain kromattuina. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina.

33 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT [ 025 ] HEINE miniheine 3000 kynälamppu Kompakti, pitkäikäinen diagnostinen kynälamppu Yleislääketiede, KNK ja VET Vankkarakenteiset, kestävät kynälamput modernilla kromatulla päällä. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Kädensija on saatavana mustana tai sinisenä. [ 01 ] [ 02 ] Pitkäikäinen kynälamppu Automaattinen virrankatkaisu Vaihtoehtona ladattava kädensija Kompakti, soikea, tyylikäs lamppu. Sopii ergonomisesti käteen. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. Parannettu XHL ksenon-halogeeni linssipolttimo, 100 % kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Kirkas, keskitetty valo. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite*. Valokärki otoplastiaa varten [ 02 ]. Valokärkeä käytetään kuulolaitteiden istuvuuden varmistamiseen. mini 3000 kynälamppu täydellisenä, sis. mini 3000 paristokädensija paristoineen [01] 2,5 V D mini 3000 kynälamppu ilman kädensijaa valokärki mini 3000 kynälamppuun, 6 kpl kuplapakkauksessa [02] XHL ksenon-halogeenivarapolttimo D D X *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. HEINE mini 3000 kynälamppu ja mini-c kynälamppu/valokynä ovat saatavana vain kromattuina. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

34 [ 026 ] 01 YLEISLÄÄKETIEDE JA KNK-INSTRUMENTIT DIAGNOSTISET KYNÄLAMPUT HEINE mini 3000 Combi-lamppu Kompakti, monikäyttöinen lamppu integroidulla kielilastaimen pitimellä Vankkarakenteinen, kestävä kynälamppu, kompakti nykyaikainen muotoilu. Kirkas, keskitetty valo ainutlaatuisen XHL ksenon-halogeeni linssipolttimon ansiosta. Voidaan käyttää vain mini 3000 kädensijajärjestelmän kanssa. Väri musta tai sininen. Soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Voidaan käyttää yleisvalaisimena ja valaisevana puisten kielilastaimien ja HEINE-kertakäyttölastaimien pitimenä. 2-osainen kädensija ja instrumenttipää. Helppo huoltaa, monipuolinen. Yhteensopiva muiden mini 3000 instrumenttipäiden kanssa. Parannettu XHL ksenon-halogeeni linssipolttimo, 100 % kirkkaampi perinteisiin polttimoihin verrattuna. Kirkas, keskitetty valo. Korkealaatuinen kädensija: Kromattu yläosa/laadukas muovi. Iskunkestävä, vankkarakenteinen, liukumaton. Integroitu virtakytkin taskupidikkeessä. Luotettava. Katkaisee virran automaattisesti, kun kädensija painetaan taskunsuulle. Kestoikä vähintään kytkentää. Paristokäyttöinen. Koko AA, tai lisävarusteena akku ja pöytämallinen mini NT latauslaite*. mini 3000 Combi-lamppu mini 3000 paristokädensijassa, sis. 5 kertakäyttölastainta ja paristot ilman kädensijaa 2,5 V D D XHL ksenon-halogeenivarapolttimo X kpl rasia kertakäyttöisiä kielilastaimia [01] B [ 01 ] *Tiedot muuttamisesta ladattavaksi instrumentiksi pöytämallisella mini NT -latauslaitteella sivulla 128. HEINE mini 3000 taskukokoiset instrumentit täydellinen valikoima taskuun sopivia huippulaatuisia diagnostisia laitteita. Väri musta tai sininen. Ilmoita väri tilauksen yhteydessä. Jos toisin ei ilmoiteta, instrumentit toimitetaan mustina. HEINEn paristo- ja akkukäyttöisten kädensijojen tiedot sivuilla

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 006 ] 01 OTOSKOOPIT HEINE-otoskoopit UUSI BETA 400 kuituoptinen (F.O.) BETA 200 kuituoptinen (F.O.) K 180 kuituoptinen (F.O.) mini

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 082 ] 04 DELTA 20 PLUS HEINE DELTA 20 Plus dermatoskooppi LED-valaisu HEINE-laadulla (HQ) LED HQ Dermatoskooppiseen tutkimukseen

Lisätiedot

YHDISTELMÄSETIT. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita.

YHDISTELMÄSETIT. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita. HEINEn diagnostiset yhdistelmäsetit sisältävät kolme tai useampia instrumentteja ja muita korkealaatuisia HEINE-tuotteita. 10 [ 174 ] 10 HEINE diagnostiset yhdistelmäsetit Sisältö: BETA 200 oftalmoskooppi,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 104 ] 08 BINOKULAARILUUPIT Saatavana on useita suurennuksia (2.3 x - 6 x), työskentelyetäisyyksiä, käyttötapoja (ainutlaatuinen S-FRAME,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 094 ] 06 ANOSKOOPIT JA PROKTOSKOOPIT Instrumenttipää HEINE UniSpec putkille Valaisu kuituvalokaapelilla ja projektorilla, lamppukädensijalla

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 124 ] 09 VIRTALÄHTEET BETA-kädensijat: Laadukas metallirakenne antaa lujuutta ja kestävyyttä. Automaattiliitin: Nopea, luotettava

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO [ 036 ] 02 KÄDESSÄ PIDETTÄVÄT OFTALMOSKOOPIT HEINE kädessä pidettävät oftalmoskoopit BETA 200 S BETA 200 / BETA 200 M2 Opt. 1 Opt.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT

SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT Z5/Z3 SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT KEVYT, SIRO, ÄÄRIMMÄISEN TARKKA Korkein suurennos mahdollistaa tarkan laukauksen pitkiltäkin matkoilta ja laaja näkökenttä tarjoaa paremman näkymän

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

Tutkimus- ja mittausvälineet

Tutkimus- ja mittausvälineet Tutkimus- ja mittausvälineet Tutkimus- ja mittausvälineet Luuppi otsapannalla (CH01002) Kirchner & Wilhelm Kawe-kaksoisluuppi Kawe kaksoisluupissa on 2,5 kertainen suurennus. Panta on maalattua terästä.

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

SIMEON BusinessLine Sim LED 450 500 700

SIMEON BusinessLine Sim LED 450 500 700 UUTUUS Huippuosaamista terveydenhuoltoon LED teknologian uranuurtajana, SIMEON on toimittanut yli 15 vuotta täydellisiä tulevaisuudessakin huippulaadukkaita tuotteita kansainvälisille markkinoille. SIMEONin

Lisätiedot

PURITAS OY. Tuote-esite MEDIKAALITUOT TEET. EasySampler EasyDrainer BIONIX-kor vatuotteet Sakula Auralis-kor vahuuhtelupussi

PURITAS OY. Tuote-esite MEDIKAALITUOT TEET. EasySampler EasyDrainer BIONIX-kor vatuotteet Sakula Auralis-kor vahuuhtelupussi PURITAS OY Tuote-esite MEDIKAALITUOT TEET EasySampler EasyDrainer BIONIX-kor vatuotteet Sakula Auralis-kor vahuuhtelupussi EasySampler ulostenäytteen kerääjä Ainutlaatuinen patentoitu ulostenäytteen kerääjä,

Lisätiedot

UrbanoTM uusi IP44 mallisto

UrbanoTM uusi IP44 mallisto UrbanoTM uusi IP44 mallisto Urbano TM Uudet IP44 mallit Urbano tarjoaa parasta nykyteknologiaa. IP44 kotelointiluokan ansiosta se täyttää kaikki vaatimukset sisä- ja ulkoasennuksiin. Urbano on Legrand-laatua

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

THE FORCE OF OPTICS. .fi

THE FORCE OF OPTICS. .fi .fi Diamondback kiikarit Diamondback kiikareissa yhdistyvät huippuluokan laatu ja erinomainen metsästyskiikari hämmästyttävän huokeaan hintaan. Etsitkö kiikaria, jossa on luokkansa laajin näkökenttä ja

Lisätiedot

LED-SISÄVALAISIMET. Universal Design Spot S100 / S102 / S104

LED-SISÄVALAISIMET. Universal Design Spot S100 / S102 / S104 LED-SISÄVALAISIMET Universal Design Spot S100 / S102 / S104 2 Hyvinvointia valolla Harmaa alasvalo nelikulmaisella kehyksellä, S104 Valkoinen alasvalo, S100 / S102 Ulkoinen Ambient-rengas, S104 Yleis-/kohdevalaisimet

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN

VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN VALOA TYÖHÖN LED VALAISIMET LABORATORIOIHIN TAMETO. MONIPUOLINEN JA LAADUKAS. Laboratoriotyö vaatii valaistukselta korkeaa laatua. Uusi TAMETO valaisinperhe monine valaisinmalleineen tarjoaa laadukkaan

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Sim.LED 5000/7000 Leikkaussalivalaisin

Sim.LED 5000/7000 Leikkaussalivalaisin Sim.LED 5000/7000 Leikkaussalivalaisin Huippuosaamista: Sim.LED, valaistuksen edelläkävijä Vaativat toiminnot vaativat muutakin kuin perinteisiä ratkaisuja. Innovatiivisilla Sim.LED leikkaussalivalaisimilla

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

DON T BE AFRAID OF THE DARK.

DON T BE AFRAID OF THE DARK. DON T BE AFRAID OF THE DARK. AMMATTILAISTASON VALAISTUSTA AJONEUVOIHIN 2 2 STRANDS LIGHTNING LIGHTING DIVISION ÄLÄ PELKÄÄ PIMEÄÄ. AMMATTIMAISTA AJONEUVOVALAISTUSTA SLD, Strand Lighting Division tarjoaa

Lisätiedot

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa

3M Suojalasit. Silminnähden parempia. 3 Innovoimaa 3M Suojalasit Silminnähden parempia 3 Innovoimaa 3M Suojalasit ammattikäyttöön Silminnähden parempia Asiakkaamme pitävät 3M:ää arvokkaana yhteistyökumppanina henkilökohtaisten suojaimien valinnassa ja

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä

SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä Vahva ilmasuutin kromatusta messingistä, jossa QC kierre nopeaan vaihtoon vain yhdellä kierrolla. QCC (Quick Cup Connector) liitos. Varmistaa nopean ja yksinkertaisen

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Puukot, sahat ja viilat

Puukot, sahat ja viilat Helsinki 0609 Puukot, sahat ja viilat Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Katkoteräveitset...5-1

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy Metalli Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA Yhdistele ja hyödy FEIN Select + tarjoaa mahdollisuuden yhden tai useamman ammattimaiseen metallintyöstöön tarkoitetun

Lisätiedot

ULTRA 350 LUMENS. LED Technology SUOMI

ULTRA 350 LUMENS. LED Technology SUOMI SUOMI ULTRA 350 LUMENS LED Technology Alussa oli......vuonna 1945 Pohjois-Ruotsissa alkanut kilpailu: 10MILA. Se on ainutlaatuinen yösuunnistuskilpailu, joka kerää nykyisin yli 8 000 osanottajaa. Tämä

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

smart-pad Valoaktivoituvaa desinfektiota

smart-pad Valoaktivoituvaa desinfektiota smart-pad Valoaktivoituvaa desinfektiota Valoaktivoitu suun desinfektio dentaalihygieniaan! Ennaltaehkäise! Smart-pad on kehitetty profylaksian ja parodontian tarpeisiin. Ei enää syviä ja tulehtuneita

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Taskuun mahtuva tarkennustaituri Pituus Paino Valovirta Paristo Energiavarasto Valaisuaika Valon kantomatka Tekniset tiedot High End 94 mm 31 g 25

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Uuden sukupolven HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus! Schaefflerin uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

SYKSY 2011 www.remes.fi

SYKSY 2011 www.remes.fi Osuvat tarjoukset SYKSY 2011 www.remes.fi MEOPTA MEOSTAR -VALOPISTEKIIKARIT ELEY -HAULIKONPATRUUNAT METSÄSTYKSEEN JA HARJOITTELUUN MEOSTAR R1 1,5-6X42 RD Osuva valinta kaiken suurriistan metsästykseen

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

Manuaalinen jauhemaalaus. Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu. Industrial Solutions

Manuaalinen jauhemaalaus. Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu. Industrial Solutions Industrial Solutions Manuaalinen jauhemaalaus YKSINKERTAISESTI SILEÄT PINNOITTEET UUSI X-TUOTEPERHE Tehokas ja taloudellinen Joustava ja helppo käyttää Ergonominen muotoilu Manuaalinen WAGNER 1 -pistooli

Lisätiedot

ABLOY vega konttorikalustelukot

ABLOY vega konttorikalustelukot ABLOY vega konttorikalustelukot ABLOY VEGA KONTTORIKALUSTELUKOT Moderni muotoilu. Asennuksen helppous. Korkea turvallisuustaso. Parantunut käytettävyys. Kaikki hyviä syitä valita uusi ABLOY VEGA. ABLOY

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15.1 Käsivalaisin 4 LED Hyvä kestävä käsivalaisin kotikättöön, teollisuuteen ja vapaa ajan käyttöön. Roiskeveden ja iskun kestävä. Sis. 1 kpl AA paristo. Mitat: Ø26x105mm.

Lisätiedot

Pistoolit ja polttimet FI

Pistoolit ja polttimet FI Pistoolit ja polttimet FI Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu Tärkeimmät ominaisuudet Pistoolin keveys ja sen optimaalinen tasapainotus varmistavat, että hitsaaja pystyy väsymättä tuottamaan

Lisätiedot

Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet

Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet Osuusmyllynkatu 7, 33700 Tampere Puh. 03 3647215, Faksi 03 3647815 www.otoplug.fi Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet ANKANNOKAT Pituus Leveys CUSCO-VIRGIN CUSCO-VIRGIN 300-100 75 x 17 mm HB4800

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

VALOA TYÖHÖN. LED VALAISTUS TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN.

VALOA TYÖHÖN. LED VALAISTUS TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN. VALOA TYÖHÖN. LED VALAISTUS TEOLLISUUSKIINTEISTÖIHIN. TAUREO MUUTOS JOKA KANNATTAA. Kun tulee aika kunnostaa tuotantohallien, logistiikarakennusten ja varastojen valaistusjärjestelmät, TAUREO LED valaistusjärjestelmä

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Ledien kytkeminen halpis virtalähteeseen

Ledien kytkeminen halpis virtalähteeseen Ledien kytkeminen halpis virtalähteeseen Ledien valovoiman kasvu ja samanaikaisen voimakkaan hintojen lasku on innostuttanut monia rakentamaan erilaisia tauluja. Tarkoitan niillä erilaista muoveista tehtyjä

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä.

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Maglite Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Avaimenperävalaisimet Aina mukana! Solitaire LED -avaimenperävalaisin

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY SUURTAAJUUSSAUVAT SUURTAAJUUSMUUTTAJAT MEKAANISET- JA PAINEILMASAUVAT SAUVAPAKETIT DUO SCREED HIERTOKONEET TÄRYPALKIT BETONITÄRYKALUSTO SUURTAAJUUSSAUVAT PEA MINI 4 Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

PIKA-INFO 90 MM:N LED-MODUULI L4060 TUOTEOMINAISUUDET

PIKA-INFO 90 MM:N LED-MODUULI L4060 TUOTEOMINAISUUDET PIKA-INFO 90 MM:N LED-MODUULI L4060 Erilaisiin käyttötilanteisiin ja tiukkoihin vaatimuksiin 90 mm:n moduulivalikoimaa laajennetaan jatkuvasti Moduulijärjestelmä antaa vapauden valita muoto ja tekniikka

Lisätiedot

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi Maailman helppokäyttöisin akkulaturi -akkulaturilla saat helposti täyteenladatun akun. Sinun tarvitsee vain kytkeä akkulaturi sähköverkkoon, liittää helppokäyttöiset liittimet akkuun ja painaa virtapainiketta.

Lisätiedot

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5 Led taskulamppu ladattava - 3W Cree led XML-U2, lentokonealumiinia, erittäin tehokas ja kestävä, max. valokeilan etäisyys 180 m, kullatut liittimet, iskunkestävä (pudotus 1 m), säädettävä valokeila, valoteho

Lisätiedot

Of talmologian tuotteet

Of talmologian tuotteet Of talmologian tuotteet Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8 16. Nettikauppa palvelee 24 h vuorokaudessa kotisivuillamme osoitteessa www.mediq.fi g webshop Tilaukset: Puhelin 020 112

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

UUTTA UUDET TUOTTEET 2014. 3-27x56 PM II High Power Digital. 5-20x50 PM II TARKKUUS ON VALTTIA!

UUTTA UUDET TUOTTEET 2014. 3-27x56 PM II High Power Digital. 5-20x50 PM II TARKKUUS ON VALTTIA! UUTTA UUDET TUOTTEET 2014 UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA UUTTA 1-8x24 PM II ShortDot CC 1.1-8x24 PM II High Power 1.5-8x26 PM II ShortDot 3-20x50 PM II Ultra Short 5-20x50 PM II

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

ESD-suojatut työkalut

ESD-suojatut työkalut ESD-suojatut työkalut ESD-TYÖKALUT Staattisen sähkön purkautuminen on suuri vaara elektroniikkakomponenteille. Jopa aivan pieni, käyttäjälle huomaamaton, purkautuminen voi tuhota elektronisten komponenttien

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Universal Design Spot S100 / S102 / S104

Universal Design Spot S100 / S102 / S104 LED-SISÄVALAISIMET Universal Design Spot S100 / S102 / S104 2 Hyvinvointia valolla Harmaa alasvalo nelikulmaisella kehyksellä, S104 Valkoinen alasvalo, S100 / S102 Ulkoinen Ambient-rengas, S104 Yleis-/kohdevalaisimet

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

Keskusimurijärjestelmät

Keskusimurijärjestelmät Keskusimurijärjestelmät ammatti- ja teollisuuskäyttöön RATKAISU JOKAISEEN KESKUSIMURITARPEESEEN www.sistemair.com LIMITED WARRANTY Ke TEOLLISUUS Professional YEARS Ammattimainen suorituskyky Soveltuu jatkuvaan

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit 1 MeRCuRR Edullinen perus IR- solarium laitteisto MeRCuRR-runko on tiukimpien vaatimusten mukaista kuumuutta kestävää, vahvistettua värillistä. Solariumin kompakti malli

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain 3D laserkeilain on laite joka mittaa ja kerää tarkkaa tietoa ympäristön kohteista. Mitattuja pistepilviä voidaan sen jälkeen käyttää suunnittelussa

Lisätiedot

Tehokas ledivalaisin 30 valkoisella ledillä. Käyttöjännite 12 20V. Nimellisvirta on noin 0.10A - 0.35A Suunnittelija Mikko Esala.

Tehokas ledivalaisin 30 valkoisella ledillä. Käyttöjännite 12 20V. Nimellisvirta on noin 0.10A - 0.35A Suunnittelija Mikko Esala. Tehokas ledivalaisin 30 valkoisella ledillä. Käyttöjännite 20V. Nimellisvirta on noin 0.10A - 0.35A Suunnittelija Mikko Esala. Valaisimen ledit on kytketty kolmen ledin sarjoihin. Näitä ledisarjoja taas

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Paremmat ominaisuudet pienemmässä koossa Tehokas tilansäästö 9 mm:n levyiset ABB:n LED-merkkivalot

Lisätiedot