TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN VAMMAISPALVELULAIN (VPL) MUKAISISTA KULJETUSPALVELUISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN VAMMAISPALVELULAIN (VPL) MUKAISISTA KULJETUSPALVELUISTA"

Transkriptio

1 Paimion kaupunki Sosiaali- ja terveyslautakunta PL Paimio 1 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN VAMMAISPALVELULAIN (VPL) MUKAISISTA KULJETUSPALVELUISTA Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn henkilöliikenteen hoitamisesta tässä tarjouspyynnössä mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntöön sisältyy ehto, että voittaessaan tarjouskilpailun tarjoaja sitoutuu solmimaan tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisen sopimuksen Paimion kaupungin kanssa. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus henkilöliikenteen harjoittamiseen taksiluvan tai joukkoliikenneluvan nojalla. Hankinnan kohde Kilpailutuksen kohteena on koko vammaispalveluliikenteen kuljetuspalvelu sisältäen itse henkilökuljetuksen, tilauspalvelun, asiakkaiden matkakortit ja laskutuksen raportteineen. Tässä kuljetuksilla tarkoitetaan sekä perusvarusteisella että esteettömällä autolla tapahtuvaa henkilöliikennettä. Vammaispalvelulain mukaiset kuljetuspalvelut kohdentuvat vaikeavammaisille henkilöille. Osalla asiakkaista on sellaisia sairaudesta tai vammaisuudesta johtuvia ongelmia liikkumisessaan, että heidän kuljettamiseensa tarvitaan esteettömästi varusteltua autoa. Paimion kaupungissa tehtiin vammaispalvelulain mukaisia kuljetuspalvelumatkoja v yhteensä noin matkaa. Marraskuussa 2013 Paimiossa VPL-asiakkaita oli n. 170, joista esteetöntä autoa tai invataksia käytti 53 henkilöä. Marraskuussa 2013 kuljetuksia oli 648 matkaa eli keskimäärin n. 22 matkaa/päivä. Kellonajan mukaan marraskuun kuljetukset jakautuivat prosentuaalisesti seuraavasti: klo ,8 % Klo ,9 % Klo ,0 % Klo ,8 % Klo ,5 % Paimion kaupungin päätöksen mukaisesti VPL- kuljetuspalvelut (18 yhdensuuntaista matkaa/kk) toteutuvat Paimion kaupungin alueella tai ne voivat suuntautua seuraaviin lähikuntiin: Sauvo, Kaarina, Lieto, Tarvasjoki, Marttila ja

2 Salo. Lisäksi matkat Turkuun ovat mahdollisia erikseen sovittaessa. Omavastuuna asiakkaalta peritään linja-autotaksan mukainen maksu, minkä liikenteen hoitaja vähentää kaupungilta perittävästä korvauksesta. Mikäli asiakkaalla on ohjeistuksesta poikkeavia jokapäiväiseen elämään kuuluvia matkustustarpeita, otetaan asiakkaan esittämä yksilöllinen tarve huomioon kuljetuspalvelupäätöstä tehtäessä. Tällä hetkellä asiakkaat tilaavat kuljetuksensa pääsääntöisesti soittamalla Lounais-Suomen Taxidatan tilauskeskukseen, joka välittää tilauksen lähimmälle autolle. Autoissa on kortinlukijalaitteet, joilla asiakasmaksu peritään ja samalla tuotetaan laskutusraportti. Paimion kaupunki ei takaa tiettyä kyytimäärää tarjouksen voittaneelle kuljetuspalvelun tuottajalle. Kaupungilla on oikeus tehdä kuljetustarpeen muuttuessa muutoksia tarjouskokonaisuuteen asiakkaiden lukumäärän tai muiden kuljetusratkaisujen korvatessa yksilöliikenteen. 2 Sopimuksen kesto Sopimusaika on kaksi vuotta Sen lisäksi tilaaja varaa oikeuden yhden + yhden (1+1) vuoden optioon, jonka käyttöönotto voidaan toteuttaa tilaajan ja palvelun tuottajan välisellä sopimuksella ilman uutta tarjouskierrosta. Option käyttöönotosta tehdään erillinen hankintapäätös viimeistään kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus Hankinta toteutetaan avoimena EU:n kynnysarvot ylittävänä hankintana. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista 348/2007 ja julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009). Hankintailmoitus julkaistaan hankintojen ilmoituskanava Hilmassa osoitteessa ja Paimion kaupungin kotisivuilla osoitteessa Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain perusteella tarjoukset ovat pääsääntöisesti julkisia sopimuksenteon jälkeen ja asianosaisille jo päätöksenteon jälkeen. Siksi tarjoukset on pyrittävä laatimaan siten, etteivät ne sisällä liike- ja ammattisalaisuuksia. Jos liike- tai ammattisalaisuuksien sisällyttäminen tarjouslomakkeella tehtyyn tarjoukseen on välttämätöntä, on ne lueteltava erillisellä, SALAINEN otsikoidulla liitteellä. Hinta ei lähtökohtaisesti ole liike- tai ammattisalaisuus. Tilaaja harkitsee tapauskohtaisesti, ovatko liike- tai ammattilaisuuksiksi ilmoitetut tiedot lain mukaan salassa pidettäviä.

3 Tarjouksen laatiminen 3 Tarjous on laadittava suomen kielellä ja tarjouksen tulee olla tämän tarjouspyynnön mukainen. Tarjous on laadittava liitteellä nro 1 A tai 1B ja tarjoukseen on liitettävä kaikki liitteessä 1 mainitut asiakirjat ja todistukset tai hyväksyttävät selvitykset niiden puuttumisesta. Osatarjoukset Osatarjoukset hyväksytään siten, että tarjous voidaan jättää joko kokonaisuudesta A perusvarusteisella autoilla ajettavat kuljetukset tai kokonaisuudesta B esteettömällä / invavarusteisella autolla ajettavat kuljetukset. Tarjouksen tulee kuitenkin aina sisältää myös tilauspalvelukeskuksen palvelut, matkakortit laskutuksineen ja raportteineen. Yhteenliittymät tarjouksen antajina Tarjouksissa kaupunki hyväksyy myös yhteenliittymän. Tarjouksen voi jättää myös esim. tilauspalvelukeskus tarvittavalla auto- / kuljettajamäärällä. Liikennöitsijät voivat siis liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta silloin, kun yhteenliittymään kuuluvan yksittäisen liikennöitsijän voimavarat eivät riitä tarjouskilpailun kohteena olevan liikenteen hoitamiseen. (Kilpailunrajoituslaki 5 ). Tällöin kaikki tarjouksessa mukana olevat allekirjoittavat tarjouksen ja ovat yhteisvastuussa tarjouksesta. Tarjoaja vastaa siitä, että kilpailunrajoituslakia ei rikota. Hinnat Hinta on ilmoitettava tarjousliitteen mukaisesti. Hinta tulee ilmoittaa muodossa: - X % kulloinkin voimassaolevasta valtioneuvoston asetuksella (viimeisin 460/2013) vahvistetuista taksiliikenteen kuluttajahinnoista sisältäen perusmaksun, ajomatkamaksun, odotusmaksun (enintään 15 min.) ja avustamislisän. - matkakortin hinta - muut mahdolliset kustannukset Paimion kaupunki hyväksyy tarjouspyynnön mukaisena tarjouksena vain tarjoukset, joissa tarjottu hinta on enintään valtioneuvoston vahvistama taksiliikenteen kuluttajahinta. Asemapaikalla tarkoitetaan Valtioneuvoston asetuksen 460/ :n mukaista taksiasemaa tai auton päivystyspaikkaa, mikä tässä tapauksessa on Paimion keskusta. Liikennöitsijä sitoutuu noudattamaan asemapisteen mukaista perusmaksun soveltamisaluetta Valtioneuvoston asetuksen mukaisesti. Erillisiä toimitusmaksuja tai laskutuslisiä ei hyväksytä.

4 Hinnanmuutokset 4 Sopimuskaudella hyväksytään ehto- tai hintamuutokset ainoastaan silloin, kun ne perustuvat viranomaisen päätöksiin ja todistettavasti toimittajasta riippumattomiin erityisiin muutostarpeisiin. Hintoja voidaan tarkistaa enintään valtioneuvoston vahvistaman kuluttajahinnan ajomatkamaksun muutoksia vastaavasti silloin kun asetus astuu voimaan. Vetoamista yleiseen kustannustason nousuun ei voida pitää hyväksyttävänä perusteena hintojen korottamiselle. Laskutus Laskutus tuottaa kaksi kertaa kuukaudessa toteumatietojen perusteella Paimion kaupungille laskutusaineiston, jonka perusteella kaupunki tilittää liikennöintikorvaukset laskuttajan ilmoittamalle tilille. Maksuehto on vähintään 21 päivää laskun saapumisesta. Mahdollisesti perittävä viivästyskorko on ilmoitettava tarjouksessa ja viivästyskorko saa olla enintään korkolain mukainen. Laskut tulee toimittaa Paimion kaupungille verkkolaskuina. Tarjoajan kelpoisuuden arviointi Tarjoajan kelpoisuuden arvioinnilla selvitetään tarjoajan edellytykset suoriutua hankinnan toteuttamisesta tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukaisesti. Kelpoisuuden toteamiseksi tarjoajan on toimitettava tarjouksen liitteenä seuraavat asiakirjat: 1) Kopio voimassa olevasta taksi- tai joukkoliikenneluvasta 2) Kaupparekisteriote ja Y-tunnus (enintään 3kk vanha) 3) Veroviranomaisen todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista (enintään 3 kk vanha) 4) Vakuutusyhtiön todistus lakisääteisten vakuutusmaksujen suorittamisesta (enintään 3 kk vanha) 5) Vakuutusyhtiön todistus vastuuvakuutuksesta asiakkaille aiheutuvien vahinkojen varalle (enintään 3 kk vanha) 6) Sopimus tai esisopimus tilauskeskuksen palveluista 7) Malliraportti laskutusperusteista 8) Käytettävä, tilaajan tarpeeseen soveltuva kalusto 9) Kuljettajaluettelo Kuljetuspalvelun suorittajalla tulee olla sopimuskauden alkuun mennessä ammattimaisen henkilöliikenteen harjoittamiseen oikeuttava lupa. Tarvittavan luvan voimassaoloajan umpeutuminen kesken sopimuskauden ei estä liikennöitsijää ottamasta osaa tarjouskilpailuun. Liikennöitsijä vastaa kuitenkin siitä, että liikennöinti hoidetaan sopimuksen mukaisesti koko sopimuskauden. Tarjoaja vastaa vahingoista, joita tilaajalle aiheutuu, jos sopimus purkautuu kesken sopimuskauden siitä syystä, että kuljetuspalvelun suorittaja ei hae liikennelupaa tai lupaa ei uudisteta palvelun tarjoajasta johtuvasta syystä.

5 5 Kaikilla kuljetuspalvelun tuottamiseen osallistuvilla on oltava voimassaoleva vastuuvakuutus asiakkaille mahdollisesti aiheutuvia vahinkojen varalta. Paimion kaupungin edustajalla on oikeus tarkastaa kuljetusautot ja pyytää tarvittaessa muita selvityksiä, joilla on merkitystä hankinnan toteutukseen ja erityisesti tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen. Tarjoaja, joka ei toimita pyydettyjä selvityksiä tai jonka selvitykset ovat puutteellisia, suljetaan pois tarjouskilpailusta. Tarjoajaa koskevat vaatimukset Tarjouskilpailusta suljetaan pois hankintalain 53 :n ja 54 :n mukaisesti sellainen ehdokas tai tarjoaja, joka on syyllistynyt vakaviin taloudellisiin rikoksiin ja sellaiset yritykset, joilla ei voida katsoa olevan hankintalain 71 :n mukaisesti teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi tai joka on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen. Lisäksi tarjoaja voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta, jos: 1) tarjoajan tekninen suorituskyky arvioidaan niin heikoksi tai taloudellinen tilanne niin huonoksi, että tarjoajalla voidaan perustellusti olettaa olevan vaikeuksia täyttää sopimuksen mukaiset velvoitteet, 2) tarjoaja ei täytä henkilöliikennelainsäädännössä asetettuja vaatimuksia, 3) tarjoaja on tuomittu liikenteen harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta, jota ei ole pidettävä vähäisenä, tai on ostoliikenteen harjoittamisessa syyllistynyt vakavaan sopimus- tai muuhun menettelyrikkomukseen tai väärinkäytökseen, tai 4) tarjoaja on antanut tarjouskilpailun yhteydessä tilaajalle vääriä tietoja. Tilauspalvelua koskevat vaatimukset Tarjoajalla on oltava joko sopimus/esisopimus jonkin taksiliikennelain 15 :n mukaisen tilausvälityskeskuksen kanssa tai oma em. vaatimuksen täyttävä kuljetusten tilausvälityskeskus. Tilauspalvelukeskuksessa on oltava riittävällä henkilökunnalla varustettu päivystys 24 h/7 vrk. Henkilökunnalta vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa ja kykyä tulkita myös vaikeasti kommunikoivien asiakkaiden tilauksia. Puhelut on nauhoitettava mahdollisia reklamaatioita varten ja reklamaatiot on selvitettävä ja annettava raportti Paimion kaupungille. Asiakkaan maksettavaksi saa jäädä vain paikallispuhelumaksu tai vastaava operaattorikorvaus.

6 Kilpailuun osallistuvan liikennöitsijän tai yhteenliittymän jokaisen jäsenen on oltava valmis ottamaan ajotilauksia vastaan ja sitouduttava ajamaan ajotilauksia kaikkina vuorokauden aikoina, myös kilpailutettavan liikenteen hiljaisina aikoina; illalla, yöllä ja viikonloppuna sekä koko Paimion kaupungin alueella riippumatta siitä missä on matkan lähtö- ja päätepiste. Kuljetuspalvelujen toteuttaminen edellyttää hyvää yhteistyötä ja kumppanuutta kaupungin ja matkojen tilauskeskuksen kanssa sekä ajotehtävää suorittavien liikennöitsijöiden keskinäistä hyvää yhteistyötä, luottamusta ja päivystysjärjestelmän luomista. 6 Asiakkailta perittävät omavastuuosuudet Vammaispalvelulain mukaiset asiakkaat maksavat kuljettajalle linjaautoliikenteen kulloinkin voimassaolevan vakiovuorotaksan suuruisen omavastuuosuuden, joka määräytyy kuljetun kilometrimäärän mukaan. Asiakkaalle tulee aina antaa kuitti, josta käy ilmi päivämäärä, maksetut omavastuut, matkan hinta ja kilometrit sekä auton ja kuljettajan numero tai muut tunnistetiedot. Asiakkaiden matkakortit Asiakkaiden käyttöön on toimitettava matkakortit ja autoissa on oltava niihin sopivat, tulosteen antavat kortinlukijalaitteet. Kuljetuspalvelun tuottaja toimittaa kaupungille valmiiksi ladatut kortit. Korttiin tai järjestelmään on voitava ladata asiakkaan numero, tiedot matkojen määrästä sekä matkan arvon määrästä (kts kohta asiakkailta perittävät omavastuuosuudet). Kortin avulla tuotetaan laskutusraportti, josta selviää vähintään: matkan lähtöpaikka ja määränpää (kohdeosoite tai kohderuutu), kilometrit, kellonaika, päivämäärä, asiakkaan kortin numero, auton numero, kuljettajan numero (tai muut auton ja kuljettajan tunnistetieto), omavastuuosuus sekä nettohinta. Jokainen matka vähentää automaattisesti korttiin ladattuja matkoja. Kuljetuspalvelun tuottaja tai hänen sopimuskumppaninsa ylläpitää asiakaskorttirekisteriä, johon kaupunki ilmoittaa mahdolliset muutokset (korttien sulkemiset, matkojen vähennykset tai lisäykset, uudet asiakkaat). Liikennöinnissä käytettävät autot Liikenteessä käytettävien autojen tulee täyttää seuraavat vaatimukset: Perusvarusteisen auton vähimmäisvaatimuksena autotyypin osalta on henkilöauto, jossa on kuljettajan lisäksi vähintään neljä istumapaikkaa. Esteettömässä autossa on oltava vähintään yksi pyörätuolipaikka. Asiakkaan kuljetukselle varatun tilan korkeuden on oltava riittävä siten, että pyörätuolissa istuva normaalipituinen henkilö mahtuu istumaan selkä suorana. Kulkuaukon on oltava riittävän leveä ja korkea, jotta pyörätuoliasiakkaan saa vaikeuksitta siirrettyä autoon ja autosta pois. Invataksin vähimmäisvaatimuksena on paari- tai vammaisvarusteinen henkilöauto, jossa on vähintään kaksi pyörätuolipaikkaa ja joka muutenkin vastaa

7 asetuksen / mukaista esteettömän auton kalustovaatimusta. Kaikkia autoja koskevia vaatimuksia ovat: 7 Autossa on turvavyöt kaikissa istuimissa. Autossa on apuvälineiden ja matkustajien tavaroiden sijoitusmahdollisuus Autossa on asiakaskorttiin sopiva kuitin antava rahastuslaite, jolla tuotetaan tiedot, jotka vaaditaan laskutusraporttiin. Tupakointi ajoneuvossa on kielletty. Autot on huollettava niin, että niiden kaikki laitteet toimivat moitteettomasti. Autojen on oltava siistejä ja puhtaita. Kuljettajan on huolehdittava siitä, että auton lämpötila ja ilmanvaihto ovat matkustajan kannalta asianmukaiset ja miellyttävät. Ajoneuvojen ikä: M1 luokan ajoneuvo enintään 6 vuotta (käyttöönottokuukaudesta), M2 luokan ajoneuvo enintään 8 vuotta (käyttöönottokuukaudesta). Esteettömän auton ja invataksin tulee täyttää myös seuraavat vaatimukset: Autoon pääsee vaikeuksitta erilaisilla sähköpyörätuoleilla eli autossa on sekä kaupunki- että maaseutuolosuhteisiin sopiva, loiva ja turvallinen luiska tai pyörätuolinostin. Mikäli tarjottava kalusto on linja-auto, tulee tarjoajan huomioida, että auto on soveltuva liikennöimään huonokuntoisilla syrjä- ja pihateillä, ja että toisaalta liian suuri kalustokoko ei rajoita auton joustavaa liikkumista esim. ahtailla piha-alueilla. Autossa tulee olla vähintään yksi pyörätuolipaikka ja säädettävät selkänojat. Pyörätuolimatkustajien on voitava matkustaa autossa pyörätuolissaan istuen turvallisesti. Pyörätuoli tulee voida kiinnittää tuolin rungosta ajoneuvoon. Jos pyörätuoli kiinnitetään ajoneuvoon hihnoilla, on kiinnityshihnoja oltava neljä kaksi eteenpäin ja kaksi taaksepäin. Pyörätuoli ei saa normaaleissa ajo-olosuhteissa liikkua eteen- tai taaksepäin eikä siirtyä paikaltaan. Yhden henkilön tulee voida hätätilanteessa vapauttaa pyörätuoli kiinnityksistä 60 sekunnissa ja kiinnitysjärjestelmää tulee voida käyttää ilman työkaluja. (Standardi SFS 5912) Pyörätuolipaikka voi sisältyä taksiluvallisen auton paikkalukuun. Autossa on irtoturvavöitä pyörätuolissa matkustaville. Palvelun laatuvaatimukset Tilaaja ja kuljetuspalvelun tuottaja sitoutuvat kiinnittämään erityistä huomiota palvelun laatuun. Tavoitteena on matkustajien erityisistä tarpeista johtuvan yksilöllisen ja ystävällisen palvelun toteuttaminen. Tilaajan ja kuljetuspalvelun tuottajan / tarjouksesta vastaavan tahon välinen yhteydenpito on jatkuvaa niin, että mahdollisiin ongelmiin etsitään välittömästi ratkaisut ja että palvelun edelleen kehittäminen on osa normaalia toimintaa.

8 Asiakaspalvelun tulee täyttää vähintään seuraavat vaatimukset: 8 Kuljettajalla tulee olla sujuva suomen kielen taito. Asiakaspalvelun tulee olla ystävällistä ja asiakkaan yksilöllisistä tarpeista lähtevää. Kuljettajan on tarvittaessa avustettava asiakas noutokohteesta (sisältä esim. kotoa, virastosta, liikkeestä) autoon ja kuljetuksen päätepisteessä sijaitsevaan huoneistoon (sisälle esim. kotiin, virastoon, tai liikkeeseen). Kuljettajalta edellytetään taitoa vanhusten ja huonokuntoisten asiakkaiden palvelemiseen sekä heidän käyttämiensä apuvälineiden tuntemusta. Kuljettajan tulee tarvittaessa neuvoa asiakasta matkustamiseen ja asiointiin liittyvissä asioissa. Kuljettajalta edellytetään työssään ehdotonta raittiutta. Kuljettaja on itse velvollinen välittömästi ilmoittamaan tilaajan edustajalle, jos hän joutuu rattijuopumustutkimuksen kohteeksi( = puhalluskoe johtaa jatkoselvityksiin). Liikenteenharjoittaja sitoutuu sopimuksen allekirjoittamisella em. asioiden noudattamiseen. Invavarusteisia ajoneuvoja ajavan kuljettajan on kyettävä vaivattomasti ja turvallisesti saamaan pyörätuoliasiakas autoon ilman muiden henkilöiden apua (käytössä tarvittavat apuvälineet). Kuljettajan tulee huolehtia, että asiakkaat matkustavat asianmukaisia turvalaitteita käyttäen ja että pyörätuolit on asianmukaisesti kiinnitetty ajoneuvoon matkan ajaksi (Tieliikennelaki 88c /234). Erityisesti on kiinnitettävä huomiota pyörätuolissa matkustavan henkilön turvallisuuteen. Liikennöinnissä tulee ottaa huomioon työsuojeluun ja noudatettaviin työehtoihin liittyvät velvoitteet. Kuljetuspalvelun tuottajan on huolehdittava kuljettajiensa koulutuksesta siten, että hän pystyy varmistamaan tilaajan edellä esittämien asiakaspalvelun laatuvaatimusten täyttymisen. Mikäli kuljetuksia suorittavalla kuljettajalla on palvelun alkaessa tuomioita rattijuopumuksesta tai kuljettaja tuomitaan rattijuopumuksesta sopimuskauden aikana, ei hän saa neljään (4) vuoteen tuomionantopäivästä suorittaa kuljetuksia Paimion kaupungille. Kuljetuspalvelun tuottaja vastaa siitä, että kuljettajien osalta rikosrekisteriotteet on tarkistettu ja että ne ovat vailla merkintöjä lapseen kohdistuvista rikoksista, seksuaalirikoksista, väkivaltarikoksista ja huumausainerikoksista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Paimion kaupungille on pyydettäessä esitettävä yhteenveto kuljettajien rikosrekisterin tunnistetiedoista ja näyttöpäivästä. Rikosrekisteriotteita ei saa liittää tarjoukseen. Tarjoajan on tarjouksessaan annettava selvitys, kuinka liikennöitsijä menettelee kaluston rikkoutuessa, kuljettajan sairastuessa tai muissa odottamissa tilanteissa.

9 Palvelun saatavuus 9 Palvelun tuottaja sitoutuu siihen, että auto on pyydetyssä osoitteessa viimeistään Paimion keskusta-alueella 30 minuutin kuluessa asiakkaan tilauksesta (pääsääntö). Erityisinä poikkeustilanteina huomioidaan vaikeat keliolosuhteet. Palvelun tuottajan on kyettävä hoitamaan kuljetuksia 24 tuntia vuorokaudessa kaikkina vuodenpäivinä. Alihankkijat Kuljetuspalvelun tuottajalla on oikeus käyttää toimituksissa alihankkijoita. Tarjoaja vastaa siitä, että alihankkijat täyttävät samat vaatimukset kuin tarjoajalta edellytetään. Tarjoajan on ilmoitettava käyttämänsä alihankkijat. Häiriötilanteet Kuljetuspalvelun tuottajan on ilmoitettava häiriötilanteesta (rikkoutunut auto, yllättävä kaluston lisätarve) viivytyksettä Paimion kaupungin sosiaalipalveluihin ja on ryhdyttävä välittömiin toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi. Kuljettajan on tiedotettava matkustajille häiriöstä ja aiheutuneen viivästyksen kestosta. Korvaukset kunnalle kuljetuspalvelun toimimattomuudesta Mikäli kuljetuspalvelua ei saada toimimaan hankintayksikön reklamaatiosta ja asiaa koskevasta tilaajan ja palvelun tuottajan välisestä neuvottelusta huolimatta sopimuksen mukaisesti, on tarjouskilpailun voittanut kuljetuspalvelun tuottaja velvollinen korvaamaan kunnalle vahingonkorvauksena , mikä on noin 10 % Paimion kaupungin vuotuisesta palvelun hankintahinnasta. Liikenteen valvonta- ja seurantatiedot Tilaaja valvoo liikenteenhoidon sekä palvelua ja kalustoa koskevien määräysten noudattamista. Tilaajalla on oikeus tarkastaa ostoliikenteen ajosuoritteita (ajokilometrit ja ajotunnit) ja liikenteestä saatavia tuloja koskevia sekä autojen käyttöön liittyviä asiakirjoja samoin kuin saada nähdäkseen niistä tietokannoissa olevia tietoja sekä ottaa niistä jäljennöksiä ja otteita. Tarjouskilpailun voittaneen kuljetuspalvelun tuottajan on pyynnöstä toimitettava Paimion kaupungille tarkastusta varten kopiot asiakkaiden maksamien omavastuuosuuskuittien vastakappaleista.

10 Tarjousten tarjouspyynnönmukaisuuden tarkistaminen 10 Tarjous hylätään, mikäli se ei vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia; sitä ei ole annettu määräajassa tai pyydetyssä muodossa, tarjouspyynnön liitteet on jätetty täyttämättä tai että tarjoaja on antanut tarjouskilpailun yhteydessä ostajalle vääriä tietoja. Tarjoukset, jotka täyttävät tarjoajalle, tarjoukselle ja palvelun laadulle asetetut vaatimukset, käsitellään jäljempänä kohdassa Hankintapäätöksen perusteet esitettyjen perusteiden mukaisesti. Tarjoaja vastaa siitä, että tarjousta jättäessään se on selvittänyt ja ymmärtänyt tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja taustat. Tarjoaja ei voi myöhemmin vedota tietämättömyyteen. Hankintapäätöksen perusteet Hankintapäätöksen perusteena on hinta. Hyväksytyksi tulee halvin tarjouspyynnön mukainen tarjous. Mikäli useampi tarjous on yhtä edullinen, valituksi tulee tarjous, joka sisältää eniten autoja kuljettajineen. Halvin tarjous valitaan laskemalla yhteen seuraavat kustannukset tarjouksissa esitettyjen hintojen perusteella: Sopimusajan kuljetuskustannukset = (tarjottu hinta ilman arvonlisäveroa prosentteina asetuksen enimmäishinnoista / 100) x arvioidut vuotuiset kustannukset ilman kilpailutusta x sopimusvuosien määrä 2 Matkakorttien kustannukset sopimusajan alkaessa = uudet kortit 170 kpl x tarjottu kortin hinta ilman arvonlisäveroa Sopimusaikana vuosittain tarvittavat uudet matkakortit = 20 kpl vuodessa x tarjottu kortin hinta ilman arvonlisäveroa x sopimusvuosien määrä 2 Muut mahdolliset tarjouksessa esitetyt kustannukset = vuodessa x sopimusvuosien määrä 2 Vertailukustannukset ovat siis yhteenlasketut arvioidut kustannukset kahden sopimusvuoden aikana. Ostaja voi hylätä kaikki tarjoukset, jos tarjousten hintataso on liian korkea tai jos olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla. Hankintapäätös ja -sopimus Tätä hankintaa koskevan päätöksen tekee Paimion kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta.

11 11 Asianomaisen toimielimen tekemä hankintapäätös ei vielä merkitse sopimuksen syntymistä. Hankintasopimus osapuolten välille syntyy vasta, kun sopimus on allekirjoitettu. Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus tarjouksen voittaneen kuljetuspalvelun tuottajan kanssa. Hankintasopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. Sopimusasiakirjojen järjestys Hankintasopimus/tilaus Hankintapäätös Tarjouspyyntö liitteineen JYSE 2009 palvelu ehdot Tarjous liitteineen Sopimusoikeudellisesti tarjoaja vastaa tarjouksestaan. Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, jätetään asia Turun seudun käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Tarjouksen voimassaoloaika Tarjouksen tulee olla voimassa kuusi (6) kuukautta tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä laskien. Tarjousten jättäminen Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa ja niiden on oltava perillä viimeistään klo Tarjoukset tulee toimittaa osoitteeseen: Paimion kaupunki Sosiaali- ja terveyslautakunta PL 50, Vistantie PAIMIO Kirjekuoreen tulee merkitä tunnus: VAMMAISPALVELUKULJETUSTEN KILPAILUTUS Lisätiedot ja kysymykset Hankintaa koskeviin kysymyksiin vastaa sosiaalityöntekijä Seija Koskinen, p. (02) Mahdolliset hankintaan liittyvät tarkentavat kysymykset on esitettävä kirjallisesti suomen kielellä mennessä. Osoite:

12 tai kirjeellä osoite: Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut PL Paimio. Kuoreen tai viestin otsikkoon merkintä: Lisätietopyyntö: vammaispalvelukuljetukset Esitetyistä kysymyksistä ja niihin annetuista vastauksista laaditaan yhteenveto joka julkaistaan viimeistään sähköisesti osoitteessa Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös mahdollisista tarkentavista muutoksista tarjouspyyntöön. Vain kirjallisesti annetut täydennystiedot ovat Paimion kaupunkia sitovia. Lisätietoja antavat sosiaalityöntekijä Seija Koskinen p. (02) ja hallintosihteeri Pentti Taimen p. (02) Muuta Paimion kaupunki ei korvaa tarjoajalle tarjouksen tekemisestä johtuvia kustannuksia. Liitteet Liitteet nro 1A ja 1B Tarjouslomakkeet Liite nro 2 Ostoliikennesopimus

1(7) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(7) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(7) Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde

Lisätiedot

LIITE 1 Hankinnan kohteen/palvelun kuvaus. Kuljetuspalvelut 1. Hankinnan kohde

LIITE 1 Hankinnan kohteen/palvelun kuvaus. Kuljetuspalvelut 1. Hankinnan kohde LIITE 1 Hankinnan kohteen/palvelun kuvaus Kuljetuspalvelut 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat Pyhärannan kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset henkilökuljetukset.

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana.

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana. NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUN EHDOT VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Palvelu- ja asiointiliikenteen kuljetusreittien hoitaminen Kesälahden ja Kiteen alueella kuljetus kotiovelta kotiovelle -

Palvelu- ja asiointiliikenteen kuljetusreittien hoitaminen Kesälahden ja Kiteen alueella kuljetus kotiovelta kotiovelle - 1 Tarjouspyyntö Palvelu- ja asiointiliikenteen kuljetusreittien hoitaminen Kesälahden ja Kiteen alueella kuljetus kotiovelta kotiovelle - Hankinnan kohde Kiteen kaupunki / Sivistyskeskus (=tilaaja) pyytää

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

4.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN PALVELULIIKENTEEN HOITAMISESTA. 2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

4.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN PALVELULIIKENTEEN HOITAMISESTA. 2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 Paimion kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 4.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN PALVELULIIKENTEEN HOITAMISESTA 1. Hankinnan kohde Paimion kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn joukko- ja palveluliikenteen

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 UURAISTEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET (kaksi reittiä) Ilmoitukset Paikallisuutiset lehdessä, kunnan internet sivuilla ja kunnan ilmoitustaululla 12.11.2015: Tarjouspyyntö 12.11.2015:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA 1 Paimion kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Koulutuslautakunta PL 50 17.09.2014 21531 Paimio TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Kaluston ja palvelun

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f

Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f Tarjousasiakirja nro 1 Sivu 1 / 8 Joutsan kunta TARJOUSPYYNTÖ Sivistyslautakunta Länsitie 5, PL 20 19650 JOUTSA 21.10.2014 Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f Tarjouspyynnön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ/ PERUSTURVATOIMEN KULJETUSPALVELUT

ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ/ PERUSTURVATOIMEN KULJETUSPALVELUT ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ/ PERUSTURVATOIMEN KULJETUSPALVELUT ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVAOSASTON KULJETUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määriteltyjen Isonkyrön kunnan perusturvalautakunnan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 92930 Pyhäntä 23.6.2011

Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 92930 Pyhäntä 23.6.2011 1. Liikenneluvan voimassaolo ja automäärä Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava voimassa oleva taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen harjoittamiseen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö 1 (7) KARKKILAN PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE ALKAEN 12.8.2013 Karkkilan kaupunki pyytää tarjoustanne kaupungin alueella toteutettavasta palvelu- ja asiointiliikenteen hoidosta seuraavasti. Hankinnan kuvaus

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ASIOINTIKULJETUKSESTA JA KOULUKULJETUKSESTA LINJA-AUTOLLA 23.1.2015

TARJOUSPYYNTÖ ASIOINTIKULJETUKSESTA JA KOULUKULJETUKSESTA LINJA-AUTOLLA 23.1.2015 1 TARJOUSPYYNTÖ ASIOINTIKULJETUKSESTA JA KOULUKULJETUKSESTA LINJA-AUTOLLA 23.1.2015 1. Tarjouspyyntö ja tilaaja Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyistä Akaan kaupungin Akaan kaupungin asiointikuljetuksista

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Mynämäen kunnan koulukuljetukset

Mynämäen kunnan koulukuljetukset MYNÄMÄEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 9.3.2017 Mynämäen kunnan koulukuljetukset Tarjouskilpailu koskee lukuvuoden 2017-2018 (15.8.2017 2.6.2018) Mynämäen kunnan koulukuljetusta tilausajona Kustavintien Y-tien risteyksestä

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi 2012 F-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTA-ALUKSEN PERUSKORJAUS JA MODERNISOINTI Tarjouspyynnön sisältö Satakunnan

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN HEITUINLAHDEN RUOKAKULJETUKSESTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / TAAJAMA-ALUEEN KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4.

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen:

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen: TARJOUS - PALVELULIIKENNE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää liitteen 3.1 mukainen kaavake. Tämän kaavakkeen sijasta tarjoaja voi toimittaa vastaavan kalustoluettelonsa,

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

30.1.2015. Tavarahankinta / Muoviputket ja kaivot ja kansistot. 1 mahdollinen optiovuosi, option käytöstä tehdään erillinen hankintapäätös

30.1.2015. Tavarahankinta / Muoviputket ja kaivot ja kansistot. 1 mahdollinen optiovuosi, option käytöstä tehdään erillinen hankintapäätös Tarjouspyyntö 1 (6) Tarjouspyynnöntekijä Kilpailutuksen nimi Hankinnan kohde Siilinjärven kunta, Tekniset palvelut Vesi- ja viemärijohtotarjous Tavarahankinta / Muoviputket ja kaivot ja kansistot. Sopimusaika

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(6),, Katu- ja viherpalvelut TARJOUSKILPAILUN EHDOT Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA Inarin kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Inarin kunta / Sosiaali- ja

Lisätiedot

Hankinta on EU:n kynnysarvon ylittävä tavara- ja palveluhankinta. Hankinnan kokonaisarvo on n. 220.000 euroa.

Hankinta on EU:n kynnysarvon ylittävä tavara- ja palveluhankinta. Hankinnan kokonaisarvo on n. 220.000 euroa. 1 TOIMISTOTARVIKKEET v. 2010-2011 Kajaanin kaupungin keskushallinto / Kainuun hankintarengas järjestää tarjouskilpailun koskien toimistotarvikkeiden hankintaa ajalle1.2.2010 31.12.2011. Hankinnassa ovat

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ VESANNON KUNNAN RUOKAKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 27.11.2015 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET JOROISTEN KUNTA Koulukuljetus 1(6) TARJOUSPYYNTÖ: Joroisten kunta / Vaalijala Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritetyn koulukuljetuksen hoitamisesta. Tarjouspyyntö on lähetetty seudulla liikennöiville

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö Palveluliikenne 1/6 OMAT SOPIMUSEHDOT PALVELULIIKENNE SISÄLLYSLUETTELO YHTEISTYÖN PERIAATE 1) Yhteistyösitoumus LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA OSTAJAN ASEMA 2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle.

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle. Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULUKULJETUKSET LINJA-AUTOLLA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus 25.10.2013 Tarjouspyyntö 1.(5) Sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen siirtokuljetukset Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteistoiminta-alue

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi. Tarjouskilpailuasiakirja nro 2. TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo

TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi. Tarjouskilpailuasiakirja nro 2. TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö:

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö: TARJOUSLOMAKE Kuljetuspalveluita koskeva sitova tarjous Siuntion kuntaan tehdään tällä asiakirjalla. Tämä asiakirja palautetaan täytettynä muiden pyydettyjen asiakirjojen kanssa Siuntion kunnan kirjaamoon

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei

Lisätiedot

Mynämäen kunnan koululaiskuljetukset ja eräät muut kuljetukset

Mynämäen kunnan koululaiskuljetukset ja eräät muut kuljetukset Mynämäen kunnan koululaiskuljetukset ja eräät muut kuljetukset Tarjouskilpailu koskee Mynämäen kunnan tarvitsemia koululaiskuljetuksia, esikoulun, aamupäivä- ja iltapäiväkerhon kuljetuksia koulupäivinä

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1.

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Koulukuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA Pyydämme tarjoustanne Pohjanlinnun koulukuljetusten hoitamisesta. Kyse on Savonlinnan kaupungin vammaishuollon erityisoppilaista.

Lisätiedot

1(5) Diaarinumero TAIV/91/ /2017

1(5) Diaarinumero TAIV/91/ /2017 1(5) Diaarinumero TAIV/91/10.00.02.04/2017 22.8.2017 TARJOUSPYYNTÖ TILOISTA KIVELÄ (833-402-3-23), SAARNIRANTA (määräala; 833-402-4-55) JA SAHA (833-402-8-1) Yleistä Sataman saavutettavuus sekä maitse

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin menettely. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankintalain mukainen hankinta.

Hankintamenettely on avoin menettely. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankintalain mukainen hankinta. Urjalan kunta Tarjouspyyntö D/52/08.01.01.02/2016 TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN TORIKULJETUKSISTA AJALLA 1.4.2016 31.3.2019 + 1 + 1 OPTIOVUOTTA 1. Hankinnan kuvaus 2. Sopimusaika 3. Hankintamenettely Tällä

Lisätiedot

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh.

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh. OSTOPALVELUSOPIMUSLUONNOS ERITYISOPPILAIDEN KULJETUKSET 1. Sopijapuolet Ostaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ytunnus 2220682-7 Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot