4. Esityslistan hyväksyminen Kohdan 11 Fokuksen vuosijuhlat vaihdettiin P-klubin vuosijuhliin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "4. Esityslistan hyväksyminen Kohdan 11 Fokuksen vuosijuhlat vaihdettiin P-klubin vuosijuhliin."

Transkriptio

1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY Hallituksen kokous 9/2010 Aika: klo Paikka: Bar Hemingway Läsnä: Kimmo Parhiala (pj), Katariina Karjalainen (siht.), Kati Rannanpiha, Esa Lappalainen, Suvi Lemetyinen, Eetu Heiska, Moona Kuukka, Anim Ullah, Janne Lintilä, Joonas Könttä, Sanni Sarelma ja Ville Pekkala (saapui klo 20.29) 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Kokousvirkailijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eetu Heiska ja Kati Rannanpiha. 4. Esityslistan hyväksyminen Kohdan 11 Fokuksen vuosijuhlat vaihdettiin P-klubin vuosijuhliin. 5. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Edellisen kokouksen pöytäkirjan (8/2010) lisäksi hyväksyttiin pöytäkirjat 10/2009, 11/2009, 6/2010, 7/2010, 8/2010 sekä pidetyn yhdistyksen ylimääräisen kokouksen pöytäkirjat. 6. Ilmoitusasiat Eetu Heiska ilmoitti, että Fokuksen vuosijuhlat on peruttu, eli sinne ei osallistuta. Moona Kuukka ilmoitti tehneensä ympäristömerkkihakemuksen. Kimmo Parhiala ilmoitti, että Puolueohjelma lehden tekeminen on aloitettu, ja että Ville Pekkala on toimittanut hallituksen kuvista koostetun tikkataulun päätoimittaja Jukka-Pekka Ronkaiselle.

2 7. Abi-päivä Abi-päivä järjestetään perjantaina klo 9-15 ja Puolueelle on luvattu sinne uutta materiaalia. Esa Lappalainen lupautui osallistumaan. Lisäksi sovittiin, että kolme muuta hallituksen jäsentä osallistuu, mutta siitä sovitaan tarkemmin hallituksen Facebook-keskustelussa. Virallisten materiaalien lisäksi Kimmo Parhiala ehdotti, että näytille otetaan myös jonkun haalarit. 8. Puolueohjelma Kimmo Parhiala ehdotti, että tapahtumavastaavat kirjoittavat lehteen yhdistyksen tämän syksyn tapahtumista. Kimmo itse kirjoittaa puheenjohtajan tervehdyksen, ja tiedusteli, aikovatko muut läsnäolijat kirjoittaa jotain. Eetu Heiska sanoi kirjoittavansa kolumnin ja Joonas Könttä aikoo myös kirjoittaa jotain. Hallitus esittäytyy lehdessä tikkataulun muodossa. Joonas Könttä tiedusteli, onko puolueilta kyselty mainoksia lehteen. Kimmo vastasi, että kahden lehden mainokset on toimitettu, mutta Kati Rannanpiha sanoi, että mainostilanne on Kokoomuksen sopimuksen osalta vielä tarkistettava. Joonas lupasi myös varmistaa lähteekö Keskusta mainostamaan. 9. Haalarimerkit Eetu Heiska ilmoitti, että merkkejä on jaettu hallituksen jäsenille myytäväksi. Kimmo Parhiala tiedusteli onko merkkejä mennyt kaupaksi. Merkkejä on myyty tähän mennessä vähän, mutta niitä on tarkoitus myydä lisää pikkujouluissa ja muissa tapahtumissa. Joonas Könttä ehdotti, että merkkejä voisi ottaa näytteeksi ja myyntiin myös Abi-päivään. Ehdotus sai kannatusta. 10. Vuosijuhlat 2011 Anim Ullah kertoi, että vuosijuhlia varten on varattu tila Nikolainkulmasta klo Kellonaika on vielä muutettavissa ja sen suhteen tulee huomioida alkujärjestelyt ja loppusiivous. Tarkkaa tarjousta Nikolainkulmalta ei ole vielä saatu, koska tarkka osallistujamäärä ei ole vielä tiedossa. Tilaan mahtuu enintään 80 henkilöä ja tilavuokra on 45 /tunti. Animin mukaan liikkuvia osia on kuitenkin edelleen paljon. Nikolainkulmalla pitopalvelua pyörittää henkilö nimeltään Sipinen ja ruoat olisi sikäli fiksua tilata kyseisestä pitopalvelusta, koska muussa tapauksessa tiloihin tarvitaan erillinen valvoja, joka maksaa 20 /tunti. Kyseisen pitopalvelun käyttö kuitenkin vaatisi sen, että astiat ja pöytäliinat pitäisi hommata muualta ja kattaus ja loppusiivous olisi hoidettava itse. Tarkkaa tarjousta ei ole saatu myöskään, koska tarjoilua ei ole vielä suunniteltu tarkemmin. Koska vuosijuhlilla nautitaan alkoholia, on myös huomioitava poliisilta hankittava alkoholilupa, joka

3 maksaa 10 euroa. Anim ehdotti, että musiikinopiskelijoilta voisi kysellä bändiä soittamaan taustamusiikkia. Kimmo piti tilaa hyvänä, ja ehdotti, että päätetään illalliskortin hinta, jonka jälkeen voidaan miettiä, paljonko rahaa on käytettävissä ruokiin. Kortin hinnaksi sovittiin alustavasti 50 euroa. Kimmo ehdotti, että tehdään laskelmia sen mukaan, että 60 henkilöä ostaa kortin ja pyydetään tarjouksia pitopalveluista sen jälkeen, kun on laskettu, paljonko (suunnilleen) menee rahaa alkoholitarjoiluun ja tilavuokraan. Anim lupasi kysyä tarjouksen Sipiseltä kolmesta ruokalajista 60 henkilölle. Eetu Heiska ehdotti, että tarjouksia pyydettäisiin myös muilta pitopalveluilta, joiden palveluihin sisältyisivät astiat ja siivous. Moona Kuukka ehdotti, että astioita voisi tarvittaessa tiedustella esimerkiksi Marttaliitosta. Moona ehdotti myös, että Fokukselta kysytään heidän peruttujen vuosijuhliensa hinnasta, koska juhlien oli tarkoitus olla samoissa tiloissa. Moona lupasi myös tiedustella AMK:ssa musiikkia opiskelevilta tutuiltaan mahdollisista bändeistä. Eetu tiedusteli vuosijuhlatoimikunnan perustamisesta ja Animia kiinnosti, mikä on tapahtumavastaavien panos komiteassa. Suvi Lemetyinen ehdotti, että toimikunta perustetaan välittömästi. Kimmo totesi, että tärkeintä on, että tila on nyt vuokrattu ja sovittiin, että tapahtumavastaavat laittavat Puolueen sähköpostilistalle viestin toimikunnan perustamiskokouksesta ja menevät paikalle kokoukseen. Toimikunnan vetäjä valitaan kokouksessa. 11. P-kulbin vuosijuhlat Kimmo totesi, ettei kutsua ole vielä tullut, mutta sellainen on lähiaikoina tulossa, koska P-klubin puheenjohtaja on näin VOO:n vuosijuhlissa luvannut. Kati kertoi, että juhlat ovat ja että illalliskortin hinta on 80 euroa. Kimmo toivoi, että yksi tai mielellään kaksi hallituksen jäsentä osallistuisi juhliin, koska kukaan ei ollut syksyn kollegasitseillä. Sovittiin, että Puolue maksaa yhden illalliskortin ja opiskelijahintaiset junamatkat Turkuun, eli noin 120 euroa. Jos lähtijöitä saadaan kaksi, jaetaan korvaus kahteen osaan. Osallistujat selvitetään hallituksen Facebook-keskustelussa. 12. Harri Potteri -sitsit Suvi Lemetyinen totesi, että voitto sitseistä tuli noin seitsemän euroa. Kati Rannanpiha kuitenkin huomautti, että kaksi sitsimaksua eivät olleet viimeksi tilejä tarkistettaessa näkyneet tilillä. Tapahtumaa pidettiin onnistuneena.

4 13. Puolueen pikkujoulut Puolueen pikkujoulut järjestetään Opinkivellä keskiviikkona klo 17 alkaen. Teemaksi on jo aiemmin valittu "Poliittisen historian suurnaiset ja -miehet". Yhdistyksen syyskokous alkaa samassa paikassa klo 18, puheenjohtaja laittaa kokouskutsun Puolueen sähköpostilistalle hyvissä ajoin ennen kokousta. Suvi tiedusteli, mitä ostetaan. Sovittiin, että hankitaan glögiä, pipareita ja terästystä glögiin Puolueen laskuun. Anim lupasi tuoda teemaan sopivaa musiikkia ja ehdotti, että paikalle tuodaan Puolueen lippu. Joonas Könttä tiedusteli, saavatko yhdistyksen jäsenet jo ennen kokousta nähtäväkseen ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Ville Pekkala ehdotti, että ne voisi lähettää kokouskutsun yhteydessä liitetiedostona jäsenistölle sähköpostilistan kautta. Katariina Karjalainen esitti, että ne laitettaisiin mieluummin Puolueen nettisivuille, etteivät liitetiedostot tuki ihmisten sähköposteja. Kokouskutsun mukaan voisi siis laittaa suoran linkin tiedostoihin. Ville sanoi, että se onnistuu kyllä. Kimmo ehdotti, että Kati tekee talousarvion valmiiksi mennessä ja Kimmo itse valmistelee toimintasuunnitelman. Ville laittaa talousarvion ja toimintasuunnitelman nettiin heti, kun saa tiedostot Katilta ja Kimmolta. Esa Lappalainen ehdotti, että koristeiksi etsittäisiin teemaan sopivia vanhoja julisteita. Kimmo puolestaan keksi, että tulostetaan suurmiesten ja -naisten kommentteja seinille. Joonas Könttä ehdotti, ettei kommenttien sanojaa laiteta niiden yhteyteen, vaan voitaisiin pitää kilpailu, kuka tietää niitä eniten. Esa ja Eetu tulostavat iskulauseet. Moona tiedusteli jatkopaikkaa. Esa ehdotti Shakeria ja siihen päädyttiin. Kimmo ehdotti, että tapahtumavastaavat ovat yhteydessä Shakeriin ja tilaavat Puolue-drinkin tai pari illaksi. 14. Yhdistyksen talous Kati kertoi, että yhdistyksen tilillä on tällä hetkellä rahaa 2564,58 euroa. Edellisen kokouksen jälkeen tililtä on maksettu haalarimerkit ja approliput. Sitseihin liittyen maksuja on noin 320 euron edestä. Kati muisteli, että vuosi sitten tähän aikaan tilillä oli noin 600 euroa, eli voittoa on tehty nyt noin 2000 euroa. Maksettavaa on kuitenkin tulossa pikkujoulujen ja hallituksenvaihtobileiden osalta - unohtamatta ensi kevään vuosijuhlia. 15. META Moona tiedusteli onko Stimulus korvannut megafonin hajonneen hihnan. Kimmo kertoi, että korvaus on kyllä tulossa.

5 Kimmo ilmoitti myös, että SVOL:n vuosijuhlat ovat ja ehdotti, että Puolue muistaisi 10- vuotiasta SVOL:ia maksimissaan 20 euron arvoisella pienellä lahjalla. Kimmo ja Ville ovat ainakin menossa juhliin, mutta Puolue ei maksa kenenkään osallistumisesta. Esa kertoi saaneensa Pekka Korhoselta sähköpostia liittyen valtio-opin sisäänottokiintiöihin. Kiintiön on ehdotettu supistuvan vuoteen 2012 mennessä opiskelijaan. Määrään on huomioitu kaikki väylät ja supistus johtuu siitä, että maisterikiintiö on huomattavasti pienempi kuin sisäänottomäärät. Kimmo ehdotti, että Puolue tekee tähän liittyen kannanoton, jonka Esa laatii. Sovittiin, että hallituksen jäsenet lähettävät marraskuun aikana perustellun mielipiteensä Esalle, joiden pohjalta kannanotto laaditaan. Suunniteltiin, että yhdistyksen jäsenet voivat myös vaikuttaa kannanottoon keskustelemalla ja tuomalla mielipiteensä ilmi Puolueen Facebook-sivulla. Kannanoton olisi tarkoitus olla valmis vuoden loppuun mennessä. Mahdollisuudesta vaikuttaa kannanottoon ilmoitetaan syyskokouksessa muiden ilmoitusasioiden yhteydessä. 16. Seuraavat kahvi- ja oluthetket Seuraava kahvihetki järjestetään maanantaina klo MaB:n aulabaarissa. Myös henkilökuntaa pyritään saamaan paikalle. Seuraava oluthetki on puolestaan Passionissa keskiviikkona klo Seuraava kokous Hallitus kokoustaa seuraavan kerran tai Puheenjohtaja kutsuu kokouksen koolle ja ilmoittaa tarkan ajan ja paikan myöhemmin. 18. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kimmo Parhiala puheenjohtaja Katariina Karjalainen sihteeri Eetu Heiska pöytäkirjantarkastaja Kati Rannanpiha pöytäkirjantarkastaja

1. Kokouksen avaaminen Puolue ry:n puheenjohtaja Kristiina Tamminen avasi kokouksen klo 18.17

1. Kokouksen avaaminen Puolue ry:n puheenjohtaja Kristiina Tamminen avasi kokouksen klo 18.17 KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY Yhdistyksen syyskokous Aika 19.11.2009 klo 18.00 Paikka: Opinkiven sauna Läsnä: Kristiina Tamminen, Eetu Heiska, Kimmo Parhiala, Kati Rannanpiha, Nette Männistö, Katariina Karjalainen,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY. Hallituksen kokous 3/2010. Aika: 17.2.2010 klo 18.00 Paikka: Sohwi

KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY. Hallituksen kokous 3/2010. Aika: 17.2.2010 klo 18.00 Paikka: Sohwi KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY Hallituksen kokous 3/2010 Aika: 17.2.2010 klo 18.00 Paikka: Sohwi Läsnä: Kimmo Parhiala (pj), Katariina Karjalainen (siht.), Kati Rannanpiha (poistui 18.34), Esa Lappalainen,

Lisätiedot

5. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Siirrettiin seuraavaan kokoukseen, koska yhdistyksen sihteeri ei ollut paikalla.

5. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Siirrettiin seuraavaan kokoukseen, koska yhdistyksen sihteeri ei ollut paikalla. KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY:N HALLITUS Hallituksen kokous 8/2010 Aika 28.9.2010 klo 16.00 Paikka: Ravintola Sohwi Läsnä: Kimmo Parhiala (pj.), Heikki Ekman, Laura Forssell, Meeri Haapakoski, Eetu Heiska,

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS

HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) Aika 21.8.2007 kello 18.00 Paikka Läsnä Lakimiesliiton ylähuone Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, lähti kohdassa 8 Jan Hjelt, hallituksen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04.

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04. Puolue ry Pöytäkirja Syyskokous 2013 Aika: 27.11.2013 klo 17 Paikka: Agora Gamma Läsnä: Marjukka Mattila, Inka Jurkka, Markus Kotkavuori, Karoliina Saraste, Teemu Rinkinen, Marko Pulkkinen, Topi-Veli Arpiainen,

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011 Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Läsnäolijat: Hallitus: Eleonoora Väisänen, pj ja siht. Kaisa Mäkinen

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Suvi Lemetyinen avasi kokouksen klo 18.06

Hallituksen puheenjohtaja Suvi Lemetyinen avasi kokouksen klo 18.06 KOKOUSPÖYTÄKIRJA PUOLUE RY SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2011 Paikka: Ilokiven ruokala Läsnä: Verena Kaun, Anna Silvola, Markus Kotkavuori, Veera Ylimaunu, Inka Jurkka, Marjukka Mattila, Topi Ruokanen, Aino Salmi,

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki 1(5) Aika 6.4.2005 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ARMATUURI RY 8/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 12.00 Paikka: Mikroluokka 4502,

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

Kuopion kampusvaliokunnan kokous

Kuopion kampusvaliokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 26.2.2018 Kuopion kampusvaliokunnan kokous Aika: 22.01.2017 klo 17.00 Paikka: Lukema, Kuopio Jäsenet: Läsnä: Heidi Hämäläinen ISYY, Kuopion kampuspuheenjohtaja x Hanna Saarelainen ISYY, hallituksen

Lisätiedot

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset

3 Esityslistan hyväksyminen ja mahdolliset muutokset 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 11.11.2015 klo 14.30. Paikka: KH116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 29.8.2017 klo 16.00 Paikka Asteriskin toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6 Hallituksen kokous 10/2015 Aika: 10.3.2015 15.15 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 6.5.2013 Pöytäkirja Aika: 6.5.2013 klo 18.15 Paikka: Hub Jyväskylän toimitilat Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 28/2015 1/5. x x. x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 28/2015 1/5. x x. x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 28/2015 1/5 Hallituksen kokous 28/2015 Aika: 19.10.2015 klo 16.02 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012

PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 15.5.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi PöYTÄKIRJA Hallituksen kokous 8 / 2012 Aika: Maanantaina 14.5.2012 klo 14:15 Paikka: Malja, Kuopio Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen PJ

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Aika 26.2.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Pauliina Anttila (Poistui kohdassa 12) Toni Hämäläinen Toni Haikkari

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. Sivu 1 / 5 Pöytäkirja 15/2017 Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n hallituksen kokous Aika: Torstai 16.11.2017 klo 15.30 Paikka: Porin yliopistokeskus NH Ideasatama Paikalla: Puheenjohtaja Antti-Jussi

Lisätiedot

Veriryhmä käy Sarkkisen johdolla luovutuksessa

Veriryhmä käy Sarkkisen johdolla luovutuksessa Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 8/2016 Aika: Keskiviikko klo 18:15 Paikka: Radikaalin Koppi Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen Pöytäkirja Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 7.2.2017 klo: 12:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006 1(6) Aika 2.1.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2019 AIKA: 9.5.2019 klo 17.05-19.30 PAIKKA: Laitilan Kaupungintalo, Keskuskatu 30 23800 Laitila, kokoushuone 224 OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari Antola Maria Harikkala

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 28.11.2016 AIKA 28.11.2016 klo 14:02-14:36 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 Kokouksen avaaminen 3 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 13.7.2009 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5 Hallituksen kokous 27/2015 Aika: 13.10.2015 16.01 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta.

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Anita Kritsos, sihteeri Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 Sivu 23 l KOKOUSAIKA 27.4.2015 klo 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Matintalo Janita Metsämäki Ilari Saastamoinen

Lisätiedot

TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA

TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA TOIMIJAT JA KOKOUSTEKNIIKKA Toimijat, kokoukset ja kokoustekniikka Toimijoiden roolit Jäsenet Hallitus ja toimihenkilöt Sihteeri Puheenjohtaja taloudenhoitaja Kts. YHTALO Ryhmätyö Millainen on hyvä kokous?

Lisätiedot

OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS. ARTIKLA RY Pöytäkirja. Hallituksen kokous 7/2013 Aika : Tiistai 25.02.2013 klo 18.00 Paikka : Toippari

OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS. ARTIKLA RY Pöytäkirja. Hallituksen kokous 7/2013 Aika : Tiistai 25.02.2013 klo 18.00 Paikka : Toippari OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 7/2013 Aika : Tiistai 25.02.2013 klo 18.00 Paikka : Toippari Läsnä: Jäsenet PJ Julius Matilainen Taru Ahonen Toimihenkilöt:

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 24/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 22.9.2017 klo 16.00 Paikka Asteriski ry:n toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai klo 14.00 Paikka: Salpamaja, Rutola, Mikkelintie

Lisätiedot

ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS. Aika klo Proffan kellari, iso kabinetti

ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS. Aika klo Proffan kellari, iso kabinetti Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 02.03.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Poissa Proffan kellari, iso kabinetti Valtteri Karttunen Marko Loponen Marko Silander Camilla Lähteenmäki

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 Aika: 17.3.2014 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: noin klo yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: noin klo yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: 8.12.2015 noin klo 19.00 yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Taneli

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 11/2015 Kokousaika Torstai 8.10.2015 kello 17.00 17.54 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (-) Kreen

Lisätiedot

Ulkoasiainvastaava Viherkenttä kehotti ottamaan ruokaa. Kiitettiin Viherkenttää ruoasta.

Ulkoasiainvastaava Viherkenttä kehotti ottamaan ruokaa. Kiitettiin Viherkenttää ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Liisankatu 11 Läsnä: Jere Hjelt, Puheenjohtaja Tarik Ahsanullah, Sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä Asta Tukiainen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. Todettiin sääntömääräisen syyskokouksen jatkokokousta vietetyn.

Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. Todettiin sääntömääräisen syyskokouksen jatkokokousta vietetyn. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 17.45 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: 7.1.2017 klo 15.07 Paikka: TOAS Markuksentorin kerhotila Paikalla: Julius Tavasti Kyösti Husso Timo Nättinen Lassi Hursti Mikko Koikkalainen Assi-Jutta Kuusela

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Katri (lähti 17.00), Veera, Eetu V., Tinja, Saara, Eetu A., Charlotte, Elina, Enni E. (lähti 16.46),

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018 AIKA: 20.11.2018 klo 17.02-18.54 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi pj. I vara pj. Vuorela Ilmari II vara pj. Aho Niko Elo Jalmar

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006 1(5) Aika 12.10.2006 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 28.01.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 209, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Eetu V., Tiina, Tinja, Katri, Saara, Veera, Maija V., Johanna H., Riikka, Eetu A., Liisa. Arttu 16.15.

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00 SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo 31.1.2019 klo 17.00 Osallistujat puheenjohtaja Jaakko Heino Toivo Haatio Harri Lylylahti Seppo Iivonen Annikki Brown Kaisa

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen HALLAT RY PÖYTÄKIRJA TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALLISALAN 2.9.2014 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ HALLITUKSEN KOKOUS 13/2014 Aika Tiistai 2.9.2014 kello 12.00 Paikka Kasino-kabinetti, Pinni A Läsnä Anna Riutta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013 23.1.2013 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Keskiviikko 23.01.2013 Paikka: Serverin Koppi Hallituksen kokous 1 / 2013 Läsnä: Aino Aholainen, hallituksen PJ Mikko Koponen Paavo

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2006 HALLITUKSEN KOKOUS

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 1(6) Aika 25.4.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri, kohdasta 9 -> Olli

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai 21.3.2014 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

Turun Kasvatustieteiden Klubi Katko ry Kasvatustieteiden laitos Assistentinkatu Turku

Turun Kasvatustieteiden Klubi Katko ry Kasvatustieteiden laitos Assistentinkatu Turku Turun Kasvatustieteiden Klubi Katko ry Kasvatustieteiden laitos Assistentinkatu 5 20500 Turku Hallituksen kokous 01/17, Järjestäytymiskokous Pöytäkirja Aika: 11.1.2017 klo 16:04 18:11 Paikka: Maunon edusta,

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.8.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Kristel Pynnönen Apulaispäälakimies Suomen Kiinteistöliitto 1 Kokouksen valmistelu Valmistaudu olemaan rohkeasti esillä Tunne yhtiökokouksen kannalta

Lisätiedot