HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö."

Transkriptio

1 HELSINGFORS SEGELSÄLLSKAP R.F. TOIMINTAKERTOMUS 2014 HIENO PURJEHDUSKAUSI 2014 Kesä 2014 oli taas hieno purjehduskausi seuran jäsenille ja seuralle. Vaikka kauteen mahtui myös hallinnon hämmennystä ja draamaa, pursiseura on purjehdusta varten ja sillä saralla meni erinomaisesti. Toimintamme Suomen aktiivisimpana purjehdusseurana jatkui ja tuotti hienoja tuloksia. Saimme paljon uusia junioreita purjehduksen pariin ja monivuotisen aktiivisen valmennuksen tuloksena syntyi myös hienoja kilpailutuloksia, joista erityismaininnan ansaitsevat Zoom8- luokan maailmanmestari Ronja Grönblom, jonka syyskokous valitsi Vuoden HSS- läiseksi 2014 sekä Laser 4,7 luokan alle 16 v. Euroopan mestari Martin Mikkola. Huippupurjehduksemme eli Skiff- center sai myös laajennettua toimintaansa ja vakiinnutti asemansa Suomen johtavana seurana 29er- purjehduksessa. Juho Kotiranta ja Akseli Keskinen edustivat Suomea ISAF Youth Worlds kilpailuissa ja ensimmäinen tiimimme siirtyi jo aikuisten sarjaan eli 49er- luokkaan, josta saamme varmasti jo ensi kaudella hyviä tuloksia. Seurallamme on suurin joukko purjehtijoita Mäkelänrinteen ja Kulosaaren urheilulukioissa. Saimme auditoituna Helsingin seudun urheiluakatemian harjoittelukeskuksena myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n valmennustukea, mikä on hyvä alku yhteistyölle lajiliiton kanssa. Klassikkoveneiden puolella HSS jatkoi suurimman seuran mukaisesti hallitsemalla 8mR- luokkaa ja nyt tuli myös 6mR- luokan mestaruus HSS:lle. Hassen kiveksi kutsutun karin poistaminen edellisenä syksynä osoittautui erinomaiseksi asiaksi kilpailu- ja harjoitusalueen kannalta ja sen seurauksena voitiin Liuskasaaren edustalla järjestää Shampanja- regatan yhteydessä 6mR- ja Hai- veneiden SM:t sekä 49er- luokan EM- kisat. Ja lisäksi Sailing Centerin kaikki kilpailut saatiin purjehdittua aivan terassin edustalla. Meillä on yksi maailman parhaista paikoista yleisölle seurata purjehdusta kilpailulajina Helsingin hienoimmalta terassilta ja upeilta kallioilta. HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö. Länsivajan kokous- ja koulutustiloja laajennettiin ja parannettiin ja se on nyt hyvässä kunnossa ja tarkoitukseensa eli junioreiden valmennuskeskuksena palvelemiseen toimiva ja hyvä. Yksi tärkeä keskusteluteema vuonna 2014 oli uusi Itävaja. Ilahduttavan monet jäsenet osallistuivat keskusteluun ja suunnitteluun. Uutta monitoimista Itävajaa selvästi kaivataan ja sen suunnittelu aloitettiin keväällä Seuran talous kaipaa kipeästi vahvistamista. Työ on alkanut ja sitä on jatkettava määrätietoisesti lähivuodet. Seuran ja yhtiön yhdistetty alijäämä vuonna 2014 oli noin euroa. Koska tappiollisuus on jatkunut pitempään, seuran ja yhtiön yhdistetty oma pääoma on

2 huvennut liian alhaiselle tasolle. Omaan pääomaan tehtiin tilikaudelle 2014 noin euron kertaluontoinen vähennys vastuista, joihin seura oli sitoutunut ennen tilikautta 2014, mutta jotka olivat jääneet avoimiksi. Suuri haaste oli jäseniltä kerättävien maksujen saaminen kassaan. Tilinpäätökseen tehtiin euron alaskirjaus vanhoista epävarmoista avoinna olevista jäsen-, vene- ym. maksusaamisista, Seuran talouden vahvistamiselle on olemassa hyvät edellytykset. Meillä on vahva kassa ja vähän velkaa. Toisaalta saadusta vakuutuskorvauksesta huolimatta seuran kassavarat (n euroa) eivät yksin riitä uuden Itävajan rakentamiseen, vaan lahjoitusvaroja, tukea kaupungilta tai pankkilainaa arvioitiin syksyllä tarvittavan n euron hankkeen käynnistämiseksi. Seuran hyvä tulopohja mahdollistaa suurehkojenkin projektien toteuttamisen, mutta se vaatii menopuolella aiempaa suurempaa kuluseurannan tarkkuutta ja tehokkuutta sekä sellaisten investointien preferoimista, jotka osaltaan myös lisäävät seuran tai yhtiön tuottoja. Parhaiten edistämme sekä seuran toiminta- ajatusta että talouden vahvistamista panostamalla voimakkaasti jäsenrekrytointiin. Tähän HSS:llä on erinomaiset mahdollisuudet erityisesti junioritoiminnan että Sailing Center toiminnan kehittämisen kautta. Hienon purjehduskauden lopulla alkusyksystä 2014 paljastui epäselvyyksiä lauttaliikenteen tilityksissä, entisen kommodorin Harri Tanhuanpään ja hänen puolisonsa omistaman yhtiön Transactor Oy:n ja seuran välisissä laskutuksissa sekä seuran kassavarojen käytössä. Kommodori Harri Tanhuanpää, joka vastasi myös seuran talousasioista, erosi tehtävästään ja asioita puitiin läpi syksyn. Lopulta asioista saatiin sovittua, Transactor Oy palautti seuralle suurimman osan rahoista, joita se oli laskuttanut seuralta ja myös lauttarahat sekä muut epäselvyydet selvitettiin ja saatettiin kuntoon. Vaikka hallitukselta menikin runsaasti aikaa ja energiaa syksyn aikana asioiden selvittämiseen, ylimääräistä jäsenkokousta myöten, lopulta seura ei kohtuuttomasti kärsinyt näistä tapahtumista. Hallitus vaihtui lähes kokonaan syyskokouksessa. JUNIORIKOMITEA katso ruotsinkielinen teksti SKIFF CENTER 2014 Harri Roschier HSS:n Skiff toiminta kehittyi hyvään suuntaan Veneitä / teameja tuli selvästi lisää ja 3-5 päivänä viikossa HSS:n edustalla harjoitteli 6-7 venekuntaa. HSS hallitsi vahvasti suomen 29 er purjehdusta viime kaudella. Ensimmäistä kertaa HSS sai Purjehdus ja veneily Ry:n puolelta valmennustukea huippupurjehdukseen, mikä oli erinomainen ensiaskel liiton ja HSS:n välisessä yhteistyössä.

3 Samoin positiivinen yhteistyö Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa mahdollisti aikaisempaa tehokkaamman fysiikkaharjoittelun ( 3-4 krt / vko) ja fyysisen kunnon testaukset. Neljän huipputiimin osalta aktiivinen winter tour Europpaan talviaikaan, Saksan avoimet 29 er mestaruudet, Euroopan 29 er mestaruuskisat, Viron 29 er avoimet mestaruuskisat, 29 er SM kisat, KSSS Olympic regatta, 29 er ranking ja 49 er Euroopan mestaruuskisat ( tutustumismielessä) tekivät kaudesta huipputiimeille jo lähes ammattimaista toimintaa. Lisäksi team Kotiranta Keskinen edusti Suomea ISAF Youth Worlds kisoissa sijoittuen 14. Varsinaista kansainvälistä läpimurtoa ei vielä tullut, mutta parhaat tiimit haastoivat jo ajoittain mailman huippuja ja ahkera työ tuo varmasti paranevia tuloksia vuosi vuodelta. Päävalmentajana toimi edellisen vuoden tapaan Ramon Aixemon. Uusi positiivinen asia oli tiivis yhteistyö ruotsalaisen tiimin kanssa, jonka on tarkoitus jatkua myös Yksi 29 er tiimi ( Kotiranta Wendt ) siirtyi jo vähitellen viime kesän aikana 49 er luokkaan, josta loppukaudesta alkoi tulla myös hyviä tuloksia. (GP final 3. ) KILPAILULAUTAKUNTA Salla Itäaho Vuonna 2014 HSS jatkoi toimintaansa vahvana kansallisten purjehduskilpailujen järjestäjäseurana. Kauden aloitti HSS Spring Cupiksi uudelleen nimetty perinteinen kölivenekisa, aikaisemmin Olympic Cup. Kisaan osallistui 38 venettä. Ensimmäistä kertaa päästiin kilpailu purjehtimaan aivan HSS:n edustalla C- rata- alueella, jolta viime kesän aikana oli räjäytetty pois sen keskellä sijainnut matalikko. Kilpailu ratkesi jo lauantaina, sillä sunnuntain tyynessä kelissä ei päästy purjehtimaan. Kesän suuri juniorikilpailu Down Town Race purjehdittiin kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Jälleen kerran saaren kokoontui suuri joukko pieniä ja vähän isompia Optimistijollapurjehtijoita, kisaan osallistui 94 ranking- ja 26 kadettipurjehtijaa Optariradoilla sekä 8 venekuntaa 29er- radalla. Helsingin Regatta järjestettiin viimeistä kertaan Helsingin Regatta- toimikunnan organisomana. Regattajuhlassa juhlittiin ja lämpimästi kiitettiin kisan voimahahmoa Kati Tähkäpäätä hänen 20 vuoden toiminnastaan Helsingin Regatan hyväksi. Elokuun suurtapahtuma Samppanjaregatta keräsi Liuskasaareen n.110 klassikkopurjehtijoiden venekuntaa. Kisassa ratkaistiin Hai- ja 6mr- luokkien Suomen mestaruudet, joista jälkimmäisen voitti oman seuran vene, Tapio Lehtisen kipparoima May Be IV. Elokuussa järjestettiin myös vuoden hauskin kilpailu Linnanmäkiregatta, jossa 56 kilpauraansa aloittavaa Optimistipurjehtijaa pääsi kokeilemaan kisatunnelmaa aurinkoisella Töölönlahdella. Kilpailu keräsi paljon katsojia rannalle pikkujunnuja kannustamaan.

4 Loppukesästä HSS:n järjestämissä kisoissa purjehdittiin myös 5mr- luokan luokkamestaruudesta , F18- veneiden Suomen mestaruudesta ja Naisten Match Race- purjehduksen Suomen mestaruudesta Lisäksi kauden aikana järjestettiin harjoituskilpailuja köliveneille ja kevytveneiden junioriluokille. Kauden päätteeksi lokakuussa purjehdittiin juniorien seuran mestaruudesta ja sen jälkeen pienimmät juniorit haastoivat vanhempansa Optikilpailuun Uno Trophyssä. Kilpailujärjestäjäorganisaatiota vahvistettiin maaliskuussa järjestettävällä kilpailujärjestäjäkurssilla, johon osallistui 8 seuran jäsentä. Kolme HSS:n kilpailujärjestäjää osallistui SPV:n kilpailupäällikkökurssille ja kaksi heistä pätevöityi kesän aikana SPV:n kansallisiksi kilpailupäälliköiksi. Lisäksi seuran jäsenille tarjottiin koulutusta VHF:n käytössä. SENIORIKOMITEA katso ruotsinkielinen teksti AUDI HSS SAILING CENTER 2014 Juuso Leivonen Vuonna 2014 Centerin toiminta oli jälleen erittäin aktiivista, kun yli 120 jäsentä purjehtineljällä eri veneluokalla ja eri tasoilla. Kun vuoden 2013 suuri haaste oli toiminnan vakauttaminen ja Centerin hallinnon kuntoon laittaminen, niin vuonna 2014 lopussa pystyimme toteamaan, että aiempien vuosien työ kantoi hedelmää. Viime vuonna vuosikertomuksessa kirjoitin, että Centerissä on niin moninaisia ja liikkuvia palasia on sen verran paljon, että paketti ei enää pysy kasassa puhtaan vapaaehtoiselta pohjalta. Siksi Vuonna 2013 lopussa päätettiin, että Centerille palkataan Center manager. Tämä osoittautui erittäin hyväksi päätökseksi. Center manager hoiti aikaisemmin erittäin työlään ja komitean vetäjiltä erittäin paljon aikaa ja vaivaa vieneen hallinnollisen työn ja jäsenten suuntaan tapahtuneen viestinnän. Center managerin palkkaamisesta huolimatta, Center toimi myös 2014 pitkälti vapaaehtoisvoimin. Ja vapaaehtoistoiminnan puitteet olivat myös aiempaa paljon paremmin kunnossa, kun hallinto, taustatoiminnot ja Centerin normaalitoiminta, eli hankinnat, valmennukset, kurssitukset jne. hoituivat managerin toimesta. Näin Centerin komitea pystyi keskittymään siihen työhön, mitä varten se on olemassa, eli suunnittelemaan ja tekemään toimintaa. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille ja erityisesti komitealle! Ilman teidän panosta, Center ei pyörisi mitenkään. Lisäksi tässä kohdin pitää kiittää myös Juho Karhua, joka toimi Center managerina 2014 ja lisäksi oli aktiivinen ja paljon purjehtiva ja kilpaileva jäsen. Kausi 2014 alkoi edellisten vuosien tapaan Venemessuilla ja GoExpossa, jossa tehtiin aktiivista markkinointityötä. Erityisesti GoExpossa tehty markkinointi koettiin erittäin onnistuneeksi. Varsinainen toiminta käynnistyi maaliskuussa, kun kevään luentosarja, jossa käsiteltiin fleetin ja matchin taktiikkaa ja purjetrimmauta sekä viikonlopun mittainen tuomarikurssi johdattivat jäsenet, uudet ja vanhat alkavaan kauteen. Center uudisti myös

5 verkkosivunsa heti vuoden alussa. Kilpailukalenteri, treenit, leirit ja muu toiminta oli pitkälle suunniteltuna jo tammikuun alussa ja pystyttiin viestimään aikaisempia vuosia huomattavasti paremmin. Tällä heti vuoden alusta alkaneella aktiivisella viestinnällä saimme erittäin positiivisen vireen alkavaan kauteen. Tästä oli testamenttina hyvin kasvanut jäsenmäärä, joiden kanssa pystyimme nostamaan lasia vuoden lopussa. Centerin veneille tehtiin, Lasereita lukuun ottamatta, keväällä laaja kunnostustyö. Työ tapahtui pitkälti vapaaehtoisten voimin, mutta toki myös ammattilaisia apuna käyttäen. Vapaaehtoistyötä tehtiin lukemattomia tunteja erittäin monen jäsenen toimesta, mutta erityisen kiitoksen ansaitsee jälleen Tusse Tallberg, joka neuvoillaan ja panoksellaan mahdollisti tämän vapaaehtoistyön, sekä Ville Niskanen ja Ilya Baraev, jotka Elliottien ja 606sten vastaavina nuotittivat ja patistivat talkoolaiset töihin päivä ja viikko toisensa jälkeen, useimmiten itsekin paikan päällä ollen. Tämä kevään työ jätti veneet parempaan kuntoon, kuin missä ne ovat olleet pitkään aikaan. Seuraava työ on purjeiden uusiminen Itä- vajan paljon jälkeen. Jäljelle jääneet purjeet alkavat olla tiensä päässä ja etenkin Elliottien ja SM40:sten purjeet vaativat uusimista. Onneksi purjeita on saatavilla ja hankinnat tehdään asteittain kauden 2015 ja 2016 aikana, mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu. Kausi alkoi suunnitellusti, vaikka ensimmäisenä veneiden laskuviikonloppuna Skifferhomenin lahti olikin vielä jään peitossa. Toukokuun alussa järjestetty avoin Try Out Day veti jälleen suuren määrän kaupunkilaisia tutustumaan purjehdukseen ja HSS:ään. Myös peruskurssit ja matchin introkurssi olivat erittäin suosittuja. Treenit pyörivät edellisen vuoden tapaan neljänä päivänä viikossa eri veneluokissa. Valmentajina toimivat Pasi Palmu, Ville Väresmaa sekä Nicke Borenius. Kaikki valmentajat saivat erittäin hyvät arvosanat työstään. Ohjattujen valmennusten lisäksi jäsenet olivat aktiivisesti vesillä harjoitellen ja kisaillen myös keskenään. Vuonna 2014 järjestettiin edellisen vuoden tapaan Center Cup sarja, jota purjehdittiin maanantaisin Elliotteilla. Center Cupin lisäksi vuoden läpi pyöri vuonna 2013 käynnistetty Centerin keskiviikkokisa, joissa etenkin Laser16 purjehtijat ja veneet olivat aktiivisesti mukana. Myös SM40 veneet kilpailivat omissa kilpailussa, jotka järjestettiin yhteistyössä NJK:n kanssa. Centerin purjehtijoita osallistui Hangon regattaan SM40- sarjassa, 606silla sekä NJK:n J80- veneissä. Centerin kilpailukalenteri koostui Center Cupista ja keskiviikkokisoista sekä Helatorstain SM40- kisasta, Summer Cup G4 kisasta Ellioteilla, Champagne Regatta G4 kisasta Ellioteilla, naisten match race SM- kisoista 606:lla, G4- kisasta SM40- veneillä sekä End of Season kisasta Elliotella. Lisäksi järjestettiin lipunlaskun alla Jallu- segling, joka purjehdittiin vaihtuvilla miehistöillä fleet- lähtöinä. Lipunlaskun jälkeen järjestettiin illallinen klubihuoneessa, johon osallistuivat sekä purjehtijat että muita seremoniassa paikalla olleita jäseniä. Illallisella jaettiin juhlallisin menoin ja jallua nauttien Center Cup sarjan sekä Centerin fleet- sarjan palkinnot sekä itse Jallu- seglingin palkinto. Kauden päätti perinteisesti jo toista kertaa järjestetty Tapaninpäivän Boxing Day race, jossa tänäkin vuonna, ohuista jäistä ja lumipeitteestä huolimatta kilpaili kolme joukkuetta. Centerin sosiaalinen elämä oli jälleen aktiivista. Talkoisiin osallistui suuri määrä jäseniä ja myös muihin yhteisiin ponnistuksiin, kuten kisojen järjestelyihin otettiin osaa innolla. Grilli oli kuumana ja yhdessä olosta nautittiin. Kuten aikaisemmin, voi todeta, että Centerin henki on hyvä, kun jäsenet haluavat jäädä spekuloimaan ja keskustelemaan keskenään myös treenien ja kisojen jälkeen. Jälkipelit joko Skifferissä, Boathousessa tai Länsivajassa olivat osa lähes

6 kaikkia tapahtumia. Illalliset kauden päättäjäisten jälkeen klubihuoneella, Champagne Regatan jälkeen Skifferin pizzoilla tai End of Seasonin lauantaina Skifferin simpukkapatojen äärellä jälleen korostivat sitä hyvää yhteishenkeä, joka Centerissä ja yleisesti Helsingin ja muun Suomen matchaajien ja muiden purjehtijoiden kesken on. Klubihuoneella järjestetyt rapujuhlat SM40- kisojen aikana olivat myös yksi sosiaalisen kalenterin kohokohdista. Erityisen ilahduttavaa oli jälleen tänä vuonna tiivis yhteistyö, jota teimme NJK:n Centerin kanssa. Suunnitelmissa onkin yhteistyön merkittävä tiivistäminen, jota kautta voimme tarjota molempien Centereiden jäsenille mahdollisuuden purjehtia molemmissa seuroissa, vähentää päällekkäistä työtä, parantaa yhteistä koordinaatiota ja yleisesti edistää purjehdusharrastusta pääkaupunkiseudulla. Yhteistyöneuvotteluja on käyty, hallituksen siunauksella, vuoden 2014 loppuun mennessä hyvässä hengessä Centereiden komiteoiden tasolla. Vuonna 2015 keskustelu etenee seurojen hallituksiin. Nähtäväksi jää, miten itse seurat suhtautuvat tähän yhteistyöhön. Kiitos jälleen NJK:n Centerille erittäin hyvästä yhteistyöstä sekä kilpailujen osalta että sosiaalisella puolella! KILPAILUTULOKSIA 2014 SM40 Pingtst G5 1. Juho Karhu 2. Kimmo Kääriä 3. Lauri Kääpä Summer Cup G4 (Elliott 6m): 1. Jon Eriksson 2. Tusse Tallberg 3. Ville- Veikko Niskanen Jacquart Match Cup G4: 1. Matthew Jerwood (AUS) 2. Tusse Tallberg 3. Matias Knip Women's National Championships G3: 1. Martina Karlemo 2. Mikaela Fors 3. Daniela Rönnberg SM40 Autumn G4: 1. Mati Sepp (EST) 2. Kimmo Kääriä 3. Olli- Pekka Lumijärvi Elliott End of Season Race: 1. Rasmus Päivärinta 2. Juho Karhu 3. Matias Knip

7 1.11. Final End of Season Jallu segling 1. Tusse Tallberg 2. Matias Johansson 3. Henri Hätönen Boxing Day G5 1. Joonas Lindgren - Matt Hodgo 2. Tusse Tallberg - Mikael Vaherjoki - Nilla Möller 3. Juuso Leivonen - Matias Johansson Elliott 6m Center Cup overall ranking: 1. Juho Karhu 2. Lauri Kääpä 3. Ilya Baraev Wednesday race Laser 16 overall ranking: 1. Lauri Jaakkola (also awarded together with his crew for being the most active Wednesday race participant) 2. Igor Ivanov 3. Henri Hätönen Wednesday race 606 overall ranking: 1. Juho Karhu 2. Eero Palomäki 3. Jonas Roininen KLASSIKKOKOMITEA täydellinen teksti ruotsin kielellä Klassikkorekisteri Klassiset veneet on tunnustettu olennaiseksi osaksi yhteistä kulttuuriperintöämme, jotta veneisiin, ja niiden käyttöön liittyvä tieto saataisiin talteen on vuonna 2012 perustettu Klassikkorekisteri. Kulttuurihistoriallisesti erityisen merkittäville veneille voidaan antaa myös K- merkintä. Rekisterin ylläpidosta vastaa Mahogany Yachting Society MYS ry/rf. Pitkän tähtäimen suunnitelma on siirtää rekisterissä olevien veneiden tiedot osaksi Museoviraston ylläpitämää kulttuuriperintörekisteriä. Klassikkorekisteri ja K- merkintä hakemukset käsittelee nimetty asiantuntijalautakunta, jossa on erikoisosaamista liittyen veneenrakennukseen, veneensuuunnitteluun, purjevenetietoon, moottorivenetietoon, entisöintiin, kulttuuriperinnön säilyttämiseen, historiaan, julkaisutoimintaan, valokuvaukseen ja näyttelytoimintaan. Kaikki yli 50 vuotta vanhemmat veneet voivat hakea Museovirastolta avustusta. Lisätietoja museoviraston sivuilta: HSS:n klassikkokomiteasta Heikki Häyhä kuuluu asiantuntijalautakuntaan.

8 KLUBITOIMINNAN SELKEYTTÄMINEN Esko Kilpi, Max Wuori Pursiseura on viime vuosina ollut myllerryksessä ja samaa koskee Klubitoimikuntaa. Vuonna 2014 jatkettiin edellisvuonna alkanutta linjaa jossa klubitoimikunta oli esillä enemmän tilaisuuksissa, tunnistettavissa omista vihreistä paidoistaan. Klubitoimikunta oli mukana lukuisissa talkoissa, SM- 40 kisoissa, DTR.ssä, keskiviikkokisoissa, Samppanjaregatassa ja Andö Cupissa. Pääpaino oli saada selkeyttä toimintaan, tiivistää yhteistyötä muihin toimikuntiin sekä rakentaa parempaa yhteistyötä tavaratoimittajien kanssa. Pääyhteistyökumppaneina toimi Helsingin Makkaratehdas ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Esko Kilven luopuessa valtikasta ja seuran uudet tuulet vaikuttavat myös klubitoimikunnan toimintaan. Tulevana vuonna on tarkoitus vahvistaa rivejä niin että jokaisesta toimikunnasta olisi edustus klubitoimikunnassa. Tämä vahvistaa toimikunnan perimmäistä tarkoitusta jossa on tarkoitus tuoda toimikuntia ja jäseniä lähemmäksi toisiaan. Sitä punaista lankaa tullaan viemään määrätietoisesti eteenpäin myös tulevina vuosina. Elvytämme myös hyviä perinteitä HSS.n historiasta ja pyrimme luomaan uusia toimintamalleja. Tuleva toiminta perustuu Esko Kilven vankalle pohjatyölle. Kiitos Eskolle siitä! Tästä on hyvä jatkaa. KIINTEISTÖT Pia Grönblom Kiinteistötoimikunnan tärkein osa- alue eli Itävajan suunnittelu jatkui aktiivisesti. Helmikuussa järjestettiin Ilkka Suppasen johdolla HSS:n Itävaja- ja kokonaiskehitys work shop. Parisenkymmentä seuran arkkitehtiä ja muuta vapaaehtoista kokoontui klubihuoneeseen. Työryhmiltä tuli hyviä ideoita ja luonnoksia mahdollisesta uudesta Itävajasta ja Liuskasaaren kehitysmahdollisuuksista. Suunnittelun pohjana käytettiin 2013 tehdyn jäsenkyselyn tuloksia. Kiinteistökomitea järjesti myös keskusteluillan Itävajan suunnitelmista. Aiheesta keskusteltiin vilkkaasti. Neljä seuran arkkitehtia ilmoitti kiinnostuksensa Itävajaprojektin pääarkkitehdin tehtävään. Salla Itäaho auttoi haastattelu- ja valintaprosessissa. Huhtikuussa Yrjö Rossi valittiin tehtävään ja suunnittelutyö pääsi käyntiin. Loppukesästä ilmenneet rahoitukseen liittyvät realiteetit pakottivat kiinteistökomitean tarkistamaan suunnitelmiaan ja aikataulujaan. Länsivajan parville tehtiin toimintasuunnitelman mukaisesti huoneita. Juniorit ja Sailing Center sai lisätilaa toiminnalleen. Kilpailutoimikunta sai omat tilat ensimmäisen kerroksen eteläpäädystä. Klubirakennuksessa tehtiin pieniä korjaus- ja sähkötöitä. Liuskasaaressa, Andössä ja Getörenissä järjestettiin jokavuotiset talkoot.

9 Talouskatsaus: TALOUTTA VAHVISTETTAVA - Arto Seppovaara HSS- konsernin talous on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Tämä kertoo seuran kasvaneista toiminnallisista mahdollisuuksista. Kehittämistä vaatii se, että kulut ovat kasvaneet vielä tuottoja enemmän. Konsernin eli seuran ja Hamservicen yhteenlaskettu alijäämä oli vuonna 2014 noin euroa ja seuran alijäämäksi tuli jopa euroa. Seuran oma pääoma on huvennut liian alhaiselle tasolle. Kun oma pääoma oli vuoden 2013 lopussa vielä euroa, oli se vuoden 2014 lopussa enää euroa. Suuren alijäämän lisäksi seuran omaa pääoma alensi euron vähennys, joka on tehty tase- erään Balanserade vinstmedel. Tämä aiheutui siitä, että seuralle tuli vielä tilikauden lopussa ja uuden tilikauden alussa vastattavaksi sitoumuksia, jotka oli tehty ennen tilikautta 2014 ja jotka olivat jääneet hoitamatta. Näitä vuotta 2014 vanhempia menoja ei ole voitu sisällyttää vuoden 2014 kuluiksi, vaan niiden kanssa on menetelty kirjanpitolautakunnan suosituksen mukaisella tavalla kirjaamalla alas omaa pääomaa. Käytännössä nämä vanhat sitoumukset koskivat esimerkiksi Elliott- veneiden vanhoja vuokria sekä vuodesta toiseen väärille vuosille jaksotettuja kaupungin suurehkoja vuokralaskuja. Verrattaessa HSS- konsernin toteutumalukuja vuoden 2014 budjettiin, toimintatulot olivat euroa budjetoituja suuremmat. Toisaalta medelanskaffning jäi euroa budjetoitua pienemmäksi eli tulot kokonaisuutena toteutuivat melko tarkkaan budjetoidun mukaisesti hieman kasvaen. Kokonaiskustannukset sen sijaan ylittivät budjetin huomattavasti eli eurolla. Suurin, euron ylitys oli muissa kustannuksissa, palkkakustannukset jopa alittivat budjetoidut palkat ( eurolla). Koska muut kustannukset koostuvat hyvin monista erilaisista eristä, tämä kuvastaa suurta tarvetta kiinnittää huomiota yleiseen kulukuriin ja sen valvomiseen seurassa. Taloutta on vaikea kääntää terveemmäksi isoilla helpoilla keinoilla, taloudenpidon tarkkuuden on oltava mukana kaikessa pienessäkin toiminnassa. Myös mahdolliset investoinnit tulisi pyrkiä kohdistamaan niin, että niillä pyrittäisiin saamaan lisätuottoja tai parantamaan nykyistä kulurakennetta. Seuran kassatilanne on sinällään vahva. Seuran ja Hamnservicen tileillä oli vuoden 2014 lopussa yhteensä noin euroa. Seura on kuitenkin vuonna 2013 saanut euroa palovakuutuskorvausta, josta noin puolet on siis käytetty. Osin varoja on käytetty palon jälkeisiin välttämättömiin töihin, mutta osaksi myös alijäämäiseen toimintaan. On pidettävä huolta siitä, että vahvaa kassaa ei enää käytetä seuran tulotason ylittävään toimintaan. Seuran nykyiset lainat rahoituslaitoksilta ovat kohtuullisen pienet, noin euroa. Lainamäärän mahdollinen kasvattaminen esimerkiksi uuden Itävajan rakentamiseksi edellyttää siis sitä, että saamme seuran talouden riittävän vahvaksi mahdollisesta lisälainanhoidosta selviämisen varmistamiseksi.

10 HSS koncernresultat Intäkter totalt Utgifter totalt Investeringar Nya lån 0 0 Amorteringar HSS koncernresultat Ekonomisk utveckling Intäkter totalt Utgifter totalt Investeringar Nya lån Amorteringar Kassaflöde

11 Funktionärer och nämnder valda av höstmötet Styrelsen Styrelsen valdes av höstmötet 2013 på Skifferholmen och konstituerade sig i januari Styrelsen arbetade under året med följande sammansättning: Invalså r Uppgift Kommodor Harri Tanhuanpää 2012 Strategi, ekonomi Vicekommodor Harri Roschier 2011 Förvaltning, elitsegling Vicekommodor Juha Tammela 2011 Sport Ledamot Jaakko Tapaninen 2013 Information Intendent Pia Grönholm 2011 Fastigheter Hamnkapten Tommi Tikanoja 2012 Hamn Ledamot Johan Ehrnrooth 2012 Junior Ledamot Johanna Partti 2013 Junior Ledamot Juuso Leivonen 2011 Sailing Center

12 Stadgeenliga medlemsmöten HSS ordinarie vårmötet hölls den på Skifferholmen. Ordinarie höstmötet hölls den på Skifferholmen. Kommodor: Tapio Lehtinen (för ett år) Sportkommodor: Salla Itäaho (för två år efter Juha Tammela) Vice- kommodor (förvaltning): Mikael Aminoff (för ett år i stället för Harri Roschier) Styrelsemedlem: Mika Vainio- Mattila (för tre år efter Johan Ehrnrooth) Styrelsemedlem: Kim Lindroos (för två år i stället för Tommi Tikanoja) Styrelsemedlem: Arto Seppovaara (för ett år i stället för Jaakko Tapaninen) Styrelsemedlem: Ismo Hentula (för tre år efter Jonna Partti) Styrelsemedlemmar som sitter fullt mandat på tre år: Pia Grönblom och Juuso Leivonen Revisorer: Laura Castrén och Lauri Mäki från Hill Audit Besiktningsnämnden: Ernst Tillander (Ordf.), Hans Ekman, Kaj- Gunnar Hagman, Mika Louhivaara, Olli Peltomaa, Peter Rosenblad, Satu Salmivalli, Johan Storgårds, Tommi Tikanoja Seglingsnämnden: Salla Itäaho (Ordf.), Ulrika Emmerstedt, Vivi Fleming, Pia Grönholm, Esko Hakulinen, Nina Jacoby, Juuso Leivonen, Timo Mustakallio, Jan Paukkunen, Jussi Seppälä, Jon von Weissenberg, Klubbmästare: Max Vuori Hamnkapten: Kim Lindroos Juniorchef: Mika Vainio- Mattila

13 Valkommittén: Jon Granström (Ordf.), Heikki Häyhä (Klassiker), Fredrika Kuuskoski (Sailing Center), Juha Parikka (Långfärd), Martin Schröder (Juniorer) Övriga kommittéer, arbetsgrupper och tränare Sportkommittén: Juha Tammela, Arvo Paukkunen, Kim Holm Pokal- och meritförteckningskommittén: Arvo Paukkunen, Kim Holm Juniorkommittén: Johan Ehrnrooth (Ordf), Jaakko Svinhufvud - Svarta gruppen, Månna Godenhjelm - Röda gruppen, Jon von Weissenberg - Violetta gruppen, Ville Autere - blåa gruppen, Riku Huopaniemi Zoom+Laser 4.7 gruppen, Jonna Partti medlem, Anu Vauhkonen - infoansvarig, Pia Grönblom medlem Träningsverksamhet - juniorer: Ansvarig tränare: Sam McKenzie Tränare, ledare och biträdande ledare juniorträning i Violetta, Blå, Gröna och Opti- Fun- grupperna: Niclas Borenius, Pinja Harjunpää Hjälptränare: Oscar van Heerden, Lasse Tammela, Adele Tanhuanpää och Daniel Sandström, Sebastian Sandström Fernando "Happy" Allegre, chefstränare för Down Town Clinic Sailing Center: Juuso Leivonen (ordf.),ilya Baraev, Antonia Degerlund, Maija Harjama. Oskari Heikkilä,Henna Holopainen, Kimmo Kääriä, Matias Knip, Disa Långström, Susanna Lumme, Ville Niskanen, Piia Rahikka, Dominik Röttsches, Mika Seppälä, Asta Seppinen, Center Manager: Juho Karhu Hamnkommittén: Tommi Tikanoja (ordf), Olli Ahti, Hans Groop, Torsti Hyvönen, Mauri Keskinen Intendentkommittén: Pia Grönblom (ordf), Mikael Aminoff, Kim Holm, Jari Kotiranta, Tapio Lehtinen, Tommi Tikanoja Arbetsgruppen för Östra skjulet: Pia Grönblom (ordf), Mikael Aminoff, Kim Holm, Esko Kilpi, Teemu Kurkela, Tapio Lehtinen, Jukka Linko, Harri Roschier, Timo Saalasti, Jaakko Tapaninen, Tommi Uksila, Kim Weckström Klubbkommittén: Esko Kilpi (ordf), Oskari Heikkilä, Satu Heikkilä, Kati Kleimola, Nilla Möller, Nicole Nousiainen, Jan Paukkunen, Juha Saari, Benjamin Sundberg, Mikael Vahervuo, Helen Wrede, Max Wuori,

14 Klassikerkommittén: Esko Kilpi (ordf)yrjö Rossi, Tom Jacoby, Kim Weckström, Tommi Tikanoja, Heikki Häyhä, Erkki Autio, Kari Loukola, Helen Wrede, Mikael Aminoff, Max Wuori, Timo Saalasti, Mikael Stelander, Jukka Ahokas, Teemu Kurkela, Jon Granström, Kari Loukola, Kari Koponen Informationskommittén: Kim Weckström (ordf), Pia Grönblom, Esko Kilpi, Rolf Kokkola, Nilla Möller Senioravdelning: Rolf Kokkola (ordf), Kati Tähkäpää, Tobi Törnqvist, Christer Hagman, Kim Holm Besiktning: Ernst Tillander (ordf.) Hans Ekman, Kaj- Gunnar, Kimmo Kienanen, Mika Louhivaara, Olli Peltomaa, Peter Rosenblad, Satu Salmivalli, Johan Storgårds, Tommi Tikanoja Hamnservice Ab HSS:s styrelse: Harri Tanhuanpää (ordf.) Esko Kilpi, Kim Weckström HSS Personal: Samuel Holm och Salla Tammela (kansli), Mikael Westerlund (hamn) 2014 Utmärkelsetecken Årets HSSare: Ronja Grönblom (Zoom VM 1.) Juniorutmärkelser: Årets junior, kommodorpokalen 1934: Ronja Grönblom (Zoom VM och FM) Vågspel- pokalen för bästa framgång i internationell/ nationell tävling: Martin Mikkola (Laser U16 EM) Gott sportsmanskap, E. A. Kreanders vandringspris från år 1925: Joakim Svinhufvud Priset för de interna mästerskapen i optimistklassen: Joakim Svinhufvud A. A. Haars minnespris för god kamratskap: Liam Stampone

15 Juniormärket i 1. Klass: Ronja Grönblom, Joakim Svinhufvud, Mainio Ormio, Elias Odrischinsky, Alexander Grönblom Juniormärket i 2. Klass: Patrick Schröder, Mikael Mustakallio, Jaakko Vauhkonen, Noel Laukkanen, Emma Grönblom, Lilian Tanhuanpää, Ellen Ormio, Kim Oskar Godenhjelm, Adele Tanhuanpää, Sara Ehrnrooth Juniormärket i 3. Klass: Elli Vainio- Mattila, Iivo Huopaniemi, Amos von Weissenberg, Rasmus Ader, Andreas Schröder, Anna Partti, Belinda Ehrnrooth, Iida Vauhkonen, Liam Stampone, Sophie Seppälä, Ester von Weissenberg, Vivi Hafrén, Henrik Vaalavuo HSS värden 1. Passion för seglingen 2. Aktiv deltagande och gemenskap 3. Omvårdnad och förkovran av seglingskunnandet och sjömanskap 4. Respekt, uppmuntran och vänlighet i all verksamhet 5. Bevarandet av sällskapets bästa traditioner samt förnyelse 6. Initiativtagare i Finland och internationellt HSS verksamhetsändamål HSS verksamhetsändamål är att: 1. främja segelsporten 2. sprida kunskap om gott sjömanskap samt 3. bereda medlemmarna möjlighet till aktivt båtliv Helsingfors den Styrelsen

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Suomen 6mR- liitto ry, Finlands 6mR- förbund rf 21. lokakuuta 2015 Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Aika: Keskiviikko, 21.10.2015, klo 18:00 Paikka: Brändö Seglare(BS) / Kulosaari 1. Kokouksen

Lisätiedot

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015 UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015 Kausi 2015 aloitettiin tammikuussa, kun vietimme jo perinteeksi muodostunutta junnutalvipäivää Hiihtoputkessa ja Uudenkaupungin uimahallissa seitsemättä kertaa. Ohjelma oli perinteinen,

Lisätiedot

1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä (PKS). 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät ole voimassa

1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä (PKS). 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät ole voimassa HSS DOWN TOWN RACE 2015 12.-14.6.2015 Helsingfors Segelsällskap r.f Helsinki, Liuskasaari yhteistyössä Suomalainen pursiseura ry Helsinki, Sirpalesaari KILPAILUKUTSU 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

3. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Mika Karaila, Jussi Karjalainen 5. FIN-784 Hookaksoo Harri Nurmio, Janne Levula, Jyrki Saloniemi

3. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Mika Karaila, Jussi Karjalainen 5. FIN-784 Hookaksoo Harri Nurmio, Janne Levula, Jyrki Saloniemi Tapsilaiset toiminnassa 2006. Rieväkylän regatta. 6. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Miku Olkkonen 7. FIN-129 Tampereen asuntomeklarit Jaakko Tuominen, Vesa Martikainen 9. FIN-137 Margitta Olli Wuori, Topi

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi 9..206,4 km Sprintti - 0:7:00,4 km Sprintti Apulais- 2 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 0.00 2 4 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 +0.04 3 5 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 2:5.65 +.2 4 0 2247565 Ari

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

2 MAINONTA 2.1 Veneitä voidaan vaatia näyttämään kilpailun järjestäjän valitsemia ja toimittamia mainoksia.

2 MAINONTA 2.1 Veneitä voidaan vaatia näyttämään kilpailun järjestäjän valitsemia ja toimittamia mainoksia. Tapahtuma: BS Zhik Optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2014 BS Zhik Zoom8 Ranking-kilpailu Järjestäjä: Brändö Seglare r.f. (BS), Aika: 10. 11. toukokuuta 2014 KILPAILUKUTSU Kilpailukutsu on

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

Båtplatser 2013 HSS Hamn

Båtplatser 2013 HSS Hamn Båtplatser 2013 HSS Hamn Båtplats A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 A13 A14 A15 A16 A17 A18 A19 A20 A21 A22 A23 A24 B1 B1b B2 B3 B3b B5 B5b B7 B9 B10 B11 B12 B13 B14 B15 Ägare (Björn) & Sarmaja Rolf

Lisätiedot

Seuran edelliselle tilintarkastustoimistolle on jätetty korvausvaatimus vuosien 2012-2013 tilintarkastusten mahdollisista puutteista.

Seuran edelliselle tilintarkastustoimistolle on jätetty korvausvaatimus vuosien 2012-2013 tilintarkastusten mahdollisista puutteista. TOIMINTAKERTOMUS, HSS 2015, SUURSIIVOUKSEN VUOSI HSS verksamhetsändamål 1. främja segelsporten 2. sprida kunskap om got sjömanskap 3. bereda medlemmarna möjlighet till aktivt båtliv HSS Värden 1. Passion

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo SPL Turku 2015-11-30 Kirjaudu Sarja - Sarjatilanne - 2015 Kesä Etusivu Liitto/Piiri Seurat Joukkueet Sarjat Ottelut Tuomarit Ohje Tapahtumat Kirjaudu FI SE UK M4 Nelonen - Nelonen Joukkue O V T H Te Pä

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup -,4 km Sprintti - 9..206 3:08:00,4 km Sprintti 400 m 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 Finaali 2 7 28346 Martti Jylhä 2:54.23 Finaali 3 2 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 Finaali 4 2532926

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla. Oheisesta linkistä voi katsoa Tatu Junnolan GoPro videon Siuntion radalta. http://youtu.be/u6le3o9xszm

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS 25.4.2015 TURUSSA TURUN VALPAS JYVÄSKYLÄN JALO HELSINGIN HERO VANTAAN WANKAT # # # # 3 Henrik LEINO 6 Mads KNUDSEN 4 Niklas HEISVAARA 2 Lari-Pekka LARJOLA 4 Viktor TIMOFEEV

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo

Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET 1 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012

SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012 SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012 Paikka Bridge Areena, Hiomotie 10, Helsinki Läsnä Jarmo Laakso puheenjohtaja sihteeri, toiminnanjohtaja, Skype

Lisätiedot

VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen.

VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen. VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Virolahden

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos:

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: Poliisien SM suunnistuskilpailut 22.8.2013 Raaseporissa Lähtöluettelo N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: M 61 10:30 Risto Vesaluoma 97688 Jokilaaksojen poliisilaitos 62 10:32 Janne Vasenius

Lisätiedot

Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut Kuortane, 18.02.2017 Yksilökilpailut Kävely, alle 65 1. Koivumäki Aimo 71 Po 572 576 (96) 1148 2. Valkealahti Marko 86 Po 540 576 (96) 1116 3. Hill Raimo 75 Po 518

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta Opti Ranking FIN-1096 ÅSS Lindström Thomas Opti

1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta Opti Ranking FIN-1096 ÅSS Lindström Thomas Opti 17. - 18.9.2016 EMK Luokka PurjenumeroSeura (virallinsukunimi Etunimi Syntymä vuo 1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni 2004 2 Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta 2002 3 Opti Ranking FIN-1096 ÅSS

Lisätiedot

Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3. Aika: 1. 2. syyskuuta 2012

Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3. Aika: 1. 2. syyskuuta 2012 Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3 Järjestäjät: Turun Pursiseura ry (TPS) sekä Airisto Segelsällskap i Åbo r.f. (ASS) Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS) Naantalin Purjehdusseura ry (NPS) Gullkrona Kryssarklubb

Lisätiedot

Äänestäjien liitto ry

Äänestäjien liitto ry Äänestäjien liitto ry Tilinpäätös ja toimintakertomus 2009 Äänestäjien liitto ry perustettiin vuonna 2009. Halusimme innostaa ihmisiä mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen luomalla heille työkaluja

Lisätiedot

50m kiväärin SM-kilpailu Y ja N sarjat 2013

50m kiväärin SM-kilpailu Y ja N sarjat 2013 Mikkeli Kyrönpellon ampumarata 10. - 22:07:12 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y 1. Juho Kurki KaA 99 99 99 100 99 100 596 2. Tommi Tella JA 99 99 99 100 100 98 595 3. Teemu Mesiäinen KuusA 100 98 99 100

Lisätiedot

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20 POHJANMAAN III KULTAHIPPUKARSINNAT JA Y/N SARJOJEN AVOIN ILMA-ASEKILPAILU Tulokset ilmapistooli: IT 8 1 Tuomas Olli LappA 95 + 96 = 191 2 Aleksi Heinonen LappA 93 + 90 = 183 3 Topias Teikari IU 82 + 81

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki ROCK'N'SWING GP kilpailut Hämeenlinna 13.2 BOOGIE WOOGIE A yleinen 3 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 4 Samuli Kalliala Pinja Sarviluoma Baunssi Hämeenlinna 44 Olli Rasi Rosanna Valtonen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma ja budjetti 2015

Toimintasuunnitelma ja budjetti 2015 Toimintasuunnitelma ja budjetti 2015 Syysliittokokous 22.11.2014 Kouvola Valmennustoiminta Henkilöstö: Päävalmentaja Tayot. Nuorten olympiavalmentaja Pekkola (Hki). Akatemiavalmentaja Favén (Päijät-Häme).

Lisätiedot

Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna!

Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna! Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna! Ensi vuotta käynnistämme innolla vapaaehtoistoiminnan juhlavuotena. Kutsumme sinutkin mukaan yhteiseen

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN AB (GP) 1 30 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 2 19 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki 3 4 Olli Rasi - Rosanna Valtonen Swing Team Tampere 4 21 Jussi Eerola

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-0 Nilsiä 7:3 HIRVI etunimi sukunimi seura lopputulos ratko 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 30 3 3 33 34 35 36 37

Lisätiedot

Tapahtuma: Airisto Regatta Päivämäärä:

Tapahtuma: Airisto Regatta Päivämäärä: Tapahtuma: Airisto Regatta 2016 Järjestäjä: Turun Pursiseura ry (TPS) yhdessä Päivämäärä: 12 14.8.2016 Airisto Segelsällskap i Åbo r.f. (ASS) Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS) Naantalin Purjehdusseura

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄ- JA -KELKKAURHEILUN MM-, WC- EM- JA EC-MITALIT SUOMESSA

MOOTTORIPYÖRÄ- JA -KELKKAURHEILUN MM-, WC- EM- JA EC-MITALIT SUOMESSA SUOMEN MOOTTORILIITTO ry MOOTTORIPYÖRÄ- JA -KELKKAURHEILUN MM-, WC- EM- JA EC-MITALIT SUOMESSA 1958 EM 2. Maarata Aulis Tuominen 1959 EM 2. Maarata Antti Pajari 1961 EM 1. Maarata Timo Laine 1962 EM 3.

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruus 2012

Hämeen aluemestaruus 2012 Aitovuori, Tampere 07. - 11.09.2012 14:24:07 Vapaapistooli, sarja Y 1. Ari Huhtamäki P-HA 94 86 84 90 90 95 539 2. Jussi Saari P-HA 90 88 89 89 86 85 527 3. Petri Viljanen K-64 88 92 81 77 87 81 506 4.

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot

BOOGIE WOOGIE. BW LAPSI 2 C NIMI NIMI SEURA KAUPUNKI Kimi Manner - Nea Saurio Baunssi Hämeenlinna

BOOGIE WOOGIE. BW LAPSI 2 C NIMI NIMI SEURA KAUPUNKI Kimi Manner - Nea Saurio Baunssi Hämeenlinna BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN A (GP) Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna Benjamin Nousiainen - Anniina Laine Comets Helsinki Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki Masi Saurén - Evgenia Salakhutdinova

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2016 pöytäkirja Aika 19.2.2016 klo 18.00 19.00 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 8/2013 21.11.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 20.11.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm

Lisätiedot

The Finnish Network For Organisations Supporting Family Caring

The Finnish Network For Organisations Supporting Family Caring The Finnish Network For Organisations Supporting Family Caring Perustettu 2005 Suomen Toimii yhdyselimenä omaishoidon alalla tai siihen läheisesti liittyvällä alueella Suomessa toimivien järjestöjen, säätiöiden

Lisätiedot

SEASON CLOSING RACE Tulokset

SEASON CLOSING RACE Tulokset SEASON CLOSING RACE Tulokset 17.-18.3.2007 Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ, Mikko 11,69 C-pojat YLI-OJANPERÄ, Matti SU 12,28 E D-pojat JÄÄSKELÄINEN, Eero SU 12,68 E ITKONEN, Petri SU 13,04 E PELTONIEMI,

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi)

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) 1. Jami Torjama Karkkilan Urheilijat 2. Joona Talvitie Vaasan Toverit 3. Joni Toppinen Ylä-Tikkurilan Kipinä 4. Jimi Haapaniemi

Lisätiedot

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY väylällä pelattujen erikoisrastien pisteiden määrä (max 51 pistettä). EASY Gerkman Elmo Honkoliini Riku 45 Palo Tomi Järvinen Teemu Kyllönen Lenni 49 3) Lahtinen Jenna Leminen Fia 67 Nurkkala Olivia Jenna

Lisätiedot

Poliisien sm-hiihdot sprintti

Poliisien sm-hiihdot sprintti Page 1 / 5 Poliisien sm-hiihdot sprintti T U L O K S E T Oulun Hiihtoseura M60; M55; M50; M45; M40; M35; NYL; MYL; M60_F1; M55_F1; M50_F1; M45_F1; M40_F1; M35_F1; NYL_F1; MYL_F1; M60 Miehet 60 vuotta 1.1

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 100 100 99 97 100 99 595 45x 2. Mikko Luoma KokMAS 93 94 93 93 97 94 564 18x 3. Markku Niemi AlavA 96 91 91 94 97 91 560 19x 4. Markku Haukkala HSA 93

Lisätiedot

Hassen Lokamaratooonin ( ) tulokset. Maraton

Hassen Lokamaratooonin ( ) tulokset. Maraton Hassen Lokamaratooonin (03.10.2015) tulokset Maraton 1.Ollila Veikko 3.49.06 (M 60/1) 2.Shelepen Viatseslav 3.52.13 (M 50/1) 3.Tetri Eino 3.54.10 (M 50/2) 4.Bäckström Miikka 3.57.26 (M alle 40/1) 5.Tints

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00. Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00

Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00. Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00 Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00 Oy Kråklund Golf Ab Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00 Jokamieskentän rakentaminen ja harjoitusalueiden perusparannus Hanke 2014

Lisätiedot

VAMMAISNEUVOSTO HANDIKAPPRÅD. Kauniainen - Grankulla

VAMMAISNEUVOSTO HANDIKAPPRÅD. Kauniainen - Grankulla VAMMAISNEUVOSTO HANDIKAPPRÅD Kauniainen - Grankulla Kauniaisissa on toiminut vuodesta 1989 lähtien vammaisneuvosto, joka edistää ja seuraa kunnallishallinnon eri aloilla tapahtuvaa toimintaa vammaisten

Lisätiedot

Senior Finnish Epee Team Championships Men Espoo

Senior Finnish Epee Team Championships Men Espoo 1 Final results (16 teams) Place Team Nation Club 1 HFM HELSINKI FIN HFM HELSINKI 2 HABDA HELSINKI FIN HABDA HELSINKI 3 UR33 HELSINKI FIN UR33 HELSINKI 4 TMÅF TURKU FIN TMÅF TURKU 5 KAVE TAMPERE FIN KAVE

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2 Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki M 100 m Tuuli: - 1,2 1. Pertti Huovinen LP 11,51 2. Timo Rouhiainen Pirkm 11,65 3. Matti Röppänen

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY.

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 HALLITUS Hallituksen varsinaiset jäsenet: Ville Porthan Kari Puranen Meeri Juusola Ulla Henriksson Varajäsenet: Lotta Seppinen Katja Huurinainen

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Limingan kunnan yleisurheilumestaruudet vuosilta

Limingan kunnan yleisurheilumestaruudet vuosilta yleisurheilumestaruudet vuosilta 2005-2013 Yleisurheilun kunnanmestarit 2013 M, pistekisa (100 m tai 1500 m tai kuula) tulos Matias Tiiro 708 4.13,04 (1500 m) N, pistekisa (100 m tai 1500 m tai kuula)

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2008 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2008 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park

Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park Kädenväännön SM 2015, Härmä, Power Park 25.4.2015 JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. DTF 3. HALKOSAARI, LASSI. POWER BULL RY 4. HIRVIMÄKI, ANTERO. JURVAN URHEILIJAT

Lisätiedot

Lapin AM , Rovaniemi, Ounasvaaran Hii Klo H21 8,19 km

Lapin AM , Rovaniemi, Ounasvaaran Hii Klo H21 8,19 km H21 8,19 km Lähti : 14 Keskeytti : 1 Hylätty : 0 1. 6 Juopperi Sami-Petteri PelPo 44.53 2. 11 Taulavuori Arttu AlatPi 48.04 +03.11 3. 2 Korpi Juho LänRa 48.38 +03.45 4. 3 Martikainen Juha KeuKi 49.38 +04.45

Lisätiedot

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA TYJ säännöt S. 1 (6) I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja tarkoitus II LUKU Yhdistyksen nimi on Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry, ruotsiksi Arbetslöshetskassornas

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely

Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelma 2015-2016 Esittely Ohjelman tavoite Osa seuroista haluaa rakentaa junioritoiminnan keskeiseen osaan koko seuran toiminnassa Tulevaisuuden Menestysseurat ohjelman tarkoituksena

Lisätiedot

LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta)

LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta) LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta) A. STANDARD LUOKKA Päivitetty 18.8.2011 A 1. STANDARD LUOKAN KIERTOPALKINTO, kiertää 2000-2019:

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET

KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET Keskiviikkokilpailu 2015 20.5., 27.5., 3.6., 10.6., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9.2015 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen

Lisätiedot

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Sotaveteraaniliitto ry, ruotsiksi Finlands Krigsveteranförbund rf. Näissä säännöissä

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset ( ) Maraton

Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset ( ) Maraton Hassen 6/10 Tervasaari-hölkkämaratoonin tulokset (07.03.2015) Maraton 1.Ollila Veikko 3.37.40 (M 60/1) 2.Saarinen Janne 3.54.09 (M alle 40/1) 3.Kemiläinen Juha 4.10.53 (M 55/1) 4.Palenius Juha 4.18.58

Lisätiedot

TERVETULOA VESIKOKOUKSEEN

TERVETULOA VESIKOKOUKSEEN TERVETULOA VESIKOKOUKSEEN Pohjois-Kangasalan Vesihuolto-osuuskunta 23.5.2015 Varsinainen kokous Vesi-info Pohjois-Kangasalan Vesihuolto-osuuskunnan varsinainen kokous ESITYSLISTA Aika: la 23.5.2015 kello

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 YLEISTÄ Toiminta-ajatus Olutseura William K. ry perustettiin 25.2.1991 vaalimaan olutkulttuuria, oluttietoutta ja oluen arvostusta llä. Sen lisäksi tavoitteena on jäsenten

Lisätiedot

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005 Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta Tanssiesitysten lomassa suoritettiin menestyksekkäästi F-katselmus

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE

ROCK'N'SWING GP kilpailut BOOGIE WOOGIE ROCK'N'SWING GP kilpailut 25.1.2015 BOOGIE WOOGIE YL GP 7 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 38 Masi Sauren - Evgenia Salakhutdinova Comets Helsinki 40 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets

Lisätiedot