HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö."

Transkriptio

1 HELSINGFORS SEGELSÄLLSKAP R.F. TOIMINTAKERTOMUS 2014 HIENO PURJEHDUSKAUSI 2014 Kesä 2014 oli taas hieno purjehduskausi seuran jäsenille ja seuralle. Vaikka kauteen mahtui myös hallinnon hämmennystä ja draamaa, pursiseura on purjehdusta varten ja sillä saralla meni erinomaisesti. Toimintamme Suomen aktiivisimpana purjehdusseurana jatkui ja tuotti hienoja tuloksia. Saimme paljon uusia junioreita purjehduksen pariin ja monivuotisen aktiivisen valmennuksen tuloksena syntyi myös hienoja kilpailutuloksia, joista erityismaininnan ansaitsevat Zoom8- luokan maailmanmestari Ronja Grönblom, jonka syyskokous valitsi Vuoden HSS- läiseksi 2014 sekä Laser 4,7 luokan alle 16 v. Euroopan mestari Martin Mikkola. Huippupurjehduksemme eli Skiff- center sai myös laajennettua toimintaansa ja vakiinnutti asemansa Suomen johtavana seurana 29er- purjehduksessa. Juho Kotiranta ja Akseli Keskinen edustivat Suomea ISAF Youth Worlds kilpailuissa ja ensimmäinen tiimimme siirtyi jo aikuisten sarjaan eli 49er- luokkaan, josta saamme varmasti jo ensi kaudella hyviä tuloksia. Seurallamme on suurin joukko purjehtijoita Mäkelänrinteen ja Kulosaaren urheilulukioissa. Saimme auditoituna Helsingin seudun urheiluakatemian harjoittelukeskuksena myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n valmennustukea, mikä on hyvä alku yhteistyölle lajiliiton kanssa. Klassikkoveneiden puolella HSS jatkoi suurimman seuran mukaisesti hallitsemalla 8mR- luokkaa ja nyt tuli myös 6mR- luokan mestaruus HSS:lle. Hassen kiveksi kutsutun karin poistaminen edellisenä syksynä osoittautui erinomaiseksi asiaksi kilpailu- ja harjoitusalueen kannalta ja sen seurauksena voitiin Liuskasaaren edustalla järjestää Shampanja- regatan yhteydessä 6mR- ja Hai- veneiden SM:t sekä 49er- luokan EM- kisat. Ja lisäksi Sailing Centerin kaikki kilpailut saatiin purjehdittua aivan terassin edustalla. Meillä on yksi maailman parhaista paikoista yleisölle seurata purjehdusta kilpailulajina Helsingin hienoimmalta terassilta ja upeilta kallioilta. HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö. Länsivajan kokous- ja koulutustiloja laajennettiin ja parannettiin ja se on nyt hyvässä kunnossa ja tarkoitukseensa eli junioreiden valmennuskeskuksena palvelemiseen toimiva ja hyvä. Yksi tärkeä keskusteluteema vuonna 2014 oli uusi Itävaja. Ilahduttavan monet jäsenet osallistuivat keskusteluun ja suunnitteluun. Uutta monitoimista Itävajaa selvästi kaivataan ja sen suunnittelu aloitettiin keväällä Seuran talous kaipaa kipeästi vahvistamista. Työ on alkanut ja sitä on jatkettava määrätietoisesti lähivuodet. Seuran ja yhtiön yhdistetty alijäämä vuonna 2014 oli noin euroa. Koska tappiollisuus on jatkunut pitempään, seuran ja yhtiön yhdistetty oma pääoma on

2 huvennut liian alhaiselle tasolle. Omaan pääomaan tehtiin tilikaudelle 2014 noin euron kertaluontoinen vähennys vastuista, joihin seura oli sitoutunut ennen tilikautta 2014, mutta jotka olivat jääneet avoimiksi. Suuri haaste oli jäseniltä kerättävien maksujen saaminen kassaan. Tilinpäätökseen tehtiin euron alaskirjaus vanhoista epävarmoista avoinna olevista jäsen-, vene- ym. maksusaamisista, Seuran talouden vahvistamiselle on olemassa hyvät edellytykset. Meillä on vahva kassa ja vähän velkaa. Toisaalta saadusta vakuutuskorvauksesta huolimatta seuran kassavarat (n euroa) eivät yksin riitä uuden Itävajan rakentamiseen, vaan lahjoitusvaroja, tukea kaupungilta tai pankkilainaa arvioitiin syksyllä tarvittavan n euron hankkeen käynnistämiseksi. Seuran hyvä tulopohja mahdollistaa suurehkojenkin projektien toteuttamisen, mutta se vaatii menopuolella aiempaa suurempaa kuluseurannan tarkkuutta ja tehokkuutta sekä sellaisten investointien preferoimista, jotka osaltaan myös lisäävät seuran tai yhtiön tuottoja. Parhaiten edistämme sekä seuran toiminta- ajatusta että talouden vahvistamista panostamalla voimakkaasti jäsenrekrytointiin. Tähän HSS:llä on erinomaiset mahdollisuudet erityisesti junioritoiminnan että Sailing Center toiminnan kehittämisen kautta. Hienon purjehduskauden lopulla alkusyksystä 2014 paljastui epäselvyyksiä lauttaliikenteen tilityksissä, entisen kommodorin Harri Tanhuanpään ja hänen puolisonsa omistaman yhtiön Transactor Oy:n ja seuran välisissä laskutuksissa sekä seuran kassavarojen käytössä. Kommodori Harri Tanhuanpää, joka vastasi myös seuran talousasioista, erosi tehtävästään ja asioita puitiin läpi syksyn. Lopulta asioista saatiin sovittua, Transactor Oy palautti seuralle suurimman osan rahoista, joita se oli laskuttanut seuralta ja myös lauttarahat sekä muut epäselvyydet selvitettiin ja saatettiin kuntoon. Vaikka hallitukselta menikin runsaasti aikaa ja energiaa syksyn aikana asioiden selvittämiseen, ylimääräistä jäsenkokousta myöten, lopulta seura ei kohtuuttomasti kärsinyt näistä tapahtumista. Hallitus vaihtui lähes kokonaan syyskokouksessa. JUNIORIKOMITEA katso ruotsinkielinen teksti SKIFF CENTER 2014 Harri Roschier HSS:n Skiff toiminta kehittyi hyvään suuntaan Veneitä / teameja tuli selvästi lisää ja 3-5 päivänä viikossa HSS:n edustalla harjoitteli 6-7 venekuntaa. HSS hallitsi vahvasti suomen 29 er purjehdusta viime kaudella. Ensimmäistä kertaa HSS sai Purjehdus ja veneily Ry:n puolelta valmennustukea huippupurjehdukseen, mikä oli erinomainen ensiaskel liiton ja HSS:n välisessä yhteistyössä.

3 Samoin positiivinen yhteistyö Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa mahdollisti aikaisempaa tehokkaamman fysiikkaharjoittelun ( 3-4 krt / vko) ja fyysisen kunnon testaukset. Neljän huipputiimin osalta aktiivinen winter tour Europpaan talviaikaan, Saksan avoimet 29 er mestaruudet, Euroopan 29 er mestaruuskisat, Viron 29 er avoimet mestaruuskisat, 29 er SM kisat, KSSS Olympic regatta, 29 er ranking ja 49 er Euroopan mestaruuskisat ( tutustumismielessä) tekivät kaudesta huipputiimeille jo lähes ammattimaista toimintaa. Lisäksi team Kotiranta Keskinen edusti Suomea ISAF Youth Worlds kisoissa sijoittuen 14. Varsinaista kansainvälistä läpimurtoa ei vielä tullut, mutta parhaat tiimit haastoivat jo ajoittain mailman huippuja ja ahkera työ tuo varmasti paranevia tuloksia vuosi vuodelta. Päävalmentajana toimi edellisen vuoden tapaan Ramon Aixemon. Uusi positiivinen asia oli tiivis yhteistyö ruotsalaisen tiimin kanssa, jonka on tarkoitus jatkua myös Yksi 29 er tiimi ( Kotiranta Wendt ) siirtyi jo vähitellen viime kesän aikana 49 er luokkaan, josta loppukaudesta alkoi tulla myös hyviä tuloksia. (GP final 3. ) KILPAILULAUTAKUNTA Salla Itäaho Vuonna 2014 HSS jatkoi toimintaansa vahvana kansallisten purjehduskilpailujen järjestäjäseurana. Kauden aloitti HSS Spring Cupiksi uudelleen nimetty perinteinen kölivenekisa, aikaisemmin Olympic Cup. Kisaan osallistui 38 venettä. Ensimmäistä kertaa päästiin kilpailu purjehtimaan aivan HSS:n edustalla C- rata- alueella, jolta viime kesän aikana oli räjäytetty pois sen keskellä sijainnut matalikko. Kilpailu ratkesi jo lauantaina, sillä sunnuntain tyynessä kelissä ei päästy purjehtimaan. Kesän suuri juniorikilpailu Down Town Race purjehdittiin kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Jälleen kerran saaren kokoontui suuri joukko pieniä ja vähän isompia Optimistijollapurjehtijoita, kisaan osallistui 94 ranking- ja 26 kadettipurjehtijaa Optariradoilla sekä 8 venekuntaa 29er- radalla. Helsingin Regatta järjestettiin viimeistä kertaan Helsingin Regatta- toimikunnan organisomana. Regattajuhlassa juhlittiin ja lämpimästi kiitettiin kisan voimahahmoa Kati Tähkäpäätä hänen 20 vuoden toiminnastaan Helsingin Regatan hyväksi. Elokuun suurtapahtuma Samppanjaregatta keräsi Liuskasaareen n.110 klassikkopurjehtijoiden venekuntaa. Kisassa ratkaistiin Hai- ja 6mr- luokkien Suomen mestaruudet, joista jälkimmäisen voitti oman seuran vene, Tapio Lehtisen kipparoima May Be IV. Elokuussa järjestettiin myös vuoden hauskin kilpailu Linnanmäkiregatta, jossa 56 kilpauraansa aloittavaa Optimistipurjehtijaa pääsi kokeilemaan kisatunnelmaa aurinkoisella Töölönlahdella. Kilpailu keräsi paljon katsojia rannalle pikkujunnuja kannustamaan.

4 Loppukesästä HSS:n järjestämissä kisoissa purjehdittiin myös 5mr- luokan luokkamestaruudesta , F18- veneiden Suomen mestaruudesta ja Naisten Match Race- purjehduksen Suomen mestaruudesta Lisäksi kauden aikana järjestettiin harjoituskilpailuja köliveneille ja kevytveneiden junioriluokille. Kauden päätteeksi lokakuussa purjehdittiin juniorien seuran mestaruudesta ja sen jälkeen pienimmät juniorit haastoivat vanhempansa Optikilpailuun Uno Trophyssä. Kilpailujärjestäjäorganisaatiota vahvistettiin maaliskuussa järjestettävällä kilpailujärjestäjäkurssilla, johon osallistui 8 seuran jäsentä. Kolme HSS:n kilpailujärjestäjää osallistui SPV:n kilpailupäällikkökurssille ja kaksi heistä pätevöityi kesän aikana SPV:n kansallisiksi kilpailupäälliköiksi. Lisäksi seuran jäsenille tarjottiin koulutusta VHF:n käytössä. SENIORIKOMITEA katso ruotsinkielinen teksti AUDI HSS SAILING CENTER 2014 Juuso Leivonen Vuonna 2014 Centerin toiminta oli jälleen erittäin aktiivista, kun yli 120 jäsentä purjehtineljällä eri veneluokalla ja eri tasoilla. Kun vuoden 2013 suuri haaste oli toiminnan vakauttaminen ja Centerin hallinnon kuntoon laittaminen, niin vuonna 2014 lopussa pystyimme toteamaan, että aiempien vuosien työ kantoi hedelmää. Viime vuonna vuosikertomuksessa kirjoitin, että Centerissä on niin moninaisia ja liikkuvia palasia on sen verran paljon, että paketti ei enää pysy kasassa puhtaan vapaaehtoiselta pohjalta. Siksi Vuonna 2013 lopussa päätettiin, että Centerille palkataan Center manager. Tämä osoittautui erittäin hyväksi päätökseksi. Center manager hoiti aikaisemmin erittäin työlään ja komitean vetäjiltä erittäin paljon aikaa ja vaivaa vieneen hallinnollisen työn ja jäsenten suuntaan tapahtuneen viestinnän. Center managerin palkkaamisesta huolimatta, Center toimi myös 2014 pitkälti vapaaehtoisvoimin. Ja vapaaehtoistoiminnan puitteet olivat myös aiempaa paljon paremmin kunnossa, kun hallinto, taustatoiminnot ja Centerin normaalitoiminta, eli hankinnat, valmennukset, kurssitukset jne. hoituivat managerin toimesta. Näin Centerin komitea pystyi keskittymään siihen työhön, mitä varten se on olemassa, eli suunnittelemaan ja tekemään toimintaa. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille ja erityisesti komitealle! Ilman teidän panosta, Center ei pyörisi mitenkään. Lisäksi tässä kohdin pitää kiittää myös Juho Karhua, joka toimi Center managerina 2014 ja lisäksi oli aktiivinen ja paljon purjehtiva ja kilpaileva jäsen. Kausi 2014 alkoi edellisten vuosien tapaan Venemessuilla ja GoExpossa, jossa tehtiin aktiivista markkinointityötä. Erityisesti GoExpossa tehty markkinointi koettiin erittäin onnistuneeksi. Varsinainen toiminta käynnistyi maaliskuussa, kun kevään luentosarja, jossa käsiteltiin fleetin ja matchin taktiikkaa ja purjetrimmauta sekä viikonlopun mittainen tuomarikurssi johdattivat jäsenet, uudet ja vanhat alkavaan kauteen. Center uudisti myös

5 verkkosivunsa heti vuoden alussa. Kilpailukalenteri, treenit, leirit ja muu toiminta oli pitkälle suunniteltuna jo tammikuun alussa ja pystyttiin viestimään aikaisempia vuosia huomattavasti paremmin. Tällä heti vuoden alusta alkaneella aktiivisella viestinnällä saimme erittäin positiivisen vireen alkavaan kauteen. Tästä oli testamenttina hyvin kasvanut jäsenmäärä, joiden kanssa pystyimme nostamaan lasia vuoden lopussa. Centerin veneille tehtiin, Lasereita lukuun ottamatta, keväällä laaja kunnostustyö. Työ tapahtui pitkälti vapaaehtoisten voimin, mutta toki myös ammattilaisia apuna käyttäen. Vapaaehtoistyötä tehtiin lukemattomia tunteja erittäin monen jäsenen toimesta, mutta erityisen kiitoksen ansaitsee jälleen Tusse Tallberg, joka neuvoillaan ja panoksellaan mahdollisti tämän vapaaehtoistyön, sekä Ville Niskanen ja Ilya Baraev, jotka Elliottien ja 606sten vastaavina nuotittivat ja patistivat talkoolaiset töihin päivä ja viikko toisensa jälkeen, useimmiten itsekin paikan päällä ollen. Tämä kevään työ jätti veneet parempaan kuntoon, kuin missä ne ovat olleet pitkään aikaan. Seuraava työ on purjeiden uusiminen Itä- vajan paljon jälkeen. Jäljelle jääneet purjeet alkavat olla tiensä päässä ja etenkin Elliottien ja SM40:sten purjeet vaativat uusimista. Onneksi purjeita on saatavilla ja hankinnat tehdään asteittain kauden 2015 ja 2016 aikana, mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu. Kausi alkoi suunnitellusti, vaikka ensimmäisenä veneiden laskuviikonloppuna Skifferhomenin lahti olikin vielä jään peitossa. Toukokuun alussa järjestetty avoin Try Out Day veti jälleen suuren määrän kaupunkilaisia tutustumaan purjehdukseen ja HSS:ään. Myös peruskurssit ja matchin introkurssi olivat erittäin suosittuja. Treenit pyörivät edellisen vuoden tapaan neljänä päivänä viikossa eri veneluokissa. Valmentajina toimivat Pasi Palmu, Ville Väresmaa sekä Nicke Borenius. Kaikki valmentajat saivat erittäin hyvät arvosanat työstään. Ohjattujen valmennusten lisäksi jäsenet olivat aktiivisesti vesillä harjoitellen ja kisaillen myös keskenään. Vuonna 2014 järjestettiin edellisen vuoden tapaan Center Cup sarja, jota purjehdittiin maanantaisin Elliotteilla. Center Cupin lisäksi vuoden läpi pyöri vuonna 2013 käynnistetty Centerin keskiviikkokisa, joissa etenkin Laser16 purjehtijat ja veneet olivat aktiivisesti mukana. Myös SM40 veneet kilpailivat omissa kilpailussa, jotka järjestettiin yhteistyössä NJK:n kanssa. Centerin purjehtijoita osallistui Hangon regattaan SM40- sarjassa, 606silla sekä NJK:n J80- veneissä. Centerin kilpailukalenteri koostui Center Cupista ja keskiviikkokisoista sekä Helatorstain SM40- kisasta, Summer Cup G4 kisasta Ellioteilla, Champagne Regatta G4 kisasta Ellioteilla, naisten match race SM- kisoista 606:lla, G4- kisasta SM40- veneillä sekä End of Season kisasta Elliotella. Lisäksi järjestettiin lipunlaskun alla Jallu- segling, joka purjehdittiin vaihtuvilla miehistöillä fleet- lähtöinä. Lipunlaskun jälkeen järjestettiin illallinen klubihuoneessa, johon osallistuivat sekä purjehtijat että muita seremoniassa paikalla olleita jäseniä. Illallisella jaettiin juhlallisin menoin ja jallua nauttien Center Cup sarjan sekä Centerin fleet- sarjan palkinnot sekä itse Jallu- seglingin palkinto. Kauden päätti perinteisesti jo toista kertaa järjestetty Tapaninpäivän Boxing Day race, jossa tänäkin vuonna, ohuista jäistä ja lumipeitteestä huolimatta kilpaili kolme joukkuetta. Centerin sosiaalinen elämä oli jälleen aktiivista. Talkoisiin osallistui suuri määrä jäseniä ja myös muihin yhteisiin ponnistuksiin, kuten kisojen järjestelyihin otettiin osaa innolla. Grilli oli kuumana ja yhdessä olosta nautittiin. Kuten aikaisemmin, voi todeta, että Centerin henki on hyvä, kun jäsenet haluavat jäädä spekuloimaan ja keskustelemaan keskenään myös treenien ja kisojen jälkeen. Jälkipelit joko Skifferissä, Boathousessa tai Länsivajassa olivat osa lähes

6 kaikkia tapahtumia. Illalliset kauden päättäjäisten jälkeen klubihuoneella, Champagne Regatan jälkeen Skifferin pizzoilla tai End of Seasonin lauantaina Skifferin simpukkapatojen äärellä jälleen korostivat sitä hyvää yhteishenkeä, joka Centerissä ja yleisesti Helsingin ja muun Suomen matchaajien ja muiden purjehtijoiden kesken on. Klubihuoneella järjestetyt rapujuhlat SM40- kisojen aikana olivat myös yksi sosiaalisen kalenterin kohokohdista. Erityisen ilahduttavaa oli jälleen tänä vuonna tiivis yhteistyö, jota teimme NJK:n Centerin kanssa. Suunnitelmissa onkin yhteistyön merkittävä tiivistäminen, jota kautta voimme tarjota molempien Centereiden jäsenille mahdollisuuden purjehtia molemmissa seuroissa, vähentää päällekkäistä työtä, parantaa yhteistä koordinaatiota ja yleisesti edistää purjehdusharrastusta pääkaupunkiseudulla. Yhteistyöneuvotteluja on käyty, hallituksen siunauksella, vuoden 2014 loppuun mennessä hyvässä hengessä Centereiden komiteoiden tasolla. Vuonna 2015 keskustelu etenee seurojen hallituksiin. Nähtäväksi jää, miten itse seurat suhtautuvat tähän yhteistyöhön. Kiitos jälleen NJK:n Centerille erittäin hyvästä yhteistyöstä sekä kilpailujen osalta että sosiaalisella puolella! KILPAILUTULOKSIA 2014 SM40 Pingtst G5 1. Juho Karhu 2. Kimmo Kääriä 3. Lauri Kääpä Summer Cup G4 (Elliott 6m): 1. Jon Eriksson 2. Tusse Tallberg 3. Ville- Veikko Niskanen Jacquart Match Cup G4: 1. Matthew Jerwood (AUS) 2. Tusse Tallberg 3. Matias Knip Women's National Championships G3: 1. Martina Karlemo 2. Mikaela Fors 3. Daniela Rönnberg SM40 Autumn G4: 1. Mati Sepp (EST) 2. Kimmo Kääriä 3. Olli- Pekka Lumijärvi Elliott End of Season Race: 1. Rasmus Päivärinta 2. Juho Karhu 3. Matias Knip

7 1.11. Final End of Season Jallu segling 1. Tusse Tallberg 2. Matias Johansson 3. Henri Hätönen Boxing Day G5 1. Joonas Lindgren - Matt Hodgo 2. Tusse Tallberg - Mikael Vaherjoki - Nilla Möller 3. Juuso Leivonen - Matias Johansson Elliott 6m Center Cup overall ranking: 1. Juho Karhu 2. Lauri Kääpä 3. Ilya Baraev Wednesday race Laser 16 overall ranking: 1. Lauri Jaakkola (also awarded together with his crew for being the most active Wednesday race participant) 2. Igor Ivanov 3. Henri Hätönen Wednesday race 606 overall ranking: 1. Juho Karhu 2. Eero Palomäki 3. Jonas Roininen KLASSIKKOKOMITEA täydellinen teksti ruotsin kielellä Klassikkorekisteri Klassiset veneet on tunnustettu olennaiseksi osaksi yhteistä kulttuuriperintöämme, jotta veneisiin, ja niiden käyttöön liittyvä tieto saataisiin talteen on vuonna 2012 perustettu Klassikkorekisteri. Kulttuurihistoriallisesti erityisen merkittäville veneille voidaan antaa myös K- merkintä. Rekisterin ylläpidosta vastaa Mahogany Yachting Society MYS ry/rf. Pitkän tähtäimen suunnitelma on siirtää rekisterissä olevien veneiden tiedot osaksi Museoviraston ylläpitämää kulttuuriperintörekisteriä. Klassikkorekisteri ja K- merkintä hakemukset käsittelee nimetty asiantuntijalautakunta, jossa on erikoisosaamista liittyen veneenrakennukseen, veneensuuunnitteluun, purjevenetietoon, moottorivenetietoon, entisöintiin, kulttuuriperinnön säilyttämiseen, historiaan, julkaisutoimintaan, valokuvaukseen ja näyttelytoimintaan. Kaikki yli 50 vuotta vanhemmat veneet voivat hakea Museovirastolta avustusta. Lisätietoja museoviraston sivuilta: HSS:n klassikkokomiteasta Heikki Häyhä kuuluu asiantuntijalautakuntaan.

8 KLUBITOIMINNAN SELKEYTTÄMINEN Esko Kilpi, Max Wuori Pursiseura on viime vuosina ollut myllerryksessä ja samaa koskee Klubitoimikuntaa. Vuonna 2014 jatkettiin edellisvuonna alkanutta linjaa jossa klubitoimikunta oli esillä enemmän tilaisuuksissa, tunnistettavissa omista vihreistä paidoistaan. Klubitoimikunta oli mukana lukuisissa talkoissa, SM- 40 kisoissa, DTR.ssä, keskiviikkokisoissa, Samppanjaregatassa ja Andö Cupissa. Pääpaino oli saada selkeyttä toimintaan, tiivistää yhteistyötä muihin toimikuntiin sekä rakentaa parempaa yhteistyötä tavaratoimittajien kanssa. Pääyhteistyökumppaneina toimi Helsingin Makkaratehdas ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Esko Kilven luopuessa valtikasta ja seuran uudet tuulet vaikuttavat myös klubitoimikunnan toimintaan. Tulevana vuonna on tarkoitus vahvistaa rivejä niin että jokaisesta toimikunnasta olisi edustus klubitoimikunnassa. Tämä vahvistaa toimikunnan perimmäistä tarkoitusta jossa on tarkoitus tuoda toimikuntia ja jäseniä lähemmäksi toisiaan. Sitä punaista lankaa tullaan viemään määrätietoisesti eteenpäin myös tulevina vuosina. Elvytämme myös hyviä perinteitä HSS.n historiasta ja pyrimme luomaan uusia toimintamalleja. Tuleva toiminta perustuu Esko Kilven vankalle pohjatyölle. Kiitos Eskolle siitä! Tästä on hyvä jatkaa. KIINTEISTÖT Pia Grönblom Kiinteistötoimikunnan tärkein osa- alue eli Itävajan suunnittelu jatkui aktiivisesti. Helmikuussa järjestettiin Ilkka Suppasen johdolla HSS:n Itävaja- ja kokonaiskehitys work shop. Parisenkymmentä seuran arkkitehtiä ja muuta vapaaehtoista kokoontui klubihuoneeseen. Työryhmiltä tuli hyviä ideoita ja luonnoksia mahdollisesta uudesta Itävajasta ja Liuskasaaren kehitysmahdollisuuksista. Suunnittelun pohjana käytettiin 2013 tehdyn jäsenkyselyn tuloksia. Kiinteistökomitea järjesti myös keskusteluillan Itävajan suunnitelmista. Aiheesta keskusteltiin vilkkaasti. Neljä seuran arkkitehtia ilmoitti kiinnostuksensa Itävajaprojektin pääarkkitehdin tehtävään. Salla Itäaho auttoi haastattelu- ja valintaprosessissa. Huhtikuussa Yrjö Rossi valittiin tehtävään ja suunnittelutyö pääsi käyntiin. Loppukesästä ilmenneet rahoitukseen liittyvät realiteetit pakottivat kiinteistökomitean tarkistamaan suunnitelmiaan ja aikataulujaan. Länsivajan parville tehtiin toimintasuunnitelman mukaisesti huoneita. Juniorit ja Sailing Center sai lisätilaa toiminnalleen. Kilpailutoimikunta sai omat tilat ensimmäisen kerroksen eteläpäädystä. Klubirakennuksessa tehtiin pieniä korjaus- ja sähkötöitä. Liuskasaaressa, Andössä ja Getörenissä järjestettiin jokavuotiset talkoot.

9 Talouskatsaus: TALOUTTA VAHVISTETTAVA - Arto Seppovaara HSS- konsernin talous on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Tämä kertoo seuran kasvaneista toiminnallisista mahdollisuuksista. Kehittämistä vaatii se, että kulut ovat kasvaneet vielä tuottoja enemmän. Konsernin eli seuran ja Hamservicen yhteenlaskettu alijäämä oli vuonna 2014 noin euroa ja seuran alijäämäksi tuli jopa euroa. Seuran oma pääoma on huvennut liian alhaiselle tasolle. Kun oma pääoma oli vuoden 2013 lopussa vielä euroa, oli se vuoden 2014 lopussa enää euroa. Suuren alijäämän lisäksi seuran omaa pääoma alensi euron vähennys, joka on tehty tase- erään Balanserade vinstmedel. Tämä aiheutui siitä, että seuralle tuli vielä tilikauden lopussa ja uuden tilikauden alussa vastattavaksi sitoumuksia, jotka oli tehty ennen tilikautta 2014 ja jotka olivat jääneet hoitamatta. Näitä vuotta 2014 vanhempia menoja ei ole voitu sisällyttää vuoden 2014 kuluiksi, vaan niiden kanssa on menetelty kirjanpitolautakunnan suosituksen mukaisella tavalla kirjaamalla alas omaa pääomaa. Käytännössä nämä vanhat sitoumukset koskivat esimerkiksi Elliott- veneiden vanhoja vuokria sekä vuodesta toiseen väärille vuosille jaksotettuja kaupungin suurehkoja vuokralaskuja. Verrattaessa HSS- konsernin toteutumalukuja vuoden 2014 budjettiin, toimintatulot olivat euroa budjetoituja suuremmat. Toisaalta medelanskaffning jäi euroa budjetoitua pienemmäksi eli tulot kokonaisuutena toteutuivat melko tarkkaan budjetoidun mukaisesti hieman kasvaen. Kokonaiskustannukset sen sijaan ylittivät budjetin huomattavasti eli eurolla. Suurin, euron ylitys oli muissa kustannuksissa, palkkakustannukset jopa alittivat budjetoidut palkat ( eurolla). Koska muut kustannukset koostuvat hyvin monista erilaisista eristä, tämä kuvastaa suurta tarvetta kiinnittää huomiota yleiseen kulukuriin ja sen valvomiseen seurassa. Taloutta on vaikea kääntää terveemmäksi isoilla helpoilla keinoilla, taloudenpidon tarkkuuden on oltava mukana kaikessa pienessäkin toiminnassa. Myös mahdolliset investoinnit tulisi pyrkiä kohdistamaan niin, että niillä pyrittäisiin saamaan lisätuottoja tai parantamaan nykyistä kulurakennetta. Seuran kassatilanne on sinällään vahva. Seuran ja Hamnservicen tileillä oli vuoden 2014 lopussa yhteensä noin euroa. Seura on kuitenkin vuonna 2013 saanut euroa palovakuutuskorvausta, josta noin puolet on siis käytetty. Osin varoja on käytetty palon jälkeisiin välttämättömiin töihin, mutta osaksi myös alijäämäiseen toimintaan. On pidettävä huolta siitä, että vahvaa kassaa ei enää käytetä seuran tulotason ylittävään toimintaan. Seuran nykyiset lainat rahoituslaitoksilta ovat kohtuullisen pienet, noin euroa. Lainamäärän mahdollinen kasvattaminen esimerkiksi uuden Itävajan rakentamiseksi edellyttää siis sitä, että saamme seuran talouden riittävän vahvaksi mahdollisesta lisälainanhoidosta selviämisen varmistamiseksi.

10 HSS koncernresultat Intäkter totalt Utgifter totalt Investeringar Nya lån 0 0 Amorteringar HSS koncernresultat Ekonomisk utveckling Intäkter totalt Utgifter totalt Investeringar Nya lån Amorteringar Kassaflöde

11 Funktionärer och nämnder valda av höstmötet Styrelsen Styrelsen valdes av höstmötet 2013 på Skifferholmen och konstituerade sig i januari Styrelsen arbetade under året med följande sammansättning: Invalså r Uppgift Kommodor Harri Tanhuanpää 2012 Strategi, ekonomi Vicekommodor Harri Roschier 2011 Förvaltning, elitsegling Vicekommodor Juha Tammela 2011 Sport Ledamot Jaakko Tapaninen 2013 Information Intendent Pia Grönholm 2011 Fastigheter Hamnkapten Tommi Tikanoja 2012 Hamn Ledamot Johan Ehrnrooth 2012 Junior Ledamot Johanna Partti 2013 Junior Ledamot Juuso Leivonen 2011 Sailing Center

12 Stadgeenliga medlemsmöten HSS ordinarie vårmötet hölls den på Skifferholmen. Ordinarie höstmötet hölls den på Skifferholmen. Kommodor: Tapio Lehtinen (för ett år) Sportkommodor: Salla Itäaho (för två år efter Juha Tammela) Vice- kommodor (förvaltning): Mikael Aminoff (för ett år i stället för Harri Roschier) Styrelsemedlem: Mika Vainio- Mattila (för tre år efter Johan Ehrnrooth) Styrelsemedlem: Kim Lindroos (för två år i stället för Tommi Tikanoja) Styrelsemedlem: Arto Seppovaara (för ett år i stället för Jaakko Tapaninen) Styrelsemedlem: Ismo Hentula (för tre år efter Jonna Partti) Styrelsemedlemmar som sitter fullt mandat på tre år: Pia Grönblom och Juuso Leivonen Revisorer: Laura Castrén och Lauri Mäki från Hill Audit Besiktningsnämnden: Ernst Tillander (Ordf.), Hans Ekman, Kaj- Gunnar Hagman, Mika Louhivaara, Olli Peltomaa, Peter Rosenblad, Satu Salmivalli, Johan Storgårds, Tommi Tikanoja Seglingsnämnden: Salla Itäaho (Ordf.), Ulrika Emmerstedt, Vivi Fleming, Pia Grönholm, Esko Hakulinen, Nina Jacoby, Juuso Leivonen, Timo Mustakallio, Jan Paukkunen, Jussi Seppälä, Jon von Weissenberg, Klubbmästare: Max Vuori Hamnkapten: Kim Lindroos Juniorchef: Mika Vainio- Mattila

13 Valkommittén: Jon Granström (Ordf.), Heikki Häyhä (Klassiker), Fredrika Kuuskoski (Sailing Center), Juha Parikka (Långfärd), Martin Schröder (Juniorer) Övriga kommittéer, arbetsgrupper och tränare Sportkommittén: Juha Tammela, Arvo Paukkunen, Kim Holm Pokal- och meritförteckningskommittén: Arvo Paukkunen, Kim Holm Juniorkommittén: Johan Ehrnrooth (Ordf), Jaakko Svinhufvud - Svarta gruppen, Månna Godenhjelm - Röda gruppen, Jon von Weissenberg - Violetta gruppen, Ville Autere - blåa gruppen, Riku Huopaniemi Zoom+Laser 4.7 gruppen, Jonna Partti medlem, Anu Vauhkonen - infoansvarig, Pia Grönblom medlem Träningsverksamhet - juniorer: Ansvarig tränare: Sam McKenzie Tränare, ledare och biträdande ledare juniorträning i Violetta, Blå, Gröna och Opti- Fun- grupperna: Niclas Borenius, Pinja Harjunpää Hjälptränare: Oscar van Heerden, Lasse Tammela, Adele Tanhuanpää och Daniel Sandström, Sebastian Sandström Fernando "Happy" Allegre, chefstränare för Down Town Clinic Sailing Center: Juuso Leivonen (ordf.),ilya Baraev, Antonia Degerlund, Maija Harjama. Oskari Heikkilä,Henna Holopainen, Kimmo Kääriä, Matias Knip, Disa Långström, Susanna Lumme, Ville Niskanen, Piia Rahikka, Dominik Röttsches, Mika Seppälä, Asta Seppinen, Center Manager: Juho Karhu Hamnkommittén: Tommi Tikanoja (ordf), Olli Ahti, Hans Groop, Torsti Hyvönen, Mauri Keskinen Intendentkommittén: Pia Grönblom (ordf), Mikael Aminoff, Kim Holm, Jari Kotiranta, Tapio Lehtinen, Tommi Tikanoja Arbetsgruppen för Östra skjulet: Pia Grönblom (ordf), Mikael Aminoff, Kim Holm, Esko Kilpi, Teemu Kurkela, Tapio Lehtinen, Jukka Linko, Harri Roschier, Timo Saalasti, Jaakko Tapaninen, Tommi Uksila, Kim Weckström Klubbkommittén: Esko Kilpi (ordf), Oskari Heikkilä, Satu Heikkilä, Kati Kleimola, Nilla Möller, Nicole Nousiainen, Jan Paukkunen, Juha Saari, Benjamin Sundberg, Mikael Vahervuo, Helen Wrede, Max Wuori,

14 Klassikerkommittén: Esko Kilpi (ordf)yrjö Rossi, Tom Jacoby, Kim Weckström, Tommi Tikanoja, Heikki Häyhä, Erkki Autio, Kari Loukola, Helen Wrede, Mikael Aminoff, Max Wuori, Timo Saalasti, Mikael Stelander, Jukka Ahokas, Teemu Kurkela, Jon Granström, Kari Loukola, Kari Koponen Informationskommittén: Kim Weckström (ordf), Pia Grönblom, Esko Kilpi, Rolf Kokkola, Nilla Möller Senioravdelning: Rolf Kokkola (ordf), Kati Tähkäpää, Tobi Törnqvist, Christer Hagman, Kim Holm Besiktning: Ernst Tillander (ordf.) Hans Ekman, Kaj- Gunnar, Kimmo Kienanen, Mika Louhivaara, Olli Peltomaa, Peter Rosenblad, Satu Salmivalli, Johan Storgårds, Tommi Tikanoja Hamnservice Ab HSS:s styrelse: Harri Tanhuanpää (ordf.) Esko Kilpi, Kim Weckström HSS Personal: Samuel Holm och Salla Tammela (kansli), Mikael Westerlund (hamn) 2014 Utmärkelsetecken Årets HSSare: Ronja Grönblom (Zoom VM 1.) Juniorutmärkelser: Årets junior, kommodorpokalen 1934: Ronja Grönblom (Zoom VM och FM) Vågspel- pokalen för bästa framgång i internationell/ nationell tävling: Martin Mikkola (Laser U16 EM) Gott sportsmanskap, E. A. Kreanders vandringspris från år 1925: Joakim Svinhufvud Priset för de interna mästerskapen i optimistklassen: Joakim Svinhufvud A. A. Haars minnespris för god kamratskap: Liam Stampone

15 Juniormärket i 1. Klass: Ronja Grönblom, Joakim Svinhufvud, Mainio Ormio, Elias Odrischinsky, Alexander Grönblom Juniormärket i 2. Klass: Patrick Schröder, Mikael Mustakallio, Jaakko Vauhkonen, Noel Laukkanen, Emma Grönblom, Lilian Tanhuanpää, Ellen Ormio, Kim Oskar Godenhjelm, Adele Tanhuanpää, Sara Ehrnrooth Juniormärket i 3. Klass: Elli Vainio- Mattila, Iivo Huopaniemi, Amos von Weissenberg, Rasmus Ader, Andreas Schröder, Anna Partti, Belinda Ehrnrooth, Iida Vauhkonen, Liam Stampone, Sophie Seppälä, Ester von Weissenberg, Vivi Hafrén, Henrik Vaalavuo HSS värden 1. Passion för seglingen 2. Aktiv deltagande och gemenskap 3. Omvårdnad och förkovran av seglingskunnandet och sjömanskap 4. Respekt, uppmuntran och vänlighet i all verksamhet 5. Bevarandet av sällskapets bästa traditioner samt förnyelse 6. Initiativtagare i Finland och internationellt HSS verksamhetsändamål HSS verksamhetsändamål är att: 1. främja segelsporten 2. sprida kunskap om gott sjömanskap samt 3. bereda medlemmarna möjlighet till aktivt båtliv Helsingfors den Styrelsen

HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö.

HSS Boat Housen isännöinti siirtyi keväällä Royal Ravintoloille. Toiminta lähti hyvin käyntiin ja toivomme, että edessä on pitkä ja antoisa yhteistyö. HELSINGFORS SEGELSÄLLSKAP R.F. TOIMINTAKERTOMUS 2014 HIENO PURJEHDUSKAUSI 2014 Kesä 2014 oli taas hieno purjehduskausi seuran jäsenille ja seuralle. Vaikka kauteen mahtui myös hallinnon hämmennystä ja

Lisätiedot

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Suomen 6mR- liitto ry, Finlands 6mR- förbund rf 21. lokakuuta 2015 Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Aika: Keskiviikko, 21.10.2015, klo 18:00 Paikka: Brändö Seglare(BS) / Kulosaari 1. Kokouksen

Lisätiedot

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2014

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2014 UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2014 Kausi 2014 aloitettiin tammikuussa kun vietimme jo perinteeksi muodostunutta junnutalvipäivää Hiihtoputkessa ja Uudenkaupungin uimahallissa kuudetta kertaa. Ohjelmassa oli mm.

Lisätiedot

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015

UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015 UPS JUNIOREIDEN KAUSI 2015 Kausi 2015 aloitettiin tammikuussa, kun vietimme jo perinteeksi muodostunutta junnutalvipäivää Hiihtoputkessa ja Uudenkaupungin uimahallissa seitsemättä kertaa. Ohjelma oli perinteinen,

Lisätiedot

Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017!

Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017! Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017! Tässä kirjeessä pyrimme antamaan sinulle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien purjehdusharrastusta HSS:llä.

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 22.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja paattyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siita palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä (PKS). 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät ole voimassa

1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä (PKS). 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät ole voimassa HSS DOWN TOWN RACE 2015 12.-14.6.2015 Helsingfors Segelsällskap r.f Helsinki, Liuskasaari yhteistyössä Suomalainen pursiseura ry Helsinki, Sirpalesaari KILPAILUKUTSU 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja päättyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siitä palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) 1. Kokouksen avaus Esityslista 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan ääniluettelo 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

3. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Mika Karaila, Jussi Karjalainen 5. FIN-784 Hookaksoo Harri Nurmio, Janne Levula, Jyrki Saloniemi

3. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Mika Karaila, Jussi Karjalainen 5. FIN-784 Hookaksoo Harri Nurmio, Janne Levula, Jyrki Saloniemi Tapsilaiset toiminnassa 2006. Rieväkylän regatta. 6. FIN-746 Lexica Pasi Kaukinen, Miku Olkkonen 7. FIN-129 Tampereen asuntomeklarit Jaakko Tuominen, Vesa Martikainen 9. FIN-137 Margitta Olli Wuori, Topi

Lisätiedot

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014 Helsingin miekkailijat Vuosikokous 2014 Seuramme arvot Tasa-arvo, suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus Tvåspråkighet Sosiaalinen yksilölaji Elinikäinen ilo Yksilön kunnioitus Yhdessä tekeminen Toimintaa

Lisätiedot

Seuran edelliselle tilintarkastustoimistolle on jätetty korvausvaatimus vuosien 2012-2013 tilintarkastusten mahdollisista puutteista.

Seuran edelliselle tilintarkastustoimistolle on jätetty korvausvaatimus vuosien 2012-2013 tilintarkastusten mahdollisista puutteista. TOIMINTAKERTOMUS, HSS 2015, SUURSIIVOUKSEN VUOSI HSS verksamhetsändamål 1. främja segelsporten 2. sprida kunskap om got sjömanskap 3. bereda medlemmarna möjlighet till aktivt båtliv HSS Värden 1. Passion

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 SIVU 1/5 SYYSKOKOUS Aika: 21.10.2017 12:00 16:14 Paikka: Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 Läsnä: 33 jäsenseuraa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Båtplatser 2013 HSS Hamn

Båtplatser 2013 HSS Hamn Båtplatser 2013 HSS Hamn Båtplats A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 A13 A14 A15 A16 A17 A18 A19 A20 A21 A22 A23 A24 B1 B1b B2 B3 B3b B5 B5b B7 B9 B10 B11 B12 B13 B14 B15 Ägare (Björn) & Sarmaja Rolf

Lisätiedot

2 MAINONTA 2.1 Veneitä voidaan vaatia näyttämään kilpailun järjestäjän valitsemia ja toimittamia mainoksia.

2 MAINONTA 2.1 Veneitä voidaan vaatia näyttämään kilpailun järjestäjän valitsemia ja toimittamia mainoksia. Tapahtuma: BS Zhik Optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2014 BS Zhik Zoom8 Ranking-kilpailu Järjestäjä: Brändö Seglare r.f. (BS), Aika: 10. 11. toukokuuta 2014 KILPAILUKUTSU Kilpailukutsu on

Lisätiedot

HSS:n junioreiden vuosikirja 2012-2013

HSS:n junioreiden vuosikirja 2012-2013 HSS:n junioreiden vuosikirja 2012-2013 1 Esipuhe: Optarista Olympialaisiin 3 4 HSS:n juniorit ja joukkueet vuonna 2012-2013 5 - Optimistikilpajoukkueet 5 8 - Purjehdusesikoulut 10-29er kilpajoukkueet 10

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 Järjestämme ratavenekilpailut Uudessakaupungissa Merefesti viikonloppuna 12.-13.6.2010. Ajettavat luokat ovat SJ15, T400, T400S, O250 ja OC Hydro Classic. Kilpailut

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 18.7.2017 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 13.5.17 13.5.17 Lindt Excellence Race, saaristopurjehdus ORC, köliveneet (rannikko) 14.5.17

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Tapahtuma: Airisto Regatta 2014

Tapahtuma: Airisto Regatta 2014 Tapahtuma: Airisto Regatta 2014 Optimisti ranking Optimist Kadetti regatta Europe SM kilpailut Laser ranking 7 ja Finn ranking Järjestäjä: Date: 21 24.8.2014 KILPAILUKUTSU Turun Pursiseura (TPS), yhdessä

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 1.6.2017 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 13.5.17 13.5.17 Lindt Excellence Race, saaristopurjehdus ORC, köliveneet (rannikko) 14.5.17

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo

Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo Keskiviikkokilpailu 2012 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 15.8., 22.8., 29.8., 5.9.2011 Jyväskylän Veneseura Ry Jyväskylä, Säynätsalo KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET 1 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi 9..206,4 km Sprintti - 0:7:00,4 km Sprintti Apulais- 2 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 0.00 2 4 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 +0.04 3 5 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 2:5.65 +.2 4 0 2247565 Ari

Lisätiedot

Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3. Aika: 1. 2. syyskuuta 2012

Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3. Aika: 1. 2. syyskuuta 2012 Tapahtuma: Finn-jolla Ranking 3 Järjestäjät: Turun Pursiseura ry (TPS) sekä Airisto Segelsällskap i Åbo r.f. (ASS) Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS) Naantalin Purjehdusseura ry (NPS) Gullkrona Kryssarklubb

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017 1 1 Yhdistyksen kokoukset Emoseuran sääntömääräinen vuosikokous, sekä emoseuran hallituksen kokous tullaan pitämään jälleen keväällä.

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi ,0 km - 11.0.00,0 km 1 m 000 m 119 120 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 14 15 16 17 18 2149841 Ristomatti Hakola 11:29:0 27505122 Esa Mursu 11:0:00 0979240 Elmeri Toivanen 11:0:0 28958422 Jani Sarkkinen 11:1:00

Lisätiedot

KÖLIVENEET - KÖLBÅTAR Matti Muoniovaara M 39 matti.muoniovaara(at)saunalahti.fi

KÖLIVENEET - KÖLBÅTAR Matti Muoniovaara M 39 matti.muoniovaara(at)saunalahti.fi SPV:n mittaajat 2017 Luettelo Suomen Purjehdus ja Veneily mittauspäälliköistä ja mittamiehistä yhteystietoineen (päivitetty 2.4.2014_mh) päivttänyt M.M. 5.6.2017 MITTAUSPÄÄLLIKÖT MÄTNINGSCHEFER Nimi Seura

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 15.6.2017 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 13.5.17 13.5.17 Lindt Excellence Race, saaristopurjehdus ORC, köliveneet (rannikko) 14.5.17

Lisätiedot

Tapahtuma: H-Vene SM Päivämäärä:

Tapahtuma: H-Vene SM Päivämäärä: Tapahtuma: H-Vene SM 2016 Järjestäjä: Turun Pursiseura ry (TPS) Päivämäärä: 9 12.6.2016 KILPAILUKUTSU Kilpailukutsun numerointi noudattaa Purjehduksen Kilpailusääntöjen (PKS) liitteen K numerointia. Osa

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN Uusiutunut lipunnostotilaisuus täytti Pietarinkarin paviljongin ääriään myöten äitienpäivää edeltäneenä lauantaina. - Väkimäärä yllätti järjestäjät! totesi kommodori Timo

Lisätiedot

Tapahtuma: Airisto Regatta Päivämäärä:

Tapahtuma: Airisto Regatta Päivämäärä: Tapahtuma: Airisto Regatta 2016 Järjestäjä: Turun Pursiseura ry (TPS) yhdessä Päivämäärä: 12 14.8.2016 Airisto Segelsällskap i Åbo r.f. (ASS) Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS) Naantalin Purjehdusseura

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Seura- ja aluejärjestö Pohjois-Suomen Pyöräily ry Toimintasuunnitelma 2014 Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n toiminta perustuu vahvoihin ja elinvoimaisiin Pohjois-Suomalaisiin seuroihin, sekä niiden aktiivisiin

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

RESUL liikkuu ja liikuttaa

RESUL liikkuu ja liikuttaa työvaliokunnassa on puheenjohtajan lisäksi viisi jäsentä, sihteerinä liiton toiminnanjohtaja talousvaliokunnassa on puheenjohtaja ja erikseen sovitut asiantuntijat, sihteeri kuten edellä varainhankintatoimikunnassa

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Y: 2043375-1 TASEKIRJA 01.01.2012-31.12.2012 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 KÄYTETYT KIRJANPITOKIRJAT... 7 TOSITELAJIT...

Lisätiedot

2.4MR LUOKAN MAAILMANMESTARUUSKILPAILUT RAUMALLA 8-15.8.2015

2.4MR LUOKAN MAAILMANMESTARUUSKILPAILUT RAUMALLA 8-15.8.2015 2.4MR LUOKAN MAAILMANMESTARUUSKILPAILUT RAUMALLA 8-15.8.2015 Tapahtuma Rauman Purjehdusseura ry järjestää purjehduksen 2.4mR luokan maailmanmestaruuskilpailut Raumalla 8-15.8.2015. Kilpailukeskuksena on

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

Vuoden 2014 maratoonit

Vuoden 2014 maratoonit Vuoden 2014 maratoonit Absetz Ilmari 2/10 3.44.28 (M 55/2) Absetz Ilmari 8/10 3.52.11 (M 55/2) Ahonen Jani Lohdutus 4.21.23 (M alle 40/3) Airaksinen Pekka 1/10 5.05.37 (M 60/9) Airaksinen Pekka 8/10 5.07.07

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta Opti Ranking FIN-1096 ÅSS Lindström Thomas Opti

1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta Opti Ranking FIN-1096 ÅSS Lindström Thomas Opti 17. - 18.9.2016 EMK Luokka PurjenumeroSeura (virallinsukunimi Etunimi Syntymä vuo 1 Opti Ranking FIN-919 UPS Kuisma Onni 2004 2 Opti Ranking FIN-1135 OPS Heinonen Heta 2002 3 Opti Ranking FIN-1096 ÅSS

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 17:04:04 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi SA 566 566

Lisätiedot

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo SPL Turku 2015-11-30 Kirjaudu Sarja - Sarjatilanne - 2015 Kesä Etusivu Liitto/Piiri Seurat Joukkueet Sarjat Ottelut Tuomarit Ohje Tapahtumat Kirjaudu FI SE UK M4 Nelonen - Nelonen Joukkue O V T H Te Pä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA.

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. DTF 3. HALKOSAARI, LASSI. POWER BULL RY 4. HIRVIMÄKI, ANTERO. JURVAN

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

Endurance Ultrarunning Team Finland ry

Endurance Ultrarunning Team Finland ry Aika: klo 14.00 Paikka: Urheiluopisto Solvalla, Espoo 1. Arto Ahola avasi kokouksen 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtajaksi Arto Ahola sihteeriksi Mikael Heerman pöytäkirjan tarkastajiksi Tero Hyppölä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2014

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2014 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2014 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 2.5.14 4.5.14 n. 10.00 n. 16.00 Lasten ja nuorten optimistijollaleiri / (pohj. alue, Kulosaaren eteläpuoli)

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2017 20.6.2017 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 13.5.17 13.5.17 Lindt Excellence Race, saaristopurjehdus ORC, köliveneet (rannikko) 14.5.17

Lisätiedot

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS 25.4.2015 TURUSSA TURUN VALPAS JYVÄSKYLÄN JALO HELSINGIN HERO VANTAAN WANKAT # # # # 3 Henrik LEINO 6 Mads KNUDSEN 4 Niklas HEISVAARA 2 Lari-Pekka LARJOLA 4 Viktor TIMOFEEV

Lisätiedot

Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailut Kuortane, 18.02.2017 Yksilökilpailut Kävely, alle 65 1. Koivumäki Aimo 71 Po 572 576 (96) 1148 2. Valkealahti Marko 86 Po 540 576 (96) 1116 3. Hill Raimo 75 Po 518

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla. Oheisesta linkistä voi katsoa Tatu Junnolan GoPro videon Siuntion radalta. http://youtu.be/u6le3o9xszm

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 SBL:n hallitus on hyväksynyt SM-kilpailut ajalle 1.1.-31.7.2014 sitovasti. Loput vuoden 2014 SM kilpailut hallitus vahvistaa sitovasti maaliskuun

Lisätiedot

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2015

VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2015 VENEKILPAILUJA JA -TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ 2015 AIKA KLO KLO TAPAHTUMA/PAIKKA JÄRJESTÄJÄ YHTEYSHENKILÖ 9.5.15 10.5.15 n. 10.00 n. 16.00 Optimistijollien maajoukkuekarsintakisa/kruunuvuorenselkä, pohjoinen

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup -,4 km Sprintti - 9..206 3:08:00,4 km Sprintti 400 m 249843 Ristomatti Hakola 2:50.44 Finaali 2 7 28346 Martti Jylhä 2:54.23 Finaali 3 2 23328468 Matias Strandvall 2:50.48 Finaali 4 2532926

Lisätiedot

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TOIMINTAKERTOMUS Yleistä Tarinaharjun Golf Oy:n kahdeskymmeneskuudes toimikausi sujui toimintasuunnitelman mukaisesti. Pelikausi oli vilkas. Tarinan kentillä

Lisätiedot

Hassen Lohdutusmaratoonin ( ) tulokset. Maraton

Hassen Lohdutusmaratoonin ( ) tulokset. Maraton Hassen Lohdutusmaratoonin (26.09.2015) tulokset Maraton 1.Borenius Henrik 3.21.20 (M alle 40/1) 2.Laasonen Lauri 3.44.57 (M 60/1) 3.Ollila Veikko 3.52.29 (M 60/2) 4.Perttula Mikko 3.56.44 (M 50/1) 5.Tanskanen

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki ROCK'N'SWING GP kilpailut Hämeenlinna 13.2 BOOGIE WOOGIE A yleinen 3 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 4 Samuli Kalliala Pinja Sarviluoma Baunssi Hämeenlinna 44 Olli Rasi Rosanna Valtonen

Lisätiedot

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20 POHJANMAAN III KULTAHIPPUKARSINNAT JA Y/N SARJOJEN AVOIN ILMA-ASEKILPAILU Tulokset ilmapistooli: IT 8 1 Tuomas Olli LappA 95 + 96 = 191 2 Aleksi Heinonen LappA 93 + 90 = 183 3 Topias Teikari IU 82 + 81

Lisätiedot

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos:

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: Poliisien SM suunnistuskilpailut 22.8.2013 Raaseporissa Lähtöluettelo N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: M 61 10:30 Risto Vesaluoma 97688 Jokilaaksojen poliisilaitos 62 10:32 Janne Vasenius

Lisätiedot

SEASON CLOSING RACE Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko : Iso rata 500 m L SISSO-KORISEVA Marja :51.

SEASON CLOSING RACE Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko : Iso rata 500 m L SISSO-KORISEVA Marja :51. SEASON CLOSING RACE 17.-18.3.2007 Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ Mikko :11.69 PC YLI-OJANPERÄ Matti :12.28 PD JÄÄSKELÄINEN Eero :12.68 ITKONEN Petri :13.04 PELTONIEMI Harri :13.17 PE11 HAUTAMÄKI

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen.

VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen. VIROLAHDEN PURSISEURA ry:n SÄÄNNÖT Hyväksytty yhdistysrekisteri /PRH 7.6.1984, muutettu huhtikuussa 2015, astuvat voimaan 1.5.2015 alkaen. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Virolahden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Euran Veivi Sulkapallon Talvikisa Euran Urheilutalo Tulokset

Euran Veivi Sulkapallon Talvikisa Euran Urheilutalo Tulokset Sulkapallon Talvikisa 11.2.2006 Euran Urheilutalo Tulokset Katso myös kotisivuiltamme: http://personal.inet.fi/yhdistys/veivi.sulkis MN-Avoin /35 I A. Katila Juha / Saarinen Kalle EVe A - B 25 11:00 Katila

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup - - 23..203 3:7:00 28346 Martti Jylhä 3:57.00 Finaali 2 3 22733274 Ville Nousiainen 3:59.23 Finaali 3 6 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 4:04.6 Finaali 4 2 27538885 Anssi Pentsinen 3:58.99 Finaali

Lisätiedot

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-0 Nilsiä 7:3 HIRVI etunimi sukunimi seura lopputulos ratko 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 30 3 3 33 34 35 36 37

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Turun Pursiseuran tavoitteena on olla aktiivinen toimija ja liikuttaja tarjoamalla mahdollisuuksia koko perheelle kuntoliikunnasta huippu-urheiluun. Seuratoiminnan runko muodostuu

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös Y-tunnus 2009335-5 Tilinpäätös Toimintakertomus TASEKIRJA 31.12.2009 VESIOSUUSKUNTA UHKOILA VESIOSUUSKUNTA UHKOILA TOIMINTAKERTOMUS Sisällysluettelo: Toimintakertomus 1-2 Vesiosuuskunta Uhkoilan perustamiskokous

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Beviljade Fellowship understöd Första året: Andra året: Med. Dr. Maria Hurskainen Totalt

Beviljade Fellowship understöd Första året: Andra året: Med. Dr. Maria Hurskainen Totalt Beviljade Fellowship understöd 7.12.2017 Första året: FaD Hanna Antila 45 500 FD Heidi Haikala 65 000 MD Aida Kiviniemi 65 000 MD Satu Lamminmäki 65 000 MD Kaisu Luiro-Helve 60 000 FM Tuomo Mantere 60

Lisätiedot

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk)

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk) TUA:n Ruskeekiven Ampumarata, Akaa 02. - 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja M50 1. Petri Viljanen K-64 92 97 96 285 95 91 91 277 562 2. Raine Järvinen K-64 81 85 84 250 91 90 90 271 521 3. Petri Sorsa LAS

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry. 1.4.-17 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Autio Mikko 91 95 186 2 Parkkamäki Jukka 89 90 179 3 Luomala Arto 94 84 178 4 Passi Mika 89 87 176 5 Kivelä

Lisätiedot

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo.

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo. Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag 1 100,0000 939,2404 124 Nousiainen Lauri 2 97,6396 917,0707 127 Nurmi Seppo Karjala A 3 95,4658 896,6531 104 Manni Matti

Lisätiedot

LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta)

LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta) LASER LUOKKIEN SM/LM- KIERTOPALKINNOT (Säännöt löytyvät www.saillaser.fi FLA Liitto / Säännöt -osastolta) A. STANDARD LUOKKA Päivitetty 18.8.2011 A 1. STANDARD LUOKAN KIERTOPALKINTO, kiertää 2000-2019:

Lisätiedot

Lauantailenkki 07.06.2014

Lauantailenkki 07.06.2014 Lauantailenkki 07.06.2014 Itäsyndikaatin ranking-kisa KILPAILUKUTSU 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansalliset määräykset eivät

Lisätiedot