Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja"

Transkriptio

1 SOPIMUSLUONNOS PÄIVYSTÄVÄN LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Ostaja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja Myyjä Myyjä Oy Y-tunnus: Yhteyshenkilö: 2. Määritelmät Tässä sopimuksessa käytetään termiä Ostaja, kun tarkoitetaan kuntayhtymä Kaksineuvoista ja termiä Myyjä, kun tarkoitetaan lääkärit vuokraavaa tahoa. Termillä potilas tarkoitetaan palvelun saajaa tai loppukäyttäjää. Termillä vuokralääkäri tarkoitetaan palvelun suorittamiseen käytettävää lääkäriä. Palvelulla tarkoitetaan tarjouspyynnön mukaista palvelun tuottamista. 3. Sopimuksen kohde ja sopimuskausi Sopimuksen kohteena on päivystyksen ja kiirevastaanoton lääkärityövoiman vuokraaminen kuntayhtymä Kaksineuvoisen perusterveydenhuoltoon. Lääkärityövoiman osto koskee kahden lääkärin työvoiman ostoa seuraavasti: 1 lääkäri arkisin maanantaista perjantaihin klo lääkäri arkisin maanantaista perjantaihin klo lääkäri lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 8-16 Sopimuskausi x.x Varataan kaksi erillistä (1+1) optiovuotta ( ). Ostaja päättää optiovuoden käytöstä vuosi kerrallaan kolme (3) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

2 4. Hinta Hintatiedot ovat sopimuksen liitteellä Palvelunkuvaus Hintojen on oltava kiinteät koko sopimuskauden. Optiovuoden hinnankorotus maksimissaan 2 %. Hinnankorotuksesta on ilmoitettava kirjallisesti kaksi kuukautta ennen optiovuoden alkamista. Vuokralääkärin tehtäviin kuuluvat terveydenhuoltolain (1326/2010) mukaiset terveyskeskuksen lääkärin tehtävät, sairaalaosastojen, hoivayksiköiden, pienkotien, asumispalveluyksiköiden ja kotihoidon puhelin-/etäkonsultaatiot ja tarvittavat käynnit potilaiden luona. Vuokralääkäri osallistuu tarvittaessa toimintaa koskeviin neuvotteluihin ja kehittämistyöhön muun henkilöstön kanssa ilman eri korvausta. Toiminnassa terveyskeskuksella on työnjohdollinen vastuu ja vuokralääkärin tulee noudattaa terveyskeskuksen edustajan antamia työohjeita, turvallisuusmääräyksiä ja työn laatuvaatimuksia. Vuokralääkäri työskentelee terveyskeskuksen tiloissa ja saa käyttöönsä tehtävän edellyttämät tavanomaiset työvälineet ja laitteet samoin kuin terveyskeskuksen palveluksessa olevat työntekijät. Vuokralääkäri käyttää terveyskeskuksen potilaita hoitaessaan terveyskeskuksen käytössä olevaa potilastietojärjestelmää (Effica) terveyskeskuksen ohjeiden mukaisesti. Lisäksi vuokralääkäri osallistuu muilla tavoin toteuttavaan lomakkeiden täyttämiseen, tietojen keruuseen ja tilastointiin samoin kuin ostajan palveluksessa olevat lääkärit. Myyjä vastaa siitä, että työntekijä on saanut riittävän perehdytyksen ennen työn alkua. Tarvittaessa voidaan erikseen sopia esimerkiksi Ostajan ATKhenkilön tai muiden perehdyttäjien avusta. Ostaja pyrkii pitämään ajan tasalla olevaa perehdyttämisopasta. Myyjä huolehtii myös lääkäreidensä ammatillisesta täydennyskoulutuksesta. Vuokralääkäri ei peri potilaalta hoidosta mitään maksuja. Myyjä vastaa lääkäriensä tekemien työtuntien ja niiden kustannusten tilastoinnista ja raportoinnista Ostajalle neljännesvuosittain. Myyjän palveluksessa oleva henkilöstö ei ole minkäänlaisessa työ- tai virkasuhteessa Ostajaan.

3 Työterveyshuollon palvelujen järjestämisestä vuokralääkäreille huolehtii Myyjä. Ostaja ja Myyjä vastaavat yhdessä työsuojelusta. Ostaja varaa itselleen oikeuden palkata vuokralääkärityövoimaa myös muilta toimittajilta tarvittaessa. Vuokralääkäritoiminnan osalta potilasasiamiehenä toimii Ostajan potilasasiamies. Ostaja sitoutuu varaamaan Myyjälle mahdollisuuden antaa vastineensa ennen oman vastineensa, selityksensä tai lausuntonsa antamista Myyjän lääkäreiden toimintaan liittyvästä muistutuksesta, valituksesta, kantelusta, potilasvahinkoilmoituksesta, korvausvaatimuksesta ja muista vastaavista vaatimuksista. 6. Myyjän henkilöstöä koskevat vaatimukset Vuokralääkärien tulee olla Suomessa laillistettuja lääkäreitä. Vuokrattavalla lääkärillä tulee olla suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Mikäli lääkärin äidinkieli ei ole suomi, hänen on esitettävä hyväksyttävä kielitodistus omalle työnantajalleen (Myyjälle). Myyjä vastaa kielitodistuksen toimittamisesta ostajalle. (Valvira.fi: Kielitaitovaatimus: Suomen viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi. Potilaan kanssa keskustellaan pääsääntöisesti suomeksi tai ruotsiksi. Potilasasiakirjoihin tehdään merkinnät ja lääkemääräykset kirjoitetaan suomen tai ruotsin kielellä. Lääkärin tehtäviin nähden riittävästä kielitaidosta on esitettävä todistus suoritetusta valtionhallinnon kielitutkinnosta tai yleisestä kielitutkinnosta. Valtiohallinnon kielitutkinnosta vaaditaan tyydyttävä taitotaso ja yleisestä kielitutkinnosta keskitason tutkinto (tasot 3 4). Todistuksia suoritetuista suomen tai ruotsin kielen opinnoista, esimerkiksi kielikursseista, ei yksinään hyväksytä todistukseksi kielitaidosta). Lisäksi kliinisen työn riittävä kielitaito on osoitettava Ostajan ylilääkärin tekemässä haastattelussa. Vuokralääkärin on täytettävä kulloinkin Suomessa voimassa olevat lääkäriltä vaadittavat edellytykset. Vuokrattavalla lääkärillä tulee olla terveydenhuollon ammattikortti sähköisten reseptin kirjoittamista ja Kanta-palvelujen tarkastelua varten. Mahdollisesti vuokrattavalla erikoislääkärillä tulee olla Suomessa Valviran vahvistamat erikoislääkärioikeudet. Myyjä sitoutuu toimittamaan vuokralääkäreiksi vaaditun pätevyyden omaavia lääkäreitä palvelun tuottamiseen. Myyjä vastaa vuokralääkärien kielitaitovaatimusten täyttymisestä sekä ammatillisesta täydennys- ja jatkokoulutuksesta. Vuokralääkärin tulee noudattaa terveyskeskuksen tehtävissä syntyvien potilastietojen merkitsemisessä, niiden säilytyksessä ja luovutuksessa

4 potilaiden asemasta ja oikeudesta annettua lakia, viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lakia, potilasasiakirjojen laatimisesta ja säilyttämisestä annettua asetusta, henkilötietolakeja ja muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä sekä terveyskeskuksen antamia ohjeita. Ostajalla on oikeus reklamoida Myyjälle, mikäli vuokralääkäri ei täytä tarjouspyynnössä asetettuja kelpoisuusvaatimuksia tai lääkärin työssä havaitaan puutteita kuten esim. kliinisen työn laadussa. Käytännön kielitaitoa arvioidaan myös saadun palautteen perusteella. Kukin vuokralääkäri sitoutuu henkilökohtaisesti erillisellä sitoumuksella noudattamaan salassapito- ja tietoturvasääntöjä. Tietoturvasitoumuksen mukaan käyttäjälle luodaan henkilökohtaisesti rajatut käyttöoikeudet Efficatietojärjestelmään. 2N on päätöksellään julistanut 2N savuttomaksi työpaikaksi lukien. 2N edellyttää, että myös ostopalveluna hankittavien yritysten henkilöstö noudattaa linjausta savuttomuudesta työaikana. 7. Vuokralääkärin työaika ja vuokralääkärin sairastuminen Mikäli vuokralääkärin työssä ilmenee puutteita, esim. laatuongelmia tai kommunikointiongelmia potilaiden kanssa, tilaaja reklamoi asiasta. Mikäli asia ei korjaannu neuvotteluista huolimatta kahden viikon kuluessa reklamaatiosta, Myyjän on Ostajan vaatimuksesta vaihdettava lääkäri. 8 tunnin työpäivä sisältää enintään 20 minuuttia kestävän ruokailun ja kaksi 10 minuutin kahvitaukoa. Työmatka asunnosta tilauksen mukaiseen työpisteeseen ei sisälly työaikaan miltään osin. Toimitustakuulla tarkoitetaan myyjän kokonaisvaltaista velvollisuutta taata lääkäri toimipisteeseen kaikkien toimitustakuulla sovittujen työvuorojen osalta. Tämä sopimus sisältää sekä toimintatakuullisia että ei-tomintakuullisia työvuoroja. Toimitustakuulliset työvuorot tilataan ja sovitaan erikseen. Toimitustakuulliset vuorot sopimuskauden alussa ovat yksi lääkäri arkisin ma-pe 8-18 ja yksi lääkäri viikonloppuisin ja arkipyhinä klo Toimitustakuullisessa tilauksessa vuokralääkärin poissaollessa esimerkiksi sairastapauksessa myyjä toimittaa sijaisen vähintään neljän tunnin viiveellä. Hoitamattomasta päivystysvuorosta seuraa 400 sanktio myyjältä ostajalle.

5 8. Vastuuhenkilöt ja valtuudet 8.1 Myyjä Myyjän nimeämä vastuuhenkilö on xxx. Myyjä sitoutuu asettamaan riittävän ja ammattitaitoisen henkilöstön palvelun tuottamiseen tarjouksensa mukaisesti. Vastuuhenkilö neuvottelee sopimusmuutoksista ja vastaa ostopalvelutoiminnan toimeksiantoon liittyvästä työnopastuksesta, myös potilastietojärjestelmän osalta. 8.2 Ostaja Ostajan toimintaan liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii johtava ylilääkäri, joka valvoo myyjän palvelun sopimuksenmukaisuutta. Sopimusta koskevista asioista neuvottelee kuntayhtymän johtaja ja/tai johtava ylilääkäri. Palveluun liittyvien käytännön asioiden osalta toimivat yhteys- ja vastuuhenkilöinä johtava ylilääkäri ja kuntayhtymän johtaja. 9. Laadun hallinta, dokumentointi, raportointi ja palvelujen kehitysyhteistyö Koska vuokrahenkilöstön antama hoito on Ostajan järjestämää toimintaa, tulee siinä potilaiden saaman hoidon ja kohtelun olla vähintään saman tasoista kuin Ostajan omassa toiminnassa. Hoidon sisältöön voidaan joutua puuttumaan, jotta vuokralääkärin ja kuntayhtymän antama hoito vastaisivat toisiaan sisällöllisesti. Laadunseuranta suoritetaan Ostajan ja Myyjän yhteistyössä mm. seuraavin toimenpitein: Yhteisesti hyväksyttyjä laatumittareita käytetään ja tuloksista raportoidaan toimittajalle. Potilaan kokemaa laatua seurataan haastatteluilla, asiakastyytyväisyyskyselyillä ja asiakaspalautteilla. Ostaja järjestää tarvittaessa kokouksia, joissa etsitään yhteistyössä ratkaisuja palvelun tuottamisessa havaittuihin ongelmiin/ kehittämisnäkökohtiin. Myyjä on velvollinen osallistumaan näihin kokouksiin ilman eri korvausta. Mikäli palvelun tuottamisessa ja laadussa havaittuja epäkohtia ei saada neuvotteluista huolimatta korjattua, on Ostajalla oikeus purkaa sopimus ja vaatia hyvitystä kohdan 17 mukaisesti.

6 10. Sopimuksen valvonta Ostajalla on oikeus valvoa tämän sopimuksen perusteella järjestetyn toiminnan sisältöä auditoinnin sekä tarvittaessa kliinisten tarkastusten avulla. Taloudellisten edellytysten tarkistamiseksi Myyjän yhteyshenkilöllä johtavalla ylilääkärillä sekä kuntayhtymän johtajalla on oikeus saada myyjältä yrityksen tilinpäätösasiakirjat. 11. Palvelujen toimittajalle maksettava korvaus Myyjä laskuttaa kustannukset tarjouksessa annetun hinnoittelun mukaisesti kuukausittain jälkikäteen tehdyn työn perusteella ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskuun on eriteltävä tunnit terveyskeskuksittain/päivittäin. Maksuehto on 14 päivää netto. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Laskutus tulee tapahtua Ostajan antamaan osoitteeseen sopimuksen mukaisesti. Maksuaika lasketaan alkavaksi laskun saapumisesta laskutusosoitteeseen. Laskutusosoite: Kuntayhtymän ovt-tunnus on ja verkkolaskuosoite TE Verkkolaskuoperaattori on Tieto Oyj, välittäjätunnus Mikäli laskut toimitetaan paperilaskuina, laskutusosoite on Kuntayhtymä Kaksineuvoinen / Ostolaskut Kauppatie 127 A Kauhava 12. Potilastietojen käsittely ja potilastietojärjestelmän käyttö Palvelussa vuokralääkärin toimesta syntyvien potilastietojen merkitsemisessä, niiden säilytyksessä ja luovutuksessa noudatetaan potilaiden asemasta ja oikeudesta annettua lakia, viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lakia, potilasasiakirjojen laatimisesta ja säilyttämisestä annettua asetusta, henkilötietolakeja ja muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä sekä Ostajan antamia ohjeita. Ostaja on tämän sopimuksen mukaisesta toiminnasta syntyvien potilasasiakirjojen rekisterinpitäjä. Ostaja on liittynyt Kantapalveluihin. Ostaja vastaa siitä, että potilaan tietoja pääsevät käsittelemään vain ne Myyjän palveluksessa olevat henkilöt, joiden työtehtävien kannalta se on välttämätöntä ja jotka ovat allekirjoittaneet salassapitositoumuksen.

7 Julkisuuslain 14 edellyttää, että tiedon antamista koskeva päätös on tehtävä silloin, kun tiedon saanti evätään tai jos asianosaiselle annetaan toista henkilöä koskevia salassa pidettäviä tietoja ilman tämän suostumusta. Tämän tiedon antamisesta päättää asianomaisen yksikön ylilääkäri. Jollei asiakirjan tai tiedon antaminen tiedon pyytäjälle edellytä päätöksen tekemistä, sen voi antaa vuokralääkäri. Vuokralääkäri sitoutuu käyttämään Ostajan Effica-potilastietojärjestelmää hoitaessaan Ostajan potilaita. Vuokralääkäri vastaa siitä, että kaikki tarvittavat tiedot tallennetaan potilasjärjestelmään Ostajan antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli Ostajan toimesta joudutaan korjaamaan tai täydentämään vuokralääkärin virheellisesti tai puutteellisesti tehtyjä merkintöjä potilasjärjestelmään, Ostaja laskuttaa Myyjää tekemästään työstä 35 /h (alv 0%). Kukin Effica- käyttäjä sitoutuu henkilökohtaisesti käyttöoikeuden myöntämisen lomakkeella ja salassapitositoumuksella noudattamaan salassapito- ja tietoturvasääntöjä. Tietoturvasitoumuksen mukaan käyttäjälle luodaan henkilökohtaisesti rajatut käyttöoikeudet Effica- tietojärjestelmään. 13. Erimielisyyksien ratkaisupaikka Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopimusosapuolten välisissä neuvotteluissa. Ellei neuvotteluissa löydetä ratkaisua, erimielisyydet ratkaistaan Ostajan kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa. 14. Verojen ja lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisen selvittäminen Myyjän on toimitettava tilaajalle sopimussuhteen aikana 12 kuukauden välein seuraavat selvitykset: tilaajavastuulain mukaiset todistukset. Edellä mainittuina todistuksina ja selvityksinä hyväksytään myös muut kuin viranomaisen antamat todistukset ja selvitykset, jos ne on antanut yleisesti luotettavana pidetty muu arvioija tai tietojen ylläpitäjä. Todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia niiden jättämispäivästä laskettuna. Ostajalla on oikeus purkaa sopimus, jos toimittaja ei toimita määräajassa kyseisiä selvityksiä. Ennen sopimuksen purkamista Ostajan tulee kirjallisesti huomauttaa Myyjää laiminlyönnistä ja ilmoittaa sopimuksen purkamisen

8 uhasta, ellei laiminlyöntiä korjata Ostajan ilmoittamassa kohtuullisessa ajassa. Ostajalla on oikeus purkaa sopimus verojen tai lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisen laiminlyönnin johdosta, ellei laiminlyöntiä voida pitää vähäisenä tai ellei Myyjä ole toimittanut maksunsaajan hyväksymää maksusuunnitelmaa. 15. Sopimuksen purkaminen 16. Korvausvastuut Mikäli toinen sopijapuoli rikkoo sopimuksen ehtoja olennaisesti, toisella sopijapuolella on oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi. Ostajalla on oikeus purkaa sopimus myös, jos - vireille on saatettu Myyjää koskeva konkurssi-, akordi-, velkajärjestely- tai yrityssaneeraushakemus - Myyjä on asetettu selvitystilaan. Ostajalla on oikeus purkaa sopimus myös kohdassa 14 mainituissa tapauksissa. Vuokralääkärin aiheuttamat potilasvahingot korvataan myyjän potilasvakuutuksesta potilasvahinkolain mukaisesti. Muista potilaalle mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista Myyjä vastaa vahingonkorvauslain mukaisesti. Sopijapuolilla on oikeus saada korvaus toisen sopijapuolen sopimusrikkomuksen välittömistä kuluista ja vahingoista. 17. Muut ehdot Palveluun sovelletaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 PALVELUT siltä osin kuin tarjouspyynnössä ja tässä sopimuksessa ei ole muuta sovittu. 18. Sopimuksen siirto 19. Sopimuksen muuttaminen Tätä sopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toisen osapuolen kirjallista suostumusta. Ostajan toimintaa jatkavalle organisaatiolle sopimus kuitenkin siirtyy automaattisesti. Sopimusta voidaan muuttaa ainoastaan molempien sopijapuolien kirjallisin allekirjoituksin.

9 20. Sopimusasiakirjat ja pätemisjärjestys 21. Sopimuskappaleet Sopimusasiakirjat koostuvat tästä sopimuksesta ja siihen kuuluvista liitteistä. Mikäli asiakirjat ovat ristiriidassa keskenään, on pätemisjärjestys seuraava: 1. sopimusasiakirjan teksti, 2. sopimusasiakirjan liitteet numerojärjestyksessä. Liitteet: 1. Tarjouspyyntö 2. Tarjous Tämä sopimus on laadittu kahtena (2) samasanaisena kappaleena, yksi (1) kummallekin osapuolelle. Kauhavalla / 2016 / 2016 Kuntayhtymä Kaksineuvoinen Myyjä xxx johtaja toimitusjohtaja

LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN

LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Ostaja JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä,, 60800 Ilmajoki. Y-tunnus: 2220682-7 Yhteyshenkilö: Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja tai hankinta- ja taloussuunnittelija

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja

Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja 1 Liite 2: SOPIMUSLUONNOS/Tarjouspyyntö 12/2016 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Ostaja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen Y-tunnus: 2071277-7 Yhteyshenkilö: Sopimusasioissa kuntayhtymän johtaja Myyjä

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi Sivu 1/5 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Tilaaja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä PL 25, 92101 Raahe Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky) Pappilantie 2, Ilmajoki. Molemmat jäljempänä myös "Osapuoli tai Osapuolet"

SOPIMUSLUONNOS. JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky) Pappilantie 2, Ilmajoki. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet OSTOPALVELUSOPIMUS LÄÄKÄRIPALVELUIDEN HANKINNASTA TYÖTERVEYSHUOLTOON, puitejärjestely 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1. Tilaaja JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky), 60800 Ilmajoki Y-tunnus 2220682-7

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi Sivu 1/7 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Tilaaja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä PL 25, 92101 Raahe Yhteyshenkilö: Terveydenhuollon johtaja, johtava lääkäri Matti Mäntymaa matti.mantymaa@ras.fi

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

PUITESOPIMUSLUONNOS OSTOPALVELUSOPIMUS LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKON- LOPPUJEN, JUHLAPYHIEN SEKÄ NIIDEN AATTOJEN VASTAANOTTOON

PUITESOPIMUSLUONNOS OSTOPALVELUSOPIMUS LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKON- LOPPUJEN, JUHLAPYHIEN SEKÄ NIIDEN AATTOJEN VASTAANOTTOON OSTOPALVELUSOPIMUS LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKON- LOPPUJEN, JUHLAPYHIEN SEKÄ NIIDEN AATTOJEN VASTAANOTTOON 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1. Tilaaja JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (JIK ky)

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE 2015 2018 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin taidemuseo PL 5400 00099 Helsingin kaupunki puh: 09-31087041 fax: 09-31087040 yhteyshenkilö: Pia Majava puh:

Lisätiedot

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus:

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus: 1 LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA 1.1. Luonnos Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Palveluntuottaja: xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) VALLILAN TYÖ- JA VALMENNUSKESKUKSEN ATERIAPALVELUT SEMPATIK OY:ltä 1 SOPIJAPUOLET Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000, 00099

Lisätiedot

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön 1 (6) 1 SYDÄMEN ULTRAÄÄNITUTKIMUSLAITTEET VAATIVAAN KARDIOLOGISEEN KÄYTTÖÖN LUONNOS 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI PUITESOPIMUS H064-11-1 1 (5) PUITESOPIMUS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin hallintokeskus PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

PÄIHDELÄÄKÄRIPALVELUJEN HANKINTA

PÄIHDELÄÄKÄRIPALVELUJEN HANKINTA 1 (9) PÄIHDELÄÄKÄRIPALVELUJEN HANKINTA 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) y-tunnus xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen Sopimus H053-16 1 (8) SOPIMUSLUONNOS H053-16 Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOPIMUS PALVELUTALON RUOKAPALVELUJEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto Yhteystiedot: PL 6000 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 LÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMINEN 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Parturi- ja kampaamopalvelut 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja)

Lisätiedot

NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA

NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) y-tunnus xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite:

Lisätiedot

SOPIMUS NRO 14/LXXX 1 (7) HEL LUONNOS JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI

SOPIMUS NRO 14/LXXX 1 (7) HEL LUONNOS JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI 1 (7) HEL 2014-007743 LUONNOS SOPIMUS NRO 14/LXXX HEL 2014-008130 JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI 1. TEHTÄVÄN MÄÄRITTELY 2. SOIPIJAOSAPUOLET

Lisätiedot

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista.

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista. KELTAISELLA MERKITYT PÄIVITETÄÄN LOPULLISEEN SOPIMUKSEEN. LUONNOS 1 SOPIMUS MATERIAALIN VASTAANOTOSTA JA LOPPUSIJOITUKSESTA Allekirjoittanut toimeksiantaja XXX (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite2

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite2 xx.xx.20xx 1 Helsingin kaupungin seulontamammografiatutkimukset 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi

Lisätiedot

VD/9119/02.08.00.00/2014

VD/9119/02.08.00.00/2014 VD/9119/02.08.00.00/2014 Vaarallisia kemikaaleja käsittelevien ja/tai varastoivien laitosten onnettomuuksien vaikutuksien arviointi kaavoituksen näkökulmasta Veromiehen ja Pakkalan alueella selvitystyön

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ. Palveluntuottaja (jäljempänä palveluntuottaja Nimi: Osoite: y-tunnus:

YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ. Palveluntuottaja (jäljempänä palveluntuottaja Nimi: Osoite: y-tunnus: Sivu 1 / 7 YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupungin opetusvirasto (jäljempänä opetusvirasto) Opetusvirasto, Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja

Lisätiedot

Tilaaja Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 68, 53101 Lappeenranta

Tilaaja Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 68, 53101 Lappeenranta 1 (8) Liite 9. HANKINTASOPIMUS 1. Sopijapuolet Tilaaja Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 68, 53101 Lappeenranta Yhteyshenkilö: Ylilääkäri Pekka Keränen, p. 040 522 9368, pekka.keranen@lappeenranta.fi.

Lisätiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus: 1 Sensomotorisen pienpuiston suunnittelu ja laitteiden hankinta H054-16/HEL 2016-004997 Liite 4 Sopimusluonnos 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto

Lisätiedot

LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEENÄ KÄYTETTÄVIEN PERUUKKIEN HANKINTA LUONNOS

LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEENÄ KÄYTETTÄVIEN PERUUKKIEN HANKINTA LUONNOS 1 LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEENÄ KÄYTETTÄVIEN PERUUKKIEN HANKINTA LUONNOS 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala. Yhteyshenkilö: N N puh.

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala. Yhteyshenkilö: N N puh. 4a. Sopimusluonnos vakituisesta lääkäripalvelusta päivystykseen Sopimus lääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

Y-tunnus xx Puhelin: xx xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus xx Puhelin: xx xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus SopimusLUONNOS H072-13 1 (10) Tarjoajan nimi Osoite 00XXX XXXXX Suun terveydenhuollon kiireettömän hoidon palveluhankinta 1 Sopijapuolet Helsingin kaupungin sosiaali - ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja)

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh.

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh. OSTOPALVELUSOPIMUSLUONNOS ERITYISOPPILAIDEN KULJETUKSET 1. Sopijapuolet Ostaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ytunnus 2220682-7 Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010 SOPIJAOSAPUOLET jäljempänä Asiakas PL 20 024001 Kirkkonummi Y-tunnus: ja XXX jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan yhteyshenkilö: puh Palveluntuottajan

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Lopen kunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0150919-1 Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus

Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus Hankintasopimus luonnos 1 (10) Puitesopimus lasten toimintaterapia hankinnasta 1 Sopijapuolet Tilaaja: PL 6000 00099 Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja yrityksen nimi Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus 2 Yhteys-

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus Sopimusluonnos H076-12-1 1 (8) Tarjoajan nimi Osoite 00XXX XXXXX MAAHANMUUTTAJIEN SUOMEN KIELEN KOULUTUKSEN HANKINTA 1 Sopijapuolet Helsingin kaupungin henkilöstökeskus / henkilöstövoimavaraosasto Ensi

Lisätiedot

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet 1 / 5 SOPIMUS Helsinki-lähettiläsvalmennuksen mentorointi 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, Oiva Akatemia -liikelaitos

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS LIITE 4 PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Sipoon kunta PL 7, 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Yhteyshenkilö: Palveluntuottaja:? Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Perheryhmäkoti

Lisätiedot

Palmian kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta. (jäljempänä toimittaja)

Palmian kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta. (jäljempänä toimittaja) SOPIMUSLUONNOS 1 (8) n kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta Sopijapuolet: Helsingin kaupungin -liikelaitos Y-tunnus Osoite Postinumero ja -paikka Puh. E-mail: Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS YLEISÖKÄYMÄLÖIDEN HANKINTA

SOPIMUSLUONNOS YLEISÖKÄYMÄLÖIDEN HANKINTA HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS 1(8) SOPIMUSLUONNOS YLEISÖKÄYMÄLÖIDEN HANKINTA HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS 2(8) 1. Sopijapuolet... 3 2. Sopimuksen kohde... 3 3. Sopimuksen mukaiset käymälät...

Lisätiedot

PUITESOPIMUS YMPÄRISTÖLABORATORIOANALYYSIPALVELUIDEN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS YMPÄRISTÖLABORATORIOANALYYSIPALVELUIDEN HANKINNASTA 1 PUITESOPIMUS YMPÄRISTÖLABORATORIOANALYYSIPALVELUIDEN HANKINNASTA VIITE: HEL 2017-002650, päätöspöytäkirjan nro, päiväys 1 SOPIMUSOSAPUOLET Tilaaja Toiminnanharjoittaja Allekirjoittanut toimeksiantaja

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala 5a. Sopimusluonnos vakituisesta hammaslääkäripalvelusta Sopimus hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

Kunta tekee sopimuksen palveluntuottajaksi valitun tarjoajan kanssa

Kunta tekee sopimuksen palveluntuottajaksi valitun tarjoajan kanssa 1 KLAUKKALAN JÄÄHALLIN SIIVOUSSOPIMUS (LUONNOS) SOSIAALITOIMISTON SIIVOUSSOPIMUS (LUONNOS) (Sopimusluonnos on yhteinen ja siitä muokataan Klaukkalan jäähallin ja sosiaalitoimiston omat siivoussopimukset.

Lisätiedot

I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT

I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT 1 SOPIMUSLUONNOS HELSINGIN KAUPUNGIN VIRALLISISTA LEHTI-ILMOITUKSISTA JA KUULUTUKSISTA I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT 1. Sopijapuolet Tilaaja Helsingin kaupungin virasto, osoite, puhelin, sähköposti, fax, yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti

SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti Sopimusnro x/2013 SOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA YÖVALVONTAAN Dementiakoti Toiska ja Pentinlamminkoti 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1.1 JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, 60800 ILMAJOKI Y-tunnus

Lisätiedot

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista.

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista. KELTAISELLA MERKITYT PÄIVITETÄÄN LOPULLISEEN SOPIMUKSEEN. LUONNOS 1 SOPIMUS MATERIAALIN VASTAANOTOSTA JA LOPPUSIJOITUKSESTA Allekirjoittanut toimeksiantaja XXX (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja

Lisätiedot

Liite 3. Puitesopimusmalli

Liite 3. Puitesopimusmalli PUITESOPIMUS 1. PUITESOPIMUSTOIMITTAJA Pankkiyhteys: Yhteyshenkilö: Yhteystiedot: 2. TILAAJA Oy Helsingin Asuntohankinta Ab Yhteyshenkilö: Yhteystiedot: Tukholmankatu 2, 3. kerros, 00250 Helsinki 3. SOPIMUKSEN

Lisätiedot

KOLARIN KUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN KOKONAISVALTAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO

KOLARIN KUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN KOKONAISVALTAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO 1 / 11 Liite 4 Sopimusluonnos KOLARIN KUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN KOKONAISVALTAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO 1 Sopijapuolet Kolarin kunta (jäljempänä Tilaaja) Isopalontie 2, 95900 Kolari Y-tunnus 0191528-8 Puhelin:

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2

Lisätiedot

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA Liite 5 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

LIITE 7 1 (1) Dnro 378/2016

LIITE 7 1 (1) Dnro 378/2016 Sopijapuolet Tilaaja Tilaaja: Osoite: Yhteyshenkilö Laskutusosoite: Liikennöitsijä: Liikennöitsijän nimi: Osoite: Yhteyshenkilö: Liikenteestä vastaava henkilö: 1. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä

Lisätiedot

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1 SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA

SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA 1 (5) SOPIMUS ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUSTA 1. SOPIJAPUOLET Palvelun ostaja: Äänekosken kaupunki (jäljempänä kaupunki) Pl 24 44101 Äänekoski Y 2045520-5 Yhteyshenkilö: Liisa Kautto p. 040 537 5623

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. SOPIMUS 1(7) SOPIMUS Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Sisällysluettelo 1 SOPIJAPUOLET... 2

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot KAUPPAPALVELU Liite4/Keskeiset sopimusehdot Sopimuksen osapuolet Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva Y-tunnus 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 MÄNTSÄLÄ Yhteyshenkilö: Minna Koivumäki Vanhustyön päällikkö

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

Verkkolaskuosoite (ensisijainen laskutustapa):

Verkkolaskuosoite (ensisijainen laskutustapa): 1 (9) KONSULTTISOPIMUS NRO xx/xxxx HEL xxxx- Hankenumero xxxx_x KOHDE TEHTÄVÄ xxxxxxxxx xxxxxxxxx KOKONAISHINTA, ERITYISET KORVAUKSET JA KULUT Kokonaishinta arvonlisäveroineen xxxx euroa, ilman arvonlisäveroa

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE

Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. YHTEYSHENKILÖT XXX jäljempänä Palveluntuottaja

Lisätiedot

SOPIMUS 7.12.2010 14.12.2010 / LIITE. Sopijaosapuolet: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Torikatu 28 90100 OULU p. 040 581 1500 Y-tunnus 2079261-5

SOPIMUS 7.12.2010 14.12.2010 / LIITE. Sopijaosapuolet: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Torikatu 28 90100 OULU p. 040 581 1500 Y-tunnus 2079261-5 1 (5) SOPIMUS Perusturvalautakunta 7.12.2010 14.12.2010 / LIITE Sopijaosapuolet: Nuorten Ystävät -palvelut Oy Torikatu 28 90100 OULU p. 040 581 1500 Y-tunnus 2079261-5 1. Sopimuksen sisältö Hailuodon kunta,

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

TEKNISTALOUDELLISET TUTKIMUKSET JA SUUNNITTELU

TEKNISTALOUDELLISET TUTKIMUKSET JA SUUNNITTELU L I I T E 2 1 (10) TEKNISTALOUDELLISET TUTKIMUKSET JA SUUNNITTELU PUITESOPIMUSLUONNOS xx.xx.201x xx.xx.201x.. Oy L I I T E 2 2 (10) KONSULTTISOPIMUS 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1/9 Grano Oy Vesikuja 4 02200 Espoo KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1. Sopijapuolet Helsingin kaupungin tietokeskus (jäljempänä tilaaja) Osoite:

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

Tilaaja: Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä Tilaaja ) PL 114 03101 Nummela Y-tunnus: 2187280-1

Tilaaja: Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä Tilaaja ) PL 114 03101 Nummela Y-tunnus: 2187280-1 SOPIMUS TEKSTIILIVUOKRAUSPALVELUN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä Tilaaja ) PL 114 03101 Nummela Y-tunnus: 2187280-1 Palveluntuottaja: nn

Lisätiedot

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi/ Varhaiskasvatus, jäljempänä kaupunki PL 214 53101 LAPPEENRANTA Palveluntuottaja

Lisätiedot

PUITESOPIMUS METSURITÖISTÄ JA METSÄKULJETUKSISTA

PUITESOPIMUS METSURITÖISTÄ JA METSÄKULJETUKSISTA 1 (6) PUITESOPIMUS METSURITÖISTÄ JA METSÄKULJETUKSISTA 1. Sopijapuolet Palvelun ostaja: Äänekosken kaupunki (jäljempänä kaupunki) Pl 24 44101 Äänekoski Y 2045520-5 Yhteyshenkilö: Petri Konttimäki p. 020

Lisätiedot

Tarkastusvirasto LIITE 4

Tarkastusvirasto LIITE 4 12.9.2016 1 PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN (RYHMÄ X) TILIKAUDEN 2017 JA OPTIONA TILIKAUDEN 2018 TILINTARKASTUSPALVELUJEN SUORITTAMISES- TA 1 Sopijapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, edustajanaan

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio 2017.1 1. Toiminnassa noudatettavat ehdot Toiminnassa noudatetaan seuraavia asiakirjoja pätevyysjärjestyksessä:

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1 (6) Liite 3 Sopimusluonnos HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Nurmijärven kunta (tilaaja/kunta) Keskustie 2 B 01901 Nurmijärvi y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

HEL Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

HEL Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO SOPIMUSLUONNOS HEL 2016-1 (9) LASTENSUOJELUN TEHOSTETTU PERHETYÖ 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) xxxxxxx

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX JANAKKALAN KUNTA METSÄOMAISUUDEN HOITO SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Janakkalan kunta, (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus: 0147510-4 Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI (POHJA A) 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TAVOITTEET 3. SOPIMUKSEN KOHDE SOPIMUS PALVELUISTA

SOPIMUSMALLI (POHJA A) 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. SOPIMUKSEN TAUSTA JA TAVOITTEET 3. SOPIMUKSEN KOHDE SOPIMUS PALVELUISTA SOPIMUSMALLI (POHJA A) SOPIMUS PALVELUISTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja nimi, osoite, puhelin, sähköposti, fax, yhteyshenkilö laskutusosoite tarvittaessa myös tiedot henkilöistä, jotka valvovat tuottajan

Lisätiedot

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle.

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle. Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULUKULJETUKSET LINJA-AUTOLLA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 KH&I-YSE 2000 26.1.2000 1(6) KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 1 Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kiinteistönhoidossa ja kiinteistöjen isännöinnissä toimeksisaajan

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2 4 TOIMITUSAIKA...3

Lisätiedot

XX.XX.20XX SOPIMUS ALAIKÄISTEN TURVAPAIKANHAKIJOIDEN PERHERYHMÄKOTIEN PALVELUN SISÄLTÖÄ VASTAAVAN ASUMISPALVELUN HANKINNASTA

XX.XX.20XX SOPIMUS ALAIKÄISTEN TURVAPAIKANHAKIJOIDEN PERHERYHMÄKOTIEN PALVELUN SISÄLTÖÄ VASTAAVAN ASUMISPALVELUN HANKINNASTA HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(8) SOPIMUS ALAIKÄISTEN TURVAPAIKANHAKIJOIDEN PERHERYHMÄKOTIEN PALVELUN SISÄLTÖÄ VASTAAVAN ASUMISPALVELUN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin

Lisätiedot