NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA"

Transkriptio

1 LEON ENJOYNEERING

2 NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA Siirtyminen lähtöpisteestä määränpäähän ei ole meille tärkein asia. Me haluamme, että matkan tekeminen on myös nautinto ja että auto on myös innostuksen lähde. Tätä silmällä pitäen on suunniteltu uusi Leon, jonka mallisto on nyt täydellisempi kuin koskaan. Tarjolla on viisiovinen Leon, kolmiovinen Leon SC sekä suuret tilat tarjoava Leon ST farmari. Nautittavan teknologian on huomannyt myös kansainvälinen lehdistö. Koeajoissa ja vertailutesteissä Leon on ollut huikea menestys. Leon on saavuttanut jo yli 35 testivoittoa. Testituloksia löytyy osoitteesta Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon ST -malliin.

3 LEON ST

4 ENEMMÄN TILAA ENEMMÄN ELÄMÄÄ Koskaan ei voi tietää, millaisia tilanteita joudumme kohtaamaan. Sitä silmällä pitäen on suunniteltu uusi SEAT Leon ST, jonka olemuksessa elää muunneltavuus. Koska kyseessä on Leon-malliston ensimmäinen farmari, tavoitteena oli myös olla johtava omassa luokassa. Sen vuoksi paketoimme kaikkien muiden hienojen ominaisuuksien rinnalle runsaasti tilaa. Leon ST:ssä on vaikuttava 587 litran tavaratila, jonka voi helposti laajentaa litraan. Tavaratilassa on lisäksi kaksoispohja, jonka alle voi tarvittaessa kätkeä tavaroita. Tämä on mahdollista monikerroksisen lattiarakenteen ansiosta. Jos haluat muutakin autoltasi kuin tilaa ja monikäyttöisyyttä, kuulostaako kenties houkuttelevalta automaattisesti mukautuva vakionopeuden säädin, joka huolehtii turvallisuudestasi, sekä upeat näkymät ja avaruuden tarjoava lasikatto. Ainakin se merkitsee sitä, että sinun ei tarvitse valita muunneltavuuden tai tyylin väliltä. Leon ST:ssä saat molemmat.

5 LEON ST

6 MUOTOILULLA ON TARKOITUS Koko Leon-perhe on täydellisesti uudistunut. Laadukkaan suunnittelun ja teknologian ansiosta uusi Leon tarjoaa jäljittelemättömän ajokokemuksen. Leonin muotoilu on trendejä luovaa. Kulmikkaat linjat ilmentävät urheilullisuutta ja korin virtaviivaiset suhteet tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan auton joka käänteessä. Terävät särmät yhdistyvät saumattomasti sulaviin muotoihin ja luovat näin rohkean ja itsevarman yleisilmeen. Tämä saa uudet Leon-mallit säkenöimään auringonvalossa ja kunnioittamaan juuri sitä hehkua, mitä SEAT:ilta on lupa aina odottaa. Ilman valoa ei ole muotoilua on ajatus, joka on viitoittanut Leonien tietä konseptista lähtien. Uusi Leon on dynaamisempi ja sisältää enemmän uusia ideoita kuin mikään aikaisempi SEAT. Esimerkiksi sopii Easy Connect System -näyttö, jolta hipaisuakin kevyemmin voi hallita auton asetuksia, viihdekeskusta, navigaattoria tai puhelinliikennettä. Lisäksi SEAT Drive Profile antaa kuljettajalle mahdollisuuden valita erilaisia ajoasetuksia oman mielialan mukaan. Kokonaisuuden täydentävät voimakkaan tehokkaat moottorit. Herää ehkä kysymys, miksei kaikkia autoja ole suunniteltu uuden Leonin tapaan niin, että jokaisella yksityiskohdalla on tarkoituksensa. Tämä auto on todellakin tehty nautittavaksi.

7 LEON

8 LEON

9 TOIMINNALLISUUS OHJAA MEITÄ Halusimme uutta Leonia suunnitellessamme toteuttaa yhtä aikaa kauneuden ja käytännöllisyyden vaatimuksia. Tavoittelimme autoa, josta jokainen voi nauttia joka päivä. Tällainen on viisiovinen Leon. Yhdistimme tämän sellaiseen muotoiluun, jossa sisätiloihin on helppo päästä, jossa on mukava matkustaa, mutta jossa ei tarvitse tinkiä kauniista ulkonäöstä. Otimme myös huomioon, että tilaa tarvitaan myös matkatavaroille. Sen vuoksi Leonissa ja Leon SC:ssä on 380 litran tavaratila ja Leon ST:ssä peräti 587-litrainen. Kompromisseja ei todellakaan tarvitse tehdä eikä tinkiä koko perheen viihtyvyydestä. Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin 5-oviseen SEAT Leoniin.

10 LEON SC

11 DYNAAMISTA AJOA DYNAAMISEEN ELÄMÄÄN Urheilullisimmat meistä valitsevat tietenkin Leon Sports Coupén, koska Leon SC tarjoaa kaiken sen, mitä Leon, mutta sen lisäksi enemmän urheilullista ulkomuotoa ja käsiteltävyyttä dynaamisemman luonteensa ansiosta. Paremman käsiteltävyyden vuoksi Leon SC reagoi vieläkin nopeammin kaikkiin muutoksiin. Hyvä ajettavuus on yhdistelmä tasapainoa, koordinaatiota, vauhtia, reagointia, voimaa ja kestävyyttä. Juuri nämä adjektiivit kuvaavat parhaiten Leon SC:n luonnetta. Tämän vuoksi Leon SC on sovitettu hieman lyhempään akselinväliin. Siksi alusta on dynaamisempi ja antaa paremman ajotuntuman. Leonin tapaan uudessa Leon SC:ssä voi nauttia luokassaan poikkeuksellisesta äänimaailmasta SEAT Sound Systemin ja tavaratilassa olevan subwooferin ansiosta. Tarjolla on myös kuljettajan vireystilan ilmaisin, joka kertoo kuljettajan väsymyksestä. Jos haluat vieläkin enemmän, voit valita formulamaisen vaihteiston, jonka valitsimet ovat ohjauspyörässä, aivan sormissasi.

12 Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon SC -malliin. LEON SC

13 VOIMA OHJAA TUNNETTASI Uusi Leon näyttää paikallaan seistessäänkin tehokkaalta, ja lunastaa kaikki lupauksensa, kun käynnistät moottorin. Tehokkuus ei kuitenkaan tee kompromisseja hyvän ajettavuuden tai kontrollin suhteen. Valittavana on laaja moottorivalikoima tehokkaasta 1,6 TDI:stä tai pienestä, mutta pirteästä 1,2 litraisesta TSI:stä aina kaikkein tehokkaimpiin moottoreihin: 2.0 TDI tai 1.8 TSI. Kaikki moottorit ovat suorituskykyisiä ja mukavia ajettavia. Innovatiivisen polttoainetalouden ansiosta suorituskyky ei kuitenkaan näy käyttökustannuksissa. Uuden sukupolven moottorit ovat aikaisempaa taloudellisempia ja matalapäästöisempiä. Täsmällisemmin tasapainotetun jousituksen ansiosta uusi Leon ei pelkästään tarjoa runsaasti raakaa voimaa, vaan istuu myös paremmin tiessä. Tämä merkitsee urheilullisuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Tätä voi täydentää myös monipuolisella DSG-automaattivaihteistolla.

14 SEAT LEON -MALLISTON PERHEKUVA LEON SC Ikonin luonnetta LEON Antaa muotoilulle tarkoituksen

15 LEON ST Farmari, johon on helppo rakastua

16

17 SISÄLTÄ LÖYTYY KAIKKI Halusimme, että uusi Leon on enemmän kuin vain pelkkä auto, sen pitää olla myös elämys. Sen vuoksi jokainen yksityiskohta ja ominaisuus on tehty juuri tätä silmällä pitäen. Uudessa Leonissa kaikki henkivät hyvää laatua ergonomisista istuimista ja näyttävästi muotoillusta kojelaudasta kromisiin ovenkahvoihin sekä nahkaverhoiltuun ohjauspyörään. Vaikka Leon SC:n akselinväli on lyhempi, edes takatilasta ei ole tingitty. Tarjolla on suuri valikoima erilaisia verhoiluja alcantarasta nahkaan. Ylimääräisen, hienostuneen lisän antaa LED Interior Illumination -paketti, johon kuuluvat sisävalot eteen ja taakse, jalkatilan valaistus sekä meikkausvalo kaikki ovat kirkasta LED-tekniikkaa. Autossa on myös hienostunut viihde- ja informaatiokeskus, joka viihdyttää ja pitää ajan tasalla kaikesta. Uudessa Leon SC:ssä on lisäksi vakiona urheilulliset etuistuimet monin säätömahdollisuuksin. Täydellisyydentavoittelu näkyy kaikessa jo ennen kuin on ehtinyt edes käynnistää moottoria.

18 MITÄÄN EI TARVITSE JÄTTÄÄ Uudessa Leon ST:ssä on kaikki tehty suuren, 587-litraisen tavaratilan hyödyntämistä silmälläpitäen. Tilaratkaisuun kuuluukin myös tavaratilan kaksoispohja. Takaselkänojien keskustassa olevan suksiluukun avaamalla pitkät esineet on helppo kuljettaa ja jos tilaa tarvitsee vieläkin enemmän, toinen tai molemmat takapenkit kaatuvat yhdellä napin painalluksella. Tilaa on silloin parhaimmillaan käytössä peräti litran verran. On todella vaikea löytää sellaisia tavaroita, joiden kuljettamiseen Leon ST ei muunnu. VERKKO JAKAA KOKO TAVARATILAN OHJAAMOSTA. LISÄVARUSTEENA SAA MYÖS ETUMATKUSTAJAN ISTUIMEN ALASKÄÄNTÖMAHDOLLISUUDEN.

19 TILAVUUS JOPA LITRAA.

20 AJOMUKAVUUS SYNTYY NAUTITTAVISTA YKSITYISKOHDISTA Leonin veistoksellisia etu- ja takavaloja katsoessa voi nähdä tulevaisuuteen: SEAT Full Led -ajovalot. Täydelliset LED-valot ovat harvinainen yksityiskohta. Ne tuovat päivänvalon pimeässä ajamiseen. LED-valot ovat älykkäämmät ja tehokkaammat kuin perinteiset halogeenivalot. Ne antavat puhdasta, valkeaa päivänvaloa eteesi, toimivat nopeammin ja sen lisäksi takavalot antavat myös takana tuleville enemmän aikaa reagoida siihen, että jarrutat. Valot eivät pelkästään auta sinua näkemään paremmin, vaan keräävät myös ihailevia katseita.

21

22 MEDIA LIIKKEESSÄ Yhteys entistä helpommin SEAT Sound System, navigaattori, Bluetooth sekä paljon muuta. Kaikkea voi hallita SEATin poikkeuksellisella EASYCONNECT-järjestelmällä. Tämä mahdollistaa Leonin laajan INFOTAINMENT-tarjonnan hallitsemisen vain yhden, kojelautaan integroidun näytön kautta. Huomattava viiden tuuman näyttö tulee vakiona, mutta valittavana on myös suurempi näyttö, monipuolisempi audiojärjestelmä sekä navigointijärjestelmä. Kosketusnäppäimet, veitsenterävä kuva ja looginen liittymä pitävät sinut jatkuvasti yhdistettynä sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. SEAT Drive Profile antaa mahdollisuuden valita neljästä eri ajo-ohjelmasta: Normal, Sport, Individual ja ECO. Kaikki ohjelmat luovat oman sovelluksen Leonin suorituskyvystä. Ohjelmat vaikuttavat moottorin tehoon, ohjaukseen, sisävalaistukseen ja jopa moottorin äänimaailmaan. Et pelkästään näe muutosta, voit myös kuulla ja aistia eri ajo-ohjelmat joka tasolla.

23

24 JÄRJESTELMÄ ENNAKOI PUOLESTASI PYSÄKÖINTITUTKAT ETEEN JA TAAKSE Nämä älykkäät sensorit opastavat pysäköimään ilman kolhuja ilmoittamalla, jos olet liian lähellä toista autoa. MULTI COLLISION BRAKE SYSTEM -MONITÖRMÄYSJARRUTUS Jos turvatyynyt laukaiseva törmäys tapahtuu, auton oma järjestelmä suojelee matkustajia jarruttamalla ja pyrkii estämään näin lisävahinkojen syntymisen.

25 KAUKOVALOAVUSTIN Leonin oma kaukovaloavustin vaihtaa kaukovalot automaattisesti lähivaloihin täsmälleen oikeaan aikaan ja mahdollistaa näin kuljettajan täyden keskittymisen ajamiseen. VÄSYMYSTILAN TUNNISTIN Väsymystilan tunnistin analysoi jatkuvasti kuljettajan ajosuoritusta ja kehottaa pitämään tauon jos se havaitsee keskittymisen herpaantumista. Varoitus tapahtuu sekä äänisignaalina että kojetaulussa näkyvänä kahvikupin kuvana. Tiredness detected Take a break

26 TEKNOLOGIA TUO MIELENRAUHAA km/h km/h Tärkeintä uudessa Leonissa ovat sinä ja matkustajat. Siksi suunnittelimme auton yhdeksi kaikkein turvallisimmista paikoista maantiellä. Alkajaisiksi rakensimme XDS:n. Se on järjestelmä, joka parantaa auton pitoa, kun kiihdyttää ulos kaarteesta. Mäkilähdössä apuna on puolestaan Hill Hold Control, joka pitää autoa paikoillaan, kun siirrät jalan jarrulta. km/h km/h Kaistanpitoavustin palauttaa auton oikealle linjalle, jos olet ajautumassa vahingossa väärälle kaistalle. Adaptiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa edessä olevan sensorin avulla vauhdin edellä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrutusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa varoitusvalolla ja hälytysäänellä. Turvallisuudesta huolehtii seitsemän turvatyynyä, polvityyny mukaan lukien. Niiden ja muun turvallisuuden ansiosta Leon on saanut täydet viisi tähteä Euro NCAP:n testissä. Istuitpa siis missä tahansa Leonissa, matkustat aina turvallisesti. ADAPTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN Auton keulassa olevan sensorin ansiosta auto mukauttaa vauhdin edessä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrustusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa hälytysäänellä. Myös ympäristö nauttii Leonin matkanteosta. Vähäpäästöisiä ja taloudellisia moottoreita tehostaa entisestään Start/Stop-toiminto, joka minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Esimerkiksi 1.6 TDI CR 110 HP (81 kw) kuluttaa ainoastaan 3,3 l / 100 km ja sen CO2-päästö on vain 87 g/km.

27 BRAKE & STOP NEUTRAL BRAKE & STOP NEUTRAL OFF OFF CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR ON START/STOP-TOIMINTO. ON Start/Stop-toiminto minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Se myös säästää polttoainetta ja pienentää CO2-päästöjä. LEON SC

28 VARUSTELUTASOT REFERENCE / 7 turvatyynyä (kuljettajalla ja matkustajalla, 2 sivuturvatyynyä edessä, turvaverhot edessä ja takana), polviturvatyyny kuljettajalla, matkustajan turvatyynyn poiskytkentä / isofix / Top Tether -lastenistuimien kiinnityspisteet takaistuimella (2 istuimella) / Lukkiutumattomat ABS-jarrut / ASR-luistonestojärjestelmä / ESC elektroninen ajonvakautusjärjestelmä / Rengaspainevaroitin / URBAN 15 30/1 teräsvanteet ja koristekapselit / Comfort-jousitus / Kaksoisajovalot (halogeeni) ja päiväajovalot / Coming home -saattovalotoiminto ajovaloissa (manuaalinen) / Manuaalinen ilmastointi / Tavaratilassa 12 V virran ulosotto + avoimet säilytyslokerot vasemmalla ja oikealla +1 joustava nauha (oikealla) 1 / Lukuvalot edessä / Sähkösäätöiset ja lämmitteiset ulkopeilit / Tavaratilan valaistus / Media System Touch -audiojärjestelmä / Kauko-ohjattu keskuslukitus, 2 taittuvaa avainta, takaluukun avausmahdollisuus kaukosäätöavaimessa / Ajotietokone (sisältäen ulkolämpötilan näytön) / Vaihtosuositusnäyttö / 3.5 mittariston monitoiminäyttö / Sisustus ja verhoilu Black / Kuljettajan istuimen korkeussäätö / Kahdessa osassa kaadettava takaistuin / Kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojassa peili, kuljettajan häikäisysuojassa korttipidike / Mukiteline edessä / Kuormansidontalenkit tavaratilassa / Etuistuinten lämmitys / Ajovalonpesimet / Tavaratilan rullaverho¹ / Mustat kattokaiteet¹ / Tavaratilan kaksoispohja¹ / Lukuvalot takana¹ ¹ Vain Leon ST.

29

30 STYLE REFERENCE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Tasku kuljettajan ja etumatkustajan istuimen selkänojassa / Lokero kuljettajan istuimen alla / Sisustuspaketti (sisustus, verhoilu, 3D mittaristonäyttö, kromipaketti) / Käsijarrukahvan nahkaverhoilu / Keskikyynärnoja edessä / Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä / Nahkaverhoiltu vaihdekepin nuppi / Vakionopeussäädin / DESIGN 16 30/2 kevytmetallivanteet / Lukuvalot edessä ja takana / 3.5 mittariston monitoiminäyttö Med / Media System Colour -audiojärjestelmä, 5 kosketusvärinäyttö, MP3/WMA/CD, yhdistettävyys USB, SD, aux-in, SD-muistikorttipaikka, 6 kaiutinta / Bluetooth-handsfree ja -audio (A2DP) / Sisustus ja verhoilu Style Black / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeussäätö / Kuljettajan istuimen ristiselän tuen säätö / Valaistu kannellinen peili kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojissa / Korotettu keskikonsoli (etukyynärnoja), jossa integroitu säilytyslokero ja mukiteline / Lämmitys-/ ilmastointilaitteen suuttimet takaistuimella / Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, automaattisesti himmenevä taustapeili / Sumuvalot kulmavalotoiminnolla (täys-led-ajovalojen (lisävaruste) yhteydessä kulmavalotoiminto integroitu ajovaloon) / Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana (Leon SC:ssä ei takana) / XDS elektroninen tasauspyörästön lukitustoiminto / Hill hold -mäkilähtöavustin / Keskikyynärnoja takana mukitelinein¹ / Takaistuimen selkänojassa läpilastausmahdollisuus (suksiluukku) 1 / Takaistuimien selkänojien kaatomahdollisuus tavaratilasta käsin (Easy Back Seat Release)¹ / Krominvärinen lastausaukon suojus¹ / Kattokaiteet (hopeanväriset)¹ STYLE STYLE ¹ Vain Leon ST.

31 FR FR STYLE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Alumiiniset FR-kynnyslistat etuovissa / Tummennetut takasivulasit ja takaikkuna / SEAT Drive Profile (ohjaustuntuma, kaasupolkimen tuntuma, DSG-vaihteiston ohjelma, ympäristövalaistus ovipaneeleissa, sound actor (sound actor vain 1.8 TSI ja 2.0 TDi 184 hv) / Ulkoiset ja sisäiset FR-yksityiskohdat / Nahkaverhoiltu FR-monitoimiohjauspyörä / Automaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselän tuen säätö / DYNAMIC 17 30/2 kevytmetallivanteet / Kromattu kaksoispakoputki / Urheilullinen FR-jousitus / LED-takavalot / Ulkopeilien sähköinen pysäköintiasento / 8 kaiutinta / Urheilulliset etuistuimet kangas-/ keinonahkaverhoilulla / Sisustus ja verhoilu FR black FR

32 SEAT HUOLENPITOSOPIMUS Huollot ja korjaukset alkaen 38 kuukaudessa. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat huollattaa ja korjauttaa autoasi SEAT-merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan. Sopimus tehdään autoon uutena, autokaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme vuotta, jonka jälkeen sitä voi jatkaa aina vuoden kerrallaan. Esimerkiksi uuteen SEAT Leon 1.2 TSI -malliin kolmen vuoden ja km huolenpitosopimus vain 38 kuukaudessa. HUOLENPITOSOPIMUKSELLA HALLITSET AINA AUTOSI YLLÄPITOKUSTANNUKSET Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista, jopa kolme vuotta etukäteen. Sopimus kattaa lähes kaiken. Veroluonteiset maksut, polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi. SEAT HUOLENPITOSOPIMUS ANTAA RAHALLESI PARHAAN VASTINEEN Huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita alkuperäisiä SEAT-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin. VAIVATON Kaikki huoltopalvelut yhdellä kuukausierällä Kaikki tärkeimmät palvelut yhdessä paketissa Sopimus on voimassa kaikissa Suomen SEAT-huolloissa KATTAVA Määräaikaishuollot Korjaukset TURVALLINEN Aina sama tasaerä,ei yllättäviä kustannuksia Ei riskiä korjauskuluista Mahdollisuus jälkihyvitykseen Huolenpitosopimuksen hinta = korjauskustannusten katto

33 VERHOILUT KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILA MUSTA) 4 AH St NAHKAVERHOILU MUSTA/HARMAA**² BJ PL2 / AG PL2 St NAHKAVERHOILU MUSTA**² AH PL1 / CP PL1 St FR³ ALCANTARA*² AH PL3 St NAHKAVERHOILU BEIGE** 5 / 6 LJ PL5 St ALCANTARA*³ CP PL3 FR KANGASVERHOILU FALSET III¹ / 4 WPS / AH R KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILAT HARMAA/MUSTA) 4 BJ PLE / AG PLE St KANGASVERHOILU TECHNY B*³ CP FR Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Vakio Lisävaruste * Osa materiaaleista nahkajäljitelmää ** Ompeleet sivuilla. ¹ 5-ovisessa Leon-mallissa vain Reference-varustelutason ja Sport-istuimien yhteydessä. ²5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä. ³ 5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä punaisilla ompeleilla. 4 Leon SC -mallissa vain Sport-istuimien yhteydessä. 5 5-ovisessa Leon-mallissa Sport-istuimien yhteydessä. 6 Ei saatavana Leon SC -malliin. 7 Driving Assistance Pack:in yhteydessä.

34 ULKOVÄRIT WHITE B4B4 PERUSVÄRI R St FR I NEVADA WHITE 2Y2Y METALLIVÄRI R St FR I ESTRELLA SILVER P5P5 METALLIVÄRI R St FR I BALEA BEIGE L7L7 METALLIVÄRI R St FR ALOR BLUE E4E4 ERIKOISVÄRI R St FR APOLO BLUE I4I4 METALLIVÄRI R St FR I TOSSA BLUE R1R1 METALLIVÄRI I PIRINEOS GREY 0C0C METALLIVÄRI R St FR I EMOCION RED 9M9M PERUSVÄRI R St FR I MONTSANT RED V0V0 METALLIVÄRI R St FR TECHNIC GREY T4T4 METALLIVÄRI R St FR I UNIVERSO BLACK L8L8 METALLIVÄRI R St FR I Haluatko tietää mikä tekee tästä autosta ainutlaatuisen? Skannaa tämä QR-koodi ja voit rakentaa itsesi näköisen SEAT Leonin. Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/ LIMA GREEN¹ I3I3 METALLIVÄRI R St FR

35 VANTEET URBAN 15" 30/1 R URBAN 16" 30/1 R DESIGN 16" 30/1 R DYNAMIC 17" 30/2 FR DYNAMIC 17" 30/3 St DESIGN 16" 30/2 TITANIUM I DESIGN 16" 30/2 St DYNAMIC 17" 30/1 St PERFORMANCE 18" 30/1 FR PERFORMANCE 18" 30/2 MACHINED FR

36 SEAT recommends suosittelee SEAT on sitoutunut jatkuvan tuotekehityksen politiikkaan. Sen vuoksi me pidätämme oikeuden tehdä muutoksia väreihin, versioihin ja hintoihin. Siksi tämän esitteen tiedot ovat lähinnä suuntaa-antavia. Samalla, kun SEAT panostaa jatkuvasti varmistaakseen sen, että versiot ovat yhteneviä tämän julkaisun ( ) kanssa, sinun on hyvä varmistaa viimeisin tieto valtuutetulta SEAT-myyjältäsi. Painotekniikasta johtuen esimerkiksi värit voivat hienoisesti poiketa esitteen väreistä samoin materiaalien ulkonäkö. Olemme suunnitelleet tämän auton kaikkine alkuperäisine osineen ja varaosineen siten että se täyttää kaikki laissa annetut asetukset sekä ympäristövaikutusten minimiehdot kierrätettyjen ja kierrätettäviä materiaalien käyttämisestä. Nämä määrät ovat sellaisia, että saavutetaan ympäristön kannalta suositeltava kierrättämisen ja kuluttamisen tasapaino sekä ympäristöystävällinen laatu. seat.fi facebook.com/seatfinland

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA Siirtyminen lähtöpisteestä määränpäähän ei ole SEATille tärkein asia. Haluamme, että matkanteko on myös nautittavaa ja että auto on innostuksen lähde. Tätä

Lisätiedot

KAIKKI MITÄ TARVITSET

KAIKKI MITÄ TARVITSET TOLEDO ENJOYNEERING 2 Uusi SEAT Toledo on suunniteltu tiukkoja perusperiaatteita noudattaen. Muutokset on tehty parannusten, ei pelkästään muutosten vuoksi. Kun uutta luodaan, muistetaan se hyvä, mikä

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MUOTOILUN VAUHDITTAMA SEAT IBIZA Klassikko kehittyy Uusi SEAT Ibiza on käynyt läpi huomattavan kehitysohjelman. Se on nyt linjoiltaan entistäkin

Lisätiedot

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY SEATIN TARINA Vuonna 1953 syntyi ensimmäinen SEAT, maassa, joka oli päättänyt liikkua eteenpäin. Tänään, yli 60 vuotta myöhemmin, teknologiamme on kehittynyt kohti tavoitettamme:

Lisätiedot

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY SEATIN TARINA Vuonna 1953 syntyi ensimmäinen SEAT, maassa, joka oli päättänyt liikkua eteenpäin. Tänään, yli 60 vuotta myöhemmin, teknologiamme on kehittynyt kohti tavoitettamme:

Lisätiedot

SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack

SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack SEAT Altea MIETIMME ENSIN MITÄ SINÄ TARVITSET. Elämänmuutoksia on vaikea ennakoida, ja siksi autoltakin vaaditaan enemmän. Jos satut olemaan autosuunnittelija,

Lisätiedot

ALHAMBRA ENJOYNEERING

ALHAMBRA ENJOYNEERING ALHAMBRA ENJOYNEERING Työhuoneessa istuessaan SEATin suunnittelijoiden ajatukset kääntyivät perheen lomamatkaan. He miettivät myös perheen arkea, kiirehtimistä kouluun, lasten viemistä tanssitunnille tai

Lisätiedot

SEAT Arona. Do your thing.

SEAT Arona. Do your thing. SEAT Arona. Do your thing. Uusi katumaasturi on saapunut. 2 Ole sellainen. Mene sinne. Aja sillä. Elämässä on paljon niitä, jotka sanovat sinulle mitä tehdä. Aidosti rohkeat kuuntelevat kuitenkin omaa

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LUOTU BARCELONASSA Paikka, josta olemme kotoisin, inspiroi meitä. Intohimo ja luovuus, jotka Barcelonasta huokuvat, löytyvät myös meidän geeneistämme. Ei ole parempaa paikkaa luoda

Lisätiedot

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY SEATIN TARINA Vuonna 1953 syntyi ensimmäinen SEAT, maassa, joka oli päättänyt liikkua eteenpäin. Tänään, yli 60 vuotta myöhemmin, teknologiamme on kehittynyt kohti tavoitettamme:

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ.

EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ. SEAT LEON EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ. Mihin tahansa Leonilla menetkin kuljet tulevaisuudessa. Muotoilu on uudistunut keulasta perään ja jokainen kaasun painallus tarjoilee sinulle uuden tason suorituskykyä

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Start moving. SEAT Ibiza.

Start moving. SEAT Ibiza. Start moving. SEAT Ibiza. SEAT Ibiza Start Se on tehty liikuttamaan sinun kehoasi ja sieluasi. Se antaa vapauden valita, ollako paikoillaan vai mennä. Minne kaupunki sinut johdattaakaan, mene sinne tyylikkäästi

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

ASKEL OTA TULEVAISUUTEEN.

ASKEL OTA TULEVAISUUTEEN. SEAT EXEO 1 OTA ASKEL TULEVAISUUTEEN. EXEO, TUNNE AJAMISEN LAATU. Exeo. Nimi on johdettu latinan sanasta Exire, joka tarkoitta menemistä jonkin ulkopuolelle tai jostain pidemmälle. Exeo merkitsee siis

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

ME LOIMME JOTAIN UUTTA

ME LOIMME JOTAIN UUTTA SEAT IBIZA ME LOIMME JOTAIN UUTTA Eri ihmisillä on erilaisia käsityksiä täydellisyydestä. Se voi olla jokin tietty asia tai ajatus, paikka tai hetki. Sen vuoksi, kun halusimme luoda täydellisen auton,

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

Helppoa liikkuvuutta elämääsi.

Helppoa liikkuvuutta elämääsi. Uusi SEAT Arona. Luotu Barcelonassa. 1953. Ensimmäinen SEAT rullaa ulos Barcelonassa sijaitsevalta tehtaalta, ja koko maa herää eloon. Yli 60 vuotta myöhemmin liikutamme jo koko maailmaa. Olemme silti

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , ,

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , , Kia Optima MY17 hinnasto 1.1.2017 Kia Optima (4D sedan) Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu g/km /kk /kk 2,0 T-GDI 4D A/T

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.07.2016 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.7.2016 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 420 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 450 285 14

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2017 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2017 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 08.01.2016 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN.

JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN. SEAT ALTEA XL JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN. Älykkään tilankäytön, korkean kattolinjan ja muunneltavuuden ansiosta SEAT Altea XL syntyi valmiina. Kuten nimikin

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO Uusi Renault CAPTUR Ennakkomyyntihinnasto 22.6.2017 VERSIO HV CO2 G/KM EUYHDISTETTY L/100KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA AUTOVERO * KÄYTTÖETU VAPAA AUTOETU Captur TCe 90 Life 90 113 5,1 man 5v 15 887,66

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 17.03.2017 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2017 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24%

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% Kia Stinger MY18 hinnasto 28.9.2017 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk RWD-takavedot 2,2 CRDi

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

ME LOIMME JOTAIN UUTTA

ME LOIMME JOTAIN UUTTA SEAT jatkaa koko ajan tuotekehittelyä ja varaa oikeuden tehdä ilmoittamatta muutoksia auton ominaisuuksiin, väreihin ja hintoihin. Siksi tämän esitteen tiedot ovat suuntaa-antavia. SEAT pyrkii siihen,

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

15:00 Uuden projektin suunnittelua TAAS TIUKKA PÄIVÄ TOIMISTOSSA.

15:00 Uuden projektin suunnittelua TAAS TIUKKA PÄIVÄ TOIMISTOSSA. SEAT EXEO ST 1 15:00 Uuden projektin suunnittelua TAAS TIUKKA PÄIVÄ TOIMISTOSSA. 2 Exeo SporTourer on uusi askel siirtymisessä uuteen maailmaan. Kuten sedan, myös Exeon farmariversio tarjoaa luokkansa

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

GIULIA HINNASTO Pvm

GIULIA HINNASTO Pvm GIULIA HINNASTO Pvm 8.11.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83620GRE0 Giulia 2.2 Diesel 150hp MT6 Diesel 109 770 605 33 280 83620PRJ0 Giulia 2.2 Diesel 180hp MT6 Super Diesel 109

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Volkswagen Polo GTI 1,4 TSI 132 kw (180 hv) DSG-automaatti 4- ovinen

Volkswagen Polo GTI 1,4 TSI 132 kw (180 hv) DSG-automaatti 4- ovinen www.volkswagen.fi-sivustolla 11.08.2011 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,4 TSI 132 kw (180 hv) DSG-automaatti 4- ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Volkswagen Uusi Golf Variant Highline 2,0 TDI 110 kw (150 hv) BlueMotion Technology DSG-automaatti

Volkswagen Uusi Golf Variant Highline 2,0 TDI 110 kw (150 hv) BlueMotion Technology DSG-automaatti CJF-643 (kom. 470293) www.volkswagen.fi-sivustolla 08.08.2013 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Golf Variant Highline 2,0 TDI 110 kw (150 hv) BlueMotion Technology DSG-automaatti Rakennettu auto - kooste

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

Uusi Volkswagen Passat Sedan ja Variant Pvm 3.9.2014

Uusi Volkswagen Passat Sedan ja Variant Pvm 3.9.2014 ULKOVÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit 560 113,03 673,03 BUSINESS-VARUSTEPAKETIT WY0, PM1, 7X2, WDI, 8T6 W39 WLH 7X5 8WH -paketti Comfortline ja Highline vakio 810 163,49 973,49 Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot