NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA"

Transkriptio

1 LEON ENJOYNEERING

2 NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA Siirtyminen lähtöpisteestä määränpäähän ei ole meille tärkein asia. Me haluamme, että matkan tekeminen on myös nautinto ja että auto on myös innostuksen lähde. Tätä silmällä pitäen on suunniteltu uusi Leon, jonka mallisto on nyt täydellisempi kuin koskaan. Tarjolla on viisiovinen Leon, kolmiovinen Leon SC sekä suuret tilat tarjoava Leon ST farmari. Nautittavan teknologian on huomannyt myös kansainvälinen lehdistö. Koeajoissa ja vertailutesteissä Leon on ollut huikea menestys. Leon on saavuttanut jo yli 35 testivoittoa. Testituloksia löytyy osoitteesta Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon ST -malliin.

3 LEON ST

4 ENEMMÄN TILAA ENEMMÄN ELÄMÄÄ Koskaan ei voi tietää, millaisia tilanteita joudumme kohtaamaan. Sitä silmällä pitäen on suunniteltu uusi SEAT Leon ST, jonka olemuksessa elää muunneltavuus. Koska kyseessä on Leon-malliston ensimmäinen farmari, tavoitteena oli myös olla johtava omassa luokassa. Sen vuoksi paketoimme kaikkien muiden hienojen ominaisuuksien rinnalle runsaasti tilaa. Leon ST:ssä on vaikuttava 587 litran tavaratila, jonka voi helposti laajentaa litraan. Tavaratilassa on lisäksi kaksoispohja, jonka alle voi tarvittaessa kätkeä tavaroita. Tämä on mahdollista monikerroksisen lattiarakenteen ansiosta. Jos haluat muutakin autoltasi kuin tilaa ja monikäyttöisyyttä, kuulostaako kenties houkuttelevalta automaattisesti mukautuva vakionopeuden säädin, joka huolehtii turvallisuudestasi, sekä upeat näkymät ja avaruuden tarjoava lasikatto. Ainakin se merkitsee sitä, että sinun ei tarvitse valita muunneltavuuden tai tyylin väliltä. Leon ST:ssä saat molemmat.

5 LEON ST

6 MUOTOILULLA ON TARKOITUS Koko Leon-perhe on täydellisesti uudistunut. Laadukkaan suunnittelun ja teknologian ansiosta uusi Leon tarjoaa jäljittelemättömän ajokokemuksen. Leonin muotoilu on trendejä luovaa. Kulmikkaat linjat ilmentävät urheilullisuutta ja korin virtaviivaiset suhteet tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan auton joka käänteessä. Terävät särmät yhdistyvät saumattomasti sulaviin muotoihin ja luovat näin rohkean ja itsevarman yleisilmeen. Tämä saa uudet Leon-mallit säkenöimään auringonvalossa ja kunnioittamaan juuri sitä hehkua, mitä SEAT:ilta on lupa aina odottaa. Ilman valoa ei ole muotoilua on ajatus, joka on viitoittanut Leonien tietä konseptista lähtien. Uusi Leon on dynaamisempi ja sisältää enemmän uusia ideoita kuin mikään aikaisempi SEAT. Esimerkiksi sopii Easy Connect System -näyttö, jolta hipaisuakin kevyemmin voi hallita auton asetuksia, viihdekeskusta, navigaattoria tai puhelinliikennettä. Lisäksi SEAT Drive Profile antaa kuljettajalle mahdollisuuden valita erilaisia ajoasetuksia oman mielialan mukaan. Kokonaisuuden täydentävät voimakkaan tehokkaat moottorit. Herää ehkä kysymys, miksei kaikkia autoja ole suunniteltu uuden Leonin tapaan niin, että jokaisella yksityiskohdalla on tarkoituksensa. Tämä auto on todellakin tehty nautittavaksi.

7 LEON

8 LEON

9 TOIMINNALLISUUS OHJAA MEITÄ Halusimme uutta Leonia suunnitellessamme toteuttaa yhtä aikaa kauneuden ja käytännöllisyyden vaatimuksia. Tavoittelimme autoa, josta jokainen voi nauttia joka päivä. Tällainen on viisiovinen Leon. Yhdistimme tämän sellaiseen muotoiluun, jossa sisätiloihin on helppo päästä, jossa on mukava matkustaa, mutta jossa ei tarvitse tinkiä kauniista ulkonäöstä. Otimme myös huomioon, että tilaa tarvitaan myös matkatavaroille. Sen vuoksi Leonissa ja Leon SC:ssä on 380 litran tavaratila ja Leon ST:ssä peräti 587-litrainen. Kompromisseja ei todellakaan tarvitse tehdä eikä tinkiä koko perheen viihtyvyydestä. Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin 5-oviseen SEAT Leoniin.

10 LEON SC

11 DYNAAMISTA AJOA DYNAAMISEEN ELÄMÄÄN Urheilullisimmat meistä valitsevat tietenkin Leon Sports Coupén, koska Leon SC tarjoaa kaiken sen, mitä Leon, mutta sen lisäksi enemmän urheilullista ulkomuotoa ja käsiteltävyyttä dynaamisemman luonteensa ansiosta. Paremman käsiteltävyyden vuoksi Leon SC reagoi vieläkin nopeammin kaikkiin muutoksiin. Hyvä ajettavuus on yhdistelmä tasapainoa, koordinaatiota, vauhtia, reagointia, voimaa ja kestävyyttä. Juuri nämä adjektiivit kuvaavat parhaiten Leon SC:n luonnetta. Tämän vuoksi Leon SC on sovitettu hieman lyhempään akselinväliin. Siksi alusta on dynaamisempi ja antaa paremman ajotuntuman. Leonin tapaan uudessa Leon SC:ssä voi nauttia luokassaan poikkeuksellisesta äänimaailmasta SEAT Sound Systemin ja tavaratilassa olevan subwooferin ansiosta. Tarjolla on myös kuljettajan vireystilan ilmaisin, joka kertoo kuljettajan väsymyksestä. Jos haluat vieläkin enemmän, voit valita formulamaisen vaihteiston, jonka valitsimet ovat ohjauspyörässä, aivan sormissasi.

12 Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon SC -malliin. LEON SC

13 VOIMA OHJAA TUNNETTASI Uusi Leon näyttää paikallaan seistessäänkin tehokkaalta, ja lunastaa kaikki lupauksensa, kun käynnistät moottorin. Tehokkuus ei kuitenkaan tee kompromisseja hyvän ajettavuuden tai kontrollin suhteen. Valittavana on laaja moottorivalikoima tehokkaasta 1,6 TDI:stä tai pienestä, mutta pirteästä 1,2 litraisesta TSI:stä aina kaikkein tehokkaimpiin moottoreihin: 2.0 TDI tai 1.8 TSI. Kaikki moottorit ovat suorituskykyisiä ja mukavia ajettavia. Innovatiivisen polttoainetalouden ansiosta suorituskyky ei kuitenkaan näy käyttökustannuksissa. Uuden sukupolven moottorit ovat aikaisempaa taloudellisempia ja matalapäästöisempiä. Täsmällisemmin tasapainotetun jousituksen ansiosta uusi Leon ei pelkästään tarjoa runsaasti raakaa voimaa, vaan istuu myös paremmin tiessä. Tämä merkitsee urheilullisuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Tätä voi täydentää myös monipuolisella DSG-automaattivaihteistolla.

14 SEAT LEON -MALLISTON PERHEKUVA LEON SC Ikonin luonnetta LEON Antaa muotoilulle tarkoituksen

15 LEON ST Farmari, johon on helppo rakastua

16

17 SISÄLTÄ LÖYTYY KAIKKI Halusimme, että uusi Leon on enemmän kuin vain pelkkä auto, sen pitää olla myös elämys. Sen vuoksi jokainen yksityiskohta ja ominaisuus on tehty juuri tätä silmällä pitäen. Uudessa Leonissa kaikki henkivät hyvää laatua ergonomisista istuimista ja näyttävästi muotoillusta kojelaudasta kromisiin ovenkahvoihin sekä nahkaverhoiltuun ohjauspyörään. Vaikka Leon SC:n akselinväli on lyhempi, edes takatilasta ei ole tingitty. Tarjolla on suuri valikoima erilaisia verhoiluja alcantarasta nahkaan. Ylimääräisen, hienostuneen lisän antaa LED Interior Illumination -paketti, johon kuuluvat sisävalot eteen ja taakse, jalkatilan valaistus sekä meikkausvalo kaikki ovat kirkasta LED-tekniikkaa. Autossa on myös hienostunut viihde- ja informaatiokeskus, joka viihdyttää ja pitää ajan tasalla kaikesta. Uudessa Leon SC:ssä on lisäksi vakiona urheilulliset etuistuimet monin säätömahdollisuuksin. Täydellisyydentavoittelu näkyy kaikessa jo ennen kuin on ehtinyt edes käynnistää moottoria.

18 MITÄÄN EI TARVITSE JÄTTÄÄ Uudessa Leon ST:ssä on kaikki tehty suuren, 587-litraisen tavaratilan hyödyntämistä silmälläpitäen. Tilaratkaisuun kuuluukin myös tavaratilan kaksoispohja. Takaselkänojien keskustassa olevan suksiluukun avaamalla pitkät esineet on helppo kuljettaa ja jos tilaa tarvitsee vieläkin enemmän, toinen tai molemmat takapenkit kaatuvat yhdellä napin painalluksella. Tilaa on silloin parhaimmillaan käytössä peräti litran verran. On todella vaikea löytää sellaisia tavaroita, joiden kuljettamiseen Leon ST ei muunnu. VERKKO JAKAA KOKO TAVARATILAN OHJAAMOSTA. LISÄVARUSTEENA SAA MYÖS ETUMATKUSTAJAN ISTUIMEN ALASKÄÄNTÖMAHDOLLISUUDEN.

19 TILAVUUS JOPA LITRAA.

20 AJOMUKAVUUS SYNTYY NAUTITTAVISTA YKSITYISKOHDISTA Leonin veistoksellisia etu- ja takavaloja katsoessa voi nähdä tulevaisuuteen: SEAT Full Led -ajovalot. Täydelliset LED-valot ovat harvinainen yksityiskohta. Ne tuovat päivänvalon pimeässä ajamiseen. LED-valot ovat älykkäämmät ja tehokkaammat kuin perinteiset halogeenivalot. Ne antavat puhdasta, valkeaa päivänvaloa eteesi, toimivat nopeammin ja sen lisäksi takavalot antavat myös takana tuleville enemmän aikaa reagoida siihen, että jarrutat. Valot eivät pelkästään auta sinua näkemään paremmin, vaan keräävät myös ihailevia katseita.

21

22 MEDIA LIIKKEESSÄ Yhteys entistä helpommin SEAT Sound System, navigaattori, Bluetooth sekä paljon muuta. Kaikkea voi hallita SEATin poikkeuksellisella EASYCONNECT-järjestelmällä. Tämä mahdollistaa Leonin laajan INFOTAINMENT-tarjonnan hallitsemisen vain yhden, kojelautaan integroidun näytön kautta. Huomattava viiden tuuman näyttö tulee vakiona, mutta valittavana on myös suurempi näyttö, monipuolisempi audiojärjestelmä sekä navigointijärjestelmä. Kosketusnäppäimet, veitsenterävä kuva ja looginen liittymä pitävät sinut jatkuvasti yhdistettynä sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. SEAT Drive Profile antaa mahdollisuuden valita neljästä eri ajo-ohjelmasta: Normal, Sport, Individual ja ECO. Kaikki ohjelmat luovat oman sovelluksen Leonin suorituskyvystä. Ohjelmat vaikuttavat moottorin tehoon, ohjaukseen, sisävalaistukseen ja jopa moottorin äänimaailmaan. Et pelkästään näe muutosta, voit myös kuulla ja aistia eri ajo-ohjelmat joka tasolla.

23

24 JÄRJESTELMÄ ENNAKOI PUOLESTASI PYSÄKÖINTITUTKAT ETEEN JA TAAKSE Nämä älykkäät sensorit opastavat pysäköimään ilman kolhuja ilmoittamalla, jos olet liian lähellä toista autoa. MULTI COLLISION BRAKE SYSTEM -MONITÖRMÄYSJARRUTUS Jos turvatyynyt laukaiseva törmäys tapahtuu, auton oma järjestelmä suojelee matkustajia jarruttamalla ja pyrkii estämään näin lisävahinkojen syntymisen.

25 KAUKOVALOAVUSTIN Leonin oma kaukovaloavustin vaihtaa kaukovalot automaattisesti lähivaloihin täsmälleen oikeaan aikaan ja mahdollistaa näin kuljettajan täyden keskittymisen ajamiseen. VÄSYMYSTILAN TUNNISTIN Väsymystilan tunnistin analysoi jatkuvasti kuljettajan ajosuoritusta ja kehottaa pitämään tauon jos se havaitsee keskittymisen herpaantumista. Varoitus tapahtuu sekä äänisignaalina että kojetaulussa näkyvänä kahvikupin kuvana. Tiredness detected Take a break

26 TEKNOLOGIA TUO MIELENRAUHAA km/h km/h Tärkeintä uudessa Leonissa ovat sinä ja matkustajat. Siksi suunnittelimme auton yhdeksi kaikkein turvallisimmista paikoista maantiellä. Alkajaisiksi rakensimme XDS:n. Se on järjestelmä, joka parantaa auton pitoa, kun kiihdyttää ulos kaarteesta. Mäkilähdössä apuna on puolestaan Hill Hold Control, joka pitää autoa paikoillaan, kun siirrät jalan jarrulta. km/h km/h Kaistanpitoavustin palauttaa auton oikealle linjalle, jos olet ajautumassa vahingossa väärälle kaistalle. Adaptiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa edessä olevan sensorin avulla vauhdin edellä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrutusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa varoitusvalolla ja hälytysäänellä. Turvallisuudesta huolehtii seitsemän turvatyynyä, polvityyny mukaan lukien. Niiden ja muun turvallisuuden ansiosta Leon on saanut täydet viisi tähteä Euro NCAP:n testissä. Istuitpa siis missä tahansa Leonissa, matkustat aina turvallisesti. ADAPTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN Auton keulassa olevan sensorin ansiosta auto mukauttaa vauhdin edessä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrustusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa hälytysäänellä. Myös ympäristö nauttii Leonin matkanteosta. Vähäpäästöisiä ja taloudellisia moottoreita tehostaa entisestään Start/Stop-toiminto, joka minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Esimerkiksi 1.6 TDI CR 110 HP (81 kw) kuluttaa ainoastaan 3,3 l / 100 km ja sen CO2-päästö on vain 87 g/km.

27 BRAKE & STOP NEUTRAL BRAKE & STOP NEUTRAL OFF OFF CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR ON START/STOP-TOIMINTO. ON Start/Stop-toiminto minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Se myös säästää polttoainetta ja pienentää CO2-päästöjä. LEON SC

28 VARUSTELUTASOT REFERENCE / 7 turvatyynyä (kuljettajalla ja matkustajalla, 2 sivuturvatyynyä edessä, turvaverhot edessä ja takana), polviturvatyyny kuljettajalla, matkustajan turvatyynyn poiskytkentä / isofix / Top Tether -lastenistuimien kiinnityspisteet takaistuimella (2 istuimella) / Lukkiutumattomat ABS-jarrut / ASR-luistonestojärjestelmä / ESC elektroninen ajonvakautusjärjestelmä / Rengaspainevaroitin / URBAN 15 30/1 teräsvanteet ja koristekapselit / Comfort-jousitus / Kaksoisajovalot (halogeeni) ja päiväajovalot / Coming home -saattovalotoiminto ajovaloissa (manuaalinen) / Manuaalinen ilmastointi / Tavaratilassa 12 V virran ulosotto + avoimet säilytyslokerot vasemmalla ja oikealla +1 joustava nauha (oikealla) 1 / Lukuvalot edessä / Sähkösäätöiset ja lämmitteiset ulkopeilit / Tavaratilan valaistus / Media System Touch -audiojärjestelmä / Kauko-ohjattu keskuslukitus, 2 taittuvaa avainta, takaluukun avausmahdollisuus kaukosäätöavaimessa / Ajotietokone (sisältäen ulkolämpötilan näytön) / Vaihtosuositusnäyttö / 3.5 mittariston monitoiminäyttö / Sisustus ja verhoilu Black / Kuljettajan istuimen korkeussäätö / Kahdessa osassa kaadettava takaistuin / Kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojassa peili, kuljettajan häikäisysuojassa korttipidike / Mukiteline edessä / Kuormansidontalenkit tavaratilassa / Etuistuinten lämmitys / Ajovalonpesimet / Tavaratilan rullaverho¹ / Mustat kattokaiteet¹ / Tavaratilan kaksoispohja¹ / Lukuvalot takana¹ ¹ Vain Leon ST.

29

30 STYLE REFERENCE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Tasku kuljettajan ja etumatkustajan istuimen selkänojassa / Lokero kuljettajan istuimen alla / Sisustuspaketti (sisustus, verhoilu, 3D mittaristonäyttö, kromipaketti) / Käsijarrukahvan nahkaverhoilu / Keskikyynärnoja edessä / Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä / Nahkaverhoiltu vaihdekepin nuppi / Vakionopeussäädin / DESIGN 16 30/2 kevytmetallivanteet / Lukuvalot edessä ja takana / 3.5 mittariston monitoiminäyttö Med / Media System Colour -audiojärjestelmä, 5 kosketusvärinäyttö, MP3/WMA/CD, yhdistettävyys USB, SD, aux-in, SD-muistikorttipaikka, 6 kaiutinta / Bluetooth-handsfree ja -audio (A2DP) / Sisustus ja verhoilu Style Black / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeussäätö / Kuljettajan istuimen ristiselän tuen säätö / Valaistu kannellinen peili kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojissa / Korotettu keskikonsoli (etukyynärnoja), jossa integroitu säilytyslokero ja mukiteline / Lämmitys-/ ilmastointilaitteen suuttimet takaistuimella / Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, automaattisesti himmenevä taustapeili / Sumuvalot kulmavalotoiminnolla (täys-led-ajovalojen (lisävaruste) yhteydessä kulmavalotoiminto integroitu ajovaloon) / Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana (Leon SC:ssä ei takana) / XDS elektroninen tasauspyörästön lukitustoiminto / Hill hold -mäkilähtöavustin / Keskikyynärnoja takana mukitelinein¹ / Takaistuimen selkänojassa läpilastausmahdollisuus (suksiluukku) 1 / Takaistuimien selkänojien kaatomahdollisuus tavaratilasta käsin (Easy Back Seat Release)¹ / Krominvärinen lastausaukon suojus¹ / Kattokaiteet (hopeanväriset)¹ STYLE STYLE ¹ Vain Leon ST.

31 FR FR STYLE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Alumiiniset FR-kynnyslistat etuovissa / Tummennetut takasivulasit ja takaikkuna / SEAT Drive Profile (ohjaustuntuma, kaasupolkimen tuntuma, DSG-vaihteiston ohjelma, ympäristövalaistus ovipaneeleissa, sound actor (sound actor vain 1.8 TSI ja 2.0 TDi 184 hv) / Ulkoiset ja sisäiset FR-yksityiskohdat / Nahkaverhoiltu FR-monitoimiohjauspyörä / Automaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselän tuen säätö / DYNAMIC 17 30/2 kevytmetallivanteet / Kromattu kaksoispakoputki / Urheilullinen FR-jousitus / LED-takavalot / Ulkopeilien sähköinen pysäköintiasento / 8 kaiutinta / Urheilulliset etuistuimet kangas-/ keinonahkaverhoilulla / Sisustus ja verhoilu FR black FR

32 SEAT HUOLENPITOSOPIMUS Huollot ja korjaukset alkaen 38 kuukaudessa. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat huollattaa ja korjauttaa autoasi SEAT-merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan. Sopimus tehdään autoon uutena, autokaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme vuotta, jonka jälkeen sitä voi jatkaa aina vuoden kerrallaan. Esimerkiksi uuteen SEAT Leon 1.2 TSI -malliin kolmen vuoden ja km huolenpitosopimus vain 38 kuukaudessa. HUOLENPITOSOPIMUKSELLA HALLITSET AINA AUTOSI YLLÄPITOKUSTANNUKSET Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista, jopa kolme vuotta etukäteen. Sopimus kattaa lähes kaiken. Veroluonteiset maksut, polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi. SEAT HUOLENPITOSOPIMUS ANTAA RAHALLESI PARHAAN VASTINEEN Huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita alkuperäisiä SEAT-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin. VAIVATON Kaikki huoltopalvelut yhdellä kuukausierällä Kaikki tärkeimmät palvelut yhdessä paketissa Sopimus on voimassa kaikissa Suomen SEAT-huolloissa KATTAVA Määräaikaishuollot Korjaukset TURVALLINEN Aina sama tasaerä,ei yllättäviä kustannuksia Ei riskiä korjauskuluista Mahdollisuus jälkihyvitykseen Huolenpitosopimuksen hinta = korjauskustannusten katto

33 VERHOILUT KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILA MUSTA) 4 AH St NAHKAVERHOILU MUSTA/HARMAA**² BJ PL2 / AG PL2 St NAHKAVERHOILU MUSTA**² AH PL1 / CP PL1 St FR³ ALCANTARA*² AH PL3 St NAHKAVERHOILU BEIGE** 5 / 6 LJ PL5 St ALCANTARA*³ CP PL3 FR KANGASVERHOILU FALSET III¹ / 4 WPS / AH R KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILAT HARMAA/MUSTA) 4 BJ PLE / AG PLE St KANGASVERHOILU TECHNY B*³ CP FR Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Vakio Lisävaruste * Osa materiaaleista nahkajäljitelmää ** Ompeleet sivuilla. ¹ 5-ovisessa Leon-mallissa vain Reference-varustelutason ja Sport-istuimien yhteydessä. ²5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä. ³ 5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä punaisilla ompeleilla. 4 Leon SC -mallissa vain Sport-istuimien yhteydessä. 5 5-ovisessa Leon-mallissa Sport-istuimien yhteydessä. 6 Ei saatavana Leon SC -malliin. 7 Driving Assistance Pack:in yhteydessä.

34 ULKOVÄRIT WHITE B4B4 PERUSVÄRI R St FR I NEVADA WHITE 2Y2Y METALLIVÄRI R St FR I ESTRELLA SILVER P5P5 METALLIVÄRI R St FR I BALEA BEIGE L7L7 METALLIVÄRI R St FR ALOR BLUE E4E4 ERIKOISVÄRI R St FR APOLO BLUE I4I4 METALLIVÄRI R St FR I TOSSA BLUE R1R1 METALLIVÄRI I PIRINEOS GREY 0C0C METALLIVÄRI R St FR I EMOCION RED 9M9M PERUSVÄRI R St FR I MONTSANT RED V0V0 METALLIVÄRI R St FR TECHNIC GREY T4T4 METALLIVÄRI R St FR I UNIVERSO BLACK L8L8 METALLIVÄRI R St FR I Haluatko tietää mikä tekee tästä autosta ainutlaatuisen? Skannaa tämä QR-koodi ja voit rakentaa itsesi näköisen SEAT Leonin. Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/ LIMA GREEN¹ I3I3 METALLIVÄRI R St FR

35 VANTEET URBAN 15" 30/1 R URBAN 16" 30/1 R DESIGN 16" 30/1 R DYNAMIC 17" 30/2 FR DYNAMIC 17" 30/3 St DESIGN 16" 30/2 TITANIUM I DESIGN 16" 30/2 St DYNAMIC 17" 30/1 St PERFORMANCE 18" 30/1 FR PERFORMANCE 18" 30/2 MACHINED FR

36 SEAT recommends suosittelee SEAT on sitoutunut jatkuvan tuotekehityksen politiikkaan. Sen vuoksi me pidätämme oikeuden tehdä muutoksia väreihin, versioihin ja hintoihin. Siksi tämän esitteen tiedot ovat lähinnä suuntaa-antavia. Samalla, kun SEAT panostaa jatkuvasti varmistaakseen sen, että versiot ovat yhteneviä tämän julkaisun ( ) kanssa, sinun on hyvä varmistaa viimeisin tieto valtuutetulta SEAT-myyjältäsi. Painotekniikasta johtuen esimerkiksi värit voivat hienoisesti poiketa esitteen väreistä samoin materiaalien ulkonäkö. Olemme suunnitelleet tämän auton kaikkine alkuperäisine osineen ja varaosineen siten että se täyttää kaikki laissa annetut asetukset sekä ympäristövaikutusten minimiehdot kierrätettyjen ja kierrätettäviä materiaalien käyttämisestä. Nämä määrät ovat sellaisia, että saavutetaan ympäristön kannalta suositeltava kierrättämisen ja kuluttamisen tasapaino sekä ympäristöystävällinen laatu. seat.fi facebook.com/seatfinland

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MUOTOILUN VAUHDITTAMA SEAT IBIZA Klassikko kehittyy Uusi SEAT Ibiza on käynyt läpi huomattavan kehitysohjelman. Se on nyt linjoiltaan entistäkin

Lisätiedot

ENJOYNEERING. MY Mii And now this new world has brought us the New SEAT Mii, a car that will make you see things differently. Once you sit behind the

ENJOYNEERING. MY Mii And now this new world has brought us the New SEAT Mii, a car that will make you see things differently. Once you sit behind the Mii ENJOYNEERING Welcome Tervetuloa to sellaiseen a new world uuteen where maailmaan, everything missä revolves kaikki around pyörii you. Where Sinun ympärilläsi. innovation and Se on engineering maailma,

Lisätiedot

SEATNEWS SEIKKAILUUN SUUNNITELTU DSG. 4Drive 1/15 SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO. Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa

SEATNEWS SEIKKAILUUN SUUNNITELTU DSG. 4Drive 1/15 SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO. Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa SEATNEWS 1/15 SEAT Leon X-Perience Ensiesittely viikonloppunäyttelyssä! 10. 11.1. Tervetuloa! SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa SEAT Leonilla jo 70 testivoittoa

Lisätiedot

Avensis. Hienostunut muotoilun ja tuotekehityksen taidonnäyte.

Avensis. Hienostunut muotoilun ja tuotekehityksen taidonnäyte. Uusi Avensis Avensis. Hienostunut muotoilun ja tuotekehityksen taidonnäyte. 2 takuu 3 vuoden Harmoninen muotoilu. Hienostuneet muotoilun yksityiskohdat luovat Avensikselle itsevarman ja erottautuvan persoonallisuuden.

Lisätiedot

ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC.

ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC. SEAT IBIZA SC ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC. Uusi SEAT Ibiza SC on saapunut muotinäytöslavojen ja moottoriteiden inspiroima uusi urheilumallistomme. Nykyaikainen ja dynaaminen SC on räätälöity

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

www.toyota.fi 06/08/PRU/FIN/10.000 Prius 110-125

www.toyota.fi 06/08/PRU/FIN/10.000 Prius 110-125 110-125 06/08/PRU/FIN/10.000 www.toyota.fi Prius Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

KOLEOS C4-C1_B_KOLEOS.indd B 8/07/08 13:37:53

KOLEOS C4-C1_B_KOLEOS.indd B 8/07/08 13:37:53 KOLEOS C4-C1_B_KOLEOS.indd B 8/07/08 13:37:53 KOLEOS: MONIPUOLINEN CROSSOVER. KOLEOS TUO TULLESSAAN RENAULTIN JA NISSANIN ALLIANSSIN YHTEISTÄ OSAAMISTA. HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TILA-AUTON MATKUSTAMO SEKÄ

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

SEATNews 4WD ALHAMBRA. Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA. Perheautolla talveen: SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL

SEATNews 4WD ALHAMBRA. Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA. Perheautolla talveen: SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL SEATNews Perheautolla talveen: ALHAMBRA 4WD s. 10 Tulinen SEAT Leon FR Monipuolinen SEAT Exeo Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL Copa-erikoismallisto: Valinnanvapautta

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on ylellinen auto, joka lupaa paljon enemmän kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykkäämpi ja vahvempi juuri oikealla

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33 Vito. Ti la - autot Sisältö Vito tila-auto 4 Sisätila 10 Muunneltavuus 10 Mukavuus ja toiminnallisuus 12 Vito tila-autoversiot 14 Mallisto ja mahdollisuudet 14 Vito Business-malli 16 Tekniikka 18 Moottorit

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Varustetasot Tulosta Sulje

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Varustetasot Tulosta Sulje NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

OLE KUIN KOTONASI. SISÄLLYS. Opel Meriva 04 Meriva

OLE KUIN KOTONASI. SISÄLLYS. Opel Meriva 04 Meriva OPEL MERIVA OLE KUIN KOTONASI. Opel Meriva on auto, joka tuntuu kodilta. Mukavuudessa, käytännöllisyydessä ja tilavuudessa yksikään mikään muu kompaktiluokan auto ei pääse lähellekään samaa. FlexDoors

Lisätiedot

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 TIEDOTE UUSI FORD KUGA SISÄLLYS SIVU Uusi Ford Kuga esittelyssä 3 1. Kugan yleiskatsaus 3 1.1: Vakaa perusta 4 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 3. Kugan sisätilat 12

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot