KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantaina klo 18:00 19:35 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset Varsinaiset jäsenet Yrjö Haapala, kirkkoherra Erkki Alatalo Paula Aaltonen Jarkko Hannunen Saini Jauhola Sakari Kuusela Risto Rimpisalo Pirkko Saastamoinen Sirpa Uusitalo Varajäsenet Marjo Appelgrén (Jarkko Hannunen) Kerttu Heikkinen (Sakari Kuusela) Irja-Liisa Jääskö (Risto Rimpisalo) Sakari Lepojärvi (Sirpa Uusitalo) Pentti Lassila (Pirkko Saastamoinen) Kalevi Liimatta (Paula Aaltonen) Paula Kuusela (Erkki Alatalo) Lasse Vaaraniemi (Saini Jauhola) Pekka Eilittä, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ari Aho, kirkkovaltuuston varapuh.joht. Juha Nykänen, talouspäällikkö Yrjö Haapala, puheenjohtaja /poissa/varajäsen, puheenjohtaja, sihteeri Juha Nykänen, sihteeri Asiat Pöytäkirjan tarkastus Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulkua vastaavaksi Saini Jauhola Keminmaassa Sakari Kuusela Pöytäkirjan nähtävilläolo Pöytäkirjan nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla julkaistulla kuulutuksella. Kuulutus oli nähtävänä virastoaikana klo Pöytäkirja on asetettu nähtäväksi kuulutuksen mukaisesti kirkkoherranvirastoon lukien. Todistetaan Keminmaan seurakunnan kirkkoherranvirastossa Yrjö Haapala, kirkkoherra

2 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 2 ALKUTOIMET 13 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Päätös: Kokous avattiin kirkkoherran pitämällä hartaudella. 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen KL 7:4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9:1 päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalle / 5: Päätettiin yksimielisesti, että kirkkoneuvoston kokoontuu puheenjohtajan kutsusta tarpeen mukaan. Kokoukset pidetään seurakuntakeskuksen neuvotteluhuoneessa maanantaisin klo 18.00, jollei erityinen syy vaadi muuta menettelyä. n ohjesääntö 5: Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Jos asia on kiireellinen, kirkkoneuvosto voi päättää ottaa sen käsiteltäväksi, vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Kokouksesta on postitettu 14.helmikuuta 2014 kullekin kirkkoneuvoston jäsenelle (varajäsenille tiedoksi) sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle kirjallinen kutsu asialuetteloineen. Päätös: Kokous todettiin yksimielisesti laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 15 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen n ohjesääntö 6: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin yksimielisesti Saini Jauhola ja Sakari Kuusela.

3 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ Tilinpäätös 2013 KN / 16 Arkiston säilytysyksikkö :3 Tilinpäätös: 1) Tasekirja 2) Muut tilinpäätösasiakirjat 3) Tilinpäätöksen tarkastusasiakirja Tilinpäätös on muotosidonnainen. Tilinpäätöksen laatimisesta säädetään mm. talouspäällikön viran johtosäännössä, kirkkoneuvoston ohjesäännössä, taloussäännössä ja kirkkojärjestyksessä. Lisäksi Kirkkohallitus on antanut täsmentäviä ohjeita tilinpäätöksen sisällöstä ja esittämistavasta. Talouspäällikön viran johtosääntö 4.: Talouspäällikön tehtävänä on huolehtia siitä, että tilinpäätös ja toimintakertomukset laaditaan säädetyssä ajassa; n ohjesääntö: 5 luku Erinäisiä määräyksiä 11 n on vuosittain annettava kirkkovaltuustolle kertomus seurakunnan edellisen vuoden toiminnasta käsiteltäväksi valtuustossa samanaikaisesti edellisen vuoden tilinpäätöksen kanssa. Kertomuksessa tulee olla ainakin seuraavat asiat: 1) selvitys seurakunnan hallintoelinten kokoonpanosta ja toiminnasta; 2) tilastot seurakunnan väestössä tapahtuneista muutoksista; 3) selostus tilastotietoineen seurakuntatyöstä; 4) selostus seurakunnan huomattavista rakennus- ja kunnostustöistä; 5) selostus seurakunnan omaisuuden ja talouden hoidosta sekä kirkkoneuvoston arvio seurakunnan talouden kehityksestä ja tiedot seurakunnan merkittävimmistä suunnitelmista ja niiden aiheuttamasta rahoitustarpeesta; 6) ilmoitus seurakunnan vakuutuksista; sekä 7) selostus kirkkovaltuuston tärkeimpien päätösten täytäntöönpanosta.

4 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 4 Taloussääntö 22 Tilinpäätös Tilinpäätös koostuu tasekirjasta ja tilinpäätöstä varmentavista asiakirjoista. Tasekirja sisältää - toimintakertomuksen, - tilinpäätöslaskelmat, - tilinpäätöksen liitetiedot, - allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä sekä - luettelot ja selvitykset. Tasekirja, jonka sivut on numeroitu ja joka on sidottu, säilytetään pysyvästi. Tilinpäätöstä varmentavat asiakirjat sidotaan tasekirjan tavoin ja säilytetään säädetyn ajan. Tilintarkastuskertomus liitetään kirkkovaltuustolle esitettäviin tilinpäätösasiakirjoihin. Tilinpäätöksen allekirjoittavat päätösvaltainen kirkkoneuvosto ja talouspäällikkö. Allekirjoitettu tilinpäätös luovutetaan tilintarkastajille viipymättä sen valmistuttua. KJ 15:9,3: Seurakunnan tilinpäätös on laadittava maaliskuun loppuun mennessä. KJ 9:6: n velvollisuus laatia toimintakertomus Kkh yleiskirje 38/2008: Seurakunnan ja seurakuntayhtymän tilinpäätöksen laadinta Kkh yleiskirje 23/2006: Seurakunnan ja seurakuntayhtymän konsernitaseen laatiminen KJ 15:9:2: Kultakin varainhoitovuodelta on laadittava tilinpäätös. Sen valmistamisesta sekä tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä päättää kirkkovaltuusto. Talouspäällikön esitys: Hyväksytään ja allekirjoitetaan vuoden 2013 tilinpäätös. Pyydetään tilintarkastajaa suorittamaan vuoden 2013 tilien ja hallinnon tarkastus. n päätös: Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin vuoden 2013 tilinpäätös. Pyydetään tilintarkastajaa suorittamaan vuoden 2013 tilien ja hallinnon tarkastus.

5 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ Honkamaan leirikeskuksen myyminen KN / 17 Vuoden 2012 tilinpäätöksen käsittelyn yhteydessä kirkkoneuvostossa todettiin Honkamaan leirikeskuksen käytön vähentyneen. Honkamaassa on edessä mittavat majoitustilojen saunan uudistamistyöt, jos leirikeskus halutaan pitää nykyajan vaatimuksia vastaavassa kunnossa. Mahdollista omasta leirikeskuksen luopumista valmisteltiin 2013 sekä kirkkoneuvostossa, että kirkkovaltuustossa. Henkilökunnalta kysyttiin syksyllä 2013 mielipide asiasta. Enemmistö kannatti omasta leirikeskuksesta luopumista. Kyselyn tulokset: Honkamaan leirikeskuksen myyntiä koskevan mielipidekyselyn tulokset: 3 Kannatan myyntiä 12 2 Leirikeskusta ei pidä myydä 2 1 Minulla on muita ideoita Avoimet vastaukset - Oman leirikeskuksen yksi etu on sen käytettävyys. Voimme suunnitella leiriaikataulut ja muun käytön oman kalenterimme mukaan. Leirien ajankohdat taas vaikuttavat erityisesti kesälomien sijoittumiseen ja sitä kautta lomakauden työjärjestelyihin. Esimerkiksi sijaisjärjestelyjä ei ole nykyisellä systeemillä tarvittu. Honkamaa on askeettinen, mutta hyvin toimiva leirikeskus. Hotellia emme tarvitse. - Jos työntekijöiden asenne on kohdallaan, siellä voi pitää erinomaisia leirejä, kuten viime kesänä. Toki suosiollinen säätila vaikutti osaltaan asiaan. Tuskin missään seurakunnassa työntekijät majoittuvat ja valmistelevat toimintaa niin surkeissa oloissa, kuin meillä. - Luokkatila on melko pieni ja majoitustilat ahtaita. Hellesäällä lämpö nousee tukalaksi eikä hellitä yöiläkään. Suihkujen puute on jollekin ongelma. Samoin saunan pitkäkestoinen lämmitys. Huonolaatuiset polttopuut ovat erityisen hankalia, kun pitäa jeltata tuntikausia. - Yhteistä oleskelutilaa kaivataan erityisesti talvella j a sadesäillä.

6 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ Keittiörakennuksen päällä olevan lämmittämättömän ja siksi myös kalustamattoman tilan ratkaisu on epäonnistunut. Kylmyys / kuumuus, alakerran jytisevä katto ja tikkuinen lattiapinta ovat ongelmakohtia. - Vanha pirtti on aivan käyttökelpoinen kuten sen yhteydessä oleva majoitushuone. Sitä pitäisi vähiin kohottaa maasta irti ja vaihtaa mahdollisesti maata vasten pehmenneitä alahirsiä. Jos h1vä ja mahdollisesti pidemmän jatkumon korvaava paikka löytyy ja nykyisestä leirikeskuksesta luovutaan (puoli-ilmaiseksi), toiminta jatkuu sitten niissä raameissa, joita valtuusto suvaitsee antaa. - Maula ja Lautiosaari olisi ehdottomasti pitänyt myydä ensin. Nyt niihin on upotettu valtavasti rahaa ennen kaikkea seurakunnan ulkopuolista käyttöä varten. - Mikä on peruskorvauksen (laajuuden) tarve? - Miten leirikeskuksen laajentaminen liittyy tähän asiakokonaisuuteen? - Olisiko Honkamaa jatkossa käytettävissä seurakunnan leireihin? - Mitä muita leiripaikkavaihehtoja on tarjolla tai tiedossa? - Pystyisikö tulevaisuudessa seurakunta itse valitsemaan leirien ajankohdat? Jos Honkamaa halutaan säilyttää, sitä tulisi kehittää pitkäjänteisesti. Majoituskapasiteettiä pitää nostaa. Majoitustilojen ja oleskelutilojen tasoa tulee nostaa. Leirikeskusta pitäisi myydä ulkopuolisille käyttäjille käyttöaste ylemmäs ja saataisiin myös tuloja. Leirikeskusta käyttävät työntekijät pitävät vuosittain Honkamaan kehityspalavereja. Jos tähän ei ole halukkuutta tai taloudellisia edellytyksiä, niin leirikeskus voidaan myydä. Jos Honkamaa säilytetään nykyisen tasoisena ja kuntoisena kannatan sen myyntiä. Jos Keminmaan seurakunta kehittää Honkamaata nykyaikaistamalla pesutilat, lisää WC tiloja, jotka ovat majoitusrakennuksessa, laittamalla sähkökiukaan. Majoitustiloja tulisi olla lisää ja nykyisestä huoneista tulisi vähentää yhdet sängyt ja tilalle laittaa pirtinpöydät. Henkilökunnalla tulisi olla sosiaalitilat Kannatan Honkamaan myyntiä ellei leirikeskus kelpaa tällaisenaan. Majoitustiloihin ei mielestäni kannata tehdä muutoksia, ainoastaan huolehtia vesikatosta ja tarpeen vaatiessa vaihtaa sähköpatteri. Sauna ja wc palvelee mielestäni tällaisenaan Seppo Ojala Mielestäni Honkamaan leirikeskusta tulee edelleen kehittää määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti niin, että siitä muodostuu erityisesti nuorille kiinnostava paikka. Ajatuksena on, että sinne suorastaan halutaan mennä. Tarvittavat muutokset nykyiseen rakennuskantaan on tehtävissä varsin kohtuullisin kustannuksin mikäli ne osataan toteuttaa sopivasti porrastaen. Valmistumassa oleva leirikota tulee olemaan merkittävä lisä leirikeskuksen toiminnassa ja viihtyvyydessä. Kodan saamista on toivottu tiettävästi parikymmentä vuotta.

7 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 7 Seurakunnan rakennuskannan vähentämiseksi seuraavana kohteena on ilman muuta Maulan seurakuntatalo. Sen käyttötunnit ovat vain murto-osa leirikeskuksen käyttötunneista. Maulan seurakuntatalon voisi antaa käyttöön paikalliselle metsästysseuralle ylläpitokuluja vastaan. Toinen vaihtoehto olisi talon purku kanttorilan tapaan. Matti Halttunen Leirikeskuksen käyttö- ja kustannustilastoja Käyttövuorokaudet Oma käyttö Ulkopuolinen käyttö Huolto/korjaus Yhteensä Käyttötalouden menot Poistot ja sis. korkokulut Yhteensä Käyttötalous /käyttövrk Yhteensä /käyttövrk Leirikeskuksen oma käyttö työaloittain käyttövuorokausina: Oma käyttö Henkilöstöhallinto 1 Aikuistyö Muut srk-tilaisuudet 1 Varhaisnuorisotyö Rippikoulutyö Nuorisotyö Diakoniatyö Lähetystyö Sisäiset keittiötoimen menot Rippikoulutyö Varhaisnuorisotyö

8 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 8 Leirin ruoka-, majoitus- ja kuljetuspalvelun ostaminen ulkopuolisesta taholta Seurakunnalla on myös kokemusta leiripalvelujen ostamisesta ulkopuoliselta. Vuosina yksi rippikoululeiri/vuosi järjestettiin Lohijärvellä. Kustannukset olivat: Kokonaiskustannus Vuonna 2010 ulkopuoliselta taholta ostettujen rippikoululeirin majoitus- ja ruokailupalvelujen kustannukset jakautuivat seuraavasti: Osallistujia 46, henkilövuorokausia 46 7,5 päivää = 345 päiviä A hinta yhteensä (sis. Vero) majoitus ruokailu savusauna 100 tilausajo Sompanen 100 tilausajo Lohijärvi - Keminmaa Lohijärvi 600 Yhteensä Rippikouluja on vuosittain 3 4. Honkamaan leirikeskuksen majoitus- ja saunarakennus ovat valmistuneet Rakennuksissa on tehty vuosien mittaan ainoastaan vähäisiä ylläpitoremontteja. Majoitustilat ovat nykymittapuun mukaan epäkäytännöllisiä, 4 kpl 8 hengen huoneita (kerrossänkyjä) sekä 2 kpl 2 hengen huoneita ohjaajille/isosille. WC tilat sijaitsevat saunan päädyssä. Saunassa ei ole suihkuja. Majoitus- ja saunarakennuksessa on edessä peruskorjaus/laajennusremontti tai uusien majoitustilojen rakentaminen, jos leirikeskus halutaan pitää nykyajan vaatimuksia vastaavassa kunnossa. Oman leirikeskuksen ylläpitäminen on epätaloudellista. Leirikeskukseen kuuluvat rakennukset Valm. vuosi Kerrosala Huoneistoala Tilavuus Liiteri Vanha n. 60,0 n. 300,00 Vanha päärakennus Vanha 84,0 231,0 Majoitusrakennus ,6 155,2 500,00 Saunarakennus ,5 55,0 140,0 Riihikirkko (ent.riihi) ,5 31,0 116,0 Päärakennus ,6 155,2 414,0 Kota Ei valmis

9 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 9 Catella Poperty Oy arviointipalvelu arvioi rakennukset kevättalvella Arviokirjassa todetaan, että kohteen ylläpitokulut ovat nykykäyttöön nähden varsin suuret. Kohteen kiinnostavuutta heikentää se, että rakennukset eivät sijaitse vesistön rannalla. Viime aikoina yritykset, yhdistykset ja kunnat ovat olleet enemmänkin luopumassa kuin ostamassa itselleen virkistys-, leiri. ja edustuskiinteistöjä. Jo pelkästään kiinteistöjen hoitokulut nousevat korkeiksi, joten käytön on oltava aktiivista, jotta omistus olisi järkevää. Lähinnä vastaavia kohteita on lueteltu arviokirjan sivuilla Keminmaata lähimpänä on Ylitornion seurakunnan leirikeskus, joka jäi kirkkovaltuuston päätöksellä myymättä, vaikka sitä saatiin tarjous. Ylitorniolla leirikeskusta ei tiettävästi juurikaan käytetä, vaan se on seurakunnalle lähinnä kuluerä. Arvioinnin kohteena olevan kokonaisuuden tapauksessa vertailukelpoisten kauppojen löytäminen on vaikeaa. Markkina-arvon määrittämisessä saavutetaan arviokirjan mukaan +/- 10 ( 15) %:n tarkkuus. Piha-alueella (8,8 ha) olevan puuston arvioi metsänhoitoyhdistys helmikuussa Arviot ovat esityslistan liitteenä. Pohjolan Sanomissa oli leirikeskuksen myyntiä koskeva tarjouspyyntö: Lisäksi Pohjolan Sanomat julkaisi asiasta uutisen totesi , että leirikeskuskiinteistöstä on jätetty ainoastaan yksi tarjous. Tarjouksen perusteella päätettiin olla neuvotteluyhteydessä tarjouksen tekijöihin. Risto Rimpisalo jätti asiaan eriävän mielipiteen.

10 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 10 KAUPPAKIRJA Talouspäällikön esitys: Esitetään kirkkovaltuustolle, että Juha ja Aila Tasalalle myydään Keminmaan Lautiosaaresta noin 30 kilometriä Sompujärven suuntaan sijaitseva, Honkamaa 56:2 tilaan kuuluva, karttaliitteeseen tarkemmin merkitty n. 8,8 hehtaarin suuruinen määräala rakennuksineen ja irtaimistoineen euron hinnalla seuraavin ehdoin: Tällä kauppakirjalla Keminmaan seurakunta myy ja luovuttaa Juha ja Aila Tasalalle Keminmaan Lautiosaaresta noin 30 kilometriä Sompujärven suuntaan sijaitsevan, Honkamaa 56:2 tilaan kuuluvan, karttaliitteeseen tarkemmin merkittyn n. 8,8 hehtaarin suuruisen määräalan rakennuksineen ja irtaimistoineen Määräala on merkitty karttaliitteeseen. Kaupan ehdot: Kauppahinta Yhdeksänkymmentätuhatta (90.000) euroa. Maksuehdot Kauppahinta on maksettava kokonaisuudessaan laskua vastaan 14 päivän kuluessa kaupanteosta Keminmaan seurakunnan pankkitilille. Mikäli kauppahinnan suoritus viivästyy, on ostajan maksettava maksamattomalle kauppahinnalle tai kauppahinnan maksamattomalle osalle laissa määräytyvä vuotuinen korko kaupantekopäivästä maksupäivään. Muut ehdot 1 Määräalan omistus- ja hallintaoikeus siirtyvät ostajalle heti, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. 2 Kauppaa ei seuraa mitään kalastus-, vesi- eikä muitakaan oikeuksia kantatilan yhteisiin. 3 Raja kulkee ohikulkevaa tietä pitkin. Määräala myydään muista rasituksista ja kiinnityksistä vapaana. 4 Ostaja sitoutuu antamaan korvauksetta leirikeskuskiinteistön kesä elokuun 2014 ajaksi seurakunnan leiritoiminnan käyttöön. Myyjä vastaa leirikeskuksen ylläpitokuluista saakka, tämän jälkeen ostaja. 5 Ostajat ovat tutustuneet myytäviin rakennuksiin ja suunniteltuun tonttiin. 6 Myyjä teettää rakennuksille kuntotarkistuksen, josta saatava raportti on luovutettu ostajille 7 Kauppaan sisältyy myyntihetkellä leirikeskuksessa oleva käyttöirtaimisto.

11 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 11

12 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 12 Päätöksen on saatava kirkkovaltuustossa määräenemmistö ja se on alistettava Kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Kauppa on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun Kirkkohallituksen vahvistuspäätös on lainvoimainen tai varauksen katsotaan rauenneen. voi pätevästä syystä pidentää määräaikaa. n päätös: Risto Rimpisalo esitti Erkki Alatalon kannattamana, että esitetään kirkkovaltuustolle, ettei leirikeskusta myydä. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi, että koska on tehty poikkeava esitys, asiassa on äänestettävä. Äänestysmenettelyksi hyväksyttiin puheenjohtajan esityksestä, että ne jotka kannattavat talouspäällikön esitystä vastaavat jaa ja ne jotka kannattavat Risto Rimpisalon esitystä, äänestävät ei. Äänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: Alatalo, Erkki Aaltonen Paula Hannunen, Jarkko Jauhola, Saini Kuusela, Sakari Rimpisalo Risto Saastamoinen, Pirkko Uusitalo, Sirpa Haapala Yrjö Jaa Ei 7 2 Puheenjohtaja totesi, että äänin 7 2 talouspäällikön esitys on tullut hyväksytyksi. Sirpa Uusitalo poistui kokouksesta 19: Honkamaan leirikeskuksen rakennusten kuntoarvio Talouspäällikön esitys: Tehdään ostajan pyynnöstä Honkamaan leirikeskuksessa kuntoarvio sen jälkeen kun kirkkovaltuusto on tehnyt myyntipäätöksen. Kiinteistöt myydään siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Seurakunta voi tehdä vähäisiä korjaustoimenpiteitä, niin kuin niistä erikseen yhdessä sovitaan. Uudessa ruokalarakennuksessa näkyy valumajälkiä vintillä emännän huoneen ja WC:n seinällä, jotka tutkitaan ja korjataan kuntokartoituksen yhteydessä. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

13 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ Katrina ajanvarausjärjestelmä n on päättänyt hankkia Katrina ajanvarausjärjestelmän ( 154). Katrina on ollut käytössä vuoden 2008 alusta lukien. On osoittautunut, että Katrinan käyttöä on edelleen tehostettava. Järjestelmän tarkoitus on palvella työyhteisön joustavaa ja tarkoituksenmukaista toimintaa sekä auttaa palvelemaan paremmin asiakkaita. Kirkkoherran esitys: Sujuvan toiminnan takaamiseksi kirkkoneuvoston päättää, että jokaisen työntekijän on itse merkittävä sopimansa tehtävät Katrinaan. Näin on muun muassa kiinteistöjen ja koneiden korjaukset, kirkolliset toimitukset, tilavaraukset, leirit ja muut tehtävät. Erityisen suurta tarkkuutta on noudatettava kun jo sovittuihin ja Katrinaan merkittyihin tehtäviin tulee muutoksia. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 23 Uudet virkatodistusmaksut sekä maksukehotusmaksu Kirkkohallitus on päättänyt voimaan tulleista kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävistä maksuista Elää todistus Jäsentietojärjestelmästä tulostettu muu todistus Manuaalisesti laadittu todistus Sukututkimusta varten laadittu todistus 30 minuuttiin asti Em todistus, lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta Tieteelliseen tutkimukseen annettava todistus Em todistus, lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta Sukuselvitystoisteen kopiosta Maksullisen todistuksen lähettämisestä toimitusmaksua Ulkomaille lähettävä todistus lisäksi posti ja pankkipalvelumaksut Asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen lähetettävä todistus, lisäksi Maksukehotus Maksu maksuton 7 euroa 30 euroa 30,00 euroa 15,00 euroa 30,00 euroa 12,00 euroa 7,00 euroa 5,50 euroa 5,50 euroa 7,00 euroa

14 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 14 Talouspäällikön esitys: Noudatetaan jäsentietojen perittävissä maksuissa Kirkkohallituksen päätöstä. Peritään omien laskujen maksumuistutuksista yhtenäisyyden vuoksi myös 7 euron maksukehotusmaksu. n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 24 Varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön leiri- ja retkisuunnitelma 2014 Mikä kenelle milloin missä palvelut kustannusarvio ohjelma-,turvallisuus- ja ruokailuvastaava Lastenleiri 1-3 luokkalaiset Honkamaa Keittiö kulj+ruok Lastenleiri 4-6 lk Honkamaa Keittiö kulj+ruok Kesäleiri 1-3 lk Honkamaa? keittiö kulj+ruok Kesäleiri 4-6 lk Honkamaa? keittiö kulj+ruok AarreSaari Telttaleiri v Montaja, Simo osalmaks+kulj Honkamaapäivät 1 lk ja vanhemmat Honkamaa keittiö Lastenleiri 1-6 lk syksy? keittiö kulj+ruok Kerhojen retki varhaisnuor. kerholaiset Oulu kulj+ruok+liput Nappulasählyturnaus 1-6 lk syksy Hepola Kemi kulj Nuorisotyö Nuorten lapin vaellus 15v lappi kulj Hannu Huttunen Oulugospel nuoret Oulu kulj+osalmaks Hannu Huttunen Isosleiri nuoret syksy Honkamaa keittiö kulj+ruok Hannu Huttunen leiri 7 lk Honkamaa keittiö kulj+ruok Hannu Huttunen mitä muuta? Kerhonohjaajien Ideapäivä kerhonohjaajat 8.2. Virpiniemi, Haukipudas kulj+osallismaks 24e/hlö kerhonohjaajakoulutus 15v+ syksy kulj+osalmaks S iivet bänditapahtuma nuoret Myötätuulessa kunnan tilassa evästä Hannu Huttunen Yösähly nuoret Lassilan koululla t-paidat+evästä Hannu Huttunen Kirkkoherran esitys: Hyväksytään varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön leiri- ja retkisuunnitelma 2014 n päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

15 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ Ilmoitusasioita Työntekijät ovat valinneet työsuojeluvaltuutetuksi seurakuntapastori Johan Helkkulan, 1. varavaltuutetuksi diakonian viranhaltija Ritva Torvisen ja 2. varavaltuutetuksi lastenohjaaja Marika Alajärven. n päätös: Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi.

16 KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa tehdä kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla hallintovalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Julkista hankintaa koskevasta päätöksestä ei saa tehdä julkisista hankinnoista annetun lain mukaista valitusta, koska päätös koskee yksinomaan hankintamenettelyn valmistelua. Pöytäkirjan pykälät: 16, 17 ja 19 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään ja yhteystiedot: Keminmaan seurakunnan kirkkoneuvosto Käyntiosoite: Rantatie 61, Keminmaa Postiosoite: PL 24, Keminmaa Telekopio: Sähköposti: keminmaa evl.fi Pöytäkirjan pykälät: 18, 20, 21, 22, 23 ja 24. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosainen on saanut tiedon päätöksestä. Tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, jollei sen näytetä tapahtuneen myöhemmin. Seurakunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Oikaisuvaatimuksen voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti (telekopioilla tai sähköpostilla). Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi: oikaisuvaatimuksen tekijän nimi ja tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi tiedot oikaisuvaatimuksen kohteena olevasta päätöksestä millaista oikaisua päätökseen vaaditaan millä perusteilla oikaisua päätökseen vaaditaan Yksityiskohtainen valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen.

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/14 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/14 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/14 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 10. pvä maaliskuuta 2014 klo 18:00 19:35 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23)

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 OSALLISTUJALUETTELO AIKA tiistaina klo 16.00-17.45 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht.

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/ Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/2019 1 Kokoustiedot Kokousaika Torstaina 16.5.2019 klo 17.30 18.30 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 Kokousaika: Ti 30.5.2017 klo 19.00, tai välittömästi kirkkovaltuuston kokouksen päätyttyä Kokouspaikka: Lopen kirkon seurakuntasali,

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 22.5.2017 klo 17:30 18:11 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/18 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 12.2.2018 klo 17.30- Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 AIKA torstaina 29.1.2015 klo 16.30-17.20 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 02/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 02/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 02/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 14.5.2018 2018 klo 18:00 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/14 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika tiistai 22. huhtikuuta 2014 klo 18:00 19:15 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 14.5.2018 klo 18:00 19.45 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 25.4.2012 klo 17.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA VARHAISNUORISOTYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 Aika Maanantai 23.1.2017 klo 18 20 Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, 33470 Ylöjärvi Jäsenet Harjunmaa Antti

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/17 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 16.1.2016 klo 18.00-18.27 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1 Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi Asialuettelo 166 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/18 1 Kokoustiedot Kokousaika tiistai 19.6.2018 klo 16.00-16.48 Kokouspaikka seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa 13.9.2006/36 Vahvistettu Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulissa 15.11.2006 1 LUKU Kokoonpano 1 Yhteiseen

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/16 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/16 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 02/16 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 11.4.2016 klo 18:00 19:40 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

24 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00. Kirkkoherra piti alkuhartauden.

24 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00. Kirkkoherra piti alkuhartauden. 1(5) Aika Keskiviikko 22.4.2015 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1 Läsnä Muut osallistujat Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Miia Haapalainen Matti Heikkinen Terttu Herukka Leena Jokinen Arto

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2016 klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Enrold, puheenjohtaja Timo Sahi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas Kirkkoneuvosto 15.2.2018 18 Kokousaika torstaina 15.2.2018 klo 17.30 17.40 Kokouspaikka virastotalon neuvotteluhuone Saapuvilla Lisäksi läsnä kokouksessa: Arja Aitto-oja kirkkovaltuuston pj. sihteerinä:

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2019 1 (5) KOKOUSAIKA 24.4.2019 klo 17.30 18.33 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja Pöytäkirja 4/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, 47100 Jaala Jäsenet Vainio Juha puheenjohtaja Hietanen Seija jäsen Lemminkäinen Tuomas

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto Aika 12.11.2018 klo 16.30 17.00. Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka Tikka, varapuheenjohtaja Juha Hasanen, jäsen Heikki Huttunen,

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Aika 16.1.2017 klo 18.00-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki, Kirkkotanhuantie 1 Kutsuttu: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja Erkkilä

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti 1(3) Aika tiistaina 13.11.2018 klo 18.00 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra Seppänen Juha talouspäällikkö vs., sihteeri Nuorala Juha varapuheenjohtaja Haapalainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

SIMON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2019. Isokääntä Arto Kestilä Kalevi Kylmälä Raija

SIMON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2019. Isokääntä Arto Kestilä Kalevi Kylmälä Raija LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 27.03.2019 2/2019 Sivu Pvm 27.03.2019 1 klo 18.00 20.36, Simontie 6 Jäsenet Kivioja Pauli puheenjohtaja Tihinen Maiju kn varapuheenjohtaja Isokääntä Arto jäsen Kestilä Kalevi

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSTIEDOT Kokousaika 28.5.2012 klo 17.00-17.55 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Kemijärvi Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset Varsinaiset jäsenet Aalto Pirkka Imporanta Aulikki Huzckowski

Lisätiedot

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. 98 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.40 sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Loppurukouksen piti Minna Latvala. OIKAISUVAATIMUSOHJEET

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston kokous 8/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 29.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 KOKOUSAIKA: 20.11.2018 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 21.5.2015 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.5.2015 AIKA tiistaina 26.5.2015 klo 16.00-17.40 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 26.2 2018 klo 18:00 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Perjantaina 18.1.2019 klo 16.30-17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka

Lisätiedot

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 05.06.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntakeskuksen seurakuntasalit 2-3, Keskuskatu 27, 76100 PIEK- SÄMÄKI OSALLISTUJAT Nykänen Riitta puheenjohtaja Kovanen Mirja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1 Kokousaika: Ti 25.2.2014 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 13 Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 07/17 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 22.5.2017 klo 17:30 18:11 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013 Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 7. päivänä marraskuuta n. klo 17.00 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen. 105 Kokouksen avaus 106 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 )

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 ) Tainionvirran seurakunta / Pöytäkirja 6/7.5.2019 1 ( 7 ) KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistai 7.5.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Olavin toimintakeskus Sysmä, Nuotta-sali, Uotintie 7, 19700 Sysmä Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

TERVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/19 Kirkkovaltuusto

TERVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/19 Kirkkovaltuusto 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantaina 10.5.2019 klo 18:00 Tervetuliaiskahvit 17:30 Kokouspaikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät (10) Varsinaiset jäsenet Moskuvaara Rauni Peteri Kalle Antinkaapo

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 01/18 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika maanantai 26.2 2018 klo 18:00 18:35 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Muut Varsinaiset

Lisätiedot

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika Tiistai 17.4.2012 klo 18. 00- Kokouspaikka Osallistujat Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto Sammatintie 5, Helsinki Parviainen Jorma,

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 14.6.2012 klo 18.30 20.05 Paikka Uusi Pappila, Toivakantie 46 Jäsenet (läsnä = x) x Raija Häkkinen Reijo Koskinen x Pentti Marttinen x Sointu Ojonen Elina Rantalainen x

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kirkkoneuvosto

KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kirkkoneuvosto KEMINMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 06/14 1 Kokoustiedot Kokousaika maanantai 8. syyskuuta 2014 klo 18:00 19:25 Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2019 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/rippikoulusali KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT JA PÄÄTETTÄVÄT ASIAT Asia no. 1 77 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 Sivu 1 ( 8) Kokousaika Tiistai 9.2.2016 kello 18:50 19:05 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Aalto, Jorma Aaltonen,

Lisätiedot

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra 99-103 / sivut 70-76 70 KOKOUSAIKA: Perjantai 21.10.2016 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Koivikon leirikeskus, päärakennus Läsnä: Hakala Taina Alanen Margit Haveri Juhani Mansoniemi Juha Tuohitaival Irma Mattila

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/19 1 Kirkkovaltuusto

KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/19 1 Kirkkovaltuusto KEMINMAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 01/19 1 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 14.1.2019 klo 18. Kokouspaikka Seurakuntakeskuksen kokoussali, Keminmaa Osallistujat Päätöksentekijät (23) Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

LUOTTAMUKSELLINEN

LUOTTAMUKSELLINEN LUOTTAMUKSELLINEN Lempäälän seurakunta OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 20.8.2019 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu 8, Kyröskoski KUTSUTUT Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1 Kokousaika: Ke 12.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 131 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Käsittelyt Yhteinen kirkkoneuvosto 23.4.2013 Yhteinen kirkkovaltuusto 10.6.2014 Tämä yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö tulee voimaan 1.4.2015. Yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot