Kokous tiistaina 8.5. klo Kokouksen jälkeen ennalta sovittu tapaaminen nuorisovaltuuston kanssa kerhotila Pajalassa (vanha uimahalli).

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokous tiistaina 8.5. klo 17.00. Kokouksen jälkeen ennalta sovittu tapaaminen nuorisovaltuuston kanssa kerhotila Pajalassa (vanha uimahalli)."

Transkriptio

1 -3, KH :00 Kokous tiistaina 8.5. klo Kokouksen jälkeen ennalta sovittu tapaaminen nuorisovaltuuston kanssa kerhotila Pajalassa (vanha uimahalli). Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus Esityslista 10/2012

2 -2, KH :00 Kokousaika Tiistai klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON HAKUSANOJA EI LÖYTYNYT. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Pöytäkirjan nähtävänä pito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä torstaina hallintojohtajan työhuoneessa JARMO VUOLTEENAHO Jarmo Vuolteenaho Puheenjohtaja Päivi Karikumpu Pöytäkirjanpitäjä

3 -1, KH :00 Kokousaika kello Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet Jarmo Vuolteenaho Eija-Riitta Niinikoski Kalervo Mantila Eeva-Leena Ainasoja Heikki Junttila Satu Kontiola Mikko Päivärinta Ari Kukkurainen Anne Tölli Esko Kangas Jarmo Pihlajaniemi Tapio Uusitalo Kari Valtanen Päivi Karikumpu puheenjohtaja I vpj II vpj jäsen Laillisuus ja päätösvaltaisuus Asiat Asialistan mukaiset :t kv:n pj kv:n I vpj kv:n II vpj kaupunginjohtaja hallintojohtaja Läsnä Pöytäkirjan tarkastustapa Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Pöytäkirjan tarkastustoimitus Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Jarmo Vuolteenaho Päivi Karikumpu Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Nivala Allekirjoitukset Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Todistaa Aika ja paikka hallintojohtajan työhuoneessa Virka-asema Hallintojohtaja Päivi Karikumpu

4 76, KH :00 Talousarviomuutos 2012 Niva-Kaijan koulun muuttotöihin Sivistyslautakunta Toimialajohtajan esitys Valmistelija sivistysjohtaja Sivistyspalvelut joutuu vastaamaan Niva-Kaijan koulun peruskorjauksen yhteydessä irtokalusteiden, opetusvälineiden ja materiaalin ja varastojen seulonnasta, siirtämisestä ja järjestämisestä. Henkilöstöjaos on päättänyt korvausperusteet Niva-Kaijan koulun henkilöstölle peruskorjauksesta aiheutuvasta lisätyöstä. Opettajakunnalle on päätetty maksaa 17,72 /h lukujärjestyksen ulkopuolella tehdystä muuttotyöstä. Muu henkilöstö osallistuu siivous-, puhdistus- muutto- ja järjestelytöihin oman työaikansa puitteissa ja koulunkäyntiavustajia ohjataan ko. tehtäviin muuttotilanteessa koulutyön keskeytysaikoina. Tuntimäärää on arvioitu opettajakunnan ja rehtorin kanssa aiempien kokemusten perusteella. Muuttotyötä on tehty aiemmin kalustamalla väliaikaistiloja ja tyhjentämällä B osa, nyt on tyhjätty C-osa ja samalla muutettu sisään B-osaan, A-osa ja D-osa tyhjätään kevätlukukauden lopulla ja muutetaan samalla sisään valmistuvaan C- ja syksyllä A-osaan ja syyslukukauden päättyessä D- osaan. Ruokalan peruskorjaus ajoittuu kesälle Näistä muuttotöistä aiheutuvia lisäkustannuksia ei ole huomioitu Nivalan kaupungin talousarviossa 2012, joten sivistyslautakunta joutuu tekemään talousarviomuutosesityksen. Lautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle/-valtuustolle hyväksyttäväksi euron lisätalousarviota Niva-Kaijan koulun saneerauksesta aiheutuviin siivous-, puhdistus-, muutto- ja järjestelykustannuksiin. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi euron lisätalousarviota Niva-Kaijan koulun saneerauksesta aiheutuviin siivous-, puhdistus-, muutto- ja järjestelykustannuksiin. Lisämäärärahan kattamisesta kaupunginjohtaja antaa esityksen kokouksessa.

5 77, KH :00 Opettajan virkojen nimikkeet ja virantoimitusvelvollisuus Valmistelijan ehdotus Valmistelija sivistysjohtaja Kaikki Nivalan kaupungin lukion lehtorin virat, joissa opetettavina aineina ovat kielet, ovat olleet eläköitymisten jälkeen lukuvuoden väliaikaisesti täytettynä, koska koulun ylläpitäjä on halunnut selvittää, miten opetus jatkossa on tarkoituksenmukaista hoitaa oppilasmäärän ja tuntimäärien vähennyttyä. Selvityksen jälkeen (rehtori Juha Maijala, rehtori Toni Kainu ja sivistysjohtaja Riitta Viitakangas) olemme päätyneet siihen, että lukion ja perusopetuksen yhteistyö kielten opetuksessa on välttämätöntä opettajien virkojen ja opetusvelvollisuuden täyttymisen ja opetusjärjestelyjen varmistamiseksi, minkä vuoksi virkanimikkeitä ja virantoimitusvelvollisuutta on syytä muuttaa muutamien virkojen osalta. Perusopetuslain (628/1998) 37 :n 2 momentin mukaan koulutuksen järjestäjällä tulee olla koulutuksen järjestämistapa huomioon ottaen riittävä määrä opettajan virkoja tai työsopimussuhteisia opettajia. Lisäksi koulutuksen järjestäjällä voi olla tuntiopettajia. Opettajien kelpoisuusvaatimuksista säädetään asetuksella 986/1998. Kunnallisessa viranhaltijalaissa 304/2003 :ssä 23 säädetään virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta siten, että toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä kunnan viranomainen voi varattuaan viranhaltijalle tilaisuuden tulla kuulluksi päättää, että viranhaltijan virantoimitusvelvollisuutta muutetaan, jos toiminnan uudelleen järjestely tai muu perusteltu syy sitä edellyttää. Virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta tai virkatehtävien uudelleen järjestelyistä päättää kunnan viranomainen, joka päättää toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen ottamisesta, mutta Nivalan kaupungin hallintosäännöstä puuttuu tarkempi säädös nimikkeen muutoksista ja kelpoisuusvaatimusten muuttamisesta, joten asia tuodaan kaupunginhallituksen päätettäväksi. Mikäli viranhaltijan asema muuttuu merkittävästi, asia on käsiteltävä yt-menettelyssä, siltä osin asia voidaan käsitellä ao. henkilön kanssa tai henkilöstön edustajien kanssa (luottamusmies). Asianosaisia on kuultu kirjallisesti. Myös Jukon pääluottamusmies suhtautuu asiaan myönteisesti. Ehdotan, että kaupunginhallitus päättää muuttaa seuraavia virkanimikkeitä ja virantoimitusvelvollisuutta siten, että Lukion lehtorin virka (5025), opetettavina aineina saksan kieli ja englannin kieli, muutetaan lukion ja perusopetuksen yhteiseksi lehtorin viraksi, opettavana aineena englannin kieli (tyhjä virka, tehtävissä tuntiopettaja, täytetään 1.8. lukien vakituisesti) Lukion lehtorin virka (5045), opetettavana aineena ruotsin kieli, muutetaan lukion ja perusopetuksen yhteiseksi lehtorin viraksi, opetettavana aineena ruotsin kieli (tyhjä virka, tehtävissä sijainen, täytetään 1.8. lukien vakituisesti)

6 77, KH :00 Perusopetuksen lehtorin virka (5004), opettavana aineena ruotsin kieli, muutetaan perusopetuksen ja lukion yhteiseksi lehtorin viraksi, opetettavina aineina saksan kieli ja ruotsin kieli (virassa Päivi Vainiotalo, täyttää asetuksen mukaiset kelpoisuusehdot, kuulemisessa suhtautunut virantoimitusvelvollisuuden muutokseen myönteisesti) Perusopetuksen lehtorin virka (5033), opetettavana aineena englannin kieli, muutetaan perusopetuksen ja lukion yhteiseksi lehtorin viraksi, opetettavina aineina englannin kieli ja ranskan kieli (virassa Anni Ahokangas, täyttää asetuksen mukaiset kelpoisuusehdot, kuulemisessa suhtautunut virantoimitusvelvollisuuden muutokseen myönteisesti) Lukion lehtorin virka (5019), opetettavana aineena englannin kieli, muutetaan opetettavien aineiden osalta siten, että opetettavina aineina englannin kieli ja venäjän kieli (virassa Saini Nivala, täyttää asetuksen mukaiset kelpoisuusehdot, kuulemisessa suhtautunut virantoimitusvelvollisuuden muutokseen myönteisesti) Kaupunginhallitus päättää hyväksyä valmistelijan ehdotuksen.

7 78, KH :00 HALL: 20/2012 Lausunto ehdotuksesta Valtioneuvostolle Vaalan kunnan siirtämiseksi Kainuun maakunnasta Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan Oheismateriaali: Lausuntopyyntö, Valtionvarainministeriö. Vaalan kunta on esittänyt valtioneuvostolle, että Vaalan kunta siirrettäisiin Kainuun maakunnasta Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Maakunnan käsite ja maakuntajaon perusteet on määritelty maakuntajakolaissa. Maakunta on alue, johon kuuluvat kunnat muodostavat toiminnallisesti ja taloudellisesti sekä alueen suunnittelun kannalta tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden. Maakunnan alueen määräämisessä käytettävät keskeiset kriteerit ovat asiointi- ja palveluyhteydet, työssäkäyntiliikenne, kuntien yhteistoiminta, laaja-alueisiin kuntayhtymiin kuuluminen, elinkeinoelämän yhteydet, yhdistystoimintaalueet sekä kulttuuri- ja historialliset perinteet. Kaupunkia pyydetään antamaan lausunto ehdotuksesta Valtioneuvostolle Vaalan kunnan siirtämiseksi Kainuun maakunnasta Pohjois- Pohjanmaan maakuntaan. Kaupunginhallitus päättää todeta, että Nivalan kaupungilla ei ole huomautettavaa asiasta.

8 79, KH :00 HALL: 61/2012 Yhdistyskokous Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry Oheismateriaali: Kokouskutsu liitteineen Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry:n sääntömääräinen yhdistyskokous pidetään tiistaina kello alkaen Mattilan Palvelutalolla (Vapaudentie 35, Nivala). Nivalan kaupunginhallitus on valinnut yhdistyskokousedustajiksi Eeva-Leena Ainasojan, Jouko Saarenpään ja Sirpa Heiskan. Kaupunginhallitus päättää ohjeistaa yhtiökokousedustajia.

9 80, KH :00 HALL: 62/2012 Yhtymäkokous Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Oheismateriaali: Kokouskutsu liitteineen Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymäkokous pidetään keskiviikkona kello alkaen Ylivieskan kaupungintalon valtuustosalissa, Kyöstintie 4. Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kunnanhallitus valvoo kunnan etua ja, jollei johtosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa. Kunnanhallitus tai johtosäännössä määrätty kunnan muu viranomainen antaa tarvittaessa ohjeita kuntaa eri yhteisöjen, laitosten ja säätiöiden hallintoelimissä edustaville henkilöille kunnan kannan ottamisesta käsiteltäviin asioihin. Kunnan etua valvoessaan kunnanhallitus muun muassa seuraa niiden yhteisöjen toimintaa, joissa kunta on osallisena, ja antaa ohjeita yhteisöissä edustaville henkilöille. Yhtymäkokousedustajiksi on valittu toimikaudelle Jarmo Pihlajaniemi, Jarmo Kivioja, Satu Kontiola, Kalervo Mantila ja Keijo Toivoniemi. Ensimmäiseksi varahenkilöksi on nimetty Heikki Junttila, toiseksi varanhenkilöksi Ari Kukkurainen ja kolmanneksi varahenkilöksi Juhani Pihlajamaa. Kaupunginhallitus päättää ohjeistaa yhtymäkokousedustajia.

10 81, KH :00 Ppky Kallion yhtymähallituksen kokous Yhtymähallituksen puheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski kertoo pidetyn yhtymähallituksen kokouksen päätöksistä. Merkitään asiat tietoon saaduksi.

11 82, KH :00 Kaupunginvaltuuston päätösten täytäntöönpano Liite: Kaupunginvaltuuston kokousasialista Kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä valtuuston päätösten täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolle laillisia esteitä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika on päätöksestä kulunut. (Kuntalaki 56 ). voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka jos oikaisuvaatimuksen käsittelevä toimielin tai valitusviranomainen kieltää täytäntöönpanon. (Kuntalaki 98 ). Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginvaltuuston tekemät päätökset ( :t 1 8 ja 11) 1) eivät ole syntyneet laista poikkeavassa järjestyksessä. 2) eivät mene kaupunginvaltuuston toimivaltaa ulommaksi 3) eivät ole lainvastaisia 4) pannaan täytäntöön. Pykälistä 9 ja 10 on valitettu ja niitä ei vielä siten panna täytäntöön. Yksimielisesti hyväksyttiin. Kalervo Mantila ei esteellisenä osallistunut asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistui siten kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginvaltuuston tekemistä päätöksistä myös 10 pannaan täytäntöön.

12 83, KH :00 Tiedoksiantoasiat Kiinteistönluovutusilmoituksia 12 kpl. Nivalan kaupunki Esityslistat/pöytäkirjat -Sivistyslautakunnan esityslista Teknisen lautakunnan pöytäkirja SoTe neuvottelukunnan muistiot 1 4/2012. Viranhaltijapäätökset -Hallintojohtaja nro 10: Nivalan kaupungin kesäduunisetelien myöntäminen. Saapuneet kirjeet ja tiedotteet Valtiovarainministeriö - vuotta 2013 koskevien kuntien yhdistymisesitysten toimittamisesta. Suomen Kuntaliitto -Yk 8/80/2012 Vaalikelpoisuus valtuustoon. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus - työllisyyspoliittisesta avustuksesta. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä -Valtuuston pöytäkirja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio -Yhtymähallituksen esityslista Kutsu yhtymäkokoukseen Tiera Oy -Kirje pidetyn yhtiökokouksen päätöksistä. -Kuntien Tiera Oy:n strategia -Kuntien Tiera Oy ja Atos sopivat yhteistyöstä käyttöpalvelujen rakentamisessa. Teknoventure Oy -Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen Ylivieskan kaupunki -Kaupunginhallituksen pöytäkirjanote Vestia Oy:n toiminta-alueen yhteisen jätelautakunnan koostumus. KEVA -Kevan valtuuskunnan ja hallituksen päätösten tiedoksianto jäsenyhteistöille. KT Kuntatyönantajat -Kunta-alan valtakunnallinen työsuojelun valvontahanke Henkilöstövoimavarat kuntkonsernissa

13 83, KH :00 Koulutus, seminaarit -Tuottava ja hallittu kehittämistoiminta kunnissa seminaari , Kuntatalo. -Laatua yhteistyöllä seminaari , Kuntatalo. -Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla Lappeenranta-seminaari Kaupunginhallitus merkitsee asiat tietoon saaduksi. Samalla kaupunginhallitus toteaa, että kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta ei ole käytetty.

14 84, KH :00 HALL: 87/2011 Lausunto Oulun hallinto-oikeudelle Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksestä tehtyyn kunnallisvalitukseen - Kalervo Mantilan valitus Vestia Oy:n osakassopimuksen muuttaminen Kaupunginhallitus Liite: Osakassopimus (osakaskokouksen hyväksymä) sekä yhtiöjärjestys. Oheismateriaali: Jokilaaksojen Jäte Oy osakassopimus Uusi jätelainsäädäntö tulee voimaan Uudistuva lainsäädäntö aiheuttaa tarpeen päivittää Vestia Oy:n (ent. Jokilaaksojen Jäte Oy) osakassopimusta mm. yhteisen jätelautakunnan vuoksi. Jätelaista johtuvan muutostarpeen lisäksi on sopimustekstiä päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja toimintaa. Suurin yksittäinen muutos on omistajienkuntien yhtiön puolesta antamien takausten takausprovision (0,5 % p.a.) perintämahdollisuus. Muilta olennaisilta osin uudessa osakassopimuksessa on säilytetty nyt voimassa olevan sopimuksen keskeiset periaatteet. Asiaa on valmistellut Vestia Oy:n osakaskokouksen asettama työryhmä. Työryhmä esitteli osakaskokoukselle ehdotuksen päivitetyksi osakassopimukseksi. Osakaskokous hyväksyi käydyn keskustelun perusteella ja sen aikana tehdyin muutoksin liitteenä olevan osakassopimuksen. Kaupunginhallitus esittää kunnan/kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy liitteen mukaisen Vestia Oy:n päivitetyn osakassopimuksen. Kalervo Mantila esitti, että asia jätetään pöydälle. Puheenjohtaja rajasi keskustelun tehtyyn pöydällepanoesitykseen. Kalervo Mantilan esitystä ei kannatettu. Heikki Junttila esitti Satu Kontiolan kannattamana, että asian käsittelyä jatketaan. Kalervo Mantila esitti, että kaupunginhallitus esittää valtuustolle osakassopimuksen hyväksymistä lukuun ottamatta osakassopimuksen 2.5. kohdan seuraavaa kohtaa osakaskunnat sitoutuvat siihen, että yhtiön toimialueelle jätteenkuljetus järjestetään jätelain 36 :n mukaisesti kunnan järjestämänä jätteenkuljetuksena koskien kaikkia jätelain 32 :n mukaan kunnan vastuulle kuuluvia jätteitä lukuun ottamatta sako- ja umpikaivolietteitä. Kalervo Mantilan esitystä ei kannatettu. Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan esityksen. Kaupunginvaltuusto Liite: Vestia Oy:n osakassopimus (osakaskokouksen hyväksymä) sekä yhtiöjärjestys.

15 84, KH :00 HALL: 87/2011 Voimassa oleva Jokilaaksojen Jäte Oy:n osakassopimus. Kalervo Mantila esitti, että kaupunginvaltuusto jättää asian pöydälle. Puheenjohtaja rajasi keskustelun välittömästi tehtyyn pöydällepanoesitykseen. Tapio Uusitalo, Heikki Häyrynen, Vesa Jaakola kannattivat tehtyä pöydällepanoesitystä. Sirpa Heiska/SDP:n ryhmä kannatti asian käsittelyn jatkamista. Puheenjohtaja totesi, että asiasta on äänestettävä. Äänestystapa ja järjestys hyväksyttiin. Nimenhuutoäänestyksessä asian käsittelyn jatkamista kannatti kaksikymmentäviisi (25 JAA) valtuutettua ja asian jättämistä pöydälle kannatti yhdeksän (9 EI) valtuutettua. Yksi (1) valtuutettu oli poissa. Äänestyksen jälkeen puheenjohtaja totesi, että asian käsittelyä jatketaan. Asiantuntijana valtuusto kuuli Vestia Oy:n hallituksen puheenjohtajaa. Tapio Uusitalo esitti, että osakassopimusta ei hyväksytä. Helena Kujala kannatti Tapio Uusitalon esitystä. Puheenjohtaja totesi, että asiasta on äänestettävä. Äänestystapa ja järjestys hyväksyttiin. Nimenhuutoäänestyksessä kaupunginhallituksen esitystä kannatti kaksikymmentäviisi (25 JAA) valtuutettua ja yhdeksän valtuutettua (9 EI) kannatti Tapio Uusitalon esitystä. Yksi valtuutettu oli poissa. Äänestyksen jälkeen puheenjohtaja totesi, että kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen esityksen. Kokoomuksen ryhmä (Kalervo Mantila, Tapio Uusitalo, Henna-Marja Sanaksenaho, Helena Kujala) jätti eriävän mielipiteen, jonka perustelut merkitään pöytäkirjaan. Perussuomalaisten ryhmä (Vesa Jaakola, Kauno Konttila ) jätti eriävän mielipiteen. Kristillisdemokraattien ryhmä (Heikki Häyrynen sekä Pekka Pääkkö) jätti eriävän mielipiteen. Kati Ainassaari jätti asiasta eriävän mielipiteen. Kaupunginhallitus Oheismateriaali: Kalervo Mantilan valitus sekä Nivalan kaupunginvaltuuston päätös liitteineen. Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksestä on tehty valitus (00269/12/2299). Oulun hallinto-oikeus pyytää Nivalan kaupunginhallitukselta lausuntoa asiasta sekä liittämään valituksenalaisen päätöksen perusteina olevat asiakirjat.

16 84, KH :00 HALL: 87/2011 Kaupunginhallitus päättää lausuntonaan todeta, että Nivalan kaupunginvaltuuston päätöstä tehtäessä kaupunginvaltuuston päätös ei ole syntynyt virheellisessä järjestyksessä, ei ole ei ole lain vastainen eikä kaupunginvaltuusto ole ylittänyt toimivaltaansa. Valituksessa ei ole esitetty mitään sellaisia perusteita, että Nivalan kaupunginvaltuuston päätös tulisi kumota. Kaupunginhallitus päättää todeta, että tehty valitus on aiheeton ja vailla perusteita. Nivalan kaupunginvaltuusto antaa asian Oulun hallinto-oikeuden ratkaistavaksi ja liittää lausuntoon tarpeelliset asiakirjat (Nivalan kaupunginvaltuuston päätös ).

17 85, KH :00 HALL: 87/2011 Lausunto Oulun hallinto-oikeudelle Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksestä tehtyyn kunnallisvalitukseen - Kalervo Mantilan valitus Yhteisen jätelautakunnan perustaminen Vestia Oy:n toiminta-alueella Kaupunginhallitus Oheismateriaali: Muistio osakaskokouksesta Sopimus yhteisestä jätelautakunnasta (osakaskokouksen hyväksymä). Uusi jätelaki (646/2011) vahvistettiin ja se tulee voimaan Lain muutoksella selkiytetään kunnalle säädettyjen jätehuollon viranomaistehtävien hoitamista. Samalla palvelutehtävä erotetaan viranomaistehtävistä. Uusi jätelaki edellyttää, että palvelutehtäviä hoitavan jäteyhtiön alueelle on perustettava jätehuollon viranomaisena toimiva yhteinen jätelautakunta. Yhteislautakunnan perustamiseen on syytä ryhtyä pikaisesti, jotta se ehtii valmistella tarpeelliset toimenpiteet lain voimaan tuloon mennessä. Yhteinen lautakunta on tarpeen myös kuntien jätehuoltoyhteistyön tehostamiseksi. Yhdellä ja yhteisellä päätöksentekoelimellä helpotetaan ja nopeutetaan päätöksentekoa. Muutos myös voimistaa kuntien vaikutusmahdollisuutta ja omistajaohjausta jäteyhtiöön nähden. Asiaa on valmistellut Vestia Oy:n osakaskokouksen asettama työryhmä. Työryhmä esitteli osakaskokoukselle ehdotukset sopimuksesta jätelautakunnan perustamiseksi Ylivieskan kaupungin organisaatioon ja jätelautakunnan johtosäännöksi. Osakaskokous hyväksyi käydyn keskustelun perusteella ja sen aikana tehdyin muutoksin liitteenä olevan asiakirjan. Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se 1. hyväksyy liitteen mukaisen sopimuksen yhteisen jätelautakunnan perustamisesta Ylivieskan kaupungin organisaatioon 2. nimeää yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen jätelautakuntaan Kalervo Mantila esitti, että asia jätetään pöydälle. Puheenjohtaja rajasi keskustelun tehtyyn pöydällepanoesitykseen. Kalervo Mantilan esitystä ei kannatettu. Eija-Riitta Niinikoski esitti, että asian käsittelyä jatketaan. Keskustelun jälkeen puheenjohtaja totesi, että Eija-Riitta Niinikosken esitystä kannatettiin. Asian käsittelyä siten jatkettiin. Kalervo Mantila teki lisäesityksen, että hyväksytään kaupunginjohtajan esitys muutoin, mutta kaupunginjohtajan esityksen 1. kohdan loppuun lisätään seuraava teksti siten, että kukin osakaskunta päättää itse jätteenkuljetusjärjestelmän muodon. Kalervo Mantilan tekemää esitystä ei kannatettu.

18 85, KH :00 HALL: 87/2011 Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan esityksen. Kaupunginvaltuusto Liitteet: Muistio osakaskokouksesta Sopimus yhteisestä jätelautakunnasta (osakaskokouksen hyväksymä). Kokoomuksen ryhmä (Helena Kujala) esitti, että sopimusta ei hyväksytä. Puheenjohtaja totesi, että, että asiasta on äänestettävä. Äänestysjärjestys ja tapa hyväksyttiin. Kaupunginhallituksen esitystä kannatti kaksikymmentä kuusi (26 JAA) valtuutettua ja Kokoomuksen valtuustoryhmän tekemää esitystä kuusi valtuutettua (6 EI). Kaksi äänesti tyhjää (2 TYHJÄÄ) ja yksi valtuutettu oli poissa. Äänestyksen jälkeen puheenjohtaja totesi, että kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen esityksen. Kokoomuksen valtuustoryhmä (Mantila, Kujala, Sanaksenaho, Uusitalo) jätti asiasta eriävän mielipiteen. KD:n (Häyrynen, Pääkkö) ryhmä jätti eriävän mielipiteen. Varsinaiseksi jäseneksi keskustan ryhmä (Hannu Keskisarja) esitti Hilkka Sunia ja hänen varahenkilöksi Pasi Eskolaa. Valtuusto hyväksyi yksimielisesti lautakunnan varsinaista ja varajäsentä koskevan esityksen. Kaupunginhallitus Oheismateriaali: Kalervo Mantilan valitus sekä Nivalan kaupunginvaltuuston päätös liitteineen. Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksestä on tehty valitus (00270/12/2299). Oulun hallinto-oikeus pyytää Nivalan kaupunginhallitukselta lausuntoa asiasta sekä liittämään valituksenalaisen päätöksen perusteina olevat asiakirjat. Kaupunginhallitus päättää lausuntonaan todeta, että Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksiä tehtäessä kaupunginvaltuuston päätös ei ole syntynyt virheellisessä järjestyksessä, ei ole ei ole lain vastainen eikä kaupunginvaltuusto ole ylittänyt toimivaltaansa. Valituksessa ei ole esitetty mitään sellaisia perusteita, että Nivalan kaupunginvaltuuston päätös tulisi kumota. Kaupunginhallitus päättää todeta, että tehty valitus on aiheeton ja vailla perusteita.

19 85, KH :00 HALL: 87/2011 Nivalan kaupunginvaltuusto antaa asian Oulun hallinto-oikeuden ratkaistavaksi ja liittää lausuntoon tarpeelliset asiakirjat (Nivalan kaupunginvaltuuston päätös ). Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginvaltuuston päätös pannaan täytäntöön.

20 86, KH :00 HALL: 87/2011 Lausunto Oulun hallinto-oikeudelle Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksistä :t 9 ja 10 tehtyyn kunnallisvalitukseen - Jätehuolto Kalevi Mehtälä Ky:n valitus Yhteisen jätelautakunnan perustaminen Vestia Oy:n toiminta-alueella Kaupunginhallitus Oheismateriaali: Muistio osakaskokouksesta Sopimus yhteisestä jätelautakunnasta (osakaskokouksen hyväksymä). Uusi jätelaki (646/2011) vahvistettiin ja se tulee voimaan Lain muutoksella selkiytetään kunnalle säädettyjen jätehuollon viranomaistehtävien hoitamista. Samalla palvelutehtävä erotetaan viranomaistehtävistä. Uusi jätelaki edellyttää, että palvelutehtäviä hoitavan jäteyhtiön alueelle on perustettava jätehuollon viranomaisena toimiva yhteinen jätelautakunta. Yhteislautakunnan perustamiseen on syytä ryhtyä pikaisesti, jotta se ehtii valmistella tarpeelliset toimenpiteet lain voimaan tuloon mennessä. Yhteinen lautakunta on tarpeen myös kuntien jätehuoltoyhteistyön tehostamiseksi. Yhdellä ja yhteisellä päätöksentekoelimellä helpotetaan ja nopeutetaan päätöksentekoa. Muutos myös voimistaa kuntien vaikutusmahdollisuutta ja omistajaohjausta jäteyhtiöön nähden. Asiaa on valmistellut Vestia Oy:n osakaskokouksen asettama työryhmä. Työryhmä esitteli osakaskokoukselle ehdotukset sopimuksesta jätelautakunnan perustamiseksi Ylivieskan kaupungin organisaatioon ja jätelautakunnan johtosäännöksi. Osakaskokous hyväksyi käydyn keskustelun perusteella ja sen aikana tehdyin muutoksin liitteenä olevan asiakirjan. Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se 1. hyväksyy liitteen mukaisen sopimuksen yhteisen jätelautakunnan perustamisesta Ylivieskan kaupungin organisaatioon 2. nimeää yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen jätelautakuntaan Kalervo Mantila esitti, että asia jätetään pöydälle. Puheenjohtaja rajasi keskustelun tehtyyn pöydällepanoesitykseen. Kalervo Mantilan esitystä ei kannatettu. Eija-Riitta Niinikoski esitti, että asian käsittelyä jatketaan. Keskustelun jälkeen puheenjohtaja totesi, että Eija-Riitta Niinikosken esitystä kannatettiin. Asian käsittelyä siten jatkettiin. Kalervo Mantila teki lisäesityksen, että hyväksytään kaupunginjohtajan esitys muutoin, mutta kaupunginjohtajan esityksen 1. kohdan loppuun lisätään seuraava teksti siten, että kukin osakaskunta päättää itse jätteenkuljetusjärjestelmän muodon. Kalervo Mantilan tekemää esitystä ei kannatettu.

21 86, KH :00 HALL: 87/2011 Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan esityksen. Kaupunginvaltuusto Liitteet: Muistio osakaskokouksesta Sopimus yhteisestä jätelautakunnasta (osakaskokouksen hyväksymä). Kokoomuksen ryhmä (Helena Kujala) esitti, että sopimusta ei hyväksytä. Puheenjohtaja totesi, että, että asiasta on äänestettävä. Äänestysjärjestys ja tapa hyväksyttiin. Kaupunginhallituksen esitystä kannatti kaksikymmentä kuusi (26 JAA) valtuutettua ja Kokoomuksen valtuustoryhmän tekemää esitystä kuusi valtuutettua (6 EI). Kaksi äänesti tyhjää (2 TYHJÄÄ) ja yksi valtuutettu oli poissa. Äänestyksen jälkeen puheenjohtaja totesi, että kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen esityksen. Kokoomuksen valtuustoryhmä (Mantila, Kujala, Sanaksenaho, Uusitalo) jätti asiasta eriävän mielipiteen. KD:n (Häyrynen, Pääkkö) ryhmä jätti eriävän mielipiteen. Varsinaiseksi jäseneksi keskustan ryhmä (Hannu Keskisarja) esitti Hilkka Sunia ja hänen varahenkilöksi Pasi Eskolaa. Valtuusto hyväksyi yksimielisesti lautakunnan varsinaista ja varajäsentä koskevan esityksen. Kaupunginhallitus Oheismateriaali: Jätehuolto Kalevi Mehtälä Ky:n valitus sekä Nivalan kaupunginvaltuuston :t 9 ja 10 liitteineen. Nivalan kaupunginvaltuuston päätöksistä :t 9 ja 10 on tehty valitus (00278/12/2299, 00286/12/2299). Oulun hallinto-oikeus pyytää Nivalan kaupunginhallitukselta lausuntoa asiasta sekä liittämään valituksenalaisen päätöksen perusteina olevat asiakirjat. Kaupunginhallitus päättää lausuntonaan todeta, että Nivalan kaupunginvaltuuston ja 10 päätöksiä tehtäessä kaupunginvaltuuston päätös ei ole syntynyt virheellisessä järjestyksessä, ei ole ei ole lain vastainen eikä kaupunginvaltuusto ole ylittänyt toimivaltaansa. Valituksessa ei ole esitetty mitään sellaisia perusteita, että Nivalan kaupunginvaltuuston päätös tulisi kumota. Kaupunginhallitus päättää todeta, että tehty valitus on aiheeton ja vailla perusteita.

22 86, KH :00 HALL: 87/2011 Nivalan kaupunginvaltuusto antaa asian Oulun hallinto-oikeuden ratkaistavaksi ja liittää tarpeelliset asiakirjat (Nivalan kaupunginvaltuuston päätökset ja 9) lausunnon liitteeksi. Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginvaltuuston päätös pannaan täytäntöön.

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 9/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 9/2012 -3, KH 23.4.2012 13:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 23.4.2012 Esityslista 9/2012 -2, KH 23.4.2012 13:00 Kokousaika Maanantai 23.4.2012 klo 13.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2011 -3, KH 18.4.2011 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 18.4.2011 Esityslista 8/2011 -2, KH 18.4.2011 14:00 Kokousaika Maanantai 18.4.2011 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla.

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. -3, KH 22.4.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 22.4.2013 Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. Esityslista 8/2013 -2, KH

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013 -3, KH 25.11.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2013 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse Esityslista 22/2013 -2, KH 25.11.2013 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015 -3, KH 5.10.2015 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 5.10.2015 Esityslista 21/2015 -2, KH 5.10.2015 16:00 Kokousaika Maanantai 5.10.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 7/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 7/2012 -3, KH 4.4.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 4.4.2012 Esityslista 7/2012 -2, KH 4.4.2012 14:00 Kokousaika Keskiviikkona 4.4.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, KH 25.11.2015 18:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 25.11.2015

-3, KH 25.11.2015 18:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 25.11.2015 -3, KH 25.11.2015 18:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2015 Esityslista 28/2015 -2, KH 25.11.2015 18:00 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2011 -3, KH 29.8.2011 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 29.8.2011 Esityslista 14/2011 -2, KH 29.8.2011 15:00 Kokousaika Maanantai 29.8.2011 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kokous alkaa poikkeuksellisesti kello Esityslista 11/2013. Kaupunginhallitus

Nivalan kaupunki. Kokous alkaa poikkeuksellisesti kello Esityslista 11/2013. Kaupunginhallitus -3, KH 3.6.2013 15:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 3.6.2013 Kokous alkaa poikkeuksellisesti kello 15.30. Esityslista 11/2013 -2, KH 3.6.2013 15:30 Kokousaika Maanantai 3.6.2013 klo 15.30 Kokouspaikka

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012 -3, SIV 12.4.2012 17:30 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 12.4.2012 Esityslista 4/2012 -2, SIV 12.4.2012 17:30 Kokousaika 12.4.2012 klo 17.30 Kokouspaikka Niva-Kaijan koulu lk B113 VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011 -3, SIV 18.10.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 18.10.2011 Esityslista 11/2011 -2, SIV 18.10.2011 17:00 Kokousaika 18.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Kapungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

-3, KH 27.8.2015 18:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 27.8.2015

-3, KH 27.8.2015 18:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 27.8.2015 -3, KH 27.8.2015 18:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 27.8.2015 Esityslista 15/2015 -2, KH 27.8.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 27.8.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Esko Kangas kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Esko Kangas kaupunginvaltuuston puheenjohtaja -2, KV 27.3.2013 18:30 Kokousaika Keskiviikkona 27.3.2013 klo 18.30 Kokouspaikka Valtuustosali (kahvit 18.00 - ) KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

-3, KH 20.4.2015 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 20.4.2015

-3, KH 20.4.2015 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 20.4.2015 -3, KH 20.4.2015 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 20.4.2015 Esityslista 9/2015 -2, KH 20.4.2015 14:00 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 13/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 13/2011 -3, SIV 29.11.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 29.11.2011 Esityslista 13/2011 -2, SIV 29.11.2011 17:00 Kokousaika 29.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Vanha umahalli VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

-3, KH 19.5.2014 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 19.5.2014. Kokouksen alussa kaupunginhallituksen vieraana kansanedustaja Esko Kurvinen

-3, KH 19.5.2014 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 19.5.2014. Kokouksen alussa kaupunginhallituksen vieraana kansanedustaja Esko Kurvinen -3, KH 19.5.2014 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 19.5.2014 Kokouksen alussa kaupunginhallituksen vieraana kansanedustaja Esko Kurvinen Esityslista 11/2014 -2, KH 19.5.2014 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Nivalan nuorisovaltuusto esittäytyy klo 18.00. Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 27.5.2015. Esityslista 4/2015

Nivalan nuorisovaltuusto esittäytyy klo 18.00. Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 27.5.2015. Esityslista 4/2015 -3, KV 27.5.2015 18:30 Nivalan nuorisovaltuusto esittäytyy klo 18.00 Nivalan kaupunki Kaupunginvaltuusto 27.5.2015 Esityslista 4/2015 Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Soilille p. 040-344 7205 tai

Lisätiedot

-3, KH 14.9.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 14.9.2015

-3, KH 14.9.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 14.9.2015 -3, KH 14.9.2015 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 14.9.2015 Esityslista 18/2015 -2, KH 14.9.2015 15:00 Kokousaika Maanantai 14.9.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, KH 7.4.2014 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.4.2014

-3, KH 7.4.2014 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.4.2014 -3, KH 7.4.2014 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 7.4.2014 Esityslista 8/2014 -2, KH 7.4.2014 14:00 Kokousaika Maanantai 7.4.2014 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p -3, KV 31.3.2016 18:30 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Oulun Eteläisen instituutin ja Kerttu Saalasti säätiön toiminnan esittely - johtaja, säätiön asiamies Ville Isoherranen Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO

Lisätiedot

-3, KH 7.12.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.12.2015

-3, KH 7.12.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.12.2015 -3, KH 7.12.2015 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 7.12.2015 Esityslista 29/2015 -2, KH 7.12.2015 15:00 Kokousaika Maanantai 7.12.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 19.4.2016 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 19.4.2016 Esityslista 4/2016 -2, SIV 19.4.2016 17:00 Kokousaika 19.4.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, alakerran kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

-3, SIV 24.2.2015 17:00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta 24.2.2015

-3, SIV 24.2.2015 17:00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta 24.2.2015 -3, SIV 24.2.2015 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 24.2.2015 Esityslista 2/2015 -2, SIV 24.2.2015 17:00 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, valtuustosali VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 4.9.2014. Esityslista 6/2014

Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 4.9.2014. Esityslista 6/2014 -3, KV 4.9.2014 18:30 Nivalan kaupunki Kaupunginvaltuusto 4.9.2014 Esityslista 6/2014 Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Soilille p. 040-344 7205 tai Merjalle p. 040-344 7204 -2, KV 4.9.2014 18:30 Kokousaika

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kokous alkaa kello 14.30.

Kokous alkaa kello 14.30. -3, KH 31.8.2015 14:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 31.8.2015 Kokous alkaa kello 14.30. Esityslista 16/2015 -2, KH 31.8.2015 14:30 Kokousaika Maanantai 31.8.2015 klo 14.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 16/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 16/2011 -3, KH 26.9.2011 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 26.9.2011 Esityslista 16/2011 -2, KH 26.9.2011 14:00 Kokousaika Maanantai 26.9.2011 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 1/2012

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 1/2012 -3, TEK 8.2.2012 17:00 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta 8.2.2012 Esityslista 1/2012 -1, TEK 8.2.2012 17:00 Kokousaika 8.2.2012 kello 17.00 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla

Lisätiedot

Ennen kokousta klo alkaen Kuntarak Oy:n edustaja Reino Yli-Honkola esittelee osaomistusrakentamista. Nivalan kaupunki.

Ennen kokousta klo alkaen Kuntarak Oy:n edustaja Reino Yli-Honkola esittelee osaomistusrakentamista. Nivalan kaupunki. -3, KH 3.11.2011 15:00 Ennen kokousta klo 15.00 alkaen Kuntarak Oy:n edustaja Reino Yli-Honkola esittelee osaomistusrakentamista Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 3.11.2011 Esityslista 18/2011 -2, KH

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 1.11.2016 18:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 1.11.2016 Esityslista 9/2016 -2, SIV 1.11.2016 18:00 Kokousaika 1.11.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2012 -3, KH 26.3.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 26.3.2012 Esityslista 6/2012 -2, KH 26.3.2012 14:00 Kokousaika Maanantai 26.3.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

SOTEN ILTAKOULU koskien Ppky Kallion talousarviota kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen Nivalan kaupunki

SOTEN ILTAKOULU koskien Ppky Kallion talousarviota kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen Nivalan kaupunki -3, KV 14.11.2012 18:30 SOTEN ILTAKOULU koskien Ppky Kallion talousarviota kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen Nivalan kaupunki Kaupunginvaltuusto 14.11.2012 Esityslista 6/2012 -2, KV 14.11.2012 18:30

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 22/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 22/2012 -3, KH 15.11.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.11.2012 Esityslista 22/2012 -2, KH 15.11.2012 14:00 Kokousaika Torstai 15.11.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Huom! Kokous pidetään Nivalan Teknologiakeskus Nitekissä, 4. krs. saunakabinetissa! Kokouksessa vieraana Evli Pankki Oyj.

Huom! Kokous pidetään Nivalan Teknologiakeskus Nitekissä, 4. krs. saunakabinetissa! Kokouksessa vieraana Evli Pankki Oyj. -3, KH 25.4.2016 15:00 Huom! Kokous pidetään Nivalan Teknologiakeskus Nitekissä, 4. krs. saunakabinetissa! Kokouksessa vieraana Evli Pankki Oyj. Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.4.2016 Esityslista

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2011 -3, KH 28.3.2011 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 28.3.2011 Esityslista 6/2011 -2, KH 28.3.2011 14:00 Kokousaika Maanantai 28.3.2011 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Niva-Kaijan koulun keittiön toimintaan tutustuminen kello alkaen.

Niva-Kaijan koulun keittiön toimintaan tutustuminen kello alkaen. -3, KH 27.1.2014 14:00 Niva-Kaijan koulun keittiön toimintaan tutustuminen kello 14.00 alkaen. Kaupunginhallitus kokoontuu kaupungintalolle klo 13.45 ja siitä siirtyminen Niva-Kaijan koululle. Nivalan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA 20.08.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58 Työrauhaa

Lisätiedot

Kaupungintalo, hallituksen huone

Kaupungintalo, hallituksen huone -2, KH 1.7.2010 9:00 Kokousaika Torstai 1.7.2010 klo 09.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE.

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 26/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 26/2012 -3, KH 10.12.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 10.12.2012 Esityslista 26/2012 -2, KH 10.12.2012 14:00 Kokousaika Maanantai 10.12.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen huone

Kaupunginhallituksen huone -2, KH 10.10.2013 14:30 Kokousaika Torstai 10.10. 2013 klo 14.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE.

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 2/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 2/2012 -3, KH 30.1.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 30.1.2012 Esityslista 2/2012 -2, KH 30.1.2012 14:00 Kokousaika Maanantai 30.1.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. HUOM!! Kellonaika 17.00

Nivalan kaupunki. HUOM!! Kellonaika 17.00 -3, TEK 10.1.2013 17:00 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta 10.1.2013 HUOM!! Kellonaika 17.00 Esityslista 1/2013 -1, TEK 10.1.2013 17:00 Kokousaika 10.1.2013 kello 17.00 - Kokouspaikka kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 11/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 11/2012 -3, KH 21.5.2012 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 21.5.2012 Esityslista 11/2012 -2, KH 21.5.2012 16:00 Kokousaika Maanantai 21.5.2012 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2012 -3, KH 10.4.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 10.4.2012 Esityslista 8/2012 -2, KH 10.4.2012 14:00 Kokousaika Tiistai 10.4.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 14/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 14/2011 -3, SIV 28.12.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 28.12.2011 Esityslista 14/2011 -2, SIV 28.12.2011 17:00 Kokousaika 28.12.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Puustelli (ruokailu klo 17) VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Tiistai 15.3.2011 kello 15.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Torstai 16.12.2010 kello 8.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 21.9.2016 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 21.9.2016 Esityslista 8/2016 -2, SIV 21.9.2016 17:00 Kokousaika 21.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka kaupungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 22/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 22/2011 -3, KH 19.12.2011 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 19.12.2011 Esityslista 22/2011 -2, KH 19.12.2011 14:00 Kokousaika Maanantai 19.12.2011 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 7/2013

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 7/2013 -3, KH 10.4.2013 18:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 10.4.2013 Esityslista 7/2013 -2, KH 10.4.2013 18:30 Kokousaika Keskiviikko 10.4.2013 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2012 -3, KH 26.6.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 26.6.2012 Esityslista 14/2012 -2, KH 26.6.2012 14:00 Kokousaika Tiistai 26.6.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen neuvotteluhuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ilmoitustaulunhoitaja

Ilmoitustaulunhoitaja Viranomainen KOKOUSKUTSU 9/2011 Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta Kokousaika Maanantaina 24.10.2011 klo 15.30 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Kokouksen

Lisätiedot

Kaupungintalo, hallituksen huone

Kaupungintalo, hallituksen huone -2, KH 21.5.2010 14:00 Kokousaika Perjantai 21.5.2010 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Maija Jokitalo ja Seppo Jukkola.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Maija Jokitalo ja Seppo Jukkola. SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 Sivu 1 Kunnanvaltuusto Kokousaika: Keskiviikko 15.02.2012 kello 19.00 21.40 Kokouspaikka: Valtuustosali Jäsenet: X Autio Markku Jäsenet: Koskela Jukka Olavi X Hautala Jouni

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.11.2016 klo 18.00 18.40 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

HUOM, KOKOUS ALKAA KLO 17.00!!! Nivalan kaupunki

HUOM, KOKOUS ALKAA KLO 17.00!!! Nivalan kaupunki -3, KH 11.10.2016 17:00 HUOM, KOKOUS ALKAA KLO 17.00!!! Palvelujohtaja Leena Iisakkila esittelee kokouksen alussa lapsiasiainneuvoston raporttia. Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 11.10.2016 Esityslista

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x)x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 / 2010 371 Kokousaika 1.11.2010 klo 17.00 19.00 (talousarvioriihi klo 17.45 19.00) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokouksen alussa Belvedere Mining Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nieminen paikanpäällä. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2014

Kokouksen alussa Belvedere Mining Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nieminen paikanpäällä. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 6/2014 -3, KH 24.3.2014 14:00 Kokouksen alussa Belvedere Mining Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nieminen paikanpäällä. Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 24.3.2014 Esityslista 6/2014 -2, KH 24.3.2014 14:00 Kokousaika

Lisätiedot