UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot).

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot)."

Transkriptio

1 HINNASTO Hei! Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. Olemme Laura Vehviläinen ja Tiina Roponen Helsingistä. Työksemme trimmaamme koiria sekä kasvatamme villakoiria. UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot). Koiratarvikkeiden myynti-idea sai alkunsa, kun halusimme ostaa omille villakoirille laadukkaita trimmaus- ja hoitotuotteita muualtakin kuin vain koiranäyttelyistä. Tavallisista eläinkaupoista niitä oli vaikea löytää. Aluksi tilasimme tuotteita vain itsellemme, sitten trimmausasiakkaille sekä pentujen ostajille. Nettikuvaston teimme, kun kasvattajakollegat ja asiakkaat halusivat tutustua osaan tuotteista jo etukäteen. Emme halua valikoimiimme kaikkia markkinoilla olevia tuotesarjoja, vaan olemme valinneet mielestämme parhaat hinta-laatusuhteen omaavat vaihtoehdot. Suurin osa esitteessä olevat trimmaus- ja hoitotuotteista on päivittäisessä käytössä myös trimmaamossamme, joten näin voimmekin niitä hyvillä mielin suositella. Ostaessasi tuotteet kauttamme, neuvomme mielellämme mitkä, esim. shampoo/hoitoaine, trimmauskone, terän pituus, ym. parhaiten lemmikillesi sopii, tai jos tarvitset vaikkapa käytännön vinkkejä oman koiran hoitoon ja trimmaamiseen. Teemme yhteistyötä myös kaikkien rotujen kasvattajien kanssa. Soita tai lähetä sähköpostia niin suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi pentupaketin sisältö (karstat, kammat, pesuaineet, hoitotuotteet, pisuliinapaketit, ym. lelut ja tarvikkeet), mitä laajempi paketti, sitä suurempi alennus! Parhaiten tavoitat meidän sähköpostilla, pyrimme vastaamaan viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos soittelet mieluummin, emmekä pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Tervetuloa koiramaisille ostoksille! Laura & Tiina Tässä kuvastossa on tuotteiden suositushintoja, mikäli joku tuote on tarjouksessa trimmaamollamme, maksat sinäkin luonnollisesti tuotteen edullisemman tarjoushinnan! TILAUSOHJEET JA TUOTEKYSELYT: HUOM! Teemme yhteistyötä useiden eri maahantuojien kanssa, mutta tästä kuvastosta löydät vain murto-osan valikoimissamme olevista tuotteista. Joten jos ja kun etsit jotain, mitä et löydä tästä pienestä kuvastosta, ota yhteyttä niin katsotaan millaisella toimitusajalla ja ennakkotilaajan alennuksella saamme sinulle tuotteet tilattua. J / gsm (puhelinpalvelu arkisin klo 10 17) Mikäli emme pysty vastaamaan, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Yritystiedot: Pepstone Ay / Aamuruskontie 24, Helsinki (Y-tunnus , alv.rek.) Maksut Aktia FI Toimitamme lähetykset postitse (noudot vain sopimuksen mukaan). Soita tai lähetä tilauksesi sähköpostiimme, lähetämme vastausviestissä laskun tilauksen loppusummasta postikuluineen. Pidämme tilaamasi tuotteet varattuina ja odotamme maksuasi 7 pv kuluessa tilauksesta. Kun olet maksanut ennakkolaskun ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

2 Luota trimmausalan ammattilaisiin äläkä maksa turhasta! Kerro meille minkälaiseen käyttöön olet trimmauskonetta ostamassa niin me autamme sinua valitsemaan sopivan trimmauskoneen. Kun ostat koneen meiltä, saat extra-alennuksen lisäteriin! Koneissa on huippulaatuiset ja tehokkaat moottorit, jotka eivät kuumene kovassakaan käytössä. Mutta muista; mitä tehokkaampi kone, sitä nopeammin terät kuumenevat. Tilaa koneen ja terien kanssa samalla terien viilennys/desifiointisuihke niin työskentely nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Kaikissa A5 sarjan trimmauskoneissa on valmistajan myöntämä yhden vuoden takuu. *** Andis Pulse Ion RBC litiumakkukone Johdoton litium ion akulla varustettu uutuuskone vaativaan käyttöön. Valmistaja takaa noin 3 tunnin valmiusajan, mutta käytännössä se on huomattavasti pidempi. Uudelleenlataus tunnissa tai alle sen. Latauslaitteessa oleva LED valo ilmoittaa milloin lataus on valmis. Terän nopeus 5,500 kierrosta minuutissa. Vaikka koneessa on suuret kierrosluvut, suosittelemme tätä enemmän viimeistelysiistimisiin (mm. villakoirien konetöiden tekemiseen), kuin esim. takkuturkin tai koko koiran ajeluun. Ensimmäinen meidän käytössä oleva trimmauskone, jonka terä ei kuumu edes pidempään kestävässä työskentelyssä. Pakkaus sisältää mm. 4 irrotettavaa kampaterää, latauslaite, ladattava ja irroitettava lituium ion akku. Kone on todella kevyt ja siinä on kapea käteen sopiva muotoilu. 5 eri säädettävää teränpituutta: #9, #10, #15, #30, #40. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on kestävä. Tilaa samalla varaterä tulevaisuutta varten! Koneen takuu 1 vuosi (takuu ei koske terää). Väri sininen. Hinta 215 Varaterä 59 Kone + varaterä yhteishintaan 250 Andis AGRV 5-nopeuskone pyörivällä johdolla! Voimakas trimmauskone kaikenrotuisille koirille sekä turkinlaaduille. Koneen perässä oleva 360 astetta pyörivä johto vähentää käden sekä johdon rasitusta, johto ei enää mene kiharalle. 5 eri nopeutta, pienellä teholla terät kuumenevat huomattavasti hitaammin, nopeammilla tehoilla ajat vaivattomasti paksut ja takkuisetkin turkit. Varustettu 4x4 teräajurilla joka antaa 25% enemmän tehoa. Helposti irroitettava terä. Helppokäyttöinen nopeudensäätö yhdellä nappulalla, muistaa viimeisimmän nopeussäädön vaikka kone sammutetaan välillä. Väri musta. Paketti sisältää #10 terän (1,5 mm), teräajurin (Blade Drive -varaosa) sekä ison öljypullon. Hinta 215 AGRC Power Groom, pikalaturi Helppokäyttöinen pikalaturi AGR+ ja AGRC trimmauskoneen akuille. Akut latautuvat tunnissa ja voit ladata ne joko koneen kanssa tai ilman. Etupaneelin selkeät merkkivalot kertovat yhdellä nopealla vilkaisulla, missä vaiheessa lataus on menossa. Hinta 99 AGRC ja AGR+ uudelleen ladattavat akut Ladattavalla akulla trimmaat tunnin ja se latautuu täyteen tunnissa. Ostamalla kaksi akkua, pystyt työskentelemään tauotta koko päivän ilman häiritsevää johtoa. Hinta 59 /kpl, tilaa samalla kaksi kappaletta, hinta yht. 110.

3 AGRC Power Groom Tehokas trimmauskone, jonka saat hetkessä myös johdottomaksi! Väsyykö käsi? Ärsyttääkö johto? Tuntuuko nykyinen koneesi liian isolta ja kömpelöltä? Tämä ammattilaisille sekä vaativille käyttäjille suunniteltu trimmauskone tekee työnteosta nautinnon. Se on 20 % kevyempi ja 10 % pienempi kuin muut AGC sarjan koneet. Lisäksi se on tehokas ja erittäin hiljainen, jolloin et hermostuta herkintäkään lemmikkiä. Verkkovirralla käytettynä nopeus 4500 spm, akkukäyttöisenä 3800 spm. Konepaketti sisältää keraamisen Ceramic Edge #10 terän (1,5 mm), teräöljyn 118 ml, teräajurin sekä 3,6 m verkkojohdon. Väri sininen. Lisävarusteena saatavilla akut ja laturi, jolla teet koneesta helposti myös johdottoman! Loistava trimmauskone myös näyttelyreissuille! Hinta 205 AGC Super2 Tällä Andis trimmauskoneperheen suosituimmalla koneella suurinkin työ sujuu kuin leikki. Vahva, edullinen ja tuotesarjan tehokkain trimmauskone ammattilaiselle sekä vaativalle kotitrimmaajalle. Kaksi nopeutta 3400 ja 4400 spm. Väri tiilenpunainen. Konepaketti sisältää #10 terän (1,6 mm), teräöljyn 118 ml sekä teräajurin. Koneella on vuoden takuu. Hinta 179 Andis AGC Yksinopeuksinen johdollinen trimmauskone, jossa täysin huoltovapaa moottori. Terän liikkumisnopeus 2700 spm. Myös tähän koneeseen sopivat kaikki A5 mallin terät. Konepaketti sisältää #10 terän (1,6 mm), teräöljyn 118 ml sekä teräajurin. Väri musta. Koneella on vuoden takuu. Hinta 155 Andis Pro-Pet Edullisempi vaihtoehto vaativalle kotikäyttäjälle. Trimmauskoneessa on vahva kuori ja täysin huoltovapaa moottori. Moottorin teho 20 w, terän nopeus 3700 spm. Myös tähän koneeseen sopivat kaikki A5 mallin terät; mm. Andis UltraEdge ja CeramicEdge, Oster, Geib, Master Grooming tools. Toimitussisältö: trimmauskone, 4 leikkuukampaa, teräöljy, säilytyssalkku.koneella on vuoden takuu. Hinta 115 (tilaustuote) Andis Deluxe Pet trimmauskone Kotikäyttöön sopiva peruskone on hiljainen ja tehokas. Siinä on säädettävä terä (0,5-3 mm), teho 12W. Toimitussisältö - trimmauskone - 8 kampaterää: 1.5 mm, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 19mm, 25mm - Teräöljy ja teräsuoja - Teränpuhdistusharja Koneella on valmistajan myöntämä vuoden takuu ostopäivästä. Hinta 55

4 Miten 4 ja 4F tai FC runkoterät eroavat toisistaan? Numeron perässä oleva F, FC tai SE tarkoittaa viimeistelyterää, jolloin saat siistimmän lopputuloksen. Pelkkä 4, 5 tai 7 terät ovat hyviä silloin, kun halutaan ajaa esim. takkuista turkkia alas, eikä leikkuujäljellä ole niin suurta merkitystä. Suurin osa asiakkaistamme haluaa kerralla hyvää jälkeä, siksi pidämme valikoimissamme yleensä vain näitä viimeistelyteriä. Mikäli haluat, voimme tilata myös tavallisia runkoteriä. Kysy ennakkotilaajan hinta ja toimitusaika asiakaspalvelustamme. Superlaatuiset Oster Cryogen-X Agion -terästerät, jonka leikkausominaisuudet ovat vertaansa vailla! Oster Cryogen-X terästerät ovat aina olleet ammattitrimmaajien keskuudessa ylivoimaisen suosittuja kestävyytensä sekä leikkausvarmuuden ansiosta. Näillä huipputerillä leikkaat hennointakin karvaa tehokkaasti. Uusi Agion pinnoite estää bakteerikasvustoa, vahvistaa terän kestävyyttä ja estää ruostumista tehokkaasti. 31,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,25 mm) 34,90 runkoterät 5F (6,3 mm), 7F (3,2 mm) 39,00 runkoterä 4F (9,5 mm) 42,90 runkoterä 3F (13 mm) 39,00 tassuterä #5/8, helpottaa pienten tassujen ajamista kun terän leveys on vain 14 mm 43,90 terä 10W =1,5 kertaa tavallista leveämpi terä isojen pintojen/runkoturkin ajamiseen, (2,6 mm), erinomainen esim. vesikoirien ja muiden isojen koirien turkin alasajoon! Laadukkaat Andis Ultra Edge terästerät Ammattilaisille suunnitellut Andis A5 -mallin trimmauskoneen terästerät (hiiliteräs, Rocwell kovuus 65) säilyvät hyvin terävinä ja leikkaavat tehokkaasti. Terät tarkistetaan käsin valmistuksen jälkeen, joten näiden terien laatu on taattu. 31,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,025 mm), 8,5FC (2,8 mm) 39,90 tassuterä #5/8, helpottaa pienten tassujen ajamista kun terän leveys on vain 14 mm 36,90 runkoterät 5 ja 5F (6,3 mm), 6FC (4,8 mm), 7 ja 7F (3,2 mm) 39,90 runkoterä 4F (9,5 mm) ja 4,5FC (7,9 mm) 42,90 runkoterä 3F (13 mm) 59,00 terästerä #3/8 HT (19 mm) ja #5/8 HT (16 mm) Andis Ceramic Edge keraamiterät Vastaava terä kuin Andiksen Ultra Edge, mutta leikkaava osa osa on korvattu keraamisella (valkoinen) leikkurilla. Näin terä säilyy jopa 50 % kauemmin viileämpänä verrattuna normaaliin terästerään. 39,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,025 mm) Haluatko muita teriä keraamisena, sekin onnistuu, kysäise hintaa (alk. 48 ) ja toimitusaikaa asiakaspalvelustamme. ERILLINEN LISÄOSA! Pidennä edullisesti teriesi käyttöikää keraamisella leikkuuterällä! Nyt saat päivitettyä vanhat teräsi uuden veroisiksi uudella vaihdettavalla keraamisella leikkuuterällä. Tämän ansiosta terästäsi tulee uuden veroinen sekä saat päivitettyä vanhat terästeräsi vähemmän kuumeneviksi. Keraamisen leikkuuterän ansiosta vanha terästeräsi pysyy noin 5 kertaa aiempaa pidempään viileänä. Terä on yhteensopiva kaikkien A5 mallin trimmauskoneiden terien kanssa. Kaksi kokoa: terä #40 (medium) kaikki muut paitsi terä #40 (course) Hinta 14,90

5 Andis teräöljy Hajuton ja väritön Andis teräöljy voitelee terän tehokkaasti ja suojaa terää. Muista käyttää öljyä aina Spray puhdistusaineiden jälkeen. Säännöllinen terien öljyäminen pidentää terien käyttöikää ja vähentää terää kuumentavaa kitkaa. Voit käyttää teräöljyä myös trimmauksen välissä, varsinkin jos ajat likaista turkkia. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen öljy kuivalla nukkaamattomalla liinalla tai paperilla. Sopii loistavasti myös saksille. Hinta 2,90 (118 ml) Oster Kool lube viilennyssuihke Jäähdytyssuihke viilentää, öljyää ja puhdistaa terät helposti ja nopeasti. Jäähdytyssuihke on tarkoitettu käytettäväksi trimmauksen aikana, jos terä kuumuu liikaa. Muista kuitenkin normaalin teräöljyn käyttö, tämä suihke ei riitä yksinään hoitamaan teriä. Hinta 12,90 Oster Blade Wash Tämä pesuneste pidentää trimmauskoneiden terien ikää voitelemalla ja puhdistamalla ne. Teriä olisi hyvä pestä aina silloin tällöin, tämä on helppo ja edullinen tapa tehdä se. Tällä aineella saat helposti ylimääräiset karvat pois terästä ja terän leikkausjälki paranee huomattavasti. Älä koskaan pese teriä vedellä ja saippualla. Hinta 12,90 Phoenix Sonora tehokuivaaja Sonora on omien kokemusten (trimmaus.net) perusteella markkinoiden hiljaisin tehokuivaaja. Tätä kuivaajaa ei tarvitse "piilottaa" viereiseen huoneeseen metelin takia. Phoenix Sonora on kevyt ja helppokäyttöinen tehokuivaaja sekä vaativalle kotikäyttäjälle että erityisesti ammattilaiselle. Koneessa on LCD-näyttö, joka näyttää lämpötilan reaaliajassa sekä käytetyt käyttötunnit. Kuivaajassa on helposti säädettävä lämpötila ja nopeus (molemmissa 4 eri vaihtoehtoa). Lämpötila nousee nopeasti 70 C, joka on erinomainen esim. kuivatessa rotuja, jonka turkki pitää saada suoraksi (pelkkä puhalluskin kuivaa turkin, mutta lämmin ilma helpottaa turkin suoraksi saamista). Voit myös helposti laskea lämpötilaa yhdellä napin painalluksella, jos puhallusilma tuntuu liian kuumalta. Kuivaajassa on pitkä joustava letku ja 2 helposti vaihdettavaa suutinta. Turkinkuivaaja on saatavana myös säädettävällä jalustalla (korkeus cm). Jalustallisen turkinkuivaajan mukana tulee myös muovinen jatkoputki, jonka avulla saat molemmat kädet avuksi kuivaamiseen. Jalustallinen kuivaaja (sh 90 ) on tilaustuote, tiedustele saatavuutta ja päivän tarjoushintaa asiakaspalvelustamme. Hinta 269 Phoenix Zephir ammattilaisfööni Erittäin tehokas metallikuorinen ammattilaisfööni sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön. Teho 2200W, 55litr/sekunti. Kolme eri lämpötilaa ja portaaton puhallustehon säätö. Paino noin 5 kg. Sisältää kolme eri suutinta ja joustavan puhallusletkun (n cm). Takuu 12 kk. Hinta 189 tai fööni jalustalla 269

6 Pyörällinen jalusta Phoenix Zephir -fööniin Jalustan mukana tulee myös n.50cm pitkä suutinputki. Hinta 89 Aeolus Cyclone H-901T ammattilaisfööni Uudistunut entistäkin tehokkaampi Aeolus Cyclone H-901T turkinkuivaaja. Tässä mallissa 52mm paksuinen letku, jonka ansiosta puhallusteho on saatu jopa 45% suuremmaksi (60m/s) ja energian kulutusta on 30% alhaisemmaksi vanhaan malliin verrattuna. Letkussa helppo pikakiinnitys. Mukana kaksi vaihdettavaa suulaketta. Tämä turkinkuivaaja soveltuu myös vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön. Teho 1800W, maksimi lämpötila: 52 astetta, puhallusteho: max. 605g (säädettävissä 27-60m/s) Melutaso täydellä teholla: 83 dba (mitattu 0,5m kuivaimen yläpuolelta), paino: 4,3kg Takuu 12 kk. Hinta 179 Haluatko mielummin käsiföönin? Valikoimiimme kuuluu myös Andis sarjan käsiföönit. Ne ovat meillä yleensä tilaustuotteita, mutta joskus tilaamme niitä ylimääräisiä hyllyyn. Tarkista hinta ja saatavuus asiakaspalvelustamme. Pyöreästä nylonista valmistetut kestävät kaularemmit trimmaustelineeseen 4 kpl setti; pinkki, lila, vaaleansininen, vihreä! Erittäin laadukkaat nylon kaularemmit, joissa kestävä ja helposti liukuva lukko. Kaularemmi on tarpeeksi ohut, jotta saat hyvin trimmattua myös kaulan alueen remmiä irrottamatta. Konepestävä. Hinta 7 / kpl tai 20 / 3 kpl Nyt myös pidempi vaihtoehto, erinomainen lyhytjalkaisille ja pentukoirille! Hinta 9 / kpl Värikäs nylon kaularemmi Nopea kiinnitys vedä vain muoviosaa alaspäin, niin kaulaan laitettava lenksu pienenee. Kuviointi pinkki sydän, keltainen luu, lime sanoja, oranssi - tassunjälki Hinta 5 / kpl

7 Pelottaako kynnenleikkuu, raapivatko terävät kynnet ikävästi kynsien leikkauksen jälkeen, vai pelkääkö koirasi kynsileikkureita? Andis Nail Pro ANG1 kynsitrimmeri Erittäin tehokas kynsitrimmeri, joka puree paksuimpaankin kynteen. 2-nopeuksinen (7000 ja kierrosta/min) sähköinen trimmeri on kevyt, turvallinen ja helppokäyttöinen. Paketti sisältää trimmerin lisäksi 3 erikokoista hiomapäätä; iso ja pieni hiekkapaperipää, varapaperit sekä pieni kivipää ja kanto/säilytyslaukku. Koneella on 1 vuoden takuu. Hinta 54,90 tai kynsitrimmeri ja varaterät yht. 61,90 Tilaa samalla varaterät Andis ANG1 -kynsitrimmeriin Mukana 3 eri päätä ja 12 hiekkapaperia, tässä varaosapaketissa kaikki tarpeelliset lisäosat. Paketti sisältää: 1 x viimeistelykivi, 1 x kapeampi hiontapää, 1 x leveämpi hiontapää 6 x kapeat hiontapaperit, 6 x leveät hiontapaperit Hinta 9,90 Oster patterikäyttöinen kynsitrimmeri Tehokas kaksinopeuksinen kynsiviila. Nopea, hellävarainen ja stressi-vapaa kynnenleikkaus lemmikillesi. Tällä patterikoneella viilaat kynnet jopa 5 kertaa nopeammin, kuin tavallisella kynsiviilalla. Kärjessä oleva turvakorkki estää kynnen turhan liikkumisen ja pitää kynnen helposti paikallaan. Korkissa on 4 erikokoista aukkoa, pienistä kissankynsistä isoille koirankynsille. Voit hyvin käyttää trimmeriä ilman suojakorkkia, jolloin siitä tulee entistäkin näppäräkäyttöisempi ja pääset sillä helposti myös vaikkapa kannuskynsien viilaukseen. Pakkaus sisältää koneen lisäksi käyttöohjeet sekä erilaisia teriä. (4 x AA paristot eivät sisälly hintaan) Hinta 34 Kynsileikkurit pienelle ja isolle koiralle, alk. 3,90. Kerro minkä kokoinen koira sinulla on niin valitsemme yhdessä sinulle sopivan kokoiset leikkurit. Tarjous: Tilaa samalla Veri-Stop testipussi, saat sen tarjoushintaan 2 /pss. Veri-Stop verentyrehdytysjauhe Nopea apu liikaa leikatun kynnen verenvuotoon. Kostuta esim. pumpulipuikko suussasi, kasta märkä puikonpää jauheessa ja töpötä vuotavaan kynteen. Verenvuoto tyrehtyy nopeasti ja kivuttomasti. Voit käyttää tätä myös pienien haavojen hoitoon. Esim. jos leikkaat koneella karvojen seassa olevaan luomeen, joka repeää vähän ja vuotaa verta. Älä käytä tuotetta isoihin avohaavoihin! Tämä purkki riittää useammalle koiralle useiksi vuosiksi! Muista säilyttää purkki suljettuna sekä kuivassa huoneenlämpöisessä paikassa, kosteus pilaa tuotteen koostumuksen. Pieni riittoisa testipussi 3, koko purkki 13,50

8 Erittäin helppokäyttöinen punkinpoistaja! Paketissa on mukana kaksi erikoikoista koukkua, näin voit aina valita sopivan kokoisen koukun punkin koon mukaan. Myyntipakkaus on samalla kätevä säilytysrasia koukuille! Kun punkki pääsee ihon alle, sen imukärsän piikit kiinnittyvät sinne kuin laivan ankkurit. Jos vedät punkkia sormilla, silmukalla tai esim. tavallisilla pinseteillä, on aina vaarana että puristat pään ja vartalon kiinnityskohtaa liikaa ja ankkuroitu pää katkeaa ihon sisälle ja sisään jääneet ruumiin osat voivat aiheuttaa kivuliaan tulehduksen tai infektion. Tällä punkkikoukulla punkin pään katkeaminen ihon sisään on lähes mahdotonta, koska punkin poisto tapahtuu pyörivällä liikkeellä, jolloin myös ihon sisällä olevat piikit "pyörivät" mukana ja irroitus käy lähes itsestään. Tiesitkö että punkkeja esiintyy jo aikaisin keväällä/myöhään syksyllä, kun keskilämpötilaa pysyy noin 5 asteessa! Muista desifioida koukku aina käytön jälkeen. Hinta 7,90 Hammasskraba Tehosta hammaskiven poistoa hammasskraballa ja saat ihanat valkoiset hampaat nopeammin näkyviin. Nyt saatavilla myös teräväkärkinen, joka on erinomainen hammasvälien puhdistukseen. Mainitse viestissä minkä terävaihtoehdon haluat (tasainen, terävä vai kaksipäinen). Hinta 13,90 Kaksipäinen hammasskraba 16,90 Fresh Breath hammasgeeli Hellävarainen vaihtoehto hammaskiven ja -plakin poistolle! Auttaa raikastamaan hengitystä ja sopii erinomaisesti hammaskiven ja plakin poistoon koirilta ja kissoilta (myös iäkkäämmiltä lemmikeiltä, joilta sitä ei enää eläinlääkärissä voi tai halua tehdä). Säännöllisesti geeliä käyttämällä kivi/plakki pehmenevät ja ne irtoavat pois helpommin harjatessa ja hammasskraballa. Huomaat muutaman päivän kuluessa, että geeli auttaa myös ikenien paranemiseen ja sitä myötä hengityksen raikastumiseen! Käyttö ja aloitus Voimakas hammaskivi Lievä hammaskivi Ensimmäinen kuukausi: levitä geeliä sormella tai pehmeällä sormihammasharjalla hampaisiin ja ienrajaan pyörivin liikkein aamuin illoin. Jatko: kun huomaat, että hampaat ja ikenet ovat paremmassa kunnossa, vähennä käyttö yhteen/kahteen kertaan viikossa. Voit käyttää tuotetta tarvittaessa säännöllisesti. Aloita hoito samoin kuin yllä ja siirry vähempään harjaukseen, kun huomaat, että hampaat ja ikenet näyttävät paremmalta. Parhaan tuloksen saat, kun et anna lemmikin juoda/syödä 15 minuuttiin harjauksen jälkeen. Hinta 19,90 / kpl Flamingo hammashoitospray Helppokäyttöinen spray koirille ja kissoille. Auttaa ehkäisemään plakin ja karieksen syntyä. Suihkuta lemmikin hampaisiin ja ikenille. Voit käyttää tätä myös hengityksen raikastajana! Hinta 5 (175 ml)

9 Flamingo hammastahna ja harja Kätevä ja edullinen aloituspakkaus jokapäiväiseen hammashuoltoon. Hinta 6,90 Trixien kaksipäinen hammasharja Harjan pituus 23 cm, isompi ja pienempi pää. Värit sininen, valkoinen, punainen ja keltainen. Hinta 1,50 / kpl 5 / 4 kpl Trixien sormihammasharja Näppärät sormihammasharjat, kaksi eri harjaspäätä; kuminen sekä normaali harjas. Pakkauksessa kaksi harjaa, värit punainen ja valkoinen Hinta 2,50 / pari MC Korvanpuhdistusaine Tämä puhdistusaine eroaa muista korvanpuhdistusaineista siten, että tulpan kärki on joustava, eikä niin terävän tuntuinen korvaa vasten kuin normaalit pullojen tulpat. Aine on geelimäistä, ja sitä myöten miellyttävämpi koiralle kun ei valu nieluun asti. Aine on tehokas mutta hellävarainen korvanpuhdistusaine. Ei sisällä alkoholia, joten voit käyttää tätä heti korvakarvojen nyppimisen jälkeen. Hinta 13,90 (100 ml) Flamingo korvanpuhdistusaine Hyvätuoksuinen korvanpuhdistuaine päivittäiseen käyttöön. Sopii kissoille ja koirille. Hinta 5 (50 ml) R-7 Korvapuuteri ERITTÄIN riittoisa korvapuuteri on korvaamaton apu liukkaita korvakarvoja nypittäessä! Puuteri tekee pitävän otteen rasvaiseen korvakarvaan, jolloin liukas karva ei luista sormissa ja irtoaa yhdellä nyppäisyllä. Voit käyttää tätä myös nypittävien rotujen karvannyppimisessä. "Tupsauta" pieni määrä korvapuuteria korvan suulle (korvakäytävässä kasvaviin karvoihin), levitä puuteri ympäri korvakäytävää ja nypi karvat pois pieni määrä kerrallaan. (yleensä korvakarvat lähtevät hyvin vasta 4-5 kk ikäisiltä pennuilta, aikaisemmin nypittynä karvat ovat vielä niin tiukasti kiinni että niiden nyppimistä ei suositella) Hinta 10 (12 g)

10 Atula-sakset korvakarvojen nyppimiseen Turvalliset pyöristetyt päät. Lukkiutuva mekanismi takaa saksien kiinnipidon helposti. Käytä näitä apuna korvakäytävän sisällä olevien karvojen poistoon. Hinta 13,90 Flamingo silmävesi Edullinen ja hellävarainen puhdistusvesi värjäytymien ja silmävuodon päivittäiseen käyttöön. Sopii koirille ja kissoille. Hinta 5 (50 ml) Planet Pet pohjavillakarsta Haastaja kalliille Furminaattorille! Kaikkien kissan ja koiran omistajien pelastaja. Pohjavillanpoistaja poistaa erittäin tehokkaasti kaiken irtoavan karvan katkomatta kuitenkaan kiinni olevaa karvaa. Hinta 14,50 / kpl MGT Takkukarsta Taipuva takkukarsta jonka avulla pääset helposti ahtaisiinkin paikkoihin. Taipuva kumiosan takia, ranteesi ei joudu yhtä kovaan rasitukseen, kuin tavallisella karstalla työskennellessä. Harja on kehitetty erityisesti takkujen karstaamiseen, mutta sopii myös tavalliseksi karstaksi pienille lemmikeille. Karstaa on saatavilla kolme eri jäykkyyttä: lila hyvin joustava, vihreä keskijoustava, sininen jäykkä Hinta 16 Ergonominen Master Grooming Tools karsta Monipuolinen karsta sopii käteen täydellisesti antaen parhaan mahdollisen harjaustuntuman. Se on kevyt, kestävä ja ihanteellinen harjaukseen, takkujen sekä alusvillan poistoon. Kuminen kädensija takaa tukevan otteen märässäkin kädessä. Ruostumattomat, pyöristetyt teräspiikit ovat ihoystävällisiä. Värit sininen, pinkki ja lila! Hinta: 14 Andis karsta Karstan muovityyny joustaa, mutta on jämäkkä, joten se puree myös takkuiseen karvaan. Karstassa on kestävä muovivarsi, jonka pirteän värinen grippi takaa luistamattoman otteen. Karstan piikki on ohut ja hellävarainen herkällekin iholle. Piikkiosan leveys noin 10 cm. Hinta 12,90 Villakoirakampa Tässä kammassa on piikkien päät suunniteltu juuri villavien/pehmeiden turkkirotujen turkinlaadulle. Ne ovat tarpeeksi suipot, etteivät vain liu turkin pinnalla. Mikäli piikkien päät ovat tylpemmät, ne sopivat hyvin karkeampaan karvaan, esim. villakoiran ja bichonin turkissa liian tylppämallinen kampa ei toimi. Hinta 8

11 Superkevyt alumiininen trimmaus- ja viimeistelykampa villavaan, tiheään sekä pitkään turkkiin Ylivoimaisesti markkinoiden paras trimmauskampa! Ultrakevyt (57 g) alumiinikampa ei rasita rannettasi, vaikka työskentelisit useita tunteja. Harvat piikit lähes koko kamman pituudella mahdollistavat suuren karvapinta-alan kohottamisen yhdellä kerralla. Kamman avulla saat helposti viimeisteltyä kiharan, villavan turkin sekä muut pitkäkarvaiset rodut. Erinomainen kaikille turkkiroduille, mm. villakoirille ja bichoneille. Ruostumaton alumiinirunko sekä teräspiikit tekevät kammasta kestävän. Käytä harvempaa kampaosaa isoille villaville alueille ja tiheämpää osaa pienemmille alueille. Helposti puhdistettavan kamman pituus on 25 cm. Hinta 15 Kurasuojat sadekankaasta! Kotimaiset nilkkasäärystimet suojaamaan märältä ja loskalta. Vaihtuvat värit mm.: oranssi, hopea, kulta, sininen (tarkista saatavilla olevat värit asiakaspalvelustamme). Hinta alk. 15 / 4 kpl Aito ja alkuperäinen Lainee Ltd. tuoteperhe Lainee kumilenksusakset Näillä saksilla poistat lateksi- ja kumilenksut turvallisesti ja helposti. Saksen toisessa kärjessä on pieni lovi, johon saat otettua kuminauhan kiinni ja näin lenksu ei luista saksesta leikatessa pois, vaan katkeaa helposti ilman että katkaisee ylimääräistä karvaa. Vaihtuvat värit, mm: tumma lila, sininen, musta, pinkki ja punainen (tarkista saatavilla olevat värit asiakaspalvelustamme). Hinta 5 HUOM! yhdistä lateksi-, kumi- ja korvamuovitilaus vaikka ystäväsi kanssa ja hyödynnä huiput alennukset! Lainee Ltd. LATEKSIlenksut karvojen kiinnittämiseen Laadukkaat, katkeamattomat ja turkkia kuluttamattomat lateksikumilenkit kiinnittävät karvat tiukasti, mutta hellävaraisesti. Eri väreillä saat loihdittua upeita kampauksia niin kotiin kuin näyttelykehiinkin. Muistathan aina katkaista lenksun saksilla vaihtaessasi kampausta, venyttäminen/repiminen katkoo turkkia!) (alla olevat mallivärit saattavat hieman vaihdella todellisen värin kanssa, kuvan väri riippuu näyttösi asetuksista) Saatavilla olevat värit: vaaleansininen metallinhohto mustikansininen persikka punainen fuksia neon pinkki vaaleanpunainen kirkas keltainen kirkkaanvihreä turkoosi laventeli luonnonvalkoinen väritön metallinhohto hopea musta Pikkupussit (n.250 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.1000 kpl) 20 / pss tai 18 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän

12 Lainee Ltd. isot KUMIlenksut suunniteltu erityisesti nyyttien ja korvamuovien sitomiseen, mutta sopii hyvin myös paksun karvan kiinnittämiseen! Erittäin vahva ja venyvä kumilenksu. vaaleansininen merensininen kirkas sininen tumma lila persikka punainen fuksia kirkas keltainen kirkkaanvihreä musta valkoinen turkoosi (kuvassa) kirkas pinkki (kuvassa) laventeli (kuvassa) Pikkupussit (n.250 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.2000 kpl) 28 / pss tai 25 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Lainee Ltd. Korvamuovit karvoja suojaamaan Näillä laadukkailla muoveilla saat helposti paketoitua pitkät korvakarvat siistiksi paketiksi, jotta ne eivät sotkeudu ruokaan eikä turkki kulu. Saatavilla olevat värit: persikka punainen vaaleanpunainen fuksia shocking pink vaaleansininen merensininen sähkönsininen laventeli tumma lila kirkas keltainen kirkkaanvihreä turkoosi tumma turkoosi musta Pikkupussit (30 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.250 kpl) 20 / pss tai 18 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Ennakkotilauksesta myös pidempi malli 22 / pss (n. 250 kpl) (kuvassa tuo pidempi malli vaaleanpunaisena). Poukkoileeko koirasi ympäri kylpyhuonetta pesuhetken aikana? Näillä kahdella apuvälineellä opetat pienen tai isommankin lemmikkisi pysymään paikoillaan pesun ajan. Voit kiinnittää imukupin joko seinään (sileä pinta), tai sitten vaikkapa suoraan lattiaan (pienet koirat). Vedenpitävä kiinnityshihna 38 cm, 7 tai 48 cm 8 Kestävä imukuppi 7 VINKKI: Mikäli sinulla ei ole erillistä penkkiä/ammetta apuna, laita pesuhuoneen lattialle liukumaton matto ja opeta lemmikillesi pesupaikka. Näin hän tietää aina, että pääsee matolta pois vasta kun pesu on kokonaan ohi. Punkkikoukku Paketissa on mukana kaksi erikoikoista koukkua, näin voit aina valita sopivan kokoisen koukun punkin koon mukaan. Myyntipakkaus on samalla kätevä säilytysrasia koukuille! Kun punkki pääsee ihon alle, sen imukärsän piikit kiinnittyvät sinne kuin laivan ankkurit. Jos vedät punkkia sormilla, silmukalla tai esim. tavallisilla pinseteillä, on aina vaarana että puristat pään ja vartalon kiinnityskohtaa liikaa ja ankkuroitu pää katkeaa ihon sisälle ja sisään jääneet ruumiin osat voivat aiheuttaa kivuliaan tulehduksen tai infektion. Tällä punkkikoukulla punkin pään katkeaminen ihon sisään on lähes mahdotonta, koska punkin poisto tapahtuu pyörivällä liikkeellä, jolloin myös ihon sisällä olevat piikit "pyörivät" mukana ja irroitus käy lähes itsestään. Tiesitkö että punkkeja esiintyy jo aikaisin keväällä/myöhään syksyllä, kun keskilämpötilaa pysyy noin 5 asteessa! Muista desifioida koukku aina käytön jälkeen. Hinta 7,90

13 SHAMPOOT, HOITOAINEET JA HARJAUSNESTEET Jos haluat testata ensin miettimäsi shampoon tai hoitoaineen sopivuutta, tai tarvitset niitä vähemmän kuin alkuperäisissä pulloissa on, kysy edullista näytepulloa (250 ml tai 500 ml) asiakaspalvelustamme, hinnat alk. 10 (tiiviste). Gallonapumpulla saat gallonasta aina juuri oikean määrän shampoota; siististi ja helposti Edullinen ja kestävä Top Performance Gallonapumppu on tehty helposti puhdistettavasta valkoisesta muovista ja se sopii kaikkiin tavallisiin kierrekorkillisiin gallonamalleihin (1 gallona). Tämä on jokaisen gallonatuotteita käyttävän ehdoton apuväline. Sen avulla saat kätevästi pumpattua sekoituspulloon juuri sopivan määrän shampoota tai hoitoainetta joutumatta kallistamaan painavaa gallonaa. Samalla vältät turhan sotkun ja säästät rahaa. Hinta 5 / kpl, tai 16 / 4 kpl Sekoituspullo shampoolle ja hoitoaineelle Tilaa samalla edullinen 250 ml tai 500 ml muovipullo (ei mitta-asteikkoa). Hinta 3,50 Thick N Thicker volyymivaahto Upeaa tuuheutta kaikille turkeille! Pese lemmikkisi ensin haluamallasi väri- tai syväpuhdistavalla shampoolla. Vaahdota sitten tällä upealla volyymiä lisäävällä Thick N Thicker volyymivaahdolla turkkia 3 minuutin ajan. Huuhtele. Pitkäturkkisille ja helposti takkuuntuville suositellaan lisäksi After Bath Hoitoainetta. Ei laimenneta. Hinta ml Saatavilla myös PET SILKin tuotteita Tarkista omalle koirallesi sopiva shampoo ja hoitoaine asiakaspalvelustamme! Hinnat alk. 10 / testipullo. Valikoimissamme esim. takkuuntuvalle ja huonokuntoiselle karvalle/iholle sopivat tuotteet! GROOMER S EDGE (DOUBLE K) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) 18, ml (alkuperäinen) 59 gallona (3,8 litraa) Groomer s Edge Mantelishampoo Tämä shampoo soveltuu hyvin jopa päivittäiseen käyttöön hellävaraisuutensa ansiosta. Syväpuhdistava, hoitava koostumus jossa tuoksuna ihana manteli on rikastettu E vitamiinilla panthenollilla sekä Aloe Veralla. Voidaan laimentaa 16:1. Groomer s Edge Dynamic Duo shampoo ja tehokas hoitoaine yhdessä Säästä aikaa ja rahaa pesemällä koirasi tällä Dynamic Duo shampoolla jossa on mukana erittäin tehokas hoitoaine. Super-puhdistava koostumus pesee ja hoitaa yhdellä kertaa tehden turkin helposti harjattavaksi. Kookospohjainen shampoo on rikastettu E-vitamiinilla, panthenolilla ja monilla muilla ihoa ja turkkia hoitavilla ainesosilla. Erinomainen shamppoo pennuille! Voidaan laimentaa 16:1.

14 Groomer s Edge Emerald Black shampoo Mustalle ja tummalle turkille tarkoitettu shampoo, joka kirkastaa värejä ja saa tumman turkin loistamaan. Ei värjää. Auttaa turkkia säilyttämään väriä auringon haalistumista vastaan, poistaa punaista sävyä. Kosteuttava ja hoitava koostumus hoitaa koiran turkkia ja ihoa samoin kuin pesijänkin. Upea tuoksu. Näyttelyväenkin suosima shampoo sopii kaikille koirille, kissoille, hevosille ym. eläimille. Voidaan laimentaa jopa 32:1. WILD ANIMAL sarja ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) 70 gallona All Out White shampoo on 50:1 laimennettava shampoo, joka ei sisällä saippuaa eikä kemiallisia puhdistusaineita. Tekee turkista hohtavan valkoisen jättäen sen pehmeäksi ja ilmavaksi. Puhdistaa hellävaraisesti rasvan, öljyn, kaikenlaisen lian ja ruoantähteet. Huuhtelee puhtaaksi jättäen raikkaan tuoksun. PH-neutraali, luonnollinen ja luonnossa hajoava koostumus. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Vaaleille ja valkoisille turkeille. Silk-n-Silk hoitoaine on erittäin riittoisa 64:1 laimennettava hoitoaine. Nestemäinen silkki, rasvahapot ja vitamiinit vähentävät turkin rasvoittumista ja kosteuttavat sekä turkkia että ihopohjaa. Antaa tehokkaan UV-suojan. Voidaan jättää turkkiin, jolloin poistaa sähköisyyttä ja suojaa tehokkaasti auringonvalolta. Erinomainen tuote kasvattajille ja harrastajille, jotka vaativat parasta. Luonnossa hajoava koostumus. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Wild Cherry hoitoaine (ent. Kelco Cherry) on riittoisa kirsikantuoksuinen 50:1 laimennettava hoitoaine. Sisältää vehnäproteiinia, rasvahappoja ja vitamiineja. Kosteuttaa tehokkaasti. Erinomainen turkille, joka tarvitsee runsautta. Hoitoaine on vahvistettu proteiinilla, joka tuuheuttaa turkkia ja panthenolilla, joka vahvistaa karvaa. Helpottaa harjausta ja vahvistaa elotonta ja kulunutta turkkia Auttaa suojaamaan likaantumiselta ja tahroilta. Vehnäproteiini ja B-vitamiini tuuheuttavat turkkia. Wild Cherry on mieto, ph tasapainotettu ja koostumukseltaan luonnollinen. Luonnossa hajoava. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Wild Apple (ent. Kelco Apple Oats) hoitoaineessa yhdistyvät aito vehnälese, välttämättömät rasvahapot, vitamiinit sekä omenapektiini luoden rikkaan, kosteuttavan hoitoaineen. Elvyttää jo vaurioitunutta turkkia ja auttaa suojautumaan turkin vaurioitumista ja likaantumista vastaan. Omenapektiinin ansioista poistaa erittäin tehokkaasti hajuja. Wild Apple on parhaimmillaan takkuiselle turkille. Se tuuheuttaa, kosteuttaa ja poistaa sähköisyyden. Wild Apple on mieto, ph tasapainotettu ja koostumukseltaan luonnollinen. Luonnossa hajoava. Riittoisa 50:1 laimennettava hoitoaine. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Suihkepullo Älä turhaan raahaa isoa harjausneste- tai vesipulloa pienille matkoille. Tässä kätevä matkasuihkepullo, jossa erittäin hienopisarainen suihke. Hinta 3 (50 ml)

15 PENTUAIKA Pisuliinat, pentuajan pelastajat! Vastaava tuote kuin koirille suunniteltu pisualusta, mutta ilman hienoja koiranpentu-pakkauksia ja huomattavasti edullisempi! Lähes korvaamattomaksi tullut hittituote; pisualustat, pienissä tai isoissa erissä. Sanomalehdissä nykyisin käytettävä painomuste ja värilliset mainokset aiheuttavat sen, ettei paperi enää ime nestettä samalla tavalla kuin aiemmin. Siksi pisu valuu aina tassuille ja pentu hakeutuu tarpeilleen mieluummin matolle. Hygieeniset ja mukavat pisualustat ovat ympärikantattuja sekä pohjasta muovitettuja, joten voit laittaa ne huoletta vaikka suoraan parketille. Pisualustat imevät tehokkaasti kaiken kosteuden pissoista ja kakoista alustan sisään, eivätkä tehdyt tarpeet näin ollen sotke pentusi tassuja ja turkkia. Alusta on erinomainen apu myös pentujen ja emon siisteyttä arvostaville kasvattajille! Yleisesti pentualustoina käytettyjen sanomalehtipaperien painomuste ei ole hyväksi koiranpennuille. Se sotkee ja haisee kostuessaan ja aiheuttaa useille pennuille sekä emoille ikävää silmien rähmimistä ja silmävuotoa. Alustat soveltuvat hyvin myös vanhemmille koirille, joiden pidätyskyky on heikentynyt. Erinomainen myös toipilaskoirien alustoina! koko 60 x 60 cm 10 kpl 5 30 kpl 14, kpl 46 (koko laatikko) koko 60 x 90 cm 10 kpl 7 30 kpl kpl 64 (koko laatikko) Isompi koko on erinomainen mm. Freedom- ja Brava-sarjan pentuaitauksiin. Liinoja menee 3 vierekkäin ja reunat riittävät laitojen alle asti, näin liinojen pinta peittää koko pentuaitauksen. Jos käytät häkin mukana tulevaa muovialustaa, käännä liinojen reunat alustan alle. Kasvattajan vinkki: laita lattialle sanomalehtiä pentuaitauksen kokoiselle alueelle (Freedom sarjassa saat muovisen alustan aitauksen mukana) ja kasaa niiden päälle pisuliinoja limittäin esim. 3-5 kerrosta. Kokoa/nosta häkki liinojen päälle. Poista liinoja sitä mukaa kun ne likaantuvat, näin saat häkin pidettyä helposti ja kätevästi puhtaana ja hyväntuoksuisena. Säästä ja tilaa kerralla koko laatikko, ylimääräiset voit antaa kätevästi pennunostajan mukaan! Trixie pentupannat Setissä 6 eri väriä. Pikalukko, pituus säädettävissä. Paketti 1 värit: punainen, keltainen, vihreä, luumu, sininen ja musta Paketti 2 värit: vaaleanpunainen, vaaleansininen, harmaa, persikka, oranssi ja ruskea S-M koko cm /10 mm M-L koko cm /10 mm Hinta 7,50 Turvavyön solkiosa Noin 50 cm pitkä solkiosa, jossa kolme eri kiinnityssolkea. Tätä solkiosaa voit käyttää esim. olemassa oleviin tukeviin Y-valjaisiin. Huom! Älä koskaan kytke koiraasi kiinni pelkästä talutuspannasta! Hinta 6,90

16 Aito ja alkuperäinen tukevarakenteinen Freedom pentuaitaus Upea metallinen, pinnoitettu, ja voisi kehua jopa ikuiseksi, pentuaitaus, jokaisen kasvattajan ja koiranomistajan unelma-aitaus! Tämä aitaus ei kolise! Saat aitauksen mukana siihen sopivan muovisen alustan (musta). Aitaus on helppo ja nopea kasata ja purkaa, et tarvitse siihen mitään työkaluja. Mukana tuleva irrotettava ovikynnys pitää pienet pennut aitauksessa ja päästää emän halutessaan jaloittelemaan aitauksen ulkopuolelle. Kaksi eri korkeutta; 68 cm ja 89 cm. Lisäpaloilla saat helposti suurennettua aitauksen juuri sen kokoiseksi, kuin haluat. Lisäpalojen leveys 79 cm tai 124 cm (myydään pareittain). Freedom *79*korkeus 68 cm 209 lisäpalat lyhyet (79 cm) 60 lisäpalat pitkät (124 cm) 95 Freedom *79*korkeus 89 cm 259 lisäpalat lyhyet (79 cm) 75 lisäpalat pitkät (124 cm) 110 Etkö löytänyt etsimääsi? Teemme yhteistyötä useiden eri maahantuojien kanssa. Saat meiltä lähes kaikki tuotteet mitä heidän valikoimiinsa kuuluu, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä toimitusaika ja mahdollinen ennakkotilaajan alennus. J Koska kuvastossa on vain pieni määrä valikoimissamme olevia tuotteita, voi olla että etsimäsi tuote löytyykin meidän trimmaamolta, mm: - koiranruoka, herkut, lelut, pannat, valjaat, hihnat, kurapuvut ja sadeviitat, lämpömanttelit, toppapuvut, trimmauspöydät, ym. ym. Jos asut lähellä, soita ja sovi milloin voit tulla katsomaan tuotteita paikan päälle. Olemme avoinna vain sovittuina aikoina. Jos et pääse käymään, ei se ole ongelma, ota vain yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, etsitään sopiva tuote sinulle sopivalla tavalla. Tervetuloa koiramaisille ostoksille! t. Tiina ja Laura ps. oletko jo tutustunut toiseen sivustoomme TILAUKSET JA TUOTEKYSELYT: / gsm (puhelinpalvelu arkisin klo 10 17) Mikäli emme pysty vastaamaan, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Yritystiedot: Pepstone Ay / Aamuruskontie 24, Helsinki (Y-tunnus , alv.rek.) Maksut Aktia FI Toimitamme lähetykset postitse (noudot vain sopimuksen mukaan). Soita tai lähetä tilauksesi sähköpostiimme, laskemme tilauksesi yhteispainon ja lähetämme vastausviestissä laskun tilauksen loppusummasta postikuluineen. Pidämme tilaamasi tuotteet varattuina ja odotamme maksuasi 7 pv kuluessa tilauksesta. Toimituskulut laskemme postin normaalien hinnastojen mukaisesti. Kun olet maksanut ennakkolaskun ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää!

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! POISTUVAT TUOTTEET Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! Päivitetty 4.4.2010 0 Poistotuotteet Pannat... 2 Hihnat... 3 Korut, rusetit ja muut lisukkeet... 3 Koiran asut... 5 Tilauslomake...

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto 5.4.205 (8) GG036242 Gorgol Aito luonnonharja/nailonpiikki harja 3 riviä Pitkä ja kapea. Terävä varrenpää. GG0000 Gorgol esite + hinnasto Puuharja, aitoa harjasta/nailonpiikeillä. Joustavapohjainen, musta

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Spray Bark Controll Collar

Spray Bark Controll Collar Spray Bark Controll Collar Sitruunapannan käyttöohjeet JOHDANTO Haukkuminen on koiran normaalia käyttäytymistä. Joskus kuitenkin haukkuminen on ongelma omistajalle. Vastuuntuntoinen omistaja ei voi antaa

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta

Käyttöohjeet. Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E , Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Sauvasekoitin Metos Dynamic SMX 600 E Dynamic SMX 800 E 4248004, 4248006 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta 16.03.2010 Rev. 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö...

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille Helpoin tapa. Start Easy -pikavoiteet Uudet Start Easy tuotteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Easy -sarjaan kuuluu

Lisätiedot

IKEA 365+ GNISTRA. IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd

IKEA 365+ GNISTRA. IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd IKEA 365+ GNISTRA IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd 1 24.8.2012 18.01 IKEA 365+ GNISTRA -veitset on suunniteltu arkikäyttöön. Hyvin suunniteltujen yksityiskohtien ja korkean laatunsa ansiosta sarjan veitset

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT KANKAAT PEITTÄVIÄ TAI LÄPINÄKYVIÄ KATSO KANKAAN LUONNE KANKAAN KOHDALTA DL-596 Valkoharmaa DL-597 Hopean ruskea DL-598 Harmaan hopea DL-599 Valkovihreä Maksimi tilausleveys 195cm DL-3308 Pinkki violetti

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

SIIVOUSKONEIDEN TEKNISET TIEDOT

SIIVOUSKONEIDEN TEKNISET TIEDOT HELSINGIN KAUPUNKI Liite 1 Hankintakeskus tarjouspyyntöön H088-11-1 Siivouskoneet Alanko Tarkennettu liite 23.11.2011 SIIVOUSKONEIDEN TEKNISET TIEDOT Tarjoaja Useita tuotteita voidaan tarjota samaan positioon.

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

The modern concept. Laadukaat estemateriaalit. Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu. Ryttare: Louise Haaga på WC FLR WWW.SAFETY-SYSTEM.

The modern concept. Laadukaat estemateriaalit. Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu. Ryttare: Louise Haaga på WC FLR WWW.SAFETY-SYSTEM. SAFETY SYSTEM Laadukaat estemateriaalit Ryttare: Louise Haaga på WC FLR Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu Tuotekuvasto ja hinnasto 2011 WWW.SAFETY-SYSTEM.COM Safety System - yritys on kehittänyt ja

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

X-TRE Power Box. 1. Asennus

X-TRE Power Box. 1. Asennus X-TRE Power Box Asennus ja käyttöohje Malli XT-S01 Tuote käy seuraaviin SUZUKIN moottoripyöriin: GSX-R600 (2006-2010), GSX-R750 (2006-2010), GSX-R1000 (2005-2010), GSX1300R Hayabusa (2008-2010), B-King

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet. Sivuharja 56413056 2. Sivukumi Linatex 56413654 1. Sivukumisarja Linatex 56413770 1. Imukumisarja Linatex H BR 1300 56413766 1

Yhdistelmäkoneet. Sivuharja 56413056 2. Sivukumi Linatex 56413654 1. Sivukumisarja Linatex 56413770 1. Imukumisarja Linatex H BR 1300 56413766 1 pesu- ja lakaisukonetta on saatavana 4 erilaista mallia: joko lautas- tai telaharjoilla sekä kahdella erilaisella työleveydellä (1100 mm ja 1300 mm). Kone on lyömätön luokassaan puhdistustehokkuutta tarkasteltaessa.

Lisätiedot

SUOMI. Kylpyhuoneen hanat

SUOMI. Kylpyhuoneen hanat SUOMI Kylpyhuoneen hanat Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen hanalta paljon. Riippumaton instituutti testaa kaikki hanamme huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu-

Lisätiedot

9,40 /4 säkkiä. 29,- /pari

9,40 /4 säkkiä. 29,- /pari ItäMaito Suvi puutarhamulta, 40 L Rajoitettu erä! Ranger 360 glyfosaatti, 20 L 69,- Toukokuun 2016 tarjoukset Paikallinen. Palveleva. Edullinen. Myymälät avoinna ma-pe 8.30-15.30 Poikkeuksena: Ilomantsi

Lisätiedot

FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT

FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT FoamMaster Vaahtopistoolit Nykyaikaiset vaahtopistoolit ammattikäyttöön ja omatoimirakentajille: FoamMaster Eco, satunnaiseen käyttöön FoamMaster MultiFlex, monitoiminen, aktiiviseen

Lisätiedot

-20% 16,90 (19,90) Iso säkki + pikkupussi! 18 kpl. Isoon (12 kg) PROBOOSTER No Grain -säkkiin pikkupussi (2 kg) samaa täysravintoa KAUPAN PÄÄLLE!

-20% 16,90 (19,90) Iso säkki + pikkupussi! 18 kpl. Isoon (12 kg) PROBOOSTER No Grain -säkkiin pikkupussi (2 kg) samaa täysravintoa KAUPAN PÄÄLLE! Iso säkki + pikkupussi! Liha-ateria 15 kg:n säkkiin! (Edun arvo 13,90) Maaliskuussa maistellaan Boostertäysravintoja höystettynä saman sarjan maukkaalla liha-aterialla. Tarjoamme nimittäin jokaiseen isoon

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii keittiöhanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme,

Päivittäinen käyttö vaatii keittiöhanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme, Keittiöhanat Päivittäinen käyttö vaatii keittiöhanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme, riippumaton instituutti testaa ja hyväksyy

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

hinnasto 2016 / 2017

hinnasto 2016 / 2017 hinnasto 2016 / 2017 Hakolan perheellä on sohvien valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Kaikki sohvamme valmistetaan edelleen käsityönä Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille Tuoteluettelo Juottojärjestelmät eläimille Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen Yksinkertaiset juottojärjestelmät Altaat Energia säästävät juottojärjestelmät Monikäyttöinen juottolaite karjatiloille Juottojärjestelmät

Lisätiedot

käyttöohjeet PUHDISTAA

käyttöohjeet PUHDISTAA käyttöohjeet PUHDISTAA KOSTEUTTAA SUOJAA IMEE peräiset Säärihaavat Painehaavat Palovammat Ihorikot Kirurgiset haavat Traumaat kun hoitotulokset ratkaisevat ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 PolyMem PolyMem

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta.

TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta. TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta. Lumi- ja ulkotyövälineet 2013 1 Lumikolat Mikko Lumikola LUK-80 Mikko on markkinoiden ainoa lumikola, jossa huulilevyn päädyt nousevat ylös ja estävät kuupan reunan

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin /10 BACK Erinomainen suodatuskyky, -suodatus saatavana Sopii sekä oikea että vasenkätisille 5-ja 10-litran mallit eri käyttötarkoituksiin 15-metrin irroitettava verkkojohto, helpottaa liikkumista ja tehostaa

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Radio-ohjattavan F2007:n runko

Radio-ohjattavan F2007:n runko ASENNUS Radio-ohjattavan F2007:n runko Lehden nro 7 liitteenä on ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan tärkeä osa. Se on pienoismallisi pohjalevy eli runko. Runko on suorakaiteen muotoinen, kärjestään kapeneva

Lisätiedot

530,- 599,- 599,- TUHOOJAT HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN TAI KÄYTÄVÄKONEIKSI EBA 1424 S / C

530,- 599,- 599,- TUHOOJAT HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN TAI KÄYTÄVÄKONEIKSI EBA 1424 S / C TUHOOJAT HENKILÖKOHTAIEEN KÄYTTÖÖN TAI KÄYTÄVÄKONEIKI EBA 1424 / Erittäin suorituskykyinen tuhooja omassa kokoluokassaan. Isot pyörät helpottavat siirtämistä. monikäyttökytkin: valmius, seis ja peruutus

Lisätiedot

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY

2TEASPON PUKINEIDEN HOITO- OHJEET MATERIAALIEN ESITTELY 2 MATERIAALIEN ESITTELY luonnonmateriaalit - PUUVILLA (PV) Pehmeä ja mukava luonnonmateriaali. Se imee hyvin kosteutta ja on hengittävä materi PUKINEIDEN HOITO- OHJEET Lue hoito-ohjeet ennen pesua. Lajittele

Lisätiedot

Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle

Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle Hei kaveri! Fiksut kissat tarvitsevat hyvää ruokaa, rakkautta ja hauskaa tekemistä, kuten salaisten herkkukätköjen etsimistä ja kaiken liikkuvan jahtaamista.

Lisätiedot

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9)

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Käyttäjän Opas 1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Latausliitin 10) Tuloilma-aukko 11) Lämpöelementti

Lisätiedot

Juoksumaton huolto-ohje

Juoksumaton huolto-ohje Juoksumaton huolto-ohje Maton huoltaminen on tärkeää Matto on juoksumaton tärkein osa. Sen kunnossa pitäminen takaa sen, että laite toimii moitteettomasti vuosikausia eteenpäin. Säännöllisin väliajoin

Lisätiedot

Tarjotin, jossa paikka kirjomukselle. Materiaalina MDF, reunusnauha

Tarjotin, jossa paikka kirjomukselle. Materiaalina MDF, reunusnauha Huhtikuu 2016 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Kuukauden

Lisätiedot

1 35,80 44,03 23,13 28,45 23,46 42,31 34, ,59 38,86 5 6,13 7, ,56 8, ,24 18,75 9 7,64 9,40

1 35,80 44,03 23,13 28,45 23,46 42,31 34, ,59 38,86 5 6,13 7, ,56 8, ,24 18,75 9 7,64 9,40 526852 Vesiliitännällä varustettu ajoneuvoharja 50x240x 35,80 44,03 Patentoitu harja, jonka säädettävä pää sekä viuhkamainen harjaskiinnitys takaavat kaikkien ajoneuvojen vaivattoman puhdistuksen. 526952

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

Hinnasto silmille. Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike.

Hinnasto silmille. Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike. Hinnasto silmille Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike.fi Mustat pallosilmät Koko mm Hinta 6 0,80 7 1,00 8 1,20 9 1,40 10 1,60

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä Erittäin alhainen äänenvoimakkuus, käyttäjäystävälliyys ja kompakti muotoilu, tekevät siivouksesta helppoa missä ja milloin vain. Ekologinen EcoflexTM-järjestelmä säätelee veden, pesuaineen ja energian

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

IM45 GN HAFTE NAULAIN

IM45 GN HAFTE NAULAIN IM45 GN HAFTE NAULAIN IM45 GN ominaisuudet & edut: Johdoton pellitysten naulaus Ensimmäinen johdoton rullalipasnaulain saumapeltikatteen kiinnikkeille ja pellityksiin. Nopea ja turvallinen, ilman kompressoreita

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

Jalostustarkastuksen pöytäkirja

Jalostustarkastuksen pöytäkirja 1 Jalostustarkastuksen pöytäkirja TARKASTUSPAIKKA Sodankylä Luosto ULKOMUOTOTUOMARI Hannu Talvi KOIRAN TIEDOT KASVATTAJA Kimmo Pljo KOIRAN NIMI Nirppu PÄIVÄMÄÄRÄ 27.6.2015 SIHTEERIT Elina Sieppi SYNTYMÄAIKA

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST SUPER CUT 50 ESITTELY SUPER CUT-50 plasmaleikkureiden valmistuksessa käytetään nykyaikaisinta MOSFET invertteri tekniikka. Verkkojännitteen 50Hz taajuus muunnetaan korkeaksi taajuudeksi

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS. Yksityiskohtainen käyttöoppaasi. BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten

KÄYTTÄJÄN OPAS. Yksityiskohtainen käyttöoppaasi. BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten KÄYTTÄJÄN OPAS Yksityiskohtainen käyttöoppaasi BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten Jos sinulla on kysymyksiä BYDUREON-valmisteen käytöstä Katso Tavallisia kysymyksiä ja

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas FI DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas CECH-ZDC1E Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot