UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot).

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot)."

Transkriptio

1 HINNASTO Hei! Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. Olemme Laura Vehviläinen ja Tiina Roponen Helsingistä. Työksemme trimmaamme koiria sekä kasvatamme villakoiria. UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot). Koiratarvikkeiden myynti-idea sai alkunsa, kun halusimme ostaa omille villakoirille laadukkaita trimmaus- ja hoitotuotteita muualtakin kuin vain koiranäyttelyistä. Tavallisista eläinkaupoista niitä oli vaikea löytää. Aluksi tilasimme tuotteita vain itsellemme, sitten trimmausasiakkaille sekä pentujen ostajille. Nettikuvaston teimme, kun kasvattajakollegat ja asiakkaat halusivat tutustua osaan tuotteista jo etukäteen. Emme halua valikoimiimme kaikkia markkinoilla olevia tuotesarjoja, vaan olemme valinneet mielestämme parhaat hinta-laatusuhteen omaavat vaihtoehdot. Suurin osa esitteessä olevat trimmaus- ja hoitotuotteista on päivittäisessä käytössä myös trimmaamossamme, joten näin voimmekin niitä hyvillä mielin suositella. Ostaessasi tuotteet kauttamme, neuvomme mielellämme mitkä, esim. shampoo/hoitoaine, trimmauskone, terän pituus, ym. parhaiten lemmikillesi sopii, tai jos tarvitset vaikkapa käytännön vinkkejä oman koiran hoitoon ja trimmaamiseen. Teemme yhteistyötä myös kaikkien rotujen kasvattajien kanssa. Soita tai lähetä sähköpostia niin suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi pentupaketin sisältö (karstat, kammat, pesuaineet, hoitotuotteet, pisuliinapaketit, ym. lelut ja tarvikkeet), mitä laajempi paketti, sitä suurempi alennus! Parhaiten tavoitat meidän sähköpostilla, pyrimme vastaamaan viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos soittelet mieluummin, emmekä pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Tervetuloa koiramaisille ostoksille! Laura & Tiina Tässä kuvastossa on tuotteiden suositushintoja, mikäli joku tuote on tarjouksessa trimmaamollamme, maksat sinäkin luonnollisesti tuotteen edullisemman tarjoushinnan! TILAUSOHJEET JA TUOTEKYSELYT: HUOM! Teemme yhteistyötä useiden eri maahantuojien kanssa, mutta tästä kuvastosta löydät vain murto-osan valikoimissamme olevista tuotteista. Joten jos ja kun etsit jotain, mitä et löydä tästä pienestä kuvastosta, ota yhteyttä niin katsotaan millaisella toimitusajalla ja ennakkotilaajan alennuksella saamme sinulle tuotteet tilattua. J / gsm (puhelinpalvelu arkisin klo 10 17) Mikäli emme pysty vastaamaan, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Yritystiedot: Pepstone Ay / Aamuruskontie 24, Helsinki (Y-tunnus , alv.rek.) Maksut Aktia FI Toimitamme lähetykset postitse (noudot vain sopimuksen mukaan). Soita tai lähetä tilauksesi sähköpostiimme, lähetämme vastausviestissä laskun tilauksen loppusummasta postikuluineen. Pidämme tilaamasi tuotteet varattuina ja odotamme maksuasi 7 pv kuluessa tilauksesta. Kun olet maksanut ennakkolaskun ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

2 Luota trimmausalan ammattilaisiin äläkä maksa turhasta! Kerro meille minkälaiseen käyttöön olet trimmauskonetta ostamassa niin me autamme sinua valitsemaan sopivan trimmauskoneen. Kun ostat koneen meiltä, saat extra-alennuksen lisäteriin! Koneissa on huippulaatuiset ja tehokkaat moottorit, jotka eivät kuumene kovassakaan käytössä. Mutta muista; mitä tehokkaampi kone, sitä nopeammin terät kuumenevat. Tilaa koneen ja terien kanssa samalla terien viilennys/desifiointisuihke niin työskentely nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Kaikissa A5 sarjan trimmauskoneissa on valmistajan myöntämä yhden vuoden takuu. *** Andis Pulse Ion RBC litiumakkukone Johdoton litium ion akulla varustettu uutuuskone vaativaan käyttöön. Valmistaja takaa noin 3 tunnin valmiusajan, mutta käytännössä se on huomattavasti pidempi. Uudelleenlataus tunnissa tai alle sen. Latauslaitteessa oleva LED valo ilmoittaa milloin lataus on valmis. Terän nopeus 5,500 kierrosta minuutissa. Vaikka koneessa on suuret kierrosluvut, suosittelemme tätä enemmän viimeistelysiistimisiin (mm. villakoirien konetöiden tekemiseen), kuin esim. takkuturkin tai koko koiran ajeluun. Ensimmäinen meidän käytössä oleva trimmauskone, jonka terä ei kuumu edes pidempään kestävässä työskentelyssä. Pakkaus sisältää mm. 4 irrotettavaa kampaterää, latauslaite, ladattava ja irroitettava lituium ion akku. Kone on todella kevyt ja siinä on kapea käteen sopiva muotoilu. 5 eri säädettävää teränpituutta: #9, #10, #15, #30, #40. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on kestävä. Tilaa samalla varaterä tulevaisuutta varten! Koneen takuu 1 vuosi (takuu ei koske terää). Väri sininen. Hinta 215 Varaterä 59 Kone + varaterä yhteishintaan 250 Andis AGRV 5-nopeuskone pyörivällä johdolla! Voimakas trimmauskone kaikenrotuisille koirille sekä turkinlaaduille. Koneen perässä oleva 360 astetta pyörivä johto vähentää käden sekä johdon rasitusta, johto ei enää mene kiharalle. 5 eri nopeutta, pienellä teholla terät kuumenevat huomattavasti hitaammin, nopeammilla tehoilla ajat vaivattomasti paksut ja takkuisetkin turkit. Varustettu 4x4 teräajurilla joka antaa 25% enemmän tehoa. Helposti irroitettava terä. Helppokäyttöinen nopeudensäätö yhdellä nappulalla, muistaa viimeisimmän nopeussäädön vaikka kone sammutetaan välillä. Väri musta. Paketti sisältää #10 terän (1,5 mm), teräajurin (Blade Drive -varaosa) sekä ison öljypullon. Hinta 215 AGRC Power Groom, pikalaturi Helppokäyttöinen pikalaturi AGR+ ja AGRC trimmauskoneen akuille. Akut latautuvat tunnissa ja voit ladata ne joko koneen kanssa tai ilman. Etupaneelin selkeät merkkivalot kertovat yhdellä nopealla vilkaisulla, missä vaiheessa lataus on menossa. Hinta 99 AGRC ja AGR+ uudelleen ladattavat akut Ladattavalla akulla trimmaat tunnin ja se latautuu täyteen tunnissa. Ostamalla kaksi akkua, pystyt työskentelemään tauotta koko päivän ilman häiritsevää johtoa. Hinta 59 /kpl, tilaa samalla kaksi kappaletta, hinta yht. 110.

3 AGRC Power Groom Tehokas trimmauskone, jonka saat hetkessä myös johdottomaksi! Väsyykö käsi? Ärsyttääkö johto? Tuntuuko nykyinen koneesi liian isolta ja kömpelöltä? Tämä ammattilaisille sekä vaativille käyttäjille suunniteltu trimmauskone tekee työnteosta nautinnon. Se on 20 % kevyempi ja 10 % pienempi kuin muut AGC sarjan koneet. Lisäksi se on tehokas ja erittäin hiljainen, jolloin et hermostuta herkintäkään lemmikkiä. Verkkovirralla käytettynä nopeus 4500 spm, akkukäyttöisenä 3800 spm. Konepaketti sisältää keraamisen Ceramic Edge #10 terän (1,5 mm), teräöljyn 118 ml, teräajurin sekä 3,6 m verkkojohdon. Väri sininen. Lisävarusteena saatavilla akut ja laturi, jolla teet koneesta helposti myös johdottoman! Loistava trimmauskone myös näyttelyreissuille! Hinta 205 AGC Super2 Tällä Andis trimmauskoneperheen suosituimmalla koneella suurinkin työ sujuu kuin leikki. Vahva, edullinen ja tuotesarjan tehokkain trimmauskone ammattilaiselle sekä vaativalle kotitrimmaajalle. Kaksi nopeutta 3400 ja 4400 spm. Väri tiilenpunainen. Konepaketti sisältää #10 terän (1,6 mm), teräöljyn 118 ml sekä teräajurin. Koneella on vuoden takuu. Hinta 179 Andis AGC Yksinopeuksinen johdollinen trimmauskone, jossa täysin huoltovapaa moottori. Terän liikkumisnopeus 2700 spm. Myös tähän koneeseen sopivat kaikki A5 mallin terät. Konepaketti sisältää #10 terän (1,6 mm), teräöljyn 118 ml sekä teräajurin. Väri musta. Koneella on vuoden takuu. Hinta 155 Andis Pro-Pet Edullisempi vaihtoehto vaativalle kotikäyttäjälle. Trimmauskoneessa on vahva kuori ja täysin huoltovapaa moottori. Moottorin teho 20 w, terän nopeus 3700 spm. Myös tähän koneeseen sopivat kaikki A5 mallin terät; mm. Andis UltraEdge ja CeramicEdge, Oster, Geib, Master Grooming tools. Toimitussisältö: trimmauskone, 4 leikkuukampaa, teräöljy, säilytyssalkku.koneella on vuoden takuu. Hinta 115 (tilaustuote) Andis Deluxe Pet trimmauskone Kotikäyttöön sopiva peruskone on hiljainen ja tehokas. Siinä on säädettävä terä (0,5-3 mm), teho 12W. Toimitussisältö - trimmauskone - 8 kampaterää: 1.5 mm, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 19mm, 25mm - Teräöljy ja teräsuoja - Teränpuhdistusharja Koneella on valmistajan myöntämä vuoden takuu ostopäivästä. Hinta 55

4 Miten 4 ja 4F tai FC runkoterät eroavat toisistaan? Numeron perässä oleva F, FC tai SE tarkoittaa viimeistelyterää, jolloin saat siistimmän lopputuloksen. Pelkkä 4, 5 tai 7 terät ovat hyviä silloin, kun halutaan ajaa esim. takkuista turkkia alas, eikä leikkuujäljellä ole niin suurta merkitystä. Suurin osa asiakkaistamme haluaa kerralla hyvää jälkeä, siksi pidämme valikoimissamme yleensä vain näitä viimeistelyteriä. Mikäli haluat, voimme tilata myös tavallisia runkoteriä. Kysy ennakkotilaajan hinta ja toimitusaika asiakaspalvelustamme. Superlaatuiset Oster Cryogen-X Agion -terästerät, jonka leikkausominaisuudet ovat vertaansa vailla! Oster Cryogen-X terästerät ovat aina olleet ammattitrimmaajien keskuudessa ylivoimaisen suosittuja kestävyytensä sekä leikkausvarmuuden ansiosta. Näillä huipputerillä leikkaat hennointakin karvaa tehokkaasti. Uusi Agion pinnoite estää bakteerikasvustoa, vahvistaa terän kestävyyttä ja estää ruostumista tehokkaasti. 31,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,25 mm) 34,90 runkoterät 5F (6,3 mm), 7F (3,2 mm) 39,00 runkoterä 4F (9,5 mm) 42,90 runkoterä 3F (13 mm) 39,00 tassuterä #5/8, helpottaa pienten tassujen ajamista kun terän leveys on vain 14 mm 43,90 terä 10W =1,5 kertaa tavallista leveämpi terä isojen pintojen/runkoturkin ajamiseen, (2,6 mm), erinomainen esim. vesikoirien ja muiden isojen koirien turkin alasajoon! Laadukkaat Andis Ultra Edge terästerät Ammattilaisille suunnitellut Andis A5 -mallin trimmauskoneen terästerät (hiiliteräs, Rocwell kovuus 65) säilyvät hyvin terävinä ja leikkaavat tehokkaasti. Terät tarkistetaan käsin valmistuksen jälkeen, joten näiden terien laatu on taattu. 31,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,025 mm), 8,5FC (2,8 mm) 39,90 tassuterä #5/8, helpottaa pienten tassujen ajamista kun terän leveys on vain 14 mm 36,90 runkoterät 5 ja 5F (6,3 mm), 6FC (4,8 mm), 7 ja 7F (3,2 mm) 39,90 runkoterä 4F (9,5 mm) ja 4,5FC (7,9 mm) 42,90 runkoterä 3F (13 mm) 59,00 terästerä #3/8 HT (19 mm) ja #5/8 HT (16 mm) Andis Ceramic Edge keraamiterät Vastaava terä kuin Andiksen Ultra Edge, mutta leikkaava osa osa on korvattu keraamisella (valkoinen) leikkurilla. Näin terä säilyy jopa 50 % kauemmin viileämpänä verrattuna normaaliin terästerään. 39,90 terät 10 (1,6 mm), 15 (1,2 mm), 30 (0,5 mm), 40 (0,025 mm) Haluatko muita teriä keraamisena, sekin onnistuu, kysäise hintaa (alk. 48 ) ja toimitusaikaa asiakaspalvelustamme. ERILLINEN LISÄOSA! Pidennä edullisesti teriesi käyttöikää keraamisella leikkuuterällä! Nyt saat päivitettyä vanhat teräsi uuden veroisiksi uudella vaihdettavalla keraamisella leikkuuterällä. Tämän ansiosta terästäsi tulee uuden veroinen sekä saat päivitettyä vanhat terästeräsi vähemmän kuumeneviksi. Keraamisen leikkuuterän ansiosta vanha terästeräsi pysyy noin 5 kertaa aiempaa pidempään viileänä. Terä on yhteensopiva kaikkien A5 mallin trimmauskoneiden terien kanssa. Kaksi kokoa: terä #40 (medium) kaikki muut paitsi terä #40 (course) Hinta 14,90

5 Andis teräöljy Hajuton ja väritön Andis teräöljy voitelee terän tehokkaasti ja suojaa terää. Muista käyttää öljyä aina Spray puhdistusaineiden jälkeen. Säännöllinen terien öljyäminen pidentää terien käyttöikää ja vähentää terää kuumentavaa kitkaa. Voit käyttää teräöljyä myös trimmauksen välissä, varsinkin jos ajat likaista turkkia. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen öljy kuivalla nukkaamattomalla liinalla tai paperilla. Sopii loistavasti myös saksille. Hinta 2,90 (118 ml) Oster Kool lube viilennyssuihke Jäähdytyssuihke viilentää, öljyää ja puhdistaa terät helposti ja nopeasti. Jäähdytyssuihke on tarkoitettu käytettäväksi trimmauksen aikana, jos terä kuumuu liikaa. Muista kuitenkin normaalin teräöljyn käyttö, tämä suihke ei riitä yksinään hoitamaan teriä. Hinta 12,90 Oster Blade Wash Tämä pesuneste pidentää trimmauskoneiden terien ikää voitelemalla ja puhdistamalla ne. Teriä olisi hyvä pestä aina silloin tällöin, tämä on helppo ja edullinen tapa tehdä se. Tällä aineella saat helposti ylimääräiset karvat pois terästä ja terän leikkausjälki paranee huomattavasti. Älä koskaan pese teriä vedellä ja saippualla. Hinta 12,90 Phoenix Sonora tehokuivaaja Sonora on omien kokemusten (trimmaus.net) perusteella markkinoiden hiljaisin tehokuivaaja. Tätä kuivaajaa ei tarvitse "piilottaa" viereiseen huoneeseen metelin takia. Phoenix Sonora on kevyt ja helppokäyttöinen tehokuivaaja sekä vaativalle kotikäyttäjälle että erityisesti ammattilaiselle. Koneessa on LCD-näyttö, joka näyttää lämpötilan reaaliajassa sekä käytetyt käyttötunnit. Kuivaajassa on helposti säädettävä lämpötila ja nopeus (molemmissa 4 eri vaihtoehtoa). Lämpötila nousee nopeasti 70 C, joka on erinomainen esim. kuivatessa rotuja, jonka turkki pitää saada suoraksi (pelkkä puhalluskin kuivaa turkin, mutta lämmin ilma helpottaa turkin suoraksi saamista). Voit myös helposti laskea lämpötilaa yhdellä napin painalluksella, jos puhallusilma tuntuu liian kuumalta. Kuivaajassa on pitkä joustava letku ja 2 helposti vaihdettavaa suutinta. Turkinkuivaaja on saatavana myös säädettävällä jalustalla (korkeus cm). Jalustallisen turkinkuivaajan mukana tulee myös muovinen jatkoputki, jonka avulla saat molemmat kädet avuksi kuivaamiseen. Jalustallinen kuivaaja (sh 90 ) on tilaustuote, tiedustele saatavuutta ja päivän tarjoushintaa asiakaspalvelustamme. Hinta 269 Phoenix Zephir ammattilaisfööni Erittäin tehokas metallikuorinen ammattilaisfööni sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön. Teho 2200W, 55litr/sekunti. Kolme eri lämpötilaa ja portaaton puhallustehon säätö. Paino noin 5 kg. Sisältää kolme eri suutinta ja joustavan puhallusletkun (n cm). Takuu 12 kk. Hinta 189 tai fööni jalustalla 269

6 Pyörällinen jalusta Phoenix Zephir -fööniin Jalustan mukana tulee myös n.50cm pitkä suutinputki. Hinta 89 Aeolus Cyclone H-901T ammattilaisfööni Uudistunut entistäkin tehokkaampi Aeolus Cyclone H-901T turkinkuivaaja. Tässä mallissa 52mm paksuinen letku, jonka ansiosta puhallusteho on saatu jopa 45% suuremmaksi (60m/s) ja energian kulutusta on 30% alhaisemmaksi vanhaan malliin verrattuna. Letkussa helppo pikakiinnitys. Mukana kaksi vaihdettavaa suulaketta. Tämä turkinkuivaaja soveltuu myös vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön. Teho 1800W, maksimi lämpötila: 52 astetta, puhallusteho: max. 605g (säädettävissä 27-60m/s) Melutaso täydellä teholla: 83 dba (mitattu 0,5m kuivaimen yläpuolelta), paino: 4,3kg Takuu 12 kk. Hinta 179 Haluatko mielummin käsiföönin? Valikoimiimme kuuluu myös Andis sarjan käsiföönit. Ne ovat meillä yleensä tilaustuotteita, mutta joskus tilaamme niitä ylimääräisiä hyllyyn. Tarkista hinta ja saatavuus asiakaspalvelustamme. Pyöreästä nylonista valmistetut kestävät kaularemmit trimmaustelineeseen 4 kpl setti; pinkki, lila, vaaleansininen, vihreä! Erittäin laadukkaat nylon kaularemmit, joissa kestävä ja helposti liukuva lukko. Kaularemmi on tarpeeksi ohut, jotta saat hyvin trimmattua myös kaulan alueen remmiä irrottamatta. Konepestävä. Hinta 7 / kpl tai 20 / 3 kpl Nyt myös pidempi vaihtoehto, erinomainen lyhytjalkaisille ja pentukoirille! Hinta 9 / kpl Värikäs nylon kaularemmi Nopea kiinnitys vedä vain muoviosaa alaspäin, niin kaulaan laitettava lenksu pienenee. Kuviointi pinkki sydän, keltainen luu, lime sanoja, oranssi - tassunjälki Hinta 5 / kpl

7 Pelottaako kynnenleikkuu, raapivatko terävät kynnet ikävästi kynsien leikkauksen jälkeen, vai pelkääkö koirasi kynsileikkureita? Andis Nail Pro ANG1 kynsitrimmeri Erittäin tehokas kynsitrimmeri, joka puree paksuimpaankin kynteen. 2-nopeuksinen (7000 ja kierrosta/min) sähköinen trimmeri on kevyt, turvallinen ja helppokäyttöinen. Paketti sisältää trimmerin lisäksi 3 erikokoista hiomapäätä; iso ja pieni hiekkapaperipää, varapaperit sekä pieni kivipää ja kanto/säilytyslaukku. Koneella on 1 vuoden takuu. Hinta 54,90 tai kynsitrimmeri ja varaterät yht. 61,90 Tilaa samalla varaterät Andis ANG1 -kynsitrimmeriin Mukana 3 eri päätä ja 12 hiekkapaperia, tässä varaosapaketissa kaikki tarpeelliset lisäosat. Paketti sisältää: 1 x viimeistelykivi, 1 x kapeampi hiontapää, 1 x leveämpi hiontapää 6 x kapeat hiontapaperit, 6 x leveät hiontapaperit Hinta 9,90 Oster patterikäyttöinen kynsitrimmeri Tehokas kaksinopeuksinen kynsiviila. Nopea, hellävarainen ja stressi-vapaa kynnenleikkaus lemmikillesi. Tällä patterikoneella viilaat kynnet jopa 5 kertaa nopeammin, kuin tavallisella kynsiviilalla. Kärjessä oleva turvakorkki estää kynnen turhan liikkumisen ja pitää kynnen helposti paikallaan. Korkissa on 4 erikokoista aukkoa, pienistä kissankynsistä isoille koirankynsille. Voit hyvin käyttää trimmeriä ilman suojakorkkia, jolloin siitä tulee entistäkin näppäräkäyttöisempi ja pääset sillä helposti myös vaikkapa kannuskynsien viilaukseen. Pakkaus sisältää koneen lisäksi käyttöohjeet sekä erilaisia teriä. (4 x AA paristot eivät sisälly hintaan) Hinta 34 Kynsileikkurit pienelle ja isolle koiralle, alk. 3,90. Kerro minkä kokoinen koira sinulla on niin valitsemme yhdessä sinulle sopivan kokoiset leikkurit. Tarjous: Tilaa samalla Veri-Stop testipussi, saat sen tarjoushintaan 2 /pss. Veri-Stop verentyrehdytysjauhe Nopea apu liikaa leikatun kynnen verenvuotoon. Kostuta esim. pumpulipuikko suussasi, kasta märkä puikonpää jauheessa ja töpötä vuotavaan kynteen. Verenvuoto tyrehtyy nopeasti ja kivuttomasti. Voit käyttää tätä myös pienien haavojen hoitoon. Esim. jos leikkaat koneella karvojen seassa olevaan luomeen, joka repeää vähän ja vuotaa verta. Älä käytä tuotetta isoihin avohaavoihin! Tämä purkki riittää useammalle koiralle useiksi vuosiksi! Muista säilyttää purkki suljettuna sekä kuivassa huoneenlämpöisessä paikassa, kosteus pilaa tuotteen koostumuksen. Pieni riittoisa testipussi 3, koko purkki 13,50

8 Erittäin helppokäyttöinen punkinpoistaja! Paketissa on mukana kaksi erikoikoista koukkua, näin voit aina valita sopivan kokoisen koukun punkin koon mukaan. Myyntipakkaus on samalla kätevä säilytysrasia koukuille! Kun punkki pääsee ihon alle, sen imukärsän piikit kiinnittyvät sinne kuin laivan ankkurit. Jos vedät punkkia sormilla, silmukalla tai esim. tavallisilla pinseteillä, on aina vaarana että puristat pään ja vartalon kiinnityskohtaa liikaa ja ankkuroitu pää katkeaa ihon sisälle ja sisään jääneet ruumiin osat voivat aiheuttaa kivuliaan tulehduksen tai infektion. Tällä punkkikoukulla punkin pään katkeaminen ihon sisään on lähes mahdotonta, koska punkin poisto tapahtuu pyörivällä liikkeellä, jolloin myös ihon sisällä olevat piikit "pyörivät" mukana ja irroitus käy lähes itsestään. Tiesitkö että punkkeja esiintyy jo aikaisin keväällä/myöhään syksyllä, kun keskilämpötilaa pysyy noin 5 asteessa! Muista desifioida koukku aina käytön jälkeen. Hinta 7,90 Hammasskraba Tehosta hammaskiven poistoa hammasskraballa ja saat ihanat valkoiset hampaat nopeammin näkyviin. Nyt saatavilla myös teräväkärkinen, joka on erinomainen hammasvälien puhdistukseen. Mainitse viestissä minkä terävaihtoehdon haluat (tasainen, terävä vai kaksipäinen). Hinta 13,90 Kaksipäinen hammasskraba 16,90 Fresh Breath hammasgeeli Hellävarainen vaihtoehto hammaskiven ja -plakin poistolle! Auttaa raikastamaan hengitystä ja sopii erinomaisesti hammaskiven ja plakin poistoon koirilta ja kissoilta (myös iäkkäämmiltä lemmikeiltä, joilta sitä ei enää eläinlääkärissä voi tai halua tehdä). Säännöllisesti geeliä käyttämällä kivi/plakki pehmenevät ja ne irtoavat pois helpommin harjatessa ja hammasskraballa. Huomaat muutaman päivän kuluessa, että geeli auttaa myös ikenien paranemiseen ja sitä myötä hengityksen raikastumiseen! Käyttö ja aloitus Voimakas hammaskivi Lievä hammaskivi Ensimmäinen kuukausi: levitä geeliä sormella tai pehmeällä sormihammasharjalla hampaisiin ja ienrajaan pyörivin liikkein aamuin illoin. Jatko: kun huomaat, että hampaat ja ikenet ovat paremmassa kunnossa, vähennä käyttö yhteen/kahteen kertaan viikossa. Voit käyttää tuotetta tarvittaessa säännöllisesti. Aloita hoito samoin kuin yllä ja siirry vähempään harjaukseen, kun huomaat, että hampaat ja ikenet näyttävät paremmalta. Parhaan tuloksen saat, kun et anna lemmikin juoda/syödä 15 minuuttiin harjauksen jälkeen. Hinta 19,90 / kpl Flamingo hammashoitospray Helppokäyttöinen spray koirille ja kissoille. Auttaa ehkäisemään plakin ja karieksen syntyä. Suihkuta lemmikin hampaisiin ja ikenille. Voit käyttää tätä myös hengityksen raikastajana! Hinta 5 (175 ml)

9 Flamingo hammastahna ja harja Kätevä ja edullinen aloituspakkaus jokapäiväiseen hammashuoltoon. Hinta 6,90 Trixien kaksipäinen hammasharja Harjan pituus 23 cm, isompi ja pienempi pää. Värit sininen, valkoinen, punainen ja keltainen. Hinta 1,50 / kpl 5 / 4 kpl Trixien sormihammasharja Näppärät sormihammasharjat, kaksi eri harjaspäätä; kuminen sekä normaali harjas. Pakkauksessa kaksi harjaa, värit punainen ja valkoinen Hinta 2,50 / pari MC Korvanpuhdistusaine Tämä puhdistusaine eroaa muista korvanpuhdistusaineista siten, että tulpan kärki on joustava, eikä niin terävän tuntuinen korvaa vasten kuin normaalit pullojen tulpat. Aine on geelimäistä, ja sitä myöten miellyttävämpi koiralle kun ei valu nieluun asti. Aine on tehokas mutta hellävarainen korvanpuhdistusaine. Ei sisällä alkoholia, joten voit käyttää tätä heti korvakarvojen nyppimisen jälkeen. Hinta 13,90 (100 ml) Flamingo korvanpuhdistusaine Hyvätuoksuinen korvanpuhdistuaine päivittäiseen käyttöön. Sopii kissoille ja koirille. Hinta 5 (50 ml) R-7 Korvapuuteri ERITTÄIN riittoisa korvapuuteri on korvaamaton apu liukkaita korvakarvoja nypittäessä! Puuteri tekee pitävän otteen rasvaiseen korvakarvaan, jolloin liukas karva ei luista sormissa ja irtoaa yhdellä nyppäisyllä. Voit käyttää tätä myös nypittävien rotujen karvannyppimisessä. "Tupsauta" pieni määrä korvapuuteria korvan suulle (korvakäytävässä kasvaviin karvoihin), levitä puuteri ympäri korvakäytävää ja nypi karvat pois pieni määrä kerrallaan. (yleensä korvakarvat lähtevät hyvin vasta 4-5 kk ikäisiltä pennuilta, aikaisemmin nypittynä karvat ovat vielä niin tiukasti kiinni että niiden nyppimistä ei suositella) Hinta 10 (12 g)

10 Atula-sakset korvakarvojen nyppimiseen Turvalliset pyöristetyt päät. Lukkiutuva mekanismi takaa saksien kiinnipidon helposti. Käytä näitä apuna korvakäytävän sisällä olevien karvojen poistoon. Hinta 13,90 Flamingo silmävesi Edullinen ja hellävarainen puhdistusvesi värjäytymien ja silmävuodon päivittäiseen käyttöön. Sopii koirille ja kissoille. Hinta 5 (50 ml) Planet Pet pohjavillakarsta Haastaja kalliille Furminaattorille! Kaikkien kissan ja koiran omistajien pelastaja. Pohjavillanpoistaja poistaa erittäin tehokkaasti kaiken irtoavan karvan katkomatta kuitenkaan kiinni olevaa karvaa. Hinta 14,50 / kpl MGT Takkukarsta Taipuva takkukarsta jonka avulla pääset helposti ahtaisiinkin paikkoihin. Taipuva kumiosan takia, ranteesi ei joudu yhtä kovaan rasitukseen, kuin tavallisella karstalla työskennellessä. Harja on kehitetty erityisesti takkujen karstaamiseen, mutta sopii myös tavalliseksi karstaksi pienille lemmikeille. Karstaa on saatavilla kolme eri jäykkyyttä: lila hyvin joustava, vihreä keskijoustava, sininen jäykkä Hinta 16 Ergonominen Master Grooming Tools karsta Monipuolinen karsta sopii käteen täydellisesti antaen parhaan mahdollisen harjaustuntuman. Se on kevyt, kestävä ja ihanteellinen harjaukseen, takkujen sekä alusvillan poistoon. Kuminen kädensija takaa tukevan otteen märässäkin kädessä. Ruostumattomat, pyöristetyt teräspiikit ovat ihoystävällisiä. Värit sininen, pinkki ja lila! Hinta: 14 Andis karsta Karstan muovityyny joustaa, mutta on jämäkkä, joten se puree myös takkuiseen karvaan. Karstassa on kestävä muovivarsi, jonka pirteän värinen grippi takaa luistamattoman otteen. Karstan piikki on ohut ja hellävarainen herkällekin iholle. Piikkiosan leveys noin 10 cm. Hinta 12,90 Villakoirakampa Tässä kammassa on piikkien päät suunniteltu juuri villavien/pehmeiden turkkirotujen turkinlaadulle. Ne ovat tarpeeksi suipot, etteivät vain liu turkin pinnalla. Mikäli piikkien päät ovat tylpemmät, ne sopivat hyvin karkeampaan karvaan, esim. villakoiran ja bichonin turkissa liian tylppämallinen kampa ei toimi. Hinta 8

11 Superkevyt alumiininen trimmaus- ja viimeistelykampa villavaan, tiheään sekä pitkään turkkiin Ylivoimaisesti markkinoiden paras trimmauskampa! Ultrakevyt (57 g) alumiinikampa ei rasita rannettasi, vaikka työskentelisit useita tunteja. Harvat piikit lähes koko kamman pituudella mahdollistavat suuren karvapinta-alan kohottamisen yhdellä kerralla. Kamman avulla saat helposti viimeisteltyä kiharan, villavan turkin sekä muut pitkäkarvaiset rodut. Erinomainen kaikille turkkiroduille, mm. villakoirille ja bichoneille. Ruostumaton alumiinirunko sekä teräspiikit tekevät kammasta kestävän. Käytä harvempaa kampaosaa isoille villaville alueille ja tiheämpää osaa pienemmille alueille. Helposti puhdistettavan kamman pituus on 25 cm. Hinta 15 Kurasuojat sadekankaasta! Kotimaiset nilkkasäärystimet suojaamaan märältä ja loskalta. Vaihtuvat värit mm.: oranssi, hopea, kulta, sininen (tarkista saatavilla olevat värit asiakaspalvelustamme). Hinta alk. 15 / 4 kpl Aito ja alkuperäinen Lainee Ltd. tuoteperhe Lainee kumilenksusakset Näillä saksilla poistat lateksi- ja kumilenksut turvallisesti ja helposti. Saksen toisessa kärjessä on pieni lovi, johon saat otettua kuminauhan kiinni ja näin lenksu ei luista saksesta leikatessa pois, vaan katkeaa helposti ilman että katkaisee ylimääräistä karvaa. Vaihtuvat värit, mm: tumma lila, sininen, musta, pinkki ja punainen (tarkista saatavilla olevat värit asiakaspalvelustamme). Hinta 5 HUOM! yhdistä lateksi-, kumi- ja korvamuovitilaus vaikka ystäväsi kanssa ja hyödynnä huiput alennukset! Lainee Ltd. LATEKSIlenksut karvojen kiinnittämiseen Laadukkaat, katkeamattomat ja turkkia kuluttamattomat lateksikumilenkit kiinnittävät karvat tiukasti, mutta hellävaraisesti. Eri väreillä saat loihdittua upeita kampauksia niin kotiin kuin näyttelykehiinkin. Muistathan aina katkaista lenksun saksilla vaihtaessasi kampausta, venyttäminen/repiminen katkoo turkkia!) (alla olevat mallivärit saattavat hieman vaihdella todellisen värin kanssa, kuvan väri riippuu näyttösi asetuksista) Saatavilla olevat värit: vaaleansininen metallinhohto mustikansininen persikka punainen fuksia neon pinkki vaaleanpunainen kirkas keltainen kirkkaanvihreä turkoosi laventeli luonnonvalkoinen väritön metallinhohto hopea musta Pikkupussit (n.250 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.1000 kpl) 20 / pss tai 18 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän

12 Lainee Ltd. isot KUMIlenksut suunniteltu erityisesti nyyttien ja korvamuovien sitomiseen, mutta sopii hyvin myös paksun karvan kiinnittämiseen! Erittäin vahva ja venyvä kumilenksu. vaaleansininen merensininen kirkas sininen tumma lila persikka punainen fuksia kirkas keltainen kirkkaanvihreä musta valkoinen turkoosi (kuvassa) kirkas pinkki (kuvassa) laventeli (kuvassa) Pikkupussit (n.250 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.2000 kpl) 28 / pss tai 25 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Lainee Ltd. Korvamuovit karvoja suojaamaan Näillä laadukkailla muoveilla saat helposti paketoitua pitkät korvakarvat siistiksi paketiksi, jotta ne eivät sotkeudu ruokaan eikä turkki kulu. Saatavilla olevat värit: persikka punainen vaaleanpunainen fuksia shocking pink vaaleansininen merensininen sähkönsininen laventeli tumma lila kirkas keltainen kirkkaanvihreä turkoosi tumma turkoosi musta Pikkupussit (30 kpl/pss) 6 / pss tai 5,50 eur / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Isot pussit (n.250 kpl) 20 / pss tai 18 / pss kun tilaat 4 pussia tai enemmän Ennakkotilauksesta myös pidempi malli 22 / pss (n. 250 kpl) (kuvassa tuo pidempi malli vaaleanpunaisena). Poukkoileeko koirasi ympäri kylpyhuonetta pesuhetken aikana? Näillä kahdella apuvälineellä opetat pienen tai isommankin lemmikkisi pysymään paikoillaan pesun ajan. Voit kiinnittää imukupin joko seinään (sileä pinta), tai sitten vaikkapa suoraan lattiaan (pienet koirat). Vedenpitävä kiinnityshihna 38 cm, 7 tai 48 cm 8 Kestävä imukuppi 7 VINKKI: Mikäli sinulla ei ole erillistä penkkiä/ammetta apuna, laita pesuhuoneen lattialle liukumaton matto ja opeta lemmikillesi pesupaikka. Näin hän tietää aina, että pääsee matolta pois vasta kun pesu on kokonaan ohi. Punkkikoukku Paketissa on mukana kaksi erikoikoista koukkua, näin voit aina valita sopivan kokoisen koukun punkin koon mukaan. Myyntipakkaus on samalla kätevä säilytysrasia koukuille! Kun punkki pääsee ihon alle, sen imukärsän piikit kiinnittyvät sinne kuin laivan ankkurit. Jos vedät punkkia sormilla, silmukalla tai esim. tavallisilla pinseteillä, on aina vaarana että puristat pään ja vartalon kiinnityskohtaa liikaa ja ankkuroitu pää katkeaa ihon sisälle ja sisään jääneet ruumiin osat voivat aiheuttaa kivuliaan tulehduksen tai infektion. Tällä punkkikoukulla punkin pään katkeaminen ihon sisään on lähes mahdotonta, koska punkin poisto tapahtuu pyörivällä liikkeellä, jolloin myös ihon sisällä olevat piikit "pyörivät" mukana ja irroitus käy lähes itsestään. Tiesitkö että punkkeja esiintyy jo aikaisin keväällä/myöhään syksyllä, kun keskilämpötilaa pysyy noin 5 asteessa! Muista desifioida koukku aina käytön jälkeen. Hinta 7,90

13 SHAMPOOT, HOITOAINEET JA HARJAUSNESTEET Jos haluat testata ensin miettimäsi shampoon tai hoitoaineen sopivuutta, tai tarvitset niitä vähemmän kuin alkuperäisissä pulloissa on, kysy edullista näytepulloa (250 ml tai 500 ml) asiakaspalvelustamme, hinnat alk. 10 (tiiviste). Gallonapumpulla saat gallonasta aina juuri oikean määrän shampoota; siististi ja helposti Edullinen ja kestävä Top Performance Gallonapumppu on tehty helposti puhdistettavasta valkoisesta muovista ja se sopii kaikkiin tavallisiin kierrekorkillisiin gallonamalleihin (1 gallona). Tämä on jokaisen gallonatuotteita käyttävän ehdoton apuväline. Sen avulla saat kätevästi pumpattua sekoituspulloon juuri sopivan määrän shampoota tai hoitoainetta joutumatta kallistamaan painavaa gallonaa. Samalla vältät turhan sotkun ja säästät rahaa. Hinta 5 / kpl, tai 16 / 4 kpl Sekoituspullo shampoolle ja hoitoaineelle Tilaa samalla edullinen 250 ml tai 500 ml muovipullo (ei mitta-asteikkoa). Hinta 3,50 Thick N Thicker volyymivaahto Upeaa tuuheutta kaikille turkeille! Pese lemmikkisi ensin haluamallasi väri- tai syväpuhdistavalla shampoolla. Vaahdota sitten tällä upealla volyymiä lisäävällä Thick N Thicker volyymivaahdolla turkkia 3 minuutin ajan. Huuhtele. Pitkäturkkisille ja helposti takkuuntuville suositellaan lisäksi After Bath Hoitoainetta. Ei laimenneta. Hinta ml Saatavilla myös PET SILKin tuotteita Tarkista omalle koirallesi sopiva shampoo ja hoitoaine asiakaspalvelustamme! Hinnat alk. 10 / testipullo. Valikoimissamme esim. takkuuntuvalle ja huonokuntoiselle karvalle/iholle sopivat tuotteet! GROOMER S EDGE (DOUBLE K) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) 18, ml (alkuperäinen) 59 gallona (3,8 litraa) Groomer s Edge Mantelishampoo Tämä shampoo soveltuu hyvin jopa päivittäiseen käyttöön hellävaraisuutensa ansiosta. Syväpuhdistava, hoitava koostumus jossa tuoksuna ihana manteli on rikastettu E vitamiinilla panthenollilla sekä Aloe Veralla. Voidaan laimentaa 16:1. Groomer s Edge Dynamic Duo shampoo ja tehokas hoitoaine yhdessä Säästä aikaa ja rahaa pesemällä koirasi tällä Dynamic Duo shampoolla jossa on mukana erittäin tehokas hoitoaine. Super-puhdistava koostumus pesee ja hoitaa yhdellä kertaa tehden turkin helposti harjattavaksi. Kookospohjainen shampoo on rikastettu E-vitamiinilla, panthenolilla ja monilla muilla ihoa ja turkkia hoitavilla ainesosilla. Erinomainen shamppoo pennuille! Voidaan laimentaa 16:1.

14 Groomer s Edge Emerald Black shampoo Mustalle ja tummalle turkille tarkoitettu shampoo, joka kirkastaa värejä ja saa tumman turkin loistamaan. Ei värjää. Auttaa turkkia säilyttämään väriä auringon haalistumista vastaan, poistaa punaista sävyä. Kosteuttava ja hoitava koostumus hoitaa koiran turkkia ja ihoa samoin kuin pesijänkin. Upea tuoksu. Näyttelyväenkin suosima shampoo sopii kaikille koirille, kissoille, hevosille ym. eläimille. Voidaan laimentaa jopa 32:1. WILD ANIMAL sarja ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) ml testipullo (itsepullotettu) 70 gallona All Out White shampoo on 50:1 laimennettava shampoo, joka ei sisällä saippuaa eikä kemiallisia puhdistusaineita. Tekee turkista hohtavan valkoisen jättäen sen pehmeäksi ja ilmavaksi. Puhdistaa hellävaraisesti rasvan, öljyn, kaikenlaisen lian ja ruoantähteet. Huuhtelee puhtaaksi jättäen raikkaan tuoksun. PH-neutraali, luonnollinen ja luonnossa hajoava koostumus. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Vaaleille ja valkoisille turkeille. Silk-n-Silk hoitoaine on erittäin riittoisa 64:1 laimennettava hoitoaine. Nestemäinen silkki, rasvahapot ja vitamiinit vähentävät turkin rasvoittumista ja kosteuttavat sekä turkkia että ihopohjaa. Antaa tehokkaan UV-suojan. Voidaan jättää turkkiin, jolloin poistaa sähköisyyttä ja suojaa tehokkaasti auringonvalolta. Erinomainen tuote kasvattajille ja harrastajille, jotka vaativat parasta. Luonnossa hajoava koostumus. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Wild Cherry hoitoaine (ent. Kelco Cherry) on riittoisa kirsikantuoksuinen 50:1 laimennettava hoitoaine. Sisältää vehnäproteiinia, rasvahappoja ja vitamiineja. Kosteuttaa tehokkaasti. Erinomainen turkille, joka tarvitsee runsautta. Hoitoaine on vahvistettu proteiinilla, joka tuuheuttaa turkkia ja panthenolilla, joka vahvistaa karvaa. Helpottaa harjausta ja vahvistaa elotonta ja kulunutta turkkia Auttaa suojaamaan likaantumiselta ja tahroilta. Vehnäproteiini ja B-vitamiini tuuheuttavat turkkia. Wild Cherry on mieto, ph tasapainotettu ja koostumukseltaan luonnollinen. Luonnossa hajoava. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Wild Apple (ent. Kelco Apple Oats) hoitoaineessa yhdistyvät aito vehnälese, välttämättömät rasvahapot, vitamiinit sekä omenapektiini luoden rikkaan, kosteuttavan hoitoaineen. Elvyttää jo vaurioitunutta turkkia ja auttaa suojautumaan turkin vaurioitumista ja likaantumista vastaan. Omenapektiinin ansioista poistaa erittäin tehokkaasti hajuja. Wild Apple on parhaimmillaan takkuiselle turkille. Se tuuheuttaa, kosteuttaa ja poistaa sähköisyyden. Wild Apple on mieto, ph tasapainotettu ja koostumukseltaan luonnollinen. Luonnossa hajoava. Riittoisa 50:1 laimennettava hoitoaine. Soveltuu koirille, kissoille, hevosille, pennuille ja kotieläimille. Suihkepullo Älä turhaan raahaa isoa harjausneste- tai vesipulloa pienille matkoille. Tässä kätevä matkasuihkepullo, jossa erittäin hienopisarainen suihke. Hinta 3 (50 ml)

15 PENTUAIKA Pisuliinat, pentuajan pelastajat! Vastaava tuote kuin koirille suunniteltu pisualusta, mutta ilman hienoja koiranpentu-pakkauksia ja huomattavasti edullisempi! Lähes korvaamattomaksi tullut hittituote; pisualustat, pienissä tai isoissa erissä. Sanomalehdissä nykyisin käytettävä painomuste ja värilliset mainokset aiheuttavat sen, ettei paperi enää ime nestettä samalla tavalla kuin aiemmin. Siksi pisu valuu aina tassuille ja pentu hakeutuu tarpeilleen mieluummin matolle. Hygieeniset ja mukavat pisualustat ovat ympärikantattuja sekä pohjasta muovitettuja, joten voit laittaa ne huoletta vaikka suoraan parketille. Pisualustat imevät tehokkaasti kaiken kosteuden pissoista ja kakoista alustan sisään, eivätkä tehdyt tarpeet näin ollen sotke pentusi tassuja ja turkkia. Alusta on erinomainen apu myös pentujen ja emon siisteyttä arvostaville kasvattajille! Yleisesti pentualustoina käytettyjen sanomalehtipaperien painomuste ei ole hyväksi koiranpennuille. Se sotkee ja haisee kostuessaan ja aiheuttaa useille pennuille sekä emoille ikävää silmien rähmimistä ja silmävuotoa. Alustat soveltuvat hyvin myös vanhemmille koirille, joiden pidätyskyky on heikentynyt. Erinomainen myös toipilaskoirien alustoina! koko 60 x 60 cm 10 kpl 5 30 kpl 14, kpl 46 (koko laatikko) koko 60 x 90 cm 10 kpl 7 30 kpl kpl 64 (koko laatikko) Isompi koko on erinomainen mm. Freedom- ja Brava-sarjan pentuaitauksiin. Liinoja menee 3 vierekkäin ja reunat riittävät laitojen alle asti, näin liinojen pinta peittää koko pentuaitauksen. Jos käytät häkin mukana tulevaa muovialustaa, käännä liinojen reunat alustan alle. Kasvattajan vinkki: laita lattialle sanomalehtiä pentuaitauksen kokoiselle alueelle (Freedom sarjassa saat muovisen alustan aitauksen mukana) ja kasaa niiden päälle pisuliinoja limittäin esim. 3-5 kerrosta. Kokoa/nosta häkki liinojen päälle. Poista liinoja sitä mukaa kun ne likaantuvat, näin saat häkin pidettyä helposti ja kätevästi puhtaana ja hyväntuoksuisena. Säästä ja tilaa kerralla koko laatikko, ylimääräiset voit antaa kätevästi pennunostajan mukaan! Trixie pentupannat Setissä 6 eri väriä. Pikalukko, pituus säädettävissä. Paketti 1 värit: punainen, keltainen, vihreä, luumu, sininen ja musta Paketti 2 värit: vaaleanpunainen, vaaleansininen, harmaa, persikka, oranssi ja ruskea S-M koko cm /10 mm M-L koko cm /10 mm Hinta 7,50 Turvavyön solkiosa Noin 50 cm pitkä solkiosa, jossa kolme eri kiinnityssolkea. Tätä solkiosaa voit käyttää esim. olemassa oleviin tukeviin Y-valjaisiin. Huom! Älä koskaan kytke koiraasi kiinni pelkästä talutuspannasta! Hinta 6,90

16 Aito ja alkuperäinen tukevarakenteinen Freedom pentuaitaus Upea metallinen, pinnoitettu, ja voisi kehua jopa ikuiseksi, pentuaitaus, jokaisen kasvattajan ja koiranomistajan unelma-aitaus! Tämä aitaus ei kolise! Saat aitauksen mukana siihen sopivan muovisen alustan (musta). Aitaus on helppo ja nopea kasata ja purkaa, et tarvitse siihen mitään työkaluja. Mukana tuleva irrotettava ovikynnys pitää pienet pennut aitauksessa ja päästää emän halutessaan jaloittelemaan aitauksen ulkopuolelle. Kaksi eri korkeutta; 68 cm ja 89 cm. Lisäpaloilla saat helposti suurennettua aitauksen juuri sen kokoiseksi, kuin haluat. Lisäpalojen leveys 79 cm tai 124 cm (myydään pareittain). Freedom *79*korkeus 68 cm 209 lisäpalat lyhyet (79 cm) 60 lisäpalat pitkät (124 cm) 95 Freedom *79*korkeus 89 cm 259 lisäpalat lyhyet (79 cm) 75 lisäpalat pitkät (124 cm) 110 Etkö löytänyt etsimääsi? Teemme yhteistyötä useiden eri maahantuojien kanssa. Saat meiltä lähes kaikki tuotteet mitä heidän valikoimiinsa kuuluu, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä toimitusaika ja mahdollinen ennakkotilaajan alennus. J Koska kuvastossa on vain pieni määrä valikoimissamme olevia tuotteita, voi olla että etsimäsi tuote löytyykin meidän trimmaamolta, mm: - koiranruoka, herkut, lelut, pannat, valjaat, hihnat, kurapuvut ja sadeviitat, lämpömanttelit, toppapuvut, trimmauspöydät, ym. ym. Jos asut lähellä, soita ja sovi milloin voit tulla katsomaan tuotteita paikan päälle. Olemme avoinna vain sovittuina aikoina. Jos et pääse käymään, ei se ole ongelma, ota vain yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, etsitään sopiva tuote sinulle sopivalla tavalla. Tervetuloa koiramaisille ostoksille! t. Tiina ja Laura ps. oletko jo tutustunut toiseen sivustoomme TILAUKSET JA TUOTEKYSELYT: / gsm (puhelinpalvelu arkisin klo 10 17) Mikäli emme pysty vastaamaan, jätäthän soittopyynnön, kiitos! Yritystiedot: Pepstone Ay / Aamuruskontie 24, Helsinki (Y-tunnus , alv.rek.) Maksut Aktia FI Toimitamme lähetykset postitse (noudot vain sopimuksen mukaan). Soita tai lähetä tilauksesi sähköpostiimme, laskemme tilauksesi yhteispainon ja lähetämme vastausviestissä laskun tilauksen loppusummasta postikuluineen. Pidämme tilaamasi tuotteet varattuina ja odotamme maksuasi 7 pv kuluessa tilauksesta. Toimituskulut laskemme postin normaalien hinnastojen mukaisesti. Kun olet maksanut ennakkolaskun ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun.

Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun. HINNASTO kevät-kesä 2006 Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun. Ergonominen Master Grooming Tools tuotesarja nyt Suomessa! Nyt saat

Lisätiedot

SIISTEYDEN OPETUS... 8 SÄÄNNÖLLISET RUOKA-AJAT... 8 SANOMALEHDET... 8 ULKOILU... 8 KUPPI JA HUPPU... 9 KUPPI... 9 VESI... 9 HUPPU...

SIISTEYDEN OPETUS... 8 SÄÄNNÖLLISET RUOKA-AJAT... 8 SANOMALEHDET... 8 ULKOILU... 8 KUPPI JA HUPPU... 9 KUPPI... 9 VESI... 9 HUPPU... Pentuopas MINÄ OLEN AFGAANINVINTTIKOIRAPENTU... 4 MITÄ TULEE OTTAA HUOMIOON PENNUN, VARSINKIN AFGAANIN HOIDOSSA... 5 ELÄVÄ OLENTO... 5 KÄRSIVÄLLISYYTTÄ... 5 OIKEUDENMUKAISUUS... 5 KUULO... 6 RANKAISU...

Lisätiedot

FI < Sisältö Puhdistustuotteet

FI < Sisältö Puhdistustuotteet Puhdistustuotteet FI Sisältö Puhdistustuotteet Puhdistustuotteet...2 Super 10...4 LDC...7 Disinfectant...9 G1...10 Soft...11 Käyttöalueet...12 1 PUHDISTUSTUOTTEET Puhdistustuotteet Puhtaus on hyvän terveyden

Lisätiedot

www.logosol.fi TUOTELUETTELO

www.logosol.fi TUOTELUETTELO www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2013 Asiakkaamme ovat ystäviämme. Byström perhe Takuu turvallisesta kaupasta Näin teet tilauksen Tilaa tuotteita meiltä internetkaupasta www.logosol.se tai puhelimitse, faksilla,

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät Tuoteluettelo Tehokkaimmat siivousjärjestelmät 1 2 Helping you make a difference Kädessäsi on Vileda Professionalin tuoteluettelo, josta löydät markkinoiden johtavat siivousvälineet mekaaniseen siivoukseen

Lisätiedot

Anne Haapakoski. Vangonojantie 306. 12310 Ryttylä. p: 0400-728 717. email: jiiteen@gmail.com. Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen

Anne Haapakoski. Vangonojantie 306. 12310 Ryttylä. p: 0400-728 717. email: jiiteen@gmail.com. Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen Anne Haapakoski Vangonojantie 306 12310 Ryttylä p: 0400-728 717 email: jiiteen@gmail.com Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen KOIRANHOIDON PERUSOHJEITA Ohjeita pennun elämän varrelle KOIRANPENNUN HOITO

Lisätiedot

Leikkaavien työkalujen märkähionta ja teroitus

Leikkaavien työkalujen märkähionta ja teroitus Leikkaavien työkalujen märkähionta ja teroitus Muutokset painoksessa 9.7 Sorvaustyökalujen asetustyökaluun TTS-100 on lisätty uusia muotoja ja tämä kappale on kirjoitettu uudelleen samoin kuin kappaleet,

Lisätiedot

Jokainen rakastaa lämpöä

Jokainen rakastaa lämpöä Tuoteluettelo 2014-2015 Jokainen rakastaa lämpöä Joko Sinulla on luottovaate? Suomalaiset lähtökohdat ovat säiden puolesta varsin erilaisia ja haastaviakin. Ruskovilla on mukana arjessamme kaikissa olosuhteissa,

Lisätiedot

Mullistava uutuus! 5/2015. Salon Kit + Kotihoito 250 ml. Hius- ja kauneusalan ammattilaisille - www.nicca.fi. Lue lisää!

Mullistava uutuus! 5/2015. Salon Kit + Kotihoito 250 ml. Hius- ja kauneusalan ammattilaisille - www.nicca.fi. Lue lisää! KAMPAAMOTUKKU Voimassa 20.9.2015 asti. 5/2015 Hius- ja kauneusalan ammattilaisille - www.nicca.fi NOUTO- MYYMÄLÄ Viherlaakso Kuusiniementie 2 02710 Espoo AVOINNA ma-ke 8.30-18 to-pe 9.00-16 Tilaukset/

Lisätiedot

Suomen Pyreneläiset ry. Oppaan koonnut Kirsti Silander PENTUOPAS

Suomen Pyreneläiset ry. Oppaan koonnut Kirsti Silander PENTUOPAS PENTUOPAS Suomen Pyreneläiset ry. Toimii pyreneittenkoirien ja pyreneittenpaimenkoirien etuja valvovana yhdistyksenä. Yhdistys julkaisee lehteä nimeltä Pyrriposti, lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Jotkut

Lisätiedot

User manual SC1992 SC1991

User manual SC1992 SC1991 User manual SC1992 SC1991 5 SC1992, SC1991 SUOMI 44 44 SUOMI Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa

Lisätiedot

Bichon Havaneesen Hoito-ohjeet

Bichon Havaneesen Hoito-ohjeet Bichon Havaneesen Hoito-ohjeet Tuula Järvelä Painijantie 8 90650 OULU Puh. 08-5301289 Gsm 045-6787685 BICHON HAVANAISEN HOITOOHJEET BICHON HAVANAIS... 3 YLEISTÄ... 3 HOITO-OHJEET... 4 RUOKINTA... 4 YRJÖLÄN

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen Designed for your convinience Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen 1 Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on

Lisätiedot

Havannankoiran Hoito-ohjeet. P-Pentue

Havannankoiran Hoito-ohjeet. P-Pentue Havannankoiran Hoito-ohjeet P-Pentue Tuula Järvelä Painijantie 8 90650 OULU Puh. 08-5301289 Gsm 045-6787685 Skype. pekkajarvela HAVANNANKOIRAN HOITO OHJEET HAVANNANKOIRA...Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty.

Lisätiedot

Suomen Leonberginkoirat ry

Suomen Leonberginkoirat ry Suomen Leonberginkoirat ry PENTU TULEE UUTEEN KOTIIN PENNUN HOITO-OHJEET Uusittu versio 29.12.2007 PENTU TULEE UUTEEN KOTIIN Uusi perheenjäsenesi tarvitsee turvallisuutta ja ystävällistä ja lempeätä kohtelua.

Lisätiedot

Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous

Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous 2 AUSTRIA'S LEADING COMPANIES 2010 TRIO OF THE YEAR 2008 Sisältö ENJO:sta...sivu 2-3 ENJO-kuitu...sivu 4-5 Tuote-etuja...sivu 6-11 ENJO Lattianpesumenetelmä...sivu

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä. Kantamisesta on hyötyä kehitykselle. Hands free. Lapsi liinassa, mukana elämässä

MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä. Kantamisesta on hyötyä kehitykselle. Hands free. Lapsi liinassa, mukana elämässä MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä Läheisyyden tarve on tasavertainen ravinnon, levon ja muiden perustarpeiden kanssa. Kun ajattelee äitiä ja vauvaa päivittäisissä toimissa,

Lisätiedot

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42

CITY CROSS 24 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 NITRO 28 MONDIAL 8 VIKING 48 SUPER NITRO 32 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 DOUBLE VIKING 48 SUPER VIKING 42 2 MONDIAL 8 MONDIAL DE LUXE 8 EDGE 14 CITY CROSS 24 NITRO 28 SUPER NITRO 32 SUPER VIKING 42 VIKING 48 DOUBLE VIKING 48 SCOOTER S SCOOTER 2.0 54 Kiitokset: Lexington/Copenhagen, Kaufmann/Copenhagen Ruths

Lisätiedot

Ruokasoodan ihmeet. Monta tapaa käyttää ruokasoodaa kodin askareissa.

Ruokasoodan ihmeet. Monta tapaa käyttää ruokasoodaa kodin askareissa. Sisältö Ruokasoodan ihmeet... 3 Onko olemassa mitään, mihin vanha kunnon ruokasooda ei tepsisi?... 3 Mitä ruokasooda on?... 3 Mistä ruokasooda on peräisin?... 4 Ruokasooda keittiössä... 5 Ruuanvalmistus...

Lisätiedot

TÄRKEINTÄ. on tuottaa iloa IHO. 10 ohjetta IHOVOITEEN VALINTAAN ATOOPPINEN IHO on monen vaiva Mitä tapahtuu TRIMMAAJAN LUONA? ANNE MATTILA TEEMANA

TÄRKEINTÄ. on tuottaa iloa IHO. 10 ohjetta IHOVOITEEN VALINTAAN ATOOPPINEN IHO on monen vaiva Mitä tapahtuu TRIMMAAJAN LUONA? ANNE MATTILA TEEMANA Oma PLUS Apteekkien asiakaslehti 2/2015 18. vuosikerta 10 ohjetta IHOVOITEEN VALINTAAN ATOOPPINEN IHO on monen vaiva Mitä tapahtuu TRIMMAAJAN LUONA? TEEMANA ANNE MATTILA TÄRKEINTÄ IHO on tuottaa iloa 2

Lisätiedot

ALKUSANAT SUOMEN SUURSNAUTSERIKERHO RY SUURSNAUTSERIN PENTU PERHEENJÄSENENÄ. Kasvattajan yhteystiedot:

ALKUSANAT SUOMEN SUURSNAUTSERIKERHO RY SUURSNAUTSERIN PENTU PERHEENJÄSENENÄ. Kasvattajan yhteystiedot: SUOMEN SUURSNAUTSERIKERHO RY Suomen Suursnautserikerho ry on valtakunnallinen suursnautsereiden rotujärjestö. Yhdistys on perustettu 1954. Toimikunnasta vastaa jäsenten vuosikokouksessa valitsema hallitus

Lisätiedot

Solosaha. Käyttöohje. Lue turvallisuusohjeet. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen

Solosaha. Käyttöohje. Lue turvallisuusohjeet. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Solosaha Käyttöohje Lue turvallisuusohjeet. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen World service Logosol suora kontakti Tavoittaaksemme mahdollisimman monta asiakasta, myymme Logosolin tuotteita useiden

Lisätiedot

PERHOVAVAN RAKENTAMINEN

PERHOVAVAN RAKENTAMINEN PERHOVAVAN RAKENTAMINEN Nordic Pro-Fly Fishing / Mikko Halonen Tämän artikkelin on tarkoitus auttaa juuri sinua pääsemään alkuun vavan rakennuksessa. Artikkelissa käydään läpi miten perhovapa rakennetaan

Lisätiedot

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360 TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA Fennokauppa POSTIMYYNTIKUVASTO 2015 Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta tai soita 09 276 360 FENNOKAUPPA Terveyttä ja hyvinvointia arkeen FENNO MEDICAL on

Lisätiedot

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA Fennokauppa TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA Postimyyntiluettelon tuotteet myös netistä fennokauppa.fi tai soita 09 276 360 Terveyttä ja hyvinvointia arkeen Fenno Medical Oy on luotettava kotimainen

Lisätiedot

Laura Malmivaara. Professori Heikki Murtomaa: Harjatkaa hampaitanne! S. 22 25 Suuhygienisti - Jämäkkä, mutta hellä S. 18 19

Laura Malmivaara. Professori Heikki Murtomaa: Harjatkaa hampaitanne! S. 22 25 Suuhygienisti - Jämäkkä, mutta hellä S. 18 19 1/10 www.kultahammas.fi Laura Malmivaara Aito hymy valloittaa S. 12 17 Professori Heikki Murtomaa: Harjatkaa hampaitanne! S. 22 25 Suuhygienisti - Jämäkkä, mutta hellä S. 18 19 Ota mukaan Älä haaveile

Lisätiedot