Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali"

Transkriptio

1 Viranomainen No 6/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 129 KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali puheenjohtaja poissa Mika Männistö Katriina Koho Maarit Markkula Riitta Sianoja Veli-Pekka Suni Heli Vanha-Rauvola Henri Kantola MUUT SAAPUVILLA OLLEET Marko Pelttari, valtuuston puheenjohtaja Timo Lehtonen, valtuuston I varapuheenjohtaja Hannu Rantala, valtuuston II varapuheenjohtaja Jari Laaksonen, valtuuston III varapuheenjohtaja Seppo Saarinen, esittelijä Tarja Syvänen, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Laillinen ja päätösvaltainen, 98 ASIAT :t (sivut ) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOI- TUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Puheenjohtaja Mika Männistö Tarkastusaika Köyliö Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Tarja Syvänen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Veli-Pekka Suni Heli Vanha-Rauvola Aika ja paikka Köyliön kunnanvirasto kello Virka-asema Allekirjoitus Todistaa pöytäkirjanpitäjä

2 Kunnanhallitus SISÄLTÖ KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET SYYSKAUDELLA KUNNANJOHTAJA SEPPO SAARISEN VUOSILOMA TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJAT JA SEKÄ TILINTARKASTUSKERTOMUS JA ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA ELINKEINOPALVELUIDEN NELJÄNNESVUOSIRAPORTTI TAMMI MAALISKUU SOSIAALIASIAMIEHEN RAPORTTI VUODELTA KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN YHTEISEN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAOHJE KOTISEUTUARKISTON TOIMINTAOHJE LAUSUNTO EURAN KUNNAN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVASTA KÖYLIÖN KUNNAN LAUSUNTO SATAKUNNAN VAIHEMAAKUNTAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMASTA YSTÄVÄKUNTATAPAAMINEN FLADUNGEN/SAKSA LUVAN MYÖNTÄMINEN ERITYISOPETTAJAN VIRAN TÄYTTÄMISEEN KÖYLIÖN KANKAANPÄÄN KYLÄSSÄ SIJAITSEVAN MÄÄRÄALAN MYYMINEN KIINTEISTÖSTÄ MIKKOLA 1:17 MAARIT MARKKULALLE JA JUKKA AALTOSELLE VUODEN 2015 KYLÄTOIMINTARAHAN JAKAMINEN KANKAANPÄÄN KYLÄYHDISTYS RY:N ANOMUS KIINTEISTÖ OY KÖYLIÖN VUOKRA-ASUNTOJEN TAKAUSHAKEMUS KUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSI SAATTAMINEN SATAKIERTO OY:N FUUSIO YHDISTYVÄN KUNNAN VUODEN 2016 TALOUSARVION VALMISTELUN OHJEISTAMINEN YHDISTYMISHALLITUKSEN VALINTA MUUT ASIAT MAATALOUS- JA METSÄYHTYMÄ KÖYLIÖN VANHAKARTANON KAAVOITUSALOITE ILMOITUSASIAT

3 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 98 Kokouskutsu on toimitettu kunnanhallituksen jäsenille hallintosäännön 7 :ssä määrätyllä tavalla. Kokouksesta on samalla tavoin annettu tieto valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä kunnanjohtajalle. Kuntalain 58 :n 2 momentin mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen silloin, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kunnanjohtaja: Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall 99 Hallintosäännön 18 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallitus päätti kokouksessaan , että kokousten pöytäkirjat vuonna 2015 tarkastetaan kahden tehtävään valitun kunnanhallituksen jäsenen toimesta. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan tämän pöytäkirjan. Tarkastusvuorossa ovat kunnanhallituksen jäsenet Veli-Pekka Suni ja Heli Vanha-Rauvola. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin ja tämän pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanhallituksen jäsenet Veli-Pekka Suni ja Heli Vanha- Rauvola.

4 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET SYYSKAUDELLA 2015 Khall 100 Kunnanhallitus päätti alkuvuoden 2015 kokousajankohtansa ja päätti samalla, että loppuvuoden kokouspäivät päätetään erikseen. Tammi kesäkuun aikana kunnanhallitus pitää 6 kokousta. Valtuusto kokoontuu tammi kesäkuun aikana 2 kertaa. Valtuuston alustavat kokousajankohdat syyskaudella ovat: ma ja ma Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää pitää varsinaiset kokouksensa syyskaudella 2015 kunnanvirastossa seuraavasti: ma 17.8., ma 7.9., ma 5.10., ma ja ma Kokoukset alkavat klo

5 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJA SEPPO SAARISEN VUOSILOMA Khall 101 Kunnanjohtajalle on kertynyt lomanmääräytymisvuodelta vuosilomaa 38 päivää. Hän pyytää saada pitää lomapäiviä seuraavasti: päivää päivää päivää yhteensä 27 päivää Myöhemmin pidettäväksi jää 11 päivää. Kunnanhallituksen puheenjohtaja: Kunnanhallitus päättää vahvistaa kunnanjohtaja Seppo Saariselle lomanmääräytymisvuodelta kertyneestä vuosilomasta 27 päivää pidettäväksi , ja Merkittiin, että kunnanjohtaja Seppo Saarinen ei esteellisenä osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon.

6 Kunnanhallitus TARKASTUSLAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJAT JA SEKÄ TILINTARKASTUSKER- TOMUS JA ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2014 Khall 102 Tarkastuslautakunta on pitänyt kokouksen Kopio pöytäkirjasta on liitteenä nro 1. Kunnanhallitus käsitteli vuoden 2014 tilinpäätöksen sekä - allekirjoitti sen ja jätti tilinpäätöksen tilintarkastajan tarkastettavaksi ja tarkastuslautakunnan arvioitavaksi, - päätti saattaa vuoden 2014 tilinpäätöksen tilintarkastuksen ja tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen edelleen valtuuston käsiteltäväksi ja - päätti ehdottaa valtuustolle, että tilikauden ylijäämä, ,45 euroa, siirretään taseeseen omaan pääomaan tilikauden yli-/alijäämätilille. Tarkastuslautakunta on pitänyt kokouksen Jäljennös pöytäkirjasta on esityslistan liitteenä nro 2. Pöytäkirjan liitteenä on JHTT-tilintarkastaja Hannu Laurilan antama tilintarkastuskertomus sekä tarkastuslautakunnan antama arviointikertomus vuodelta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tarkastuslautakunnan pöytäkirjat liitteineen tiedokseen ja päättää saattaa tilintarkastuskertomuksen ja arviointikertomuksen vuodelta 2014 valtuustolle tiedoksi ja käsiteltäväksi.

7 Kunnanhallitus ELINKEINOPALVELUIDEN NELJÄNNESVUOSIRAPORTTI TAMMI MAALISKUU 2015 Khall 103 Euran kunnan elinkeinoyksikkö huolehtii Euran, Köyliön ja Säkylän kuntien alueilla elinkeinojen kehittämis- ja neuvontatehtävistä yhteistyösopimuksessa määritellyssä laajuudessa. Euran elinkeinoyksikkö on laatinut Köyliön kunnanhallitukselle neljännesvuosiraportin ajalta ja se on esityslistan liitteenä nro 3. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee elinkeinopalveluiden neljännesvuosiraportin tammi maaliskuu 2015 tiedokseen. Liite nro 1.

8 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus SOSIAALIASIAMIEHEN RAPORTTI VUODELTA 2014 Perusturvaltk. 22 Sosiaalihuollon asiakaslain 24 :ssä säädetään sosiaaliasiamiestoiminnasta. Jokaisen kunnan on nimettävä sosiaaliasiamies. Sosiaaliasiamies voi olla myös useamman kunnan yhteinen. Järjestelmän tavoitteena on kiinnittää huomiota sosiaalihuollon laatuun sekä asiakkaan kohteluun sosiaalihuollon palvelujärjestelmässä. Vuonna 2014 Satakunnassa 18 kuntaa on ostanut sosiaaliasiamiespalvelun Satakunnan sairaanhoitopiiriltä. Köyliö on yksi näistä kunnista. Sosiaaliasiamies laatii vuosittain kunnille selvityksen toiminnasta. Vuoden 2014 selvitys on tullut kuntiin sähköisenä tiedostona Köyliön osalta raportista ilmenee, että vuonna 2014 sosiaaliasiamiehelle kirjattiin seitsemän asiakastapausta. Näistä yksi oli lopulta tulkittava terveydenhuoltoa koskevaksi ja asiakas ohjattiin ottamaan yhteyttä potilasasiamieheen. Sosiaalitoimea koskevat tapaukset liittyivät toimeentulotukeen (3), kotipalveluun (2) ja vammaispalveluun (1). Raportti on lähetetty perusturvalautakunnan jäsenille sähköpostin liitteenä Perusturvajohtaja: Perusturvalautakunta merkitsee tiedoksi sosiaaliasiamiehen raportin vuodelta Päätös: Ehdotuksen mukainen. Khall 104 Sosiaaliasiamiehen selvitys vuodelta 2014 on esityslistan liitteenä nro 4. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee sosiaaliasiamiehen selvityksen vuodelta 2014 tiedokseen. Liite nro 2.

9 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN YHTEISEN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAOHJE Perusturvaltk. 24 Köyliön ja Säkylän yhteinen vammaisneuvosto on alkuvuonna 2015 vakiinnuttanut toimintansa. Neuvosto pitää säännöllisesti kokouksia, joihin osallistuvat kuntien ja Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymän edustajat sekä vammais- ja kehitysvammaisryhmien edustajia ja omaisia. Vammaisneuvoston tavoitteena on olla kuntien päätöksenteon valmistelussa aktiivisesti mukana. Vammaisneuvosto on laatinut ja osaltaan hyväksynyt neuvostolle uuden toimintaohjeen. Samalla vammaisneuvosto toivoo, että yhteistyö kuntien eri toimijoiden välillä alueen vammaisten ja kehitysvammaisten hyväksi muodostuisi avoimeksi ja tiiviiksi. Vammaisneuvoston esitys uudeksi toimintaohjeeksi sekä muuta asiaan liittyvää materiaalia on lautakunnan jäsenten nähtävillä kokouksessa. Perusturvajohtaja: Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunnanhallitus hyväksyy Köyliön ja Säkylän yhteisen vammaisneuvoston esityksen uudeksi toimintaohjeeksi alkaen. Päätös: Ehdotuksen mukainen. Khall 105 Vammaisneuvoston toimintaohje on esityslistan liitteenä nro 5. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy Köyliön ja Säkylän yhteisen vammaisneuvoston esityksen uudeksi toimintaohjeeksi alkaen. Liite nro 3.

10 Kunnanhallitus KOTISEUTUARKISTON TOIMINTAOHJE Khall 106 Köyliön kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt kotiseutuarkiston toimintaohjeen. Neuvottelukunta, joka kehittää arkiston toimintaa on todennut, että toimintaohjeessa olisi päivittämisen tarvetta ja on tehnyt esityksen uudeksi toimintaohjeeksi. Koska uusi Säkylän kunta aloittaa ja sääntö pitää joka tapauksessa päivittää, ei ole tarkoituksenmukaista tehdä sitä yksistään Köyliön kuntaa koskevana. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen ajantasaistetun toimintaohjeen sekä arkistonkäyttöohjeen ja esittää, että niiden pohjalta laaditaan uuden Säkylän kunnan asiaa koskeva toimintaohje.

11 Kunnanhallitus LAUSUNTO EURAN KUNNAN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVASTA Khall 107 Euran kunnan päivätystä keskustan osayleiskaavaehdotuksesta on pyydetty Köyliön kunnan lausuntoa mennessä. Kaavoituksessa laaditaan Euran keskustan alueelle oikeusvaikutteinen osayleiskaava. Kaava laaditaan aluevarausosayleiskaavana, joka ohjaa alueen asemakaavoitusta sekä asemakaavamuutoksia. Yleiskaavatyössä tarkastellaan suunnittelualueen maankäyttöä yleispiirteisellä tasolla arvioiden 20 vuoden aikajänteellä tapahtuvaa kehitystä. Kaavan tavoitevuotena on Kaavan suunnittelualue rajoittuu Köyliön kunnan alueeseen Rauma- Huittisten tien reuna-alueella. Lisäksi osayleiskaava ulottuu Eurassuon lähialueelle Köyliön kunnan rajan tuntumaan. Euran keskustan osayleiskaavalla ei näytä olevan merkitystä Köyliön maankäytön suunnittelulle. Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Pertti Ollikka Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää ilmoittaa lausuntonaan Euran kunnanhallitukselle, ettei Köyliön kunnalla ole huomautettavaa päivätystä Euran kunnan keskustan osayleiskaavaehdotuksesta.

12 Kunnanhallitus KÖYLIÖN KUNNAN LAUSUNTO SATAKUNNAN VAIHEMAAKUNTAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMASTA Khall 108 Satakuntaliiton maakuntahallitus päätti käynnistää Satakunnan vaihemaakuntakaavan 2 laadinnan. Satakunnan vaihemaakuntakaavassa 2 teemana on energiantuotanto; turve, bioenergia ja mahdollisesti tuulivoimatuotanto ja aurinkoenergia. Muita teemoja ovat soiden moninaiskäyttö/kasvuturve, soiden suojelu ja virkistyskäyttö, kauppa, maisema-alueet ja rakennettu kulttuuriympäristö. Satakunnan vaihemaakuntakaavan 2 laatiminen on käynnistynyt lähtötietojen keräämisellä ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmien laatimisella. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukainen virallinen asiakirja, jossa määritellään kaavan valmistelussa ja kaavan vaikutusten arvioinnissa noudatettavat osallistumisen ja vuorovaikutuksen periaatteet ja toteuttamistavat. Lisäksi osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa esitetään kaavan tarkoitus ja kaavan laatimisen lähtökohdat. Osallistumis- ja arviointisuunnitelman tarkoituksena on antaa viranomaisille, Satakunnan asukkaille ja yhdistyksille ja muille kaavoituksesta kiinnostuneille tietoa satakunnan vaihemaakuntakaavan 2 prosessin lähtökohdista, alustavista tavoitteista, osallistumis- ja vuorovaikutusmenettelyistä sekä vaikutusten arvioimisesta. Satakuntaliitto pyytää Köyliön kunnalta lausuntoa mennessä sekä nimeämään yhdyshenkilön kuntien ja sidosryhmien yhteistyöryhmään. Lausuntolomake on esityslistan liitteenä nro 6. Valmistelu ja lisätietoja: tekninen johtaja Pertti Ollikka Kunnanjohtaja: Köyliön kunta toteaa, ettei sillä ole huomautettavaa Satakunnan vaihemaakuntakaavan päivätystä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta. Köyliön kunta nimeää yhdyshenkilöksi tekninen johtaja Pertti Ollikan. Liite nro 4.

13 Kunnanhallitus YSTÄVÄKUNTATAPAAMINEN FLADUNGEN/SAKSA Khall 109 Tänä vuonna tapaaminen on Saksassa Tapaamisen teemana on Euroopan unionin kehittyminen toisen maailmansodan jälkeen osanottajamaiden ja kuntien näkökulmasta. Toisena tärkeänä aiheena ovat ympäristöön liittyvät kysymykset. Seminaariin voidaan lähettää 5 aikuista ja 5 nuorta. Ystäväkuntatapaamisen ohjelma on esityslistan liitteenä nro 7. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus vahvistaa ystäväkuntatapaamiseen osallistumisen ja saa tiedokseen tähän asti tehdyt toimenpiteet. Liite nro 5.

14 Sivistyslautakunta Kunnanhallitus LUVAN MYÖNTÄMINEN ERITYISOPETTAJAN VIRAN TÄYTTÄMISEEN Sivltk. 23 Sivistyslautakunta on kokouksessaan päättänyt täyttää erityisopettajan viran vuoden määräaikaisuutena. Vuoden aikana tilanne on selkiytynyt ja on ilmeistä, että kiertävän erityisopettajan töitä on tarjolla riittävästi myös tulevaisuudessa. Lallin koulun rehtori: Sivistyslautakunta päättää asettaa erityisopettajan viran haettavaksi toistaiseksi. Päätös: Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa viran täyttämiseen toistaiseksi. Khall 110 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää sivistyslautakunnalle luvan erityisopettajan viran täyttämiseen toistaiseksi.

15 Kunnanhallitus KÖYLIÖN KANKAANPÄÄN KYLÄSSÄ SIJAITSEVAN MÄÄRÄALAN MYYMINEN KIINTEISTÖSTÄ MIKKOLA 1:17 MAARIT MARKKULALLE JA JUKKA AALTOSELLE Khall 111 Toukokuun 29. päivä 2015 allekirjoitettavalla kauppakirjalla myydään Maarit Markkulalle ja Jukka Aaltoselle 570,00 euron kauppahinnasta Köyliön Kankaanpään kylässä sijaitseva noin 380 m 2 :n kokoinen määräala kiinteistöstä Mikkola 1:17 (kiinteistötunnus ). Ostajat huolehtivat kustannuksellaan määräalan erottamisesta. Kunnanhallituksen johtosäännön 3 :n 2.2. kohdan mukaisesti kunnanhallitus päättää kiinteän omaisuuden (maa- ja vesialueet, rakennukset, kiinteät rakenteet ja laitteet) myynnistä talousarvion mukaisten perusteiden tai valtuuston erikseen hyväksymien perusteiden mukaisesti. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää kunnanhallituksen johtosäännön 3 :n 2.2. kohdassa määritellyin valtuuksin hyväksyä edellä mainitun kaupan ja siitä allekirjoitetun kauppakirjan. - Merkittiin, että Maarit Markkula ei esteellisenä osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

16 Kunnanhallitus VUODEN 2015 KYLÄTOIMINTARAHAN JAKAMINEN Khall 112 Vuoden 2015 talousarviossa kunnanhallituksen tehtäväalueella Kehittäminen on varattu määräraha käytettäväksi kunnanhallituksen erillispäätöksellä Köyliön kunnan omarahoitusosuutena niihin aluekehitysohjelman mukaisiin tai muihin julkista tukea saaviin kehittämis- ja tutkimushankkeisiin ja projekteihin, joihin osallistuminen katsotaan kunnan kannalta tarkoituksenmukaiseksi. Kunnanhallitukselle on saapunut avustusanomus seitsemältä kyläyhdistykseltä: Kankaanpään kyläyhdistys ry Kepolan kyläyhdistys ry Ristolan alueen kyläyhdistys ry Tuiskulan kyläyhdistys ry Voitoisten kyläyhdistys ry Vuorenmaan kyläyhdistys ry Yttilän kyläyhdistys ry Kyläyhdistykset ovat anomuksensa yhteydessä esittäneet selvityksen vuonna 2014 kunnalta saamansa avustuksen käytöstä sekä käyttösuunnitelman vuodelle Anomukset liitteineen ovat esityslistan liitteenä nro 8. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää kyläyhdistyksille kullekin euron suuruisen toiminta-avustuksen vuodelle 2015.

17 Kunnanhallitus KANKAANPÄÄN KYLÄYHDISTYS RY:N ANOMUS Khall 113 Kunnanhallitukselle on tullut seuraava hakemus: KANKAANPÄÄN KYLÄYHDISTYS anoo euron lainaa toteuttaakseen Kuninkaanlähteen puhdistamishankkeen kesä heinäkuussa Leader hankerahoitus hakemus on vireillä. Kankaanpään kyläyhdistyksen hallitus Anne Reunanen, puheenjohtaja Köyliön kunnanvaltuusto on päättänyt, että kunnanhallituksella on oikeus enintään euron määräisten tilapäisluottojen myöntämiseen kunnan alueella toteutettavien ja Köyliön kunnan toimintastrategiaa tukevien kehittämishankkeiden tilapäisrahoittamiseen. Kuninkaanlähteen puhdistamishanke täyttää edellä mainitut kriteerit. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää hankkeelle väliaikaisrahoitusta euroa siten, että väliaikaislainan eräpäivä on Lainan korko on peruskoron suuruinen (tällä hetkellä 0,25 %). Keskustelun jälkeen kunnanjohtaja muutti päätösehdotustaan seuraavasti: Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää hankkeelle väliaikaisrahoitusta euroa siten, että väliaikaislainan eräpäivä on Lainan korko on peruskoron suuruinen (tällä hetkellä 0,25 %).

18 Kunnanhallitus KIINTEISTÖ OY KÖYLIÖN VUOKRA-ASUNTOJEN TAKAUSHAKEMUS Khall 114 Kiinteistö Oy Köyliön Vuokra-asunnolta on tullut seuraava anomus: Taustaa: Köyliön Vuokra-asunnot on todennut yhtiön rivitalossa Sarontie 14 katon olevan huonossa kunnossa, jossa on ollut myös useita vesivuotoja. Katto täytyy uusia tämän kesän aikana, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta. Työstä on pyydetty tarjoukset 7:ltä kattourakoitsijalta ja heistä on valittu loppuneuvotteluihin 2 urakoitsijaa. Perusteena on ollut kokonaistaloudellisesti edullisimmat. Urakan kustannus tulee olemaan n ,00. Perusteita: Kiinteistöyhtiön likviditeetti on kohtuullisen hyvällä mallilla ja laskut ja lainojen hoito on pystytty hoitamaan ajallaan. Yhtiö on asiaa käsitellyt ja järkevimpänä nähtäisiin jos yhtiöllä olisi tilissään ,00 :n limiitti. Perusteena on se, että kun yhtiöllä on riidanalaisia saatavia suurin piirtein saman verran, niin limiittimuoto olisi tällä kohtaa paras vaihtoehto, koska siinä vaiheessa kun näiden saatavien käsittely saadaan päätökseen voidaan limiitti lopettaa. Esitys: Kiinteistö Oy Köyliön Vuokra-asunnot esittää Köyliön kunnalle, että se myöntäisi takauksen ,00 limiittiin. Köyliö Kiinteistö Oy Köyliön Vuokra-asunnot psta Heikki Uusi-Mikkola Isännöitsijä Kunnanhallituksen puheenjohtaja: Päätösesitys annetaan kokouksessa. Käydyn keskustelun jälkeen kunnanhallituksen puheenjohtaja teki seuraavan päätösehdotuksen: Kunnanhallituksen puheenjohtaja: Köyliön kunta päättää antaa määräaikaisen euron suuruisen takauksen koskien Kiinteistö Oy Köyliön Vuokra-asuntojen tilin FI muuttamista luotolliseksi limiitiksi asti. - Merkittiin, että Seppo Saarinen, Timo Lehtonen ja Riitta Sianoja eivät esteellisinä osallistuneet asian käsittelyyn eivätkä päätöksentekoon.

19 Kunnanhallitus KUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE Khall 115 Vuoden 2015 talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kunnanhallitukselle esitetään vähintään kahden kuukauden välein selvitys talousarvion toteutumisesta sekä kunnan rahoitus- ja maksuvalmiustilanteesta. Tuloslaskelman tehtävänä on osoittaa, riittääkö tulorahoitus palvelujen tuottamisesta aiheutuvien kustannusten kattamiseen, ja riittääkö tulorahoitusta rahastointiin ja investointivarauksiin. Toimintakate, vuosikate ja tilikauden tulos ovat tuloslaskelman välituloksia. Toimintakate kertoo, paljonko käyttötalouden kuluista jää katettavaksi verotuloilla ja valtionosuuksilla ( euroa huhtikuun lopussa). Vuosikate on kokonaistulorahoitusta kuvaava välitulos, joka ei sisällä satunnaisia tuottoja ja kuluja ( euroa huhtikuun lopussa). Tilikauden tulos kertoo tilikauden tulojen ja menojen erotuksen, joka euron poistojen jälkeen on euroa positiivinen huhtikuun lopussa. Tuloslaskelma ja talousarvion toteutumavertailu on esityslistan liitteenä nro 9. Ulkoisten toimintatuottojen toteutuma on 24,2 %, toimintakulujen 32,0 % ja toimintakatteen 32,8 %. Verotulojen toteutuma on 33,0 % ja valtionosuuksien 34,5 %. Tasaisen toiminnan mukainen talousarvion toteutumaprosentti huhtikuun lopussa olisi 33,3. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee kunnan taloudellisen tilanteen tietoonsa saatetuksi. Liite nro 6.

20 Kunnanhallitus HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall 116 Kuntalain 51 :n mukaan kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija voivat ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi asian, joka on kuntalain nojalla siirretty kunnanhallituksen alaisen viranomaisen tai kunnanhallituksen jaoston toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen (otto-oikeus). Asia on otettava kunnanhallituksen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa kuntalain 89 :ssä tarkoitettu oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä eli 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnanhallitus voi ottaa käsiteltäväkseen myös lautakunnan alaisen viranomaisen asian. Hallintosäännön 19 :n mukaan asian ottamisesta kunnanhallituksen käsiteltäväksi voi päättää kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnanjohtaja. Päätös otto-oikeuden käyttämisestä on tehtävä kirjallisesti. Hallintosäännön 20 :n mukaan kunnan viranomaisen on ilmoitettava niistä päätöksistä, jotka voidaan ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Ilmoitus on tehtävä neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta. Jos pöytäkirjaa ei tarkasteta, määräaika lasketaan pöytäkirjan allekirjoittamisesta. Muilta osin kunnanhallitus määrää, miten ilmoitus on tehtävä. Ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei saa ottaa: - lain tai asetuksen mukaisia lupa-, ilmoitus-, valvonta- tai toimitusmenettelyä koskevia asioita tai asioita, jotka lain mukaan kuuluvat tietyn viranomaisen ratkaistavaksi eikä - yksilöön kohdistuvia opetustoimen, terveydenhuollon tai sosiaalitoimen asioita Kunnanhallitukselle esitellään seuraavat hallintokuntien pöytäkirjat: 1. Sivistyslautakunta Tekninen lautakunta Perusturvalautakunta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa hallintokuntien tekemät päätökset sekä päättää, etteivät tehdyt päätökset anna aihetta kuntalain 51 :n mukaisen otto-oikeuden käyttämiseen ja asioiden siirtämiseen kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Päätökset todetaan näin ollen täytäntöönpanokelpoisiksi.

21 Kunnanhallitus

22 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSI SAATTAMINEN Khall 117 Kuntalain 51 :n mukaan määräykset otto-oikeudesta viranhaltijoiden siirretyn ratkaisuvallan nojalla tekemiin päätöksiin ovat samansisältöiset kuin hallintokuntienkin tekemiin päätöksiin. Hallintosäännön 20 :n mukaan ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei kuitenkaan oteta saman säännön 27 :ssä mainittuja kunnanjohtajan, osastopäällikön ja vastuualueen esimiehen ratkaisuvaltaan kuuluvia henkilöstöasioita, kuten vuosilomat, eräät virka- ja työvapaat, virkamatkamääräykset, lisä-, yli-, lauantai- ja sunnuntaityöt sekä varallaolot, koulutukset, oman auton käyttöoikeudet ja virkapuhelinetuudet. Viranhaltijapäätösten ilmoitusvelvollisuus koskee kunnanjohtajaa, Lallin koulun rehtoria, palkka-asiamiestä (palkkasihteeri), perusturvajohtajaa ja teknistä johtajaa siltä osin kuin heille on kunnan johtosäännöissä annettu ratkaisuvaltaa. Kunnanhallitukselle esitellään seuraavat viranhaltijapäätökset: Kunnanjohtaja 1/12 Tablettitietokoneiden hankinta 1/13 Nuorten kesätyöllistämisen tukeminen 1/14, 17 :t Merkkipäivien huomioiminen 1/15 Mainossopimuksen hyväksyminen 1/16 Tilapäislainan ottaminen/kuntarahoitus Oyj 3/2 Sivutoimilupailmoituksen hyväksyminen 3/3 Erilliskorvausten maksaminen/eduskuntavaalit 3/4 Sivistystoimenjohtajan tehtävien hoitaminen Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa viranhaltijoiden tekemät päätökset sekä päättää, etteivät tehdyt päätökset anna aihetta kuntalain 51 :n mukaisen otto-oikeuden käyttämiseen ja asioiden siirtämiseen kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Päätökset todetaan näin ollen täytäntöönpanokelpoisiksi.

23 Kunnanhallitus SATAKIERTO OY:N FUUSIO Khall 118 Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja Satakierto Oy ovat neuvotelleet toimintojensa yhdistämisestä. Yhdistyminen on suunniteltu tapahtuvan absorptiofuusiona, jossa Satakierto sulautuu Loimi-Hämeen Jätehuoltoon, ja Satakierron omistajat saavat sulautumisvastikkeena Loimi-Hämeen osakkeita. Yhdistymisellä tavoitellaan etuja isompien jätemäärien, resurssien ja ammattiosaamisten, sekä jo aikaansaatujen pitkän aikajänteen jätteen hyödyntämisratkaisujen mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen kautta. Näiden myötä voidaan tuottaa kuntalaisten jätehuollon palvelut entistä kattavammin, tehokkaammin ja edullisemmalla hinnalla. Yhtiöiden päätoimipaikat sijaitsevat LHJ:n osalta Forssan Kiimassuolla ja Satakierto Oy:n osalta Köyliön Hallavaarassa. Kummankin yhtiön alueella palvelut kuntalaisille tulevat jatkumaan nykyisillä toimipaikoillaan. Yhdistymisessä Satakierto Oy sulautuu suunnatun osakeannin kautta Loimi-Hämeen Jätehuoltoon. Tavoitteena on, että uusi yhtiö voisi aloittaa toimintansa vuoden 2016 alusta. Yhdistymisen myötä Satakierron omistajakunnat tulevat mukaan Loimi-Hämeen Jätehuollon uusiksi omistajiksi ja myös yhtiön hallitukseen. Yhdistymisen myötä tulee perustettavaksi myös uusi yhteinen Jätelautakunta, joka tulee aloittamaan toimintansa samaan aikaan, kun uusi yhtiö aloittaa toimintansa yhtiöiden ja Satakierron omistajakuntien edustajat kävivät asiassa neuvottelut, joiden perusteella valmistellut yhdistymisasiakirjat tarkennettiin. Neuvottelua fuusion sisällöstä käytiin myös Ennen yhdistymistä Satakierron omistajakuntien on tasattava osakkeidensa omistusosuudet asukaslukujen suhteeseen, minkä johdosta Huittisten on määrä ostaa Euralta, Säkylältä ja Köyliöltä yhteensä kpl Satakierron osaketta. Satakierron omistajakuntien osuus LHJ:stä olisi 13,85 %. Valmistelua on viety eteenpäin aikataululla, jossa asian valtuustokäsittely olisi kunnissa ennen kesälomakautta. Näillä näkymin valmistelu venyy ja Köyliön kunnanvaltuustoon asia ehtinee vasta kesäkauden jälkeen. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee valmistelutilanteen tiedoksi ja toteaa, että fuusiossa voidaan edetä suunnitellulla tavalla.

24 Kunnanhallitus YHDISTYVÄN KUNNAN VUODEN 2016 TALOUSARVION VALMISTELUN OHJEISTAMINEN Khall 119 Säkylän ja Köyliön kuntien valtuustot ovat päättäneet, että Köyliön kunta liittyy Säkylän kuntaan alkaen. Valtioneuvosto vahvistaa kuntajaon muutoksen Juhannukseen mennessä. Kuntien valtuustot valitsevat yhdistymishallituksen jäsenet kesäkuun aikana ja yhdistymishallituksen ensimmäinen kokous on suunniteltu pidettäväksi elokuussa. Yhdistymishallituksen tehtäviin kuuluu mm. kunnanhallitusten päätösvallan käyttäminen vuoden 2016 talousarvion valmistelussa. Vuoden 2016 talousarvion käytännön valmistelu on jo alkanut ja kunnanjohtajien näkemyksen mukaan on valmistelulle eduksi, että kunnanhallitukset antavat tässä vaiheessa yhtenevän ohjeistuksen, jotta talousarvion valmistelu etenee jo kesän kuluessa. Yhdistymissopimukseen on kirjattu mm. seuraavaa: - "Uuden kunnan palvelurakenteella tuetaan kunnan strategista kilpailukykyä. Palvelujen järjestämisessä keskeistä on saatavuuden lisäksi taloudellisuus ja tehokkuus." - "Kuntaliitoksen tärkeimpiä lähtökohtia on kuntatalouden realiteettien tunnistaminen ja tarjottavien palvelujen laajuutta tulee asukkaiden tarpeiden lisäksi arvioida tämän peilin kautta. Kunnan itsenäisenä säilyminen edellyttää talouden kunnossapitämistä. Kuntataloutta hoidetaan myös ennen yhdistymistä askeettisten periaatteiden mukaisesti yhdessä sopien." Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus antaa seuraavat ohjeet vuoden 2016 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman valmistelua varten: - Talousarvio valmistellaan menokasvua konkreettisesti leikaten ja säästökohteita hakien. - Suunnitellaan henkilöstövähennyksiä kaikille vuosille, luonnollista poistumaa hyödyntäen. - Toimintojen ja palvelujen päällekkäisyyksiä poistetaan. - Hallintoa kevennetään ja sovitetaan yhteen. - Palvelujen järjestämistapoja arvioidaan uudelleen. - Ostopalveluja leikataan, mikäli korvaava toiminta voidaan järjestää tehokkaammin omana toimintana. - Vuokratilojen käyttöä vähennetään. - Kunnan palvelutoiminnan kannalta tarpeettomista kiinteistöistä luovutaan. Pääosin jo vuoden 2015 kuluessa.

25 Kunnanhallitus Lainsäädännön määräykset ylittävät tuet ja palvelut arvioidaan uudelleen, säästöjen löytämiseksi. - Henkilöstön sijoittelua uuteen organisaatioon valmistellaan avoimuuden ja luottamuksen hengessä. - Arvioidaan ja hyödynnetään sähköisten palvelujen toimintaa tehostavat mahdollisuudet. - Panostetaan henkilöstön työhyvinvoinnin ja työmotivaation tukemiseen. - Henkilöstön tasavertainen asema liitoksessa turvataan. - Veroprosenteista päätetään marraskuussa ja talousarviosta joulukuussa. - Talousarvion valmistelussa huomioidaan yhdistymissopimuksen sisältö. - Talousarviota valmistelevat yhteistyönä Köyliön kunnan, Säkylän kunnan sekä Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymän johtoryhmät. - Talousarvion valmistelun yhteensovittamisesta eri toimijoiden kesken ja sektorikohtaisten talousarvioesitysten valmistumisesta mennessä vastaavat osastopäälliköt: - Talous ja hallinto - vt. hallintojohtaja Kalevi Mäkipää - Sivistys - sivistysjohtaja Päivi Österman - Sote / Perusturva - perusturvajohtaja Kalevi Mäkipää - Tekninen - tekninen johtaja Tarmo Saarinen - Ympäristö - ympäristöpäällikkö Jukka Reko. Yhdistymishallitus täydentää ohjeita ja aikataulua tarvittaessa. Nämä ohjeet annetaan myös Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymälle.

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 9/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 199 KOKOUSAIKA Maanantai 5.10.2015 kello 18.03 18.48 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari Viranomainen No 4/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto Sivu 34 KOKOUSAIKA Maanantai 14.9.2015 kello 19.02 19.19 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014 Viranomainen No 5/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 117 KOKOUSAIKA Maanantai 5.5.2014 kello 15.00 16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Huittisten

Lisätiedot

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Marko Pelttari Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto Sivu 20 KOKOUSAIKA Maanantai 15.6.2015 kello 18.02 18.26 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 7/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 162 KOKOUSAIKA Maanantai 17.8.2015 kello 18.04 19.14 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 11/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 245 KOKOUSAIKA Maanantai 14.12.2015 kello 18.34 19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA Viranomainen KOKOUSKUTSU No 11/2015 Kunnanhallitus 9.12.2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Maanantai 14.12.2015 välittömästi valtuuston kokouksen jälkeen Köyliön kunnanvirasto, valtuuston

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 74 KOKOUSAIKA Maanantai 9.3.2015 kello 18.00 19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne.

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne. Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA Tiistai 18.6.2013 klo 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 16.50. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 16.50. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 3/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 24 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.5.2015 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2013 Kokousaika: 31.10.2013 klo 13.00-16.25 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 5/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 5/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 5/2015 39 Kokousaika 17.8.2015 kello 18.00 18.36 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 41 Toimielinten pöytäkirjat 42 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Viranomainen No 8/2013

Viranomainen No 8/2013 Viranomainen No 8/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 225 KOKOUSAIKA Maanantai 19.8.2013 kello 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot