LENOVO-TUOTELUETTELOON

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LENOVO-TUOTELUETTELOON"

Transkriptio

1 LENOVO-TUOTELUETTELOON THINKCENTRE M93p TINY MINIKOKOINEN JÄTTILÄINEN. Slashgear Core i5 vpro - prosessori.

2 THINKPAD YOGA SUORITUSKYVYN JA MONITILAVALMIUDEN YHDISTELMÄ. SLASHGEAR Tämä muunneltava Ultrabook -kannettava kääntyy ympäri 360 auttaen sinua työskentelemään tehokkaammin missä tahansa. HINTA ALKAEN: 1076 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Core i7 -prosessori tarjoaa tehokasta suorituskykyä kellon ympäri Windows 8.1 Kevyt (1,6 kg) ja huippuohut (19 mm) muotoilu tekee laitteesta erittäin helpon kantaa NOSTA JA LUKITSE -NÄPPÄIMISTÖ Ainutlaatuinen, patentoitu muotoilu suojaa näppäimiä ja antaa paremman tuntuman tablettitilassa LISÄVARUSTEET Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 ThinkPadin langaton tarkkuushiiri Tuotenumero: 0B47163 ThinkPad OneLink -telakka Tuotenumero: 4X10A06092 Core i7 -suoritin.

3 THINKPAD YOGA PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

4 THINKPAD 10 THINKPAD 10 ON SYNONYYMI LIIKETOIMINNALLE. ThinkPad 10 on monipuolinen Windows-tabletti, joka mukautuu töihin, kotiin tai mobiilikäyttöön. Se takaa tuottavuuden kannettavan, pöytäkoneen, tabletin tai telinetilan kautta. HINTA ALKAEN: 490 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom SoC Quad-Core -prosessori Z3795 Premium-alumiinitakakansi ja Gorilla -lasi Windows ,1-tuumainen täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1920 x 1200), jota varten on saatavilla valinnainen digitoija ja kynä LISÄVARUSTEET ThinkPad 10 Ultrabook - näppäimistö Tuotenumero: 4X30E68124 ThinkPad-tablettitelakka Tuotenumero: 4X10E76536 Quickshot-kansi Tuotenumero: 4X80E76538 Atom -prosessori.

5 THINKPAD 10 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Atom -prosessori.

6 THINKPAD 8 TODENNÄKÖISESTI PARAS LUOKASSAAN. THE VERGE Saat ThinkPad 8:n avulla täyden tietokonekokemuksen liikkeellä ollessasi. Tässä tabletissa on tietojenkäsittelytehoa pöytäkonesovellusten pyörittämiseen missä ja milloin vain. HINTA ALKAEN: 355 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom Z3770 -neliydinprosessori parempaa suorituskykyä varten Windows 8.1 Ota valokuvia 2 MP:n etuosan ja 8 MP:n takaosan kameroilla tai tallenna 1080 p:n teräväpiirtovideota LISÄVARUSTEET ThinkPad 8 Quickshot -kansi Tuotenumero: 4X80E53053 Heijastamaton kalvo Tuotenumero: NA Nelisuuntainen tietosuojasuodin Tuotenumero: NA Atom -prosessori.

7 THINKPAD 8 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? On yksinkertaisempaa, kun saat kaikki tietokonepalvelut samasta paikasta Tunnemme omat laitteemme paremmin kuin kukaan muu Lenovon sertifioimat teknikot tekevät kaikki huoltotyöt käyttäen Lenovon hyväksymiä osia Helppoja ja edullisia koti- ja ympärivuorokautisia huoltovaihtoehtoja Suojaa tablettiasi myös 1 vuoden perustakuun jälkeen Takuulaajennuksia on saatavilla jopa kolmeen vuoteen asti (järjestelmästä riippuen) Takuun jatkaminen säästää järjestelmän osien kalliissa korjauksissa Lenovon ADP-palvelu kattaa kätevällä tavalla käyttöperäiset tai rakenteelliset viat, jotka syntyvät normaaleissa käyttö- tai käsittelyolosuhteissa. Tällaiset viat voivat aiheutua esim.putoamisista, iskuista, roiskeista, sähköpiikeistä tai integroidulle LCD-näytölle aiheutuneista vaurioista Priority Technical Support -tuki on tehostettu takuusuunnitelma Think-tietokoneille ja -tableteille. Sen avulla asiakas saa suoraa ja välitöntä, oikeantasoista teknistä tukea heti ensimmäisen puhelun aikana sekä nopeampaa tietokoneongelmien ratkaisua. Näin perustasoinen vianetsintä ohitetaan, odotusajat sekä korjausajat lyhenevät ja korkeat ensikorjauskulut vältetään Sinetöidyn akun 1 3 vuoden takuulaajennus, joka sisältää yhden, Lenovon hyväksymän teknikon suorittaman vaihdon siinä tapauksessa, että takuun kattama akku ei vastaa minimisuorituskykystandardia Etätukea mukavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset Lenovon palvelujen Premium-tuki tarjoaa käyttöösi asiantuntevat teknikot juuri silloin, kun heitä tarvitset. Voit käyttää tukipalveluja kotoa käsin joko puhelimitse tai etäistunnon kautta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun tavallisen laitteistotakuun ulkopuolelle kuuluville ongelmille: Tabletin, Internetin tai verkkoyhteyden käyttöönotto Suorituskyvyn parantaminen Ohjelmistoasennukset ja käyttövinkit Turva-asetukset Premium-tuki on nyt saatavilla seuraavissa maissa: Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa Atom -prosessori.

8 THINKPAD E540 TYYLIKKÄÄN MONIPUOLINEN. Ainutlaatuista lisäarvoa pienyrityksille ja kotitoimistoille. HINTA ALKAEN: 545 ALV 0 % OMINAISUUDET Jopa 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessori äärimmäistä suorituskykyä varten Windows 8.1 Pehmeä pinta yönmustana tai kipinöivän punaisena antaa elegantin säväyksen mihin tahansa toimistoon Lenovon Solutions for Small Business -ratkaisu yksinkertaistaa ja nopeuttaa IT-hallinnointia LISÄVARUSTEET ThinkPad-akku 75+ (6-kennoinen) Tuotenumero: 0A watin Ultraslim AC/DC - yhdistelmälaturi Tuotenumero: 41R4502 ThinkPad OneLink -telakka Tuotenumero: 4X10A06092 Core i7 -suoritin.

9 THINKPAD E540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

10 THINKPAD L540 KUKKAROLLE SOPIVAA SUORITUSKYKYÄ. Tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän lisäarvoa, tuottavuutta, kannettavuutta ja luotettavuutta kaikille yrityksille, runsaasti portteja, sotilastason kestävyyden, loistavat videoneuvotteluominaisuudet ja pitkän akun keston. HINTA ALKAEN: 700 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessorit jokapäiväisen työmäärän hoitamiseen Windows 8.1 ThinkPadin laatu ja sotilastason kestävyys suojaavat sitä päivittäisiltä kolhuilta ja törmäyksiltä Näppäimistö suuremmalla kosketuslevyllä, TrackPoint :lla tai numerolevyllä antaa tehostettua käytettävyyttä LISÄVARUSTEET ThinkPad Pro Dock -telakka 65 watin vaihtovirtasovittimella Tuotenumero: 40A10065UK ThinkPadin ultrakevyt reppu Tuotenumero: 0B47306 Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 Core i5 -suoritin.

11 THINKPAD L540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 -suoritin.

12 LENOVO M30 YLIVOIMAINEN KUMPPANI LIIKEMATKOILLE. Lenovo M30:ssa on viimeisin Intel Core -prosessori ja se painaa ainoastaan 1,8 kg. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun tuottavuuteen tien päällä. HINTA ALKAEN: 275 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i5 -prosessori Windows 8.1 Heijastamaton näyttö vähentää silmien rasittumista Kattava valikoima yhteysliitäntöjä, joiden ansiosta laite on helppo kytkeä ulkoisiin näyttöihin ja projektoreihin LISÄVARUSTEET Lenovon M0620-kaiutin Tuotenumero: 0B45914 Lenovo Sport -kantolaukku Tuotenumero: 0A33897 Core i5 -suoritin.

13 LENOVO M30 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? On yksinkertaisempaa, kun saat kaikki tietokonepalvelut samasta paikasta Tunnemme omat laitteemme paremmin kuin kukaan muu Lenovon sertifioimat teknikot tekevät kaikki huoltotyöt käyttäen Lenovon hyväksymiä osia Helppoja ja edullisia koti- ja ympärivuorokautisia huoltovaihtoehtoja Nauti kotikorjausten helppoudesta Älä jää ilman tietokonetta hyödynnä Lenovon nopeita korjauspalveluita kotonasi. Suojaa kannettavaa tietokonetta kauemmin kuin vuoden perustakuun ajan Takuulaajennuksia on saatavilla jopa kolmeen vuoteen asti (järjestelmästä riippuen) Takuun jatkaminen säästää järjestelmän osien kalliissa korjauksissa Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Etätukea mukavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset Lenovon palvelujen Premium-tuki tarjoaa käyttöösi asiantuntevat teknikot juuri silloin, kun heitä tarvitset. Voit käyttää tukipalveluja kotoa käsin joko puhelimitse tai etäistunnon kautta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun tavallisen laitteistotakuun ulkopuolelle kuuluville ongelmille: Tabletin, Internetin tai verkkoyhteyden käyttöönotto Suorituskyvyn parantaminen Ohjelmistoasennukset ja käyttövinkit Turva-asetukset Core i5 -suoritin.

14 THINKPAD X1 CARBON YRITYSKÄYTTÖISTEN ULTRABOOK-KANNETTAVIEN ROLLS-ROYCE SAA UUDEN PÄIVITYKSEN. LAPTOP Uusi hiilikuidusta valmistettu ThinkPad X1 Carbon tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja luotettavuutta pakattuna kevyimpään ja ohuimpaan pakkaukseen, mitä nykypäivänä löytyy. HINTA ALKAEN: 1530 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessori, jolla kaikkein vaativimmatkin tehtävät hoituvat sujuvasti Windows 8.1 Koska laite on vain 17,72 mm paksu ja painaa alle 1,3 kg, sitä on suorastaan ilo kantaa mukana Mukautuva näppäimistömuotoilu tekee kannettavan tietokoneen käytöstä helpompaa ja tehokkaampaa LISÄVARUSTEET Lenovo 65 watin tasavirtainen matkasovitin Tuotenumero: NA Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 ThinkPadin ultrakevyt reppu Tuotenumero: 0B47306 Core i7 -suoritin.

15 THINKPAD X1 CARBON PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Tutustu tarkemmin kansainvälisiin takuupalveluihin. Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

16 THINKPAD T440s PÄIHITTÄÄ LÄHES KAIKKI KANNETTAVAT AKUNKESTONSA ANSIOSTA. SLASHGEAR Tämä ohut ja lujatekoinen yrityksille tarkoitettu Ultrabook kannettava on suunniteltu uudelleen ensiluokkaisen suorituskyvyn takaamiseksi se siirtää liiketoimintasi seuraavalle tasolle. HINTA ALKAEN: 1215 ALV 0 % OMINAISUUDET Nopeampi prosessointi 4. sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla Windows 8.1 Täyttää 8 sotilastason testin standardien vaatimukset kestävyydessä ja laadussa Täysteräväpiirtoinen näyttö kymmensormisella multitouchilla varustettuna LISÄVARUSTEET Lenovon ohut tallentava USB- DVD-asema Tuotenumero: 0A33988 Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33970 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Core i7 -suoritin.

17 THINKPAD T440s PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

18 LENOVOEMC PX2-300D ANTAA TÄYDELLISEN VARMUUSKOPIOSUOJAUKSEN KOKO PIENYRITYKSEN VERKOSTOLLE Erittäin nopea tallennus ja tietojensuojaus. Sisältää lisäksi automaattisen ja jatkuvan tietojen varmuuskopioinnin palvelimelle, NAS:lle ja Windows-tietokoneille, joissa Acronis ATI:n ja ABR:n sisältävät ohjelmistot. HINTA ALKAEN: 450 ALV 0 % OMINAISUUDET 2 laitepaikan levytön Intel Atom CPU 2 Gt:n RAM NAS, tukee jopa 8 Tt:n käytön aikana vaihdettavaa kuluttajatason tai palvelintason kiintolevyjä Sisältyvät Acronis-lisenssit: 1 x Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, versio 11.5, OEM-palvelin Windowsille, 1 x Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, versio 11.5 Linus -palvelimille, Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu LenovoEMC NAS:lle ja 3 x Acronis True Image Lite 2013 Windowstietokoneille McAfee epo LISÄVARUSTEET Milestone Arcusilla varustetut verkkovideotallentimet Tuotenumero: Vaihdettavat osat Tuotenumero: Atom -prosessori.

19 LENOVOEMC PX2-300D PALVELUT SUOJAA SIJOITUKSESI LENOVOEMC -HUOLTOSUUNNITELMILLA LenovoEMC -verkkotallennustilalaitteittesi saatavillaolon varmistaminen on tärkeä osa tietojensuojausstrategiaasi. LenovoEMC on tehnyt parhaan tukitason valitsemisesta ja saavuttamisesta tämän tuotteen koko käyttöiän ajaksi helppoa ja edullista Huoltosuunnitelman hankkiminen LenovoEMC:ltä varmistaa tulosten luotettavan toimittamisen sekä pienemmät omistajuuskulut LenovoEMC -verkkotallennustilaratkaisullesi LenovoEMC -huolto on käytettävissä 24 tuntia, 7 päivää viikossa verkkotallennustilasi teknologiasijoituksesi suojaamiseksi. Huolto takaa nopean, yhtenäisen ja luotettavan teknisen ja ongelmanratkaisuasiantuntemuksen Verkkotallennuslaitteiden huoltosuunnitelmia on saatavina eritasoisina, jotta ne vastaavat tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla Sisältyvä huolto Sisältyvä huolto on ilmaista LenovoEMC -verkkotallennustilalaitteille, ja se on suunnattu yksinkertaista tukiratkaisua etsiville asiakkaille. Sisältyvä huolto tarjoaa standardina 3 vuoden takuun yhdessä virkaajan, puhelin- ja sähköpostituen kanssa. Lisäksi siihen kuuluvat ilmaiset laiteohjelmistopäivitykset sekä palkittu LenovoEMC-tietokanta Myös edistynyt laitteistovaihto sisältyy, joten asiakkaan ei tarvitse odottaa laitteistotukea. Mukaan kuuluu lisäksi mahdollisuus ostaa itsepalveluna asennettavien varaosien sarja Mikäli sisältyvä huolto ei sinulle riitä, saatavilla on lisähuoltosuunnitelmia sinun erityisiä liiketoimintatarpeitasi varten Huoltosuunnitelmat Mikäli verkkotallennuslaitteesi saatavillaolo on ehdottoman tärkeää liiketoiminnallesi, kannattaa sisältyvää huoltoa laajentaa LenovoEMC -huoltosuunnitelmalla Pöydällä pidettäville verkkotallennuslaitteille voidaan valita laajennettu suunnitelma, joka tarkoittaa 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa käytettävissä olevaa teknistä tukea sekä takuun laajentamista 5 vuoteen Räkkikiinnitteisille verkkotallennuslaitteille voidaan valita tehostetuista tai Premium-suunnitelmista liiketoimintasi tarpeita vastaava suunnitelma. Jos IT-resurssisi ovat rajoitetut ja saatavillaolo on ehdottoman tärkeää, kummatkin suunnitelmat takaavat LenovoEMC:n teknisten asiantuntijoiden saatavuuden 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Lisäksi se takaa paikan päällä tapahtuvan laitteistohuollon seuraavana päivänä Premium-suunnitelma lisää 4 tunnin paikan päällä tapahtuvan huollon, ja sisältää strategisen varaosasarjan liiketoimintasi käynnissä pitämisen varmistamiseksi. Voit päättää huoltosuunnitelmallesi tarvitsemasi keston valiten 3 vuoden tai 5 vuoden suunnitelman välillä Atom -prosessori.

20 UUSI LENOVO E50-00 PC TYYLIKÄS. EDULLINEN. LUOTETTAVA. Tyyli, joka tekee vaikutuksen. Hinta, joka ällistyttää. Tyylikäs, luotettava ja edullinen Lenovo E50 -pöytäkone yhdistää Intel Pentium -neliydinsuorituskyvyn ja erillisen näytönohjaimen virranhallintajärjestelmään, joka optimoi kulut ja suorituskyvyn. HINTA ALKAEN: 230 ALV 0 % OMINAISUUDET Tehokas Pentiumin neliytiminen suorituskyky Windows 8.1 Erittäin nopea USB 3.0 -tiedonsiirto ja erillinen grafiikka 35 % virransäästöä 90/65 watin ulkoisella sovittimella yhdessä Power Manager - virranhallinnan kanssa LISÄVARUSTEET Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistö ja hiiri suomi Tuotenumero: 0A34032 Lenovon P950-kuulokkeet Tuotenumero: 57Y6605 Lenovon M0520-minikaiuttimet Tuotenumero: 57Y6360 Pentium -prosessori.

21 UUSI LENOVO E50-00 PC PALVELUT Takuun päivitykset parempaan Huolto paikan päällä Ei saatavilla kaikissa maissa Omassa kodissasi suoritettava helppo ja nopea korjauspalvelu pitää tietokoneesi aina käytettävissäsi ja tuottavuuden huipussaan Takuulaajennukset (kokonaiskesto 1 3 vuotta) Tämän kiinteäkestoisen ja kiinteäkuluisen palvelun avulla voit laskea tarkkaan tietokoneesi kulut, suojata arvokkaan sijoituksesi ja mahdollisesti vähentää omistuskuluja ajan kuluessa SUOSITELTU PALVELU 3 VUODEN POSTITUS/CCI 5WS0F82910 Alankomaat, Belgia, Irlanti, Iso-Britannia, Israel, Italia, Portugali, Ranska ja Sveitsi 5WS0F82911 Saksa 5WS0F82913 Espanja, Itävalta, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska Pentium -prosessori.

22 UUSI LENOVO S20-00 PC MONIPUOLINEN SUORITTAJA. EDULLINEN ALL-IN-ONE PK-YRITYSTEN TUOTTAVUUTEEN. All-in-one-tietokoneet ovat yleensä huippuhintaisia. Paitsi tämä. Ja huolimatta edullisesta hinnastaan S20 ei kitsastele ominaisuuksissa: 19,5-tuumainen näyttö, nopea grafiikkakortti, vankka tietoturva ja monipuolinen VESA-kiinnitys laitteen sovittamiseksi mihin tahansa toimistoympäristöön. HINTA ALKAEN: 335 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Pentium -prosessori Windows 8.1 Leveä 19,5-tuumainen näyttö ja monikäyttöinen VESA-kiinnike LISÄVARUSTEET Tässä jaksossa päivitetään piakkoin Tuotenumero: N/A Pentium -prosessori.

23 UUSI LENOVO S20-00 PC PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Pentium -prosessori.

24 THINKCENTRE E73 YKSI KONE. MONTA ROOLIA. ThinkCentre E73 on suunniteltu säästämään tilaa, ja sen selkeä muotoilu ja tehokas suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen pieniin toimistoihin. HINTA ALKAEN: 365 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessorit soveltuvat vaativimpienkin tehtävien hoitamiseen Windows 8.1 Minitorni ja pieni kotelo sopivat mukavasti mihin tahansa käyttöympäristöön Nopeampaa tiedonsiirtoa kiinteällä USB liitännällä sekä SSHD- ja SSD-asemilla LISÄVARUSTEET Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistön ja hiiren yhdistelmä Tuotenumero: 0A34032 ThinkCentre-jatkovarsi Tuotenumero: 57Y4352 ThinkVision LT2423 Tuotenumero: NA Core i7 -suoritin.

25 THINKCENTRE E73 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

26 THINKCENTRE M73 TINY MIKROPÖYTÄKONEET TÄYSILLÄ OMINAISUUKSILLA. Tämän pöytätietokoneen äärimmäisen kompakti, 1 litran vetoinen kotelo säästää uskomattomasti tilaa suorituskyvystä tinkimättä. HINTA ALKAEN: 385 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessori parempaan hallinnoitavuuteen Windows 8.1 Pöytäkonetta on helppo hallinnoida ja ylläpitää PC Cloud Manager 2:lla, yhdistettynä M73:een 1 l:n pöytäkone LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision L2251X -LCDnäyttö (22 tuumaa leveä) Tuotenumero: 2578HB6 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistö ja -hiiri Tuotenumero: 0A34032 Core i5 -suoritin.

27 THINKCENTRE M73 TINY PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 -suoritin.

28 THINKSTATION P300 LOPPUTULOKSENA ON BUDJETIN ERITTÄIN HYVÄ SUORITUSKYKY. TOM S HARDWARE Suorita toiminnalle ehdottoman tärkeitä tehtäviä edullisella P300-tietokoneella. Uusimpien Intel Xeon -prosessoreiden, NVIDIA Quadro -ammattilaisgrafiikan ja innovatiivisen Flexmoduulituen ansiosta voit mukauttaa sitä helposti. HINTA ALKAEN: 686 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Xeon -prosessorit ja NVIDIA Quadro - grafiikka antavat tehokasta suorituskykyä Windows 8.1 Pro FLEX-moduulin avulla saat ennennäkemätöntä joustavuutta sisään- ja ulostuloporttien mukauttamiseen Aidosti edullinen mille tahansa organisaatiolle, joka tarvitsee kätevän yhdistelmän suorituskykyä ja vastinetta rahoilleen LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision 60A4RAR1xx -LED-näyttö (30" leveä) Tuotenumero: 60A4-RAR1 Lenovon langaton Ultraslim Plus -näppäimistö ja hiiri Tuotenumero: 0A340xx Xeon -prosessori.

29 THINKSTATION P300 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat ThinkStationiasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Xeon -prosessori.

30 THINKPAD X240 JOKAINEN LIIKE KÄYTTÄJÄN PARAS YSTÄVÄ. LAPTOP Tämä ohut ja kevyt 12,5-tuumainen Ultrabook -kannettava on täydellinen liikkuvaan liiketoimintaan. Se on rakennettu vankaksi, ja voit työskennellä vähintään kymmenen tuntia ilman virtajohdon kytkentää. HINTA ALKAEN: 1058 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core vpro -prosessori, joka tehostaa liiketoimintasi tuottavuutta Windows 8.1 Koska sen paino on alle 1,36 kg ja paksuus 20,3 mm, sitä on ilo kantaa mukana Power Bridge -tekniikan ansiosta 6-kennoisen akun kesto yhdellä latauksella on jopa 17,4 tuntia LISÄVARUSTEET Lenovon ohut tallentava USB- DVD-asema Tuotenumero: 0A33988 Lenovon langaton laserhiiri Tuotenumero: 0A36188 Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33972 Core i5 vpro - prosessori.

31 THINKPAD X240 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

32 THINKPAD HELIX YLLÄTTÄVÄN OHUT LAITE, JOSSA TÄYSI KANNETTAVAN TIETOKONEEN SUORITUSKYKY. SLASHGEAR Sen ainutlaatuisessa muotoilussa yhdistyvät kannettavan ja taulumikron parhaat ominaisuudet, ja se mukautuu hetkessä tarpeisiisi. HINTA ALKAEN: 1530 ALV 0 % OMINAISUUDET 3. sukupolven Intel Core i7 -prosessori äärimmäistä suorituskykyä varten Windows 8.1 Muunneltava laite, jonka voi kääntää, taittaa tai jakaa kahteen osaan Suuritarkkuuksinen näyttö takaa erinomaisen katselukokemuksen. Näyttö on suojattu Corning Gorilla -lasilla LISÄVARUSTEET Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33972 Lenovon langaton laserhiiri Tuotenumero: 0A36188 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Core i7 -suoritin.

33 THINKPAD HELIX PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset. Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

34 THINKCENTRE E93z AIO KEHITTYNYT ALL-IN-ONE - KONE YRITYSKÄYTTÖÖN. CRN Optimoitu antamaan pontta yrityskasvulle. Tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia tilaa säästävässä, virtaviivaisessa kuoressa, joka taipuu ja kääntyy haluttuun työskentelyasentoon. HINTA ALKAEN: 747 ALV 0 % OMINAISUUDET Tehonlähteenä 4. sukupolven Intel Core i7 - prosessori Windows 8.1 Kestävä 21,5-tuumainen, täysteräväpiirtoinen, ergonomisella UltraFlex-jalustalla varustettu 10 pisteen multitouch-infinity-näyttö Pidä työtila puhtaana. E93z tarvitsee käynnistyäkseen vain yhden virtajohdon ja alle 3 minuuttia LISÄVARUSTEET ThinkPad Compact Bluetooth -näppäimistö, sisältää TrackPointin Tuotenumero: 0B47187 MicroSaver Security -kaapelilukko Lenovolta Tuotenumero: 73P2582 Core i5 vpro - prosessori.

35 THINKCENTRE E93z AIO PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

36 THINKCENTRE M93p TINY MINIKOKOINEN JÄTTILÄINEN. SLASHGEAR Tämän pöytätietokoneen äärimmäisen kompakti, 1 litran vetoinen kotelo säästää uskomattomasti tilaa suorituskyvystä tinkimättä. HINTA ALKAEN: 622 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i5 vpro -prosessori parempaan hallinnoitavuuteen. Windows 8.1 Koe todentuntuinen videolaatu erillisellä näytönohjaimella. Vaihtoehtona jopa NVIDIA Quadro 410 LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision L2251X -LCD-näyttö (22" leveä) Tuotenumero: 2578HB6 Lenovo sormenjälkitunnistimella varustettu USBnäppäimistö Tuotenumero: 73P4730 Core i5 vpro - prosessori.

37 THINKCENTRE M93p TINY PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

38 THINKPAD W540 SE ON NOPEA, HILJAINEN, TYYLIKÄS JA KEVYT - LOISTAVA KONE. ENGADGET.COM Kannettava huippusuorituskykyä ja liikkuvuutta tarvitseville ammattilaisille. HINTA ALKAEN: 1630 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessori hoitaa monimutkaiset suunnittelu- ja animaatiotehtävät sekä runsaasti laskentatehoa vaativat työt yhdessä hujauksessa Optimus -teknologialla varustettu NVIDIA Quadro -grafiikka tasapainottaa ällistyttävän grafiikan ja akun Windows 8.1 LISÄVARUSTEET ThinkPad Pro Dock -telakka 65 watin vaihtovirtasovittimella Tuotenumero: 40A10065UK Lenovon langaton kosketuslevy Tuotenumero: 0A33909 Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 Core -prosessorit

39 THINKPAD W540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core -prosessorit

40 THINKSERVER TS440 MONIPUOLINEN PALVELINRATKAISU. Tämä erittäin tehokas palvelin tarjoaa houkuttelevan ratkaisun pienyrityksille yhdistämällä todellisen palvelinluotettavuuden laajaan skaalattavuuteen. HINTA ALKAEN: 939 ALV 0 % OMINAISUUDET Viimeisimmät Intel Xeon E v3 -prosessorit pystyvät hoitamaan kasvavien liikeyritysten tietojenkäsittelytarpeet Melutaso vain 32 db, eli laite on 20 % hiljaisempi kuin TS430 Jopa 32 Tt tallennustilaa pienyritysten vaativiin tarpeisiin Helppokäyttöinen hallintatyökalupaketti, joka helpottaa palvelimen käyttöönottoa, valvontaa ja hallintaa LISÄVARUSTEET ThinkServer 4 Gt DDR3L-1600 MHz (1Rx8) ECC UDIMM Tuotenumero: NA Xeon -prosessori.

41 THINKSERVER TS440 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat palvelintasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyydestä riippuen Lenovon ylimmän tason teknikoille, elektronisten ongelmien seuranta ja eskaloinnin hallinta 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivänä viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan palvelinkustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Xeon -prosessori.

42 LENOVOEMC PX4-400D "INTUITIIVINEN RAJAPINTA. RAJATON SKAALATTAVUUS." SLASHGEAR Tässä uudessa, erittäin suorituskykyisessä työpöytä-naskoneessa yhdistyvät edistynyt tietosuoja, tietojen jakaminen sekä LifeLine -käyttöjärjestelmän yksinkertaisuus ja teho. HINTA ALKAEN: 530 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom -suoritin D2701, jossa on 2 Gt DDR3 RAM -muistia ja jopa 16 Tt tallennustilaa Sisäänrakennettu McAfee VirusScan yrityksille tarjoaa viruksentorjuntaa Sisäänrakennettu Acronisin True Image Lite 2013 automatisoituun ja jatkuvaan varmuuskopiointiin ja palautukseen LISÄVARUSTEET Milestone Arcusilla varustetut verkkovideotallentimet Tuotenumero: Vaihdettavat osat Tuotenumero: Atom -prosessori.

hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3.

hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3. Lenovo suosittelee -käyttöjärjestelmää. Vapauttavaa hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3. 09 23 16 50 35 Sisältää Intel Core i7 prosessorin. MONIMUOTOLAITTEET KANNETTAVAT

Lisätiedot

OHUT. TINKIMÄTTÖMÄN. Lenovo suosittelee Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmää.

OHUT. TINKIMÄTTÖMÄN. Lenovo suosittelee Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmää. Lenovo suosittelee Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmää. # TIETOKONEIDEN MYYJÄ MAAILMASSA* TINKIMÄTTÖMÄN OHUT. * Lähde: IDC, WW PC Tracker 3Q 2013. UUSI THINKPAD X1 CARBON ULTRABOOK -KANNETTAVA SISÄLTÄÄ INTEL

Lisätiedot

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Tehokas kaksoisydinrakenne Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Toshiban uusin yrityskannettavien valikoima, joissa on Intel Core 2 Duo -suoritin, tarjoaa jälleen kerran

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a HP Premium kampanja Voimassa 3.6. -31.7.2016 K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a O h u i n j a k e v e i n y r i t

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Dell OptiPlex 390/3010

Dell OptiPlex 390/3010 Dell OptiPlex 390/3010 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Minitorni Näkymä

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

Moov-mallisto.

Moov-mallisto. Moov-mallisto www.mio.com Nopeuskameroiden sijainteja koskevien tietojen käyttöä voivat koskea laitteen käyttömaassa noudatettavat paikalliset lait. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa, että tietoja voidaan

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Toshiba EasyGuard käytännössä Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat

Lisätiedot

Dell Optiplex 9010. Asennus- ja ominaisuustiedot. Näkymä edestä. Tietoja vaaroista

Dell Optiplex 9010. Asennus- ja ominaisuustiedot. Näkymä edestä. Tietoja vaaroista Dell Optiplex 9010 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä Kuva 1.

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET

The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET TEHOSTA KOSKETUSNÄYTTÖKOKEMUSTASI KÄYTÄNNÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA ENEMMÄN OPPILAIDEN JA OPETTAJAN OSALLISTUMISTA Haluatko viedä yhteistyön uudelle tasolle?

Lisätiedot

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS SUOJAUS HALLITTAVUUS YHTEYDET TURVALLISUUS INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN Toshiba EasyGuard, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan yritysten liikkuvuutta koskeviin haasteisiin, tuo huolettoman

Lisätiedot

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite HELPPOUDEN VOIMA Business Suite UHKA ON TODELLINEN Online-uhkat ovat todellinen yrityksiä haittaava ongelma yrityksen toimialasta riippumatta. Jos sinulla on tietoja tai rahaa, voit joutua kohteeksi. Tietoturvatapausten

Lisätiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Tämän oppaan tietoja voidaan tarvita tietokoneen asennuksessa ja päivityksessä sekä sen ohjainten päivityksessä. HUOMAUTUS: Tuotteet saattavat vaihdella alueen mukaan.

Lisätiedot

Käyttövalmiiksi asennus & päivitys älypuhelin

Käyttövalmiiksi asennus & päivitys älypuhelin Käyttövalmiiksi asennus & päivitys älypuhelin Voimme siirtää kaikki yhteystietosi ja asetuksesi vanhasta matkapuhelimestasi uuteen niin, että pääset käyttämään matkapuhelintasi heti alusta alkaen. Haluatko,

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv

HUAWEI MEDIAPAD T1 10 4G 225 sis. alv HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv Huawei Mediapad T1 10" 4G Tyylikkään ja tehokkaan tabletin sulavalinjainen unibody - muotoilu ja pintamateriaali tuntuvat miellyttävältä käytössä. Laitteen neliydinsuorittimen

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 430221-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Compaqin takuu Presario-tuotteille

Compaqin takuu Presario-tuotteille 1 Compaqin takuu Presario-tuotteille Compaq antaa tälle laitteistolle materiaali- tai valmistusviat kattavan takuun, joka sisältää seuraavat takuupalvelut 12 kuukauden korjaamotakuu (ilmaiset osat ja korjaustyö)

Lisätiedot

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara.

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Dell Vostro 460 Asennus- ja ominaisuustiedot Varoituksista VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä ja takaa 1 optinen

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

HP Sprocket 200 -tulostin

HP Sprocket 200 -tulostin Tiedot Tulosta heti 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvia älypuhelimestasi. Tulostetaan porukalla. Jaa nykyhetki tulostamalla 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvat heti älypuhelimesta. Älypuhelimen yhdistäminen

Lisätiedot

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600

Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600 Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 410774-351 Huhtikuu 2006 Tässä oppaassa esitellään lisävarusteena saatavien tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttöä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

LAITTEIDEN ILOTULITUS. Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS

LAITTEIDEN ILOTULITUS. Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS LAITTEIDEN ILOTULITUS Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS HP Tarina Mitä tapahtuu markkinassa? Yhä enemmän mobiililaitteita jotka Mitä HP tekee asialle? Mitä kumppaneiden ja asiakkaiden on hyvä teh

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Miten voin selvittää säästömahdollisuuteni ja pääsen hyötymään niistä?

Miten voin selvittää säästömahdollisuuteni ja pääsen hyötymään niistä? Se edullisempi tietokanta Miten voin selvittää säästömahdollisuuteni ja pääsen hyötymään niistä? Rasmus Johansson rasmus.johansson@microsoft.com Ratkaisumyyntipäällikkö (Sovellusalusta) Microsoft Oy Miten

Lisätiedot

HP Korjaamopalvelut. HP Care Pack -palvelut

HP Korjaamopalvelut. HP Care Pack -palvelut HP Korjaamopalvelut HP Care Pack -palvelut HP:n korjaamopalvelut tarjoavat luotettavan ja edullisen vaihtoehdon asiakkaan tiloissa tapahtuville korjauksille. Palveluun sisältyy puhelintuen lisäksi laitteen

Lisätiedot

Dell Vostro 3460/3560

Dell Vostro 3460/3560 Dell Vostro 3460/3560 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Vostro 3460 - Näkymä

Lisätiedot

yhdistää ICT -palvelut toimivaksi kokonaisuudeksi.

yhdistää ICT -palvelut toimivaksi kokonaisuudeksi. YRITYKSELLÄ ON MONENLAISIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA. Pelkästään ICT palveluiden piiriin kuuluvat koodaukset, palvelimet, mikrotuki, ohjelmasovellukset sekä tekniset laitteet voivat kaikki tulla eri palveluntarjoajilta.

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu Tuote-esittely Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu Esittely Käyttöjärjestelmä: Android Diagnostiikkayhteys: Bluetooth-tekniikka Suorittaa kaikki X431-sarjan toiminnot Vikakoodien luku ja poisto

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi.

Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi. Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi. vtoasp -palvelu 1) Huolehtii yrityksesi tietojärjestelmän

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5

Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5 Toshiba EasyGuard käytännössä Toshiba EasyGuard käytännössä: tecra a5 Koe mobiilituottavuuden uusi ulottuvuus. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla mobiilit yritysasiakkaat voivat

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

THE BRIDGE IIIP. ipod- ja iphone-telakka. Omistajan käsikirja. iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI

THE BRIDGE IIIP. ipod- ja iphone-telakka. Omistajan käsikirja. iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI THE BRIDGE IIIP ipod- ja iphone-telakka Omistajan käsikirja iphone ei sisälly toimitukseen SUOMI Sisältö Johdanto 3 Ominaisuudet 3 Pakkauksen sisältö 3 Yhteensopivuus 3 Asennus 4 ipod/iphone akun lataus

Lisätiedot

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 ANVIA PILVI kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 Anvia Pilvi TIESITKÖ, ETTÄ YLI PUOLET SUOMALAISYRITYKSISTÄ KÄYTTÄÄ PILVIPALVELUITA? Anvia Pilvi on suomalaisille yrityksille tarkoitettu palvelu,

Lisätiedot

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle TEEMA 1 Tietokoneen peruskäyttö Digikamera Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle Tämä tietopaketti hahmottaa lukijalle, millä tavalla kuvat voidaan siirtää kamerakännykästä tai

Lisätiedot

OIKEAVALINTA YRITYKSELLESI

OIKEAVALINTA YRITYKSELLESI OIKEAVALINTA YRITYKSELLESI TÄRKEIMMÄN AVUSTAJASI PALKKAAMINEN Valittavanasi on yli 1 000 kannettavaa tietokonetta, joten yrityksesi tarpeita vastaavan kannettavan tietokoneen löytäminen ei ole helppoa.

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 24.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista.

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. 1 Hinnoittelu 1.1 Yhteenveto Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Tarjottu ratkaisu Hinta alv 0 Latitude E6400 640.00 Latitude E6500 670.00 Latitude E4300

Lisätiedot

Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla.

Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla. Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla. Dellin suositeltujen oheislaitteiden monipuolinen valikoima tuo toimistolla, kotona tai matkalla käyttöön seuraavat

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin Tuote-esittely Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin Esittely on edistynyt vikadiagnostiikkatesteri, jonka alustana on Androidkäyttöjärjestelmä ja Bluetooth:lla toimiva yhteys. Laite

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS P20X FINN-POWER P20X JA P32X PURISTIMET HUOLTOKÄYTTÖÖN P20X & P32X ERINOMAINEN HANKALISSA OLOSUHTEISSA Vankkarakenteiset Finn-Power

Lisätiedot

Dell Vostro 2420/2520

Dell Vostro 2420/2520 Dell Vostro 2420/2520 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Vostro 2420 Näkymä

Lisätiedot

TOSHIBA EASYGUARD KÄYTÄNNÖSSÄ: MIKÄ KANNETTAVA TIETOKONE SINULLE SOPII?

TOSHIBA EASYGUARD KÄYTÄNNÖSSÄ: MIKÄ KANNETTAVA TIETOKONE SINULLE SOPII? TOSHIBA EASYGUARD KÄYTÄNNÖSSÄ: MIKÄ KANNETTAVA TIETOKONE SINULLE SOPII? Toshiba EasyGuard on edistynyt tapa parantaa tietoturvallisuutta, järjestelmän suojausta sekä helpottaa liitäntämahdollisuuksia.

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Latitude E5430

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Kannettava kiintolevy USB 2.0 Käyttöopas

Kannettava kiintolevy USB 2.0 Käyttöopas Kannettava kiintolevy USB 2.0 Käyttöopas Suomi Sisällys Johdanto 3 Kannettavan kiintolevyn kytkeminen 3 Tietojen tallentaminen ja siirtäminen 4 Kannettavan kiintolevyn irrottaminen 5 Tekninen tuki 6 Rajoitetun

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

HYBRIDIEN INVAASIO. Tutkimus Euroopan liikkuvan työvoiman laitevalinnoista

HYBRIDIEN INVAASIO. Tutkimus Euroopan liikkuvan työvoiman laitevalinnoista HYBRIDIEN INVAASIO Tutkimus Euroopan liikkuvan työvoiman laitevalinnoista Hybridit horjuttavat kannettavien tietokoneiden valta-asemaa Euroopassa Tablet-laitteisiin kohdistuneista odotuksista huolimatta

Lisätiedot

Nauti parhaasta mahdollisesta video- ja audiosuorituskyvystä

Nauti parhaasta mahdollisesta video- ja audiosuorituskyvystä artikkeli SateLlite p100 Satellite p100 Nauti parhaasta mahdollisesta video- ja audiosuorituskyvystä Toshiban Satellite P100 kannettava tietokone tarjoaa henkilökohtaista digitaalisisältöä, jossa on särmää.

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Dell Vostro 330. Asennus- ja ominaisuustiedot. Tietoja vaaroista. Näkymä edestä ja takaa

Dell Vostro 330. Asennus- ja ominaisuustiedot. Tietoja vaaroista. Näkymä edestä ja takaa Dell Vostro 330 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä ja takaa

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Nokia Nseries PC Suite painos

Nokia Nseries PC Suite painos Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia

Lisätiedot

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT PUHELIN ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español Italiano

Lisätiedot

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI Freedome for Business HALLINNOI MOBIILILAITTEIDEN TIETOTURVAA Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin.

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. TUTUSTU MONEN LAITTEEN K780- NÄPPÄIMISTÖÖN ALOITUS PARANNELLUT TOIMINNOT KAHDENLAINEN

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Ver. 2. Ohjelmisto-opas. PIXELA CORPORATION. All rights reserved. Finnish

Ver. 2. Ohjelmisto-opas. PIXELA CORPORATION. All rights reserved. Finnish Ver. 2 Ohjelmisto-opas Copyright c PIXELA CORPORATION. All rights reserved. Finnish Johdanto...3 Tämän ohjelmisto-oppaan käyttäminen...3 Järjestelmävaatimukset...4 Varoitukset...6 Asentaminen/poistaminen...6

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin?

Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Työnteko sujuu, kun työkalut ovat kunnossa. Kun yrityskäyttöön hankittavassa koneessa huomioidaan kaikki

Lisätiedot

Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa

Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa Paikka Savonlinnan ammatti ja aikuisopisto Pohjolankatu 4 6, Savonlinna Hinta 80 euroa/osallistuja, sisältää 20 h Koulutuspäivän kesto 5 tuntia, klo 10:00 15:00 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Dell OptiPlex 990. Asennus- ja ominaisuustiedot. Tietoja vaaroista. Minitorni näkymä edestä ja takaa

Dell OptiPlex 990. Asennus- ja ominaisuustiedot. Tietoja vaaroista. Minitorni näkymä edestä ja takaa Dell OptiPlex 990 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Minitorni näkymä edestä

Lisätiedot

Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas

Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Toshiballa on laaja valikoima kannettavia yritystietokoneita, jotka on suunniteltu erilaisten käyttäjien ja työskentelytyylien

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Dell Vostro V130. Tietoja vaaroista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä.

Dell Vostro V130. Tietoja vaaroista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä. Dell Vostro V130 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä 1 mikrofoni

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot