LENOVO-TUOTELUETTELOON

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LENOVO-TUOTELUETTELOON"

Transkriptio

1 LENOVO-TUOTELUETTELOON THINKCENTRE M93p TINY MINIKOKOINEN JÄTTILÄINEN. Slashgear Core i5 vpro - prosessori.

2 THINKPAD YOGA SUORITUSKYVYN JA MONITILAVALMIUDEN YHDISTELMÄ. SLASHGEAR Tämä muunneltava Ultrabook -kannettava kääntyy ympäri 360 auttaen sinua työskentelemään tehokkaammin missä tahansa. HINTA ALKAEN: 1076 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Core i7 -prosessori tarjoaa tehokasta suorituskykyä kellon ympäri Windows 8.1 Kevyt (1,6 kg) ja huippuohut (19 mm) muotoilu tekee laitteesta erittäin helpon kantaa NOSTA JA LUKITSE -NÄPPÄIMISTÖ Ainutlaatuinen, patentoitu muotoilu suojaa näppäimiä ja antaa paremman tuntuman tablettitilassa LISÄVARUSTEET Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 ThinkPadin langaton tarkkuushiiri Tuotenumero: 0B47163 ThinkPad OneLink -telakka Tuotenumero: 4X10A06092 Core i7 -suoritin.

3 THINKPAD YOGA PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

4 THINKPAD 10 THINKPAD 10 ON SYNONYYMI LIIKETOIMINNALLE. ThinkPad 10 on monipuolinen Windows-tabletti, joka mukautuu töihin, kotiin tai mobiilikäyttöön. Se takaa tuottavuuden kannettavan, pöytäkoneen, tabletin tai telinetilan kautta. HINTA ALKAEN: 490 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom SoC Quad-Core -prosessori Z3795 Premium-alumiinitakakansi ja Gorilla -lasi Windows ,1-tuumainen täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1920 x 1200), jota varten on saatavilla valinnainen digitoija ja kynä LISÄVARUSTEET ThinkPad 10 Ultrabook - näppäimistö Tuotenumero: 4X30E68124 ThinkPad-tablettitelakka Tuotenumero: 4X10E76536 Quickshot-kansi Tuotenumero: 4X80E76538 Atom -prosessori.

5 THINKPAD 10 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Atom -prosessori.

6 THINKPAD 8 TODENNÄKÖISESTI PARAS LUOKASSAAN. THE VERGE Saat ThinkPad 8:n avulla täyden tietokonekokemuksen liikkeellä ollessasi. Tässä tabletissa on tietojenkäsittelytehoa pöytäkonesovellusten pyörittämiseen missä ja milloin vain. HINTA ALKAEN: 355 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom Z3770 -neliydinprosessori parempaa suorituskykyä varten Windows 8.1 Ota valokuvia 2 MP:n etuosan ja 8 MP:n takaosan kameroilla tai tallenna 1080 p:n teräväpiirtovideota LISÄVARUSTEET ThinkPad 8 Quickshot -kansi Tuotenumero: 4X80E53053 Heijastamaton kalvo Tuotenumero: NA Nelisuuntainen tietosuojasuodin Tuotenumero: NA Atom -prosessori.

7 THINKPAD 8 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? On yksinkertaisempaa, kun saat kaikki tietokonepalvelut samasta paikasta Tunnemme omat laitteemme paremmin kuin kukaan muu Lenovon sertifioimat teknikot tekevät kaikki huoltotyöt käyttäen Lenovon hyväksymiä osia Helppoja ja edullisia koti- ja ympärivuorokautisia huoltovaihtoehtoja Suojaa tablettiasi myös 1 vuoden perustakuun jälkeen Takuulaajennuksia on saatavilla jopa kolmeen vuoteen asti (järjestelmästä riippuen) Takuun jatkaminen säästää järjestelmän osien kalliissa korjauksissa Lenovon ADP-palvelu kattaa kätevällä tavalla käyttöperäiset tai rakenteelliset viat, jotka syntyvät normaaleissa käyttö- tai käsittelyolosuhteissa. Tällaiset viat voivat aiheutua esim.putoamisista, iskuista, roiskeista, sähköpiikeistä tai integroidulle LCD-näytölle aiheutuneista vaurioista Priority Technical Support -tuki on tehostettu takuusuunnitelma Think-tietokoneille ja -tableteille. Sen avulla asiakas saa suoraa ja välitöntä, oikeantasoista teknistä tukea heti ensimmäisen puhelun aikana sekä nopeampaa tietokoneongelmien ratkaisua. Näin perustasoinen vianetsintä ohitetaan, odotusajat sekä korjausajat lyhenevät ja korkeat ensikorjauskulut vältetään Sinetöidyn akun 1 3 vuoden takuulaajennus, joka sisältää yhden, Lenovon hyväksymän teknikon suorittaman vaihdon siinä tapauksessa, että takuun kattama akku ei vastaa minimisuorituskykystandardia Etätukea mukavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset Lenovon palvelujen Premium-tuki tarjoaa käyttöösi asiantuntevat teknikot juuri silloin, kun heitä tarvitset. Voit käyttää tukipalveluja kotoa käsin joko puhelimitse tai etäistunnon kautta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun tavallisen laitteistotakuun ulkopuolelle kuuluville ongelmille: Tabletin, Internetin tai verkkoyhteyden käyttöönotto Suorituskyvyn parantaminen Ohjelmistoasennukset ja käyttövinkit Turva-asetukset Premium-tuki on nyt saatavilla seuraavissa maissa: Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa Atom -prosessori.

8 THINKPAD E540 TYYLIKKÄÄN MONIPUOLINEN. Ainutlaatuista lisäarvoa pienyrityksille ja kotitoimistoille. HINTA ALKAEN: 545 ALV 0 % OMINAISUUDET Jopa 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessori äärimmäistä suorituskykyä varten Windows 8.1 Pehmeä pinta yönmustana tai kipinöivän punaisena antaa elegantin säväyksen mihin tahansa toimistoon Lenovon Solutions for Small Business -ratkaisu yksinkertaistaa ja nopeuttaa IT-hallinnointia LISÄVARUSTEET ThinkPad-akku 75+ (6-kennoinen) Tuotenumero: 0A watin Ultraslim AC/DC - yhdistelmälaturi Tuotenumero: 41R4502 ThinkPad OneLink -telakka Tuotenumero: 4X10A06092 Core i7 -suoritin.

9 THINKPAD E540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

10 THINKPAD L540 KUKKAROLLE SOPIVAA SUORITUSKYKYÄ. Tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän lisäarvoa, tuottavuutta, kannettavuutta ja luotettavuutta kaikille yrityksille, runsaasti portteja, sotilastason kestävyyden, loistavat videoneuvotteluominaisuudet ja pitkän akun keston. HINTA ALKAEN: 700 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessorit jokapäiväisen työmäärän hoitamiseen Windows 8.1 ThinkPadin laatu ja sotilastason kestävyys suojaavat sitä päivittäisiltä kolhuilta ja törmäyksiltä Näppäimistö suuremmalla kosketuslevyllä, TrackPoint :lla tai numerolevyllä antaa tehostettua käytettävyyttä LISÄVARUSTEET ThinkPad Pro Dock -telakka 65 watin vaihtovirtasovittimella Tuotenumero: 40A10065UK ThinkPadin ultrakevyt reppu Tuotenumero: 0B47306 Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 Core i5 -suoritin.

11 THINKPAD L540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 -suoritin.

12 LENOVO M30 YLIVOIMAINEN KUMPPANI LIIKEMATKOILLE. Lenovo M30:ssa on viimeisin Intel Core -prosessori ja se painaa ainoastaan 1,8 kg. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun tuottavuuteen tien päällä. HINTA ALKAEN: 275 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i5 -prosessori Windows 8.1 Heijastamaton näyttö vähentää silmien rasittumista Kattava valikoima yhteysliitäntöjä, joiden ansiosta laite on helppo kytkeä ulkoisiin näyttöihin ja projektoreihin LISÄVARUSTEET Lenovon M0620-kaiutin Tuotenumero: 0B45914 Lenovo Sport -kantolaukku Tuotenumero: 0A33897 Core i5 -suoritin.

13 LENOVO M30 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? On yksinkertaisempaa, kun saat kaikki tietokonepalvelut samasta paikasta Tunnemme omat laitteemme paremmin kuin kukaan muu Lenovon sertifioimat teknikot tekevät kaikki huoltotyöt käyttäen Lenovon hyväksymiä osia Helppoja ja edullisia koti- ja ympärivuorokautisia huoltovaihtoehtoja Nauti kotikorjausten helppoudesta Älä jää ilman tietokonetta hyödynnä Lenovon nopeita korjauspalveluita kotonasi. Suojaa kannettavaa tietokonetta kauemmin kuin vuoden perustakuun ajan Takuulaajennuksia on saatavilla jopa kolmeen vuoteen asti (järjestelmästä riippuen) Takuun jatkaminen säästää järjestelmän osien kalliissa korjauksissa Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Etätukea mukavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset Lenovon palvelujen Premium-tuki tarjoaa käyttöösi asiantuntevat teknikot juuri silloin, kun heitä tarvitset. Voit käyttää tukipalveluja kotoa käsin joko puhelimitse tai etäistunnon kautta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun tavallisen laitteistotakuun ulkopuolelle kuuluville ongelmille: Tabletin, Internetin tai verkkoyhteyden käyttöönotto Suorituskyvyn parantaminen Ohjelmistoasennukset ja käyttövinkit Turva-asetukset Core i5 -suoritin.

14 THINKPAD X1 CARBON YRITYSKÄYTTÖISTEN ULTRABOOK-KANNETTAVIEN ROLLS-ROYCE SAA UUDEN PÄIVITYKSEN. LAPTOP Uusi hiilikuidusta valmistettu ThinkPad X1 Carbon tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja luotettavuutta pakattuna kevyimpään ja ohuimpaan pakkaukseen, mitä nykypäivänä löytyy. HINTA ALKAEN: 1530 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessori, jolla kaikkein vaativimmatkin tehtävät hoituvat sujuvasti Windows 8.1 Koska laite on vain 17,72 mm paksu ja painaa alle 1,3 kg, sitä on suorastaan ilo kantaa mukana Mukautuva näppäimistömuotoilu tekee kannettavan tietokoneen käytöstä helpompaa ja tehokkaampaa LISÄVARUSTEET Lenovo 65 watin tasavirtainen matkasovitin Tuotenumero: NA Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 ThinkPadin ultrakevyt reppu Tuotenumero: 0B47306 Core i7 -suoritin.

15 THINKPAD X1 CARBON PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Tutustu tarkemmin kansainvälisiin takuupalveluihin. Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

16 THINKPAD T440s PÄIHITTÄÄ LÄHES KAIKKI KANNETTAVAT AKUNKESTONSA ANSIOSTA. SLASHGEAR Tämä ohut ja lujatekoinen yrityksille tarkoitettu Ultrabook kannettava on suunniteltu uudelleen ensiluokkaisen suorituskyvyn takaamiseksi se siirtää liiketoimintasi seuraavalle tasolle. HINTA ALKAEN: 1215 ALV 0 % OMINAISUUDET Nopeampi prosessointi 4. sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla Windows 8.1 Täyttää 8 sotilastason testin standardien vaatimukset kestävyydessä ja laadussa Täysteräväpiirtoinen näyttö kymmensormisella multitouchilla varustettuna LISÄVARUSTEET Lenovon ohut tallentava USB- DVD-asema Tuotenumero: 0A33988 Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33970 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Core i7 -suoritin.

17 THINKPAD T440s PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

18 LENOVOEMC PX2-300D ANTAA TÄYDELLISEN VARMUUSKOPIOSUOJAUKSEN KOKO PIENYRITYKSEN VERKOSTOLLE Erittäin nopea tallennus ja tietojensuojaus. Sisältää lisäksi automaattisen ja jatkuvan tietojen varmuuskopioinnin palvelimelle, NAS:lle ja Windows-tietokoneille, joissa Acronis ATI:n ja ABR:n sisältävät ohjelmistot. HINTA ALKAEN: 450 ALV 0 % OMINAISUUDET 2 laitepaikan levytön Intel Atom CPU 2 Gt:n RAM NAS, tukee jopa 8 Tt:n käytön aikana vaihdettavaa kuluttajatason tai palvelintason kiintolevyjä Sisältyvät Acronis-lisenssit: 1 x Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, versio 11.5, OEM-palvelin Windowsille, 1 x Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, versio 11.5 Linus -palvelimille, Acronisin varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu LenovoEMC NAS:lle ja 3 x Acronis True Image Lite 2013 Windowstietokoneille McAfee epo LISÄVARUSTEET Milestone Arcusilla varustetut verkkovideotallentimet Tuotenumero: Vaihdettavat osat Tuotenumero: Atom -prosessori.

19 LENOVOEMC PX2-300D PALVELUT SUOJAA SIJOITUKSESI LENOVOEMC -HUOLTOSUUNNITELMILLA LenovoEMC -verkkotallennustilalaitteittesi saatavillaolon varmistaminen on tärkeä osa tietojensuojausstrategiaasi. LenovoEMC on tehnyt parhaan tukitason valitsemisesta ja saavuttamisesta tämän tuotteen koko käyttöiän ajaksi helppoa ja edullista Huoltosuunnitelman hankkiminen LenovoEMC:ltä varmistaa tulosten luotettavan toimittamisen sekä pienemmät omistajuuskulut LenovoEMC -verkkotallennustilaratkaisullesi LenovoEMC -huolto on käytettävissä 24 tuntia, 7 päivää viikossa verkkotallennustilasi teknologiasijoituksesi suojaamiseksi. Huolto takaa nopean, yhtenäisen ja luotettavan teknisen ja ongelmanratkaisuasiantuntemuksen Verkkotallennuslaitteiden huoltosuunnitelmia on saatavina eritasoisina, jotta ne vastaavat tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla Sisältyvä huolto Sisältyvä huolto on ilmaista LenovoEMC -verkkotallennustilalaitteille, ja se on suunnattu yksinkertaista tukiratkaisua etsiville asiakkaille. Sisältyvä huolto tarjoaa standardina 3 vuoden takuun yhdessä virkaajan, puhelin- ja sähköpostituen kanssa. Lisäksi siihen kuuluvat ilmaiset laiteohjelmistopäivitykset sekä palkittu LenovoEMC-tietokanta Myös edistynyt laitteistovaihto sisältyy, joten asiakkaan ei tarvitse odottaa laitteistotukea. Mukaan kuuluu lisäksi mahdollisuus ostaa itsepalveluna asennettavien varaosien sarja Mikäli sisältyvä huolto ei sinulle riitä, saatavilla on lisähuoltosuunnitelmia sinun erityisiä liiketoimintatarpeitasi varten Huoltosuunnitelmat Mikäli verkkotallennuslaitteesi saatavillaolo on ehdottoman tärkeää liiketoiminnallesi, kannattaa sisältyvää huoltoa laajentaa LenovoEMC -huoltosuunnitelmalla Pöydällä pidettäville verkkotallennuslaitteille voidaan valita laajennettu suunnitelma, joka tarkoittaa 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa käytettävissä olevaa teknistä tukea sekä takuun laajentamista 5 vuoteen Räkkikiinnitteisille verkkotallennuslaitteille voidaan valita tehostetuista tai Premium-suunnitelmista liiketoimintasi tarpeita vastaava suunnitelma. Jos IT-resurssisi ovat rajoitetut ja saatavillaolo on ehdottoman tärkeää, kummatkin suunnitelmat takaavat LenovoEMC:n teknisten asiantuntijoiden saatavuuden 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Lisäksi se takaa paikan päällä tapahtuvan laitteistohuollon seuraavana päivänä Premium-suunnitelma lisää 4 tunnin paikan päällä tapahtuvan huollon, ja sisältää strategisen varaosasarjan liiketoimintasi käynnissä pitämisen varmistamiseksi. Voit päättää huoltosuunnitelmallesi tarvitsemasi keston valiten 3 vuoden tai 5 vuoden suunnitelman välillä Atom -prosessori.

20 UUSI LENOVO E50-00 PC TYYLIKÄS. EDULLINEN. LUOTETTAVA. Tyyli, joka tekee vaikutuksen. Hinta, joka ällistyttää. Tyylikäs, luotettava ja edullinen Lenovo E50 -pöytäkone yhdistää Intel Pentium -neliydinsuorituskyvyn ja erillisen näytönohjaimen virranhallintajärjestelmään, joka optimoi kulut ja suorituskyvyn. HINTA ALKAEN: 230 ALV 0 % OMINAISUUDET Tehokas Pentiumin neliytiminen suorituskyky Windows 8.1 Erittäin nopea USB 3.0 -tiedonsiirto ja erillinen grafiikka 35 % virransäästöä 90/65 watin ulkoisella sovittimella yhdessä Power Manager - virranhallinnan kanssa LISÄVARUSTEET Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistö ja hiiri suomi Tuotenumero: 0A34032 Lenovon P950-kuulokkeet Tuotenumero: 57Y6605 Lenovon M0520-minikaiuttimet Tuotenumero: 57Y6360 Pentium -prosessori.

21 UUSI LENOVO E50-00 PC PALVELUT Takuun päivitykset parempaan Huolto paikan päällä Ei saatavilla kaikissa maissa Omassa kodissasi suoritettava helppo ja nopea korjauspalvelu pitää tietokoneesi aina käytettävissäsi ja tuottavuuden huipussaan Takuulaajennukset (kokonaiskesto 1 3 vuotta) Tämän kiinteäkestoisen ja kiinteäkuluisen palvelun avulla voit laskea tarkkaan tietokoneesi kulut, suojata arvokkaan sijoituksesi ja mahdollisesti vähentää omistuskuluja ajan kuluessa SUOSITELTU PALVELU 3 VUODEN POSTITUS/CCI 5WS0F82910 Alankomaat, Belgia, Irlanti, Iso-Britannia, Israel, Italia, Portugali, Ranska ja Sveitsi 5WS0F82911 Saksa 5WS0F82913 Espanja, Itävalta, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska Pentium -prosessori.

22 UUSI LENOVO S20-00 PC MONIPUOLINEN SUORITTAJA. EDULLINEN ALL-IN-ONE PK-YRITYSTEN TUOTTAVUUTEEN. All-in-one-tietokoneet ovat yleensä huippuhintaisia. Paitsi tämä. Ja huolimatta edullisesta hinnastaan S20 ei kitsastele ominaisuuksissa: 19,5-tuumainen näyttö, nopea grafiikkakortti, vankka tietoturva ja monipuolinen VESA-kiinnitys laitteen sovittamiseksi mihin tahansa toimistoympäristöön. HINTA ALKAEN: 335 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Pentium -prosessori Windows 8.1 Leveä 19,5-tuumainen näyttö ja monikäyttöinen VESA-kiinnike LISÄVARUSTEET Tässä jaksossa päivitetään piakkoin Tuotenumero: N/A Pentium -prosessori.

23 UUSI LENOVO S20-00 PC PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Pentium -prosessori.

24 THINKCENTRE E73 YKSI KONE. MONTA ROOLIA. ThinkCentre E73 on suunniteltu säästämään tilaa, ja sen selkeä muotoilu ja tehokas suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen pieniin toimistoihin. HINTA ALKAEN: 365 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessorit soveltuvat vaativimpienkin tehtävien hoitamiseen Windows 8.1 Minitorni ja pieni kotelo sopivat mukavasti mihin tahansa käyttöympäristöön Nopeampaa tiedonsiirtoa kiinteällä USB liitännällä sekä SSHD- ja SSD-asemilla LISÄVARUSTEET Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistön ja hiiren yhdistelmä Tuotenumero: 0A34032 ThinkCentre-jatkovarsi Tuotenumero: 57Y4352 ThinkVision LT2423 Tuotenumero: NA Core i7 -suoritin.

25 THINKCENTRE E73 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

26 THINKCENTRE M73 TINY MIKROPÖYTÄKONEET TÄYSILLÄ OMINAISUUKSILLA. Tämän pöytätietokoneen äärimmäisen kompakti, 1 litran vetoinen kotelo säästää uskomattomasti tilaa suorituskyvystä tinkimättä. HINTA ALKAEN: 385 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core -prosessori parempaan hallinnoitavuuteen Windows 8.1 Pöytäkonetta on helppo hallinnoida ja ylläpitää PC Cloud Manager 2:lla, yhdistettynä M73:een 1 l:n pöytäkone LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision L2251X -LCDnäyttö (22 tuumaa leveä) Tuotenumero: 2578HB6 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Lenovon langaton Ultraslim Plus - näppäimistö ja -hiiri Tuotenumero: 0A34032 Core i5 -suoritin.

27 THINKCENTRE M73 TINY PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 -suoritin.

28 THINKSTATION P300 LOPPUTULOKSENA ON BUDJETIN ERITTÄIN HYVÄ SUORITUSKYKY. TOM S HARDWARE Suorita toiminnalle ehdottoman tärkeitä tehtäviä edullisella P300-tietokoneella. Uusimpien Intel Xeon -prosessoreiden, NVIDIA Quadro -ammattilaisgrafiikan ja innovatiivisen Flexmoduulituen ansiosta voit mukauttaa sitä helposti. HINTA ALKAEN: 686 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Xeon -prosessorit ja NVIDIA Quadro - grafiikka antavat tehokasta suorituskykyä Windows 8.1 Pro FLEX-moduulin avulla saat ennennäkemätöntä joustavuutta sisään- ja ulostuloporttien mukauttamiseen Aidosti edullinen mille tahansa organisaatiolle, joka tarvitsee kätevän yhdistelmän suorituskykyä ja vastinetta rahoilleen LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision 60A4RAR1xx -LED-näyttö (30" leveä) Tuotenumero: 60A4-RAR1 Lenovon langaton Ultraslim Plus -näppäimistö ja hiiri Tuotenumero: 0A340xx Xeon -prosessori.

29 THINKSTATION P300 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat ThinkStationiasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Xeon -prosessori.

30 THINKPAD X240 JOKAINEN LIIKE KÄYTTÄJÄN PARAS YSTÄVÄ. LAPTOP Tämä ohut ja kevyt 12,5-tuumainen Ultrabook -kannettava on täydellinen liikkuvaan liiketoimintaan. Se on rakennettu vankaksi, ja voit työskennellä vähintään kymmenen tuntia ilman virtajohdon kytkentää. HINTA ALKAEN: 1058 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core vpro -prosessori, joka tehostaa liiketoimintasi tuottavuutta Windows 8.1 Koska sen paino on alle 1,36 kg ja paksuus 20,3 mm, sitä on ilo kantaa mukana Power Bridge -tekniikan ansiosta 6-kennoisen akun kesto yhdellä latauksella on jopa 17,4 tuntia LISÄVARUSTEET Lenovon ohut tallentava USB- DVD-asema Tuotenumero: 0A33988 Lenovon langaton laserhiiri Tuotenumero: 0A36188 Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33972 Core i5 vpro - prosessori.

31 THINKPAD X240 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

32 THINKPAD HELIX YLLÄTTÄVÄN OHUT LAITE, JOSSA TÄYSI KANNETTAVAN TIETOKONEEN SUORITUSKYKY. SLASHGEAR Sen ainutlaatuisessa muotoilussa yhdistyvät kannettavan ja taulumikron parhaat ominaisuudet, ja se mukautuu hetkessä tarpeisiisi. HINTA ALKAEN: 1530 ALV 0 % OMINAISUUDET 3. sukupolven Intel Core i7 -prosessori äärimmäistä suorituskykyä varten Windows 8.1 Muunneltava laite, jonka voi kääntää, taittaa tai jakaa kahteen osaan Suuritarkkuuksinen näyttö takaa erinomaisen katselukokemuksen. Näyttö on suojattu Corning Gorilla -lasilla LISÄVARUSTEET Lenovon USB 3.0 -telakka/- porttitoistin Tuotenumero: 0A33972 Lenovon langaton laserhiiri Tuotenumero: 0A36188 Lenovo Security -kaapelilukko Tuotenumero: 57Y4303 Core i7 -suoritin.

33 THINKPAD HELIX PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset. Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i7 -suoritin.

34 THINKCENTRE E93z AIO KEHITTYNYT ALL-IN-ONE - KONE YRITYSKÄYTTÖÖN. CRN Optimoitu antamaan pontta yrityskasvulle. Tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia tilaa säästävässä, virtaviivaisessa kuoressa, joka taipuu ja kääntyy haluttuun työskentelyasentoon. HINTA ALKAEN: 747 ALV 0 % OMINAISUUDET Tehonlähteenä 4. sukupolven Intel Core i7 - prosessori Windows 8.1 Kestävä 21,5-tuumainen, täysteräväpiirtoinen, ergonomisella UltraFlex-jalustalla varustettu 10 pisteen multitouch-infinity-näyttö Pidä työtila puhtaana. E93z tarvitsee käynnistyäkseen vain yhden virtajohdon ja alle 3 minuuttia LISÄVARUSTEET ThinkPad Compact Bluetooth -näppäimistö, sisältää TrackPointin Tuotenumero: 0B47187 MicroSaver Security -kaapelilukko Lenovolta Tuotenumero: 73P2582 Core i5 vpro - prosessori.

35 THINKCENTRE E93z AIO PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

36 THINKCENTRE M93p TINY MINIKOKOINEN JÄTTILÄINEN. SLASHGEAR Tämän pöytätietokoneen äärimmäisen kompakti, 1 litran vetoinen kotelo säästää uskomattomasti tilaa suorituskyvystä tinkimättä. HINTA ALKAEN: 622 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i5 vpro -prosessori parempaan hallinnoitavuuteen. Windows 8.1 Koe todentuntuinen videolaatu erillisellä näytönohjaimella. Vaihtoehtona jopa NVIDIA Quadro 410 LISÄVARUSTEET Lenovo ThinkVision L2251X -LCD-näyttö (22" leveä) Tuotenumero: 2578HB6 Lenovo sormenjälkitunnistimella varustettu USBnäppäimistö Tuotenumero: 73P4730 Core i5 vpro - prosessori.

37 THINKCENTRE M93p TINY PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core i5 vpro - prosessori.

38 THINKPAD W540 SE ON NOPEA, HILJAINEN, TYYLIKÄS JA KEVYT - LOISTAVA KONE. ENGADGET.COM Kannettava huippusuorituskykyä ja liikkuvuutta tarvitseville ammattilaisille. HINTA ALKAEN: 1630 ALV 0 % OMINAISUUDET 4. sukupolven Intel Core i7 -prosessori hoitaa monimutkaiset suunnittelu- ja animaatiotehtävät sekä runsaasti laskentatehoa vaativat työt yhdessä hujauksessa Optimus -teknologialla varustettu NVIDIA Quadro -grafiikka tasapainottaa ällistyttävän grafiikan ja akun Windows 8.1 LISÄVARUSTEET ThinkPad Pro Dock -telakka 65 watin vaihtovirtasovittimella Tuotenumero: 40A10065UK Lenovon langaton kosketuslevy Tuotenumero: 0A33909 Kohinaa vaimentavat ThinkPadnappikuulokkeet Tuotenumero: 0B47313 Core -prosessorit

39 THINKPAD W540 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat tietokonettasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Sinulla on käytettävissäsi puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyyden mukaan yhteydenottoon Lenovon edistyneen tason teknikoille, sähköonnettomuuksien jäljitykseen sekä eskaloinnin hallintaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan tietokonekustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Putosiko kone tai läikkyikö sen päälle jotakin? Ei huolta onnettomuusvauriosuoja auttaa Vahinkoja sattuu, mutta kalliilta, odottamattomilta korjauksilta voi myös suojautua. Lenovo suojaa konetta myös normaalikäytön kattavan takuun ulkopuolella tapahtuvilta vahingoilta, esimerkiksi pieniltä roiskeilta, putoamisilta, virtapiikeiltä tai integroidun näytön vaurioilta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Core -prosessorit

40 THINKSERVER TS440 MONIPUOLINEN PALVELINRATKAISU. Tämä erittäin tehokas palvelin tarjoaa houkuttelevan ratkaisun pienyrityksille yhdistämällä todellisen palvelinluotettavuuden laajaan skaalattavuuteen. HINTA ALKAEN: 939 ALV 0 % OMINAISUUDET Viimeisimmät Intel Xeon E v3 -prosessorit pystyvät hoitamaan kasvavien liikeyritysten tietojenkäsittelytarpeet Melutaso vain 32 db, eli laite on 20 % hiljaisempi kuin TS430 Jopa 32 Tt tallennustilaa pienyritysten vaativiin tarpeisiin Helppokäyttöinen hallintatyökalupaketti, joka helpottaa palvelimen käyttöönottoa, valvontaa ja hallintaa LISÄVARUSTEET ThinkServer 4 Gt DDR3L-1600 MHz (1Rx8) ECC UDIMM Tuotenumero: NA Xeon -prosessori.

41 THINKSERVER TS440 PALVELUT Miksi Lenovon palveluita kannattaa käyttää? Kattava valikoima palkittuja palveluita, jotka tukevat palvelintasi koko sen elinkaaren ajan Huollon suorittavat Lenovo-sertifioidut teknikot, Lenovon hyväksymiä osia käyttäen. Kukaan ei tunne laitteitamme meitä paremmin! Maailmanlaajuinen toimitusverkosto ja infrastruktuuri tarjoavat asiantuntemusta siellä, missä sitä eniten tarvitset Yhteys edistyneisiin teknikoihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Priority Technical Support -tuki tekee sinulle tärkeimmistä asioista meille tärkeimpiä asioita. Puheluiden uudelleenohjaus kiireellisyydestä riippuen Lenovon ylimmän tason teknikoille, elektronisten ongelmien seuranta ja eskaloinnin hallinta 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivänä viikossa Oman toimipaikan mukavuus ja laajennettu suojaus Laajennetut takuut (enintään 5 vuotta) tarjoavat kiinteäaikaista ja kiinteäkuluista suojausta, auttaen sinua laskemaan tarkkaan palvelinkustannustesi kuluarvion Takuulaajennukset/on-site-takuu voivat maksimoida toiminta-aikaa ja tuottavuutta kätevän ja nopean, omassa toimipaikassasi suoritettavan korjauspalvelun kautta Äärimmäistä tietoturvaa Keep Your Drive -kiintolevynvarmennuspalvelulla levyasemasi ja tietosi pysyvät hallussasi suurimman mahdollisen tietoturvan ja suojan varmistamiseksi. (Ei saatavilla kaikilla alueilla) Xeon -prosessori.

42 LENOVOEMC PX4-400D "INTUITIIVINEN RAJAPINTA. RAJATON SKAALATTAVUUS." SLASHGEAR Tässä uudessa, erittäin suorituskykyisessä työpöytä-naskoneessa yhdistyvät edistynyt tietosuoja, tietojen jakaminen sekä LifeLine -käyttöjärjestelmän yksinkertaisuus ja teho. HINTA ALKAEN: 530 ALV 0 % OMINAISUUDET Intel Atom -suoritin D2701, jossa on 2 Gt DDR3 RAM -muistia ja jopa 16 Tt tallennustilaa Sisäänrakennettu McAfee VirusScan yrityksille tarjoaa viruksentorjuntaa Sisäänrakennettu Acronisin True Image Lite 2013 automatisoituun ja jatkuvaan varmuuskopiointiin ja palautukseen LISÄVARUSTEET Milestone Arcusilla varustetut verkkovideotallentimet Tuotenumero: Vaihdettavat osat Tuotenumero: Atom -prosessori.

hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3.

hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3. Lenovo suosittelee -käyttöjärjestelmää. Vapauttavaa hallintaa. LISÄTIETOJA TÄSTÄ LENOVON TEKNISESTÄ IHMEESTÄ ON SIVULLA 3. 09 23 16 50 35 Sisältää Intel Core i7 prosessorin. MONIMUOTOLAITTEET KANNETTAVAT

Lisätiedot

www.lenovo.com/partners

www.lenovo.com/partners KÄYTÄNNÖN opas jälleenmyyjille 2013 Lenovon kumppanuusverkosto Liiketoimintaa helposti Ilmaista markkinointimateriaalia Nopeat hyvitysmaksut Palkittuja tuotteita Asiakkaiden houkuttelu kanavalle TÄSSÄ

Lisätiedot

HP:n tuote-esite pienyrityksille

HP:n tuote-esite pienyrityksille HP:n tuote-esite pienyrityksille Avara taivas, pieni lentokone? Euroopassa toimii yli 12 miljoonaa pientä ja keskisuurta yritystä. Tässä joukossa saatat toisinaan tuntea olevasi kuin pikkulintu suuressa

Lisätiedot

kannettavat Heinäkuu 09

kannettavat Heinäkuu 09 Toshiba suosittelee: Windows Vista Business Toshiba kannettavat Heinäkuu 09 Tutustu Portégé R600 -malliin Esittelyssä Tecra R10 Satellite Pro S300/L Rahat takaisin -takuu Portégé R600 on tyylikäs, erittäin

Lisätiedot

Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas

Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Kannettavien yritystietokoneiden osto-opas Toshiballa on laaja valikoima kannettavia yritystietokoneita, jotka on suunniteltu erilaisten käyttäjien ja työskentelytyylien

Lisätiedot

161 euroa kuussa (leasinghinta)

161 euroa kuussa (leasinghinta) E X P R E S S S E L L E R SÄÄSTÄ JOPA 35 % IBM EXPRESS SELLER IBM SYSTEM X3650 M3 -KEHIKKOPALVELIMELLA Intel Xeon -suoritin saa ydinsovelluksillasi aikaan erinomaisen tuottavuuden hyvin alhaiseen hintaan.

Lisätiedot

Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä. HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille

Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä. HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille Esite Pidä liiketoimintasi pyörimässä HP:n pienyrityspalvelut tietokoneiden sekä kuva- ja tulostusratkaisujen käyttäjille Sisällysluettelo 3 Johdanto 4 Tietokonepalvelut antavat sinun keskittyä olennaiseen

Lisätiedot

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV 949.90 85.60 /kk LG 47LM649S Cinema 3D Full HD -television äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön.

Lisätiedot

NEWZ 1 2005 Businessforumin asiakaslehti

NEWZ 1 2005 Businessforumin asiakaslehti BF NEWZ 1 2005 Businessforumin asiakaslehti HANSEL-SOPIMUS HELPOTTAA OSTAMISTA SIVU 6 MONIYDIN- PROSESSOREISTA TUPLASTI TEHOA SIVU 14 *TYÖVOITTO H A NTEIK A CHI!* IT-BISNES JA KARATE YHDISTÄVÄT OTAVAN

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Asiakkaan kokoisia ratkaisuja. Avaa ja tutustu!

Data Groupin asiakaslehti. Asiakkaan kokoisia ratkaisuja. Avaa ja tutustu! Data Groupin asiakaslehti Asiakkaan kokoisia ratkaisuja Avaa ja tutustu! Parempaa palvelua olkaa hyvä! Data Group Helsinki Aames Oy on vuonna 1944 perustettu IT-palveluita tarjoava yritys pääkaupungin

Lisätiedot

Web-sivusto: www.toshiba.fi. Toshiba Mini. malleja

Web-sivusto: www.toshiba.fi. Toshiba Mini. malleja Toshibakannettavat Toukokuu 2009 Uusia kannettavia malleja AMD-suorittimet Rahat takaisin -takuu Toshiba Mini NB200 Tutustu uusiin jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuihin ja isolla näytöllä varustettuihin

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu KATTAVA TIETO- PAKETTI! Aktiivinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

BUSINESSFORUM TOIMII KOKO SUOMESSA

BUSINESSFORUM TOIMII KOKO SUOMESSA 1 2007 Businessforumin asiakaslehti BUSINESSFORUM TOIMII KOKO SUOMESSA TOIMIPISTEET AVATTU JYVÄSKYLÄÄN, LAHTEEN, LAPPEENRANTAAN, TAMPEREELLE JA VAASAAN SIVU 10 MAC-MIEHEMME HULLAANTUI VARIAN 40 IMACIN

Lisätiedot

Mobiilikäytön liiketoimintaa edistävien etujen havainnollistamiseksi tässä raportissa tarkastellaan kolmea keskeistä näkökohtaa:

Mobiilikäytön liiketoimintaa edistävien etujen havainnollistamiseksi tässä raportissa tarkastellaan kolmea keskeistä näkökohtaa: RAPORTTI Toshiban laatu tuo lisäarvoa yrityskäytön tarpeisiin Yrityksille, jotka pyrkivät säilyttämään kilpailuetunsa tai parantamaan sitä, mobiilikäytön eduilla on yhä tärkeämpi merkitys menestyksen kannalta.

Lisätiedot

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium- ja Standard-versioille

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium- ja Standard-versioille Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium- ja Standard-versioille Kattava tietojen turvaamisen ja palauttamisen ratkaisu Microsoft Windows Small Business Server -palvelimille Pienyritykset

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 3 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 4 Tutustuminen

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 4 Tietokoneen peruskäyttö 5 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Tietokoneen sijoituspaikka... 5 Kaapelit... 5 Tietokoneen puhdistaminen... 5 Tietokoneen

Lisätiedot

Acer Aspire 1710 -Sarja. Käyttöohjekirja

Acer Aspire 1710 -Sarja. Käyttöohjekirja Acer Aspire 1710 -Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2004 Kaikki Oikeudet Pidätetään Acer Aspire 1710 -Sarjan Kannettavan Tietokoneen Käyttöohjekirja Julkaistu ensimmäisen kerran: helmikuu 2004 Näihin

Lisätiedot

TÖISSÄ VOI OLLA KIVAA

TÖISSÄ VOI OLLA KIVAA TÖISSÄ VOI OLLA KIVAA KIVEÄ HAKATESSA VOI HAAVEILLA TEMPPELISTÄ SIVU 10 3 2006 Businessforumin asiakaslehti ÄLÄ NUOKU VALVONTATÖISSÄ, PISTÄ PURKKI HOMMIIN SIVU 24 HELPPO KEINO ALENTAA TULOSTAMISEN KUSTANNUKSIA:

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Paikallinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 3 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 3 Tutustuminen omaan tietokoneeseen...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VERBATIM-KIINTOLEVYT

KÄYTTÖOHJE VERBATIM-KIINTOLEVYT KÄYTTÖOHJE VERBATIM-KIINTOLEVYT Rev. 202 Hyvä käyttäjä Kiitos, kun olet valinnut Verbatim-kiintolevy ulkoiseksi tallennuslaitteeksi. Jotta saisit parhaan hyödyn tuotteestasi, suosittelemme tämän käyttöohjeen

Lisätiedot

TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA

TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA Pidä tämä käyttöohje aina saatavilla oman tietokoneesi läheisyydessä. Säilytä tämä käyttöohje sekä laitteen pakkaus siltä varalta, että myydessäsi tietokoneesi

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tuotteen rekisteröinti 2 Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen

Lisätiedot

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012 From the Heart TUNTURIN AINUTLAATUISIA INNOVAATIOITA Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA

TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVIA HUOMAUTUKSIA Pidä tämä käyttöohje aina saatavilla oman tietokoneesi läheisyydessä. Säilytä tämä käyttöohje sekä laitteen pakkaus siltä varalta, että myydessäsi tietokoneesi

Lisätiedot

Acer Aspire 1360 / 1520 -Sarja. Käyttöohjekirja

Acer Aspire 1360 / 1520 -Sarja. Käyttöohjekirja Acer Aspire 1360 / 1520 -Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2004 Kaikki Oikeudet Pidätetään Acer Aspire 1360 / 1520 -Sarjan Kannettavan Tietokoneen Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Elokuu 2004

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 3 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 3 Tutustuminen

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 65 Tietokoneen peruskäyttö 66 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 66 Turvallisuusohjeet... 66 Tietokoneen turvallinen käyttäminen.. 66 Tutustuminen

Lisätiedot