Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika klo Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi Aila, poistui klo Heikkilä Juha Heikkinen Setti Immonen Tyyne Kaltiola Pekka Kopperoinen Juuso Patronen Kaija Pyykkönen Inna, varajäsen Ruuttunen Tuomo Muut osallistujat Hurskainen Timo, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Matilainen Anne, diakonian viranhaltija, poistui klo Rissanen Kirsi, sihteeri Rönkä Kaisa, tiedottaja Sistonen Toivo, talousjohtaja, poistui :n käsittelyjen ajaksi Toppinen Ari, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ALLEKIRJOITUKSET KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Allekirjoitukset Puheenjohtaja MARKO MIETTINEN Marko Miettinen Kajaani PEKKA KALTIOLA Pekka Kaltiola Sihteeri KIRSI RISSANEN Kirsi Rissanen JUUSO KOPPEROINEN Juuso Kopperoinen PÖYTÄKIRJA NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka klo 9 15 kirkkoherranvirasto Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on ollut kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Todistaa

2 ASIALISTA Laatimispäivämäärä Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT Aika klo Paikka Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Sivu nro 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 4 Työjärjestys 4 5 Naksu -hanke 5 6 Taloussääntö 6 7 Vahtimestarin viran lakkauttaminen 7 8 Toimistosihteerin viran lakkauttaminen 8 9 Talousjohtajan irtisanoutuminen 9 10 Talousjohtajan viran julistaminen haettavaksi Toimistotilan vuokraaminen seurakunnan olohuoneeksi Kirkkoneuvoston edustaja kasvatustoiminnan johtokuntaan Hannusrannan metsästysseuran anomus rajoitetun hirvenmetsästysoikeuden myöntämisestä Paltaniemen kirkon vuokraussopimus vuosille Suntion ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena Henkilöstöasia, ei julkinen Henkilöstöasia, ei julkinen Ilmoitus toimen vastaanottamisesta Ilmoitusasiat Oikaisuvaatimusohjeet Kokouksen päätös 22 PUHEENJOHTAJA MARKO MIETTINEN Marko Miettinen kirkkoherra

3 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto: Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi Aila, poistui klo Haverinen Minna-Liisa Heikkilä Juha Heikkinen Setti Immonen Tyyne Kaltiola Pekka Kopperoinen Juuso Patronen Kaija Ruuttunen Tuomo Saukkonen Kari Muut läsnäolijat: Hurskainen Timo, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Matilainen Anne, diakonian viranhaltija, poistui klo Rissanen Kirsi, sihteeri Rönkä Kaisa, tiedottaja Sistonen Toivo, talousjohtaja, poistui :n käsittelyjen ajaksi Toppinen Ari, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Poissa: Haverinen Minna-Liisa, tilalla Pyykkönen Inna Saukkonen Kari

4 Kirkkoneuvosto Kokouksen avaus Aluksi puheenjohtaja piti alkuhartauden ja veisattiin virsi 536:2 4, minkä jälkeen hän avasi kokouksen Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja: Kokous todetaan laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kirkkoneuvosto: Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Kirkkoneuvosto Pöytäkirjantarkastajien valinta Kirkkoneuvoston ohjesäännön 3 luvun 15 :n 1 momentti: Kirkkoneuvoston pöytäkirjan allekirjoittaa kokouksen puheenjohtaja ja varmentaa sihteeri. Pöytäkirja tarkastetaan heti tai sen tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua jäsentä. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Pekka Kaltiola ja Juuso Kopperoinen. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Kirkkoneuvosto: Valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Pekka Kaltiolan ja Juuso Kopperoisen Työjärjestys Kirkkoneuvosto: Hyväksyi esityslistan työjärjestyksekseen, siten muutettuna, että päätti yksimielisesti käsitellä lisälistan asian Ilmoitus toimen vastaanottamisesta asiana 18 ennen ilmoitusasioita, Talousjohtajan viran julistaminen haettavaksi yhteydessä talousjohtajan viran hakuilmoituksen sekä ilmoitusasioissa Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin yleiskirjeet ja Veijo Laurosen ilmoitus seurakunnalle.

6 Kirkkoneuvosto Naksu -hanke Kajaanin seurakunta on yhdessä Kajaanin aikuissosiaalityön, Kajaanin Tukiasuntoyhdistys ry:n, Sospedsäätiön Kainuun kulttuuripaja Marilynin ja Kärpäntellinki ry:n kanssa käynnistämässä NAKSU hanketta (nuorten asumisen ohjaus ja kokonaisvaltainen sosiaalinen uudistuminen). Hankerahoitusta haetaan ESR:ltä (Euroopan sosiaalirahasto) vuosille ja hankkeen kohderyhmänä ovat kajaanilaiset vuotiaat asunnottomat nuoret aikuiset. Alustava Naksu hankekuvaus liite 1 Lisätietoja asiasta antavat kirkkoherra Marko Miettinen puh. (08) , gsm ja sähköposti: marko.miettinen@evl.fi sekä diakonian viranhaltija Anne Matilainen gsm ja sähköposti: anne.matilainen@evl.fi. Puheenjohtaja: Diakoniaviranhaltija Anne Matilainen kertoo kirkkoneuvoston jäsenille Naksu hankkeesta ja kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedoksi. Kirkkoneuvosto: Merkitsi tiedoksi. Kirkkoneuvosto päätti, että diakonian viranhaltija Anne Matilainen voi käyttää 50 %:a (viisikymmentä) työajasta hankkeessa toimimiseen, mikäli ESR myöntää hankerahoituksen. Diakonian viranhaltija Anne Matilainen poistui kokouksesta klo tämän asian käsittelyn aikana.

7 Kirkkoneuvosto Taloussääntö Kirkkoneuvoston ohjesääntö uudistettiin viime vuonna. Uudistettu ohjesääntö tuli voimaan tämän vuoden alusta. Keskeisimpiä uudistuksia ohjesäännössä on se, ettei kirkkoneuvosto jakaudu enää taloudelliseen jaostoon. Taloudellisen jaoston tehtävät on jaettu kirkkoneuvostolle ja talousjohtajalle. Kirkkoneuvoston ohjesäännössä tapahtuvien muutosten myötä seurakunnan taloussääntö on syytä tarkistaa vastaamaan sitä. On tärkeää, että seurakunnan ohjeja johtosäännöt ovat lain vaatimusten mukaisia, ajantasaisia ja mahdollisimman aukottomia eivätkä ne ole keskenään ristiriidassa. Tällä hetkellä voimassa oleva taloussääntö on tullut voimaan Sen jälkeen muutoksia on tullut mm. kirkkojärjestykseen, kirjanpitolakiin ja hankintalakiin. Taloussäännön päivittämisen pohjana on käytetty kirkkohallituksen virastokollegion hyväksymää seurakuntien taloussääntömallia. Voimassa oleva taloussääntö liite 2 Luonnos uudeksi taloussäännöksi liite 3 Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Toivo Sistonen, puh. (08) , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi. Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy luonnoksen Kajaanin seurakunnan uudeksi taloussäännöksi ja kumoaa samalla voimassa olevan taloussäännön. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti.

8 Kirkkoneuvosto Vahtimestarin viran lakkauttaminen Kirkkoneuvoston hyväksymässä Kajaanin seurakunnan henkilöstöstrategiassa on arvioitu, että vuosina henkilöstön arvioitu vähentämistarve on 6 7 vakinaista palvelussuhdetta. Henkilöstön vähentäminen on osa seurakunnan talouden sopeuttamiskeinoja. Henkilöstöstrategiaan on myös kirjattu, että vähennyksiä joudutaan tekemään kaikilla toimialoilla. Kajaanin seurakunnan kiinteistöhallinnon puolella on seitsemän vahtimestarin virkaa ja ylivahtimestarin virka. Puistolan seurakuntakodin vahtimestarina työskennellyt Eeva-Liisa Kilpeläinen irtisanoutui seurakunnan palveluksesta alkaen. Siitä lähtien yksi vahtimestarin virka on ollut täyttämättä. Tällä hetkellä Puistolan seurakuntakoti on vuokrattu Kajaanin kaupungille päivähoitotoimintaa varten. Kaupungin vuokrasopimus päättyy Seurakunta harkitsee Puistolan seurakuntakodin myymistä, koska seurakunnalla ei ole tilan käytölle tarvetta. Vahtimestareiden tämänhetkiset työtehtävät pystytään hoitamaan nykyisellä henkilöstöllä, joten vahtimestarin viran säilyttämiselle ei ole tarvetta. Tarvittaessa seurakunta käyttää vahtimestareiden työtehtävien hoitamiseen tilapäistyövoimaa. Lisätietoja asiasta antavat talousjohtaja Toivo Sistonen, puh. (08) , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi ja kiinteistöpäällikkö Juha Vornanen, puh. (08) , gsm , sähköposti: juha.vornanen@evl.fi. Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää yksimielisesti kirkkovaltuustolle, että 1 (yksi) vahtimestarin virka lakkautetaan lukien. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti.

9 Kirkkoneuvosto Toimistosihteerin viran lakkauttaminen Kirkkoneuvoston hyväksymässä Kajaanin seurakunnan henkilöstöstrategiassa on arvioitu, että vuosina henkilöstön arvioitu vähentämistarve on 6 7 vakinaista palvelussuhdetta. Henkilöstön vähentäminen on osa seurakunnan talouden sopeuttamiskeinoja. Henkilöstöstrategiaan on myös kirjattu, että vähennyksiä joudutaan tekemään kaikilla toimialoilla. Taloustoimistossa on talousjohtajan viran lisäksi kaksi toimistosihteerin virkaa, taloussihteerin-, kirjanpitäjän-, palkanlaskijan- ja kassanhoitajan virka. Taloustoimiston yksi toimistosihteerin virka on tällä hetkellä täyttämättä toimistosihteerin jäätyä eläkkeelle Tätä virkaa ei ole tarkoitus täyttää, joten se voidaan lakkauttaa. Lisätietoja asiasta antavat talousjohtaja Toivo Sistonen, puh. (08) , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi. Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että taloustoimiston toimistosihteerin 1 (yksi) virka lakkautetaan lukien. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti.

10 Kirkkoneuvosto Talousjohtajan irtisanoutuminen Talousjohtaja Toivo Sistonen on päivätyllä kirjeellä ilmoittanut Kajaanin seurakunnan kirkkovaltuustolle eroavansa Kajaanin seurakunnan talousjohtajan tehtävästä eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Virkasuhteen viimeinen päivä on Lisätietoja asiasta antaa kirkkoherra Marko Miettinen puh. (08) , gsm ja sähköposti: marko.miettinen@evl.fi Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se myöntää Toivo Sistoselle eron talousjohtajan virasta lukien. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti. Talousjohtaja Toivo Sistonen poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi.

11 Kirkkoneuvosto Talousjohtajan viran julistaminen haettavaksi Kajaanin seurakunnan talousjohtaja jää eläkkeelle alkaen. Kajaanin seurakunnan talousjohtajan virka voidaan täyttää alkaen. Voimassa oleva talousjohtajan viran johtosääntö liite 4 Luonnos uudeksi talousjohtajan viran johtosäännöksi liite 5 Lisätietoja asiasta antaa kirkkoherra Marko Miettinen puh. (08) , gsm , sähköposti: marko.miettinen@evl.fi ja taloussihteeri Auli Ohtonen gsm , sähköposti: auli.ohtonen@evl.fi. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se 1. kumoaa Kajaanin seurakunnan talousjohtajan johtosäännön, joka on tullut voimaan , ja hyväksyy luonnoksen Kajaanin seurakunnan uudeksi talousjohtajan johtosäännöksi liite nro 5 mukaisena ja määrää sen voimaan lukien. 2. Kajaanin seurakunnassa julistetaan haettavaksi talousjohtajan virka mennessä. Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakouluasteen tutkinto, perehtyneisyys seurakunnan tai muun julkishallinnon hallinto- ja talousasiain hoitoon sekä kokemus esimiestehtävistä. Hakuilmoitus julkaistaan Kauppalehdessä, Koti- Kajaanissa, Kotimaa-lehdessä, Kajaanin seurakuntalehdessä, Evl.fi:n ja mol.fi rekrytointisivuilla, seurakunnan internetsivuilla ja kirkkoherranviraston ilmoitustaululla. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se täyttää talousjohtajan viran 6 kuukauden koeajalla sekä määrittelee talousjohtajan viran tehtävän peruspalkaksi johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon J50 -hinnoitteluryhmään Virkaan valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä voimassa oleva lääkärintodistus terveydentilastaan.

12 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti. Talousjohtaja Toivo Sistonen oli poissa kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajan.

13 Kirkkoneuvosto Toimistotilan vuokraaminen seurakunnan olohuoneeksi Kajaanin seurakuntaa kannustettiin vuonna 2014 olleessa piispantarkastuksessa kehittämään vapaaehtoistyötä ja miettimään uudenlaisia jalkautumisen muotoja. Monissa suurissa kaupungeissa, kuten esimerkiksi Kuopiossa ja Oulussa, on olohuoneen kaltaisista tiloista hyviä kokemuksia. Tämä uusi tila olohuone voi parhaassa tapauksessa vastata näihin molempiin piispan esittämiin haasteisiin myönteisellä tavalla. Olohuoneen on tarkoitus olla avoimien ovien tila kaikille ja kaikenikäisille ihmisille. Ajatuksena on, että olohuone on seurakunnan omista tiloista erillinen tila. Tuolloin se palvelee myös niitä, joilla kynnys tulla seurakunnan muihin tiloihin, on korkea. Erillinen tila mahdollistaa myös aivan uudenlaisen toiminnan kehittämisen. Erityisesti uudenlaiset musiikkityön muodot ja nuorten aikuisten parissa tehtävä työ tulevat mahdollisiksi. Toiminnan on tarkoitus alkaa syksyllä Seurakunnan omista tiloista ulkopuolinen tila mahdollistaa myös viikoittaiset päivystykset, ne avoimet ovet, joihin useat työmuodot ovat osoittaneet innokkuuttaan sitoutua. Mahdollisuus käyttää monia koulutettuja, mutta toimettomia vapaaehtoistyöntekijöitä päivystysvuoroissa, on mahdollista. Olohuoneen kalusteet tulevat käyttöön vuokranantajalta ja vuokranantaja on luvannut laittaa tilan puitteiltaan kuntoon, mm. maalata seinät ja asentaa gallerialistat. Seurakunnan ei tarvitse tehdä tilaa varten suuria investointeja. Pohjapiirros liite 6 Lisätietoja asiasta antaa kirkkoherra Marko Miettinen puh. (08) , gsm ja sähköposti: marko.miettinen@evl.fi Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää, että Kajaanin seurakunta vuokraa Osuuskauppa Maakunnalta huoneiston 116 m 2 osoitteessa Kauppakatu 11 ryhmien kokoontumiseen alkaen yhden vuoden (1) vuokrasopimuksella vuokran ollessa 1.200,00 euroa kuukaudessa.

14 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto: Päätti, että seurakunta vuokraa Osuuskauppa Maakunnalta huoneiston 116 m 2 osoitteessa Kauppakatu 11 ryhmien kokoontumiseen alkaen yhden vuoden (1) vuokrasopimuksella sekä päätti, että seurakunta luopuu Kainuun Opiskelija-asunnot Oy:ltä vuokratusta toimistotilasta osoitteessa Pohjolankatu 28 A 5.

15 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston edustaja kasvatustoiminnan johtokuntaan Johtokuntien johtosäännön 3 luvun 12 :n 2 momentti: Kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja kirkkoneuvoston edustajalla on oikeus olla läsnä johtokunnan kokouksessa ja käyttää siinä puhevaltaa sekä oikeus antaa mielipiteensä pöytäkirjaan merkittäväksi. Kirkkoneuvosto valitsi Kari Saukkosen kirkkoneuvoston edustajaksi kasvatustoiminnan johtokuntaan. Kari Saukkonen on estynyt hoitamasta tehtävää toistaiseksi. Lisätietoja asiasta antaa kirkkoherra Marko Miettinen puh. (08) , gsm , sähköposti: marko.miettinen@evl.fi. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan edustajan kasvatustoiminnan johtokuntaan Kari Saukkosen tilalle ajalle, jolloin hän on estynyt hoitamasta tehtävää. Kirkkoneuvosto: Valitsi kirkkoneuvoston edustajaksi kasvatustoiminnan johtokuntaan Kari Saukkosen poissaolon ajalle Timo Karppisen.

16 Kirkkoneuvosto Hannusrannan metsästysseuran anomus rajoitetun hirvenmetsästysoikeuden myöntämisestä Hannusrannan metsästysseuran sihteeri Juha Puurosen seurakunnalle osoitettu sähköposti: Maa-alueen vuokraaminen. Hannusrannan metsästysseura on kiinnostunut jatkamaan vuokrasopimusta samoilla ehdoilla kuin aikaisemmin Kajaanin seurakunnan kanssa. Seurakunta omistaa Joutenlammen ympäristössä tilan Joutenlampi RN:o 17:160. Pinta-ala on yhteensä 38 ha. Seurakunta on vuokrannut Hannusrannan metsästysseura ry:lle rajoitetun hirvenmetsästysoikeuden Joutenlammen ympärillä oleville seurakunnan maille vuodesta 1989 alkaen. Kirkkoneuvoston ohjesäännön 4. luvun 18 :n 23. kohta: antaa seurakunnan maa- ja vesialueita vuokralle enintään viiden vuoden ajaksi; Sopimus liite 7 Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Toivo Sistonen puh. (08) , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi. Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto jatkaa Hannusrannan metsästysseura ry:n kanssa tehtyä sopimusta rajoitetusta hirvenmetsästysoikeudesta seurakunnan omistamalla em. maa-alueella ajalle (viisi vuotta) seuraavin ehdoin: metsästysaseiden käyttö maa-alueella ja tuonti maa-alueelle on sallittu ainoastaan haavoittunutta hirveä jäljittäessä, maa-alueella ei saa suorittaa varsinaista hirvenmetsästystä ja siihen liittyvää ajotoimintaa, maa-alueelle kaatunut hirvi saadaan noutaa pois sekä haavoittuneen hirven jäljitys ja lopettaminen maa-alueella on sallittu, vaarantamatta alueella olevien muiden henkilöiden turvallisuutta. Koska hirvenmetsästysoikeus on rajoitettu, seurakunta ei peri vuokraa. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti.

17 Kirkkoneuvosto Paltaniemen kirkon vuokraussopimus vuosille Tilaisuudet Paltaniemen kirkossa liite 8 Sopimusluonnos liite 9 Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Toivo Sistonen puh. (08) , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi. Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää jatkaa Paltaniemen kirkon vuokrausta vuosille vuosivuokran ollessa 5 000,00 euroa ja hyväksyä liitteen mukaisen sopimuksen. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti. Aila Alasalmi poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana klo

18 Kirkkoneuvosto Suntion ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus , liite 5 Sopimus nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkauksesta 1 Soveltamisala 1 mom. Sopimuksen tarkoittama työntekijä Sen estämättä, mitä Kirkon yleisessä virka- ja työehtosopimuksessa on sovittu työntekijän palkkauksen määräytymisestä, seurakunta voi määritellä täysin työkykyisen 17 vuotta täyttäneen työsuhteisen työntekijän varsinaisen palkan tämän sopimuksen mukaisesti, kun 1) työntekijäksi otetaan teologian-, kanttori-, nuorisotyönohjaaja- ja diakoniaopiskelija opiskelualansa mukaisiin tehtäviin enintään 6 kuukauden pituiseen työsuhteeseen, 2) seurakuntaan ammatillisesta koulutuksesta annetun lain (630/1998) tarkoittamaan määräaikaiseen työsuhteeseen (oppisopimus) otetaan työntekijä, joka ei ole ollut seurakunnan palveluksessa samalla tai vastaavalla ammattialalla välittömästi ennen oppisopimuksen solmimista, 3) kausiluontoiseen keittiö-, kiinteistönhoito-, toimisto- ja hautausmaatyöhön otetaan enintään 6 kuukauden pituiseen työsuhteeseen koululainen tai opiskelija tai muu näihin rinnastettava henkilö, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito (nuoret kausityöntekijät) 2 mom. Sopimuksen tarkoittama työnantaja Mitä tässä sopimuksessa on sanottu seurakunnasta, koskee vastaavasti seurakuntayhtymää, tuomiokapituleja ja kirkkohallitusta. Soveltamisohje 1-2 mom: Varsinainen palkka voidaan määrittää tämän sopimuksen mukaisesti silloin, kun työntekijän tehtävät ja palvelussuhde ovat 1 momentissa sanotun mukaiset. Lisäksi edellytetään, että työntekijä on 17 vuotta täyttänyt ja täysin työkykyinen. Leena Rönkkö anoo mahdollisuutta suorittaa suntion ammattitutkintoa oppisopimuskoulutuksena Kajaanin seurakunnassa. Oppisopimusaikanaan Leena Rönkkö tekee suntion tehtäviä ja sijaisuuksia pääkirkossa sekä tarvittaessa Paltaniemen kuvakirkossa, Valon Kappelilla ja vanhalla siunauskappelilla. Lisäksi Leena Rönkkö tekee seurakuntakotien vahtimestareiden sijaisuuksia. Oppisopimuskeskus maksaa seurakunnalle korvausta 60,00 euroa/kk ja TE-keskukselta on mahdollista hakea palkkatukea palkkakustannuksiin. Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Toivo Sistonen puh , gsm , sähköposti: toivo.sistonen@evl.fi ja kiinteistöpäällikkö Juha Vornanen gsm , sähköposti: juha.vornanen@evl.fi. Kirkkoneuvoston päätös liite 10

19 Kirkkoneuvosto Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä Leena Rönkön suntion ammattitutkinnon oppisopimuskoulutukseen alkaen, koulutuksen ajaksi, jonka kesto on noin 2 vuotta (kaksi) sekä määrittelee hänen palkaksi 1.267,39 /kk (KirVESTES mukaan palkkaus ,09) sekä määrää oppimisen ohjaajaksi ylivahtimestari Marjatta Ikosen. Kirkkoneuvosto: Hyväksyi yksimielisesti.

20 Kirkkoneuvosto Henkilöstöasia, ei julkinen

21 Kirkkoneuvosto Henkilöstöasia, ei julkinen

22 Kirkkoneuvosto Ilmoitus toimen vastaanottamisesta Paula Sirviö on ilmoittanut kirkkoneuvostolle/kirkkoherralle osoittamassaan kirjeessään ottavansa vastaan Karoliinan Kamarin toiminnanohjaajan toimen alkaen. Lisätietoja asiasta antaa kirkkoherra Marko Miettinen puh , gsm , sähköposti: Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoituksen tiedoksi. Kirkkoneuvosto: Merkitsi tiedoksi Ilmoitusasiat Piispa Jari Jolkkosen kirje liite 11 Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin kirjeet: nro 1075 viranhoitomääräys pastori Matti Oikariselle V kappalaisen viran hoitamiseen ajalle nro 1083 viranhoitomääräys pastori Jukka Kekille Kajaanin seurakunnan II kappalaisen virkaan lukien kuuden kuukauden koeajalla. Pastori Matti Oikarisen viranhoitomääräys Kajaanin seurakunnan II kappalaisen virkaan päättyy Tiedoksi Kajaanin seurakunnalle V seurakuntapastori Veijo Laurosen Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille osoittama kirje: Sanoudun irti Kajaanin seurakunnan V seurakuntapastorin virasta Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi ja asianmukaisessa järjestyksessä toteutettavaksi. Kirkkoneuvosto: Merkitsi tiedoksi ja asianmukaisessa järjestyksessä toteutettavaksi.

23 Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimusohjeet Liitettiin pöytäkirjaan Kokouksen päätös Lopuksi veisattiin virsi 351:3 5 ja puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali.

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali. PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 9.2.2016 klo 17 17.40 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali. Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto. PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016. Päivämäärä klo Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2

Kirkkoneuvosto. PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016. Päivämäärä klo Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2 PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 15.12.2016 klo 17.15 17.21 Paikka Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Miettinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 23.5.2017 klo 17 18.32 Kokouspaikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 17.2.2015 klo 17 18.35 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 21.2.2017 klo 17 18.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

25.4.2013 klo 18.00 18.50

25.4.2013 klo 18.00 18.50 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Taloudellinen jaosto KOKOUSTIEDOT Aika 25.4.2013 klo 18.00 18.50 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Leppänen Osmo, puheenjohtaja Alasalmi Aila,

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto.

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto. PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 26.4.2016 klo 17 19.58 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto. Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 21.5.2013 klo 18 20.20 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 9.2.2016 klo 19.05 19.20 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 28.4.2015 klo 17 20.30 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 18.4.2016 klo 18.00 18.40 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 18.1.2017 klo 18.00 18.46 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 30.8.2016 klo 17 18.20 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 11/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 8.11.2016 klo 17 19.40 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 20.1.2015 klo 17 18.43 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Taloudellinen jaosto. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014. 13.2.2014 klo 18 19.25

Taloudellinen jaosto. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014. 13.2.2014 klo 18 19.25 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Taloudellinen jaosto KOKOUSTIEDOT Aika 13.2.2014 klo 18 19.25 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Juntunen Hannu, puheenjohtaja Heikkinen Setti

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 18.6.2013 klo 17 18.35 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Heikkinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 13.6.2017 klo 17 18.45 Kokouspaikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 9/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 20.9.2016 klo 17 18.01 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 24.11.2015 klo 17 19.39 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Miettinen Marko, puheenjohtaja

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 4/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 18.4.2017 klo 17 19.27 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 10/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 18.10.2016 klo 17 19.00 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 19.12.2016 klo 18.00 19.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 31.1.2017 klo 17 19.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali.

Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali. PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 3.5.2016 klo 17 19.53 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali. Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 28.3.2017 klo 17 19.50 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 10/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 10.11.2015 klo 17 20.38 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Alasalmi

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 10.1.2017 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 18.5.2015 klo 18 19.52 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja, Alasalmi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 10/2014 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 30.12.2014 klo 18 19.47 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Heikkinen

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 3/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -"- Jukka Kämäräinen - - Alpo Partanen Pertti Sirviö

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 3/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -- Jukka Kämäräinen - - Alpo Partanen Pertti Sirviö Kirkkoneuvosto 1.6.2016 1 ( 5 ) Kokousaika 1.6.2016 kello 18.00 20.35. Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Pirjo Juntunen varapuheenjohtaja Arja Roivainen jäsen Heikki Karjalainen -"- Jukka

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika Torstai 25.1.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 1/2017 Kokousaika Tiistai 17.1.2017 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 10.12.2014 klo 18 19.30 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1 kappelineuvosto 14.3.2016 Sivu 1 Kokousaika: Maanantai 14.3.2016 klo 16.30 19.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Lamberg Jani, puheenjohtaja

Lisätiedot