OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6)"

Transkriptio

1 OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS (8 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 14,3 %:lla 60,90 (53,26) milj. euroon. Liikevoitto kasvoi1,4 %:lla ja oli 6,40 milj. euroa. Emoyhtiö Olvi Oyj:n liikevoitto pieneni 0,89 milj. eurolla 4,36 milj. euroon. Baltian alakonsernin A. Le Coqin liikevoitto parani 1,12 milj. eurolla 2,19 milj. euroon. Konsernin bruttoinvestoinnit olivat 9,98 milj. euroa ja osakekohtainen tulos 2,10 (2,11) euroa. Liikevaihto ja tulos Konsernin liikevaihto oli tammi-elokuussa 60,90 (53,62) miljoonaa euroa, josta emoyhtiö Olvi Oyj:n osuus oli 76,4 (82,6)prosenttia. A. Le Coq alakonsernin liikevaihto kasvoi 44,5 prosenttia ja emoyhtiö Olvi Oyj:n liikevaihto 5,8 prosenttia. Konsernin tammi-elokuun liikevoitto oli 6,40 (6,31) miljoonaa euroa. Konsernin touko-elokuun liikevoitto oli suunnitellulla tasollaan. Tammi-elokuun liikevoittoa pienentää tammi-huhtikuun epätyydyttävä kannattavuus emoyhtiö Olvi Oyj:ssä. A. Le Coq alakonsernin hyvä tuloskehitys jatkui myös touko-elokuussa virolaisen AS Tartu Ölletehasin hyvän myynnin ja tuloksen ansiosta. A. Le Coq alakonsernin liiketulosta rasittaa latvialaisen A/S Cesu Alus yhtiön heikko tulos. A. Le Coq alakonsernin rahoituskuluihin on kirjattu liettualaisen AB Ragutiksen tappiosta konserniin kuuluva osuus. Olvi-konsernin poistojen määrä kasvoi katsauskaudella 0,54 miljoonalla eurolla 6,19 miljoonaan euroon. Poistojen määrää kasvattivat loppuvuonna 1999 käyttöönotetut koneet ja laitteet Tartu Ölletehasissa Virossa sekä Saare Oluessa käytöstä poistetun käyttöomaisuuden arvonalennukset. Konsernin tulos rahoituserien jälkeen oli 5,93 (5,85) miljoonaa euroa. Katsauskauden voitto oli 4,58 (4,12) miljoonaa euroa. Omien osakkeiden myyntitappio 0,51 miljoonaa euroa on kirjattu oman pääoman vähennykseksi ilman tulosvaikutusta. Osakekohtainen tulos 2,10 euroa oli samalla tasolla kuin edellisvuonna vastaavana ajankohtana. Rahoitus Konsernin tulorahoitus oli katsauskaudella investointien jälkeen 1,12 miljoonaa euroa negatiivinen. Likvidejä varoja oli katsauskauden lopussa 6,84 miljoonaa euroa.

2 2 (6) Korollisten velkojen määrä kasvoi katsauskaudella 4,00 miljoonalla eurolla 23,54 miljoonaan euroon. Konsernin omavaraisuusaste parani ollen 52,3 (50,0) prosenttia. Konsernin nettorahoituskulut olivat 0,47 (0,46) miljoonaa euroa. Investoinnit Katsauskaudella Olvi-konsernin bruttoinvestoinnit olivat 11,27 (8,80) miljoonaa euroa sisältäen osakkuusyhtiö AB Ragutiksen katsauskaudenbruttoinvestoinnit. Investointien määrään sisältyy virolaisen AS A. Le Coq yhtiön 20 prosentin osakekannan hankinta 3,6 miljoonaa euroa. Henkilöstö Henkilöstömäärä oli keskimäärin 605 (724). Konsernin henkilöstöstä oli Suomessa 353 (349), Virossa 184 (289) ja Latviassa 68 (86). Osakkuusyhtiö AB Ragutiksen henkilöstömäärä Liettuassa oli 247 (vuoden 1999 lopussa 296). Olvi Oyj:n osake Olvi Oyj:n rekisteröity osakepääoma oli ,06 miljoonaa euroa. Osakepääoma jakaantuu K-osakkeeseen ja A-osakkeeseen. Osakkeen nimellisarvo on 10 markkaa (1,68 euroa). Olvi Oyj:n A-osake noteerataan Helsingin Arvopaperipörssin ylläpitämällä päälistalla. Olvi Oyj:n osakkeiden vaihto oli tammielokuussa kaikkiaan kappaletta ja vaihdon arvo oli 5,81 miljoonaa euroa. Vaihdon osuus A-osakkeiden kokonaismäärästä oli 14,6 prosenttia. Osakkeiden keskikurssi oli 20,42 euroa, kurssin ollessa alimmillaan elokuussa 16,16 euroa ja ylimmillään tammikuussa 22,90 euroa. Olvi Oyj:n liikkeeseen laskeman optiolainan perusteella merkittiin tammi-kesäkuussa yhtiön A-osakkeita yhteensä kappaletta ja K-osakkeita yhteensä 236 kappaletta. Optiolainan perustella on merkitty yhtiön A-osakkeita kesäkuun 2000 loppuun mennessä kaikkiaan kappaletta ja K-osakkeita kaikkiaan kappaletta. Optiotodistusten, jotka oikeuttavat yhtiön A-osakkeiden merkintään, noteeraus päättyi osakkeiden merkintäajan päätyttyä Helsingin Arvopaperipörssin ylläpitämällä päälistalla kesäkuun 2000 lopussa. Optiolainavelkakirjojen noteeraus tavallisena velkakirjana Helsingin Arvopaperipörssissä päättyi Optiolaina määrältään 5,38 miljoonaa euroa on maksettu kokonaisuudessaan lainanomistajille ehtojen mukaisesti

3 3 (6) A-optioiden vaihto oli tammi-kesäkuussa 2000 kaikkiaan kappaletta ja vaihdon arvo oli 0,16 miljoonaa euroa. Optioiden keskikurssi oli tammi-kesäkuussa 5,72 euroa, kurssin ollessa alimmillaan kesäkuussa 3,75 euroa ja ylimmillään tammikuussa 8,50 euroa. Omat osakkeet Yhtiö luovutti yhtiökokouksen tekemän päätöksen nojalla kappaletta omia A-osakkeita osana kauppahintaa Baltic Investment Fundille hankkiessaan loput 20 prosenttia virolaisen AS A. Le Coq yhtiön osakekannasta. Osakekaupan jälkeen Olvi Oyj omistaa 100 prosenttisesti AS A. Le Coq yhtiön. Olvi Oyj:n varsinainen yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti hankkia enintään kappaletta yhtiön omia A-osakkeita sekä valtuuttaa yhtiön hallitus päättämään niiden luovuttamisesta. Hallituksen omien osakkeiden myyntivaltuutus on voimassa yhden vuoden eli saakka. Yhtiön hallussa ei ole omia osakkeita eikä yhtiön hallitus ole käyttänyt myyntivaltuukksiaan. Omistusrakenne Katsauskauden lopussa Olvi Oyj:n omistuksesta suomalaisilla omistajilla oli noin 96,2 prosenttia ja ulkomaalaisilla omistajilla 3,8 prosenttia. Olvi Oyj:llä oli arvo-osuusjärjestelmässä osakkeenomistajaa. Konsernin yhtiöt Emoyhtiö Olvi Oyj Olvin kokonaismyynti oli tammi-elokuussa 73,5 (69,2) miljoonaa litraa. Kotimaan myynti kasvoi 2,3 prosenttia koko toimialan myynnin pienentyessä 1,3 prosenttia. Vienti kasvoi 7,2 (4,4) miljoonaan litraan. Kotimaassa Olvin kokonaismarkkinaosuus oli tammi-elokuussa 11,8 prosenttia, jossa on kasvua 0,4 prosenttiyksikköä. Olvi Oyj:n liikevaihto oli 46,55 (44,00) miljoonaa euroa ja liikevoitto 4,36 (5,25) miljoonaa euroa. Uusi juomien ns. monipakkauslinjasto otettiin käyttöön suunnitelmien mukaisesti toukokuussa. Emoyhtiön investointien kokonaismäärä oli tammi-elokuussa 6,56 miljoonaa euroa.

4 4 (6) Olvi ottaa vuoden 2001 alusta käyttöön 0,5 litran muovisen pullon aluksi siidereissä ja myöhemmin myös kivennäisvesi- ja virvoitusjuomatuoteryhmissä. Uusi pakkaus edellyttää noin 2,0 miljoonan euron investoinnit tuotantolaitteisiin ja vaihto-omaisuuteen. AS A. Le Coq yhtiöt AS A. Le Coq AS A. Le Coq toimii Baltiassa Olvi Oyj:n alakonsernin emoyhtiönä. Se omisti seuraavien panimoyhtiöiden osakkeita: AS Tartu Ölletehas (100 %), AS Saare Ölu (100 %), A/S Cesu Alus (75,1 äänistä ja 60,7 % osakkeista) ja AB Ragutis (49,98 %). A/S Cesu Alus yhtiön toukokuussa 2000 toteutettu osakepääoman korotus on rekisteröity Latvian yritysrekisteriin AS A. Le Coqin omistusosuus kasvoi osakeannin seurauksena 75,1 prosenttiin äänistä ja 60,7 prosenttiin osakkeista. A. Le Coq alakonsernin liikevaihto oli tammi-elokuussa 15,35 (10,62) miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,19 (1,07) miljoonaa euroa. Konserniosavuositulokseen on sisällytetty yhteensä 0,68 miljoonaa euroa AS Taru Ölletehasin, A/S Cesu Alusin ja AB Ragutiksen liikearvon poistoja. AS Tartu Ölletehas ja A/S Cesu Alusin investointiaikaisia korkoja on aktivoitu taseeseen edellisvuoden tammi-elokuussa 0,5 miljoonaa euroa. A. Le Coq alakonsernin bruttoinvestointien määrä oli katsauskaudella 4,70 miljoonaa euroa sisältäen osakkuusyhtiö AB Ragutiksen katsauskauden bruttoinvestoinnit. Olvi Oyj allekirjoitti Baltian tytäryhtiöiden AS Tartu Ölletehas, A/S Cesu Alus ja AB Ragutis, puolesta aiesopimuksen The Coca Cola Export Corporation omistamien Baltian tytäryhtiöiden kanssa koskien yhteistyön käynnistämistä juomien jakeluun liittyvissä toiminnoissa Virossa, Latviassa ja mahdollisesti Liettuassa. Yhteistyön on tarkoitus käynnistyä vuoden 2001 alussa ja sen tavoitteena on vahvistaa sopimuskumppaneiden markkina-asemaa sekä tehostaa toimintoja. AS Tartu Ölletehas Virolaisen Tartu Ölletehas panimon tammi-elokuun myynti kasvoi edellisvuodesta 53,8 prosentilla 29,4 miljoonaan litraan. Tartu Ölletehas on markkinajohtaja siidereissä ja toiseksi suurin valmistaja oluissa, long drink- ja virvoitusjuomissa Virossa.

5 5 (6) Yhtiön markkinaosuus Virossa valmistetuissa oluissa oli katsauskaudella noin 32 prosenttia, kun se oli viime vuonna 20,5 prosenttia. Yhtiö investoi oluen valmistuskapasiteetin lisäämiseen 0,5 miljoonaa euroa siten, että oluen käymistankkikapasiteetin lisäys otetaan käyttöön keväällä 2001 ennen kesäsesonkia. Investointien määrä oli katsauskaudella 0,84 miljoonaa euroa. Tartu Ölletehas yhtiön henkilöstömäärä on pienentynyt edellisen vuoden vaihteen 248 henkilöstä 184 henkilöön. A/S Cesu Alus Latvialaisen Cesu Alus panimon myyntimäärä oli tammi-elokuussa 2,2 miljoonaa litraa. Yhtiön markkinaosuus on Latvian olutmarkkinoilla noin 2-3 prosenttia. Yhtiön henkilöstömäärä on pienentynyt edellisenvuoden vaihteen 81 henkilöstä 68 henkilöön. Yhtiön uuden panimon rakentaminen on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Kokonaisuutena noin 5,5 miljoonaa euroa maksavan uuden panimon on suunniteltu olevan tuotantokäytössä vuoden 2001 helmimaaliskuussa. Panimo on valmistuessaan Latvian uudenaikaisin. Investointien määrä oli katsauskaudella 2,53 miljoonaa euroa. A/S Cesu Alus yhtiön toimitusjohtaja Edgars Baglaisin erottua yhtiön palveluksesta, nimitettiin uudeksi toimitusjohtajaksi Edgars Stelmahers, joka aloitti tehtävässä AB Ragutis A. Le Coq alakonserniin kuuluvan liettualaisen osakkuusyhtiö AB Ragutiksen myyntimäärä oli tammi-elokuussa 10,6 miljoonaa litraa. Yhtiön markkinaosuus on Liettuan olutmarkkinoilla noin 8 prosenttia. Investointien määrä oli katsauskaudella 1,29 miljoonaa euroa. Yhtiö on päättänyt investoida noin 3,5 miljoonaa euroa oluen täyttölinjan uudistamiseen siten, että uudistetut laitteet otetaan käyttöön keväällä 2001 ennen kesäsesonkia. Ragutis-yhtiön henkilöstömäärä on pienentynyt edellisen vuoden vaihteen 296 henkilöstä 247 henkilöön. Loppuvuoden näkymät Emoyhtiön koko vuoden tuloksen arvioidaan jäävän jonkin verran viime vuoden tulosta pienemmäksi vuoden ensimmäisen kolmanneksen epätyydyttävän tuloksen takia. Yhtiössä jatketaan loppuvuoden aikana tervehdyttämistoimenpiteitä.

6 6 (6) AS Tartu Ölletehas on vakiinnuttanut asemansa Viron juomamarkkinoilla. Myönteisen myynti- ja tuloskehityksen arvioidaan jatkuvan myös loppuvuonna. A/S Cesu Alusin alkuvuodesta 2001 valmistuvan uuden panimon toiminnan käynnistymisestä aiheutuu vuodelle 2000 markkinointi-, koulutus- ja muita kuluja. A/S Cesu Alusin operatiivisen tuloksen arvioidaan jäävän koko vuodelta 2000 negatiiviseksi. Osakkuusyhtiö AB Ragutiksen operatiivisen tuloksen arvioidaan olevan koko vuodelta 2000 negatiivinen Liettuassa vallitsevan kovan hintakilpailun johdosta. Olvi-konsernin koko vuoden tuloksen odotetaan pysyvän edellisvuoden tasolla. Osavuosikatsauksen tiedot ovat tilintarkastamattomia. OLVI OYJ Hallitus Markku Rönkkö toimitusjohtaja puh LIITTEET tuloslaskelma tase tunnusluvut JAKELU Hex Oy Keskeiset tiedotusvälineet KWWSZZZROYLIL

7 LIITE 1 OLVI-KONSERNI OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-ELOKUU 2000 EUR = 5,94573 OLVI-KONSERNI Toteutunut Edell. vuosi Edell. vuosi EUR % 1000 EUR % 1000 EUR % TULOSLASKELMA Liikevaihto Liiketoiminnan muut tuotot 352 0, , ,2 Liiketoiminnan kulut , , ,6 Poistot suunnitelman mukaan , , ,9 Liikevoitto , , ,6 Rahoitustuotot ja -kulut , , ,2 Voitto ennen satunnaisia eriä, varauksia ja veroja , , ,4 Satunnaiset tuotot 0 0,0 0 0,0 0 0 Satunnaiset kulut 0 0,0-2 0,0 0 0 Voitto ennen varauksia ja veroja , , ,4 Verot , , ,3 Vähemmistön osuus 136 0, ,3-3 0,0 Katsauskauden voitto , , ,1

8 LIITE 2 OLVI-KONSERNI TASE Toteutunut Edell.vuosi Edell.vuosi EUR 1000 EUR 1000 EUR Pysyvät vastaavat yhteensä Vaihtuvat vastaavat: Vaihto-omaisuus Saamiset Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset Oma pääoma yhteensä Vähemmistöosuus Pakolliset varaukset Vieras pääoma: Laskennallinen verovelka Pitkäaikainen yhteensä Lyhytaikainen yhteensä Vieras pääoma yhteensä Taseen loppusumma Bruttoinvestoinnit OLVI-KONSERNI Toteutunut Edell.vuosi Edell.vuosi Tulos/osake, EUR 2,10 2,11 2,06 Optiolainan laimennusvaikutuksella oikaistu tulos/osake, EUR 1,87 1,69 1,69 Oma pääoma/osake, EUR *) 22,39 24,17 22,07 Omavaraisuusaste-% *) 52,3 50,0 49,5 *) Kertynyt poistoero ja vapaaehtoiset varaukset on konsernissa jaettu omaan pääomaan ja laskennalliseen verovelkaan.

9 LIITE 3 Toteutunut Edell.vuosi Edell.vuosi Osakkeiden lukumäärä - keskimäärin jakson lopussa optiolainan laimennusvaikutuksella oikaistu osakkeiden keskimääräinen lukumäärä OLVI OYJ:N HENKILÖMÄÄRÄ Kokopäiväiset Osa-aikaiset Yhteensä AS A.LE.COQIN HENKILÖMÄÄRÄ Tartu + Saare Cesu Alus Yhteensä OLVI-konserni yhteensä Veroina on otettu huomioon katsauskauden tulosta vastaavan veron ohella omien osakkeiden myyntitappiosta aiheutunut maksettavan veron vähennys 0,15 miljoonaa euroa. Vähennys on huomioitu tunnuslukuja laskettaessa. Osavuosikatsauksen tiedot ovat tilintarkastamattomia.

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.6.2000 klo 9.00 1 (6) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.4.2000 (4 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 22,4 %:lla 24,78 (20,24) milj. euroon. Liikevoitto pienentyi hieman ja

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 08.11.2001 klo 09.00 1(4) N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2001 (9 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 15,2% 76,65 (66,56) milj.euroon ja liikevoitto 28% 7,72(6,03) milj.euroon. Emoyhtiö

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 09.08.2001 klo 09.00 1(4) N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2001 (6 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 14,1 % 48,61 (42,58) milj.euroon ja liikevoitto oli 3,87 (3,61) milj.euroa. Emoyhtiö

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2003 (6 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,2 % 53,60 (54,27) milj. euroon ja liikevoitto oli 3,82 (3,92) milj.

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2004 (9 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 16,0 % 99,90 (86,09) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,83 (7,65) milj.

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2003 (9 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,3 % 86,09 (87,24) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,65 (8,27) milj. euroa

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.05.2001 klo 09.00 1 (5) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2001 (3 KK) Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi 11,8 % 19,41 (17,35) milj.euroon Katsauskauden liikevoitto 0,08

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 08.05.2003 klo 08.30 1(5) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 31.3.2003 (3 KK) Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi 2,0 % 21,74 (21,32) milj. euroon. Katsauskauden liiketulos oli 0,14

Lisätiedot

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA 2002 MEUROON

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA 2002 MEUROON OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 27.2.2003 KLO 9.00 1 (8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA 2002 MEUROON Konsernin liikevoitto oli 7,2 MEUR eli 7,2 % liikevaihdosta (7,3 MEUR ja 8,4 %). Emoyhtiön liikevoitto

Lisätiedot

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVILLE HYVÄ TULOS VIROSTA, KOTIMAASTA PIENI TULOKSEN LASKU

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVILLE HYVÄ TULOS VIROSTA, KOTIMAASTA PIENI TULOKSEN LASKU OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 28.2.2001 KLO 12.00 1 (8) OLVILLE HYVÄ TULOS VIROSTA, KOTIMAASTA PIENI TULOKSEN LASKU Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 2000 86,9 MEURoon (+ 9,0 %). Liikevoitto parantui

Lisätiedot

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8)

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 24.2.2000 KLO 12.00 1 (8) OLVI PARANSI TULOSTAAN SEKÄ KOTIMAASSA ETTÄ BALTIASSA Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 1999 79,7 MEURoon (+ 16,6%). Liikevoitto parantui selkeästi

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.8.2005 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2005 (6 KK) Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi 11,6 % 71,27 (63,84) milj. euroon. Katsauskauden liikevoitto laski

Lisätiedot

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (7) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA ,2 MEUROON

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (7) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA ,2 MEUROON OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 27.2.2003 KLO 9.00 1(7) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO KASVOI VUONNA 2002 110,2 MEUROON Konsernin liikevoitto oli 7,6 (7,2) MEUR eli 6,9 (7,2)% liikevaihdosta. Emoyhtiön liikevoitto

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (6) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 06.05.2004 klo 09.00 1(6) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 31.3.2004 (3 KK) Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi 18,0 % 25,65 (21,74) milj. euroon. Katsauskauden liiketulos oli

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS (9 KK)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS (9 KK) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 27.10.2005 klo 09.00 1(5) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.2005-30.9.2005 (9 KK) Olvi-konsernin liikevaihto kasvoi 13,0 % 112,9 (99,9) milj. euroon. Katsauskauden liikevoitto parani

Lisätiedot

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5)

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2003 Konsernin liikevaihto oli 56,1 milj., jossa kasvua edelliseen vuoteen 7,1 milj. (14,4 %).

Lisätiedot

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.8.2000 Lännen Tehtaiden tammi-elokuun liikevaihto kasvoi 28 prosenttia ja oli 1 018,1 miljoonaa markkaa (1999: 797,1 Mmk). Tulos

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja.

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2004 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2004 - Liikevaihto katsauskaudella 9,9 meur (12,3 meur 1-6/2003). - Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8

Lisätiedot

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0 Lännen Tehtaat Osavuosikatsaus 1.1.-30.4.2000 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.4.2000 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-huhtikuun liikevaihto oli 491,7 miljoonaa markkaa (1999: 382,0 Mmk). Liikevaihto kasvoi 29

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00 HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.06.2006 Honkarakenne-konsernin kuluvan vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 35,7 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna vastaavaan

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 29.4.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS KÄÄNTYI POSITIIVISEKSI - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 6.5.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2004 - Yleiselektroniikka Oyj:n toimitusjohtajaksi Jussi Aspiala - Liikevaihto 5,6 milj.

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 5.8.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 - Liikevaihto 11,2 milj. euroa, laskua 2 % - Liiketappio 82 tuhatta euroa, (94 tuhatta

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9. Julkaistu: 2003-11-12 08:00:20 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001 KEMIRAKONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV TULOSLASKELMA Milj.e 13/2002 13/2001 2001 Liikevaihto 656,3 651,4 2 454,4 Osuus osakkuusyritysten tuloksista 0,4 2,6 0,4 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 16.6.2004 klo 11.20 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2003-30.4.2004 - Konsernin liikevaihto kasvoi 6 % ja oli 12,6 milj. euroa (11,9 milj. euroa) - Liikevoitto

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (8) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS (6 KK)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (8) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS (6 KK) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 17.8.2006 klo 09.00 1(8) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.2006-30.6.2006 (6 KK) Olvi-konserni teki historiansa parhaan puolivuotistuloksen parantaen kannattavuuttaan kaikilla toimialueillaan.

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-6/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004),

Lisätiedot

Konsernin rahoitusasema ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla.

Konsernin rahoitusasema ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla. TIEDOTE 1 (5) 23.8.2004 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä HPO-YHTYMÄN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2004 HPO-yhtymän liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 27.312.662 euroa. Liikevaihto kasvoi 6,1 % edellisen

Lisätiedot

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003).

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). Done Solutions Oyj Pörssitiedote 24.2.2005 klo 9.00 DONE SOLUTIONSIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2004 - Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). - Liiketulos oli -0,9

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 1(5) 29.8.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 30.181.495 euroa. Liikevaihto kasvoi 10,5 %

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestian täydellinen osavuosikatsaus julkaistaan 9.8.2005 hallituksen kokouksen jälkeen.

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/2003 4-6/2002 1-6/2003 1-6/2002 2002 Liikevaihto 671,9 707,5 1 371,4 1 363,8 2 612,3 Osuus osakkuusyritysten tuloksista -0,3-0,4

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2016 1 6/2015 1 12/2015 Liikevaihto, 1000 EUR 10 370 17 218 27 442 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 647 5 205 6 471 Liikevoitto, % liikevaihdosta 6,2 % 30,2 % 23,6 %

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 16.5.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 14.674.840 euroa. Liikevaihto kasvoi 9,9 % edellisen

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-9/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. - Liiketulos

Lisätiedot

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN Pörssille 11.8.2009 annetussa tiedotteessa oli toisen neljänneksen osakekohtainen

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2015 1 6/2014 1 12/2014 Liikevaihto, 1000 EUR 17 218 10 676 20 427 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 5 205 1 916 3 876 Liikevoitto, % liikevaihdosta 30,2 % 17,9 % 19,0

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2014 PÖRSSITIEDOTE 6.5.2014 KLO 8:45 - Liikevaihto 9,9 miljoonaa euroa (9,8 milj. euroa) - Liikevoitto 223 tuhatta euroa (76 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 35 tuhatta euroa (708 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 35 tuhatta euroa (708 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2014 OSAVUOSIKATSAUS 8.8.2014 KLO 8:50 - Liikevaihto 20,0 miljoonaa euroa (20,3 milj. euroa) - Liikevoitto 527 tuhatta euroa (185 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2006 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2006 73,6 Meur, kun se oli

Lisätiedot

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2004- Konsernin kehitys Turkistuottajat Oyj järjesti katsauskauden 1.9.2004- aikana neljä huutokauppaa. Huutokaupoissa ja katsauskauden aikana tapahtuneessa

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO KASVOIVAT, MYÖS BALTIA VAHVASSA KASVUSSA

OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO (8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO KASVOIVAT, MYÖS BALTIA VAHVASSA KASVUSSA OLVI OYJ TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 26.2.2004 KLO 9.00 1(8) OLVI-KONSERNIN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO KASVOIVAT, MYÖS BALTIA VAHVASSA KASVUSSA Konsernin liikevaihto kasvoi 114,6 (110,2) Meuroon ja liikevoitto

Lisätiedot

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Panostaja Oyj Pörssitiedote 20.3.2003 klo 11.30 PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2002-31.1.2003 Panostaja-konsernin liikevaihto oli päättyneellä neljännesvuotiskaudella 9,9 milj. euroa (ed. tilikauden

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 7.11.2002 klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 - Elektroniikka-alan taantuma jatkunut Suomessa - Liikevaihto 17,7 milj. euroa 1-9/02

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2002 > Liikevaihto oli katsauskaudella 4,2 miljoonaa euroa, jossa laskua 13,7 %. > Liiketulos pysyi edellisen tilikauden vastaavan katsauskauden tasolla ja oli 0,2

Lisätiedot

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %.

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %. TIEDOTE 10.8.2015 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2015 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 22,8 (vuonna 2014 vastaavalla ajanjaksolla 30,2 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2013 HKLjk 2.5.2013 Osavuosikatsaus 1 (10) Yhteisön nimi: HKL-Metroliikenne Ajalta: Toimintaympäristö ja toiminta Toimintaympäristössä ei ole havaittu erityisiä

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 749,6 miljoonaa markkaa (2000: 764,3 Mmk). Elintarvikeryhmän liikevaihto aleni 327,8 miljoonaan markkaan (339,0

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT Liite puolivuosikatsaus 1.1. 30.6.2018 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1-6/2018 1-6/2017 1-12/2017 Liikevaihto, 1000 EUR 17 962 11 561 25 038 Käyttökate, 1000 EUR 4 358 2 024 5 230 Käyttökate, % liikevaihdosta

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 7-9/2003 7-9/2002 1-9/2003 1-9/2002 2002 Liikevaihto 683,0 611,1 2 054,4 1 974,9 2 612,3 Osuus osakkuusyritysten tuloksista -1,2 0,1-1,1

Lisätiedot

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005 Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 22.3.2005 klo 10.00 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2004-31.1.2005 - Liikevaihto 6,4 miljoonaa euroa (5,8), kasvua 10 % - Voitto ennen veroja 0,15 miljoonaa

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2012 PÖRSSITIEDOTE 2.11.2012 KLO 9:15 - Liikevaihto 31,7 miljoonaa euroa (28,6 milj. euroa) - Liikevoitto 1,2 miljoona euroa (1,2 miljoonaa euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

United Bankers Oyj Taulukot ja tunnusluvut Liite puolivuotiskatsaus

United Bankers Oyj Taulukot ja tunnusluvut Liite puolivuotiskatsaus Liite puolivuotiskatsaus 1.1. 30.6.2017 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1-6/2017 1-6/2016 1-12/2016 Liikevaihto, 1000 EUR 11 561 10 370 20 113 Käyttökate, 1000 EUR 2024 1078 2750 Käyttökate, % liikevaihdosta

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/2004 7-9/2003 1-9/2004 1-9/2003 2003 Liikevaihto 695,2 683,0 2 142,4 2 054,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 57,6 11,7 80,2

Lisätiedot

FINNLINES OYJ 7.8.2003

FINNLINES OYJ 7.8.2003 1(5) FINNLINES OYJ 7.8.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2003 Toimintaympäristö Talven poikkeukselliset sääolosuhteet sekä alkuvuoden aikana eri puolilla Eurooppaa järjestetyt muutaman päivän satamalakot

Lisätiedot

Vaisala Oyj Pörssitiedote 3.5.2004 klo 11.00 1(5)

Vaisala Oyj Pörssitiedote 3.5.2004 klo 11.00 1(5) Vaisala Oyj Pörssitiedote 3.5.2004 klo 11.00 1(5) Osavuosikatsaus 1.1.2004-31.3.2004 (3 kk) - Liikevaihto: 38,3 miljoonaa euroa (1-3/2003: 40,2) - Liikevoitto: 1,9 (-0,1) miljoonaa euroa - Saatujen tilausten

Lisätiedot

SUOMINEN YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SUOMINEN YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1 SUOMINEN YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2002 SUOMISEN TULOS PARANI Liikevaihto: 85,3 miljoonaa euroa (88,1 milj. euroa 1.1-30.6.2001) Liikevoitto: 8,6 miljoonaa euroa ( 5,8 milj. euroa) Tulos/osake:

Lisätiedot

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1.

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1. TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2005-30.11.2005 Konsernin kehitys Turkistuottajat-konsernin tilikauden ensimmäinen neljännes on kulupainotteista joulukuussa käynnistyvän myyntikauden valmistelua.

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

Suominen Yhtymä Oyj:n voitto ennen veroja vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana oli 3,6 miljoonaa euroa (2,7).

Suominen Yhtymä Oyj:n voitto ennen veroja vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana oli 3,6 miljoonaa euroa (2,7). 1 SUOMINEN YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2002 SUOMISEN TULOS PARANI Liikevaihto: 41,4 miljoonaa euroa (45,0 miljoonaa euroa 1.1.-31.3.2001) Liikevoitto: 4,3 miljoonaa euroa (3,3 miljoonaa euroa)

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 07-12/2016 7-12/2015 1-12/2016 1-12/2015 Liikevaihto, 1000 EUR 9 743 10 223 20 113 27 442 Käyttökate, 1000 EUR 1672 1563 2750 6935 Käyttökate, % liikevaihdosta 17,2 % 15,3

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 7 12/2014 7 12/2013 1 12/2014 1 12/2013 Liikevaihto, 1000 EUR 9 751 6 466 20 427 13 644 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 1 959 462 3 876 1 903 Liikevoitto, % liikevaihdosta

Lisätiedot

INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5)

INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.08.2000 klo 14.10 1 (5) INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2000 Incap-konsernin liikevaihdon kasvu jatkui voimakkaana ja oli 29 prosenttia. Elektroniikan sopimusvalmistuksen

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 8.30 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 8.30 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Julkaistu: 2004-08-12 06:30:48 CEST Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.8.2004, klo 8.30 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

YHTIÖKOKOUS Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj

YHTIÖKOKOUS Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj YHTIÖKOKOUS 24.3.2011 Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj 1 Raision strategiset jaksot Käänne 2007 Kannattavuus 2008-2009 Kasvu 2010-2011 Huhtikuu 2010: Glisten Helmikuu 2011: Big Bear Group 2 Raisio

Lisätiedot

OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN TIETOIHIN

OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN TIETOIHIN Proha Oyj Pörssitiedote 11.8.2005 klo 09.15 OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. -31.3.2005 TIETOIHIN Proha Oyj julkaisee ensimmäisen

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 Liikevaihto 683,8 637,4 2 738,2 2 612,3 Liiketoiminnan muut tuotot 6,7 1,8 28,1 13,2 Kulut -623,7-579,0-2

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 Julkaistu: 2003-02-13 08:06:55 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.02.2003 klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:45. Katsauskauden tulos kaksinkertaistui

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:45. Katsauskauden tulos kaksinkertaistui YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2015 PÖRSSITIEDOTE 7.8.2015 KLO 8:45 Katsauskauden tulos kaksinkertaistui - Liikevaihto 20,3 miljoonaa euroa (20,0 milj. euroa) - Liikevoitto 1,1 miljoonaa

Lisätiedot

KONSERNIN TUNNUSLUVUT

KONSERNIN TUNNUSLUVUT KONSERNIN TUNNUSLUVUT 2011 2010 2009 Liikevaihto milj. euroa 524,8 487,9 407,3 Liikevoitto " 34,4 32,6 15,6 (% liikevaihdosta) % 6,6 6,7 3,8 Rahoitusnetto milj. euroa -4,9-3,1-6,6 (% liikevaihdosta) %

Lisätiedot

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7)

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7) MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7) MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 01.01.-30.06.2003 Toimistokalusteiden kysyntä on jatkunut heikkona. Liikevaihto laski 19,2 % ja oli 49,0 milj. euroa.

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00 YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2010 5.11.2010 KLO 10:00 - Liikevaihto 22,8 miljoonaa euroa (17,1 milj. euroa) - Liikevoitto 634 tuhatta euroa (liiketappio 458 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 4-6/2004 4-6/2003 1-6/2004 1-6/2003 2003 Liikevaihto 729,9 671,9 1 447,2 1 371,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 17,2 3,8 23,6

Lisätiedot

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Nordkalk Oyj Abp: osavuosikatsaus tammikuu-kesäkuu 2005 liikevaihto laski 123,3 (1-6/:131,9) miljoonaan euroon (-7 %) voitto ennen satunnaiseriä laski 3,5

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 TIEDOTE 1(5) 27.11.2006 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-syyskuussa oli 69.865.140 euroa (vuonna 2005

Lisätiedot

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2015 HKLjk 10.11.2015 Osavuosikatsaus 1 (9) Yhteisön nimi: HKL-Metroliikenne Ajalta: 1.1. 30.9.2015 Toimintaympäristö ja toiminta Kuluneen neljänneksen aikana

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.30

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.30 Julkaistu: 2005-08-10 08:39:48 CEST Wulff - neljännesvuosikatsaus Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 10.8.2005, klo 9.30 Beltton-konsernin liikevaihto pysyi lähes ennallaan ja liiketulos laski edellisvuoden

Lisätiedot

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS

HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS HKL-Metroliikenne OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2015 HKLjk 5.5.2015 Osavuosikatsaus 1 (10) Yhteisön nimi: HKL-Metroliikenne Ajalta: Toimintaympäristö ja toiminta Toimintaympäristössä ei ole havaittu erityisiä

Lisätiedot

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan Oyj Pörssitiedote 28.4.2014, klo 11:00 Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan on noudattanut 1.1.2014 alkaen uusia IFRS 10 (Konsernitilinpäätös) ja IFRS 11 (Yhteisjärjestelyt) - standardeja.

Lisätiedot

Julkaistu Liikevaihto ja tulos

Julkaistu Liikevaihto ja tulos Julkaistu 26.07.2004 * Voitto ennen satunnaisia eriä ja veroja parani katsauskaudella selvästi ja oli 1,6 Me (0,9 Me tammi-kesäkuu 2003). * Konsernin liikevaihto oli katsauskaudella 26,1 (24,5) Me. Tulisijaliiketoiminnan

Lisätiedot

6/ OSAVUOSIKATSAUS JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS

6/ OSAVUOSIKATSAUS JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 6/2004 12.08.2004 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.8.2004 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 Yhtiön seitsemästoista täysi toimintavuosi. KATSAUSKAUSI LYHYESTI

Lisätiedot

FINNLINES OYJ

FINNLINES OYJ 1(5) FINNLINES OYJ 29.10.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2003 Olennaiset tapahtumat Finnlines osti helmikuussa ropax (roro-passenger) aluksen Stena Ferries Limitediltä. Alus on rakennettu Espanjassa vuonna

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 17,4 meur (24,8 meur 1-9/2002, vertailukelpoinen liikevaihto 22,6 meur 1-9/2002).

- Liikevaihto katsauskaudella 17,4 meur (24,8 meur 1-9/2002, vertailukelpoinen liikevaihto 22,6 meur 1-9/2002). Done Solutions Oyj Pörssitiedote 30.10.2003 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-9/2003 - Liikevaihto katsauskaudella 17,4 meur (24,8 meur 1-9/2002, vertailukelpoinen liikevaihto 22,6 meur

Lisätiedot

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2004 Liikevaihto kasvoi 14% edelliseen vuoteen verrattuna ja oli 42,8 miljoonaa euroa Liiketulos parani 93% ja nousi 2,4

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS

OSAVUOSIKATSAUS OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-maaliskuun liikevaihto oli 332,3 miljoonaa markkaa (2000: 328,3 Mmk). Liikevaihdon vähäinen kasvu oli ennakoitua. Elintarvikeryhmän liikevaihto

Lisätiedot

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake " 5,81 5,29 4,77 Osinko/osake " 0,20 *) 0,20 -

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake  5,81 5,29 4,77 Osinko/osake  0,20 *) 0,20 - 2012 2011 2010 KONSERNIN TUNNUSLUVUT Liikevaihto milj. euroa 483,3 519,0 480,8 Liikevoitto milj. euroa 29,4 35,0 32,6 (% liikevaihdosta) % 6,1 6,7 6,8 Rahoitusnetto milj. euroa -5,7-5,5-3,1 (% liikevaihdosta)

Lisätiedot

Osavuosikatsaus I/2001

Osavuosikatsaus I/2001 3.5.21 Tammikuu - maaliskuu 21 2 LIIKEVAIHTO JA TULOS Liiketoimintaryhmät Jaakko Pöyry Group konsernin tuloskehitys oli katsauskaudella hyvä. - Liikevaihto oli 113,1 (edellisvuonna 114,7) miljoonaa euroa.

Lisätiedot

TULOSLASKELMA

TULOSLASKELMA TULOSLASKELMA 1000 1.1.-31.12.2017 1.1.-31.12.2016 LIIKEVAIHTO Tuki kaupungilta 18 935 12 470 Liikennöintikorvaukset 91 200 81 885 Infrakorvaukset 67 110 65 482 Muut myyntitulot 3 392 656 180 637 160 493

Lisätiedot

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja.

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja. OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2011 3.11.2011 KLO 10:00 -Liikevaihto 28,6 miljoonaa euroa (22,8 milj. euroa) -Liikevoitto 1,2 milj. kaksinkertaistui edellisestä vuodesta (0,6 milj. euroa) -Osakekohtainen voitto

Lisätiedot

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut 1/8 n tunnusluvut Q1/2007 Q1/2006 Muutos 1-12/2006 % Liikevaihto, milj. euroa 431,5 384,9 12,1 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 45,9 37,6 22,1 89,0 Liikevoittoprosentti 10,6 9,8 5,7 Voitto ennen veroja,

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 391,2 359,8 1 230,9 1 120,6 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 14,1 15,5 79,7 67,6 89,0 Liikevoittoprosentti 3,6 4,3 6,5 6,0 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja

Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Q3 2011 Osavuosikatsaus 7.11.2011 Matti Hyytiäinen, toimitusjohtaja Toimintaympäristön kehitys 1-9/2011 Suunnittelupalveluiden ja teknisen tuoteinformaation kysynnän kasvu jatkui koko katsauskauden ajan.

Lisätiedot

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot.

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot. Julkaistu 21.10.2004 *Tulikivi-konsernin voitto ennen satunnaisia eriä parani katsauskaudella selvästi ja oli 3,2 Me (2,5 Me). *Konsernin liikevaihto oli 39,4 (38,3) Me. Tulisijaliiketoiminnan liikevaihto

Lisätiedot

TALOUDELLISTA KEHITYSTÄ KUVAAVAT TUNNUSLUVUT

TALOUDELLISTA KEHITYSTÄ KUVAAVAT TUNNUSLUVUT 1 / 9 Taaleritehdas Oyj Liite tulostiedotteeseen, taloudellista kehitystä kuvaavat tunnusluvut 31.12.2013. TALOUDELLISTA KEHITYSTÄ KUVAAVAT TUNNUSLUVUT Taaleritehdas-konserni 1.7.-31.12.2013 1.7.-31.12.2012

Lisätiedot

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet.

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 14.8.2006 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2006 - Liikevaihto 12,8 milj. euroa (11,2 milj. euroa) - Liikevoitto 446 tuhatta euroa

Lisätiedot