PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 1 Kirkkoneuvosto 11.12.2013"

Transkriptio

1 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra x Hämäläinen Sari x Karjalainen Esa x Markkanen Marja Liisa x Pölönen Katri x Reponen Aarno Korhonen Minna x Sari Hämäläisen varajäsen Puheenjoht. Kantola Pentti, kn varapuheenjohtaja x Sihteeri Pasanen Unto, talouspäällikkö x Muut saapuvilla olleet: Luukkonen Asta kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ALKUTOIMET Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra piti alkuhartauden. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Katri Pölönen ja Marja Liisa Markkanen. Pöytäkirja päätettiin pitää nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä ilmoitetaan seurakunnan ilmoitustaululla Työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslista päätösehdotuksineen.

2 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ KÄSITELLYT ASIAT 52 METSÄNHOITOPALVELUJEN KILPAILUTTAMINEN Puumalan seurakunnan metsänhoitopalvelut on hoidettu ostopalveluna vuodesta 1999 lähtien. Metsiä on hoitanut Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo vuodesta 2004 alkaen, viimeksi tehdyllä sopimuksella, jonka voimassaoloaika päättyy Talouspäällikkö on laatinut liitteen mukaisen tarjouspyyntöesityksen, jolla voidaan pyytää tarjoukset eri tahoilta. Puumalassa metsänhoitopalveluita tarjoavat Etelä-Savon metsäkeskus, Metsä-Savon Metsänhoitoyhdistys ry ja Puumalan LKV ja Metsäpalvelu Oy. kirkkoneuvosto päättää tarjouspyynnön sisällöstä sekä pyytää tarjoukset metsätalouden hoidosta seuraavilta yhtiöitä: Etelä-Savon metsäkeskus, Metsä-Savon Metsänhoitoyhdistys ry ja Puumalan LKV ja Metsäpalvelu Oy. Lisäksi hankinnasta ilmoitetaan julkisten hankintojen ilmoitusmenettelyn mukaisesti Hilmassa. 52 Määräaikaan klo mennessä tarjouksen jättivät: Metsä-Savon metsänhoitoyhdistys, Puumalan LKV ja Metsäpalvelu Oy ja Suomen metsäkeskus Metsäpalvelut. Liitteenä on yhteenveto saaduista tarjouksista. Tarjoukset liitteineen on kirkkoneuvoston jäsenille nähtävillä taloustoimistossa. Esa Karjalainen ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui tämän asian käsittelyn ajaksi. kirkkoneuvosto käsittelee ja pisteyttää tarjouspyynnön mukaisesti saadut tarjoukset ja valitsee metsänhoitopalvelujen tuottajan alkavalle 5- vuotiskaudelle. valitsi seurakunnan metsänhoitopalvelujen tuottajaksi alkavalle 5-vuotiskaudelle Metsä-Savon metsänhoitoyhdistyksen tarjouksen mukaisesti.

3 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ SAVUTON SEURAKUNTA ssa on keskusteltu tupakoinnista seurakuntamme tilojen yhteydessä. Sisätiloissa on tupakointi ollut kielletty jo useita vuosia. Kirkkohallitus suosittaa, että kirkon ja seurakuntien alle 18-vuotiaille suunnatussa kasvatus- ja nuorisotyössä toiminnan lähtökohtana ja tavoitteena on savuttomuus. Savuttomuudella tarkoitetaan yksilön oikeutta puhtaaseen hengitysilmaan sekä tupakoimattomuuden terveyttä edistävän merkityksen esillä pitämistä kirkon ja seurakunnan toimintakulttuureissa. Savuttomuus koskettaa sekä toiminnan piirissä olevia lapsia ja nuoria että henkilökuntaa. Suosituksen tarkoituksena on rohkaista ja auttaa seurakuntia, seurakuntayhtymiä ja muita kasvatustyössä toimivia kirkollisia tahoja laatimaan linjauksia ja ohjelmia omien työntekijöiden ja toiminnassa mukana olevien lasten ja nuorten tupakoimattomuuden edistämiseksi. Kirkkohallitus painottaa savuttomuuden merkitystä erityisesti rippikoulu- ja isostoiminnassa. Esityslistan liitteenä on kirkkohallituksen suositus. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksen mukaan työpaikka on savuton, kun - Tupakointi on kielletty työpaikan sisätiloissa tupakkalain 12 :n mukaisesti. - Työpaikan sisätiloissa ei ole tupakointitiloja, ja mahdolliset tupakointipaikat on sijoitettu vähemmän näkyvästi ulos, riittävän kauas rakennuksesta, jotta tupakansavu ei pääse kulkeutumaan ulkoa savuttomiin sisätiloihin. - Tupakointi on kielletty työaikana lukuun ottamatta lakisääteisiä ja työehtosopimuksiin kirjattuja taukoja. - Työpaikan edustus- ja muut tilaisuudet ovat savuttomia. - Tupakkatuotteita ei myydä työpaikalla. - Tupakoivaa henkilökuntaa kannustetaan ja tuetaan tupakoinnin lopettamisessa. - Työpaikan savuttomuudesta ilmoitetaan kylteillä, tarroilla tai julisteilla esimerkiksi ulko-ovilla. - Työnhakuilmoituksissa kerrotaan työpaikan olevan savuton. kirkkoneuvosto päättää, että Puumalan seurakunta on savuton työpaikka alkaen. hyväksyi esityksen.

4 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ SAVONLINNAN ROVASTIKUNNAN TOIMINTASÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Savonlinnan rovastikuntaneuvosto päätti lopettaa toimintansa mennessä. Kirkkoherrat ovat kokouksessaan valmistelleet lääninrovastin johdolla toimintasäännön, jossa määritellään Savonlinnan rovastikunnan toiminnan ohjeistus. Toimintasääntö on esityslistan liitteenä. Toimintasääntö astuu voimaan , kun rovastikunnan kirkkoneuvostot ovat sen hyväksyneet. Toimintasääntö on voimassa toistaiseksi. kirkkoneuvosto hyväksyy Savonlinnan rovastikunnan toimintasäännön liitteen mukaisena. hyväksyi esityksen. 55 KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN MUUTTAMINEN Selvitys Kirkkolain muutos (1008/2012), joka koskee virkamiesoikeudellisia säännöksiä, on tullut voimaan Lain voimaantulosäännöksen mukaan työnantajan virkasääntöä voidaan noudattaa enintään vuoden ajan lain voimaantulosta eli enintään asti, jollei virkasäännön määräys koske lailla säädettävää asiaa tai jollei se ole ristiriidassa kirkkolain kanssa. Virkasäännön 11 :n 2 momentissa määrätään viran täyttävästä viranomaisesta. Sen mukaan, jos viranomaisesta ei ole määräystä ohje- tai johtosäännössä tai jos kirkkovaltuusto ei ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen, viranhaltijan ottaa virkaan kirkkoneuvosto. Ilman kyseistä delegointisäännöstä päätösvalta asiassa kuuluu kirkkovaltuustolle. Jos päätösvalta viranhaltijan ja työntekijän ottamiseen halutaan jatkossakin delegoida vastaavalla tavalla kirkkoneuvoston tehtäväksi, on asiasta otettava määräys kirkkoneuvoston ohjesääntöön. Määräys, ottaa viranhaltijan tai työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 11 tai 12 :stä muuta johdu taikka, jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen. voidaan sijoittaa kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n 3 momentiksi. Ohjesäännön muutos on tehtävä mennessä ja alistettava kirkkolain 24 luvun 1 :n 2 momentin mukaisesti tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Samalla kirkkoneuvoston ohjesääntöön tulee päivittää kuka antaa viranhaltijoiden ja työntekijöiden työtodistukset. Aiempien kirkkolain tai kirkkojärjestyksen säännösten perusteella seurakunnalla ei ole ollut velvollisuutta antaa viranhaltijalle työtodistusta vaan työtodistuksen sijaan on annettu ote nimikirjasta. Käytännössä seurakunnat ovat vakiintuneesti antaneet pyynnöstä viranhaltijoille myös työtodistuksia. Vastaisuudessa työtodistusten antamisesta on huomioitava kirkkolain 6 luvun 73 :n uudet säännökset.

5 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ Ohjesäännön muutoksen yhteydessä voidaan samalla tehdä päätös virkasäännön kumoamisesta. Esityslista liitteenä on kirkkoneuvoston muutettu ohjesääntö. päättää esittää kirkkovaltuustolle 1.) kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n muuttamista lisäämällä siihen kolmanneksi momentiksi määräyksen: ottaa viranhaltijan tai työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 11 tai 12 :stä muuta johdu taikka, jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen. 2.) että ohjesäännön 4 luvun, Viranhaltijoiden ratkaisuvalta, 11 :n g- kohdaksi ja 12 :n 10 kohdaksi lisätään: Antaa viranhaltijan tai työntekijän työtodistukset. 3.) päättää esittää kirkkovaltuustolle seurakunnan voimassa olevien virkasääntöjen kumoamista. Muutokset tulee alistaa kirkkolain 24 luvun 1 :n 2 momentin mukaisesti tuomiokapitulin vahvistettavaksi. hyväksyi esityksen. 56 KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSET JA KOOLLE KUTSUMINEN KEVÄTKAUDELLA 2014 Kirkkojärjestyksen 9 luvun 1 1. mom. mukaan kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kirkkojärjestyksen 9 luvun 1 2 mom. mukaan kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Puheenjohtaja esitti, että 1) kirkkoneuvoston kokoukset pidetään kevätkaudella vuonna 2014 keskiviikkoisin klo ; 19.2., 12.3., 23.4., ja ) kirkkoneuvosto kutsutaan koolle viimeistään kuusi päivää ennen kokousta lähetettävällä kutsulla. 3) luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteinen valtuustoseminaari pidetään hyväksyi esityksen.

6 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ KOLEHTISUUNNITELMA n on vahvistettava kirkkojärjestyksen 2 luvun 8 :n mukainen kolehtisuunnitelma. Kolehtisuunnitelma ajalle jaetaan kirkkoneuvoston jäsenille kokouksessa. Puheenjohtaja esitti, että kirkkoneuvosto vahvistaa kolehtisuunnitelman. hyväksyi esityksen. 58 VUODEN 2014 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Seurakunnan taloussäännön 5 mukaan n on huolehdittava siitä, että kaikki asianomaiset saavat tarpeelliset tiedot kirkkovaltuuston hyväksymästä talousarviosta ja toiminta- ja taloussuunnitelmasta sekä talousarviota koskevista mahdollisista lisäohjeista. antaa ohjeet seurakunnan hankintojen suorittamisesta. Talouspäällikkö on laatinut ohjeet talousarviosta ja hankintojen suorittamisesta. Ohjeet on esityslistan liitteenä. Puheenjohtaja esitti, että kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2014 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet liitteen mukaisena. hyväksyi esityksen. 59 KIRKKOVALTUUSTON TEN LAILLISUUSVALVONTA n tulee tutkia kirkkovaltuuston päätösten laillisuus ennen niiden täytäntöön panoa. Jos kirkkoneuvosto katsoo, että kirkkovaltuuston päätös on tehty virheellisessä järjestyksessä, tai menee valtuuston toimivaltaa ulommaksi taikka muutoin on lainvastainen, kirkkoneuvoston tulee kirkkolain 10 luvun 6 :n mukaan jättää päätös täytäntöön panematta ja syyn tähän ilmoittaen viipymättä saattaa se valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kirkkovaltuusto on 22.5., ja pitämissään kokouksissa tehnyt seuraavat päätökset:

7 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ : 7 Tilinpäätös vuodelta : 8 Määräalan myyminen Jarno ja Mia Pesoselle 9 Määräalan myyminen toiminimi Ilkka Pesoselle : 10 Veroprosentin määrääminen vuodelle Lamminniemen uurnalehdon suunnitelmat 12 Vuoden 2014 talousarvio ja talous- ja toimintasuunnitelma vuosille Hautainhoitorahaston talousarvio vuodelle Määräalan myyminen Mikko Horpulle 15 Määräalan myyminen Timo Tenhuselle kirkkoneuvosto toteaa, että valtuuston em. päätökset on tehty laillisessa järjestyksessä, kuuluvat valtuuston toimivaltaan ja ovat muutoinkin lain mukaisia ja siten täytäntöön pantavissa. hyväksyi esityksen. 60 LAMMINNIEMEN KAPPELIN URUT Hans Heinrich on rakentanut Lamminniemen kappelissa olevat viisi äänikertaiset urut vuonna 1977, jotka Puumalan seurakunta osti Heinrichilta vuonna Urut ovat yksisormioiset, epävireiset ja äänikertavalikoimansa ja tekniikkansa kannalta erittäin huonot. Kanttori voi soittaa esimerkiksi siunaustilaisuudessa musiikkia hyvin suppeasti, koska uruissa on ainoastaan yksi sormio. Uruista ei myöskään löydy virsien ja jumalanpalveluksen liturgian säestykseen tarpeeksi voimakkaita äänikertoja. Lamminniemen kappelin urkutilannetta on käsitelty Jumalanpalveluselämän työryhmän kokouksessa Työryhmä esittää, että vanhat urut kaupataan ja tilalle hankitaan sähköurut. Marja Ainali on keskustellut syksyllä 2013 Hans Heinrichin kanssa Lamminniemen kappelin uruista. Hän ei halua lunastaa urkuja itselleen. Kanttori on ollut puhelinyhteydessä Asikkalassa asuvaan Reino Haloseen. Hän on purkanut 15 vuoden aikana urkuja yli 30 kappaletta, joista yksi oli Liperin seurakunnan urut Ylämyllyn seurakuntakodista. Nuo urut olivat myös Hans Heinrichin rakentamat viisi äänikertaiset urut, kuten Lamminniemen kappelin urut ovat. Purku- ja kuljetustyöstä Halonen maksoi seurakunnalle 300 euroa. Halonen pyytäisi saman hinnan Lamminniemen kappelin urkujen purkamisesta ja kuljetuksesta.

8 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ Kanttori Marja Ainali on selvittänyt uusien urkujen hankintaa ja hän esittää, että hankitaan Johannus Studio 150 sähköurut. Johannus Studio 150 on sähköurku, jossa on kaksi sormiota, 30 äänen täysjalkio, 28 äänikertaa ja uusinta tekniikkaa. Soittimen hinta on euroa, hinta sisältää kuljetuksen. Musiikki Enkvist on luotolainen kosketinsoittimien erikoisliike, joka toimii hollantilaisten Johannus-urkujen pääagenttina Suomessa. Johannus kuuluu maailman suurimpiin digitaalisten urkujen valmistajiin. Kanttori on soittanut myös Musiikki Enkvistin liikkeeseen ja pyytänyt sieltä kirjallisen tarjouksen. Lamminniemen vanhat urut myydään Reino Haloselle purettavaksi hintaan 300 euroa ja uudet urut hankitaan Musiikki Enkvistiltä tarjouksen mukaisesti. hyväksyi esityksen. 61 ILMOITUSASIAT Talousraportti Talouspäällikkö esittelee rahatilanteen ja marraskuu lopun toteutumaraportit. Talouspäällikkö on tehnyt noin 2500 m3 avohakkuuleimikosta kaupat korkeimman tarjouksen tehneelle Versowood Oy:lle, kaupan arvo on n euroa Kirkon palvelukeskus KIPA on aloittanut asiakkaaksi siirtyvien seurakuntien koulutukset. Kipan asiantuntija Anne Saloniemi tulee klo 10 kertomaan KI- PA:sta. Paikalle kutsutaan luottamushenkilöt ja työntekijät. Piispan tarkastus on sovittu pidettäväksi seurakunnassamme vuonna 2015, piispa on mukana ja Kirkkohallitus on lähettänyt ennakkoilmoituksen lausuntopyynnöstä koskien Uusi seurakuntayhtymä 2015-rakennemallin valmistelua. Lausunto annetaan helmi-maaliskuussa, jos emme halua antaa lausuntoa, asiasta on ilmoitettava mennessä. kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. kirkkoneuvosto merkitsi ilmoitusasiat tiedokseen ja päätti antaa lausunnon Kirkkohallitukselle.

9 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Valitusosoitus ja oikaisuvaatimusohjeet liitetään pöytäkirjaan. Pöytäkirjan vakuudeksi Pentti Kantola puheenjohtaja Unto Pasanen sihteeri Olemme tänään tarkastaneet edellä olevan pöytäkirjan Puumalassa, 11 joulukuuta 2013 Katri Pölönen pöytäkirjantarkastaja Marja Liisa Markkanen pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja ja siihen liitetty valitusosoitus on pidetty yleisesti nähtävänä Puumalan seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä on ilmoitettu seurakunnan ilmoitustaululla Tiina-Mari Mällinen vs. kirkkoherra

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.47 Paikka: Seurakuntakoti, alakerran kahvio Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.50 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Huhtinen Kaija

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 21.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 03.12.2014 klo 17.00 18:08 Paikka: Ravintola Sahanlahti, Kokoustila Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:50 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.00 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Karjalainen Esa Kantola Pentti, kn

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 6.5.2014 klo 18.30 19.42 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 1.4.2014 klo 18.00-21.46 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henttonen Raija, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Kirkkoneuvosto 25.09.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Kirkkoneuvosto 25.09.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.12 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Kirkkoneuvosto 20.02.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Kirkkoneuvosto 20.02.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Kirkkoneuvosto 28.08.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Kirkkoneuvosto 28.08.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Perjantaina klo 15.00 15.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Kirkkoneuvosto 26.01.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Kirkkoneuvosto 26.01.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00-19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.28 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Kirkkoneuvosto 19.02.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Kirkkoneuvosto 19.02.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.45 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32 - KEITELEEN SEURAKUNTA N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.40 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Hannu Luostarinen Auli Pääkkönen Marjo Ruokolainen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2013

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2013 4.12.2013 47 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA keskiviikkona 4. päivänä joulukuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Honkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.50 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014 AIKA Keskiviikko 22.10.2014 klo 9 11.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 Kirkkoneuvosto 02.11.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 Kirkkoneuvosto 02.11.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.28 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19:45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.51 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Huhtinen Kaija

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 AIKA 12.6.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Neulastie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot