STARPRING MITALISTIT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "STARPRING MITALISTIT"

Transkriptio

1 STARPRING MITALISTIT Tähän on kerätty pikku tarinat Facebook-sivuiltani. Profilini on pöytätennisprofiili. Kuka tahansa pöytätennisihminen saa pyytää kaveriksi: Arto Luukkainen facebook.com/arto.luukkainen.1 Siirry seuraavalle sivulle! Ainoat kisoista ottamani videot Luka Penttinen - Annigrete Suimets (M1700 finaali) Aleksi Räsänen - Linda Pihelgas (M1500 finaali) Molemmat minun kameralla otettu, mutta minä otin vain ensimmäisen.

2 MN2800 Kilpailujen pääluokka oli ehdottomasti MN2800 eli nelinpeli, jossa pelaajien ratingpisteiden summa sai olla korkeintaan Mukaan lähti mukavat 17 paria, ja enemmänkin olisi ollut tulossa, jos pari olisi löytynyt. Olisi hauska tehdä tilastollinen tutkimus siitä, mikä on paras tapa jakaa 2800 pistettä kahden pelaajan välillä eli millaisella jakosuhteella tulee paras menestys vai ? (sama koskee tietysti muitakin vastaavia nelinpeliluokkia). Kuvassa vasemmalla voittajapari Stefan Nordin/Sakari Farin, Atlas. Se jyräsi voittoon vaikka oli semifinaalia häviöllä erin 0-2 ja finaalia 1-2! Pari pelasi jaolla Toiseksi sijoittui pari Aleksi Räsänen PT Espoo /Ville Koutonen Atlas. Aleksi edessä oikealla palkintoaan tutkimassa ja Ville hänen takanaan (kolmas oikealta). Aleksi ja Ville tosiaankin johtivat finaalia erin 2-1. Pari pelasi jaolla Semifinaalissa voittajille hävisi pari Mika Heljala/Anni Heljala Por-83, kuvassa oikealla. Heistä oli tulla suuri yllättäjä eli 11. sijoitettuna lähes finaalipaikka. Kvartassa he voittivat nelossijoitetun parin Sauli Wagner/Ismo Kaarineva ja semifinaalissa he tosiaankin johtivat Nordin/Farinia erin 2-0 ja hävisivät loput kolmekin erää vain tiukasti: 2-11,9-11,9-11. Pari pelasi jaolla Toinen kolmannen palkinnon ottaneista pareista oli Pekka Häiväläinen/Timo Akkanen Atlas keskellä. Pekka Häiväläinen kolmas vasemmalta ja Timo Akkanen hänen oikealla puolellaan. Pari pelasi jaolla Yksi kisojen huippuotteluista pelattiin kuitenkin jo esiottelussa, jossa Starin pari Linda Pihelgas/Greeta- Maria Ulmre voitti PT Espoon parin Caspar Goldman/Sam Li 3-0.

3 MK, men s singles Vladimir Tikhomirov, PT Espoo (vasemmalla) voitti miesten kaksinpelin nelossijoitetun paikalta. Finaalissa hän voitti Wegan Toni Pitkäsen, joka oli jo saanut palkintonsa kuvaa otettaessa. Kolmannet palkinnot menivät Sami Hattuselle, MPS (oikealla) ja Tomi Lehtoselle, JysRy (oli jo saanut palkintonsa).

4 M2100 HIK Pingiksen Elmo Räsänen pelasi itsensä suhteellisen vaivattomasti sunnuntaisen M2100-luokan voittajaksi sen jälkeen, kun hän selvisi poolistaan jatkoon vasta eräsuhteiden laskemisen jälkeen. Elmo kuvassa toinen vasemmalta. Wegan Toni Pitkänen (vasemmassa reunassa) oli luokan ykkössijoitettu, mutta Elmolle hän hävisi finaalin 0-3. Kolmanneksi sijoittuivat lauantaisen M2000-luokan voittaja Stefan LångströmKSF (toinen oikealta) ja Roger Söderberg, BF-78. Roger oli kvartassa vaikeuksissa Krister Erik Etulaidin kanssa ollen häviöllä sitä erin 0-2.

5 M2000 KSF:n Stefan Långström (keskellä) voitti M2000-luokan vaikka oli vasta kahdeksanneksi sijoitettu. Toiseksi sijoittui KoKu:n Mats Ingman (vasemmassa reunassa). Mats pääsi palkinnoille voittamalla kakkossijoitetun Heikki Kettusen vaikka oli jo 0-2 alla erissä. Kolmannen hän voitti Joten läheltä piti! Kolmannet palkinnot ottivat Jukka Luttunen, Nu-Se (oikeassa reunassa) ja Meelis Kärner PT Espoo, joka oli jo saanut palkintonsa. Sirli Jaanimägi is just starting her photobomb jump on the right but she was late by one second.

6 M1900 M1900-luokan voitti nelossijoitettuna kisaan lähtenyt Kari Komu, TIP-70. Hän on kuvassa vasemmassa reunassa. Toisen palkinnon otti KoKu:n Jukka Dahlström eli hän piti sijoituksensa. Jukka kuvan oikeassa reunassa. Nu-Se:n Jukka Luttunen (toinen vasemmalta) tarvitsi kolmannen palkinnon voittamiseen ykkössijoitetun Mats Ingmanin pudottamista kvartassa. Krister Erik Etulaid, Nõmme SK, otti sitten sen toisen kolmannen palkinnon. Ja hän on tietysti kahden Jukan välissä.

7 M1800 Valitettavasti kilpailukoneisto oli lauantai-iltana niin ylirasittunut, ettei päivän suurimman luokan eli M1800:n (29 pelaaja) palkintojenjaosta saatu otetuksi kuvaa. Tai varsinaista palkintojenjakoa ei tainnut ollakaan vaan kukin haki omansa yksitellen. Vahinko. Palkintosijat jakaantuivat maantieteellisesti mulkavasti: 1. Mikko Huotari HäKi - Hämeenlinna 2. Markku Ruotsalainen MPS - Mikkeli 3. Jukka Luttunen Nu-Se - Nurmes (no joo, oikeasti Espoo ) 3. Bo-Eric Herrgård KoKu - Vaasa 16 parhaan joukossa ei muuten ollut yhtään Ruskeasuon hallista peräisin olevaa pelaajaa. Photo not available unfortunately! M1700 Sunnuntaisen M1700-luokan finaali oli kisojen viimeinen ottelu. HP:n Luka Penttinen voitti siinä Starin Annigrete Suimetsin 3-2. Viides erä 11-9 eli ei kerrassaan mitään armoa laivalle kiirehtimisen suhteen. Kolmansiksi sijoittuivat Sam Li, PT Espoo (toinen oikealta) ja Nalle Nieminen, PT-2000 (oikealla). Sam teki muuten oikean uroteon voittaessaan nelossijoitettuna pooli E:n vaikka muilla oli ratingpisteitä enemmän. Muhevat ratingpojot Samille!

8 M1600 Marianna Saarialho pelasi mielestäni uransa parasta pöytätennistä voittaessaan M1600-luokan. Finaalissa hän voitti kuvassa vasemmalla olevan Mergim Kelmendin, joka yllätti kvartassa voittamalla ykkössijoitettu Annigrete Suimetsin 3-2 (viides 13-11). Kolmansiksi sijoittuivat kuvassa oikealla oleva KoKa:n Esa Kanasuo (M1400-luokan voittaja), ja Stefan Nordin, Atlas, joka oli jo saanut palkintonsa.

9 M1500 Jotenkin se tuntui kohtalolta, että Linda ja Aleksi jyräävät M1500-luokassa finaaliin ja kohtaavat jälleen kerran. Eli M1500:n voitti Aleksi Räsänen, PT Espoo, joka voitti finaalissa Linda Pihelgasin, Star, erälukemin 3-2. Finaali oli kovaa taistelua, jossa Aleksi oli Lindaa aktiivisempi lopussa ja nousi alatilanteesta (1-2 erät ja viides 5-7 Lindalle) voittoon. Linda meni finaaliin selkeällä 3-0 semifinaalivoitolla PT Espoon Aleksej Kolgasta, mutta Aleksilla oli tiukempaa UU:n Sauli Wagneria vastaan: 0-2 erissä alla ja kaksi viimeistä 12-10, 11-9! Mutta kohtalo oli määrännyt tämän unelmafinaalin! Tiukkaa oli Aleksilla muuten poolissakin, jossa hän pääsi jatkoon vasta eräpistesuhteiden laskennan jälkeen, mutta sehän oli selvää, että lohkon ykkössijoitettu on ykkönen eräpistesuhteissakin! Linda voitti alkupoolissa luokan ykkössijoitetun eli Mergim "Gretzky" Kelmendin, TuPy, jolla oli rating-pisteitä1499. Kuvassa vasemmalta Linda Pihelgas, Aleksi Räsänen, Aleksej Kolga, Sauli Wagner. Four best of the M1500 class: (from the left) Linda Pihelgas 2nd, Aleksi Räsänen 1st, Aleksej Kolga 3rd and Sauli Wagner 3rd.

10 M1400 M1400-luokassa oli ilahduttavasti 26 pelaajaa ollen lauantain toiseksi suurin luokka. Kovasti viime aikoina kehittynyt KoKa:n Esa Kanasuo voitti finaalissa OPT-86:n Tapio Tuuttilan 3-0. Tapio oli lievästi sanottuna vaikeuksissa semifinaalissa, jossa hän oli PT Espoon Sam Litä vastaan häviöllä erissä 0-2 ja viidennen hän voitti 12-10! Suosittelen, että Tapio välttää Samin kohtaamisia tämän jälkeen, jotta hän saa pidettyä kaikkien aikojen tilaston pysyvästi 1-0:na! (no, oletan vaan että he eivät ole aiemmin kohdanneet). Meinaan, että jos kohtaamisia tulee lisää, positiivisuus on kuin unta vaan enää! Toinen kolmonen oli Starin Linda Pihelgas, joka hävisi Esalle semin 1-3. Kvartassa Linda kävi hurjan kamppailun Pekka Räsästä vastaan, joka johti erissä 2-1 mutta Linda otti kaksi seuraavaa napakalla pelillä 12-10, Ei muuten Esakaan päässyt helpolla kvartassa, jossa hän voitti Ismo Kaarinevan viidennessä 16-14! Kuvassa vasemmalta Esa Kanasuo, Sam Li, Linda Pihelgas ja Tapio Tuuttila. In English: On the left, Esa Kanasuo who took 1st prize in the M1400 class. Second was Tapio Tuuttila on the right. In the middle Sam Li and Linda Pihelgas who took 3rd prizes.

11 M1300 Ei ollut varmaa, että M1300-luokan finaali ehditään pelata ennen kuin olisi ollut pakko lähteä viemään satamaan myös Rose-Marii Randlahtia, joka edustaa Suomessa Staria. Mutta nippa nappa ehdittiin finaali kuitenkin pelata ja Rose-Marii voitti siinä TIP-70:n Siang Vanuyn 3-1. Kuvan oikeassa reunassa luokan kolmoset: toinen oikealta Martti Kangas SeSi ja oikeassa reunassa Juha Meinander MBF. It was not clear that there is enough time to play the final of M1300 class before also Rose-Marii Randlaht, who represents Star in Finland, must be taken to the port. Happily final could be played and Rose-Marii beat there Siang Vanuy of TIP Martti Kangas SeSi (second from right) and Juha Meinander MBF (rightmost) took third prizes.

12 M1200 M1200-luokka pelattiin valitettavasti loppuun lauantai-illan paniikissa, joten kolmanneksi sijoittuneet olivat jo ehtiä ottaa palkintonsa, kun finaali päättyi. Luokan voitti ylivoimaiseen tapaan ykkössijoitettu Por-83:n Juuso Taavela (kuvassa oikealla), joka menetti pelaamassaan kuudessa ottelussa vain yhden erän. Finaalissa hän voitti SeSi:n Juhani Tevaniemen 3-0. Kolmanneksi sijoittuivat Raimo Peuranen HäKi ja Matias Vesalainen KoKa. Jatko-cupin arvonta oli tylsä, koska Matias kohtasi veljensä Rasmuksen kvartassa, Juhani Tevaniemi kohtasi seurakaverinsa Martti Kankaan samoin kvartassa ja MBF:n Juha Meinander voitti seurakaverinsa Leo Kettulan 16 parhaan joukossa. Jatkocupia pitäisi ehkä hieman muuttaa alkulohkojen jälkeen niin, että saman seuran pelaajat eivät kohtaa turhaan noin aikaisin. Helsinki Openissa olen noudattanut tätä tyttöjen sarjoissa siten, että samasta maasta tulevat eivät aiheettomasti kohtaa toisiaan kovin aikaisin. Juu, säännöt eivät tunne tällaista, joten eihän näin tietenkään OIKEASTI tehdä!

13 M1100 M1100-luokan voitti Jussi Hakala, PT Espoo. Hänestä tuli kisojen toinen kaksoisvoittaja Por-83:n Aleksi Laineen ohella (M/N12 ja M900), koska hänhän voitti myös ensimmäisen kilpailupäivän M1000-luokan. Jussi voitti finaalissa MBF:n Leo Kettulan 3-0. Kuvassa vasemmalta Leo Kettula, Jussi Hakala ja kolmanneksi sijoittuneet Timo Akkanen, Atlas, ja Jere Santalahti, TIP-70. Jerehän oli toinen M1000- luokassa.

14 M1000 M1000-luokka oli pääkaupunkiseudun juhlaa. Luokan voittaja oli Jussi Hakala, PT Espoo. Hän voitti finaalissa Jere Santalahden, TIP-70, lukemin 3-2. Jere johti jo erissä 2-1, mutta sitten Jussi meni menojaan. Kolmansia olivat Joonas Kylliö, TIP-70, ja Joni Rahikainen, PT Espoo. Kuvassa vasemmalta Joni, Joonas, Jussi, Jere. Taustalla Katja Kauppinen ja Joni Kauppinen lämmittelemässä.

15 M900 Alimmassa ratingluokassa eli sunnuntaisessa M900-luokassa palkinnot menivät kauaksi pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Voittajaksi pelasi itsensä kuvan oikeassa laidassa oleva Aleksi Laine, Por-83. Aleksia vastassa finaalissa oli OPT-86:n Katja Kauppinen (toinen vasemmalta), jonka Aleksi voitti 3-0. Kolmansiksi tulivat JPT:n Kirsi Kinnunen ja HIK Pingiksen Joona Räsänen. Eli palkinnot menivät hienosti pitkin ja poikin Suomea: Poriin, Ouluun, Hankoon ja Joensuuhun. Numeroiden valossa hurjin ottelu oli Joona Räsänen - Kristiina Hiltunen, jonka Joona voitti viidennessä (-8,9,-10,9,13)! Palkintosijoista käytiin kovaa vääntöä, koska paras pääkaupunkiseudun pelaaja Joonas Kylliö voitti Joonan alkupoolissa 3-1, mutta hävisi sitten kvartassa Kirsi Kinnuselle. Luokassa pelattiin myös alempi jatkosarja, jonka voittajaksi tuli OPT-86:n Joona Kauppinen.

16 M900 / alempi jatko-cup M900-luokan kolmoset pelasivat alemman jatko-cupin. Valitettavasti Maratonin Caroline Harlin oli päässyt lähtemään tässä vaiheessa, koska pelien järjestäminen vähän viivästyi. Siten finaalissa kohtasivat suoraan (vasemmalta) Daniel Tran (TIP-70) ja Joni Kauppinen (OPT-86). Daniel voitti finaalin 3-0.

17 M/N14 M/N14-luokan voitti Juhana Tuuttila, OPT-86 (toinen oikealta). Toiseksi sijoittui Hille Millert, Star (vasemmalla). Kolmanneksi sijoittuivat Esa Kanasuo, KoKa ja Greeta-Maria Ulmre, Star.

18 M/N12 Aleksi Laine, Por-83, voitti M/N12-luokan. Ankarassa finaalissa hän voitti TIP-70:n Daniel Tranin, joka johti erissä 2-1 mutta sitten Aleksi meni ohi. Aleksi oikeassa reunassa ja Daniel hänen vieressään. Vasemmalta kolmanneksi sijoittuneet: Joni Kauppinen OPT-86 ja Joonas Kylliö TIP-70.

19 M/N10 Juniorit-10 (2005) päättyi hurjaan Vesalaisten veljesten väliseen finaaliin, jossa Rasmus (se oikeakätinen - 'R' = right) voitti viidennessä Matiaksen Heidän seuransa on KoKa. Kolmanneksi sijoittuivat Eelis Heikkilä, TuPy ja Joni Rahikainen, PT Espoo. Viides oli PT Espoon Alisa Sinishin ja kuudes saman seuran Matias Ylinen. Kuvassa vasemmalta Matias Vesalainen, Rasmus Vesalainen, Eelis Heikkilä, Joni Rahikainen ja Alisa Sinishin. Matias Ylinen ehti jo lähteä ennen palkintojen jakoa.

20 Extra: Vuosia (lievästi sanottuna) olen motkottanut, että Tuulimäestä ei tule uusia pelaajia joitakin yksittäisiä lukuunottamatta. Mutta nyt on Espoossa alkanut tapahtua, kiitos puheenjohtaja Toni Soineen ja varakuningas Kimmo Pihkalan! Espoosta oli peräti 18 osallistujaa, mikä on kertakaikkiaan komea määrä! Ilahduttavaa on sekin, että mukana oli myös Suomen pingikselle huipputärkeitä < pelaajia sekä aikuispelaajia, jotka eivät ole entisiä A-luokkalaisia Suomen pingiksen kulta-ajoilta. Kisoissa on ihan eri lailla tunnelmaa, kun mukana on uutta porukkaa eri ikäluokissa eikä vain samoja naamoja vuosikymmenestä vuosikymmeneen - vuotta vanhempina vaan kuin edellisvuonna. Ne vanhat naamatkin ovat tietysti tosi tervetulleita, mutta kyllä laji tarvitsee uusiakin pelaajia. KIITOS PT ESPOO!

STARXMAS MITALISTIT

STARXMAS MITALISTIT STARXMAS 12-13.12.2015 - MITALISTIT Tähän on kerätty pikku tarinat Facebook-sivuiltani. Englantia on käytetty, kun kuvassa on virolaisia. Profilini on pöytätennisprofiili. Kuka tahansa pöytätennisihminen

Lisätiedot

Nimi Seura Rating

Nimi Seura Rating Osallistujat No. Nimi Seura 1 Selma Suikkanen IPT-94 2 Esa Kanasuo KoKa 3 Alex Naumi KoKa 4 Mika Pylkkänen KoKa 5 Miro Seitz KoKa 6 Matias Vesalainen KoKa 7 Rasmus Vesalainen KoKa 8 Noah Steif MBF 9 Leo

Lisätiedot

PT Espoon kevätkisat GP Arvonnat Lauantai 6. huhtikuuta

PT Espoon kevätkisat GP Arvonnat Lauantai 6. huhtikuuta PT Espoon kevätkisat GP Arvonnat Lauantai 6. huhtikuuta MK GP (klo 16:30, 28 osallistujaa) Räsänen Mika PT Espoo, 2414 Hattunen Sami LPTS, 2181 Räsänen Aleksi PT Espoo, 2051 Hakaste Lauri MBF, 1926 O'Connor

Lisätiedot

Wega-malja 2018: lauantain raportti Päivitetty klo 17 raporter-are ja Stephen Elop pahoittelevat kammottavan huonolaatuisia kuvia.

Wega-malja 2018: lauantain raportti Päivitetty klo 17 raporter-are ja Stephen Elop pahoittelevat kammottavan huonolaatuisia kuvia. 1 (5) Wega-malja 2018: lauantain raportti Päivitetty 3.2.2018 klo 17 raporter-are ja Stephen Elop pahoittelevat kammottavan huonolaatuisia kuvia. Wega-malja on tänäkin vuonna ilahduttavan iso tapahtuma.

Lisätiedot

PT 75 Kansalliset POOLIEN TULOKSET

PT 75 Kansalliset POOLIEN TULOKSET PT 75 Kansalliset 13.5.2017 - POOLIEN TULOKSET MK Pooli A 1 2400 Tennilä Otto PT 75 4 6 1 74 52 1 2 1899 Grönhage Christian Halex 3 4 5 82 88 2 3 1804 Kylliö Joonas TIP-70 2 2 6 68 84 3 1-3: 11-9 11-7

Lisätiedot

PT Espoon syyskisat GP (Valio) Lauantain pooliarvonnat

PT Espoon syyskisat GP (Valio) Lauantain pooliarvonnat PT Espoon syyskisat GP (Valio) Lauantain pooliarvonnat MK GP O'Connor Miikka PT 75, 2316 Valasti Veeti PT Espoo, 2119 Pitkänen Toni PT-Helsinki, 1974 Kujala Henri OPT-86, 1853 Jormanainen Jani PT Espoo,

Lisätiedot

PT 75 Kansalliset ja AY. Akkanen Esko KoKa, Rating: 1185 Rating, alkaa: Su, hinta: 12 EUR Yht. 12 EUR

PT 75 Kansalliset ja AY. Akkanen Esko KoKa, Rating: 1185 Rating, alkaa: Su, hinta: 12 EUR Yht. 12 EUR PT 75 Kansalliset ja AY Akkanen Esko KoKa, Rating: 1185 Yht. 12 EUR Akkanen Juha MPS, Rating: 1575 M50-AY, alkaa: Su, hinta: 10 EUR Yht. 52 EUR Andersson Janne Halex, Rating: 1048 Antinoja Jari SeSi, Rating:

Lisätiedot

PT 75 kansalliset ja AY-kisat - Arvonnat

PT 75 kansalliset ja AY-kisat - Arvonnat PT 75 kansalliset ja AY-kisat - Arvonnat LAUANTAIN LUOKAT MK Mustonen Aleksi TIP-70, 2228 Marjamäki Antti PT 75, 1847 Myllymäki Kim Halex, 1832 Mäkelä Jussi TIP-70, 2093 Annunen Janne OPT-86, 1867 Jokinen

Lisätiedot

RN Pelaaja Seura Pist. E-v E-h P-v P-h Sija

RN Pelaaja Seura Pist. E-v E-h P-v P-h Sija PT 75 Kansalliset 2016_09_11 - POOLIEN TULOKSET MK Pooli A 1 2387 Tennilä Otto PT 75 4 6 0 68 47 1 2 2119 Lahtinen Jorma LPTS 3 3 4 67 57 2 3 1831 Tuuttila Juhana OPT-86 2 1 6 46 77 3 1-3: 11-6 11-5 13-11

Lisätiedot

BC-SM Tuloksia

BC-SM Tuloksia BC-SM Tuloksia 22.-23.10.2016 M-1900 Pooli A 1 1924 Ingman Mats KoKu 4 6 0 67 41 1 2 1744 Riihimäki Vesamatti HarSpo 3 3 4 66 71 2 3 1611 Seppälä Marko OPT-86 2 1 6 53 74 3 1-3: 11-8 11-4 11-4 2-3: 8-11

Lisätiedot

SEMIFINAALIT Antti Juutinen - Eero Nordling 7,-11,8,5 Daniel Nguyen - Ari Saapunki 9,8,-9,6

SEMIFINAALIT Antti Juutinen - Eero Nordling 7,-11,8,5 Daniel Nguyen - Ari Saapunki 9,8,-9,6 BC-SM 2015 - Tulokset M-1700-JATKO 1. Antti Juutinen, OPT-86 2. Daniel Nguyen, TIP-70 3. Eero Nordling, TIP-70 3. Ari Saapunki, PT-2000 5. Jari Ruuskanen, TuPy 5. Maris Jansons, MBF 5. Mika Lappalainen,

Lisätiedot

SPTL Turun pm kilpailut Tulokset M/N11 M11/15-JATKO M11/15

SPTL Turun pm kilpailut Tulokset M/N11 M11/15-JATKO M11/15 SPTL Turun pm kilpailut 27.08.2016 - Tulokset M/N11 1. Vesalainen Matias KoKa 2 (6-2) 2. Vesalainen Rasmus KoKa 1 (5-3) 3. Heikkilä Eelis TuPy 0 (0-6) Vesalainen Matias - Heikkilä Eelis 11-9, 11-6, 11-6

Lisätiedot

KoKalaisten SM-mitalit

KoKalaisten SM-mitalit KoKalaisten SM-mitalit Vuosi Mitali Mitalisti Luokka/kilpailu 2016 Kulta 17-vuotiaat joukkuekilpailu Esa Kanasuo Kulta 17-vuotiaat nelinpeli Kulta 15-vuotiaat kaksinpeli Hopea 17-vuotiaat kaksinpeli Pronssi

Lisätiedot

1-divisioona: HIK. Christian Mattsson 0400-304443 christian.mattsson@hangostevedoring.fi. Pelipaikka: Hangon keksin kiinteistö, Santalantie 2, Hanko

1-divisioona: HIK. Christian Mattsson 0400-304443 christian.mattsson@hangostevedoring.fi. Pelipaikka: Hangon keksin kiinteistö, Santalantie 2, Hanko 1-divisioona: HIK Christian Mattsson 0400-304443 christian.mattsson@hangostevedoring.fi Hangon keksin kiinteistö, Santalantie 2, Hanko IPT-94 Ari Suikkanen 0500-394201 golfsuide@gmail.com KoKa Pasi Autio

Lisätiedot

IX KOSKENMALJA GP 4.-5.1.2014

IX KOSKENMALJA GP 4.-5.1.2014 IX KOSKENMALJA GP 4.-5.1.2014 VIII KOSKEN MALJA GP 4.-5.1.2014 Luokkien alkamisajat ja osanottajamäärät Lauantai 9.00 M17 GP poolit 4 poolia / 13 pelaajaa 10.00 M-1900 poolit 7 poolia / 26 pelaajaa 11.00

Lisätiedot

Mejlans Bollförening r.f. Joukkue & A SM Lauantai Sunnuntai Poolit 9:30 Semi 12:00 Kvartta 16:00 Finaali 15:00

Mejlans Bollförening r.f. Joukkue & A SM Lauantai Sunnuntai Poolit 9:30 Semi 12:00 Kvartta 16:00 Finaali 15:00 Lauantai 29.10 Sunnuntai 30.10 MJO MJO Poolit 9:30 Semi 12:00 Kvartta 16:00 Finaali 15:00 M-2200 NJO Poolit 1:00/16:00 Finaalipooli 12:00 MN-2200 M-2200 Poolit 18:00 Jatko 32 10:00/10:30 Jatko 16 11:30

Lisätiedot

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com 1-divisioona: LPTS Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com Lahden urheilutalo, Jalkarannantie 10, Lahti Wega 2 Kimmo Arenius Mannerheimintie 89 B 48, 00270 Helsinki

Lisätiedot

BC-SM Tuloksia

BC-SM Tuloksia BC-SM Tuloksia 22.-23.10.2016 MN-1900 Pooli A 1 3774 Khosravi Joonatan/Pitkänen Tatu KoKa/Wega 3 5 4 87 88 1 2 3511 Potiris Rafail/Välimäki Vesa PT 75/PT 75 3 4 4 80 77 2 3 3328 Toivanen Jaakko/Rissanen

Lisätiedot

POOLIEN PÖYTÄKIRJA. Isojoki Sarja Harraste A1 Johan Rönn KoKu -> POOLI A Pist. Voitot Sija ott. 1 F1 Juhani Tevaniemi SeSi

POOLIEN PÖYTÄKIRJA. Isojoki Sarja Harraste A1 Johan Rönn KoKu -> POOLI A Pist. Voitot Sija ott. 1 F1 Juhani Tevaniemi SeSi RN Nimi Seura A1 Johan Rönn KoKu -> POOLI A Pist. Voitot Sija ott. 1 F1 Juhani Tevaniemi SeSi ott 7: A1 - vo. Ott1 Rönn - Kangasniemi (2-0) H2 Sami Kangasniemi Metsälä ott. 11 Rönn - Asunmaa (3-0) A Johan

Lisätiedot

KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA : KASVU JATKUU

KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA : KASVU JATKUU Kilpailuaktiivisuus kaudella 216-17 19.9.217 sivu 1(5) KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA 216 17: KASVU JATKUU Ohessa tiivistelmä kilpailujen starttimäärien kehityksestä kaudella 216 17. Kommentit ovat allekirjoittaneen

Lisätiedot

Mejlans Bollförening r.f.

Mejlans Bollförening r.f. Luokka: Alkupoolit: Jatkopelit: Consolation: Finaali: MJ-13 9.3 klo 10:00 klo 13:00 klo 13:00 klo 17:30 MJ-15 9.3 klo 14:00 klo 18:00 klo 18:30 10.3 klo 11:00 MJ-17 9.3 klo 16:30 klo 19:00 klo 19:00 10.3

Lisätiedot

KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 2017: OIKEALLA TIELLÄ

KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 2017: OIKEALLA TIELLÄ sivu 1(5) KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 217: OIKEALLA TIELLÄ Ohessa tiivistelmä kilpailujen starttimäärien kehityksestä vuonna 217. Kommentit ovat allekirjoittaneen (kursiivilla). Kilpailujen starttimäärien

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1

Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1 Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1 Kari Saarinen Parkuntie 45 as. 2, 05620 Hyvinkää 0400-193189 kari.saarinen(at)zerust.fi Ei tiedossa PT Espoo 2 Tuomas Tiittala Töölöntorinkatu

Lisätiedot

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com 1-divisioona: LPTS Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com Lahden urheilutalo, Jalkarannantie 10, Lahti Wega 2 Kimmo Arenius Mannerheimintie 89 B 48, 00270 Helsinki

Lisätiedot

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com 1-divisioona: LPTS Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com Lahden urheilutalo, Jalkarannantie 10, Lahti Wega 2 Pekka Kolppanen Maasälväntie 14 E 111, 00710 Helsinki

Lisätiedot

Pöytätennis DE-SM Seinäjoen Urheilutalo

Pöytätennis DE-SM Seinäjoen Urheilutalo Pöytätennis DE-SM 15.-16.9.2018 Seinäjoen Urheilutalo PÖYTÄTENNISLIITON TERVEHDYS Suomen Pöytätennisliiton puolesta tervehdin ilolla DE-SM-kilpailujen järjestäjiä ja osanottajia. Seurakonsortio Seinäjoen

Lisätiedot

KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 2018: EDELLEEN PLUSSALLA

KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 2018: EDELLEEN PLUSSALLA Kilpailuaktiivisuus vuonna 218 21.12.218 sivu 1(5) KILPAILUAKTIIVISUUS VUONNA 218: EDELLEEN PLUSSALLA Ohessa tiivistelmä kilpailujen starttimäärien kehityksestä vuonna 218. Kommentit ovat allekirjoittaneen

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA HYVIN MENEE MUTTA MENKÖÖN

KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA HYVIN MENEE MUTTA MENKÖÖN sivu 1(5) KILPAILUAKTIIVISUUS KAUDELLA 218-19 HYVIN MENEE MUTTA MENKÖÖN Ohessa tiivistelmä kilpailujen starttimäärien kehityksestä kaudella 218-19. Kommentit ovat allekirjoittaneen (kursiivilla). HUOM!

Lisätiedot

Halonen Olli-Ville KuPTS 1898 Korpelainen Harri LrTU 1752 Punnonen Kari KuPTS 1748 Holopainen Heikki JPT 1739 Nesterov Maxim KuPTS 1732 Halonen

Halonen Olli-Ville KuPTS 1898 Korpelainen Harri LrTU 1752 Punnonen Kari KuPTS 1748 Holopainen Heikki JPT 1739 Nesterov Maxim KuPTS 1732 Halonen Halonen Olli-Ville KuPTS 1898 Korpelainen Harri LrTU 1752 Punnonen Kari KuPTS 1748 Holopainen Heikki JPT 1739 Nesterov Maxim KuPTS 1732 Halonen Markku Vire 1730 Salmela Elmo NuSe 1701 Tero Simo IPT-94

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

NN 1. Eriksson Sofie/Luo Yumo ParPi/TIP Eriksson Pihla/Lundström Annika MBF/MBF 3. Oksanen Jannika/Kirichenko Anna LPTS/PT Espoo

NN 1. Eriksson Sofie/Luo Yumo ParPi/TIP Eriksson Pihla/Lundström Annika MBF/MBF 3. Oksanen Jannika/Kirichenko Anna LPTS/PT Espoo NN 1. Eriksson Sofie/Luo Yumo ParPi/TIP-70 2. Eriksson Pihla/Lundström Annika MBF/MBF 3. Oksanen Jannika/Kirichenko Anna LPTS/PT Espoo SN 1. Laane Lauri/Luo Yumo TIP-70/TIP-70 2. Oksanen Jannika/Soine

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT Kuljun, Lempoisten ja Sääksjärven liikuntahalleilla la-su 24.-25.3.2018 Sarjat: Miehet kaksinpeli Miehet nelinpeli Naiset kaksinpeli Naiset nelinpeli Miehet 60 kaksinpeli Pojat

Lisätiedot

PT Espoon kansalliset su MJ-17 Klo 10:30

PT Espoon kansalliset su MJ-17 Klo 10:30 MJ-17 Klo 10:30 RN Nimi Seura 1 7 Dmitry Vyskubov PT Espoo 1 2 1 3 4 6,9,-5,7 4 17 Thomas Lundström MBF 1 5 C Henri Kuusjärvi MBF 6 4,5,-12,9 6 18 Aleksi Parkkinen TuPy 10,4,8 6 7 8 wo 8 11 Tim Olsbo PuPy

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

SM 2016 MK La klo 10:00 / 12:00

SM 2016 MK La klo 10:00 / 12:00 MK La klo 10:00 / 12:00 RN Pooli A Seura Voitot Erät Pisteet Sija Pöytä 1 1 2437 Tennilä Otto PT 75 10:00 2 2183 Hyttinen Aleksi JPT 3 2026 Cong Xisheng PT Espoo 4 1891 Laine Harri LPTS RN Pooli B Seura

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2016 Tero Naumi Puheenjohtaja Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming (erosi jaostosta syksyllä 2016) Esko

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2018 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko Seitz Jyrki Ylenius

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

Ilmoittautumiset / Veteraani-SM , Tampere

Ilmoittautumiset / Veteraani-SM , Tampere Ilmoittautumiset / Veteraani-SM 27.-28.1.2018, Tampere M40, La Sorvisto Mika OPT-86, Rating: 2259 Miettinen Esa TIP-70, Rating: 2226 Ågren Pekka OPT-86, Rating: 2165 Tuomola Mika PT 75, Rating: 2149 Ikonen

Lisätiedot

SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE

SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE SPTL HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE 2018-19 sivu 1 (5) SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE 2018-19 Muutettavaksi ehdotetut kohdat kursiivilla. 1) PELIN AIKANA NEUVOMINEN 3.6.1.1

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT Kuljun ja Lempoisten liikuntahalleilla pe-su 24.-26.3.2017 Sarjat: Miehet kaksinpeli Miehet nelinpeli Naiset kaksinpeli Naiset nelinpeli Miehet D-lk kaksinpeli Pojat kaksinpeli

Lisätiedot

Piiri Cup pistetaulukko. 5 Länsi-Suomi 4 0 4 11 4 2 4 17 2 3 3 3 0 0 0 0 0 0 57

Piiri Cup pistetaulukko. 5 Länsi-Suomi 4 0 4 11 4 2 4 17 2 3 3 3 0 0 0 0 0 0 57 Piiri Cup pistetaulukko Sij. Piiri MJ1 MJ2 NJ SJ/A SJ/B SJ/C MP/A MP/B MP/C Miesten Singelit Naisten Singelit YHT. 1 Keski-Suomi 32 0 4 2 4 11 9 28 0 3 3 21 0 0 0 3 0 0 120 2 Eteläinen-Suomi 11 4 20 2

Lisätiedot

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4)

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) Straumann Games 2015 Tähtikisat Kajaanihalli Lauantaina 7.2.2015 Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) MK-V Miesten kaksinpeli Valio-sarja Miikka Väisänen, SaSu, - Perttu Kalmakoski, JySS,

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

Kilpailu Juniori-SM 2010 Järjestäjä TIP-70 Luokka MJ-15 joukkue Pvm La 13.3.2010 Klo 10.00

Kilpailu Juniori-SM 2010 Järjestäjä TIP-70 Luokka MJ-15 joukkue Pvm La 13.3.2010 Klo 10.00 Kilpailu Järjestäjä TIP-70 Luokka MJ-15 joukkue Pvm La 13.3.2010 Klo 10.00 klo - pöydät 1 MBF 1 Helsinki 2 -- 11.50-1,2 3 Pt 75 Tampere 10.00-1,2 4 Wega Helsinki 13.40-1,2 5 KuPTS Kuopio 10.00-3,4 6 TuPy

Lisätiedot

NEZ / SM Botniaring Race Kilpailun tulos

NEZ / SM Botniaring Race Kilpailun tulos Legends aika-ajo 1 5 Kimmo Mirjamo 1:27.486 1:23.146 1:23.504 1:23.428 1:23.440 1:23.476 49 Nina Lätti 1:27.321 1:23.281 1:23.441 1:23.531 1:24.009 1:23.869 76 Jere Rantaniemi 1:27.227 1:23.721 1:24.058

Lisätiedot

MK-avoin Pooli 1 Ottelunro Klo Pisteet Erät Lopputulos:

MK-avoin Pooli 1 Ottelunro Klo Pisteet Erät Lopputulos: MKavoin a Kivimäki Janne ab 21 10:20 217, 2110 20 WO b Mäkelä Tero cd 22 10:20 1221, 1021 02 c Karjalainen Jesse ac 42 11:40 218, 215 20 d Viljakainen Matias bd 43 11:40 WO ad 65 13:00 1521, 2116, 1421

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi Suomen Cup - - 23..203 3:7:00 28346 Martti Jylhä 3:57.00 Finaali 2 3 22733274 Ville Nousiainen 3:59.23 Finaali 3 6 2752649 Juho Mikkonen Kuhmo-Ski 4:04.6 Finaali 4 2 27538885 Anssi Pentsinen 3:58.99 Finaali

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130 4. Padel Club

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2016 2017 Naisten SM sarja Ajalla 1.10.2016 25.2.2017 pelataan 8 joukkueen nelinkertainen sarja (28 ottelua/joukkue). Sarjassa sijalle 8 sijoittunut joukkue putoaa

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

10 m liikkuvanmaalin Suomenmestaruus kilpailut Koskikeskuksen ampumarata, Tampere,

10 m liikkuvanmaalin Suomenmestaruus kilpailut Koskikeskuksen ampumarata, Tampere, 10 m liikkuvanmaalin Suomenmestaruus kilpailut Koskikeskuksen ampumarata, Tampere, 15.2.2014 SAL SM, Liikkuvamaali normaalijuoksut, sarja Y 1 Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Y 97 97 98 292 97 96 98 291 583 2

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36)

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Fite Club Pool (Tennis) Kierros 1/2018,

Fite Club Pool (Tennis) Kierros 1/2018, Sivu 1 (6) LOHKO A / TASO A A B C D E F G Pist. A Laine, Jarmo A-A 6-6 4-5 7-6 10-3 5 B Lehtola, Jukka B-B 7-7 8-3 0-1 12-1 5 C Kavander, Erno 7-7 C-C 8-6 8-5 5 D Glushkov, German 6-6 3-8 6-8 D-D 5-9 5-6

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2015 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko

Lisätiedot

Kosken Tl kunta on aktiivisesti mukana tukemassa Kaiun pöytätenniksen kehittymistä ja haluaa toivottaa menestyksellisiä kisoja.

Kosken Tl kunta on aktiivisesti mukana tukemassa Kaiun pöytätenniksen kehittymistä ja haluaa toivottaa menestyksellisiä kisoja. Kosken Tl kunta on aktiivisesti mukana tukemassa Kaiun pöytätenniksen kehittymistä ja haluaa toivottaa menestyksellisiä kisoja. Kunta myy omakotitontteja keskustasta, mm. Urheilupuiston, Vinarin, Harakkamäentien,

Lisätiedot

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Luomala Arto 88 91 179 2 Autio Mikko 86 87 173 3 Peltola Jarkko 88 83 171 4 Ristimäki Juha 83 87 170 5 Parkkamäki

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT Kuljun ja Lempoisten liikuntahalleilla pe-su 1.-3.4.2016 Sarjat: Miehet kaksinpeli Miehet nelinpeli Naiset kaksinpeli Miehet C-lk kaksinpeli T/P10 minitennis Kaksinpeli sarja

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi 2013-14 HAUSBANDY Snipers Porski RSB Yhteensä Ahde Kimmo HausBandy 1+2 3+0 x 2 4 2 6 0 Hakkola Jani HausBandy 0+0 ei pel. x 1 0 0 0 0 Helminen Tommi HausBandy 2+0 ei pel. x

Lisätiedot

Pistoolijaoston päivittämät ja hyväksymät vuoden 2017 pistoolirankingkilpailun säännöt

Pistoolijaoston päivittämät ja hyväksymät vuoden 2017 pistoolirankingkilpailun säännöt SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt Pistoolijaoston päivittämät ja hyväksymät vuoden 2017 pistoolirankingkilpailun säännöt 1 Kilpailut Pistoolijaosto päättää mitkä

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Suomen Cup - Ylitornio

Suomen Cup - Ylitornio Suoen Cup - Miehet 3 x 7,5 k (V) 2,5 k - Tuoarineuvosto 2,5 k Apulais- Matti Salinen 1 2 3 4 5 6 7 8 Nr Joukkue / Nii 1 Jäin Jänne 1 1-1 Antti Ojansivu 1-2 Markus Vuorela 1-3 Ristoatti Hakola 2 Kouvolan

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 Neljällä voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995-2003, 2009-2011 Yhteensä 19 kautta Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130 4. Padel Club

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Liikkuva maali SM-kilpailu Kuopio

Liikkuva maali SM-kilpailu Kuopio Tuloksia Päivitetty: 28.7.2012 19:56:34 28.7.2012 Kuopio Hirvi 40 kertalaukausta 1. 2. lopp uus N 1 Päivi Vähä-Jaakkola PuKu 185 189 374 0 2 Anne Aho KoE 177 180 357 0 3 Maria Heikola V-SA 170 168 338

Lisätiedot

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue Sairaalaturnaus 16.4.2011 Turku Impivaaran jäähalli OTTELUT LOHKOITTAIN 16.4.2011 Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 Impivaara 1 Tulos 6 16.4.2011 08:00 Jyväskylä - Etelä-Karjala 4-4

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) LOPPUTULOKSET MIEHET 2017 Sijoitus nimi Yhdistys Pisteet 1Lithovius Jukka Oulun seudun metsätilanomistajat 141 2 Airola Tapio Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry 140 3

Lisätiedot

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET 1-DIVISIOONA 1. Epispallo Matikainen Sami Puh. 0415061066 2. Koppikotkat Kekäläinen Mikko Puh. 0407525847 3. Mr. Padel Club Nikkinen Aki Puh. 0500494220 4. Musta

Lisätiedot

Rajapiikki Tornion Jousiampujat r.y. (RP2013) Putaan Urheiluhalli, Juniorit AHO Akseli POJO HOVILA Juho HIRO

Rajapiikki Tornion Jousiampujat r.y. (RP2013) Putaan Urheiluhalli, Juniorit AHO Akseli POJO HOVILA Juho HIRO Juniorit 13 Sija Kilpailija Maa/Seura Karsinta Finaali 1 AHO Akseli POJO 555-01 2 HOVILA Juho HIRO 401-02 1/13 Pudotus- ja finaalikierrokset: henkilökohtaiset sijoitukset - Juniorit 15 Sija Kilpailija

Lisätiedot

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry. 1.4.-17 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Autio Mikko 91 95 186 2 Parkkamäki Jukka 89 90 179 3 Luomala Arto 94 84 178 4 Passi Mika 89 87 176 5 Kivelä

Lisätiedot

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005 Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta Tanssiesitysten lomassa suoritettiin menestyksekkäästi F-katselmus

Lisätiedot

päivitetty :15 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA

päivitetty :15 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA PADEL SM 05 päivitetty 9.8.05 9:5 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA Otteluiden voitosta pistettä. Tasapisteissä lasketaan ensin voitetut

Lisätiedot

Sarjan paras tulos:

Sarjan paras tulos: Eurooppalainen yhdistelmä 2016 1. Katsastus: Ylistaro_1 15.5.2016 4. Katsastus: Vaasa_21.5.2016 2. Katsastus: Ylistaro_2 15.5.2016 5. Katsastus: Mäntsälä SM_29.5.2016 3. Katsastus: Vaasa 21.5.2016 M Sarjan

Lisätiedot

Nyberg Jan - Schnabel Leon 11-4, 11-1, 11-8 Nyberg Jan - Eriksson Pihla 11-7, 11-5, 11-3 Schnabel Leon - Eriksson Pihla 13-11, 11-13, 7-11, 5-11

Nyberg Jan - Schnabel Leon 11-4, 11-1, 11-8 Nyberg Jan - Eriksson Pihla 11-7, 11-5, 11-3 Schnabel Leon - Eriksson Pihla 13-11, 11-13, 7-11, 5-11 PT Espoon syyskisat2008-la - Tulokset MJ-11-JATKO 1. Kantonistov Mikhail, PT Espoo 2. Nyberg Jan, PT Espoo 3. Eriksson Pihla, MBF 3. Eriksson Paju, MBF Kantonistov Mikhail - Nyberg Jan -5,4,-4,10,7 Kantonistov

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk)

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk) TUA:n Ruskeekiven Ampumarata 07. - 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja M50 1. Petri Sorsa LAS 94 94 95 283 95 96 94 285 568 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja M60 1. Seppo Sorri HlAS 94 88 93 275 93 91 94 278

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Törnqvist Tony Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130

Lisätiedot

Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet. Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet

Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet. Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 6-8 kilpailijan kaavio Kilpailijat jaetaan kahteen karsintaryhmään Molempien karsintaryhmien kaksi parasta A-finaaliin Kilpailu: BMX CUP 1, Turku Pvm: 25.5.2014 Molempien karsintaryhmien

Lisätiedot

Lohko 2: 6 joukkuetta Lohko 6: 5. Lohko 4: 6 joukkuetta. joukkuetta

Lohko 2: 6 joukkuetta Lohko 6: 5. Lohko 4: 6 joukkuetta. joukkuetta Lähdetään liikkeelle kaikki samasta pisteestä: alkulohkosta. Lohkon koko pyritään pitämään 5-6 joukkueessa. Lohkoja tehdään tarpeen mukaan, mutta tavoitellaan parillista määrää. Joukkuemäärä on kuitenkin

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA.

SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. SM-KILPAILUT 25.4.2015 HÄRMÄSSÄ ROAD HOUSE / POWERPARK JUNIOR MEN LEFT 80 KG 1. MYLLÄRI, JUSSI. JURVAN URHEILIJAT 2. PÄIVÄRANTA, MIIKA. DTF 3. HALKOSAARI, LASSI. POWER BULL RY 4. HIRVIMÄKI, ANTERO. JURVAN

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset:

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 1. Pekka Pärssinen 88 1. Antti Torniainen 89 2. Hannu Haimi 84 2. Paavo Westman 88 3. Oskari Valtonen 79 3. Juha Kähkönen 86 3. Sirpa Jokisalo 79 4. Johanna Virola

Lisätiedot

Samurai Cup

Samurai Cup 7.5.2006 Sarja: BP 45 POOLI 5 osallistujaa Nro Kilpailija Paino 1 2 3 4 5 Voitot Pisteet Sija 1 Hiilamo Aapo 3.k CHI 42,9 0 0 0 4 2 Kamberg Juha 3.k KAN 43,05 7 0 3 2 10 2 3 Njie Faij 3.k CHI 40,7 louk

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 14. ja 15.2.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 14. ja 15.2.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 14. ja 15.2.2015 Liikkuva maali 10m normaalijuoksut Sarja M Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK 1 Heikkilä Tomi-Pekka K-64 294 281 575 2 Suoranta Jani K-64

Lisätiedot

Moto 1 Moto 2 Moto 3

Moto 1 Moto 2 Moto 3 BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 4 kilpailijan kaavio Alkuerien kolme parastaa A-finaaliin Kilpailu: KuppisKUP #7 Pvm: 10.9.2013 Luokka: MN-6 Lista: ALKUERÄT 2 13 24 1 1001 Veikko Laakso TVC 4 4 3 4 2 3 11 4 615

Lisätiedot

VIIDEN PELAAJAN LOHKO

VIIDEN PELAAJAN LOHKO Kim Viljanen (1) Peli 1 11:10 Kim Viljanen (1) - Teemu Kaltti Janne Tilus - Teemu Kaltti Peli 2 11:50 Ville Salo - Juuso Raittila Kim Viljanen (1) - Ville Salo Peli 3 12:30 Janne Tilus - Teemu Kaltti Juuso

Lisätiedot