Tämä on yksi Arzin muistolevyn lukemattomista käsinpiirretyistä kansista. Olen kirjannut lyriikat kuten ne ovat levyllä, kaikki kappaleet ovat toki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tämä on yksi Arzin muistolevyn lukemattomista käsinpiirretyistä kansista. Olen kirjannut lyriikat kuten ne ovat levyllä, kaikki kappaleet ovat toki"

Transkriptio

1 Tämä on yksi Arzin muistolevyn lukemattomista käsinpiirretyistä kansista. Olen kirjannut lyriikat kuten ne ovat levyllä, kaikki kappaleet ovat toki olleet improvisoituja ja ne ovat aikanaan vaihtuneet joka kerta. Tälläisinä ne ovat jääneet haltuumme. Tämä on ensimmäinen versio lyriikoista. Jotkin kohdat ovat voineet jäädä epäselviksi. Palautetta otetaan vastaan.

2 1. Ota rennosti Voit kävellä maantietä pitkin ja tavata maajussin voit kysyä maajussilta hei kuule mul ois tällänen kysymys... ja silloin maajussi sinulle ilomielin vastaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit kävellä taikametsään ja kohdata sieltä peikot ja mennikäiset tanssimassa ja voit liittyä heidän tanssiin voit kysyä heiltä kysymyksen ja silloin he vastaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit hypätä puron vietäväksi ja lipua valtameren syvyyksiin kohdata siellä merenneidon ja kuninkaan voit kysyä heiltä kysymyksen ja silloin merenneito ja kuningas sinulle hymyillen vastaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit katsoa taivaalle ja tuntea tuulenhengen voit kysyä tuulenhengeltä hei kuule mul ois tällänen kysymys...

3 ja silloin tuulenhenki sinun korviisi puhaltaen vastaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit rakentaa tutkan ja ottaa yhteyden ulkoavaruuden humanoidiin ja voit juoda hänen kanssaan kupposen teetä Ja kysyä... ja silloin humanoidi vastaa; ota kuule rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit kävellä kirjastoon ja lukea abc-kirjaa voit kääntyä kirjastoneidin puoleen ja kysyä häneltä kysymyksen ja silloin kirjastoneiti sinulle viehkeästi vastauksen antaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... Voit rukoilla, voit runoilla voit meditoida kosmokseen ja silloin kosmos sinulle vastauksen antaa: ota rennosti! Dadidida daididiidiida... (hiipuu) ota rennosti!

4 2. Tanssin kuin lapsi mä tanssin tanssin tanssin kuin lapsi kun murheeni murtaa huoleni kasaan suruni saartaa ja yksinäisyys kalvaa mä tanssin tanssin tanssin kuin lapsi Kun tahdon mä nauraa ilosäkeeni laulaa kunniaksi elämän ja ikuisen rakkauden mä tanssin tanssin tanssin kuin lapsi satoi tai paistoi toivo elää elän ja toivon; tanssin kuin lapsi mä tanssin...

5 3. Kultaiset säkeet Aamuinen aurinko laittaa säteensä niille jotka sitä tervehtii kukat huojuu niityllä kääntyy sateen puoleen ne jotka ottaa sateita vastaan uuuu... Matka ei päättynyt tänään matka ei päättynyt eilen ei niille jotka ottaa sateita vastaan Säteet leijuu keltaisena sateena keltaiseen ilmaan leijuu auringon suomaan ihanaan keltaiseen lämpöön uuuu... Keltaiset säteet keltaiset säteet keltaiset säteet kaltaiset säteet... Valo keltaisina säteinä keltaiseen niemeen imeydyn keltaisen auringo suomaan keltaiseen lämpöön (hiipuu)

6 4. Työtön ihminen Aamut venyvät pitkiksi viikonloput ovat rankkoja ajen juhlaa on nukkua pitkään työtön ihminen kenties köyhä mut päänsä ei pyöri pyöri pyöri oravanpyörää Työn ja koukeroista ja pulmista tuli hänelle suuren suuri burnout siispä otti lopputilin, pisti kamat kassiin ja lähti ovensuusta samantien ulos sassiin Työtön ihminen istuu puiston penkillä polttaa yks tupakka ja miettii maailman menoa auringon paistaessa hän siihen uppoutuu pelastaen mielenmaisemansa Istui myös joskus aamun sarastaessa loikoilee soittaa kitaraa elää vaan ystävykset työttömät ihmiset lopulta julhansa päättää painaa päänsä tyynylle onnessaan onnessaan onnessaan.

7 5.Kaisa on kana Kaisa asuu sadan tuhannen kanan kommuunissa kaisa jakaa huoneen neljän kanan kanssa kaisa on vaatimaton kana mutta hänestä yhdelle kanalle tulisi olla enemmän kuin neljän paperiarkin verran kaisasta olisi mukavaa mennä ulos ulkona voisi kuopia ottaa hiekkakylvyn nokkia maata syötävää kaisa ei pääse ulos joten niimpä kaisa nokkii vierustoveriaan ja vierustoveri kaisaa ja kaikki haluaisivat mennä ulos nokkimaan maata Kaisa oli veli Kalle Kalle kuoli ollessan päivän ikäinen Kalle upotettiin (?) Kallesta tehtiin ruokaa kaisasta tämä oli kauheaa ja hän olisi soittanut poliisille Kaisa ei osaa käyttää puhelinta ja vaikka osaisi (?) Kaisa, Kaisa, Kaisa on kana Kaisa, Kaisa, Kaisa on kana Kana, häkissään Kaisa haluaisi mennä munimisen ajaksi piiloon sen sijaan hän joutuu munimaan

8 vierustovereidensa vieressä kirkkaassa valossa Kaisasta tämä on kiusallista vähän niinkuin vaihtaisi terveyssiteensä parin tuhannen silmäparin nähden. Eräänä päivän kaisa ja hänen kämppiksensä ja muutama tuhatta naapurin kanaa otetaan ulos häkeistään ja sullotaan pieneen laatikkoon laatikko nostetaan kuorma-autoon toisten laatikoiden sekaan Kaisalla on paha olla, Kaisan koipi on huonossa asennoss Kaisa ei voi korjata asentoaan koska hänen päällään istuu kolmetoista kanaa Kahdeksan pitkän tunnin kuluttua laatikko otetaan ulos kuorma-autosta Kaisaa pelottaa, Kaisa pistetään jaloista liukuhihnalle roikkumaan Kaisa, Kaisa, Kaisa, Kaisa on kana Kana, kaisa on kana, Kana häkissään Kaisaa pelottaa, hän haluaisi paeta mutta jalat ovat kiinnitetty liukuhihnaan ilman jalkoja on vaikea paeta. Liukuhihnan päässä on veitsi

9 Veitsi viiltää Kaisan kaulan katki Kaisa on nyt kuollut. Kaisa on nyt kanaviillokkia. Kaisa, Kaisa, Kaisa on kana! Kana, kana, häkissään. Kaisa olisi halunnut elää toisin Kaisa olisi halunnut olla luomukana Luomukanat saavat nukkua orrella, kuopia ja ottaa hiekkakylpyjä ja nokkia maata Yhden kalliosta ostattevan tuopin hinnalla saat paketin luomukanan munia jos et voi vastustaa kananlihan makua osta vironkadun K-kaupasta soija soija soija Kanaa. Kaisa, Kaisa, Kaisa on Kana! Kana, häkissään. Kaisa, Kaisa, Kaisa on Kana! Kana, häkissään.

10 6,7. Lehdet Lehdet tipahtaa menen ulos niitä keräämään liimaan lehden ikkunaan Ne tekee kuvioita ilmaan josta arvailen huomista päivää ja eilistä aivan kuin itsekin olisin jonkenlainen lehti joka kuin uinuen kuvion leijuisin Enkä voi tietää minkälaisen kuvion teen kolmion vain ympyrän aivan kuin itsekin tipahtaisin ikkunaan ja siitä tulee sitten jotain oranssia ja keltaista uuuu... Tulit käymään, sinä muistit lehteä jonka sain lahjaksi eilen se tipahti puusta piirsit jäljen otsaani jonkenlaisen kuvion

11 aivan kuin itsekin olisin lehti ikkunassa jonne liimaillaan kun syksy tulee uuuu... (enkä voi tietää minkälaisen kuvion teen...)

12 8. Rock'n'roll lintu uuuu... Rock'n'roll lintu Iisipiisi hei Iisipiisi partsilla vedetään koko lähiötunnelmaa nostattaa kavereiden korvaan kitaraa rääkätään kitaraa rääkätään kun iisipiisi rullaa runoja rustailen mä oon rock'n'roll lintu oon rock'n'roll lintu kun auringon säteet on vesipisarat ja hymyt ja surulliset kyyneleet jotka ilmestyy uudelleen ja putoaa silmistä kun siivet lepattaa rokkipiisin tahtiin iisipiisi rullaa omalla painollaan oon rock'n'roll lintu dabadada Oon rock'n'roll lintu

13 kun muu menee auringon säteistä oksilla ylpeilen jea jea jea ja pikkiriikkisen viserryksen piipitän sujumaan sanoituksen (?) kun iisipiisi vedetään se rullaa omalla painollaan oon rock'n'roll rock'n'roll rock'n'roll lintu!

14 1.9.Voit muuttua Voit muuttua miksi vain puroksi, hedelmäpuuksi kasvoiksi taivaalla pilvenreunaksi taikka sateenkaariksi niityksi. uuuu... Ja mä venyn venyn ja venyn venyn ja venyn ja venyn mutten katkea jea, katkea Voit muuttua kuuksi hämäärään tai pieneksi tutkivaksi tähdeksi galaksin reunalle voit muuttua helminauhaksi ihan miksi vaan. uuuu... voit muuttua kosmonautiksi joka nauttii taikka planeetaksi kiertäväksi kiertolaiseksi - ihan miksi vaan!

15 10. Jumala on Diileri Jea, yahoo! Jumala on diileri ja enkelit on alihankkijoita ihmiset on elämän nistejä Jumala on diileri enkelit on alihankkijoita ja ihmiset on elämän nistejä. Pliis! Camoon, camoon, anna vielä yksi elämä! Camoon mä tartten, vielä yksi... No okei! Täs on! Mee... Jumala on diileri.. Kun mikään ei riitä niin kovempaa satsia no okei no okei no okei tässä on Jumala on diileri enkelit on alihankkijoita ja ihmiset on elämän nistejä camoon, camoon, pliis anna mulle vielä yksi elämä! Camoon mä tartten vielä yhden elämän! No okei, no okei, tässä on, no okei, no okei, tässä on.

16 Jumala on diileri... Kun mikään ei riitä, niin kovempaa satsia kun mikään ei riitä mulle niin kovempaa satsia no okei, no okei, tässä on Jumala on diileri... Enemmän, enemmän tää on niin kevyttä kamaa! Enemmän mä haluun enemmän suoraa tykitystä lisää lisää lisää pliis pliis jess! Jumala on diileri... Vielä enemmän, vielä enemmän, lisää lisää lisää Vielä enemmän, vielä enemmän, lisää lisää lisää no okei juu juu joo joo no joo joo, kyl kyllä täältä tulee Jumala on diileri... Jumala on diileri... Lisää lisää ihmiset laulaa kuorossa lisää lisää lisää liian kevyttä kamaa no ok, täältä tulee kovempaa satsia kovempaa satsia. Jea!

Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein

Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein 1. Istun nyt yksin puiston penkillä. Tarvitsen nyt rauhaa ja yksinoloa. Otan päiväkirjani laukustani, ja aloitan: Rakas Päiväkirjani! Tänään oli taas samanlainen päivä

Lisätiedot

Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007

Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007 Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007 Piirroskuvat: Linda Lauttia, Perttulan erityisammattikoulu. Toimitus: Jaana Teräväinen, Jenni Meronen Taitto ja toimitus: Soile Mottisenkangas Julkaistu:

Lisätiedot

Salolampi Laulut. Käki se kukkuu. Peruna. : Käki se kukkuu kuusikossa ja koivikossa on pesä :

Salolampi Laulut. Käki se kukkuu. Peruna. : Käki se kukkuu kuusikossa ja koivikossa on pesä : Käki se kukkuu G G D : Käki se kukkuu kuusikossa ja koivikossa on pesä : Em G D G : Taaskin on tulleet ne Salolampilaiset ja kaunis, lämmin on kesä : : Illalla mennään nuotiolle ja yhdessä lauletaan :

Lisätiedot

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen.

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen. 1 Hei, haluaisin kiittää kirjasta. Se oli todella koskettava ja rehellinen. Olet varmaan saanut paljon samaa palautetta. Itkin hillittömästi kun luin sitä. Kiitos kun kirjoitit kirjan ja jaoit surusi meidän

Lisätiedot

TIMO KIISKINEN. omalla maalla

TIMO KIISKINEN. omalla maalla TIMO KIISKINEN omalla maalla Timo Kiiskinen: Laulu ja kitara Maarit Hurmerinta: Laulu 1. Jorma Kääriäinen: Laulu 8, taustalaulu 9. Muusikot: Jarkka Rissanen: kitara: 1, 2, 4, 7 ja 14. Markku Kanerva: kitara

Lisätiedot

Sinulle. Sanoma 2013 MAJAKKA. Ristin Ristin Kansan Kansan EVANKELIOIMISNUMERO 2013 painos 2011 50 000 kpl www.helluntaikansa.fi

Sinulle. Sanoma 2013 MAJAKKA. Ristin Ristin Kansan Kansan EVANKELIOIMISNUMERO 2013 painos 2011 50 000 kpl www.helluntaikansa.fi Sinulle Sanoma 2013 n n EVANKELIOIMISNUMERO 2013 painos 2011 50 000 kpl www.helluntaikansa.fi MAJAKKA Myrskyjen keskellä majakka on, se siinä luo valoaan. Myrskyjen keskellä majakka on, se Jumalan Sana,

Lisätiedot

Juuso. Kirje isoäidille. Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä. Hei mummi rakas!

Juuso. Kirje isoäidille. Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä. Hei mummi rakas! Kirje isoäidille Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä Hei mummi rakas! Mitä teille kuuluu? Meille kuuluu hyvää, vaikka ensi viikko on kyllä aika jännittävä. Minulla alkaa uusi koulu. Olen samassa

Lisätiedot

Hyvää syntymäpäivää, kulta. Ootko nyt tyytyväinen? Saat syödä niin

Hyvää syntymäpäivää, kulta. Ootko nyt tyytyväinen? Saat syödä niin 1 SINÄ PUTOSIT SILLALTA JUURI SINÄ ILTANA JOLLOIN RAKKAUTEMME TUNNUSTIMME LINNUNLAULUUN KULJIMME TOISIAMME KATSOIMME SILLALLA ENSI KERRAN SUUTELIMME ÄLÄ PELKÄÄ, RAKAS... EN ANNA HEIDÄN TEHDÄ SULLE PAHAA,

Lisätiedot

Oikeesti aikuisten 1i

Oikeesti aikuisten 1i Oikeesti aikuisten 1i - harjoituksia suomen kielen opetukseen Petra Autio Eva Lönnbäck Johanna Piirainen Oikeesti aikuisten 2 harjoituksia suomen kielen opetukseen 1 Turun kristillisen opiston oppimateriaaleja

Lisätiedot

Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008

Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008 1(17) Kaarlo Kankaanpää Purkaus raakaa puhetta rakkaudesta Tekstin kantaesitti Espoonlahden teatteri Kannusillanmäen kesäteatterissa Sunan navetan ympäristössä 6.6.2008 Maailma pysähtyisi äkkiä ellei pyörää

Lisätiedot

Ajatelmia, erilaisista aiheista.

Ajatelmia, erilaisista aiheista. Ajatelmia, erilaisista aiheista. Tätä kokoelmaa voi hyödyntää monin eri tavoin, esim. 1) Tulosta ajatelmat joko aiheryhmittäin tai sekaisin, joko kaikki, tai ne jotka haluat. Tulosta ne värillisille papereille.

Lisätiedot

2 Kor.2:17 YKSINKERTAINEN OHJE:

2 Kor.2:17 YKSINKERTAINEN OHJE: Raamattu opettaa: "lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa" Jos mietit, miksi annan ilmaiseksi tekemääni musiikkia jakoon: taustoineen, laulun-sanoineen sekä karaokeversioineen, niin vastaan: KÖYHÄNÄ

Lisätiedot

Toimittaja Tuula Matikainen Kuvat Eeva Pakarinen

Toimittaja Tuula Matikainen Kuvat Eeva Pakarinen Toimittaja Tuula Matikainen Kuvat Eeva Pakarinen Runojen kirjoittajat on mainittu sisällysluettelossa. Mukaan on otettu myös muutamia rukouksia, jotka ovat yleisessä käytössä, mutta joiden kirjoittajat

Lisätiedot

oikeesti aikuisten III - suullisia harjoituksia suomen kielen opetukseen

oikeesti aikuisten III - suullisia harjoituksia suomen kielen opetukseen oikeesti aikuisten III - suullisia harjoituksia suomen kielen opetukseen Eva Lönnbäck Svetlana Myhkyrä Laura Tikkanen Mari Ruohonen (toim.) 1 Turun kristillisen opiston oppimateriaaleja -sarja Tekijät:

Lisätiedot

santeri niemelle Sateenkaarentekijät avaa heti! Sateenkaarentekijät - Osa 1 Osa 1 Sateenkaarentekijät Osa 1 Klaus Hagerup Klaus Hagerup

santeri niemelle Sateenkaarentekijät avaa heti! Sateenkaarentekijät - Osa 1 Osa 1 Sateenkaarentekijät Osa 1 Klaus Hagerup Klaus Hagerup Sateen- kaaren- tekijät Sateenkaarentekijät - Osa 1 Santeri on aivan tavallinen poika. Hänelle tapahtuu kuitenkin kummia. Hän tapaa aivan tavalliselta näyttävän tytön, Saran, joka lentää hyrrällä ja laskee

Lisätiedot

Herra antama uskonhenki

Herra antama uskonhenki 1 Pirjon opetus 7.11.2010 Herra antama uskonhenki Tässä viime aikoina Jumala on erikoisesti puhunut siitä niin, että Hänen syvä halunsa on nostaa seurakunta ja seurakunnat vaeltamaan lopunajan vuosina

Lisätiedot

mons kallentoft viides vuodenaika Suomentanut laura Beck Werner Söderström osakeyhtiö helsinki

mons kallentoft viides vuodenaika Suomentanut laura Beck Werner Söderström osakeyhtiö helsinki mons kallentoft viides vuodenaika Suomentanut laura Beck Werner Söderström osakeyhtiö helsinki Viides vuodenaika on silkkaa fiktiota eikä mitään muuta. Kaikki yhteydet todellisiin ihmisiin tai tapahtumiin

Lisätiedot

VIISARI. Valkeavuoren koulun lehti 1/2014

VIISARI. Valkeavuoren koulun lehti 1/2014 VIISARI Valkeavuoren koulun lehti 1/2014 Hymy vai hymiö? Sanan paino Hienoja käsinukkeja teki 1b Katselin tässä välituntipihan yleisnäkymää: lähes kaikki oppilaat olivat syventyneinä omaan ruutuunsa, oli

Lisätiedot

asfaltti musta ja pubin pöytä, kuka sen särki? olut on elämä ja ystävät siinä, tulevassa varmaa on mustat pilvet, harhaa yrittää saada muuta,

asfaltti musta ja pubin pöytä, kuka sen särki? olut on elämä ja ystävät siinä, tulevassa varmaa on mustat pilvet, harhaa yrittää saada muuta, Mitä poliitikot tietävät asioista, ekonomit taloudesta, psykiatrit ihmisen mielestä, kun eivät estäneet ongelmien pääsyä valloilleen? Runokirja: Päiväni Ehkä se oli vääjäämätöntä, en tiedä, Tekijä: Petri_Petri,

Lisätiedot

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä Oppilaiden kirjoittamia jatkotarinoita Valintojen stoori -vierailun jälkeen luokanopettaja ohjaa teemaan liittyvän oppitunnin, jossa oppilaat antavat sähköisesti palautteen menetelmästä. Lisäksi oppilaat

Lisätiedot

Vanhemman toiminta nuoren häpeä

Vanhemman toiminta nuoren häpeä Nuorten ääni, osa 4 Vanhemman toiminta nuoren häpeä A-klinikkasäätiö ja Lasten seurassa -ohjelma keräsivät Lasinen lapsuus sivustolla nuorten kokemuksia, millaista on elää lapsuutensa alkoholiongelmaisen

Lisätiedot

Park that car Drop that phone Sleep on the floor Dream about me. Broken Social Scene: Anthems for a 17-year old girl

Park that car Drop that phone Sleep on the floor Dream about me. Broken Social Scene: Anthems for a 17-year old girl Sarri Nironen isbn 978-951-0-38836-5 Painettu EU:ssa 2012 Park that car Drop that phone Sleep on the floor Dream about me Broken Social Scene: Anthems for a 17-year old girl 1 Riinan silmät rävähtävät

Lisätiedot

ja muita tuomiopäivän tarinoita URS

ja muita tuomiopäivän tarinoita URS MAAILMANLOPUN KIRJASTO ja muita tuomiopäivän tarinoita URS URS Maailmanloppuantologia Copyright tekstien ja kuvien tekijöillä 2012 Kansikuva: Heidi Reponen Toimitus: Jussi Katajala, Markus Harju, Alpo

Lisätiedot

1. EPILOGI: INT. HELSINKI-VANTAA LENTOKENTTÄ - HYVIN AIKAINEN AAMU

1. EPILOGI: INT. HELSINKI-VANTAA LENTOKENTTÄ - HYVIN AIKAINEN AAMU Käsikirjoitus 1. EPILOGI: INT. HELSINKI-VANTAA LENTOKENTTÄ - HYVIN AIKAINEN AAMU ABDULLAHI kävelee lentokentän tyhjässä hallissa. Kioskityöntekijä on juuri avaamassa kioskia, hän sovittelee lehtitelineeseen

Lisätiedot

Esposti 1 Esposti marraskuu 2013

Esposti 1 Esposti marraskuu 2013 Esposti 1 Esposti marraskuu 2013 Sisällys s.4 Lehtiä repussa, lumihiutale tiellä s.5 Kaverini Fronter s.6 Jylla lahjoittaa 1000 tuntia hyvää s.7 Liikunta-aiheinen kirjoituskilpailu kaikille toisen asteen

Lisätiedot

Miika LaMMinMäkii gfm MaRkus MaLin atte-veikko kemppainen Tuukka LuoMaranTai sakari nordman PieTari koskenniemii ali RinTa-JaskaRi

Miika LaMMinMäkii gfm MaRkus MaLin atte-veikko kemppainen Tuukka LuoMaranTai sakari nordman PieTari koskenniemii ali RinTa-JaskaRi 1. nyt Vuoden oon vapaa mä Paras meen kohti PäiVäi taivasta tie kiitää hetkeäkään alla on jo melkein en kadu liian en kuuma mieti jätin ja mut lähdin mä jatkan tyhjin käsin jatkan mitään eihän sitä toivonutkaan

Lisätiedot

Muistoja. Kappale III. Maryl ja Mayalia

Muistoja. Kappale III. Maryl ja Mayalia Muistoja Kappale III Maryl ja Mayalia Ajattelin kuinka inhottavaa oli matkustaa ventovieraiden ihmisten kanssa, mutta yksi asia vaivasi; Riku ja mitä hän oli sanonut. Riku oli nimittäin melkein kutsunut

Lisätiedot

Translation Copyright (c) 2005 Dmitry Tolonen

Translation Copyright (c) 2005 Dmitry Tolonen Marisol José Rivera Ovatko yhteiskunnalliset rakenteet ja perinteet meidän suojaverkkomme, kuin suojelusenkeli, johon olemme tottuneet? Mitä jos markkinoiden, Jumalan, taikka valtion priorisoinnin takia

Lisätiedot

Äiti! Niin? Arvaa, mitä mä teen sitten kun olen iso. No? Mä asun tässä talossa oman lapseni kanssa yhtä salaa kuin me.

Äiti! Niin? Arvaa, mitä mä teen sitten kun olen iso. No? Mä asun tässä talossa oman lapseni kanssa yhtä salaa kuin me. Viimeinen Nimim. TAMA Äiti ei viivy kauan. Sanat ovat samat joka kerta. Muista kaikki. Muuta ei tarvitse sanoa. He ovat opetelleet kaiken ulkoa. Kerranneet. Puhuneet loppuun. Lapsi katsoo häntä. Ei hymyile.

Lisätiedot

MY SCRIPT. an original screenplay by.

MY SCRIPT. an original screenplay by. <Your Name> MY SCRIPT an original screenplay by (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com 1 EXT. KEINU MEREN RANNALLA - DAY 1 Kaksi 8-vuotiasta pientä TYTTÖÄ parikeinussa,

Lisätiedot