Torstai 4.6. Reitti: Halikko - Torva (auto/laiva/auto) Torva - Valga pyörillä, 30 km.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Torstai 4.6. Reitti: Halikko - Torva (auto/laiva/auto) Torva - Valga pyörillä, 30 km."

Transkriptio

1 MATKAKERTOMUS Salon Samoojien pyöräretki Viroon ja Latviaan Torstai 4.6. Reitti: Halikko - Torva (auto/laiva/auto) Torva - Valga pyörillä, 30 km. Herätys klo 4:30, kahvit suihin ja Salon Tilausmatkojen talleille Halikkoon. Pyörien ja reppujen lastaus ja nokka kohti Helsinkiä. Satamassa ajo laivaan, pyörät kasaan ja ruokasaliin aamupalalle. Tallinnassa klo 11:00, ajo ulos ja pyörien sekä reppujen pakkaaminen taas autoihin. Suunta otettiin kohti Torvaa, n 250 km, kahvitauko Viljandissa. Torvassa hypättiin pyörien selkään ja retki todella alkoi. Kevyt aloitus, n 30 km Valgaan hotelli Metsiskseen. Paikka oli tuttu, yövyttiin siellä vuoden -13 pyöräretkellä. Tie oli hyvää asfalttia, mutta kesä näytti heti alkuun tyylinsä, kovaa vastatuulta. Illalla suihkuttelu, ruokailu ja taisi korttiköörikin kokoontua. Maija ja Kalle Lippu ojennukseen ja matka voi alkaa. Haikara, uskollinen seuralainen.

2 Perjantai 5.6. Reitti: Valga - Smiltene Gulbene, 120 km Aamu valkeni pilvisenä ja viileänä. Siis pitkäpunttista jalkaan ja aamupalalle. Ravintola oli kuin eläinmuseo, täytettyjä ilveksiä ym. ja seinillä seepran ja muiden taljoja. Vieläkin jäi askarruttamaan seepran pohjaväri. Aamupalan jälkeen liikkeelle 8:45. Kärkiryhmä oli vähentynyt yhdellä, siis meitä ilmestyi lähtöviivalle vain viisi. Poljettuamme vajaan kilometrin kaupungin läpi pysähdyimme täyttämään juomavarastojamme RIMI Supermarkettiin. Sepolta kysyessäni Latvian rajaa Seppo osoitti kädellä sadan metrin päässä olevia mustavalkoisia tolppia ja siinä se oli. Rajan ylitys onnistui ja ei kun kovaan sivutuuleen polkemaan. Alkumatka kovassa sivutuulessa, mutta sitten alkoivat pitkät ja jyrkät nousut. Katseltavaa oli pelloissa ja metsissä. Haikaroita riitti joka puolella, pesissä pilkotti yksi tai kaksi pientä päätä. Yksi haikara luuli varmaan meidän eksyneen, kun opasti meitä edellä lentäen ja välillä laskeutuen tielle. Vetäjää vaihdettiin säännöllisesti. Loppumatkasta minä ja Seppo vaihdeltiin kärjessä. Matkan pituus alkoi jo tuntua naisten eri ruumiinosissa. Yritin Sepon kanssa piristää ryhmäämme välillä aika levottomillakin jutuilla. Smiltenessä löysimme varjoisan ja halvan ruokapaikan, joten jarrupalat kiinni vanteisiin ja syömään sekä juomaan. Ja mäkistä ja epätasaista asfalttia riitti ja peräpäät kiitti. Mutta lopulta alkoi Gulbene lähestyä, ykkösryhmä odotteli risteyksessä, joka erkaantui päätiestä, koska sovittiin lähdössä suunnanmuutoksissa aina stoppi. Saimme odotella aika tovin, kun muut olivat tutkineet karttaa ym. hidastuksia. Lopulta kaikki oli koossa ja kaikki 18 pyöräilijää yhdessä loppumatkan hotelliin. Saavuimme myöhässä arvioidusta ajasta, mutta pyörät lukkoon, laukut huoneisiin ja ilman suihkua käveltiin kadun toiselle puolelle syömään klo 19:30 kanaa ja perunaa. Sitten takaisin hotelliin, pesulle ja nukkumaan. Ihmettelin miksei kukaan ehdotellut kortinpeluuta. Uni taisi tulla kaikille kesken iltarukouksen. Toivottavasti jatkossa tiet ovat paremmassa kunnossa ja vain alamäkeä. Tällaisia muisteli ensikertalainen Timo

3 Lauantai 6.6. Reitti: Gulbene Madona, 60 km Aurinko lämmitti mukavasti, kun aamulla kokoonnuimme hotellimme vieressä olevaan puistoon. Suihkulähteen solistessa nautimme Sinikan viereisestä leipomosta ostamia herkullisia viinereitä. Aamupalan jälkeen matkaan. Odotettavissa oli puolta lyhyempi taival kuin edellisenä päivänä, Madonaan oli matkaa 60 km. Sää oli muuten mainio, mutta vastatuuli (n. 25km/h) ja mäkinen maasto pisti polkijat välillä ähisemään. Lisäksi reitille osui paljon tietöitä, joissa piti välillä edetä pyörää taluttaen. Matkalla poikkesimme Jaungulbenessa linnan pihalla sekä Dzelzavassa jätskillä. Osa porukasta kävi myös Cesvainessa linnaa ihastelemassa. Pyörät vietiin Hotel Madonan alakerran kuivaushuoneeseen ja sitten syömään. Kaupungissa oli monia tapahtumia, paraati, ralli sekä jokin musiikkitapahtuma. Kävimme pienellä kävelyllä, korttirinki kokoontui hotellin aulaan ja sitten nukkumaan. Päivi ja Jari Jätskitauko Dzelzavassa Madonassa oli musiikkitapahtuma.

4 Sunnuntai 7.6. Reitti: Madona - Vespiebalga - Cesis, 90 km On kesän kirkas huomen ja suvi sunnuntain Aamumme oli pilvinen, tuuleen olimme jo tottuneet lähtiessämme polkemaan kohti Cesistä. Taukopaikalla, 20 km ajon jälkeen, pysähdyimme huoltoasemalle. Aurinkokin kurkisti pilven takaa. Kahvittelun jälkeen mielialat olivat positiiviset. Pyöräilijät ja pyörät olivat kunnossa. Vaan eipä osattu arvata! Mitä edessä odotti! Vielä pidempiä ja vielä uuvuttavampia nousuja. Osa reissaajista nousi pyörältä kävelemään, pyörää työntäen. Pirkko törmäsi ampiaiseen ja sai piston huuleensa. Onneksi hänellä oli lääkkeet laukussa. Pienen pysähdyksen jälkeen pääsimme jatkamaan matkaa. Ohittelimme matkaa tehdessämme pieniä kyläkeskuksia. Kirkkokin löytyi yhdestä kylästä. Kävimme jo perinteiseen tapaan kirkossa laulamassa Suvivirren (Maijan heleä ääni vain puuttui). Matka jatkui ylämäkiä polkien kohti Latvian korkeinta kohtaa Brezgaa, Kalnsia, 255 m merenpinnasta. Klasukin takaporukasta tokaisi elämänsä olleen pelkkää alamäkeä, mutta nyt ylämäet ovat alkaneet. Samalla alkoivat tietyöt, kivineen, kuoppineen ja pölyineen. Tämä pätkä ilmoitettiin olevan 8 km. Saavuttiin kuitenkin noin 90 km polkemisen jälkeen Cesis nimiseen kaupunkiin ja siellä Tigra hotelliin. Yhden huoneenvaihdon, suihkun ja ruokailun jälkeen nukkumaan. Huomiseen... Leena, Arja ja Marja = kolmoset Pieni kirkko matkan varrella, jossa lauloimme perinteisesti suvivirren. Huilitauko rankan ylämäen jälkeen.

5 Maanantai 8.6. Reitti: Cesis Limbaze, 71 km Priekulin hotellin rappusilla otettiin ryhmäkuva. Onnittelulaulu raikui Klasulle. Pyöräilimme Cesisiin. Ensin kauppaan täydentämään retkieväitä. Keskustassa pidettiin noin tunti vapaata. Katseltiin Cesisin linnakompleksia, Maija-puistossa asuvaa mustaa joutsenparia jne. Poljettiin vanhan kaupungin läpi Limbaziin menevälle tielle. Tie oli tähänastisista teistä parhain. Puolipilvistä ja vastatuulta. Sitten alkoi tuskainen 3,5 km tietyömaa jälleen kerran. Tämän jälkeen olikin uutta tietä ja tasaista asfalttia. Loppumatka hotellille 4,5 km oli jälleen soraa. Istumalihakset olivat kovilla. Maittava illallinen majapaikassa Meza Salassa huuhtoi teiden hankaluudet pois, viimeistään saunassa. Riitta ja Seppo Cesisin linnan rauniot. Maija-piston joutsenet.

6 Tiistai 9.6. Reitti: Limbazi Kabli, 80 km Aurinkoinen, mutta viileä (+11) aamu, eli uusi päivä alkoi. Aamupala oli runsas, puuro maistui parhaimmalta tällä matkalla. Lauloimme päivänsankarille onnittelulaulut! Majapaikan pitäjä sai myös laulut suomeksi ja englanniksi merkkipäivän johdosta. Laukut pyörään ja matka alkoi. Noin kilometrin sakkorinki tehtiin heti alkumatkasta, siitäkin selvittiin. 12 km:n pätkä hiekkatietä heti aamusta ja pöly lensi niin että meinasi tukehtua, toiset autot hiljensivät kuitenkin kiitettävästi. Korgenen ja Salacgrivan välinen osuus oli erittäin kivistä hiekkatietä. Luulimme, että tietyöt olivat siinä, mutta matka jatkuikin ns. extreme-lajin merkeissä. Ajoimme kilpaa yhtä kaistaa kuorma-autojen kanssa korjauskohdilla. Päästyämme vihdoinkin turvallisesti Ainaziin, Latvian ja Viron rajan tuntumaan. Vietimme lepohetken ja nautimme erittäin makoisan päivällisen. Ravintolan omistaja kuvasi pyöriämme (olihan meillä Suomen lippujakin mukana) ja myös meitä. Jatkoimme ihastuttavaa rantatietä pitkin Viron puolella n. 20 km leppoisassa iltaauringossa kohti majapaikkaamme Kablia. Kaksi pyöräilijää olikin saapunut jo paikalle, jossa odotti lämmin sauna ja löytyipä sieltä uima-allaskin. Ilta-auringon lämmittäessä olikin hienoa istuskella ja nauttia myös grillin antimista sekä käydä meren rannalla katsomassa vaahtopäisiä aaltoja. Päivän mottona oli PPP. Taisi siellä myös "pokeriporukka" olla pitkästä aikaa koolla! Olimme aivan meren rannalla, jossa muutaman sammakon kurnutus kuului illan hämärtyessä. Meren kohina tuuditti "väsyneet" matkalaiset uneen. Kiitos tästä päivästä! Arja, Pirkko ja Annikki, extreme matkaajat Tietyömaalla pyöräilyä. Ravintola Ainazissa. Majapaikka Kablissa.

7 Keskiviikko Reitti: Kabli/Tuisuliiva Viljandi, 95 km Päivä alkoi jo vähän unohtumaankin päässeellä aamujumpalla. Esa ja Klaus täydensivät ruokavarastojaan lähileipomon piirailla ennen matkaan lähtöä. Matka alkoi nyt ensimmäistä kertaa myötätuulen avustamana. Heti ensimmäisen pysähdyksen aikana huomattiin, että Leenan pyörän takakumi (päällirengas) oli jotenkin vaurioitunut. Ajelimme noin 40 km. Pysähdyimme Kilinga-Nömmessa ravitsemaan itseämme. Leena lähti etsimään apua rengasongelmaan, joka oli matkan aikana pahentunut. Rengas jouduttiin vaihtamaan paikan päällä omatoimisesti Kallen toimesta. Siirrettiin Leenankin laukut Jarin kuljetusvaunuun, joka oli jo melkoinen näky, koska sinne oli pakattu ennestään myös Maijan laukut Jarin ja Päivin laukkujen päälle. Tästä eteenpäin matka jatkui leppoisasti myötätuulen avustaessa matkalaisia. Vielä loppupuolella iso alamäki, jossa Annikki kuittasi yli 50 km/h nopeuden. Ja jottei totuus olisi unohtunut vielä yksi ISO ylämäki ennen Viljandia. Hotelliin saavuttuamme veimme pyörät hissillä yksitellen kolmannen kerroksen kokoustilaan. Sitten pesulle ja illallispöytään. Klaus ja Esa kävivät vielä illan päätteeksi karaokebaarissa. Ensimmäinen helppo päivä tällä matkalla. Klaus ja Esa Viljandin kirkko Unohtunut haitari Viljandissa Annikki, Arja ja Pirkko Viljandissa.

8 Torstai Reitti: Viljandi Tallinna Halikko Loppumatka tehtiin autoilla/laivalla/autoilla suunnitelman mukaisesti. Ryhmä HUKKAKAURA: Maija, Kalle, Timo, Raija, Päivi, Jari, Arja, Marja, Leena M. Riitta, Seppo, Annikki, Arja, Pirkko, Esa, Klaus, Sinikka ja Leena A. Pyöräilijät ryhmäkuvassa Priekulin hotellin rappusilla. Tämän kertomuksen kuvat on ottanut Annikki Heikkinen.

GWCR 4. Treffit Siperian Tyumenissa 20-23.8.2009

GWCR 4. Treffit Siperian Tyumenissa 20-23.8.2009 GWCR 4. Treffit Siperian Tyumenissa 20-23.8.2009 Talven pimeinä hetkinä kuten edellisinäkin vuosina mietin kesän matkaa. Monia ajatuksia pyöri mielessä, Eurooppaa on kierretty ja pitäisi kokea jotain uutta.

Lisätiedot

JUHAN JA ANTERON HOLLANNIN YMPÄRIAJO 26.4-6.5.2005

JUHAN JA ANTERON HOLLANNIN YMPÄRIAJO 26.4-6.5.2005 JUHAN JA ANTERON HOLLANNIN YMPÄRIAJO 26.4-6.5.2005 Viimevuotisen Espanjan pyöräretken rohkaisemina olin jälleen Stockmannin Hulluilla Päivillä kyttäämässä edullisia lentoja. Valinnan varaa olikin; Amsterdam,

Lisätiedot

Moottoripyörämatka Mustallemerelle, Varnaan ja takaisin

Moottoripyörämatka Mustallemerelle, Varnaan ja takaisin Risto Honkala 1 Moottoripyörämatka Mustallemerelle, Varnaan ja takaisin 28.6-14.7.2011 2 Risto Honkala Risto Honkala 3 SISÄLLYSLUETTELO MOOTTORIPYÖRÄMATKA MUSTALLEMERELLE, VARNAAN JA TAKAISIN... 1 LYHYESTI...

Lisätiedot

TUNTUREILLA KUKKII. muisteluksia Oulun Jyty ry:n juhlamatkasta Kilpisjärvelle ja Norjaan 10. 13.6.2011

TUNTUREILLA KUKKII. muisteluksia Oulun Jyty ry:n juhlamatkasta Kilpisjärvelle ja Norjaan 10. 13.6.2011 TUNTUREILLA KUKKII muisteluksia Oulun Jyty ry:n juhlamatkasta Kilpisjärvelle ja Norjaan 10. 13.6.2011 Aurinkoisessa ja helteisessä säässä perjantaina 10.6.2011 lähdimme klo 13.00 Oulun linja autoasemalta

Lisätiedot

Polkien halki itäisen Euroopan

Polkien halki itäisen Euroopan Matka halki Itäisen Euroopan keväällä 2010 Ajatus matkasta halki itäisen Euroopan sai alkunsa suunnitellessani polkupyörämatkaa talvella 2009. Toinen vaihtoehto oli lähteä kotoani Euroopan eteläisenpään

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Nafsika Rodoksen kaupungissa.

Rauno Vääräniemi. Hotelli Nafsika Rodoksen kaupungissa. Kreikka Rodos 2013 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Rodoksen lomalta. Matkan ajankohta oli 28.8. 4.9.2013. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Rodoksen kaupungissa

Lisätiedot

Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen

Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen 1 Nurmijärven Ladun talvivaellus Saariselälle 2005 31.3.-10.4.2005 Varsinainen retki: Kemihaara- Kiilopää 1.- 8.4.2005 Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen Vetäjänä: Hannu

Lisätiedot

Matkapäiväkirja. Teksti: Päivi Strandén Kuvat ja kuvatekstit: Jorma Soini

Matkapäiväkirja. Teksti: Päivi Strandén Kuvat ja kuvatekstit: Jorma Soini Matkapäiväkirja Teksti: Päivi Strandén Kuvat ja kuvatekstit: Jorma Soini Venäjän ja Ukrainan rajan tuntumassa Bulgarian sekä Romanian läpi Mustalle merelle, Istanbulista Turkin vuorten yli Alanyaan Välimerelle,

Lisätiedot

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Leonardo Da Vinci - Projekti Legta Charles Baltet Ranska 14.4-5.5.2009 Iina Hulkko Maaseutuopisto Kannus Johdanto Sähköpostia tutkiessani osui heti silmääni otsikko Ranskaan!!!

Lisätiedot

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 JOULUKUU 2013 OSALUETTELO VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 KIMMO KAJ MALLU HALL OF FAME 5 KERHOTUOTTEET 6 TAPAHTUMAKALENTERI 7 KARDAANIKANSA KERTOO GMGF:n ajokauden Päätöskokoontuminen

Lisätiedot

ULTRAJUOKSIJA 3/2006

ULTRAJUOKSIJA 3/2006 ULTRAJUOKSIJA 3/2006 ULTRA- JUOKSIJA 3/2006 Pasi Kurkilahti Puustellintie 7 as. 6 19120 VIERUMÄKI puh. 040-589 0626 pasi.kurkilahti@vierumaki.fi Tili: Päijät-Hämeen Osuuspankki 504506-20095774 Ultrajuoksija

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Atli Kusadasi

Rauno Vääräniemi. Hotelli Atli Kusadasi Turkki 2012 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Turkin lomalta. Matkan ajankohta oli 9.8. 16.8.2012. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Turkin Kusadasissa Hotelli

Lisätiedot

ΣΠΑΡΤΑΤΗΛΟΝ 26 27.9.2008

ΣΠΑΡΤΑΤΗΛΟΝ 26 27.9.2008 ΣΠΑΡΤΑΤΗΛΟΝ 26 27.9.2008 Ateenasta Spartaan juostava 246 km mittainen Spartathlon juostiin vuonna 2008 jo 27. kerran. Tämän vuoden Spartathlon muodostui kaikkien aikojen suomalaisjuhlaksi. Ennen tätä vuotta

Lisätiedot

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma Tuhkapilvileirikoulu Barcelona 2010 Hermannin koulu 9E Esa Orelma 12.4.2010 maanantai Matkapäivän aamuna minulla oli herätys aamulla klo 6:25. Bussi Saloon lähti 11:20, joskin olin väärällä puolella tietä..

Lisätiedot

Pyöräretkeilyä ja junailua Brysseliin ja takaisin

Pyöräretkeilyä ja junailua Brysseliin ja takaisin Pyöräretkeilyä ja junailua Brysseliin ja takaisin Kesällä 2010 tuli pitkästä aikaa mahdollisuus matkustaa junalla pidempi siivu Eurooppaa. Kolme tapahtumaa lomittui peräkkäin siten, että sain aikaiseksi

Lisätiedot

Kerholehti. HONDA Riders of Finland ry 2/2009. Sisällysluettelo

Kerholehti. HONDA Riders of Finland ry 2/2009. Sisällysluettelo Kerholehti HONDA Riders of Finland ry 2/2009 v Sisällysluettelo 1 SISÄLLYSLUETTELO Puheenjohtajan "hörinät"... 3 Reissu Saksaan 12.05 21.05.2009... 4 Ruosteenpoistoa ja rokkenrollia... 7 HRoF Ruosteenpoisto

Lisätiedot

Annen ja Jukan MP-reissu Keski-Eurooppaan 2010

Annen ja Jukan MP-reissu Keski-Eurooppaan 2010 Annen ja Jukan MP-reissu Keski-Eurooppaan 2010 Maanantai 24.5., Lahti Helsinki 117km, vesisadetta +17 o Valmisteluiden täyttämä päivä. Lähtö kotoa ja sadehaalarit päälle jo muutaman kilsan jälkeen Jokimaan

Lisätiedot

Offi cial BMW Club RIKASTIN 2/2013

Offi cial BMW Club RIKASTIN 2/2013 Offi cial BMW Club RIKASTIN 2/2013 Rikastin Nuijan varresta BMW-moottoripyöräkerho ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja jaetaan kaikille jäsenille. Lehti ei ole kerhon ulkopuolisten

Lisätiedot

Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009. Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009. Matkamuistoja 19. 30.10.2009

Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009. Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009. Matkamuistoja 19. 30.10.2009 Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009 Kirjoittanut Kyösti Vatanen Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009 Kirjoittanut Kari Hirvonen Matkamuistoja 19. 30.10.2009 Kirjoittanut Leila Lehikoinen

Lisätiedot

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry www.euranmmp.fi KAUSIJULKAISU 2013 Koko Alasatakunnan Moottoripyöräkerho KERHON ASUSTEET PRODEERATTUNA GLIQUE VEDENPITÄVÄ TAKKI 90 GLIQUE VETOKETJULLINEN GOLLEGE TAKKI

Lisätiedot

4.1.2009 Kiertoajelu La Lagunan, Teiden, Mascaan ja Buenavistan kautta Puertoon.

4.1.2009 Kiertoajelu La Lagunan, Teiden, Mascaan ja Buenavistan kautta Puertoon. Tammikuu 2009 1.1.2009 Hyvää Uutta Vuotta 2009 Mekin kävimme Uutta Vuotta vastaanottamassa. Uuden Vuoden ilotulitusta oli kalasatamaan saapunut seuraamaan suuri joukko paikallisia ja täällä lomaansa viettäviä.

Lisätiedot

Pari päivää puhalteli tuuli kunnolla, ja hiekkapöly sotki paikkoja.

Pari päivää puhalteli tuuli kunnolla, ja hiekkapöly sotki paikkoja. Tammikuu 2007 ma. 01.01. ke. 03.01. la. 06.01. su. 07.01. Vuosi vaihtui. Me olimme Uutta Vuotta vastaanottamassa Charcolla. Ranta-alue oli tupaten täynnä väkeä, joten me jäimme vapaaehtoisesti hieman kauemmas

Lisätiedot

Pari sanaa päätoimittajalta 2 Sisällysluettelo 2 Painavia sanoja puheenjohtajalta 3 Hallitus 4 Yhteystiedot 5 Sadusta totta?

Pari sanaa päätoimittajalta 2 Sisällysluettelo 2 Painavia sanoja puheenjohtajalta 3 Hallitus 4 Yhteystiedot 5 Sadusta totta? 4 1 Pari sanaa päätoimittajalta SISÄLTÖ Pari sanaa päätoimittajalta 2 Olen ylpeä teistä! Olette olleet hienosti mukana tämän lehden teossa. Lehteä on tehty yhdessä, juuri niin kuin jäsenlehteä mielestäni

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Omega Platanias

Rauno Vääräniemi. Hotelli Omega Platanias Kreeta 2011 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Kreetan lomalta. Matkan ajankohta oli 7.8. 14.8.2011. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Kreetalla Plataniaksessa

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät,

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät, Solifer Centerin väki kiittää VANKKURIVIESTIN lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa Hyvää Joulua ja iloista caravanvuotta 2010. Nyt skootterit, polkupyörät, sekä kuntolaitteet talvihinnoilla pois.

Lisätiedot

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla

TAPAHTUMAKALENTERI. Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967. HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012. 26.08. Peli- ja saunailta Mallinkaisilla Syyskuu 2013 Janakkalan Latu Ry perustettu 13.9.1967 HALLITUS 2013: Jäsenmäärä 290 31.12.2012 Puheenjohtaja Erkki Niemi Lintuvuorentie 14, 14200 Turenki matka 0500 483 908 erkki.niemi1@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta.

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. Otto Kananen, Hyria Koulutus Oy Suzhou 1. 28.4.2011 1.4. Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. 2.4.

Lisätiedot

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N VUOSIJULKAISU 2015

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N VUOSIJULKAISU 2015 EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N VUOSIJULKAISU 2015 KERHON LOGOLLA GLIQUE ASUSTEITA JA MUITA TUOTTEITA PRODEERATTU GOLLEGE TAKKI 60 PRODEERATTTTU VEDENPITÄVÄ TAKKI 90 MUKI KAHDELLA KUVALLA JA NIMEL-

Lisätiedot

Matkakertomus Kroatiaan F.I.C.C. rallyyn

Matkakertomus Kroatiaan F.I.C.C. rallyyn Matkakertomus Kroatiaan F.I.C.C. rallyyn 18.6-12.7.2015 18.6.2015 Meidän matkamme alkoi Kangashäkistä kohti Vantaata ja siellä Vierumäkeä, johon menimme yöksi yhdessä Airan ja Ilkan kanssa. Tästä oli helppo

Lisätiedot

Syysmatka Helsingistä Carvoeiroon 13. 23.11.2011

Syysmatka Helsingistä Carvoeiroon 13. 23.11.2011 Syysmatka Helsingistä Carvoeiroon 13. 23.11.2011 Sunnuntai 13.11.2011 Ruoholahti Vuosaaren satama - Itämeri Monta päivää jatkuneiden puuhien uuvuttamina ja kovasti univelkaisina pääsimme lopulta matkaan.

Lisätiedot