Ilari Toivanen. file:///c:/users/anton/desktop/aurinkolaivue/komentaja.html 1 / :08. Vuonna 2012 laivueemme komentajana toimii

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ilari Toivanen. file:///c:/users/anton/desktop/aurinkolaivue/komentaja.html 1 / 10 19.4.2012 15:08. Vuonna 2012 laivueemme komentajana toimii"

Transkriptio

1 1 / :08 Vuonna 2012 laivueemme komentajana toimii Ilari Toivanen Tuntomerkit: syntynyt v IlmavRUK47 Finnair, lentokapteeni Yhteyskoordinaatit: tai tai komentaja(at)aurinkolaivue.com Aurinkolaivueen pikkujoulussa ravintola El Patiossa, Fuengirolassa, joulukuun 1. päivänä 2011 vaihdettiin jälleen traditionaalisesti komentajan nuijaa. Vuoden 2011 komentaja, Mikko Snäll, on pitänyt nuijan luovutus - ja esittelypuheensa laivuetta seuraavan toimintakauden ajan johtamaan alkavalle Ilari Toivaselle. Liitesivuna kuvakavalkadi aikaisempien vuosien pikku-

2 2 / :08 joulujuhlista. Samaisessa pikkujoulujuhlassa palkittiin yhdellä kertaa poikkeuksellisen monta eri tavoin ansioitunutta laivuelaista. Vasemmalta lukien: Lefa Lundström nimitettiin Kunniajäseneksi Nro 9, Pekka Pelliselle, Make Peltomaalle, Jussi Heikkiselle ja Erkki Forsmanille luovutettiin laivueen korkeimpana huomionosoituksena Laivueen Standaari. Aurinkolaivueen Komentajakollegio vuoden 2010 toimintakaudella. Edellisellä toimintakaudella päätettiin, että kollegio pienennetään kuuteen henkeen. Kunkin vuoden kollegion puheenjohtajana toimii laivueen komentaja ja vuosittain aina vanhin entisistä komentajista korvataan uudella komentajalla. Kuvassa vasemmalta Pera Seeve (2009), Make Peltomaa (2006), pöydän päässä puheenjohtajana Lefa Lundström, Jussi Heikkinen (2005) ja Pekka "Pauteri" Auterinen (2007). Kuvasta puuttuu v ex-komentaja Eski Halonen.

3 3 / :08 Laivueen huhtikuun 7. päivänä 2011 pidetyssä kuukausikokouksessa kunniavieraanamme oli suurlähettiläs Markku Keinänen, joka oli virkamatkalla käymässä Aurinkorannikolla Suurlähettiläämme on muutenkin suhtautunut laivueemme toimintaan erittäin myönteisesti ja on jo kahdesti aiemminkin vieraillut tilaisuuksissamme: viimeksi tätä ennen hän oli vihkimässä Convair-projektimme kakkososaa eli koneen sisään rakennetun Kar-Airin ja turismin museota lokakuun 20.päivänä Suurlähettiläs Keinänen piti lounaallamme, jolle osallistui täysi tuvallinen eli n. 50 jäsentämme, myös kuukausiesitelmän. Se käsitteli "tuoreinta tietoa 30 vuotta sitten tehdystä vallankaappausyrityksestä Espanjan Cortésissa, helmikuussa v " Erittäin kiinnostava ja yleissivistävä aihe ja osoitus siitä, että laivueessa ollaan kiinnostuneita muustakin kuin vain ilmailusta ja lentokoneista! Aurinkolaivue järjesti syksyllä 2009 arpajaiset rannikolla muun tilikeräyksen lisäksi, joiden molempien tulot käytettiin Convairin maalaukseen. Laivueella ja Aeromuseolla on tämän lisäksi jatkosuunnitelma koneen sisäosien muuttamiseksi "minimuseoksi", jolla kunnioitetaan sekä suomalaisen Aurinkorannikolle suuntautuvan turismin historiaa että alan pioneeria Kar-Airia. Tämän kakkosprojektin rahoittamiseksi laivue järjesti rannikon suomalaisten keskuudessa tänä keväänä toiset arpajaiset. Onnettarena toiminut Espanjan Sanomien toimittaja, Mia Konu, nosti voittoarvan lehden toimituksessa torstaina 8. huhtikuuta Voittona oli edestakainen lento Air Finlandin koneella voittajan valinnan

4 4 / :08 mukaan joko Helsinki- Malaga-Helsinki tai päinvastoin itse valitsemanaan aikana kuluvana vuonna. Aurinkolaivue kiittää Air Finlandia tämän lennon lahjoittamisesta arpajaisvoitoksi. Kuvassa Air Finlandin edustajana lentokapteeni Lauri Komi, onnetar Mia Konu sekä laivueen edustajina Jussi Heikkinen ja Pera Seeve. Laivueemme 10-vuotisjuhlaa vietettiin Fuengirolassa, Las Palmeras-hotellissa, tammikuun 21. päivänä Osallistujia oli 84 henkeä. Juhlien kunniavieraana ja juhlapuhujana oli Ilmavoimiemme ex-komentaja (vv ), kenraaliluutnantti Heikki Nikunen. Hän esitelmöi lennokkaasti "hävittäjäilmavoimiemme isästä", eversti Richard Lorentzista ja käsitteli esityksessään myös lyhyesti ilmavoimien merkittävää osaa viimeisten taistelukuukausien torjuntavoiton sinetöimisessä. Juhla oli onnistunut ja puitteet poikkeuksellisen juhlavat. Huhtikuun 2. päivänä 2009 järjestettiin Tikkakoskella, Ilmavoimien Esikunnassa tiedotustilaisuus, jonka isäntänä toimi ilmavoimien komentaja, kenraalimajuri Jarmo Lindberg (oikealla). Tilaisuus oli Ilmavoimien Kiltaliiton järjestämä kaikille alamme kiltojen edustajille. Aurinkolaivueen virallisena edustajana em. tilaisuudessa oli laivueen sotaveteraani, lentomestari Pentti Tuisku, joka tässä on laivueen esittelypuheenvuoronsa jälkeen ojentamassa laivueen 10-vuotishistoriikin kenrm Lindbergille ja Kiltaliiton puheenjohtajalle Heikki Jouppilalle.

5 5 / :08 Malmin suuressa lentonäytöksessä laivueemme oli esillä Kar-Airin Killan kanssa yhteisellä ständillä. Kuvassa vasemmalta Kar-Air Killan vpj. Eki Lehtonen, Lampelan Masa ja silloinen laivueenkomentaja sekä Killan sihteeri Raili Saarinen aloittamassa rahan kerjäämisen. Laivue löi tuolloin hynttyyt yhteen Killan ja Suomen Ilmailumuseoyhdistyksen kanssa ja päätti saada Convairin maalautettua mennessä jolloin Malagan lentokenttä juhli 50-vuotista toimintaansa. Projekti päätettiin rahoittaa lainavaroin ja siksi aloimme kerätä lahjoitusvaroja sekä Suomessa että Espanjassa lainan takaisin maksamiseksi. Me kaikki kolme osallistuvaa yhteisöä panimme toivomme suomalaisten yhteiseen haluun tukea tällaista hienoa projektia, jolla tehdään Suomen ja Espanjan välisen turismin ja ilmailun historiaa! Syyskuun alussa 2009 voitiin jo käydä maalausurakkaan tosissaan käsiksi. Kun noin 6 viikkoa oli tehty töitä - joskus auringonlaskun jälkeenkin! - niin "meidän Convairimme" oli kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Siitä oli tullut silmiähivelevän kaunis - juuri sellainen kuin ne uudet Kar-Airin Convairit olivat saapuessaan USA'sta v Lokakuun puolivälissä projektin viimeistely oli tosiasia ja kone on nyt koko ilmailumaailman ihailtavana Malagan kentän reunassa!

6 6 / :08 Connan "vihkiäisiä" juhlittiin museolla lokakuun 20. päivänä kellonlyömälleen 50 vuotta Kar-Airin koneen laskeutumisesta. Hetken kunniaksi "uudelleen elettiin" tuo historiallinen tapahtuma: joukko "matkustajia" astui ulos museokoneesta ja alkuperäiseksi miehistöksi pukeutuneet Aurinkolaivuelaiset poseerasivat koneen vieressä. Kuvassa koneen lentomekaanikoksi pukeutunut Matti Salo, lentoemäntä Maggie Forsman, kapteeni Jallu Forsman, lentoemäntä Helena Lampela ja kapteeni Matti Lampela. Kaikki he ovat todella myös palvelleet Convaireilla työelämässään - ja univormutkin sopivat vielä päälle! Ikää tosin oli tullut hiukan lisää...ihmisillekin! Satakunnan Lennoston Kilta vieraili Aurinkolaivueen kenttäpuoliskolla Mukana tällä Killan vierailumatkalla oli 43 henkeä ja pääkohteekseen he olivat ottaneet juuri Aurinkolaivueen. Yhteistä ohjelmaa oli järjestetty heti matkan aluksi perjantaiksi tapas- ja viini- illanvieton merkeissä - mukana näissä kekkereissä oli lähes 80 henkeä. Sunnuntaina joukko reippaita kiltalaisia vieraili Museo Aeroplazassa (nykyään Aeromuseo) ihailemassa ja ihmettelemässä uudessa kuosissaan komeilevaa Konnaa. Ryhmä tyylikkäässä muodossa koneen portailla - museon reipas, ja museonsa uudesta "helmestä" syystäkin ylpeä "yleismies" Joaquín de Carranza París eturivissä - tietysti Kar-Airin paidassa!

7 7 / :08 Perjantaina lokakuun 30. päivänä vieraili Suomen Madridiin akkreditoitu suurlähettiläs, Markku Keinänen, Museo Aeroplazalla tutustumassa laivueemme jo nyt kuuluisaan aikaansaannokseen. Konnan portailla vasemmalta: museon johtajan, Luis Utrillan sihteeri, Gimol Levy Herránz, Pera Seeve, suurlähettiläs Keinänen ja lentokentän johtajan, Mario Oteron, "komentotoimiston" päällikkö Santiago Yus de Cenzano. Heinäkuun 4. päivänä saapui Turkuun Aeromuseolta uusi 3-henkinen työryhmä tarkoituksenaan vieraille kaikissa Suomen ilmailumuseoissa sekä kerätä muuta materiaalia Convairin sisäosan sisustamiseksi. Vasemmalta Inmaculada "Inma" Muñoz, porukan johtaja Joaquín de Carranza ja Adolfo Ortega vastasaapuneena Viking-linella Tukholmasta. Melkoinen shokki ja uskomaton kokemus matkalaisille oli kohdata tällä kertaa lähes +30 C-asteinen jatkuva helle. Matka jatkui 6.7.Turusta junalla Helsinkiin. Vierailukohteena mm. Vantaalla oleva Ilmailumuseo.

8 8 / :08 Vantaan museolta matkalaiset kuljetettiin autolla Asikkalaan, jossa heidät tutustutettiin suomalaiseen mökkielämään - niin rantasaunomisiin kuin muihinkin suomalaisiin eksoottisiin elämyksiin. Seuraavana päivänä tutustumiskohteena oli Vesivehmaalla oleva "ilmailumuseo", jossa espanjalaiset pääsivät "ottamaan kylmät tyypit" monista heille harvinaisista konetyypeistä. Vesivehmaalta porukka lennätettiin Kuoreveden Halliin tutustumaan vaihteeksi kesäisempiin maisemiin ja uudelleen Karhumäen museoon. Rami Halinoja heitti heidät Grummanillaan aivan mahtavissa lentoolosuhteissa pitkin Päijännettä eli eivätpä tuosta keikasta varmaan suomalaiset kesämaisemat parane? Pekka Karhumäen isännöidessä muutaman päivän ajan vieraitamme, he kävivät myös Tikkakoskella Keski-Suomen ilmailumuseossa. Porukka palasi Espanjaan melkoisesti suomalaistuneina!

9 9 / :08 Convair-projektimme 2-vaiheen valmistumista eli koneen sisäpuolen rakentamista KAR-AIRin ja suomalaisen Aurinkorannikolle suuntautuvan turismin minimuseoksi juhlittiin lokakuun 20. päivänä Kuvassa vasemmalla suurlähettiläs Markku Keinänen, joka esitti "valtiovallan" virallisen tervehdyksen juhlivalle Aeromuseolla ja Aurinkolaivueelle, lentokentän virallisena edustajana protokolla- ja PR-osaston johtaja Doña Rosario Garrido, Karhumäkien suvun edustajina rva Elina Saarikivi (o.s. Karhumäki) sekä Pekka Karhumäki. Lentokentän edustaja on juuri luovuttanut suomalaisille Malagan lentokentän historiikit kiitokseksi ja muistolahjaksi tästä tilaisuudesta Minimuseomme rungon etuosan lattia on osittain lasia, jotta rungon alapuolinen tekniikka on saatu näkyviin. Koneeseen tutustuvat näkevät kuinka ohjainvaijerit ja muu tekniikka pelaavat, näkyy kuinka vaatimattomat olivat matkatavaran ruumatilat jne...paljaille seinille on kiinnitetty runsaasti silloisesta matkailusta kertovia, jopa humoristisia tietoiskutauluja. Convairin etuseinä näkyy "paljaana" ohjaamon oikealla puolella eli koneen 1950-luvun sähkötekniikka näytetään kaikessa karuudessaan, samoin näkyy, että ohjaamon oviseinä on lasia, jotta ohjaamoon näkee, mutta sinne ei pääse, vasemmalla on pikkuruutuinen LCD-näyttö, jolla pyörii mm. videofilminä turistielokuva (m/v) "KAR-AIRin siivin Malagaan" vuodelta 1959! Tämä on vielä "viritys" - kunhan museo saa rahaa esim. ensi vuoden budjetista, niin tähän asennetaan parempi "tykki". Tämän projektin viimeistelyä ja muun materiaalin keräystä jatketaan...mikään museohan ei ole koskaan lopullisesti valmis!

10 10 / :08 Aurinkolaivueen Convair-työryhmä kävi 3. huhtikuuta Malagan ilmailumuseolla pikku palaverissa, jossa käytiin läpi meneillään olevat Convairin "keskeneräiset yhteiset askareet". Kuvassa laivueen v.2012 komentaja Ilari Toivanen ja museon vetovastuussa oleva Joaquín Carranza "ihailevat" talven aikana asennettua ilmastointilaitetta, jonka avulla koneen sisäpuolinen minimuseo saadaan kesän kuumimmaksi ajaksi siedettävään lämpötilaan - tähän saakka koneen sisäpuoli on ollut kuumimpaan aikaan kuin sauna! Tänä kesänä ilmailumuseo on avoinna tiistaista lauantaihin klo , lisäksi tiistaina iltaisin klo Museo on suljettu tänä vuonna välisenä aikana. Jottei laivueen toiminnasta syntyisi sellaista kuvaa, että me olemme pelkästään vakavahenkistä porukkaa, joka ei harrasta muuta kuin lentämistä ja siitä puhumista, niin tällä kuvalla pyrimme keventämään tällaisia ajatuksia! Liitesivun jatkoksi on lisätty muutamia kuvia aiemmista vappupirskeistä - traditiot velvoittavat ja iloa hyvässä hengessä riittää. Käykääpä katsomassa liitteenä olevaa kuvasarjaa! Copyright Aurinkolaivue Päivitetty Viesti webmasterille

Finnairin Lentokerho ry. 50 vuotta

Finnairin Lentokerho ry. 50 vuotta Finnairin Lentokerho ry 50 vuotta 1961 2011 Haastattelut Urho Ketvel: Paavo Turtiainen Leila Meriluoto: Pertti Heikkinen Altti Levo: Pertti Teräväinen Heimo Viestivirta: Pertti Heikkinen Risto Räisänen:

Lisätiedot

SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 3/2011. Huomaa! jäsentiedote sivulla 12.

SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 3/2011. Huomaa! jäsentiedote sivulla 12. SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 3/2011 Huomaa! jäsentiedote sivulla 12. Kannen kuva: Jari Vihervirta - Kesäretken tunnelmia Koivuniemen Herrassa. 3/2011 Tässä numerossa

Lisätiedot

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 1/2012 Rauman Kameraseura ry:n jäsenlehti VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 2 SISÄLTÖ 4 Päätoimittajan mietteitä 5 Puheenjohtajalta 6

Lisätiedot

Hyvien tuulten satama

Hyvien tuulten satama Merimieslähetysompeluseurasta merimieskirkkopiiriksi Hyvien tuulten satama Turun Mikaelinseurakunnan merimieskirkkopiiri 50 vuotta Historiikki juhlavuonna 2008 Timo Hanttu Katriina Kivenheimo Kansi: Kompassikuvio,

Lisätiedot

Paljon on vettä virrannut

Paljon on vettä virrannut Paljon on vettä virrannut 50 vuotta LC Keminmaa 2009 1 Lions Club Keminmaa Juhlapaikka Pohjanrannan tila on paitsi ravintola myös hotelli, tanssipaikka ja leirintäalue. Lisäksi tilan 15 000 marjapensasta

Lisätiedot

4/2009 8.12.2009. Vantaan kansanperinteen ystävät ry:n sisäinen tiedotuslehti

4/2009 8.12.2009. Vantaan kansanperinteen ystävät ry:n sisäinen tiedotuslehti 4/2009 8.12.2009 Vantaan kansanperinteen ystävät ry:n sisäinen tiedotuslehti Hurakka on Vantaan kansanperinteen ystävät ry:n sisäinen tiedotuslehti. Toimintasuunnitelmassa on sovittu, että se ilmestyy

Lisätiedot

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 JOULUKUU 2013 OSALUETTELO VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 KIMMO KAJ MALLU HALL OF FAME 5 KERHOTUOTTEET 6 TAPAHTUMAKALENTERI 7 KARDAANIKANSA KERTOO GMGF:n ajokauden Päätöskokoontuminen

Lisätiedot

metsäveikko sanomat sanomat 2/2006 2/2006

metsäveikko sanomat sanomat 2/2006 2/2006 metsäveikko sanomat 2/2006 2 Metsäveikkosanomat 2/2006 Juhlavuoden lähestyessä...3 Yrjönpäiväjuhlassa myös metsäveikoille merkkejä...5 Kunnioita Jästin muistoa muistorahaston välityksellä...6 TUKI VUOSIKOKOUSTI...7

Lisätiedot

Lionspiirin 107-A piirilehti 2014. Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6. Follow your Dream. Ritarillista meininkiä s. 12. Uusi klubi Turkuun s.

Lionspiirin 107-A piirilehti 2014. Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6. Follow your Dream. Ritarillista meininkiä s. 12. Uusi klubi Turkuun s. Lionspiirin 107-A piirilehti 2014 Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6 Ritarillista meininkiä s. 12 Uusi klubi Turkuun s. 32 Follow your Dream VALOA JA NÄKÖALAA Seuraa unelmaasi, sanoo kansainvälinen

Lisätiedot

Monta tapaa tehdä HYVÄÄ

Monta tapaa tehdä HYVÄÄ Monta tapaa tehdä HYVÄÄ Suomen Lions-liitto ry, Piiri 107-M, 2014-2015 Lions-liiton terveiset: - puheenjohtaja Holopainen s. 4 - nuorisojohtaja Isotalo s. 24 Lions-liiton vuosikokous Porissa s. 6 Toimintakertomus

Lisätiedot

Marraskuu 2011 Nro 54

Marraskuu 2011 Nro 54 Marraskuu 2011 Nro 54 Oikoset - Oulun Ilmailukerho ry:n virallinen kerholehti KOKOUSKUTSU Oulun Ilmailukerhon sääntömääräinen syyskokous keskiviikkona 29.11.2011 klo 18 Ouluhallin neuvotteluhuoneessa.

Lisätiedot

Keski-Suomen Maanpuolustaja

Keski-Suomen Maanpuolustaja Keski-Suomen Maanpuolustaja Joulukuu 2010 www.ksrespiirit.fi Keski-Suomen reservipiirien tiedotuslehti 29. vuosikerta Sisällys 6.12.2010 ylennetyt sivu 3 Reserviupseeripiiri Ilmailusta ammatti -päivässä

Lisätiedot

HÄLLÄPYÖRÄ HÄMEEN MOBILISTIT RY KERHOLEHTI N:O 34 ISSN 1459-9120

HÄLLÄPYÖRÄ HÄMEEN MOBILISTIT RY KERHOLEHTI N:O 34 ISSN 1459-9120 2 2014 HÄMEEN MOBILISTIT RY KERHOLEHTI N:O 34 ISSN 1459-9120 2 2014 11.11.2014 Hämeen Mobilistit ry:n kerholehti N:o 34 Tulevia tapahtumia 10.12.2014 keskiviikko Pikkujoulu, Tulinummi Renko (katso erillinen

Lisätiedot

se on toteutettu nupulakivistä. Sisäänkäynnin yhteydessä ei ole merkittyä pysäköintipaikkaa vammaiselle.

se on toteutettu nupulakivistä. Sisäänkäynnin yhteydessä ei ole merkittyä pysäköintipaikkaa vammaiselle. Turun tuomiokirkon esteettömyys Turun tuomiokirkko on Suomen kansallispyhäkkö ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pääkirkko. Se on myös arkkipiispan kotikirkko. Turun tuomiokirkko on ollut Suomen pääkirkko

Lisätiedot

Oikoset - Oulun Ilmailukerho ry:n virallinen kerholehti. Marraskuu 2012 Nro 56

Oikoset - Oulun Ilmailukerho ry:n virallinen kerholehti. Marraskuu 2012 Nro 56 Oikoset - Oulun Ilmailukerho ry:n virallinen kerholehti Marraskuu 2012 Nro 56 KOKOUSKUTSU Oulun Ilmailukerhon sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 27.11.2012 klo 18 Ouluhallin 2-kerroksen neuvotteluhuoneessa.

Lisätiedot

Viikkokokous 31.1.2001

Viikkokokous 31.1.2001 Viikkokokous 31.1.2001 http://www.kolumbus.fi/rotary.nurmijarvi/ Käsi kädessä hyvät Rotarit! Näin otsikoi edellisessä, viisi vuotta sitten julkaistussa Nurmijärven Rotary 1971-1996 -historiikissa Inner

Lisätiedot

Pääkirjoitus. Oulun Tietoteekkarit ry:n 15-vuotisjuhlajulkaisu

Pääkirjoitus. Oulun Tietoteekkarit ry:n 15-vuotisjuhlajulkaisu Pääkirjoitus Oulun Tietoteekkarit ry:n perustamisesta tuli 26.9.2003 kuluneeksi 15 vuotta. Kuluneiden vuosien aikana killan jäsenmäärä on kasvanut kourallisesta lähes tuhanteen, ja myös talous on kehittynyt

Lisätiedot

CadillacNEWS. Lincoln Highway Centennial Tour 2013 CCof Unkarin kerhon vieraana CCoF Summer Meet Kevään näyttelykatsaus

CadillacNEWS. Lincoln Highway Centennial Tour 2013 CCof Unkarin kerhon vieraana CCoF Summer Meet Kevään näyttelykatsaus Cadillac Club jäsenjulkaisu no 2/2013 CadillacNEWS Cadillac Club jäsenjulkaisu no 2/2013 Club Lincoln Highway Centennial Tour 2013 CCof Unkarin kerhon vieraana CCoF Summer Meet Kevään näyttelykatsaus Esittelyssä:

Lisätiedot

Lapin lumoa Japaniin. s. 12 13. Naisenergiaa pursuava RONJAT Rovaniemen uudet lionit s. 7 8. MM-Umpilumijenkkaa MARTIN PILKILLÄ s.

Lapin lumoa Japaniin. s. 12 13. Naisenergiaa pursuava RONJAT Rovaniemen uudet lionit s. 7 8. MM-Umpilumijenkkaa MARTIN PILKILLÄ s. MM-Umpilumijenkkaa MARTIN PILKILLÄ s. 18 Naisenergiaa pursuava RONJAT Rovaniemen uudet lionit s. 7 8 Lapin lumoa Japaniin s. 12 13 Vahvempina yhdessä Hienoa lionsmatkaa tapaamisia ystäviä kokemuksia kovaa

Lisätiedot

4/2011. Sotaleskien, sotaorpojen ja omaisten äänenkannattaja. Kirjoittajavieraana eversti evp Vesa Yrjölä

4/2011. Sotaleskien, sotaorpojen ja omaisten äänenkannattaja. Kirjoittajavieraana eversti evp Vesa Yrjölä Huoltoviesti Sotaleskien, sotaorpojen ja omaisten äänenkannattaja 4/2011 Sotaleskien, sotaorpojen ja omaisten äänenkannattaja Nro 3/2009 Pidot paranee kun väki vähenee Sotaorvon lapsuuden mietteitä Tage

Lisätiedot

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013 Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013 Liittokokous Tampereella FISITA:n maailmankongressi Itä-Suomen piirin syysretki Toimihenkilöt 2013 Sisältö ISSN 1235-2292 Suomen Autoteknillinen Liitto

Lisätiedot

pro technic Sisältöä mm: joulujuhlat palkitut nuorisotyöryhmä Olli Haapalainen, EspUA www.fotoklubi.net

pro technic Sisältöä mm: joulujuhlat palkitut nuorisotyöryhmä Olli Haapalainen, EspUA www.fotoklubi.net Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2002 29. vuosikerta Nr 1 - Tammikuu 2002 Haapalainen takaisin EspUA:han Dolly Partonkin esiintyi EspUA:n pikkujoulujuhlissa 2.3.2002 Sisältöä mm: joulujuhlat palkitut

Lisätiedot

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2010 YHTEISTIEDOTE 4/2010 (134) 32. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA, LIETO, LOIMAA,

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 4/2012 YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 3/2015 Viesti 3/2015 YHTEISTIEDOTE 3/2015 (153) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

GPOSTI HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE

GPOSTI HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE GPOSTI Golf-Porrassalmi ry:n jäsenlehti 2/2014 HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE TÄSSÄ LEHDESSÄ:

Lisätiedot

SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 2/2011

SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 2/2011 SATAKUNNAN INSINÖÖRIT RY:N JÄSENLEHTI www.satakunnaninsinoorit.fi 2/2011 SATIn toimisto on suljettu 21.7.-19.8.2011 Kannen kuva: Arto Helin - UIL:n ansiomerkin saaneet SATI 70v juhlassa Tässä numerossa

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

Lyöntipelin. Lohjalla. Suhtaudu golfiin kuin suureen seikkailuun. Kilpailut suurin haaste. Kenttähenkilökunta: Lassi Kivilompolo

Lyöntipelin. Lohjalla. Suhtaudu golfiin kuin suureen seikkailuun. Kilpailut suurin haaste. Kenttähenkilökunta: Lassi Kivilompolo St. Laurence Golfin sidosryhmälehti 1/2013 Kenttähenkilökunta: Kilpailut suurin haaste Painopiste laadukkaassa ruuassa Virkistävää golfia Espanjassa Joka kolmannen tasoitus muuttui Lassi Kivilompolo Suhtaudu

Lisätiedot

Ykkösketju. Sivu 8. NRO 2 / 2009 - Suomen NMKY:n Liittojen tiedotuslehti

Ykkösketju. Sivu 8. NRO 2 / 2009 - Suomen NMKY:n Liittojen tiedotuslehti Sivu 8 General Assembly Saksan Dasselissa 3 Ajassa ja aatteessa 4 Liittopäivät Kälviällä 6 Namika Lahdelle koripallomestaruus 8 Henkilökuvassa Juha Vuorio 10 Ykkösketju NRO 2 / 2009 - Suomen NMKY:n Liittojen

Lisätiedot