Tiistai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiistai 28.09.2010 klo 17.00-21.15"

Transkriptio

1 8/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai klo Vretantie 19, Kemiö Päättäjät: Jörgen Törnqvist Börje Ström Brita Drugge Gustaf Ekholm Veronica Heikkilä Kristian Lindroos Tony Andersson Kauko Pietikäinen Silja Puranen puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen varajäsen jäsen Poissa: Kerstin Lindholm Eva Magnusson-Tamminen kunnanhallituksen edustaja jäsen Muut: Lars Nummelin Roger Hakalax Åke Lindeberg, (-klo 17.45) Juha Suominen, (-klo 18.15) Birgitta Parikka, (-klo 18.09) tekninen johtaja infrapäällikkö kaavoitusarkkitehti kaavoittaja ruokahuolto- ja siivouspäällikkö Asia: Allekirjoitus: Puheenjohtaja Sihteeri Jörgen Törnqvist Tarkistus, paikka ja aika: Kemiön kunnantoimistossa Lars Nummelin Pöytäkirja pidetty nähtävänä: Gustaf Ekholm Kemiönsaaressa Kristian Lindroos Otteen oikeaksi todistaa: Lars Nummelin

2 8/2010 ESITYSLISTA Laatimispäivä Kokousaika: Tiistai klo Kokouspaikka: Vretantie 19, Kemiö Asia numero Asia Pöytäkirja on nähtävänä, aika ja paikka Puheenjohtaja 134 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA VALTAISUUS PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN AJANKOHTAISTA TIETOA POIKKEAMISHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ SOLBACKEN RN:O 2:109 WESTERILLON KYLÄSSÄ, Gunnar ja Kerstin Fagerström POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ALHÄLL RN:O 8:4 LABBNÄSIN KYLÄSSÄ, Lars Poulsen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ÖYKISTSKÄREN RN:O 4:53 ROSALAN KYLÄSSÄ, Kaius Juuranto POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ FUNCKVIK RN:O 1:15 TRÄSKÖN KYLÄSSÄ, Greger Lindholm POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ TEERIMÄKI RN:O 6:3 NORDANÅN KYLÄSSÄ, Heikki ja Katriina Murtomaa MRL 137 MUKAINEN SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ KURU, RN:o 1:206 Santasaaren kylässä, Tiina ja Markku Herranen POIKKEAMINE KIINTEISTÖLLÄ TAKVEDAHOLM RN:O 13:1 HIITTISTEN KYLÄSSÄ, Gilbert v Rettigin kuolinpesä POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ HASSELBERGA RN:O 20:2 ROSALAN KYLÄSSÄ, Maria Didrichsen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ JALLUNKALLIO RN:O 1:115 RÖVIKIN KYLÄSSÄ, Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila - Ikäläinen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ LIDEN RN:O 5:53 PEDERSÅN KYLÄSSÄ, Christine Wahlsten BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA 2, vireille tulo ja kaavaluonnos MAINIEMEN RANTAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, vireille tulo ja kaavaluonnos Kemiönsaaressa Jörgen Törnqvist

3 8/2010 ESITYSLISTA Laatimispäivä BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA, ehdotus EKHOLMEN-HÖGSKÄRIN RANTA-ASEMAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, kaavaehdotus KAXSJÄLÄ ÖSTERGÅRDIN RANTA-ASEMAKAAVA JA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVA, ranta-asemakaavan muutos ja rantaosayleiskaavan muutos, hyväksyttäväksi ELINTARVIKEHANKINTA KADUN LUOVUTTAMINEN YLEISEEN KÄYTTÖÖN, Kullantie SUOJATIE ENGELSBYNTIEN YLI ANOMUS SUOJATIESTÄ MT 183 YLI KEMIÖSSÄ, ELY-KESKUS SUOJATIE TULLIMÄENTIEN YLI ANOMUS SUOJATEISTÄ TAALINTEHTAALLA, ELY-KESKUS UUSI TIENIMI, Apilatie UUSI TIENIMI, Charlottenkuja KESTÄVÄN KEHITYKSEN OHJELMA, EKO-LOOGISESTI KIINTEISTÖJEN JA ASUNTOHUONEISTOJEN MYYNTI VASTINE TARKASTUSLAUTAKUNNALLE, arviointikertomus TALOUSARVIO 2011 JA TALOUSSUUNNITELMA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT ANOMUS NOPEUSRAJOITUKSEN ALENTAMISESTA MT:LLÄ 183 TAALINTEHTAALLA, ELY-keskus Pöytäkirja on nähtävänä, aika ja paikka Puheenjohtaja Kemiönsaaressa Jörgen Törnqvist

4 4 134 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA VALTAISUUS Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 5 135 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kunnan hallintosäännön mukaan pöytäkirjanpitäjä pitää pöytäkirjaa puheenjohtajan johdolla. Puheenjohtaja allekirjoittaa pöytäkirjan ja se vahvistetaan pöytäkirjanpitäjän nimikirjoituksella. Pöytäkirja on vahvistettava siten kuin toimielin päättää. päättää valita kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan pöytäkirjan. Gustaf Ekholm ja Kristian Lindroos ovat vuorossa tulla valituiksi pöytäkirjantarkastajiksi. Puheenjohtajan ehdotuksesta valittiin Gustaf Ekholm ja Kristian Lindroos.

6 6 136 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN hyväksyy esityslistan kutsun mukaan ja tässä pykälässä jätetyt muiden asioiden ehdotukset. MUUTETTU hyväksyy esityslistan kutsun mukaan ja tässä pykälässä jätetyt muiden asioiden ehdotukset. Muut asiat: 147 Täydennetty valmistelu joka lähetettiin sähköpostina 27.8 ja jaettiin kokouksessa, jossa täydennetty valmisteluteksti on kirjoitettu punaisella. Asiaan kuuluu myös, kokouksessa jaettu, liite TL ANOMUS NOPEUSRAJOITUKSEN ALENTAMISESTA MT:LLÄ 183 TAA- LINTEHTAALLA, ELY-keskus Lisäksi Kauko Pietikäinen ilmoitti ylimääräisestä asiasta tiedoksi: Toimenpiteitä Byholmantielle päätti yksimielisesti ottaa 147 täydennyksen ja asian 167 käsittelyyn. Päätettiin että Kauko Pietikäinen selvittää asiasta Toimenpiteitä Byholmantielle :ssä 166 Tiedoksi saatettavat asiat.

7 7 137 AJANKOHTAISTA TIETOA TL , 137 VALMISTELU (tekninen johtaja Lars Nummelin) Teknisellä lautakunnalla on yleissuuntautuva aihe joka kokouksessa. Tällä kertaa aiheena on Kiinteistönmuodostus. Infrapäällikkö tiedottaa. merkitsee informaation tiedoksi.

8 8 Dnr: MOT 442/ POIKKEAMISHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ SOLBACKEN RN:O 2:109 WESTERILLON KYLÄSSÄ, Gunnar ja Kerstin Fagerström TL , 138 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Gunnar ja Kerstin Fagerström hakevat poikkeamista käyttötarkoituksen muuttamiselle saadakseen rakentaa omakotitalon yllämainitulle kiinteistölle. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 138/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa eikä vaikeuta kaavan toteutumista. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

9 9 Dnr: MOT 459/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ALHÄLL RN:O 8:4 LABBNÄSIN KYLÄSSÄ, Lars Poulsen TL , 139 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Lars Poulsen hakee poikkeamista saadakseen tehdä noin 80 % laajennuksen lomaasuntoon. Koska laajennus alittaa 100 % alkuperäisestä rakennuksesta, poikkeaminen on kunnan toimivallassa. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 139/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu rakentaminen ei vaikeuta tulevaa kaavoitusta. Liittyminen kunnallistekniikkaan parantaa tilannetta Dragsfjärdenin suhteen. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

10 10 Dnr: MOT 444/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ÖYKISTSKÄREN RN:O 4:53 ROSALAN KYLÄSSÄ, Kaius Juuranto TL , 140 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Kaius Juuranto hakee poikkeamista saada ylittää RA rakennusoikeuden m 2 yllämainitulla kiinteistöllä. Rakennusoikeus on jo aikaisemmin ylitetty siten että nykyinen kerrosala on m 2. Nyt kyseessä oleva laajennus on 27m 2. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 140/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu ylitys on vähäinen, eikä aiheuta merkittävää muutosta nykytilanteeseen. Laajennus ei myöskään vaikeuta kaavan muuttamista, joka voitaisiin suorittaa itäisen rantayleiskaavan päivityksen yhteydessä. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

11 11 Dnr: MOT 467/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ FUNCKVIK RN:O 1:15 TRÄSKÖN KYLÄSSÄ, Greger Lindholm TL , 141 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Greger Lindholm hakee poikkeamista saada laajentaa 25m 2 suuruisen saunan 20m 2 siten että lopputulos on yhdistetty sauna-vierasmaja. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 141/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa. Kaavan toteuttaminen ei myöskään vaikeudu. Pienempi määrä rakennuksia on ympäristölle eduksi. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

12 12 Dnr: MOT 469/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ TEERIMÄKI RN:O 6:3 NORDANÅN KYLÄSSÄ, Heikki ja Katriina Murtomaa TL , 142 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Heikki ja Katriina Murtomaa hakevat poikkeamista rakennusoikeuden ylittämiseksi yllämainitulla kiinteistöllä. Tarkoituksen on rakentaa uusi päärakennus ja vanha päärakennus muutettaisi talousrakennukseksi. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 142/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa. Kaavan toteuttaminen ei myöskään vaikeudu. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoimain. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa. Lupaa tulee myös hakea nykyisen päärakennuksen muuttamiseksi talousrakennukseksi.

13 13 Dnr: MOT 472/ MRL 137 MUKAINEN SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ KURU, RN:o 1:206 Santasaaren kylässä, Tiina ja Markku Herranen TL , 143 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Tiina ja Markku Herranen hakevat suunnittelutarveratkaisua vapaa-ajan asunnon rakentamiseksi yllämainitulla kiinteistöllä. Johtuen lähialueen rakennetuista kiinteistöistä tulee asia ratkaista MRL 137 mukaisesti. Tarkempi selostus toimenpiteestä ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 143/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu rakentaminen täyttää lain asettamat vaatimukset. Hakemus puolletaan. myöntää haetun suunnittelutarveratkaisun. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

14 14 Dnr: MOT 485/ POIKKEAMINE KIINTEISTÖLLÄ TAKVEDAHOLM RN:O 13:1 HIITTISTEN KYLÄSSÄ, Gilbert v Rettigin kuolinpesä TL , 144 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Gilbert von Rettigin kuolinpesä, edustajanaan VT Finn Berg valtakirjalla, hakee poikkeamista saada ylittää yleiskaavan rakennusoikeus sekä muuttaa loma-asunto sauna - vierasmajaksi yllämainitulla kiinteistöllä. Vuonna 2009 hyväksyttiin aluetta koskeva rantayleiskaavan muutos, jonka lähtökohtana oli rakennusluparekisterissä olevat virheelliset tiedot, minkä takia kaavassa osoitettu rakennusoikeus jäi vaillinaiseksi. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 144/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetut poikkeamiset eivät vaikeuta yleiskaavan toteutumista eivätkä myöskään johda muihin ympäristöllisiin tai visuaalisiin epäkohtiin. Hakemus puolletaan. myöntää haetut poikkeamiset. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoimain. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

15 15 Dnr: MOT 484/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ HASSELBERGA RN:O 20:2 ROSALAN KYLÄSSÄ, Maria Didrichsen TL , 145 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Maria Didrichsen hakee poikkeamista yllämainitulle kiinteistölle yleiskaavan rakennusoikeuden ylittämiseksi siten että kokonaisrakennusoikeus tulisi olemaan 220m 2. Alueelle on valmisteilla ranta-asemakaava, jossa tälle kiinteistölle osoitetaan 220m 2 rakennusoikeutta. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 145/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä myöskään vaikeuta nyt ajankohtaista ranta-asemakaavan valmistelua. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

16 16 Dnr: MOT 499/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ JALLUNKALLIO RN:O 1:115 RÖVIKIN KYLÄSSÄ, Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila - Ikäläinen TL , 146 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila Ikäläinen hakevat yllä mainitulle kiinteistölle poikkeamista rakentaakseen autotallin noin 50m 2. Kiinteistöllä oleva rakennuskanta on toteutettu poikkeamisluvalla vuonna 2005, jossa kokonaisrakennusoikeus oli 420m 2, josta 380m 2 on toteutunut. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta, liite 146/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä rakentamisella ole merkittävää ympäristöllistä vaikutusta. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

17 17 Dnr: MOT 464/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ LIDEN RN:O 5:53 PEDERSÅN KYLÄSSÄ, Christine Wahlsten TL , 152 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Christine Wahlsten hakee poikkeamista saada rakentaa omakotitalon ympärivuotiseen käyttöön rantaosayleiskaavassa RA rakennuspaikaksi osoitetulle tontille. Tontilla on olemassa vanha vapaa-ajan rakennus joka säilytettäisiin vierasmajana. Vanha saunarakennus tulisi purettavaksi. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan liite 3 todennut että kiinteistö täyttää ympäri vuotiselle asumiselle asetettavat vaatimukset ja että naapuri kiinteistöillä jo on omakotitaloja. Liäksi todetaan että muutos ympärivuotiseksi rakennuspaikaksi ei vaikeuta kaavan toteutumista ja puoltaa poikkeamisen myöntämistä. EHDOTUS (tekninen johtaja) myöntää haetun poikkeamisen. Poikkeuslupa on voimassa kaksi vuotta laskettuna siitä päivästä kun päätös on saanut lainvoiman. : TL , 174 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Turun hallinto-oikeus pyytää lausuntoa koskien valitusta joka kohdistuu Teknisen lautakunnan päätökseen 152, kokouspäivämäärä on päätöksellään 152 myöntänyt poikkeamisen pysyvän asunnon rakentamiselle kiinteistölle Liden Rno. 5:53 Pedersån kylässä. Ehdotus lausunnoksi liitteenä (liite 3). EHDOTUS (tekninen johtaja) hyväksyy lausunnon liitteessä 3. : Ehdotus hyväksyttiin

18 18 TL , 147 UUSI VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Turun hallinto-oikeus on kumonnut teknisen lautakunnan päätöksen ja palauttanut asian uudelleen käsiteltäväksi teknisessä lautakunnassa. Asia koskee poikkeamispäätöstä omakotitalon rakentamiseksi RA tontille, toisin sanoen käyttötarkoituksen muutos. Poikkeamista hakee Christine Wahlsten. Syy kumoamiseen on että 2 naapureista on jäänyt kuulematta. Näitä naapureita on nyt kunnan toimesta kuultu kirjeitse. Kumpikaan ei ole kuitenkaan annetun aikarajan puitteissa, , antanut lausumaa. Tämä tulee tulkita siten että näillä naapureilla ei ole huomauttamista hakemuksessa tarkoitetun rakentamisen johdosta. Kuulemisajan, , jälkeen Martha Virtanen, edustaen kiinteistöä Dalbäck 5:43, on palauttanut naapurin kuulemislomakkeen ottamatta siinä kantaa kyseessä olevaan rakentamiseen. Virtanen on liittänyt saatekirjeen jossa hän toteaa että kiinteistöä Dalbäck ollaan myymässä Valplan Oy:lle. Nämä asiakirjat ovat olleet valmistelijan saatavilla Kirjelähetys on postileimattu Tukholmassa Turun hallintooikeudelta (esittelijä Veronika Storträsk) on tiedusteltu ketä tässä tapauksessa tulisi kuulla. Vastaus oli yksiselitteisesti: Omistaja kuulemisajankohtana. Börje Törnqvist, edustaen Valplan Oy:tä, on tekniselle lautakunnalle jättänyt kirjelmän jossa hän muun muassa toteaa että Valplan Oy omistaa kiinteistön Dalbäck lähtien. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta, liite 147/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä rakentamisella ole merkittävää ympäristöllistä vaikutusta. Rakentaminen ei myöskään johda haitalliseen yhteiskuntakehitykseen. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

19 19 Dnr: MOT 502/ BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA 2, vireille tulo ja kaavaluonnos TL , 148 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Christian Ramm-Schmidt hakee että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavoituksen koskien eteläistä Bötesönin ranta-asemakaavaa Rosalan kylässä, kiinteistö Kaavan tavoitteena on tarkentaa rantaosayleiskaavassa kiinteistölle osoitetut lomarakennusoikeudet. Anomuksen yhteydessä kaavanlaatija, Jukka Liikari, on toimittanut kuntaan kaavaluonnoksen, liite 148/1 ja selostuksen suomeksi sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman, liite 148/2. päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavan vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten 14 päiväksi sekä kuuluttaa ne.

20 20 Dnr: MOT 352/ MAINIEMEN RANTAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, vireille tulo ja kaavaluonnos TL , 149 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Kari ja Virpi Koskinen, Tiina Hento, Riitta-Maija ja Lasse Virtanen sekä Toni, Heli, Salla- Maria ja Jarmo Lehmussaari hakevat että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Mainiemen ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , M601, , M601, , ja Kaavan tarkoituksena on päivittää vuoden 1972 Mainiemen rantakaavaa olemassa olevan tilanteen mukaan sekä muuttaa rannasta kauempana olevien rakennuspaikkojen sijainteja. Anomuksen yhteydessä kaavamuutoksen laatija, DI Pasi Rantanen, on toimittanut kuntaan kaavamuutosluonnoksen, liite 149/1 ja selostuksen sekä siihen liittyvän osallistumis- ja arviointisuunnitelman, liite 149/2. päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutosten vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne.

21 BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA, ehdotus TL , 92, VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Dnr: MOT 353/2010 Leif Ramm-Schmidt, Maria Didrichsen sekä Kathe ja Michael Ramm-Schmidt hakevat (liite 92/1) että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavoituksen koskien Bötesönin ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , , , ja Kaavan tavoitteena on tarkentaa rantaosayleiskaavassa kiinteistölle osoitetut lomarakennusoikeudet. Anomuksen yhteydessä kaavanlaatija, Jukka Liikari, on toimittanut kuntaan kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman. Kopiot asiakirjoista ja kartasta liitteenä (liite 92/2). päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavan vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten 14 päiväksi sekä kuuluttaa ne. Ehdotus hyväksyttiin TL , 150 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Bötesönin ranta-asemakaavaluonnos on ollut nähtävillä välisenä aikana. Lausuntoja kaavasta ei ole jätetty nähtävillä oloaikana ja kaavaehdotus, liitteet 150/1 ja 150/2, on valmis nähtäville asetettavaksi. Kaavaehdotus tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joiden osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavaa tulee pyytää Varsinais-Suomen liitolta, ELY keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta.

22 22 päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotuksen virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää lausunnot Varsinais-Suomen liitolta, ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta.

23 23 Dnr: MOT 94/ EKHOLMEN-HÖGSKÄRIN RANTA-ASEMAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, kaavaehdotus TL , 22, VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Ab Turehamn Oy, Suvi ja Marko Snellman, Jari Mauno ja Jaana Vallo sekä Matti Tiainen hakevat (liite 22/1) että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Ekholmen-Högskär ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , , , sekä Ekholmenin saaressa. Yllämainitussa kaavamuutoksessa Ab Turehamn Oy haluaisi muuttaa omistuksessa olevan loma-asuntojen korttelialueen (RA) tontin matkailua palvelevien rakennusten korttelialueeksi (RM), sekä osoittaa venevalkama(lv) saaren itäosassa olevaan niemeen. Muiden kaavamuutoksien hakijoiden osalta korttelialueita tarkistetaan olemassa olevan tilanteen mukaan. Kaavamuutoksessa on tarkoitus myös poistaa saaren itäosassa oleva tuulivoimalalle varattu yhdyskuntateknisen huollon alue (ET-1) ja osoittaa kyseinen alue maa- ja metsätalousalueena, jolla on erityistä ulkoilun ohjaamistarvetta (MU). Anomuksen yhteydessä kaavamuutoksen laatija, DI Pasi Rantanen, on toimittanut kuntaan kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä siihen liittyvän osallistumis- ja arviointisuunnitelman. Kopiot asiakirjoista ja kartasta liitteenä (liite 22/2). päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutoksen vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne.

24 24 TL , 151 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Kaavamuutoksessa on tarkoitus korjata yleiskaavan kantatilatarkastelussa olevaa virhettä ja osoittaa puuttuvat kaksi rakennusoikeutta Ekholmenin saarelle sekä poistaa ET -kaavamerkintä. Ekholmenin ranta-asemakaavan muutos on ollut kaavaluonnoksena nähtävillä MRL 62 mukaisesti aikana Nähtävillä oloaikana kaavaluonnoksesta jätettiin 12 lausuntoa tai muistutusta. Viranomaisneuvottelu käytiin Turussa ELY-keskuksessa, jossa läpikäytiin annettuja lausuntoja ja kaavoittajan vastineet. Korjauksia kaavaehdotukseen, liitteet 151/1 ja 151/2 on suoritettu sen mukaisesti mitä neuvottelussa sovittiin ja kaavaehdotus on valmis nähtäville asetettavaksi. Kaavaehdotus tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joiden osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavamuutosta tulee pyytää Varsinais-Suomen liitolta, ELYkeskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvonta lautakunnalta. päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotuksen virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää lausunnot Varsinais-Suomen liitolta, ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta. ASIAN KÄSITTELY: Kaavoittaja Juha Suominen ilmoitti että ennen kaavaehdotuksen nähtäville asettamista se täydennetään kaavaselostuksen uusilla tiedoilla jotka paremmin tarkentavat kaavamuutoksen perustietoja. Ehdotus hyväksyttiin ja täydennys kirjattiin.

25 25 Dnr: MOT 169/ KAXSJÄLÄ ÖSTERGÅRDIN RANTA-ASEMAKAAVA JA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVA, ranta-asemakaavan muutos ja rantaosayleiskaavan muutos, hyväksyttäväksi TL , 202, VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Jan Sjöman hakee (liite 4a) Åke Sjömanin oikeudenomistajien puolesta että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Kaxsjäla Östergårdin rantakaavaa, kiinteistö , sekä Dragsfjärdin läntisen saariston rantaosayleiskaavaa, koskien määräalaa M601 tilasta Storön saaressa. Yllämainittujen kaavamuutosten kautta Sjöman pyrkii siirtämään 2 rakennusoikeutta Storössä olevalta määräalalta kiinteistölle Kaxsjälan kylässä. Anomuksen yhteydessä Sjöman on toimittanut kuntaan kaavamuutosten luonnokset sekä niihin liittyvät osallistumis- ja arviointi suunnitelmat. Kopiot kaavamuutos luonnoksista liitteenä (liite 4b). Oikeuden omistajat ovat antaneet suostumuksensa muutoksille. Hakemuksen yhteydessä Jan Sjöman ilmoittaa vastaavansa kaavamuutosten laadinnan kustannuksista. EHDOTUS (tekninen johtaja): päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutosten vireilletulosta sekä kuuluttaa vireilletulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutos luonnokset ja osallistumis- ja arviointi-suunnitelmat nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne. : TL , 5, VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Nämä kaksi kaavaa ovat kytköksissä toisiinsa siten että Storön saaressa olevalta määräalalta M601 ollaan siirtämässä 2 rakennusoikeutta kiinteistölle Kaxsjälan kylässä. Tästä kytköksestä johtuen kaavoja tulle viedä etenpäin rinnakkain. Kaavaluonnokset ovat olleet nähtävillä laatimisvaiheessa aikana , ja tänä aikana ei kaavaa koskevia lausumia ole jätetty. Kaavat etenevät nyt kaavaehdotuksina (liite 5/1) ja kaavaselostuksia ja osallistumis ja arviointisuunnitelmia on täydennetty.

26 26 Kaavaehdotukset tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joidenka osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavamuutoksia tulee pytää ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvonta lautakunnalta. päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotukset virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää pyytä lausunnot ELY-keskukselta ja kunnan rakennus- ja ympäristönvalvonta lautakunnalta. TL , 152 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Ranta-asemakaavamuutosehdotus koskien Kaxsjälan kylän Östergårdin rantakaavaa, kiinteistö , liitteet 152/1 ja 152/2 sekä Dragsfjärdin läntisen saariston rantaosayleiskaavaa, koskien määräalaa M601 tilasta Storön saaressa, liitteet 152/3 ja 152/4 ovat olleet virallisesti nähtävillä välisenä aikana. Nähtävillä oloaikana on jätetty yksi lausunto. Maanomistajat ovat hyväksyneet kaavaehdotuksen ja pyytävät kuntaa hyväksymään kaavan. hyväksyy osaltaan kaavaehdotukset ja ehdottaa kunnanhallitukselle että valtuusto hyväksyy kaavaehdotukset. Kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen, klo

27 ELINTARVIKEHANKINTA Dnr: MOT 440/2010 TL , 153 VALMISTELU (kiinteistöpäällikkö Thomas Ginlund) Kemiönsaaren kunta teki elintarvikehankinnan vuoden 2009 aikana vuoden jaksoksi. Hankintajakso on tullut päätökseen ja uusi hankinta on näin ollen tehtävä. Uusi hankinta tehdään kahden vuoden jaksolle lisäksi kahden vuoden optiolla. Hankinnan arvo ylittää EU-kynnysarvon tavara- ja palveluhankinnoille ja hanke on näin ollen ilmoitettu julkisten hankintojen nettisivuilla, Hilmassa. Ilmoitus on julkaistu myös Ilmoituslehdessä ja kunnan kotisivuilla Internetissä. Tarjoukset jätetään viimeistään perjantaina klo 12. Tarjouspyyntö on laadittu niin että tarjoajat voivat tarjota kahdeksaa eri tuoteryhmää ja valintaperusteena käytetään kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta jokaisesta tuoteryhmästä. Kokouksessa esitetään yhteenveto annetuista tarjouksista. päättää: 1. Tarvittaessa hylätä ne tarjoajat jotka eivät yllä tarjouspyynnössä asetettuihin kriteereihin. 2. Valita eri tuoteryhmien kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset. Ehdotus annetaan kokouksessa. ASIAN KÄSITTELY Ruokahuolto- ja siivouspäällikkö Birgitta Parikka kertoi hankinnasta, jätetyistä tarjouksista määrältään 9 ja valintakriteereistä tarjouspyynnön mukaan sekä tarjousvertailun tuloksesta. Tarjouksista on yhdistelmä liitteessä 153/1 Elintarviketarjousten vertailu. Liite sisältää myös avauspöytäkirjan ja valintakriteerit. UUSI päättää: 1. Tarvittaessa hylätä ne tarjoajat jotka eivät yllä tarjouspyynnössä asetettuihin kriteereihin. Seuraavat tarjoukset esitetään hylättäviksi: HK:n tarjous tuoteryhmässä Lihajalosteet ja Saarioisen tarjous tuoteryhmässä Pakasteet ja jäätelöt. Molemmat sillä perusteella että tarjoukset eivät ole tarjouspyynnön mukaisia koska osatarjous alittaa 80 % kaikista tuoteryhmän tuotteista.

28 28 2. Valita eri tuoteryhmien kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset liitteen 153/1, Elintarviketarjousten vertailu, mukaan. Kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset ovat eniten pisteitä saaneet ja ne ovat liitteessä merkittyjä vihreällä värillä.

29 29 Dnr: MOT 503/ KADUN LUOVUTTAMINEN YLEISEEN KÄYTTÖÖN, Kullantie TL , 154 VALMISTELU (infrapäällikkö Roger Hakalax) Maankäyttö- ja rakennuslain 86 mukaan velvollisuudet katujen ja tiettyjen yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta alkavat, kun katu tai kadun osa tyydyttää asemakaavan mukaan toteutetun maankäytön tarpeen ja sitä koskeva päätös (kadunpitopäätös) on tehty. Osa Kullantiestä on Kirkonkylän rakennuskaava-alueella. Kaava on vahvistettu ja nyt on pyydetty kuntaa ottamaan hoitaakseen rakennetun tien kunnossapito. Mainittu osa Kullantiestä on tänä päivänä osa Kulla-Genbölen tiekuntaa. Tiekunnan puheenjohtajaa on puhelimitse tiedotettu tulevasta kadunpitopäätöksestä ja että n 320 m poistetaan tiekuntaluettelosta asemakaavan mukaan. Karttaote annetaan tiedoksi. tekee kadunpitopäätöksen osalle Kullantiestä, Kirkonkylän rakennuskaava-alueella karttaliitteen 154/1 mukaan, samalla päätetään että Kulla-Genböle tiekunnan tietä lyhennetään vastaavasti n 320 m.

30 SUOJATIE ENGELSBYNTIEN YLI TL , 155 VALMISTELU (infrapäällikkö Roger Hakalax) Dnr: MOT 504/2010 Tänä vuonna on valitettavasti tapahtunut useampia liikenneonnettomuuksia Kemiönsaarella ja siksi on aihetta kiinnittää suurempaa huomiota liikenneturvallisuuteen. Kemiönsaaren suurimman päivittäistavarakaupan S-marketin lähellä ei ole suojatietä Engelsbyntien yli. Yhdessä Suur Seudun Osuuskaupan kiinteistöpäällikön kanssa, joka edustaa S- marketin omistajaa, on haettu suojatielle sopiva paikka. päättää uuden suojatien rakentamisesta Engelsbyntien yli liitetyn kartan 155/1 mukaan.

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus Nurmeksen kaupungin Pielisen - Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos (Tetriniemi) Kuva 1: Sijainti Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus NURMEKSEN KAUPUNKI Lieksan ja Nurmeksen tekninen

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kemiönsaaren kunnan Ekniemen alueelle laaditaan asemakaava ja asemakaavan muutos. Tämä osallistumis-

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 16.3.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 29.3.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 TYÖNUMERO: E27370 SIIKAJOEN KUNTA RUUKIN ASEMANSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOS YH KORTTELIN 20 AJONEUVOLIITTYMÄÄ VARTEN SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU JOHDANTO Maankäyttö-

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS 1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS PROJ.NRO 174 Asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Kaavamuutosalueen rajaus on merkitty oheiseen karttaan ALOITE TAI

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Keskinen/ Tilat Järvikannas 1:34 ja Ellivuori 1:57 Kelkjärvi/Tilat Järvelä 1:68 ja Soramäki 1:129 Päiväys 23.1.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osallistumis-

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 15.8.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Kauttua 406 KORTTELI 658 TONTTI 3 KIINTEISTÖT 2:574 (osa) 2:261 Kaavan laatija

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1. Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö

PÖYTÄKIRJA. Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1. Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö PÖYTÄKIRJA Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1 Kokousaika : 27.10.2009, klo 17.00 19.20 Kokouspaikka : Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö Päättäjät: Jörgen Törnqvist puheenjohtaja

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 2.1.2017 KUNTA Konnevesi 275 KYLÄ Kärkkäiskylä 404 KORTTELI Kortteli 33 tontti 4 KIINTEISTÖ 275-404-23-217

Lisätiedot

HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, ALASTALO OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, ALASTALO OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, ALASTALO OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo: 9.3.2016 päivitetty: 13.4.2016 on lakisääteinen (MRL

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (5) KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue ILOMANTSI Kirkonkylä Päiväys 30.1.2015 KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Ilomantsin Kirkonkylän

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MYRSKYLÄ Päiväys 15.6.2015 KOSKENKYLÄNTIEN YRITYSALUE ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2010 Muutettu 11.11.2010, 10.2.2012 KUNTA Euran kunta 050 Kylä Kirkonkylä 407 Korttelit osa 175, 186-197 Kaavan laatija REJLERS OY Aloite tai hakija Euran kunta

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Asiakirjatyyppi KAAVASELOSTUS, KAAVAEHDOTUSVAIHE Päivämäärä 28.03.2014 / 04.08.2014 Hyväksymispäivämäärä ja -pykälä 25.8.2014 31 Kaavatunnus 261V250814A 31 KITTILÄN KUNTA LEVIN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys:

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys: ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078 Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10 Kaavan päiväys: 12.11.2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT / KAAVOITUS 1 PERUS- JA

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1602 MYNÄMÄEN KUNTA NIHATTULAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 54 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.6.2016 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 8/2013. Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30-18.15. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 17.6.2015 36 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika 17.6.2015 klo 15.00-16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37 2.

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3. LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2014 18.3.2014 Lapuan kaupunki Maankäyttö- ja kiinteistöosasto Poutuntie

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASKOLA/MONNINKYLÄ Monninkylän kauppapaikka Päiväys7.9.2011 ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN MÄNTSÄLÄNTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Asemakaavan muuttamista

Lisätiedot

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue ja maankäytölliset lähtökohdat. Suunnittelualueena on Markku Metsäpellon omistamat tilat Rn:o 14:128 ja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus 23.03.2011 Aika Keskiviikko 23.3.2011 klo 15.30 - Paikka Kunnanhallituksen huone. Asiat nro Liite nro 108 51-52 Äkäslompolon asemakaavan muutosehdotus koskien

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ULLAVANJÄRVEN YLEISKAAVAN MUUTOS TILA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ULLAVANJÄRVEN YLEISKAAVAN MUUTOS TILA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ULLAVANJÄRVEN YLEISKAAVAN MUUTOS TILA 272-430- 15-47 Kokkolan kaupunki Tekninen palvelukeskus Kaupunkiympäristön vastuualue Kaavoituspalvelut PL 43, 67101 Kokkola

Lisätiedot

Sekä kohdan 13.2 Vapaa-ajan asuminen kokonaisuudessaan:

Sekä kohdan 13.2 Vapaa-ajan asuminen kokonaisuudessaan: Byggnämnden/Rakennuslautakunta 70 26.08.2015 Kaupunginhallitus 250 26.10.2015 Ehdotus Paraisten kaupungin rakennusjärjestyksen uudistamiseksi Byggnämnden/Rakennuslautakunta 26.08.2015 70 Valmistelija V.t

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus 77 16.02.2009 Kunnanhallitus 243 12.10.2009 Kunnanhallitus 270 23.11.2009 Kunnanhallitus 5 11.01.2010 Kunnanvaltuusto 4 17.02.2010 SAUKKOVAARAN LAKIALUEEN ASEMAKAAVA 101/10/2009 KHALL 77

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 164-RAK1503 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma kuvaa ranta-asemakaavan tavoitteet sekä sen, miten laatimis- ja suunnittelumenettely etenee. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sisältää myös

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavan muutos koskee Äänekosken kaupungin 7. kaupunginosan korttelia 788 (osa)

Lisätiedot

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS.

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS. sivu 1 (6) RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 27.09.2013 RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS Aloite Aloitteen asemakaavan muuttamisesta on tehnyt Ruskon kunta. Suunnittelualue

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (1) 186 Asianro 4087/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-471-1-45 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 16.00-16.30 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanvirasto Pylkkö Osmo Huttunen Matti Pesari Markku puheenjohtaja varapuheenjohtaja varajäsen Muut saapuvilla olleet - Laillisuus

Lisätiedot

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen 1 Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen kortteli Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.11.2015 Kuva 1. Ilmakuva suunnittelualueelta

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; TARPOMA JA SIIHEN LIITTYVÄ RETKEILY-JA ULKOILUALUE ASEMAKAAVASELOSTUS LUONNOS

KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; TARPOMA JA SIIHEN LIITTYVÄ RETKEILY-JA ULKOILUALUE ASEMAKAAVASELOSTUS LUONNOS KAUNISPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS; TARPOMA JA SIIHEN LIITTYVÄ RETKEILY-JA ULKOILUALUE ASEMAKAAVASELOSTUS LUONNOS Inarin kunta Tekninen osasto Pekka Junttila Kaavoitusinsinööri 7.3.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos.

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos. Tekninen lautakunta 20 03.04.2014 Tekninen lautakunta 33 27.05.2014 Tekninen lautakunta 47 11.09.2014 Tekninen lautakunta 7 29.01.2015 Tekninen lautakunta 26 16.06.2015 Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden

Lisätiedot

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (6) KONNEVEDEN KUNTA ETELÄ-KONNEVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Maankäyttö-

Lisätiedot

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Jussi

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kaava-alue sijaitsee Träskissä Houtskarin Näsbyn eteläpuolella (punainen rengas).

Kaava-alue sijaitsee Träskissä Houtskarin Näsbyn eteläpuolella (punainen rengas). MAANMITTARI OY ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 14.10.2015 PARAINEN HOUTSKARI TRÄSK, BRÄNDHOLM RANTA-ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula) moottoriurheilualuetta koskevan asemakaavan hyväksyminen (Palovuori)

Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula) moottoriurheilualuetta koskevan asemakaavan hyväksyminen (Palovuori) Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 40 17.3.2015 Tekninen lautakunta 98 7.6.2016 Kaupunginhallitus 252 19.9.2016 Asianro 955/10.02.03/2014 80 Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula)

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Maankäyttöpalvelut

MÄNTSÄLÄN KUNTA Maankäyttöpalvelut sivu 1(5) ASPELUNDIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 257 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 270. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 270. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 05.09.2016 Sivu 1 / 1 4941/2015 10.02.03 270 Lausunnon antaminen Helsingin hallinto-oikeudelle Puustellinmäki, asemakaavan muutos 110517, hyväksymistä koskevasta valituksesta Valmistelijat

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORNAINEN Päiväys 24.11.2016 Asemakaavan muutos KOTOJÄRVENRANTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

1 HANKEKUVAUS JA SUUNNITTELUTILANNE

1 HANKEKUVAUS JA SUUNNITTELUTILANNE FCG Suunnittelu ja tekniikka Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) KONNEVEDEN KUNTA KIVISALMEN LAITURIALUEEN RANTA-ASEMAKAAVA 1 HANKEKUVAUS JA SUUNNITTELUTILANNE Konneveden kunnalla on tarkoitus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Tekninen lautakunta nro 5/2010 28.4.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 5/2010 SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK 40 Kokouksen järjestäytyminen TEKNLTK 41 Marsuddenin alue yleiskaavan muutos, osallistumis- ja arviointisuunnitelma TEKNLTK 42 Golfkartanon pohhjoispuoleisen alueen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

Osayleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena.

Osayleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena. RÄYSKÄLÄN LENTOKENTTÄALUEEN OSAYLEISKAAVAN LAATIMINEN Kunnanhallitus 30.3.2015 ( 79): Metsähallituksen ja Puolustusvoimien suorittamien harjoitusalueiden vaihdon myötä uusien maanvuokra-alueiden saaminen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6

MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6 MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6 KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12010 19.09.2010 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Tunnistetiedot MERIKARVIA,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos

Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos 1(7) HYÖKÄNNUMMI KORTTELI 801 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PROJ. NRO 256 Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Sijainti on osoitettu oheisessa

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot