Tiistai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiistai 28.09.2010 klo 17.00-21.15"

Transkriptio

1 8/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai klo Vretantie 19, Kemiö Päättäjät: Jörgen Törnqvist Börje Ström Brita Drugge Gustaf Ekholm Veronica Heikkilä Kristian Lindroos Tony Andersson Kauko Pietikäinen Silja Puranen puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen varajäsen jäsen Poissa: Kerstin Lindholm Eva Magnusson-Tamminen kunnanhallituksen edustaja jäsen Muut: Lars Nummelin Roger Hakalax Åke Lindeberg, (-klo 17.45) Juha Suominen, (-klo 18.15) Birgitta Parikka, (-klo 18.09) tekninen johtaja infrapäällikkö kaavoitusarkkitehti kaavoittaja ruokahuolto- ja siivouspäällikkö Asia: Allekirjoitus: Puheenjohtaja Sihteeri Jörgen Törnqvist Tarkistus, paikka ja aika: Kemiön kunnantoimistossa Lars Nummelin Pöytäkirja pidetty nähtävänä: Gustaf Ekholm Kemiönsaaressa Kristian Lindroos Otteen oikeaksi todistaa: Lars Nummelin

2 8/2010 ESITYSLISTA Laatimispäivä Kokousaika: Tiistai klo Kokouspaikka: Vretantie 19, Kemiö Asia numero Asia Pöytäkirja on nähtävänä, aika ja paikka Puheenjohtaja 134 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA VALTAISUUS PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN AJANKOHTAISTA TIETOA POIKKEAMISHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ SOLBACKEN RN:O 2:109 WESTERILLON KYLÄSSÄ, Gunnar ja Kerstin Fagerström POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ALHÄLL RN:O 8:4 LABBNÄSIN KYLÄSSÄ, Lars Poulsen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ÖYKISTSKÄREN RN:O 4:53 ROSALAN KYLÄSSÄ, Kaius Juuranto POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ FUNCKVIK RN:O 1:15 TRÄSKÖN KYLÄSSÄ, Greger Lindholm POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ TEERIMÄKI RN:O 6:3 NORDANÅN KYLÄSSÄ, Heikki ja Katriina Murtomaa MRL 137 MUKAINEN SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ KURU, RN:o 1:206 Santasaaren kylässä, Tiina ja Markku Herranen POIKKEAMINE KIINTEISTÖLLÄ TAKVEDAHOLM RN:O 13:1 HIITTISTEN KYLÄSSÄ, Gilbert v Rettigin kuolinpesä POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ HASSELBERGA RN:O 20:2 ROSALAN KYLÄSSÄ, Maria Didrichsen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ JALLUNKALLIO RN:O 1:115 RÖVIKIN KYLÄSSÄ, Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila - Ikäläinen POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ LIDEN RN:O 5:53 PEDERSÅN KYLÄSSÄ, Christine Wahlsten BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA 2, vireille tulo ja kaavaluonnos MAINIEMEN RANTAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, vireille tulo ja kaavaluonnos Kemiönsaaressa Jörgen Törnqvist

3 8/2010 ESITYSLISTA Laatimispäivä BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA, ehdotus EKHOLMEN-HÖGSKÄRIN RANTA-ASEMAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, kaavaehdotus KAXSJÄLÄ ÖSTERGÅRDIN RANTA-ASEMAKAAVA JA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVA, ranta-asemakaavan muutos ja rantaosayleiskaavan muutos, hyväksyttäväksi ELINTARVIKEHANKINTA KADUN LUOVUTTAMINEN YLEISEEN KÄYTTÖÖN, Kullantie SUOJATIE ENGELSBYNTIEN YLI ANOMUS SUOJATIESTÄ MT 183 YLI KEMIÖSSÄ, ELY-KESKUS SUOJATIE TULLIMÄENTIEN YLI ANOMUS SUOJATEISTÄ TAALINTEHTAALLA, ELY-KESKUS UUSI TIENIMI, Apilatie UUSI TIENIMI, Charlottenkuja KESTÄVÄN KEHITYKSEN OHJELMA, EKO-LOOGISESTI KIINTEISTÖJEN JA ASUNTOHUONEISTOJEN MYYNTI VASTINE TARKASTUSLAUTAKUNNALLE, arviointikertomus TALOUSARVIO 2011 JA TALOUSSUUNNITELMA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT ANOMUS NOPEUSRAJOITUKSEN ALENTAMISESTA MT:LLÄ 183 TAALINTEHTAALLA, ELY-keskus Pöytäkirja on nähtävänä, aika ja paikka Puheenjohtaja Kemiönsaaressa Jörgen Törnqvist

4 4 134 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA VALTAISUUS Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 5 135 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kunnan hallintosäännön mukaan pöytäkirjanpitäjä pitää pöytäkirjaa puheenjohtajan johdolla. Puheenjohtaja allekirjoittaa pöytäkirjan ja se vahvistetaan pöytäkirjanpitäjän nimikirjoituksella. Pöytäkirja on vahvistettava siten kuin toimielin päättää. päättää valita kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan pöytäkirjan. Gustaf Ekholm ja Kristian Lindroos ovat vuorossa tulla valituiksi pöytäkirjantarkastajiksi. Puheenjohtajan ehdotuksesta valittiin Gustaf Ekholm ja Kristian Lindroos.

6 6 136 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN hyväksyy esityslistan kutsun mukaan ja tässä pykälässä jätetyt muiden asioiden ehdotukset. MUUTETTU hyväksyy esityslistan kutsun mukaan ja tässä pykälässä jätetyt muiden asioiden ehdotukset. Muut asiat: 147 Täydennetty valmistelu joka lähetettiin sähköpostina 27.8 ja jaettiin kokouksessa, jossa täydennetty valmisteluteksti on kirjoitettu punaisella. Asiaan kuuluu myös, kokouksessa jaettu, liite TL ANOMUS NOPEUSRAJOITUKSEN ALENTAMISESTA MT:LLÄ 183 TAA- LINTEHTAALLA, ELY-keskus Lisäksi Kauko Pietikäinen ilmoitti ylimääräisestä asiasta tiedoksi: Toimenpiteitä Byholmantielle päätti yksimielisesti ottaa 147 täydennyksen ja asian 167 käsittelyyn. Päätettiin että Kauko Pietikäinen selvittää asiasta Toimenpiteitä Byholmantielle :ssä 166 Tiedoksi saatettavat asiat.

7 7 137 AJANKOHTAISTA TIETOA TL , 137 VALMISTELU (tekninen johtaja Lars Nummelin) Teknisellä lautakunnalla on yleissuuntautuva aihe joka kokouksessa. Tällä kertaa aiheena on Kiinteistönmuodostus. Infrapäällikkö tiedottaa. merkitsee informaation tiedoksi.

8 8 Dnr: MOT 442/ POIKKEAMISHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ SOLBACKEN RN:O 2:109 WESTERILLON KYLÄSSÄ, Gunnar ja Kerstin Fagerström TL , 138 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Gunnar ja Kerstin Fagerström hakevat poikkeamista käyttötarkoituksen muuttamiselle saadakseen rakentaa omakotitalon yllämainitulle kiinteistölle. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 138/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa eikä vaikeuta kaavan toteutumista. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

9 9 Dnr: MOT 459/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ALHÄLL RN:O 8:4 LABBNÄSIN KYLÄSSÄ, Lars Poulsen TL , 139 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Lars Poulsen hakee poikkeamista saadakseen tehdä noin 80 % laajennuksen lomaasuntoon. Koska laajennus alittaa 100 % alkuperäisestä rakennuksesta, poikkeaminen on kunnan toimivallassa. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 139/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu rakentaminen ei vaikeuta tulevaa kaavoitusta. Liittyminen kunnallistekniikkaan parantaa tilannetta Dragsfjärdenin suhteen. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

10 10 Dnr: MOT 444/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ ÖYKISTSKÄREN RN:O 4:53 ROSALAN KYLÄSSÄ, Kaius Juuranto TL , 140 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Kaius Juuranto hakee poikkeamista saada ylittää RA rakennusoikeuden m 2 yllämainitulla kiinteistöllä. Rakennusoikeus on jo aikaisemmin ylitetty siten että nykyinen kerrosala on m 2. Nyt kyseessä oleva laajennus on 27m 2. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 140/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu ylitys on vähäinen, eikä aiheuta merkittävää muutosta nykytilanteeseen. Laajennus ei myöskään vaikeuta kaavan muuttamista, joka voitaisiin suorittaa itäisen rantayleiskaavan päivityksen yhteydessä. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

11 11 Dnr: MOT 467/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ FUNCKVIK RN:O 1:15 TRÄSKÖN KYLÄSSÄ, Greger Lindholm TL , 141 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Greger Lindholm hakee poikkeamista saada laajentaa 25m 2 suuruisen saunan 20m 2 siten että lopputulos on yhdistetty sauna-vierasmaja. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 141/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa. Kaavan toteuttaminen ei myöskään vaikeudu. Pienempi määrä rakennuksia on ympäristölle eduksi. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

12 12 Dnr: MOT 469/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ TEERIMÄKI RN:O 6:3 NORDANÅN KYLÄSSÄ, Heikki ja Katriina Murtomaa TL , 142 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Heikki ja Katriina Murtomaa hakevat poikkeamista rakennusoikeuden ylittämiseksi yllämainitulla kiinteistöllä. Tarkoituksen on rakentaa uusi päärakennus ja vanha päärakennus muutettaisi talousrakennukseksi. Tarkempi selostus poikkeamisesta ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 142/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetusta rakentamisesta ei ole ympäristöllistä haittaa. Kaavan toteuttaminen ei myöskään vaikeudu. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Lupa on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoimain. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa. Lupaa tulee myös hakea nykyisen päärakennuksen muuttamiseksi talousrakennukseksi.

13 13 Dnr: MOT 472/ MRL 137 MUKAINEN SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS KIINTEISTÖLLÄ KURU, RN:o 1:206 Santasaaren kylässä, Tiina ja Markku Herranen TL , 143 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Tiina ja Markku Herranen hakevat suunnittelutarveratkaisua vapaa-ajan asunnon rakentamiseksi yllämainitulla kiinteistöllä. Johtuen lähialueen rakennetuista kiinteistöistä tulee asia ratkaista MRL 137 mukaisesti. Tarkempi selostus toimenpiteestä ja sen perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 143/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu rakentaminen täyttää lain asettamat vaatimukset. Hakemus puolletaan. myöntää haetun suunnittelutarveratkaisun. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

14 14 Dnr: MOT 485/ POIKKEAMINE KIINTEISTÖLLÄ TAKVEDAHOLM RN:O 13:1 HIITTISTEN KYLÄSSÄ, Gilbert v Rettigin kuolinpesä TL , 144 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Gilbert von Rettigin kuolinpesä, edustajanaan VT Finn Berg valtakirjalla, hakee poikkeamista saada ylittää yleiskaavan rakennusoikeus sekä muuttaa loma-asunto sauna - vierasmajaksi yllämainitulla kiinteistöllä. Vuonna 2009 hyväksyttiin aluetta koskeva rantayleiskaavan muutos, jonka lähtökohtana oli rakennusluparekisterissä olevat virheelliset tiedot, minkä takia kaavassa osoitettu rakennusoikeus jäi vaillinaiseksi. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 144/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haetut poikkeamiset eivät vaikeuta yleiskaavan toteutumista eivätkä myöskään johda muihin ympäristöllisiin tai visuaalisiin epäkohtiin. Hakemus puolletaan. myöntää haetut poikkeamiset. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoimain. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

15 15 Dnr: MOT 484/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ HASSELBERGA RN:O 20:2 ROSALAN KYLÄSSÄ, Maria Didrichsen TL , 145 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Maria Didrichsen hakee poikkeamista yllämainitulle kiinteistölle yleiskaavan rakennusoikeuden ylittämiseksi siten että kokonaisrakennusoikeus tulisi olemaan 220m 2. Alueelle on valmisteilla ranta-asemakaava, jossa tälle kiinteistölle osoitetaan 220m 2 rakennusoikeutta. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta liite 145/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä myöskään vaikeuta nyt ajankohtaista ranta-asemakaavan valmistelua. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

16 16 Dnr: MOT 499/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ JALLUNKALLIO RN:O 1:115 RÖVIKIN KYLÄSSÄ, Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila - Ikäläinen TL , 146 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Matti Ikäläinen ja Jaana Toppila Ikäläinen hakevat yllä mainitulle kiinteistölle poikkeamista rakentaakseen autotallin noin 50m 2. Kiinteistöllä oleva rakennuskanta on toteutettu poikkeamisluvalla vuonna 2005, jossa kokonaisrakennusoikeus oli 420m 2, josta 380m 2 on toteutunut. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta, liite 146/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä rakentamisella ole merkittävää ympäristöllistä vaikutusta. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

17 17 Dnr: MOT 464/ POIKKEAMINEN KIINTEISTÖLLÄ LIDEN RN:O 5:53 PEDERSÅN KYLÄSSÄ, Christine Wahlsten TL , 152 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Christine Wahlsten hakee poikkeamista saada rakentaa omakotitalon ympärivuotiseen käyttöön rantaosayleiskaavassa RA rakennuspaikaksi osoitetulle tontille. Tontilla on olemassa vanha vapaa-ajan rakennus joka säilytettäisiin vierasmajana. Vanha saunarakennus tulisi purettavaksi. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan liite 3 todennut että kiinteistö täyttää ympäri vuotiselle asumiselle asetettavat vaatimukset ja että naapuri kiinteistöillä jo on omakotitaloja. Liäksi todetaan että muutos ympärivuotiseksi rakennuspaikaksi ei vaikeuta kaavan toteutumista ja puoltaa poikkeamisen myöntämistä. EHDOTUS (tekninen johtaja) myöntää haetun poikkeamisen. Poikkeuslupa on voimassa kaksi vuotta laskettuna siitä päivästä kun päätös on saanut lainvoiman. : TL , 174 VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Turun hallinto-oikeus pyytää lausuntoa koskien valitusta joka kohdistuu Teknisen lautakunnan päätökseen 152, kokouspäivämäärä on päätöksellään 152 myöntänyt poikkeamisen pysyvän asunnon rakentamiselle kiinteistölle Liden Rno. 5:53 Pedersån kylässä. Ehdotus lausunnoksi liitteenä (liite 3). EHDOTUS (tekninen johtaja) hyväksyy lausunnon liitteessä 3. : Ehdotus hyväksyttiin

18 18 TL , 147 UUSI VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Turun hallinto-oikeus on kumonnut teknisen lautakunnan päätöksen ja palauttanut asian uudelleen käsiteltäväksi teknisessä lautakunnassa. Asia koskee poikkeamispäätöstä omakotitalon rakentamiseksi RA tontille, toisin sanoen käyttötarkoituksen muutos. Poikkeamista hakee Christine Wahlsten. Syy kumoamiseen on että 2 naapureista on jäänyt kuulematta. Näitä naapureita on nyt kunnan toimesta kuultu kirjeitse. Kumpikaan ei ole kuitenkaan annetun aikarajan puitteissa, , antanut lausumaa. Tämä tulee tulkita siten että näillä naapureilla ei ole huomauttamista hakemuksessa tarkoitetun rakentamisen johdosta. Kuulemisajan, , jälkeen Martha Virtanen, edustaen kiinteistöä Dalbäck 5:43, on palauttanut naapurin kuulemislomakkeen ottamatta siinä kantaa kyseessä olevaan rakentamiseen. Virtanen on liittänyt saatekirjeen jossa hän toteaa että kiinteistöä Dalbäck ollaan myymässä Valplan Oy:lle. Nämä asiakirjat ovat olleet valmistelijan saatavilla Kirjelähetys on postileimattu Tukholmassa Turun hallintooikeudelta (esittelijä Veronika Storträsk) on tiedusteltu ketä tässä tapauksessa tulisi kuulla. Vastaus oli yksiselitteisesti: Omistaja kuulemisajankohtana. Börje Törnqvist, edustaen Valplan Oy:tä, on tekniselle lautakunnalle jättänyt kirjelmän jossa hän muun muassa toteaa että Valplan Oy omistaa kiinteistön Dalbäck lähtien. Tarkempi selostus toimenpiteistä ja niiden perusteluista käy ilmi kaavoitusarkkitehdin lausunnosta, liite 147/1. Kaavoitusarkkitehti on lausunnossaan todennut että haettu poikkeaminen ei vaikeuta yleiskaavan toteutumista eikä rakentamisella ole merkittävää ympäristöllistä vaikutusta. Rakentaminen ei myöskään johda haitalliseen yhteiskuntakehitykseen. Hakemus puolletaan. myöntää haetun poikkeamisen. Päätös on voimassa 2 vuotta laskettuna siitä kun päätös on saanut lainvoiman. Rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan puitteissa.

19 19 Dnr: MOT 502/ BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA 2, vireille tulo ja kaavaluonnos TL , 148 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Christian Ramm-Schmidt hakee että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavoituksen koskien eteläistä Bötesönin ranta-asemakaavaa Rosalan kylässä, kiinteistö Kaavan tavoitteena on tarkentaa rantaosayleiskaavassa kiinteistölle osoitetut lomarakennusoikeudet. Anomuksen yhteydessä kaavanlaatija, Jukka Liikari, on toimittanut kuntaan kaavaluonnoksen, liite 148/1 ja selostuksen suomeksi sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman, liite 148/2. päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavan vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten 14 päiväksi sekä kuuluttaa ne.

20 20 Dnr: MOT 352/ MAINIEMEN RANTAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, vireille tulo ja kaavaluonnos TL , 149 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Kari ja Virpi Koskinen, Tiina Hento, Riitta-Maija ja Lasse Virtanen sekä Toni, Heli, Salla- Maria ja Jarmo Lehmussaari hakevat että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Mainiemen ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , M601, , M601, , ja Kaavan tarkoituksena on päivittää vuoden 1972 Mainiemen rantakaavaa olemassa olevan tilanteen mukaan sekä muuttaa rannasta kauempana olevien rakennuspaikkojen sijainteja. Anomuksen yhteydessä kaavamuutoksen laatija, DI Pasi Rantanen, on toimittanut kuntaan kaavamuutosluonnoksen, liite 149/1 ja selostuksen sekä siihen liittyvän osallistumis- ja arviointisuunnitelman, liite 149/2. päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutosten vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne.

21 BÖTESÖNIN RANTA-ASEMAKAAVA, ehdotus TL , 92, VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Dnr: MOT 353/2010 Leif Ramm-Schmidt, Maria Didrichsen sekä Kathe ja Michael Ramm-Schmidt hakevat (liite 92/1) että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavoituksen koskien Bötesönin ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , , , ja Kaavan tavoitteena on tarkentaa rantaosayleiskaavassa kiinteistölle osoitetut lomarakennusoikeudet. Anomuksen yhteydessä kaavanlaatija, Jukka Liikari, on toimittanut kuntaan kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman. Kopiot asiakirjoista ja kartasta liitteenä (liite 92/2). päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavan vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavaluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten 14 päiväksi sekä kuuluttaa ne. Ehdotus hyväksyttiin TL , 150 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Bötesönin ranta-asemakaavaluonnos on ollut nähtävillä välisenä aikana. Lausuntoja kaavasta ei ole jätetty nähtävillä oloaikana ja kaavaehdotus, liitteet 150/1 ja 150/2, on valmis nähtäville asetettavaksi. Kaavaehdotus tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joiden osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavaa tulee pyytää Varsinais-Suomen liitolta, ELY keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta.

22 22 päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotuksen virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää lausunnot Varsinais-Suomen liitolta, ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta.

23 23 Dnr: MOT 94/ EKHOLMEN-HÖGSKÄRIN RANTA-ASEMAKAAVA, ranta-asemakaavan muutos, kaavaehdotus TL , 22, VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Ab Turehamn Oy, Suvi ja Marko Snellman, Jari Mauno ja Jaana Vallo sekä Matti Tiainen hakevat (liite 22/1) että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Ekholmen-Högskär ranta-asemakaavaa ja siellä kiinteistöjä , , , sekä Ekholmenin saaressa. Yllämainitussa kaavamuutoksessa Ab Turehamn Oy haluaisi muuttaa omistuksessa olevan loma-asuntojen korttelialueen (RA) tontin matkailua palvelevien rakennusten korttelialueeksi (RM), sekä osoittaa venevalkama(lv) saaren itäosassa olevaan niemeen. Muiden kaavamuutoksien hakijoiden osalta korttelialueita tarkistetaan olemassa olevan tilanteen mukaan. Kaavamuutoksessa on tarkoitus myös poistaa saaren itäosassa oleva tuulivoimalalle varattu yhdyskuntateknisen huollon alue (ET-1) ja osoittaa kyseinen alue maa- ja metsätalousalueena, jolla on erityistä ulkoilun ohjaamistarvetta (MU). Anomuksen yhteydessä kaavamuutoksen laatija, DI Pasi Rantanen, on toimittanut kuntaan kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä siihen liittyvän osallistumis- ja arviointisuunnitelman. Kopiot asiakirjoista ja kartasta liitteenä (liite 22/2). päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutoksen vireille tulosta sekä kuuluttaa vireille tulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutosluonnoksen ja selostuksen sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne.

24 24 TL , 151 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Kaavamuutoksessa on tarkoitus korjata yleiskaavan kantatilatarkastelussa olevaa virhettä ja osoittaa puuttuvat kaksi rakennusoikeutta Ekholmenin saarelle sekä poistaa ET -kaavamerkintä. Ekholmenin ranta-asemakaavan muutos on ollut kaavaluonnoksena nähtävillä MRL 62 mukaisesti aikana Nähtävillä oloaikana kaavaluonnoksesta jätettiin 12 lausuntoa tai muistutusta. Viranomaisneuvottelu käytiin Turussa ELY-keskuksessa, jossa läpikäytiin annettuja lausuntoja ja kaavoittajan vastineet. Korjauksia kaavaehdotukseen, liitteet 151/1 ja 151/2 on suoritettu sen mukaisesti mitä neuvottelussa sovittiin ja kaavaehdotus on valmis nähtäville asetettavaksi. Kaavaehdotus tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joiden osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavamuutosta tulee pyytää Varsinais-Suomen liitolta, ELYkeskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvonta lautakunnalta. päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotuksen virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää lausunnot Varsinais-Suomen liitolta, ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnalta. ASIAN KÄSITTELY: Kaavoittaja Juha Suominen ilmoitti että ennen kaavaehdotuksen nähtäville asettamista se täydennetään kaavaselostuksen uusilla tiedoilla jotka paremmin tarkentavat kaavamuutoksen perustietoja. Ehdotus hyväksyttiin ja täydennys kirjattiin.

25 25 Dnr: MOT 169/ KAXSJÄLÄ ÖSTERGÅRDIN RANTA-ASEMAKAAVA JA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVA, ranta-asemakaavan muutos ja rantaosayleiskaavan muutos, hyväksyttäväksi TL , 202, VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Jan Sjöman hakee (liite 4a) Åke Sjömanin oikeudenomistajien puolesta että Kemiönsaaren kunta panisi vireille kaavamuutoksen koskien Kaxsjäla Östergårdin rantakaavaa, kiinteistö , sekä Dragsfjärdin läntisen saariston rantaosayleiskaavaa, koskien määräalaa M601 tilasta Storön saaressa. Yllämainittujen kaavamuutosten kautta Sjöman pyrkii siirtämään 2 rakennusoikeutta Storössä olevalta määräalalta kiinteistölle Kaxsjälan kylässä. Anomuksen yhteydessä Sjöman on toimittanut kuntaan kaavamuutosten luonnokset sekä niihin liittyvät osallistumis- ja arviointi suunnitelmat. Kopiot kaavamuutos luonnoksista liitteenä (liite 4b). Oikeuden omistajat ovat antaneet suostumuksensa muutoksille. Hakemuksen yhteydessä Jan Sjöman ilmoittaa vastaavansa kaavamuutosten laadinnan kustannuksista. EHDOTUS (tekninen johtaja): päättää seuraavasti: 1. Päättää kaavamuutosten vireilletulosta sekä kuuluttaa vireilletulon. 2. Päättää asettaa kaavamuutos luonnokset ja osallistumis- ja arviointi-suunnitelmat nähtäville laatimisvaiheen kuulemista varten sekä kuuluttaa ne. : TL , 5, VALMISTELU (kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg) Nämä kaksi kaavaa ovat kytköksissä toisiinsa siten että Storön saaressa olevalta määräalalta M601 ollaan siirtämässä 2 rakennusoikeutta kiinteistölle Kaxsjälan kylässä. Tästä kytköksestä johtuen kaavoja tulle viedä etenpäin rinnakkain. Kaavaluonnokset ovat olleet nähtävillä laatimisvaiheessa aikana , ja tänä aikana ei kaavaa koskevia lausumia ole jätetty. Kaavat etenevät nyt kaavaehdotuksina (liite 5/1) ja kaavaselostuksia ja osallistumis ja arviointisuunnitelmia on täydennetty.

26 26 Kaavaehdotukset tulee asettaa virallisesti nähtäville 30 päivää, ja sellaisille osallisille joidenka osoite on toisella paikkakunnalla tulee asiasta tiedottaa kirjeitse. Lausuntoja koskien kaavamuutoksia tulee pytää ELY-keskukselta sekä kunnan rakennus- ja ympäristövalvonta lautakunnalta. päättää seuraavasti: 1. Päättää asettaa kaavaehdotukset virallisesti nähtäville 30 päivää sekä kuuluttaa nähtävillä olo. 2. Päättää pyytää pyytä lausunnot ELY-keskukselta ja kunnan rakennus- ja ympäristönvalvonta lautakunnalta. TL , 152 VALMISTELU (kaavoittaja Juha Suominen) Ranta-asemakaavamuutosehdotus koskien Kaxsjälan kylän Östergårdin rantakaavaa, kiinteistö , liitteet 152/1 ja 152/2 sekä Dragsfjärdin läntisen saariston rantaosayleiskaavaa, koskien määräalaa M601 tilasta Storön saaressa, liitteet 152/3 ja 152/4 ovat olleet virallisesti nähtävillä välisenä aikana. Nähtävillä oloaikana on jätetty yksi lausunto. Maanomistajat ovat hyväksyneet kaavaehdotuksen ja pyytävät kuntaa hyväksymään kaavan. hyväksyy osaltaan kaavaehdotukset ja ehdottaa kunnanhallitukselle että valtuusto hyväksyy kaavaehdotukset. Kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen, klo

27 ELINTARVIKEHANKINTA Dnr: MOT 440/2010 TL , 153 VALMISTELU (kiinteistöpäällikkö Thomas Ginlund) Kemiönsaaren kunta teki elintarvikehankinnan vuoden 2009 aikana vuoden jaksoksi. Hankintajakso on tullut päätökseen ja uusi hankinta on näin ollen tehtävä. Uusi hankinta tehdään kahden vuoden jaksolle lisäksi kahden vuoden optiolla. Hankinnan arvo ylittää EU-kynnysarvon tavara- ja palveluhankinnoille ja hanke on näin ollen ilmoitettu julkisten hankintojen nettisivuilla, Hilmassa. Ilmoitus on julkaistu myös Ilmoituslehdessä ja kunnan kotisivuilla Internetissä. Tarjoukset jätetään viimeistään perjantaina klo 12. Tarjouspyyntö on laadittu niin että tarjoajat voivat tarjota kahdeksaa eri tuoteryhmää ja valintaperusteena käytetään kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta jokaisesta tuoteryhmästä. Kokouksessa esitetään yhteenveto annetuista tarjouksista. päättää: 1. Tarvittaessa hylätä ne tarjoajat jotka eivät yllä tarjouspyynnössä asetettuihin kriteereihin. 2. Valita eri tuoteryhmien kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset. Ehdotus annetaan kokouksessa. ASIAN KÄSITTELY Ruokahuolto- ja siivouspäällikkö Birgitta Parikka kertoi hankinnasta, jätetyistä tarjouksista määrältään 9 ja valintakriteereistä tarjouspyynnön mukaan sekä tarjousvertailun tuloksesta. Tarjouksista on yhdistelmä liitteessä 153/1 Elintarviketarjousten vertailu. Liite sisältää myös avauspöytäkirjan ja valintakriteerit. UUSI päättää: 1. Tarvittaessa hylätä ne tarjoajat jotka eivät yllä tarjouspyynnössä asetettuihin kriteereihin. Seuraavat tarjoukset esitetään hylättäviksi: HK:n tarjous tuoteryhmässä Lihajalosteet ja Saarioisen tarjous tuoteryhmässä Pakasteet ja jäätelöt. Molemmat sillä perusteella että tarjoukset eivät ole tarjouspyynnön mukaisia koska osatarjous alittaa 80 % kaikista tuoteryhmän tuotteista.

28 28 2. Valita eri tuoteryhmien kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset liitteen 153/1, Elintarviketarjousten vertailu, mukaan. Kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset ovat eniten pisteitä saaneet ja ne ovat liitteessä merkittyjä vihreällä värillä.

29 29 Dnr: MOT 503/ KADUN LUOVUTTAMINEN YLEISEEN KÄYTTÖÖN, Kullantie TL , 154 VALMISTELU (infrapäällikkö Roger Hakalax) Maankäyttö- ja rakennuslain 86 mukaan velvollisuudet katujen ja tiettyjen yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta alkavat, kun katu tai kadun osa tyydyttää asemakaavan mukaan toteutetun maankäytön tarpeen ja sitä koskeva päätös (kadunpitopäätös) on tehty. Osa Kullantiestä on Kirkonkylän rakennuskaava-alueella. Kaava on vahvistettu ja nyt on pyydetty kuntaa ottamaan hoitaakseen rakennetun tien kunnossapito. Mainittu osa Kullantiestä on tänä päivänä osa Kulla-Genbölen tiekuntaa. Tiekunnan puheenjohtajaa on puhelimitse tiedotettu tulevasta kadunpitopäätöksestä ja että n 320 m poistetaan tiekuntaluettelosta asemakaavan mukaan. Karttaote annetaan tiedoksi. tekee kadunpitopäätöksen osalle Kullantiestä, Kirkonkylän rakennuskaava-alueella karttaliitteen 154/1 mukaan, samalla päätetään että Kulla-Genböle tiekunnan tietä lyhennetään vastaavasti n 320 m.

30 SUOJATIE ENGELSBYNTIEN YLI TL , 155 VALMISTELU (infrapäällikkö Roger Hakalax) Dnr: MOT 504/2010 Tänä vuonna on valitettavasti tapahtunut useampia liikenneonnettomuuksia Kemiönsaarella ja siksi on aihetta kiinnittää suurempaa huomiota liikenneturvallisuuteen. Kemiönsaaren suurimman päivittäistavarakaupan S-marketin lähellä ei ole suojatietä Engelsbyntien yli. Yhdessä Suur Seudun Osuuskaupan kiinteistöpäällikön kanssa, joka edustaa S- marketin omistajaa, on haettu suojatielle sopiva paikka. päättää uuden suojatien rakentamisesta Engelsbyntien yli liitetyn kartan 155/1 mukaan.

Kemiön kunnantoimisto 10. huhtikuuta 2015

Kemiön kunnantoimisto 10. huhtikuuta 2015 3/2015 KUTSU LISÄLISTA Käännös/översättning 1 Kokousaika Tiistai 31. maaliskuuta 2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kemiön kunnantoimisto Päättäjät Muut Asiat Allekirjoitus Martti Murto Brita Drugge Hanna Backman

Lisätiedot

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010 1/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Tiistaina klo 15.30-16.45 Kokouspaikka: Vretaantie 19 Päättäjät: Lars Nummelin Jörgen Törnqvist Merja Juvonen Kia Lundqvist Jari Lehtivaara Tomas Stenström puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Poikkeaminen (LTK) / Lamperila, 419-3-117 (Suovunniementie 131) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO Kaavaselostus 5.9.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 28.2.2012 31 Kaavan hyväksyminen: Tekninen lautakunta 18.9.2012

Lisätiedot

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus Nurmeksen kaupungin Pielisen - Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos (Tetriniemi) Kuva 1: Sijainti Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus NURMEKSEN KAUPUNKI Lieksan ja Nurmeksen tekninen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 16.3.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 29.3.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1. Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö

PÖYTÄKIRJA. Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1. Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö PÖYTÄKIRJA Toimielin Kokouspäivä Sivu Tekninen lautakunta 9 / 2009 27.10.2009 1 Kokousaika : 27.10.2009, klo 17.00 19.20 Kokouspaikka : Kunnantoimisto, Vretantie 19, Kemiö Päättäjät: Jörgen Törnqvist puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma PÄLKÄNE Osallistumis ja arviointisuunnitelma 5.2.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. TUNNISTETIEDOT... 3 2. SUUNNITTELUALUE JA NYKYINEN MAANKÄYTTÖ... 3 3. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET... 4 4. SUUNNITTELUN

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-2-3 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 12.6.2015

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

PAIMION KAUPUNKI 4.5.2015 Yrittäjäntien asemakaavan muutos

PAIMION KAUPUNKI 4.5.2015 Yrittäjäntien asemakaavan muutos PAIMION KAUPUNKI 4.5.2015 Yrittäjäntien asemakaavan muutos VASTINEET Alla on esitetty Yrittäjäntien asemakaavan ehdotuksesta saatujen lausuntojen ja mielipiteiden vastineet. Kaavaehdotus on ollut nähtävillä

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 TYÖNUMERO: E27370 SIIKAJOEN KUNTA RUUKIN ASEMANSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOS YH KORTTELIN 20 AJONEUVOLIITTYMÄÄ VARTEN SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU JOHDANTO Maankäyttö-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO Kaavaselostus 20.2.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 7.10.2011 39 Kaavan hyväksyminen:

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Rantayleiskaavan muutos 54/06.61/2012, 228/10.02.04/2014

Rantayleiskaavan muutos 54/06.61/2012, 228/10.02.04/2014 Kunnanhallitus 326 16.11.2010 Kunnanhallitus 116 17.04.2012 Kunnanhallitus 210 19.08.2014 Kunnanhallitus 146 02.06.2015 Kunnanhallitus 174 11.08.2015 Kunnanvaltuusto 42 31.08.2015 Rantayleiskaavan muutos

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 23.10.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 23.10.2013 klo 16.30 17.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli (at) sipoo.fi

KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli (at) sipoo.fi Valtuusto 9 07.04.2014 9 S 23 Söderkullan asemakaavan eteläosan kumoaminen, ehdotus 324/10.02.03/2013 KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Asiakirjatyyppi KAAVASELOSTUS, KAAVAEHDOTUSVAIHE Päivämäärä 28.03.2014 / 04.08.2014 Hyväksymispäivämäärä ja -pykälä 25.8.2014 31 Kaavatunnus 261V250814A 31 KITTILÄN KUNTA LEVIN

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9. HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 14.4.2015 Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.2014 162 Kaavan hyväksyminen: Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 1. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 79 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) 3390/11.111/2014 KHALL 79 Hakija Nimi Eeva ja Paavo Runtti Osoite Lodentie

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

Kunnantoimisto, Taalintehdas. Puheenjohtaja. jäsen. sihteeri

Kunnantoimisto, Taalintehdas. Puheenjohtaja. jäsen. sihteeri 7/2015 KOKOUSKUTSU Käännös/översättning 1 Kokousaika Tiistai 8. joulukuuta 2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnantoimisto, Taalintehdas Päättäjät Inger Wretdal Esko Antikainen Carola Antskog Brita Drugge Kristian

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SIUNTIO ASEMAKAAVA BOTÅKER OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Päiväys 12.6.2014 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen alkaessa osana

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue ja maankäytölliset lähtökohdat. Suunnittelualueena on Markku Metsäpellon omistamat tilat Rn:o 14:128 ja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 20.5.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.5.2009 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

FCG Finnish Consulting Group Oy. Konneveden kunta PUKARAJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Kaavaselostus. Ehdotus

FCG Finnish Consulting Group Oy. Konneveden kunta PUKARAJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Kaavaselostus. Ehdotus FCG Finnish Consulting Group Oy Konneveden kunta PUKARAJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Kaavaselostus Ehdotus FCG Finnish Consulting Group Oy Kaavaselostus I SISÄLLYSLUETTELO 1 Tiivistelmä... 1 1.1

Lisätiedot

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3. LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2014 18.3.2014 Lapuan kaupunki Maankäyttö- ja kiinteistöosasto Poutuntie

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27 Valtuusto 17.6.2014 27 1. VUODEN 2013 ARVIOINTIKERTOMUS Tark.ltk. 13.5.2014 16 Liite 1 Laadittiin vuoden 2013 arviointikertomus. Puheenjohtajan ehdotus: Tarkastuslautakunta jättää arviointikertomuksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 1RA, 2RA, 3RA, 4RA, 7RA, 8RA ja 12RA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.4.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue

ILOMANTSI Kirkonkylä OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Päiväys 30.1.2015. KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue ILOMANTSI Kirkonkylä Päiväys 30.1.2015 KURENKANKAAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Palstatien alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Ilomantsin Kirkonkylän

Lisätiedot

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281

Lisäksi päätettiin tehdä katselmus kaava-alueelle. Lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Juha Suominen, p.02.4745281 Ympäristölautakunta 36 23.04.2013 Ympäristölautakunta 89 24.09.2013 Kaupunginhallitus 370 02.10.2013 Ympäristölautakunta 79 23.09.2014 Kaupunginhallitus 308 01.10.2014 HANHIJOEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan osana kaavatyön

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 14/2015 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 152 Toimielinten pöytäkirjat 153 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5 KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA 8/2014 Kokousaika 27.8.2014 klo 18.30 Kokouspaikka Kapellby skola, Lapinjärventie 45 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS Maanmittari Oy Öhman 2014 RANTA-ASEMAKAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Ranta-asemakaavaselostus koskee 2.1.2014 päivättyä ranta-asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus 23.03.2011 Aika Keskiviikko 23.3.2011 klo 15.30 - Paikka Kunnanhallituksen huone. Asiat nro Liite nro 108 51-52 Äkäslompolon asemakaavan muutosehdotus koskien

Lisätiedot

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 17.6.2015 36 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika 17.6.2015 klo 15.00-16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37 2.

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LENKKITIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OSAKORTTELI 1203 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

LENKKITIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OSAKORTTELI 1203 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus LENKKITIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OSAKORTTELI 1203 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo: 2.12.2014 päivitetty: 4.5.2015 on lakisääteinen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Lampaluodon ranta-asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (Päivikarin ranta-asemakaava)

Lampaluodon ranta-asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (Päivikarin ranta-asemakaava) Lampaluodon ranta-asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (Päivikarin ranta-asemakaava) Pori 609 Lampaluoto 420 SISÄLTÖ 1. Suunnittelualue ja nykyinen maankäyttö 2. Suunnittelutehtävän

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Suunnittelualue ja kaavan tarkoitus Kemiönsaaren kunnan Kemiön taajaman keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Kunnantoimisto Kemiössä, 2.4.2013

Kunnantoimisto Kemiössä, 2.4.2013 2/2013 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: klo 17.00 18.20 Kokouspaikka: Villa Lande, kokoushuone Janson Jäsenet: Anders Laurén, poissa Patrick Joki Cathina Wretdal-Lindström Lars Söderlund Marjaana Hoikkala Johanna

Lisätiedot

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Sodankylä Orajärvi, Papinranta Märsylä RN:o 9:34 (758-411-9-34) Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Korteoja Papinranta Kaavamuutosalue käsittää

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASKOLA/MONNINKYLÄ Monninkylän kauppapaikka Päiväys7.9.2011 ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN MÄNTSÄLÄNTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Asemakaavan muuttamista

Lisätiedot

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (6) KONNEVEDEN KUNTA ETELÄ-KONNEVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Maankäyttö-

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 35

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 35 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 4/2015 35 Lupa- ja toimitusjaosto Aika Paikka 28.05.2015 klo 18:00-18:30 Kunnanhallituksen kokoushuonen Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys:

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys: ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078 Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10 Kaavan päiväys: 12.11.2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT / KAAVOITUS 1 PERUS- JA

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2310) Koivikontie 41

Asemakaavan muutos (2310) Koivikontie 41 (OAS) (MRL 63 ) 1(5) Maankäyttöpalvelut 24.2.2015, päivitetty 27.5.2015 Asemakaavan muutos (2310) Koivikontie 41 Aloite Asemakaavan muutoksen laadintaan on ryhdytty yksityisen maanomistajan aloitteesta.

Lisätiedot

PÄLKÄNE HARHALA. KUUSIKKO RN:o 5:14 PINTELEEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2012

PÄLKÄNE HARHALA. KUUSIKKO RN:o 5:14 PINTELEEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2012 PÄLKÄNE HARHALA KUUSIKKO RN:o 5:14 PINTELEEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 12.11.2012 Tunnistetiedot Kaavan nimi: Pinteleen ranta-asemakaavan muutos Kunta: Pälkäne

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12.

Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12. Seitap Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12.2013 Seitap Oy 2013-2014

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Kemiön kunnantoimisto 4. joulukuuta 2015

Kemiön kunnantoimisto 4. joulukuuta 2015 11/2015 KOKOUSKUTSU Käännös/översättning 1 Kokousaika Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnantoimisto, Kemiö Päättäjät Muut Wilhelm Liljeqvist Martti Murto Brita Drugge Hanna Backman

Lisätiedot

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 SALON KAUPUNKI RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavamuutos koskee Förbyn kylässä: Nedergård-Övergård ranta-asemakaavaa Koivikon ranta-asemakaavaa Tilaa Riretu

Lisätiedot

Oloksen asemakaava ja asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) MUONIO 22.8.2014. 2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1

Oloksen asemakaava ja asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) MUONIO 22.8.2014. 2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 MUONIO Oloksen asemakaava ja asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 22.8.2014 Seitap Oy 2014 2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS.

RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA sivu 1 (6) RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS. sivu 1 (6) RUSKON KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 27.09.2013 RUSKO, HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS Aloite Aloitteen asemakaavan muuttamisesta on tehnyt Ruskon kunta. Suunnittelualue

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 6/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 26 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA 3 27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 28 HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 29 VASTUUNALAISEN

Lisätiedot