ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone"

Transkriptio

1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika , kello Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, pj, poistui kokouksesta klo Saunamäki Juhani, vpj Ahola Heikki, vj Alho Antti Niemistö Esa Pohto-Pentilä Hanna, vj Valli Kirsti Poissa Ahola Kirsti Olkkola Akiliina Pikkumäki Marjo Yli-Rasku Risto Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen edustaja Markku Ojala Esittelijät: tekninen johtaja Paavo Perälä, kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola Sihteeri Sirkka Viitala Asiantuntijat: tiemestari Kirsi Latvala, :t 61-63, klo Asiat :t Pöytäkirjan allekirjoitus Anssi Saunamäki Juhani Saunamäki puheenjohtaja puheenjohtaja Sirkka Viitala pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Teknisellä osastolla Esa Niemistö Juhani Saunamäki Hanna Pohto-Pentilä :t :t , virka-aikana Ilkanrati, Ilkantie 17 Merja Lehto osastosihteeri

2 ILMAJOEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Kokousaika , kello Kokouspaikka Ilkanrati, kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Pöytäkirjan liitteet Asia Sivu TEK 59 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 TEK 60 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 2 TEK 61 TOIMISTOSIHTEERIN VIRAN TÄYTTÄMINEN 3 TEK 62 TEK 63 URAKOINTI RIEPPOSEN OIKAISUVAATIMUKSEN KÄSITTELY 6 KONETYÖURAKOIDEN SOPIMUSEHTOJEN TARKISTAMINEN 7 TEK 64 1 SILTALAN KUNNANOSAN ASEMAKAAVA KORTTELEISSA 70, 293, 294 JA , SILTALAN RISTEYKSEN YMPÄRISTÖ 9 TEK 65 2 RENGONHARJUN ILMAILUTIEN ALUEEN TONTTIEN MYYNTIHINNAT JA MYYNTIEHDOT 15 TEK 66 TEK 67 SAARENPÄÄN ALUEEN RIVITALOTONTTIEN ANTAMINEN MYYNTIIN JA VARATTAVAKSI 17 POJANLUOMAN VÄLIVAINION TONTTIEN ANTAMINEN MYYNTIIN JA VARATTAVAKSI 19 TEK 68 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 20 TEK 69 MUUT MAHDOLLISET ASIAT 21 Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusosoitus ja valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä teknisellä osastolla (Ilkantie 17) keskiviikkona 25. päivänä huhtikuuta 2012 virka-aikana. Puheenjohtaja Ilmajoella 12. päivänä huhtikuuta 2012 Anssi Saunamäki, merk.

3 Tekninen lautakunta TEK 59 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Teknisen johtajan ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. TEK 60 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Esa Niemistö, Juhani Saunamäki ja Hanna Pohto-Pentilä.

4 Tekninen lautakunta TEK 61 TOIMISTOSIHTEERIN VIRAN TÄYTTÄMINEN YHT 102/2012/180 Tekltk Teknisellä osastolla on ollut haettavana toimistosihteerin virka. Hakuilmoitus on julkaistu Ilmajoki-lehdessä, Ilkassa, kunnan internetsivuilla ja ilmoitustaululla sekä MOL:in sivuilla alkaen. Hakuaika on päättynyt klo Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui 113 kpl, joista 1 myöhässä. Yksi hakijoista on myöhemmin perunut hakemuksensa. Viranhakuilmoitus sekä luettelo hakijoista ovat esityslistan oheismateriaalina. Valintapäätöksen tekee tekninen lautakunta. Hakijoista valittiin henkilökohtaiseen haastatteluun 16 henkilöä ja haastattelut suoritettiin 24.2 ja Haastatteluryhmään kuuluivat teknisen johtajan lisäksi kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen, tiemestari Kirsi Latvala ja osastosihteeri Merja Lehto. Haastatteluryhmän arvion perusteella toiseen jatkohaastatteluun kutsuttiin Karita Alestalo, Anne-Maarit Annala, Katja Koivisto, Riina Kulju ja Mari Ylinen ja 5.3 suoritettuihin jatkohaastatteluihin osallistuivat henkilöstön lisäksi teknisen lautakunnan puheenjohtaja Anssi Saunamäki ja lautakunnan varapuheenjohtaja Juhani Saunamäki. Teknisen johtajan ehdotus: Valitaan toimistosihteerin virkaan Anne-Maarit Annala ja hänen varasijalleen Katja Koivisto. Perusteina valintaan ovat Annalan koulutus, työkokemus ja työtehtävät julkishallinnosta, erityisesti tekniseltä toimialalta. Erityinen painoarvo on haastattelutilanteella, jossa Annala toi erinomaisilla esiintymistaidoillaan esiin oman ammattiosaamisensa ja hyvät valmiutensa toimistosihteerin virkatehtävien hoitoon. Varasijalle valittavaksi ehdotettavan Katja Koiviston osalta on myös erityinen painoarvo haastattelutilanteella, jossa valmiutensa toimistosihteerin virkatehtävien hoitoon. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa viran vastaanottamisesta lukien ja virkavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut Ilmajoen kunnan työterveyslääkärin varauksettoman lausunnon kunnalle. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Tekninen lautakunta Asiantuntijoina tämän pykälän käsittelyn kohdalla olivat vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen ja tiemestari Kirsi Latvala. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh ) Tekltk Toimistosihteerin virkaan hakenut Seija Hautala on jättänyt tekniselle lautakunnalle oikaisuvaatimuksen , jossa hän hakee oikaisua päätökseen toimistosihteerin viran täyttämisessä. Oikaisuvaatimus on esityslistan oheismateriaalina. Hautala perustelee oikaisuvaatimustaan vertailemalla omaansa ja valitun koulutusta ja työkokemusta. Hautalan mukaan hänellä on valittua korkeampi ja pidempi työkokemus. Hautala esittää myös, että lautakunnan päätös olisi laiton, koska hänen mukaansa esityslistan liitteenä olisi ollut yhteenveto vain hakijoista, jotka oli kutsuttu haastatteluun ja lautakunnan jäsenillä ei olisi siten ollut tietoa, ketkä kaikki ovat virkaa hakeneet. Oikaisuvaatimuksen lopuksi Hautala vaatii, että: koska työsuhteeni Ilmajoen kuntaan on katsottu toistaiseksi voimassa olevaksi, eli rinnastetaan vakituiseen työntekijään, työnantajan tulisi virallisestikin nimittää minut ko. virkaan, jota olen jo menestyksekkäästi hoitanut. Esittely oikaisuvaatimuksen käsittelyä varten: Viran hakuilmoituksessa määritellyt kelpoisuusehdot ovat: virkaan soveltuva opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto (esim. merkonomi tai tradenomi), atk-osaamista, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus julkishallinnon tai vesihuoltoalan hallinto- ja toimistotehtävistä sekä laskutusohjelmien ja paikkatietosovellusten käytöstä luetaan hakijalle eduksi. Valittu Anne-Maarit Annala on koulutukseltaan toimistotyön- ja tietohallinnon linjalta valmistunut merkonomi. Hänellä on työkokemusta Perhon kunnan keskushallinnon ja teknisen toimen toimistotyöntekijän ja toimistosihteerin tehtävistä kaksi vuotta, toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä muiden työnantajien palveluksessa sekä omasta yritystoiminnasta yhteensä kolme vuotta. Annalalla on siten kelpoisuusehdot täyttävä koulutus, jota hän on lisäksi täydentänyt sihteerin ammattitutkinnolla. Koulutuksen lisäksi Annalan monipuolinen toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä ja itsenäisenä yrittäjänä hankittu työkokemus osoittavat hänen täyttävän kelpoisuutensa myös muiden kelpoisuusvaatimusten osalta.

6 Tekninen lautakunta Haastattelutilanteissa hakijoilta kysyttiin mm. heidän koulutuksestaan, työkokemuksestaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan koskien asiakaspalvelutilanteita, omatoimista ja itsenäistä työskentelyvalmiutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Ensimmäinen haastattelu kesti n. 15 minuuttia ja toinen n. puoli tuntia. Esittelijän valintapäätösehdotus on perustunut kokonaisnäkemykseen, jossa on huomioitu kelpoisuusvaatimusten täyttyminen ja lisäksi arvioitu haastattelutilanteen perusteella hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja soveltuvuutta virkaan. Oikaisuvaatimuksen tehneellä Hautalalla ei ole etuoikeutta virkavalintaa tehtäessä ja lautakunnalla on ollut valintaa tehdessään käytettävissään kaikkia hakijoita koskeva hakijaluettelo. Teknisen johtajan ehdotus: Todetaan, että tekninen lautakunta ei ole käyttänyt sille asiassa kuuluvaa harkintavaltaa muuhun tarkoitukseen kuin mihin se lain mukaan on ollut käytettävissä. Lautakunta on siten harkintavaltaansa käyttäen valinnut virkaan Anne-Maarit Annalan ja valintapäätös on muutoinkin lainmukainen. Päätetään, että oikaisuvaatimus hylätään. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn kohdalla oli tiemestari Kirsi Latvala. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

7 Tekninen lautakunta TEK 62 URAKOINTI RIEPPOSEN OIKAISUVAATIMUKSEN KÄSITTELY YHT 106/2012/16 Urakointi Riepponen/ Juha Riepponen on jättänyt oikaisuvaatimuksen koskien aurausurakkasopimuksen irtisanomista. Oikaisuvaatimus on esityslistan oheismateriaalina. Oikaisuvaatimuksessaan urakoitsijana toiminut Juha-Matti Riepponen esittää, ettei hän ole rikkonut sopimuksen eikä tarjouspyynnön mukaisia ehtoja. Lisäksi Riepponen vetoaa siihen, että sopimuslomakkeella on tarjouspyynnöstä poikkeavat aurausehdot. Oikaisuvaatimuksen esittelyosa: Tarjouspyynnössä todetaan, että: Toistuva toimenpideajan ylitys on auraussopimuksen irtisanomisperuste. Mikäli urakoitsija todetaan epäpäteväksi tai sopimattomaksi tehtävään, eikä huomautuksista huolimatta korjaa epäkohtaa, kunnalla on oikeus sanoa sopimus irti. Auraus sisältää lumen poiston ajoradalta, kääntymis- ja ohituspaikoilta sekä tien tai alueen liittymän siivouksen. Kaluston on sovelluttava kohteen tarpeeseen. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen on pyydetty mm. erään tiekunnan ja kaavatien käyttäjän lausunnot, jotka ovat esityslistan oheismateriaalina. Lausunnot vahvistavat tilaajan käsityksen sopimuksen irtisanomisperusteiden täyttymisestä. Teknisen johtajan ehdotus: Oikaistaan teknisen johtajan päätöstä urakkasopimuksen irtisanomisperusteiden osalta seuraavasti: Urakkasopimus irtisanotaan sillä perusteella, että urakoitsija ei ole täyttänyt sopimusvelvoitteitaan ja lisäksi urakoitsija on todettu epäpäteväksi ja sopimattomaksi tehtävään, koska hän ei ole toistuvista huomautuksista huolimatta korjannut auraustyön toteutukseen liittyviä ajoituksellisia ja laadullisia epäkohtia. Päätetään että oikaisuvaatimus hylätään. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn kohdalla oli tiemestari Kirsi Latvala. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

8 Tekninen lautakunta TEK 63 KONETYÖURAKOIDEN SOPIMUSEHTOJEN TARKISTAMINEN YHT 168/2012/16 Konetyöurakkasopimusten suoritemäärien mittausperusteita, sopimuksen irtisanomis- ja purkamisperusteita sekä laskutusperusteita on tarpeen tarkentaa niissä ilmenneiden puutteiden vuoksi. Sopimusehtojen täsmentämisen tavoitteena on myös helpottaa ja vähentää urakkasuoritteiden seurannan valvontatarvetta ja parantaa työsuoritteiden dokumentoinnin tasoa. Teknisen johtajan ehdotus: Hyväksytään Ilmajoen kunnan työsuoriteperusteisten konetyöurakoiden urakkasopimusten yleiset sopimusehdot noudatettavaksi jatkossa solmittaviin urakkasopimuksiin seuraavasti, mikäli kunta päättää koekäyttöjakson jälkeen ottaa gps- seurantajärjestelmän käyttöönsä: Ilmajoen kunnan teknisen osaston koneurakointisopimusten yleiset sopimusehdot Tarjouspyynnössä määritellään hankintakohtaisesti noudatettavat yleiset sopimusehdot, joita noudatetaan muilta osin (esim. Yse98 tai Jyse 2009/ Palvelut). Urakka-aika: Kunnossapito- ja muiden työsuoriteperusteisten konetyöurakoiden urakka-aika on 1-2 vuotta + optiona 1-3 vuotta, urakka-aika määritellään hankintakohtaisesti tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa. Sopimuksen voimassaoloaika, purkamis- ja irtisanomisperusteet: Urakkasopimus voidaan irtisanoa, jos urakoitsijan työsuorituksessa on todettu vähintään kolme puutetta tai virheitä tai tilaajan oman kokonaisarvion ja saadun asiakaspalautteen perusteella voidaan todeta, että urakkasuoritus ei täytä sopimukselle asetettuja tavoitteita. Sopimukselle asetettavat määrälliset, ajoitukselliset ja laadulliset tavoitteet määritellään tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa. Mikäli urakoitsija todetaan epäpäteväksi tai sopimattomaksi tehtävään, kunnalla on oikeus purkaa sopimus. Option käytöstä tilaaja tekee päätöksen ennen sopimusajan päättymistä. Jos päätöstä option käytöstä ei tehdä, sopimus päättyy tällöin automaattisesti ensimmäisen sopimusjakson päättyessä.

9 Tekninen lautakunta Tarjoushinnat ja hintasidonnaisuus: Kunnossapitourakoissa ja muissa konetyöurakoissa tarjoushintoina annetaan tuntiveloitushinta ( /h) ja yksikköhinta ( /suorite). Tarjoushintojen osalta tarjousvertailu suoritetaan huomioimalla tarjoushinnat painoarvoin 50%/50%. Sopimushintoja tarkistetaan tarjouspyynnössä erikseen määritellyillä ehdoilla ja ajankohtina. Suoritemäärän mittaus ja suoritteen laskutus: Urakkasuoritteen toteutumaa seurataan urakoitsijan työkoneeseen asennettavalla tilaajan hankkimalla suoritemittauslaitteella, esim. gps- paikannuslaitteella, joka tallentaa suoritemäärän ja työsuorituksen aloitus- ja päättymisajankohdat. Urakoitsija saa käyttöönsä myös em. suoritemäärämittauksen seurantaa ja laskutusta varten käyttöoikeuden internet-pohjaisen seurantaohjelman käyttöön. Laskutettava urakkahinta työkaudelta määräytyy sen mukaan, kumpi em. mitatuista suoritteista antaa tilaajalle edullisemman kokonaisveloitushinnan työkaudelta: kesäkausi tai talvikausi Työkauden aikana tilaajaa laskutetaan yhden kalenterikuukauden laskutusjaksoin tarjouspyynnössä tai urakkasopimuksessa määrätyllä tavalla siten, että laskutettavasta urakkahinnasta jää 10 % kauden loppuselvitykseen käsiteltäväksi. Lautakunta päätti keskustelun jälkeen yksimielisesti hyväksyä päätösehdotuksen. Asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn kohdalla oli tiemestari Kirsi Latvala. (Lisätietoja: tekninen johtaja Paavo Perälä, puh )

10 Tekninen lautakunta YHT 156/2012/512 TEK 64 SILTALAN KUNNANOSAN ASEMAKAAVA KORTTELEISSA 70, 293, 294 JA , SILTALAN RISTEYKSEN YMPÄRISTÖ Kunnanhallitus on tehnyt kaavoituspäätöksen Asemakaavan tavoitteena on osoittaa alueelle liikerakennusten korttelialuetta niin, että se tekee mahdolliseksi rakentaa liiketiloja päivittäistavarakaupan tarpeisiin noin 2000 k-m 2 sekä muita liiketiloja tilaa vievän kaupan tarpeisiin. Liikenne alueelle pyritään ohjaamaan Palontien suunnasta ja Siltalan eritason ramppi pyritään suunnittelemaan ns. kaupunkirampiksi, joka tekee mahdolliseksi liittymien rakentamisen. Suunnittelun kuluessa on liikennejärjestelyistä johtuen tullut tarpeelliseksi laajentaa aluetta siten, että Palontien toisen puolen korttelialueet rataan saakka ja osa Aamukujaa on otettu mukaan muutokseen. Asemakaavan sisältö Asemakaavaehdotus on esityslistan liitteenä nro 1. Aluerakenne pysyy voimassa olevan yleis- ja asemakaavan kaltaisena. Liikenneverkko perustuu siihen, että kantatielle 67 Siltalaan rakennetaan eritasoliittymä. Laajennusalueen katuverkko puolestaan perustuu Palontielle rakennettavaan kiertoliittymään. Näin kantatien ja radan varren alueet on saatu keskitetysti ja helposti lähestyttäviksi. Kantatien sisääntuloliikenne pohjoisesta tulee ns. kaupunkirampin kautta Palontielle ja etelään lähtevä liikenne käyttää samaa ramppia, muuten risteysjärjestelyt pysyvät vanhojen suunnitelmien mukaisina. Uudesta Palontien kiertoliittymästä tulee nelihaarainen. Palontien liittymien lisäksi kiertoliittymään ohjataan Aamukuja ja uusi Hansatie. Kevytliikenne on tarkoitus ohjata Palontien yli kiertoliittymän kohdalla. Kaavassa on kuitenkin varauduttu suojaviheraluein ja rakentamisrajoituksin tarvittaessa osoittamaan kevytliikenteen alikulku Tuoresluoman kohdalla. Asemakaavalla osoitetaan neljä liike- ja toimistorakennusten korttelialuetta, joista kahdelle saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikön. Hansaväylän ja Palontien välinen alue on osoitettu erinomaisen sijaintinsa takia liikerakentamisen käyttöön mutta ei suuryksikölle, koska korttelialueelle tullaa eritasoristeyksen toteuduttua kulkemaan rampin alitse toiselta korttelialueelta. Kaksi nykyistä maatilojen talouskeskusten aluetta osoitetaan asuinja liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi. Paloaseman korttelialueesta muutetaan Aamukujan tiealueeksi n. viiden metrin levyinen osa. Tuomiluoman rannat on osoitettu lähivirkistysalueeksi.

11 Tekninen lautakunta Asemakaavan mitoitus Kaava-alueella on neljä liiketonttia, kaksi asuin-, liike- ja toimistorakennusten tonttia ja yksi yleisten rakennusten tontti. Suunnittelualueella on mahdollista rakentaa asuntoja kolmelle korttelialueelle. Työpaikkoja alueelle on mahdollista tulla useita satoja. Asemakaavan pinta-ala on 16 ha. Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueen rakennusoikeuden määrä on 3283 k-m 2. Yleisten rakennusten korttelialueen rakennusoikeuden määrä on 3306 k-m 2. Liike- ja toimistorakennusten korttelialueiden rakennusoikeuden määrä on 5083 k-m 2. Liikerakennusten korttelialueet, joille saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikön, rakennusoikeuden määrä on k-m 2. Asemakaavan vaikutukset Asemakaavalla edistetään yhdyskuntarakenteen eheyttämistä ja rakennetun infran hyödyntämistä. Uusi kaupan alue tiivistää taajamatoimintoja. Kaupan tuleva sijainti vähentää poikittaisliikennettä taajaman sisällä, mutta lisää liikennettä Palontiellä ja kantatien risteyksen tuntumassa. Näin päätieverkkoon tukeutuva kaupan sijoittuminen vähentää liikenteen aiheuttamaa haittaa asuinympäristölle ja lisää alueen saavutettavuutta sekä helpottaa monipuolista kaupan sijoittumista valmiiseen yhdyskuntarakenteeseen. Yhdyskuntarakenne eheytyy ja täydentyy. Kantatien molemmilla puolilla on kauppa- ja yritysaluetta ennestään. Siltalassa Alaanentien tuntumassa toimii tällä hetkellä yli kaksikymmentä yritystä, jotka edustavat varsin kattavasti yrityselämää. Rakennetun kunnallistekniikan ja tiestön käyttö tehostuu. Tiestön rakentamisessa varaudutaan vaiheittaiseen alueen toteutumiseen ja rakennetaan toiminnalle välttämätön tieympäristö. Kevyelle liikenteelle varataan turvalliset kulkuyhteydet. Kaupan palvelutarjonta on nykytilanteessa puutteellinen kuntalaisten ostovoimaan verrattuna. Suuryksikköjen toteuduttua kaupan palvelut tulevat merkittävästi parantamaan Ilmajoen keskustan kaupallisten palvelujen tarjontaa. Kaavan yhteydessä tehdyn kaupallisen selvityksen mukaan vaikutukset taajamarakenteeseen eivät ole kovin suuret, koska Siltala on osa keskustataajamaa. Uuden päivittäistavaramyymälän myötä Ilmajoelle syntyy tarjonnaltaan ja tuotevalikoimaltaan monipuolinen myymälä, joka vähentää päivittäistavarakaupan ostovoiman ulosvirtausta merkittävästi. Hanke vahvistaa koko Siltalan alueen vetovoimaa ja lisääntyneistä asiakasmääristä hyötyvät kaikki alueella toimivat kaupan yritykset.

12 Tekninen lautakunta Asemakaavan toteutumisen myötä Ilmajoen kaupallinen status nousee selvästi. Ostosmatkat etenkin Seinäjoen suuntaan vähenevät ja viikonloppuostoksetkin voidaan yhä useammin hoitaa oman kunnan alueella. Liikerakentaminen ei tule suuresti vaikuttamaan liikenteeseen kunnan liikenneverkossa, koska pääosa uudelle liikepaikalle suuntautuvasta liikenteestä käyttää samoja reittejä, joita nykyisinkin asioidessaan muualla, lähinnä Seinäjoella. Liikennevirtojen pääasiallinen muutoskohta on Siltalan risteyksessä ja liikennejärjestelyiden muutos tapahtuu Palontiellä noin 150 metrin matkalla. Tämä liikennevirran muutos keskittyy uuteen kiertoliittymään, jonne siirtyy myös Aamukujan liikenne, jolloin suora liittymä Palontieltä poistuu. Kauppojen keskustasijainti mahdollistaa hyvän saavutettavuuden myös joukkoliikenteellä ja kevyellä liikenteellä. Ilmajoen keskustan asukkaille uudet päivittäistavaramyymälät toimivat lähikauppoina, joissa on mahdollisuus asioida kaikilla kulkutavoilla. Alueen kunnallistekninen huolto on valmiina ja verkostoa joudutaan uusimaan rakentamisesta johtuvan vesiputken uuden linjauksen takia. Alueen sijaitessa valmiin infran piirissä, on alueen käyttöönotto kunnalle taloudellinen ratkaisu. Päätieverkon liikennejärjestelyistä aiheutuu kunnalle tie- ja katurakentamiskuluja, mutta se luo alueelle myös laajentumismahdollisuuksia. Alue pyritään toteuttamaan selvitysten perusteella vaiheittain. Tiehallinto ei osallistu suunnittelu- eikä rakentamiskuluihin. Kaavan toteutumisella ei ole vaikutusta luonnonympäristöön, koska laajennusalue on jo ennestään rakennettua, pinnoitettua ja viljeltyä aluetta. Tuomiluoman uoma pysyy ennallaan ja rannat on osoitettu viheralueiksi. Liikerakentaminen ja hoidetut piha-alueet muuttavat Siltalan risteyksen maatalousmaiseman rakennetuksi taajamaalueeksi. Varsin näkyvä sijainti asettaa vaatimuksia toimijoille rakentaa edustava maamerkki vilkasliikenteiselle risteysalueelle. Kaavaprosessi Kunnanhallituksen kaavoituspäätös Osallistumis- ja arviointisuunnitelma näytillä Kaksi vaihtoehtoista kaavaluonnosta näytillä Yleisötilaisuus Alueesta on laadittu liikenneselvitys ja kaupallinen selvitys. Viranomaisten ja osallisten kanssa on käyty useita neuvotteluja. Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta Osallistumis- ja arviointisuunnitelman ollessa nähtävillä siitä ei ole esitetty huomautuksia.

13 Tekninen lautakunta Lausunnot ja mielipiteet Kahdesta vaihtoehtoisesta luonnoksesta on nähtävilläolon aikana saatu lausuntoja ja mielipiteitä. Ne ovat esityslistan oheismateriaalina. Lausunnot: ELY-keskus Ilmajoen kunta ja ELY-keskus ovat neuvotelleen asemakaavasta useita kertoja. Mukana neuvotteluissa ovat olleet Ely:n liikenne- ja infra vastuualueen sekä ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueen edustajat, Liikenneviraston edustaja (nettiyhteyden välityksellä) sekä alueelle hanketta kehittävän Ruokakesko Oy:n edustajat. Liikenneselvityksessä on tarkasteltu viittä eri vaihtoehtoa kokonaistilanteen ratkaisemiseksi. Kaikki vaihtoehdot ovat kuitenkin perustuneet siihen, että kantatielle rakennetaan eritasoliittymä. ELY-keskuksen liikennejärjestelmäpäällikkö Markku Järvelä on edelleen neuvotellut Liikenneviraston edustajin kanssa. Keskustelun päätteeksi silloin on todettu, että jäljelle jääneiden vaihtoehtojen 5 ja 1 yksityiskohdat tarkentuvat detaljitason suunnittelussa. Vaiheittain toteutuksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota kevyen liikenteen asemaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Palontielle tarvitaan jo 1. vaiheessa kevyen liikenteen alikulku. Liikennevirasto kiinnittää huomiota alueen pehmeikköön, rautatien suoja-alueen merkitsemiseen, rautatiealueen rajaukseen ja tasoristeyksen liittymäetäisyyksiin. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos pitää vaihtoehtoa 1 toimivimpana, koska siinä Aamukuja liittyy palontiehen kiertoliittymän kautta, joten hälytysajoneuvojen tehtävään lähdöt paranevat tässä risteyksessä. Etelä-Pohjanmaan liitto lausuu, että asemakaavaluonnokset ovat maakuntakaavan mukaisia. Lakeuden Vesi Oy huomauttaa, että kantatien eritason rakentamisesta koituu huomattavat kustannukset risteysalueen runkovesijohdon muutostöistä. Muutostöiden karkea kustannusarvio on Fortum Sähkönsiirto Oy esittää muuntamolle varattavaksi sijoituspaikan. Ilmajoen kunnan yritysasiamies pitää hyvänä, että kuntaan kaavoitetaan hyviä kauppapaikkoja. Mielipiteet: Lauri Yli-Hannuksela esittää mielipiteensä kiertoliittymän paikasta. Edelleen hän esittää, että korttelin 348 muuttamista asuin- liike- ja

14 Tekninen lautakunta toimistorakennusten korttelialueeksi ja nykyisen kulun radan varressa säilytettäväksi kaavalla, lisäksi tiealue tulisi olla kokonaan myydyn määräalan puolella. Hän esittää myös puistojen nimiä muutettavaksi. Aila ja Heikki Talvitie ovat sitä mieltä, että Aamukujan liittymän siirto kiertoliittymään tuntuu toimivalta ratkaisulta, kiertoliittymää ja samalla kevytväylän alitusta he esittävät siirrettäväksi kaakkoon päin. Edelleen he esittävät vielä tutkittavaksi kantatielle eritason sijaista kiertoliittymää. Kirsi Luukkonen ja Juha Malkamäki eivät vastusta kaupan ja tien rakentamista, mutta esittävät, että valitaan kaavavaihtoehto 1. Uusi liittymä tontille tulee rakentaa riittävän vahvarakenteiseksi. Lausuntojen ja mielipiteiden huomioon ottaminen ELY-keskuksen kanssa käytyjen neuvottelujen huomioon ottaminen asemakaavaehdotuksessa: Asemakaavan liikennejärjestelmä on pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta neuvottelujen mukainen. Jatkotyön pohjaksi valittiin liikenneverkko 1:n mukainen tiestö. Poikkeuksena on se, että kiertoliittymän yhteyteen ei ole osoitettu kevytväylän rakentamista Palontien alitse kauppa-alueelle. Väylää varten on kuitenkin jätetty rakentamisesta vapaa alue myöhempää mahdollista tarvetta varten. Perusteluna kevytväylän alituksen pois jättämiselle on kevytliikenteen odotettavissa oleva todella pieni määrä ja se että Palontien toisessakaan kiertoliittymässä, jossa kevyttä liikennettä on todella paljon, ei valtio tienpitäjänä ole alitusta tehnyt. Uuteen kiertoliittymään rakennettuna alitus saattaisi jopa aiheuttaa lisävaaraa Kauppatien risteyksen kiertoliittymän jalankulkijoille ja pyöräilijöille epäloogisesta järjestelystä johtuen. On erityisesti huomattava, että pääasiallinen kevytliikenteen virta on Palontien suuntainen; Siltalasta keskustaan. Tähän suurelta osin koululaisliikenteeseen ei kevytliikenteen alitus toisi mitään uutta, tämä liikenne tulee joka tapauksessa kulkemaan tasossa. Liikenneviraston esitykset on otettu huomioon. Fortum Sähkönsiirto Oy:n muuntamolle on varattu sijoituspaikka. Lauri Yli-Hannukselan mielipide on otettu huomioon siten, että kortteliin 348 on osoitettu alue, jolle saa rakentaa asunnon. Puistojen nimet on muutettu esityksen mukaisiksi. Kirsi Luukkosen ja Juha Malkamäen mielipiteet on otettu huomioon siten, että kaavaehdotus on laadittu vaihtoehdon 1 pohjalta. Liittymäjärjestelyjä on kehitetty siten, että tontille tulee kulku Aamukujalta ennen kiertoliittymää, eikä erillistä siltaa ole tarve rakentaa.

15 Tekninen lautakunta Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyisi Siltalan kunnanosan asemakaavaehdotuksen kortteleissa 70, 293, 294 JA , Siltalan risteyksen ympäristön alueella liitteen nro 1 mukaisena ja asettaisi sen julkisesti nähtäväksi 30 päivän ajaksi sekä pyytäisi lausunnon Ely-keskukselta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

16 Tekninen lautakunta YHT 155/2012/523 TEK 65 RENGONHARJUN ILMAILUTIEN ALUEEN TONTTIEN MYYNTIHINNAT JA MYYNTIEHDOT Ilmailutien asemakaava on hyväksytty Kunnallistekniikan rakentaminen on aloitettu, teistä on rakennettu Ilmailutie, Huoltotie ja osa Tuotantotietä. Kunnallistekniikan jatkorakentamiselle on varattu määräraha tämän vuoden talousarvioon. Valtatien 19 uuden linjauksen ja eritasojen rakentaminen alkanee myös tänä vuonna. Korttelialueita Rengonharjulla omistavat Ilmajoen kunta, Seinäjoen kaupunki ja yksityiset maanomistajat. Kaupungin ja yksityisten maanomistajien kanssa kunta on tehnyt maankäyttösopimukset. Kunta omistaa alueella liike- ja toimistorakennusten korttelialuetta, teollisuus- ja varastorakennusten korttelialuetta sekä energiahuollon aluetta yhteensä n. 22 ha. Alueen myyntihintoja määriteltäessä on otettu huomioon raakamaan hinta, kunnallistekniikan rakentamiskulut ja vastaavien korttelialueiden hinta Ilmajoella. Hinnoista on myös neuvoteltu Seinäjoen kaupungin edustajien kanssa, koska Ilmailutien alueella tulee myös Seinäjoen kaupunki myymään samanlaisia korttelialueita kuin kunta. Liike- ja toimistorakennusten korttelialueet sijaitsevat näkyvimmillä ja helpoiten saavutettavilla paikoilla, niillä myös rakentamisen tehokkuus on korkein, joten ne on esitetty myytäväksi kalleimmalla hinnalla. Teollisuusalueista kortteli 6 Rengonharjuntien ja Lentotien välissä on hinnoiteltu korkeammaksi kuin muut teollisuusalueet. Tämänkin perusteluna on näkyvä sijainti. Alla olevaan karttaan on merkitty asemakaavan korttelialueet ja Ilmajoen kunnan (vaalean harmaa rasteri) ja Seinäjoen kaupungin (tumma rasteri) omistamat alueet Rengonharjulla. Tämä myyntihintapäätös koskee Ilmajoen kunnan omistamia alueita Ilmailutien asemakaava-alueella: korttelit 1 ja 3 kokonaan ja rasterin osoittamat osat kortteleista 2, 5-7, 9 ja 10.

17 Tekninen lautakunta Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että ne päättäisivät seuraavaa: 1. Ilmailutien alueen korttelien 1 ja 2 liike- ja toimistorakennusten korttelialueen myyntihinta on 8 /m Korttelin 6 teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueen myyntihinta on 6 /m Korttelien 2, 3, 5, 7, 9 ja 10 teollisuus- ja varastorakennusten sekä energiahuollon alueen myyntihinta on 4 /m Tonttien myyntiehdot ovat liitteen nro 2 mukaiset. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

18 Tekninen lautakunta YHT 99/2012/523 TEK 66 SAARENPÄÄN ALUEEN RIVITALOTONTTIEN ANTAMINEN MYYNTIIN JA VARATTAVAKSI Kunnanvaltuusto on päättänyt Saarenpään tonttien myyntihinnat Kunnallistekniikka on tarkoitus rakentaa syksyllä. Tonteilla rakentaminen voisi näin ollen alkaa ensi vuoden alussa. Alueella on kaavoitettu kunnan omistamalle maalle 5 rivitalotonttia. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 1900 m 2 ja 3533 m 2 :n välillä. Pienimmän tontin rakennusoikeus on 418 k-m 2 ja suurimman 777,26 k-m 2. Neliöhinta on 12. Myytävät rivitalotontit, AR, ovat kortteleissa 75/1, 245/1 ja 2 sekä 246/1 ja 2 ja ne sijaitsevat alla olevan kartan osoittamissa paikoissa. Rivitalotonttien kysyntä Ilmajoella on ollut varsin vilkasta viime vuosina. On ollut jaksoja, ettei kunnalla ole ollut tarjolla yhtään vapaata tonttia keskustasta. Nyt ei ole vapaita rivitalotontteja Ahonkylässä, keskustassa on kolme Napustanmäen tonttia, joille saa rakentaa kullekin vain kolmen asunnon rivitalon. Koskenkorvalla on muutamia varsinaisia rivitalotontteja vapaana. Useat rakentajat ovat tiedustelleet uusia rivitalotontteja. Nyt varauksessa olevista tonteista

19 Tekninen lautakunta osan jopa 3-4 tonttia on varannut sama rakentaja. Tässä tilanteessa ennen, kuin kaavoituspäätöksien mukaisista alueita tulee lisää rivitalotontteja rakennettavaksi, on tarpeen rajoittaa varaamista. Lienee kohtuullista, että yksi varaaja voi varata vain korkeintaan kaksi tonttia. Edelleen poikkeavaa menettelyä olisi hyvä noudattaa varausajan osalta siten, että tontit voitaisiin antaa varaukseen jo toukokuussa vaikka ne myydään aikaisintaan tammikuussa. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta päättää 1. antaa myyntiin ja varattavaksi Saarenpään alueen rivitalotontit. 2. kauppakirjat allekirjoitetaan aikaisintaan Saarenpään alueen tontteja voi olla varauksessa samanaikaisesti korkeintaan kaksi tonttia yhdellä varaajalla. 4. varausaika on 8 kuukautta saakka, sen jälkeen varausaika on 6 kuukautta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

20 Tekninen lautakunta YHT 118/2012/523 TEK 67 POJANLUOMAN VÄLIVAINION TONTTIEN ANTAMINEN MYYNTIIN JA VARATTAVAKSI Kunnanvaltuusto on päättänyt Välivainion tonttien myyntihinnat Kunnallistekniikka on tarkoitus rakentaa kesällä, mikäli tonteilla on kysyntää. Tonteilla rakentaminen voisi näin ollen alkaa lokakuun alussa. Alueella on kaavoitettu kunnan omistamalle maalle 5 omakotitonttia. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 3071 m 2 ja 4276 m 2 :n välillä. Neliöhinta on 3. Halvin tontti maksaa ja kallein Myytävät tontit ilmenevät alla olevasta kartasta. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta päättää antaa myyntiin ja varattavaksi Välivainion alueen korttelien asuntotontit. Kauppakirjat allekirjoitetaan aikaisintaan Edelleen tekninen lautakunta päättää, että varausaika on 1 vuosi, kun varaus on tehty tänä vuonna jälkeen tehtyjen varausten varausaika on 6 kk. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 24.5.2011, kello 16.30 17.23 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 5.3.2012, kello 16.30 18.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 20.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 9.8.2011, kello 17.30 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

Ilmajoen kunnan kaavoitustoimi Ilkantie 17 PL 20, 60801 Ilmajoki. Kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola puh. 044 4191 334

Ilmajoen kunnan kaavoitustoimi Ilkantie 17 PL 20, 60801 Ilmajoki. Kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola puh. 044 4191 334 Ilmajoki Asemakaavan muutos ja kumoaminen 2014 Antila-Paalutien alue Kaavaselostus 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Kunnanosa: Alue: Korttelit: Kaava: Ilmajoki Siltalan kunnanosa Antila-Paalutien

Lisätiedot

Kortteli: 281 ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kunnanhallituksen kaavoituspäätös 2.11.2015 236 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävänä 13-26.11.

Kortteli: 281 ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kunnanhallituksen kaavoituspäätös 2.11.2015 236 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävänä 13-26.11. ILMAJOKI 16.12.2015 Ahonkylä Asemakaavan muutoksen selostus, KORTTELI 281, TONTIT 1 JA 2 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Alue: VIHTAKALLION ALUE Kunta: ILMAJOKI Kunnanosa: AHONKYLÄN KUNNANOSA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 31.1.2012, kello 09.00 9.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 11.10.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 25.10.2011, kello 17.30 20.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Nuorisotalo Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala Jussi,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 14.8.2012, kello 17.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 30.5.2011, kello 16.30 17.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 21.1.2013, kello 15.45 16.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelin/sähköpostikokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 28.8.2012, kello 17.30 18.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 27.3.2012, kello 17.30 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 24.4.2012, kello 17.30 18.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 17.3.2011, kello 14.00 15.30 Kokouspaikka Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki: Alavus:

Lisätiedot

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 19.6.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 19.6.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön

Lisätiedot

ILMAJOKI. Ahonkylä Niemelän alue. asemakaavan muutos. Kaavoitustoimi 20.9.2013. 1 Perus- ja tunnistetiedot. 1.1 Tunnistetiedot. Korttelit: kortteli 14

ILMAJOKI. Ahonkylä Niemelän alue. asemakaavan muutos. Kaavoitustoimi 20.9.2013. 1 Perus- ja tunnistetiedot. 1.1 Tunnistetiedot. Korttelit: kortteli 14 ILMAJOKI Ahonkylä Niemelän alue Asemakaavan muutos Kaavoitustoimi 20.9.2013 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kaavan laatija Vireille tulo Kunta: Ilmajoki Kunnanosa: Ahonkylä Kaava-alue: Niemelän

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 13.2.2012, kello 8.45 9.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 18.4.2011, kello 16.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.8.2011, kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja

Lisätiedot

Ilmajoki Palon kunnanosa 2 korttelit 56 ja 58 Leikkikujan alue Asemakaavan muutoksen selostus

Ilmajoki Palon kunnanosa 2 korttelit 56 ja 58 Leikkikujan alue Asemakaavan muutoksen selostus Ilmajoki Palon kunnanosa 2 korttelit 56 ja 58 Leikkikujan alue Asemakaavan muutoksen selostus Ilmajoen kunta Kaavoitustoimi 2012 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kaava laatija Kunta: Ilmajoki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola puh. (06) 4191 334, 044-4191 334 fax (06) 4191 311

Kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola puh. (06) 4191 334, 044-4191 334 fax (06) 4191 311 ILMAJOKI NIEMELÄN ALUE Asemakaavan muutos Ahonkylän kunnanosa kortteli 14 LÄHTÖTIEDOT 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Ilmajoki Kunnanosa: Ahonkylä Kaava-alue: Niemelän alue Korttelit:

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 4.10.2011, kello 16.30 20.55 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Ilmajoki, Kaavaselostus

Ilmajoki, Kaavaselostus Ilmajoki, Kaavaselostus Kauppatien tiealue Asemakaavan muutos, laajennus ja kumoaminen Ilmajoen kunta, Kaavoitustoimi 2014 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Kunnanosa: Alue: Korttelit:

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 29.01.2013 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja et Virpi Väisänen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.5.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1(7) MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOSALUE PROJ.NRO 221 Asemakaavan muutos Suunnittelualue käsittää Linnalan yritysalueen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(7) KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 24.5.2012, kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Löppönen Markku,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 24.11.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 88 55

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 30.3.2015. KAPULI IId-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 30.3.2015. KAPULI IId-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) Maankäyttöpalvelut 30.3.2015 KAPULI IId-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223d Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 18.02.2015 Aika Keskiviikko 18.02.2015 klo 18:00-19:49 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2012. KOKOUSAIKA 4.4.2012 klo 19.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 3/2012. KOKOUSAIKA 4.4.2012 klo 19.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 3/2012 KOKOUSAIKA 4.4.2012 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 13 Saapuneet asiakirjat 14 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SIUNTIO ASEMAKAAVA BOTÅKER OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Päiväys 12.6.2014 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen alkaessa osana

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 26.6.2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.7.2014 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 90 69 Metsäliitto osuuskunnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA 1(5) MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 220 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ASEMAKAAVA ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1. Oheisen liitteen mukaan

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1. Oheisen liitteen mukaan ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Kunnanvaltuusto sivu 1 Kokousaika 17.9.2012, kello 18.00 19.56 Kokouspaikka Ilmajoen kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet Oheisen liitteen mukaan Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika tiistai 8.3.2011, kello 16.00 18.17 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASKOLA/MONNINKYLÄ Monninkylän kauppapaikka Päiväys7.9.2011 ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN MÄNTSÄLÄNTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Asemakaavan muuttamista

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(6) KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223c Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

SAVITAIPALEENTIEN JA LÄHIALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS

SAVITAIPALEENTIEN JA LÄHIALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(6) SAVITAIPALEEN KUNTA SAVITAIPALEENTIEN JA LÄHIALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1. Aloite ja suunnittelualue Osallistumis-

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 14/2015 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 152 Toimielinten pöytäkirjat 153 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

MYLLYLÄ KORTTELI 0608

MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ORIMATTILAN KAUPUNKI MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.8.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee osaa korttelista 0608.

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

Ilmajoki. Siltalan kunnanosan asemakaavan muutos. Kaavaselostus. korttelit 348-350

Ilmajoki. Siltalan kunnanosan asemakaavan muutos. Kaavaselostus. korttelit 348-350 Ilmajoki Siltalan kunnanosan asemakaavan muutos korttelit 348-350 Kaavaselostus Ilmajoen kunta Kaavoitustoimi 2014 1 Perus- ja tunnistetiedot 1.1 Tunnistetiedot Kunta: Ilmajoki Kunnanosa: Siltalan kunnanosa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 TYÖNUMERO: E27370 SIIKAJOEN KUNTA RUUKIN ASEMANSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOS YH KORTTELIN 20 AJONEUVOLIITTYMÄÄ VARTEN SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU JOHDANTO Maankäyttö-

Lisätiedot

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ORIMATTILAN KAUPUNKI LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.9.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 15.11.2011, kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Ilmajoen kunta, kunnanhallituksen kokoushuone, Ilkantie 18 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 26.6.2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.7.2014 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 90 69 Metsäliitto osuuskunnan

Lisätiedot

Pännäisten asemakaavan muutos korttelissa 3. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavakoodi: 599401201402

Pännäisten asemakaavan muutos korttelissa 3. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavakoodi: 599401201402 Pännäisten asemakaavan muutos korttelissa 3 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavakoodi: 599401201402 2 Sisällysluettelo: 1. SUUNNITTELUALUE... 3 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET... 4 3. SUUNNITTELUTILANNE...

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014 Kirkonkylän asemakaavan muutos korttelissa 2061 Kaavatunnus: 2-237 Diaarinro: xx/10.02.03/2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014 Suunnittelualueen sijainti ja nykytilanne Suunnittelualue

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 7.2.2011, kello 16.30 18.42 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2010 Tekninen lautakunta sivu 107 Kokousaika 8.7.2010 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN KUNTA 1 Kirkonseudun asemakaava-alue Korttelien 65, 66 ja 68 asemakaavoitus Osallistumis- ja arvioimissuunnitelma

HÄMEENKYRÖN KUNTA 1 Kirkonseudun asemakaava-alue Korttelien 65, 66 ja 68 asemakaavoitus Osallistumis- ja arvioimissuunnitelma HÄMEENKYRÖN KUNTA 1 HÄMEENKYRÖN KUNTA KORTTELIEN 65, 66 JA 68 ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireilletulo: 30.3.2009 versio: 15.8.2011 HÄMEENKYRÖN KUNTA 2 Suunnittelualueen

Lisätiedot

Kolpin asemakaavan muutos, korttelit ja sekä viheralue. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus:

Kolpin asemakaavan muutos, korttelit ja sekä viheralue. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus: Kolpin asemakaavan muutos, korttelit 210-211 ja 221-229 sekä viheralue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Kaavatunnus: 599407201606 2 Sisältö: 1. SUUNNITTELUALUE... 3 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

TEK 195 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 TEK 196 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 2 NIEMELÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITELMAT 3

TEK 195 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 TEK 196 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 2 NIEMELÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITELMAT 3 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 18 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 15.11.2011, kello 16.30 17.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Juhani, puheenjohtaja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tammelan kunta Hakkapeliitantie 2 31300 Tammela puh 03 41201

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tammelan kunta Hakkapeliitantie 2 31300 Tammela puh 03 41201 Kydön asemakaavalaajennus ja -muutos, korttelit 738 ja 738B Aluerajaus kunnanhallituksen päätös ei mittakaavassa Kohde ja suunnittelualue Hakija / Suunnittelutehtävä ja tavoite Alue sijoittuu osin Tammelan

Lisätiedot