KAUPUNKITIEDOTE 12/2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUPUNKITIEDOTE 12/2016"

Transkriptio

1 KAUPUNKITIEDOTE 12/2016

2 Galleria Justuksen 30- vuotisjuhlanäyttely Lakeuden aamu, öljymaalaus, 1965 Justus Sarisalon (ent. Staudinger) TAIDENÄYTTELY Näyttely avoinna viraston aukioloaikoina: ma-to 9-16, pe 9-15, su (juhlapyhinä suljettu)

3 KANNUKSEN KAUPUNGINVIRASTO ON SULJETTU Käytössä ovat seuraavat päivystysnumerot: Sosiaalitoimi Aik.sos.työ, toimeentulotuki klo 9-11 Lastensuojelu klo 9-11 Vammaispalvelu klo 9-11 Kannuksen kaupungin varhaiskasvatus Kiireellisissä päivähoitoon liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä: vs. päivähoidon ohjaaja Anne-Mari Perkkilä puh Päivystävät varhaiskasvatuksen yksiköt ovat Lastentalo päiväkoti ja Riihihovin vuoropäiväkoti. Kaupungin viralliset kuulutukset ovat nähtävänä Pääkirjastossa. ITSENÄINEN SUOMI TÄYTTÄÄ 100 VUOTTA VUONNA 2017 Edessä on sukupolviemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuoden pääteema on Yhdessä. Kaikissa Suomi 100 -juhlavuotta koskevissa kysymyksissä sinua palvelee Keski-Pohjanmaan Suomi100 yhteyshenkilö Sanna-Maija Kauppi, / Aloitetaan juhlavuoden suunnittelu nyt. Tutustu ja liity Suomi100 Keski-Pohjanmaalla Facebook -yhteisöön. Kannuksen kaupunki toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä onnellista uutta vuotta 2017!

4 RINTAMAVETERAANIEN KUNTOUTUS VUONNA 2017 Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli Hakuaika rintamaveteraanien kuntoutukseen vuonna 2017 alkaa ja päättyy Rintamaveteraanien kuntoutukseen voivat hakea rintamasotilas, rintamapalvelus- ja rintamatunnuksen omaavat miehet ja naiset. Kuntoutusta voidaan antaa avo-, päivätai laitoskuntoutuksena. Avokuntoutusta voi hakea kotikäynteinä. Hakemuksen liitteenä oleva lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen lausunto ei saa olla yhtä vuotta vanhempi. Mikäli terveydentilassa ei ole tapahtunut muutosta riittää yhteydenotto kuntoutussihteeriin. Aviopuolisolla on oikeus hakea samanaikaisesti puolisonsa kanssa päivä- tai laitoskuntoutusta; aviopuolison on myös toimitettava lausunto terveydentilastaan. Kaikki vuonna 2016 hakijoina olleet siirretään vuoden 2017 hakijoiksi. Uutta hakemusta ei heidän tarvitse toimittaa. Rintamaveteraanien ja Eräissä Suomen sotiin liittyneissä tehtävissä palvelleitten kuntoutushakemuslomakkeita saa terveyskeskuksista ja terveysasemilta. Lisätietoja kuntoutussihteeriltä puh: tai Hakemukset lähetetään kuntoutussihteerille, Hörbyntie 8, Teerijärvi tai Mariankatu 28, Kokkola.

5 Lestijokilaakson lääkärinvastaanoton toiminta Toholammin terveyskeskuksen lääkärinvastaanotto on suljettu Lestijärven terveyskeskuksen lääkärinvastaanotto on suljettu Kannuksen terveyskeskuksen lääkärinvastaanoton toiminta on supistettua , jolloin vastaanotolla hoidetaan ensisijaisesti vain Kannuksen, Lestijärven ja Toholammin päivystyksellistä ja kiireellistä hoitoa vaativat potilaat. Kannuksen vastaanoton puhelinnumero on Tarvittaessa päivystyksellinen hoito annetaan myös alueilla oleskeleville, esim. lomailijoille. Kiireelliset ja välttämättömät reseptien uusinnat hoidetaan myös toiminnan supistamisen aikana. Virka-ajan ulkopuolella terveyskeskus on suljettu, jolloin yhteydenotot kiireellisissä päivystystapauksissa K-P:n keskussairaalan yhteispäivystykseen, puh , osoite: Mariankatu 16-20, Kokkola. Hätätilanteessa soittakaa yleiseen hätänumeroon 112. Toholammin laboratorio on avoinna ja Lestijärven laboratorio on suljettu Kannuksen laboratorio toimii normaalisti arkipäivisin Kannuksen röntgen toimii normaalisti arkipäivisin Lestijokilaakson lääkäripäivystys Arkipäivisin ma pe klo 8 16 lääkäripäivystys on Kannuksen terveyskeskuksessa. Muina aikoina lääkäripäivystys on K-P:n keskussairaalan yhteispäivystyksessä (puh , osoite: Mariankatu 16-20, Kokkola) eli: - arkipäivisin ma to klo 16 alkaen seuraavaan aamuun klo 8 - viikonloppuisin pe klo 16 ma klo 8 - juhlapyhien aattoina klo 16 alkaen seuraavaan arkipäivään klo 8 - jouluaattona Työterveyshuolto tiedottaa Lestijärven sekä Toholammin työterveyshuolto on suljettu Kannuksen työterveyshuolto on avoinna ja hoitaa Lestijokilaakson alueen työterveyshuollon asiakkaat. Kannuksen työterveyshuollon puhelinnumero on (soittoajat ma pe klo sekä ma to klo ). Viikolla 52 kaikki Jytan työterveyshuollon yksiköt ovat suljettuina työterveyshuollossa tapahtuvan organisaatiomuutoksen takia. Avaamme ovet Työplus Oy:n organisaation alla entisissä toimipisteissä. Työterveyshuollon puhelinnumerot pysyvät samoina.

6 Suomalainen Siperianhuskyseura, Lakeuden Rekikoirailijat sekä Kannuksen kaupunki järjestävät Kannuksen hiihtostadionilla sekä Poleenharjun maastoissa Koiravaljakkokilpailut RUUHIROD Kisojen vuoksi hiihtoladut(kaikki) on kyseisenä viikonloppuna varattu kisoille. Toivottavaa ettei alueella liikuttaisi. Lisäksi Silmäjärventie, sekä Poleenharjun ja Silmäjärventien risteyksestä metsäkirkolle, sekä toisesta suunnasta metsäkirkolle tulevat tiet on suljettu käytöltä puomeilla. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. P-paikkana toimii vapaa-ajankeskuksen P-paikka. Katsojille on varattu katsomoalue maali/lähtöalueen läheisyydestä. Tapahtuma alkaa lauantaina kello Kyseisessä keskipitkän matkan kisa jossa: MD-Cup osakilpailu-kansallinen, SM-koe puhdasrotuisille koirille, SHS- seuramestaruus MD-luokissa ja REK-koe MD8, MD6, MD4. Lauantaina ensimmäinen startti klo14.00 luokat 8 ja 6-koiran 4x25km ja 4koiran 3x25km. Sunnuntaina klo11.00 Lasten luokka 5, Lastenluokan alaikäraja 5-vuotta. Ilmoittautuminen ja maksu paikanpäällä käteisellä. TAMMIKUUSSA 2017 KITINKANKAALLE KOIRAHIIHTOVUORO! Tiistaisin klo Kuntoradan 5 km hiihtolenkillä saavat hiihtää koirahiihdon harrastajat. Samaan aikaan voi hiihtää ladulla myös ilman koiraa. Osa ladusta ei ole valaistu joten otsalamppu on välttämätön pimeään aikaan. Ladulla ei saa lenkkeillä tai taluttaa koiria, ainoastaan koirahiihto sallittu kyseisenä aikana! Latukäyttäytyminen koiran kanssa - Jos koiralle tulee hätä kesken vetoharjoittelun, siivoa sen jätökset pois ladulta. -Koiralla tulee olla asianmukaiset vetovaljaat, pelkkä talutushihna ei riitä. - Huolehdi, että koirasi rokotukset ovat kunnossa, mikäli hiihdät paikoissa, joissa käy myös muita koiria. - Älä anna koirasi juoksennella irti ladulla tai parkkialueella, koira tulee olla aina kytkettynä. Koirahiihtovuoro, kunntorata 5km, kartassa merkitty keltaisella. Torstaisin klo Osaa ladusta ei ole valaistu, pimeällä otsalamppu välttämätön. - Ole huomaavainen muita ladulla liikkujia kohtaan. Ilmoita tulostasi hyvissä ajoin ja ilmoita tarvittaessa kummalta puolelta ohitat ( tulen vasemmalta/oikealta ). Ohituksen jälkeen kiitoksen lausuminen sivuun väistäneelle ei juurikaan hidasta vauhtia ja antaa lajin harrastajista positiivisen kuvan. - Toista koirahiihtäjää ohittaessasi ilmoita niin ikään ohitusaikeistasi hyvissä ajoin ja suorita ohitus ripeästi koiraasi kannustaen. Ohitettava varautuu ohitustilanteeseen siirtymällä ladun laitaan ja antamalla ohittajalle reilusti tilaa ohittaa. Ohitettava voi ohitustapahtumaa nopeuttaakseen hiukan hiljentää vauhtiaan ja lyhentää vetonarua.

7 Senioriseikkailua Kannuksessa 2017 su 8.1. klo pe klo pe klo pe klo pe 3.2. klo Mäkiraonmäen museot avoinna Aapan tuvalla kahvitarjoilu Kävijöiden kesken arvontaa Bingoa ja biljardia Ylärillä kirjaston yläkerrassa. Hyvät bingopalkinnot :) Taidetta ja tarjoilua Galleria Justuksessa Yllätysohjelmaa!! Valokuvasuunnistusta KitinVaparissa Kokoontuminen aulassa klo 10 Tutustumista taloon hauskan valokuvasuunnistuksen avulla Jälkipuintikahvit Kahvihetki kirjastolla Kuumimmat kirjastovinkit Esittelyssä uudet palvelut Katsaus kotiseutukokoelmaan Tulevat tapahtumat Kirjasto tarjoaa kahvit ja pullat! ti 7.2. klo 18 Kansalaisopiston järjestämä luento Kitinkannuksessa PÄÄASIAA MUISTISTA Tietoa aivoterveydestä, muistisairauksista ja muistisairaan kohtaamisesta. Luennoitsijana muistiasiantuntija Eine Korhonen / Muistiluotsi Keski- Pohjanmaa. Ennen tilaisuuden alkua on mahdollisuus ostaa kahvia ja omenapiirakkaa, lahjakortteja sekä hyvinvointituotteita. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

8 KANSALAISOPISTO TIEDOTTAA UUDET ALKAVAT KURSSIT: ILMOITTAUDU ENNAKKOON tai p tai TAIDEKERAMIIKKA JA KUVANVEISTO ma klo Topiantalo, op. Leila Keski-Korpi SUOMEN KIELEN KURSSI MAAHANMUUTTAJILLE ma klo Takalon koulu, op. Marika Päivärinta-Guinard VENÄJÄN KIELEN JATKOKURSSI ma klo Takalon koulu, op. Marika Päivärinta-Guinard HATHAJOOGA JA MEDITAATIO - KESKITASON JOOGAAJAT JATKORYHMÄ ma klo Raasakan koulun sali, op. Sirkka-Liisa Ypyä AKVARELLIMAALAUS, GUASSI JA SEKATEKNIIKKA ti klo Topiantalo, op. Leila Keski-Korpi PUUTYÖKURSSI ti klo Maaseutuopisto (K-P:n ammattiopisto Kannuksen toimipaikka), op. Seppo Kungas ja Jaakko Huuki MUSIIKIN TEORIA JA SÄVELTAPAILU 1/3 ke klo Juhani Vuorisen koulu, musiikkiluokka, op. Marjo Perkkiö HUOVUTA ITSELLESI ASUSTE, SOMISTE TAI TAIDETEOS ke klo Juhani Vuorisen koulu, kuvataideluokka, op. Sari Saarikoski NUKENVAATEKURSSI ke klo Takalon koulu, tekstiilityön luokka, op. Piia Nisula VÄRIKYLPY 0-4 VUOTIAILLE joka toinen pe klo Yli-Kannuksen kyläkeskus, op. Maria Markkio ASAHI -TERVEYSLIIKUNTA JATKOKURSSI la klo Raasakan koulun sali, op. Maria Markkio SIRKUSKOULU 7-13 VUOTIAILLE ke klo Kuusiston koulu, Toholampi, op. Marja Hannula TEATTERI ke klo Lampin Tupa, Toholampi, op. Marja Hannula LINTUKURSSI JA LINTURETKET to klo Juhani Vuorisen koulu, op. Juhani Pitkänen

9 TIETOTEKNIIKAN TOIMISTO-OHJELMAT TUTUKSI la klo Kaupunginvirasto, yläkerran toimintatila, op. Jari Ojala ENSIAPU 1 ti & to klo Kaupunginvirasto, kokous- ja koulutushuone, op. Liisa Ylikorpi VILLIYRTIT MIHIN YRTTIMME KELPAAVAT? ti klo Kuusiston koulu, Toholampi, op. Annika Rahkonen ÖLJYVÄRIMAALAUS ti klo Topiantalo, op. Leila Keski-Korpi VIRKATUT MATOT JA KORIT to klo Taitokeskus Kannus, (ent. Käsityökeskus) op. Tuija Isopahkala PAPERIMASSAVEISTOKSET la & su klo & Yli-Kannuksen kyläkeskus, op. Margit Pasanen PÄÄASIAA MUISTISTA LUENTO TI KLO 18 KITINKANNUKSESSA Tietoa aivoterveydestä, muistisairauksista ja muistisairaan kohtaamisesta. Luennoitsijana muistiasiantuntija Eine Korhonen / Muistiluotsi Keski-Pohjanmaa. Ennen tilaisuuden alkua on mahdollisuus ostaa kahvia ja omenapiirakkaa, lahjakortteja sekä hyvinvointituotteita. Vapaa pääsy! Tervetuloa! Kevätlukukausi alkaa viikolla 2. Kiitos kuluneesta opintokaudesta ja rentouttavaa joulunaikaa! KATU- JA TIEALUEIDEN KUNNOSSAPITOA Teknisten palveluiden osasto suorittaa joulu- ja tammikuun aikana katu- ja tiealueilla kunnossapitoa haittaavien puiden oksien ja pensaiden karsimista. Lisätietoja asiasta antaa mittausteknikko Matti Salmela p

10 JOULUN AJAN TAPAHTUMAT KANNUKSEN SEURAKUNNASSA to klo 13 JOULUHARTAUS ja EHTOOLLINEN Kitinkannuksessa Sampsa Kuusamo ja Johanna Koivumaa klo 13 JOULUHARTAUS Kotirannassa klo 14 JOULUHARTAUS Puistolassa Miestenpiiri, Erkki Huuki, Ulla-Maija Karvonen klo RUOKA-AVUN PIKKUJOULU seurakuntatalolla hartaus, joululauluja, glögi- ja piparkakkutarjoilu la klo 14 JOULUAATON SANAJUMALANPALVELUS kirkossa Anne Vihanta, Johanna Koivumaa, Kirkkokuoro, jumalanpalvelusryhmä 2 / Eija ja Jarkko Ylikangas Kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarihaudoilla klo 8-23 MIKAELIN KAPPELIN OVET AUKI hiljentymistä varten su klo 8 JOULUAAMUN MESSU kirkossa Erkki Huuki, Terho Pajukoski, Johanna Koivumaa, Tuula Kauppila, jumalanpalvelusryhmä 3 / Päivi ja Markku Heiniemi ma klo 10 TAPANINPÄIVÄN JUMALANPALVELUS Eskolan rukoushuoneella Sampsa Kuusamo, Terho Pajukoski, Johanna Koivumaa, jumalanpalvelusryhmä 4 / Teija, Terho ja Alma Pajukoski su klo 10 UUDENVUODENPÄIVÄN MESSU kirkossa Sampsa Kuusamo, Hannele Ilola, jumalanpalvelusryhmä 5 / Raija Lyly pe klo 10 LOPPIAISEN MESSU kirkossa JUHLAVUODEN AVAUS: Kannuksen kirkko 200 vuotta Me lapset pienet riennämme nyt Betlehemin seimelle. Valosi, Jeesus, loistaa suo ja jouluriemu meille tuo! Virsi 32:1 SIUNATTUA ADVENTIN JA JOULUN AIKAA! KANNUKSEN SEURAKUNTA SUOMEN EV.LUT.KIRKKO

11 ELOKUVAT ti KANNUS kaupungintalon valtuustosali klo ja klo S- Liput 8

12 Asematie 1 (PL 42) Kannus Puh kannus.kaupunki@kannus.fi Jaetaan talouksiin ja yrityksiin Kannuksessa Kannuksen kaupunginviraston monistamo

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Edessä on sukupolviemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuoden pääteema on Yhdessä. Kaikissa Suomi 100 -juhlavuotta koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 Itsenäisyyspäivän su 6.12. juhlatilaisuudet klo 10.00 klo 11.00- Messu kirkossa Kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarihaudalla Juhlakahvit seurakuntatalolla klo 12.00 Itsenäisyyspäivän

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 11/2016

KAUPUNKITIEDOTE 11/2016 KAUPUNKITIEDOTE 11/2016 Itsenäisyyspäivän ohjelma 6.12.2016 klo 10.00 Sanajumalanpalvelus Kiitos isänmaasta Liturgia ja saarna Anne Vihanta, Kanttori Johanna Koivumaa Kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarihaudoilla

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 3/2016

KAUPUNKITIEDOTE 3/2016 KAUPUNKITIEDOTE 3/2016 AILI DAMMERT öljy- ja akryylimaalauksia Galleria Justuksessa 2. 29.4.2016 Lumikukka Energiat kohtaavat Tervetuloa avajaisiin pe 1.4. klo 14.00! Galleria Justus, Asematie 1, Kannus

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 5/2015

KAUPUNKITIEDOTE 5/2015 KAUPUNKITIEDOTE 5/2015 Heidy Rollandin 1.-30.6.2015 Tervetuloa avajaisiin ma 1.6.2015 klo 18:00 Mmmm, väkeviä teoksia, sanoo Chili-Kettu. Galleria Justus Asematie1, Kannus TAITEIDEN YÖ lauantaina 6.6.

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 9/2017

KAUPUNKI- TIEDOTE 9/2017 KAUPUNKI- TIEDOTE 9/2017 4" 40 %k tie soite Ihminen keskiössä Individen i centrum Senioreiden terveyspiste Lestijokilaakso Kannus, Toholampi, Lestijärvi Toimintamme on suunnattu eläkeläisille. Voit ottaa

Lisätiedot

Kannuksen kirkko 200 vuotta KAUPUNKITIEDOTE 1/2017

Kannuksen kirkko 200 vuotta KAUPUNKITIEDOTE 1/2017 Kannuksen kirkko 200 vuotta KAUPUNKITIEDOTE 1/2017 Vuonna 2016 Maksuttomat neuvontapalvelut yritystoimintasi eri vaiheissa: Yritystuet ja rahoitus teimme töitä yli 70 eri yrityksen kanssa! Yrityskehittäminen

Lisätiedot

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014 1(5) PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN KESÄAJAN 2014 TOIMINTA Tietoja vastaanottojen toiminnasta, toimipisteiden sulkemisista, vuosilomista. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 19.6.14.

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 4/2015

KAUPUNKITIEDOTE 4/2015 KAUPUNKITIEDOTE 4/2015 KANSALAISOPISTON UUDET ALKAVAT KURSSIT Ilmoittaudu p. 044-4745 244 tai heli.makitalo@kannus.fi https://www.opistopalvelut.fi/kannus/ VILLIYRTIT - LÄÄKKEITÄ LUONNOSTA ti 5.5.-2.6.

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2016

KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2016 KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2016 KAUPUNGINVIRASTON PIDETÄÄN SULJETTUNA 4.-29.7.2016 Käytössä ovat seuraavat päivystysnumerot: Kaupungin kiinteistöjen vikailmoitukset voi tehdä kaupungin sähköisen vikailmoituslinkin

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 11/2017

KAUPUNKITIEDOTE 11/2017 KAUPUNKITIEDOTE 11/2017 Suomi100 yhdessä Itsenäisyyspäivän ohjelma 6.12.2017 klo 10 Sanajumalanpalvelus Kiitos isänmaasta Kannuksen kirkossa Liturgia ja saarna Sampsa Kuusamo Kanttori Johanna Koivumaa

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 2/2018

KAUPUNKITIEDOTE 2/2018 KAUPUNKITIEDOTE 2/2018 Kuvia matkan varrelta Galleria Justuksessa 2.3. - 29.3. 2018 Avajaiset pe 2.3. klo 18.00 TERVETULOA! Helena Tuorila ELÄMÄÄ MUISTISAIRAUDEN KANSSA Muistitietotilaisuudet muistisairauteen

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 10/2017

KAUPUNKITIEDOTE 10/2017 KAUPUNKITIEDOTE 10/2017 ELOKUVAT 16.11.2017 KANNUS kaupungintalon valtuustosali TUNTEMATON SOTILAS klo 14.00 ja 18.00 Lippu 15 Ikäraja: -K-16/13 TERVETULOA Soiten Ennakoivat avopalvelut käynnistävät ikääntyvien

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2015

KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2015 KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2015 ELOKUVAT 31.3.2015 KANNUS kaupungintalon valtuustosali klo 18.00 ME ROSVOLAT -K7/4- Lippu 6 Lajityyppi: Komedia, seikkailu, perhe-elokuva, kotimainen Levittäjä: Nordisk Film Ohjaaja:

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 9/2018

KAUPUNKITIEDOTE 9/2018 KAUPUNKITIEDOTE 9/2018 ÄIJÄ-PÄIVÄT KANNUKSESSA 22.9. klo 10-14 Tarjolla monenlaista pärinää ja härpäkettä myös naiset ovat tervetulleita mukaan. Raonhaan teollisuusalueen yritykset omilla ohjelmillaan:

Lisätiedot

PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016

PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016 PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN TOIMINTA KESÄLLÄ 2016 Toimintojen supistaminen, toimipisteiden sulkemiset, henkilöstön vuosilomatietoja. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 29.6.16 Lestijokilaakson

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 3/2018

KAUPUNKITIEDOTE 3/2018 KAUPUNKITIEDOTE 3/2018 UNELMIEN KOULUPIHA TAIDENÄYTTELY GALLERIA JUSTUKSESSA Näyttely kokoaa yhteen esikouluoppilaiden ja ala-astelaisten piirustuksia, maalauksia ja runoja. Astu sisään lapsen ja nuoren

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 10/2018

KAUPUNKI- TIEDOTE 10/2018 KAUPUNKI- TIEDOTE 10/2018 Retrospektiivinen näyttely MINNE MENITTE PÄIVÄT Aune Tokola, Ritva Niemikorpi 3.-31.10.2018 maalauksia, grafiikkaa, veistoksia Avoinna: ma-to klo 9-16, pe 9-15 sekä su 7.10. ja

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 2/2015

KAUPUNKITIEDOTE 2/2015 KAUPUNKITIEDOTE 2/2015 KIRJASTO Zinio sähköinen aikakausilehtipalvelu Anders-kirjastot tarjoavat asiakkailleen lähes 60 englanninkielisen aikakauslehden digitaalista näköislehteä luettavaksi Zinio-lehtipalvelussa.

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 51/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv.

Halsuan kuntatiedote vko 51/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. Kynttiläkiriasto ma 21.12. klo 14-19 Tulukaa tunnelmhan ja toppaahan tv. kiriaston väki Kunnantoimisto suljettu 23.12.2015 3.1.2016 Kuntatiedote ei ilmesty viikoilla 52 ja 53 Rauhallista Joulua ja Menestystä

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Terveysaseman henkilökunta toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Terveysaseman henkilökunta toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta! KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 12/2016 18.12.2016 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin.

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2016 Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa 2016 joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Mennyt vuosi ja tuleva

Lisätiedot

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin.

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2017 Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa 2017 joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Mennyt vuosi ja tuleva joulu

Lisätiedot

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Hyötyjäteasema avoinna perjantaisin syyskuu toukokuu klo 11.30

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2017

KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2017 KAUPUNKI- TIEDOTE 6-7/2017 KAUPUNGINVIRASTO PIDETÄÄN SULJETTUNA 10.-30.7.2017 Käytössä ovat seuraavat päivystysnumerot: Tekninen toimi Kaupungin kiinteistöjen vikailmoitukset tehdään kaupungin sähköisen

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2015 Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2017

KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2017 KAUPUNKI- TIEDOTE 3/2017 Asematie 1, Kannus Avoinna: ma-to 9-16, pe 9-15, su 13-16. Suljettu 14, 16. ja 17.4. KUNTAVAALIT 2017 Varsinainen vaalitoimitus on su 9.4.2017 klo 9.00-20.00, Kannuksen kaupunginvirastolla,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 JUMALANPALVELUKSET Su 30.11.2014 klo 10 Adventin messu Lammin kirkossa klo 18 Adventtihartaus Evolla Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä (opastus Evokeskukselta)

Lisätiedot

Adventin- ja joulunaika

Adventin- ja joulunaika Adventin- ja joulunaika 2013 Kirkkonummen suomalainen seurakunta Hartaudet ja jumalanpalvelukset Su 1.12. klo 10 Hoosianna! 1. adventtisunnuntain messu Nuorisokuoro Merituuli Su 1.12. klo 18 Hoosianna!

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 2/2017

KAUPUNKITIEDOTE 2/2017 KAUPUNKITIEDOTE 2/2017 Kirkko 200 vuotta valokuvanäyttely Galleria Justus 2.3. 31.3.2017 Avajaiset su 5.3. klo 12.00 Näyttelyn avaus Teija Pajukoski Musiikkia KK-Ensemble Vapaa sana Kirkon pienoismalli

Lisätiedot

su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti

su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2015 KALLAVEDEN KIRKKO (Rauhalahdentie 21) su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 2 JUMALAN- PALVELUKSET JUMALANPALVELUKSET su 29.11. klo 10 klo 18 su 6.12. klo 11 su 13.12. klo 10 su 20.12. klo 10 to 24.12. klo 14 klo 15.30 klo 16.30 pe

Lisätiedot

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE

LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE LUMON KIRJASTON UUTISKIRJE JOULUKUU 2015 LAPIN LUMO SATUNURKAN TALVINEN AISTITILA Avajaiset ti 1.12. klo 9-16 (glögiä, mehua, pipareita, tunnelmaa) Lapin LUMOn satutuokiot aamuisin klo 9 ke 9.12, to 10.12.

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 5/2017

KAUPUNKITIEDOTE 5/2017 KAUPUNKITIEDOTE 5/2017 ESKOLAN PIKKURATAVAELLUS 9.-10.6.2017 Reittivaihtoehdot: PIKKURATAVAELLUS Eskolasta Sieviin, Saariveden kämpälle järven rannalle Reitin pituus 40 km, kesto 6-8 h Perillä odottaa

Lisätiedot

TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN

TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN Kannen Tuomiokirkon kuva: Hannu Korhonen Muut kuvat: Pixabay ja Kirkon kuvapankki TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN 2.12. 1. Adventtisunnuntai klo 10 Messu, Tuomiokirkon kamarikuoro

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ 1 (5) n kokous Aika Maanantai 22.1. klo 21.16-21.48 Talouspäällikön haastattelut 18.20-20.24, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Soiten sulkusuunnitelma 2017 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Pääterveysaseman kaksi (2) tiimiä 27.02. 03.03.17 suljettu Koivuhaan vastaanotto 10.04.

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ (9)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ (9) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ 1 (9) 9.1. n kokous Aika maanantai 9.1. klo 18.45 19.45 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi,

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: Älkää

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Soiten sulkusuunnitelma 2017 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Pääterveysaseman kaksi (2) tiimiä 27.02. 03.03.17 suljettu Koivuhaan vastaanotto 10.04.

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi.

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi. Jäsentiedote 11.10.2010 Iloiset syksyn toivotukset jäsenistöllemme! Vaikka viimeiset lehdet putoilevatkin jo puista, ei yhdistyksemme siirry talviunille. Porhallamme iloisesti kohti joulua ja syksyn ja

Lisätiedot

Adventin- ja joulunaika

Adventin- ja joulunaika Adventin- ja joulunaika 2012 Kirkkonummen suomalainen seurakunta Hartaudet ja jumalanpalvelukset Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1 Su 2.12. klo 10 Hoosianna! 1. adventtisunnuntain messu

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 1/2019

KAUPUNKITIEDOTE 1/2019 KAUPUNKITIEDOTE 1/2019 Arveluttaako sähköinen asiointi? Tartu digiin! Tule Tartu digiin -kiertueelle tutustumaan erilaisiin sähköisiin palveluihin ja tapaamaan alueesi palveluntuottajia! Tarjoamme maksutta

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 14.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 24.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2017 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelma

Juhlaviikon ohjelma Päivitetty 18.9.2018 Juhlaviikon ohjelma 24. 30.9.2018 Ma 24.9.2018 - Vesirieha 3 4-vuotiaille uimahallilla tasatunnein klo 16.00 18.00. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. - Elokuvailta Nuorisovintillä

Lisätiedot

Itsenäisyyspäiväjuhla ke Lestin koululla

Itsenäisyyspäiväjuhla ke Lestin koululla Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Itsenäisyyspäiväjuhla ke 6.12.2017 Lestin koululla Klo 10.00

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa

Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa Työttömyyden rakenne ja kehitys tilastojen valossa Työllisyysseminaari.4. Kaustinen Veteli Kaustisen sk Toholampi Halsua Lestijärvi Keski-Pohjanmaa Kokkola Kokkolan sk Kannus Perho Työttömyys Keski-Pohjanmaalla

Lisätiedot

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Terveyspalvelut Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Sisältö 1. Suomen terveydenhuolto 2. Terveys 3. Terveyskeskus 4. Keskussairaala 5. Eksote (Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri) 6. Hoitoon hakeutuminen

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 1/2016

KAUPUNKITIEDOTE 1/2016 KAUPUNKITIEDOTE 1/2016 AINUTLAATUISET Auringonkukkakodin ja Ryhmäkoti Ritarinkannuksen asukkaiden töitä GALLERIA JUSTUKSESSA Avajaiset torstaina 4.2.2016 klo 13 Tervetuloa! 4. 29.2.2016 Avoinna viraston

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven asemakaavan laajennuksen

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. Avoimia ovia: Piilolan päiväkoti, Äänekoski Kansalaisopisto, Äänekoski klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen

Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. Avoimia ovia: Piilolan päiväkoti, Äänekoski Kansalaisopisto, Äänekoski klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen Juhlaviikon ohjelmia Maanantai 19.9. - lasten töiden näyttelyn avajaiset klo 14-18 Nuorisotila Sumppu, Sumiainen klo 15-18.45 Nuorisotiedotuspiste Nurkkeli, Äänekoski Näyttelyitä: klo 12-19, vapaa pääsy

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 12/2017

KAUPUNKITIEDOTE 12/2017 KAUPUNKITIEDOTE 12/2017 Koulutaulujen näyttely Galleria Justuksessa Koulutaulut ovat olleet merkittävä osa koulun historiaa ja toimineet opetusvälineenä aivan 1900-luvun loppupuolelle saakka. Tammikuun

Lisätiedot

KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS. Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi. Toimintaamme tukee:

KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS. Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi. Toimintaamme tukee: KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi Toimintaamme tukee: TERVETULOA Omaishoivakeskukseen Kaarlelankatu 22, 67100 Kokkola puh. (06) 8226 725

Lisätiedot

Peruspalveluliikelaitos JYTA Hallinto ja palvelutuotanto

Peruspalveluliikelaitos JYTA Hallinto ja palvelutuotanto Peruspalveluliikelaitos JYTA Hallinto ja palvelutuotanto 09.02.2016 Peruspalvelujohtaja Tarja Oikarinen-Nybacka 1 Peruspalveluliikelaitos JYTA Hallinto PERUSPALVELULAUTAKUNTA (1-2 jäsentä/kunta) YHTYMÄVALTUUSTO

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA A DV E N T T I - JA J O U LU N A I K A

LAMMIN SEURAKUNTA A DV E N T T I - JA J O U LU N A I K A LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI- JA JOULUNAIKA 2017 2 JUMALAN- PALVELUKSET su 3.12. klo 10 klo 18 Adventin messu Adventtihartaus Evolla, Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä Opastus Evokeskukselta (Saarelantie 1)

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (6) 22.05. n kokous Aika maanantai 22.05. kirkkoneuvoston alkoi klo 19.30. Paikka Seurakuntatalo nuorisotila, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

Jumalanpalvelukset. Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017

Jumalanpalvelukset. Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017 Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017 Jumalanpalvelukset 26.11. Messu - Oriveden kirkko klo 10 Messu - Eräjärven kirkko klo 13 Messu - Juupajoen kirkko klo 10 Sanajp

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Pihlajalinna Oy tuottaa juupa jokelaisille 1.1.2014 alkaen perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut lukuun ottamatta Juupajoen kunnan

Lisätiedot

Liittymiskaavake löytyy tämän asiakirjan lopusta sekä Kiurunetistä: Henkilöstöasiat -> Henkilökuntayhdistys -> Henkilökuntayhdistyksen asiakirjat

Liittymiskaavake löytyy tämän asiakirjan lopusta sekä Kiurunetistä: Henkilöstöasiat -> Henkilökuntayhdistys -> Henkilökuntayhdistyksen asiakirjat HENKILÖKUNTAYHDISTYS Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymän henkilökuntayhdistys on perustettu huolehtimaan henkilökunnan virkistys-, vapaa-ajan ja harrastustoiminnan järjestämisestä.

Lisätiedot

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012

Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012 Sosiaali- ja terveyslautakunta 326 17.10.2012 Muutokset ja toiminnan rajaukset sosiaali- ja terveystoimialan palvelupisteissä loppuvuonna 2012 STLTK 326 1. Maakunnallinen sijaispalveluyksikkö Maakunnallinen

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 8/2018

KAUPUNKITIEDOTE 8/2018 KAUPUNKITIEDOTE 8/2018 Lämmin kesä liikutti väkeä Jucca&Palmut olivat yksi menneen kesän uusi musiikkikokoonpano, jonka korkeatasoinen esiintyminen sykähdytti kuulijat. Kannuksen kesässä on ollut paljon

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KUULUTUS TIESUUNNITELMAN NÄHTÄVILLÄ OLOSTA LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KUULUTUS TIESUUNNITELMAN NÄHTÄVILLÄ OLOSTA LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunnanvaltuusto on hyväksynyt 25.1.2018 6 Lestijärven ranta-asemakaavalaajennuksen koskien tiloja Muikkuranta 4:19; 7

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI ERITYISLIIKUNNAN KALENTERI VUODELLE 2019-2020 KEURUULLA LIIKUNTATOIMI MA klo 8.30-9.30 Seipon omatoiminen kuntosaliryhmä (20 ) klo 9.00-11.00 Kehitysvammaisten liikunta, uimahalli

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015

Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889 111 lestijaven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015 KIRJASTO - Kirjaston

Lisätiedot

8 Keski-Pohjanmaa. 8.1 Kuntatyypit ja kulttuuripalvelujen sijainti

8 Keski-Pohjanmaa. 8.1 Kuntatyypit ja kulttuuripalvelujen sijainti Kulttuuria kartalla 8 Keski-Pohjanmaa 8.1 Kuntatyypit ja kulttuuripalvelujen sijainti Taulukko 8.1. KESKI-POHJANMAA Kuntien lukumäärä Kaupunkimaiset: 3 kpl Taajaan asutut: 1 kpl Maaseutumaiset: 6 kpl Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa

Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa Alue Asukasluku 31.12 2011 Kokkola 46 585 Keski-Pohjanmaa 68 484 Välimatkat 109 km maakunnan sisällä Kokkolasta Vaasaan 124 km Vaasan kaupunki

Lisätiedot

Poimintoja alkavista kursseista joissa vielä tilaa.

Poimintoja alkavista kursseista joissa vielä tilaa. Poimintoja 17.4.-19.5.18 alkavista kursseista joissa vielä tilaa. Kielet Alkaa Päättyy Numero Kurssin nimi Tunnit Päivä ja kello 25.4.18 16.5.18 6714 RANSKAN KEVYT KEVÄTKERTAUS 12 ke 1.3-13. Sampola, 8

Lisätiedot

PAJAN JÄSENTEN MATKAKORVAUKSET 2013

PAJAN JÄSENTEN MATKAKORVAUKSET 2013 Kokousaika Maanantaina 25.11.2013 kello 16.00 Kokouspaikka vanha pappila, Rovastintie 3 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS JOULUN AIKA DIAKONIASSA YHTEISVASTUU 2014 PAJAN JÄSENTEN MATKAKORVAUKSET 2013 KEVÄT

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Osa Keravan kaupungin palveluista toimii poikkeavilla aukioloajoilla kesällä 2019. Periaatteena on, että asiakaspalvelu hoidetaan päivystysjärjestelmin

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KIRJASTO Kirjaston aukiolo: ma 13.00 19.00 ma 5.12. SULJETTU

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (7) 13.11. n kokous Aika Maanatai 13.11. klo 19.00 20.29 Paikka Seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki 1 Sisällysluettelo Suvivirsi...3 Seurakunta verkossa.4 Tervetuloa kirkkoon jumalanpalvelukset.5 Retkiä, seuraa, soppaa.6 Konsertteja.8 Lasten kesäkurssit ja retki..12 Apua ja tukea elämään...12 Anna palautetta

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk)

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk) TOHOLAMMIN KUNNAN TOIMIELIMET JA JÄSENET / EDUSTAJAT KUNTAYHTYMIEN YM. TOIMIELIMISSÄ 2013 2016 TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016 Harju Ulla-Riitta (sdp) II vpj. Hirvikoski Ville (kesk) Hylkilä Marja

Lisätiedot

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Palvelupisteiden poikkeavat aukioloajat vuonna 2018 Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta Kokkola Koivuhaan vastaanotto 03.04. 06.04.18 suljettu 25.06. 27.07.18 suljettu

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 48/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv.

Halsuan kuntatiedote vko 48/2015 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. Hyvä juhlavieras, mikäli haluat muistaa meitä juhlaviikollamme, voit osoittaa lahjoituksesi oppilaskunnan tilille FI3850330340011444 tai tehdä lahjoituksen vieraillessasi tapahtumissamme. Halsuan yhtenäiskoulun

Lisätiedot