RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA KLO 12-14

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA 13.3.2009 KLO 12-14"

Transkriptio

1 RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA KLO Tarjolla Safaritalon lohikeittoa 200:lle ensimmäiselle osoitteessa Rahvontie 4 (alkaen klo 12) Arvontaa kävijöiden kesken, palkintona alueen yritysten lahjoittamia tuotteita Tapahtuman järjestävät: Kalajoen kaupunki ja Rahvon teollisuusalueen yritykset

2 Avoimet ovet seuraavissa yrityksissä pe klo 12 14: FERRAL COMPONENTS OY, Valulantie 1 RAHJA CRANES OY, Rahvontie 1 STEEL-KAMET OY, Rahvontie 20 HAVATOR/KULJETUS PRIUSKA OY, Rahvontie 31 AUTOMAALAUS J. HIMANKA, Rahvontie 53 RAKENNUS HOLLARI OY, Rahvontie 55 JALO-SÄHKÖ KY, Takojantie 35 KALAJOEN TEOLLISUUSRAKENNE OY, Alaymmyrkäisentie 16 JÄTEHUOLTO P. PÄÄKKÖNEN OY, Ouluntie 217 Tästä lehtisestä löydät lisätietoa Rahvon alueella toimivista yrityksistä, yritysten tuotteista ja palveluista, henkilöstöstä, ammateista ja harjoittelupaikkojen/kesätyöpaikkojen tarjoajista.

3 YRITYSESITTELYT FERRAL COMPONENTS Oy Valulantie 1, Kalajoki (08) , (08) Ferral Group on kansainvälinen tavarantoimittaja ja sopimusvalmistaja useille eri teollisuuden aloille. Ferralilla on asiakkaanaan konepajateollisuuden yrityksiä sekä alan tukkuliikkeitä kotimaan lisäksi yli 20 maassa Länsi- ja Itä- Euroopan alueella. Yritys tuo maahan raaka-aineita ja komponentteja useista Aasian ja Itä-Euroopan maista. Ferral Components Oy valmistaa teräs- ja alumiinilaippoja sekä erilaisia komponentteja ja vaativia koneenosia konepajateollisuuden käyttöön. Yrityksen valmistusprosessi käsittää mm. poltto- ja plasmaleikkausta, manuaali- ja robottihitsausta, vaativaa koneistusta CNC-ohjatuilla sorveilla ja koneistuskeskuksilla. Henkilöstöä on Kalajoen tehtaalla noin 55 ja Kruunupyyssä noin 30, lisäksi Vaasassa on markkinoinnin toimisto. Yrityksen henkilöstö on ammateiltaan eri metallialan ammattilaisia, hitsaajia, koneistajia, varastotyöntekijöitä, toimistotyöntekijöitä ja myyjiä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: tarjotaan paikkoja suhdannetilanteesta riippuen. Yhteydenotot: Markku Nikupaavo puh ,

4 RAHJA CRANES OY Rahvontie 1, Kalajoki Puh juho.rahja rahjacranes.fi Rahja Cranes Oy (ent. Nosturipalvelu S. Rahja Ky) on toiminut Kalajoella vuodesta 1978 lähtien tarjoten nostopalveluja. Yritys tarjoaa ajanmukaista, turvallista ja asiakkaan tarpeet huomioonottavaa nostopalvelua koko Suomen alueelle. Toiminnan keskipisteitä ovat työturvallisuus ja ympäristön huomioon ottaminen. Yrityksen päätoimiala on nostopalveluiden tarjoaminen, mutta toimintaan kuuluu myös erilaiset asennuspalvelut yhteistyöyritysten kanssa sekä nostureiden huolto- ja korjaustoiminta. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet, teollisuus, yksityiset rakentajat ja maatalous. Yritys on on myynyt nostureita mm. Intiaan ja Venäjälle. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 3 6, ammattina ajoneuvonosturin kuljettaja. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomen, pääsääntöisesti kuitenkin Pohjois-Pohjanmaan alueella. Yrityksen toimisto sijaitsee Espoossa, Rahvon toimitiloissa suoritetaan kaluston huollot. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: tilanteen mukaan on mahdollisuus järjestää harjoittelupaikkoja.

5 STEEL-KAMET OY Rahvontie 20, Kalajoki Puh (08) , Fax: (08) info(at)steelkamet.com Steel-Kamet Oy on Pohjoismaiden johtava betonivalmistuksen järjestelmien kehittäjä, suunnittelija ja toteuttaja. Steel-Kamet Oy on kansainvälinen organisaatio, jonka toimittaa tuotteitaan kaikille maapallon mantereille. Asiakkaita löytyy voimalaitos-, kaasu- ja öljykenttien työmaista aina pientalorakentamiseen asti. Yritys toimittaa asiakkailleen betonitehtaiden sekä materiaalinkäsittelyn järjestelmien suunnittelua, valmistusta, projektijohtamista, laiteasennuksia, laitteiden kuljetusta ja muuta alan konsultointia. Valikoimaan kuuluvat mm. betonitehtaat, hihna- ja ruuvikuljettimet, lämmitysjärjestelmät, sekoittimet, siilot, suodattimet, sähköistys ja prosessiautomaatio. Yrityksen asiantunteva ja kokenut henkilöstö antaa käyttäjäkoulutuksen ja varmistaa jokaisen toimitetun tuotantoprosessin toiminnan luotettavuuden. Kattava 150 henkilön toimitusketju tietokoneistetusta suunnittelusta valmistukseen, asennuksiin, huoltoon ja kunnossapitoon asiakkaiden käytössä. Henkilöstöä keskimäärin 75. Steel-Kamet Oy:n henkilökunta koostuu erilaisista metalli- ja koneenrakennusalan ammattilaisista. Steel-Kamet Oy:ssä on töissä ammattikoulusta, teknisistä oppilaitoksista sekä yliopistoista valmistuneita henkilöitä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Steel-Kamet Oy:ssä on yleensä 2-4 harjoittelijaa töissä. Harjoittelupaikoista voi kysyä suoraan yrityksestä.

6 HAVATOR OY, KULJETUS PRIUSKA OY Rahvontie 31, Kalajoki Puh , fax: Kuljetus Priuska Oy:n päätoimialana ovat erilaiset teollisuuden erikoiskuljetukset. Emokonserni Havator Group on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia, satamanosturipalveluita ja teollisuuden teräsrakenteiden toimituksia tarjoava konserni. Havator Cranes vastaa nosturipalveluista, Havator Transport on erikoisraskaiden kuljetusten osaaja, Havator Montage on keskittynyt elementtiasennuksiin, Polar Lift on erikoistunut satamanosturipalveluihin ja Havator Industry vastaa teräsrakenteiden toimittamisesta teollisuudelle. Lisäksi henkilönostimet ovat tärkeä osa konsernin tarjoamia palveluita. Kuljetus Priuskan asiakaskuntaan kuuluu eri alojen teollisuutta, joita tuottavat teräs-, betoni-, energia- ja tuulivoimateollisuus sekä lisäksi haalaustyöt. Emokonsernin asiakkaat löytyvät pääasiassa raskaasta teollisuudesta. Havator Group toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernilla on yli 30 toimipistettä em. maissa. Varsinaista tuontia perinteisessä mielessä harjoittaa ainoastaan Havator Industry, joka vastaa teräsrakenteiden toimittamisesta teollisuudelle Pohjoismaissa. Kuljetus Priuskalla on noin 50 työntekijää. Koko emokonsernin palveluksessa on yli 560 työntekijää. Ammatteja yrityksessä ovat autonkuljettaja, nosturinkuljettaja, asentaja, mekaanikko, työnjohtaja.

7 AUTOMAALAUS J. HIMANKA Rahvontie 53, Kalajoki Puh Automaalaus J. Himanka on erikoistunut henkilöautojen, pakettiautojen ja kuorma-autojen maalauksiin, peltikorjauksiin, ruostesuojauksiin, muovikorjauksiin, alustanpesuihin jne. Asiakkaita ovat yksityiset moottoriajoneuvojen omistajat, yritykset ja vakuutusyhtiöt. Työllistää yrittäjän kokopäivätoimisesti. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: ei tarjolla.

8 RAKENNUSHOLLARI OY Rahvontie 55, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Rakennushollari Oy:n toimialana on yleiset rakennusalan työt. Yritys vastaa lähinnä asuntojen rakentamisesta. Asiakaskunta koostuu kaupungeista, kunnista, yrityksistä, yksityisistä ja yhdistyksistä. Rakennushollari Oy työllistää keskimäärin 30 työntekijää, jotka ovat ammateiltaan rakennusapu-, rakennus- ja kirvesmiehiä sekä insinöörejä ja rakennusmestareita. Yrityksen työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Kalajoen, Oulun ja Vaasan alueilla. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Rakennushollari Oy tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja. JALO-SÄHKÖ KY Takojantie 35 Kalajoen toimipiste: (08) , fax (08) Jalo-Sähkö Ky on vuonna 1988 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa sähköasennuspalveluja. Asiakkaat koostuvat pääosin erikokoisista betoni- ja maansiirtoalan yrityksistä sekä sahateollisuudesta. Päämarkkina-alue on Suomi. Henkilöstöä yrityksessä on keskimäärin 6, ammatteja esim. sähköasentaja, insinööri. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Jalo-Sähkö Ky tarjoaa vuosittain kesätyöpaikkoja lähinnä ammattikorkeakoululaisille.

9 KALAJOEN TEOLLISUUSRAKENNE OY Alaymmyrkäisentie 16/PL 67, Kalajoki Puh. (08) Fax (08) Kalajoen Teollisuusrakenne Oy valmistaa mm. kevyen liikenteen siltoja, teollisuuden ja rakennusten teräsrakenteita, varastohalleja, muototeräksiä, hitsattuja levyrakenteita sekä tarjoaa suunnittelua. Muita alan töitä ovat esim. purku- ja asennustyöt, pellitykset, trukinpiikkien hitsaukset ja testaukset sekä erilaiset alihankintatyöt. Palveluita myös muotorautojen katkaisu asiakkaan mittojen mukaan, polttoleikkaus, taivutus, hitsauskorjaukset ja kokoonpanot. Kopiointipalvelu A0 - A4. Yrityksen asiakkaina on mm. terästeollisuus ja rakennusteollisuus. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 25, henkilöstöön kuuluu metallialan ammattilaisia ja insinöörejä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Kalajoella, Raahessa, Kokkolassa ja Oulussa. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Teollisuusrakenne tarjoaa harjoittelupaikkoja jatkuvasti ja kesän ajaksi palkataan muutama kesätyöntekijä.

10 JÄTEHUOLTO P. PÄÄKKÖNEN OY Ouluntie 217, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Jätehuolto P. Pääkkönen Oy on perustettu vuonna Yrityksen palveluihin kuuluu ympäristölogistiikka, jätteiden hyötykäyttö, ongelmajätehuolto, jätteiden käsittely, lietehuolto, nesteiden kuljetukset, kuivaimuri esim. talojen eristeet, tekninen puhtaanapito, romuautojen vastaanotto ja rekisteristä poistot, kierrätysmateriaalien tuotteistaminen, kappale- ja irtotavaran kotimaankuljetukset, teiden kunnossapito, pysäköinti-, levähdys- ja viheralueiden hoito ja puhtaanapito, yhdyskuntatekniset konepalvelut, traktori- ja koneurakointi, betonin siirtokuljetukset, maarakennus sekä siirtokuormaus- ja lajitteluterminaali. Siirtokuormaus-lajitteluterminaali on avoinna arkisin ma , ti-to , pe Asiakaskuntaan kuuluu kalajokisia ja valtakunnallisia yrityksiä, kaupungin toimipisteitä, paikallinen maatalous ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksellä on vahva halu palvella asiakkaita, yrityksiä, matkailua ja yksityisiä kansalaisia. Periaatteena kestävä kehitys. Laatujärjestelmä SFS-EN ISO 9001:2000, ympäristöstandardi SFS-EN ISO 14001:2004, uusinta-auditointi keväällä 2008 Valtakunnallinen ympäristödiplomi vuosina 2000 ja 2008 Henkilöstöä 18+2, ammatteja mm. kuorma-auton kuljettaja, ympäristöhoitoalan osaaja, metalliartesaani, koneenkuljettaja, pintakäsittelijä, raskaskoneasentaja, huoltoteknikko, toimistotyöntekijä sekä sosionomi. Yrityksen henkilökuntaa on oppisopimuskoulutuksessa, suoritetaan logistiikan perustutkinto Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Jätehuolto P. Pääkkönen Oy on tarjonnut kesätyöpaikkoja nuorille jo kymmeninä vuosina.

11 T & A MÄMMELÄ OY Linkkitie 35, Kalajoki , T&A Mämmelä Oy on perustettu vuonna 1998 palvelemaan asiakkaita ympäristötekniikan toimialalla. Yhtiön henkilökunnan vuosikymmenten kokemus ja sadat toteutetut kohteet takaavat vahvan pohjan osaamiselle. Yrityksen käytössä on myös eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden laaja kokemus. Yritys valmistaa bioroottoreita, porrasvälppiä ja tehdasvalmisteisia jätevedenpuhdistamoita sekä suorittaa niiden saneerauksia kokonais- ja koneistourakoina. Yritys tuo maahan saksalaisia IFU-hienokuplailmaisimia. Yritys suunnittelee, toteuttaa ja asentaa nostettavia ilmastusjärjestelmiä mm. paperi- ja puumassateollisuuden tarpeisiin kokonaistoimituksina sekä toteuttaa esimerkiksi runkoputkistojen mitoituksia ja asennuksia. Yrityksen asiakkaina ovat pääsääntöisesti ympäristötekniikan toimialalla toimivat yhtiöt. T&A Mämmelä Oy työllistää keskimäärin 20 henkilöä, jotka ovat ammateiltaan suunnittelijoita, insinöörejä, asentajia, metallialan ammattilaisia.

12 KALAJOEN TEOLLISUUSERISTYS OY Veten-Ollintie 6, Kalajoki Puh , Fax: (08) Kalajoen Teollisuuseristys Oy on putkisto-, säiliö- ja laite-eristyksiin erikoistunut vuonna 1995 perustettu yritys. Toimintaan kuuluu mm. lvi-eristykset, rakennuspeltityöt sekä asbestipurkutyöt. Asiakaskuntaan kuuluvat kunnat, kaupungit, metalliteollisuus, rakennusliikkeet sekä putkiliikkeet. Vientiä Ruotsiin. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 14 20, ammatteja esim. peltiseppä, eristäjä, asentaja. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Teollisuuseristys Oy tarjoaa nuorille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja. Kesän 2009 työpaikat on jo täytetty.

13 OY FINN-MARIN LTD Takojantie 46, Kalajoki Puh , Fax Oy Finn-Marin Ltd on Grandezza- ja Finnmaster -veneitä valmistava yritys. Eri venemalleja on tällä hetkellä kuusitoista. Tuotannossa huomioidaan viimeisimmät ympäristönormit. Laadun ja turvallisuuden takeena on CE hyväksyntä. Yrityksen tuotannosta 30 % kohdistuu kotimaan markkinoille ja 70 % kansainvälisille markkinoille, esim. Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Grönlantiin, Iso- Britanniaan, Irlantiin, Sveitsiin, Saksaan, Kreikkaan, Ukrainaan, Venäjälle sekä Baltian maihin. Em. maista löytyy yrityksen jälleenmyyjiä. Henkilöstöä on keskimäärin 110 henkilöä, ammatteja esim. veneenrakentaja (laminoitsija, lasikuituleikkaaja, vaiheasentaja, viimeistelijä), varastotyöntekijä, ostaja, myyntipäällikkö, myyntisihteeri, talouspäällikkö, palkanlaskija, tuotantopäällikkö, työnjohtaja, tuotekehitysinsinööri. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kokkolassa, tuotantolaitokset Kokkolassa ja Kalajoella. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Finn-Marinilla ei ole tällä hetkellä tarjota kesätyö- tai harjoittelupaikkoja.

14 KULJETUSLIIKE ANTTI SIIPOLA OY Rahvontie 3, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Kuljetusliike Antti Siipola Oy harjoittaa tieliikenteen tavarankuljetusta. Asiakkaita ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tuotteita valmistavat yritykset sekä kaupan- ja teollisuuden yritykset. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 10 15, ammatteja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja raskaankaluston autonasentaja. JUSWELL OY Juswell Oy tarjoaa erikoiskuljetuksen liikenteenohjauspalvelut, hinauspalvelun, kuljetusluvat sekä reittiselvitykset yrityksille. Toimialaan kuuluu myös kuljettajien vuokraus toisille kuljetusyrityksille. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 4, työntekijät ovat käyneet erikoiskuljetuksen liikenteenohjauskoulutuksen. Yrityksen toiminta-alueena on Pohjoismaat, Eurooppa ja Venäjä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: ei tarjolla.

15 KULJETUSLIIKE ESA RUHKALA & K:NIT Reijo Ruhkala, puh , Mauri Saarela , fax (08) , Takojantie 5 Kuljetusliike Esa Ruhkala & K:nit toimialana on puutavaran kuljetus. Yrityksellä on käytössä viisi nykyaikaista puutavara-autoa. Yritys on toiminut yli 40 vuotta. Tunnustuksena asiakaslähtöisestä palvelusta Kuljetusliike Esa Ruhkala & K:nit valittiin vuoden QTeam -yrittäjäksi Yrityksen asiakkaita ovat mm. Stora Enso, Junnikkala Oy ja Metsähallitus. Toiminta-alueena on Oulun lääni ja Länsi-Suomen läänin pohjoisosa. Yritys työllistää 11 henkilöä. Ajoneuvonkuljettajan ammattiin tarvitaan tänä päivänä alan ammattikoulutus ja useita kursseja. KALAJOEN LATTIA JA SISUSTUS OY Rahvontie 56 Puh , fax: (08) Kalajoen Lattia ja Sisustus Oy tarjoaa julkisivujen maalausta sekä sisä- että ulkopinnoille, rappauksia, tasoitetöitä, laattatöitä ja mattotöitä. Asiakkaat ovat pääasiassa rakennusliikkeitä, mutta myös yksityisiä asunnonomistajia. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 8, ammatteja esim. maalari, mattomies, laattamies. Yrityksen työkohteet sijaitsevat 150 km säteellä Kalajoesta. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Lattia ja Sisustus Oy tarjoaa kesätyöpaikkoja.

16 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUS Kalajoen yrityspalvelukeskus tarjoaa asiakkailleen neuvontapalveluja ja toimitilaratkaisuja yritystoiminnan eri vaiheissa. Yrityspalvelukeskuksen toimintaan kuuluu myös hankeneuvontapalvelut sekä tiedon välittäminen yritystoiminnalle suunnatuista hankkeista ja koulutuksista. Yrityspalvelukeskuksen henkilöstö avustaa asiakkaitaan yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, kansainvälistymiseen, omistajan-/sukupolvenvaihdokseen ja toimitiloihin liittyvissä kysymyksissä. Osa palveluista voidaan tuottaa itse, osa niistä hankitaan yrityspalvelukeskuksen laajasta yhteistyökumppaneiden verkostosta. Kalajoen yrityspalvelukeskus sijaitsee kaupungintaloa vastapäätä olevan virastotalon toisessa kerroksessa. Samassa rakennuksessa toimii myös Kalajoen työ- ja elinkeinotoimisto (ent. työvoimatoimisto). Yhteystiedot Kalajoen yrityspalvelukeskus Kalajoentie 5 =>yrityspalvelukeskus Kalajoki puh elinkeinojohtaja Miia Himanka hanke- ja yritysasiamies Saila Kukkonen turkistalousneuvoja Hanna Valo lähivalmentaja Henna Väätäinen (yrityshautomo) hankesihteeri Lea Mattila toimistosihteeri Anja Tilvis TOIMITILOJA JA TONTTEJA KALAJOELLA Toimitiloja Tiedossamme olevat vuokralla tai myynnissä olevat toimitilat Kalajoella löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta => yrityspalvelukeskus => toimitilarekisteri. Jos sinulla on vapaata toimitilaa vuokrattavaksi tai myytäväksi, voit ilmoittaa niistä maksutta kaupungin internet-sivuilla. Yhteyshenkilö Anja Tilvis. Tontteja Meinalan teollisuusalueelle on kaavoitettu 22 uutta teollisuustonttia, joista kolmeen voidaan osoittaa myös toiminnan mukaista myymälätilaa. Meinalan alueella on myös liikerakennusten korttelialue, johon on mahdollista sijoittaa mm. paljon tilaa vaativaa erikoistavarakauppaa, liikenneasema ja toimistotiloja. Muutamia teollisuustontteja on vielä vapaana myös Rahvon teollisuusalueella. Yhteyshenkilöitä Antti Lastikka, puh ja Esa Juola, puh

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 3/2014

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 3/2014 1 Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 3/2014 Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Loma-asuntomessut Kalajoella on paikallisille yrityksille monien mahdollisuuksien paikka Elinkeinostrategian työstäminen

Lisätiedot

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 5/2014

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 5/2014 1 Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 5/2014 Nice Run 2013 / Kuva: Ravintola Dyyni Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Yritystukien ajankohtaistiedote Muotoilua kauppoihin perjantai 19.9.2014

Lisätiedot

YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012

YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012 Yrittäjätiedote 4/2012 1 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUKSEN YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012 Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Koulutukset Yhteystiedot Täytä yritystietosi Kauppakamarin portaaliin Grüne Woche

Lisätiedot

Suuntautumisseminaari Stadiassa 11.10.2007

Suuntautumisseminaari Stadiassa 11.10.2007 Suuntautumisseminaari Stadiassa 11.10.2007 Rakennesuunnittelutoimisto työpaikkana 1 Mitä on rakennesuunnittelijan työ? Rakennuksen tulee kestää sille kohdistuvat kuormat ja ympäristörasitukset koko rakenteen

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

NORMEK VUOSIKATSAUS 2 013

NORMEK VUOSIKATSAUS 2 013 NORMEK VUOSIKATSAUS 2 013 1.1. 31.12.2013 TOIMITUSJOHTAJALTA Energia- ja kaivosteollisuuden investoinnit aikaansaivat merkittäviä projekteja konsernillemme 2013 aikana. 2 TOIMINTAYMPÄRISTÖ VUONNA 2013

Lisätiedot

NUORET RAKSALLE. Rakennusalan esittely Pirkanmaa 2012. Rakennusteollisuus RT ry Harri Kaipio, 25.1.2012

NUORET RAKSALLE. Rakennusalan esittely Pirkanmaa 2012. Rakennusteollisuus RT ry Harri Kaipio, 25.1.2012 NUORET RAKSALLE Rakennusalan esittely Pirkanmaa 2012 Rakennusteollisuus RT ry Harri Kaipio, 25.1.2012 Rakentamista on kaikkialla Yksi ala Rakennusalan ammatit Kirvesmies Muurari Elementtiasentaja LVI-asentaja

Lisätiedot

Masor Works Masor Works

Masor Works Masor Works Luotettava kumppanisi teollisuuden asennus- ja kunnossapitotöihin Masor Works Masor Works Palvelemme niin suuria kunnallisia konserneja kuin pieniä yksityisiä yrityksiä aina samalla tehokkuudella ja palveluasenteella.

Lisätiedot

YRITYSINFO KIERRÄTYSLIIKETOIMINTA KONSERNITIEDOT

YRITYSINFO KIERRÄTYSLIIKETOIMINTA KONSERNITIEDOT PÄÄSIVU YRITYSINFO KIERRÄTYSLIIKETOIMINTA KONSERNITIEDOT Osaamisen taustalla liki 100 vuoden kokemus 1914 Viipurissa Donuard Kuschakoff perusti Karjalan Lumppu- ja Romuliikkeen 1948 Pariisin rauhansopimus:

Lisätiedot

Kustannustehokas hankintaosastosi. Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki

Kustannustehokas hankintaosastosi. Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki Kustannustehokas hankintaosastosi Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki Nikolai Sourcing Hankinta- ja logistiikkaratkaisuja ja vastuullisuuden hankintapalveluita teollisuudelle

Lisätiedot

Suomi English Русский

Suomi English Русский Suomi English Русский Nurmiselle kuljetettavan tuotteen koko tai määränpään kaukaisuus eivät ole ongelma. Kaikki logistiikka-alan palvelut yhdeltä tiskiltä Nurminen Logistics tarjoaa asiakkailleen kaikki

Lisätiedot

Process Industry. Solutions for handling raw materials

Process Industry. Solutions for handling raw materials Process Industry Solutions for handling raw materials Oy Mesmec Ab Måttisenkatu 3, 67700 Kokkola puh. +358 207 280 680 fax +358 6 8326 811 info@mesmec.fi www.mesmec.fi MESMEC HALLITSEE KOKONAISUUDET Vuonna

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 1/2014

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 1/2014 1 Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 1/2014 Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Kalajoen kaupungin hankinnat 2014 infotilaisuus ti 4.2.2014 klo 18 Yritystori Kalajoen loma-asuntomessuilla 23.6.

Lisätiedot

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MATERIAALI TEHOKKUUS TUTKIMUS CASE KIDEX Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MARTELA LYHYESTI Martela Oyj on työympäristöjen ja julkitilojen muutosten toteuttaja. Martelan sisustusratkaisut tukevat asiakkaan

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Elkome Installaatiot Oy on erikoistunut sähköistykseen ja automaatioon. Suunnittelemme ja valmistamme sähkökeskuksia sekä erilaisia erikoiskeskuksia teollisuuden

Lisätiedot

Yhteistyö kanssamme avain menestykseen. Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic.

Yhteistyö kanssamme avain menestykseen. Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic. Yhteistyö kanssamme avain menestykseen Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic.fi 15,5 milj. asukasta Olemme osa pörssiyhtiötä AS Harju Elekter Group,

Lisätiedot

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ TILAT PARHAIMMALTA PAIKALTA MONENLAISIA MAHDOLLISUUKSIA HaminaKotkan satama yritys- ja logistiikka-alueineen tarjoaa dynaamisen, monipuolisen sekä logistisesti

Lisätiedot

Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry

Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry Betoni muutti maailmaa n. 2000 vuotta vanha Pantheon Roomassa on tunnetuimpia vanhoja betonirakenteita Portland-sementti keksittiin1800-luvulla Suomeen 1800-luvun

Lisätiedot

Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta

Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta Vauhtia tuotantoon Ruskon teollisuusalueelta Toimiva tuotanto-, varasto- ja toimistotila/teollisuustila osoitteessa Konetie 33, Oulu. E8 5,8 KM VALTATIE 20 2 MIN LENTOASEMA 16 KM OULUN KESKUSTA 8,5 KM

Lisätiedot

Andament Group on infrastruktuuripalveluihin. konserni, joka toimii laajasti eri puolilla Suomea. Emoyhtiö on Kalajoella perustettu,

Andament Group on infrastruktuuripalveluihin. konserni, joka toimii laajasti eri puolilla Suomea. Emoyhtiö on Kalajoella perustettu, Andament Groupin vahvuus kasvaa ihmisistä ja ihmisten välisestä yhteistyöstä. Yhdistämällä konsernissa työskentelevien ammattilaisten vahva ja korkeatasoinen infra-alan osaaminen, saadaan kullekin asiakkaalle

Lisätiedot

HAXLOG RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE

HAXLOG RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA OPTIMAALINEN SIJAINTI PÄÄKAUPUNKI- ALUEELLA Tampereen Kehä lll

Lisätiedot

MONIPUOLINEN ELINKEINORAKENNE => BIOTALOUDEN KEHITTÄMINEN. Lähde: OEK 2020 osaamisstrategia

MONIPUOLINEN ELINKEINORAKENNE => BIOTALOUDEN KEHITTÄMINEN. Lähde: OEK 2020 osaamisstrategia MONIPUOLINEN ELINKEINORAKENNE => BIOTALOUDEN KEHITTÄMINEN Lähde: OEK 2020 osaamisstrategia Vieskan Metalli Oy Rautakone Esa Pudas Logmer Forest Kalajoen Teräs oy Kalajoen Teollisuusrakenne Oy Ferral Components

Lisätiedot

Työvoimantarve ja ennakointi Lappi ja Oulun ympäristö

Työvoimantarve ja ennakointi Lappi ja Oulun ympäristö Työvoimantarve ja ennakointi Lappi ja Oulun ympäristö Pentti Koskela / Antti Pöyry Lähteet: EK, suhdannebarometri 7.11.12; Koko Suomi: Suhdannebarometri Pitkäkestoiseen suhdannelaskuun! Lähteet: EK, suhdannebarometri

Lisätiedot

Kustannustehokas hankintaosastosi

Kustannustehokas hankintaosastosi Kustannustehokas hankintaosastosi Helsinki Tel: +358 9 4247 7600 Fax: +358 9 4247 7603 Beijing Tel: +86 10 650 14273 Fax: +86 10 650 14275 Shanghai Tel: +86 21 627 00640 Fax: +86 21 627 00872 Hong Kong

Lisätiedot

Tehtaantie 5, 31500 KOSKI TL

Tehtaantie 5, 31500 KOSKI TL TRIOTEC OY Tehtaantie 5, 31500 KOSKI TL YRITYKSEN HISTORIA 1978 1981 Perustettu Trional Oy Perustajina: Antti Teollisuus Oy, Vaasan Höyrymylly yy y yoy Tuotteina karjatalouskalusteiden valmistus. Pääosa

Lisätiedot

Edunvalvontaa ja palveluita

Edunvalvontaa ja palveluita Suomen Yrittäjät Edunvalvontaa ja palveluita Suomen Yrittäjät edistää yrittäjyyttä. Tavoitteemme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Yrittäjyyden vahvistaminen lisää kansalaisten

Lisätiedot

Suomi kasvuun kaupalla

Suomi kasvuun kaupalla Suomi kasvuun kaupalla Työ & ura kaupan alalla! Monipuolinen kaupan ala Kaupan rakenne Kaupan ala työllistää eniten Suomessa Monimuotoinen kaupan ala Kiinnostaako yrittäjyys? Kauppa on kansainvälinen!

Lisätiedot

CapMan ostaa teollisuuskunnossapidon Fortumilta. Jukka Järvelä, partneri, CapMan Buyout

CapMan ostaa teollisuuskunnossapidon Fortumilta. Jukka Järvelä, partneri, CapMan Buyout CapMan ostaa teollisuuskunnossapidon Fortumilta Jukka Järvelä, partneri, CapMan Buyout 21 September 2006 1 CapMan johtava pääomasijoittaja Pohjoismaissa Pohjoismainen läsnäolo ja markkina-asema perustettu

Lisätiedot

Verkostoidu Porin seudulla -hanke

Verkostoidu Porin seudulla -hanke Itämeren laaja-alaisin teollisuuspuisto Satamatoimintaa hyödyntävälle Teollisuudelle Kaupalle Logistiikka-alan yrityksille Rakentuu olemassa olevan teollisuuden ja teollisuusklustereiden ympärille Satakunta

Lisätiedot

Yritysten kasvun suunta Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Yritysten kasvun suunta Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Yritysten kasvun suunta 2018 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Yrityksen toimipaikkakunta (N=528) Joku muu, mikä? Vaala Utajärvi Tyrnävä Taivalkoski Siikalatva Siikajoki Raahe Pyhäntä Pyhäjärvi Pyhäjoki Pudasjärvi

Lisätiedot

Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa

Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa Lähde: Antti Vanhatalo, Group Vice President, Business Development, Konecranes Kuvat: Konecranes www.konecranes.fi 9.9.2008 Taustaa Konecranes

Lisätiedot

Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio. Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy

Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio. Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy Uponorin ja KWH-yhtymän yhdyskuntateknisen liiketoiminnan suunniteltu fuusio Jyri Luomakoski, Uponor Oyj Peter Höglund, KWH-yhtymä Oy Sopimuksen pääkohdat Uponor ja KWH-yhtymä ovat julkistaneet aikeensa

Lisätiedot

Janakkala, Turenki, Sokeriportti1, VUOKRATAAN LIIKETILAA m 2

Janakkala, Turenki, Sokeriportti1, VUOKRATAAN LIIKETILAA m 2 KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI VUOKRATAAN LIIKEKTILAA, JANAKKALA, TURENKI, SOKERIPORTTI 1, Janakkalan kuntakeskuksessa Turengissa vuokrattavana Tokmannin

Lisätiedot

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme Adi Kalusteet Oy Adi Kalusteet Oy on 1979 perustettu suomalainen toimisto-, julkitila- ja myymäläkalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Adi tunnetaan arkkitehtien, muotoilijoiden ja suunnittelijoiden

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

Rakentamisen terästuotteiden tuotantomäärät

Rakentamisen terästuotteiden tuotantomäärät Rakentamisen terästuotteiden tuotantomäärät Tuotantokysely vuoden 212 tuotannosta Pekka Tienhaara, Tuula Grönfors & Liisa Jaakkonen Huhtikuu 213 VTT Expert Services Oy VTT-S-2894-13 Sisällysluettelo Kuva

Lisätiedot

BE STRONGER WITH BE.

BE STRONGER WITH BE. BE STRONGER WITH BE. FI BE GROUP YHDESSÄ ENEMMÄN ETUJA ASIAKKAALLE BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta,

Lisätiedot

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja 1 Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja Cupori on vuonna 2008 perustettu uusi yritys, kun yhtiö osti Outokummulta sen kupariputkiliiketoiminnan MBO-kaupalla. Oma myyntiyhtiö

Lisätiedot

Teollisuus tutuksi koulutuspäivä pe 28.8.2009. Energiateollisuus - töitä myös tulevaisuudessa!

Teollisuus tutuksi koulutuspäivä pe 28.8.2009. Energiateollisuus - töitä myös tulevaisuudessa! Teollisuus tutuksi koulutuspäivä pe 28.8.2009 Energiateollisuus - töitä myös tulevaisuudessa! Energiateollisuudessa tarvitaan työntekijöitä! Talouden suhdanteista huolimatta tarvitsemme lämpöä ja sähköä!

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

NELJÄ TOIMINTA-ALUETTAMME: Terästeollisuus Valimoteollisuus

NELJÄ TOIMINTA-ALUETTAMME: Terästeollisuus Valimoteollisuus BEIJER OY BEIJER OY Beijers on suomalainen, metalliteollisuuden tekniseen maahantuontiin erikoistunut yritys. Palvelemme metallurgisen teollisuuden sekä valimo- ja konepajateollisuuden yrityksiä. Toimintamme

Lisätiedot

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 2/2015 SUURHANKETEEMA

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 2/2015 SUURHANKETEEMA 1 Kalajoen yrityspalvelukeskuksen yrittäjätiedote 2/2015 SUURHANKETEEMA Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Hanhikivi 1 -hankkeen ajankohtaiset Ydinvoimahankkeen välilliset mahdollisuudet -infotilaisuus Pyhäjoella

Lisätiedot

Raportointi >> Perusraportti Yritysten logistiikkatarpeet Forssan seudulla

Raportointi >> Perusraportti Yritysten logistiikkatarpeet Forssan seudulla c85c6b (Hämeen ammattikorkeakoulu), olet kirjautuneena sisään.. tammikuuta 9:5:6 Your boss is {} Kirjaudu ulos Etusivu Kyselyt Raportointi Asetukset Käyttäjätiedot Ota yhteyttä Oppaat Help Päällä P Raportointi

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

TONTTIHAKEMUS LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA

TONTTIHAKEMUS LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA TONTTIHAKEMUS Hakemukset palautetaan 31.12.2012 mennessä osoitteeseen: Kalajoen kaupunki Maankäyttöpalvelut Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki Kuoreen merkintä Loma-asuntomessujen

Lisätiedot

Liiketoimintasuunnitelma 01.12.2015 Giganteum. Giganteum 1/11

Liiketoimintasuunnitelma 01.12.2015 Giganteum. Giganteum 1/11 Liiketoimintasuunnitelma 01.12.2015 Giganteum Giganteum 1/11 Giganteum 2/11 Perustiedot ja osaaminen Sukunimi Etunimi Leppiaho Mika Osoite Postinumero ja -toimipaikka Kotikunta Puhelinnumero Sähköpostiosoite

Lisätiedot

MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi. Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Riihimäki Jyväskylä

MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi. Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Riihimäki Jyväskylä MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Riihimäki Jyväskylä MegaHub Hämeenlinna Liikenneyhteydet E12 (Valtatie 3) Vuosaari 110 km Helsinki 95 km Valtatie 10 Turku 145

Lisätiedot

Sampo Pankki Private Banking. Pankki, joka voi tarjota Teille mahdollisuuksia, joita ette edes tiennyt olevan olemassa.

Sampo Pankki Private Banking. Pankki, joka voi tarjota Teille mahdollisuuksia, joita ette edes tiennyt olevan olemassa. Sampo Pankki Private Banking Pankki, joka voi tarjota Teille mahdollisuuksia, joita ette edes tiennyt olevan olemassa. Yhteyshenkilönne Tiina Forsgrén - Senior Private Banker - Varainhoidon kokemusta vuodesta

Lisätiedot

MONIPUOLISTA OSAAMISTA

MONIPUOLISTA OSAAMISTA Kanta Kaivu Oy on vuonna 1993 perustettu nurmijärveläinen maarakennus-, rakennus- ja kuljetusalan yritys. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi. Meillä on 20 vuoden vankka kokemus monipuolisista

Lisätiedot

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja.

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. Uudiskohteiden asiantuntija palveluksessanne. Uudiskohde on palveluna ainutlaatuinen. Välittäjämme ovat keskittyneet nimenomaan uudiskohteiden myyntiin, mistä

Lisätiedot

Pirkka Mellanen Lahden Tasopalvelu Oy

Pirkka Mellanen Lahden Tasopalvelu Oy Pirkka Mellanen Lahtelainen, vuonna 1998 toimintansa aloittanut, teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Henkilökuntaa n. 40hlö Asiakkaita pääasiassa rakennusliikkeet. Sertifionti SFS-EN 1090-2

Lisätiedot

Kokkolan biokaasulaitos

Kokkolan biokaasulaitos Kokkolan biokaasulaitos Biokaasuyhdistyksen seminaari 6-7.11.2013 Hannu Turunen / Econet Oy ECONET -konserni lyhyesti Vesi- ja ympäristöalan monipalveluyrityksen tausta 2002 perustettu Skanskan ympäristörakentamispuolen

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja

Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja Osavuosikatsaus 1.1. - 31.3.2005 Erkki Norvio, toimitusjohtaja 18.5.2005 Ramirent - konserni lyhyesti Ramirent on johtava rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraukseen keskittynyt yritys, joka toimii Suomen,

Lisätiedot

CRAMON TÄRKEIMMÄT YRITYSOSTOT JA -MYYNNIT, 2005-2010

CRAMON TÄRKEIMMÄT YRITYSOSTOT JA -MYYNNIT, 2005-2010 CRAMON TÄRKEIMMÄT YRITYSOSTOT JA -MYYNNIT, 2005-2010 Kohdeyhtiö 24.6.2010 Lemminkäinen Talo Oy Keskija Lounais- 12.4.2010 Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois- 22.12.2009 Cramo Finlandin timanttiporaus

Lisätiedot

Heinolan elinkeinopalvelut. jotta yritykset menestyisivät

Heinolan elinkeinopalvelut. jotta yritykset menestyisivät Heinolan elinkeinopalvelut jotta yritykset menestyisivät 2 1000 yritystä Elinvoimainen Heinola Heinola sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa, vesien ja harjujen keskellä, Järvi-Suomen portilla. Yhteydet

Lisätiedot

YRITYSSIVU. Näkymä yritysten hakutuloslistalla. Hakutuloslistalla Yrityksen nimi ja puhelin sekä faksinumerot. Liiketoiminnan esittelyä n.

YRITYSSIVU. Näkymä yritysten hakutuloslistalla. Hakutuloslistalla Yrityksen nimi ja puhelin sekä faksinumerot. Liiketoiminnan esittelyä n. YRITYSSIVU - Rakennustele.fi - Teollisuustele.fi Yrityksen perustiedot, sähköposti- ja www-linkit (patentoitu hakukone) Yrityssivulla yrityksen esittely Hakusanoja rajoituksetta Väri- ja/tai mustavalkokuvat

Lisätiedot

Nopean toimitusketjun kaista Äimärautioon

Nopean toimitusketjun kaista Äimärautioon Nopean toimitusketjun kaista Äimärautioon Avaa ovet varasto- ja logistiikkatilaan osoitteessa Äimäkuja 6, Oulu. TERMINAALIT 2,5 KM KESKUSTA 3,5 KM ORITKARIN SATAMA 1 KM LIMINGANTIE 700 M POIKKIMAANTIE

Lisätiedot

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille PRT-Forest Oy Suomalainen vuonna 1968 perustettu perheomisteinen konserni Yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista Toteuttanut

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä. Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä. Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

Suomen teollisuuden kunnossapitäjä

Suomen teollisuuden kunnossapitäjä Suomen teollisuuden kunnossapitäjä PEPT Oy Ab on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka merkittävintä osaamista ovat teollisuuden eristys- ja telinetyöt sekä LVI-eristäminen. PEPT Oy Ab tarjoaa teollisuudelle

Lisätiedot

Puuta liikkeelle Kainuusta seminaari Kajaani 2.10.2012 Pasi Korhonen, QTeam

Puuta liikkeelle Kainuusta seminaari Kajaani 2.10.2012 Pasi Korhonen, QTeam Puuta liikkeelle Kainuusta seminaari Kajaani 2.10.2012 Pasi Korhonen, QTeam QTeam verkosto ja sen palvelut Toimitusketjun tehostaminen laajavastuinen yrittäjyys kuljetusväylät informaatiovirtojen hallinta

Lisätiedot

Turun työ- ja elinkeinotoimiston HRV-palvelut. Henkilöstökonsultti Tuija Vähä-Touru 2009

Turun työ- ja elinkeinotoimiston HRV-palvelut. Henkilöstökonsultti Tuija Vähä-Touru 2009 Turun työ- ja elinkeinotoimiston HRV-palvelut Henkilöstökonsultti Tuija Vähä-Touru 2009 Perustettu vuonna 1994 Turun toimistossa neljä konsulttia: Päivi Kalliokorpi Hilve Jokinen Mari Kanerva Tuija Vähä-Touru

Lisätiedot

VASTUUVAPAUS. Esittelyssä: LUOTTAMUKSELLINEN

VASTUUVAPAUS. Esittelyssä: LUOTTAMUKSELLINEN Yritysesittely VASTUUVAPAUS Tämän esityksen sisältö perustuu Kotkanpesä 2000 Oy:ltä (Yhtiö) ja muista lähteistä saatuihin tietoihin. Suomen Yrityskaupat Oy, tämän edustaja tai Yhtiö eivät vastaa muistion

Lisätiedot

Autotuojat ry:n esittely ja autoalan ajankohtaisia asioita

Autotuojat ry:n esittely ja autoalan ajankohtaisia asioita Autotuojat ry:n esittely ja autoalan ajankohtaisia asioita Antti Ruhanen Puheenjohtaja Autotuojat ry 25.6.2015 1 Autotuojat ry Perustettu 1925, nykyinen nimi vuodesta 1955 Edustaa käytännössä 100 % Suomen

Lisätiedot

Vetovoimaa rakennusalalle

Vetovoimaa rakennusalalle Vetovoimaa rakennusalalle Rakennusalan valtteja Koulutus Tulevaisuuden keskeisiä osaamistarpeita Satu Elho Asiamies Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry www.themesta.net Mitä ammattilaiset itse

Lisätiedot

TILANNEKATSAUS. Työllisyyskatsaus/perustetut yritykset. marraskuu Salo. Tommi Virtanen

TILANNEKATSAUS. Työllisyyskatsaus/perustetut yritykset. marraskuu Salo. Tommi Virtanen TILANNEKATSAUS Työllisyyskatsaus/perustetut yritykset marraskuu 2017 Salo TYÖMARKKINAT TILANNE VERRATTUNA VUODENTAKAISEEN marraskuu 2017 VÄKILUKU 53 107-526 TYÖVOIMA 24 670-368 TYÖTTÖMÄT 3 118-810 TYÖTTÖMYYS-

Lisätiedot

Kuvioita Suomen ulkomaankaupasta 2014. 27.2.2015 TULLI Tilastointi 1

Kuvioita Suomen ulkomaankaupasta 2014. 27.2.2015 TULLI Tilastointi 1 Kuvioita Suomen ulkomaankaupasta 214 27.2.215 TULLI Tilastointi 1 TUONTI, VIENTI JA KAUPPATASE 199-214 Mrd e 7 6 5 4 3 2 1-1 9 91 92 93 94 95 96 97 98 99 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 11 12 13 14 Kauppatase Tuonti

Lisätiedot

Kauppakeskus Kotkan Tähti, Jumalniemi, 10 000 m2. Kotka KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI

Kauppakeskus Kotkan Tähti, Jumalniemi, 10 000 m2. Kotka KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI auppakeskus n Tähti, Jumalniemi, 10 000 m2 IINTEISTÖEHITYS IINTEISTÖONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSONSULTOINTI iinteistökohde: auppakeskus n Tähti, Jumalniemi, 10 000 m2 AUPPAESUS OTAN TÄHTI LISÄTIEDOT

Lisätiedot

OPETUSHALLITUKSEN OPPILAITOSTIETOJÄRJESTELMÄ (OPTI) NUORTEN AMMATILLINEN KOULUTUS 28.11.2007 1( 10) Hakuehdot Vuosi: Koulutuksen järjestäjä:

OPETUSHALLITUKSEN OPPILAITOSTIETOJÄRJESTELMÄ (OPTI) NUORTEN AMMATILLINEN KOULUTUS 28.11.2007 1( 10) Hakuehdot Vuosi: Koulutuksen järjestäjä: OPETUSHALLITUKSEN OPPILAITOSTIETOJÄRJESTELMÄ (OPTI) NUORTEN AMMATILLINEN KOULUTUS 8.11.007 1( 10) Hakuehdot Vuosi: 008 Koulutuksen järjestäjä: Oppilaitos: 10057 Salon seudun ammattiopisto Opetuspiste:

Lisätiedot

Matkalla työelämään ja maarakennuskoneenkuljettajaksi. Eija Kinnunen-Likola, Jyväskylän aikuisopisto 13.2.2013 eija.kinnunen-likola@jao.

Matkalla työelämään ja maarakennuskoneenkuljettajaksi. Eija Kinnunen-Likola, Jyväskylän aikuisopisto 13.2.2013 eija.kinnunen-likola@jao. Matkalla työelämään ja maarakennuskoneenkuljettajaksi Eija Kinnunen-Likola, Jyväskylän aikuisopisto 13.2.2013 eija.kinnunen-likola@jao.fi Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän ammattiopisto Lukiokoulutus

Lisätiedot

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 2 Suunnittelu & tuotanto Kuljetustoiminnassa erikoistuminen tuo säästöjä. Oikein suunniteltu kalusto tehostaa merkittävästi

Lisätiedot

SUOMALAINEN MAATALOUS- KONETEOLLISUUS

SUOMALAINEN MAATALOUS- KONETEOLLISUUS SUOMALAINEN MAATALOUS- KONETEOLLISUUS MAATALOUSKONETEOLLISUUS JA AGROTEKNOLOGIAVERKOSTO Suomalaisen maatalouskoneteollisuuden liikevaihto ja vienti on kasvanut huomattavasti 1990-luvun alusta Alan liikevaihto

Lisätiedot

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing Pörssi-ilta, Jyväskylä 21.3.2017 Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing We connect bricks and clicks, front and end Digitaalisen kaupankäynnin ratkaisut myymälästä verkkoon suomalaisille ja globaaleille asiakkaille

Lisätiedot

Ekokemin Salon Jätevoimala-hanke

Ekokemin Salon Jätevoimala-hanke Ekokemin Salon Jätevoimala-hanke KOHTI KIERTOTALOUTTA ketterästi ja kunnianhimoisesti Ekokemin liiketoiminta-alueet Mitä Ekokem tekee? 1 Kehitämme jätteitä vähentäviä ja hyödyntäviä ratkaisuja asiakkaidemme

Lisätiedot

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Laatua, asiakaslähtöisyyttä ja suuria volyymeja Suomen Unipol Oy on vuonna 1979 perustettu suomalaisyritys. Tarjoamme mm. Suomen, Skandinavian, Baltian

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta. elinkeinoelämän näkökulmasta

Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta. elinkeinoelämän näkökulmasta Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta elinkeinoelämän näkökulmasta Mirja Mirja Hannula Elinkeinoelämän keskusliitto EK EK

Lisätiedot

Kannattavasti kasvava YIT

Kannattavasti kasvava YIT 1 14.11. 2007 YIT OYJ Kannattavasti kasvava YIT Sijoitus - Invest 14.11.2007 klo 11.30-11.50 Konsernijohtaja Hannu Leinonen 15.11.2007 klo 15.30-15.50 Varatoimitusjohtaja Sakari Toikkanen 2 14.11. 2007

Lisätiedot

Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi

Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea OTA YHTEYTTÄ YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi Myynnissä Kauppakodassa Myyntikohde: Liiketoiminta + 3 tasokasta liikehuoneistoa Kuvaus:

Lisätiedot

Hanhikivi 1 -hankkeen tilannekatsaus. Toni Hemminki TeollisuusSummit, Oulu

Hanhikivi 1 -hankkeen tilannekatsaus. Toni Hemminki TeollisuusSummit, Oulu Hanhikivi 1 -hankkeen tilannekatsaus Toni Hemminki 14.10.2015 TeollisuusSummit, Oulu Fennovoima yrityksenä Perustettu vuonna 2007 Rakentaa ydinvoimalaitoksen Pyhäjoelle Mankala-yhtiö, omistajat: Voimaosakeyhtiö

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

yitgroup.com/fi Enemmän elämää kestävissä kaupungeissa

yitgroup.com/fi Enemmän elämää kestävissä kaupungeissa yitgroup.com/fi Enemmän elämää kestävissä kaupungeissa 1912 1920 1950 1960 1970 1987 1995 2000 2013 2015 Allmänna Ingeniörsbyrån Ab (AIB) perustaa konttorin Helsinkiin. Suomalaiset liikemiehet perustavat

Lisätiedot

RAKENTAMISEN TERÄSTUOTTEIDEN TUOTANTOMÄÄRÄT

RAKENTAMISEN TERÄSTUOTTEIDEN TUOTANTOMÄÄRÄT RAKENTAMISEN TERÄSTUOTTEIDEN TUOTANTOMÄÄRÄT TUOTANTOKYSELY VUODEN 213 TUOTANNOSTA Toukokuu 214 21.5.214 Markku Riihimäki, Tuomas Laitinen, Pekka Tienhaara ja Liisa Jaakkonen Sisällysluettelo Kuva 1. Kuva

Lisätiedot

Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja Peab pohjoismainen yhteiskuntarakentaja EVENTES BUSINESS GARDEN Espoo 1 Liikeideamme Peab on rakennusalan yritys, jonka tärkein tavoite on ehdoton LAATU ja AMMATTITAITO rakennusprosessin kaikissa vaiheissa.

Lisätiedot

MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi. Riihimäki Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Jyväskylä

MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi. Riihimäki Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Jyväskylä MEGAHUB LOGISTICS CENTER Tilaa yrityksellesi Riihimäki Hämeenlinna Lahti Turku Tampere Jyväskylä MegaHub Riihimäki Hämeenlinnantie Kinturintie Liikenneyhteydet E12 (Valtatie 3) Vuosaari 77 km Helsinki

Lisätiedot

Kasikäytävä kansantalouden tukipilari Turusta Tornioon

Kasikäytävä kansantalouden tukipilari Turusta Tornioon Kasikäytävä kansantalouden tukipilari Turusta Tornioon 2 Kasikäytävä on Suomen kansatalouden tukipilari. Se yhdistää kaikki liikenne- ja kuljetuspalvelut sekä kuljetusmuodot. Toimintaympäristö on vahva

Lisätiedot

DB Schenker ja Kiitolinja Yritysesittely ja palvelut. Rauli Werdermann Tullikoulu 23.4.2013

DB Schenker ja Kiitolinja Yritysesittely ja palvelut. Rauli Werdermann Tullikoulu 23.4.2013 DB Schenker ja Kiitolinja Yritysesittely ja palvelut Rauli Werdermann Tullikoulu 23.4.2013 Tätä me olemme Deutsche Bahn DB Schenker DB Schenker Suomessa Suomen tunnuslukuja Kiitolinja Tätä me olemme Deutsche

Lisätiedot

Suuria säästöjä elpo-elementeillä

Suuria säästöjä elpo-elementeillä Suuria säästöjä elpo-elementeillä Säästöä rakentamisajassa Säästöä asuinneliöissä Säästöä materiaalikuluissa Säästää myös ympäristöä Elpotek Oy talotekniikan innovaatioita Elpotek Oy on talotekniikkaelementtien

Lisätiedot

Kustannustehokas hankintaosastosi

Kustannustehokas hankintaosastosi Kustannustehokas hankintaosastosi Helsinki Tel: +358 9 4247 7600 Fax: +358 9 4247 7603 Beijing Tel: +86 10 650 14273 Fax: +86 10 650 14275 Shanghai Tel: +86 21 627 00640 Fax: +86 21 627 00872 Hong Kong

Lisätiedot

SALON SEUDUN AMMATTIOPISTO

SALON SEUDUN AMMATTIOPISTO SALON SEUDUN AMMATTIOPISTO KOULUTUSYKSIKÖT KATE ammattiopisto RAKU TEPA SSKKY.FI 2 OPINTOJEN RAKENNE ov = opintoviikko 1 ov = 40 tuntia 40 ov = 1 vuosi 120 ov = 3 vuotta SSKKY.FI 3 TYÖSSÄOPPIMINEN JA NÄYTÖT

Lisätiedot

Ruukki tänään. Rautaruukki Oyj Sakari Tamminen, President & CEO Sijoitus Invest 2007, Wanha Satama. Sakari Tamminen. 14.11.2007 www.ruukki.

Ruukki tänään. Rautaruukki Oyj Sakari Tamminen, President & CEO Sijoitus Invest 2007, Wanha Satama. Sakari Tamminen. 14.11.2007 www.ruukki. Ruukki tänään Rautaruukki Oyj Sakari Tamminen, President & CEO Sijoitus Invest 2007, Wanha Satama 14.11.2007 www.ruukki.com Sakari Tamminen Ruukki tänään Liikevaihto vuonna 2006: 3,7 mrd euroa 14 700 työntekijää

Lisätiedot

logistiikka-alalta Tilastotietoa kuljetus- ja

logistiikka-alalta Tilastotietoa kuljetus- ja SUOM EN KULJETUS JA LOGISTIIKKA Tilastotietoa kuljetus- ja logistiikka-alalta SUOMEN KULJETUS JA LOGISTIIKKA Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki www.skal.fi, sähköposti

Lisätiedot

Koja - ilman ammattilainen

Koja - ilman ammattilainen Koja - ilman ammattilainen Oasis of The Seas Luotettavat ja yksilölliset ratkaisut ilmankäsittelyyn Koja Oy tuottaa laadukkaita ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia ilmankäsittelylaitteita ja prosessipuhaltimia

Lisätiedot

POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE

POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE TALVIVAARA SUURIKUUSIKKO LAATU TYÖTURVALLISUUS YMPÄRISTÖPOLITIIKKA Laadukkaan toimintamme runkona on työturvallisuus, joka kattaa kaikki projektin vaiheet suunnittelusta

Lisätiedot

Tekemällä oppii projekti

Tekemällä oppii projekti Tekemällä oppii projekti Vanajan vankilan vankien työtoiminnan opinnollistaminen Työpaikkakohtainen Mitä voidaan oppia? Opinnollistaminen työpaikan mukaista työskentelyä mitä muuta opitaan? mm. hiljainen

Lisätiedot

Salpakangas Keskuskatu 6, 10 200 m2. Hollola KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI

Salpakangas Keskuskatu 6, 10 200 m2. Hollola KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI Salpakangas Keskuskatu 6, 10 200 m2 KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI Salpakangas Keskuskatu 6, 10 200 m2 KESKUSKATU 6, HOLLOLA Kolme asuinkerrostaloa kohoaa

Lisätiedot

HOUSE MOVES! Havator House Moves! 1

HOUSE MOVES! Havator House Moves! 1 HOUSE MOVES! Havator House Moves! 1 Havator Transport työskentelee laajalla säteellä Havator Transportilla on käytössään Pohjoismaiden kattavin oma verkosto erikoislogistiikalle ja monipuolinen kalusto

Lisätiedot

Steel House in the North. Teräksen taitaja pohjoisessa.

Steel House in the North. Teräksen taitaja pohjoisessa. Steel House in the North Teräksen taitaja pohjoisessa. 1998 Teräksen taitaja pohjoisessa. Nokian tutkimuskeskus Helsingin Ruoholahdessa - lasipinta-ala 8000 m 2 - teräspaino 160 tonnia - HST-teräksen osuus

Lisätiedot