RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA KLO 12-14

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA 13.3.2009 KLO 12-14"

Transkriptio

1 RAHVON TEOLLISUUS- ALUEEN YRITYSTEN AVOIMET OVET ja YRITYSTEN MAINOS- TORNIN KÄYTTÖÖNOTTO PERJANTAINA KLO Tarjolla Safaritalon lohikeittoa 200:lle ensimmäiselle osoitteessa Rahvontie 4 (alkaen klo 12) Arvontaa kävijöiden kesken, palkintona alueen yritysten lahjoittamia tuotteita Tapahtuman järjestävät: Kalajoen kaupunki ja Rahvon teollisuusalueen yritykset

2 Avoimet ovet seuraavissa yrityksissä pe klo 12 14: FERRAL COMPONENTS OY, Valulantie 1 RAHJA CRANES OY, Rahvontie 1 STEEL-KAMET OY, Rahvontie 20 HAVATOR/KULJETUS PRIUSKA OY, Rahvontie 31 AUTOMAALAUS J. HIMANKA, Rahvontie 53 RAKENNUS HOLLARI OY, Rahvontie 55 JALO-SÄHKÖ KY, Takojantie 35 KALAJOEN TEOLLISUUSRAKENNE OY, Alaymmyrkäisentie 16 JÄTEHUOLTO P. PÄÄKKÖNEN OY, Ouluntie 217 Tästä lehtisestä löydät lisätietoa Rahvon alueella toimivista yrityksistä, yritysten tuotteista ja palveluista, henkilöstöstä, ammateista ja harjoittelupaikkojen/kesätyöpaikkojen tarjoajista.

3 YRITYSESITTELYT FERRAL COMPONENTS Oy Valulantie 1, Kalajoki (08) , (08) Ferral Group on kansainvälinen tavarantoimittaja ja sopimusvalmistaja useille eri teollisuuden aloille. Ferralilla on asiakkaanaan konepajateollisuuden yrityksiä sekä alan tukkuliikkeitä kotimaan lisäksi yli 20 maassa Länsi- ja Itä- Euroopan alueella. Yritys tuo maahan raaka-aineita ja komponentteja useista Aasian ja Itä-Euroopan maista. Ferral Components Oy valmistaa teräs- ja alumiinilaippoja sekä erilaisia komponentteja ja vaativia koneenosia konepajateollisuuden käyttöön. Yrityksen valmistusprosessi käsittää mm. poltto- ja plasmaleikkausta, manuaali- ja robottihitsausta, vaativaa koneistusta CNC-ohjatuilla sorveilla ja koneistuskeskuksilla. Henkilöstöä on Kalajoen tehtaalla noin 55 ja Kruunupyyssä noin 30, lisäksi Vaasassa on markkinoinnin toimisto. Yrityksen henkilöstö on ammateiltaan eri metallialan ammattilaisia, hitsaajia, koneistajia, varastotyöntekijöitä, toimistotyöntekijöitä ja myyjiä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: tarjotaan paikkoja suhdannetilanteesta riippuen. Yhteydenotot: Markku Nikupaavo puh ,

4 RAHJA CRANES OY Rahvontie 1, Kalajoki Puh juho.rahja rahjacranes.fi Rahja Cranes Oy (ent. Nosturipalvelu S. Rahja Ky) on toiminut Kalajoella vuodesta 1978 lähtien tarjoten nostopalveluja. Yritys tarjoaa ajanmukaista, turvallista ja asiakkaan tarpeet huomioonottavaa nostopalvelua koko Suomen alueelle. Toiminnan keskipisteitä ovat työturvallisuus ja ympäristön huomioon ottaminen. Yrityksen päätoimiala on nostopalveluiden tarjoaminen, mutta toimintaan kuuluu myös erilaiset asennuspalvelut yhteistyöyritysten kanssa sekä nostureiden huolto- ja korjaustoiminta. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet, teollisuus, yksityiset rakentajat ja maatalous. Yritys on on myynyt nostureita mm. Intiaan ja Venäjälle. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 3 6, ammattina ajoneuvonosturin kuljettaja. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomen, pääsääntöisesti kuitenkin Pohjois-Pohjanmaan alueella. Yrityksen toimisto sijaitsee Espoossa, Rahvon toimitiloissa suoritetaan kaluston huollot. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: tilanteen mukaan on mahdollisuus järjestää harjoittelupaikkoja.

5 STEEL-KAMET OY Rahvontie 20, Kalajoki Puh (08) , Fax: (08) info(at)steelkamet.com Steel-Kamet Oy on Pohjoismaiden johtava betonivalmistuksen järjestelmien kehittäjä, suunnittelija ja toteuttaja. Steel-Kamet Oy on kansainvälinen organisaatio, jonka toimittaa tuotteitaan kaikille maapallon mantereille. Asiakkaita löytyy voimalaitos-, kaasu- ja öljykenttien työmaista aina pientalorakentamiseen asti. Yritys toimittaa asiakkailleen betonitehtaiden sekä materiaalinkäsittelyn järjestelmien suunnittelua, valmistusta, projektijohtamista, laiteasennuksia, laitteiden kuljetusta ja muuta alan konsultointia. Valikoimaan kuuluvat mm. betonitehtaat, hihna- ja ruuvikuljettimet, lämmitysjärjestelmät, sekoittimet, siilot, suodattimet, sähköistys ja prosessiautomaatio. Yrityksen asiantunteva ja kokenut henkilöstö antaa käyttäjäkoulutuksen ja varmistaa jokaisen toimitetun tuotantoprosessin toiminnan luotettavuuden. Kattava 150 henkilön toimitusketju tietokoneistetusta suunnittelusta valmistukseen, asennuksiin, huoltoon ja kunnossapitoon asiakkaiden käytössä. Henkilöstöä keskimäärin 75. Steel-Kamet Oy:n henkilökunta koostuu erilaisista metalli- ja koneenrakennusalan ammattilaisista. Steel-Kamet Oy:ssä on töissä ammattikoulusta, teknisistä oppilaitoksista sekä yliopistoista valmistuneita henkilöitä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Steel-Kamet Oy:ssä on yleensä 2-4 harjoittelijaa töissä. Harjoittelupaikoista voi kysyä suoraan yrityksestä.

6 HAVATOR OY, KULJETUS PRIUSKA OY Rahvontie 31, Kalajoki Puh , fax: Kuljetus Priuska Oy:n päätoimialana ovat erilaiset teollisuuden erikoiskuljetukset. Emokonserni Havator Group on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia, satamanosturipalveluita ja teollisuuden teräsrakenteiden toimituksia tarjoava konserni. Havator Cranes vastaa nosturipalveluista, Havator Transport on erikoisraskaiden kuljetusten osaaja, Havator Montage on keskittynyt elementtiasennuksiin, Polar Lift on erikoistunut satamanosturipalveluihin ja Havator Industry vastaa teräsrakenteiden toimittamisesta teollisuudelle. Lisäksi henkilönostimet ovat tärkeä osa konsernin tarjoamia palveluita. Kuljetus Priuskan asiakaskuntaan kuuluu eri alojen teollisuutta, joita tuottavat teräs-, betoni-, energia- ja tuulivoimateollisuus sekä lisäksi haalaustyöt. Emokonsernin asiakkaat löytyvät pääasiassa raskaasta teollisuudesta. Havator Group toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernilla on yli 30 toimipistettä em. maissa. Varsinaista tuontia perinteisessä mielessä harjoittaa ainoastaan Havator Industry, joka vastaa teräsrakenteiden toimittamisesta teollisuudelle Pohjoismaissa. Kuljetus Priuskalla on noin 50 työntekijää. Koko emokonsernin palveluksessa on yli 560 työntekijää. Ammatteja yrityksessä ovat autonkuljettaja, nosturinkuljettaja, asentaja, mekaanikko, työnjohtaja.

7 AUTOMAALAUS J. HIMANKA Rahvontie 53, Kalajoki Puh Automaalaus J. Himanka on erikoistunut henkilöautojen, pakettiautojen ja kuorma-autojen maalauksiin, peltikorjauksiin, ruostesuojauksiin, muovikorjauksiin, alustanpesuihin jne. Asiakkaita ovat yksityiset moottoriajoneuvojen omistajat, yritykset ja vakuutusyhtiöt. Työllistää yrittäjän kokopäivätoimisesti. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: ei tarjolla.

8 RAKENNUSHOLLARI OY Rahvontie 55, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Rakennushollari Oy:n toimialana on yleiset rakennusalan työt. Yritys vastaa lähinnä asuntojen rakentamisesta. Asiakaskunta koostuu kaupungeista, kunnista, yrityksistä, yksityisistä ja yhdistyksistä. Rakennushollari Oy työllistää keskimäärin 30 työntekijää, jotka ovat ammateiltaan rakennusapu-, rakennus- ja kirvesmiehiä sekä insinöörejä ja rakennusmestareita. Yrityksen työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Kalajoen, Oulun ja Vaasan alueilla. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Rakennushollari Oy tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja. JALO-SÄHKÖ KY Takojantie 35 Kalajoen toimipiste: (08) , fax (08) Jalo-Sähkö Ky on vuonna 1988 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa sähköasennuspalveluja. Asiakkaat koostuvat pääosin erikokoisista betoni- ja maansiirtoalan yrityksistä sekä sahateollisuudesta. Päämarkkina-alue on Suomi. Henkilöstöä yrityksessä on keskimäärin 6, ammatteja esim. sähköasentaja, insinööri. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Jalo-Sähkö Ky tarjoaa vuosittain kesätyöpaikkoja lähinnä ammattikorkeakoululaisille.

9 KALAJOEN TEOLLISUUSRAKENNE OY Alaymmyrkäisentie 16/PL 67, Kalajoki Puh. (08) Fax (08) Kalajoen Teollisuusrakenne Oy valmistaa mm. kevyen liikenteen siltoja, teollisuuden ja rakennusten teräsrakenteita, varastohalleja, muototeräksiä, hitsattuja levyrakenteita sekä tarjoaa suunnittelua. Muita alan töitä ovat esim. purku- ja asennustyöt, pellitykset, trukinpiikkien hitsaukset ja testaukset sekä erilaiset alihankintatyöt. Palveluita myös muotorautojen katkaisu asiakkaan mittojen mukaan, polttoleikkaus, taivutus, hitsauskorjaukset ja kokoonpanot. Kopiointipalvelu A0 - A4. Yrityksen asiakkaina on mm. terästeollisuus ja rakennusteollisuus. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 25, henkilöstöön kuuluu metallialan ammattilaisia ja insinöörejä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Kalajoella, Raahessa, Kokkolassa ja Oulussa. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Teollisuusrakenne tarjoaa harjoittelupaikkoja jatkuvasti ja kesän ajaksi palkataan muutama kesätyöntekijä.

10 JÄTEHUOLTO P. PÄÄKKÖNEN OY Ouluntie 217, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Jätehuolto P. Pääkkönen Oy on perustettu vuonna Yrityksen palveluihin kuuluu ympäristölogistiikka, jätteiden hyötykäyttö, ongelmajätehuolto, jätteiden käsittely, lietehuolto, nesteiden kuljetukset, kuivaimuri esim. talojen eristeet, tekninen puhtaanapito, romuautojen vastaanotto ja rekisteristä poistot, kierrätysmateriaalien tuotteistaminen, kappale- ja irtotavaran kotimaankuljetukset, teiden kunnossapito, pysäköinti-, levähdys- ja viheralueiden hoito ja puhtaanapito, yhdyskuntatekniset konepalvelut, traktori- ja koneurakointi, betonin siirtokuljetukset, maarakennus sekä siirtokuormaus- ja lajitteluterminaali. Siirtokuormaus-lajitteluterminaali on avoinna arkisin ma , ti-to , pe Asiakaskuntaan kuuluu kalajokisia ja valtakunnallisia yrityksiä, kaupungin toimipisteitä, paikallinen maatalous ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksellä on vahva halu palvella asiakkaita, yrityksiä, matkailua ja yksityisiä kansalaisia. Periaatteena kestävä kehitys. Laatujärjestelmä SFS-EN ISO 9001:2000, ympäristöstandardi SFS-EN ISO 14001:2004, uusinta-auditointi keväällä 2008 Valtakunnallinen ympäristödiplomi vuosina 2000 ja 2008 Henkilöstöä 18+2, ammatteja mm. kuorma-auton kuljettaja, ympäristöhoitoalan osaaja, metalliartesaani, koneenkuljettaja, pintakäsittelijä, raskaskoneasentaja, huoltoteknikko, toimistotyöntekijä sekä sosionomi. Yrityksen henkilökuntaa on oppisopimuskoulutuksessa, suoritetaan logistiikan perustutkinto Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Jätehuolto P. Pääkkönen Oy on tarjonnut kesätyöpaikkoja nuorille jo kymmeninä vuosina.

11 T & A MÄMMELÄ OY Linkkitie 35, Kalajoki , T&A Mämmelä Oy on perustettu vuonna 1998 palvelemaan asiakkaita ympäristötekniikan toimialalla. Yhtiön henkilökunnan vuosikymmenten kokemus ja sadat toteutetut kohteet takaavat vahvan pohjan osaamiselle. Yrityksen käytössä on myös eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden laaja kokemus. Yritys valmistaa bioroottoreita, porrasvälppiä ja tehdasvalmisteisia jätevedenpuhdistamoita sekä suorittaa niiden saneerauksia kokonais- ja koneistourakoina. Yritys tuo maahan saksalaisia IFU-hienokuplailmaisimia. Yritys suunnittelee, toteuttaa ja asentaa nostettavia ilmastusjärjestelmiä mm. paperi- ja puumassateollisuuden tarpeisiin kokonaistoimituksina sekä toteuttaa esimerkiksi runkoputkistojen mitoituksia ja asennuksia. Yrityksen asiakkaina ovat pääsääntöisesti ympäristötekniikan toimialalla toimivat yhtiöt. T&A Mämmelä Oy työllistää keskimäärin 20 henkilöä, jotka ovat ammateiltaan suunnittelijoita, insinöörejä, asentajia, metallialan ammattilaisia.

12 KALAJOEN TEOLLISUUSERISTYS OY Veten-Ollintie 6, Kalajoki Puh , Fax: (08) Kalajoen Teollisuuseristys Oy on putkisto-, säiliö- ja laite-eristyksiin erikoistunut vuonna 1995 perustettu yritys. Toimintaan kuuluu mm. lvi-eristykset, rakennuspeltityöt sekä asbestipurkutyöt. Asiakaskuntaan kuuluvat kunnat, kaupungit, metalliteollisuus, rakennusliikkeet sekä putkiliikkeet. Vientiä Ruotsiin. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 14 20, ammatteja esim. peltiseppä, eristäjä, asentaja. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Teollisuuseristys Oy tarjoaa nuorille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja. Kesän 2009 työpaikat on jo täytetty.

13 OY FINN-MARIN LTD Takojantie 46, Kalajoki Puh , Fax Oy Finn-Marin Ltd on Grandezza- ja Finnmaster -veneitä valmistava yritys. Eri venemalleja on tällä hetkellä kuusitoista. Tuotannossa huomioidaan viimeisimmät ympäristönormit. Laadun ja turvallisuuden takeena on CE hyväksyntä. Yrityksen tuotannosta 30 % kohdistuu kotimaan markkinoille ja 70 % kansainvälisille markkinoille, esim. Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Grönlantiin, Iso- Britanniaan, Irlantiin, Sveitsiin, Saksaan, Kreikkaan, Ukrainaan, Venäjälle sekä Baltian maihin. Em. maista löytyy yrityksen jälleenmyyjiä. Henkilöstöä on keskimäärin 110 henkilöä, ammatteja esim. veneenrakentaja (laminoitsija, lasikuituleikkaaja, vaiheasentaja, viimeistelijä), varastotyöntekijä, ostaja, myyntipäällikkö, myyntisihteeri, talouspäällikkö, palkanlaskija, tuotantopäällikkö, työnjohtaja, tuotekehitysinsinööri. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kokkolassa, tuotantolaitokset Kokkolassa ja Kalajoella. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Finn-Marinilla ei ole tällä hetkellä tarjota kesätyö- tai harjoittelupaikkoja.

14 KULJETUSLIIKE ANTTI SIIPOLA OY Rahvontie 3, Kalajoki Puh. (08) , fax. (08) Kuljetusliike Antti Siipola Oy harjoittaa tieliikenteen tavarankuljetusta. Asiakkaita ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tuotteita valmistavat yritykset sekä kaupan- ja teollisuuden yritykset. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 10 15, ammatteja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja raskaankaluston autonasentaja. JUSWELL OY Juswell Oy tarjoaa erikoiskuljetuksen liikenteenohjauspalvelut, hinauspalvelun, kuljetusluvat sekä reittiselvitykset yrityksille. Toimialaan kuuluu myös kuljettajien vuokraus toisille kuljetusyrityksille. Henkilöstömäärä yrityksessä keskimäärin 4, työntekijät ovat käyneet erikoiskuljetuksen liikenteenohjauskoulutuksen. Yrityksen toiminta-alueena on Pohjoismaat, Eurooppa ja Venäjä. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: ei tarjolla.

15 KULJETUSLIIKE ESA RUHKALA & K:NIT Reijo Ruhkala, puh , Mauri Saarela , fax (08) , Takojantie 5 Kuljetusliike Esa Ruhkala & K:nit toimialana on puutavaran kuljetus. Yrityksellä on käytössä viisi nykyaikaista puutavara-autoa. Yritys on toiminut yli 40 vuotta. Tunnustuksena asiakaslähtöisestä palvelusta Kuljetusliike Esa Ruhkala & K:nit valittiin vuoden QTeam -yrittäjäksi Yrityksen asiakkaita ovat mm. Stora Enso, Junnikkala Oy ja Metsähallitus. Toiminta-alueena on Oulun lääni ja Länsi-Suomen läänin pohjoisosa. Yritys työllistää 11 henkilöä. Ajoneuvonkuljettajan ammattiin tarvitaan tänä päivänä alan ammattikoulutus ja useita kursseja. KALAJOEN LATTIA JA SISUSTUS OY Rahvontie 56 Puh , fax: (08) Kalajoen Lattia ja Sisustus Oy tarjoaa julkisivujen maalausta sekä sisä- että ulkopinnoille, rappauksia, tasoitetöitä, laattatöitä ja mattotöitä. Asiakkaat ovat pääasiassa rakennusliikkeitä, mutta myös yksityisiä asunnonomistajia. Henkilöstömäärä yrityksessä on keskimäärin 8, ammatteja esim. maalari, mattomies, laattamies. Yrityksen työkohteet sijaitsevat 150 km säteellä Kalajoesta. Kesätyöpaikat/harjoittelupaikat: Kalajoen Lattia ja Sisustus Oy tarjoaa kesätyöpaikkoja.

16 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUS Kalajoen yrityspalvelukeskus tarjoaa asiakkailleen neuvontapalveluja ja toimitilaratkaisuja yritystoiminnan eri vaiheissa. Yrityspalvelukeskuksen toimintaan kuuluu myös hankeneuvontapalvelut sekä tiedon välittäminen yritystoiminnalle suunnatuista hankkeista ja koulutuksista. Yrityspalvelukeskuksen henkilöstö avustaa asiakkaitaan yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, kansainvälistymiseen, omistajan-/sukupolvenvaihdokseen ja toimitiloihin liittyvissä kysymyksissä. Osa palveluista voidaan tuottaa itse, osa niistä hankitaan yrityspalvelukeskuksen laajasta yhteistyökumppaneiden verkostosta. Kalajoen yrityspalvelukeskus sijaitsee kaupungintaloa vastapäätä olevan virastotalon toisessa kerroksessa. Samassa rakennuksessa toimii myös Kalajoen työ- ja elinkeinotoimisto (ent. työvoimatoimisto). Yhteystiedot Kalajoen yrityspalvelukeskus Kalajoentie 5 =>yrityspalvelukeskus Kalajoki puh elinkeinojohtaja Miia Himanka hanke- ja yritysasiamies Saila Kukkonen turkistalousneuvoja Hanna Valo lähivalmentaja Henna Väätäinen (yrityshautomo) hankesihteeri Lea Mattila toimistosihteeri Anja Tilvis TOIMITILOJA JA TONTTEJA KALAJOELLA Toimitiloja Tiedossamme olevat vuokralla tai myynnissä olevat toimitilat Kalajoella löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta => yrityspalvelukeskus => toimitilarekisteri. Jos sinulla on vapaata toimitilaa vuokrattavaksi tai myytäväksi, voit ilmoittaa niistä maksutta kaupungin internet-sivuilla. Yhteyshenkilö Anja Tilvis. Tontteja Meinalan teollisuusalueelle on kaavoitettu 22 uutta teollisuustonttia, joista kolmeen voidaan osoittaa myös toiminnan mukaista myymälätilaa. Meinalan alueella on myös liikerakennusten korttelialue, johon on mahdollista sijoittaa mm. paljon tilaa vaativaa erikoistavarakauppaa, liikenneasema ja toimistotiloja. Muutamia teollisuustontteja on vielä vapaana myös Rahvon teollisuusalueella. Yhteyshenkilöitä Antti Lastikka, puh ja Esa Juola, puh

Yritys- SEPA KATTORISTIKOT. VIESKAN ELEMENTTI OY PL 4, 85201 Alavieska p. 08-4309 200, fax 08-431 005 Myynti / tarjouslaskenta:

Yritys- SEPA KATTORISTIKOT. VIESKAN ELEMENTTI OY PL 4, 85201 Alavieska p. 08-4309 200, fax 08-431 005 Myynti / tarjouslaskenta: Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa kesäkuu 3/2010 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUS Kalajoentie 5 (virastotalo) puh. 08 469 11 NR-laatumerkityt ja SFS-standardin mukaiset KATTORISTIKOT Kalajoen yrityspalvelukeskus

Lisätiedot

Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010

Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010 Teollisuus maailma Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010 KUOPIO Microkatu 1, 70210 Kuopio TAMPERE Kuninkaankatu 21, 5. krs, 33210 Tampere JYVÄSKYLÄ Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä ESPOO, Kappelitie 6

Lisätiedot

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam. Teollisuuslisuus maailma Pohjanmaa-Oulu 3/2010 MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.fi 2 TEOLLISUUSMAAILMA Kumppanuutta ilman säätämistä

Lisätiedot

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/2011

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/2011 Yritys- maailma Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/2011 TUUSULAN PROSTEEL OY -KONESAUMAKATTOJEN YKKÖNEN- Teemme vuosien kokemuksella erilaiset peltikatto ja kattomuutostyöt sekä erilaiset sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet

Lisätiedot

Wärtsilä (osasto 4 M) ABB (osasto 4 G) Helsingin kaupunki (osasto 4 Q 1)

Wärtsilä (osasto 4 M) ABB (osasto 4 G) Helsingin kaupunki (osasto 4 Q 1) Wärtsilä (osasto 4 M) Wärtsilä on edelläkävijä merenkulun ja energia-alan laitteiden, ratkaisujen sekä palvelujen toimittajana. Wärtsilän ratkaisut tukevat asiakasyritysten liiketoimintaa tuotteen koko

Lisätiedot

MANOR OY TELINEURAKOINTI JA VUOKRAUS. Manor Oy on kansainvälistä teollisuutta palveleva metallialan alihankintoihin keskittynyt konepaja Kuortaneella.

MANOR OY TELINEURAKOINTI JA VUOKRAUS. Manor Oy on kansainvälistä teollisuutta palveleva metallialan alihankintoihin keskittynyt konepaja Kuortaneella. Teollisuus maailma Pohjanmaa-Oulu Toukokuu 2/2011 Uudisrakentamiseen ja kunnostuksiin. Saatavana valmiiksi maalattuja ikkunoita, ovia ja peiliovia omien mittojen ja mallitoivomusten mukaan. Meillä on ohuita,

Lisätiedot

Sisällysluettelo IISALMI. Kone- ja metallituoteteollisuus. Suunnittelu ja konsultointi. Elektroniikka- ja sähköteollisuus

Sisällysluettelo IISALMI. Kone- ja metallituoteteollisuus. Suunnittelu ja konsultointi. Elektroniikka- ja sähköteollisuus www.technogrowth.fi Sisällysluettelo Kone- ja metallituoteteollisuus IISALMI 3 Ahmotuote Oy 3 Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy 3 Componenta Finland Oy Suomivalimo 4 Farmi Forest Oy 4 FSP Finnish Steel Painting

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaa heinäkuu 2/2012 AL DESIGN OY

Keski-Pohjanmaa heinäkuu 2/2012 AL DESIGN OY Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa heinäkuu 2/2012 AL DESIGN OY 2 YRITYSMAAILMA Sijoitusten tuottoa kannattaa pohtia Korkotaso säilyy alhaisena Alkava kesä näyttää velallisen kannalta myönteiseltä. Lainojen

Lisätiedot

TERVETULOA! HELPPO JA MUKAVA ASIOIDA. Luotettava Täsmällinen Läheinen. Keski-Pohjanmaa Joulukuu 5/2010. Marina, Suvi ja Sanna-Mari

TERVETULOA! HELPPO JA MUKAVA ASIOIDA. Luotettava Täsmällinen Läheinen. Keski-Pohjanmaa Joulukuu 5/2010. Marina, Suvi ja Sanna-Mari Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa Joulukuu 5/2010 KOUKKUKULJETUS OY Tiluksentie 13, 68100 Himanka KUROTTAJAPALVELUA 17 metrin korkeuteen NOSTURIPALVELUA 22 metrin korkeuteen LAVETTI- JA VAIHTOKULJETUKSIA

Lisätiedot

Yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. OmaKammari Oy. Savo Lokakuu 3/2010 HOLLEN AUTOSÄHKÖ OY. Päivystys 24 h

Yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. OmaKammari Oy. Savo Lokakuu 3/2010 HOLLEN AUTOSÄHKÖ OY. Päivystys 24 h Yritys- maailma Savo Lokakuu 3/2010 Kuljetamme energiapuuta yritysten ja yksityisten tarpeisiin. Haketamme energiapuuta. Toimialueemme kattaa Pohjois- Savon lisäksi Keski- ja Etelä- Pohjanmaan. Toimialaamme

Lisätiedot

Yritys- Salaojien ja valtaojien suunnittelupalvelut sekä kustannusselvitykset

Yritys- Salaojien ja valtaojien suunnittelupalvelut sekä kustannusselvitykset Keski-Pohjanmaan Yritys- maailma Heinäkuu 2/2013 2013 Salaojien ja valtaojien suunnittelupalvelut sekä kustannusselvitykset DRÄNERING OCH MILJÖ F. BÄCK Tallgräd 7, 68500 KRUUNUPYY puh. 020-768 0423, fredrik.back@anvianet.fi

Lisätiedot

SAVON SISÄLLÄ: ForestrY QualitY! Komatsu. Maailman paras metsäkone syntyy pohjolan vaativissa olosuhteissa. Punaisen metsäkoneen tarina

SAVON SISÄLLÄ: ForestrY QualitY! Komatsu. Maailman paras metsäkone syntyy pohjolan vaativissa olosuhteissa. Punaisen metsäkoneen tarina osaamisen perintö, laadun kulttuuri ja SAVON tulevaisuuden mahdollisuudet SAVON YRITYSUUTISET 1/2014 Maaliskuu SISÄLLÄ: YRITYSUUTISET Sivut 2-44 Voimalaitos Sivut 45-62 Koneurakointi/ kuljetus Sivut 63-73

Lisätiedot

SUOSITUIN ON SUOMEN SÄÄSTÖPANKKI PANKKI! K. HEIKKILÄ OY. Xerox-asiantuntija Vaasassa!

SUOSITUIN ON SUOMEN SÄÄSTÖPANKKI PANKKI! K. HEIKKILÄ OY. Xerox-asiantuntija Vaasassa! Yritys- maailma Etelä-Pohjanmaa Heinäkuu 2/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä

Lisätiedot

YRITYS- UUTISET SAVON. RPT Rakennuspeltituote Oy. Rakentaja! SISÄLLÄ: Autamme kaikissa kattoasioissa. Kanna romusi kekoon. www.toivalanmetalli.

YRITYS- UUTISET SAVON. RPT Rakennuspeltituote Oy. Rakentaja! SISÄLLÄ: Autamme kaikissa kattoasioissa. Kanna romusi kekoon. www.toivalanmetalli. SAVON YRITYS- UUTISET 2/2014 Toukokuu SISÄLLÄ: Sivut 2-45 Teknologiateollisuus SAVON YRITYSUUTISET 1 - Rautainen Savo, Sulevi Komulainen s. 2 - Siilinjärven yritysasiamies Heikki Simonen s. 9 - Teknologiateollisuus

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Savon Yritys- maailma Hyvää kesää! Heinäkuu 2/2014 Paljon enemmän kuin pelkkä hiiri Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: RollerMouse (Huom. logoa ja Justusta Red ei saa plus koskaan on käyttää

Lisätiedot

Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta

Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta Oulu Huhtikuu 3/10 2 YRITYSMAAILMA Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta Mustasaari on muodostettu 1973 yhdistämällä viisi lähikuntaa. Mustasaaren väkiluku on tällä hetkellä yli 18.000, joista noin 71 %

Lisätiedot

TELINEURAKOINTI JA VUOKRAUS Raatihuoneenkatu 36, 64260 KASKINEN LVI-KLEMOLA OY. Pertti Rantakoski. Pidetään sahat pyörimässä. Keski-Pohjanmaa 1/2011

TELINEURAKOINTI JA VUOKRAUS Raatihuoneenkatu 36, 64260 KASKINEN LVI-KLEMOLA OY. Pertti Rantakoski. Pidetään sahat pyörimässä. Keski-Pohjanmaa 1/2011 Rakennus MESSU- EXTRA maailma Keski-Pohjanmaa 1/2011 LVI-KLEMOLA OY Lvi-työt ja suunnittelu Puh. 0400-263 322 Puh. 0400-763 539 Puh. 06-862 1272 marko.klemola@lvi-klemola.fi Heikkiläntie 25 69700 VETELI

Lisätiedot

Pohjois-Suomi Lokakuu 4/2011

Pohjois-Suomi Lokakuu 4/2011 Yritys- maailma Pohjois-Suomi Lokakuu 4/2011 Fennoscandian Exploration and Mining FEM 2011 Conference 1.-3.11.2011 Levi Summit Kongressi- ja näyttelykeskus Etra Megacenterit ovat Etran jakelukanava, joka

Lisätiedot

Merilapin Rengas & Fiksaus. Yrittäjäntie 20, 94450 KEMINMAA Puh. 040 504 6099 Email: jormahast@gmail.com

Merilapin Rengas & Fiksaus. Yrittäjäntie 20, 94450 KEMINMAA Puh. 040 504 6099 Email: jormahast@gmail.com Pohjois-Suomen Yritys- maailma Kaivosseminaari 2013 Kittilä, Levi 5.-7.6.2013 Kaivosteollisuus s. 16-47 Kesäkuu 3/2013 Tuulilasin vaihto ja korjaus TORNION LASI KY Torpinkatu 11, 95420 Tornio Puh. 016-445

Lisätiedot

MH RAKENNUSLIIKE. HIEKKAPUHALLUKSET JA MAALAUKSET Pekka Tuominen 0400 981 445 Esa Tuominen 0400 698 258 esa.tuominen@kemintema.inet.

MH RAKENNUSLIIKE. HIEKKAPUHALLUKSET JA MAALAUKSET Pekka Tuominen 0400 981 445 Esa Tuominen 0400 698 258 esa.tuominen@kemintema.inet. maailma Pohjois-Suomi Toukokuu 2/2011 KULJETUSPALVELUT POHJOISMAIHIN JA VENÄJÄLLE mm. rahtikuljetukset erikoiskuljetukset betonielementtikuljetukset ym. KYÖSTI POSTI OY Palohovintie 29 A, 95225 VIANTIE

Lisätiedot

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA Yritys- maailma Helsinki Koneikkojen suunnittelu ja valmistus prosessiteollisuuden käyttöön 3/2010 Puh. 02 437 9300 www.steelmaster.fi Helsingin Yritysmaailma-lehden seuraava numero ilmestyy viikolla 48.

Lisätiedot

Yritys- Juankoski. Aiotko rakentaa? Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä. Savon. Marraskuu 3/2013. vetovoimaa luonnostaan

Yritys- Juankoski. Aiotko rakentaa? Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä. Savon. Marraskuu 3/2013. vetovoimaa luonnostaan Savon Yritys- maailma Marraskuu 3/2013 Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä 0400 968 966 Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Vieremällä. Palveluumme kuuluu mm. salaojitus,

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Keski-Pohjanmaan Yritys- maailma Heinäkuu 2/2014 Metsäkoneurakointi T. Pihlajamaa Monipuolista metsäkoneurakointia motolla sekä kahdella ajokoneella. Mielikintie 5, 86300 Oulainen Puh. 040-570 3474 tapiopihlajamaa71@luukku.com

Lisätiedot

YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012

YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012 Yrittäjätiedote 4/2012 1 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUKSEN YRITTÄJÄTIEDOTE 4 Joulukuu 2012 Tässä tiedotteessa Ajankohtaista Koulutukset Yhteystiedot Täytä yritystietosi Kauppakamarin portaaliin Grüne Woche

Lisätiedot

Rakennus Rakennus RAKENTAJA! maailma maailma

Rakennus Rakennus RAKENTAJA! maailma maailma Rakennus maailma Oulun ja Pohjois-Suomen 4/2010 RAKENTAJA! Meiltä kaikki rakentamiseen tarvittavat koneet ja laitteet edullisesti! Palvelemme arkisin klo 7.00-17.00, lauantaisin klo 9.00-14.00 Oulun Vuokrakone

Lisätiedot

Yritys- V.P. AIRAKSINEN OY Verstastie 13, 73300 NILSIÄ PUH. 040-532 4696. Savon TILITOIMISTOPALVELU. Toiminimet - Maatalous. puh.

Yritys- V.P. AIRAKSINEN OY Verstastie 13, 73300 NILSIÄ PUH. 040-532 4696. Savon TILITOIMISTOPALVELU. Toiminimet - Maatalous. puh. Savon Yritys- maailma Joulukuu 4/2012 Siilinjärvi jatkaa reipasta kasvuaan. Nyt asukkaita on jo 21500, ja yrityksiä yli 900. Työllisyysasteemme on maakunnan paras. Olisiko Sinunkin yrityksellesi toimintaedellytyksiä

Lisätiedot

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 2 YRITYSMAAILMA Gustavelund kutsuu Tuusulanjärven rannalle Onnistuneita kokouksia - unohtumattomia elämyksiä Kokoushotelli Gustavelund sijaitsee upealla paikalla Tuusulanjärven

Lisätiedot

METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET. Luonnontieteen opetusvälineet Laboratoriokalusteet Metallituotteet:

METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET. Luonnontieteen opetusvälineet Laboratoriokalusteet Metallituotteet: METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET Syyskuu Syyskuu 4/2007 4/2014 Helmikuu Joulukuu Osoitteellinen jakelu Tietopaketti teollisuuteen 1/2007 5/2006 Osoitteellinen jakelu Alihankintaextra Osoitteellinen jakelu

Lisätiedot

Yritys- Hyvää kesää! Onko terveys sinulle tärkeä? Ranua toimii virkistysja kokouspaikkana ympäri vuoden! Kaikki rakentaminen vankalla osaamisella

Yritys- Hyvää kesää! Onko terveys sinulle tärkeä? Ranua toimii virkistysja kokouspaikkana ympäri vuoden! Kaikki rakentaminen vankalla osaamisella Oulun seudun Yritys- maailma Hyvää kesää! Heinäkuu 3/2015 Onko terveys sinulle tärkeä? RollerMouse tietokonehiiren avulla helpotat vartaloon kohdistuvia paineita, kiputiloja ja saat parannettua työasentoasi.

Lisätiedot

Meiltä saat 199,00 169,00 92,00. Pyhäsalmen Rauta-Maatalous Oy. Pidetään sahat pyörimässä KEVÄÄN TARJOUKSIA! Keski-Pohjanmaa Toukokuu 2/2011

Meiltä saat 199,00 169,00 92,00. Pyhäsalmen Rauta-Maatalous Oy. Pidetään sahat pyörimässä KEVÄÄN TARJOUKSIA! Keski-Pohjanmaa Toukokuu 2/2011 Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa Toukokuu 2/2011 LIIKETILA-, MYYMÄLÄ- JA RAVINTOLAKALUSTEET Ruotsalon kylätie 41 68320 Ruotsalo www.kasipuu.fi myyntipalvelu@kasipuu.fi 040 572 3232 040 590 0335 Kirkkokatu

Lisätiedot