TIETOSUOJASELOSTE 2(2)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJASELOSTE 2(2)"

Transkriptio

1 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Annukka Teittinen, palvelukoordinaattori Hippoksentie 31 E 20, TURKU , Validia Asumisen RAIsoft LTC ja RAIsoft HC RAIsoft -ohjelmisto on asiakkaan/asukkaan toimintakyvyn arviointiin tarkoitettu työväline, jota käytetään apuna hoidon suunnittelussa ja arvioinnissa. Järjestelmästä saatavia raportteja käytetään myös johtamisen apuvälineenä ja hoidon laadun kehittämiseen. RAI- arviointi suoritetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusten mukaan. RAI-tiedot toimitetaan kaksi kertaa vuodessa THL:lle, joka tuottaa palauteraportteja vertailutietoa varten. Asiakaskohtaiset tiedot ovat RAIsoft -ohjelmiston aktiivikannassa. Tietojen säilyttämisessä ja hävittämisessä noudatetaan arkistoviranomaisten kulloinkin voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä. Arkistoidut asiakirjat säilytetään kyseessä olevan yksikön arkistossa. Henkilön yksilöintitiedot: Asiakas: henkilötunnus, nimi. Tutkimustiedot yksilötasolla: perustiedot, toimintakyky ja hoidon tarve, sairaudet, lääkitykset, elinolot ja auttavat läheiset sekä näiden ilmaisemat tarpeet, toteutuneet palvelut ja apu koko turvaverkossa koko seuranta-aikana, kuolemansyytiedot Tutkimustiedot palveluyksikkötasolla: yksilöinti ja kuvailu, resurssit ja palvelulajit Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään tai hänen edustajaltaan sekä asiakastietojärjestelmästä. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki/kunta rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin/kunnan lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

2 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta esitetään kirjallisessa muodossa. Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

3 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Annukka Teittinen, palvelukoordinaattori Hippoksentie 31 E 20, TURKU , RAVA-rekisteri RAVATAR sovelluksen (RAVA- tiedon tallennus ja raportointi) avulla lasketaan asiakkaan RAVA-indeksi ja kerätään asiakasta koskevat RAVA-tiedot yhteen valtakunnalliseen tietokantaan. Rekisteriin kertynyttä tietoa voidaan käyttää: 1. yksittäisen asiakkaan hoidon- ja palvelujen suunnittelussa asiakkaan luvalla 2. rekisterinpitäjän toiminnan suunnittelussa, toteutuksessa, arvioinnissa ja johtamisessa ilman asiakkaan yksilöintitietoja 3. tilasto- ja tutkimustarkoituksessa ilman asiakkaan yksilöintitietoja. tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle Tietojen säilyttämisessä ja hävittämisessä noudatetaan arkistoviranomaisten kulloinkin voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä. Arkistoidut asiakirjat säilytetään kyseessä olevan yksikön arkistossa. Rekisteröidyn nimi, henkilötunnus, kotikunta, ikä, sukupuoli, asumismuoto, kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palvelujen määrä kuukaudessa, omaishoidon tuen määrä sekä RAVAindeksin laskemiseen tarvittavat, asiakkaan toimintakykyä ja avuntarvetta mittaavat, tiedot. Asiakkaan yksilöivät tiedot säilytetään salattuna ja erillään muusta tietosisällöstä. Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään tai hänen edustajaltaan sekä asiakastietojärjestelmästä. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki/kunta rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin/kunnan lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

4 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Sähköinen aineisto pitäjän henkilökunnalla on oikeus käyttää RAVATAR-sovellusta. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana sovellukseen. RAVATARsovellus pitää lokia, jonka avulla voidaan valvoa käyttöä. RAVA-tiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu palomuurein, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. RAVA-tietojen tallennus tapahtuu SSL-suojattuja yhteyksiä käyttäen. Tietokanta sijaitsee vuokratulla palvelimella. Palvelinpalveluita vuokrattaessa on huolehdittu siitä, että palvelimet sijaitsevat fyysisesti turvallisessa konesalissa, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kulunvalvontajärjestelmiin, hälytysjärjestelmiin sekä ympärivuorokautiseen valvontaan. Palveluun sisältyy myös tietojen säännöllinen varmuuskopiointi. Prime Solutions Oy turvaa FCG:lle RAVATAR-sovelluksen asiantuntijatuen. Prime Solutions Oy:n henkilökunnalla on tässä roolissa oikeus käyttää RAVATAR-sovellusta. Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta esitetään kirjallisessa muodossa. Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

5 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Jaana Korhonen, kehitysjohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n asiakaspalauterekisteri Asiakaspalauterekisterin henkilötietoja käytetään ainoastaan palautteeseen vastaamiseen. Tietoja voidaan käyttää kuitenkin rekisterinpitäjän oman toiminnan suunnitteluja tilastointitarpeisiin. Asiakas tai hänen puolestaan palautteen antanut taho voi halutessaan jättää yhteystietonsa. Palautteita voi antaa yksiköissä olevien palautelaatikoiden, www-sivuilla olevan verkkolomakkeen kautta, sekä suullisesti, tai kirjallisesti. Palautteeseen vastanneen työntekijän vastaukset, sekä vastanneen/ vastanneiden työntekijöiden tiedot. Tietoja ei yhdistetä muihin Validia Asumisen rekistereihin. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Tiedot ovat salassa pidettäviä. Palautteen jättänyt asiakas itse, tai hänen puolestaan palautteen jättänyt taho. Asiakkaan kotikunnan sosiaalityöntekijä, joka hoitaa asiakkaan asioita Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

6 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

7 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Eija Kosunen, palvelujohtaja , Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n asiakastietorekisteri Asiakasrekisteriin kirjataan asiakkaan hyvän hoidon järjestämisen, suunnittelun, toteuttamisen ja seurannan turvaamiseksi tarpeelliset sekä laajuudeltaan riittävät tiedot. Rekisteriä ylläpidetään sähköisenä järjestelmässä sekä sitä tukevana manuaalisena rekisterinä. Rekisteriä ylläpidetään tuoteryhmittäin. Yksi rekisterin osa-alue on palveluiden laskutusta varten. Asiakkaan kotikunta (toimeksiantosopimus) toimii henkilötietolaissa tarkoitettuna rekisterinpitäjänä. Palveluntuottajana Invalidiliiton Asumispalvelut Oy huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kotikunnan lukuun. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy on varsinainen rekisterinpitäjä yksityisasiakkaille. Tietoja voidaan käyttää kuitenkin rekisterinpitäjän oman toiminnan suunnittelu- ja tilastointitarpeisiin. pitämisen peruste on asiakassuhde, joka perustuu - Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista (380/1987) - Sosiaalihuoltolakiin (710/1982), - Lastensuojelulakiin ( /417), - Perusopetuslaki /628 Asiakastietorekisterin sisältö: - nimi, henkilötunnus, osoite ja yhteystiedot, kotikunta, tiedot palvelutarpeesta, hakemustiedot, asiakasasiakirjat (suunnitelmat, palvelusitoumus, päätökset) - mikäli asiakas on alaikäinen huoltajien nimet, henkilötunnukset ja yhteystiedot - asiakasmaksuihin liittyvät laskutustiedot, päivittäiset merkinnät toteutuneesta avustuksesta /hoivasta Tiedot hankitaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään tai asiakkaan asioidenhoitamiseksi valtuutetulta henkilöltä. Palvelun antamisen tai asiakkaan käsittelyn yhteydessä muodostuneet tiedot henkilökunnalta: toiminnassa saadut, asiakaspalvelun järjestämisen edellyttämät välttämättömät tiedot Asiakkaan kotikunnan sosiaalityöntekijä, joka hoitaa asiakkaan asioita Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla.

8 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

9 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Kameravalvonnan tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Eija Kosunen, palvelujohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n tallentava kameravalvontajärjestelmä Tallentavan videovalvontajärjestelmän tarkoitus on ehkäistä kohteen, henkilökuntaan, asiakkaisiin tai omaisuuteen kohdistuvaa rikollisuutta ja auttaa tapahtuneiden vahinkojen vastuukysymysten selvittämisessä. Tallentavalla kameravalvontajärjestelmällä pyritään suojaamaan asiakkaiden ja henkilökunnan työrauhaa, lisätä heidän turvallisuuttaan, valvoa materiaalin säilyvyyttä sekä auttaa järjestyksen ylläpidossa. Tätä tarkoitusta varten rekisteriin tallennetaan kiinteistössä tai sen välittömässä läheisyydessä oleskelevien henkilöiden tietoja. Rekisteriin tallentuu myös asiakas- tai palvelusuhteen tai kiinteistön välittömässä läheisyydessä oleskelevien henkilöiden tietoja tietosisältö ja toteutus Kameravalvonnan tallenteita käytetään ainoastaan ja tarpeen mukaan lainsäädännön sallimissa rajoissa yllä mainittujen tilanteiden jälkikäteiseen selvittämiseen. Valvontakameran kuvatallenne sisältää kameran alueella liikkuvien henkilöiden kuva sekä liikkumisajan: rakennuksissa sisääntuloissa rakennusten välittömässä läheisyydessä Talletusaika on keskimäärin 14vrk. Jos säilytysaikana tulee ilmoitus vahingonteosta tai muusta rikoksesta, nauhoitusta säilytetään tältä osin rikoksen selvittämiseksi tarvittava aika. tietolähteet tietojen luovutukset ja tietojen siirrot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Järjestelmään kerätään tietoa vain asioiden hoitamisen kannalta tarpeellisista kohdista. Valvontakameran kautta tallentuva tieto. Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia tai tietojen siirtoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rikosepäilytapauksissa tietoja voidaan luovuttaa poliisille tai muille viranomaisille, joilla on oikeus rekisteristä saada tietoja. Rekisteristä ei ole yhteyttä muihin rekistereihin

10 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Analoginen aineisto Analogisessa muodossa (videonauhalla) oleva rekisteri (videonauha) säilytetään lukitussa tilassa, johon on pääsy ainoastaan niillä henkilöillä, joilla on oikeus käsitellä rekisteriä. tietoja säilytetään 14 vrk, ellei ole kameravalvonnan tarkoituksen toteuttamisesta johtuvaa erityistä syytä säilyttää tietoja pidempää aikaa. Tiedot tuhotaan tallentamalla niiden päälle uutta tietoa. Tietojen käyttö tapahtuu videonauhaa editoimalla. Digitaalinen aineisto Digitaalisessa muodossa (tietokoneen tai vastaavan kovalevyllä) oleva rekisteri on lukitussa ja valvotussa tilassa. tietoja säilytetään 14 vrk, ellei ole erityistä syytä toimia toisin. Tiedot tuhotaan automaattisesti tallentamalla niiden päälle uutta tietoa. Tietojen käyttö tapahtuu kovalevyltä tulostamalla, kopioimalla ja monitorivalvonnalla. Koska videovalvonta on tarkoitettu myös omaisuuden suojaamiseen ja koska kaikissa kohteissa ei ole jatkuvaa valvontaa, jossa kaikkia tallennettavia tapahtumia voitaisiin seurata reaaliajassa, on tarpeen säilyttää kuvatallenteita 14 vuorokautta, jotta mahdollisissa omaisuusrikostapauksissa olisi käytettävissä todistemateriaalia. Tallentavan videovalvontajärjestelmän rakenne ei mahdollista sitä, että tallennusaika valittaisiin kohteen mukaan. Yksikössä vain ja ainoastaan palvelupäällikkö, tai hänen valtuuttamansa työntekijä voivat tarvittaessa purkaa tallenteita. Informointi Rekisteröidyn tarkastusoikeus Kuvattavia informoidaan kuvauspaikoilla näkyvillä Tallentava kameravalvonta kylteillä ja/tai tarroilla. Tietosuojaselosteet nähtävillä ilmoitustaululla. Tarkastusoikeusvaatimus tulee esittää em. rekisteriasioita hoitavalle henkilölle omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona käymällä (kts yksikön yhteystiedot). Rekisteröidyn tulee ilmoittaa paikka ja mahdollisimman tarkka aika, jolloin kuvaaminen on tapahtunut. Joskus pyynnön esittäjän voi olla tarpeen liittää tarkastusoikeuspyyntöön oma kuva. Jos rekisterinpitäjä kieltäytyy antamasta tietoja, annetaan rekisteröidylle kieltäytymisestä kirjallinen todistus, josta käy ilmi kieltäytymisen syy. Kameravalvonnan piirissä olevien muiden rekisteröityjen tietosuojan turvaamiseksi tarkastusoikeus arvioidaan tapauksittain erikseen.

11 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Päivi Lind, henkilöstöjohtaja , Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n henkilötietorekisteri Työnantaja saa käsitellä vain välittömästi työntekijän työsuhteen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, jotka liittyvät työsuhteen osapuolten oikeuksien ja velvollisuuksien hoitamiseen tai työnantajan työntekijöille tarjoamiin etuuksiin taikka johtuvat työtehtävien erityisluonteesta. Työnantajan velvoitteiden täyttämiseksi tarvittavat tiedot, esimerkiksi palkanmaksun ja lakisääteisten työnantajavelvoitteiden, esim. työterveyshuollon hoitamiseksi tarvittavat tiedot. Rekisteröidyn nimi- ja osoitetiedot muutetaan rekisteröidyn ilmoituksesta. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Työelämän tietosuoja (TeTsL 759/2004) Henkilö- ja soveltuvuusarviointitestit (13 ) Kameravalvonta (16-17 ) Työnantajalle kuuluvien sähköpostiviestien käsittely (18-20 ) Työntekijältä itseltään haastatteluilla / kirjallisista hakemuksista. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

12 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

13 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Sari Jokiniemi, talousjohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n Asiakas- ja vuokrareskontrajärjestelmä, sekä sitä tukeva manuaalinen aineisto Vuokrasopimusten hallinta Vuokrareskontran hoito, vuokrien laskutus ja perintä Asukasvalinta Hakijan/vuokralaisen henkilötiedot; sukunimi/ entiset sukunimet, etunimi, henkilötunnus, nykyinen osoite, postinumero ja osoitetoimipaikka. Kanssahakijan ja muiden asumaan tulevien henkilötiedot sukunimi, etunimi ja henkilötunnus. Kontaktitiedot; sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä mahdollinen edunvalvontatieto, nykyistä asuntoa koskevat tiedot, asunnon tarvetta koskevat tiedot, lääkärilausunto avuntarpeesta, siviilisääty, vuokrasopimustiedot, vuokran maksutiedot, vuokravakuustiedot. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Hakijan, avio- tai avopuolison tai muiden talouteen kuuluvien henkilöiden työssäkäynti, eläke-/palkkatodistus, tulo-, vero- ja varallisuustiedot. Asuntohakemus liitteineen Vuokrasopimus liitteineen Tästä rekisteriselosteesta ilmeneviä tietoja ei luovuteta Invalidiliiton Asumispalveluiden ulkopuolelle, pois lukien ne tahot joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, kunnan asuntotoimi ja kyseisen kiinteistön omistaja). KELA hakee asumistukihakemuksen käsittelyyn tarvittavat tiedot suoraan Tampuuri järjestelmästä vuokralaisista, jotka ovat tehneet asumistukihakemuksen. Kela käyttää henkilötunnusta tunnistetietona. Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

14 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Sähköinen aineisto Tampuuri järjestelmään talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Tallentava kameravalvontajärjestelmä Laatimispvm: 16.3. 2009 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 17.12.2013, päivitetty 26.4.2017 1. Rekisterin nimi Optima verkko-oppimisympäristö 2. Rekisterinpitäjä Jyväskylän

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.9.2013/27.01.2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri REKISTERISELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin pitäjä Nimi Niuvanniemen sairaala (valtion mielisairaala) Postiosoite Niuvankuja 65 70240 KUOPIO Puhelin 0295 242 111 (vaihde) 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai

Lisätiedot

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste Aikuissosiaalityön rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

FINLANDIA-TALO Oy. REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä SISÄLTÖ

FINLANDIA-TALO Oy. REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä SISÄLTÖ FINLANDIA-TALO Oy REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä 19.11.2012 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 5 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidylle annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 06.09.2013 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Parik säätiön tietosuojaseloste

Parik säätiön tietosuojaseloste Parik säätiön tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterin nimi... 2 2. Rekisterinpitäjä... 2 3. Rekisterin vastuuhenkilö... 2 4. Rekisteriasioita hoitava(t) henkilö(t)... 2 5. Rekisterin käyttötarkoitus...

Lisätiedot

Lastenvalvojan rekisteriseloste

Lastenvalvojan rekisteriseloste Lastenvalvojan rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 20.12.2016 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste Rekisteriseloste Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 Rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.8.2010, päivitetty 9.1.2017 1. Rekisterin nimi BasWare TEM matkanhallintajärjestelmä (Basware Travel & Expense

Lisätiedot

OPPILASREKISTERISELOSTE

OPPILASREKISTERISELOSTE OPPILASREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 2.1.2017 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta /

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 31.12.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh. (09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Ikäihmisten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Ikäihmisten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 24.8.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

Toimeentulotuen rekisteriseloste

Toimeentulotuen rekisteriseloste Toimeentulotuen rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 17.1.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 3.8.2007, päivitetty 21.2.2017 1. Rekisterin nimi Sopimus Pro Web -oppisopimusjärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Perheasioiden yksikön päällikkö

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Perheasioiden yksikön päällikkö TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 20.12.2016 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Lastensuojelun perinnän asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta PL 202

Lisätiedot

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 4.3.2013 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 04401 Järvenpää Lasten ja nuorten palvelualueelle perhesosiaalityön palveluihin

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 25.7.2007 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelut: perhepalvelujen johtaja

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET ALAVUDEN KAUPUNKI / SIVISTYSRYHMÄ REKISTERISELOSTE ALAVUDEN YLÄASTEEN OPETTAJA- JA OPPILASREKISTERI Laatimispäivä: 16.2.2010 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 5.1.2010 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki, Ympäristönsuojeluyksikkö

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: _22.12.2015_ Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lappeenrannan kaupunki

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 7.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm:

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 5.7.2017 1. Rekisterin nimi Aditro Arkisto / Aditro Archive -taloushallinnon sähköinen arkistointijärjestelmä

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm:

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 6.4.2017 1. Rekisterin nimi HRM lomien ja cv-tietojen tallennusohjelma 2. Rekisterinpitäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 20.3.2006 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilö-tietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 päivitetty 17.8.2016 Laatimispvm: 29.9.2010 Varhaiskasvatuksen asiakasrekisteri (päivähoito) 1. Rekisterinpitäjä Nimi Kasvatus- ja opetuslautakunta Yhteystiedot

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Päiväys: 25.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut. Asematie 4, Lapinlahti, vaihde Kansantie 10, Lapinlahti

Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut. Asematie 4, Lapinlahti, vaihde Kansantie 10, Lapinlahti TIETOSUOJASELOSTE -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 21.5.2014 MH 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut Yhteystiedot

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu 19.2.2016 1 Iisalmen kaupungin tekninen keskus / tilapalvelu on asentanut tallentavan kameravalvonnan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, Nurmijärvi. Va. Perhe- ja sosiaalipalveluiden päällikkö Suvi Salin

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, Nurmijärvi. Va. Perhe- ja sosiaalipalveluiden päällikkö Suvi Salin Tietosuojaseloste - yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.8.2015 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven sosiaali- ja terveyslautakunta PL 7, 01901 Nurmijärvi

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite: Kuopion

Lisätiedot

Manuaalisesti tallennetut tiedot hakemukset ja niiden liitteet maksu- ja palvelupäätökset

Manuaalisesti tallennetut tiedot hakemukset ja niiden liitteet maksu- ja palvelupäätökset 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Kotona asumista

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilö-tietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Sompion koulun kameravalvontajärjestelmän

Sompion koulun kameravalvontajärjestelmän Sompion koulun kameravalvontajärjestelmän rekisteriseloste Keravan kaupunki Kasvatuksen ja opetuksen toimiala Hyväksytty 29.3.2017 Kerava REKISTERISELOSTE Sisällys 1. REKISTERIN NIMI... 2 2. REKISTERINPITÄJÄ...

Lisätiedot

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut 1 Rekisterinpitäjä Forssan kaupunki 2 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä 18.12.2015, muutospäivä Puhelin 03 41 411 Postiosoite PL 62, 30101 Forssa Käyntiosoite Turuntie 18 Wahren-opiston,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan

Lisätiedot

Laitoshuollon rekisteri

Laitoshuollon rekisteri Tietosuojaseloste 1/6 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja

Lisätiedot

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Kotona asumista

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilö-tietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Projektipäällikkö Corinne Björkenheim, Socca pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus

Projektipäällikkö Corinne Björkenheim, Socca pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Rekisteriseloste 1 (3) Laatimispäivä/Päivityspäivä 07.08.2017 1. Rekisterin nimi 2. Rekisterinpitäjä 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 6.11.2007, päivitetty 19.4.2017 1. Rekisterin nimi Efecte-tietohallintoratkaisut (IT Asset Management ja Help

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET LÄNNEN OMAVOIMA OY:N TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivä/päivitetty: 23.10.2013 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 5. REKISTERIN

Lisätiedot

Omasote rekisteriseloste

Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo p. 010 4611 Laatimispäivä: 5.2.2015 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.11.2007, päivitetty 16.5.2017 1. Rekisterin nimi Infoweb -www-pohjainen informaatiojärjestelmäalusta (ent.

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut. Asematie 4, Lapinlahti, vaihde Kansantie 10, Lapinlahti

Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut. Asematie 4, Lapinlahti, vaihde Kansantie 10, Lapinlahti TIETOSUOJASELOSTE -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 21.5.2014/MH 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lapinlahden kunta/vanhuspalvelut Yhteystiedot

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Espoon kaupungin kirjaamo PL Espoon kaupunki

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Espoon kaupungin kirjaamo PL Espoon kaupunki TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 4.4.2017 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Espoon OmaNeuvola - palvelun asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta PL 202

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Pro Consona lastensuojelurekisterin rekisteriseloste

Pro Consona lastensuojelurekisterin rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja Rekisteriseloste Pro Consona lastensuojelurekisterin rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja Rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3. Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi 2 Rekisterinpitäjä ProWellness-potilastietojärjestelmä/ SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 5.1.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.5.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 /2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki Perusturvaosasto REKISTERISELOSTE Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 29.9.2014 päivitetty

Ylöjärven kaupunki Perusturvaosasto REKISTERISELOSTE Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 29.9.2014 päivitetty Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi Perhehuoltojärjestelmä (Effica Yksilö- ja Perhehuolto) Perhehuoltojärjestelmä on osa Ylöjärven kaupungin perusturvatoimen Effica järjestelmää.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja Paula

Lisätiedot

Mäntsälän kunta, Mustijoen perusturva. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ. puhelin (vaihde)

Mäntsälän kunta, Mustijoen perusturva. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ. puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

ILOSTU OY REKISTERISELOSTE

ILOSTU OY REKISTERISELOSTE ILOSTU OY REKISTERISELOSTE 20.8.2017 ILOSTU OY KOKKOKALLIONTIE 9 J 240, 00370 HELSINKI P. 010 524 9940 S. REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä,.

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Valvottujen tapaamisten rekisteri

Valvottujen tapaamisten rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vs. perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1(5) Rakennusvalvonta, Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Kuntatekniikan keskus ja Tilasto ja tutkimus

VANTAAN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1(5) Rakennusvalvonta, Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Kuntatekniikan keskus ja Tilasto ja tutkimus VANTAAN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1(5) Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Laatimispvm: 17.8.2017 1. Rekisterin nimi Kuntarekisterin rakennus- ja rakennusvalvontaosat. 2. Rekisterin pitäjä

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Riihimäen kaupunki Talous- ja suunnitteluyksikkö Kalevankatu 1 11100 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Lisätiedot

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p.

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n alueella, myös edustaja) Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi

Lisätiedot

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE Turvapuhelinpalvelut

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE Turvapuhelinpalvelut 1 (5) TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: : 1. Rekisterinpitäjä Mainio Vire Oy Yhteystiedot Tuulensuuntori

Lisätiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Lastensuojelupalvelujen toimistosihteeri

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Lastensuojelupalvelujen toimistosihteeri TIETOSUOJASELOSTE 1 (7) Laatimispäivä: 20.12.2016 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Lastensuojelun asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta PL 202 (Kirkkojärventie

Lisätiedot