TIETOSUOJASELOSTE 2(2)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJASELOSTE 2(2)"

Transkriptio

1 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Annukka Teittinen, palvelukoordinaattori Hippoksentie 31 E 20, TURKU , Validia Asumisen RAIsoft LTC ja RAIsoft HC RAIsoft -ohjelmisto on asiakkaan/asukkaan toimintakyvyn arviointiin tarkoitettu työväline, jota käytetään apuna hoidon suunnittelussa ja arvioinnissa. Järjestelmästä saatavia raportteja käytetään myös johtamisen apuvälineenä ja hoidon laadun kehittämiseen. RAI- arviointi suoritetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusten mukaan. RAI-tiedot toimitetaan kaksi kertaa vuodessa THL:lle, joka tuottaa palauteraportteja vertailutietoa varten. Asiakaskohtaiset tiedot ovat RAIsoft -ohjelmiston aktiivikannassa. Tietojen säilyttämisessä ja hävittämisessä noudatetaan arkistoviranomaisten kulloinkin voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä. Arkistoidut asiakirjat säilytetään kyseessä olevan yksikön arkistossa. Henkilön yksilöintitiedot: Asiakas: henkilötunnus, nimi. Tutkimustiedot yksilötasolla: perustiedot, toimintakyky ja hoidon tarve, sairaudet, lääkitykset, elinolot ja auttavat läheiset sekä näiden ilmaisemat tarpeet, toteutuneet palvelut ja apu koko turvaverkossa koko seuranta-aikana, kuolemansyytiedot Tutkimustiedot palveluyksikkötasolla: yksilöinti ja kuvailu, resurssit ja palvelulajit Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään tai hänen edustajaltaan sekä asiakastietojärjestelmästä. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki/kunta rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin/kunnan lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

2 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta esitetään kirjallisessa muodossa. Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

3 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Annukka Teittinen, palvelukoordinaattori Hippoksentie 31 E 20, TURKU , RAVA-rekisteri RAVATAR sovelluksen (RAVA- tiedon tallennus ja raportointi) avulla lasketaan asiakkaan RAVA-indeksi ja kerätään asiakasta koskevat RAVA-tiedot yhteen valtakunnalliseen tietokantaan. Rekisteriin kertynyttä tietoa voidaan käyttää: 1. yksittäisen asiakkaan hoidon- ja palvelujen suunnittelussa asiakkaan luvalla 2. rekisterinpitäjän toiminnan suunnittelussa, toteutuksessa, arvioinnissa ja johtamisessa ilman asiakkaan yksilöintitietoja 3. tilasto- ja tutkimustarkoituksessa ilman asiakkaan yksilöintitietoja. tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle Tietojen säilyttämisessä ja hävittämisessä noudatetaan arkistoviranomaisten kulloinkin voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä. Arkistoidut asiakirjat säilytetään kyseessä olevan yksikön arkistossa. Rekisteröidyn nimi, henkilötunnus, kotikunta, ikä, sukupuoli, asumismuoto, kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palvelujen määrä kuukaudessa, omaishoidon tuen määrä sekä RAVAindeksin laskemiseen tarvittavat, asiakkaan toimintakykyä ja avuntarvetta mittaavat, tiedot. Asiakkaan yksilöivät tiedot säilytetään salattuna ja erillään muusta tietosisällöstä. Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään tai hänen edustajaltaan sekä asiakastietojärjestelmästä. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki/kunta rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin/kunnan lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

4 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Sähköinen aineisto pitäjän henkilökunnalla on oikeus käyttää RAVATAR-sovellusta. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana sovellukseen. RAVATARsovellus pitää lokia, jonka avulla voidaan valvoa käyttöä. RAVA-tiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu palomuurein, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. RAVA-tietojen tallennus tapahtuu SSL-suojattuja yhteyksiä käyttäen. Tietokanta sijaitsee vuokratulla palvelimella. Palvelinpalveluita vuokrattaessa on huolehdittu siitä, että palvelimet sijaitsevat fyysisesti turvallisessa konesalissa, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kulunvalvontajärjestelmiin, hälytysjärjestelmiin sekä ympärivuorokautiseen valvontaan. Palveluun sisältyy myös tietojen säännöllinen varmuuskopiointi. Prime Solutions Oy turvaa FCG:lle RAVATAR-sovelluksen asiantuntijatuen. Prime Solutions Oy:n henkilökunnalla on tässä roolissa oikeus käyttää RAVATAR-sovellusta. Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta esitetään kirjallisessa muodossa. Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

5 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Jaana Korhonen, kehitysjohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n asiakaspalauterekisteri Asiakaspalauterekisterin henkilötietoja käytetään ainoastaan palautteeseen vastaamiseen. Tietoja voidaan käyttää kuitenkin rekisterinpitäjän oman toiminnan suunnitteluja tilastointitarpeisiin. Asiakas tai hänen puolestaan palautteen antanut taho voi halutessaan jättää yhteystietonsa. Palautteita voi antaa yksiköissä olevien palautelaatikoiden, www-sivuilla olevan verkkolomakkeen kautta, sekä suullisesti, tai kirjallisesti. Palautteeseen vastanneen työntekijän vastaukset, sekä vastanneen/ vastanneiden työntekijöiden tiedot. Tietoja ei yhdistetä muihin Validia Asumisen rekistereihin. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Tiedot ovat salassa pidettäviä. Palautteen jättänyt asiakas itse, tai hänen puolestaan palautteen jättänyt taho. Asiakkaan kotikunnan sosiaalityöntekijä, joka hoitaa asiakkaan asioita Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

6 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

7 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Eija Kosunen, palvelujohtaja , Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n asiakastietorekisteri Asiakasrekisteriin kirjataan asiakkaan hyvän hoidon järjestämisen, suunnittelun, toteuttamisen ja seurannan turvaamiseksi tarpeelliset sekä laajuudeltaan riittävät tiedot. Rekisteriä ylläpidetään sähköisenä järjestelmässä sekä sitä tukevana manuaalisena rekisterinä. Rekisteriä ylläpidetään tuoteryhmittäin. Yksi rekisterin osa-alue on palveluiden laskutusta varten. Asiakkaan kotikunta (toimeksiantosopimus) toimii henkilötietolaissa tarkoitettuna rekisterinpitäjänä. Palveluntuottajana Invalidiliiton Asumispalvelut Oy huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kotikunnan lukuun. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy on varsinainen rekisterinpitäjä yksityisasiakkaille. Tietoja voidaan käyttää kuitenkin rekisterinpitäjän oman toiminnan suunnittelu- ja tilastointitarpeisiin. pitämisen peruste on asiakassuhde, joka perustuu - Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista (380/1987) - Sosiaalihuoltolakiin (710/1982), - Lastensuojelulakiin ( /417), - Perusopetuslaki /628 Asiakastietorekisterin sisältö: - nimi, henkilötunnus, osoite ja yhteystiedot, kotikunta, tiedot palvelutarpeesta, hakemustiedot, asiakasasiakirjat (suunnitelmat, palvelusitoumus, päätökset) - mikäli asiakas on alaikäinen huoltajien nimet, henkilötunnukset ja yhteystiedot - asiakasmaksuihin liittyvät laskutustiedot, päivittäiset merkinnät toteutuneesta avustuksesta /hoivasta Tiedot hankitaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään tai asiakkaan asioidenhoitamiseksi valtuutetulta henkilöltä. Palvelun antamisen tai asiakkaan käsittelyn yhteydessä muodostuneet tiedot henkilökunnalta: toiminnassa saadut, asiakaspalvelun järjestämisen edellyttämät välttämättömät tiedot Asiakkaan kotikunnan sosiaalityöntekijä, joka hoitaa asiakkaan asioita Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Kaupunki rekisterinpitäjänä päättää tietojen luovuttamisesta. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa rekisterinpidosta kaupungin lukuun. Asiakkaan tai hänen laillisen edustajansa nimenomaisella vapaaehtoisella suostumukseen perustuen tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Suostumuksen voi milloin tahansa peruuttaa. Tietoja voidaan poikkeuksellisesti luovuttaa ilman asiakkaan suostumustakin sosiaalihuollon asiakkaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain :ien tai muun erityislainsäännöksen nojalla.

8 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

9 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Kameravalvonnan tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Eija Kosunen, palvelujohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n tallentava kameravalvontajärjestelmä Tallentavan videovalvontajärjestelmän tarkoitus on ehkäistä kohteen, henkilökuntaan, asiakkaisiin tai omaisuuteen kohdistuvaa rikollisuutta ja auttaa tapahtuneiden vahinkojen vastuukysymysten selvittämisessä. Tallentavalla kameravalvontajärjestelmällä pyritään suojaamaan asiakkaiden ja henkilökunnan työrauhaa, lisätä heidän turvallisuuttaan, valvoa materiaalin säilyvyyttä sekä auttaa järjestyksen ylläpidossa. Tätä tarkoitusta varten rekisteriin tallennetaan kiinteistössä tai sen välittömässä läheisyydessä oleskelevien henkilöiden tietoja. Rekisteriin tallentuu myös asiakas- tai palvelusuhteen tai kiinteistön välittömässä läheisyydessä oleskelevien henkilöiden tietoja tietosisältö ja toteutus Kameravalvonnan tallenteita käytetään ainoastaan ja tarpeen mukaan lainsäädännön sallimissa rajoissa yllä mainittujen tilanteiden jälkikäteiseen selvittämiseen. Valvontakameran kuvatallenne sisältää kameran alueella liikkuvien henkilöiden kuva sekä liikkumisajan: rakennuksissa sisääntuloissa rakennusten välittömässä läheisyydessä Talletusaika on keskimäärin 14vrk. Jos säilytysaikana tulee ilmoitus vahingonteosta tai muusta rikoksesta, nauhoitusta säilytetään tältä osin rikoksen selvittämiseksi tarvittava aika. tietolähteet tietojen luovutukset ja tietojen siirrot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Järjestelmään kerätään tietoa vain asioiden hoitamisen kannalta tarpeellisista kohdista. Valvontakameran kautta tallentuva tieto. Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia tai tietojen siirtoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rikosepäilytapauksissa tietoja voidaan luovuttaa poliisille tai muille viranomaisille, joilla on oikeus rekisteristä saada tietoja. Rekisteristä ei ole yhteyttä muihin rekistereihin

10 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) suojauksen periaatteet Analoginen aineisto Analogisessa muodossa (videonauhalla) oleva rekisteri (videonauha) säilytetään lukitussa tilassa, johon on pääsy ainoastaan niillä henkilöillä, joilla on oikeus käsitellä rekisteriä. tietoja säilytetään 14 vrk, ellei ole kameravalvonnan tarkoituksen toteuttamisesta johtuvaa erityistä syytä säilyttää tietoja pidempää aikaa. Tiedot tuhotaan tallentamalla niiden päälle uutta tietoa. Tietojen käyttö tapahtuu videonauhaa editoimalla. Digitaalinen aineisto Digitaalisessa muodossa (tietokoneen tai vastaavan kovalevyllä) oleva rekisteri on lukitussa ja valvotussa tilassa. tietoja säilytetään 14 vrk, ellei ole erityistä syytä toimia toisin. Tiedot tuhotaan automaattisesti tallentamalla niiden päälle uutta tietoa. Tietojen käyttö tapahtuu kovalevyltä tulostamalla, kopioimalla ja monitorivalvonnalla. Koska videovalvonta on tarkoitettu myös omaisuuden suojaamiseen ja koska kaikissa kohteissa ei ole jatkuvaa valvontaa, jossa kaikkia tallennettavia tapahtumia voitaisiin seurata reaaliajassa, on tarpeen säilyttää kuvatallenteita 14 vuorokautta, jotta mahdollisissa omaisuusrikostapauksissa olisi käytettävissä todistemateriaalia. Tallentavan videovalvontajärjestelmän rakenne ei mahdollista sitä, että tallennusaika valittaisiin kohteen mukaan. Yksikössä vain ja ainoastaan palvelupäällikkö, tai hänen valtuuttamansa työntekijä voivat tarvittaessa purkaa tallenteita. Informointi Rekisteröidyn tarkastusoikeus Kuvattavia informoidaan kuvauspaikoilla näkyvillä Tallentava kameravalvonta kylteillä ja/tai tarroilla. Tietosuojaselosteet nähtävillä ilmoitustaululla. Tarkastusoikeusvaatimus tulee esittää em. rekisteriasioita hoitavalle henkilölle omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona käymällä (kts yksikön yhteystiedot). Rekisteröidyn tulee ilmoittaa paikka ja mahdollisimman tarkka aika, jolloin kuvaaminen on tapahtunut. Joskus pyynnön esittäjän voi olla tarpeen liittää tarkastusoikeuspyyntöön oma kuva. Jos rekisterinpitäjä kieltäytyy antamasta tietoja, annetaan rekisteröidylle kieltäytymisestä kirjallinen todistus, josta käy ilmi kieltäytymisen syy. Kameravalvonnan piirissä olevien muiden rekisteröityjen tietosuojan turvaamiseksi tarkastusoikeus arvioidaan tapauksittain erikseen.

11 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Päivi Lind, henkilöstöjohtaja , Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n henkilötietorekisteri Työnantaja saa käsitellä vain välittömästi työntekijän työsuhteen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, jotka liittyvät työsuhteen osapuolten oikeuksien ja velvollisuuksien hoitamiseen tai työnantajan työntekijöille tarjoamiin etuuksiin taikka johtuvat työtehtävien erityisluonteesta. Työnantajan velvoitteiden täyttämiseksi tarvittavat tiedot, esimerkiksi palkanmaksun ja lakisääteisten työnantajavelvoitteiden, esim. työterveyshuollon hoitamiseksi tarvittavat tiedot. Rekisteröidyn nimi- ja osoitetiedot muutetaan rekisteröidyn ilmoituksesta. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Työelämän tietosuoja (TeTsL 759/2004) Henkilö- ja soveltuvuusarviointitestit (13 ) Kameravalvonta (16-17 ) Työnantajalle kuuluvien sähköpostiviestien käsittely (18-20 ) Työntekijältä itseltään haastatteluilla / kirjallisista hakemuksista. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei säännönmukaisesti luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja Suomessa eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Sähköinen aineisto ATK:lle talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on järjestelmän ohjaamana vaihdettava määräajoin. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

12 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

13 TIETOSUOJASELOSTE 1(2) Laatimispäivä pitäjä Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa nimi Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tietosisällöt Invalidiliiton Asumispalvelut Oy (y-tunnus ) (09) Sari Jokiniemi, talousjohtaja Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n Asiakas- ja vuokrareskontrajärjestelmä, sekä sitä tukeva manuaalinen aineisto Vuokrasopimusten hallinta Vuokrareskontran hoito, vuokrien laskutus ja perintä Asukasvalinta Hakijan/vuokralaisen henkilötiedot; sukunimi/ entiset sukunimet, etunimi, henkilötunnus, nykyinen osoite, postinumero ja osoitetoimipaikka. Kanssahakijan ja muiden asumaan tulevien henkilötiedot sukunimi, etunimi ja henkilötunnus. Kontaktitiedot; sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä mahdollinen edunvalvontatieto, nykyistä asuntoa koskevat tiedot, asunnon tarvetta koskevat tiedot, lääkärilausunto avuntarpeesta, siviilisääty, vuokrasopimustiedot, vuokran maksutiedot, vuokravakuustiedot. tietolähteet Tietojen säännönmukaiset luovutukset Hakijan, avio- tai avopuolison tai muiden talouteen kuuluvien henkilöiden työssäkäynti, eläke-/palkkatodistus, tulo-, vero- ja varallisuustiedot. Asuntohakemus liitteineen Vuokrasopimus liitteineen Tästä rekisteriselosteesta ilmeneviä tietoja ei luovuteta Invalidiliiton Asumispalveluiden ulkopuolelle, pois lukien ne tahot joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, kunnan asuntotoimi ja kyseisen kiinteistön omistaja). KELA hakee asumistukihakemuksen käsittelyyn tarvittavat tiedot suoraan Tampuuri järjestelmästä vuokralaisista, jotka ovat tehneet asumistukihakemuksen. Kela käyttää henkilötunnusta tunnistetietona. Tietojen siirto EU:N tai ETA:n ulkopuolelle suojauksen periaatteet Asiakastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, josta jokainen työtekijä on tehnyt kirjallisen vaitiolositoumuksen. Invalidiliiton Asumispalvelut Oy ei luovuta tai siirrä henkilötietorekisterin tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Manuaalinen aineisto Lukituissa tiloissa, joihin vain tietoja työssään tarvitsevilla on pääsymahdollisuus. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

14 TIETOSUOJASELOSTE 2(2) Tarkastusoikeus Oikeus vaatia tiedon korjaamista Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Sähköinen aineisto Tampuuri järjestelmään talletettujen rekisteritietojen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnukseen liitetään vain käyttäjän työtehtävien kannalta tarpeelliset oikeudet rekisteritietoihin. Rekisteriin talletetut tiedot ovat salassa pidettäviä, jokaista työntekijää koskee vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Henkilötietolain 26 mukaan rekisteröidyllä on yleensä oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö esitetään rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla lomakkeella tai henkilökohtaisesti käymällä. Henkilöllisyys tarkistetaan. Lomakkeita saa kotikunnan www-sivuilta, rekisterinpitäjän toimistosta tai Oikeuden epäämisestä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Henkilötietolain 29 :n mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä ilman aiheetonta viivästystä. Vaatimus henkilötiedon korjaamisesta pyydetään kirjallisessa muodossa Tarkastusoikeuttaan käyttämään pyrkinyt voi viedä asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi ja arvioitavaksi saatuaan kieltäytymisestä kirjallisen perustellun todistuksen Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa muuten peritään tarkastusoikeudesta aiheutuviin välittömiin kustannuksiin perustuva kohtuullinen maksu.

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Tallentava kameravalvontajärjestelmä Laatimispvm: 16.3. 2009 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri REKISTERISELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin pitäjä Nimi Niuvanniemen sairaala (valtion mielisairaala) Postiosoite Niuvankuja 65 70240 KUOPIO Puhelin 0295 242 111 (vaihde) 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 06.09.2013 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidylle annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

Parik säätiön tietosuojaseloste

Parik säätiön tietosuojaseloste Parik säätiön tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterin nimi... 2 2. Rekisterinpitäjä... 2 3. Rekisterin vastuuhenkilö... 2 4. Rekisteriasioita hoitava(t) henkilö(t)... 2 5. Rekisterin käyttötarkoitus...

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Ikäihmisten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Ikäihmisten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 25.7.2007 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo p. 010 4611 Laatimispäivä: 5.2.2015 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai

Lisätiedot

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu 19.2.2016 1 Iisalmen kaupungin tekninen keskus / tilapalvelu on asentanut tallentavan kameravalvonnan

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Omasote rekisteriseloste

Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN

Lisätiedot

Laitoshuollon rekisteri

Laitoshuollon rekisteri Tietosuojaseloste 1/6 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja

Lisätiedot

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET LÄNNEN OMAVOIMA OY:N TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivä/päivitetty: 23.10.2013 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 5. REKISTERIN

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja Paula

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm:

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki Perusturvaosasto REKISTERISELOSTE Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 29.9.2014 päivitetty

Ylöjärven kaupunki Perusturvaosasto REKISTERISELOSTE Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 29.9.2014 päivitetty Effica Yksilö- ja Perhehuolto 26.10.2006 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi Perhehuoltojärjestelmä (Effica Yksilö- ja Perhehuolto) Perhehuoltojärjestelmä on osa Ylöjärven kaupungin perusturvatoimen Effica järjestelmää.

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 24.1.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Sairaalahygieniayhdistys

Lisätiedot

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö HÄMEENKYRÖN KUNTA REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Perusturva Terveyspalvelut 15.4.2014 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö (rekisterinpitäjä) 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisteriasioiden

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN 1. Rekisterinpitäjä Elite Pankkiiriliike Oy Y-tunnus 1918955-2 Pääkonttorin osoite:, 00130 HELSINKI Puhelin:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 31.7.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.5.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 25.1.2012 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri 2.Rekisterinpitäjä Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 9/ 2011 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite:

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue vanhustyön johtaja Tuula Jutila Yhteystiedot Lehtimäentie 2 c 33960 Pirkkala p. 050 583 9025

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue vanhustyön johtaja Tuula Jutila Yhteystiedot Lehtimäentie 2 c 33960 Pirkkala p. 050 583 9025 1 30.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala puh. 03 565 2400, fax 03 565

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Riihimäen kaupunki Talous- ja suunnitteluyksikkö Kalevankatu 1 11100 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Lisätiedot

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p.

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n alueella, myös edustaja) Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi

Lisätiedot

Tehostetun asumispalvelun rekisteri

Tehostetun asumispalvelun rekisteri Tietosuojaseloste 1/6 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja

Lisätiedot

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Rekisteriseloste HelMet-kirjastojen eli Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastojen asiakasrekisteri Rekisteriseloste ja rekisteröidyn informointi Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

Lisätiedot

Lastensuojelun asiakasrekisteri

Lastensuojelun asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/6 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Lapsen elatuksen rekisteri

Lapsen elatuksen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Laatimispvm: 15.9.2008. 1. Rekisterinpitäjä Lihastautiliitto ry

TIETOSUOJASELOSTE. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Laatimispvm: 15.9.2008. 1. Rekisterinpitäjä Lihastautiliitto ry TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 15.9.2008 1. Rekisterinpitäjä Lihastautiliitto ry Läntinen Pitkäkatu 35, 20100 TURKU, puhelinvaihde 044 736 1030 2. Rekisteriasioista vastaava

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Laukaan kunnan sosiaali- ja terveyslautakunta Henkilötietolain mukainen REKISTERISELOSTE Effica Lastenvalvoja 11.10.2007 Sivu 1/6

Laukaan kunnan sosiaali- ja terveyslautakunta Henkilötietolain mukainen REKISTERISELOSTE Effica Lastenvalvoja 11.10.2007 Sivu 1/6 Effica Lastenvalvoja 11.10.2007 Sivu 1/6 1 Rekisterin nimi Effica Lastenvalvoja (isyyden selvittämiseen liittyvät tehtävät sekä huoltajuuteen, tapaamisoikeuteen ja elatussuhteisiin liittyvät sopimukset

Lisätiedot

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 28.1.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri Kokkolan kaupunki Sosiaali-

Lisätiedot

Isyyden selvittämisen rekisteri

Isyyden selvittämisen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste

Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Johtoryhmä 17.1.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä: 20.9.2011 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pieksämäen kaupungin sosiaalilautakunta. 1.1.2009 Terveyslautakunta 1.1.2010 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 9.3.2015 Salon kaupunki 416/07.01.01.02.01/2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Effica; terveydenhuollon asiakastietojärjestelmä 8.12.2008 Liite 6

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Effica; terveydenhuollon asiakastietojärjestelmä 8.12.2008 Liite 6 1 (6) 1. REKISTERIN NIMI Terveydenhuollon asiakastietojärjestelmä (TerveysEffica) Terveydenhuollon asiakastietojärjestelmään liittyy lisäksi ennen nykyisen atk-järjestelmän käyttöönottoa (1.12.2008) syntyneitä

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva vastuuvapautuslauseke Vastuuvapautuslauseke Tällä sivustolla esitetyn aineiston tekijänoikeudet kuuluvat ValmennusMomentti Juridica

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Linpunmyyjä-opas/kanslisti Aija Avnery, puh. 019-758 4108

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Linpunmyyjä-opas/kanslisti Aija Avnery, puh. 019-758 4108 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Suomen lasimuseo Tehtaankatu 23 11910 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö 3. Rekisterin nimi Linpunmyyjä-opas/kanslisti

Lisätiedot

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten Asuntokoti Hermannin asiakasrekisteri

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten Asuntokoti Hermannin asiakasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 28.1.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten Asuntokoti Hermannin asiakasrekisteri Kokkolan kaupunki

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015

Tietosuojaseloste. Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015 1 Tekninen osasto Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015 Täyttöohje lomakkeen lopussa. Lomakkeen numerot viittaavat ohjeiden kohtiin 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pirkkalan kunta Yhteystiedot (osoite,

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012

TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012 TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012 Henkilötietolaki 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Kulttuurirahasto Y-tunnus 0116947-3 Yhteystiedot PL 203 (Bulevardi 5 A) 00121 Helsinki 09-612 810 Telefaksi 09-640

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Sosiaalityön johtaja Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 050 401 2030

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Sosiaalityön johtaja Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 050 401 2030 1 17.2.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala Puh. 03 565 24000 2. Rekisterin

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 22.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA

MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA Päivitetty 15.09.2010 www.tietosuoja.fi 2 Malli rekisterinpitäjille julkisessa terveydenhuollossa (mallia voidaan

Lisätiedot

Wahreninkatu 4, Forssa Järveläinen-Kannisto Maarit

Wahreninkatu 4, Forssa Järveläinen-Kannisto Maarit 1 Rekisterinpitäjä Nimi Forssan kaupunki Forssan kaupunginkirjasto Puhelin (03) 4141 405 Postiosoite PL 55, 30101 Forssa 2 Rekisteriä hoitava henkilö tai yhteyshenkilö Käyntiosoite Nimi REKISTERISELOSTE

Lisätiedot

Lastensuojelun asiakasrekisteri, Effica yksilö- ja perhehuolto (YPH) Sodankylän perusturvalautakunta Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Lastensuojelun asiakasrekisteri, Effica yksilö- ja perhehuolto (YPH) Sodankylän perusturvalautakunta Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä Sodankylän kunta Perusturvalautakunta 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ Lastensuojelun asiakasrekisteri, Effica yksilö- ja perhehuolto (YPH) Käyntiosoite Postiosoite Sodankylän perusturvalautakunta

Lisätiedot

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa Tietosuojaseloste 1/5 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä: 6.3.2012 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio

Lisätiedot

Järvenpään kaupunki/ lasten ja nuorten palvelualue. Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797

Järvenpään kaupunki/ lasten ja nuorten palvelualue. Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 1 / 7 Tietosuojaseloste 1/6 - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 3.1.2014 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki/

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 15.4.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 /2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Tietosuojaseloste, laatimispäivä 6.6.2014 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Yhteystiedot Joensuun kaupunki,

Lisätiedot

Kehitysvammaisten päivä- ja työtoiminnan rekisteriseloste

Kehitysvammaisten päivä- ja työtoiminnan rekisteriseloste Kehitysvammaisten päivä- ja työtoiminnan rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN

Lisätiedot

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 13.6.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan terveyskeskuksen päihdetyön rekisteri Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi PL

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Ylilääkäri Terveyspalvelut Yhteystiedot Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala 050 356 2113

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Ylilääkäri Terveyspalvelut Yhteystiedot Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala 050 356 2113 1 27.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala puh. 03 565 2400, fax 03 565 25072

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Sosiaalityön johtaja Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 050 401 2030

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Sosiaalityön johtaja Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 050 401 2030 1 30.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala Puh. 03 565 24000 2. Rekisterin

Lisätiedot

Sodankylän perusturvalautakunta Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä. Kati Aikio-Mustonen. Johtava sosiaalityöntekijä. Puhelin 040-8409018

Sodankylän perusturvalautakunta Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä. Kati Aikio-Mustonen. Johtava sosiaalityöntekijä. Puhelin 040-8409018 Sodankylän kunta Perusturvalautakunta 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ Lastenvalvojan asiakasrekisteri (Effica) Käyntiosoite Postiosoite Sodankylän perusturvalautakunta Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. 2a. Rekisterin voimassaoloaika Voimassa toistaiseksi

Tietosuojaseloste. 2a. Rekisterin voimassaoloaika Voimassa toistaiseksi 1 23.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta, Vammaispalvelut Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala (käyntios. Koulutie

Lisätiedot

MALLI SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAIDEN INFOR- MOINNISTA

MALLI SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAIDEN INFOR- MOINNISTA TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO MALLI SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAIDEN INFOR- MOINNISTA Päivitetty 27.07.2010 www.tietosuoja.fi SOSIAALIHUOLLON ASIAKKAIDEN INFORMOINTI HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Henkilötietolaki

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Kuopion

Lisätiedot

Nimi: Perusturvajohtaja Mari Antikainen, puh. 044 718 6401. Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Nimi: Perusturvajohtaja Mari Antikainen, puh. 044 718 6401. Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Kuopion

Lisätiedot

Henkilöstöjohtaja Kirsi Jordan Yhteydenpyynnöt ja tiedustelut: Krista Selander (Business Partner, Recruitment), HR- Helpdesk, hrmail@digia.

Henkilöstöjohtaja Kirsi Jordan Yhteydenpyynnöt ja tiedustelut: Krista Selander (Business Partner, Recruitment), HR- Helpdesk, hrmail@digia. REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste REKISTERINPITÄJÄ Digia Oyj Valimotie 21 00380 Helsinki REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Henkilöstöjohtaja

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue vammaispalvelupäällikkö Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 040 133 5689

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue vammaispalvelupäällikkö Yhteystiedot Koulutie 6, 33960 Pirkkala Puh 040 133 5689 1 28.01.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala Puh. 03 565 24000 2. Rekisterin

Lisätiedot