Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi Oulu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi Oulu 13.3.2014"

Transkriptio

1 Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi Oulu Työterveyshuollon tarjouspyyntöön kohdistetut kysymykset ja hankintayksikön niihin antamat vastaukset: 1. KYSYMYS Palveluntuottaja vastaa siitä, että palvelun tuottamiseen käytetään työterveyshuollon tehtäviin soveltuvaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa valtioneuvoston asetuksen mukaisesti: asiakaslähtöisesti, riippumattomasti, eettisesti, luottamuksellisesti, monitieteisesti ja moniammatillisesti. Tarjouksessa on annettava selvitys Palveluntuottajan (ml. alihankkijat) henkilöstön koulutuksesta ja pätevyydestä sekä siitä miten Palveluntuottaja täyttää valtioneuvoston asetuksen mukaiset vaatimukset. Tarkoittaako kohdan 5.5. vaatimus sitä, että Palveluntuottajan on henkilöstön koulutusta ja kokemusta kuvaavan yleisen selvityksen lisäksi nimettävä Tilaajalle tarjottavat resurssit ja annettava selvitys näiden VNa:N mukaisesta pätevyydestä. Yleinen selvitys henkilökunnan koulutuksesta ja kokemuksesta on riittävä. Lisäksi on esitettävä miten palveluntuottaja täyttää Valtioneuvoston asetuksen mukaiset vaatimukset kohdan 5.5 mukaisesti. 2. KYSYMYS Yleislääkäritasoinen sairaanhoito; Palvelun käyttäjä pääsee lääkärin vastaanotolle saman päivän aikana, mikäli palvelun käyttäjä on varannut ajan ennen klo arkipäivinä. Palvelun käyttäjän tehdessä varauksen arkisin klo jälkeen, pääsee hän lääkärin vastaanotolle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Perjantaina klo jälkeen tehdyissä varauksissa palvelun käyttäjä pääsee lääkärin vastaanotolle seuraavan viikon ensimmäisenä arkipäivänä. Kohta 5.8.c Palvelutasovaatimus saattaa joillakin paikkakunnilla karsia pois toimittajia ja siten olla kilpailua rajoittava lisäksi on hyvän käytännön mukaista rajoittaa kohdan mukainen toimintatapa kiireellistä hoidontarvetta vaativiin tapauksiin.voitteko muuttaa vaatimusta esimerkiksi seuraavaan muotoon: Äkillisissä sairaustapauksissa / kiireellistä hoitoa vaativissa tilanteissa Palvelun käyttäjä pääsee lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön vastaanotolle saman päivän aikana, mikäli palvelun käyttäjä on varannut ajan ennen klo arkipäivinä. Palvelun käyttäjän tehdessä varauksen arkisin klo jälkeen, pääsee hän lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön vastaanotolle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Perjantaina klo jälkeen tehdyissä varauksissa palvelun käyttäjä pääsee lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön vastaanotolle seuraavan viikon ensimmäisenä arkipäivänä. Palveluntuottajalla on oikeus hoidon tarpeen arviointiin ja potilaan ohjaamiseen hoidon kannalta tarkoituksenmukaiselle ammattihenkilölle. Lääkärin vastaanotolla tarkoitetaan yleislääkäritasoisia lääkärikäyntejä Palveluntuottajan tarjoamassa toimipisteessä.

2 Vaatimukset koskevat kiireellistä hoitoa vaativia tilanteita siltä osin, kun hoito yleisen käytännön mukaan voidaan suorittaa työterveyshuollossa. 3. KYSYMYS Palvelun Tilaajalle nimetty vastaava työterveyshuollon erikoislääkäri on työsuhteessa Palveluntuottajaan. Voitteko selventää, miksi vaaditte tätä vähimmäisvaatimuksena? Mainittu vaatimus on mielestämme kohtuuton, sillä toimittajan tulee voida päättää käytettävä resursointitapa. Tämä ehto saattaa rajoittaa kilpailua. Ehdotamme, että mainittu vaatimus poistetaan vähimmäisvaatimuksista. Kommentti: Esim. hinnoittelun osalta vaatimuksella ei ole merkitystä, sillä tarjoaja sitoutuu hinnoittelussa tiettyyn työterveyslääkärin aikaveloitukseen, johon resursoinnilla ei ole merkitystä. Palvelun Tilaaja pidättää oikeuden olettaa, että Tilaajalle nimetty vastaava työterveyshuollon erikoislääkäri on työsuhteessa Palveluntuottajaan. Henkilö on tällöin direktio-oikeuden omaavassa sopimussuhteessa Palveluntuottajaan. Palveluntuottaja voi itse vaikuttaa resursointiin. 4. KYSYMYS Kohta 8.Hinnat Hintojen tulee olla kiinteät kahden ensimmäisen sopimusvuoden ajan, jonka jälkeiselle ajalle palveluntuottajalla on oikeus esittää hinnan korottamista palvelun yleistä kustannuskehitystä vastaavasti. Perusteena ei saa käyttää esim. yleistä kustannustason nousua. Esitykset hinnan muutoksista perusteluineen on esitettävä Tilaajalle kirjallisella neuvottelupyynnöllä viimeistään hinnan korotusvuotta edeltävän joulukuun loppuun mennessä. Voidaanko hinnantarkistukset sitoa kalenterivuosirytmiin? Tämä selkeyttäisi hinnoittelua tässä tapauksessa, jossa noudatetaan erillishinnastoa ja toimittajan yleistä hinnastoa ja halutaan tarjoushintojen olevan kiinteinä voimassa kauemmin kuin kuluvan vuoden + 1 vuosi.ehdotamme, että toimittajalla olisi mahdollista esittää hinnan tarkistusta ensimmäisen kerran alkaen Hintojen tulee olla kiinteät kahden ensimmäisen sopimusvuoden ajan, jonka jälkeiselle ajalle palveluntuottajalla on oikeus esittää hinnan korottamista palvelun yleistä kustannuskehitystä vastaavasti. 5. KYSYMYS Kohta 9. Maksuehto, viivästyskorko ja laskutus Kohta 9: Aikaveloitteisissa toiminnoissa laskutus tapahtuu toteutuneen ajankäytön mukaan.

3 Voitteko ystävällisesti huomioida tarjouspyynnössä, että alan yleisen käytännön mukaisesti työterveyshuollon palveluista veloitetaan esim. alkavin 15 minuutein (KL 1) ja 10 minuutin jaksoilta (KL 2)? Toteutuneella ajankäytöllä tarkoitetaan tässä nimenomaan alkavia 10 ja 15 minuutin aikavälejä. 6. KYSYMYS Kohta 9.6: Toiminnan koordinointi ja sairauspoissaolojen tallennuspalvelu Tarkoittaako sairauslomien tallennuspalvelu mm. sitä, että Palveluntuottaja tallentaa asiakkaan Palveluntuottajalle lähettämän tiedoston (esim. Excel) sisältämät ulkopuoliset poissaolotiedot ajantasaisesti potilastietojärjestelmään? Kyllä 7. KYSYMYS Kohta 9.7 Kela 0 luokan toimenpiteet pois lukien ne, jotka ovat yhdessä erikseen sovittuja Voitteko ystävällisesti tarkentaa, mitkä KL 0 -luokan toimenpiteet mielestänne olisivat lähtökohtaisesti ilman veloitusta toteutettavia palveluja?perustelu: Tarjoajalla tulee tarjoushetkellä olla tiedossaan kaikki merkittävät hinnoitteluun vaikuttavat tekijät. Luovi ei ole vaatimassa ilman veloitusta toteutettavia palveluja. Tällä tarkoitetaan kaikkia niitä KL 0-luokan toimenpiteitä, joita ei ole yhdessä sovittu. Vain yhdessä sovituista toimenpiteistä Palveluntuottajalla on oikeus laskuttaa hinnaston mukaisesti. 8. KYSYMYS Kohta 10. Sopimuksen seuranta, raportointi ja arviointi Kohta 10: Luovin johtoryhmä määrittää Luovi tasoiset vuosittaiset työhyvinvoinnin tavoitteet, mittarit ja seurantamenetelmä Voitteko ystävällisesti huomioida tarjouspyynnössä, että työterveystoiminnan tavoitteet laaditaan yhteistyössä. Luovin johto on määrittänyt Luovin työhyvinvointitavoitteet ja työhyvinvointi on myös Luovin strategiassa. Liitteen 2 mukaisesti työterveyshuolto ja työnantaja laativat työterveystoiminnan tavoitteet yhteistyössä.

4 9. KYSYMYS Kohta 12: Kummallakaan osapuolella ei ole oikeutta ilman toisen osapuolen kirjallista suostumusta osaksikaan siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle. Voitteko täsmentää, mitä tarkoitatte sillä, että sopimusta ei voida osaksikaan siirtää kolmannelle? Tällä varmistetaan se, että palveluntuottajalla ei ole mahdollista siirtää sopimusta tai sen osaa kolmannelle osapuolelle ilman yhteistä päätöstä. Alihankkijoiden käyttö on mahdollista tarjouspyynnön mukaisesti. 10. KYSYMYS Kohta 13.1: Toistuvasti käy niin, että palvelun käyttäjä ei pääse samana päivänä lääkärin vastaanotolle vaikka on varannut aikaa ennen klo tai palvelun käyttäjä on varannut aikaa klo jälkeen eikä pääse lääkärin vastaanotolle seuraavana päivänä tai palvelun käyttäjä on varannut aikaa perjantaina klo jälkeen, eikä pääse lääkärin vastaanotolle seuraavana arkipäivänä. Voitteko ystävällisesti huomioida kohdan 8 c. kysymyksen tämän kohdan osalta? Tarjouspyynnössä ei ole eikä kysyjän kysymyksissä ole kohtaa 8c. Tarjouspyynnön kohta 5.8.c on huomioitu vastauksessa KYSYMYS Kohta 13.2: Toistuvasti käy niin, ettei palvelun käyttäjä kiireettömissä tilanteissa pääse lääkärin vastaanotolle viimeistään kahdessa (2) viikossa.toistuvasti tarkoittaa kohtien 1 ja 2 yhteydessä yli kaksi (2) kertaa kuukauden seurantajakson aikana tapahtuvaa palvelutoiminnan häiriötä. Miten määritellään kiireetön palvelu? Entä kiireellinen? Olemmeko ymmärtänet oikein, että kohtia 8 c ja ym sovelletaan vain kiireellisen hoidon tarpeen kohdalla? Tarjouspyynnössä ei ole kohtia ja 8 c. Tarjouspyynnön kohdassa 5.8.c tarkoitetaan yleislääkäritasoisia kiireellisiä lääkärikäyntejä Palveluntuottajan tarjoamassa toimipisteessä hoidon tarpeen arvioinnin mukaisesti. Kohdassa 13.2 tarkoitetaan kiireetöntä hoitoa. Kiireettömällä hoidolla tarkoitetaan hoitoa, jossa potilaan terveydentila ei vaadi välitöntä hoitoon pääsyä. Kiireellisellä hoidolla tarkoitetaan äkillisesti sairastuneen potilaan hoitoa siltä osin, kun sairaanhoidosta on sovittu työterveyshuollon sopimuksessa sekä yleisen työterveyshuollon sairaanhoitokäytännön mukaisesti.

5 12. KYSYMYS Tarkoittaako tämä, että maksimisakot ovat sopimuskauden aikana yhteensä enintään 10 % sopimuksen vuosihinnasta?sopimussakkona muussa tapauksessa on kohtuuton. Tarkoittaa. 13. KYSYMYS Kohta 13, viimeinen kpl: Palveluntuottaja on velvoitettu ilmoittamaan Tilaajalle yllämainittujen kriteerien mukaisista poikkeamista palvelutoiminnassaan välittömästi poikkeaman tultua Palveluntuottajan tai tämän alihankkijan tietoon. KYSYMYS: Tarkoitatteko tällä sitä, että Palveluntuottaja ilmoittaa viiveettä Tilaajalle asian edistymisestä/ratkaisemisesta reklamaatiokäytäntönsä (tai sovittavan käytännön) mukaisesti? Tällä tarkoitetaan sitä, että poikkeamasta on tiedotettava välittömästi, kun se on tullut Palveluntuottajan tietoon. 14. KYSYMYS Kohta 14 Toiminnan käynnistyksen häiriötilanteet Kohta 14, 1.kappale: Tilaaja velvoittaa Palveluntuottajaa käynnistämään työterveyshuoltopalvelut sopimuksen mukaisessa laajuudessa sopimussakon uhalla. Sopimussakko tilanteessa, jossa palveluntuottajan toiminta viivästyy, on jokaiselta alkavalta viikolta, kuitenkin enintään euroa. Yllämainitun (kohta 14) viivästystä koskevan sopimussakon perusteena tulee olla tilanne, että (i) viivästys johtuu todennetusti Palveluntuottajasta ja se, (ii) että viivästys ei johdu ylivoimaisesta esteestä. Palveluntuottaja ei voi kohtuudella hyväksyä tilannetta, jossa Palveluntuottaja joutuisi maksamaan sopimussakkoa jostakin muusta syystä johtuvasta viivästyksestä. Palveluntuottajalle ei lankea sopimussakkoa mikäli viivästys ei johdu palveluntuottajasta tai se johtuu Force Majeure ylivoimaisesta esteestä. Palveluntuottaja vastaa alihankinnasta kuten omastaan ja palveluntuottaja vastaa myös alihankkijan toiminnan käynnistymisestä kuten omastaan. 15. KYSYMYS Kohta 14, 2.kappale: Tilaajalla on lisäksi oikeus yllä mainituissa tilanteissa hankkia palvelu haluamastaan paikasta hankintahinnasta riippumatta Palveluntuottajan maksaessa Tilaajan maksaman hinnan ja oman tarjouksensa mukaisen hinnan välisen erotuksen. Sopimussakon edellytyksenä on, että Tilaaja on vähintään kaksi (2) kuukautta ennen velvoitepäivää ilmoittanut Palveluntuottajalle, että palvelu on käynnistettävä tai mikäli tämä viivästyy, viimeistään kahden (2) kuukauden päästä ilmoituksesta.

6 Voitteko täsmentää, mitä tarkoitatte ilmoittamisella: tarkoittaako se hankintapäätöstä? vai sopimuksen allekirjoittamista? Ottaen huomioon sopimussakon suuruuden, hankittavan palvelun laajuuden ja käynnistysajankohdan (kesä), hankintayksikön tulisi tehdä hankintapäätös viimeistään kolme (3) kuukautta ennen tavoiteltua palvelun käynnistämispäivää. Tilaaja tekee hankintapäätöksen ja sopimuksen hankintalain mukaisesti ja olettaa, että Palveluntuottaja pystyy aloittamaan toimintansa tarjouspyynnön mukaisesti. Tilaaja tarkoittaa tässä tapauksessa nimenomaan mahdollista sanktion laukeamiseen liittyvää omaa ilmoitusvelvollisuuttaan kahden kuukauden ilmoitusajalla. Hankintayksikön tavoitteena on tehdä hankintapäätös mennessä. 16. KYSYMYS Kohta 17 Muut ehdotkohta 17. 1: Sopimus, 2. Tarjouspyyntö, 3. Julkisten hankintojen palveluja koskevat yleiset sopimusehdot (JYSE 2009 PALVELUT), 4. Tarjous. Palvelun tuottajan omia yleisiä ehtoja ei hyväksytä osaksi sopimusta. Voidaanko sopimusneuvotteluissa sopia tarjouspyynnön ehtoja ja Julkisen hallinnon palveluhankintojen ehtoja (JYSE 2009 PALVELUT) tarkentavista ehdoista, joilla ei ole merkitystä kokonaistaloudelliseen edullisuuteen ja hintoihin?perustelu: Tarjouspyynnöstä ja JYSE 2009 PALVELUT -ehdoista puuttuu erittäin tärkeitä sopimuskohtia, esimerkiksi työtapaturmien hoidosta aiheutuvien kustannusten laskutuskäytäntöön liittyvät seikat, peruuttamattoman ajan maksamista koskevat seikat jne. Voidaan sopia kohtuullisista ehdoista. 17. KYSYMYS Kohta 18 Päätöksen perusteetkohta : Tarjoajan kuvaus, millä toimenpiteillä vähennetään riskiä ennenaikaisiin eläköitymisiin ja millä toimenpiteillä tuetaan osatyökykyisten työssä pysymistä (maksimi 5 pistettä). Mitä tarkoitatte sellaisella toimenpiteillä, joita vain työterveyden ammattihenkilö toteuttaa (alla on määritelty vain ammattihenkilön työ laskutettavaksi työksi).kommentti: Kokemuksemme ja hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaan ennenaikaisen eläköitymisen ehkäisemistä toteuttavat myös muut moniammatillisen tiimin jäsenet (työfysioterapeutti, työterveyspsykologi asiantuntijoina) sekä eri alojen erikoislääkärit sekä työkykyvalmentajat. Tarjouspyynnössä on tarkoitettu sitä, että esitelty malli itsessään ei ole laskutuskelpoinen vaan tehty työ. Tarjouspyynnössä on tarkoitettu myös, että hyvän työterveyshuoltokäytännön mukainen toiminta voidaan laskuttaa Tilaajalta ja se koskee myös työterveyden asiantuntijoita, eri alojen erikoislääkäreitä sekä työkykyvalmentajia.

7 18. KYSYMYS Kohta : Tarjoajan kuvaus työyhteisöjen tukemisesta muutostilanteissa (maksimi 5 pistettä) Mitä tarkoitatte sellaisella muutostilanteen työyhteisötuella, jota työterveyden ammattihenkilöt toteuttavat?kommentti: Osa tarjolla olevasta muutostuesta on työterveyden asiantuntijoiden toimintaa. Tällä tarkoitetaan myös työterveyshuollon asiantuntijoiden toimintaa. 19. KYSYMYS Hinnoittelulomake; Erikoislääkäreiden hinnat vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain ja erikoislääkärin erityisen osaamisen ja kokemuksen perusteella. Ehdotamme, että erikoislääkäreiden hinnat annetaan pyydettyjen erikoisalojen keskihintojen mukaan. Tarjoaja antaa pyydetylle erikoisalalle yhden hinnan johon sitoutuu. Tarjoajalla on oikeus veloittaa myös tarjouksessa esitettyjä hintoja alhaisemmalla tasolla. 20. KYSYMYS Tarjouspyynnön kohta 13.4./ Tarkoittaako tilaaja, että jokaisella paikkakunnalla on oltava työterveyshuollon erikoislääkäri? Ehdotamme, että jokaisella paikkakunnalla nimetään työterveyslääkäri jolla on pätevyys ammattinimikkeeseen ja että valtakunnallinen vastuutyöterveyslääkäri on työterveyshuollon erikoislääkäri. Toiminnan täytyy täyttää kriteerit pätevyysvaatimuksista: Päätoimisesti työterveyshuollossa toimivan lääkärin tulee olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai erikoistuva lääkäri, tai hänen arvioidaan olleen työkokemuksensa perusteella pätevä ennen uuden työterveyshuoltolain voimaantuloa vuonna Osa-aikaisesti työterveyshuollossa voi toimia myös muu laillistettu lääkäri joka täyttää tietyt pätevyysvaatimukset (1383/2001; 3 :4 ja 1484/2001;16, 17 ). Mikäli paikkakunnalla ei ole työterveyshuollon erikoislääkäriä niin valtakunnallisen vastuutyöterveyslääkärin tai jonkun muun Palveluntuottajan työterveyshuollon erikoislääkärin odotetaan paikan päällä ottavan kantaa asioihin jotka vaativat erikoislääkärin kannanottoa ja tämän toiminnan odotetaan järjestyvän tarjouspyynnössä olevien ehtojen mukaisesti. 21. KYSYMYS Tarjouspyynnön kohta 13.4/ Työterveyshuollon erikoislääkärin puuttuminen yli kuukauden. Kuinka huomioitte loma-ajat? Ehdotamme, että jos paikallinen työterveyslääkäri tai nimetty varahenkilö eivät ole tavoitettavissa yli 4 viikkoon yhtäjaksoisesti, sanktio otetaan käyttöön.

8 Toiminnan täytyy täyttää kriteerit pätevyysvaatimuksista: Päätoimisesti työterveyshuollossa toimivan lääkärin tulee olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai erikoistuva lääkäri, tai hänen arvioidaan olleen työkokemuksensa perusteella pätevä ennen uuden työterveyshuoltolain voimaantuloa vuonna Osa-aikaisesti työterveyshuollossa voi toimia myös muu laillistettu lääkäri joka täyttää tietyt pätevyysvaatimukset (1383/2001; 3 :4 ja 1484/2001;16, 17 ). Mikäli paikkakunnalla ei ole työterveyshuollon erikoislääkäriä niin valtakunnallisen vastuutyöterveyslääkärin tai jonkun muun Palveluntuottajan työterveyshuollon erikoislääkärin odotetaan paikan päällä ottavan kantaa asioihin jotka vaativat erikoislääkärin kannanottoa ja tämän toiminnan odotetaan järjestyvän tarjouspyynnössä olevien ehtojen mukaisesti. Tämä koskee myös loma-aikoja. 22. KYSYMYS Tarjouspyyntö kohta 9.7. Mitä tarkoitatte Kela 0 luokan palveluilla? Palveluja jotka jäävät Kelan korvausluokan 1 ja 2 ulkopuolelle, esimerkiksi fysioterapeutin ryhmäliikunta säännöllisesti koko henkilökunnalle. 23. KYSYMYS Onko hinnoittelulomakkeen osa 1 henkilömäärä 950 vai onko 950 koko henkilömäärä? Ehdotamme, että henkilömäärät tulisi jakaa osa-alueittain. Hankintailmoituksesta on julkaistu Hilma-järjestelmässä korjausilmoitus, jossa hinnoittelulomakkeen osa-aluetta 1 koskevaksi henkilömääräksi on muutettu 677 ja osaaluetta 2 koskevaksi henkilömääräksi on muutettu KYSYMYS Voiko palveluntuottaja tarjota niitä omia toimipisteitä ja yhteistyökumppaneita, jotka vahvistettuina ovat tarjouksentekohetkellä tiedossa? Kyllä voi huomioiden tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset. 25. KYSYMYS Tarjouspyynnön kohta 14, toiminnan käynnistämisen häiriötilanteet. Mikäli viivästys toiminnan käynnistyksen kohdalla johtuu tilaajasta, oletamme että viivästyssakkoa ei noudateta? Kyllä, ei noudateta

9 26. KYSYMYS Montako henkilöä on Imatralla? 12 henkilöä. Korjausilmoituksessa tarjouspyynnön liite 1 on muutettu lisäämällä Imatran henkilömäärää koskeva tieto, jolloin osa-alueen 2 kokonaishenkilömääräksi tulee KYSYMYS Verkostokumppaneiden hinnat laskutetaan Kelan vaatimuksen mukaan heidän hinnoillaan. Ehdotamme, että palveluntuottaja ilmoittaa hinnoittelulomakkeella oman palvelutuotantonsa hinnat. Palveluntuottajan hintaliitteellä 3 ilmoittama hinta otetaan huomioon hintavertailussa. Tarjoajalla on oikeus veloittaa myös tarjouksessa esitettyjä hintoja alhaisemmalla tasolla.

Esitettyjen kysymysten myötä seuraavia tarjouspyyntöasiakirjoja on korjattu :

Esitettyjen kysymysten myötä seuraavia tarjouspyyntöasiakirjoja on korjattu : KORJATUT TARJOUSPYYNTÖASIKIRJAT Esitettyjen kysymysten myötä seuraavia tarjouspyyntöasiakirjoja on korjattu : - Tarjouspyyntö - Liite 2A, Hankinnan kohteen vähimmäisvaatimukset ja laatuvertailu - Liite

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

kokonaisvaltainen työterveyshuolto (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 1/11 Mehiläinen Oy

kokonaisvaltainen työterveyshuolto (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 1/11 Mehiläinen Oy 1/11 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL 2014 000537 H010-14 / KORJAUSILMOITUS: Helsingin kaupungin rajojen ulkopuolella työskentelevien Helsingin kaupungin työntekijöiden kokonaisvaltainen työterveyshuolto

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 1. Työterveyslääkärin läsnäolo on 3 päivää tarjouspyynnön mukaisesti ja 4 päivää sopimusluonnoksen mukaisesti. Kumpi pätee? Vastaus: vähintään

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista

Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista 1. Hankinnan kohde Tarjouspyyntö koskee Karijoen kunnan (jäljempänä hankintayksikkö tai tilaaja ) henkilökunnan työterveyshuoltopalveluja sekä kunnan järjestämisvastuulla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

Attendo Mehiläinen Terveystalo VASTAUS

Attendo Mehiläinen Terveystalo VASTAUS Hankintayhteistyö toteutetaan sopimusyhteistyönä soveltaen hankintalain mukaista yhteishankintaa. Yhteishankinnan kilpailuttaa Loimaan kaupunki. Koski Tl:n kunta on päättänyt omalta osaltaan hankintaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Virtain kaupunki LIITE 3 1 (9) TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Virtain

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Muonion kunta. Tarjouspyyntö työterveyshuollon

Muonion kunta. Tarjouspyyntö työterveyshuollon Muonion kunta Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista Muonion kunta Tarjouspyyntö 1 (6) Tarjouspyyntö Muonion kunnan henkilöstön työterveyshuollon palveluista Hankinnan kohde ja kuvaus Työterveyshuoltolain

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS LIITE 4 PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Sipoon kunta PL 7, 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Yhteyshenkilö: Palveluntuottaja:? Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Perheryhmäkoti

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo.

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo. TYÖTERVEYS WELLAMO OY Tarjouspyyntö 29.10.2010 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA Hankintayksikkö Yhteyshenkilö Hankintamuoto Työterveys Wellamo

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

TYÖTERVEYSHUOLLON TARJOUSPYYNTÖ

TYÖTERVEYSHUOLLON TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLLON TARJOUSPYYNTÖ Postiosoite Sähköposti Puhelin Telefax Poikkitie 2 etunimi.sukunimi@rantasalmi.fi 040 161 5000 015-440720 58900 Rantasalmi rantasalmen.kunta@rantasalmi.fi Tarjouspyyntö

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA 16.12.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA KYSYMYS 1 Koskeeko laboratoriotutkimusten tekoetäisyys Turenkia ja Nuutajärveä? Tarjouspyynnön perusteella

Lisätiedot

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat.

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. TARJOUSPYYNTÖ Kauppatorin markkinoiden järjestäminen Tarjouspyynnön taustaksi Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. Käsitteet: Hankintayksikkö:

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ LIITE 1: Tarjouslomake Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet 3.3.2016 Tarjoajan nimi Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Yrityksen

Lisätiedot

Kysymys: Liite1. /Tarkoitetaanko tässä ennakoivan työterveyshuollon tuntihintaa? 6. Hinta YLEISHINNAT/ TYÖTERVEYSHENKILÖSTÖ.

Kysymys: Liite1. /Tarkoitetaanko tässä ennakoivan työterveyshuollon tuntihintaa? 6. Hinta YLEISHINNAT/ TYÖTERVEYSHENKILÖSTÖ. Perho Liiketalousopisto Oy:n työterveyshuollon palvelut Hankintayksikölle 20.10.2016 klo 16.00 mennessä saapuneet lisäkysymykset ja niihin annetut vastaukset on luettavissa alla: Kysymys: Liite1. /Tarkoitetaanko

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016

Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016 Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016 Tarjouspyynnön kohtaa Perusmaksu on muokattu. Tarjouspyynnön liite 3, Hintalomake, on muokattu. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön esitetyt kysymykset

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta tehdessä. Kysymykset

Lisätiedot

Työterveyshuolto kehittää työuria. KT Kuntatyönantajat 3.5.2013

Työterveyshuolto kehittää työuria. KT Kuntatyönantajat 3.5.2013 Työterveyshuolto kehittää työuria KT Kuntatyönantajat 3.5.2013 Diapaketin tarkoitus ja käyttö Diapaketti toimii tukimateriaalina, kun kunnat ja kuntayhtymät miettivät, miten voivat tukea henkilöstön työurien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 16.3.2015. TYÖTERVEYDENHUOLTOPALVEUT Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:lle ja sen hallinnoimille hankkeille sekä tytäryhtiölle

TARJOUSPYYNTÖ 16.3.2015. TYÖTERVEYDENHUOLTOPALVEUT Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:lle ja sen hallinnoimille hankkeille sekä tytäryhtiölle TYÖTERVEYDENHUOLTOPALVEUT Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:lle ja sen hallinnoimille hankkeille sekä tytäryhtiölle TAUSTATIETOA Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n päärahoittajina ovat Lahden kaupunki, Hollolan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

Liite 4 Sopimusmalli Kh SOPIMUS LOIMAAN KAUPUNGIN SEKÄ KOSKI TL:N KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUIDEN HANKINNASTA

Liite 4 Sopimusmalli Kh SOPIMUS LOIMAAN KAUPUNGIN SEKÄ KOSKI TL:N KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUIDEN HANKINNASTA Liite 4 Sopimusmalli Kh 20.3.2017 SOPIMUS LOIMAAN KAUPUNGIN SEKÄ KOSKI TL:N KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUIDEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet ja yhteyshenkilöt Hankintayksikkö: Loimaan kaupunki sekä

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA LAATUVERTAILU LIITE 8

HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA LAATUVERTAILU LIITE 8 HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA LAATUVERTAILU LIITE 8 Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä OHJEET TARJOAJALLE - Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO SOPIMUS [x.x.201x] [Drno xx/xx/2015] LIITE 5 SOPIMUS [X-PALVELUN] HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL 30 00230 VALTIONEUVOSTO

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Hankintasopimusluonnos

Hankintasopimusluonnos Tarjouspyyntö 1(5) Hankintasopimusluonnos SOPIMUS [x]palveluiden TUOTTAMISESTA 1. OSAPUOLET TILAAJA Oulun kaupunki / [x] (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0187690-1 PL 1 90015 Oulun kaupunki Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO TYÖTERVEYSHUOLLON TAVOITTEET Työterveyshuollon tavoitteena on terveellinen ja turvallinen työympäristö, työhön liittyvien sairauksien ja tapaturmien ehkäisy

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Lounais-Suomen poliisilaitos TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(6)

Lounais-Suomen poliisilaitos TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(6) Lounais-Suomen poliisilaitos TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(6) SOPIMUSMALLI POL-2015-13991 SOPIMUS HENKILÖSTÖN TYÖKUNNON TESTAUSPALVELUISTA SOPIMUSKAUDELLA 2015-2019 1. SOPIJAPUOLET Asiakas Lounais-Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelut / KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA Kaarinan kaupungin sivistyspalvelut pyytää tarjouksia Kaarinan kaupungissa järjestettävästä ruotsinkielisestä

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA Lisäkysymykset Kysymys 1. Kohta Toimialan rekisteri: Kopio rekisteröintipäätöksestä/hakemuksesta: Mikäli tarjoamme toimintaa usean

Lisätiedot

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS 20.4.2015 IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA 1 1.1 SOVELTAMINEN Näitä erityisehtoja sovelletaan ohjelmistojen tai niiden osien toimituksiin ketterien

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Hankintamenettely 2. Palvelun ostajan yleiskuvaus Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne henkilökunnan lakisääteisistä työterveyshuollon

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA.

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. LIITE 6.1 SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. PUITEJÄRJESTELYSOPIMUS MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT

Lisätiedot

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk Liite Patu 1.11.2017 i-w/ Kirkkonummi '/ Kyrkslätt Tarjouspyyntö 129983 Päiväys 27,10.2017 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 129983 / Puhtauspalvelut (Risteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö SOPIMUS IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) 1. SOPIMUSOSAPUOLET TILAAJA Kiteen kaupunki Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus HELLI-liikelaitos (jäljempänä Helli-liikelaitos)

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN TYÖTERVEYSHUOLTO TYÖTERVEYSHUOLLON TAVOITTEET Työterveyshuollon tavoitteena on terveellinen ja turvallinen työympäristö, työhön liittyvien sairauksien ja tapaturmien ehkäisy

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (13) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Mainostoimistopalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään tarjoaja sitoutuu

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA Tarjouspyyntö Liite 1 3.9..2009 1. Pyydämme sisällyttämään tarjoukseenne:

KIRKKONUMMEN KUNTA Tarjouspyyntö Liite 1 3.9..2009 1. Pyydämme sisällyttämään tarjoukseenne: 3.9..2009 1 1. Hankinnan yksilöinti Kirkkonummen kunta käytti henkilökunnan työterveyshuoltopalveluihin vuonna 2008 noin 780.000 euroa. Panostus ei tule lähivuosina olennaisesti kasvamaan. Kunta tarjoaa

Lisätiedot

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto TARJOUSPYYNTÖ

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto TARJOUSPYYNTÖ KIRJASTOAUTON ALUSTAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Nivalan kaupunki pyytää tarjoustanne kirjastoauton alustasta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan n käyttöön (www.nivala.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Verkottumisen mahdollisuudet

Verkottumisen mahdollisuudet Verkottumisen mahdollisuudet Verkostojen luominen kannattaa aloittaa varhain Pro-hankinta Oy Ota selvää, minkälaisia oman toimialan hankintailmoitukset ovat käytä esim. Credita palvelua, josta löytyy myös

Lisätiedot

Kin TARJOUSPYYNTÖ. Hammaskirurgiset työt. 1. Hankintayksikön perustiedot 1/5. Hankintayksikkö. Uudenkaupungin kaupunki

Kin TARJOUSPYYNTÖ. Hammaskirurgiset työt. 1. Hankintayksikön perustiedot 1/5. Hankintayksikkö. Uudenkaupungin kaupunki 1/5 TARJOUSPYYNTÖ Kin-141441 Hammaskirurgiset työt 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö Henna Honkanen Suomi puh. 2/5 2. Hankinnan perustiedot Hankinnan nimi Hammaskirurgiset työt Hankinnan tunniste

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on seuraava palvelukokonaisuus (jäljempänä Palvelut ): Ennaltaehkäisevät ja lakisääteiset palvelut (Kelan korvausluokka KL1)

Hankinnan kohteena on seuraava palvelukokonaisuus (jäljempänä Palvelut ): Ennaltaehkäisevät ja lakisääteiset palvelut (Kelan korvausluokka KL1) Asiakirjaa muutettu 15.10.2018: Muutokset näkyvät punaisella. Kajaanin seurakunnan työterveyshuoltopalveluiden hankinta Hankinnan kohteen kuvaus 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat työterveyshuollon

Lisätiedot

SOPIMUS TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUISTA

SOPIMUS TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUISTA 1/5 TARJOUSPYYN- NÖN LIITE 1 SOPIMUS TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUISTA Siuntion kunta ja XXXXX sopivat työterveyspalvelujen tuottamisesta ajalla 1.1.2012-31.12.2013 seuraavasti: Sopimusosapuolet Palveluntuottaja

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

KYSELYSSÄ KERÄTTÄVIEN TIETOJEN LUETTELO TYÖTERVEYSHUOLTO SUOMESSA 2015 -KATSAUS

KYSELYSSÄ KERÄTTÄVIEN TIETOJEN LUETTELO TYÖTERVEYSHUOLTO SUOMESSA 2015 -KATSAUS 1/10 KYSELYSSÄ KERÄTTÄVIEN TIETOJEN LUETTELO TYÖTERVEYSHUOLTO SUOMESSA 2015 -KATSAUS Yleistä Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa työterveyshuollon palvelujärjestelmän kehityksen ja toiminnan seurannasta.

Lisätiedot

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1 RAKENNUTTAJA 2 Tarjouspyynnön kohde ja tehtäväkuvaus 2.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot