trimble s-sarja GeOspatiaaliset ratkaisut takymetrit

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "trimble s-sarja GeOspatiaaliset ratkaisut takymetrit"

Transkriptio

1 GEOSPATIAALISET RATKAISUT Trimble S-SARJA t

2 TRIMBLEN TAKYMETRIT: LUOTETTAVIA TÄNÄÄN. LUOTETTAVIA MYÖS HUOMENNA. Yli vuosikymmenen ajan, lukemattomissa tehtävissä, kaikkialla maailmassa, Trimblen robottitakymetrit ovat tarjonneet ensiluokkaista suorituskykyä, luotettavuutta ja tehokkuutta. Mutta Trimblellä me haluamme aina ylittää itsemme, innovatiivisesti paremmin.

3 Trimble S-SARJA t EDISTYKSELLISIMMÄT TAKYMETRIT. YLIVOIMAISTA TEHOKKUUTTA. Neljä takymetriämme: S5, S7, S9 ja S9 HP tarjoavat enemmän suorituskykyä ja ominaisuuksia kuin takymetrit koskaan. Ne tarjoavat hyvät vaihtoehdot käyttötarpeen mukaan valittavissa on joko kaikki ominaisuudet sisältävä, erittäin joustavasti käytettävä takymetri tai päivittäiseen perusmittaukseen tarkoitettu työhevonen tai erittäin tarkkaan mittaukseen ja erikoistehtäviin tarkoitettu takymetri. Kaikkien niiden mukana saa Trimblen legendaarisen käyttökoulutuksen, huolto- ja tukipalvelut. Trimble S7 Trimble S5 Trimble S9 Keskitymme Trimblellä kehittämään päivittäisestä mittaamisesta nopeampaa, helpompaa ja tuottavampaa. Kaikkien neljän takymetrimme ominaisuudet, toiminnot ja ohjelmistokomponentit on suunniteltu edistämään tehokkuutta maastossa ja toimistossa ilman tinkimistä suorituskyvystä tai tarkkuudesta. DR Plus etäisyydenmittausominaisuudella (EDM) saavutetaan nopeammat maastomittaukset vähemmillä pystytyksillä parantaen samalla skannerin suorituskykyä. SurePoint -tekniikka vähentää tähtäysvirheitä ja kalliita uudelleenmittauksia. Testattu maasto-ohjelmistomme Trimble Access varmistaa tietojen nopean keruun maastossa. Trimble SureScan -tekniikka parantaa tarkkuutta, varmistaa toistettavuuden ja poistaa tarpeen palata takaisin mittauspaikalle keräämään lisätietoa. Trimblen takymetrit tarjoavat: Mittaukset, kuvat ja 3D-skannaukset yhdessä tehokkaassa ratkaisussa Tiedonkeruun nopeasti ja entistä tarkemmin Trimble VISION-tekniikan edut robotin ohjaamiseen videokuvasta, näkymän dokumentoinnin ja kuvalta mittaamisen Paremman tarkkuuden, myös pitkillä etäisyyksillä Trimble DR Plussan ja DR HP EDM:n avulla Parannettujen 3D-mallien luomisen Nopean tietojen käsittelyn Trimble Business Center Office -ohjelmiston avulla Laitteiden paikantamisen reaaliajassa Locate2Protect-toiminnolla sekä laitehallinnan Trimble InSphere Equipment Managerilla Tässä ei ole vielä kaikki. Tietojen käsittely on helpompaa ja nopeampaa, kun käytetään Trimble Business Center -ohjelmistoa integroimaan kaikki kerätty geospatiaalinen tieto. Yhteenveto on helppoa: Trimblen takymetrit ovat suorituskyvyltään ylivoimaisen tehokkaita ja luotettavia.

4 TRIMBLE S7 TAKYMETRI Täynnä maksimijoustavuutta ja suorituskykyä Kuvittele, että työmaallasi olisi vain yksi takymetri, jolla voisit tehdä kaiken tiedonkeruun. Entä, jos yksi tehokas takymetri hoitaisi skannauksen, kuvaamisen ja mittaamisen, loisi 3D-malleja, prosessoisi erittäin tarkasti visuaalisen työmaan dokumentoinnin ja pistepilvet ja paljon muuta? Tällainen takymetri on Trimble S7. Nopeampi työskentely integroidulla skannauksella ja VISIONilla Trimble SureScanin avulla keräät ja käsittelet tietoja nopeammin, sillä keskityt keräämään juuri oikeita pisteitä, et pelkästään isoa määrää. SureScanin patentoitu tekniikka ylläpitää käyttäjän määrittämää pisteiden tasaista laatua, joten et kerää liikaa pisteitä lyhyiltä etäisyyksiltä ja liian vähän pitkiltä. Parempi tarkkuus Trimble DR Plussalla S7, varustettuna DR Plus EDM:llä, tuottaa parannetun skannaussuorituskyvyn vähemmillä laitepystytyksillä. DR Plus -etäisyysmittausominaisuus laajentaa merkittävästi prismattomien Direct Reflex -mittausten kantamaa. Trimble DR Plus auttaa mittaamaan nopeammin ja helpommin ilman kompromisseja tarkkuudesta. Ylivoimainen takymetri Trimble S7 on vahva takymetri, jossa on kaikki ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitaan maksimoimaan tehokkuus maastossa ja toimistolla. Myös nämä tekniikat ovat tässä laitteessa vakio-ominaisuuksia: MagDrive: poikkeuksellisen nopeat ja tarkat mittaukset. Vähentää kulumista, koje toimii pehmeästi ja hiljaisesti FineLock: havaitsee oikean prisman ympärillä olevista muista prismoista huolimatta ja varmistaa lukittumisen pitkillä matkoilla sekä eliminoi pois muut häiriötekijät SurePoint: varmistaa tarkan kohdistamisen ja mittaamisen pysymällä prismassa lähes missä tahansa tilanteessa, tuulisesta säästä tärinään Locate2Protect -tekniikka: ja InSphere Equipment Manager Alan johtava maasto- ja toimisto-ohjelmisto: nopeaan tiedonkeruuseen ja käsittelyyn kaikille Trimblen laitteille S7 on varustettu Trimble VISION -tekniikalla. Käytä sitä ohjaamaan mittausta live-videokuvalta maastotietokoneesta käsin. Toimistolla voit käyttää Trimble VISION -tietoja mittaamiseen tai käsittelemään 360-asteen panoraamakuvia ja suuren valotusalueen sisältäviä HDR-kuvia tuottamaan entistä kirkkaampia lopputuotteita. KASVATA TUOTTAVUUTTASI TRIMBLE SURESCANIN AVULLA Trimble SureScan -tekniikka on todellinen tuottavuusbuusteri, joka säästää aikaa maastossa ja toimistossa. Sen avulla on helppoa ja nopeaa määrittää yksittäinen aluenäkymä ja asettaa yhtenäinen resoluutio. Tämä tarkoittaa puhtaampia, käytettävämpiä pistepilviä, mikä puolestaan vähentää pistedatan ja pystytysten määrää samalla kun tietojen käsittely toimistolla helpottuu. Standardi skannausruudukko SureScanin avulla voit tehokkaasti kerätä kaiken tarvittavan digitaalista maastomallia (DTM) ja tilavuuslaskentaa varten. Lisäksi teet topografisia mittauksia perinteisiä menetelmiä nopeammin. SureScanin skannausruudukko

5 TRIMBLE S9 JA 9 HP-TAKYMETRIT Erikoissovellustesi tarvitsema suorituskyky ja tarkkuus Otimme parhaat maastoteknologiamme, lisäsimme parhaimman tarkkuustasomme ja sisällytimme mukaan kaikki räätälöidyt insinööri- ja teollisuusmittaustoimintomme. Tuloksena on Trimble S9 ja S9 HP, premiumluokan-suorituskyvyn takymetrit, jotka on suunniteltu kaikkein vaativimpiin projekteihin. On kyse sitten tunneleista, monitoroinnista, kaivoksista tai muista haastavista sovelluksista, S9-takymetri yhdistää skannaukset, kuvat ja mittaukset yhdeksi virheettömäksi ratkaisuksi. Ota käyttöön edistynyt ratkaisu haastaviin töihin Tässä muutama Trimble S9:ssä saatavissa olevista tehokkaista ominaisuuksista ja optioista: Tarkkuus 0,5" tai 1" Moduulit tunneleiden, monitoroinnin tai kaivosten erikoistuneita työnkulkuja varten Valinnaisena Trimble SureScan- ja VISION-tekniikka Trimble SurePoint DR HP etäisyysmittaus sisältyy Trimble S9 HP -takymetriin Monitoroinnissa sekä reaaliaikaisessa että jälkilasketussa nopea kriittisten rakenteiden liikkeiden havainnointi Trimble 4D Control -ohjelmistolla Lisänä saatavat insinöörimittauksiin kehitetyt ominaisuudet sisältävät Trimble FineLock -tekniikan sekä 3R-luokan laserosoittimen. Trimble Finelock havaitsee tähykset ilman, että ympärillä olevat prismat häiritsevät ja LongRange Finelock laajentaa toiminta-aluetta; molemmat tarjoavat kriittisesti merkittävää tukea suurta tarkkuutta vaativissa sovelluksissa, kuten raiteiden asennuksessa, muutosten monitoroinnissa ja tunnelimittauksissa. 3R-luokan osoitin näyttää visuaalisesti pisteiden paikan suurella kantamalla tunneleissa ja maanalaisissa kaivoksissa.

6 Hallitse laitettasi 24/7 Trimble Locate2Protect-tekniikan avulla tiedät vuorokauden ympäri missä takymetrisi ovat. Näet milloin tahansa missä koje on, ja saat hälytyksen, kun laite poistuu työmaalta tai se kolhiintuu odottamattomasti. Säästä aikaa hallinnoimalla kaikkien laitteittesi laite- ja sovellusohjelmistoja ja ylläpitoa pilvipohjaisen Trimble InSphere. Equipment Manager -sovelluksen avulla. Nyt voit seurata käyttöä ja pitää takymetrisi ajan tasalla yhdessä paikassa. TRIMBLE S5 Luotettava, tehokas suorittaja Trimble S5 tarjoaa kattavan paketin hienoja Trimbleominaisuuksia ja testattua teknologiaa, joka auttaa työskentelemään tehokkaasti ja tarkasti, projektista toiseen, vuodesta toiseen. Tämä taloudellinen, testattu suorituskone tekee työstä helpomman maastossa ja toimistossa. Laitteen mukana saat Trimblen erinomaisen tuen mm. huollon ja koulutuksen. S5:llä mittaat kauemmas ja nopeammin S5:een voit sisällyttää kattavan paketin Trimblen teknologiaa tuottamaan yhtenäiset, luotettavat tulokset erilaisissa projekteissa: DR Plus EDM:llä mittaat suurempia etäisyyksiä vähemmillä pystytyksillä tinkimättä skannauksen suorituskyvystä Tarkkuus valintasi mukaan: 1", 2", 3" tai 5" Vakiona MagDrive, SurePoint, Locate2Protect ja InSphere Equipment Pysy kiinni prismassa Trimble MultiTrack ja ActiveTrack 360 prismat Trimblen prismat on tehty mittaajille ja mittausinsinööreille, jotka etsivät luotettavaa, kestävää ja helppokäyttöistä ratkaisua robottimittaukseen. Uusi ActiveTrack 360 aktiiviprisma suunniteltiin pieneksi, kevyeksi prismaksi optiseen mittaukseen, ja se hyödyntää Trimblen alan johtavaa aktiiviseurantateknologiaa. ActiveTrack 360 -aktiiviprisma ei sisällä lasiprismoja, minkä ansiosta se on pienempi ja kevyempi, mutta silti kestävä ja tuottaa tarkat mittaustulokset. Trimble MultiTrack tarjoaa mahdollisuuden seurata prismaa aktiivisena tai passiivisena. Työmaalla voi olla jopa kahdeksan aktiivista prismaa toiminnassa samanaikaisesti ilman riskiä väärän seuraamisesta. MultiTrack varmistaa tarkkuuden ja lopputuloksen oikeellisuuden ilman että tuottavuus katkeaisi väärään lukittumisesta johtuen.

7 TRIMBLEN OHJELMISTOT Tehokkailla työkaluilla paras hyöty Trimble Access -maasto-ohjelmistolla olet tehokas jokaisena työpäivänä Helppo käyttöliittymä ja toimintojen muokkaus paljon ominaisuuksia sisältävät, graafiset koordinaattigeometrian rutiinit pistelaskentaa ja ominaisuuksia varten graafinen pisteiden, viivojen, kaarien ja linjojen merkintä aktiivikartoista Trimble Access auttaa merkittävästi lisäämään tehokkuutta. Se pitää asiat järjestyksessä ja työn tuottavana. Integroidun teknologian ansiosta voit yhdistää optiset mittaukset, skannaukset, GNSS-tiedot ja kuvat samaan työhön. Voit luottaa siihen, että Trimble Access yhdistää maaston ja toimiston mahdollistamalla tiedostojen jakamisen reaaliajassa. Siirrä tiedostoja, lähetä asiakkaille päivitettyä tietoa ja jopa kokonaisia projekteja, kaikki online, Trimble Accessilla. Prosessit yhtenäisiksi Trimble Business Centerillä Kun olet palannut maastosta toimistolle, Trimble Business Center -ohjelmistolla tarkistat, käsittelet ja tasoitat helposti optiset ja GNSS-tiedot. Lisäksi monikäyttöinen ohjelmisto auttaa sinua: Tekemään jonomittaukset ja verkon tasoitukset edistyksellisten tasoitustoimintojen avulla erittäin tarkan sijaintitiedon saamiseksi Käyttämään takymetrin editoria, kun haluat tarkastella kerättyä tietoa Tekemään mittauksia perinteisessä aukeamanäkymässä Käyttämään Trimble VISIONia, kun haluat tarkastella Trimble Accessista tuotuja kuvia, jotka ovat alkuperäisiä tai joihin on lisätty muistiinpanoja tai tuottaa HDR-kuvia erittäin tarkkoja lopputuotteita varten ja erotella informaatiota entistäkin luotettavammin KOE MITTAAMISEN TULEVAISUUS TRIMBLE VISION -TEKNIIKALLA Trimble VISIONin avulla näet kaiken saman mitä takymetri näkee ilman, että tarvitsee olla takymetrin luona. Voit ohjata mittaamista livevideokuvalta maastotietokoneen näytöltä käsin. VISIONin kalibroidut kuvadokumentoinnit merkitsevät asiakkaille luotettavia lopputuotteita. VISIONin parannettu kamera tarjoaa tarkemmat kuvat maastotietokoneelle ja HDR-optio tallentaa kuvat huonoissakin valaistusolosuhteissa. VISION vapauttaa sinut: Dokumentoimaan työmaan nopeasti Mittaamaan tehokkaasti osoita-ja-klikkaa-menetelmällä Laskemaan mittaukset toimistolla Käsittelemään 360-asteen panoraamakuvia ja suuren valotusalueen (HDR) kuvia, jotka tuottavat entistä tarkempia lopputuotteita

8 TRIMBLEN TAKYMETRIEN KOKOONPANOT EDM Tarkkuus Servo Trimble VISION SureScan FineLock Long Range FineLock 3R Laserosoitin Seurantavalo ActiveTrack 360 aktiiviprisma Trimble S5 DR Plus 1", 2", 3", tai 5" Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä Ei DR Plus 1", 2", 3", tai 5" Ei Ei Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Trimble S7 DR Plus 1", 2", 3", tai 5" Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Trimble S9 DR Plus 0.5" Robotti Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Kyllä DR Plus 0.5" Robotti Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä DR Plus 1" Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä Trimble S9 HP DR HP 0.5" Robotti Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä DR HP 0.5" Ei Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä DR HP 0.5" Robotti Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Ei Kyllä DR HP 1" DR HP 1" DR HP 1" Kyllä Ei Kyllä Ei Ei Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä DR HP 1" Robotti Ei Ei Kyllä Ei Kyllä Ei Kyllä Ota yhteyttä paikalliseen valtuutettuun jälleenmyyjään lisätietoja varten. 2015, Trimble Navigation Limited. Kaikki oikeudet pidätetään. Trimble, maapallo & kolmio-logo ovat Trimble Navigation Limitedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Access, FineLock, MagDrive, MultiTrack, RTX, SurePoint ja VISION ovat Trimble Navigation Limitedin tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaavien omistajiensa omaisuutta. PN A-FIN (04/15)

Trimblen takymetrit TRANSFORMING THE WAY THE WORLD WORKS

Trimblen takymetrit TRANSFORMING THE WAY THE WORLD WORKS Trimblen takymetrit Edistyksellisimmät takymetrit. Tehokkuuden ylivoimaa. NOPEAMMIN, HELPOMMIN JA TUOTTAVAMMIN Viisi takymetriä S5, S7, S9, S9 HP ja SX10 tarjoavat paremman suorituskyvyn ja enemmän toimintoja

Lisätiedot

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut Access Käyttöturva Rahoitus Assistant VRSnet Paikkatieto GIS-mobiilipalvelut Mittaustiedon hallinta Trimble Access Tuo maasto ja toimisto lähemmäksi toisiaan Trimble Access Joustava tiedon jakaminen Toimistosta

Lisätiedot

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Satelliittimittauksen tulevaisuus GPS:n modernisointi, L2C, L5 GALILEO GLONASS GNSS GPS:n modernisointi L2C uusi siviilikoodi L5 uusi taajuus Block

Lisätiedot

TILOJEN 3D-VIRTUAALIMALLI TUKEE PÄÄTÖKSENTEKOA JA SÄÄSTÄÄ KAIKKIEN AIKAA

TILOJEN 3D-VIRTUAALIMALLI TUKEE PÄÄTÖKSENTEKOA JA SÄÄSTÄÄ KAIKKIEN AIKAA TILOJEN 3D-VIRTUAALIMALLI TUKEE PÄÄTÖKSENTEKOA JA SÄÄSTÄÄ KAIKKIEN AIKAA Sisältö Esittely Mikä on Matterport? Miten 3D-virtuaalimallilla voi lisätä tehokkuutta Matterportin todellisuuden visualisointi-järjestelmällä

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Trimble S7: SureScan, pistepilvet ja VISION-kuvantaminen tee näin Kari Tenhunen Geotrim Kä K y ä tt t äj t äpäivä v t ä

Trimble S7: SureScan, pistepilvet ja VISION-kuvantaminen tee näin Kari Tenhunen Geotrim Kä K y ä tt t äj t äpäivä v t ä Trimble S7: SureScan, pistepilvet ja VISION-kuvantaminen tee näin Kari Tenhunen Sisältö Työn perustaminen ja siihen liittyvät asetukset VISION-teknologian hyödyntämien Prismanhaku Kuvien ottaminen lisätietona

Lisätiedot

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa.

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotiikka Mitä ovat yhteistyörobotit Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotit saapuvat juuri oikeaan aikaan

Lisätiedot

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Visiosi: Joustavuutta ja suorituskykyä Tervetuloa Leica Viva GS14 Työkalusi kaikkiin GNSS-sovelluksiin Leica GS14 on kaikkein kompaktein ja tehokkain GNSS-vastaanotin.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Maanmittauksen maastoratkaisut

Maanmittauksen maastoratkaisut Maanmittauksen maastoratkaisut Maastoratkaisut Trimblen maastotietokoneet ja maasto-ohjelmistot: Kokonaisvaltainen maastotehtävien hallinta Ota käyttöön kaikki tehot mittauslaitteessasi ja liiketoiminnassasi

Lisätiedot

Trimble S6 Total Station yhdistettynä kaikki se mitä olet takymetriltä toivonut

Trimble S6 Total Station yhdistettynä kaikki se mitä olet takymetriltä toivonut Trimble S6 Total Station yhdistettynä kaikki se mitä olet takymetriltä toivonut TRIMBLE S6 TOTAL STATION Teknologia, ergonomisuus ja käyttöjärjestelmä yhdessä mahdollistavat todellisen tuottavuuden. Näiden

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

5 syytä hyödyntää ensiluokkaista paikannustarkkuutta maastotyöskentelyssä

5 syytä hyödyntää ensiluokkaista paikannustarkkuutta maastotyöskentelyssä 5 syytä hyödyntää ensiluokkaista paikannustarkkuutta maastotyöskentelyssä Taskukokoinen, maastokelpoinen Trimble R1 GNSS -vastaanotin mahdollistaa ammattitasoisen paikkatiedonkeruun. Kun R1 yhdistetään

Lisätiedot

SCS Data Manager. Julkaisutiedot. Versio 3.00

SCS Data Manager. Julkaisutiedot. Versio 3.00 SCS Data Manager Julkaisutiedot Versio 3.00 Yrityksen hallinto Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Puhelin: +1-408-481-8000

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation News From Public Relations Department Xerox OPB Europe Sutherland House, Unit 3, Dukes Meadow Millboard Road, Bourne End Bucks, SL8 5XF, United Kingdom Tel: +44 (0) 1628 553018 XEROX PHASER 790 TARJOAA

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

Trimblen maastoratkaisut maanmittaamiseen

Trimblen maastoratkaisut maanmittaamiseen Trimblen maastoratkaisut maanmittaamiseen Trimblen maastotietokoneet ja maasto-ohjelmistot Kokonaisvaltainen maastotehtävien hallinta. OTA KÄYTTÖÖN KAIKKI TEHOT MITTAUSLAITTEESSASI JA LIIKETOIMINNASSASI

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

SITECH Finland. Oma esittely. osapuolille Janne Paitsola. Infra-alan ratkaisut / Trimble 2008 DI Oulun yliopisto / mekatroniikka

SITECH Finland. Oma esittely. osapuolille Janne Paitsola. Infra-alan ratkaisut / Trimble 2008 DI Oulun yliopisto / mekatroniikka SITECH Finland Paalujen paikalleen mittaus 3Djärjestelmän avulla ja sen tuomat edut eri osapuolille Paaluseminaari 17.11.2016 Janne Paitsola Oma esittely Nimi: Työnantaja: Tehtävä: Tuotealue: Koulutus:

Lisätiedot

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Verkkoratkaisujen tarjoaminen pk-yrityksille muistuttaa hieman

Lisätiedot

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Web Services. Web Services

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Web Services. Web Services Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Standardoidutu tapa integroida sovelluksia Internetin kautta avointen protokollien ja rajapintojen avulla. tekniikka mahdollista ITjärjestelmien liittämiseen yrityskumppaneiden

Lisätiedot

Kylmäjärjestelmien etävalvonta

Kylmäjärjestelmien etävalvonta Kylmäjärjestelmien etävalvonta Palvelumme on reaaliaikainen, jonka avulla asiakkaamme kaupan ja kylmäalalla saavat reaaliaikaista tietoa etäkohteista. Mikäli kohteissa tapahtuu jotain poikkeuksellista,

Lisätiedot

Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää

Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää Esittely Tutkimusaineiston laatija DI Aino Keitaanniemi Aino Keitaanniemi työskentelee Aalto yliopiston Rakennetun ympäristön mittauksen ja mallinnuksen

Lisätiedot

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Myynti +358 29 170 1120 www.fluentprogress.fi Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Rakennustyön digitalisointiin Fluent Construction helpottaa työmaalla työskentelevän arkea optimoimalla

Lisätiedot

TRIMBLE MX2 MOBIILIKARTOITUS

TRIMBLE MX2 MOBIILIKARTOITUS TRIMBLE MX2 MOBIILIKARTOITUS SOVELLUKSET OTA PISTEPILVET KÄYTTÖÖSI TRIMBLE MX2 ON AJONEUVOIHIN ASENNETTAVA SPATIAL IMAGING JÄRJESTELMÄ, JOSSA YHDISTYY KORKEARESOLUUTIOINEN LASERKEILAUS, PANORAAMAKUVAUS

Lisätiedot

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain 3D laserkeilain on laite joka mittaa ja kerää tarkkaa tietoa ympäristön kohteista. Mitattuja pistepilviä voidaan sen jälkeen käyttää suunnittelussa

Lisätiedot

3D-kuvauksen tekniikat ja sovelluskohteet. Mikael Hornborg

3D-kuvauksen tekniikat ja sovelluskohteet. Mikael Hornborg 3D-kuvauksen tekniikat ja sovelluskohteet Mikael Hornborg Luennon sisältö 1. Optiset koordinaattimittauskoneet 2. 3D skannerit 3. Sovelluskohteet Johdanto Optiset mittaustekniikat perustuvat valoon ja

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

Palopaikan dokumentointi. vrk. Tuomas Teräväinen

Palopaikan dokumentointi. vrk. Tuomas Teräväinen Palopaikan dokumentointi vrk. Tuomas Teräväinen 27.11.2018 Luennon sisältö Alkuvaiheen kuvat Kalusto Ilmakuvaus Paikkatutkinta Piirrokset Tallenteiden säilyttäminen 2 Alkuvaiheen kuvat Joskus ratkaiseva

Lisätiedot

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO 13.01.2018 Welding documentation management VIRTAVIIVAISTETTUA HITSAUSTUOTANNON DOKUMENTAATIOTA, JOKA SISÄLTÄÄ RIKKOMATTOMAN AINEENKOETUKSEN

Lisätiedot

Trimble CFX-750 -näytön

Trimble CFX-750 -näytön Trimble CFX-750 -näytön pikaopas ajonäyttö Trimble CFX-750 on kosketusnäyttö, jota käytetään ja jonka asetukset määritetään näytössä näkyviä kuvakkeita koskettamalla. Näytössä näkyy erilaisia kuvakkeita

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Autodesk Subscription Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Tapani Parmanen, Vianova Systems Finland Oy tapani.parmanen@vianova.fi Monien etujen Autodesk Subscription Autodesk Subscription

Lisätiedot

Käyttöohje. Asiakaspalvelu. Lue tämä käyttöohje aina ennen Stedox. Supportin käyttöä ja asennusta.

Käyttöohje. Asiakaspalvelu. Lue tämä käyttöohje aina ennen Stedox. Supportin käyttöä ja asennusta. Me haluamme tehdä työnteosta helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa rakentajille ympäri maailman kehittämällä luovia menetelmiä ja työkaluja, jotka helpottavat rakennusalan asennustöitä. Oikeanlaisilla

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

Pienyrityksen mobilisointi. Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1

Pienyrityksen mobilisointi. Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1 Pienyrityksen mobilisointi Microsoft Office 365:n avulla PIENYRITYKSEN MOBILISOINTI MICROSOFT OFFICE 365:N AVULLA 1 Totta puhuen useimmat asiakkaat ja työntekijät ovat jo liikkuvia. Toimistossa työpöydän

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Seutukunnan koordinaatiston uudistamisprojekti. Maastomittaukset 2008

Seutukunnan koordinaatiston uudistamisprojekti. Maastomittaukset 2008 Seutukunnan koordinaatiston uudistamisprojekti Maastomittaukset 2008 Seutukunta MISTÄ KYSE? Tavoitteena saadaan yhtenäinen koordinaatisto seutukunnalle (Euref FIN pohjainen koordinaattijärjestelmä ja N2000

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

Welding documentation management

Welding documentation management Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO "Aiemmin meiltä meni ainakin 1 2 tuntia siihen, että keräsimme hitsaajatiedot ERPjärjestelmästä, tulostimme ja skannasimme pätevyydet

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Office Synchronizer Julkaisutiedot. Versio 1.61

Office Synchronizer Julkaisutiedot. Versio 1.61 Office Synchronizer Julkaisutiedot Versio 1.61 Yrityksen hallinto Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 U.S.A. Puhelin: +1-937-233-8921

Lisätiedot

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy Robotti Takymetri Zoom90 Motorisoitu Sarja Esitys 16.3.2016/Matti Leinonen Geolaser Oy Esittely Takymetri Laite Ohjelmisto Varusteet Paketit GeoMax Työkalut Mittausohjelmat Muu materiaali Zoom90 Laite

Lisätiedot

DGPS toimintaperiaate. DGPS paikannustekniikat. Mistä data DGPSjälkikorjausta. Tekniikat / VRS

DGPS toimintaperiaate. DGPS paikannustekniikat. Mistä data DGPSjälkikorjausta. Tekniikat / VRS OEM/GPS sateliittipuhelimet VRS virtuaalitukiasemajärjestelmä GPS paikkatieto DGPS toimintaperiaate PRN 7 PRN 12 PRN 16 HUOLTO ja TEKNINEN TUKI PRN 3 LASER laitteet GPS Reference Station RTCM SC104 Differential

Lisätiedot

V3.0 JULKAISUTIEDOTE. Hilti ON!Track. Julkaisun päivämäärä:

V3.0 JULKAISUTIEDOTE. Hilti ON!Track. Julkaisun päivämäärä: V3.0 JULKAISUTIEDOTE Hilti ON!Track Julkaisun päivämäärä: 9.6.2018 1 Julkaisun kohokohdat 2 2 Uudet ominaisuudet 3 2.1 Lähtöpaikka ja määrä toimituksen vahvistuksessa 3 2.2 Siirtoluettelon poiston vahvistus

Lisätiedot

MOOC DIGITAL WORKPLACE. MODUULI 1: ITSENSÄ JOHTAMINEN VIDEO: MOD1_6: Tuottavuus

MOOC DIGITAL WORKPLACE. MODUULI 1: ITSENSÄ JOHTAMINEN VIDEO: MOD1_6: Tuottavuus MOOC DIGITAL WORKPLACE MODUULI 1: ITSENSÄ JOHTAMINEN VIDEO: MOD1_6: Tuottavuus Vuorosanat: tarkemmat tiedot kouluttajan vuorosanoista Näytön teksti: ideoita, kuvia jne. jotka tulevat näytölle kehotettaessa.

Lisätiedot

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monipuolisuutta, Tuottavuutta, Lisäarvoa Monet organisaatiot ovat kiinnostuneita laserkeilauksesta laajentaakseen ja/ tai parantaakseen nykyisiä toimintojaan

Lisätiedot

IoT ON DIGITALLE ARKIPÄIVÄÄ

IoT ON DIGITALLE ARKIPÄIVÄÄ :N IoT ON DIGITALLE ARKIPÄIVÄÄ Digita on vakaa ja luotettava kotimainen toimija, jolla on IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi kumppaneiden ratkaisuille. Edelläkävijät hyödyntävät

Lisätiedot

Suvi Junes Tietohallinto / Opetusteknologiapalvelut 2012

Suvi Junes Tietohallinto / Opetusteknologiapalvelut 2012 Tiedostot Uudet ominaisuudet: - Ei Tiedostot-kohtaa alueen sisällä, vaan tiedostonvalitsin, jolla tiedostot tuodaan alueelle siihen kohtaan missä ne näytetään - Firefox-selaimella voi työpöydältä raahata

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7

ANVIA PILVI. kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 ANVIA PILVI kotimaisia pilvipalveluita yrityksille 24/7 Anvia Pilvi TIESITKÖ, ETTÄ YLI PUOLET SUOMALAISYRITYKSISTÄ KÄYTTÄÄ PILVIPALVELUITA? Anvia Pilvi on suomalaisille yrityksille tarkoitettu palvelu,

Lisätiedot

X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein

X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein Ideato e sviluppato da: X PAD for Android Ensimmäinen, kehittynein. X PAD for Android avaa uuden maailman perustuen Android -käyttöjärjestelmään. Alustaan joka

Lisätiedot

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton.

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. 32 MyDHL+ PIKAOPAS Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL Express (Finland) Oy Tullimiehentie 10 01530 Vantaa Käyttäjätuki: fi.ecom@dhl.com

Lisätiedot

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Laserkeilainten joustavuuden ja nopeuden uusi taso 10-kertainen maksimimittausnopeuden kasvu ja takymetreistä tuttu

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

LASERKEILAUKSEEN PERUSTUVA 3D-TIEDONKERUU MONIPUOLISIA RATKAISUJA KÄYTÄNNÖN TARPEISIIN

LASERKEILAUKSEEN PERUSTUVA 3D-TIEDONKERUU MONIPUOLISIA RATKAISUJA KÄYTÄNNÖN TARPEISIIN LASERKEILAUKSEEN PERUSTUVA 3D-TIEDONKERUU MONIPUOLISIA RATKAISUJA KÄYTÄNNÖN TARPEISIIN PSK-BIM seminaari 9.5.2014 Jukka Mäkelä, Oy 1 SMARTGEO OY Palvelujen johtoajatuksena on tarkkojen, kattavien ja luotettavien

Lisätiedot

HASP-vianetsintäopas 1

HASP-vianetsintäopas 1 1 HASP-vianetsintäopas Corporate office: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright and trademarks: 2005-2013, Trimble Navigation Limited. All

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Lighting CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Menestyksekkään CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi parantaa suorituskykyä uudella innovatiivisella

Lisätiedot

SM500T tunnelman luominen joustavasti

SM500T tunnelman luominen joustavasti Lighting tunnelman luominen joustavasti Nykyisin vähittäismyynnissä verkkomyynnin osuus kasvaa nopeasti ja kilpailu on kovaa. Kauppiaiden onkin sen vuoksi panostettava ostoskokemukseen, houkutellakseen

Lisätiedot

Iridium² valaisee tietä eteenpäin

Iridium² valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² valaisee tietä eteenpäin Iridium² on tievalaisintuoteperhe, joka on suunniteltu suorituskykyiseksi ja kestäväksi. Käyttötarkoituksesta ja budjetista riippuen asiakkaat voivat aloittaa

Lisätiedot

Digitalisaatio infra-alalla

Digitalisaatio infra-alalla Digitalisaatio infra-alalla Pasi Nurminen Destia palveluita suunnittelusta kunnossapitoon Mallipohjainen rakentaminen Tietomalli Tuotteen/rakennelman esittäminen digitaalisessa muodossa, kolmiulotteisesti,

Lisätiedot

Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista

Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista Bishop tekee sähköisestä viestinnästä tehokasta, mitattavaa ja yksinkertaista Bishop on sähköinen viestintäratkaisu, jolla parannat viestintääsi ja voit seurata jokaisen yksittäisen kampanjan ja viestin

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Tietomallipohjainen liiketoiminta RYM-SHOK 2.10.2009 Tietomallipohjaisten prosessien haasteet ja mahdollisuudet omistajille

Tietomallipohjainen liiketoiminta RYM-SHOK 2.10.2009 Tietomallipohjaisten prosessien haasteet ja mahdollisuudet omistajille Jukka Riikonen Tietomallipohjainen liiketoiminta RYM-SHOK 2.10.2009 Tietomallipohjaisten prosessien haasteet ja mahdollisuudet omistajille Viiteympäristö Rakennusinvestoinnit joista yli 1 M :n hankkeisiin

Lisätiedot

Imaging- Mittauksen tulevaisuus

Imaging- Mittauksen tulevaisuus Imaging- Mittauksen tulevaisuus Jalmari Talola Topgeo Oy Tampereen Seutukunnan Mittaus- ja GIS-päivät Ikaalinen 2.-3.4.2008 Ohjelma Topgeo Oy ja Topcon Imaging ja mittaus Ratkaisut Paikkatieto Uutta Demo

Lisätiedot

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä PAINEILMA IMU KUVANKÄSITTELY HAMMASHOITO HYGIENIA Pieni koko mahdollistaa hoitohuonekohtaiset ratkaisut VistaScan Mini Plus -kuvalevyn

Lisätiedot

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys

Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Skype for Business ohjelman asennus- ja käyttöohje Sisällys Kirjautuminen Office 365 -palveluun... 2 Skype for Business ohjelman asentaminen... 3 Yhteyshenkilöiden lisääminen Skype for Business ohjelmassa...

Lisätiedot

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu LIIKKEENJOHDON SUURIN HAASTE Modernin yrityksen on muutoksen kyydissä pysyäkseen suunniteltava tehokas strategia ja seurattava sitä. Siinä piilee kuitenkin

Lisätiedot

Tekninen palvelukeskus 1 (6) 4.9.2013. Tekninen palvelukeskus/ Suunnittelu ja maankäyttöpalvelut Risto Rytin katu 36 32700 Huittinen

Tekninen palvelukeskus 1 (6) 4.9.2013. Tekninen palvelukeskus/ Suunnittelu ja maankäyttöpalvelut Risto Rytin katu 36 32700 Huittinen Huittisten kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen palvelukeskus 1 (6) ELEKTRONINEN ROBOTTITAKYMETRI 1. Hankintayksikkö 2. Hankinnan kohde ja kuvaus Huittisten kaupungin tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

TUOTTAVUUTTA LOUHINTAAN PROSESSIN TUKIOMINAISUUKSILLA

TUOTTAVUUTTA LOUHINTAAN PROSESSIN TUKIOMINAISUUKSILLA TUOTTAVUUTTA LOUHINTAAN PROSESSIN TUKIOMINAISUUKSILLA Tuomo Pirinen Sandvik Mining and Rock Technology 1 Louhinta- ja kalliotekniikan päivät 13.10.2016 DRILLER S OFFICE PORAUKSEN SUUNNITTELUUN JA SEURANTAAN

Lisätiedot

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksessä yhdistyvät 1300 MPa Domex } Weldox Optim 600 MPa Strenx

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet QuarkXPress 10.1 -ohjelman uudet ominaisuudet SISÄLTÖ Sisältö QuarkXPress 10.1:n uudet ominaisuudet...3 Uudet ominaisuudet...4 Dynaamiset apuviivat...4 Huomautukset...4 Kirjat...4 Redline-toiminto...4

Lisätiedot

Laitetekniset vaatimukset ammattimaiselle dronetoiminnalle. Sakari Mäenpää

Laitetekniset vaatimukset ammattimaiselle dronetoiminnalle. Sakari Mäenpää Laitetekniset vaatimukset ammattimaiselle dronetoiminnalle Sakari Mäenpää Lopputulokseen vaikuttavat tekijät Kalusto Olosuhteet Ammattitaito Kuvauskohde Hyvä suunnitelma = onnistunut lopputulos Olosuhteet,

Lisätiedot

Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut.

Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut. Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut. Oikeat värisävyt nopeasti ja varmasti. Oikean värisävyn nopea löytäminen on avain menestykseen autojen korjausmaalauksessa. Standox tarjoaa

Lisätiedot

Maanrakennusalan arki rallattamaan MaaRaksan avulla!

Maanrakennusalan arki rallattamaan MaaRaksan avulla! Maanrakennusalan arki rallattamaan MaaRaksan avulla! MaaRaksa auttaa yritystä: Parantamaan kannattavuutta tuomalla tehdyt työt ja tarvikkeet laskutukseen Säästämään aikaa poistamalla moneen kertaan samojen

Lisätiedot

Arkkitehtuurikuvaus. Ratkaisu ohjelmistotuotelinjan monikielisyyden hallintaan Innofactor Oy. Ryhmä 14

Arkkitehtuurikuvaus. Ratkaisu ohjelmistotuotelinjan monikielisyyden hallintaan Innofactor Oy. Ryhmä 14 Arkkitehtuurikuvaus Ratkaisu ohjelmistotuotelinjan monikielisyyden hallintaan Innofactor Oy Ryhmä 14 Muutoshistoria Versio Pvm Päivittäjä Muutos 0.4 1.11.2007 Matti Eerola 0.3 18.10.2007 Matti Eerola 0.2

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

LIITE 1 VIRHEEN ARVIOINNISTA

LIITE 1 VIRHEEN ARVIOINNISTA 1 LIITE 1 VIRHEEN ARVIOINNISTA Mihin tarvitset virheen arviointia? Mittaustulokset ovat aina todellisten luonnonvakioiden ja tutkimuskohdetta kuvaavien suureiden likiarvoja, vaikka mittauslaite olisi miten

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII.

ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII. ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII. ETKÖ USKO, ETTÄ SE VOISI TAPAHTUA SINULLE? TOSIASIA ON, ETTÄ JOKA TOINEN KOTITALOUS ON KOKENUT VESIVAHINGON VÄHINTÄÄN KERRAN. HÄLYTTÄVÄT

Lisätiedot

Mobiilikartoitusdatan prosessointi ja hyödyntäminen

Mobiilikartoitusdatan prosessointi ja hyödyntäminen Mobiilikartoitusdatan prosessointi ja hyödyntäminen Alkuprosessointi - Vaiheet 1. Ajoradan jälkilaskenta 2. Havaintodatan korjaus 3. RGB-värjäys 4. Tukipisteiden käyttö Ajoradan jälkilaskenta Korjataan

Lisätiedot

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools Innovation in Tools Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! HIGH POWER 3D PowerPlane-Laser 3D ja AutoLine-Laser 3D: Nyt myös kätevällä seinäpidikkeellä UUSI 3D-laserin edut Tehokasta työskentelyä

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

Total Network Inventory 4. Esite

Total Network Inventory 4. Esite Total Network Inventory 4 Esite Total Network Inventory on täydellinen ratkaisu tietokoneiden auditoinnin ja ohjelmistoyhteenvetojen hallintaan. Verkon tarkistus Windows-, OS X-, Linux-, FreeBSD- ja ESX/ESXi-

Lisätiedot

Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015

Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015 Etätyökysely henkilöstöstölle 22.1.-2.2.2015 Olen kokenut etätyön hyväksi työskentelytavaksi Saan etätyöpäivän aikana pääosin tehtyä suunnittelemani työt Ohjeistus etätyön tekemiseen on ollut riittävää

Lisätiedot