Viranomainen No 1/2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viranomainen No 1/2014"

Transkriptio

1 Viranomainen No 1/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 1 KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali puheenjohtaja Mika Männistö Katriina Koho Maarit Markkula Marko Pelttari Riitta Sianoja Heli Vanha-Rauvola poissa Henri Kantola MUUT SAAPUVILLA OLLEET Veli-Pekka Suni, valtuuston puheenjohtaja Timo Lehtonen, valtuuston I varapuheenjohtaja Hannu Rantala, valtuuston II varapuheenjohtaja Jari Laaksonen, valtuuston III varapuheenjohtaja Seppo Saarinen, esittelijä Reijo Siltala, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Laillinen ja päätösvaltainen, 1 ASIAT :t 1-25 (sivut 1-38) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOI- TUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Puheenjohtaja Mika Männistö Tarkastusaika Köyliö Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Reijo Siltala PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY Aika ja paikka Maarit Markkula Katriina Koho YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Köyliön kunnanvirasto kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Todistaa pöytäkirjanpitäjä

2 Kunnanhallitus SISÄLTÖ KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN... 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2 VALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO... 3 ELINKEINOPALVELUIDEN RAPORTTI HEINÄ-JOULUKUU ERON MYÖNTÄMINEN PEKKA HUHTAMAALLE PERUSTURVALAUTAKUNNAN VARAJÄSENYYDESTÄ... 6 LUVAN ANTAMINEN HOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMISEEN... 7 VUODEN 2014 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET... 8 VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN... 9 KUNNANHALLITUKSEN TEHTÄVÄALUEILLA OLEVIEN KUSTANNUSPAIKKOJEN VASTUUHENKILÖIDEN JA LASKUJEN HYVÄKSYJIEN NIMEÄMINEN VUODEKSI TYÖSUOJELUTARKASTUKSEN TARKASTUSKERTOMUKSET KATSELMUSTEN SUORITTAJAT VUONNA KUNNAN EDUSTAJAN NIMEÄMINEN KUTSUNTALAUTAKUNTAAN VUODEKSI SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKO- USEDUSTAJIEN VALITSEMINEN VUODEKSI KAAVOITUSKATSAUS LAUSUNTO SATAKUNNAN MAAKUNTAOHJELMAN LUONNOKSESTA AVUSTUKSEN MYÖNTÄMINEN PYHÄJÄRVI-INSTITUUTILLE TUISKULAN KESÄTEATTERIN HISTORIIKIN TUKEMINEN KÖYLIÖN PERUSSUOMALAISTEN VALTUUSTORYHMÄN VALTUUSTOALOITE KÖYLIÖN KUNNAN TALOUDEN VAKAUTTAMISOHJELMAAN TEHTÄVISTÄ TOIMINNAN MUUTOKSISTA V PERUSTURVAN VUODEN 2013 TALOUSARVION YLITYKSET JA SÄÄSTÖT KUNNAN TALOUSTILANNE HUITTISTEN JA KOKEMÄEN KAUPUNKIEN SEKÄ KÖYLIÖN JA SÄKYLÄN KUNTIEN YHDISTYSMISSELVITYS HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSI SAATTAMINEN MUUT ASIAT ILMOITUSASIAT KÖYLIÖ-SÄKYLÄ SELVITYSNEUVOTTELU... 38

3 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 1 Kokouskutsu on toimitettu kunnanhallituksen jäsenille hallintosäännön 7 :ssä määrätyllä tavalla. Kokouksesta on samalla tavoin annettu tieto valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä kunnanjohtajalle. Kuntalain 58 :n 2 momentin mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen silloin, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kunnanjohtaja: Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall 2 Hallintosäännön 18 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallituksen kokousten pöytäkirjat on tarkastettu edellisinä vuosina kahden tehtävään valitun kunnanhallituksen jäsenen toimesta. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että vuonna 2014 kokousten pöytäkirjat tarkastetaan kahden tehtävään valitun kunnanhallituksen jäsenen toimesta. Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan tämän pöytäkirjan. Tarkastusvuorossa ovat kunnanhallituksen jäsenet Henri Kantola ja Katriina Koho. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin ja tämän pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanhallituksen jäsenet Maarit Markkula ja Katriina Koho.

4 Kunnanhallitus VALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 3 Kunnanhallituksen tehtäviin kuuluu kuntalain 23 :n mukaan vastata mm. valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kuntalain 56 :ssä säädetään, että jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka jos valitusviranomainen kieltää täytäntöönpanon. Valtuusto on pitämässään kokouksessa käsitellyt seuraavat asiat: 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 68 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 69 Määräalan myyminen Säkylän-Köyliön Riistanhoitoyhdistykselle 70 Eron myöntäminen luottamustoimista 71 Eron myöntäminen Juha Honkaselle Pyhäjärviseudun ympäristölautakunnan varajäsenyydestä 72 Talousarvioehdotus vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma vuosille Kuntaliitosselvityksen tekeminen Säkylän kunnan kanssa 74 Valtuustoaloite Köyliön kunnan talouden vakauttamisohjelmaan tehtävistä toiminnan muutoksista v Ilmoitusasiat Kunnanhallituksen ehdotukset tulivat hyväksytyiksi. Kuntaliitosselvityksen tekeminen Säkylän kunnan kanssa hyväksyttiin äänestyksen jälkeen äänin Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus katsoo, että valtuuston tekemiä päätöksiä ei ole tehty virheellisessä järjestyksessä eivätkä ne mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi tai ole muutoin lainvastaisia ja päättää panna päätökset täytäntöön. Kokouksessa tehty valtuustoaloite Köyliön kunnan talouden vakauttamisohjelmaan tehtävistä toiminnan muutoksista v käsitellään erillisenä asiana.

5 Kunnanhallitus Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

6 Kunnanhallitus ELINKEINOPALVELUIDEN RAPORTTI HEINÄ-JOULUKUU 2013 Khall 4 Euran kunnan elinkeinoyksikkö huolehtii Euran, Köyliön ja Säkylän kuntien alueilla elinkeinojen kehittämis- ja neuvontatehtävistä yhteistyösopimuksessa määritellyssä laajuudessa. Euran elinkeinoyksikkö on laatinut Köyliön kunnanhallitukselle raportin ajalta ja se on esityslistan liitteenä nro 1. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee elinkeinopalveluiden raportin heinä-joulukuu 2013 tiedokseen. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 1.

7 Kunnanhallitus ERON MYÖNTÄMINEN PEKKA HUHTAMAALLE PERUSTURVALAUTAKUNNAN VARAJÄSENYY- DESTÄ Khall 5 Pekka Huhtamaa pyytää lähettämässään sähköpostissa eroa perusturvalautakunnan varajäsenyydestä. Pekka Huhtamaa on tarkastuslautakunnan jäsen ja se aiheuttaa jääviysesteen perusturvalautakunnan varajäsenyydelle. Valtuusto on valinnut Pekka Huhtamaan Antero Niemisen henkilökohtaiseksi varajäseneksi perusturvalautakuntaan toimikaudeksi Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää Pekka Huhtamaalle eron perusturvalautakunnan varajäsenyydestä ja valitsee hänen tilalleen uuden varajäsenen perusturvalautakuntaan toimikauden loppuun. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

8 Kunnanhallitus LUVAN ANTAMINEN HOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMISEEN Khall 6 Perusturvajohtaja Ritva Vainio on jättänyt kunnanhallitukselle seuraavan kirjeen: Hoitaja Kirsi Puhilas on irtisanoutunut toimestaan siten, että palvelussuhteen viimeinen päivä on Pyydämme kunnanhallitukselta lupaa täyttää vapaaksi jäävä hoitajan toimi. Virkojen ja toimien täyttämisestä on edelleen voimassa kunnanhallituksen tekemä päätös, jonka mukaan Köyliön kunnan virkojen ja työsuhteisten toimien täyttämiselle vaaditaan kunnanhallituksen lupa. Luvanvaraisuus koskee vakinaisesti täytettyjä virkoja ja työsopimussuhteisia toimia sekä yli vuoden kestäviä viran- ja toimensijaisuuksia. Lupaa viran tai toimen täyttämiselle on velvollinen hakemaan se, jonka tehtävänä on viran tai toimen haettavaksi julistaminen ja lupahakemus on tehtävä siten, että kunnanhallitus voi käsitellä asian ennen viran tai toimen haettavaksi julistamista. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää antaa luvan hoitajan toimen täyttämiseen perusturvajohtajan anomuksen mukaisesti. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

9 Kunnanhallitus VUODEN 2014 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Khall 7 Valtuusto hyväksyi kokouksessaan Köyliön kunnan talousarvion vuodelle 2014 ja taloussuunnitelman vuosille Valtuusto hyväksyi talousarviossa toimielimille tehtäväkohtaiset ja hankekohtaiset toimintatavoitteet, määrärahat ja tuloarviot. Hallintosäännön 36 :n mukaan kunnanhallitus ja lautakunnat hyväksyvät talousarvioon perustuvat käyttösuunnitelmat. Nämä toimielimet voivat siirtää käyttösuunnitelmien hyväksymiseen liittyvää toimivaltaa edelleen alaisilleen viranhaltijoille. Kunnan hallintosäännössä on talousarvion täytäntöönpanosta vain yllämainitut yleiset ohjeet, joten niitä on tarpeen täydentää eräiltä osin yksityiskohtaisemmilla ohjeilla. Ehdotus vuoden 2014 talousarvion täytäntöönpano-ohjeiksi on liitteenä nro 2. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää antaa Köyliön kunnan varainhoitovuoden 2014 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet liitteen mukaisina. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 2.

10 Kunnanhallitus VUODEN 2014 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN Khall 8 Valtuusto hyväksyi kokouksessaan talousarvion vuodelle Talousarvio on lähetetty käyttösuunnitelmien vahvistamista varten tiedoksi kunnan hallintokunnille. Käyttösuunnitelmat tulee vahvistaa mennessä. Kunnan hallintosäännön 36 :n mukaan valtuusto hyväksyy talousarviossa toimielimille tehtäväkohtaiset ja hankekohtaiset toimintatavoitteet, määrärahat ja tuloarviot. Kunnanhallitus ja lautakunnat hyväksyvät talousarvioon perustuvat käyttösuunnitelmat. Nämä toimielimet voivat siirtää käyttösuunnitelman hyväksymiseen liittyvää toimivaltaa edelleen alaisilleen viranhaltijoille. Käyttösuunnitelmilla toimielimet jakavat määrärahat ja tuloarviot kustannuspaikoille sekä asettavat samalla valtuuston määrittelemien tulostavoitteiden kanssa yhdenmukaiset, tarkennetut tulostavoitteet kustannuspaikoittain. Ehdotus kunnanhallituksen tehtäväalueiden käyttösuunnitelmaksi käyttötalouden kustannuspaikkatasolla on liitteenä nro 3. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää vahvistaa vuoden 2014 talousarvioon perustuvat tehtäväalueidensa käyttösuunnitelmat käyttötalouden kustannuspaikkojen osalta liitteen mukaisena. Samalla kunnanhallitus päättää siirtää käyttösuunnitelman vahvistamisen tilitasolla kustannuspaikoista vastaavien viranhaltijoiden tehtäväksi. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 3.

11 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN TEHTÄVÄALUEILLA OLEVIEN KUSTANNUSPAIKKOJEN VASTUUHENKI- LÖIDEN JA LASKUJEN HYVÄKSYJIEN NIMEÄMINEN VUODEKSI 2014 Khall 9 Kunnan hallintosäännön 36 :n 2 momentin mukaan kunnanhallitus ja lautakunnat voivat siirtää käyttösuunnitelman hyväksymiseen liittyvää toimivaltaa edelleen alaisilleen viranhaltijoille. Kunnanhallitus ja lautakunnat määräävät vuosittain henkilöt, jotka hyväksyvät tositteet. Laskun hyväksyjän vastuualue määritellään talousarvioasetelman ja tilikartan mukaisesti. Laskun hyväksyjä vastaa suoritteen oikeellisuudesta, toimitetun tuotteen virheettömyydestä ja siitä, ettei käytettävissä olevaa määrärahaa ylitetä. Ehdotus kunnanhallituksen tehtäväalueiden kustannuspaikkojen vastuuhenkilöistä ja samalla laskujen hyväksyjistä on liitteenä nro 4. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää määrätä tehtäväalueidensa kustannuspaikkojen vastaavat viranhaltijat ja laskujen hyväksyjät vuodeksi 2014 liitteen mukaisesti. Kunnanhallituksen tehtäväalueiden laskujen vastaanottajiksi nimetään hallinto- ja talousosaston toimistosihteeri, palvelusihteeri ja laskentasihteeri. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 4.

12 Kunnanhallitus TYÖSUOJELUTARKASTUKSEN TARKASTUSKERTOMUKSET Khall 10 Aluehallintoviraston tarkastaja Ulla Riikonen on suorittanut työsuojelutarkastuksen Kepolan koululla ja Köyliön kunnan kotihoidossa. Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomukset ovat esityslistan liitteenä nro 5. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee Aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomukset tiedokseen. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 5.

13 Kunnanhallitus KATSELMUSTEN SUORITTAJAT VUONNA 2014 Khall 11 Tekninen lautakunta päättää kunnanhallituksen vuosittain vahvistaman urakkasumman alittavien töiden vastaanottamisesta. Vuodeksi 2014 vahvistettu euromäärä on euroa. Vahvistetun euromäärän ylittävien kunnan teettämien talonrakennus-, viemäröinti-, tievalaistus- ym. töiden vastaanotto- ja takuutarkastukset on suoritettu kunnanhallituksen nimeämien henkilöiden toimesta. Kyseisten töiden lopullisesta vastaanottamisesta päättää kunnanhallitus. Kunnanhallituksen vastaanottamien kunnan teettämien töiden vastaanotto- ja takuutarkastuksien suorittajina ovat vuonna 2013 toimineet teknisen lautakunnan puheenjohtaja, kunnanjohtaja ja tekninen johtaja. Suurempia talonrakennus- ym. töitä varten voidaan tarvittaessa valita vastaanottotarkastuksen suorittajat erikseen tai tarkastuksen suorittaa rakennuskohdetta varten asetettu erillinen rakennustoimikunta tai tekninen lautakunta. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää nimetä kunnanhallituksen vastaanottamien vuoden 2014 aikana tapahtuvien kunnan teettämien töiden vastaanotto- ja takuutarkastuksien suorittajiksi teknisen lautakunnan puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja teknisen johtajan. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

14 Kunnanhallitus KUNNAN EDUSTAJAN NIMEÄMINEN KUTSUNTALAUTAKUNTAAN VUODEKSI 2014 Khall 12 Aluetoimisto asettaa kutsuntojen toimittamista varten toimialueelleen vuodeksi kerrallaan vähintään yhden kutsuntalautakunnan, jossa on puheenjohtaja ja kaksi muuta jäsentä. Toisen jäsenen tulee olla sen kunnan edustaja, jonka kutsunnanalaisia kutsuntatoimitus koskee (AsevL 19 ). Asevelvollisuuslain 22 :n mukaan kunnan tulee nimetä kutsuntalautakuntaan kunnan edustaja ja tälle tarpeellinen määrä varahenkilöitä. Vuonna 2013 kunnan edustajana kutsuntalautakunnassa toimi valtuuston puheenjohtaja Veli-Pekka Suni ja hänen varahenkilönään valtuuston I varapuheenjohtaja Timo Lehtonen. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää kunnan edustajan ja tämän varahenkilön kutsuntalautakuntaan vuodeksi Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin ja kunnanhallitus nimesi kunnan edustajaksi kutsuntalautakuntaan valtuuston puheenjohtaja Veli-Pekka Sunin ja hänen varahenkilökseen valtuuston I varapuheenjohtaja Timo Lehtosen.

15 Kunnanhallitus SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN VUODEKSI 2014 Khall 13 Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään perussopimuksen mukaan vähintään kaksi kertaa vuodessa, toukokuun ja lokakuun loppuun mennessä. Perussopimuksen 4 :n mukaan yhtymäkokouksessa on viisi (5) edustajaa ja varaedustajaa. Säkylän kunta valitsee yhtymäkokoukseen kolme (3) edustajaa ja varaedustajaa ja Köyliön kunta kaksi (2) edustajaa ja varaedustajaa. Jäsenkunnat valitsevat yhtymäkokousedustajat kalenterivuodeksi kerrallaan. Vuonna 2013 yhtymäkokousedustajina olivat Katriina Koho (varaedustaja Johanna Perkola-Tupala) ja Simo Ojala (varaedustaja Janne Eskola). Kuntalain 81 :n 3 mom.:n mukaan yhtymäkokousedustajan valitsee jäsenkunnan kunnanhallitus tai valtuuston päättämä muu toimielin. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus valitsee kaksi edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin vuodeksi Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin ja kunnanhallitus valitsi Säkylän ja Köyliön terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokousedustajat ja henkilökohtaiset varaedustajat seuraavasti: edustaja Katriina Koho Simo Ojala varaedustaja Riitta Sianoja Janne Eskola

16 Kunnanhallitus KAAVOITUSKATSAUS 2013 Khall 14 Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä (kaavoituskatsaus). Siinä selostetaan lyhyesti kaava-asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja muut toimet, joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen. Kaavoituskatsauksesta on tiedotettava sen tarkoituksen kannalta sopivalla tavalla. Vuosittain laadittava kaavoituskatsaus tulee toimittaa tiedoksi ELYkeskukselle. Kaavoituskatsauksesta tiedottaminen on kunnan omassa harkinnassa. Ehdotus Köyliön kunnan vuoden 2013 kaavoituskatsaukseksi on liitteenä nro 6. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä Köyliön kunnan vuoden 2013 kaavoituskatsauksen liitteen mukaisena. Kaavoituskatsauksesta tiedotetaan pitämällä se yleisesti nähtävillä 30 päivän ajan. Nähtävilläolosta ilmoitetaan kunnan ilmoitustaululla sekä Alasatakunta-lehdessä. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 6.

17 Kunnanhallitus LAUSUNTO SATAKUNNAN MAAKUNTAOHJELMAN LUONNOKSESTA Khall 15 Satakuntaliitto on lähettänyt Satakunnan maakuntaohjelmaluonnoksesta Köyliön kunnalle lausuntopyynnön: "Lausuntopyyntö Satakunnan maakuntaohjelman luonnoksesta Satakunnan maakuntahallitus pyytää Satakuntaliiton sidosryhmiltä lausuntoa Satakunnan maakuntaohjelman luonnoksesta sekä maakuntaohjelman ympäristöselostuksesta, joka on ohjelmaluonnoksen liitteenä 3. Lausunnot pyydetään toimittamaan sähköisesti mennessä Satakuntaliiton kirjaamoon osoitteeseen Lisätietoja ohjelmavalmistelusta antaa aluekehitysasiantuntija Viveka Lanne, , Satakunnan maakuntaohjelma perustuu maakuntasuunnitelman - Satakunnan Tulevaisuuskäsikirjan 2035 teemoihin kannustava yhteisöllisyys, puhdas elinvoima ja ihmislähtöiset ratkaisut. Painopistevalintoihin ovat vaikuttaneet edellisen maakuntaohjelman arviointi, satakuntalaisille kehittämistoimijoille järjestetyt osaamiseen ja tulevaisuuden kehittämistarpeisiin liittyvät työpajat, tulevan EU- ja kansallisen ohjelmakauden valmisteluprosessi sekä Satakunnan kaikkiin kuntiin kohdistunut keskustelukierros ja maakuntahallituksen ja maakunnan yhteistyöryhmän ja sen sihteeristön kokousten evästykset. Yleisöllä on ollut mahdollisuus esittää mielipiteitään ja ehdotuksiaan koko valmisteluprosessin ajan ohjelman verkkosivun kautta. Osa uuteen ohjelmakauteen liittyvistä ratkaisuista on edelleen kesken. Hallinnon lisäksi kehittämisen sisältöihin vaikuttavaa keskustelua käydään johtuen erityisesti niukkenevista resursseista. Maakunnassa viimeistellään muun muassa elintarvikeohjelmaa ja teollisuusvisiota. Satakunnan maakuntaohjelman luonnos lähetetään laajaan sidosryhmäkuulemiseen tässä vaiheessa, jotta toimijoilla on riittävästi aikaa käsitellä ohjelmaluonnosta haluamassaan laajuudessa. Maakuntaohjelman toimeenpanoa ja uuden EU-ohjelmakauden käynnistymistä ajatellen pyydämme tuomaan esiin myös mahdollisia organisaatiossanne valmisteilla olevia konkreettisia kehittämishankkeita ja niiden toteutukseen osallistuvia yhteistyökumppaneita. Saadut lausunnot esitellään maakuntahallituksen kokouksessa. Lausuntojen perusteella muokattu Satakunnan maakuntaohjelma hyväksytään maakuntahallituksen kokouksessa ja esitetään edelleen maakuntavaltuustolle hyväksyttäväksi. Satakuntaliiton maakuntahallitus puheenjohtaja Reijo Kallio, maakuntajohtaja Pertti Rajala" Satakunnan maakuntaohjelmaluonnos on esityslistan liitteenä nro 7.

18 Kunnanhallitus Kunnanjohtaja: Köyliön kunta esittää lausuntonaan, että maakuntaohjelma on pääosin hyvin valmisteltu ja kattava. On kuitenkin tärkeää, että maakuntaohjelmassa huomioidaan selkeämmin tulevaisuudessa yhä suurempaan merkitykseen nouseva puhdas vesi sekä maaseutumaiselle alueelle tärkeä elintarviketeollisuus. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. Liite nro 7.

19 Kunnanhallitus AVUSTUKSEN MYÖNTÄMINEN PYHÄJÄRVI-INSTITUUTILLE Khall 16 Kunnanhallitukselle on toimitettu seuraava avustusanomus: Pyhäjärvi-instituutti on toteuttanut jo 24 vuotta instituuttisäätiön säädekirjaan kirjattua päämäärää: Instituutti edistää ja kehittää elintarviketaloutta ja ympäristöä koskevaa koulutusta, tutkimusta ja muuta kehitystoimintaa. Tavoitteena on Satakunnan elintarviketuotannon kilpailukyvyn turvaaminen kestävästi sekä vesien tilan parantaminen, tietojen lisääminen ja soveltaminen vesistöjen kunnostuksessa. Satakunnassa on 200 elintarvikkeiden jalostusyritystä, jotka työllistävät henkilöä. Alkutuotanto mukaan lukien elintarvikeala työllistää Satakunnassa yli henkilöä. Siksi sen merkitys on Satakunnalle ja erityisesti myös Rauman seudulle olennaisen tärkeä. Pyhäjärvi-instituutin keskeisimpiä yhteistyökumppaneita ovat Rauman seudun yritykset sekä kunnat; Eura, Säkylä, Köyliö, Eurajoki ja Rauma. Erityisesti näiden kuntien alueella instituutti palvelee elintarvikeyrityksiä taloudellisesti kannattavan ja ympäristön kannalta kestävän liiketoiminnan rakentamisessa ja kehittämisessä. Instituutti edistää vesiensuojelun ja -kunnostusten käytännön toteutusta erityisesti Säkylän Pyhäjärven, Köyliönjärven sekä Eurajoen, Köyliönjoen ja Lapijoen vesistöissä. Instituutin toiminnan taloudellinen perusta on mainittujen kuntien vuosirahoitus. Vuosirahoituksella voidaan tehdä neuvontaa ja hankevalmistelua, mutta laajemmat projektit rahoitetaan erikseen. Perusrahoituksen ohella tavoitteena on lisätä yksityisen rahoituksen osuutta palvelujen myynnillä. EU- ja kansallinen rahoitus ohjautuu ELY-keskusten, maakuntien liittojen, ministeriöiden sekä lääninhallitusten kautta. Yritysrahoitus ja kuntarahoitus ovat mukana lähes kaikissa kehittämishankkeissa. Pyhäjärvi-instituutissa työskentelee tällä hetkellä 17 henkilöä. Vuonna 2013 Pyhäjärvi-instituutin liikevaihto tulee olemaan noin 1,5 milj., josta hankerahoituksen osuus on noin 65 %. Liitteenä on vuoden 2013 toimintasuunnitelma. Köyliön kunta on instituuttisäätiön jäsen ja mukana myös instituutin hallituksessa. Esitämme kunnioittaen, että Köyliön kunta tekee Pyhäjärviinstituutin kanssa sopimuksen perusrahoitusosuudesta siten, että avustus olisi euroa/vuosi ja vuonna euroa. Tulemme mielellämme kertomaan lähemmin instituutin toiminnasta kuntanne edustajille.

20 Kunnanhallitus Teija Kirkkala toiminnanjohtaja Köyliön kunnan näkökulmasta Pyhäjärvi-instituutti tekee tärkeää kehitystyötä seudun kannalta niin elintarviketalouden kuin vesiensuojelunkin osalta. Näin ollen on perusteltua, että Köyliön kunta myös osallistuu perusrahoitukseen. Hallintojohtaja: Köyliön kunta myöntää Pyhäjärvi-instituutille euron suuruisen avustuksen vuodelle Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin. - Merkittiin, että Seppo Saarinen ja Veli-Pekka Suni eivät esteellisinä osallistuneet keskusteluun eivätkä päätöksentekoon.

21 Kunnanhallitus TUISKULAN KESÄTEATTERIN HISTORIIKIN TUKEMINEN Khall 17 Köyliön kunnalle on toimitettu seuraavan sisältöinen anomus: Tuleva vuosi on torpparivapautuksen 90-vuotisjuhlavuosi ja samalla Tuiskulan Kesäteatterin 40-vuotisjuhlavuosi. Teatteri sai alkunsa aikoinaan torpparivapautuksen 50-vuotisjuhlan kunniaksi valmistetusta näytelmästä. Tästä seurannut toiminta on jo historiaa, joka teatterin ja koko Tuiskulan kylän piirissä koetaan tallentamisen arvoiseksi. Teatterilla on koko toimintansa ajalta käytössään laaja arkisto materiaalia käsittäen kirjoituksia, kuvia, käsiohjelmia sekä valtavan määrän lehdistön kirjoituksia teatterin esityksistä ja toiminnasta. Lisäksi vielä on saatavilla haastattelutietoa teatterin toiminnassa alusta asti mukana olleilta. Tuiskulan Kesäteatterin vahvuutena ja lähtökohtana on aina ollut paikallishistorian kuvaaminen mahdollisimman autenttisesti taiteen keinoin. Tämän historian tallennuksessa täyttyy paikallishistorian vaaliminen tavallaan kahteen kertaan. Siksi Tuiskulan Kesäteatteri on päättänyt teettää toiminnastaan juhlavuodekseen kirjan, jonka tekijäksi on palkattu Susanna Salo-Kimppa. Tuiskulan Kesäteatteri on koko olemassaolonsa ajan toiminut erittäin omavaraisesti hyödyttäen koko kylän elinvoimaisuutta ohjaamalla tuottonsa yhteiseen hyvään. Köyliön kunnan kulttuurisessa imagossa kesäteatterin merkitys ei liene vähäinen, vaikka kunnan panostuksia teatterille ei olekaan ollut tarvetta ohjata. Kirjan teettäminen, taitto ja kustannus on teatterille yksinään kuitenkin niin iso projekti, että sen toteutukseen haetaan rahoitusta useilta tahoilta. Tällä hetkellä avustuksia on haussa Köyliö-seuralta, Museovirastolta ja Kansan Sivistysrahaston alaiselta Toivo Lepistön säätiöltä. Lisäksi on päätetty järjestää ensi kesänä kaksi konserttia, joiden tuotto ohjataan kirjan hyväksi. Tuiskulan kyläyhdistys on päättänyt tukea kirjan kustantamista 4000 eurolla. Samalla asialla lähestymme Köyliön kuntaa. Toivoisimme kunnassa harkittavan kyseisen kirjan tukemista 5000 eurolla ja osaltaan saattamista Köyliöstä kertovien hienojen kirjojen joukkoon. Tuiskulan Kesäteatteri on koko toimintansa ajan tehnyt merkittävää ja arvokasta työtä niin paikalliskulttuurin kuin kunnan markkinoinnin kannalta. Kesällä 2014 Tuiskulassa järjestettävä SuomiAreenan tapahtuma tuo myös Köyliötä näkyvällä tavalla esiin suorassa TV-lähetyksessä. Yllä oleva huomioiden tuntuu perustellulta, että kunta olisi tukemassa tätä hanketta. Kunnanjohtaja: Köyliön kunnanhallitus päättää osallistua euron osuudella Tuiskulan Kesäteatterin kirjahankkeeseen.

22 Kunnanhallitus Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

23 Kunnanhallitus KÖYLIÖN PERUSSUOMALAISTEN VALTUUSTORYHMÄN VALTUUSTOALOITE KÖYLIÖN KUN- NAN TALOUDEN VAKAUTTAMISOHJELMAAN TEHTÄVISTÄ TOIMINNAN MUUTOKSISTA V Khall 18 Kunnanvaltuuston kokouksessa Köyliön Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti seuraavan valtuustoaloitteen: Köyliön kunta on jättänyt huomioimatta edellisten vuosien suureksi paisuneen alijäämäisyyden hoitamisen, sekä lisääntyvän velkaantumisen torjumisen. Tarpeelliset muutokset ovat tekemättä. Talousarviossa vakauttamissuunnitelmaa ei ole toteutettu. Toimenpiteiksi esitämme mm. henkilöstön lomautuksia, pienituloisten henkilöiden lomautuksia tulisi kuitenkin välttää. Kuitenkin niin kuin voimassa oleva lainsäädäntö antaa mahdollisuuden. Vanhushuoltoa pitää muuttaa vanhusten tarpeet huomioiden kustannustehokkaaksi. Nämä toimenpiteet parantaisivat kunnan taloudellista tilannetta huomattavasti tulevien tilikausien osalta. Köyliön Perussuomalaisten valtuustoryhmä: Simo Ojala Jari Laaksonen Maarit Markkula Tanja Eskola Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee aloitteen tietoonsa saatetuksi ja toteaa, että kunnanhallituksen hallintokunnille antamissa talousarvion 2014 täytäntöönpano-ohjeissa todetaan, että vakauttamisohjelman vaikuttavuutta arvioidaan keväällä 2014 vuoden 2013 tilinpäätöksen valmistuttua. Lisäksi kunnanhallitus käy keskustelua aloitteessa esitetyistä toimenpiteistä. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

24 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus PERUSTURVAN VUODEN 2013 TALOUSARVION YLITYKSET JA SÄÄSTÖT Perusturvaltk. 8 Loppuvuoden 2013 aikana on ollut vaikea ennustaa, miten perusturvan talousarvio tulee toteutumaan. Esim. toisen kunnan maksamia lastensuojelukustannuksia on meiltä vielä laskuttamatta ja toisaalta näyttää siltä, että ehkä päihdehuollosta tulemme saamaan palautusta ainakin alkuvuoden tilastojen perusteella. Palautusten saapumisen ajankohta ratkaisee sen, ehtivätkö kirjaukset vuodelle Kokonaisuutena ennuste on, että talousarvion menomäärärahojen loppusummaa ei tulla ylittämään. Terveydenhuollon määrärahoista osa on jäämässä käyttämättä, joten näillä pystytään kattamaan muilla tehtäväalueilla syntyvät ylitykset. Osa perusterveydenhuollon ja vanhainkotimenojen pienentymisestä selittyy sillä, että pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaat ovat vähentyneet. Samasta syystä tehostetun palveluasumisen menot ovat kasvaneet kirjaustilanteen mukaan eri kustannuspaikkojen toteutumaprosentit ulkoisissa menoissa ovat seuraavat: Perusturvan hallinto: 78,6 % Kotihoito: 92,9 % Vanhusten palvelukeskus: 86,7 % Omaishoidontuki: 95,5 % Vanhainkoti: 77,8 % Vammaisten laitospalvelut: 53,1 % Suojatyö ja kehitysvammatoiminta: 107,4 % Kehitysvammaisten avohuolto: 177,0 % Palvelu- ja tukiasuminen: 112,7 % Vammaisetuudet: 95,1 % Perustoimeentulotuki: 108,2 % Täydentävä toimeentulotuki: 85,6 % Ennaltaehkäisevä toimeentulotuki: 29,8 % Sosiaalityö: 78,7 % Päihdehuolto: 133,1 % Perheneuvonta: 84,9 % Lastensuojelu: 89,8 % Perusterveydenhuolto: 85,4 % Erikoissairaanhoito: 87,7 % Tasaisen kulutuksen mukaan 11 kuukautta olisi 91,66 % koko vuoden menoista.

25 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Koko perusturvalautakunnan talousarviosta oli marraskuun lopussa käytetty 90,7 %. Tuloarvio oli samana ajankohtana toteutunut 99,2 %:sesti. Perusturvajohtaja: Perusturvalautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että perusturvan vuoden 2013 talousarvioon hyväksytään seuraavat määrärahojen ylitykset: Vanhus- ja vammaishuollon tehtäväalue: euroa Sosiaalityön tehtäväalue: euroa. Vastaavasti perusturvan hallinnon ja terveydenhuollon tehtäväalueilla syntyy säästöä, joilla em. ylitykset pystytään kattamaan. Koko perusturvalautakunnan talousarviossa ylitystä ei siis synny. Päätös: Perusturvalautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että perusturvan vuoden 2013 talousarvioon hyväksytään seuraavat määrärahojen ylitykset: Vanhus- ja vammaishuollon tehtäväalue: euroa Sosiaalityön tehtäväalue: euroa. Vastaavasti perusturvan hallinnon ja terveydenhuollon tehtäväalueilla syntyy säästöä, joilla em. ylitykset pystytään kattamaan. Koko perusturvalautakunnan talousarviossa ylitystä ei siis synny. Khall 19 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että valtuusto hyväksyisi vuoden 2013 talousarviomäärärahoihin seuraavat ylitykset: Vanhus- ja vammaishuollon tehtäväalue: euroa Sosiaalityön tehtäväalue: euroa. Päätös: Tehty ehdotus hyväksyttiin.

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA

KOKOUSKUTSU No 11/2015 KÖYLIÖN KUNTA Viranomainen KOKOUSKUTSU No 11/2015 Kunnanhallitus 9.12.2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Maanantai 14.12.2015 välittömästi valtuuston kokouksen jälkeen Köyliön kunnanvirasto, valtuuston

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 9/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 199 KOKOUSAIKA Maanantai 5.10.2015 kello 18.03 18.48 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 11/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 245 KOKOUSAIKA Maanantai 14.12.2015 kello 18.34 19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko 11.11.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 11.11.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 5/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 40 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.11.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu KÖYLIÖN KUNTA Kunnanhallitus 5.5.2014 Viranomainen No 5/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 117 KOKOUSAIKA Maanantai 5.5.2014 kello 15.00 16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Huittisten

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallitus 13 20.01.2014. Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat:

Kunnanhallitus 13 20.01.2014. Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat: Kunnanhallitus 13 20.01.2014 ILMOITUSASIAT 30/00.02/2014 KHALL 13 Kunnanhallitukselle on saapunut seuraavat asiakirjat: 1. Kuntatyönantajat 11.12.2013: Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten 2014-2016

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali

Köyliön kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 74 KOKOUSAIKA Maanantai 9.3.2015 kello 18.00 19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Viranomainen No 9/2013

Viranomainen No 9/2013 Viranomainen No 9/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 244 KOKOUSAIKA Maanantai 9.9.2013 kello 18.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 6 /2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 56 KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.9.2013 klo 16.00-17.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Viranomainen No 8/2013

Viranomainen No 8/2013 Viranomainen No 8/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 225 KOKOUSAIKA Maanantai 19.8.2013 kello 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne.

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne. Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA Tiistai 18.6.2013 klo 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Veli-Pekka Suni

Nimenhuutoluettelo on pöytäkirjan liitteenä A. Puheenjohtaja Veli-Pekka Suni Viranomainen No 1/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto Sivu 1 KOKOUSAIKA Maanantai 17.3.2014 kello 19.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 2.2.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 8.2.2016 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.00 17.40. Vanhusten palvelukeskus. Ari Liukko-sipi. kunnanhallituksen pj Mika Männistö, poissa

Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.00 17.40. Vanhusten palvelukeskus. Ari Liukko-sipi. kunnanhallituksen pj Mika Männistö, poissa Viranomainen No 2 /2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 14 KOKOUSAIKA Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 Sivistyslautakunta 01.02.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 01.02.2017 klo 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen

Lisätiedot

A. Nastolan kunnan viranomaiset 1. Kunnanjohtajan viranhaltijapäätökset:

A. Nastolan kunnan viranomaiset 1. Kunnanjohtajan viranhaltijapäätökset: Kunnanhallitus 8 20.01.2014 Tiedoksi saatettavat asiat Kunnanhallitus 8 Ehdotus: (kunnanjohtaja) Kunnanhallitus päättää, etteivät seuraavat asiat anna aihetta muihin toimenpiteisiin kuin merkitä ne kunnanhallituksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 19.12.2016 kello 17.00 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti, l

Lisätiedot

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2006 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 24.4.2006 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.5.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot