KUNTATIEDOTE. ISSN Kivijärven kunnan kuntatiedote 2 / Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 2 / 15.04.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin"

Transkriptio

1 KUNTATIEDOTE ISSN Kivijärven kunnan kuntatiedote 2 / Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Hei kivijärveläiset! Työkuvioni muuttuivat vuoden vaihteessa. Kierrän kolmen kunnan alueella, keskiviikkoisin olen Kivijärvellä. Teen diabetesvastaanottoa ja äitiys- sekä perhesuunnitteluneuvolaa. Diabeetikoiden välinejako on keskiviikkoisin klo , välineitä voi tuolloin hakea ilman ajanvarausta, muutoin vastaanotot ovat ajanvarauksella. Myös puhelinaikani on klo Puhelimitse tavoitat minua myös muina päivinä. Pääsääntöisesti olen ma-ti Karstulassa ja to-pe Kyyjärvellä. Pyrin vastaamaan puheluihin myös muin aikoina kuin soittoaikana mahdollisuuksien mukaan. Puhelimeeni voit halutessasi jättää myös soittopyynnön. Hyvää kevättä! toivoo Paula Ruuska, th/diabeteshoitaja p ps. sulkuviikolla 17 ( ) ei diabetesvälineiden jakoa Kivijärven terveysaseman vastaanotto on suljettu vk 17 ( ), jolloin ei ole sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanottoa eikä laboratorionäytteidenottoa. (ei myöskään neuvolapalveluja) Vaula Kautto, palveluvastaava, vastaanottotoiminta ja sairaanhoidolliset tukipalvelut Perusturvaliikelaitos Saarikka TERVEYDENHOITAJAN TERVEYSTAPAAMISET KIVIJÄRVELLÄ KIVIJÄRVEN SUORAMYYNNIN TILOISSA JOKAISEN KUUKAUDEN ENSIMMÄISENÄ TORSTAINA (6.2, 6.3, 3.4, 8.5, 5.6) KLO PAIKALLA TERVEYDENHOITAJA LEENA HÄKKINEN. TERVEYDENTILAN SEURANTA (VERENPAINE, PAINO, BMI), KORVIEN TARKISTUS, KUULOKOJEEN PATTERIT, RAVITSEMUKSEN JA LIIKKUMISEN OHJAUS. TUKEA ELÄMÄNTAPAMUUTOKSIIN. APUA LOMAKKEIDEN/HAKEMUSTEN TÄYTTÄMISEEN. ILMAN AJANVARAUSTA. YHTEYDENOTOT: LEENA HÄKKINEN, Kivijärven kunta Puhelin Sähköposti Virastotie 5 A Telefax Kotisivut Kivijärvi Yhteispalvelupiste avoinna torstaisin ja perjantaisin klo

2 Kuntatiedote 2 /2014 2/16 TEKNINEN OSASTO TIEDOTTAA KIVIJÄRVEN KUNNAN TORI- JA MARKKINAPAIKKOJEN TAKSAT ALKAEN Kivijärven kunnalla on käynnissä investointihanke Kivijärven matkailuinfran parantamiseksi. Hankkeessa on mukana Kivijärven rannan läheisyyteen rakennettava torialue kaupankäyntiä ja erilaisia tapahtumia varten. Tavoitteena hankkeella on matkailu- ja palveluyritysten toimintaympäristön kehittäminen ja alueen vetovoiman kasvattaminen. Samalla hankkeella tuotetaan Kivijärven kunnan asukkaille hyvät mahdollisuudet järjestää ja osallistua erilaisiin tapahtumiin tulevalla torialueella. Kyseinen hanke kuuluu Länsi-Suomen EAKR- ohjelmaan. Toimintalinja on 3. alueiden saavutettavuuden ja toimintaympäristön parantaminen. Investointi projekti on Työ- ja elinkeinoministeriön hallintoalaan kuuluva. Keksi- Suomen liitto on päätöksellään myöntänyt Kivijärven matkailuinfran parantamishankkeelle investointitukea 40%:a. Hankkeeseen liittyvät työt on käynnistetty ja hankeaika päättyy Torialueen rakentamiseen on kytketty entisen hileasemarakennuksen peruskorjaus. Peruskorjauksen yhteydessä hileasemarakennukseen on rakennettu wc tilat, varastotilaa ja sähköpääkeskus torikäyttöä varten. Tekninen lautakunta on kokouksessaan :ssä 14 päättänyt tarkistaa tori- ja markkinapaikkojen taksat. Uudet taksat ovat alkaen: Toripaikka (4*4) 15 /päivä sis. alv 2,90 - sähkö toripaikalla 3 /päivä sis. alv 0,58 Toripaikka (4*4) 150 /3 kk sis. alv 29,03 - sähkömaksu 3 /päivä sis. alv 0,58 käyttöpäivien mukaan Toripaikka 200 /vuosi sis. alv 38,71 - sähkömaksu 3 /päivä sis. alv 0,58 käyttöpäivien mukaan Markkinapaikka (4*4) 50 sis. alv 9,68 - lisäpaikka 25 sis. alv 4,84 - sähkö markkinapaikalle 10 sis. alv 1,94 - maksusuoritus paikanpäällä 10 sis. alv 1,94 KIVIJÄRVEN TORIJÄRJESTYKSEN JA TORIVALVOJAN NIMEÄMINEN Kivijärven kunnan tekninen lautakunta on kokouksessaan :ssä 15 päättänyt hyväksyä Kivijärven torijärjestyksen, joka on voimassa alkaen sekä nimennyt torivalvojaksi puhdistamonhoitaja Risto Turpeisen.

3 Kuntatiedote 2 /2014 3/16 Torijärjestys Voimassa alkaen 1. Torin sijainti ja toripaikat Torikaupan harjoittaminen on sallittua ainoastaan Kivijärven torialueella, osoite Satamatie 2. Yksi ruutu on 4,0 x 4,0 m. Torimyynti kaikkialla muualla kaava-alueella on kielletty, kuitenkin kunnan teknisen johtajan luvalla torimyyntiä voidaan tilapäisesti harjoittaa muuallakin kaava-alueella. 2. Myyntipaikan varaus Mahdollinen toripaikan varaus Kivijärven kunnanviraston infopisteestä, tai p Toripaikka maksetaan infopisteeseen ma - pe , Virastotie 5 A tai torivalvojalle p Tarvittaessa päätökset torimyyntipaikoista tekee kunnan infopisteen työntekijä/virkailija tai torivalvoja teknisen lautakunnan ohjeiden mukaan. Lauantain varaukset on tehtävä viimeistään edellisenä perjantaina. 3. Torin aukioloajat Torikaupan harjoittaminen on sallittua arkisin ma - pe klo 8-18 ja lauantaisin klo Iltatoritoimintaa voi torilla harjoittaa arkipäivisin välisenä aikana klo 20 asti. Infopisteen työntekijän/virkailijan tai torivalvojan luvalla torimyyntiä voi harjoittaa muunakin aikana teknisen lautakunnan ohjeiden mukaisesti. Torialueella asiakaspysäköinti on kielletty. Varsinaiset toripäivät ovat perjantai ja lauantai. 4. Myyntipaikan hinta Päivähinta on 15 /päivä. Päiväsähkön käyttömaksu on 3 /päivä. Paikkavuokra ja sähkömaksu maksetaan etukäteen. Sähkön käytöstä sovitaan varauksen yhteydessä infopisteen työntekijän/virkailijan tai torivalvojan kanssa. Toripaikkamaksu 150 /3 kk + sähkön käyttö 3 /käyttöpäivä. Paikkavuokra maksetaan etukäteen ja sähkömaksu käyttöpäivien mukaan. Toripaikkamaksu 200 /vuosi + sähkön käyttö 3 /käyttöpäivä. Paikkavuokra maksetaan etukäteen ja sähkömaksu käyttöpäivien mukaan. Yleishyödyllisille kivijärvisille järjestöille ja niihin rinnastettaville torimyyjille paikka ja sähkö ovat maksuttomia. 5. Muut määräykset ja ohjeet Torin hoidosta vastaava viranomainen on tekninen lautakunta, joka nimeää torivalvojan ylläpitämään järjestystä sekä valvomaan puhtautta ja siisteyttä torilla. Torikauppaa harjoittavien on noudatettava kunnan teknisen toimen, terveydensuojeluviranomaisen ja poliisin antamia ohjeita ja määräyksiä. Torimyyjä hankkii kustannuksellaan myyntiin tarvittavat viranomaisluvat. Torivalvojalla on oikeus poistaa torilta se, joka ei noudata annettuja ohjeita ja määräyksiä. Markkina- ja tapahtumapäivinä henkilö- tai pakettiautot on purkamisen jälkeen vietävä torialueelta pois. Isot ajoneuvot kuten kuorma-, rekka- ja kauppa-autot tai vastaavat ajoneuvot eivät saa ajaa varsinaiselle torialueelle, vaan niille on varattu omat myyntialueet torialueen viereisellä alatasolla hileasemarakennuksen vieressä.

4 Kuntatiedote 2 /2014 4/16 Myyntipaikan vuokralle ottaja on velvollinen alistumaan niihin toimenpiteisiin, jotka vuokraaikana mahdollisesti käyvät tarpeelliseksi markkina-, liikenne-, katu- yms. järjestelyjen tai töiden takia. Kaikki tavarat, ajoneuvot, myyntipöydät ja muut välineet on torimyynnin päätyttyä viipymättä poistettava ja tori puhdistettava. Mikäli torimyyjä ei toriajan loputtua ole siivonnut omaa aluettaan, siivoustyön hoitaa kunta ko. torimyyjän kustannuksella. Torialueen yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä vastaa kunnan tekninen osasto. Torimyyjien sosiaalitila (wc) on satamassa sijaitsevassa hileasemarakennuksessa torin aukiolo-aikoina. Muilta osin noudatetaan järjestyslakia (612/2003). Mm. päihdyttävän aineen nauttiminen on kiellettyä yleisellä paikalla taajamassa. 6. Yhteystiedot Infopiste p Torivalvoja p Torijärjestys löytyy myös kunnan kotisivuilta JÄÄHILEASEMAN KÄYTTÖKORVAUKSESTA PÄÄTTÄMINEN Kivijärven kunnan tekninen lautakunta on kokouksessaan :ssä 19 päättänyt jäähileaseman käyttökorvauksesta. Täydellisen peruskorjauksen yhteydessä jäähileaseman yhteyteen on rakennettu uusi varastotila, johon mm. jäähilekone on siirretty. Jäähilekoneen siirto mahdollisti entisen jäähilekonetilan ottamisen kylmiö käyttöön. Lisäksi remontin yhteydessä jäähileasemalle on hankittu mm. pöytätasoja ja vaaka. Vuoden 2014 aikana jäähileasemarakennukseen on asennettu sähköinen lukitusjärjestelmä (Flexim) wc tilojen ja jäähileaseman osalle. Avainten vaihdot kunnanvirastolla. Peruskorjauksen myötä kalastajille on valmistuneet erittäin hyvät tilat siinä muodossa, että ne olisi muutettavissa elintarviketilaksi. Muutoksen jälkeen ko. tiloissa voisi myöskin leikata kalaa. Se mahdollistaisi paremmin Kivijärven kalan myyntiä valmistuvalla torialueella. Hileaseman hyväksyttäminen kalankäsittelylaitokseksi toisi osaltaan vaatimuksia laitoksen käyttäjille. Käyttäjiltä vaaditaan mm. elintarvikehygieniapassi. Käytännössä se tarkoittaisi sitä, että kaikilla laitoksen käyttäjillä tulisi olla voimassa oleva elintarvikehygieniapassi. Ko. muutoksesta tulee käydä erillinen laajapohjainen keskustelu siinä muodossa, että kuntalaisten tasa-arvoisuus huomioidaan. Jäähileasema on aikoinaan rakennettu sellaiseksi, että se olisi kaikkien kuntalaisten käytössä käyttömaksua vastaan. Jäähileaseman käyttökorvaukset vuonna 2014: Vuodelta 2014 peritään avaimen vuokraa 200 /v Satunnaisilta käyttäjiltä vuokra on 50 /v Vakituiset käyttäjät vastaavat jäähileaseman hoidosta. Mikäli tilat jäävät käyttäjän jäljiltä siivoamatta, hoitaa kunta siivouksen käyttäjän kustannuksella. Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n.

5 Kuntatiedote 2 /2014 5/16 ILMOITUS LOPPUKATSELMOIMATTOMIEN RAKENNUSLUPIEN VEROVALVONNASTA voimaan tuleva laki verotusmenettelystä ( d ) vaikuttaa olennaisesti rakennuttajien velvollisuuksiin loppukatselmoimattomissa rakennusluvissa. Uuden lain mukaan rakennuttajan on toimitettava jälkeen valmistuvista rakennushankkeista verohallinnolle verovalvontaa varten tarpeelliset tiedot rakentamistyön suorittaneista työntekijöistä ja yrityksistä, sekä tiedot näille maksamistaan palkoista ja muista vastikkeista. Tiedonantovelvollisuus ei koske rakentamista, johon maankäyttö- ja rakennuslain mukaan ei ole haettava rakennuslupaa. Rakennuttajan on annettava tiedot Verohallinnolle ennen maankäyttö- ja rakennuslain mukaista rakennuksen loppukatselmusta. Tämän jälkeen rakennuttajan on esitettävä verottajan tiedonantotodistus katselmuksen yhteydessä rakennusvalvontaviranomaiselle. Jos edellä mainittua todistusta ei ole esitetty loppukatselmuksen yhteydessä, on rakennusvalvontaviranomainen velvollinen ilmoittamaan asiasta verohallinnolle, ilmoitusvelvollisuuden laiminlyönnistä seuraavista sanktioista päättää verohallinto. Ennen suoritettuihin loppukatselmuksiin ei kuulu verovalvontavelvoitteita. Lisätietoja: Jukka Tuohimaa LOUNASRUOKALA JÄRVENHELMI Olemme avoinna joka päivä kello (myös pääsiäisenä) 1.5. alkaen KESÄAIKA. Lounas tarjolla päivittäin kello ÄITIENPÄIVÄN JUHLALOUNAS su klo aikuiset 16,00 lapset 8,00 Ruokalistan löydät osoitteesta kohdasta tiedotteet. Lisätiedot ja ilmoitukset isommista ruokailijaryhmistä Palvelukeskuksen keittiöön puh T E R V E T U L O A L O U N A A L L E! Aurinkoista pääsiäisen aikaa! toivottaa kunnanviraston henkilökunta

6 Kuntatiedote 2 /2014 6/16 Jätevesineuvonta Keski-Suomessa ONKO KIINTEISTÖSI JÄTEVESIEN KÄSITTELY AJANTASALLA? JOS ET TIEDÄ, SELVITÄ TILANNE JÄTEVE- SINEUVOJILTA. Puolueetonta ja maksutonta jätevesineuvontaa puhelimitse tai kiinteistökohtaisesti paikan päällä. Nina Pimiä, Päivi Kaihlajärvi, Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski Tuija Manerus, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi ja Toivakka Aikaa kunnostustoimenpiteille on vähän. Järjestelmät oltava kunnossa mennessä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu Lions Club valmistelee uutta PUHELIN- JA PALVELUMUISTIOTA Toimitamme kaksi luettelovedosta paikallisiin kauppoihin: SALE Kivijärvi ja K-Extra Hannonsalmi Kaupoissa käydessänne voitte tarkistaa numeronne oikeellisuus ja että se löytyy luettelosta. Luettelot sijoitetaan ohjeineen kassojen läheisyyteen. Tehdään hyvä ja palveleva luettelo! Lions Club Kivijärvi Tiedustelut: sihteeri Heikki Näsi

7 Kuntatiedote 2 /2014 7/16 KUULUTUS - EUROPARLAMENTTIVAALIT Seuraavat Euroopan parlamentin jäsenten vaalit (europarlamenttivaalit) toimitetaan kaikissa EU:n jäsenvaltiossa toukokuussa Suomessa vaalipäivä on sunnuntai Europarlamenttivaaleissa valitaan yhteensä 751 jäsentä Euroopan parlamenttiin 28 jäsenvaltiosta. Suomesta EP:n jäseniä valitaan 13. Äänioikeus Suomessa toimitettavissa europarlamenttivaaleissa äänioikeutettuja ovat: Suomen kansalaiset, jotka viimeistään vaalipäivänä ( ) täyttävät 18 vuotta Suomessa asuvat muiden EU:n jäsenvaltioiden kansalaiset, jotka viimeistään vaalipäivänä ( ) täyttävät 18 vuotta. Tämän edellytyksenä on, että henkilö on ilmoittautunut Suomen äänioikeusrekisteriin klo 16 mennessä. Väestörekisterikeskus perustaa äänioikeusrekisterin ( ), johon otetaan ne henkilöt, jotka ovat äänioikeutettuja nyt kysymyksessä olevassa europarlamenttivaalissa. Väestörekisterikeskus laatii jokaiselle äänioikeusrekisteriin otetulle henkilölle ilmoituskortin ja lähettää kortin viimeistään niille äänioikeutetuille, joiden osoite on tiedossa. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, joka katsoo, että hänet on oikeudettomasti jätetty äänioikeusrekisteristä pois tai että häntä koskeva merkintä siinä on virheellinen. Oikaisuvaatimus on jätettävä Sisä-Suomen maistraattiin viimeistään ennen klo Rekisteri tulee lainvoimaiseksi tiistaina Kotiäänestys Äänioikeutettu, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestystai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia, saa äänestää kotonaan. Henkilön, joka haluaa äänestää ennakolta kotonaan, on määräajassa ilmoitettava siitä keskusvaalilautakunnalle joko kirjallisesti tai puhelimitse (vaihde ). Ilmoittautumislomakkeita saa kunnanvirastosta, kirjastosta ja kunnan kotisivuilta kohdasta sähköinen asiointi. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina klo Kotiäänestykseen oikeutetun kanssa samassa taloudessa asuva omaishoitaja voi äänestää kotiäänestyksen yhteydessä (laki 431/2010 vaalilain muuttamisesta). Äänestäminen ja henkilöllisyyden todistaminen Ennakkoäänestyksessä ja varsinaisena vaalipäivänä äänioikeutetun tiedot haetaan rekisteristä henkilötunnuksen avulla, joten henkilötunnus tulee olla tiedossa. Ilmoituskortti on hyvä ottaa mukaan, sillä se nopeuttaa äänestämistä. Äänestää voi kuitenkin ilman ilmoituskorttiakin. Lisäksi henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan. Henkilöllisyystodistuksen tulee olla kuvallinen. Ennakkoäänestys Vaalien yleinen ennakkoäänestyspaikka on Kivijärven kunnanvirasto, Virastotie 5A ja äänestys tapahtuu klo klo klo Ennakkoäänestys laitoksissa Ennakkoäänestys tapahtuu Saarikan asumispalveluyksiköissä: Hoivarannassa, palvelukoti Hopearannassa ja Wallesmannissa vaalitoimikunnan myöhemmin ilmoittamana aikana. Vaalipäivä Europarlamenttivaalien vaalipäivä on sunnuntaina klo Vaalipäivänä saa äänestää vain ilmoituskorttiin merkityssä äänestyspaikassa. Vaalipäivän äänestyspaikkana toimii Kivijärven kunnanvirasto, Virastotie 5 A. Yleistietoa vaaleista Lisätietoja pj Heikki Näsi, p ja keskusvaalilautakunnan sihteeri Päivi Sagulin, p Kivijärven keskusvaalilautakunta, Virastotie 5A, KIVIJÄRVI

8 Kuntatiedote 2 /2014 8/16 YHTEISPALVELUN AVOINTEN OVIEN PÄIVÄ kunnanvirastolla TORSTAINA KLO kahvitarjoilu! Avointen ovien päivänä yhteispalvelupisteessä on asiantuntija maistraatista kertomassa maistraatin palveluista klo ja klo asiantuntija työvoimatoimistosta. Näytämme Kelan etäyhteyden toimintaa käytännössä klo TULE TUTUSTUMAAN ETÄPALVELUUN!

9 Kuntatiedote 2 /2014 9/16 KIVIJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Ti klo lähtö kirkon parkkipaikalta Saarijärven kirkkoon katsomaan Tornion kaupunginteatterin esitystä Markuksen evankeliumista, kesto n. 2 h. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5 Yhteisvastuulle. Kahvit väliajalla. Ke klo Hiljaisen viikon Kirkkokuoron ilta kirkossa To klo lasten Pääsiäishartaus kirkossa klo Kiirastorstain messu Pe klo Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Su klo Pääsiäismessu, Kirkkokuoro klo ja klo seurat Ry:llä To klo omaishoitajien päiväkahvit srk-talossa Su klo Kodinilta Ry:llä Ti klo 9.00 hautausmaan siivoustalkoot alkaen Kirkkomaalta Ke klo Kirkkokuoron harjoitukset srk-talossa Su 4.5. klo Sanajumalanpalvelus Ke 7.5. klo Kirkkokuoron harjoitukset srk-talossa Su klo Messu Ke klo seurakuntakerho srk-talossa, kevään viimeinen kerta, vierailija Saarikasta. Täytekakku + suolapala- kahvit. klo Kirkkokuoron harjoitukset srk-talossa To klo seurakuntatalossa 70-, 75- ja 80-vuotiaiden yhteissyntymäpäivät ennakkoon ilmoittautuneille La Ystäväpalvelun kevätjuhla Karstulassa Su klo Sanajumalanpalvelus, HUOM. aika! Seppeleenlasku sankarihaudalle, Kaatuneitten muistopäivän juhla srk-talossa Pe klo Koulun kevätkirkko Nyt on aika ilmoittautua Saarijärven seurakunnan päiväkerhoihin toimintavuodeksi Ilmoittautumisaika on toukokuun loppuun. Tied. p Päiväkerhoon voivat hakea v syntyneet lapset. Diakoniapäivystys Kivijärvellä parillisen viikon keskiviikkoisin klo Diakoni Mirja Salo puh Toukokuussa ja Kesäkuussa Heinäkuussa 9.7. Kivijärven seurakuntatalolla, Keskustie 23, keskiviikkoisin Seurakuntatoimisto klo Puhelinnumerot: Kappalainen Timo Kemppainen Kanttori Sanna Linna Diakoni Mirja Salo Suntio Mervi Turpeinen Olavi Hakkarainen, suntion sijainen Saarijärven kirkkoherranvirasto, Urheilutie 5, avoinna arkisin klo 8-14, puh Marjaana Raitonen. Seurakunnan hautaustoimisto puhelin Sari Tarvainen Su 1.6. klo Sanajumalanpalvelus Su 8.6. klo Ry:n kesäseurojen messu To klo Diakonialauluilta uudella torilla. Alussa kahvit satamassa. Sateella koko tilaisuus kirkossa. Kemppainen, Vainio. Pe klo omaishoitajien ja vapaaehtoisten retki Ylistaroon. Hinta 20. Ilmoittautumiset Mirjalle mennessä p Su klo Sanajumalanpalvelus La klo Messu Ti ke varhaisnuorten (1-4 luokkalaisten) leiri srk-talossa Pe 4.7. klo 9-18 Perheretki Kälviälle Toivosen eläinpuistoon. Hinta 5 aikuiset, lapset ilmaiseksi. Ilmoittautumiset Mirjalle mennessä Su 6.7. klo Konfirmaatiomessu Ke 9.7. klo Diakonialauluilta Lokakylän satamassa. Kemppainen, Linna. Su klo Maakirkko Talviaisissa, Talviaisniementie 120

10 Kuntatiedote 2 / /16 SIVISTYSOSASTO TIEDOTTAA TAINIONMÄEN KOULU TIEDOTTAA Koulun kevätkirkko on perjantaina klo Kivijärven kirkossa ja koulun kevätjuhla lauantaina klo 9.00 liikuntasalissa. Näihin molempiin tilaisuuksiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita STIPENDEJÄ HAETTAVANA Kivijärven kunnan opiskelijoiden stipendirahastosta myönnetään stipendejä korkeakouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa opintonsa päättäneille kivijärvisille nuorille. Hakemukset liitteineen (kopio todistuksesta, tilinumero) osoitetaan Kivijärven sivistyslautakunnalle mennessä osoitteella: Virastotie 5A, Kivijärvi Sivistyslautakunta PITSINNYPLÄYSKURSSI HEITJÄRVEN KOULULLA Kokoontumiset tiistaina klo , torstaina klo ja lauantaina klo Kurssi sopii alkeista aloittaville ja jatkaville. Alkeista aloittaville nypläystekniikan perusteet kansainvälisen värisymboliikan mukaan pienin harjoituspitsein. Jatkaville Schneebergin nauhapitsitekniikka. Kansallispukupitsit ja nyytingit nypläyksen peruslyönnit ja pitsin rakenteen hallitseville. Pitsin viimeistely, hoito ja huolto. Kurssimaksu 30 eur + materiaalit Ilmoittautuminen viimeistään netin kautta tai puh (kansalaisopiston tsto). Opettajana artesaani Arja Virtanen ( tai KANSALAISOPISTON KEVÄTNÄYTTELY Näyttelyaika klo 15 saakka kirjaston aukioloaikoina. Avajaiset torstaina 24.4 klo Luvassa myös ohjelmaa (mm. zumbaryhmä, karaokepiiri sekä Viihdekuoro). Huom. pianopiiriläiset esiintyvät seurakuntatalolla musiikkiopiston soittajien kanssa yhteisessä konsertissa ma 5.5 klo 18. Karstulan kansalaisopisto / Kivijärven osasto IKÄIHMISTEN LIIKUNTAPÄIVÄ Liikuntasalissa ja Nousulahden liikuntapuistossa keskiviikkona klo *ruokainfo *tuolijumppa *kuulapeli (ulkona, sateen sattuessa liikuntasalissa) *vuoden kuntoilijan palkitseminen Kahvia, pulla ja makkaranpaistoa Vanhusneuvosto

11 Kuntatiedote 2 / /16 KOKO PERHEEN VAPPUTAPAHTUMA Tenholan koululla 1.5 klo taikuri Timo Tiikkainen -vappuaiheinen kilpailu, karkkipalkinnot -ongintaa ja arpoja -paloautoajelua -ilmapalloja - paloautoajelua Puffetista simaa, kahvia, vohvelia ja karkkeja Vapaa pääsy! Vapaa-aikatoimi Vesaiset 4H-yhdistys/Landen kulta-hanke KANSANHIIHTOKAUSI Lyhyestä talvesta huolimatta kaikkien kansanhiihtosuorituksensa kuntoradan vihkoon, lumella liikkuen-kortteihin tai vapaamuotoisiin kortteihin kirjanneiden kesken arvotaan kolme 30 euron lahjakorttia sekä 15 x 1 kg kahvia (tai vastaavasta arvosta suklaata). Kaksi eniten kilometrejä hiihtänyttä palkitaan pokaalilla ja voittaja saa lisäksi 50 euron lahjakortin. Korttien palautus kunnanviraston infoon viimeistään Hiihdot voi ilmoittaa myös sähköpostilla MESTARIPYÖRÄILIJÄ 2014 Suoritusvaatimuksena on 1000 kilometrin pyöräily välisenä aikana. Mestaripyöräilijät palkitaan tyylikkäällä pystillä ja rajan saavuttaneiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia. Kampanjajakson aikana eniten pyöräillyt mies ja nainen palkitaan pokaalilla. Lisäksi kaikkein eniten pyöräillyt saa 50 euron lahjakortin. Kaikkien vähintään 300 kilometriä pyöräilleiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia ja 15 pakettia Kulta Katriina-kahvia. Vahvemmalle paperille painettuja suorituskortteja saatavana juhannukseen saakka kunnanviraston infosta ja Salesta. Suorituskortiksi käy myös oma vapaamuotoinen pyöräilypäiväkirja. Korttien palautus samoihin paikkoihin viimeistään Huom! Pyöräilyrastien tilalla myös tänä kesänä Kivijärvi-pyöräily

12 Kuntatiedote 2 / /16 KUNTOSALIEN AUKIOLOAJAT Impulssi ma-pe klo 7-9 ja (välissä siivoustauko), la ja su Liikuntasalin kuntosali ma-su Vapaa-aikatoimi KIVIJÄRVI-PYÖRÄILY LAUANTAINA Matkat: 70 km ja 44 km Reitti: Tenniskenttä-Risuperä (Koirasalmen polun risteys lähellä Perhon rajaa, lyhemmän reitin kääntöpaikka / mehupiste) Möttönen (mehu- ja makkaranpaistopiste) Tenniskenttä Lähtö tenniskentältä klo Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti ja 10 pakettia Kultakatriina-kahvia. Pitkän reitin polkijoille osallistumismitalit. Pyöräilykypärä pakollinen, suositellaan lisäksi huomioliivin käyttöä. Pyöräilijöiden mukana seuraa huoltoauto. Osallistumismaksu 5 eur KEVÄTHEITOT lauantaina 10.5 klo Nousulahden urheilupuistossa (tennis/jalkapallokenttä) Saappaanheitto T/P , N/M, N/M35-80 viiden vuoden välein. Ilmoittautuminen kilpailupaikalla tai Suomen Saappaanheittoliiton nettisivujen kautta. Kivijärven Kivekkäät Vapaa-aikatoimi väyläiseksi laajennetun PELTOKANKAAN FRISBEEGOLFRADAN AVAJAISKILPAILU lauantaina 26.4 klo Ilmoittautuminen Kuntotuvalla klo Sarjat: avoin, naiset, juniorit alle 16v ja juniorit alle 12v Kierretään 2x18 väylää (juniorit 8 väylää) Ctp-väylä (avausheitto lähinnä maalikorin tolppaa, väylä ilmoitetaan kisan alussa / kiekkopalkinto) Ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetaan poolit uudestaan. Osallistumismaksu 4 eur, alle 12v 2 eur Kolmelle parhaalle/sarja tavarapalkinnot Tiedustelut Petri Kotilainen Kivekkäät / frisbeegolfjaosto

13 Kuntatiedote 2 / /16 KIRJASTO TIEDOTTAA KIRJASTO AVOINNA ma-ti klo 11-17, to klo 13-19, pe klo Kiirastorstaina avoinna klo ja pääsiäisenä suljettu. Hyvää pääsiäistä! Yhteystiedot: p / / keskikirjastot.fi KIRJASTOSI MYÖS VERKOSSA Keski-verkkokirjastossa voit hoitaa kaikki samat kirjastoasiat kuin ennenkin, mutta myös uusia palveluita on tarjolla. Tiedonhaun ohessa voit toimia arvostelijana, luonnehtia aineistoa ja myös kirjoittaa kommentteja. Osa uusista palveluista vaatii erillisen tunnuksen, jonka voit luoda verkkokirjastossa. Näppärimmillään sivut ovat kuitenkin edelleen aineiston selaamisessa sekä lainojen uusimisessa ja varausten teossa, johon tarvitset kirjastokortin numeron ja tunnusluvun (kirjastosta). Klikkaa siis keskikirjastot.fi. LÖYDETTY KÄTKÖ KIERRÄTYSTAIDENÄYT- TELY Tervetuloa tutustumaan kirjaston aukioloaikoina (ma-ti 11-17, to 13-19, pe 13-17) kekseliäisiin ja mielenkiintoisiin taideteoksiin! Tänä vuonna pohjoisen Keski-Suomen kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Sammakkokangas Oy viettää 10- vuotisjuhlavuottaan. Sammakkokankaan kierrätysnäyttely kiertää vuoden aikana kaikki yhtiön osakaskunnat. Kivijärvellä näyttely on klo 16 saakka.

14 Kuntatiedote 2 / /16 KULTTUURITOIMI TIEDOTTAA "Kiitollisina kohti tulevaisuutta" YHTEINEN VETERAANIPÄIVÄN JUHLA Kannonkosken, Kinnulan, Kivijärven ja Kyyjärven yhteinen juhla on tänä vuonna Kyyjärvellä. Ohjelmassa klo 10 jumalanpalvelus Kyyjärven kirkossa ja seppelten lasku sankarihaudoille, klo 11 ruokailu ja kahvit Palvelutalo Kivirannan juhlasalissa, klo 12 päiväjuhlassa mm. lasten ja kirkkokuoron musiikkiesityksiä, säestys kanttori Minna Erkkilä, kirjeitä sota-ajalta, juhlapuhe veteraani Martti Sauramäki, tenoriluutnantti Raimo Salo laulaa sota-ajan lauluja, säestys harmonikkataiteilija Heikki Jokiaho. Linja-autokyyditys, reitti Kinnula-Kivijärvi-Kannonkoski-Kyyjärvi (ja takaisin). Ilmoittautuminen mennessä Markku Hakaselle tai mennessä Pirkko Korpiaholle , HUOM. Seppeleenlasku Kivijärven sankarihaudalla klo 8.30, jonka jälkeen yhteiskuljetus kirkon parkkipaikalta Kannonkosken kautta Kyyjärvelle. TULEVIA TAPAHTUMIA Kaatuneitten muistopäivän juhla su jumalanpalveluksen jälkeen. Mm. Saarijärven Laulumiehet esiintyvät. Nyt järjestämään kulttuuritapahtumia AVUSTUS KULTTUURITAPAHTUMAAN Yhdistykset ja eri toimijat järjestävät kulttuuritapahtumia. Tapahtumanjärjestäjiä on tuettu aiemmin jakamalla yhdistysavustuksia vuoteen 2009 saakka, kunnes kunnan linjauksena lähes kaikista harkinnanvaraisista avustuksista luovuttiin. Kulttuuritoimijoita on kuitenkin syytä motivoida erilaisin keinoin. Talousarvioon 2014 on varattu 1000 euron määräraha kulttuuriavustuksiin. Kulttuuriavustusta maksetaan 100 euroa / kulttuuritapahtuman järjestäjä / vuosi. Tapahtuman järjestäjän tulee olla kivijärveläinen yhdistys tai muu toimiva ryhmä. Tapahtumasta on tiedotettava ja sen on oltava avoin kaikille. Erillistä hakuaikaa ei ole, vaan avustusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella ympäri vuoden. Hakemukset osoitetaan kulttuuritoimelle. Lisätietoja: Pirkko Korpiaho, p Tiedot ajantasalle YHDISTYSREKISTERIN PÄIVITTÄMINEN Kunnan yhdistysrekisterissä on 57 yhdistystä. Pyydämme kaikkia toimivia yhdistyksiä päivittämään tietonsa yhteystietojen (pj, sihteeri) osalta, mukaan myös sähköpostiosoitteet ja mahdollinen kotisivun osoite. Mikäli haluat, että yhdistyksen nimeä ja/tai yhteystietoja ei julkaista kunnan kotisivuilla/kuntatiedotteissa, ilmoita sekin. Tiedot voi toimittaa kirjastoon tai Lisätietoja: Pirkko Korpiaho, p

15 Kuntatiedote 2 / /16 KUKKIVA KIVIJÄRVI 2014 Puutarhapäivä Kivijärvellä Osuuspankin piha-alueella keskiviikkona klo Puutarhapäivän avaus klo Kivekäs merkkihenkilö Pirkko Korpiaho Musiikkiesityksiä ja päivän juonto yrittäjä Heikki Näsi Puutarhapäivässä ovat mukana seuraavat tahot: 4H-yhdistys/Tarja Alainen hoitaa vaihtotoria, johon voit vapaasti tuoda ja viedä taimia tai perennoja sekä saada neuvontaa Puutarhakaluste Grön KY/Kalevi Grön, puutarhakalusteiden esittely ja myynti Viher-ja rakennepalvelu /Pentti Porki, kukkien- ja vihannestaimien myynti, sekä neuvontaa Maaritin ja Arskan kukka/kirppis, tuotteiden myyntiä Työttömien Yhdistys Kukkopilli Ry myy tuotteitaan Mahdollisesti paikalla on myös muita tuotteiden myyjiä Puutarhapäivän ohjelmassa on: Vaihtotori, myyntiä, neuvontaa, musiikkia, arvontaa Arvonnassa kertyneet varat käytetään yhteisten alueiden kukkasiin Kivijärvellä Kukkaset- työryhmän kahvitarjoilu Tervetuloa! Kukkaset-työryhmä 4H-yhdistys Ry Kivijärven kunta KEVÄTTÖITÄ TUUNAREILLE! Kaikille avoin ja maksuton kädentaitojen kierrätystyöpaja Ohjaajana Riikka Jokisalo ti ja to klo 18:00 alkaen Kivijärven Lokakylällä (Toukola) sama ohjelma ke ja pe klo 18:00 alkaen Kivijärven Heitjärvellä Kurssin ensimmäisenä iltana IDEOITA KESÄPIHALLE - pieniä betonitöitä puutarhaan ja luonnonmateriaalimassoilla muotoilua (betoni, luonnonmateriaalit, kierrätystarpeita, koveteaineet). Kurssin toisen iltana jatketaan IDEOITA KESÄPIHALLE ja askaroidaan työt valmiiksi. Ota matkaasi tuunaajan työasu, suojahanskat ja erimuotoisia valumuoteiksi sopivia pieniä astioita/esineitä sekä rohkea mieli. Ilmoittautumiset mennessä. Järj. Uusix-hanke / 4H.

16 Kuntatiedote 2 / /16 Kivijärven Työväenyhdistys järjestää kello Marssi alkaa Keskustie 24:n edestä jatkuu Kirjaston kautta Op- pankin eteen Vappupuheen pitää Juha Manni Tarjoillaan simaa ja munkkeja. Tervetuloa marssimaan suurella joukolla!

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 11.02.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 11.02.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 11.02.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin TIEDOTE 65 - VUOTIAIDEN TERVEYSTARKASTUKSISTA SoTe kuntayhtymä Saarikka aloittaa

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Sammakkokangas Oy tiedottaa AVOIMIEN OVIEN -päivä La 7.6.2014 klo 10 14 SAMMAKKOKANKAAN

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 10.02.2015. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 10.02.2015. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1 / 10.02.2015. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Kivijärven kunnanvaltuusto on päättänyt vuoden 2015 talousarvion hyväksymisen yhteydessä

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. Vappumyyjäiset. Kivijärven perinteinen vappumarssi 1.5.2010. Äitienpäivätapahtuma

KUNTATIEDOTE. Vappumyyjäiset. Kivijärven perinteinen vappumarssi 1.5.2010. Äitienpäivätapahtuma KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 2/2010. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KOKO PERHEEN VAPPUTAPAHTUMA Tenholan koululla 1.5 klo 13.00 -Taikuri Timo Tiikkainen -"vappukisa"

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 6/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin.

KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 6/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin. KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 6/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin. Kivijärvi -korusarjaa kukko ja kirkko voi ostaa kunnanvirastolta. Sarjaan kuuluu riipus, hinta 50

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 5 / 2.12.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 5 / 2.12.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 5 / 2.12.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Hyvis- sähköiset asiointipalvelut otetaan käyttöön Saarikassa 8.12.2014 Perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio PYLKÖNPOSTI Kuvaaja Timo Tuhkio 1/2007 SISALLYSLUETTELO: KUNTALIITOSNEUVOTTELUT KÄYNNISTYVÄT...1 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA...3 EDUSKUNTAVAALIT 2007...3 PYLKÖNMÄEN KUNNAN PUHELINNUMEROT MUUTTUIVAT 1.12.2006...3

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 4/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin.

KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 4/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin. KUNTATIEDOTE Kivijärven kunnan kuntatiedote nro 4/2008. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin. KUNTATIEDOTTEEN ILMESTYMISAJAT V. 2008 JA ILMOITUSHINNAT Seuraava kuntatiedote ilmestyy viikolla 35.

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. Tule liikkumaan yhdessä muiden kanssa! Ikäihmisten iltapäiväkävelyt joka maanantai klo 15.

KUNTATIEDOTE. Tule liikkumaan yhdessä muiden kanssa! Ikäihmisten iltapäiväkävelyt joka maanantai klo 15. KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 7 / 04.12.2012. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Kivijärven kunnanvaltuuston KOKOUS pidetään perjantaina 14.12.2012 klo 12.00 alkaen

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Kivijärvellä 14.-15.08.2009. KUNNANVIRASTO pidetään suljettuna 29.06.-19.07.2009

KUNTATIEDOTE. Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Kivijärvellä 14.-15.08.2009. KUNNANVIRASTO pidetään suljettuna 29.06.-19.07.2009 KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 4/2009. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Kivijärvellä 14.-15.08.2009 Perjantai 14.08.2009 18.00 Kalustoesittely

Lisätiedot

Terveisiä kunnantuvalta 2/2008

Terveisiä kunnantuvalta 2/2008 SAVITAIPALEEN KUNTA 6140 11 www.savitaipale.fi, kunta@savitaipale.fi Terveisiä kunnantuvalta 2/2008 Vaalikauden päättyessä Näin vaalikauden päättyessä on hyvä katsoa hieman taaksepäin ja miettiä menneitä

Lisätiedot

Kansallinen veteraanipäivä

Kansallinen veteraanipäivä 1 KUNTATIEDOTE nro 4/15.4.2014 Siikalatvan kunta, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila, puh. (08) 8118411, fax 8121292, www.siikalatva.fi Kehitystä Kun kunnanjohtaja Tuomo Haapalahti pyysi minua kirjoittamaan

Lisätiedot

PYLKÖNMÄEN KUNTA Puh. 0400 265 611/VAIHDE www.pylkonmaki.fi sähköposti: pylkonmaenkunta@pylkonmaki.fi 43440 PYLKÖNMÄKI etunimi.sukunimi@pylkonmaki.

PYLKÖNMÄEN KUNTA Puh. 0400 265 611/VAIHDE www.pylkonmaki.fi sähköposti: pylkonmaenkunta@pylkonmaki.fi 43440 PYLKÖNMÄKI etunimi.sukunimi@pylkonmaki. Kuva: Iida Moisio PYLKÖNPOSTI 1/ 2008 25.2.2008 KUNNAN KUULUMISIA... 1 TALKOOHAASTE MEILLE KAIKILLE... 3 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA... 4 KUNNANTOIMISTON AUKIOLOAIKA ASIAKKAILLE... 4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. Aurinkoisia talvipäiviä! KANSANHIIHDOT 2010

KUNTATIEDOTE. Aurinkoisia talvipäiviä! KANSANHIIHDOT 2010 KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 1/2010. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KANSANHIIHDOT 2010 Kaikkien kansanhiihtosuorituksensa vihkoihin, kuntokortteihin tai vapaamuotoisiin

Lisätiedot

SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO

SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO 2 SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO TALTEEN!...5 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ...5 KAUPUNGIN YLEISET

Lisätiedot

PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET...

PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET... 2 PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET... 4 PYLKÖN ÄÄNI... 4 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA

Lisätiedot

K U N T A T I E D O T E 3/25.3.2011

K U N T A T I E D O T E 3/25.3.2011 JULKINEN TIEDOTE K U N T A T I E D O T E 3/25.3.2011 EDUSKUNTAVAALIT 2011 Äänioikeusrekisteri Väestörekisterikeskus on perustanut äänioikeusrekisterin, johon otetaan jokainen väestötietojärjestelmän mukaan

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Kunnanvirasto on suljettuna kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti pe 2.5. ja pe 30.5.

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Kunnanvirasto on suljettuna kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti pe 2.5. ja pe 30.5. Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kunnanvirasto

Lisätiedot

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Kuva: Jukka Hirvonen

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Kuva: Jukka Hirvonen Toivakka 2 2009 Toimii Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti Kuva: Jukka Hirvonen Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toim Toivakan kunta Puheenjohtajan

Lisätiedot

K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010

K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010 JULKINEN TIEDOTE K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010 Itsenäisyyden 93 vuotisjuhlatilaisuudet Siikalatvan kunnassa 6.12.2010 Kestilä: Klo 10:00 Kokoontuminen sankarihaudoille Kunniavartio, Siikalatvan

Lisätiedot

Riitta Lonka. Satu Leppänen. kotipalveluyrittäjä satuleppanen.net Renko (Hämeenlinna) Juha Rehula. Mika Penttilä. Kaarina Suhonen.

Riitta Lonka. Satu Leppänen. kotipalveluyrittäjä satuleppanen.net Renko (Hämeenlinna) Juha Rehula. Mika Penttilä. Kaarina Suhonen. joh pai Lam mikavartiainen.com Asikkala osastohoitaja kaarinasuhonen.fi Lahti ministeri, sosionomi juharehula.fi Hollola miinapylkkanen.fi Sysmä mikapenttila.fi Forssa jaanapaavilainen.fi Hämeenlinna www.keskusta.fi

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN Kuvaaja Timo Tuhkio 2 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...4 ARVAA JA VOITA...4 PYLKÖN

Lisätiedot

MARTTILA- TIEDOTE 1/2014

MARTTILA- TIEDOTE 1/2014 MARTTILA- TIEDOTE 1/2014 AURANMAAN YRITYSPALVELUT 1.1.2014 Auranmaan yrityspalvelut Auranmaan kuntien (Aura, Koski, Marttila, Oripää, Pöytyä ja Tarvasjoki) yhteinen yrityspalveluyksikkö aloitti toimintansa

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2011 KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA 5.12.2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE JOULUKUU 2011 KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA 5.12.2011 Sisältö: Valtuuston kokouskutsu... 1 Kunnantalo suljettuna 5.12.2011... 1 Presidentin vaalit 2012... 1 Tehoke-projekti tiedottaa... 3 Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tiedottaa joulun ajan toiminnasta...

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTAINFO 1/2011

KÄRSÄMÄEN KUNTAINFO 1/2011 KÄRSÄMÄEN KUNTAINFO 1/2011 SISÄLLYSLUETTELO 1. HALLINTOPALVELUT...2 2. OPETUSTOIMEN-, KULTTUURIN JA VAPAA-AJAN PALVELUT...3 3. JÄRJESTÖT JA YHDISTYKSET...8 4. TEKNISEN PALVELUT...13 5. MAASEUTUTOIMEN PALVELUT...15

Lisätiedot

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Vuokrattavat rivitaloasunnot

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Vuokrattavat rivitaloasunnot KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Porhontie 5 38950 Honkajoki IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella ===========================================================================

Lisätiedot

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan.

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan. Tiedotuslehti 2/2015 Pöytyä ylpeä suvestaan. Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. TIEDOTUSLEHTI 2/2015 Sisällysluettelo KUNTA

Lisätiedot

1/2014 VEHMAA. KUNTATlEDOTE. Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite:

1/2014 VEHMAA. KUNTATlEDOTE. Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite: VEHMAA KUNTATlEDOTE 1/2014 Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite: Saarikontie 8, 23200 Vinkkilä Ma, ti, ke klo 9.00-15.00 Kotisivujen osoite: To klo 9.00-17.00 www.vehmaa.fi Pe klo 9.00-14.00 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE 1/2015 LIIKENNETURVALLISUUTTA JA SISÄILMAA

KUNTATIEDOTE 1/2015 LIIKENNETURVALLISUUTTA JA SISÄILMAA KUNTATIEDOTE 1/2015 LIIKENNETURVALLISUUTTA JA SISÄILMAA Vuosi 2015 on lähtenyt käyntiin lumisissa merkeissä. Edellisen vuoden aikana Limingan kuntaan valmistui keskeinen kevyenliikenteen yhteys Tupoksesta

Lisätiedot